Utorak, 03.03.2015.

21:08

Akojon novi plejmejker Partizana

Plejmejker Džoš Akojon, 29-godišnjak visok 180 centimetara, novi je košarkaš Partizana NIS.

Izvor: B92

Akojon novi plejmejker Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

303 Komentari

Sortiraj po:

maxi

pre 9 godina

Pacenici smarate s tim prepucavanjem,shvatite vec jednom da bez jakog partizana nema jake zvezde i obrnuto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gz, 4. mart 2015 14:00)
Na cemu si ti u zadnjih 30tak godina,ili pratis kosarku od prosle godine,pa ne znas da je Parizan bio jak,kada 99% Evropskih klubova i njihovih navijaca nisu imali pojma sta je to C Zvezda,a Boga mi ni Fmp.

Milos1976

pre 9 godina

(Needukovan, 4. mart 2015 14:01)

Neverovatno..Taman pomisliš da su sve gluposti ispisane a onda se pojavi ovakav mozak...Šta ovom needukovanom košarkaškom neznalici odgovoriti?Ne znam,sem da mu je ozbiljno potrebna lobotomija...

nikola

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

Hoces da kazes da je u toj situaciji bolje da promenim licni opis, identitet i adresu stanovanja i odem na Havaje? :)

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

odlično plej je bio preko potreban a vi pričajte šta hoćete ja sam prezadovoljan nemoš u martu kupiti irvinga kakav got da je samo da vodi loptu 25 min po meču

Needukovan

pre 9 godina

Stize jos jedan da igra za dz,a koji ce posle da napravi milionski ugovor i pokori Evropu i NBA kao i citava plejada igraca koje je stvorio 'mag' Dusko Vujosevic! Da ih ne nabrajamo sve,ali najsveziji su nam u pamcenju Tepic,Novica,Tripkovic.. Otisli,videli,vratili se ili nestali. To je razvojni put igraca koji zavrse skolu Duska Vujosevica. Cast izuzecima,a ima ih. To su Krstic i Pekovic,jedina dva igraca koja su nesto znacila na kosrakaskoj mapi Evrope ili NBA. Ostali - za krug dvojke. Tu je nazalost najvise patila reprezentacija koja je izgubila identitet jer su svi reprezentativci morali da igraju u JSD (pitajte Vujanica,ako ne verujete),a iz JSD skole Duska Vujosevica su izlazili igraci koji su nauceni da igraju dekadentnu kosarku,mucenicku,na jednu loptu,striktno ziherasku. Nasi klubovi su pre ere DV igrali lepu,modernu i dopadljivu kosraku,a onda se pojavila institucija. I sve unistila. Reprezentacija je dokaz tome. Sva sreca pa igraci tipa Bodiroga,Stojakovic,Teodosic..nisu zavrsavali tu cuvenu DV skolu. Da jesu,upropastio bi i njih. Garant. Zna Dule kako se to radi! Uostalom,talenat kao sto je Bogdan Bogdanovic ce zauvek samo to i ostati.Na zalost nacije i reprezentacije. Npr. Hezonja je decko 3 godine mladji,a vec za klasu igra bolje. Zamislite Hezonju za 3 god,a ima tek 20. Zao mi i Vanje Marinkovica..i on ce decko propasti pored Duleta. Ovog indijanca iz Kine ne vredi ni komentarisati. Ispostavice se da je Dalo igrac za njega.

Vz

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)To im se obilo o glavu prosle godine, a jos gore ce biti i ove kad ih nakanta Buducnost. Karma je to !!!
(--#####- Bodibond -#####--, 04. mart 2015 12:31)
Bitno da ste vi vec 2 god za redom zasluzeno u EL

omg

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11)

Hm da, a treba fino da pozajmim od caleta, keve, drugova, drugarica, baka, deka, onda zapalim na more 6 meseci a kad se vratim i traze mi da im vratim, ja kazem ne znam o cemu pricate ja se sada vise ne zovem Pera Peric, sad sam Pera Peric Beograd vise se ne poznajemo!

zan klod van gal

pre 9 godina

Znam coveka. Bio nocni portir u hali Dalas Meveriksa
(Gavgalj, 4. mart 2015 11:44)

Sada znas da ce nocni portir da bude kriv sto ces opet pisati da je sledeca sezona vasa :)

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

To im se obilo o glavu prosle godine, a jos gore ce biti i ove kad ih nakanta Buducnost. Karma je to !!!

PAOK

pre 9 godina

Znam coveka. Bio nocni portir u hali Dalas Meveriksa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 4. mart 2015 11:44)

Sta je onda bio Rakocevic u Minesoti,skopljac lopti?

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

1000 + za komentar.

Thilmo

pre 9 godina

Овај у Кини играо центра са 173 цм, набавите му ципелице са штиклом да барем буде Лазићу до рамена.

Phuq

pre 9 godina

Neverovatan "igrac".Tri utakmice za Dallas nekoliko u Estoniji i ostatak u zelji kosarke Kini.Doveli igracaza par utakmica ne bi li obezbedili Evroligu a ostatak igraca prosek.I doveli ga jer je Amer. Jaka stvar. Kao kada bi nas vaterpolista koji je igrao u Gocu ili Studentu otisao u Zimbabve da igra vaterpolo
(Delija Banovo Brdo, 4. mart 2015 10:57)

A ipak je dovoljno "jaka stvar" da se ti, delijo, i još stotinjak tvojih sapatnika oglasite na našim vestima... I to nešto govori, a? ;)
Ma šalim se, tebra, pratite nas vi slobodno i dalje - imate i koga.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

Tako je, vratis se s mora i opet kukas kako nemas da jedes.

Batko

pre 9 godina

Kakva frka u komsiluku!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SOKI P.F.C. PRIJEDOR, 4. mart 2015 08:23)


Jooooooooooj,pa ti me iz dana u dan uveseljavaš !! Kralju !!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Čudan potez...citave sezone igraju bez pleja i dovode stranca da igra 3 mjeseca i da ga papreno plate.zar nije bolje te pare da su podijelili igracima plate
(Zarko, 03. mart 2015 23:02)

Igračima je prvo uplaćen novac,za ostatak je doveden plej i to ne za neke velike pare jer to nije Marcus Williams jelte već neki lik iz Kineske lige.Kapiram da je plaćen jedno 15 000 eura mesečno ( 60 000 za 4 meseca) .Partizan je lepo uložio ovaj novac,nije pokraden već je uložen u ono što je falilo,biće jači za klasu i sada uopšte nije bitno koji će biti pred play off.Pozdrav

zoran

pre 9 godina

Ako vas Nigerijac ne spasi nece niko.

Impresivna karijera:

2009–2010 BC Kalev/Cramo
2010–2012 Dongguan Leopards
2012 Canton Charge
2012–2013 Liaoning Dinosaurs
2013 Dallas Mavericks
2013–2014 Qingdao DoubleStar
2014 Delaware 87ers
2014–present Foshan Dralions
2015 KK Igokea Partizan
(Bruzz, 3. mart 2015 23:21)

2016 - Galatasaraj / ili Barselona / ili Real / ili Fener......

Zato se dolazi u Partizan, jer posle toga se uzleti mnogo, mnogo vise...

Vas ima da odvikne od basketa, nastavljate da kukate i chekate sledecu sezonu, a sebi ce momak da obezbedi sjajn sledeci ugovor...bas kao omaleni Mek...niste ga zaboravili...

Koja panika medju konzervama, papcima i ostalima iz Zeleznika....ovo se parama ne moze platiti..

hours of love

pre 9 godina

Dovescemo srpskog pleja cim ga dovedete i vi.
(Williams i Jenkins cistokrvni Srbi, 04. mart 2015 00:32)

Mi imamo Jovica iako se ne predstavljamo kao institucija.
Ae sad dovodi srpskog pleja,"institucijo" :D

iwi

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?
(prekoOkeanskeDelije, 3. mart 2015 23:48)

Samo se seti (ili pogledaj) šta je bilo 1994. sa Sašom Obradovićem koji vam je došao pred početak plej-ofa. Zbog vas su i pooštrili pravila pa je rok za registraciju 5. mart.

Mare :)

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi sto kazu kako su nas odvalili 15 razlike... Kako vas nije sramota, poklonili smo vam utakmicu, ko je gledao i ko ima obraza sigurno se slaze... :)

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Ko nam je kriv što Partizan dovede pleja u martu za smešne pare, a mi već drugu sezonu kupujemo preskupe igrače u julu, koji se smore do marta i jedva čekaju da se sezona završi. (Radonja odlazi, 04. mart 2015 09:49)@
Znaci bolje je ispasti iz Evropskih takmicenja i blamirati se ali praviti ekipu u martu, nego igrati top 16 i obezbediti ubedljivo prvo mesto u ABA???
Ja se ne slazem sa tobom!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Partizanovac sam (nisam "Grobar" niti sam to ikada bio) , ali po svemu prikazanom , Partizan ne zasluzuje da dodje do Evrolige ove sezone . Neozbiljno shvacena sezona (u toku sezone se krpi ekipa , podsmevanje Eurocup-u , kukanje o politickim igrama , "nema se para" a sada pred kraj imaju veoma ozbiljnu ekipu za nase prostore) .
(Goran, 4. mart 2015 08:50)

Hahaha, koji si kralj. Partizanovac koji nije grobar, i koji za Partizan kaže "imaju tim", a ne "imamo tim"... Duh predgrađa... ;)

Insajder !

pre 9 godina

Kakav god da je,bice bolji nego Tepic i Dalo na kecu.Napokon ce Tepic da igra manje,a ne da se mrcvari 35 minuta.Tepic kao sveza dvojka i umoran kec,nije isto.Ovaj momak ce ubrzati igru Partizana u tranziciji,definitivno.Nema neku visinu,ali ruke su mu do patosa,dobar na lopti,solidan suter,sta ces vise.

DedaMiloje

pre 9 godina

Čekaj, doveli ste pleja za koga neznate ni kako igra i odmah ooooo titula. Naložili ste se zbog nameštene utakmice ko nikad. Sinoć Đilas kod Andjusa samo što otvoreno nije rekao da je namešteno. Arojo je Zvezdi u Beogradu u prvoj utakmici dao 5 pona. Ajde malo realnosti i nadam se da je kuknkava najzad završena, ili vam možda treba još neki igrač?

hope

pre 9 godina

To sto nije poznat igrac ne znaci da nije dobar za nas. Ko je znao za Boa, Marica, Lazmea, Gista, Veselog, Zoa... pre Partizana, malo ko. Mislim da je dobro resenje za nas. Treba nam iskusan pley koji moze da nam pomogne odmah, nismo trazili neko resenje za buducnost nego za zavrsnicu ABA lige. A kad smo trazili resenje za buducnost (citaj Jovan Novak)ko je pratio, zna kako se to zavrsilo i na koji nacin.

srkiboy82

pre 9 godina

Mora li bas svake godine carobnjak prosjak da ima najjacu i najskuplju ekipu . Lik mi totalno smucio .
(Wili, 4. mart 2015 00:07)_ Pa to mu prolazi već 13 godina, pa zašto bi menjao. Kukaj i napadaj sve oko sebe, a uvek ima njjjači tim u okruženju. Međutim "Mag" i njegovi sledbenici sve igrače predstavljaju kao poluamatere, od kojih on pravi NBA zvezde. A sve što osvoje se predstavlja kao osmo svetsko čudo. I taj "recept" žrtve prolazi i dan danas. Samo što su činjenice drugačije.

Gojko

pre 9 godina

O onaj u Igokeu-Partizan dosao sa prosekom od 40 poena po utakmici, sad se nesto ne pominje... videcemo kakav je ovaj iz Partizan-Igokee...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Neverovatan "igrac".Tri utakmice za Dallas nekoliko u Estoniji i ostatak u zelji kosarke Kini.Doveli igracaza par utakmica ne bi li obezbedili Evroligu a ostatak igraca prosek.I doveli ga jer je Amer. Jaka stvar. Kao kada bi nas vaterpolista koji je igrao u Gocu ili Studentu otisao u Zimbabve da igra vaterpolo

KKP

pre 9 godina

Hvala Bogu, da ne slusam vise kukumakanje.Otvorim frizider, Partizan trazi pleja, upalim b92, Partizan trazi pleja, odem da se tusiram, Partizan trazi pleja.
(SG, 04. mart 2015 09:10) planiraš more,Partizan osvaja titule..

coa

pre 9 godina

Meni se kao navijacu Zpvezde ovo iskreno ne svidja. Deluje mi da ovaj lik nije ono sto treba partizanu, a to je kompletan plej koji ima okej sut ali i sve ostalo, a ovaj ne deluje tako. Inace ne volim igrace koji imaju samo sut jer to zavisi dosta od samopouzdanja i prostora u ekipi... e sad naravno voleo bi da gresim da vas ovaj lik ili jos bolje Milutinov ili Marinkovic uvede u finale Aba lige da vas mi tu cekamo i pobedimo. Naravno kao koliko toliko normalnom Srbinu zelim dva predstavnika u Euroligi. Ja nzm al ne mogu da navijam za Cedevitu ( ne mrzim Hrvate daleko od toga) pre nego za Partizan. Kako vi mozete? I jedno i drugi? Nista od prosle sezone nismo naucili?

Maksa

pre 9 godina

Po rezultatima u poslednje vreme ovaj kida. Ali najbitnije je da se složi sa pavlovićem i ostatkom ekipe kao i da igra timski za ovako kratko vreme... valjda će sve biti ok.

zoran

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...
(Apache, 04. mart 2015 02:20)

a jaka je iz pojata :p
(čarapan iz dežele, 4. mart 2015 09:47)

Dok je Cirbes iz Batochine...

covic-sesta zvezdina zvezda

pre 9 godina

Gledajuci statistiku ovog igraca i njegov prosek od 31,9 koseva moram da priznam da sam prijatno iznenadjen.Svestan sam da se u Kini toliko ne obraca paznja na igru u odbrani ali da je covek vanserijski suter-to stoji.Sad imamo velike sanse i za osvajanje Aba lige.Mogu da zamislim navijace Fmp-a kada i ove godine izvise za trofej a imaju najskuplju ekipu ikada na ovim prostorima

Kosta

pre 9 godina

Ok,konačno.Nadamo se da će prestati kuknjava,da ćemo se okrenuti sportu,navijati svako za svoje,da neće biti bežanje sa terena,pritisci itd.Ovo je zemlja košarke,pametnih ljudi kojima ne treba pojedinac manipulisati i svesno im usadjivati mržnju.Stvari su krenule ka ozdravljenju,daj BOŽE da tako se tako i nastavi.Pustili smo vas u nedelju zarad interesa svih nas(ako mislite drugačije ajde da se igramo žmurke,sedeo sam sa Mirkom Pavlovićem dan pred meč,DOGOVORENO)i videmo se u finalu,onako bez opterećenja pa ko pobedi neka mu je alal.POZDRAV SVIMA.

sale

pre 9 godina

Vidim ovde pojedini pricaju prosecan plej, kineska liga smesna. Pa nama prosecan plej i treba, dakle nista posebno. Njegovim dolaskom smo dobili jos 2 igraca. Milenka, koji ce sada igrati nekih 15 min na pleju i do 10 na dvojci i to ce raditi jos kvalitetnije, posebno u odbrani, jer ce biti odmorniji. Ono sto je jos vaznije Milosavljevic ce dobiti staru ulogu. Necemo ga trositi u prenosu lopte i organizaciji napada, vec ce moci da ceka neki dobar pas i da raspali trojku, ode na ulaz...
Takodje obzirom da ovaj amer vazi za dobrog sutera vise protivnici nece ostavljati po 2 metra nasim jedinicama kao u slucaju daloa i tepica. To otvara prostor za druge igrace. Sada ce cuvari Pavlovica morati da igraju bez pomoci, 1na1, a zna se da mu tu retko ko sta moze.
U svakom slucaju samo zdravlje da nas posluzi, mislim da odavno nismo imali jaci i iskusniji tim. Istina kasno sklopljen, ali kad imas na klupi carobnjaka Vujosevica onda si siguran da ce on skockati na vreme sve.

zccxz

pre 9 godina

Evo iz prve ruke,odakle pare. Dala IDEA,
pa hrvati smo zar ne?A ponekad Igokea pa onda vizura.
Samo da panteri ne razglase.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 3. mart 2015 23:55)

IDEA je FMP-ov sponzor

SG

pre 9 godina

Hvala Bogu, da ne slusam vise kukumakanje.Otvorim frizider, Partizan trazi pleja, upalim b92, Partizan trazi pleja, odem da se tusiram, Partizan trazi pleja.

Boggy

pre 9 godina

To sto je on imao prosečno 32 poena nista ne znači jer je to Kineska liga gde se ne igraju odbrane. Imao je tamo M Will 40 poena po meču pa ovde malo malo pa šutira 5/18 iz igre! Dečko je igrao u Evropi u Estoniji, budite malo realni. Sačekajte da vidimo kakav je pa onda možemo da pričamo.

Vopi

pre 9 godina

Pehehehe vidi ovih sto se loze a crnjo prosecan plej, niti jedan ozbiljan klub u karijeri, videcemo ga protiv ozbiljne odbrane. Gledo sam onog malog Novaka, decko je odlican igrac.

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, sad kad je dosao plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

panteroid

pre 9 godina

Haha...niste blokirani a trebate biti,zar ne?? Ali bitno je da nema politike,samo sport...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LZN epizoda 100, 4. mart 2015 00:06)

Samo sport i -16 milki u frizideru.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Ko nam je kriv što Partizan dovede pleja u martu za smešne pare, a mi već drugu sezonu kupujemo preskupe igrače u julu, koji se smore do marta i jedva čekaju da se sezona završi.

čarapan iz dežele

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...
(Apache, 04. mart 2015 02:20)

a jaka je iz pojata :p

Miloš1976

pre 9 godina

@Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!
Kao institucija!!
Dovedite srpskog pleja!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hours of love, 3. mart 2015 23:33)


Izvini,nisam znao da je M-Will srpski plej...Uvek ste imali makar isti broj stzranaca u timu kao i mi ako ne i više,a redovno ste srbovali ovde.Koliko ste ogrezli u mržnji i licemerstvu..A sada je i strah tu...

nex

pre 9 godina

Ovo je jedan limitirani igrac koji ima samo sut za 3 i nista vise, Nikakav dribling,ulaz,korak. Ovo je tezak promasaj Grobara. No,njihove greske nama u korist. Steta samo sto s njima necemo ni da igramo...

Srbija

pre 9 godina

Celu sezonu pricam mojim Zvezdasima da Partizan ima veoma jaku ekipu i da im ni pare nisu toliki problem kao sto oni pricaju. Dovodjenjem jos jednog NBA pojacanja KKP je postao apsolutni favorit za osvajanje titula u Aba ligi i KLS. Radonjic treba to da objasni igracima i da tako skine pritisak sa njih pa neka igraju rastereceno protiv apsolutnog favorita KKP ako se sastanemo.

xxx

pre 9 godina

u toj kineskoj ligi se ne igra odbrana, tamo se postize po 150 poena na utakmici, tako da ovaj sigurno nece davati 50 poena a u odbrani ce biti rupa

Goran

pre 9 godina

Partizanovac sam (nisam "Grobar" niti sam to ikada bio) , ali po svemu prikazanom , Partizan ne zasluzuje da dodje do Evrolige ove sezone . Neozbiljno shvacena sezona (u toku sezone se krpi ekipa , podsmevanje Eurocup-u , kukanje o politickim igrama , "nema se para" a sada pred kraj imaju veoma ozbiljnu ekipu za nase prostore) .

Grobari Obrenovac

pre 9 godina

@ Milan
Evo ga jos jedan radnik sto mu smetaju pojacanja Partizana. Slusaj panteru, drzavne pare zavrsavaju u zvezdi, tako da ako ti nesto nije jasno idi pred skupstinu pa pitaj velikog vodju zasto f.k. zvezda dobija preko sest miliona evra godisnje, a k.k. fmp preko cetiri. Dok Vilijams dobija platu 940000 partizanovi kosarkasi nemaju pare da odu do Nisa. F.K. Partizan nema sponzora godinama, a zvezda vise nema mesta na dresu za sponzore, dali su im Gasprom, Telekom, Srbija Gas, pa sta vise hocete. Interesuje me sta ce reci za ovih 11miliona sto treba da nadju do kraja marta, odakle su ih nasli, mozda prijatelji kluba, ili kako bese ona fora.

Ivan P.F.C.

pre 9 godina

Za neupucene, momak je ponikao u nadaleko cuvenoj i bez premca u Evropi najboljoj skoli za mlade igrace, samo je zbog velike konkurencije morao da ode u NBA, a kada se tamo dokazao kao visinski i fizicki dominantan presao je u Kinu!

Dunga

pre 9 godina

Informacija od jutros, od čoveka iz vrha KK Zrvena Zvezda je da do sutra uveče potptisuje Karlos Arojo. Ugovor je do kraja ove i za sledeću sezonu. Idemooooooooo

aleksandar

pre 9 godina

videcemo,videcemo,ako bude razigravao centre bice pravo pojacanje,nije dovoljno da ubacuje 20 p.po utakmici,mora da razigrava centre.sve pare u KK PARRIZAN

dareeeee

pre 9 godina

dobro jutroooooo . kako mi je drago zbog nas partizanovaca ali kako imam gorcinu da jedan klub tipa partizana moze da angazuje pleja mesec dana pre kraja sezone zalosno. bolje i tako nego da budemo ugaseni kao kk crvena zveda

Bobi

pre 9 godina

Pametno trazili su nekog u formi kratkorocno da sutira za pley off ostalo nije bitno. Mada je mnogo nizak i lako se cuva Lazic ce da ga pojede ako uopste i dodje do Zvezde. Sto se tice odbrane on je jednostavno ne igra.

Ivan Milic KG

pre 9 godina

Covece! Po ovim komentarima se jasno vidi da se neko uplasio!!! Polako ljudi, nista strasno. Zar niste navikli sve oveg! godine?!?! PARTIZAN SAMPION!!!

14 TA U NIZU SA AJONOM JE BLIZU

pre 9 godina

@drill
Krenuo je peske....Slusa na telefonu onu dobru staru:
Uzalud trud,dzaba vam sve,NISTA OD TITULE NI OVE GODINE.

Kako drugacije

pre 9 godina

Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!
Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!
SRAMOTA!
(Milan, 4. mart 2015 00:08)

Pa vide ljudi da Zvezdu niko ne kaznjava vec godinama sto duguje, jos je nagradjuju, upumpavaju sredstva...razmisljaju ljudi logicno, sto da i njima ne bude dobro!?

Cekaj, a vi ste se sad setili, da to nije u redu?

miki

pre 9 godina

Haha...niste blokirani a trebate biti,zar ne?? Ali bitno je da nema politike,samo sport...(LZN epizoda 100, 04. mart 2015 00:06)

Ako ste cz sto niste blokirani, posto imate 18 miliona € duga! Ili ste ipak fmp (crvena zvezda beograd telekom diva idea)! Toliko

Ris

pre 9 godina

Ako sad placete posle jedne "nebitne" utakmice i dolaska nepoznatog igraca u instituciju, sta cete raditi za mesec-dva? Hajde malo dostojanstva pokazite panteri.

TI-REX

pre 9 godina

Jel vi čitate tekst?Lepo vam piše da je FK dao pare.
(Sima, 3. mart 2015 23:57)




U toliko pre da bas u tome i jeste problem, sto su pare prosledjene iz fudbalskog kluba u kome taj novac ima neki svoj legalni tok u kosarkaski klub u kome mu se gubi svaki trag i u kome niko ne zna gde zavrsavaju sve te silne pare zbog toga se godinama unazad i kriju zavrsni racuni o poslovanjima kluba za poslednjih 15sezona, sto nigde u svetu ne postoji osim kod nas, a i gde si ti cuo za bilo koga da poklanja svoj novac osim ako to nije humanitarni prilog upitanju, sto svakako ovo definitivno ne moze da bude.

pa da vas vidim sad meastri

pre 9 godina

ovakve finansijske transakcije ne postoje nigde u svetu osim kod nas, pitam se zasto B92 reporteri ne salecu malo ljude iz kk partizan da ih pitaju sto nemaju ili sto ne objave svoje zavrsne racune za poslednjih 20 godina

Vz

pre 9 godina

Ma fenomenalnoooo.FK Partizan, sa dugom od 15 miliona, racunom u blokadi, milionskim dugom drzavi, i visemesecnim neisplacenim zaradama zaposlenima, salje finansijsku inekciju nekom.Dobro, vi grobari sto ste coravi ili se pravite coravi da nekako i shvatim.Ali bre dosta vise lagarije i muljaze.Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!SRAMOTA!
(Milan, 04. mart 2015 00:08)
Kako tebe bre nije sramota?! Pa vas kk je u dugu 16 miliona, a fk 50+, pa i dalje dovodite pojacanja i igrate lige...svi drugi jos i nesto da nam kazu, ali vi licemercine...paljba...cuti i uzivaj dok imate ove na vlasti...kada odu, a hoce, gledacete beton ligu i sljaku ;)

Vz

pre 9 godina

Zagreb-Beograd-Laktaši. Nije to lak put. Treba to pregurati.
(Igokea since 2007, 03. mart 2015 23:11)
Neko centar Beograda, neko zeleznik...teska je muka, jasno mi je...to ne znaci da mi te zao ;)

JAN

pre 9 godina

možda bi osvojili i sa ovim timom bez pleja faktički,jer smo pokazali da možemo sa svima u aba ligi da igramo i da pobedimo! ali dovesti igrača kao sto je josh je izvanredno!opasan šuter...imali smo dobre strance ali na poziciji pleja ovakvog sutera nismo imali do sad,biće veliko pojačanje!

Slavko-RS

pre 9 godina

Dve godine Partizan igra bez pleja i ovi iz predgradja pitaju otkud nam pare za pleja kojeg smo doveli na 3 mjeseca.Nek vas je sramota sve ove sto navijate za privatni klub.Deco volite Partizan.

panteroid

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?
(prekoOkeanskeDelije, 3. mart 2015 23:48)

Al` se nasekira covek zbog jednog pleja???

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Ako već imate takve finansijske probleme zar nije logičnije da ovaj novac isplatite igračima kojima se duguje za plate,nego da plaćate američkog pleja na 3 meseca. Nešto tu ne štima.
(Tony Soprano, 03. mart 2015 23:36)

Ajde i 'vi' da vratite 16 miliona eura duga,onda kvit!

Aga

pre 9 godina

Mora li bas svake godine carobnjak prosjak da ima najjacu i najskuplju ekipu . Lik mi totalno smucio .
(Wili, 04. mart 2015 00:07)

Pa mora, mora brate. U mojoj kuci se vazda nesto kuhalo.. Ljepi moj

grobar

pre 9 godina

dajte vise i grobari i delije..cemu vise ovakva prepucavanja..samo se delimo i svadjamo medju sobom. to nigde ne vodi.
ja kao pravi grobar priznajem da je zvezda najbolji tim ove godine. navijacu da osvoji partizan,ali i ako to ne bude slucaj treba odati priznanje zvezdi ako ona osvoji..
moja najveca zelja je da partizan prodje u euroligu..to mi je dosta vaznije i od same titule.
idealno bi bilo i da partizan i zvezda igraju naredne godine euroligu..a voleo bih da oba tima prodju dalje!
Svi smo mi Srbi. ima nas 6 miliona i sve nas je manje. Samo nas sloga moze spasiti. dosta vise prepucavanja!

Apache

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...

K4R3B

pre 9 godina

kk partizan je idalje jedini poreski obveznik i jedini klub sa ovih prostora koji jos uvek ne podnosi obavezne godisnje izvestaje o svojim finansijskim poslovanjima godinama unazad, a to klupko jos dugo niko nece smeti da pocne da razmotava jer su duzniji vise i od FK Real Madrida.

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, sad kada je došao i plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

neki tamo

pre 9 godina

Luke.. brate ako su dosli dzabe ne igraju za semenke koliko god para namlatili preko kad su igrali. niko nije lud da to sebi dozvoli. ne kazem da igraju za ogromne pare ali opet igraju za iste dostojne njihovog imena, a klub dve godine kuka i moli za pare pa se uvek nadje a duguje se svima pa i istim tim igracima koji su tu 2. ili 3. put..

Pedja

pre 9 godina

Ja nemam nista protiv da Partizan kupuje koga hoce. Ali mi se smucilo kako Vujosevic cele godine zakukava kako nemaju para, onda se ispostavi da su doveli najvise igraca i da su najvise platili za pojacanja. A onda objasnjenje pomogao nam je fudbalski klub, a to sto su oni duzni 15 miliona evra (sto ce reci u mnogo vecoj dubiozi nego njihov KK), sto igraci i zaposleni nisu dobili plate x meseci, sve to nema veze. Ali ni ovaj talenat koji je harao kineskom i estonskom ligom vam nece pomoci. Dzaba ste utrosili toliko novca, jedino mi je zao i to im ne mogu oprostiti, sto je Zvezda pustala Partizan da bi ovi obezbedili play-off.

bobanmkd

pre 9 godina

Sada cete da vidite:
1.Kakav je igrac Pavlovic Sasa'kada ima playa koji misli brzo kao on( setite se samo kako je igrao sa Kinsijem)
2.Kako ce Gagi da digne formu 100 % i u odbrani i u napadu
3.Kakav je Tepic igrac u odbrani...kada ne treba da se muci sa prenosom lopte.
4.Kako ce cela ekipa da podigne nivo za 100 %( pogotovo Muric,Andric i Milutinov)
5.Kako ce tim da igra u aprilu i maju.
-pametni su shvatili sve...ostali su samo u panici citajuci ovo.

Goran

pre 9 godina

Auuuu, sunce ti, ovaj jaci od Reja Alena za tri poena, preko 60%... Ko ce njega da cuva, gojazni Vilijams mozda??? Tako se to radi, dovedes pleja na 3 meseca za sicu a ne placas cele godine Vilijamsa i Dzenkinsa dva miliona evra...

Sanjar

pre 9 godina

Sanjao sam finale NBA lige u kome titulu uzimaju Belgrade Partisans sa petorkom: Đorđević, Kićanović, Danilović, Dalipagić i Divac, a trener im Željko Obradović. Pobednički pehar im uručuje jedan omanji crnomanjasti gospodin u kome prepoznajem Nebojšu Čovića i tu se probudim u ledenom znoju. Ludilo, brate!

todor

pre 9 godina

Malo mi deluje riskantno ovaj potez. Ima vec 29 godina, nije nikada ni igrao u Evropi, samo u razvojnoj ligi i Kini, sa ovog snimka (mada mi je jasno da to nije potpuna i adekvatna slika) ne deluje mi kao da je ekstremno brz i prodoran ili da ima dobar dribling. Prilicno je nizak ali izgleda kao da ima precizan sut, mada sa tom visinom i nije ga tesko cuvati.

Videcemo, verujem da su ozbiljno analizirali sve mogucnosti, pogotovu sto na primer Mekkejleb i dalje nema angazman..

dejan

pre 9 godina

Nemam pojma ko je ovaj lik niti njegove kvalitete, ali sigurno je da ce mu biti potreban period adaptacije. Na novu sredinu, ekipu, ligu... Svakome bi bilo potrebno odredjeno vreme da se prilagodi. U Partizanu su igrali mnogi vrhunski stranci, ali retko ko od njih je od prvog dana pravio razliku na parketu. Do kraja sezone je ostalo jos 3 kola i onda plej of. Domace prvenstvo ne racunam, jer to je samo rekreativno, stvar prestiza bez rezultatskog znacaja. Partizanu treba igrac koji moze od prvog dana dati puni doprinos, jer nema vremena za cekanje. Bolje da su doveli nekog proverenog, sa duzim stazom u Evropi.

Milan

pre 9 godina

Ma fenomenalnoooo.
FK Partizan, sa dugom od 15 miliona, racunom u blokadi, milionskim dugom drzavi, i visemesecnim neisplacenim zaradama zaposlenima, salje finansijsku inekciju nekom.
Dobro, vi grobari sto ste coravi ili se pravite coravi da nekako i shvatim.
Ali bre dosta vise lagarije i muljaze.
Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!
Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!
SRAMOTA!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.
(Oberin Martel, 03. mart 2015 22:08)

A kako zoveš vaše "divljanje", da se izrazim tvojim rečnikom, posle jedne još uvek nebitne polusezone?

Wili

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.(Igokea since 2007, 03. mart 2015 22:23)Vladimir Dašić, ne tako davno:"možete se nazvat' i Real Madrid, titulu viđeti nećete"
(Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 03. mart 2015 23:29)
E ako je taj baksuz smeteni to rekao , onda osvajaju 100%.

AZQCK

pre 9 godina

Od koga kupe?Mačvan došao kao slobodan igrač,Pavlović slobodan,Đumić dobio papire isto za dž.Pa mi da smo imali para doveli bi pleja kao vi,u julu,daj bre panteri koristite mozak aman
@(Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2015 22:26)



Tacno je dosli su kao slobodni igraci, ali su im zato plate astronomske, od po 500'000eura pa navise.

Williams i Jenkins cistokrvni Srbi

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!
Kao institucija!!
Dovedite srpskog pleja!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 23:33)

Dovescemo srpskog pleja cim ga dovedete i vi.

sasha

pre 9 godina

I onda ide priča kako nemaju pare, kako igrači mesecima ništa nisu dobili i čim prve pare kanu na račun iste se spiskaju na stranca koji ce igrati 3 meseca. Da vi stvarno nemate ove pare bi bile iskoriscene za plate i dugovanja, a ne da se uvalite jos dublje.

Neko iz mase

pre 9 godina

(Delija sam) ako je u ovakvoj formi kao na klipu bice ozbiljno pojacanje grobari.. ma da u sta sumnjam posto je otisao u Kinu a kao sto znate niko se proslavio ko je otisao tamo nadam se da ce te dobiti konavno tog famoznog pleja pa da imamo dva predstavnika u euro ligi.

djordjevic

pre 9 godina

@kima,

najskuplji, a najmanje placen. Tako ti je to kad Maki, Sale, Dragan, Tep igraju za sicu...Svi zajedno ko pola Vilijamsa.

Al' uzalud trud, dzaba vam sve...

Zarko

pre 9 godina

Čudan potez...citave sezone igraju bez pleja i dovode stranca da igra 3 mjeseca i da ga papreno plate.zar nije bolje te pare da su podijelili igracima plate

Zorz Pap

pre 9 godina

Evo jedan komentar koji se bavi samo kosarkom. Ovaj plej koji dolazi u Partizan je nizak sa dobrim sutom, ali fizicki inferioran, ne preterano brz i ulaz mu je sumnjiv. Videcemo u kakvom je stanju ali za mesec i po dana do plejofa ce biti spreman. Svakako je bolji od Tepica, Daloa, i Milosavljevica koji ne moze da igra jedinicu i dace novu opciju Partizanu u napadu. Videcemo samo ko ce da ispadne iz 12 igraca u Partizanu?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Jes Kineska liga,mada i tamo ima dobrih igrača,ali ovaj plej ladno dao 50 poena zadnje kolo,a predzadnje 42 ha ha... Pa ko će ovog da čuva kad ima 70% za 3 poena??? Gazi

Ivan kg

pre 9 godina

Neverovatno da država opet sipa pare u Partizan, a Zvezda koja pokazuje vanserijske igre ne dobija ništa!
(joker, 3. mart 2015 21:20)

Koliko tebi nije dobro, koja zamena teza.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?

Bruzz

pre 9 godina

Ako vas Nigerijac ne spasi nece niko.

Impresivna karijera:

2009–2010 BC Kalev/Cramo
2010–2012 Dongguan Leopards
2012 Canton Charge
2012–2013 Liaoning Dinosaurs
2013 Dallas Mavericks
2013–2014 Qingdao DoubleStar
2014 Delaware 87ers
2014–present Foshan Dralions
2015 KK Igokea Partizan

Dorminx

pre 9 godina

Milina kako KK Partizan uspeva pored tolikog pritiska pristalica iz pregradja da se uspravi i vrati ono sto je oduzeto ovim ljudima zdravog razuma zbog 2-3 coveka ($$$) Za kraj jedna poucna stvar koju nikako da nauce komsije "Dzaba vam novci moji sinovci" Hvala redakciji

Obelix

pre 9 godina

Ne znam kakav nam je plej, ali ne sumnjam u Duletov izbor. Zanima me jedna stvar koja nije direktno vezana za Partizan, a to je na cemu navijaci naseg gradskog rivala temelje ovoliki optimizam?! Da se razumemo, svaka vama cast na rezultatima ove sezone, ali ovolika doza arogancije i optimizma je fascinantna. Ja se ne secam da su navijaci Partizana ikada bili ovako "bahati" sa izjavam ni u godinama kada su igrali F4, ni u godini kada su vam zvanicno ugasili maticni klub i naterali vas da navijate za klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i slicno. Izgleda da nista nista naucili iz predhodnih godina. Bojim se da ce ova godina ipak biti najbolnija do sada za vas. Toliko ste poleteli da ce prizemljenje biti mnogo bolno za vas. Zato uzivajte dok mozete i komentarisite gluposti.

pfaih

pre 9 godina

Da ne bude kako igraci u Partizanu igraju za stipendije evo malog podsecanja na platu Acie Law-a i intervjua njegovog menadzera za ESPN http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team.

Drago mi je da se svi nasi timovi pojacavaju, ali je smesno kako u Zvezdi igraju navodno za 940 000 dolara a u Partizanu za dzabe.

dos'o plej hahahahahaha

pre 9 godina

Igrao je za Dalas 3 utakmice,9 minuta,dao je 5 poena!!!
Masina se pali!!!Sad cemo da gazimo redom,sledece sezone osvajamo kup Ekrema Jevrica i sledi osveta oktobru,Rumunima i svim izdajicama koji su imali obraza da nas pobede!!!
Ovaj plej je omaz za simbiozu izmedju Zvezde i Buducnosti,koji su se izfavoritili u poslednje vreme.

Tony Soprano

pre 9 godina

Ako već imate takve finansijske probleme zar nije logičnije da ovaj novac isplatite igračima kojima se duguje za plate,nego da plaćate američkog pleja na 3 meseca. Nešto tu ne štima.

Krca

pre 9 godina

Koji bre Akognonom,nemojte zezati. Kakav je to igrac kad nastupa u Kini. Ne moze niko biti kao M-Will. I da vam Navaro dodje nemate izmene nikakve. Realno Buducnost je jaca od Partuzana za nekih 15 koseva,mozda i jace. Jos im dosao Savovic. Prejaki su u skoku. Finale ABA lige C. Zvezda-Buducnost. (sucraM smailliW, 03. mart 2015 21:59)

Ne moze niko biti kao Vilijams? Sta onda da kazemo za Mekejleba da je izmislio kosarku za Vilijamsa? Ima ovde dosta ljudi koji se secaju njegovih partija. Mozda ih se i ti secas ako si uopste pratio kosarku u to vreme

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Izvini Dime prijatelju,a sta to Tegeltija slagao ajde demantuj ga nesto ako mozes,jel slagao da KK CzT nije clan SD? ili ono 'momci iz Zeleznika'? da ne nabrajam sve..jedini uz Andjusa novinar koji javno govori istinu i to je za svaki respect...a to sto vas ubija istina to je vasa stvar

wer

pre 9 godina

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.
(Oberin Martel, 3. mart 2015 22:08)

kakve li drskosti iz predgradja, cccc
n'umes da brojis do 13?

Gde ste panterchici

pre 9 godina

Ovaj da da 3-4 trojke na mecu i da veze onu pajevinu Lazica dosta.Posle na +20 ubacimo Daloa jer smo tako u mogucnosti.Sigurno ima bolji sut od M.Willa i bolje igra odbranu.

Johnny Hockey

pre 9 godina

i tako iz godine u godinu funkcionise masina za mlevenje mesa...
prvo se nacrni zvezda kao da ima realov budzet, taj pritisak traje konstantno i posle se dovode igraci koji igraju za kikiriki a fazon FK daje pare. odakle njima kad su 15 milki duzni?

Zbog cuvenog "Odakle Pare" da ja tebe pitam nesto? Prebacicu se na fudbal. Vi od ekipe gde su vam igrali Zigic, Jankovic, Pantelic and Co...niste prodali nijednog igraca, svi vam pobegnu za dzabe. Odakle onda vama pare da se finasirate ako ne prodajete igrace niti igrate evropska takmicenja? Odakle? Pa jasno je da vam drzava sipa kintu.

Black

pre 9 godina

Pa sacekajte ako je ovaj plej za 2 meseca, sa 3 utakmice u NBA toliko skup. Koliko kosta panteri 9 meseci pune plate coveka za koga znamo da je prosle godine igrao za 1.300.000 dolara u lokomotivi. Dogovorite se. Ili Djenka 24 plate direktno dosao iz NBA.

Bravo

pre 9 godina

Ovo je veilka neistina Wiliams nije plaćen 910.000 dolara i hocemo izvinjenje. G. Čoviću pa koliko je plaćen? Daleko manje. hehehehhehehehehheheheheheheh zaleđeni pa vi ste komedija.

povampiren

pre 9 godina

E, crkoh od smeha.
Covic navijacima kojima niko ne moze zabraniti za koga da navijaju prodao pricu koji je njihov klub, prodao pricu o transparentnosti,a saopsti one podatke koji svako ko je malo promucuran moze da pronadje na netu.
Momci , ne trazi niko da javno saopstite finansisjki izvestaj , vec da ga u propisanoj formi, a i mi smo delo svetskog modela podnosenja finansijskih izvestaja, dostavite nadleznim drzavnim organima. Prica o transparetnosti koju Covic prodaje je ista ona pricu koju je Vucic prodao na RTS-u, da ce dostaviti podatke koliko je drzava pomagala Zvezdu i Partizan, pa nista, corak, tako je i Coviceva transparenost ubojita kao taj corak.
I na kraju svkog komentra pitanje :
O'kle pari momci ?
Odakle 50.000 evra, a be z pitanja odakle milioni evra koju FK CZ daje u zadnje vreme i koje tek treba da isplati. A Partizan i FK i KK ponesto proda, dok se u komsiluku, blizem i daljem, samo kupuje i kupuje.
Zabavni ste, kao i svih ovih godina.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.
(Igokea since 2007, 03. mart 2015 22:23)

Vladimir Dašić, ne tako davno:

"možete se nazvat' i Real Madrid, titulu viđeti nećete"

Lošmi

pre 9 godina

BOMBA:
Josh Akognonom novi plejmejker Partizana!!!

Idemooooo !!!
(Johnny Hockey, 03. mart 2015 21:45)

A ti si kao do malopre znao ko je Josh Akognonom pa ga sad najavljuješ kao BOMBU?? :)))))

petarczv

pre 9 godina

Alo ljudi koga za..le za njihovog playa i da li imaju para ili ne...neka su ga doveli samo da neslusam vise ovog kako kuka i prosi...Realno imamo bolji i talentovaniji tim od njih i pored ovog playa koji je igrao 6min u nba...Dodjite u arenu protiv sampiona evrope da podrzimo momke i uzivamo u evropskoj kosarci i lagano cekamo play off...

Labud

pre 9 godina

Komedija od kluba , trenera i navijaca , Vujosevic ima platu kao pola timova ABA lige plus M.Will.....a ovi mu veruju ha ha .
(misa, 3. mart 2015 21:23)

Nepismen, glup i neistinit komenat. A nema ni 140 karaktera. Treba biti i za to talentovan.

Druga stvar, krece ono sto Ser Alex zove squeaky bum time, kada pravi sampioni krecu da lome sve pred sobom a pretendenti krecu da pucaju po savovima. Tuznoj braci mnogo poznat period, kao i onaj triumfalni na pripremama.

Ne znam kakav je ovo plej, ali buduci da ga sada ni nemamo, moze biti samo pojacanje.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Objavite da je dosao...izvor Wikipedia.

On March 03, 2015 it was anounced that he signed for KK Partizan until the end of season.

http://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Akognon

Nenad

pre 9 godina

"Akognon je poslednje dve sezone proveo u Kini, upisao je i tri nastupa za Dalas Meverikse, a ima samo jedno iskustvo u Evropi – nosio je dres estonskog Kaleva."

Baš ima impresivnu karijeru :)
U NBA je igrao i Rastko Cvetković pa to ne znači da je u pitanju iole dobar košarkaš, u NBA je nastup "ubeležio" i Vraneš (3 minuta, 1 šut, 0 poena i blokada)...
Ovaj igrač neće "napraviti razliku" ako uopšte dođe.

broz

pre 9 godina

ljudi, ja niti čuo za ovog, niti je on neka zvezda,5-6 sezona u kini...u nba ima 3 utakmice...nema visinu, malo mi buckast...nadam se da nije on najbolje rešenje. pa eno ga willie waren slobodan već mesec dana, pa ga evo i aroyo free agent, bo je bez ugovora...samo da opet ne potpišemo nekog torija tomasa...

Amater

pre 9 godina

@Labud:

Hej, "triJumfalni", nije ni tvoj komentar sasvim "pismen" :)
Uzgred, šta znači "plej" na srpskom jeziku? :)
Da li treba da se održi neki "performans" ako dođe "plej" i pojača "roster" Partizana? :)

Ovo je potpuno nepoznat igrač a ima skoro 30 godina.

Dubinsky

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.
(Igokea since 2007, 3. mart 2015 22:23)

I ne zoves se, vi ste preimenovani FMP, vas klub nije clan SD CZV, niti imate grb prave KKCZV, klub vam je zamrznut zbog dugovanja do 2016 godine. O KK Partizan clanu SD Partizan bivsem osvajacu EL, ucesniku f4 cetiri puta, nije potrebo nista pricati, za nas svi znaju.

pfc

pre 9 godina

aloo igrao u Kineskoj ligi, igrao u Estoniji, i on da bude pojacanje, moze malo da se odmori Tepic i malo Dalo, ali pokazali smo i da bez tog play-a mi dobijamo sve redom.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?
(mmm, 3. mart 2015 21:44)

Samo Nis majstore, za Telekom ne izmisljaj, generalni direktor Telekoma je u UO CZV, covek nam je ukinuo sponzorstvo, mani me spinovanja.

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Mozda bih vise voleo centra ali ok,moze i plej,bilo ko u Partizan uvek dobrodosao..samo ne razumem ovoliki gnev navijaca Crvene Zvezde koji sada navijaju za Telekom zvezdu(mislim,tako Tegeltija kaze)...sve mogu da razumem,ali pominjete spin Dr Duleta,pa prijatelji vas je cika Legenda iz Zeleznika toliko obmanuo da vise ne znate za koga navijate i ko vam je predsednik kluba(i to Tegi isto kaze)...a sto je najgore,u cetvrtak slavite tudji rodjendan,znaci VRHUNAC koliko je vama dobro...

Rile

pre 9 godina

@(kkp, 03. mart 2015 21:33). To, koliko ko kosta, mozemo da lupetamo i mi i vi jer su vama finansijski dokumenti transparentni koliko i dokumenti o prototipu najnovijeg oruzja Severne Koreje. Zbog toga cete imati ozbiljan problem da igrate Evroligu naredne sezone, pa taman i da osvojite ABA prsten. Uslov ce biti 4 miliona koja, da se ne lazemo, uvek mozete da isprosite od drzave i kompletan i TRANSPARENTAN finansijki izvestaj i dokumentacija sto ce za vas biti velika frka! A sto se tice ovog tima. Pa sigurno da Pavlovic, Macvan i Muric ne igraju za topli obrok, a novi plej za polupansion vec su debelo placeni. Imate vec sad po igrackom kvalitetu tim ravan nasem, a dolaskom pleja bi ste imali verovatno i bolji. Ne kukam, neka pobedi bolji nadam se u finalu ali me nervira ta celosezonska kuknjava i Vujosevica i vas svih kako nemate para da jedete maltene, a pola tima igraci koji bez par stotina hiljada ne bi odigrali ni tri utakmice.

kkp

pre 9 godina

#Ke pasa? ... slazem se sa tobom , samo kazem cifre koje su u vrh glave za nekog dobrog pleja, za ovog ne verujem vise da je 30000e mesecno

stefan

pre 9 godina

i tako iz godine u godinu funkcionise masina za mlevenje mesa...
prvo se nacrni zvezda kao da ima realov budzet, taj pritisak traje konstantno i posle se dovode igraci koji igraju za kikiriki a fazon FK daje pare. odakle njima kad su 15 milki duzni?

Oberin Martel

pre 9 godina

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2015 21:25)

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.

Joker

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)

Koji su to svi sponzori kod nas? Zasto toliko izmisljate?

Cedo

pre 9 godina

Platim rucak svakom navijacu forumasu koji je i juce znao za ovog lika? Edina Avdica ne racunam. Prosecan pley malo bolji i iskusniji od Daloa. mozda pomogne mozda odmogne ko zna. Kocka u svakom slucaju !

tardMeraklija

pre 9 godina

Ahahah,pa.cekaj bre,zar to nije onaj klub koji pre dve nedelje zamalo nije ucestvovao na kup takmicenju u Nisu?
Hahahah...brraavoo.
Ne podnosim oba blizanca ali partizan je je ubedljivo najljigaviji klub u evropi...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Nemamo pare - kupe Mačvana, nemamo para - kupe Pavlovića, nemamo para - kupe Đumića, nemamo para (uplatili nam siću) - kupe pleja...

Pametnom dovoljno...
(Hoću moj deo, 03. mart 2015 21:49)

Od koga kupe?Mačvan došao kao slobodan igrač,Pavlović slobodan,Đumić dobio papire isto za dž.Pa mi da smo imali para doveli bi pleja kao vi,u julu,daj bre panteri koristite mozak aman

CroAtHome

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete! NBA je NBA :D Joooj ko vas ne zna...(hours of love, 03. mart 2015 21:28)Marcus Williams je pretpostavljam Srbin iz Šumadije negde?!Opusti se panteru uzećemo neku životinju i završiti na 4.mestu,a onda da vam ugasimo i ovaj mutirani klub za sva vremena pa posle navijajte za Crnokosu.Šalim se ja ,ne brini gazite Cedevitu,mi Budućnost pa se vidimo u finalu hvala bogu,a tamo šta bude bude
(Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 21:36)
Ne volim Cedevitu jer sam navijac Cibone ali vjeruj mi da nitko ne zeli Cedevitu u polufinalu.. Repesa je namjerno izgubio od Mege jer zeli Zvezdu u polufinalu koja je u strmoglavom padu forme i njeni igraci ne mogu pogodit jezero iz camca... Marko Tomas ce do polufinala uhvatit pravu formu i bit ce MVP doigravanja. Zapamtite ovaj post.

Teleko, MTS, IDEA

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)
Koji su to drzavni sponzori kod nas?
Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?
(mmm, 3. mart 2015 21:44)

Telekom sponzor Partizana????? Nemoj da lupas molim te. Nis jeste ali telekom. Pogledaj naziv svog kluba pa ce ti biti jasno ko je kome sponzor. Pa ne zovete se vi dzabe Crvena Zvezda Telekom.

akcidroni

pre 9 godina

@Obrni-okreni, opet je to najskuplji tim na balkanu...
malo lazemo,malo kukamo ,malo prosimo,malo ne placamo poreze...
Drzavni projekat!
(kima, 3. mart 2015 21:14)

-Obrci ti i okreci kako ti volja, imamo toliko para da dovodimo plejmejkera u MARTU! Mozda.

@Manite se vise Amerikanaca, mi smo zemlja vicesampion sveta u kosarci, nadjite nekog naseg pleja pa ga potpisite na tri godine. Ovo trazenje pleja svake godine iznova i iznova ubija u pojam

Sad se vidi kolika je greska bila to sto smo pustili Nenada Miljenovica
(ja, 3. mart 2015 21:13)

- Miljenovic nije kalibar za Partizan, solidan ofanzivni plej koji igra meku odbranu. Tepic je klasa za njega.

Struki

pre 9 godina

Naravno da traze "pleja",posle onoliko "kuknjave"i "jaukanja"da su na pragu "bankrota"lspasce od svega da ce Partizan imati ubedljivo najskuplju ekipu! Ako Covic ne dovede makar jedno pojacanje(nebitno koja pozicija 4 ili bek suter)"ne pise nam dobro"! Ovo kazem dobronamerno kao pravi zvezdas! Buducnost se pojacala,Partizan se pojacava,a mi ovako "istroseni"i "potroseni",bojim se da ce na "lose izaci"!

kkp

pre 9 godina

Alo ljudiiii! Zeleo bih da vas pitam kako jedan tim koji dovodi igrace na 6 meseci kao sto su macvan i pavlovic moze biti najskuplji? Njima su bukvalno prepolovljene plate, dal vi mislite da ce sad na primer da plati 400-500 000 za 6 meseci? To samo moze da misli covek bez mozga. Partizan i ako uspe da dovede plejmejkera on ce biti placen za 2 meseca i moze u vrh glave da iznosi 100000 e. Jednostavno klub koji nema dovoljno para za igrace za celu godinu oni dovode slobodne igrace za limitiran period, jer se tako vise isplati. Mucnite glavom pre nego sto dodjete ovde da se pro**ravate

Skobodan

pre 9 godina

Pare koje su uplacene su ostale jos od Djurica kome je patron i dan danas niko drugi nego Milorad Dodik pocasni presednik KK Partizan !!! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1167665 evo ovde je lepo opisana njegova biografija i poslovne veze !!! Uopste njegova uloga u FK Partizan ! Naime, saradnja i fuzija izmedju KK Partizan i KK igokea je napravljena 2007 i to 6 meseci posto jeTelekom Srbije kupio Telekom Republike Srpske ... Telekom je tada i dugo godina bio najveci sponzor KK Partizan i KK Igokea !!! Preko ova dva kluba a sve kvazi sponzorstvom je ispunpano tonu para ... U tom trouglu se bukvalno nista nije moglo kontrolisati .... Specijalne veze Srbije i RS koje nikada nisu bile definisane u tom poreskom smislu ...Telekom Srbije i RS je sponzor KK Partizan koje je gradjansko drustvo i Igokee koje je vlasnistvo Milorada Dodika .... Sportska saradnja ili fuzija dve ekipe koje funkcionisu finansijski kao jedna a u dve su drzave itd. Da bi se zamazale oci narodu kupovale su se titule i ukradenim parama pravila drzavna institucija ..... Djurica koji je Miloradov covek su stavili u FK Partizan uz amin Duleta Vujosevica i tu su se ispumpavale pare iz raznih privatizacija itd. Ima o ovome mnogo da se prica ako neko hoce naravno ... Nije ni Terzic u FK Zvezda bolji ali evo bar da se zna !!!!

Sale.MLS

pre 9 godina

@Naravno da traze "pleja",posle onoliko "kuknjave"i "jaukanja"da su na pragu "bankrota"lspasce od svega da ce Partizan imati ubedljivo najskuplju ekipu! Ako Covic ne dovede makar jedno pojacanje(nebitno koja pozicija 4 ili bek suter)"ne pise nam dobro"! Ovo kazem dobronamerno kao pravi zvezdas! Buducnost se pojacala,Partizan se pojacava,a mi ovako "istroseni"i "potroseni",bojim se da ce na "lose izaci"!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struki, 3. mart 2015 21:20)
U čemu je fora sa tobom i navodnicima???

Ke pasa?

pre 9 godina

kkp@Ti si kao stao u odbranu Partizana...Kakvih crnih sto hiljada za dva meseca,pa najbolji igraci su dobijali za celu sezonu plafon dvesta hiljada.Ovaj moze da dobije u rasponu od dvadeset do etrdeset hiljada za dva meseca i to je to.

ja

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

A koji to Srbin, slobodan igrac, pribliznih kvaliteta Joshu, dakle iskusan igrac koji moze momentalno svoim kvalitetom da podigne nivo igre, postoji na trzistu?! Sta vas zabole koga mi dovodimo?! A u Partizanu su i onako gotovo svi igraci Srbi, sem Daloa i Murica dok kod tim iz predgradja ima Vilijamsa, Dzenkinsa, Cibersa, Blazica.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 03. mart 2015 21:28)

Marcus Williams je pretpostavljam Srbin iz Šumadije negde?!

Opusti se panteru uzećemo neku životinju i završiti na 4.mestu,a onda da vam ugasimo i ovaj mutirani klub za sva vremena pa posle navijajte za Crnokosu.Šalim se ja ,ne brini gazite Cedevitu,mi Budućnost pa se vidimo u finalu hvala bogu,a tamo šta bude bude

Kunta

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 03. mart 2015 21:28)
Cuj ovog, pa sto fmp dovede dva amera, panteru? Dovedite vi Srbina a dajte nama amere.

sasha

pre 9 godina

Alo ljudiiii! Zeleo bih da vas pitam kako jedan tim koji dovodi igrace na 6 meseci kao sto su macvan i pavlovic moze biti najskuplji? Njima su bukvalno prepolovljene plate, dal vi mislite da ce sad na primer da plati 400-500 000 za 6 meseci? To samo moze da misli covek bez mozga. Partizan i ako uspe da dovede plejmejkera on ce biti placen za 2 meseca i moze u vrh glave da iznosi 100000 e. Jednostavno klub koji nema dovoljno para za igrace za celu godinu oni dovode slobodne igrace za limitiran period, jer se tako vise isplati. Mucnite glavom pre nego sto dodjete ovde da se pro**ravate
(kkp, 03. mart 2015 21:33)
-----------------------------------------------
Auuu... Prosto ne znam odakle nih krenuo. Kojih bre 6 meseci? Znas li ti kad su oni došli? Znas li da prvenstvo traje do kraja juna? 100k evra ti je sića za 3 meseca koliki vidim, mada kada ste Klobucaru dali 160k kapiram da vam je ovo opustencija. bolje ti malo mućni, zaludeo te Dulence.

Nenad

pre 9 godina

A sto Partizan trazi pleja?Zar DV ne pravi igrace?Zasto pleja ne napravi, kada je mogao Pipena, Dzordana, Brajanta, Dankana, dakle pola NBA lige i sve Evropske zvezde?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Hoćete da ga davite ako dodje?
(DedaMiloje, 03. mart 2015 21:17)

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda

Cisco

pre 9 godina

David Pick - poslednja vest
"Josh Akognon has reached agreement on a deal with Partizan Belgrade, a source said. Out clause included."

Pali se masina...

ja

pre 9 godina

Obrni-okreni, opet je to najskuplji tim na balkanu...
malo lazemo,malo kukamo ,malo prosimo,malo ne placamo poreze...
Drzavni projekat!
(kima, 3. mart 2015 21:14)

Vas tim je duplo skuplji, Vucic vam pomaze, vi ste drzavni projekat!

mmm

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)
Koji su to drzavni sponzori kod nas?
Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?

danilo

pre 9 godina

Dakle, četvrtak je poslednji rok i tada saznajemo da l' su nam šanse 25% za finale ABA ili su 75% za titulu ABA?
Menadžer Saše koji pregovara jeste dobar znak.
Ovaj je bio kod Dalasa i Grizlija, za pare koje imamo verovatno je sjajna izbor.
Tim pre što nam pleja povremeno igra i Gagi, pa šta nam dodje-dobrodošlo!

Mogao bih četvrtak veče biti vrlo tužan za našu, po navici, vrlo tužnu braću jer:
Slavi se tudji rodjendan kao svoj, a to jeste uvek tužno, već samo po sebi!
Makabi ih rastura sa devizom "Who the f..ck are you?"
Partizan dobija pleja koji je mršaviji od Markusa.
Još ako bude bolji od njega, biće to crni četvrtak za naše mile...

Her Zivota

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 3. mart 2015 21:28)


U moru zanimljivih stvari pitacu te samo jedno, kada ce Jovan Novak da debituje za Crvenu Zvezdu Telekom ??

DedaMiloje

pre 9 godina

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda
(Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 21:25)

Dosta vam je jedna utakmica, kapiju otvaramo mi, da udjete motokultivatorom, da možemo da uteramo traktor da otkačimo prikolicu da možete da sidjete.

nista od titule ni ove godine

pre 9 godina

xaxaxa koliko su se uspanicili ovi iz predgradja, prosto je uzivanje citati ovde njihove komentare i kuknjavu. :D Te evo drzava dala pare Partizanu, te zasto dovodite strance (a oni imaju 4 stranca dok mi imamo samo 2), te ovo te ono. Uzgred po pisanju Zurnala dogovor je vec postignut i Akongon koliko sutra dolazi u Beograd da parafira ugovor. :))

222

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

Tacno, nego da se ugledamo na FMO jer i kod njih je plej Srbin.

ja

pre 9 godina

Manite se vise Amerikanaca, mi smo zemlja vicesampion sveta u kosarci, nadjite nekog naseg pleja pa ga potpisite na tri godine. Ovo trazenje pleja svake godine iznova i iznova ubija u pojam

Sad se vidi kolika je greska bila to sto smo pustili Nenada Miljenovica

KODAR78

pre 9 godina

Pa videlo se prosle godine da osvajamo titule i sa 3 igraca a ove godine i bez pleja (Dalo).
Salu na stranu plej nam je preko potreban da bi utakmice dobijali preko 14 poena razlike.

Hoću moj deo

pre 9 godina

Nemamo pare - kupe Mačvana, nemamo para - kupe Pavlovića, nemamo para - kupe Đumića, nemamo para (uplatili nam siću) - kupe pleja...

Pametnom dovoljno...

Bitanga

pre 9 godina

Neverovatno da država opet sipa pare u Partizan, a Zvezda koja pokazuje vanserijske igre ne dobija ništa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joker, 3. mart 2015 21:20)

Ne da su vanserijski...nego su to za vas van planetarni rezultati.

pan

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

srbina sigurno nećemo da dovedemo,
a Srbina možda hoćemo.

sucraM smailliW

pre 9 godina

Koji bre Akognonom,nemojte zezati. Kakav je to igrac kad nastupa u Kini. Ne moze niko biti kao M-Will. I da vam Navaro dodje nemate izmene nikakve. Realno Buducnost je jaca od Partuzana za nekih 15 koseva,mozda i jace. Jos im dosao Savovic. Prejaki su u skoku. Finale ABA lige C. Zvezda-Buducnost.

drzava menja ime, protivnici menjaju ime, pehari ostaju kod nas (sem kad ga Simon ukrade i kom nista)

pre 9 godina

Nije nam drzava dala pare, vec FK Partizan koji je prodao Skuletica. Tako da ovo je jos jedan znak da dolazi maj i odlucujuce utakmice, a u Zelezniku ljudi vise nisu uplaseni, navikli su na ugnjetavanje

nn

pre 9 godina

haha a navijaci kluba iz zeleznika za koji igraju 2 amerikanca,reprezentativac Slovenije,reprezentativac Nemacke i 2 reprezentativca Srbije bi najvise voleli da mi nijednog stranca nemamo,da nam startni plej bude Boris Dalo,da nam Bozo Djumic igra 30 minuta. Cim se pojavi vest da Partizan dovodi pojacanje(u pravom smislu reci) odma frka,kako oni to,zasto strani igrac. Pa zar vam nije veci izazov da nas pobedite u koliko toliko konkurentnom sastavu(ovaj trenutni ima 0(nula) klasicnih plejmejkera), nego da igramo u postavi Dalo Milutinovic Marinkovic Bezbradica Djumic(tim koji je zavrsio utakmicu u nedelju) Igrac ce biti doveden na 4 meseca,znaci 4 plate,sigurno ode pola miliona evra hahah. Salu na stranu,nismo mi kao neki pa da imamo novca da nudimo Samardziskom 36k € mesecno,a zamislite tek glavni igraci koliko imaju.

oT

pre 9 godina

Sa dobrim plejom,koji ce se brzo uigrati sa ekipom sve je moguce,da ne pricam o tome ako se izbori evroliga,odmah ce tim i klub prodisati iz mnogo poznatih razloga

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Nemamo pare - kupe Mačvana, nemamo para - kupe Pavlovića, nemamo para - kupe Đumića, nemamo para (uplatili nam siću) - kupe pleja...

Pametnom dovoljno...
(Hoću moj deo, 03. mart 2015 21:49)

Od koga kupe?Mačvan došao kao slobodan igrač,Pavlović slobodan,Đumić dobio papire isto za dž.Pa mi da smo imali para doveli bi pleja kao vi,u julu,daj bre panteri koristite mozak aman

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Hoćete da ga davite ako dodje?
(DedaMiloje, 03. mart 2015 21:17)

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda

ja

pre 9 godina

Manite se vise Amerikanaca, mi smo zemlja vicesampion sveta u kosarci, nadjite nekog naseg pleja pa ga potpisite na tri godine. Ovo trazenje pleja svake godine iznova i iznova ubija u pojam

Sad se vidi kolika je greska bila to sto smo pustili Nenada Miljenovica

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.
(Oberin Martel, 03. mart 2015 22:08)

A kako zoveš vaše "divljanje", da se izrazim tvojim rečnikom, posle jedne još uvek nebitne polusezone?

kkp

pre 9 godina

Alo ljudiiii! Zeleo bih da vas pitam kako jedan tim koji dovodi igrace na 6 meseci kao sto su macvan i pavlovic moze biti najskuplji? Njima su bukvalno prepolovljene plate, dal vi mislite da ce sad na primer da plati 400-500 000 za 6 meseci? To samo moze da misli covek bez mozga. Partizan i ako uspe da dovede plejmejkera on ce biti placen za 2 meseca i moze u vrh glave da iznosi 100000 e. Jednostavno klub koji nema dovoljno para za igrace za celu godinu oni dovode slobodne igrace za limitiran period, jer se tako vise isplati. Mucnite glavom pre nego sto dodjete ovde da se pro**ravate

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Jes Kineska liga,mada i tamo ima dobrih igrača,ali ovaj plej ladno dao 50 poena zadnje kolo,a predzadnje 42 ha ha... Pa ko će ovog da čuva kad ima 70% za 3 poena??? Gazi

oT

pre 9 godina

Sa dobrim plejom,koji ce se brzo uigrati sa ekipom sve je moguce,da ne pricam o tome ako se izbori evroliga,odmah ce tim i klub prodisati iz mnogo poznatih razloga

Her Zivota

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 3. mart 2015 21:28)


U moru zanimljivih stvari pitacu te samo jedno, kada ce Jovan Novak da debituje za Crvenu Zvezdu Telekom ??

Ivan kg

pre 9 godina

Neverovatno da država opet sipa pare u Partizan, a Zvezda koja pokazuje vanserijske igre ne dobija ništa!
(joker, 3. mart 2015 21:20)

Koliko tebi nije dobro, koja zamena teza.

ja

pre 9 godina

Obrni-okreni, opet je to najskuplji tim na balkanu...
malo lazemo,malo kukamo ,malo prosimo,malo ne placamo poreze...
Drzavni projekat!
(kima, 3. mart 2015 21:14)

Vas tim je duplo skuplji, Vucic vam pomaze, vi ste drzavni projekat!

povampiren

pre 9 godina

E, crkoh od smeha.
Covic navijacima kojima niko ne moze zabraniti za koga da navijaju prodao pricu koji je njihov klub, prodao pricu o transparentnosti,a saopsti one podatke koji svako ko je malo promucuran moze da pronadje na netu.
Momci , ne trazi niko da javno saopstite finansisjki izvestaj , vec da ga u propisanoj formi, a i mi smo delo svetskog modela podnosenja finansijskih izvestaja, dostavite nadleznim drzavnim organima. Prica o transparetnosti koju Covic prodaje je ista ona pricu koju je Vucic prodao na RTS-u, da ce dostaviti podatke koliko je drzava pomagala Zvezdu i Partizan, pa nista, corak, tako je i Coviceva transparenost ubojita kao taj corak.
I na kraju svkog komentra pitanje :
O'kle pari momci ?
Odakle 50.000 evra, a be z pitanja odakle milioni evra koju FK CZ daje u zadnje vreme i koje tek treba da isplati. A Partizan i FK i KK ponesto proda, dok se u komsiluku, blizem i daljem, samo kupuje i kupuje.
Zabavni ste, kao i svih ovih godina.

KODAR78

pre 9 godina

Pa videlo se prosle godine da osvajamo titule i sa 3 igraca a ove godine i bez pleja (Dalo).
Salu na stranu plej nam je preko potreban da bi utakmice dobijali preko 14 poena razlike.

danilo

pre 9 godina

Dakle, četvrtak je poslednji rok i tada saznajemo da l' su nam šanse 25% za finale ABA ili su 75% za titulu ABA?
Menadžer Saše koji pregovara jeste dobar znak.
Ovaj je bio kod Dalasa i Grizlija, za pare koje imamo verovatno je sjajna izbor.
Tim pre što nam pleja povremeno igra i Gagi, pa šta nam dodje-dobrodošlo!

Mogao bih četvrtak veče biti vrlo tužan za našu, po navici, vrlo tužnu braću jer:
Slavi se tudji rodjendan kao svoj, a to jeste uvek tužno, već samo po sebi!
Makabi ih rastura sa devizom "Who the f..ck are you?"
Partizan dobija pleja koji je mršaviji od Markusa.
Još ako bude bolji od njega, biće to crni četvrtak za naše mile...

čarapan iz dežele

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...
(Apache, 04. mart 2015 02:20)

a jaka je iz pojata :p

Radonja odlazi

pre 9 godina

Ko nam je kriv što Partizan dovede pleja u martu za smešne pare, a mi već drugu sezonu kupujemo preskupe igrače u julu, koji se smore do marta i jedva čekaju da se sezona završi.

Milan

pre 9 godina

Ma fenomenalnoooo.
FK Partizan, sa dugom od 15 miliona, racunom u blokadi, milionskim dugom drzavi, i visemesecnim neisplacenim zaradama zaposlenima, salje finansijsku inekciju nekom.
Dobro, vi grobari sto ste coravi ili se pravite coravi da nekako i shvatim.
Ali bre dosta vise lagarije i muljaze.
Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!
Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!
SRAMOTA!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Partizanovac sam (nisam "Grobar" niti sam to ikada bio) , ali po svemu prikazanom , Partizan ne zasluzuje da dodje do Evrolige ove sezone . Neozbiljno shvacena sezona (u toku sezone se krpi ekipa , podsmevanje Eurocup-u , kukanje o politickim igrama , "nema se para" a sada pred kraj imaju veoma ozbiljnu ekipu za nase prostore) .
(Goran, 4. mart 2015 08:50)

Hahaha, koji si kralj. Partizanovac koji nije grobar, i koji za Partizan kaže "imaju tim", a ne "imamo tim"... Duh predgrađa... ;)

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Izvini Dime prijatelju,a sta to Tegeltija slagao ajde demantuj ga nesto ako mozes,jel slagao da KK CzT nije clan SD? ili ono 'momci iz Zeleznika'? da ne nabrajam sve..jedini uz Andjusa novinar koji javno govori istinu i to je za svaki respect...a to sto vas ubija istina to je vasa stvar

Krca

pre 9 godina

Koji bre Akognonom,nemojte zezati. Kakav je to igrac kad nastupa u Kini. Ne moze niko biti kao M-Will. I da vam Navaro dodje nemate izmene nikakve. Realno Buducnost je jaca od Partuzana za nekih 15 koseva,mozda i jace. Jos im dosao Savovic. Prejaki su u skoku. Finale ABA lige C. Zvezda-Buducnost. (sucraM smailliW, 03. mart 2015 21:59)

Ne moze niko biti kao Vilijams? Sta onda da kazemo za Mekejleba da je izmislio kosarku za Vilijamsa? Ima ovde dosta ljudi koji se secaju njegovih partija. Mozda ih se i ti secas ako si uopste pratio kosarku u to vreme

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.
(Igokea since 2007, 03. mart 2015 22:23)

Vladimir Dašić, ne tako davno:

"možete se nazvat' i Real Madrid, titulu viđeti nećete"

Labud

pre 9 godina

Komedija od kluba , trenera i navijaca , Vujosevic ima platu kao pola timova ABA lige plus M.Will.....a ovi mu veruju ha ha .
(misa, 3. mart 2015 21:23)

Nepismen, glup i neistinit komenat. A nema ni 140 karaktera. Treba biti i za to talentovan.

Druga stvar, krece ono sto Ser Alex zove squeaky bum time, kada pravi sampioni krecu da lome sve pred sobom a pretendenti krecu da pucaju po savovima. Tuznoj braci mnogo poznat period, kao i onaj triumfalni na pripremama.

Ne znam kakav je ovo plej, ali buduci da ga sada ni nemamo, moze biti samo pojacanje.

Struki

pre 9 godina

Naravno da traze "pleja",posle onoliko "kuknjave"i "jaukanja"da su na pragu "bankrota"lspasce od svega da ce Partizan imati ubedljivo najskuplju ekipu! Ako Covic ne dovede makar jedno pojacanje(nebitno koja pozicija 4 ili bek suter)"ne pise nam dobro"! Ovo kazem dobronamerno kao pravi zvezdas! Buducnost se pojacala,Partizan se pojacava,a mi ovako "istroseni"i "potroseni",bojim se da ce na "lose izaci"!

tardMeraklija

pre 9 godina

Ahahah,pa.cekaj bre,zar to nije onaj klub koji pre dve nedelje zamalo nije ucestvovao na kup takmicenju u Nisu?
Hahahah...brraavoo.
Ne podnosim oba blizanca ali partizan je je ubedljivo najljigaviji klub u evropi...

Johnny Hockey

pre 9 godina

i tako iz godine u godinu funkcionise masina za mlevenje mesa...
prvo se nacrni zvezda kao da ima realov budzet, taj pritisak traje konstantno i posle se dovode igraci koji igraju za kikiriki a fazon FK daje pare. odakle njima kad su 15 milki duzni?

Zbog cuvenog "Odakle Pare" da ja tebe pitam nesto? Prebacicu se na fudbal. Vi od ekipe gde su vam igrali Zigic, Jankovic, Pantelic and Co...niste prodali nijednog igraca, svi vam pobegnu za dzabe. Odakle onda vama pare da se finasirate ako ne prodajete igrace niti igrate evropska takmicenja? Odakle? Pa jasno je da vam drzava sipa kintu.

zan klod van gal

pre 9 godina

Znam coveka. Bio nocni portir u hali Dalas Meveriksa
(Gavgalj, 4. mart 2015 11:44)

Sada znas da ce nocni portir da bude kriv sto ces opet pisati da je sledeca sezona vasa :)

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?

Sale.MLS

pre 9 godina

@Naravno da traze "pleja",posle onoliko "kuknjave"i "jaukanja"da su na pragu "bankrota"lspasce od svega da ce Partizan imati ubedljivo najskuplju ekipu! Ako Covic ne dovede makar jedno pojacanje(nebitno koja pozicija 4 ili bek suter)"ne pise nam dobro"! Ovo kazem dobronamerno kao pravi zvezdas! Buducnost se pojacala,Partizan se pojacava,a mi ovako "istroseni"i "potroseni",bojim se da ce na "lose izaci"!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struki, 3. mart 2015 21:20)
U čemu je fora sa tobom i navodnicima???

Obelix

pre 9 godina

Ne znam kakav nam je plej, ali ne sumnjam u Duletov izbor. Zanima me jedna stvar koja nije direktno vezana za Partizan, a to je na cemu navijaci naseg gradskog rivala temelje ovoliki optimizam?! Da se razumemo, svaka vama cast na rezultatima ove sezone, ali ovolika doza arogancije i optimizma je fascinantna. Ja se ne secam da su navijaci Partizana ikada bili ovako "bahati" sa izjavam ni u godinama kada su igrali F4, ni u godini kada su vam zvanicno ugasili maticni klub i naterali vas da navijate za klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i slicno. Izgleda da nista nista naucili iz predhodnih godina. Bojim se da ce ova godina ipak biti najbolnija do sada za vas. Toliko ste poleteli da ce prizemljenje biti mnogo bolno za vas. Zato uzivajte dok mozete i komentarisite gluposti.

Zorz Pap

pre 9 godina

Evo jedan komentar koji se bavi samo kosarkom. Ovaj plej koji dolazi u Partizan je nizak sa dobrim sutom, ali fizicki inferioran, ne preterano brz i ulaz mu je sumnjiv. Videcemo u kakvom je stanju ali za mesec i po dana do plejofa ce biti spreman. Svakako je bolji od Tepica, Daloa, i Milosavljevica koji ne moze da igra jedinicu i dace novu opciju Partizanu u napadu. Videcemo samo ko ce da ispadne iz 12 igraca u Partizanu?

Gde ste panterchici

pre 9 godina

Ovaj da da 3-4 trojke na mecu i da veze onu pajevinu Lazica dosta.Posle na +20 ubacimo Daloa jer smo tako u mogucnosti.Sigurno ima bolji sut od M.Willa i bolje igra odbranu.

petarczv

pre 9 godina

Alo ljudi koga za..le za njihovog playa i da li imaju para ili ne...neka su ga doveli samo da neslusam vise ovog kako kuka i prosi...Realno imamo bolji i talentovaniji tim od njih i pored ovog playa koji je igrao 6min u nba...Dodjite u arenu protiv sampiona evrope da podrzimo momke i uzivamo u evropskoj kosarci i lagano cekamo play off...

Cedo

pre 9 godina

Platim rucak svakom navijacu forumasu koji je i juce znao za ovog lika? Edina Avdica ne racunam. Prosecan pley malo bolji i iskusniji od Daloa. mozda pomogne mozda odmogne ko zna. Kocka u svakom slucaju !

Dorminx

pre 9 godina

Milina kako KK Partizan uspeva pored tolikog pritiska pristalica iz pregradja da se uspravi i vrati ono sto je oduzeto ovim ljudima zdravog razuma zbog 2-3 coveka ($$$) Za kraj jedna poucna stvar koju nikako da nauce komsije "Dzaba vam novci moji sinovci" Hvala redakciji

ja

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

A koji to Srbin, slobodan igrac, pribliznih kvaliteta Joshu, dakle iskusan igrac koji moze momentalno svoim kvalitetom da podigne nivo igre, postoji na trzistu?! Sta vas zabole koga mi dovodimo?! A u Partizanu su i onako gotovo svi igraci Srbi, sem Daloa i Murica dok kod tim iz predgradja ima Vilijamsa, Dzenkinsa, Cibersa, Blazica.

wer

pre 9 godina

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.
(Oberin Martel, 3. mart 2015 22:08)

kakve li drskosti iz predgradja, cccc
n'umes da brojis do 13?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 03. mart 2015 21:28)

Marcus Williams je pretpostavljam Srbin iz Šumadije negde?!

Opusti se panteru uzećemo neku životinju i završiti na 4.mestu,a onda da vam ugasimo i ovaj mutirani klub za sva vremena pa posle navijajte za Crnokosu.Šalim se ja ,ne brini gazite Cedevitu,mi Budućnost pa se vidimo u finalu hvala bogu,a tamo šta bude bude

Bitanga

pre 9 godina

Neverovatno da država opet sipa pare u Partizan, a Zvezda koja pokazuje vanserijske igre ne dobija ništa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joker, 3. mart 2015 21:20)

Ne da su vanserijski...nego su to za vas van planetarni rezultati.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?
(mmm, 3. mart 2015 21:44)

Samo Nis majstore, za Telekom ne izmisljaj, generalni direktor Telekoma je u UO CZV, covek nam je ukinuo sponzorstvo, mani me spinovanja.

akcidroni

pre 9 godina

@Obrni-okreni, opet je to najskuplji tim na balkanu...
malo lazemo,malo kukamo ,malo prosimo,malo ne placamo poreze...
Drzavni projekat!
(kima, 3. mart 2015 21:14)

-Obrci ti i okreci kako ti volja, imamo toliko para da dovodimo plejmejkera u MARTU! Mozda.

@Manite se vise Amerikanaca, mi smo zemlja vicesampion sveta u kosarci, nadjite nekog naseg pleja pa ga potpisite na tri godine. Ovo trazenje pleja svake godine iznova i iznova ubija u pojam

Sad se vidi kolika je greska bila to sto smo pustili Nenada Miljenovica
(ja, 3. mart 2015 21:13)

- Miljenovic nije kalibar za Partizan, solidan ofanzivni plej koji igra meku odbranu. Tepic je klasa za njega.

Dubinsky

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.
(Igokea since 2007, 3. mart 2015 22:23)

I ne zoves se, vi ste preimenovani FMP, vas klub nije clan SD CZV, niti imate grb prave KKCZV, klub vam je zamrznut zbog dugovanja do 2016 godine. O KK Partizan clanu SD Partizan bivsem osvajacu EL, ucesniku f4 cetiri puta, nije potrebo nista pricati, za nas svi znaju.

CroAtHome

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete! NBA je NBA :D Joooj ko vas ne zna...(hours of love, 03. mart 2015 21:28)Marcus Williams je pretpostavljam Srbin iz Šumadije negde?!Opusti se panteru uzećemo neku životinju i završiti na 4.mestu,a onda da vam ugasimo i ovaj mutirani klub za sva vremena pa posle navijajte za Crnokosu.Šalim se ja ,ne brini gazite Cedevitu,mi Budućnost pa se vidimo u finalu hvala bogu,a tamo šta bude bude
(Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 21:36)
Ne volim Cedevitu jer sam navijac Cibone ali vjeruj mi da nitko ne zeli Cedevitu u polufinalu.. Repesa je namjerno izgubio od Mege jer zeli Zvezdu u polufinalu koja je u strmoglavom padu forme i njeni igraci ne mogu pogodit jezero iz camca... Marko Tomas ce do polufinala uhvatit pravu formu i bit ce MVP doigravanja. Zapamtite ovaj post.

Bravo

pre 9 godina

Ovo je veilka neistina Wiliams nije plaćen 910.000 dolara i hocemo izvinjenje. G. Čoviću pa koliko je plaćen? Daleko manje. hehehehhehehehehheheheheheheh zaleđeni pa vi ste komedija.

Kunta

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 03. mart 2015 21:28)
Cuj ovog, pa sto fmp dovede dva amera, panteru? Dovedite vi Srbina a dajte nama amere.

dos'o plej hahahahahaha

pre 9 godina

Igrao je za Dalas 3 utakmice,9 minuta,dao je 5 poena!!!
Masina se pali!!!Sad cemo da gazimo redom,sledece sezone osvajamo kup Ekrema Jevrica i sledi osveta oktobru,Rumunima i svim izdajicama koji su imali obraza da nas pobede!!!
Ovaj plej je omaz za simbiozu izmedju Zvezde i Buducnosti,koji su se izfavoritili u poslednje vreme.

drzava menja ime, protivnici menjaju ime, pehari ostaju kod nas (sem kad ga Simon ukrade i kom nista)

pre 9 godina

Nije nam drzava dala pare, vec FK Partizan koji je prodao Skuletica. Tako da ovo je jos jedan znak da dolazi maj i odlucujuce utakmice, a u Zelezniku ljudi vise nisu uplaseni, navikli su na ugnjetavanje

Black

pre 9 godina

Pa sacekajte ako je ovaj plej za 2 meseca, sa 3 utakmice u NBA toliko skup. Koliko kosta panteri 9 meseci pune plate coveka za koga znamo da je prosle godine igrao za 1.300.000 dolara u lokomotivi. Dogovorite se. Ili Djenka 24 plate direktno dosao iz NBA.

panteroid

pre 9 godina

Haha...niste blokirani a trebate biti,zar ne?? Ali bitno je da nema politike,samo sport...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LZN epizoda 100, 4. mart 2015 00:06)

Samo sport i -16 milki u frizideru.

Nenad

pre 9 godina

A sto Partizan trazi pleja?Zar DV ne pravi igrace?Zasto pleja ne napravi, kada je mogao Pipena, Dzordana, Brajanta, Dankana, dakle pola NBA lige i sve Evropske zvezde?

PAOK

pre 9 godina

Znam coveka. Bio nocni portir u hali Dalas Meveriksa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 4. mart 2015 11:44)

Sta je onda bio Rakocevic u Minesoti,skopljac lopti?

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Mozda bih vise voleo centra ali ok,moze i plej,bilo ko u Partizan uvek dobrodosao..samo ne razumem ovoliki gnev navijaca Crvene Zvezde koji sada navijaju za Telekom zvezdu(mislim,tako Tegeltija kaze)...sve mogu da razumem,ali pominjete spin Dr Duleta,pa prijatelji vas je cika Legenda iz Zeleznika toliko obmanuo da vise ne znate za koga navijate i ko vam je predsednik kluba(i to Tegi isto kaze)...a sto je najgore,u cetvrtak slavite tudji rodjendan,znaci VRHUNAC koliko je vama dobro...

Teleko, MTS, IDEA

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)
Koji su to drzavni sponzori kod nas?
Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?
(mmm, 3. mart 2015 21:44)

Telekom sponzor Partizana????? Nemoj da lupas molim te. Nis jeste ali telekom. Pogledaj naziv svog kluba pa ce ti biti jasno ko je kome sponzor. Pa ne zovete se vi dzabe Crvena Zvezda Telekom.

Miloš1976

pre 9 godina

@Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!
Kao institucija!!
Dovedite srpskog pleja!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hours of love, 3. mart 2015 23:33)


Izvini,nisam znao da je M-Will srpski plej...Uvek ste imali makar isti broj stzranaca u timu kao i mi ako ne i više,a redovno ste srbovali ovde.Koliko ste ogrezli u mržnji i licemerstvu..A sada je i strah tu...

zccxz

pre 9 godina

Evo iz prve ruke,odakle pare. Dala IDEA,
pa hrvati smo zar ne?A ponekad Igokea pa onda vizura.
Samo da panteri ne razglase.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 3. mart 2015 23:55)

IDEA je FMP-ov sponzor

Lošmi

pre 9 godina

BOMBA:
Josh Akognonom novi plejmejker Partizana!!!

Idemooooo !!!
(Johnny Hockey, 03. mart 2015 21:45)

A ti si kao do malopre znao ko je Josh Akognonom pa ga sad najavljuješ kao BOMBU?? :)))))

Phuq

pre 9 godina

Neverovatan "igrac".Tri utakmice za Dallas nekoliko u Estoniji i ostatak u zelji kosarke Kini.Doveli igracaza par utakmica ne bi li obezbedili Evroligu a ostatak igraca prosek.I doveli ga jer je Amer. Jaka stvar. Kao kada bi nas vaterpolista koji je igrao u Gocu ili Studentu otisao u Zimbabve da igra vaterpolo
(Delija Banovo Brdo, 4. mart 2015 10:57)

A ipak je dovoljno "jaka stvar" da se ti, delijo, i još stotinjak tvojih sapatnika oglasite na našim vestima... I to nešto govori, a? ;)
Ma šalim se, tebra, pratite nas vi slobodno i dalje - imate i koga.

Insajder !

pre 9 godina

Kakav god da je,bice bolji nego Tepic i Dalo na kecu.Napokon ce Tepic da igra manje,a ne da se mrcvari 35 minuta.Tepic kao sveza dvojka i umoran kec,nije isto.Ovaj momak ce ubrzati igru Partizana u tranziciji,definitivno.Nema neku visinu,ali ruke su mu do patosa,dobar na lopti,solidan suter,sta ces vise.

zoran

pre 9 godina

Ako vas Nigerijac ne spasi nece niko.

Impresivna karijera:

2009–2010 BC Kalev/Cramo
2010–2012 Dongguan Leopards
2012 Canton Charge
2012–2013 Liaoning Dinosaurs
2013 Dallas Mavericks
2013–2014 Qingdao DoubleStar
2014 Delaware 87ers
2014–present Foshan Dralions
2015 KK Igokea Partizan
(Bruzz, 3. mart 2015 23:21)

2016 - Galatasaraj / ili Barselona / ili Real / ili Fener......

Zato se dolazi u Partizan, jer posle toga se uzleti mnogo, mnogo vise...

Vas ima da odvikne od basketa, nastavljate da kukate i chekate sledecu sezonu, a sebi ce momak da obezbedi sjajn sledeci ugovor...bas kao omaleni Mek...niste ga zaboravili...

Koja panika medju konzervama, papcima i ostalima iz Zeleznika....ovo se parama ne moze platiti..

Boggy

pre 9 godina

To sto je on imao prosečno 32 poena nista ne znači jer je to Kineska liga gde se ne igraju odbrane. Imao je tamo M Will 40 poena po meču pa ovde malo malo pa šutira 5/18 iz igre! Dečko je igrao u Evropi u Estoniji, budite malo realni. Sačekajte da vidimo kakav je pa onda možemo da pričamo.

stefan

pre 9 godina

i tako iz godine u godinu funkcionise masina za mlevenje mesa...
prvo se nacrni zvezda kao da ima realov budzet, taj pritisak traje konstantno i posle se dovode igraci koji igraju za kikiriki a fazon FK daje pare. odakle njima kad su 15 milki duzni?

Bruzz

pre 9 godina

Ako vas Nigerijac ne spasi nece niko.

Impresivna karijera:

2009–2010 BC Kalev/Cramo
2010–2012 Dongguan Leopards
2012 Canton Charge
2012–2013 Liaoning Dinosaurs
2013 Dallas Mavericks
2013–2014 Qingdao DoubleStar
2014 Delaware 87ers
2014–present Foshan Dralions
2015 KK Igokea Partizan

Tony Soprano

pre 9 godina

Ako već imate takve finansijske probleme zar nije logičnije da ovaj novac isplatite igračima kojima se duguje za plate,nego da plaćate američkog pleja na 3 meseca. Nešto tu ne štima.

nn

pre 9 godina

haha a navijaci kluba iz zeleznika za koji igraju 2 amerikanca,reprezentativac Slovenije,reprezentativac Nemacke i 2 reprezentativca Srbije bi najvise voleli da mi nijednog stranca nemamo,da nam startni plej bude Boris Dalo,da nam Bozo Djumic igra 30 minuta. Cim se pojavi vest da Partizan dovodi pojacanje(u pravom smislu reci) odma frka,kako oni to,zasto strani igrac. Pa zar vam nije veci izazov da nas pobedite u koliko toliko konkurentnom sastavu(ovaj trenutni ima 0(nula) klasicnih plejmejkera), nego da igramo u postavi Dalo Milutinovic Marinkovic Bezbradica Djumic(tim koji je zavrsio utakmicu u nedelju) Igrac ce biti doveden na 4 meseca,znaci 4 plate,sigurno ode pola miliona evra hahah. Salu na stranu,nismo mi kao neki pa da imamo novca da nudimo Samardziskom 36k € mesecno,a zamislite tek glavni igraci koliko imaju.

Grobari Obrenovac

pre 9 godina

@ Milan
Evo ga jos jedan radnik sto mu smetaju pojacanja Partizana. Slusaj panteru, drzavne pare zavrsavaju u zvezdi, tako da ako ti nesto nije jasno idi pred skupstinu pa pitaj velikog vodju zasto f.k. zvezda dobija preko sest miliona evra godisnje, a k.k. fmp preko cetiri. Dok Vilijams dobija platu 940000 partizanovi kosarkasi nemaju pare da odu do Nisa. F.K. Partizan nema sponzora godinama, a zvezda vise nema mesta na dresu za sponzore, dali su im Gasprom, Telekom, Srbija Gas, pa sta vise hocete. Interesuje me sta ce reci za ovih 11miliona sto treba da nadju do kraja marta, odakle su ih nasli, mozda prijatelji kluba, ili kako bese ona fora.

sale

pre 9 godina

Vidim ovde pojedini pricaju prosecan plej, kineska liga smesna. Pa nama prosecan plej i treba, dakle nista posebno. Njegovim dolaskom smo dobili jos 2 igraca. Milenka, koji ce sada igrati nekih 15 min na pleju i do 10 na dvojci i to ce raditi jos kvalitetnije, posebno u odbrani, jer ce biti odmorniji. Ono sto je jos vaznije Milosavljevic ce dobiti staru ulogu. Necemo ga trositi u prenosu lopte i organizaciji napada, vec ce moci da ceka neki dobar pas i da raspali trojku, ode na ulaz...
Takodje obzirom da ovaj amer vazi za dobrog sutera vise protivnici nece ostavljati po 2 metra nasim jedinicama kao u slucaju daloa i tepica. To otvara prostor za druge igrace. Sada ce cuvari Pavlovica morati da igraju bez pomoci, 1na1, a zna se da mu tu retko ko sta moze.
U svakom slucaju samo zdravlje da nas posluzi, mislim da odavno nismo imali jaci i iskusniji tim. Istina kasno sklopljen, ali kad imas na klupi carobnjaka Vujosevica onda si siguran da ce on skockati na vreme sve.

Rile

pre 9 godina

@(kkp, 03. mart 2015 21:33). To, koliko ko kosta, mozemo da lupetamo i mi i vi jer su vama finansijski dokumenti transparentni koliko i dokumenti o prototipu najnovijeg oruzja Severne Koreje. Zbog toga cete imati ozbiljan problem da igrate Evroligu naredne sezone, pa taman i da osvojite ABA prsten. Uslov ce biti 4 miliona koja, da se ne lazemo, uvek mozete da isprosite od drzave i kompletan i TRANSPARENTAN finansijki izvestaj i dokumentacija sto ce za vas biti velika frka! A sto se tice ovog tima. Pa sigurno da Pavlovic, Macvan i Muric ne igraju za topli obrok, a novi plej za polupansion vec su debelo placeni. Imate vec sad po igrackom kvalitetu tim ravan nasem, a dolaskom pleja bi ste imali verovatno i bolji. Ne kukam, neka pobedi bolji nadam se u finalu ali me nervira ta celosezonska kuknjava i Vujosevica i vas svih kako nemate para da jedete maltene, a pola tima igraci koji bez par stotina hiljada ne bi odigrali ni tri utakmice.

bobanmkd

pre 9 godina

Sada cete da vidite:
1.Kakav je igrac Pavlovic Sasa'kada ima playa koji misli brzo kao on( setite se samo kako je igrao sa Kinsijem)
2.Kako ce Gagi da digne formu 100 % i u odbrani i u napadu
3.Kakav je Tepic igrac u odbrani...kada ne treba da se muci sa prenosom lopte.
4.Kako ce cela ekipa da podigne nivo za 100 %( pogotovo Muric,Andric i Milutinov)
5.Kako ce tim da igra u aprilu i maju.
-pametni su shvatili sve...ostali su samo u panici citajuci ovo.

zoran

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...
(Apache, 04. mart 2015 02:20)

a jaka je iz pojata :p
(čarapan iz dežele, 4. mart 2015 09:47)

Dok je Cirbes iz Batochine...

Oberin Martel

pre 9 godina

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2015 21:25)

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

Tako je, vratis se s mora i opet kukas kako nemas da jedes.

Wili

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.(Igokea since 2007, 03. mart 2015 22:23)Vladimir Dašić, ne tako davno:"možete se nazvat' i Real Madrid, titulu viđeti nećete"
(Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 03. mart 2015 23:29)
E ako je taj baksuz smeteni to rekao , onda osvajaju 100%.

pan

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

srbina sigurno nećemo da dovedemo,
a Srbina možda hoćemo.

nista od titule ni ove godine

pre 9 godina

xaxaxa koliko su se uspanicili ovi iz predgradja, prosto je uzivanje citati ovde njihove komentare i kuknjavu. :D Te evo drzava dala pare Partizanu, te zasto dovodite strance (a oni imaju 4 stranca dok mi imamo samo 2), te ovo te ono. Uzgred po pisanju Zurnala dogovor je vec postignut i Akongon koliko sutra dolazi u Beograd da parafira ugovor. :))

omg

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11)

Hm da, a treba fino da pozajmim od caleta, keve, drugova, drugarica, baka, deka, onda zapalim na more 6 meseci a kad se vratim i traze mi da im vratim, ja kazem ne znam o cemu pricate ja se sada vise ne zovem Pera Peric, sad sam Pera Peric Beograd vise se ne poznajemo!

iwi

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?
(prekoOkeanskeDelije, 3. mart 2015 23:48)

Samo se seti (ili pogledaj) šta je bilo 1994. sa Sašom Obradovićem koji vam je došao pred početak plej-ofa. Zbog vas su i pooštrili pravila pa je rok za registraciju 5. mart.

Slavko-RS

pre 9 godina

Dve godine Partizan igra bez pleja i ovi iz predgradja pitaju otkud nam pare za pleja kojeg smo doveli na 3 mjeseca.Nek vas je sramota sve ove sto navijate za privatni klub.Deco volite Partizan.

Skobodan

pre 9 godina

Pare koje su uplacene su ostale jos od Djurica kome je patron i dan danas niko drugi nego Milorad Dodik pocasni presednik KK Partizan !!! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1167665 evo ovde je lepo opisana njegova biografija i poslovne veze !!! Uopste njegova uloga u FK Partizan ! Naime, saradnja i fuzija izmedju KK Partizan i KK igokea je napravljena 2007 i to 6 meseci posto jeTelekom Srbije kupio Telekom Republike Srpske ... Telekom je tada i dugo godina bio najveci sponzor KK Partizan i KK Igokea !!! Preko ova dva kluba a sve kvazi sponzorstvom je ispunpano tonu para ... U tom trouglu se bukvalno nista nije moglo kontrolisati .... Specijalne veze Srbije i RS koje nikada nisu bile definisane u tom poreskom smislu ...Telekom Srbije i RS je sponzor KK Partizan koje je gradjansko drustvo i Igokee koje je vlasnistvo Milorada Dodika .... Sportska saradnja ili fuzija dve ekipe koje funkcionisu finansijski kao jedna a u dve su drzave itd. Da bi se zamazale oci narodu kupovale su se titule i ukradenim parama pravila drzavna institucija ..... Djurica koji je Miloradov covek su stavili u FK Partizan uz amin Duleta Vujosevica i tu su se ispumpavale pare iz raznih privatizacija itd. Ima o ovome mnogo da se prica ako neko hoce naravno ... Nije ni Terzic u FK Zvezda bolji ali evo bar da se zna !!!!

Mare :)

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi sto kazu kako su nas odvalili 15 razlike... Kako vas nije sramota, poklonili smo vam utakmicu, ko je gledao i ko ima obraza sigurno se slaze... :)

222

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

Tacno, nego da se ugledamo na FMO jer i kod njih je plej Srbin.

pfaih

pre 9 godina

Da ne bude kako igraci u Partizanu igraju za stipendije evo malog podsecanja na platu Acie Law-a i intervjua njegovog menadzera za ESPN http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team.

Drago mi je da se svi nasi timovi pojacavaju, ali je smesno kako u Zvezdi igraju navodno za 940 000 dolara a u Partizanu za dzabe.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Čudan potez...citave sezone igraju bez pleja i dovode stranca da igra 3 mjeseca i da ga papreno plate.zar nije bolje te pare da su podijelili igracima plate
(Zarko, 03. mart 2015 23:02)

Igračima je prvo uplaćen novac,za ostatak je doveden plej i to ne za neke velike pare jer to nije Marcus Williams jelte već neki lik iz Kineske lige.Kapiram da je plaćen jedno 15 000 eura mesečno ( 60 000 za 4 meseca) .Partizan je lepo uložio ovaj novac,nije pokraden već je uložen u ono što je falilo,biće jači za klasu i sada uopšte nije bitno koji će biti pred play off.Pozdrav

DedaMiloje

pre 9 godina

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda
(Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 21:25)

Dosta vam je jedna utakmica, kapiju otvaramo mi, da udjete motokultivatorom, da možemo da uteramo traktor da otkačimo prikolicu da možete da sidjete.

Cisco

pre 9 godina

David Pick - poslednja vest
"Josh Akognon has reached agreement on a deal with Partizan Belgrade, a source said. Out clause included."

Pali se masina...

Kako drugacije

pre 9 godina

Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!
Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!
SRAMOTA!
(Milan, 4. mart 2015 00:08)

Pa vide ljudi da Zvezdu niko ne kaznjava vec godinama sto duguje, jos je nagradjuju, upumpavaju sredstva...razmisljaju ljudi logicno, sto da i njima ne bude dobro!?

Cekaj, a vi ste se sad setili, da to nije u redu?

panteroid

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?
(prekoOkeanskeDelije, 3. mart 2015 23:48)

Al` se nasekira covek zbog jednog pleja???

14 TA U NIZU SA AJONOM JE BLIZU

pre 9 godina

@drill
Krenuo je peske....Slusa na telefonu onu dobru staru:
Uzalud trud,dzaba vam sve,NISTA OD TITULE NI OVE GODINE.

Ris

pre 9 godina

Ako sad placete posle jedne "nebitne" utakmice i dolaska nepoznatog igraca u instituciju, sta cete raditi za mesec-dva? Hajde malo dostojanstva pokazite panteri.

Ivan Milic KG

pre 9 godina

Covece! Po ovim komentarima se jasno vidi da se neko uplasio!!! Polako ljudi, nista strasno. Zar niste navikli sve oveg! godine?!?! PARTIZAN SAMPION!!!

SG

pre 9 godina

Hvala Bogu, da ne slusam vise kukumakanje.Otvorim frizider, Partizan trazi pleja, upalim b92, Partizan trazi pleja, odem da se tusiram, Partizan trazi pleja.

Apache

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Ko nam je kriv što Partizan dovede pleja u martu za smešne pare, a mi već drugu sezonu kupujemo preskupe igrače u julu, koji se smore do marta i jedva čekaju da se sezona završi. (Radonja odlazi, 04. mart 2015 09:49)@
Znaci bolje je ispasti iz Evropskih takmicenja i blamirati se ali praviti ekipu u martu, nego igrati top 16 i obezbediti ubedljivo prvo mesto u ABA???
Ja se ne slazem sa tobom!

Joker

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)

Koji su to svi sponzori kod nas? Zasto toliko izmisljate?

dareeeee

pre 9 godina

dobro jutroooooo . kako mi je drago zbog nas partizanovaca ali kako imam gorcinu da jedan klub tipa partizana moze da angazuje pleja mesec dana pre kraja sezone zalosno. bolje i tako nego da budemo ugaseni kao kk crvena zveda

nikola

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

Hoces da kazes da je u toj situaciji bolje da promenim licni opis, identitet i adresu stanovanja i odem na Havaje? :)

Goran

pre 9 godina

Partizanovac sam (nisam "Grobar" niti sam to ikada bio) , ali po svemu prikazanom , Partizan ne zasluzuje da dodje do Evrolige ove sezone . Neozbiljno shvacena sezona (u toku sezone se krpi ekipa , podsmevanje Eurocup-u , kukanje o politickim igrama , "nema se para" a sada pred kraj imaju veoma ozbiljnu ekipu za nase prostore) .

mmm

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)
Koji su to drzavni sponzori kod nas?
Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?

aleksandar

pre 9 godina

videcemo,videcemo,ako bude razigravao centre bice pravo pojacanje,nije dovoljno da ubacuje 20 p.po utakmici,mora da razigrava centre.sve pare u KK PARRIZAN

Vz

pre 9 godina

Ma fenomenalnoooo.FK Partizan, sa dugom od 15 miliona, racunom u blokadi, milionskim dugom drzavi, i visemesecnim neisplacenim zaradama zaposlenima, salje finansijsku inekciju nekom.Dobro, vi grobari sto ste coravi ili se pravite coravi da nekako i shvatim.Ali bre dosta vise lagarije i muljaze.Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!SRAMOTA!
(Milan, 04. mart 2015 00:08)
Kako tebe bre nije sramota?! Pa vas kk je u dugu 16 miliona, a fk 50+, pa i dalje dovodite pojacanja i igrate lige...svi drugi jos i nesto da nam kazu, ali vi licemercine...paljba...cuti i uzivaj dok imate ove na vlasti...kada odu, a hoce, gledacete beton ligu i sljaku ;)

Ke pasa?

pre 9 godina

kkp@Ti si kao stao u odbranu Partizana...Kakvih crnih sto hiljada za dva meseca,pa najbolji igraci su dobijali za celu sezonu plafon dvesta hiljada.Ovaj moze da dobije u rasponu od dvadeset do etrdeset hiljada za dva meseca i to je to.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

1000 + za komentar.

sasha

pre 9 godina

Alo ljudiiii! Zeleo bih da vas pitam kako jedan tim koji dovodi igrace na 6 meseci kao sto su macvan i pavlovic moze biti najskuplji? Njima su bukvalno prepolovljene plate, dal vi mislite da ce sad na primer da plati 400-500 000 za 6 meseci? To samo moze da misli covek bez mozga. Partizan i ako uspe da dovede plejmejkera on ce biti placen za 2 meseca i moze u vrh glave da iznosi 100000 e. Jednostavno klub koji nema dovoljno para za igrace za celu godinu oni dovode slobodne igrace za limitiran period, jer se tako vise isplati. Mucnite glavom pre nego sto dodjete ovde da se pro**ravate
(kkp, 03. mart 2015 21:33)
-----------------------------------------------
Auuu... Prosto ne znam odakle nih krenuo. Kojih bre 6 meseci? Znas li ti kad su oni došli? Znas li da prvenstvo traje do kraja juna? 100k evra ti je sića za 3 meseca koliki vidim, mada kada ste Klobucaru dali 160k kapiram da vam je ovo opustencija. bolje ti malo mućni, zaludeo te Dulence.

Vz

pre 9 godina

Zagreb-Beograd-Laktaši. Nije to lak put. Treba to pregurati.
(Igokea since 2007, 03. mart 2015 23:11)
Neko centar Beograda, neko zeleznik...teska je muka, jasno mi je...to ne znaci da mi te zao ;)

Srbija

pre 9 godina

Celu sezonu pricam mojim Zvezdasima da Partizan ima veoma jaku ekipu i da im ni pare nisu toliki problem kao sto oni pricaju. Dovodjenjem jos jednog NBA pojacanja KKP je postao apsolutni favorit za osvajanje titula u Aba ligi i KLS. Radonjic treba to da objasni igracima i da tako skine pritisak sa njih pa neka igraju rastereceno protiv apsolutnog favorita KKP ako se sastanemo.

Hoću moj deo

pre 9 godina

Nemamo pare - kupe Mačvana, nemamo para - kupe Pavlovića, nemamo para - kupe Đumića, nemamo para (uplatili nam siću) - kupe pleja...

Pametnom dovoljno...

coa

pre 9 godina

Meni se kao navijacu Zpvezde ovo iskreno ne svidja. Deluje mi da ovaj lik nije ono sto treba partizanu, a to je kompletan plej koji ima okej sut ali i sve ostalo, a ovaj ne deluje tako. Inace ne volim igrace koji imaju samo sut jer to zavisi dosta od samopouzdanja i prostora u ekipi... e sad naravno voleo bi da gresim da vas ovaj lik ili jos bolje Milutinov ili Marinkovic uvede u finale Aba lige da vas mi tu cekamo i pobedimo. Naravno kao koliko toliko normalnom Srbinu zelim dva predstavnika u Euroligi. Ja nzm al ne mogu da navijam za Cedevitu ( ne mrzim Hrvate daleko od toga) pre nego za Partizan. Kako vi mozete? I jedno i drugi? Nista od prosle sezone nismo naucili?

sucraM smailliW

pre 9 godina

Koji bre Akognonom,nemojte zezati. Kakav je to igrac kad nastupa u Kini. Ne moze niko biti kao M-Will. I da vam Navaro dodje nemate izmene nikakve. Realno Buducnost je jaca od Partuzana za nekih 15 koseva,mozda i jace. Jos im dosao Savovic. Prejaki su u skoku. Finale ABA lige C. Zvezda-Buducnost.

hope

pre 9 godina

To sto nije poznat igrac ne znaci da nije dobar za nas. Ko je znao za Boa, Marica, Lazmea, Gista, Veselog, Zoa... pre Partizana, malo ko. Mislim da je dobro resenje za nas. Treba nam iskusan pley koji moze da nam pomogne odmah, nismo trazili neko resenje za buducnost nego za zavrsnicu ABA lige. A kad smo trazili resenje za buducnost (citaj Jovan Novak)ko je pratio, zna kako se to zavrsilo i na koji nacin.

broz

pre 9 godina

ljudi, ja niti čuo za ovog, niti je on neka zvezda,5-6 sezona u kini...u nba ima 3 utakmice...nema visinu, malo mi buckast...nadam se da nije on najbolje rešenje. pa eno ga willie waren slobodan već mesec dana, pa ga evo i aroyo free agent, bo je bez ugovora...samo da opet ne potpišemo nekog torija tomasa...

KKP

pre 9 godina

Hvala Bogu, da ne slusam vise kukumakanje.Otvorim frizider, Partizan trazi pleja, upalim b92, Partizan trazi pleja, odem da se tusiram, Partizan trazi pleja.
(SG, 04. mart 2015 09:10) planiraš more,Partizan osvaja titule..

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Ako već imate takve finansijske probleme zar nije logičnije da ovaj novac isplatite igračima kojima se duguje za plate,nego da plaćate američkog pleja na 3 meseca. Nešto tu ne štima.
(Tony Soprano, 03. mart 2015 23:36)

Ajde i 'vi' da vratite 16 miliona eura duga,onda kvit!

Vz

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)To im se obilo o glavu prosle godine, a jos gore ce biti i ove kad ih nakanta Buducnost. Karma je to !!!
(--#####- Bodibond -#####--, 04. mart 2015 12:31)
Bitno da ste vi vec 2 god za redom zasluzeno u EL

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

To im se obilo o glavu prosle godine, a jos gore ce biti i ove kad ih nakanta Buducnost. Karma je to !!!

Zarko

pre 9 godina

Čudan potez...citave sezone igraju bez pleja i dovode stranca da igra 3 mjeseca i da ga papreno plate.zar nije bolje te pare da su podijelili igracima plate

Sanjar

pre 9 godina

Sanjao sam finale NBA lige u kome titulu uzimaju Belgrade Partisans sa petorkom: Đorđević, Kićanović, Danilović, Dalipagić i Divac, a trener im Željko Obradović. Pobednički pehar im uručuje jedan omanji crnomanjasti gospodin u kome prepoznajem Nebojšu Čovića i tu se probudim u ledenom znoju. Ludilo, brate!

hours of love

pre 9 godina

Dovescemo srpskog pleja cim ga dovedete i vi.
(Williams i Jenkins cistokrvni Srbi, 04. mart 2015 00:32)

Mi imamo Jovica iako se ne predstavljamo kao institucija.
Ae sad dovodi srpskog pleja,"institucijo" :D

grobar

pre 9 godina

dajte vise i grobari i delije..cemu vise ovakva prepucavanja..samo se delimo i svadjamo medju sobom. to nigde ne vodi.
ja kao pravi grobar priznajem da je zvezda najbolji tim ove godine. navijacu da osvoji partizan,ali i ako to ne bude slucaj treba odati priznanje zvezdi ako ona osvoji..
moja najveca zelja je da partizan prodje u euroligu..to mi je dosta vaznije i od same titule.
idealno bi bilo i da partizan i zvezda igraju naredne godine euroligu..a voleo bih da oba tima prodju dalje!
Svi smo mi Srbi. ima nas 6 miliona i sve nas je manje. Samo nas sloga moze spasiti. dosta vise prepucavanja!

Ivan P.F.C.

pre 9 godina

Za neupucene, momak je ponikao u nadaleko cuvenoj i bez premca u Evropi najboljoj skoli za mlade igrace, samo je zbog velike konkurencije morao da ode u NBA, a kada se tamo dokazao kao visinski i fizicki dominantan presao je u Kinu!

Vopi

pre 9 godina

Pehehehe vidi ovih sto se loze a crnjo prosecan plej, niti jedan ozbiljan klub u karijeri, videcemo ga protiv ozbiljne odbrane. Gledo sam onog malog Novaka, decko je odlican igrac.

covic-sesta zvezdina zvezda

pre 9 godina

Gledajuci statistiku ovog igraca i njegov prosek od 31,9 koseva moram da priznam da sam prijatno iznenadjen.Svestan sam da se u Kini toliko ne obraca paznja na igru u odbrani ali da je covek vanserijski suter-to stoji.Sad imamo velike sanse i za osvajanje Aba lige.Mogu da zamislim navijace Fmp-a kada i ove godine izvise za trofej a imaju najskuplju ekipu ikada na ovim prostorima

Goran

pre 9 godina

Auuuu, sunce ti, ovaj jaci od Reja Alena za tri poena, preko 60%... Ko ce njega da cuva, gojazni Vilijams mozda??? Tako se to radi, dovedes pleja na 3 meseca za sicu a ne placas cele godine Vilijamsa i Dzenkinsa dva miliona evra...

miki

pre 9 godina

Haha...niste blokirani a trebate biti,zar ne?? Ali bitno je da nema politike,samo sport...(LZN epizoda 100, 04. mart 2015 00:06)

Ako ste cz sto niste blokirani, posto imate 18 miliona € duga! Ili ste ipak fmp (crvena zvezda beograd telekom diva idea)! Toliko

Nenad

pre 9 godina

"Akognon je poslednje dve sezone proveo u Kini, upisao je i tri nastupa za Dalas Meverikse, a ima samo jedno iskustvo u Evropi – nosio je dres estonskog Kaleva."

Baš ima impresivnu karijeru :)
U NBA je igrao i Rastko Cvetković pa to ne znači da je u pitanju iole dobar košarkaš, u NBA je nastup "ubeležio" i Vraneš (3 minuta, 1 šut, 0 poena i blokada)...
Ovaj igrač neće "napraviti razliku" ako uopšte dođe.

Bobi

pre 9 godina

Pametno trazili su nekog u formi kratkorocno da sutira za pley off ostalo nije bitno. Mada je mnogo nizak i lako se cuva Lazic ce da ga pojede ako uopste i dodje do Zvezde. Sto se tice odbrane on je jednostavno ne igra.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Objavite da je dosao...izvor Wikipedia.

On March 03, 2015 it was anounced that he signed for KK Partizan until the end of season.

http://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Akognon

Maksa

pre 9 godina

Po rezultatima u poslednje vreme ovaj kida. Ali najbitnije je da se složi sa pavlovićem i ostatkom ekipe kao i da igra timski za ovako kratko vreme... valjda će sve biti ok.

Batko

pre 9 godina

Kakva frka u komsiluku!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SOKI P.F.C. PRIJEDOR, 4. mart 2015 08:23)


Jooooooooooj,pa ti me iz dana u dan uveseljavaš !! Kralju !!!

nex

pre 9 godina

Ovo je jedan limitirani igrac koji ima samo sut za 3 i nista vise, Nikakav dribling,ulaz,korak. Ovo je tezak promasaj Grobara. No,njihove greske nama u korist. Steta samo sto s njima necemo ni da igramo...

Thilmo

pre 9 godina

Овај у Кини играо центра са 173 цм, набавите му ципелице са штиклом да барем буде Лазићу до рамена.

Williams i Jenkins cistokrvni Srbi

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!
Kao institucija!!
Dovedite srpskog pleja!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 23:33)

Dovescemo srpskog pleja cim ga dovedete i vi.

Amater

pre 9 godina

@Labud:

Hej, "triJumfalni", nije ni tvoj komentar sasvim "pismen" :)
Uzgred, šta znači "plej" na srpskom jeziku? :)
Da li treba da se održi neki "performans" ako dođe "plej" i pojača "roster" Partizana? :)

Ovo je potpuno nepoznat igrač a ima skoro 30 godina.

pfc

pre 9 godina

aloo igrao u Kineskoj ligi, igrao u Estoniji, i on da bude pojacanje, moze malo da se odmori Tepic i malo Dalo, ali pokazali smo i da bez tog play-a mi dobijamo sve redom.

kkp

pre 9 godina

#Ke pasa? ... slazem se sa tobom , samo kazem cifre koje su u vrh glave za nekog dobrog pleja, za ovog ne verujem vise da je 30000e mesecno

Aga

pre 9 godina

Mora li bas svake godine carobnjak prosjak da ima najjacu i najskuplju ekipu . Lik mi totalno smucio .
(Wili, 04. mart 2015 00:07)

Pa mora, mora brate. U mojoj kuci se vazda nesto kuhalo.. Ljepi moj

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Neverovatan "igrac".Tri utakmice za Dallas nekoliko u Estoniji i ostatak u zelji kosarke Kini.Doveli igracaza par utakmica ne bi li obezbedili Evroligu a ostatak igraca prosek.I doveli ga jer je Amer. Jaka stvar. Kao kada bi nas vaterpolista koji je igrao u Gocu ili Studentu otisao u Zimbabve da igra vaterpolo

djordjevic

pre 9 godina

@kima,

najskuplji, a najmanje placen. Tako ti je to kad Maki, Sale, Dragan, Tep igraju za sicu...Svi zajedno ko pola Vilijamsa.

Al' uzalud trud, dzaba vam sve...

todor

pre 9 godina

Malo mi deluje riskantno ovaj potez. Ima vec 29 godina, nije nikada ni igrao u Evropi, samo u razvojnoj ligi i Kini, sa ovog snimka (mada mi je jasno da to nije potpuna i adekvatna slika) ne deluje mi kao da je ekstremno brz i prodoran ili da ima dobar dribling. Prilicno je nizak ali izgleda kao da ima precizan sut, mada sa tom visinom i nije ga tesko cuvati.

Videcemo, verujem da su ozbiljno analizirali sve mogucnosti, pogotovu sto na primer Mekkejleb i dalje nema angazman..

JAN

pre 9 godina

možda bi osvojili i sa ovim timom bez pleja faktički,jer smo pokazali da možemo sa svima u aba ligi da igramo i da pobedimo! ali dovesti igrača kao sto je josh je izvanredno!opasan šuter...imali smo dobre strance ali na poziciji pleja ovakvog sutera nismo imali do sad,biće veliko pojačanje!

xxx

pre 9 godina

u toj kineskoj ligi se ne igra odbrana, tamo se postize po 150 poena na utakmici, tako da ovaj sigurno nece davati 50 poena a u odbrani ce biti rupa

Dunga

pre 9 godina

Informacija od jutros, od čoveka iz vrha KK Zrvena Zvezda je da do sutra uveče potptisuje Karlos Arojo. Ugovor je do kraja ove i za sledeću sezonu. Idemooooooooo

srkiboy82

pre 9 godina

Mora li bas svake godine carobnjak prosjak da ima najjacu i najskuplju ekipu . Lik mi totalno smucio .
(Wili, 4. mart 2015 00:07)_ Pa to mu prolazi već 13 godina, pa zašto bi menjao. Kukaj i napadaj sve oko sebe, a uvek ima njjjači tim u okruženju. Međutim "Mag" i njegovi sledbenici sve igrače predstavljaju kao poluamatere, od kojih on pravi NBA zvezde. A sve što osvoje se predstavlja kao osmo svetsko čudo. I taj "recept" žrtve prolazi i dan danas. Samo što su činjenice drugačije.

DedaMiloje

pre 9 godina

Čekaj, doveli ste pleja za koga neznate ni kako igra i odmah ooooo titula. Naložili ste se zbog nameštene utakmice ko nikad. Sinoć Đilas kod Andjusa samo što otvoreno nije rekao da je namešteno. Arojo je Zvezdi u Beogradu u prvoj utakmici dao 5 pona. Ajde malo realnosti i nadam se da je kuknkava najzad završena, ili vam možda treba još neki igrač?

Kosta

pre 9 godina

Ok,konačno.Nadamo se da će prestati kuknjava,da ćemo se okrenuti sportu,navijati svako za svoje,da neće biti bežanje sa terena,pritisci itd.Ovo je zemlja košarke,pametnih ljudi kojima ne treba pojedinac manipulisati i svesno im usadjivati mržnju.Stvari su krenule ka ozdravljenju,daj BOŽE da tako se tako i nastavi.Pustili smo vas u nedelju zarad interesa svih nas(ako mislite drugačije ajde da se igramo žmurke,sedeo sam sa Mirkom Pavlovićem dan pred meč,DOGOVORENO)i videmo se u finalu,onako bez opterećenja pa ko pobedi neka mu je alal.POZDRAV SVIMA.

Needukovan

pre 9 godina

Stize jos jedan da igra za dz,a koji ce posle da napravi milionski ugovor i pokori Evropu i NBA kao i citava plejada igraca koje je stvorio 'mag' Dusko Vujosevic! Da ih ne nabrajamo sve,ali najsveziji su nam u pamcenju Tepic,Novica,Tripkovic.. Otisli,videli,vratili se ili nestali. To je razvojni put igraca koji zavrse skolu Duska Vujosevica. Cast izuzecima,a ima ih. To su Krstic i Pekovic,jedina dva igraca koja su nesto znacila na kosrakaskoj mapi Evrope ili NBA. Ostali - za krug dvojke. Tu je nazalost najvise patila reprezentacija koja je izgubila identitet jer su svi reprezentativci morali da igraju u JSD (pitajte Vujanica,ako ne verujete),a iz JSD skole Duska Vujosevica su izlazili igraci koji su nauceni da igraju dekadentnu kosarku,mucenicku,na jednu loptu,striktno ziherasku. Nasi klubovi su pre ere DV igrali lepu,modernu i dopadljivu kosraku,a onda se pojavila institucija. I sve unistila. Reprezentacija je dokaz tome. Sva sreca pa igraci tipa Bodiroga,Stojakovic,Teodosic..nisu zavrsavali tu cuvenu DV skolu. Da jesu,upropastio bi i njih. Garant. Zna Dule kako se to radi! Uostalom,talenat kao sto je Bogdan Bogdanovic ce zauvek samo to i ostati.Na zalost nacije i reprezentacije. Npr. Hezonja je decko 3 godine mladji,a vec za klasu igra bolje. Zamislite Hezonju za 3 god,a ima tek 20. Zao mi i Vanje Marinkovica..i on ce decko propasti pored Duleta. Ovog indijanca iz Kine ne vredi ni komentarisati. Ispostavice se da je Dalo igrac za njega.

dejan

pre 9 godina

Nemam pojma ko je ovaj lik niti njegove kvalitete, ali sigurno je da ce mu biti potreban period adaptacije. Na novu sredinu, ekipu, ligu... Svakome bi bilo potrebno odredjeno vreme da se prilagodi. U Partizanu su igrali mnogi vrhunski stranci, ali retko ko od njih je od prvog dana pravio razliku na parketu. Do kraja sezone je ostalo jos 3 kola i onda plej of. Domace prvenstvo ne racunam, jer to je samo rekreativno, stvar prestiza bez rezultatskog znacaja. Partizanu treba igrac koji moze od prvog dana dati puni doprinos, jer nema vremena za cekanje. Bolje da su doveli nekog proverenog, sa duzim stazom u Evropi.

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, sad kad je dosao plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

Neko iz mase

pre 9 godina

(Delija sam) ako je u ovakvoj formi kao na klipu bice ozbiljno pojacanje grobari.. ma da u sta sumnjam posto je otisao u Kinu a kao sto znate niko se proslavio ko je otisao tamo nadam se da ce te dobiti konavno tog famoznog pleja pa da imamo dva predstavnika u euro ligi.

pa da vas vidim sad meastri

pre 9 godina

ovakve finansijske transakcije ne postoje nigde u svetu osim kod nas, pitam se zasto B92 reporteri ne salecu malo ljude iz kk partizan da ih pitaju sto nemaju ili sto ne objave svoje zavrsne racune za poslednjih 20 godina

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

odlično plej je bio preko potreban a vi pričajte šta hoćete ja sam prezadovoljan nemoš u martu kupiti irvinga kakav got da je samo da vodi loptu 25 min po meču

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, sad kada je došao i plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

TI-REX

pre 9 godina

Jel vi čitate tekst?Lepo vam piše da je FK dao pare.
(Sima, 3. mart 2015 23:57)




U toliko pre da bas u tome i jeste problem, sto su pare prosledjene iz fudbalskog kluba u kome taj novac ima neki svoj legalni tok u kosarkaski klub u kome mu se gubi svaki trag i u kome niko ne zna gde zavrsavaju sve te silne pare zbog toga se godinama unazad i kriju zavrsni racuni o poslovanjima kluba za poslednjih 15sezona, sto nigde u svetu ne postoji osim kod nas, a i gde si ti cuo za bilo koga da poklanja svoj novac osim ako to nije humanitarni prilog upitanju, sto svakako ovo definitivno ne moze da bude.

K4R3B

pre 9 godina

kk partizan je idalje jedini poreski obveznik i jedini klub sa ovih prostora koji jos uvek ne podnosi obavezne godisnje izvestaje o svojim finansijskim poslovanjima godinama unazad, a to klupko jos dugo niko nece smeti da pocne da razmotava jer su duzniji vise i od FK Real Madrida.

Pedja

pre 9 godina

Ja nemam nista protiv da Partizan kupuje koga hoce. Ali mi se smucilo kako Vujosevic cele godine zakukava kako nemaju para, onda se ispostavi da su doveli najvise igraca i da su najvise platili za pojacanja. A onda objasnjenje pomogao nam je fudbalski klub, a to sto su oni duzni 15 miliona evra (sto ce reci u mnogo vecoj dubiozi nego njihov KK), sto igraci i zaposleni nisu dobili plate x meseci, sve to nema veze. Ali ni ovaj talenat koji je harao kineskom i estonskom ligom vam nece pomoci. Dzaba ste utrosili toliko novca, jedino mi je zao i to im ne mogu oprostiti, sto je Zvezda pustala Partizan da bi ovi obezbedili play-off.

AZQCK

pre 9 godina

Od koga kupe?Mačvan došao kao slobodan igrač,Pavlović slobodan,Đumić dobio papire isto za dž.Pa mi da smo imali para doveli bi pleja kao vi,u julu,daj bre panteri koristite mozak aman
@(Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2015 22:26)



Tacno je dosli su kao slobodni igraci, ali su im zato plate astronomske, od po 500'000eura pa navise.

Gojko

pre 9 godina

O onaj u Igokeu-Partizan dosao sa prosekom od 40 poena po utakmici, sad se nesto ne pominje... videcemo kakav je ovaj iz Partizan-Igokee...

neki tamo

pre 9 godina

Luke.. brate ako su dosli dzabe ne igraju za semenke koliko god para namlatili preko kad su igrali. niko nije lud da to sebi dozvoli. ne kazem da igraju za ogromne pare ali opet igraju za iste dostojne njihovog imena, a klub dve godine kuka i moli za pare pa se uvek nadje a duguje se svima pa i istim tim igracima koji su tu 2. ili 3. put..

maxi

pre 9 godina

Pacenici smarate s tim prepucavanjem,shvatite vec jednom da bez jakog partizana nema jake zvezde i obrnuto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gz, 4. mart 2015 14:00)
Na cemu si ti u zadnjih 30tak godina,ili pratis kosarku od prosle godine,pa ne znas da je Parizan bio jak,kada 99% Evropskih klubova i njihovih navijaca nisu imali pojma sta je to C Zvezda,a Boga mi ni Fmp.

sasha

pre 9 godina

I onda ide priča kako nemaju pare, kako igrači mesecima ništa nisu dobili i čim prve pare kanu na račun iste se spiskaju na stranca koji ce igrati 3 meseca. Da vi stvarno nemate ove pare bi bile iskoriscene za plate i dugovanja, a ne da se uvalite jos dublje.

Milos1976

pre 9 godina

(Needukovan, 4. mart 2015 14:01)

Neverovatno..Taman pomisliš da su sve gluposti ispisane a onda se pojavi ovakav mozak...Šta ovom needukovanom košarkaškom neznalici odgovoriti?Ne znam,sem da mu je ozbiljno potrebna lobotomija...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Hoćete da ga davite ako dodje?
(DedaMiloje, 03. mart 2015 21:17)

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda

Milan

pre 9 godina

Ma fenomenalnoooo.
FK Partizan, sa dugom od 15 miliona, racunom u blokadi, milionskim dugom drzavi, i visemesecnim neisplacenim zaradama zaposlenima, salje finansijsku inekciju nekom.
Dobro, vi grobari sto ste coravi ili se pravite coravi da nekako i shvatim.
Ali bre dosta vise lagarije i muljaze.
Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!
Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!
SRAMOTA!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Nemamo pare - kupe Mačvana, nemamo para - kupe Pavlovića, nemamo para - kupe Đumića, nemamo para (uplatili nam siću) - kupe pleja...

Pametnom dovoljno...
(Hoću moj deo, 03. mart 2015 21:49)

Od koga kupe?Mačvan došao kao slobodan igrač,Pavlović slobodan,Đumić dobio papire isto za dž.Pa mi da smo imali para doveli bi pleja kao vi,u julu,daj bre panteri koristite mozak aman

tardMeraklija

pre 9 godina

Ahahah,pa.cekaj bre,zar to nije onaj klub koji pre dve nedelje zamalo nije ucestvovao na kup takmicenju u Nisu?
Hahahah...brraavoo.
Ne podnosim oba blizanca ali partizan je je ubedljivo najljigaviji klub u evropi...

petarczv

pre 9 godina

Alo ljudi koga za..le za njihovog playa i da li imaju para ili ne...neka su ga doveli samo da neslusam vise ovog kako kuka i prosi...Realno imamo bolji i talentovaniji tim od njih i pored ovog playa koji je igrao 6min u nba...Dodjite u arenu protiv sampiona evrope da podrzimo momke i uzivamo u evropskoj kosarci i lagano cekamo play off...

dos'o plej hahahahahaha

pre 9 godina

Igrao je za Dalas 3 utakmice,9 minuta,dao je 5 poena!!!
Masina se pali!!!Sad cemo da gazimo redom,sledece sezone osvajamo kup Ekrema Jevrica i sledi osveta oktobru,Rumunima i svim izdajicama koji su imali obraza da nas pobede!!!
Ovaj plej je omaz za simbiozu izmedju Zvezde i Buducnosti,koji su se izfavoritili u poslednje vreme.

Nenad

pre 9 godina

A sto Partizan trazi pleja?Zar DV ne pravi igrace?Zasto pleja ne napravi, kada je mogao Pipena, Dzordana, Brajanta, Dankana, dakle pola NBA lige i sve Evropske zvezde?

Bruzz

pre 9 godina

Ako vas Nigerijac ne spasi nece niko.

Impresivna karijera:

2009–2010 BC Kalev/Cramo
2010–2012 Dongguan Leopards
2012 Canton Charge
2012–2013 Liaoning Dinosaurs
2013 Dallas Mavericks
2013–2014 Qingdao DoubleStar
2014 Delaware 87ers
2014–present Foshan Dralions
2015 KK Igokea Partizan

stefan

pre 9 godina

i tako iz godine u godinu funkcionise masina za mlevenje mesa...
prvo se nacrni zvezda kao da ima realov budzet, taj pritisak traje konstantno i posle se dovode igraci koji igraju za kikiriki a fazon FK daje pare. odakle njima kad su 15 milki duzni?

Mare :)

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi sto kazu kako su nas odvalili 15 razlike... Kako vas nije sramota, poklonili smo vam utakmicu, ko je gledao i ko ima obraza sigurno se slaze... :)

danilo

pre 9 godina

Dakle, četvrtak je poslednji rok i tada saznajemo da l' su nam šanse 25% za finale ABA ili su 75% za titulu ABA?
Menadžer Saše koji pregovara jeste dobar znak.
Ovaj je bio kod Dalasa i Grizlija, za pare koje imamo verovatno je sjajna izbor.
Tim pre što nam pleja povremeno igra i Gagi, pa šta nam dodje-dobrodošlo!

Mogao bih četvrtak veče biti vrlo tužan za našu, po navici, vrlo tužnu braću jer:
Slavi se tudji rodjendan kao svoj, a to jeste uvek tužno, već samo po sebi!
Makabi ih rastura sa devizom "Who the f..ck are you?"
Partizan dobija pleja koji je mršaviji od Markusa.
Još ako bude bolji od njega, biće to crni četvrtak za naše mile...

Goran

pre 9 godina

Partizanovac sam (nisam "Grobar" niti sam to ikada bio) , ali po svemu prikazanom , Partizan ne zasluzuje da dodje do Evrolige ove sezone . Neozbiljno shvacena sezona (u toku sezone se krpi ekipa , podsmevanje Eurocup-u , kukanje o politickim igrama , "nema se para" a sada pred kraj imaju veoma ozbiljnu ekipu za nase prostore) .

kkp

pre 9 godina

Alo ljudiiii! Zeleo bih da vas pitam kako jedan tim koji dovodi igrace na 6 meseci kao sto su macvan i pavlovic moze biti najskuplji? Njima su bukvalno prepolovljene plate, dal vi mislite da ce sad na primer da plati 400-500 000 za 6 meseci? To samo moze da misli covek bez mozga. Partizan i ako uspe da dovede plejmejkera on ce biti placen za 2 meseca i moze u vrh glave da iznosi 100000 e. Jednostavno klub koji nema dovoljno para za igrace za celu godinu oni dovode slobodne igrace za limitiran period, jer se tako vise isplati. Mucnite glavom pre nego sto dodjete ovde da se pro**ravate

ja

pre 9 godina

Manite se vise Amerikanaca, mi smo zemlja vicesampion sveta u kosarci, nadjite nekog naseg pleja pa ga potpisite na tri godine. Ovo trazenje pleja svake godine iznova i iznova ubija u pojam

Sad se vidi kolika je greska bila to sto smo pustili Nenada Miljenovica

Wili

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.(Igokea since 2007, 03. mart 2015 22:23)Vladimir Dašić, ne tako davno:"možete se nazvat' i Real Madrid, titulu viđeti nećete"
(Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 03. mart 2015 23:29)
E ako je taj baksuz smeteni to rekao , onda osvajaju 100%.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.
(Oberin Martel, 03. mart 2015 22:08)

A kako zoveš vaše "divljanje", da se izrazim tvojim rečnikom, posle jedne još uvek nebitne polusezone?

Struki

pre 9 godina

Naravno da traze "pleja",posle onoliko "kuknjave"i "jaukanja"da su na pragu "bankrota"lspasce od svega da ce Partizan imati ubedljivo najskuplju ekipu! Ako Covic ne dovede makar jedno pojacanje(nebitno koja pozicija 4 ili bek suter)"ne pise nam dobro"! Ovo kazem dobronamerno kao pravi zvezdas! Buducnost se pojacala,Partizan se pojacava,a mi ovako "istroseni"i "potroseni",bojim se da ce na "lose izaci"!

Tony Soprano

pre 9 godina

Ako već imate takve finansijske probleme zar nije logičnije da ovaj novac isplatite igračima kojima se duguje za plate,nego da plaćate američkog pleja na 3 meseca. Nešto tu ne štima.

Joker

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)

Koji su to svi sponzori kod nas? Zasto toliko izmisljate?

ja

pre 9 godina

Obrni-okreni, opet je to najskuplji tim na balkanu...
malo lazemo,malo kukamo ,malo prosimo,malo ne placamo poreze...
Drzavni projekat!
(kima, 3. mart 2015 21:14)

Vas tim je duplo skuplji, Vucic vam pomaze, vi ste drzavni projekat!

mmm

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)
Koji su to drzavni sponzori kod nas?
Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?

sucraM smailliW

pre 9 godina

Koji bre Akognonom,nemojte zezati. Kakav je to igrac kad nastupa u Kini. Ne moze niko biti kao M-Will. I da vam Navaro dodje nemate izmene nikakve. Realno Buducnost je jaca od Partuzana za nekih 15 koseva,mozda i jace. Jos im dosao Savovic. Prejaki su u skoku. Finale ABA lige C. Zvezda-Buducnost.

DedaMiloje

pre 9 godina

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda
(Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 21:25)

Dosta vam je jedna utakmica, kapiju otvaramo mi, da udjete motokultivatorom, da možemo da uteramo traktor da otkačimo prikolicu da možete da sidjete.

KODAR78

pre 9 godina

Pa videlo se prosle godine da osvajamo titule i sa 3 igraca a ove godine i bez pleja (Dalo).
Salu na stranu plej nam je preko potreban da bi utakmice dobijali preko 14 poena razlike.

Hoću moj deo

pre 9 godina

Nemamo pare - kupe Mačvana, nemamo para - kupe Pavlovića, nemamo para - kupe Đumića, nemamo para (uplatili nam siću) - kupe pleja...

Pametnom dovoljno...

Skobodan

pre 9 godina

Pare koje su uplacene su ostale jos od Djurica kome je patron i dan danas niko drugi nego Milorad Dodik pocasni presednik KK Partizan !!! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1167665 evo ovde je lepo opisana njegova biografija i poslovne veze !!! Uopste njegova uloga u FK Partizan ! Naime, saradnja i fuzija izmedju KK Partizan i KK igokea je napravljena 2007 i to 6 meseci posto jeTelekom Srbije kupio Telekom Republike Srpske ... Telekom je tada i dugo godina bio najveci sponzor KK Partizan i KK Igokea !!! Preko ova dva kluba a sve kvazi sponzorstvom je ispunpano tonu para ... U tom trouglu se bukvalno nista nije moglo kontrolisati .... Specijalne veze Srbije i RS koje nikada nisu bile definisane u tom poreskom smislu ...Telekom Srbije i RS je sponzor KK Partizan koje je gradjansko drustvo i Igokee koje je vlasnistvo Milorada Dodika .... Sportska saradnja ili fuzija dve ekipe koje funkcionisu finansijski kao jedna a u dve su drzave itd. Da bi se zamazale oci narodu kupovale su se titule i ukradenim parama pravila drzavna institucija ..... Djurica koji je Miloradov covek su stavili u FK Partizan uz amin Duleta Vujosevica i tu su se ispumpavale pare iz raznih privatizacija itd. Ima o ovome mnogo da se prica ako neko hoce naravno ... Nije ni Terzic u FK Zvezda bolji ali evo bar da se zna !!!!

Zarko

pre 9 godina

Čudan potez...citave sezone igraju bez pleja i dovode stranca da igra 3 mjeseca i da ga papreno plate.zar nije bolje te pare da su podijelili igracima plate

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

To im se obilo o glavu prosle godine, a jos gore ce biti i ove kad ih nakanta Buducnost. Karma je to !!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Jes Kineska liga,mada i tamo ima dobrih igrača,ali ovaj plej ladno dao 50 poena zadnje kolo,a predzadnje 42 ha ha... Pa ko će ovog da čuva kad ima 70% za 3 poena??? Gazi

Rile

pre 9 godina

@(kkp, 03. mart 2015 21:33). To, koliko ko kosta, mozemo da lupetamo i mi i vi jer su vama finansijski dokumenti transparentni koliko i dokumenti o prototipu najnovijeg oruzja Severne Koreje. Zbog toga cete imati ozbiljan problem da igrate Evroligu naredne sezone, pa taman i da osvojite ABA prsten. Uslov ce biti 4 miliona koja, da se ne lazemo, uvek mozete da isprosite od drzave i kompletan i TRANSPARENTAN finansijki izvestaj i dokumentacija sto ce za vas biti velika frka! A sto se tice ovog tima. Pa sigurno da Pavlovic, Macvan i Muric ne igraju za topli obrok, a novi plej za polupansion vec su debelo placeni. Imate vec sad po igrackom kvalitetu tim ravan nasem, a dolaskom pleja bi ste imali verovatno i bolji. Ne kukam, neka pobedi bolji nadam se u finalu ali me nervira ta celosezonska kuknjava i Vujosevica i vas svih kako nemate para da jedete maltene, a pola tima igraci koji bez par stotina hiljada ne bi odigrali ni tri utakmice.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?

SG

pre 9 godina

Hvala Bogu, da ne slusam vise kukumakanje.Otvorim frizider, Partizan trazi pleja, upalim b92, Partizan trazi pleja, odem da se tusiram, Partizan trazi pleja.

Ivan kg

pre 9 godina

Neverovatno da država opet sipa pare u Partizan, a Zvezda koja pokazuje vanserijske igre ne dobija ništa!
(joker, 3. mart 2015 21:20)

Koliko tebi nije dobro, koja zamena teza.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

1000 + za komentar.

Oberin Martel

pre 9 godina

Nećemo,ali ćemo vas da razvaljujemo,ne sa 15 razlike kao pre dva dana,nego sa 30 kao po tradiciji.Čisto da se zna ko vozi traktor,a ko otvara kapiju.Pozdrav deda
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2015 21:25)

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.

--#####- Bodibond -#####--

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

Tako je, vratis se s mora i opet kukas kako nemas da jedes.

sasha

pre 9 godina

Alo ljudiiii! Zeleo bih da vas pitam kako jedan tim koji dovodi igrace na 6 meseci kao sto su macvan i pavlovic moze biti najskuplji? Njima su bukvalno prepolovljene plate, dal vi mislite da ce sad na primer da plati 400-500 000 za 6 meseci? To samo moze da misli covek bez mozga. Partizan i ako uspe da dovede plejmejkera on ce biti placen za 2 meseca i moze u vrh glave da iznosi 100000 e. Jednostavno klub koji nema dovoljno para za igrace za celu godinu oni dovode slobodne igrace za limitiran period, jer se tako vise isplati. Mucnite glavom pre nego sto dodjete ovde da se pro**ravate
(kkp, 03. mart 2015 21:33)
-----------------------------------------------
Auuu... Prosto ne znam odakle nih krenuo. Kojih bre 6 meseci? Znas li ti kad su oni došli? Znas li da prvenstvo traje do kraja juna? 100k evra ti je sića za 3 meseca koliki vidim, mada kada ste Klobucaru dali 160k kapiram da vam je ovo opustencija. bolje ti malo mućni, zaludeo te Dulence.

pfaih

pre 9 godina

Da ne bude kako igraci u Partizanu igraju za stipendije evo malog podsecanja na platu Acie Law-a i intervjua njegovog menadzera za ESPN http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team.

Drago mi je da se svi nasi timovi pojacavaju, ali je smesno kako u Zvezdi igraju navodno za 940 000 dolara a u Partizanu za dzabe.

oT

pre 9 godina

Sa dobrim plejom,koji ce se brzo uigrati sa ekipom sve je moguce,da ne pricam o tome ako se izbori evroliga,odmah ce tim i klub prodisati iz mnogo poznatih razloga

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Izvini Dime prijatelju,a sta to Tegeltija slagao ajde demantuj ga nesto ako mozes,jel slagao da KK CzT nije clan SD? ili ono 'momci iz Zeleznika'? da ne nabrajam sve..jedini uz Andjusa novinar koji javno govori istinu i to je za svaki respect...a to sto vas ubija istina to je vasa stvar

Dunga

pre 9 godina

Informacija od jutros, od čoveka iz vrha KK Zrvena Zvezda je da do sutra uveče potptisuje Karlos Arojo. Ugovor je do kraja ove i za sledeću sezonu. Idemooooooooo

nex

pre 9 godina

Ovo je jedan limitirani igrac koji ima samo sut za 3 i nista vise, Nikakav dribling,ulaz,korak. Ovo je tezak promasaj Grobara. No,njihove greske nama u korist. Steta samo sto s njima necemo ni da igramo...

hours of love

pre 9 godina

Dovescemo srpskog pleja cim ga dovedete i vi.
(Williams i Jenkins cistokrvni Srbi, 04. mart 2015 00:32)

Mi imamo Jovica iako se ne predstavljamo kao institucija.
Ae sad dovodi srpskog pleja,"institucijo" :D

Vopi

pre 9 godina

Pehehehe vidi ovih sto se loze a crnjo prosecan plej, niti jedan ozbiljan klub u karijeri, videcemo ga protiv ozbiljne odbrane. Gledo sam onog malog Novaka, decko je odlican igrac.

Nenad

pre 9 godina

"Akognon je poslednje dve sezone proveo u Kini, upisao je i tri nastupa za Dalas Meverikse, a ima samo jedno iskustvo u Evropi – nosio je dres estonskog Kaleva."

Baš ima impresivnu karijeru :)
U NBA je igrao i Rastko Cvetković pa to ne znači da je u pitanju iole dobar košarkaš, u NBA je nastup "ubeležio" i Vraneš (3 minuta, 1 šut, 0 poena i blokada)...
Ovaj igrač neće "napraviti razliku" ako uopšte dođe.

Srbija

pre 9 godina

Celu sezonu pricam mojim Zvezdasima da Partizan ima veoma jaku ekipu i da im ni pare nisu toliki problem kao sto oni pricaju. Dovodjenjem jos jednog NBA pojacanja KKP je postao apsolutni favorit za osvajanje titula u Aba ligi i KLS. Radonjic treba to da objasni igracima i da tako skine pritisak sa njih pa neka igraju rastereceno protiv apsolutnog favorita KKP ako se sastanemo.

povampiren

pre 9 godina

E, crkoh od smeha.
Covic navijacima kojima niko ne moze zabraniti za koga da navijaju prodao pricu koji je njihov klub, prodao pricu o transparentnosti,a saopsti one podatke koji svako ko je malo promucuran moze da pronadje na netu.
Momci , ne trazi niko da javno saopstite finansisjki izvestaj , vec da ga u propisanoj formi, a i mi smo delo svetskog modela podnosenja finansijskih izvestaja, dostavite nadleznim drzavnim organima. Prica o transparetnosti koju Covic prodaje je ista ona pricu koju je Vucic prodao na RTS-u, da ce dostaviti podatke koliko je drzava pomagala Zvezdu i Partizan, pa nista, corak, tako je i Coviceva transparenost ubojita kao taj corak.
I na kraju svkog komentra pitanje :
O'kle pari momci ?
Odakle 50.000 evra, a be z pitanja odakle milioni evra koju FK CZ daje u zadnje vreme i koje tek treba da isplati. A Partizan i FK i KK ponesto proda, dok se u komsiluku, blizem i daljem, samo kupuje i kupuje.
Zabavni ste, kao i svih ovih godina.

Her Zivota

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 3. mart 2015 21:28)


U moru zanimljivih stvari pitacu te samo jedno, kada ce Jovan Novak da debituje za Crvenu Zvezdu Telekom ??

Labud

pre 9 godina

Komedija od kluba , trenera i navijaca , Vujosevic ima platu kao pola timova ABA lige plus M.Will.....a ovi mu veruju ha ha .
(misa, 3. mart 2015 21:23)

Nepismen, glup i neistinit komenat. A nema ni 140 karaktera. Treba biti i za to talentovan.

Druga stvar, krece ono sto Ser Alex zove squeaky bum time, kada pravi sampioni krecu da lome sve pred sobom a pretendenti krecu da pucaju po savovima. Tuznoj braci mnogo poznat period, kao i onaj triumfalni na pripremama.

Ne znam kakav je ovo plej, ali buduci da ga sada ni nemamo, moze biti samo pojacanje.

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Ko nam je kriv što Partizan dovede pleja u martu za smešne pare, a mi već drugu sezonu kupujemo preskupe igrače u julu, koji se smore do marta i jedva čekaju da se sezona završi. (Radonja odlazi, 04. mart 2015 09:49)@
Znaci bolje je ispasti iz Evropskih takmicenja i blamirati se ali praviti ekipu u martu, nego igrati top 16 i obezbediti ubedljivo prvo mesto u ABA???
Ja se ne slazem sa tobom!

Gde ste panterchici

pre 9 godina

Ovaj da da 3-4 trojke na mecu i da veze onu pajevinu Lazica dosta.Posle na +20 ubacimo Daloa jer smo tako u mogucnosti.Sigurno ima bolji sut od M.Willa i bolje igra odbranu.

Batko

pre 9 godina

Kakva frka u komsiluku!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SOKI P.F.C. PRIJEDOR, 4. mart 2015 08:23)


Jooooooooooj,pa ti me iz dana u dan uveseljavaš !! Kralju !!!

Thilmo

pre 9 godina

Овај у Кини играо центра са 173 цм, набавите му ципелице са штиклом да барем буде Лазићу до рамена.

Bobi

pre 9 godina

Pametno trazili su nekog u formi kratkorocno da sutira za pley off ostalo nije bitno. Mada je mnogo nizak i lako se cuva Lazic ce da ga pojede ako uopste i dodje do Zvezde. Sto se tice odbrane on je jednostavno ne igra.

Dorminx

pre 9 godina

Milina kako KK Partizan uspeva pored tolikog pritiska pristalica iz pregradja da se uspravi i vrati ono sto je oduzeto ovim ljudima zdravog razuma zbog 2-3 coveka ($$$) Za kraj jedna poucna stvar koju nikako da nauce komsije "Dzaba vam novci moji sinovci" Hvala redakciji

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.
(Igokea since 2007, 03. mart 2015 22:23)

Vladimir Dašić, ne tako davno:

"možete se nazvat' i Real Madrid, titulu viđeti nećete"

Needukovan

pre 9 godina

Stize jos jedan da igra za dz,a koji ce posle da napravi milionski ugovor i pokori Evropu i NBA kao i citava plejada igraca koje je stvorio 'mag' Dusko Vujosevic! Da ih ne nabrajamo sve,ali najsveziji su nam u pamcenju Tepic,Novica,Tripkovic.. Otisli,videli,vratili se ili nestali. To je razvojni put igraca koji zavrse skolu Duska Vujosevica. Cast izuzecima,a ima ih. To su Krstic i Pekovic,jedina dva igraca koja su nesto znacila na kosrakaskoj mapi Evrope ili NBA. Ostali - za krug dvojke. Tu je nazalost najvise patila reprezentacija koja je izgubila identitet jer su svi reprezentativci morali da igraju u JSD (pitajte Vujanica,ako ne verujete),a iz JSD skole Duska Vujosevica su izlazili igraci koji su nauceni da igraju dekadentnu kosarku,mucenicku,na jednu loptu,striktno ziherasku. Nasi klubovi su pre ere DV igrali lepu,modernu i dopadljivu kosraku,a onda se pojavila institucija. I sve unistila. Reprezentacija je dokaz tome. Sva sreca pa igraci tipa Bodiroga,Stojakovic,Teodosic..nisu zavrsavali tu cuvenu DV skolu. Da jesu,upropastio bi i njih. Garant. Zna Dule kako se to radi! Uostalom,talenat kao sto je Bogdan Bogdanovic ce zauvek samo to i ostati.Na zalost nacije i reprezentacije. Npr. Hezonja je decko 3 godine mladji,a vec za klasu igra bolje. Zamislite Hezonju za 3 god,a ima tek 20. Zao mi i Vanje Marinkovica..i on ce decko propasti pored Duleta. Ovog indijanca iz Kine ne vredi ni komentarisati. Ispostavice se da je Dalo igrac za njega.

Ivan P.F.C.

pre 9 godina

Za neupucene, momak je ponikao u nadaleko cuvenoj i bez premca u Evropi najboljoj skoli za mlade igrace, samo je zbog velike konkurencije morao da ode u NBA, a kada se tamo dokazao kao visinski i fizicki dominantan presao je u Kinu!

Cedo

pre 9 godina

Platim rucak svakom navijacu forumasu koji je i juce znao za ovog lika? Edina Avdica ne racunam. Prosecan pley malo bolji i iskusniji od Daloa. mozda pomogne mozda odmogne ko zna. Kocka u svakom slucaju !

CroAtHome

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete! NBA je NBA :D Joooj ko vas ne zna...(hours of love, 03. mart 2015 21:28)Marcus Williams je pretpostavljam Srbin iz Šumadije negde?!Opusti se panteru uzećemo neku životinju i završiti na 4.mestu,a onda da vam ugasimo i ovaj mutirani klub za sva vremena pa posle navijajte za Crnokosu.Šalim se ja ,ne brini gazite Cedevitu,mi Budućnost pa se vidimo u finalu hvala bogu,a tamo šta bude bude
(Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 21:36)
Ne volim Cedevitu jer sam navijac Cibone ali vjeruj mi da nitko ne zeli Cedevitu u polufinalu.. Repesa je namjerno izgubio od Mege jer zeli Zvezdu u polufinalu koja je u strmoglavom padu forme i njeni igraci ne mogu pogodit jezero iz camca... Marko Tomas ce do polufinala uhvatit pravu formu i bit ce MVP doigravanja. Zapamtite ovaj post.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Partizanovac sam (nisam "Grobar" niti sam to ikada bio) , ali po svemu prikazanom , Partizan ne zasluzuje da dodje do Evrolige ove sezone . Neozbiljno shvacena sezona (u toku sezone se krpi ekipa , podsmevanje Eurocup-u , kukanje o politickim igrama , "nema se para" a sada pred kraj imaju veoma ozbiljnu ekipu za nase prostore) .
(Goran, 4. mart 2015 08:50)

Hahaha, koji si kralj. Partizanovac koji nije grobar, i koji za Partizan kaže "imaju tim", a ne "imamo tim"... Duh predgrađa... ;)

pfc

pre 9 godina

aloo igrao u Kineskoj ligi, igrao u Estoniji, i on da bude pojacanje, moze malo da se odmori Tepic i malo Dalo, ali pokazali smo i da bez tog play-a mi dobijamo sve redom.

Amater

pre 9 godina

@Labud:

Hej, "triJumfalni", nije ni tvoj komentar sasvim "pismen" :)
Uzgred, šta znači "plej" na srpskom jeziku? :)
Da li treba da se održi neki "performans" ako dođe "plej" i pojača "roster" Partizana? :)

Ovo je potpuno nepoznat igrač a ima skoro 30 godina.

drzava menja ime, protivnici menjaju ime, pehari ostaju kod nas (sem kad ga Simon ukrade i kom nista)

pre 9 godina

Nije nam drzava dala pare, vec FK Partizan koji je prodao Skuletica. Tako da ovo je jos jedan znak da dolazi maj i odlucujuce utakmice, a u Zelezniku ljudi vise nisu uplaseni, navikli su na ugnjetavanje

broz

pre 9 godina

ljudi, ja niti čuo za ovog, niti je on neka zvezda,5-6 sezona u kini...u nba ima 3 utakmice...nema visinu, malo mi buckast...nadam se da nije on najbolje rešenje. pa eno ga willie waren slobodan već mesec dana, pa ga evo i aroyo free agent, bo je bez ugovora...samo da opet ne potpišemo nekog torija tomasa...

Obelix

pre 9 godina

Ne znam kakav nam je plej, ali ne sumnjam u Duletov izbor. Zanima me jedna stvar koja nije direktno vezana za Partizan, a to je na cemu navijaci naseg gradskog rivala temelje ovoliki optimizam?! Da se razumemo, svaka vama cast na rezultatima ove sezone, ali ovolika doza arogancije i optimizma je fascinantna. Ja se ne secam da su navijaci Partizana ikada bili ovako "bahati" sa izjavam ni u godinama kada su igrali F4, ni u godini kada su vam zvanicno ugasili maticni klub i naterali vas da navijate za klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i slicno. Izgleda da nista nista naucili iz predhodnih godina. Bojim se da ce ova godina ipak biti najbolnija do sada za vas. Toliko ste poleteli da ce prizemljenje biti mnogo bolno za vas. Zato uzivajte dok mozete i komentarisite gluposti.

zan klod van gal

pre 9 godina

Znam coveka. Bio nocni portir u hali Dalas Meveriksa
(Gavgalj, 4. mart 2015 11:44)

Sada znas da ce nocni portir da bude kriv sto ces opet pisati da je sledeca sezona vasa :)

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, sad kada je došao i plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

Krca

pre 9 godina

Koji bre Akognonom,nemojte zezati. Kakav je to igrac kad nastupa u Kini. Ne moze niko biti kao M-Will. I da vam Navaro dodje nemate izmene nikakve. Realno Buducnost je jaca od Partuzana za nekih 15 koseva,mozda i jace. Jos im dosao Savovic. Prejaki su u skoku. Finale ABA lige C. Zvezda-Buducnost. (sucraM smailliW, 03. mart 2015 21:59)

Ne moze niko biti kao Vilijams? Sta onda da kazemo za Mekejleba da je izmislio kosarku za Vilijamsa? Ima ovde dosta ljudi koji se secaju njegovih partija. Mozda ih se i ti secas ako si uopste pratio kosarku u to vreme

Johnny Hockey

pre 9 godina

i tako iz godine u godinu funkcionise masina za mlevenje mesa...
prvo se nacrni zvezda kao da ima realov budzet, taj pritisak traje konstantno i posle se dovode igraci koji igraju za kikiriki a fazon FK daje pare. odakle njima kad su 15 milki duzni?

Zbog cuvenog "Odakle Pare" da ja tebe pitam nesto? Prebacicu se na fudbal. Vi od ekipe gde su vam igrali Zigic, Jankovic, Pantelic and Co...niste prodali nijednog igraca, svi vam pobegnu za dzabe. Odakle onda vama pare da se finasirate ako ne prodajete igrace niti igrate evropska takmicenja? Odakle? Pa jasno je da vam drzava sipa kintu.

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela Wilijamsa, Kalinića, Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića, Mačvana, Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao, sad kad je dosao plej, u najmanju ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad, to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrcao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 50-50%.
To je realno stanje, a ja se nadam da će Zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Neverovatan "igrac".Tri utakmice za Dallas nekoliko u Estoniji i ostatak u zelji kosarke Kini.Doveli igracaza par utakmica ne bi li obezbedili Evroligu a ostatak igraca prosek.I doveli ga jer je Amer. Jaka stvar. Kao kada bi nas vaterpolista koji je igrao u Gocu ili Studentu otisao u Zimbabve da igra vaterpolo

Teleko, MTS, IDEA

pre 9 godina

Navijaci limenih kazu da smo drzavni projekat a svi sponzori kod njih.
(Johnny Hockey, 3. mart 2015 21:27)
Koji su to drzavni sponzori kod nas?
Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?
(mmm, 3. mart 2015 21:44)

Telekom sponzor Partizana????? Nemoj da lupas molim te. Nis jeste ali telekom. Pogledaj naziv svog kluba pa ce ti biti jasno ko je kome sponzor. Pa ne zovete se vi dzabe Crvena Zvezda Telekom.

AZQCK

pre 9 godina

Od koga kupe?Mačvan došao kao slobodan igrač,Pavlović slobodan,Đumić dobio papire isto za dž.Pa mi da smo imali para doveli bi pleja kao vi,u julu,daj bre panteri koristite mozak aman
@(Luke Babbitt gravedigger, 3. mart 2015 22:26)



Tacno je dosli su kao slobodni igraci, ali su im zato plate astronomske, od po 500'000eura pa navise.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 03. mart 2015 21:28)

Marcus Williams je pretpostavljam Srbin iz Šumadije negde?!

Opusti se panteru uzećemo neku životinju i završiti na 4.mestu,a onda da vam ugasimo i ovaj mutirani klub za sva vremena pa posle navijajte za Crnokosu.Šalim se ja ,ne brini gazite Cedevitu,mi Budućnost pa se vidimo u finalu hvala bogu,a tamo šta bude bude

akcidroni

pre 9 godina

@Obrni-okreni, opet je to najskuplji tim na balkanu...
malo lazemo,malo kukamo ,malo prosimo,malo ne placamo poreze...
Drzavni projekat!
(kima, 3. mart 2015 21:14)

-Obrci ti i okreci kako ti volja, imamo toliko para da dovodimo plejmejkera u MARTU! Mozda.

@Manite se vise Amerikanaca, mi smo zemlja vicesampion sveta u kosarci, nadjite nekog naseg pleja pa ga potpisite na tri godine. Ovo trazenje pleja svake godine iznova i iznova ubija u pojam

Sad se vidi kolika je greska bila to sto smo pustili Nenada Miljenovica
(ja, 3. mart 2015 21:13)

- Miljenovic nije kalibar za Partizan, solidan ofanzivni plej koji igra meku odbranu. Tepic je klasa za njega.

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Mozda bih vise voleo centra ali ok,moze i plej,bilo ko u Partizan uvek dobrodosao..samo ne razumem ovoliki gnev navijaca Crvene Zvezde koji sada navijaju za Telekom zvezdu(mislim,tako Tegeltija kaze)...sve mogu da razumem,ali pominjete spin Dr Duleta,pa prijatelji vas je cika Legenda iz Zeleznika toliko obmanuo da vise ne znate za koga navijate i ko vam je predsednik kluba(i to Tegi isto kaze)...a sto je najgore,u cetvrtak slavite tudji rodjendan,znaci VRHUNAC koliko je vama dobro...

Lošmi

pre 9 godina

BOMBA:
Josh Akognonom novi plejmejker Partizana!!!

Idemooooo !!!
(Johnny Hockey, 03. mart 2015 21:45)

A ti si kao do malopre znao ko je Josh Akognonom pa ga sad najavljuješ kao BOMBU?? :)))))

wer

pre 9 godina

Potpuno ste podivljali posle jedne , za nas , potpuno nebitne utakmice.
(Oberin Martel, 3. mart 2015 22:08)

kakve li drskosti iz predgradja, cccc
n'umes da brojis do 13?

TI-REX

pre 9 godina

Jel vi čitate tekst?Lepo vam piše da je FK dao pare.
(Sima, 3. mart 2015 23:57)




U toliko pre da bas u tome i jeste problem, sto su pare prosledjene iz fudbalskog kluba u kome taj novac ima neki svoj legalni tok u kosarkaski klub u kome mu se gubi svaki trag i u kome niko ne zna gde zavrsavaju sve te silne pare zbog toga se godinama unazad i kriju zavrsni racuni o poslovanjima kluba za poslednjih 15sezona, sto nigde u svetu ne postoji osim kod nas, a i gde si ti cuo za bilo koga da poklanja svoj novac osim ako to nije humanitarni prilog upitanju, sto svakako ovo definitivno ne moze da bude.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Ko nam je kriv što Partizan dovede pleja u martu za smešne pare, a mi već drugu sezonu kupujemo preskupe igrače u julu, koji se smore do marta i jedva čekaju da se sezona završi.

zoran

pre 9 godina

Ako vas Nigerijac ne spasi nece niko.

Impresivna karijera:

2009–2010 BC Kalev/Cramo
2010–2012 Dongguan Leopards
2012 Canton Charge
2012–2013 Liaoning Dinosaurs
2013 Dallas Mavericks
2013–2014 Qingdao DoubleStar
2014 Delaware 87ers
2014–present Foshan Dralions
2015 KK Igokea Partizan
(Bruzz, 3. mart 2015 23:21)

2016 - Galatasaraj / ili Barselona / ili Real / ili Fener......

Zato se dolazi u Partizan, jer posle toga se uzleti mnogo, mnogo vise...

Vas ima da odvikne od basketa, nastavljate da kukate i chekate sledecu sezonu, a sebi ce momak da obezbedi sjajn sledeci ugovor...bas kao omaleni Mek...niste ga zaboravili...

Koja panika medju konzervama, papcima i ostalima iz Zeleznika....ovo se parama ne moze platiti..

ja

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

A koji to Srbin, slobodan igrac, pribliznih kvaliteta Joshu, dakle iskusan igrac koji moze momentalno svoim kvalitetom da podigne nivo igre, postoji na trzistu?! Sta vas zabole koga mi dovodimo?! A u Partizanu su i onako gotovo svi igraci Srbi, sem Daloa i Murica dok kod tim iz predgradja ima Vilijamsa, Dzenkinsa, Cibersa, Blazica.

panteroid

pre 9 godina

Haha...niste blokirani a trebate biti,zar ne?? Ali bitno je da nema politike,samo sport...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (LZN epizoda 100, 4. mart 2015 00:06)

Samo sport i -16 milki u frizideru.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Pa covece vama su glavni sponzori Telekom i NiS!? O cemu vi pricate!?
(mmm, 3. mart 2015 21:44)

Samo Nis majstore, za Telekom ne izmisljaj, generalni direktor Telekoma je u UO CZV, covek nam je ukinuo sponzorstvo, mani me spinovanja.

Bravo

pre 9 godina

Ovo je veilka neistina Wiliams nije plaćen 910.000 dolara i hocemo izvinjenje. G. Čoviću pa koliko je plaćen? Daleko manje. hehehehhehehehehheheheheheheh zaleđeni pa vi ste komedija.

PAOK

pre 9 godina

Znam coveka. Bio nocni portir u hali Dalas Meveriksa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 4. mart 2015 11:44)

Sta je onda bio Rakocevic u Minesoti,skopljac lopti?

Pedja

pre 9 godina

Ja nemam nista protiv da Partizan kupuje koga hoce. Ali mi se smucilo kako Vujosevic cele godine zakukava kako nemaju para, onda se ispostavi da su doveli najvise igraca i da su najvise platili za pojacanja. A onda objasnjenje pomogao nam je fudbalski klub, a to sto su oni duzni 15 miliona evra (sto ce reci u mnogo vecoj dubiozi nego njihov KK), sto igraci i zaposleni nisu dobili plate x meseci, sve to nema veze. Ali ni ovaj talenat koji je harao kineskom i estonskom ligom vam nece pomoci. Dzaba ste utrosili toliko novca, jedino mi je zao i to im ne mogu oprostiti, sto je Zvezda pustala Partizan da bi ovi obezbedili play-off.

DedaMiloje

pre 9 godina

Čekaj, doveli ste pleja za koga neznate ni kako igra i odmah ooooo titula. Naložili ste se zbog nameštene utakmice ko nikad. Sinoć Đilas kod Andjusa samo što otvoreno nije rekao da je namešteno. Arojo je Zvezdi u Beogradu u prvoj utakmici dao 5 pona. Ajde malo realnosti i nadam se da je kuknkava najzad završena, ili vam možda treba još neki igrač?

xxx

pre 9 godina

u toj kineskoj ligi se ne igra odbrana, tamo se postize po 150 poena na utakmici, tako da ovaj sigurno nece davati 50 poena a u odbrani ce biti rupa

Dubinsky

pre 9 godina

Džaba je, ikogejci neće ništa osvojiti ove godine, ne zvao se ja Igokea since 2007.
(Igokea since 2007, 3. mart 2015 22:23)

I ne zoves se, vi ste preimenovani FMP, vas klub nije clan SD CZV, niti imate grb prave KKCZV, klub vam je zamrznut zbog dugovanja do 2016 godine. O KK Partizan clanu SD Partizan bivsem osvajacu EL, ucesniku f4 cetiri puta, nije potrebo nista pricati, za nas svi znaju.

kkp

pre 9 godina

#Ke pasa? ... slazem se sa tobom , samo kazem cifre koje su u vrh glave za nekog dobrog pleja, za ovog ne verujem vise da je 30000e mesecno

K4R3B

pre 9 godina

kk partizan je idalje jedini poreski obveznik i jedini klub sa ovih prostora koji jos uvek ne podnosi obavezne godisnje izvestaje o svojim finansijskim poslovanjima godinama unazad, a to klupko jos dugo niko nece smeti da pocne da razmotava jer su duzniji vise i od FK Real Madrida.

Kunta

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
(hours of love, 03. mart 2015 21:28)
Cuj ovog, pa sto fmp dovede dva amera, panteru? Dovedite vi Srbina a dajte nama amere.

Phuq

pre 9 godina

Neverovatan "igrac".Tri utakmice za Dallas nekoliko u Estoniji i ostatak u zelji kosarke Kini.Doveli igracaza par utakmica ne bi li obezbedili Evroligu a ostatak igraca prosek.I doveli ga jer je Amer. Jaka stvar. Kao kada bi nas vaterpolista koji je igrao u Gocu ili Studentu otisao u Zimbabve da igra vaterpolo
(Delija Banovo Brdo, 4. mart 2015 10:57)

A ipak je dovoljno "jaka stvar" da se ti, delijo, i još stotinjak tvojih sapatnika oglasite na našim vestima... I to nešto govori, a? ;)
Ma šalim se, tebra, pratite nas vi slobodno i dalje - imate i koga.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Objavite da je dosao...izvor Wikipedia.

On March 03, 2015 it was anounced that he signed for KK Partizan until the end of season.

http://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Akognon

Black

pre 9 godina

Pa sacekajte ako je ovaj plej za 2 meseca, sa 3 utakmice u NBA toliko skup. Koliko kosta panteri 9 meseci pune plate coveka za koga znamo da je prosle godine igrao za 1.300.000 dolara u lokomotivi. Dogovorite se. Ili Djenka 24 plate direktno dosao iz NBA.

pa da vas vidim sad meastri

pre 9 godina

ovakve finansijske transakcije ne postoje nigde u svetu osim kod nas, pitam se zasto B92 reporteri ne salecu malo ljude iz kk partizan da ih pitaju sto nemaju ili sto ne objave svoje zavrsne racune za poslednjih 20 godina

čarapan iz dežele

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...
(Apache, 04. mart 2015 02:20)

a jaka je iz pojata :p

nn

pre 9 godina

haha a navijaci kluba iz zeleznika za koji igraju 2 amerikanca,reprezentativac Slovenije,reprezentativac Nemacke i 2 reprezentativca Srbije bi najvise voleli da mi nijednog stranca nemamo,da nam startni plej bude Boris Dalo,da nam Bozo Djumic igra 30 minuta. Cim se pojavi vest da Partizan dovodi pojacanje(u pravom smislu reci) odma frka,kako oni to,zasto strani igrac. Pa zar vam nije veci izazov da nas pobedite u koliko toliko konkurentnom sastavu(ovaj trenutni ima 0(nula) klasicnih plejmejkera), nego da igramo u postavi Dalo Milutinovic Marinkovic Bezbradica Djumic(tim koji je zavrsio utakmicu u nedelju) Igrac ce biti doveden na 4 meseca,znaci 4 plate,sigurno ode pola miliona evra hahah. Salu na stranu,nismo mi kao neki pa da imamo novca da nudimo Samardziskom 36k € mesecno,a zamislite tek glavni igraci koliko imaju.

Boggy

pre 9 godina

To sto je on imao prosečno 32 poena nista ne znači jer je to Kineska liga gde se ne igraju odbrane. Imao je tamo M Will 40 poena po meču pa ovde malo malo pa šutira 5/18 iz igre! Dečko je igrao u Evropi u Estoniji, budite malo realni. Sačekajte da vidimo kakav je pa onda možemo da pričamo.

Grobari Obrenovac

pre 9 godina

@ Milan
Evo ga jos jedan radnik sto mu smetaju pojacanja Partizana. Slusaj panteru, drzavne pare zavrsavaju u zvezdi, tako da ako ti nesto nije jasno idi pred skupstinu pa pitaj velikog vodju zasto f.k. zvezda dobija preko sest miliona evra godisnje, a k.k. fmp preko cetiri. Dok Vilijams dobija platu 940000 partizanovi kosarkasi nemaju pare da odu do Nisa. F.K. Partizan nema sponzora godinama, a zvezda vise nema mesta na dresu za sponzore, dali su im Gasprom, Telekom, Srbija Gas, pa sta vise hocete. Interesuje me sta ce reci za ovih 11miliona sto treba da nadju do kraja marta, odakle su ih nasli, mozda prijatelji kluba, ili kako bese ona fora.

srkiboy82

pre 9 godina

Mora li bas svake godine carobnjak prosjak da ima najjacu i najskuplju ekipu . Lik mi totalno smucio .
(Wili, 4. mart 2015 00:07)_ Pa to mu prolazi već 13 godina, pa zašto bi menjao. Kukaj i napadaj sve oko sebe, a uvek ima njjjači tim u okruženju. Međutim "Mag" i njegovi sledbenici sve igrače predstavljaju kao poluamatere, od kojih on pravi NBA zvezde. A sve što osvoje se predstavlja kao osmo svetsko čudo. I taj "recept" žrtve prolazi i dan danas. Samo što su činjenice drugačije.

Gojko

pre 9 godina

O onaj u Igokeu-Partizan dosao sa prosekom od 40 poena po utakmici, sad se nesto ne pominje... videcemo kakav je ovaj iz Partizan-Igokee...

Bitanga

pre 9 godina

Neverovatno da država opet sipa pare u Partizan, a Zvezda koja pokazuje vanserijske igre ne dobija ništa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joker, 3. mart 2015 21:20)

Ne da su vanserijski...nego su to za vas van planetarni rezultati.

nista od titule ni ove godine

pre 9 godina

xaxaxa koliko su se uspanicili ovi iz predgradja, prosto je uzivanje citati ovde njihove komentare i kuknjavu. :D Te evo drzava dala pare Partizanu, te zasto dovodite strance (a oni imaju 4 stranca dok mi imamo samo 2), te ovo te ono. Uzgred po pisanju Zurnala dogovor je vec postignut i Akongon koliko sutra dolazi u Beograd da parafira ugovor. :))

Cisco

pre 9 godina

David Pick - poslednja vest
"Josh Akognon has reached agreement on a deal with Partizan Belgrade, a source said. Out clause included."

Pali se masina...

zccxz

pre 9 godina

Evo iz prve ruke,odakle pare. Dala IDEA,
pa hrvati smo zar ne?A ponekad Igokea pa onda vizura.
Samo da panteri ne razglase.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Karaburac, 3. mart 2015 23:55)

IDEA je FMP-ov sponzor

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Čudan potez...citave sezone igraju bez pleja i dovode stranca da igra 3 mjeseca i da ga papreno plate.zar nije bolje te pare da su podijelili igracima plate
(Zarko, 03. mart 2015 23:02)

Igračima je prvo uplaćen novac,za ostatak je doveden plej i to ne za neke velike pare jer to nije Marcus Williams jelte već neki lik iz Kineske lige.Kapiram da je plaćen jedno 15 000 eura mesečno ( 60 000 za 4 meseca) .Partizan je lepo uložio ovaj novac,nije pokraden već je uložen u ono što je falilo,biće jači za klasu i sada uopšte nije bitno koji će biti pred play off.Pozdrav

Ke pasa?

pre 9 godina

kkp@Ti si kao stao u odbranu Partizana...Kakvih crnih sto hiljada za dva meseca,pa najbolji igraci su dobijali za celu sezonu plafon dvesta hiljada.Ovaj moze da dobije u rasponu od dvadeset do etrdeset hiljada za dva meseca i to je to.

Kosta

pre 9 godina

Ok,konačno.Nadamo se da će prestati kuknjava,da ćemo se okrenuti sportu,navijati svako za svoje,da neće biti bežanje sa terena,pritisci itd.Ovo je zemlja košarke,pametnih ljudi kojima ne treba pojedinac manipulisati i svesno im usadjivati mržnju.Stvari su krenule ka ozdravljenju,daj BOŽE da tako se tako i nastavi.Pustili smo vas u nedelju zarad interesa svih nas(ako mislite drugačije ajde da se igramo žmurke,sedeo sam sa Mirkom Pavlovićem dan pred meč,DOGOVORENO)i videmo se u finalu,onako bez opterećenja pa ko pobedi neka mu je alal.POZDRAV SVIMA.

Sale.MLS

pre 9 godina

@Naravno da traze "pleja",posle onoliko "kuknjave"i "jaukanja"da su na pragu "bankrota"lspasce od svega da ce Partizan imati ubedljivo najskuplju ekipu! Ako Covic ne dovede makar jedno pojacanje(nebitno koja pozicija 4 ili bek suter)"ne pise nam dobro"! Ovo kazem dobronamerno kao pravi zvezdas! Buducnost se pojacala,Partizan se pojacava,a mi ovako "istroseni"i "potroseni",bojim se da ce na "lose izaci"!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struki, 3. mart 2015 21:20)
U čemu je fora sa tobom i navodnicima???

covic-sesta zvezdina zvezda

pre 9 godina

Gledajuci statistiku ovog igraca i njegov prosek od 31,9 koseva moram da priznam da sam prijatno iznenadjen.Svestan sam da se u Kini toliko ne obraca paznja na igru u odbrani ali da je covek vanserijski suter-to stoji.Sad imamo velike sanse i za osvajanje Aba lige.Mogu da zamislim navijace Fmp-a kada i ove godine izvise za trofej a imaju najskuplju ekipu ikada na ovim prostorima

KKP

pre 9 godina

Hvala Bogu, da ne slusam vise kukumakanje.Otvorim frizider, Partizan trazi pleja, upalim b92, Partizan trazi pleja, odem da se tusiram, Partizan trazi pleja.
(SG, 04. mart 2015 09:10) planiraš more,Partizan osvaja titule..

sale

pre 9 godina

Vidim ovde pojedini pricaju prosecan plej, kineska liga smesna. Pa nama prosecan plej i treba, dakle nista posebno. Njegovim dolaskom smo dobili jos 2 igraca. Milenka, koji ce sada igrati nekih 15 min na pleju i do 10 na dvojci i to ce raditi jos kvalitetnije, posebno u odbrani, jer ce biti odmorniji. Ono sto je jos vaznije Milosavljevic ce dobiti staru ulogu. Necemo ga trositi u prenosu lopte i organizaciji napada, vec ce moci da ceka neki dobar pas i da raspali trojku, ode na ulaz...
Takodje obzirom da ovaj amer vazi za dobrog sutera vise protivnici nece ostavljati po 2 metra nasim jedinicama kao u slucaju daloa i tepica. To otvara prostor za druge igrace. Sada ce cuvari Pavlovica morati da igraju bez pomoci, 1na1, a zna se da mu tu retko ko sta moze.
U svakom slucaju samo zdravlje da nas posluzi, mislim da odavno nismo imali jaci i iskusniji tim. Istina kasno sklopljen, ali kad imas na klupi carobnjaka Vujosevica onda si siguran da ce on skockati na vreme sve.

sasha

pre 9 godina

I onda ide priča kako nemaju pare, kako igrači mesecima ništa nisu dobili i čim prve pare kanu na račun iste se spiskaju na stranca koji ce igrati 3 meseca. Da vi stvarno nemate ove pare bi bile iskoriscene za plate i dugovanja, a ne da se uvalite jos dublje.

Miloš1976

pre 9 godina

@Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!
Kao institucija!!
Dovedite srpskog pleja!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hours of love, 3. mart 2015 23:33)


Izvini,nisam znao da je M-Will srpski plej...Uvek ste imali makar isti broj stzranaca u timu kao i mi ako ne i više,a redovno ste srbovali ovde.Koliko ste ogrezli u mržnji i licemerstvu..A sada je i strah tu...

iwi

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?
(prekoOkeanskeDelije, 3. mart 2015 23:48)

Samo se seti (ili pogledaj) šta je bilo 1994. sa Sašom Obradovićem koji vam je došao pred početak plej-ofa. Zbog vas su i pooštrili pravila pa je rok za registraciju 5. mart.

222

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

Tacno, nego da se ugledamo na FMO jer i kod njih je plej Srbin.

pan

pre 9 godina

Ma nemoj slucajno srbina da uzmete!
NBA je NBA :D
Joooj ko vas ne zna...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 21:28)

srbina sigurno nećemo da dovedemo,
a Srbina možda hoćemo.

bobanmkd

pre 9 godina

Sada cete da vidite:
1.Kakav je igrac Pavlovic Sasa'kada ima playa koji misli brzo kao on( setite se samo kako je igrao sa Kinsijem)
2.Kako ce Gagi da digne formu 100 % i u odbrani i u napadu
3.Kakav je Tepic igrac u odbrani...kada ne treba da se muci sa prenosom lopte.
4.Kako ce cela ekipa da podigne nivo za 100 %( pogotovo Muric,Andric i Milutinov)
5.Kako ce tim da igra u aprilu i maju.
-pametni su shvatili sve...ostali su samo u panici citajuci ovo.

Slavko-RS

pre 9 godina

Dve godine Partizan igra bez pleja i ovi iz predgradja pitaju otkud nam pare za pleja kojeg smo doveli na 3 mjeseca.Nek vas je sramota sve ove sto navijate za privatni klub.Deco volite Partizan.

Ivan Milic KG

pre 9 godina

Covece! Po ovim komentarima se jasno vidi da se neko uplasio!!! Polako ljudi, nista strasno. Zar niste navikli sve oveg! godine?!?! PARTIZAN SAMPION!!!

14 TA U NIZU SA AJONOM JE BLIZU

pre 9 godina

@drill
Krenuo je peske....Slusa na telefonu onu dobru staru:
Uzalud trud,dzaba vam sve,NISTA OD TITULE NI OVE GODINE.

dareeeee

pre 9 godina

dobro jutroooooo . kako mi je drago zbog nas partizanovaca ali kako imam gorcinu da jedan klub tipa partizana moze da angazuje pleja mesec dana pre kraja sezone zalosno. bolje i tako nego da budemo ugaseni kao kk crvena zveda

zoran

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...
(Apache, 04. mart 2015 02:20)

a jaka je iz pojata :p
(čarapan iz dežele, 4. mart 2015 09:47)

Dok je Cirbes iz Batochine...

Insajder !

pre 9 godina

Kakav god da je,bice bolji nego Tepic i Dalo na kecu.Napokon ce Tepic da igra manje,a ne da se mrcvari 35 minuta.Tepic kao sveza dvojka i umoran kec,nije isto.Ovaj momak ce ubrzati igru Partizana u tranziciji,definitivno.Nema neku visinu,ali ruke su mu do patosa,dobar na lopti,solidan suter,sta ces vise.

Vz

pre 9 godina

Ma fenomenalnoooo.FK Partizan, sa dugom od 15 miliona, racunom u blokadi, milionskim dugom drzavi, i visemesecnim neisplacenim zaradama zaposlenima, salje finansijsku inekciju nekom.Dobro, vi grobari sto ste coravi ili se pravite coravi da nekako i shvatim.Ali bre dosta vise lagarije i muljaze.Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!SRAMOTA!
(Milan, 04. mart 2015 00:08)
Kako tebe bre nije sramota?! Pa vas kk je u dugu 16 miliona, a fk 50+, pa i dalje dovodite pojacanja i igrate lige...svi drugi jos i nesto da nam kazu, ali vi licemercine...paljba...cuti i uzivaj dok imate ove na vlasti...kada odu, a hoce, gledacete beton ligu i sljaku ;)

neki tamo

pre 9 godina

Luke.. brate ako su dosli dzabe ne igraju za semenke koliko god para namlatili preko kad su igrali. niko nije lud da to sebi dozvoli. ne kazem da igraju za ogromne pare ali opet igraju za iste dostojne njihovog imena, a klub dve godine kuka i moli za pare pa se uvek nadje a duguje se svima pa i istim tim igracima koji su tu 2. ili 3. put..

Ris

pre 9 godina

Ako sad placete posle jedne "nebitne" utakmice i dolaska nepoznatog igraca u instituciju, sta cete raditi za mesec-dva? Hajde malo dostojanstva pokazite panteri.

Maksa

pre 9 godina

Po rezultatima u poslednje vreme ovaj kida. Ali najbitnije je da se složi sa pavlovićem i ostatkom ekipe kao i da igra timski za ovako kratko vreme... valjda će sve biti ok.

Vz

pre 9 godina

Zagreb-Beograd-Laktaši. Nije to lak put. Treba to pregurati.
(Igokea since 2007, 03. mart 2015 23:11)
Neko centar Beograda, neko zeleznik...teska je muka, jasno mi je...to ne znaci da mi te zao ;)

Apache

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!Kao institucija!!Dovedite srpskog pleja!!!
(hours of love, 03. mart 2015 23:33)
Vilijams i Nelson sumadinci ...

Vz

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)To im se obilo o glavu prosle godine, a jos gore ce biti i ove kad ih nakanta Buducnost. Karma je to !!!
(--#####- Bodibond -#####--, 04. mart 2015 12:31)
Bitno da ste vi vec 2 god za redom zasluzeno u EL

Sanjar

pre 9 godina

Sanjao sam finale NBA lige u kome titulu uzimaju Belgrade Partisans sa petorkom: Đorđević, Kićanović, Danilović, Dalipagić i Divac, a trener im Željko Obradović. Pobednički pehar im uručuje jedan omanji crnomanjasti gospodin u kome prepoznajem Nebojšu Čovića i tu se probudim u ledenom znoju. Ludilo, brate!

coa

pre 9 godina

Meni se kao navijacu Zpvezde ovo iskreno ne svidja. Deluje mi da ovaj lik nije ono sto treba partizanu, a to je kompletan plej koji ima okej sut ali i sve ostalo, a ovaj ne deluje tako. Inace ne volim igrace koji imaju samo sut jer to zavisi dosta od samopouzdanja i prostora u ekipi... e sad naravno voleo bi da gresim da vas ovaj lik ili jos bolje Milutinov ili Marinkovic uvede u finale Aba lige da vas mi tu cekamo i pobedimo. Naravno kao koliko toliko normalnom Srbinu zelim dva predstavnika u Euroligi. Ja nzm al ne mogu da navijam za Cedevitu ( ne mrzim Hrvate daleko od toga) pre nego za Partizan. Kako vi mozete? I jedno i drugi? Nista od prosle sezone nismo naucili?

Zorz Pap

pre 9 godina

Evo jedan komentar koji se bavi samo kosarkom. Ovaj plej koji dolazi u Partizan je nizak sa dobrim sutom, ali fizicki inferioran, ne preterano brz i ulaz mu je sumnjiv. Videcemo u kakvom je stanju ali za mesec i po dana do plejofa ce biti spreman. Svakako je bolji od Tepica, Daloa, i Milosavljevica koji ne moze da igra jedinicu i dace novu opciju Partizanu u napadu. Videcemo samo ko ce da ispadne iz 12 igraca u Partizanu?

Goran

pre 9 godina

Auuuu, sunce ti, ovaj jaci od Reja Alena za tri poena, preko 60%... Ko ce njega da cuva, gojazni Vilijams mozda??? Tako se to radi, dovedes pleja na 3 meseca za sicu a ne placas cele godine Vilijamsa i Dzenkinsa dva miliona evra...

hope

pre 9 godina

To sto nije poznat igrac ne znaci da nije dobar za nas. Ko je znao za Boa, Marica, Lazmea, Gista, Veselog, Zoa... pre Partizana, malo ko. Mislim da je dobro resenje za nas. Treba nam iskusan pley koji moze da nam pomogne odmah, nismo trazili neko resenje za buducnost nego za zavrsnicu ABA lige. A kad smo trazili resenje za buducnost (citaj Jovan Novak)ko je pratio, zna kako se to zavrsilo i na koji nacin.

panteroid

pre 9 godina

Da li moze neko meni da objasni logiku sa ovim prelaznim rokovima u kosarci? U fudbalu postoje dva prelazna roka: jedan na pocetku i drugi na polovini nacionalnih liga. U NFL-u se igraci kupuju i prodaju daleko pre pocetka sezone.
A u ABA ligi ispada da je recimo Olimpija (koja celu sezonu igra znatno ispod nivoa prve cetvorke) moze 6-7 kola pre kraja da kupi npr. Kevina Garneta sa ugovorom od 2.5 meseca. Sa njim u timu pokidaju sve do kraja, obezede play-off i Euroligu sledece sezone. Tako da umesto da celu godinu ulazu u tim i stvaraju nesto za godine koje dolaze, oni namenski spiskaju 80% budzeta na jedno pojacanje od 3 meseca, ali sa njim obezbede EL sledece sezone i samim tim otplatu tih dnevnica. Gde je tu finansijski ferplej kad para vrti gde burgija nece?
(prekoOkeanskeDelije, 3. mart 2015 23:48)

Al` se nasekira covek zbog jednog pleja???

miki

pre 9 godina

Haha...niste blokirani a trebate biti,zar ne?? Ali bitno je da nema politike,samo sport...(LZN epizoda 100, 04. mart 2015 00:06)

Ako ste cz sto niste blokirani, posto imate 18 miliona € duga! Ili ste ipak fmp (crvena zvezda beograd telekom diva idea)! Toliko

Kako drugacije

pre 9 godina

Ja nisam corav i necu da zatvaram oci na ovakve marifetluke. Moja firma redovno placa sve ovoj drzavi, i sve racune i radnike, i zivotari nekako, a ovi nas bre razvalise u mozak sa svakodnevnim finansijskim svinjarijama!
Mi placamo, a gospoda laze, maze i troskari!
SRAMOTA!
(Milan, 4. mart 2015 00:08)

Pa vide ljudi da Zvezdu niko ne kaznjava vec godinama sto duguje, jos je nagradjuju, upumpavaju sredstva...razmisljaju ljudi logicno, sto da i njima ne bude dobro!?

Cekaj, a vi ste se sad setili, da to nije u redu?

omg

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11)

Hm da, a treba fino da pozajmim od caleta, keve, drugova, drugarica, baka, deka, onda zapalim na more 6 meseci a kad se vratim i traze mi da im vratim, ja kazem ne znam o cemu pricate ja se sada vise ne zovem Pera Peric, sad sam Pera Peric Beograd vise se ne poznajemo!

Williams i Jenkins cistokrvni Srbi

pre 9 godina

Vi se bre predstavljate kao spski brend,alo!
Kao institucija!!
Dovedite srpskog pleja!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 3. mart 2015 23:33)

Dovescemo srpskog pleja cim ga dovedete i vi.

grobar

pre 9 godina

dajte vise i grobari i delije..cemu vise ovakva prepucavanja..samo se delimo i svadjamo medju sobom. to nigde ne vodi.
ja kao pravi grobar priznajem da je zvezda najbolji tim ove godine. navijacu da osvoji partizan,ali i ako to ne bude slucaj treba odati priznanje zvezdi ako ona osvoji..
moja najveca zelja je da partizan prodje u euroligu..to mi je dosta vaznije i od same titule.
idealno bi bilo i da partizan i zvezda igraju naredne godine euroligu..a voleo bih da oba tima prodju dalje!
Svi smo mi Srbi. ima nas 6 miliona i sve nas je manje. Samo nas sloga moze spasiti. dosta vise prepucavanja!

Aga

pre 9 godina

Mora li bas svake godine carobnjak prosjak da ima najjacu i najskuplju ekipu . Lik mi totalno smucio .
(Wili, 04. mart 2015 00:07)

Pa mora, mora brate. U mojoj kuci se vazda nesto kuhalo.. Ljepi moj

JAN

pre 9 godina

možda bi osvojili i sa ovim timom bez pleja faktički,jer smo pokazali da možemo sa svima u aba ligi da igramo i da pobedimo! ali dovesti igrača kao sto je josh je izvanredno!opasan šuter...imali smo dobre strance ali na poziciji pleja ovakvog sutera nismo imali do sad,biće veliko pojačanje!

nikola

pre 9 godina

Ovo je isto kao da sam ja u dugovima, nemam sta da jedem, neko mi da pare a ja zapalim na more. Srbija, (Dusan US, 04. mart 2015 11:33)

Hoces da kazes da je u toj situaciji bolje da promenim licni opis, identitet i adresu stanovanja i odem na Havaje? :)

djordjevic

pre 9 godina

@kima,

najskuplji, a najmanje placen. Tako ti je to kad Maki, Sale, Dragan, Tep igraju za sicu...Svi zajedno ko pola Vilijamsa.

Al' uzalud trud, dzaba vam sve...

todor

pre 9 godina

Malo mi deluje riskantno ovaj potez. Ima vec 29 godina, nije nikada ni igrao u Evropi, samo u razvojnoj ligi i Kini, sa ovog snimka (mada mi je jasno da to nije potpuna i adekvatna slika) ne deluje mi kao da je ekstremno brz i prodoran ili da ima dobar dribling. Prilicno je nizak ali izgleda kao da ima precizan sut, mada sa tom visinom i nije ga tesko cuvati.

Videcemo, verujem da su ozbiljno analizirali sve mogucnosti, pogotovu sto na primer Mekkejleb i dalje nema angazman..

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Ako već imate takve finansijske probleme zar nije logičnije da ovaj novac isplatite igračima kojima se duguje za plate,nego da plaćate američkog pleja na 3 meseca. Nešto tu ne štima.
(Tony Soprano, 03. mart 2015 23:36)

Ajde i 'vi' da vratite 16 miliona eura duga,onda kvit!

dejan

pre 9 godina

Nemam pojma ko je ovaj lik niti njegove kvalitete, ali sigurno je da ce mu biti potreban period adaptacije. Na novu sredinu, ekipu, ligu... Svakome bi bilo potrebno odredjeno vreme da se prilagodi. U Partizanu su igrali mnogi vrhunski stranci, ali retko ko od njih je od prvog dana pravio razliku na parketu. Do kraja sezone je ostalo jos 3 kola i onda plej of. Domace prvenstvo ne racunam, jer to je samo rekreativno, stvar prestiza bez rezultatskog znacaja. Partizanu treba igrac koji moze od prvog dana dati puni doprinos, jer nema vremena za cekanje. Bolje da su doveli nekog proverenog, sa duzim stazom u Evropi.

aleksandar

pre 9 godina

videcemo,videcemo,ako bude razigravao centre bice pravo pojacanje,nije dovoljno da ubacuje 20 p.po utakmici,mora da razigrava centre.sve pare u KK PARRIZAN

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

odlično plej je bio preko potreban a vi pričajte šta hoćete ja sam prezadovoljan nemoš u martu kupiti irvinga kakav got da je samo da vodi loptu 25 min po meču

maxi

pre 9 godina

Pacenici smarate s tim prepucavanjem,shvatite vec jednom da bez jakog partizana nema jake zvezde i obrnuto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gz, 4. mart 2015 14:00)
Na cemu si ti u zadnjih 30tak godina,ili pratis kosarku od prosle godine,pa ne znas da je Parizan bio jak,kada 99% Evropskih klubova i njihovih navijaca nisu imali pojma sta je to C Zvezda,a Boga mi ni Fmp.

Neko iz mase

pre 9 godina

(Delija sam) ako je u ovakvoj formi kao na klipu bice ozbiljno pojacanje grobari.. ma da u sta sumnjam posto je otisao u Kinu a kao sto znate niko se proslavio ko je otisao tamo nadam se da ce te dobiti konavno tog famoznog pleja pa da imamo dva predstavnika u euro ligi.

Milos1976

pre 9 godina

(Needukovan, 4. mart 2015 14:01)

Neverovatno..Taman pomisliš da su sve gluposti ispisane a onda se pojavi ovakav mozak...Šta ovom needukovanom košarkaškom neznalici odgovoriti?Ne znam,sem da mu je ozbiljno potrebna lobotomija...