Nedelja, 01.03.2015.

15:06

JSL: Zvezda u Jagodini do -4

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jagodinu u gostima 3:2, u poslednjoj utakmici 17. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

JSL: Zvezda u Jagodini do -4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

280 Komentari

Sortiraj po:

Ненад

pre 9 godina

мени је утисак дана, оних топ 5 голова на полувремену, хахахаха, која беда

Vlada

pre 9 godina

Veliki Strumfe,evo ja cu da ti odgovorim kao neutralan lik sto se tice cele ove buke oko vaseg bolesnog,decijeg rivaliteta.Sta se danas desilo;desilo se ono sto se desava godinama unazad,da je 90% utakmica dogovoreno na ovaj ili onaj nacin.Iz Jagodine sam,igrao sam fudbal i sudio,razumem po malo ovu igru i mogu da ti kazem da ova utakmica nije dogovorena!Nije dogovorena u smislu da sudije to znaju,da igraci znaju,ali postavka igraca i formacija i sastav u kom je danas igrala Jagodina jasno pokazuje koliku je zelju imao strucni stab da dobije ovu utakmicu.Na slican nacin je Partizan izgubio u prvom delu prvenstva,iskljucivo zbog trenera.Inace,u proslom kolu je Jagodina dobila Lucane dogovorenu utakmicu,bas iz razloga da bi ovu danasnju izgubili.Moglo je da se desi i da bude nereseno,ali ono sto je trener "trebao" da uradi danas,uradio je.E takvo nam je celo prvenstvo.Ako si i malo objektivan,danas i juce si mogao da vidis svu nemoc "Vecitih",da shvatis da bez pomoci oni ne bi bili ni u sredini tabele.Tvrdim ti da je Jagodina danas,u regularnim uslovima,trebala da dobije Zvezdu tri razlike!Zao mi je Zvezde,veliki je to klub,ali ova ekipa nije ni za sredinu tabele

realan grobar

pre 9 godina

Kada se sve sabere, Iagodina je pustila sva tri gola Zvezde i nije htela da postigne više od 2 gola a sudija nije dosudio penal u 96. minutu tako da je realan rezultat, bez nameštanja, 2-0 plus penal, za Jagodinu.

Cinik

pre 9 godina

Bravo za tekst, odlucila su dva spica kluba koji je u prethodnih 5 kola dao samo dva gola, i to kadetima OFK . Uopste nije odlucila cinjenica da ova dva nikada nisu odigrala nenamestenu utakmicu.

Nikola

pre 9 godina

U poslednjem minutu nadoknade Parker sa dve ruke zaustavlja loptu u zivom zidu...
(Vuciceve sramote!, 01. mart 2015 17:51)

Nisi dobro video. Nije samo zaustavio loptu sa dve ruke, vec je uhvatio, par minuta drzao u rukama i setao po sesnastercu a sudija nije smeo nista da svira!

groove armada

pre 9 godina

kakav anti fudbal u nasoj ligi, pa, jednom sam gledao tekmu u egiptu, friendly, prvoligas protiv drugoligasa, ti sto su tamo trcali su extra klasa za sve ove... ja nigde na svetu nisam video kao juce da golman zadrzava vreme u 60-om minutu, je li realno to, cela zemlja ima malogradjanski mentalitet...zasluzujemo to gde smo, na dnu, pa, i u sportu...

papiga

pre 9 godina

cestitke zvezdi, idemo.dalje.moj partizane jos se.mi.pitamo...polako doci ce i to njihovo neznanje na red.kad.ih otresemo na marakani!!!

kodzo

pre 9 godina

Kako neko moze da kaze za ovu utakmicu da je namestena. Zvezda se provukla kroz iglene usi, domacin agresivan, stigao do izjednacenja....Neka malo pogledaju utakmice iz prethodnih godina crno belog kluba protiv Smedereva, Metalca, Radnickog KG, BSK, Hajduka iz Kule, ili jos ranije protiv Zete da vide kako se to resava u prvih 20 minuta a posle laganica do kraja uz golove 7+

veliki strumf

pre 9 godina

Sto volim sto se grobarcici nerviraju, iako imaju 4 boda prednosti! Imali ste 6 bodova i 2 zicera KUCI protiv 3. od pozadi i predzadnjeg na tabeli i NISTE UMELI DA POBEDITE! I sada vam kriva Zvezda. Pa da je prvenstvo namesteno ne bi vi imali +6 na polusezoni vec mi, ne bismo izgubili one silne bodove dok ste vi dali skoro 40 golova (ma ne, niko vam se nije sklanjao, sve je bilo cisto). Pa i sada - imate +4 i derbi na prolece (pobedite nas) i imate sve u svojim rukama! Sta hocete vise mukice?

Woodchuck

pre 9 godina

Slobodno to prevarila golmana preimenujte u ono sto je stvarno bilo... Bruka i sramota, ali zelja vrhovnog vodje se mora ispostovati po svaku cenu...

Illmatic '94

pre 9 godina

Чим се игра права формација,одмах боља игра. Освајамо тиулу,бољи смо од Партизана.

Pedja

pre 9 godina

Od gotovog umalo veresija. Poruka Zvezdi i Lalatovicu da Parkera koliko sutra prodaju i to prepodne. Vodis 2:0 u gostima, imas penal pritom i potpunu kontrolu igre. Tada stupa na scenu Parker:
1. uzima loptu da on sutira penala - cisti sebicluk jer samo misli kako ce on da da gol, a ne ekipa, zatim sutira katastrofalno preko gola, desi se i da se promasi penal, ali ne na ovakav nacin
2. na 2:1 ima loptu ispred sesnaesterca, nonsalantno je gubi i umseto da juri igraca on ga faulira sto dovodi direktno do izjednacenja
3. na 3:2 i par minuta do kraja ispred samog gola ne uspeva da da gol da ugura loptu
Takav igrac ce kao i Despotovic u slucaju da je on i jos jedan igrac u sansi da puca i da upropasti sansu, makar mu saigrac bio u boljoj poziciji
Takvih igraca se odmah treba resavati, pogotovo sto nista nije uradio ni proslu ni ovu - odnosno ovu je uradio sve sto ne treba i zbog njega umalo Zvezda ne ostade bez bodova.

slobos sa rodosa

pre 9 godina

(Vladddddddd, 1. mart 2015 16:31)
komentar je potpuno bez veze.i među fudbalerima ima sjajnih momaka.među onima koje si pomenuo tošić i mrđa su sjajni momci.stojković jeste izrod,ali zato su recimo ivanović i matić igrači svetskog kalibra.ni u košarci nije baš sve bajno.dugogodišnja vladavina maga vujoševića je upropastila naš zlatni sport.da svojevremeno nije duda ivković preuzeo konce u svoje ruke,a zatim nastavio sale nacionale i tu bi totalno zaglibili kao u fudbalu.inače taj isti vujošević godinama unosi zlu krv i među same igrače.dovoljno je samo setiti se kafanskih tuča između košarkaša partizana i hemofarma u dva navrata ili one prošlogodišnje u finalu plej ofa kada je batine od de markusa nelsona dobio jedan od onih koje si stavio kao uzor drugima,a to je milutinov.

MVP

pre 9 godina

Slobodno to prevarila golmana preimenujte u ono sto je stvarno bilo... Bruka i sramota, ali zelja vrhovnog vodje se mora ispostovati po svaku cenu...
(Woodchuck, 1. mart 2015 18:38)

A zasto onda vrhovni vodja ne namjesti prvenstvo od samog pocetka pa da sad Zvezda ima 10 bodova prednosti nego ovako? Jel vodja namjestio i dva remija Partizana? Ili zasto ne rijesi dug nego se sve ovo desava?

veliki strumf

pre 9 godina

I grobari, koji vam je zakljucak na kraju: jel pustila Jagodina ili je kriv sudija koji je u 93.53 dosudio faul za Jagodinu u idealnoj poziciji za gol, na svega 20 metara i podelio nam 5 zutih? Dajte dogovorite se vec jednim, izgoreh od nestrpljenja - jedni kazete jedno, drugi drugo! Pitajte vaseg gurua bolje, on ce vam objasniti sta da mislite.

zex

pre 9 godina

cime je Smotani Lazic zasluzio mesto?nemogu da ga gledam vise u zvezdi,kiksara za dva gola je kriv i napravi faul na kraju.decko nema pojma.

uzmi pare kladionici

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo....... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18) 


Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!
(Batko, 01. mart 2015 16:27)

što bi ga bilo sramota kada je bilo jasno kao dan da će zvezda opet da povede posle 5 minuta....ista utakmica kao i pre 2 god kad je veliki golman Bajko cenio slobodnjak za 2-2 pa brže bolje zvezda dala gol za 2-3 i tako ostalo

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Dosta golova i pobeda Zvezde.Lepo rece covek danas.Imate obraz kao djon.Zanima me i kako cete ovih 11 miliona da nadjete.Postenjacine.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Mitilend pada idemooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

marko

pre 9 godina

Zvezda je najbolje igrala kada je igrala sa dva napadaca! Drula-Pjana, Ziga-Pantela, i na kraju Mrdja-Dauda (Slavisi je bilo potrebno 6 meseci, da krene da igra sa 2 napadaca)... Sta li treba da se desi da Lalat pocne da igra u formaciji 4-4-2... E moj Lalatovicu...

sardina

pre 9 godina

Ovo nije namestaljka. Zvezda igra najbolji fudbal ikada, da igraju sada Ligu Sampiona, osvojili bi je. Odbrambeni igraci Jagodine su slucajno katastrofalno pogresili 4 puta. Parker je novi Drogba, a Jovic Ronaldo (onaj pravi). Lazovic je bolji od Robbena, a Rajkovic od Nojera, Bosancic od C(S?)avija. Cvetkovic je otkrovenje JSL-a, bolji je od Lama i Roberta Karlosa 10 puta.

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne verujem koji su licemeri ovi grobari. Oni pričaju o sklanjanju Jagodine. Jel mislite na one pobede Jagodine u Beogradu? Ili mislite na ona sklanjanja, gde više od pola lige trčkara kada igra protiv Partizana i tako već 10 godina. Jel se sećate kako su vam se partizanovci sklanjali Hajduk iz Kule, BSK iz Borče, Smederevo, OFK beograd (redovno sami sebi daju po koji gol), oba Radnička, Rad, Čukarički. Koliko znam jesenas ste u Nišu pobedili 4:0, a toliko i sezonu ranije... Svi gore navedeni klubovi su Zvezdi uzimali i uzimali bodova, pobedjivali je prethodnih godina, jer protiv nas svi ginu. Samo kad se setim koliko ste puta Čukarički pobedili u 92,93,94 minutu na Banovom brdu sa 1:0, maksimalno 2:1. I vi pričate o nekom sklanjanju. Kako vas nije sramota?

ZVEZDO VOLIM TE!

pre 9 godina

Svaka cast momci na pobedi! Zvezda oooooo! Samo mi Lalatovic nije jasan za sledece: Sto menja Ristica koji igra fantasticno sa vezarom poput Bosancica, sta ce onaj Parker u nasoj Zvezdi koji veze nema. I da Andjelkovic ne zasluzuje Zvezdin dres i nikad ga nije ni zasluzivao ni broj 33 posto on nije ni blizu i nikad nece biti kao Nine. Lazo svaka cast objasnio si golovima sve onima koji su te kritikovali, Katai takodje golovi pravi sampionski!

bojaaan

pre 9 godina

priznajte da ste se ponadali...
(pazarac, 01. mart 2015 16:32)

Ovaj komentar se odnosi na delije, pogledajte vreme komentara, ne pojite ga plusevima.

majk

pre 9 godina

Kukala nam majka zamalo da ispustimo pobedu. Bilo je cupavo, bas cupavo, a Lazovic je pokazao upravi kakav je fudbaler a i covek eto koga su hteli da zakucaju na klupu do kraja sezone. Sve u svemu hvala Bogu da smo pobedili.

Milica

pre 9 godina

Standardno. Da ne bude previse sumnjivo, zvezda daje na brzinu 2 komada, pa istom merom uzvraca jagodina. Sledi "triler" zavrsnica u kojoj uvek pobedi zvezda. Ali, neka, sami smo krivi.

premijer liga

pre 9 godina

Zvezda pobedila, a napravila 4 vise faula (15-11) i 2 vise zuta kartona (4-2), ma ne, nije namesteno, ovo je najbolji igra fudbala ikada...

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Jeste da su bezveze primili dva gola, ali misljenja sam da se u JSL moze igrati na gol vise protiv vecine klubova.
Nesto kao Bremen prije kada je Tomas Saf izjavio, da Bremen primi u sezoni 50 golova, ali i da 100 golova otprilike.

Blejk

pre 9 godina

Osma uzastopna pobeda Zvezde u Jagodini....Partizan je imao šest protiv Hajduka iz Kule..pa je bila priča da je to filijala bla bla...inače to sto Partizan ima onakvu upravu nije Zvezda kriva,Partizan je sebi najveci neprijatelj.

nikola

pre 9 godina

U decembru je sve opet govorilo da Partizan uzima titulu, ali je veliki premijer rutinski resio problem postavivsi svoje ljude u upravu. Cestitam Crvenoj Zvezdi na pobedi!

Staridz

pre 9 godina

Prema poslednjim informacijama hitna pomoc je nekoliko puta morala da reguje u humskoj ulici i teleoptik centru, nekoliko ljudi je skocilo sa prozora i jos nekoliko je popilo vise od jednog bensedina u roku deset min, jos se ne zna pravi razlog ali u toku dana ce stici jos informacija iz Humske i teleoptik centra u Zemunu.


Ma kidaj bree ZVEZDA JE SAMPION!

Uvek Zvezda

pre 9 godina

E jesu dosadni ovi navijaci JSDa... Njima ako ne pobedjuju sa 3-0 uz nase poraze nije regularno. Svaki penal za njih jeste a za Zvezdu nije. Ako u kosarci nemaju 6-7 najboljih igraca lige i jos par ekstra talenata opet nije regularno.Tuku sudije, gepekuju sudije, Duleta snima kamera kako preti sudiji, preti da ce dinamitom da brani stadion i poziva navijace da mu se pridruze i nikom nista. Dokle vise ta Duletova demagogija? Gde ste bili vi veliki borci za pravdu kada su se vasi politicari svojski trudili da uniste Zvezdu u svim sportovima? Tada je sve bilo ok?

leSa barGro

pre 9 godina

Auuu,koji cirkus,pa vi i namestenu tekmu tesko dobijate!Onaj penal ne bi ni Lalatovic dosudio,Jovancic daje gol a trener Jagodine ga odmah menja iaoko je pre toga hteo da zameni drugog igraca,uplasio se covek da ne da i treci gol.Na kraju vam golman Jagodine pusta blagi centarsut Lazovica u gol za pobedu.Sve ide po planu vase i nase uprave...

samo zvezda

pre 9 godina

Za 12 minuta JAgodina mogla da vodi sa 3-0, ali sta vredi kada je zabranjeno da se pobedi. Ne vredi...JAdan onaj Mile mora da se jako potrudio da promashi one shanse...ovo je komedija. (zoran, 01. mart 2015 15:14)
Mile Savkovic, inace iz Banatskog Despotovca kod Zrenjanina je verovatno mnogo veca grobarcina od tebe i nema sanse da bi on promasio namerno protiv Zvezde. Veruj mi da bi pre odbio da igra utakmicu u kojoj mora da pusti Zvezdu nego da promasuje namerno. Jednostavno dva puta pored stative, nije pogodio gol....Da je dao oba vrlo verovatno ne bi igrao u Jagodini sa svoje 23 godine vec negde na zapadu. Ima malo i do kvaliteta igraca nije sve namerno, pa nije Jagodina Real Madrid a nije ni Savkovic Ronaldo.

mirko

pre 9 godina

Treci gol Zvezde je da padnesh sa stolice od smeha...Gospode gde je otishla ova drzava...vishe se i ne stide kada nameshtaju utakmice...javno to rade...pred TV kamerama..kriminal postao javan. Da, bash chudno zashto klinci sa 16 god. odlaze preko grane...

Batko

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18)


Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!

Max

pre 9 godina

A sto nije mogao singl da se igra u kladionici? (Kimi, 01. mart 2015 15:45)

Ja sam igrao singl na Zvezdu za 500 dinara u Mozzartu, naravno da je moglo.

Tupadžijo

pre 9 godina

A sto nije mogao singl da se igra u kladionici?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kimi, 1. mart 2015 15:45)

Ko kaže? Idi na BET365!

buleee

pre 9 godina

Ala su smesni ovi grobari pa to je cudo.Sta vam uradi Dule mag pa da svi kolektivno samo o nekim teorijama zavere pisete.Smederevo, Bsk, Metalac, Hajduk-Kula, Buducnost-B.Dvor,Borac-Cacak, Sloboda-Uzice ima tu sigurno jos par ekipa koje sam zaboravio a da su bile vase filijale ali eto vi to sve brzo zaboravite.Vi ste jedan mali klub koji je do 90-ih bio 5-6 klub u Jugoslaviji.

dex

pre 9 godina

Sve, sve, ali kad grobari pricaju o regularnosti?!? Nema dalje od toga. Medjutim, ja sam siguran da su kladionice danas ojadjene, jer su grobari znali za ovo i stavljali su kuce na Zvezdu! Zar ne?

Nemač pojma

pre 9 godina

Izgleda ne komentariše sve neki klinci Grobari pa ne znanju da je Partizan oduvek zvezdina najveća filijala iz inostranstva - skoro 60 godina....

milos

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
(Zoki KS, 01. mart 2015 16:18)
...
jel si se postideo malo ?

KukuLele

pre 9 godina

I nemoj Lalate da jednog napadaca zamenis veznim igracem da stanemo na loptu i sacuvamo vodjstvo od 2-0 nego ubacuj napadaca...i jos jednom da ti porucim ono sto placenici sa severa nece NESO ODLAZI!!!

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!
(Batko, 1. mart 2015 16:27)

Sto da ga bude sramota ? Jel tebe sramota? Pa mora kao i protiv OFK Beograda neka para i na uzivo da se uzme...2,30 kvota sledeci gol Zvezda bila...meni lepo...makar da uzmem pare na vasu kradju

navijac

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo....... Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18)

@ Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!! (Batko, 01. mart 2015 16:27)

Sto, sta je covek pogresno rekao!? Ljudi slucajno izjednacili i odmah zatim primaju pacerski treci gol! A ti i dalje misli kako ovo nije namesteno! JAGODINU I ZVEZDU TREBA IZBACITI IZ LIGE! Cuka sampion!

Batko

pre 9 godina

drugi igraju trening utakmice! (Partizan u inat svima.!, 01. mart 2015 15:27)

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama. (Slavko-RS, 01. mart 2015 15:27)

Kompleksaši, pustite gledanje tekme..izadjite napolje lepo je vreme..Za pisanje gluposti, biće vremena veceras, posle basketa

dragan

pre 9 godina

Lepo kaže komentator: - zvezda je pokazala koliko može biti opasna kad joj se omogući kontranapad.

Hhahhah, ovi im baš OMOGUĆILI.
Bravo delije, neka se zna za koga ste glasali!
(NapredNOzvezdo, 1. mart 2015 15:24)
hehe sta ces kad nemamo maga koji misli za sve vas i onda vam to vase misljenje kaze na konferenciji za novinare.Nego kada cete opet zvati Vucica da dodje na jna,kod uprave,pa posle kod navijaca?Da se lepo ispricate sa njim?Niste odavno.Neka vam sps-ovci zakazu susret,ipak oni vode glavnu rec na jna zadnjih 20 godina,sa njima slavite izborne rezultate,pale se baklje

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar, 1. mart 2015 15:39)
Hoce cim istrazi vase utakmice sa Smederevom,Hajdukom iz Kule,Mladim Radnikom,Slobodom Uzice,Borcom,Sremom...treba se zapitati kako je moguce da predsednici tih klubova ujedno sede u upravi i skupstini partizana?Srecom stvari su se malo promenile pa vise nemate 20 trening utakmica po sezoni

KukuLele

pre 9 godina

Bravi Lalate, pusti Parkera da se zeza, ipak je ovo egzibiciona utakmica, nije vazno pobediti, nemoj Lazovicili iskusni Stojamovic da sutira penal nego Parker, alal vera...NESO ODLAZI!!!

zoranR

pre 9 godina

Tako je to kada neki Orlandic, PArker, KAtai imaju emsta u timu i njima slichni. Pa ova Jagodina da je bila malo smirenija mogla je 5 komada da uvali bez problema...nemojte samo gol Kataia da mi spominjete, jer i corava koka ubode zrno...chovek statira...Orlandic ili stativa, sve je jedno...nisu ga za dzabe grobari shutnuli. Da je valjao groblje bi ga oberuchke uzelo, jer Rajo je njihov chovek...ne, Terza hoce da bude pametan...ovo je tuga od fudbala...nema dva igraca da naprave pas na vecoj udaljenosti od 3m.
Bilo kako da se ovo zavrshi ovde od kvaliteta nema ni "K".

Johnny Hockey

pre 9 godina

Da se razumemo, FK CZV je uvek imala sigurne bodove u Jagodini i imace uvek, Palma je osvedoceni zvezdas, covek iz politike. Ali ja krivicu trazim kod nas, sta me briga sto ce se njima sklanjati i davati im bodove ako mi dobijamo? Milion evra sam smeo da stavim na pobedu zvezde danas, to se znalo.

финго

pre 9 godina

Води звезда два нула и Јагодина изједначи све на страни Јагодине и шта онда буде.Тренер Јагодине изводи нападача убацује одбрамбеног играча а има дрогирану звезду, уместо да нападне он решио да се брани да се излежавају на трави.Због тога нам је и фудбал пропао.

SRBin bre

pre 9 godina

Gol,
sve bih dao ja za gol,
prvu ljubav, detinjstvo,
Zvezdo, daj gol. Bog,
zna da ti si sav moj bol,
zato poslušaj moj zov,
Zvezdo, daj gol !

nenad rs

pre 9 godina

Ето ви што у ништa не вјерујете и све је намјештаљка,није баш тако ,напротив добра утакмица и Јагодина искористила Звездин промашен пенал.Боља утакмицa него Селтик-Абердин.Тренутно 2:2 а све је могуће до краја.

we need a hero

pre 9 godina

Apelujem na igrace koje igraju u Jagodini da se jave i prijave namestaljku, nije zivot samo novac, tu su i moralna nacela...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samon Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

donjimilanovac

pre 9 godina

Evo sad 2:2. Koliko skupo ce da nas kosta promaseni penal. Umjesto da dokrajcimo protivnika, dozvoljavamo da sutira penal ko ne treba, iako je imao najbolju namjeru,opustamo se i lako primamo 2 gola. Strasno...

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
(Grobar, 01. mart 2015 15:39)
Mislis na Hajduk Kulu, Smederevo, Metalac itd. , slusam ?!

laf

pre 9 godina

Klinci dzabe se palite i lozite, utakmica je namestena.Zvezda dobija.Meni samo da dodje ovo sto sam morao da vezem...i eto dobitka
(Mika Sumadinac, 01. mart 2015 15:24)

sto nisi prodao stan i stavio na zvezdu?

alfa romeo

pre 9 godina

Parker ima plus od mene...jeste preko gola sutirao,ali za razliku od 90% fudbalera,pogotovo nase lige,nije sutirao ko baba po zemlji!Sad samo malo nize(metar ipo od zemlje),i nema sanse da golman odbrani

Batko

pre 9 godina

Jagodina uopšte ne igra niti se trudi. Kako je samo jesenas grizla protiv Partizana, ali filijala je filijala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ban, 1. mart 2015 15:47)

2:2...ne trudis se i daš gol ?!.....aj ne blamiraj se, majke ti

Vladddddddd

pre 9 godina

Necu nikoga da napadam,branim,ismijavam,grobar sam ali moram nesto da kazem,igrao sam i sam fudbal i bio reprezentativac mladjih kategorija,pogledajte ponasanje,trenera zvezde i partizana,ponasanje,kolarova,tosica,bajkovica,volkova,ninkovica,mrdje,stojkovica,itd,a sa druge strane,ponasanje,mitrovica,velickovica,krstica,marjanovica,pavlovica,milosavljevica,bogdanovica,milutinova,jovica,itd,sta hocu da kazem,fudbaleri nas brukaju i ponasanjem i stavom,prema klubu,prema zemlji,buse se tu,a samo nas brukaju,a pogledajte kosarkase,kako su ljudi normalni,odmereni obicni,da se smanji novac za fudbal,i da za kosarku,odbojku,vaterpolo itd,ko jos ima isto misljenje kao ja?

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Gde ste grobari sa vasim budalatim komentarima.Jagodina se sklanja, vec vidjeno da ce Zvezda da pobedi, namesteno, da UEFA ispita ovaj meci ostalo. Evo 2:2.Jos ceda izgubi.Sta cete onda da pisete

nadrealisti

pre 9 godina

Ajde jos jedan do kraja. Mada je i ovako lepo. Dvojka u singlu prolazi, jos da prodje 2 i 3+ :)
Svake godine ista prica.
Sve pobede Zvezde u Jagodini uz fenomenalnu gol razliku! Cirkus liga! :)

Batko

pre 9 godina

Koliko grobara prati fudbal, pa jos i Zvezdu !? Pa ovde ih ima 3x vise nego sinoc na lavoru..a da, tamo ne dele besplatne karte kao na basketu

Majstor Bob

pre 9 godina

Sramota ako Curcic ne pozove Lazu za reprezentaciju. Fenomenalan igrac, zadnjih par god u nasoj ligi od igraca 18god-28god najboljii ubedljivoo. Ne racunam neke internacionalce, iskusnije. Steta sto je jos u Zvezdi.

anonymous

pre 9 godina

Auu dobro je, mnogo smo srece imali. Uzbudljiva zaista utakmica, pogotovo za nasu ligu, jedna od najzanimljivijih sigurno, Jagodina je imala dosta prilika i otvoreno igrala i svaka im cast na tome. Lazovic nas je spasio, iako mora se priznati igra je bila bolja nego u Nisu ali opet mora mnogo bolje, pogotovo u odbrani. Stojanovic vrlo dobar, ocigledno smo bolji bez Savicevica i Gavrica.

Dragan

pre 9 godina

Poluvreme i jako sam zadovoljan.Bravo za postavu Lalate,jako ofanzivna postava i evo dva nula na poluvremenu.Stojanovic odlicno deli lopte,pravi pleymejker.Imamo sjajan napadacki potencijal Lazovic,Parker Katai i oni ce da prave razliku u ovoj nasoj ligi.Uz Cukaricki imamo najbolji tim u ligi i neko ce od te dve ekipe uzeti titulu.Partizan je isuvise slab ovog proleca posle odlazka Lazovica i Skuletica i oni ce dosta bodova jos izgubiti

SRBin bre

pre 9 godina

Po zimi,kiši,suncu, snegu ili košavi
mi bodrimo te uvek Zvezdo, ma gde bila ti.
Pravi Delija veran je ko pas, pas,
uvek Zvezdo računaj na nas !

BARI 91.

pre 9 godina

Najvise navijaca, najveci stadin, najvise titula.kupova ubedljivo bolji medjusobni skor i na nasem i na Vojnom stadionu.Prvaci Evrope,Sveta tim za koji su culi ljudi od N.Zelanda do Venecuele.A ko ste vi?

baki

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
(Zoki KS, 01. mart 2015 16:18)

A sad kad je 2-2, mogu da te zamislim iz Tv-a: bravo jagodino, gazi samo Zvezdu...a ukoliko bude 2-3 opet kreces sa palmom i vucicem...

Goblin

pre 9 godina

Ovi bi radije pustili Zvezdu nego igrali kvalifikacije za Evropu...
(v8.1, 1. mart 2015 15:41)

Mega Leks (ex Vizura) bi radije pustila Partizan Igokeu nego da igra plej of.

veliki strumf

pre 9 godina

Evo vidoviti grobari, filijala i ostala cuda! Jagodina se ne trudi, providno, a? Kako ste samo odvratni i pokvareni, sve po ugledu na vaseg maga, najveceg zlobnika u nasem sportu!

Krompirko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
(Grobar, 1. mart 2015 15:39)

Nesto ti smeta sad ? Nema vise Smedereva,Hajduk Kule ni BSK Borce da vam poklanjaju bodove,pa odmah frka a ?

SRBin bre

pre 9 godina

Sve što sada hoćemo је da budeš opet ona stara Zvezda kao nekad pre. U nama i dalje teče krv crveno bela što se lila za tebe. Ajmo sad glasnije za ono zbog čega se živi,zbog čega se umire !

MIRKO

pre 9 godina

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slavko-RS, 1. mart 2015 15:27)

Slavko,slabo ti to pratis.Pa Jagodina je dobila Zvezdu na Marakani onda kada su svirali penal koji je napravljen na 20 metara od gola.Kako se toga ne secas?Nije jagodini trebala ta pobeda nego tvom Partizanu.A mogu ti reci da je pobedila na JNA kada Partizanu nisu bodovi znacili nista a oni sa tom pobedom ostali u prvoj ligi.

veliki strumf

pre 9 godina

Da smo mi propustili one dve sanse, sada bi Grobari pricali kako su nas stoperi Jagodine pustali, a mi eto nismo uneli da damo gol. Kako su Jagodinci promasili - bice da su namerno ciljali par centimetara pored gola. A i za ova dva evrogola ko zna sta ce izmisliti, jer po njima mi ne mozemo da postignemo gol bez pustanja, iako su oba gola neodbranjive golcine!

zoran

pre 9 godina

Za 12 minuta JAgodina mogla da vodi sa 3-0, ali sta vredi kada je zabranjeno da se pobedi. Ne vredi...JAdan onaj Mile mora da se jako potrudio da promashi one shanse...ovo je komedija.

Batko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno... (Grobar, 01. mart 2015 15:39)

Ovo se pripremate za vecerasnje kmečanje ?!

Batko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno... (Grobar, 01. mart 2015 15:39)

Idi bre napolje, lepo je vreme...pusti nas da gledamo

masterkg

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)
Odmah te je demantovao :-))))

Cedo

pre 9 godina

# Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi.

# Lazovic se vuce po terenu

Jagodina: Zvezda 0:2 ( Lazovic, Katai)

Sve sami strucnjaci po forumima !

Bomba Kataia 23 min. [0-2] (FK Jagodina - FK Crvena Zvezda) 01.03.2015

pre 9 godina

Bomba Kataia 23 min. [0-2] (FK Jagodina - FK Crvena Zvezda) 01.03.2015
http://youtu.be/LMjeZNpThlc

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Klinci dzabe se palite i lozite, utakmica je namestena.Zvezda dobija.Meni samo da dodje ovo sto sam morao da vezem...i eto dobitka

Sto niste?

pre 9 godina

Grobari su najaci botovi, njima je svaka utakmica gde zvezda pobedi namestena, naravno nikada da odu do kladionice da se obogate npr uplate 10.000 dinara na pobedu Zvezde i zarade nesto? kvota je bila 1.75 rodjaci to je 7 ipo soma...

napacenost-glodara-je-srazmerno-proporcionalna-zvezdinim-uspesima

pre 9 godina

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama.
(Slavko-RS, 1. mart 2015 15:27)

Ja napacenijeg lika medju zvezdinim komentarima nisam vidio evo ima 3 meseca sigurno

hugo lloris

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)

15 minuta nije proslo... :D

Zulu

pre 9 godina

E moja Zvezdo sta si dozivela, da ti Rajkovic bude kapiten. Svaka cast decku, odlican je golman ali ovo je cirkus. Mitic, Dzajic, Piksi ... Rajkovic

pix

pre 9 godina

Mnogo bolje, a zasto? Zato sto Savicevic i Gavric igrali, momci koji su za srpsku ligu! Forsirani brale pa preforsirani, nista nisu pokazali za 20 odigranih utakmica. Naravno da treba da igra Ristic od pocetka, decko ce izrasti u pravog organizatora. Nadam se da nece biti prvotimci vise.

Sa vama uvek Cirkus

pre 9 godina

U redu bratski su klubovi sve je to ok, ali bas ovako providno da namestaju to je bruka... Ovi iz Jagodine samo sto ne sutnu na svoj gol.

nemanja

pre 9 godina

Pa ljudi moji ako neko postigne gol ne znaci automatski da je dobro odigrao, pokusajte biti objektivni. Igrac na toj poziciji mora da se stalbo krece bez lopte, razigrava saigrace, otvara prostor, ubrzava igra i konstantno bude opasan po gol. Fudbal je mnogo vise od jednog suta koji zavrsi u golu. Ali drago mi je da je Katai postigao gol, u prijateljskim je pokazao da zna da igra ali i dalje ima nekoliko kilograma viska.

Najdoski

pre 9 godina

Ovo je dobro i za navijače Partizana koji znaju da je sve ovo jedna velika zavera i nameštaljka, te su svi igrali dvojku na kvotu 1.70

Vama pare, nama bodovi - sve u redu :))

alfa romeo

pre 9 godina

hahaha ala kukate grobari...a sto ne napisete isto i za Megu u kosarci npr?i ko vam je branio da i vi juce ne date 2 jako lepa gola?

banja luka

pre 9 godina

30. Minut, odlicna utakmica, Jagodina igra sasvim otvoreno. Zvezdin sedmi korner , vodimo 2-0, ali Jagodina je imala sigurno 3 odlicne sanse. Rezultat dobar, igra tu i tamo, vidi se zelja i volja, bravo za Stojanovica, 2 asistencije i 2 odlicna gola.

zeljko

pre 9 godina

Lazovic i Katai mogu davati golove kada ih niko ne blokira. Pogledajte pazljivo da li ih Jagodinci zaista pokusavaju blokirati u sutu? Ne. Filijala funkcionise po navici. I jos 12 kola tako...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ja juce posle kiksa Partizana napisah tekst da ni jedan grobar nece da napise da je gol pravedno ponisten kao sto su pisali ida jeprosle nedelje nije bilo faula Saponjica a da ce danas da pocnu price teorije zavere. Da jeJagodina namerno pustila Zvezdu, da se igraci Jagodine sklanjaju, da je gol iz ofsajda, da Jagodini ponisten regularan gol i ostale slicne budalastaine. Bio sam upravu. Evo krecu "poznavaoci fudbala sa android tastature"" Po njima Zvezda nikog u ovoj ligi ne bi trebalo da pobedi. Ne u ovoj pasnjak ligi nego i u beton ligi opstine Cukarica.Po njima svaki kiks njihovog voljenog kluba bi trebalo da i u utakmici koju igra Zvezda bude kiks.

Kimi

pre 9 godina

Da li vas je sramota? Titula vam toliko znaci? Zivi se bolje? Da bog da vam svima bilo kao i do sada u zivotu...svakome ko ne osudi ovakvo ponasanje czv i njenih laznih navijaca!!! SNS STOP!

AIIOC

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)
i kako to obično biva,odmah demantuje bombom.Čim nema Gavrinja po bokovima,odmah se igra nešto brže.Ristić umesto Basančića konačno.Deda Stojanović za JSL klasa.

Spale

pre 9 godina

Blago grobarima, oni su uzeli veliki keš danas. Znali su da Zvezda dobija, kvota 1.8, verovatno su neki i posudili pare i prodali nešto i sve stavili na dvojku, baš im zavidim.

мишаЦЗВ

pre 9 godina

брате видим коментаре пљују Лазовића он да гол, па Катаиа он исто, ај наставите још чисто да напунимо јагодинце. :)

doktor

pre 9 godina

Šta je grobari, trese vas prolećna groznica? I treba. Vi ne dve utakmice na svom terenu uzmete dva boda i hoćete da uzmete prvenstvo? Tesko...zato sledi katanac.

Batko

pre 9 godina

U redu bratski su klubovi sve je to ok, ali bas ovako providno da namestaju to je bruka... Ovi iz Jagodine samo sto ne sutnu na svoj gol. (Sa vama uvek Cirkus, 01. mart 2015

Muko moja, pa tebe bi trebalo izmisliti ! Tako glup komentar pisaljes, da sva druga kmecanja od tvojih sapatilaca su smešna !!! Meni je iskreno zao tebe i tebi slicnih

haha

pre 9 godina

Zvezda vodi 2:0 i napravila je 2 faulova vise od Curana (8:6). To je primer te moderne igre fudbala... U zutim kartonima odnos 1:0...

NapredNOzvezdo

pre 9 godina

Lepo kaže komentator: - zvezda je pokazala koliko može biti opasna kad joj se omogući kontranapad.

Hhahhah, ovi im baš OMOGUĆILI.
Bravo delije, neka se zna za koga ste glasali!

Bojan

pre 9 godina

(Solebog, 1. mart 2015 15:20)

Hoce, pa vidis da ovi iz jagodine ni ne izbacuju loptu iz svog sesnesterca ljudski, totalna nezainteresovanost igraca.

Milan

pre 9 godina

Nije moglo bolje! Jagodina tri puta zamalo da nam utrpa gol, i onda sjajna kontra, bravo za Stojanovica, oduzeo loptu i sjajno asistirao, bravo, nadam se da ce biti sve bolji. Bravo za Lazovica, zasluzio je ovaj gol!

Da igraju svako kolo protiv Jagodine imali bi gol razliku 100:0

pre 9 godina

Klasika, ni iz cega dva gola, a ovi promasuju. Svake godine preslikane utakmice ova dva tima. Celavi iz Jagodine kardinalne greske pravi bas kao i kad je igrao za Pazar.

djuro

pre 9 godina

Jeste regularno je samo kad Zvezda gubi ili nereseno Jagodina je imala dve stopostotne sanse na pocetku i umesto da vode dobiju kaznu kako to i bude u fudbalu

Batko

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18)


Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!

Goblin

pre 9 godina

Ovi bi radije pustili Zvezdu nego igrali kvalifikacije za Evropu...
(v8.1, 1. mart 2015 15:41)

Mega Leks (ex Vizura) bi radije pustila Partizan Igokeu nego da igra plej of.

milos

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
(Zoki KS, 01. mart 2015 16:18)
...
jel si se postideo malo ?

Milan

pre 9 godina

Nije moglo bolje! Jagodina tri puta zamalo da nam utrpa gol, i onda sjajna kontra, bravo za Stojanovica, oduzeo loptu i sjajno asistirao, bravo, nadam se da ce biti sve bolji. Bravo za Lazovica, zasluzio je ovaj gol!

BARI 91.

pre 9 godina

Najvise navijaca, najveci stadin, najvise titula.kupova ubedljivo bolji medjusobni skor i na nasem i na Vojnom stadionu.Prvaci Evrope,Sveta tim za koji su culi ljudi od N.Zelanda do Venecuele.A ko ste vi?

Batko

pre 9 godina

Jagodina uopšte ne igra niti se trudi. Kako je samo jesenas grizla protiv Partizana, ali filijala je filijala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ban, 1. mart 2015 15:47)

2:2...ne trudis se i daš gol ?!.....aj ne blamiraj se, majke ti

KukuLele

pre 9 godina

I nemoj Lalate da jednog napadaca zamenis veznim igracem da stanemo na loptu i sacuvamo vodjstvo od 2-0 nego ubacuj napadaca...i jos jednom da ti porucim ono sto placenici sa severa nece NESO ODLAZI!!!

pix

pre 9 godina

Mnogo bolje, a zasto? Zato sto Savicevic i Gavric igrali, momci koji su za srpsku ligu! Forsirani brale pa preforsirani, nista nisu pokazali za 20 odigranih utakmica. Naravno da treba da igra Ristic od pocetka, decko ce izrasti u pravog organizatora. Nadam se da nece biti prvotimci vise.

Max

pre 9 godina

A sto nije mogao singl da se igra u kladionici? (Kimi, 01. mart 2015 15:45)

Ja sam igrao singl na Zvezdu za 500 dinara u Mozzartu, naravno da je moglo.

veliki strumf

pre 9 godina

I grobari, koji vam je zakljucak na kraju: jel pustila Jagodina ili je kriv sudija koji je u 93.53 dosudio faul za Jagodinu u idealnoj poziciji za gol, na svega 20 metara i podelio nam 5 zutih? Dajte dogovorite se vec jednim, izgoreh od nestrpljenja - jedni kazete jedno, drugi drugo! Pitajte vaseg gurua bolje, on ce vam objasniti sta da mislite.

SRBin bre

pre 9 godina

Gol,
sve bih dao ja za gol,
prvu ljubav, detinjstvo,
Zvezdo, daj gol. Bog,
zna da ti si sav moj bol,
zato poslušaj moj zov,
Zvezdo, daj gol !

мишаЦЗВ

pre 9 godina

брате видим коментаре пљују Лазовића он да гол, па Катаиа он исто, ај наставите још чисто да напунимо јагодинце. :)

veliki strumf

pre 9 godina

Sto volim sto se grobarcici nerviraju, iako imaju 4 boda prednosti! Imali ste 6 bodova i 2 zicera KUCI protiv 3. od pozadi i predzadnjeg na tabeli i NISTE UMELI DA POBEDITE! I sada vam kriva Zvezda. Pa da je prvenstvo namesteno ne bi vi imali +6 na polusezoni vec mi, ne bismo izgubili one silne bodove dok ste vi dali skoro 40 golova (ma ne, niko vam se nije sklanjao, sve je bilo cisto). Pa i sada - imate +4 i derbi na prolece (pobedite nas) i imate sve u svojim rukama! Sta hocete vise mukice?

buleee

pre 9 godina

Ala su smesni ovi grobari pa to je cudo.Sta vam uradi Dule mag pa da svi kolektivno samo o nekim teorijama zavere pisete.Smederevo, Bsk, Metalac, Hajduk-Kula, Buducnost-B.Dvor,Borac-Cacak, Sloboda-Uzice ima tu sigurno jos par ekipa koje sam zaboravio a da su bile vase filijale ali eto vi to sve brzo zaboravite.Vi ste jedan mali klub koji je do 90-ih bio 5-6 klub u Jugoslaviji.

Cedo

pre 9 godina

# Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi.

# Lazovic se vuce po terenu

Jagodina: Zvezda 0:2 ( Lazovic, Katai)

Sve sami strucnjaci po forumima !

hugo lloris

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)

15 minuta nije proslo... :D

Sa vama uvek Cirkus

pre 9 godina

U redu bratski su klubovi sve je to ok, ali bas ovako providno da namestaju to je bruka... Ovi iz Jagodine samo sto ne sutnu na svoj gol.

kodzo

pre 9 godina

Kako neko moze da kaze za ovu utakmicu da je namestena. Zvezda se provukla kroz iglene usi, domacin agresivan, stigao do izjednacenja....Neka malo pogledaju utakmice iz prethodnih godina crno belog kluba protiv Smedereva, Metalca, Radnickog KG, BSK, Hajduka iz Kule, ili jos ranije protiv Zete da vide kako se to resava u prvih 20 minuta a posle laganica do kraja uz golove 7+

Nemač pojma

pre 9 godina

Izgleda ne komentariše sve neki klinci Grobari pa ne znanju da je Partizan oduvek zvezdina najveća filijala iz inostranstva - skoro 60 godina....

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne verujem koji su licemeri ovi grobari. Oni pričaju o sklanjanju Jagodine. Jel mislite na one pobede Jagodine u Beogradu? Ili mislite na ona sklanjanja, gde više od pola lige trčkara kada igra protiv Partizana i tako već 10 godina. Jel se sećate kako su vam se partizanovci sklanjali Hajduk iz Kule, BSK iz Borče, Smederevo, OFK beograd (redovno sami sebi daju po koji gol), oba Radnička, Rad, Čukarički. Koliko znam jesenas ste u Nišu pobedili 4:0, a toliko i sezonu ranije... Svi gore navedeni klubovi su Zvezdi uzimali i uzimali bodova, pobedjivali je prethodnih godina, jer protiv nas svi ginu. Samo kad se setim koliko ste puta Čukarički pobedili u 92,93,94 minutu na Banovom brdu sa 1:0, maksimalno 2:1. I vi pričate o nekom sklanjanju. Kako vas nije sramota?

veliki strumf

pre 9 godina

Da smo mi propustili one dve sanse, sada bi Grobari pricali kako su nas stoperi Jagodine pustali, a mi eto nismo uneli da damo gol. Kako su Jagodinci promasili - bice da su namerno ciljali par centimetara pored gola. A i za ova dva evrogola ko zna sta ce izmisliti, jer po njima mi ne mozemo da postignemo gol bez pustanja, iako su oba gola neodbranjive golcine!

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!
(Batko, 1. mart 2015 16:27)

Sto da ga bude sramota ? Jel tebe sramota? Pa mora kao i protiv OFK Beograda neka para i na uzivo da se uzme...2,30 kvota sledeci gol Zvezda bila...meni lepo...makar da uzmem pare na vasu kradju

nenad rs

pre 9 godina

Ето ви што у ништa не вјерујете и све је намјештаљка,није баш тако ,напротив добра утакмица и Јагодина искористила Звездин промашен пенал.Боља утакмицa него Селтик-Абердин.Тренутно 2:2 а све је могуће до краја.

Blejk

pre 9 godina

Osma uzastopna pobeda Zvezde u Jagodini....Partizan je imao šest protiv Hajduka iz Kule..pa je bila priča da je to filijala bla bla...inače to sto Partizan ima onakvu upravu nije Zvezda kriva,Partizan je sebi najveci neprijatelj.

Batko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno... (Grobar, 01. mart 2015 15:39)

Idi bre napolje, lepo je vreme...pusti nas da gledamo

Nikola

pre 9 godina

U poslednjem minutu nadoknade Parker sa dve ruke zaustavlja loptu u zivom zidu...
(Vuciceve sramote!, 01. mart 2015 17:51)

Nisi dobro video. Nije samo zaustavio loptu sa dve ruke, vec je uhvatio, par minuta drzao u rukama i setao po sesnastercu a sudija nije smeo nista da svira!

alfa romeo

pre 9 godina

Parker ima plus od mene...jeste preko gola sutirao,ali za razliku od 90% fudbalera,pogotovo nase lige,nije sutirao ko baba po zemlji!Sad samo malo nize(metar ipo od zemlje),i nema sanse da golman odbrani

Vlada

pre 9 godina

Veliki Strumfe,evo ja cu da ti odgovorim kao neutralan lik sto se tice cele ove buke oko vaseg bolesnog,decijeg rivaliteta.Sta se danas desilo;desilo se ono sto se desava godinama unazad,da je 90% utakmica dogovoreno na ovaj ili onaj nacin.Iz Jagodine sam,igrao sam fudbal i sudio,razumem po malo ovu igru i mogu da ti kazem da ova utakmica nije dogovorena!Nije dogovorena u smislu da sudije to znaju,da igraci znaju,ali postavka igraca i formacija i sastav u kom je danas igrala Jagodina jasno pokazuje koliku je zelju imao strucni stab da dobije ovu utakmicu.Na slican nacin je Partizan izgubio u prvom delu prvenstva,iskljucivo zbog trenera.Inace,u proslom kolu je Jagodina dobila Lucane dogovorenu utakmicu,bas iz razloga da bi ovu danasnju izgubili.Moglo je da se desi i da bude nereseno,ali ono sto je trener "trebao" da uradi danas,uradio je.E takvo nam je celo prvenstvo.Ako si i malo objektivan,danas i juce si mogao da vidis svu nemoc "Vecitih",da shvatis da bez pomoci oni ne bi bili ni u sredini tabele.Tvrdim ti da je Jagodina danas,u regularnim uslovima,trebala da dobije Zvezdu tri razlike!Zao mi je Zvezde,veliki je to klub,ali ova ekipa nije ni za sredinu tabele

Woodchuck

pre 9 godina

Slobodno to prevarila golmana preimenujte u ono sto je stvarno bilo... Bruka i sramota, ali zelja vrhovnog vodje se mora ispostovati po svaku cenu...

Vladddddddd

pre 9 godina

Necu nikoga da napadam,branim,ismijavam,grobar sam ali moram nesto da kazem,igrao sam i sam fudbal i bio reprezentativac mladjih kategorija,pogledajte ponasanje,trenera zvezde i partizana,ponasanje,kolarova,tosica,bajkovica,volkova,ninkovica,mrdje,stojkovica,itd,a sa druge strane,ponasanje,mitrovica,velickovica,krstica,marjanovica,pavlovica,milosavljevica,bogdanovica,milutinova,jovica,itd,sta hocu da kazem,fudbaleri nas brukaju i ponasanjem i stavom,prema klubu,prema zemlji,buse se tu,a samo nas brukaju,a pogledajte kosarkase,kako su ljudi normalni,odmereni obicni,da se smanji novac za fudbal,i da za kosarku,odbojku,vaterpolo itd,ko jos ima isto misljenje kao ja?

Da igraju svako kolo protiv Jagodine imali bi gol razliku 100:0

pre 9 godina

Klasika, ni iz cega dva gola, a ovi promasuju. Svake godine preslikane utakmice ova dva tima. Celavi iz Jagodine kardinalne greske pravi bas kao i kad je igrao za Pazar.

masterkg

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)
Odmah te je demantovao :-))))

Spale

pre 9 godina

Blago grobarima, oni su uzeli veliki keš danas. Znali su da Zvezda dobija, kvota 1.8, verovatno su neki i posudili pare i prodali nešto i sve stavili na dvojku, baš im zavidim.

Milica

pre 9 godina

Standardno. Da ne bude previse sumnjivo, zvezda daje na brzinu 2 komada, pa istom merom uzvraca jagodina. Sledi "triler" zavrsnica u kojoj uvek pobedi zvezda. Ali, neka, sami smo krivi.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Gde ste grobari sa vasim budalatim komentarima.Jagodina se sklanja, vec vidjeno da ce Zvezda da pobedi, namesteno, da UEFA ispita ovaj meci ostalo. Evo 2:2.Jos ceda izgubi.Sta cete onda da pisete

Batko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno... (Grobar, 01. mart 2015 15:39)

Ovo se pripremate za vecerasnje kmečanje ?!

banja luka

pre 9 godina

30. Minut, odlicna utakmica, Jagodina igra sasvim otvoreno. Zvezdin sedmi korner , vodimo 2-0, ali Jagodina je imala sigurno 3 odlicne sanse. Rezultat dobar, igra tu i tamo, vidi se zelja i volja, bravo za Stojanovica, 2 asistencije i 2 odlicna gola.

djuro

pre 9 godina

Jeste regularno je samo kad Zvezda gubi ili nereseno Jagodina je imala dve stopostotne sanse na pocetku i umesto da vode dobiju kaznu kako to i bude u fudbalu

Staridz

pre 9 godina

Prema poslednjim informacijama hitna pomoc je nekoliko puta morala da reguje u humskoj ulici i teleoptik centru, nekoliko ljudi je skocilo sa prozora i jos nekoliko je popilo vise od jednog bensedina u roku deset min, jos se ne zna pravi razlog ali u toku dana ce stici jos informacija iz Humske i teleoptik centra u Zemunu.


Ma kidaj bree ZVEZDA JE SAMPION!

majk

pre 9 godina

Kukala nam majka zamalo da ispustimo pobedu. Bilo je cupavo, bas cupavo, a Lazovic je pokazao upravi kakav je fudbaler a i covek eto koga su hteli da zakucaju na klupu do kraja sezone. Sve u svemu hvala Bogu da smo pobedili.

bojaaan

pre 9 godina

priznajte da ste se ponadali...
(pazarac, 01. mart 2015 16:32)

Ovaj komentar se odnosi na delije, pogledajte vreme komentara, ne pojite ga plusevima.

groove armada

pre 9 godina

kakav anti fudbal u nasoj ligi, pa, jednom sam gledao tekmu u egiptu, friendly, prvoligas protiv drugoligasa, ti sto su tamo trcali su extra klasa za sve ove... ja nigde na svetu nisam video kao juce da golman zadrzava vreme u 60-om minutu, je li realno to, cela zemlja ima malogradjanski mentalitet...zasluzujemo to gde smo, na dnu, pa, i u sportu...

Bomba Kataia 23 min. [0-2] (FK Jagodina - FK Crvena Zvezda) 01.03.2015

pre 9 godina

Bomba Kataia 23 min. [0-2] (FK Jagodina - FK Crvena Zvezda) 01.03.2015
http://youtu.be/LMjeZNpThlc

nikola

pre 9 godina

U decembru je sve opet govorilo da Partizan uzima titulu, ali je veliki premijer rutinski resio problem postavivsi svoje ljude u upravu. Cestitam Crvenoj Zvezdi na pobedi!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Mitilend pada idemooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

slobos sa rodosa

pre 9 godina

(Vladddddddd, 1. mart 2015 16:31)
komentar je potpuno bez veze.i među fudbalerima ima sjajnih momaka.među onima koje si pomenuo tošić i mrđa su sjajni momci.stojković jeste izrod,ali zato su recimo ivanović i matić igrači svetskog kalibra.ni u košarci nije baš sve bajno.dugogodišnja vladavina maga vujoševića je upropastila naš zlatni sport.da svojevremeno nije duda ivković preuzeo konce u svoje ruke,a zatim nastavio sale nacionale i tu bi totalno zaglibili kao u fudbalu.inače taj isti vujošević godinama unosi zlu krv i među same igrače.dovoljno je samo setiti se kafanskih tuča između košarkaša partizana i hemofarma u dva navrata ili one prošlogodišnje u finalu plej ofa kada je batine od de markusa nelsona dobio jedan od onih koje si stavio kao uzor drugima,a to je milutinov.

sardina

pre 9 godina

Ovo nije namestaljka. Zvezda igra najbolji fudbal ikada, da igraju sada Ligu Sampiona, osvojili bi je. Odbrambeni igraci Jagodine su slucajno katastrofalno pogresili 4 puta. Parker je novi Drogba, a Jovic Ronaldo (onaj pravi). Lazovic je bolji od Robbena, a Rajkovic od Nojera, Bosancic od C(S?)avija. Cvetkovic je otkrovenje JSL-a, bolji je od Lama i Roberta Karlosa 10 puta.

MVP

pre 9 godina

Slobodno to prevarila golmana preimenujte u ono sto je stvarno bilo... Bruka i sramota, ali zelja vrhovnog vodje se mora ispostovati po svaku cenu...
(Woodchuck, 1. mart 2015 18:38)

A zasto onda vrhovni vodja ne namjesti prvenstvo od samog pocetka pa da sad Zvezda ima 10 bodova prednosti nego ovako? Jel vodja namjestio i dva remija Partizana? Ili zasto ne rijesi dug nego se sve ovo desava?

Illmatic '94

pre 9 godina

Чим се игра права формација,одмах боља игра. Освајамо тиулу,бољи смо од Партизана.

baki

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
(Zoki KS, 01. mart 2015 16:18)

A sad kad je 2-2, mogu da te zamislim iz Tv-a: bravo jagodino, gazi samo Zvezdu...a ukoliko bude 2-3 opet kreces sa palmom i vucicem...

NapredNOzvezdo

pre 9 godina

Lepo kaže komentator: - zvezda je pokazala koliko može biti opasna kad joj se omogući kontranapad.

Hhahhah, ovi im baš OMOGUĆILI.
Bravo delije, neka se zna za koga ste glasali!

zoranR

pre 9 godina

Tako je to kada neki Orlandic, PArker, KAtai imaju emsta u timu i njima slichni. Pa ova Jagodina da je bila malo smirenija mogla je 5 komada da uvali bez problema...nemojte samo gol Kataia da mi spominjete, jer i corava koka ubode zrno...chovek statira...Orlandic ili stativa, sve je jedno...nisu ga za dzabe grobari shutnuli. Da je valjao groblje bi ga oberuchke uzelo, jer Rajo je njihov chovek...ne, Terza hoce da bude pametan...ovo je tuga od fudbala...nema dva igraca da naprave pas na vecoj udaljenosti od 3m.
Bilo kako da se ovo zavrshi ovde od kvaliteta nema ni "K".

laf

pre 9 godina

Klinci dzabe se palite i lozite, utakmica je namestena.Zvezda dobija.Meni samo da dodje ovo sto sam morao da vezem...i eto dobitka
(Mika Sumadinac, 01. mart 2015 15:24)

sto nisi prodao stan i stavio na zvezdu?

veliki strumf

pre 9 godina

Evo vidoviti grobari, filijala i ostala cuda! Jagodina se ne trudi, providno, a? Kako ste samo odvratni i pokvareni, sve po ugledu na vaseg maga, najveceg zlobnika u nasem sportu!

финго

pre 9 godina

Води звезда два нула и Јагодина изједначи све на страни Јагодине и шта онда буде.Тренер Јагодине изводи нападача убацује одбрамбеног играча а има дрогирану звезду, уместо да нападне он решио да се брани да се излежавају на трави.Због тога нам је и фудбал пропао.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Klinci dzabe se palite i lozite, utakmica je namestena.Zvezda dobija.Meni samo da dodje ovo sto sam morao da vezem...i eto dobitka

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Jeste da su bezveze primili dva gola, ali misljenja sam da se u JSL moze igrati na gol vise protiv vecine klubova.
Nesto kao Bremen prije kada je Tomas Saf izjavio, da Bremen primi u sezoni 50 golova, ali i da 100 golova otprilike.

Cinik

pre 9 godina

Bravo za tekst, odlucila su dva spica kluba koji je u prethodnih 5 kola dao samo dva gola, i to kadetima OFK . Uopste nije odlucila cinjenica da ova dva nikada nisu odigrala nenamestenu utakmicu.

marko

pre 9 godina

Zvezda je najbolje igrala kada je igrala sa dva napadaca! Drula-Pjana, Ziga-Pantela, i na kraju Mrdja-Dauda (Slavisi je bilo potrebno 6 meseci, da krene da igra sa 2 napadaca)... Sta li treba da se desi da Lalat pocne da igra u formaciji 4-4-2... E moj Lalatovicu...

Bojan

pre 9 godina

(Solebog, 1. mart 2015 15:20)

Hoce, pa vidis da ovi iz jagodine ni ne izbacuju loptu iz svog sesnesterca ljudski, totalna nezainteresovanost igraca.

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

SRBin bre

pre 9 godina

Sve što sada hoćemo је da budeš opet ona stara Zvezda kao nekad pre. U nama i dalje teče krv crveno bela što se lila za tebe. Ajmo sad glasnije za ono zbog čega se živi,zbog čega se umire !

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
(Grobar, 01. mart 2015 15:39)
Mislis na Hajduk Kulu, Smederevo, Metalac itd. , slusam ?!

Uvek Zvezda

pre 9 godina

E jesu dosadni ovi navijaci JSDa... Njima ako ne pobedjuju sa 3-0 uz nase poraze nije regularno. Svaki penal za njih jeste a za Zvezdu nije. Ako u kosarci nemaju 6-7 najboljih igraca lige i jos par ekstra talenata opet nije regularno.Tuku sudije, gepekuju sudije, Duleta snima kamera kako preti sudiji, preti da ce dinamitom da brani stadion i poziva navijace da mu se pridruze i nikom nista. Dokle vise ta Duletova demagogija? Gde ste bili vi veliki borci za pravdu kada su se vasi politicari svojski trudili da uniste Zvezdu u svim sportovima? Tada je sve bilo ok?

zoran

pre 9 godina

Za 12 minuta JAgodina mogla da vodi sa 3-0, ali sta vredi kada je zabranjeno da se pobedi. Ne vredi...JAdan onaj Mile mora da se jako potrudio da promashi one shanse...ovo je komedija.

napacenost-glodara-je-srazmerno-proporcionalna-zvezdinim-uspesima

pre 9 godina

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama.
(Slavko-RS, 1. mart 2015 15:27)

Ja napacenijeg lika medju zvezdinim komentarima nisam vidio evo ima 3 meseca sigurno

mirko

pre 9 godina

Treci gol Zvezde je da padnesh sa stolice od smeha...Gospode gde je otishla ova drzava...vishe se i ne stide kada nameshtaju utakmice...javno to rade...pred TV kamerama..kriminal postao javan. Da, bash chudno zashto klinci sa 16 god. odlaze preko grane...

SRBin bre

pre 9 godina

Po zimi,kiši,suncu, snegu ili košavi
mi bodrimo te uvek Zvezdo, ma gde bila ti.
Pravi Delija veran je ko pas, pas,
uvek Zvezdo računaj na nas !

uzmi pare kladionici

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo....... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18) 


Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!
(Batko, 01. mart 2015 16:27)

što bi ga bilo sramota kada je bilo jasno kao dan da će zvezda opet da povede posle 5 minuta....ista utakmica kao i pre 2 god kad je veliki golman Bajko cenio slobodnjak za 2-2 pa brže bolje zvezda dala gol za 2-3 i tako ostalo

ZVEZDO VOLIM TE!

pre 9 godina

Svaka cast momci na pobedi! Zvezda oooooo! Samo mi Lalatovic nije jasan za sledece: Sto menja Ristica koji igra fantasticno sa vezarom poput Bosancica, sta ce onaj Parker u nasoj Zvezdi koji veze nema. I da Andjelkovic ne zasluzuje Zvezdin dres i nikad ga nije ni zasluzivao ni broj 33 posto on nije ni blizu i nikad nece biti kao Nine. Lazo svaka cast objasnio si golovima sve onima koji su te kritikovali, Katai takodje golovi pravi sampionski!

Sto niste?

pre 9 godina

Grobari su najaci botovi, njima je svaka utakmica gde zvezda pobedi namestena, naravno nikada da odu do kladionice da se obogate npr uplate 10.000 dinara na pobedu Zvezde i zarade nesto? kvota je bila 1.75 rodjaci to je 7 ipo soma...

MIRKO

pre 9 godina

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slavko-RS, 1. mart 2015 15:27)

Slavko,slabo ti to pratis.Pa Jagodina je dobila Zvezdu na Marakani onda kada su svirali penal koji je napravljen na 20 metara od gola.Kako se toga ne secas?Nije jagodini trebala ta pobeda nego tvom Partizanu.A mogu ti reci da je pobedila na JNA kada Partizanu nisu bodovi znacili nista a oni sa tom pobedom ostali u prvoj ligi.

zex

pre 9 godina

cime je Smotani Lazic zasluzio mesto?nemogu da ga gledam vise u zvezdi,kiksara za dva gola je kriv i napravi faul na kraju.decko nema pojma.

papiga

pre 9 godina

cestitke zvezdi, idemo.dalje.moj partizane jos se.mi.pitamo...polako doci ce i to njihovo neznanje na red.kad.ih otresemo na marakani!!!

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Dosta golova i pobeda Zvezde.Lepo rece covek danas.Imate obraz kao djon.Zanima me i kako cete ovih 11 miliona da nadjete.Postenjacine.

premijer liga

pre 9 godina

Zvezda pobedila, a napravila 4 vise faula (15-11) i 2 vise zuta kartona (4-2), ma ne, nije namesteno, ovo je najbolji igra fudbala ikada...

Pedja

pre 9 godina

Od gotovog umalo veresija. Poruka Zvezdi i Lalatovicu da Parkera koliko sutra prodaju i to prepodne. Vodis 2:0 u gostima, imas penal pritom i potpunu kontrolu igre. Tada stupa na scenu Parker:
1. uzima loptu da on sutira penala - cisti sebicluk jer samo misli kako ce on da da gol, a ne ekipa, zatim sutira katastrofalno preko gola, desi se i da se promasi penal, ali ne na ovakav nacin
2. na 2:1 ima loptu ispred sesnaesterca, nonsalantno je gubi i umseto da juri igraca on ga faulira sto dovodi direktno do izjednacenja
3. na 3:2 i par minuta do kraja ispred samog gola ne uspeva da da gol da ugura loptu
Takav igrac ce kao i Despotovic u slucaju da je on i jos jedan igrac u sansi da puca i da upropasti sansu, makar mu saigrac bio u boljoj poziciji
Takvih igraca se odmah treba resavati, pogotovo sto nista nije uradio ni proslu ni ovu - odnosno ovu je uradio sve sto ne treba i zbog njega umalo Zvezda ne ostade bez bodova.

dragan

pre 9 godina

Lepo kaže komentator: - zvezda je pokazala koliko može biti opasna kad joj se omogući kontranapad.

Hhahhah, ovi im baš OMOGUĆILI.
Bravo delije, neka se zna za koga ste glasali!
(NapredNOzvezdo, 1. mart 2015 15:24)
hehe sta ces kad nemamo maga koji misli za sve vas i onda vam to vase misljenje kaze na konferenciji za novinare.Nego kada cete opet zvati Vucica da dodje na jna,kod uprave,pa posle kod navijaca?Da se lepo ispricate sa njim?Niste odavno.Neka vam sps-ovci zakazu susret,ipak oni vode glavnu rec na jna zadnjih 20 godina,sa njima slavite izborne rezultate,pale se baklje

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar, 1. mart 2015 15:39)
Hoce cim istrazi vase utakmice sa Smederevom,Hajdukom iz Kule,Mladim Radnikom,Slobodom Uzice,Borcom,Sremom...treba se zapitati kako je moguce da predsednici tih klubova ujedno sede u upravi i skupstini partizana?Srecom stvari su se malo promenile pa vise nemate 20 trening utakmica po sezoni

Batko

pre 9 godina

Koliko grobara prati fudbal, pa jos i Zvezdu !? Pa ovde ih ima 3x vise nego sinoc na lavoru..a da, tamo ne dele besplatne karte kao na basketu

Krompirko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
(Grobar, 1. mart 2015 15:39)

Nesto ti smeta sad ? Nema vise Smedereva,Hajduk Kule ni BSK Borce da vam poklanjaju bodove,pa odmah frka a ?

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ja juce posle kiksa Partizana napisah tekst da ni jedan grobar nece da napise da je gol pravedno ponisten kao sto su pisali ida jeprosle nedelje nije bilo faula Saponjica a da ce danas da pocnu price teorije zavere. Da jeJagodina namerno pustila Zvezdu, da se igraci Jagodine sklanjaju, da je gol iz ofsajda, da Jagodini ponisten regularan gol i ostale slicne budalastaine. Bio sam upravu. Evo krecu "poznavaoci fudbala sa android tastature"" Po njima Zvezda nikog u ovoj ligi ne bi trebalo da pobedi. Ne u ovoj pasnjak ligi nego i u beton ligi opstine Cukarica.Po njima svaki kiks njihovog voljenog kluba bi trebalo da i u utakmici koju igra Zvezda bude kiks.

samo zvezda

pre 9 godina

Za 12 minuta JAgodina mogla da vodi sa 3-0, ali sta vredi kada je zabranjeno da se pobedi. Ne vredi...JAdan onaj Mile mora da se jako potrudio da promashi one shanse...ovo je komedija. (zoran, 01. mart 2015 15:14)
Mile Savkovic, inace iz Banatskog Despotovca kod Zrenjanina je verovatno mnogo veca grobarcina od tebe i nema sanse da bi on promasio namerno protiv Zvezde. Veruj mi da bi pre odbio da igra utakmicu u kojoj mora da pusti Zvezdu nego da promasuje namerno. Jednostavno dva puta pored stative, nije pogodio gol....Da je dao oba vrlo verovatno ne bi igrao u Jagodini sa svoje 23 godine vec negde na zapadu. Ima malo i do kvaliteta igraca nije sve namerno, pa nije Jagodina Real Madrid a nije ni Savkovic Ronaldo.

Majstor Bob

pre 9 godina

Sramota ako Curcic ne pozove Lazu za reprezentaciju. Fenomenalan igrac, zadnjih par god u nasoj ligi od igraca 18god-28god najboljii ubedljivoo. Ne racunam neke internacionalce, iskusnije. Steta sto je jos u Zvezdi.

anonymous

pre 9 godina

Auu dobro je, mnogo smo srece imali. Uzbudljiva zaista utakmica, pogotovo za nasu ligu, jedna od najzanimljivijih sigurno, Jagodina je imala dosta prilika i otvoreno igrala i svaka im cast na tome. Lazovic nas je spasio, iako mora se priznati igra je bila bolja nego u Nisu ali opet mora mnogo bolje, pogotovo u odbrani. Stojanovic vrlo dobar, ocigledno smo bolji bez Savicevica i Gavrica.

dex

pre 9 godina

Sve, sve, ali kad grobari pricaju o regularnosti?!? Nema dalje od toga. Medjutim, ja sam siguran da su kladionice danas ojadjene, jer su grobari znali za ovo i stavljali su kuce na Zvezdu! Zar ne?

navijac

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo....... Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18)

@ Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!! (Batko, 01. mart 2015 16:27)

Sto, sta je covek pogresno rekao!? Ljudi slucajno izjednacili i odmah zatim primaju pacerski treci gol! A ti i dalje misli kako ovo nije namesteno! JAGODINU I ZVEZDU TREBA IZBACITI IZ LIGE! Cuka sampion!

Johnny Hockey

pre 9 godina

Da se razumemo, FK CZV je uvek imala sigurne bodove u Jagodini i imace uvek, Palma je osvedoceni zvezdas, covek iz politike. Ali ja krivicu trazim kod nas, sta me briga sto ce se njima sklanjati i davati im bodove ako mi dobijamo? Milion evra sam smeo da stavim na pobedu zvezde danas, to se znalo.

realan grobar

pre 9 godina

Kada se sve sabere, Iagodina je pustila sva tri gola Zvezde i nije htela da postigne više od 2 gola a sudija nije dosudio penal u 96. minutu tako da je realan rezultat, bez nameštanja, 2-0 plus penal, za Jagodinu.

Zulu

pre 9 godina

E moja Zvezdo sta si dozivela, da ti Rajkovic bude kapiten. Svaka cast decku, odlican je golman ali ovo je cirkus. Mitic, Dzajic, Piksi ... Rajkovic

Batko

pre 9 godina

drugi igraju trening utakmice! (Partizan u inat svima.!, 01. mart 2015 15:27)

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama. (Slavko-RS, 01. mart 2015 15:27)

Kompleksaši, pustite gledanje tekme..izadjite napolje lepo je vreme..Za pisanje gluposti, biće vremena veceras, posle basketa

Dragan

pre 9 godina

Poluvreme i jako sam zadovoljan.Bravo za postavu Lalate,jako ofanzivna postava i evo dva nula na poluvremenu.Stojanovic odlicno deli lopte,pravi pleymejker.Imamo sjajan napadacki potencijal Lazovic,Parker Katai i oni ce da prave razliku u ovoj nasoj ligi.Uz Cukaricki imamo najbolji tim u ligi i neko ce od te dve ekipe uzeti titulu.Partizan je isuvise slab ovog proleca posle odlazka Lazovica i Skuletica i oni ce dosta bodova jos izgubiti

donjimilanovac

pre 9 godina

Evo sad 2:2. Koliko skupo ce da nas kosta promaseni penal. Umjesto da dokrajcimo protivnika, dozvoljavamo da sutira penal ko ne treba, iako je imao najbolju namjeru,opustamo se i lako primamo 2 gola. Strasno...

KukuLele

pre 9 godina

Bravi Lalate, pusti Parkera da se zeza, ipak je ovo egzibiciona utakmica, nije vazno pobediti, nemoj Lazovicili iskusni Stojamovic da sutira penal nego Parker, alal vera...NESO ODLAZI!!!

we need a hero

pre 9 godina

Apelujem na igrace koje igraju u Jagodini da se jave i prijave namestaljku, nije zivot samo novac, tu su i moralna nacela...

Batko

pre 9 godina

U redu bratski su klubovi sve je to ok, ali bas ovako providno da namestaju to je bruka... Ovi iz Jagodine samo sto ne sutnu na svoj gol. (Sa vama uvek Cirkus, 01. mart 2015

Muko moja, pa tebe bi trebalo izmisliti ! Tako glup komentar pisaljes, da sva druga kmecanja od tvojih sapatilaca su smešna !!! Meni je iskreno zao tebe i tebi slicnih

doktor

pre 9 godina

Šta je grobari, trese vas prolećna groznica? I treba. Vi ne dve utakmice na svom terenu uzmete dva boda i hoćete da uzmete prvenstvo? Tesko...zato sledi katanac.

leSa barGro

pre 9 godina

Auuu,koji cirkus,pa vi i namestenu tekmu tesko dobijate!Onaj penal ne bi ni Lalatovic dosudio,Jovancic daje gol a trener Jagodine ga odmah menja iaoko je pre toga hteo da zameni drugog igraca,uplasio se covek da ne da i treci gol.Na kraju vam golman Jagodine pusta blagi centarsut Lazovica u gol za pobedu.Sve ide po planu vase i nase uprave...

Ненад

pre 9 godina

мени је утисак дана, оних топ 5 голова на полувремену, хахахаха, која беда

alfa romeo

pre 9 godina

hahaha ala kukate grobari...a sto ne napisete isto i za Megu u kosarci npr?i ko vam je branio da i vi juce ne date 2 jako lepa gola?

Tupadžijo

pre 9 godina

A sto nije mogao singl da se igra u kladionici?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kimi, 1. mart 2015 15:45)

Ko kaže? Idi na BET365!

nemanja

pre 9 godina

Pa ljudi moji ako neko postigne gol ne znaci automatski da je dobro odigrao, pokusajte biti objektivni. Igrac na toj poziciji mora da se stalbo krece bez lopte, razigrava saigrace, otvara prostor, ubrzava igra i konstantno bude opasan po gol. Fudbal je mnogo vise od jednog suta koji zavrsi u golu. Ali drago mi je da je Katai postigao gol, u prijateljskim je pokazao da zna da igra ali i dalje ima nekoliko kilograma viska.

Najdoski

pre 9 godina

Ovo je dobro i za navijače Partizana koji znaju da je sve ovo jedna velika zavera i nameštaljka, te su svi igrali dvojku na kvotu 1.70

Vama pare, nama bodovi - sve u redu :))

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samon Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

nadrealisti

pre 9 godina

Ajde jos jedan do kraja. Mada je i ovako lepo. Dvojka u singlu prolazi, jos da prodje 2 i 3+ :)
Svake godine ista prica.
Sve pobede Zvezde u Jagodini uz fenomenalnu gol razliku! Cirkus liga! :)

AIIOC

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)
i kako to obično biva,odmah demantuje bombom.Čim nema Gavrinja po bokovima,odmah se igra nešto brže.Ristić umesto Basančića konačno.Deda Stojanović za JSL klasa.

Kimi

pre 9 godina

Da li vas je sramota? Titula vam toliko znaci? Zivi se bolje? Da bog da vam svima bilo kao i do sada u zivotu...svakome ko ne osudi ovakvo ponasanje czv i njenih laznih navijaca!!! SNS STOP!

zeljko

pre 9 godina

Lazovic i Katai mogu davati golove kada ih niko ne blokira. Pogledajte pazljivo da li ih Jagodinci zaista pokusavaju blokirati u sutu? Ne. Filijala funkcionise po navici. I jos 12 kola tako...

haha

pre 9 godina

Zvezda vodi 2:0 i napravila je 2 faulova vise od Curana (8:6). To je primer te moderne igre fudbala... U zutim kartonima odnos 1:0...

Batko

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18)


Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!

BARI 91.

pre 9 godina

Najvise navijaca, najveci stadin, najvise titula.kupova ubedljivo bolji medjusobni skor i na nasem i na Vojnom stadionu.Prvaci Evrope,Sveta tim za koji su culi ljudi od N.Zelanda do Venecuele.A ko ste vi?

Goblin

pre 9 godina

Ovi bi radije pustili Zvezdu nego igrali kvalifikacije za Evropu...
(v8.1, 1. mart 2015 15:41)

Mega Leks (ex Vizura) bi radije pustila Partizan Igokeu nego da igra plej of.

Woodchuck

pre 9 godina

Slobodno to prevarila golmana preimenujte u ono sto je stvarno bilo... Bruka i sramota, ali zelja vrhovnog vodje se mora ispostovati po svaku cenu...

milos

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
(Zoki KS, 01. mart 2015 16:18)
...
jel si se postideo malo ?

Sa vama uvek Cirkus

pre 9 godina

U redu bratski su klubovi sve je to ok, ali bas ovako providno da namestaju to je bruka... Ovi iz Jagodine samo sto ne sutnu na svoj gol.

Milica

pre 9 godina

Standardno. Da ne bude previse sumnjivo, zvezda daje na brzinu 2 komada, pa istom merom uzvraca jagodina. Sledi "triler" zavrsnica u kojoj uvek pobedi zvezda. Ali, neka, sami smo krivi.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!
(Batko, 1. mart 2015 16:27)

Sto da ga bude sramota ? Jel tebe sramota? Pa mora kao i protiv OFK Beograda neka para i na uzivo da se uzme...2,30 kvota sledeci gol Zvezda bila...meni lepo...makar da uzmem pare na vasu kradju

Batko

pre 9 godina

Jagodina uopšte ne igra niti se trudi. Kako je samo jesenas grizla protiv Partizana, ali filijala je filijala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ban, 1. mart 2015 15:47)

2:2...ne trudis se i daš gol ?!.....aj ne blamiraj se, majke ti

SRBin bre

pre 9 godina

Gol,
sve bih dao ja za gol,
prvu ljubav, detinjstvo,
Zvezdo, daj gol. Bog,
zna da ti si sav moj bol,
zato poslušaj moj zov,
Zvezdo, daj gol !

KukuLele

pre 9 godina

I nemoj Lalate da jednog napadaca zamenis veznim igracem da stanemo na loptu i sacuvamo vodjstvo od 2-0 nego ubacuj napadaca...i jos jednom da ti porucim ono sto placenici sa severa nece NESO ODLAZI!!!

sardina

pre 9 godina

Ovo nije namestaljka. Zvezda igra najbolji fudbal ikada, da igraju sada Ligu Sampiona, osvojili bi je. Odbrambeni igraci Jagodine su slucajno katastrofalno pogresili 4 puta. Parker je novi Drogba, a Jovic Ronaldo (onaj pravi). Lazovic je bolji od Robbena, a Rajkovic od Nojera, Bosancic od C(S?)avija. Cvetkovic je otkrovenje JSL-a, bolji je od Lama i Roberta Karlosa 10 puta.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Mitilend pada idemooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

nikola

pre 9 godina

U decembru je sve opet govorilo da Partizan uzima titulu, ali je veliki premijer rutinski resio problem postavivsi svoje ljude u upravu. Cestitam Crvenoj Zvezdi na pobedi!

veliki strumf

pre 9 godina

I grobari, koji vam je zakljucak na kraju: jel pustila Jagodina ili je kriv sudija koji je u 93.53 dosudio faul za Jagodinu u idealnoj poziciji za gol, na svega 20 metara i podelio nam 5 zutih? Dajte dogovorite se vec jednim, izgoreh od nestrpljenja - jedni kazete jedno, drugi drugo! Pitajte vaseg gurua bolje, on ce vam objasniti sta da mislite.

Da igraju svako kolo protiv Jagodine imali bi gol razliku 100:0

pre 9 godina

Klasika, ni iz cega dva gola, a ovi promasuju. Svake godine preslikane utakmice ova dva tima. Celavi iz Jagodine kardinalne greske pravi bas kao i kad je igrao za Pazar.

Milan

pre 9 godina

Nije moglo bolje! Jagodina tri puta zamalo da nam utrpa gol, i onda sjajna kontra, bravo za Stojanovica, oduzeo loptu i sjajno asistirao, bravo, nadam se da ce biti sve bolji. Bravo za Lazovica, zasluzio je ovaj gol!

mirko

pre 9 godina

Treci gol Zvezde je da padnesh sa stolice od smeha...Gospode gde je otishla ova drzava...vishe se i ne stide kada nameshtaju utakmice...javno to rade...pred TV kamerama..kriminal postao javan. Da, bash chudno zashto klinci sa 16 god. odlaze preko grane...

realan grobar

pre 9 godina

Kada se sve sabere, Iagodina je pustila sva tri gola Zvezde i nije htela da postigne više od 2 gola a sudija nije dosudio penal u 96. minutu tako da je realan rezultat, bez nameštanja, 2-0 plus penal, za Jagodinu.

NapredNOzvezdo

pre 9 godina

Lepo kaže komentator: - zvezda je pokazala koliko može biti opasna kad joj se omogući kontranapad.

Hhahhah, ovi im baš OMOGUĆILI.
Bravo delije, neka se zna za koga ste glasali!

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Klinci dzabe se palite i lozite, utakmica je namestena.Zvezda dobija.Meni samo da dodje ovo sto sam morao da vezem...i eto dobitka

groove armada

pre 9 godina

kakav anti fudbal u nasoj ligi, pa, jednom sam gledao tekmu u egiptu, friendly, prvoligas protiv drugoligasa, ti sto su tamo trcali su extra klasa za sve ove... ja nigde na svetu nisam video kao juce da golman zadrzava vreme u 60-om minutu, je li realno to, cela zemlja ima malogradjanski mentalitet...zasluzujemo to gde smo, na dnu, pa, i u sportu...

zoran

pre 9 godina

Za 12 minuta JAgodina mogla da vodi sa 3-0, ali sta vredi kada je zabranjeno da se pobedi. Ne vredi...JAdan onaj Mile mora da se jako potrudio da promashi one shanse...ovo je komedija.

Zulu

pre 9 godina

E moja Zvezdo sta si dozivela, da ti Rajkovic bude kapiten. Svaka cast decku, odlican je golman ali ovo je cirkus. Mitic, Dzajic, Piksi ... Rajkovic

buleee

pre 9 godina

Ala su smesni ovi grobari pa to je cudo.Sta vam uradi Dule mag pa da svi kolektivno samo o nekim teorijama zavere pisete.Smederevo, Bsk, Metalac, Hajduk-Kula, Buducnost-B.Dvor,Borac-Cacak, Sloboda-Uzice ima tu sigurno jos par ekipa koje sam zaboravio a da su bile vase filijale ali eto vi to sve brzo zaboravite.Vi ste jedan mali klub koji je do 90-ih bio 5-6 klub u Jugoslaviji.

premijer liga

pre 9 godina

Zvezda pobedila, a napravila 4 vise faula (15-11) i 2 vise zuta kartona (4-2), ma ne, nije namesteno, ovo je najbolji igra fudbala ikada...

Bojan

pre 9 godina

(Solebog, 1. mart 2015 15:20)

Hoce, pa vidis da ovi iz jagodine ni ne izbacuju loptu iz svog sesnesterca ljudski, totalna nezainteresovanost igraca.

Cinik

pre 9 godina

Bravo za tekst, odlucila su dva spica kluba koji je u prethodnih 5 kola dao samo dva gola, i to kadetima OFK . Uopste nije odlucila cinjenica da ova dva nikada nisu odigrala nenamestenu utakmicu.

uzmi pare kladionici

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo....... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18) 


Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!!
(Batko, 01. mart 2015 16:27)

što bi ga bilo sramota kada je bilo jasno kao dan da će zvezda opet da povede posle 5 minuta....ista utakmica kao i pre 2 god kad je veliki golman Bajko cenio slobodnjak za 2-2 pa brže bolje zvezda dala gol za 2-3 i tako ostalo

veliki strumf

pre 9 godina

Sto volim sto se grobarcici nerviraju, iako imaju 4 boda prednosti! Imali ste 6 bodova i 2 zicera KUCI protiv 3. od pozadi i predzadnjeg na tabeli i NISTE UMELI DA POBEDITE! I sada vam kriva Zvezda. Pa da je prvenstvo namesteno ne bi vi imali +6 na polusezoni vec mi, ne bismo izgubili one silne bodove dok ste vi dali skoro 40 golova (ma ne, niko vam se nije sklanjao, sve je bilo cisto). Pa i sada - imate +4 i derbi na prolece (pobedite nas) i imate sve u svojim rukama! Sta hocete vise mukice?

Vlada

pre 9 godina

Veliki Strumfe,evo ja cu da ti odgovorim kao neutralan lik sto se tice cele ove buke oko vaseg bolesnog,decijeg rivaliteta.Sta se danas desilo;desilo se ono sto se desava godinama unazad,da je 90% utakmica dogovoreno na ovaj ili onaj nacin.Iz Jagodine sam,igrao sam fudbal i sudio,razumem po malo ovu igru i mogu da ti kazem da ova utakmica nije dogovorena!Nije dogovorena u smislu da sudije to znaju,da igraci znaju,ali postavka igraca i formacija i sastav u kom je danas igrala Jagodina jasno pokazuje koliku je zelju imao strucni stab da dobije ovu utakmicu.Na slican nacin je Partizan izgubio u prvom delu prvenstva,iskljucivo zbog trenera.Inace,u proslom kolu je Jagodina dobila Lucane dogovorenu utakmicu,bas iz razloga da bi ovu danasnju izgubili.Moglo je da se desi i da bude nereseno,ali ono sto je trener "trebao" da uradi danas,uradio je.E takvo nam je celo prvenstvo.Ako si i malo objektivan,danas i juce si mogao da vidis svu nemoc "Vecitih",da shvatis da bez pomoci oni ne bi bili ni u sredini tabele.Tvrdim ti da je Jagodina danas,u regularnim uslovima,trebala da dobije Zvezdu tri razlike!Zao mi je Zvezde,veliki je to klub,ali ova ekipa nije ni za sredinu tabele

we need a hero

pre 9 godina

Apelujem na igrace koje igraju u Jagodini da se jave i prijave namestaljku, nije zivot samo novac, tu su i moralna nacela...

zoranR

pre 9 godina

Tako je to kada neki Orlandic, PArker, KAtai imaju emsta u timu i njima slichni. Pa ova Jagodina da je bila malo smirenija mogla je 5 komada da uvali bez problema...nemojte samo gol Kataia da mi spominjete, jer i corava koka ubode zrno...chovek statira...Orlandic ili stativa, sve je jedno...nisu ga za dzabe grobari shutnuli. Da je valjao groblje bi ga oberuchke uzelo, jer Rajo je njihov chovek...ne, Terza hoce da bude pametan...ovo je tuga od fudbala...nema dva igraca da naprave pas na vecoj udaljenosti od 3m.
Bilo kako da se ovo zavrshi ovde od kvaliteta nema ni "K".

navijac

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo....... Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoki KS, 1. mart 2015 16:18)

@ Ne, ti si PRESMEŠAN ! ...trenutno je 2:2....i da li te je , barem malo sramota sada?! ....ma kakvi, ti si grobar, a to znači "obraz djon" !!! (Batko, 01. mart 2015 16:27)

Sto, sta je covek pogresno rekao!? Ljudi slucajno izjednacili i odmah zatim primaju pacerski treci gol! A ti i dalje misli kako ovo nije namesteno! JAGODINU I ZVEZDU TREBA IZBACITI IZ LIGE! Cuka sampion!

Blejk

pre 9 godina

Osma uzastopna pobeda Zvezde u Jagodini....Partizan je imao šest protiv Hajduka iz Kule..pa je bila priča da je to filijala bla bla...inače to sto Partizan ima onakvu upravu nije Zvezda kriva,Partizan je sebi najveci neprijatelj.

Kimi

pre 9 godina

Da li vas je sramota? Titula vam toliko znaci? Zivi se bolje? Da bog da vam svima bilo kao i do sada u zivotu...svakome ko ne osudi ovakvo ponasanje czv i njenih laznih navijaca!!! SNS STOP!

leSa barGro

pre 9 godina

Auuu,koji cirkus,pa vi i namestenu tekmu tesko dobijate!Onaj penal ne bi ni Lalatovic dosudio,Jovancic daje gol a trener Jagodine ga odmah menja iaoko je pre toga hteo da zameni drugog igraca,uplasio se covek da ne da i treci gol.Na kraju vam golman Jagodine pusta blagi centarsut Lazovica u gol za pobedu.Sve ide po planu vase i nase uprave...

alfa romeo

pre 9 godina

Parker ima plus od mene...jeste preko gola sutirao,ali za razliku od 90% fudbalera,pogotovo nase lige,nije sutirao ko baba po zemlji!Sad samo malo nize(metar ipo od zemlje),i nema sanse da golman odbrani

nenad rs

pre 9 godina

Ето ви што у ништa не вјерујете и све је намјештаљка,није баш тако ,напротив добра утакмица и Јагодина искористила Звездин промашен пенал.Боља утакмицa него Селтик-Абердин.Тренутно 2:2 а све је могуће до краја.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Gde ste grobari sa vasim budalatim komentarima.Jagodina se sklanja, vec vidjeno da ce Zvezda da pobedi, namesteno, da UEFA ispita ovaj meci ostalo. Evo 2:2.Jos ceda izgubi.Sta cete onda da pisete

Johnny Hockey

pre 9 godina

Da se razumemo, FK CZV je uvek imala sigurne bodove u Jagodini i imace uvek, Palma je osvedoceni zvezdas, covek iz politike. Ali ja krivicu trazim kod nas, sta me briga sto ce se njima sklanjati i davati im bodove ako mi dobijamo? Milion evra sam smeo da stavim na pobedu zvezde danas, to se znalo.

Nemač pojma

pre 9 godina

Izgleda ne komentariše sve neki klinci Grobari pa ne znanju da je Partizan oduvek zvezdina najveća filijala iz inostranstva - skoro 60 godina....

papiga

pre 9 godina

cestitke zvezdi, idemo.dalje.moj partizane jos se.mi.pitamo...polako doci ce i to njihovo neznanje na red.kad.ih otresemo na marakani!!!

финго

pre 9 godina

Води звезда два нула и Јагодина изједначи све на страни Јагодине и шта онда буде.Тренер Јагодине изводи нападача убацује одбрамбеног играча а има дрогирану звезду, уместо да нападне он решио да се брани да се излежавају на трави.Због тога нам је и фудбал пропао.

veliki strumf

pre 9 godina

Da smo mi propustili one dve sanse, sada bi Grobari pricali kako su nas stoperi Jagodine pustali, a mi eto nismo uneli da damo gol. Kako su Jagodinci promasili - bice da su namerno ciljali par centimetara pored gola. A i za ova dva evrogola ko zna sta ce izmisliti, jer po njima mi ne mozemo da postignemo gol bez pustanja, iako su oba gola neodbranjive golcine!

Max

pre 9 godina

A sto nije mogao singl da se igra u kladionici? (Kimi, 01. mart 2015 15:45)

Ja sam igrao singl na Zvezdu za 500 dinara u Mozzartu, naravno da je moglo.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Dosta golova i pobeda Zvezde.Lepo rece covek danas.Imate obraz kao djon.Zanima me i kako cete ovih 11 miliona da nadjete.Postenjacine.

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne verujem koji su licemeri ovi grobari. Oni pričaju o sklanjanju Jagodine. Jel mislite na one pobede Jagodine u Beogradu? Ili mislite na ona sklanjanja, gde više od pola lige trčkara kada igra protiv Partizana i tako već 10 godina. Jel se sećate kako su vam se partizanovci sklanjali Hajduk iz Kule, BSK iz Borče, Smederevo, OFK beograd (redovno sami sebi daju po koji gol), oba Radnička, Rad, Čukarički. Koliko znam jesenas ste u Nišu pobedili 4:0, a toliko i sezonu ranije... Svi gore navedeni klubovi su Zvezdi uzimali i uzimali bodova, pobedjivali je prethodnih godina, jer protiv nas svi ginu. Samo kad se setim koliko ste puta Čukarički pobedili u 92,93,94 minutu na Banovom brdu sa 1:0, maksimalno 2:1. I vi pričate o nekom sklanjanju. Kako vas nije sramota?

Illmatic '94

pre 9 godina

Чим се игра права формација,одмах боља игра. Освајамо тиулу,бољи смо од Партизана.

zeljko

pre 9 godina

Lazovic i Katai mogu davati golove kada ih niko ne blokira. Pogledajte pazljivo da li ih Jagodinci zaista pokusavaju blokirati u sutu? Ne. Filijala funkcionise po navici. I jos 12 kola tako...

Cedo

pre 9 godina

# Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi.

# Lazovic se vuce po terenu

Jagodina: Zvezda 0:2 ( Lazovic, Katai)

Sve sami strucnjaci po forumima !

hugo lloris

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)

15 minuta nije proslo... :D

bojaaan

pre 9 godina

priznajte da ste se ponadali...
(pazarac, 01. mart 2015 16:32)

Ovaj komentar se odnosi na delije, pogledajte vreme komentara, ne pojite ga plusevima.

Nikola

pre 9 godina

U poslednjem minutu nadoknade Parker sa dve ruke zaustavlja loptu u zivom zidu...
(Vuciceve sramote!, 01. mart 2015 17:51)

Nisi dobro video. Nije samo zaustavio loptu sa dve ruke, vec je uhvatio, par minuta drzao u rukama i setao po sesnastercu a sudija nije smeo nista da svira!

мишаЦЗВ

pre 9 godina

брате видим коментаре пљују Лазовића он да гол, па Катаиа он исто, ај наставите још чисто да напунимо јагодинце. :)

Pedja

pre 9 godina

Od gotovog umalo veresija. Poruka Zvezdi i Lalatovicu da Parkera koliko sutra prodaju i to prepodne. Vodis 2:0 u gostima, imas penal pritom i potpunu kontrolu igre. Tada stupa na scenu Parker:
1. uzima loptu da on sutira penala - cisti sebicluk jer samo misli kako ce on da da gol, a ne ekipa, zatim sutira katastrofalno preko gola, desi se i da se promasi penal, ali ne na ovakav nacin
2. na 2:1 ima loptu ispred sesnaesterca, nonsalantno je gubi i umseto da juri igraca on ga faulira sto dovodi direktno do izjednacenja
3. na 3:2 i par minuta do kraja ispred samog gola ne uspeva da da gol da ugura loptu
Takav igrac ce kao i Despotovic u slucaju da je on i jos jedan igrac u sansi da puca i da upropasti sansu, makar mu saigrac bio u boljoj poziciji
Takvih igraca se odmah treba resavati, pogotovo sto nista nije uradio ni proslu ni ovu - odnosno ovu je uradio sve sto ne treba i zbog njega umalo Zvezda ne ostade bez bodova.

banja luka

pre 9 godina

30. Minut, odlicna utakmica, Jagodina igra sasvim otvoreno. Zvezdin sedmi korner , vodimo 2-0, ali Jagodina je imala sigurno 3 odlicne sanse. Rezultat dobar, igra tu i tamo, vidi se zelja i volja, bravo za Stojanovica, 2 asistencije i 2 odlicna gola.

Bomba Kataia 23 min. [0-2] (FK Jagodina - FK Crvena Zvezda) 01.03.2015

pre 9 godina

Bomba Kataia 23 min. [0-2] (FK Jagodina - FK Crvena Zvezda) 01.03.2015
http://youtu.be/LMjeZNpThlc

haha

pre 9 godina

Zvezda vodi 2:0 i napravila je 2 faulova vise od Curana (8:6). To je primer te moderne igre fudbala... U zutim kartonima odnos 1:0...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samon Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

zex

pre 9 godina

cime je Smotani Lazic zasluzio mesto?nemogu da ga gledam vise u zvezdi,kiksara za dva gola je kriv i napravi faul na kraju.decko nema pojma.

kodzo

pre 9 godina

Kako neko moze da kaze za ovu utakmicu da je namestena. Zvezda se provukla kroz iglene usi, domacin agresivan, stigao do izjednacenja....Neka malo pogledaju utakmice iz prethodnih godina crno belog kluba protiv Smedereva, Metalca, Radnickog KG, BSK, Hajduka iz Kule, ili jos ranije protiv Zete da vide kako se to resava u prvih 20 minuta a posle laganica do kraja uz golove 7+

Vladddddddd

pre 9 godina

Necu nikoga da napadam,branim,ismijavam,grobar sam ali moram nesto da kazem,igrao sam i sam fudbal i bio reprezentativac mladjih kategorija,pogledajte ponasanje,trenera zvezde i partizana,ponasanje,kolarova,tosica,bajkovica,volkova,ninkovica,mrdje,stojkovica,itd,a sa druge strane,ponasanje,mitrovica,velickovica,krstica,marjanovica,pavlovica,milosavljevica,bogdanovica,milutinova,jovica,itd,sta hocu da kazem,fudbaleri nas brukaju i ponasanjem i stavom,prema klubu,prema zemlji,buse se tu,a samo nas brukaju,a pogledajte kosarkase,kako su ljudi normalni,odmereni obicni,da se smanji novac za fudbal,i da za kosarku,odbojku,vaterpolo itd,ko jos ima isto misljenje kao ja?

Staridz

pre 9 godina

Prema poslednjim informacijama hitna pomoc je nekoliko puta morala da reguje u humskoj ulici i teleoptik centru, nekoliko ljudi je skocilo sa prozora i jos nekoliko je popilo vise od jednog bensedina u roku deset min, jos se ne zna pravi razlog ali u toku dana ce stici jos informacija iz Humske i teleoptik centra u Zemunu.


Ma kidaj bree ZVEZDA JE SAMPION!

slobos sa rodosa

pre 9 godina

(Vladddddddd, 1. mart 2015 16:31)
komentar je potpuno bez veze.i među fudbalerima ima sjajnih momaka.među onima koje si pomenuo tošić i mrđa su sjajni momci.stojković jeste izrod,ali zato su recimo ivanović i matić igrači svetskog kalibra.ni u košarci nije baš sve bajno.dugogodišnja vladavina maga vujoševića je upropastila naš zlatni sport.da svojevremeno nije duda ivković preuzeo konce u svoje ruke,a zatim nastavio sale nacionale i tu bi totalno zaglibili kao u fudbalu.inače taj isti vujošević godinama unosi zlu krv i među same igrače.dovoljno je samo setiti se kafanskih tuča između košarkaša partizana i hemofarma u dva navrata ili one prošlogodišnje u finalu plej ofa kada je batine od de markusa nelsona dobio jedan od onih koje si stavio kao uzor drugima,a to je milutinov.

Ненад

pre 9 godina

мени је утисак дана, оних топ 5 голова на полувремену, хахахаха, која беда

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

MVP

pre 9 godina

Slobodno to prevarila golmana preimenujte u ono sto je stvarno bilo... Bruka i sramota, ali zelja vrhovnog vodje se mora ispostovati po svaku cenu...
(Woodchuck, 1. mart 2015 18:38)

A zasto onda vrhovni vodja ne namjesti prvenstvo od samog pocetka pa da sad Zvezda ima 10 bodova prednosti nego ovako? Jel vodja namjestio i dva remija Partizana? Ili zasto ne rijesi dug nego se sve ovo desava?

Batko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno... (Grobar, 01. mart 2015 15:39)

Ovo se pripremate za vecerasnje kmečanje ?!

Batko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno... (Grobar, 01. mart 2015 15:39)

Idi bre napolje, lepo je vreme...pusti nas da gledamo

veliki strumf

pre 9 godina

Evo vidoviti grobari, filijala i ostala cuda! Jagodina se ne trudi, providno, a? Kako ste samo odvratni i pokvareni, sve po ugledu na vaseg maga, najveceg zlobnika u nasem sportu!

baki

pre 9 godina

Al se Jagodinci sklanjaju.. Ovo je smesno..Bravo Palma..Bice ovo neizvesno i napredno prvenstvo..Al samo jos ovo.......
(Zoki KS, 01. mart 2015 16:18)

A sad kad je 2-2, mogu da te zamislim iz Tv-a: bravo jagodino, gazi samo Zvezdu...a ukoliko bude 2-3 opet kreces sa palmom i vucicem...

Majstor Bob

pre 9 godina

Sramota ako Curcic ne pozove Lazu za reprezentaciju. Fenomenalan igrac, zadnjih par god u nasoj ligi od igraca 18god-28god najboljii ubedljivoo. Ne racunam neke internacionalce, iskusnije. Steta sto je jos u Zvezdi.

ZVEZDO VOLIM TE!

pre 9 godina

Svaka cast momci na pobedi! Zvezda oooooo! Samo mi Lalatovic nije jasan za sledece: Sto menja Ristica koji igra fantasticno sa vezarom poput Bosancica, sta ce onaj Parker u nasoj Zvezdi koji veze nema. I da Andjelkovic ne zasluzuje Zvezdin dres i nikad ga nije ni zasluzivao ni broj 33 posto on nije ni blizu i nikad nece biti kao Nine. Lazo svaka cast objasnio si golovima sve onima koji su te kritikovali, Katai takodje golovi pravi sampionski!

masterkg

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)
Odmah te je demantovao :-))))

pix

pre 9 godina

Mnogo bolje, a zasto? Zato sto Savicevic i Gavric igrali, momci koji su za srpsku ligu! Forsirani brale pa preforsirani, nista nisu pokazali za 20 odigranih utakmica. Naravno da treba da igra Ristic od pocetka, decko ce izrasti u pravog organizatora. Nadam se da nece biti prvotimci vise.

Spale

pre 9 godina

Blago grobarima, oni su uzeli veliki keš danas. Znali su da Zvezda dobija, kvota 1.8, verovatno su neki i posudili pare i prodali nešto i sve stavili na dvojku, baš im zavidim.

Batko

pre 9 godina

Koliko grobara prati fudbal, pa jos i Zvezdu !? Pa ovde ih ima 3x vise nego sinoc na lavoru..a da, tamo ne dele besplatne karte kao na basketu

Uvek Zvezda

pre 9 godina

E jesu dosadni ovi navijaci JSDa... Njima ako ne pobedjuju sa 3-0 uz nase poraze nije regularno. Svaki penal za njih jeste a za Zvezdu nije. Ako u kosarci nemaju 6-7 najboljih igraca lige i jos par ekstra talenata opet nije regularno.Tuku sudije, gepekuju sudije, Duleta snima kamera kako preti sudiji, preti da ce dinamitom da brani stadion i poziva navijace da mu se pridruze i nikom nista. Dokle vise ta Duletova demagogija? Gde ste bili vi veliki borci za pravdu kada su se vasi politicari svojski trudili da uniste Zvezdu u svim sportovima? Tada je sve bilo ok?

nadrealisti

pre 9 godina

Ajde jos jedan do kraja. Mada je i ovako lepo. Dvojka u singlu prolazi, jos da prodje 2 i 3+ :)
Svake godine ista prica.
Sve pobede Zvezde u Jagodini uz fenomenalnu gol razliku! Cirkus liga! :)

donjimilanovac

pre 9 godina

Evo sad 2:2. Koliko skupo ce da nas kosta promaseni penal. Umjesto da dokrajcimo protivnika, dozvoljavamo da sutira penal ko ne treba, iako je imao najbolju namjeru,opustamo se i lako primamo 2 gola. Strasno...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ja juce posle kiksa Partizana napisah tekst da ni jedan grobar nece da napise da je gol pravedno ponisten kao sto su pisali ida jeprosle nedelje nije bilo faula Saponjica a da ce danas da pocnu price teorije zavere. Da jeJagodina namerno pustila Zvezdu, da se igraci Jagodine sklanjaju, da je gol iz ofsajda, da Jagodini ponisten regularan gol i ostale slicne budalastaine. Bio sam upravu. Evo krecu "poznavaoci fudbala sa android tastature"" Po njima Zvezda nikog u ovoj ligi ne bi trebalo da pobedi. Ne u ovoj pasnjak ligi nego i u beton ligi opstine Cukarica.Po njima svaki kiks njihovog voljenog kluba bi trebalo da i u utakmici koju igra Zvezda bude kiks.

dex

pre 9 godina

Sve, sve, ali kad grobari pricaju o regularnosti?!? Nema dalje od toga. Medjutim, ja sam siguran da su kladionice danas ojadjene, jer su grobari znali za ovo i stavljali su kuce na Zvezdu! Zar ne?

SRBin bre

pre 9 godina

Po zimi,kiši,suncu, snegu ili košavi
mi bodrimo te uvek Zvezdo, ma gde bila ti.
Pravi Delija veran je ko pas, pas,
uvek Zvezdo računaj na nas !

MIRKO

pre 9 godina

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Slavko-RS, 1. mart 2015 15:27)

Slavko,slabo ti to pratis.Pa Jagodina je dobila Zvezdu na Marakani onda kada su svirali penal koji je napravljen na 20 metara od gola.Kako se toga ne secas?Nije jagodini trebala ta pobeda nego tvom Partizanu.A mogu ti reci da je pobedila na JNA kada Partizanu nisu bodovi znacili nista a oni sa tom pobedom ostali u prvoj ligi.

doktor

pre 9 godina

Šta je grobari, trese vas prolećna groznica? I treba. Vi ne dve utakmice na svom terenu uzmete dva boda i hoćete da uzmete prvenstvo? Tesko...zato sledi katanac.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
(Grobar, 01. mart 2015 15:39)
Mislis na Hajduk Kulu, Smederevo, Metalac itd. , slusam ?!

Batko

pre 9 godina

drugi igraju trening utakmice! (Partizan u inat svima.!, 01. mart 2015 15:27)

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama. (Slavko-RS, 01. mart 2015 15:27)

Kompleksaši, pustite gledanje tekme..izadjite napolje lepo je vreme..Za pisanje gluposti, biće vremena veceras, posle basketa

samo zvezda

pre 9 godina

Za 12 minuta JAgodina mogla da vodi sa 3-0, ali sta vredi kada je zabranjeno da se pobedi. Ne vredi...JAdan onaj Mile mora da se jako potrudio da promashi one shanse...ovo je komedija. (zoran, 01. mart 2015 15:14)
Mile Savkovic, inace iz Banatskog Despotovca kod Zrenjanina je verovatno mnogo veca grobarcina od tebe i nema sanse da bi on promasio namerno protiv Zvezde. Veruj mi da bi pre odbio da igra utakmicu u kojoj mora da pusti Zvezdu nego da promasuje namerno. Jednostavno dva puta pored stative, nije pogodio gol....Da je dao oba vrlo verovatno ne bi igrao u Jagodini sa svoje 23 godine vec negde na zapadu. Ima malo i do kvaliteta igraca nije sve namerno, pa nije Jagodina Real Madrid a nije ni Savkovic Ronaldo.

KukuLele

pre 9 godina

Bravi Lalate, pusti Parkera da se zeza, ipak je ovo egzibiciona utakmica, nije vazno pobediti, nemoj Lazovicili iskusni Stojamovic da sutira penal nego Parker, alal vera...NESO ODLAZI!!!

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Jeste da su bezveze primili dva gola, ali misljenja sam da se u JSL moze igrati na gol vise protiv vecine klubova.
Nesto kao Bremen prije kada je Tomas Saf izjavio, da Bremen primi u sezoni 50 golova, ali i da 100 golova otprilike.

nemanja

pre 9 godina

Pa ljudi moji ako neko postigne gol ne znaci automatski da je dobro odigrao, pokusajte biti objektivni. Igrac na toj poziciji mora da se stalbo krece bez lopte, razigrava saigrace, otvara prostor, ubrzava igra i konstantno bude opasan po gol. Fudbal je mnogo vise od jednog suta koji zavrsi u golu. Ali drago mi je da je Katai postigao gol, u prijateljskim je pokazao da zna da igra ali i dalje ima nekoliko kilograma viska.

SRBin bre

pre 9 godina

Sve što sada hoćemo је da budeš opet ona stara Zvezda kao nekad pre. U nama i dalje teče krv crveno bela što se lila za tebe. Ajmo sad glasnije za ono zbog čega se živi,zbog čega se umire !

Krompirko

pre 9 godina

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
(Grobar, 1. mart 2015 15:39)

Nesto ti smeta sad ? Nema vise Smedereva,Hajduk Kule ni BSK Borce da vam poklanjaju bodove,pa odmah frka a ?

Najdoski

pre 9 godina

Ovo je dobro i za navijače Partizana koji znaju da je sve ovo jedna velika zavera i nameštaljka, te su svi igrali dvojku na kvotu 1.70

Vama pare, nama bodovi - sve u redu :))

Sto niste?

pre 9 godina

Grobari su najaci botovi, njima je svaka utakmica gde zvezda pobedi namestena, naravno nikada da odu do kladionice da se obogate npr uplate 10.000 dinara na pobedu Zvezde i zarade nesto? kvota je bila 1.75 rodjaci to je 7 ipo soma...

alfa romeo

pre 9 godina

hahaha ala kukate grobari...a sto ne napisete isto i za Megu u kosarci npr?i ko vam je branio da i vi juce ne date 2 jako lepa gola?

napacenost-glodara-je-srazmerno-proporcionalna-zvezdinim-uspesima

pre 9 godina

Da li je Jagodina ikad dobila Zvezdu,teska filijala vec godinama.
(Slavko-RS, 1. mart 2015 15:27)

Ja napacenijeg lika medju zvezdinim komentarima nisam vidio evo ima 3 meseca sigurno

dragan

pre 9 godina

Lepo kaže komentator: - zvezda je pokazala koliko može biti opasna kad joj se omogući kontranapad.

Hhahhah, ovi im baš OMOGUĆILI.
Bravo delije, neka se zna za koga ste glasali!
(NapredNOzvezdo, 1. mart 2015 15:24)
hehe sta ces kad nemamo maga koji misli za sve vas i onda vam to vase misljenje kaze na konferenciji za novinare.Nego kada cete opet zvati Vucica da dodje na jna,kod uprave,pa posle kod navijaca?Da se lepo ispricate sa njim?Niste odavno.Neka vam sps-ovci zakazu susret,ipak oni vode glavnu rec na jna zadnjih 20 godina,sa njima slavite izborne rezultate,pale se baklje

Hoće li se Fss konačno pozabaviti gostovanjima zvezde u Jagodini? Ovo vise nije ni smešno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar, 1. mart 2015 15:39)
Hoce cim istrazi vase utakmice sa Smederevom,Hajdukom iz Kule,Mladim Radnikom,Slobodom Uzice,Borcom,Sremom...treba se zapitati kako je moguce da predsednici tih klubova ujedno sede u upravi i skupstini partizana?Srecom stvari su se malo promenile pa vise nemate 20 trening utakmica po sezoni

laf

pre 9 godina

Klinci dzabe se palite i lozite, utakmica je namestena.Zvezda dobija.Meni samo da dodje ovo sto sam morao da vezem...i eto dobitka
(Mika Sumadinac, 01. mart 2015 15:24)

sto nisi prodao stan i stavio na zvezdu?

Tupadžijo

pre 9 godina

A sto nije mogao singl da se igra u kladionici?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kimi, 1. mart 2015 15:45)

Ko kaže? Idi na BET365!

anonymous

pre 9 godina

Auu dobro je, mnogo smo srece imali. Uzbudljiva zaista utakmica, pogotovo za nasu ligu, jedna od najzanimljivijih sigurno, Jagodina je imala dosta prilika i otvoreno igrala i svaka im cast na tome. Lazovic nas je spasio, iako mora se priznati igra je bila bolja nego u Nisu ali opet mora mnogo bolje, pogotovo u odbrani. Stojanovic vrlo dobar, ocigledno smo bolji bez Savicevica i Gavrica.

marko

pre 9 godina

Zvezda je najbolje igrala kada je igrala sa dva napadaca! Drula-Pjana, Ziga-Pantela, i na kraju Mrdja-Dauda (Slavisi je bilo potrebno 6 meseci, da krene da igra sa 2 napadaca)... Sta li treba da se desi da Lalat pocne da igra u formaciji 4-4-2... E moj Lalatovicu...

majk

pre 9 godina

Kukala nam majka zamalo da ispustimo pobedu. Bilo je cupavo, bas cupavo, a Lazovic je pokazao upravi kakav je fudbaler a i covek eto koga su hteli da zakucaju na klupu do kraja sezone. Sve u svemu hvala Bogu da smo pobedili.

AIIOC

pre 9 godina

Kako bih volio da gresim, ali ovaj Katai je jedan od najgorih igraca koje sam gledao u Zvezdi. Nadam se da ce me demantovati.
(nemanja, 01. mart 2015 15:14)
i kako to obično biva,odmah demantuje bombom.Čim nema Gavrinja po bokovima,odmah se igra nešto brže.Ristić umesto Basančića konačno.Deda Stojanović za JSL klasa.

Batko

pre 9 godina

U redu bratski su klubovi sve je to ok, ali bas ovako providno da namestaju to je bruka... Ovi iz Jagodine samo sto ne sutnu na svoj gol. (Sa vama uvek Cirkus, 01. mart 2015

Muko moja, pa tebe bi trebalo izmisliti ! Tako glup komentar pisaljes, da sva druga kmecanja od tvojih sapatilaca su smešna !!! Meni je iskreno zao tebe i tebi slicnih

Dragan

pre 9 godina

Poluvreme i jako sam zadovoljan.Bravo za postavu Lalate,jako ofanzivna postava i evo dva nula na poluvremenu.Stojanovic odlicno deli lopte,pravi pleymejker.Imamo sjajan napadacki potencijal Lazovic,Parker Katai i oni ce da prave razliku u ovoj nasoj ligi.Uz Cukaricki imamo najbolji tim u ligi i neko ce od te dve ekipe uzeti titulu.Partizan je isuvise slab ovog proleca posle odlazka Lazovica i Skuletica i oni ce dosta bodova jos izgubiti

djuro

pre 9 godina

Jeste regularno je samo kad Zvezda gubi ili nereseno Jagodina je imala dve stopostotne sanse na pocetku i umesto da vode dobiju kaznu kako to i bude u fudbalu