Sreda, 25.02.2015.

17:32

Formula 1 će se voziti u Sremu?

Postoji velika šansa da se u Rumi izgradi autodrom – prva staza po standardima Formule 1 i da na taj način automobilizam konačno u Srbiji dobije svoje dvorište.

Izvor: Dnevnik

Formula 1 æe se voziti u Sremu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

ajronik-supersonik

pre 9 godina

"Ja mislim da je kosmodrom ipak malo veci prioritet trenutno.
(Bensedin, 25. februar 2015 18:13)"-AAA,PA KOSMODROM SU VECC "KAPARISALA" NE-BRACCA 'RVATI,U UDBINI U LICI!!!....P.S.na Balkanu,ne zna se ko je od koga ludji!

Mika

pre 9 godina

Meni nisu ulicu asfaltirali još od 1999. a sad će kao da prave F1 stazu. Ako je naprave, ima da je preorem uzduž i popreko! Prvo moja ulica, a onda F1 staza!

zoran

pre 9 godina

Formula 1 u Rumi, Grand Slam u Vrčinu a PGA(Professional Golfers' Association) svetsko prvenstvo u Žitorađi a Ceca da zabavlja igrače i goste! Što da ne? I jedno i drugo i treće pored Kridora a i pored Kanala BG-NI-SK-SOL pa će gledaoci i bogati turisti moći jahtama da dolaze direktno iz Sredozemnog mora...

gabrijela

pre 9 godina

Kako volim ovaj narod! Ovo veselje od dobrog duha i zdrave pameti! Smejem se, dakle postojim! Kako se drugacije izboriti s ludilom? Svako dobro, narode moj!

svinjac

pre 9 godina

Pod hitno doneti zakon za odgovornost za neispunjena obecanja sto je SNS u kampanji obecao !!! Pa u ovoj Trbiji svako moze da izjavi bilo sta bez trunke odgovornosti i morala. Pa mi nemamo ni auto put ko svet, politicari ga uzimaju u usta u vreme kampanje zadnjih 15 godina, u centrima gradova je makadam i rupa do rupe a ovaj gospodin spominje formulu 1 , neozbiljno do dna, kao da se trkaju ko ce vise da slaze!

србин ло

pre 9 godina

За неупућене само да кажем да је град Лозница већ поклонила 92 хектара земље и потписала предуговор о изградњи аутодрома али он је за све трке осим за формулу 1!

boris4c

pre 9 godina

Naravno, taj projekat nikada nece videti svetlo dana. Osim toga, kalendar F1 je ionako preopterecen i jednostavno ne bi bilo mesta za VN Srbije. U poslednjih nekoliko godina mnoge drzave su napravile stazu: Bahrain, Indija, Turska, Juzna Koreja, Kina, Rusija, UAE, sada se pominje i Azerbejdzan... a za pola njih nema mesta u kalendaru. Odrzala se jedna trka ili dve, i katanac.

imamiprezime

pre 9 godina

A Atp turnir zaboravise skroz ,sram ih bilo .Toma finalistima predaje :prvom zlatni krčag a drugom srebrnu tepsiju .E još to da vidim pa da mogu na onaj svet .A da zaboravi ,dolazi hilikopterom na teren da preda nagrade.

Mango Jerry

pre 9 godina

@Sava Drugi
Mislim da je Sjenica bolja za WRC a i Toma bi mogao pre starta da podeli 6-7 kila ordenja vozačima, suvozačima, mehaničarima, šefovima timova......

tln

pre 9 godina

Sve, sve samo nemojte kosmodrom u Bajcetinu da turite. Ki boga vas molim.
(Sith Lord, 25. februar 2015 21:19)

Neće...zabranjene su letačke aktivnosti tamo ;)

counter strike v1.6

pre 9 godina

E al ce biti jeftinih delova u Rumi, e sta sve necu procitati al komentari su vrh s obzirom kako se zivi I dalje smo duhovit narod, pa kako bre moze neko da ode odavde, Indijana Dzouns moze da nam pozavidi pa ovde je svaki dan avantura

Чачкоринг

pre 9 godina

Него, сећа ли се неко исте ове приче из времена Коштунице и Веље Илића, тадашњег министра капиталних инвестиција, стаза у околини Чачка?

Cvele

pre 9 godina

Kakva glupost! U stvari, narode moj, zašto ne skinuti još po 5% od plata i penzija u sledećih 4-5 godina i dramatično forsirati izgradnju autodroma... Trka F1 za veliku nagradu Bajčetine!

Maratonci trče počasni krug

pre 9 godina

A kosmodrom u Bajčetini. Tu bi radili svi botonauti i deSPStikoni. Sve pod upravom Wulf Prajma i Ivicablbija, a uz pomoć Zokatrona, Jorgotrona, Vulskrima, Gasonhajda. Pare za izgradnju u iznosu od cirka 10 hiljada milijardi dolara bi dao narod sa dalekog istoka, a 3 milijarde dolara za topli obrok i regres za odmor na Tajlandu lik sa malo bližeg istoka. Plate bi bile obezbeđene ukidanjem plata prosveti( ionako ništa ne rade). Zaposleni bi išli na izlet svakog vikenda na ono na vodi, onim mercedesom iz Ikarbusa. Računarski hardver bi bio odrađem u Muuuuubadala fabrici čipova. Potrebna enrgija bi se dobijala iz vetroparkova i Južnog toka.Ako zafali para tu je MMF sa 1 miljardom evra iz predostrožnosti. I svi će dobiti po orden. Naravno ako dozvoli precednik i njegova hokejaška pločica. Ovo mi sve reče jedan čovek, inače moj dobar prijatelj.

Amish techno freaks

pre 9 godina

Bravo, genijalci. Upropastite 200 hektara najplodnije zemlje.
(ftyi, 25. februar 2015 18:02)

Kao prvo nema od toga nista.
Drugo- sta ti ne bi dozvolio zbog 200 hektara zitarica? Znas li ti koji je profit ovih staza tokom godine???

Marko

pre 9 godina

Na par kilometara odatle je Ilon Musk vec kupio zemljiste za izgradnju terminala za letove u svemir po veoma povoljnim cenama. Kaze da se nije dvoumio cim je cuo za F1 stazu.

Mladen

pre 9 godina

Ne moze , ove nove formule imaju preko 76 ks/toni , a neki F1 vozaci imaju manje od 21 godinu (Hamilton svojevremeno) . Cak i Formulu E da dovedu , AMSS bi im trazio kubikazu i broj motora .

vojvođanin

pre 9 godina

u bre pre mesec dana ste to isto pisali i za Zrenjanin,kako će se uZrenjaninu praviti staza za F1,a verovatno će te to isto pisati i za mesec dana ali za Prokuplje.

shox

pre 9 godina

Ono kad pročitaš naslov, preskočiš Vest u širokom luku da bi što pre čitao komentare. :-D
Indjijanapolis, Velika Nagrada Za Bolide Srbije, F1 na vodi... hehehe, narod je kudikamo maštovitiji od ove nazadnjačke vlasti.

Jagodinac

pre 9 godina

Pozitivna i lepa vest. Nadam se da će nadležni naći razumevanja.... Sve pohvale za projekat i nadam se da ćete izgurati do kraja. ;-).

trt

pre 9 godina

Kako bre ruma? Pa zar je džaba, od naših para, mirko alvirko izgradio svoju privatnu stazu navlak? Zar nije red da se tamo vozi i mirko bude komentator?

stefan

pre 9 godina

mi sebi smo jednostavno narod koji ce se zauvek loziti na avione, kamione, kule i gradove. da smo realniji u svojom ciljevima bili bi neuporedivo uspesnjiji i cenjeniji u svetu. ovako, sve se zavrsi na bajkama koje se nikad naravno ne sprovedu u delo

strašni ostoja

pre 9 godina

To je prava stvar koja će doneti napredak celom regionu...Doduše da bi sve bilo po standardima potrebno je obezbediti oko dve do tri milijarde evra i ugovor na najmanje desetak godina sa FIA- om, ali ja verujem da će to naš premijer obezbediti lako. Jer kako sada stoje stvari, samo nam još to fali...

mike

pre 9 godina

nisam ocekivao da ce formula 1 stici u srbiju a kamoli u moj grad. samo problem je u tome sto mi imamo 'novi' bazen vec 2 godine zavrsen ali jos nije otvoren, ne mogu ni da zamislim koliko ce vremena trebati za novu stazu i da ona ispuni sve standarde. ali ako se to desi jednog dana ja cu prvi kupiti kartu.

delta

pre 9 godina

Jeste li vi normalni znate li koja je infrastruktura potrebna za Formulu 1?
Nije to samo da napravite stazu i ajde da vozimo forumulu...
Pored staze treba vam i smeštaj za radionice,parking za šlepere,logistiku,prostor za smeštaj ljudi,medije itd itd...

ricinus

pre 9 godina

Oduzmite Beranovac vojsci i napravite autodrom. Nigde nema bolje konfiguracije terena za auto-moto-karting trke od Beranovca. Daleko smo mi od F1 zbog nedostatka novca ali za druga takmicenja bi bilo odlično.

analliticar amater

pre 9 godina

Ma naravno, ali prvo maketu molim vas i kafanu da uz rakijicu napijeni pricamo kako ce jednog dana da bude.

Koje ludilo, najplodniju zemlju ce da pretvore u autodrom.

klipnjaca

pre 9 godina

A trkaci ce se odmarati u excluzivnim hotelima koji se budu nalazili u onoj kuli Beograda "na vodi", a do Rume, gde se budu nalazili njihovi bolidi, prevozice se letecim tanjirima. Sve to ce gledati publika, koja ce placati veoma skupe karte, ali to ce biti sitnica, jer cemo od 2016 biti jaci od Nemacke.

japanac

pre 9 godina

za realizaciju ovog projekta je potrebno da se ispuni vise uslova, medju kojima su i obezbedjenje dovoljno novca za izgradnju staze, kao i uvrstenje iste u kalendar FIA-e...

Andrija

pre 9 godina

Hahahahah, prvo, i da se napravi postoji i Madjarska i puno drugih trka u Evropi tako da ne verujem da bi se moglo voziti u Srbiji. Mada su najavili da ukidaju Moncu, ali to neće da se desi...
drugo,izgraditi f1 stazu? Još kad to neko nas kaže to toliko smešno zvuči, nažalost!

Djoshica

pre 9 godina

E,ovo više nije za pošalice i sprdnju, molim komentatore da minutom ćutanja odamo poštu zdravoj pameti koju više nikad više nećemo moći da vratimo.

njam njam

pre 9 godina

Ovo su zelje a ne investicije sto znaci standardno lupanje gluposti lokalnih politicara bez ikakve realne osnove...Tako se i pre par godina govorilo da ce se praviti u Staroj Pazovi i normalno nista...I kakva budala bi da unisti 200 hektara plodnog zemljista da bi gradili stazu van svake pameti...

Sava Drugi

pre 9 godina

Zašto ne Sjenica?

Ima već aerodrom koji se ne koristi, ima i zemlje koja nije skupa. Prelepa priroda, veliki autocamp, relativno mala investicija, a i taj kraj da se malo razvije. Zašto samo Beograd i Vojvodina.

klipnjaca

pre 9 godina

A trkaci ce se odmarati u excluzivnim hotelima koji se budu nalazili u onoj kuli Beograda "na vodi", a do Rume, gde se budu nalazili njihovi bolidi, prevozice se letecim tanjirima. Sve to ce gledati publika, koja ce placati veoma skupe karte, ali to ce biti sitnica, jer cemo od 2016 biti jaci od Nemacke.

Djoshica

pre 9 godina

E,ovo više nije za pošalice i sprdnju, molim komentatore da minutom ćutanja odamo poštu zdravoj pameti koju više nikad više nećemo moći da vratimo.

Maratonci trče počasni krug

pre 9 godina

A kosmodrom u Bajčetini. Tu bi radili svi botonauti i deSPStikoni. Sve pod upravom Wulf Prajma i Ivicablbija, a uz pomoć Zokatrona, Jorgotrona, Vulskrima, Gasonhajda. Pare za izgradnju u iznosu od cirka 10 hiljada milijardi dolara bi dao narod sa dalekog istoka, a 3 milijarde dolara za topli obrok i regres za odmor na Tajlandu lik sa malo bližeg istoka. Plate bi bile obezbeđene ukidanjem plata prosveti( ionako ništa ne rade). Zaposleni bi išli na izlet svakog vikenda na ono na vodi, onim mercedesom iz Ikarbusa. Računarski hardver bi bio odrađem u Muuuuubadala fabrici čipova. Potrebna enrgija bi se dobijala iz vetroparkova i Južnog toka.Ako zafali para tu je MMF sa 1 miljardom evra iz predostrožnosti. I svi će dobiti po orden. Naravno ako dozvoli precednik i njegova hokejaška pločica. Ovo mi sve reče jedan čovek, inače moj dobar prijatelj.

trt

pre 9 godina

Kako bre ruma? Pa zar je džaba, od naših para, mirko alvirko izgradio svoju privatnu stazu navlak? Zar nije red da se tamo vozi i mirko bude komentator?

shox

pre 9 godina

Ono kad pročitaš naslov, preskočiš Vest u širokom luku da bi što pre čitao komentare. :-D
Indjijanapolis, Velika Nagrada Za Bolide Srbije, F1 na vodi... hehehe, narod je kudikamo maštovitiji od ove nazadnjačke vlasti.

strašni ostoja

pre 9 godina

To je prava stvar koja će doneti napredak celom regionu...Doduše da bi sve bilo po standardima potrebno je obezbediti oko dve do tri milijarde evra i ugovor na najmanje desetak godina sa FIA- om, ali ja verujem da će to naš premijer obezbediti lako. Jer kako sada stoje stvari, samo nam još to fali...

stefan

pre 9 godina

mi sebi smo jednostavno narod koji ce se zauvek loziti na avione, kamione, kule i gradove. da smo realniji u svojom ciljevima bili bi neuporedivo uspesnjiji i cenjeniji u svetu. ovako, sve se zavrsi na bajkama koje se nikad naravno ne sprovedu u delo

delta

pre 9 godina

Jeste li vi normalni znate li koja je infrastruktura potrebna za Formulu 1?
Nije to samo da napravite stazu i ajde da vozimo forumulu...
Pored staze treba vam i smeštaj za radionice,parking za šlepere,logistiku,prostor za smeštaj ljudi,medije itd itd...

Mladen

pre 9 godina

Ne moze , ove nove formule imaju preko 76 ks/toni , a neki F1 vozaci imaju manje od 21 godinu (Hamilton svojevremeno) . Cak i Formulu E da dovedu , AMSS bi im trazio kubikazu i broj motora .

analliticar amater

pre 9 godina

Ma naravno, ali prvo maketu molim vas i kafanu da uz rakijicu napijeni pricamo kako ce jednog dana da bude.

Koje ludilo, najplodniju zemlju ce da pretvore u autodrom.

Marko

pre 9 godina

Na par kilometara odatle je Ilon Musk vec kupio zemljiste za izgradnju terminala za letove u svemir po veoma povoljnim cenama. Kaze da se nije dvoumio cim je cuo za F1 stazu.

mike

pre 9 godina

nisam ocekivao da ce formula 1 stici u srbiju a kamoli u moj grad. samo problem je u tome sto mi imamo 'novi' bazen vec 2 godine zavrsen ali jos nije otvoren, ne mogu ni da zamislim koliko ce vremena trebati za novu stazu i da ona ispuni sve standarde. ali ako se to desi jednog dana ja cu prvi kupiti kartu.

Cvele

pre 9 godina

Kakva glupost! U stvari, narode moj, zašto ne skinuti još po 5% od plata i penzija u sledećih 4-5 godina i dramatično forsirati izgradnju autodroma... Trka F1 za veliku nagradu Bajčetine!

Andrija

pre 9 godina

Hahahahah, prvo, i da se napravi postoji i Madjarska i puno drugih trka u Evropi tako da ne verujem da bi se moglo voziti u Srbiji. Mada su najavili da ukidaju Moncu, ali to neće da se desi...
drugo,izgraditi f1 stazu? Još kad to neko nas kaže to toliko smešno zvuči, nažalost!

vojvođanin

pre 9 godina

u bre pre mesec dana ste to isto pisali i za Zrenjanin,kako će se uZrenjaninu praviti staza za F1,a verovatno će te to isto pisati i za mesec dana ali za Prokuplje.

njam njam

pre 9 godina

Ovo su zelje a ne investicije sto znaci standardno lupanje gluposti lokalnih politicara bez ikakve realne osnove...Tako se i pre par godina govorilo da ce se praviti u Staroj Pazovi i normalno nista...I kakva budala bi da unisti 200 hektara plodnog zemljista da bi gradili stazu van svake pameti...

Amish techno freaks

pre 9 godina

Bravo, genijalci. Upropastite 200 hektara najplodnije zemlje.
(ftyi, 25. februar 2015 18:02)

Kao prvo nema od toga nista.
Drugo- sta ti ne bi dozvolio zbog 200 hektara zitarica? Znas li ti koji je profit ovih staza tokom godine???

ricinus

pre 9 godina

Oduzmite Beranovac vojsci i napravite autodrom. Nigde nema bolje konfiguracije terena za auto-moto-karting trke od Beranovca. Daleko smo mi od F1 zbog nedostatka novca ali za druga takmicenja bi bilo odlično.

Sava Drugi

pre 9 godina

Zašto ne Sjenica?

Ima već aerodrom koji se ne koristi, ima i zemlje koja nije skupa. Prelepa priroda, veliki autocamp, relativno mala investicija, a i taj kraj da se malo razvije. Zašto samo Beograd i Vojvodina.

japanac

pre 9 godina

za realizaciju ovog projekta je potrebno da se ispuni vise uslova, medju kojima su i obezbedjenje dovoljno novca za izgradnju staze, kao i uvrstenje iste u kalendar FIA-e...

Jagodinac

pre 9 godina

Pozitivna i lepa vest. Nadam se da će nadležni naći razumevanja.... Sve pohvale za projekat i nadam se da ćete izgurati do kraja. ;-).

Mika

pre 9 godina

Meni nisu ulicu asfaltirali još od 1999. a sad će kao da prave F1 stazu. Ako je naprave, ima da je preorem uzduž i popreko! Prvo moja ulica, a onda F1 staza!

zoran

pre 9 godina

Formula 1 u Rumi, Grand Slam u Vrčinu a PGA(Professional Golfers' Association) svetsko prvenstvo u Žitorađi a Ceca da zabavlja igrače i goste! Što da ne? I jedno i drugo i treće pored Kridora a i pored Kanala BG-NI-SK-SOL pa će gledaoci i bogati turisti moći jahtama da dolaze direktno iz Sredozemnog mora...

gabrijela

pre 9 godina

Kako volim ovaj narod! Ovo veselje od dobrog duha i zdrave pameti! Smejem se, dakle postojim! Kako se drugacije izboriti s ludilom? Svako dobro, narode moj!

ajronik-supersonik

pre 9 godina

"Ja mislim da je kosmodrom ipak malo veci prioritet trenutno.
(Bensedin, 25. februar 2015 18:13)"-AAA,PA KOSMODROM SU VECC "KAPARISALA" NE-BRACCA 'RVATI,U UDBINI U LICI!!!....P.S.na Balkanu,ne zna se ko je od koga ludji!

tln

pre 9 godina

Sve, sve samo nemojte kosmodrom u Bajcetinu da turite. Ki boga vas molim.
(Sith Lord, 25. februar 2015 21:19)

Neće...zabranjene su letačke aktivnosti tamo ;)

svinjac

pre 9 godina

Pod hitno doneti zakon za odgovornost za neispunjena obecanja sto je SNS u kampanji obecao !!! Pa u ovoj Trbiji svako moze da izjavi bilo sta bez trunke odgovornosti i morala. Pa mi nemamo ni auto put ko svet, politicari ga uzimaju u usta u vreme kampanje zadnjih 15 godina, u centrima gradova je makadam i rupa do rupe a ovaj gospodin spominje formulu 1 , neozbiljno do dna, kao da se trkaju ko ce vise da slaze!

boris4c

pre 9 godina

Naravno, taj projekat nikada nece videti svetlo dana. Osim toga, kalendar F1 je ionako preopterecen i jednostavno ne bi bilo mesta za VN Srbije. U poslednjih nekoliko godina mnoge drzave su napravile stazu: Bahrain, Indija, Turska, Juzna Koreja, Kina, Rusija, UAE, sada se pominje i Azerbejdzan... a za pola njih nema mesta u kalendaru. Odrzala se jedna trka ili dve, i katanac.

Чачкоринг

pre 9 godina

Него, сећа ли се неко исте ове приче из времена Коштунице и Веље Илића, тадашњег министра капиталних инвестиција, стаза у околини Чачка?

counter strike v1.6

pre 9 godina

E al ce biti jeftinih delova u Rumi, e sta sve necu procitati al komentari su vrh s obzirom kako se zivi I dalje smo duhovit narod, pa kako bre moze neko da ode odavde, Indijana Dzouns moze da nam pozavidi pa ovde je svaki dan avantura

imamiprezime

pre 9 godina

A Atp turnir zaboravise skroz ,sram ih bilo .Toma finalistima predaje :prvom zlatni krčag a drugom srebrnu tepsiju .E još to da vidim pa da mogu na onaj svet .A da zaboravi ,dolazi hilikopterom na teren da preda nagrade.

србин ло

pre 9 godina

За неупућене само да кажем да је град Лозница већ поклонила 92 хектара земље и потписала предуговор о изградњи аутодрома али он је за све трке осим за формулу 1!

Mango Jerry

pre 9 godina

@Sava Drugi
Mislim da je Sjenica bolja za WRC a i Toma bi mogao pre starta da podeli 6-7 kila ordenja vozačima, suvozačima, mehaničarima, šefovima timova......

Jagodinac

pre 9 godina

Pozitivna i lepa vest. Nadam se da će nadležni naći razumevanja.... Sve pohvale za projekat i nadam se da ćete izgurati do kraja. ;-).

Sava Drugi

pre 9 godina

Zašto ne Sjenica?

Ima već aerodrom koji se ne koristi, ima i zemlje koja nije skupa. Prelepa priroda, veliki autocamp, relativno mala investicija, a i taj kraj da se malo razvije. Zašto samo Beograd i Vojvodina.

Amish techno freaks

pre 9 godina

Bravo, genijalci. Upropastite 200 hektara najplodnije zemlje.
(ftyi, 25. februar 2015 18:02)

Kao prvo nema od toga nista.
Drugo- sta ti ne bi dozvolio zbog 200 hektara zitarica? Znas li ti koji je profit ovih staza tokom godine???

klipnjaca

pre 9 godina

A trkaci ce se odmarati u excluzivnim hotelima koji se budu nalazili u onoj kuli Beograda "na vodi", a do Rume, gde se budu nalazili njihovi bolidi, prevozice se letecim tanjirima. Sve to ce gledati publika, koja ce placati veoma skupe karte, ali to ce biti sitnica, jer cemo od 2016 biti jaci od Nemacke.

strašni ostoja

pre 9 godina

To je prava stvar koja će doneti napredak celom regionu...Doduše da bi sve bilo po standardima potrebno je obezbediti oko dve do tri milijarde evra i ugovor na najmanje desetak godina sa FIA- om, ali ja verujem da će to naš premijer obezbediti lako. Jer kako sada stoje stvari, samo nam još to fali...

stefan

pre 9 godina

mi sebi smo jednostavno narod koji ce se zauvek loziti na avione, kamione, kule i gradove. da smo realniji u svojom ciljevima bili bi neuporedivo uspesnjiji i cenjeniji u svetu. ovako, sve se zavrsi na bajkama koje se nikad naravno ne sprovedu u delo

Maratonci trče počasni krug

pre 9 godina

A kosmodrom u Bajčetini. Tu bi radili svi botonauti i deSPStikoni. Sve pod upravom Wulf Prajma i Ivicablbija, a uz pomoć Zokatrona, Jorgotrona, Vulskrima, Gasonhajda. Pare za izgradnju u iznosu od cirka 10 hiljada milijardi dolara bi dao narod sa dalekog istoka, a 3 milijarde dolara za topli obrok i regres za odmor na Tajlandu lik sa malo bližeg istoka. Plate bi bile obezbeđene ukidanjem plata prosveti( ionako ništa ne rade). Zaposleni bi išli na izlet svakog vikenda na ono na vodi, onim mercedesom iz Ikarbusa. Računarski hardver bi bio odrađem u Muuuuubadala fabrici čipova. Potrebna enrgija bi se dobijala iz vetroparkova i Južnog toka.Ako zafali para tu je MMF sa 1 miljardom evra iz predostrožnosti. I svi će dobiti po orden. Naravno ako dozvoli precednik i njegova hokejaška pločica. Ovo mi sve reče jedan čovek, inače moj dobar prijatelj.

ricinus

pre 9 godina

Oduzmite Beranovac vojsci i napravite autodrom. Nigde nema bolje konfiguracije terena za auto-moto-karting trke od Beranovca. Daleko smo mi od F1 zbog nedostatka novca ali za druga takmicenja bi bilo odlično.

Djoshica

pre 9 godina

E,ovo više nije za pošalice i sprdnju, molim komentatore da minutom ćutanja odamo poštu zdravoj pameti koju više nikad više nećemo moći da vratimo.

japanac

pre 9 godina

za realizaciju ovog projekta je potrebno da se ispuni vise uslova, medju kojima su i obezbedjenje dovoljno novca za izgradnju staze, kao i uvrstenje iste u kalendar FIA-e...

delta

pre 9 godina

Jeste li vi normalni znate li koja je infrastruktura potrebna za Formulu 1?
Nije to samo da napravite stazu i ajde da vozimo forumulu...
Pored staze treba vam i smeštaj za radionice,parking za šlepere,logistiku,prostor za smeštaj ljudi,medije itd itd...

trt

pre 9 godina

Kako bre ruma? Pa zar je džaba, od naših para, mirko alvirko izgradio svoju privatnu stazu navlak? Zar nije red da se tamo vozi i mirko bude komentator?

Mladen

pre 9 godina

Ne moze , ove nove formule imaju preko 76 ks/toni , a neki F1 vozaci imaju manje od 21 godinu (Hamilton svojevremeno) . Cak i Formulu E da dovedu , AMSS bi im trazio kubikazu i broj motora .

Cvele

pre 9 godina

Kakva glupost! U stvari, narode moj, zašto ne skinuti još po 5% od plata i penzija u sledećih 4-5 godina i dramatično forsirati izgradnju autodroma... Trka F1 za veliku nagradu Bajčetine!

shox

pre 9 godina

Ono kad pročitaš naslov, preskočiš Vest u širokom luku da bi što pre čitao komentare. :-D
Indjijanapolis, Velika Nagrada Za Bolide Srbije, F1 na vodi... hehehe, narod je kudikamo maštovitiji od ove nazadnjačke vlasti.

njam njam

pre 9 godina

Ovo su zelje a ne investicije sto znaci standardno lupanje gluposti lokalnih politicara bez ikakve realne osnove...Tako se i pre par godina govorilo da ce se praviti u Staroj Pazovi i normalno nista...I kakva budala bi da unisti 200 hektara plodnog zemljista da bi gradili stazu van svake pameti...

analliticar amater

pre 9 godina

Ma naravno, ali prvo maketu molim vas i kafanu da uz rakijicu napijeni pricamo kako ce jednog dana da bude.

Koje ludilo, najplodniju zemlju ce da pretvore u autodrom.

Andrija

pre 9 godina

Hahahahah, prvo, i da se napravi postoji i Madjarska i puno drugih trka u Evropi tako da ne verujem da bi se moglo voziti u Srbiji. Mada su najavili da ukidaju Moncu, ali to neće da se desi...
drugo,izgraditi f1 stazu? Još kad to neko nas kaže to toliko smešno zvuči, nažalost!

mike

pre 9 godina

nisam ocekivao da ce formula 1 stici u srbiju a kamoli u moj grad. samo problem je u tome sto mi imamo 'novi' bazen vec 2 godine zavrsen ali jos nije otvoren, ne mogu ni da zamislim koliko ce vremena trebati za novu stazu i da ona ispuni sve standarde. ali ako se to desi jednog dana ja cu prvi kupiti kartu.

Marko

pre 9 godina

Na par kilometara odatle je Ilon Musk vec kupio zemljiste za izgradnju terminala za letove u svemir po veoma povoljnim cenama. Kaze da se nije dvoumio cim je cuo za F1 stazu.

vojvođanin

pre 9 godina

u bre pre mesec dana ste to isto pisali i za Zrenjanin,kako će se uZrenjaninu praviti staza za F1,a verovatno će te to isto pisati i za mesec dana ali za Prokuplje.

imamiprezime

pre 9 godina

A Atp turnir zaboravise skroz ,sram ih bilo .Toma finalistima predaje :prvom zlatni krčag a drugom srebrnu tepsiju .E još to da vidim pa da mogu na onaj svet .A da zaboravi ,dolazi hilikopterom na teren da preda nagrade.

србин ло

pre 9 godina

За неупућене само да кажем да је град Лозница већ поклонила 92 хектара земље и потписала предуговор о изградњи аутодрома али он је за све трке осим за формулу 1!

svinjac

pre 9 godina

Pod hitno doneti zakon za odgovornost za neispunjena obecanja sto je SNS u kampanji obecao !!! Pa u ovoj Trbiji svako moze da izjavi bilo sta bez trunke odgovornosti i morala. Pa mi nemamo ni auto put ko svet, politicari ga uzimaju u usta u vreme kampanje zadnjih 15 godina, u centrima gradova je makadam i rupa do rupe a ovaj gospodin spominje formulu 1 , neozbiljno do dna, kao da se trkaju ko ce vise da slaze!

zoran

pre 9 godina

Formula 1 u Rumi, Grand Slam u Vrčinu a PGA(Professional Golfers' Association) svetsko prvenstvo u Žitorađi a Ceca da zabavlja igrače i goste! Što da ne? I jedno i drugo i treće pored Kridora a i pored Kanala BG-NI-SK-SOL pa će gledaoci i bogati turisti moći jahtama da dolaze direktno iz Sredozemnog mora...

Чачкоринг

pre 9 godina

Него, сећа ли се неко исте ове приче из времена Коштунице и Веље Илића, тадашњег министра капиталних инвестиција, стаза у околини Чачка?

counter strike v1.6

pre 9 godina

E al ce biti jeftinih delova u Rumi, e sta sve necu procitati al komentari su vrh s obzirom kako se zivi I dalje smo duhovit narod, pa kako bre moze neko da ode odavde, Indijana Dzouns moze da nam pozavidi pa ovde je svaki dan avantura

tln

pre 9 godina

Sve, sve samo nemojte kosmodrom u Bajcetinu da turite. Ki boga vas molim.
(Sith Lord, 25. februar 2015 21:19)

Neće...zabranjene su letačke aktivnosti tamo ;)

Mango Jerry

pre 9 godina

@Sava Drugi
Mislim da je Sjenica bolja za WRC a i Toma bi mogao pre starta da podeli 6-7 kila ordenja vozačima, suvozačima, mehaničarima, šefovima timova......

boris4c

pre 9 godina

Naravno, taj projekat nikada nece videti svetlo dana. Osim toga, kalendar F1 je ionako preopterecen i jednostavno ne bi bilo mesta za VN Srbije. U poslednjih nekoliko godina mnoge drzave su napravile stazu: Bahrain, Indija, Turska, Juzna Koreja, Kina, Rusija, UAE, sada se pominje i Azerbejdzan... a za pola njih nema mesta u kalendaru. Odrzala se jedna trka ili dve, i katanac.

gabrijela

pre 9 godina

Kako volim ovaj narod! Ovo veselje od dobrog duha i zdrave pameti! Smejem se, dakle postojim! Kako se drugacije izboriti s ludilom? Svako dobro, narode moj!

ajronik-supersonik

pre 9 godina

"Ja mislim da je kosmodrom ipak malo veci prioritet trenutno.
(Bensedin, 25. februar 2015 18:13)"-AAA,PA KOSMODROM SU VECC "KAPARISALA" NE-BRACCA 'RVATI,U UDBINI U LICI!!!....P.S.na Balkanu,ne zna se ko je od koga ludji!

Mika

pre 9 godina

Meni nisu ulicu asfaltirali još od 1999. a sad će kao da prave F1 stazu. Ako je naprave, ima da je preorem uzduž i popreko! Prvo moja ulica, a onda F1 staza!