Ponedeljak, 23.02.2015.

20:36

"U Vojvodini se zahuktava"

Sukob Gorana Ješića i Bojana Pajtića nije novost, vladajuća koalicija u Vojvodini ne funkcioniše dobro, ali ne treba očekivati izbore ove godine.

Izvor: B92

"U Vojvodini se zahuktava" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

SRBIJANA

pre 9 godina

Ocekivano je da ce koalicioni partneri DS u Vojvodini pokazati vecu inteligenciju od Pajtica.Polako su poceli da se zavlace u misije rupe kad su shvatili da i nemaju neko poverenje naroda, a da ih je vodja BP do skora uspesno uveravao u suprotno.Raskol sledi uskoro.

SENKA VETRA

pre 9 godina

Cim Pajticu postane tesna sopstvena koza on pocinje da se zali i kuka. Stvar je u tome da mu je sujeta los oslonac u onome sto pokusava i kad proradi nema rezona kome ce nauditi da dodje do onoga sto mu ne pripada, a to je ova pokrajinska vlast.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Konacno da je i Goran Jesic shvatio da svaki dan ostajanja na vlasti doktora Bojana Pajtic je katastrofalna po gradjane Vojvodine. Objektivno receno nije prvi put da Goran Jesic izasao sa takvom tezom, ali na zalost tek je to poceo da trazi posto ga je doktor Bojan Pajtic smenio sa mesta ministra poljoprivrede Vojvodine. Bilo je toga i ranije, ali je pitanje za DS koliko je to pametno jer je uspela kupovinom nekoliko pokrajinskih poslanika tu krizu da zakrpi. Njihovim biracima ne prija ta vrsta pluralizma misljenja koja podseca na ono sto misle da je proslo, ali cini mi se da se ono tek sada zahuhtava, da oni nemaju sada resenje.

Oliver

pre 9 godina

Činjenica je da se vlast u Vojvodini mora što pre i u potpunosti promeniti. Demokrate od samog početka gledaju samo lični interes, a građani im nisu ni na kraj pameti. Tamošnje stanovništvo zaslužuje promene i šansu za bolji život.

Zivota

pre 9 godina

U Vojvodini ce tek da se zahukta kada narod ustane pa otera ovu dvojicu i ostale "strucnjake" koji su nas upropastili i od domacina stvorili socijalne slucajeve!

Bili

pre 9 godina

Vreme je da se konacno postavi pitanje smene vlasti u Vojvodini,dosta im je bilo, nakrali su se koliko je ko mogao a sada su poceli i da se medjusobno svadjaju. Vreme je da dodje neko ko ce Vojvodinu da povrati na pravi put

Biberak

pre 9 godina

Pajtic i Jesic su isti.Obojica ne zasluzuju da budi na vlasti jer su u prethodnom periodu pokazali sta umeju i znaju. Sad se prave pametni i dele savete a nista pametno nisu ucinili za ovu zemlju!

bratic

pre 9 godina

nas u ostatku Srbije je gazila i crvena i zuta i ova sadasnja cizma verujte ova je daleko najgora jer se skupio najgori otpad iz svih partija

depos

pre 9 godina

Bez obzira na očiglednu netrpeljivost između Pajtića, Čanka i Pastora, siguran sam da će pokrajinska vlada opstati do redovnih pokrajinskih izbora 2016 godine, jer je želja da što duže opstanu u pokrajinskim foteljama ono što čvrsto povezuje DS, LSV i SVM, i zbog toga oni ne žele da uvaže realnost da ove 3 stranke zajedno danas nemaju ni 10% podrške među građanima Vojvodine.

erik jede bananu

pre 9 godina

Ne, nije Vucic kriv za vase sukobe i nesposobnost. On covek premijeruje a vi sta radite? Odrzavate stranku na 6%? Srecom ima jos 2 godine do izbora inace tesko i tih 6%.

kiki

pre 9 godina

Ispravite me, ali mislim da ds ili uopste opozicija u Srbiji nije imala nesposobnije rukovodstvo u istoriji (barem od uvodjenja parlamentarizma i raspada SFRJ). Kao nekadasnji simpatizer danasnje opozicije, mogu samo da kazem da nije tragicno bilo bi smesno. Razumem da morate da dodirnete dno da bi ste krenuli na gore ali da li ima tog dna?

Pseudocarobnjastvo

pre 9 godina

Busi SNS masinerija,samo tako,a vi gospodo gledajte kako tonete u diktaturu,dok se kadar uhlebljava i ne radi nista.

Istvan

pre 9 godina

Nas gospodin pastor je privatizovao Madjarski nacionalni interes, postavlja svoje stranacke pajtase na mesta koja mu daje i pokrajina i gradovi pod kontrolom SNS-a i na mesta na koja postavlja vlada Srbije.....Mislim da je izgubio legitimitet da predstavlja Madjarsku manjinu jer je porodicno privatizovao legitimna i legalna prava Madjarske manjine koja proisticu iz ustava i zakona Srbije.

sofronije

pre 9 godina

ja jedva cekam da dodju mirovic i gojkoviceva i donesu i vama blagostanje ! sto vi da se patite a mi da uzivamo nije posteno!!

Bata

pre 9 godina

Prepucavaju se dva coveka,Pajtic i Jesic,koja su najveci krivci sto je Vojvodina u ovakvom bednom stanju!Da je neke srece pa da obojica napuste funkcije i prestanu da se bave politikom a ne da i dalje vrse ekonomske experimente na Vojvodini!

Branka

pre 9 godina

Simpatizer sam DS opcije, i nikako Jesic nije usamljen...vecina nas smatra da Pajtic treba da ode, ali niko ne zna ko treba da preuzme kormilo....nekako nemamo vise ni jednog nekompromitovanog lidera!

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Postoji samo jedan siguran razlog opstanka sadašnje vlade Vojvodine do kraja mandata .Kadrvska invalidnost SNS i velika bahatost i samoubedjenje SPS. Funkcioneri ovih stranaka na svim nivoima u pokrajini toliko vredjaju birača
u Vojvodini svim ponašanjem i prenaglašenom podrškom
stavova pojedinaca iz Beograda koji su uglavnom sejanje
mržnje i omalovažavanje svega u Vojvodini.

Ziki

pre 9 godina

A šta je dovelo SNS-ovce tu gde su nego želja za vlašću? Da nije mišljenje da su sposobni da vladaju? Naravno da ne! Isto ima svadja i nesuglasica! Pa to je isto i u Vojvodini! Sve je to isto , samo se pitam šta je to sa nama?

Vendeta

pre 9 godina

Na kraju ce vlast u Vojvodini samu sebe urusiti!Ja ni sada ne znam sta njih drzi zajedno jer ni u Ds ni u koaliciji nema jedinstvenog stava i programa nego svako vodi svoju politiku pa pretpostavljam da ih moze drzati zajedno samo neki licni interes koji nadjacava neslaganje u pokrajini!

Jovin Zmajic

pre 9 godina

Mozete vi za Pajtica da govorite sta hocete, i ne kazem da je on savrsen, ali zbog njega je grad opremio Jovinu gimnaziju smart tablama, koja svaka kosta po nekoliko hiljada evra... Pa vi gledajte...

Nemanja

pre 9 godina

U Vojvodini se sve ljulja, Jesic i Pajtic nisu bas u najboljim odnosima, Canak zakazuje sastanak sa Pajticem i Pastorom, na sta Pastor odgovara da ce doci ako se stvore uslovi, kadar SVM-a Marta Takac je pre par dana potvdjenom presudom Apelacionog suda, nakon dugogodinje funkcije direktora Vojvodina Suma, sklonjena sa te funkcije jer od prvog dana nije ispunjavala uslove za to radno mesto, narod je nezadovoljan i ocekuje nas buran period u Vojvodini.

dejan

pre 9 godina

Vladajuca koalicija na celu sa Pajticem bi sve ucinila samo da jos malo, koliko je to moguce, bude na vlasti. I dusu bi prodali ako je imaju.

Rivica

pre 9 godina

Koalicija u Vojvodini vec odavno ne funkcionise ali ih drzi zajedno jaka zelja za vlasti!Sad kad ne mogu bas toliko da uzimaju odmah su pocele i prve svadje i prepucavanja jer problem je nastao kada je prestao dotok novca!Nece ovo jos dugo potrajati!

Kalahan

pre 9 godina

Nije ni cudo sto smo propali kada nas je vodila stranka u kojoj niko ni sa kim ne moze i gde svako ima svoje vidjenje politike!Zar ovako podeljena stranka moze dobro da vodi drzavu ili pokrajinu?Zato nam i jeste Vojvodina propala!

Mirce

pre 9 godina

Svima je kristalno jasno da ce se uskoro okoncati Pajticeva bahata, neodgovorna i nelegitimna vlast u Vojvodini. Iako postoje velike trzavice mislim da ce se to ipak desiti pocetkom 2016.godine nakon pokrajnskih izboria posto sam siguran da Pajtic nece dati ostavku.

Obrad45

pre 9 godina

Naravno da se zahuktava! I njima je jasno da narod hoće smenu DS u Vojvodini i da bi bio red da se već jednom sklone sa vlasti, a ne da vladaju sa mizernih 6 % podrške građana!

Mirce

pre 9 godina

Svima je kristalno jasno da ce se uskoro okoncati Pajticeva bahata, neodgovorna i nelegitimna vlast u Vojvodini. Iako postoje velike trzavice mislim da ce se to ipak desiti pocetkom 2016.godine nakon pokrajnskih izboria posto sam siguran da Pajtic nece dati ostavku.

Tamara

pre 9 godina

Sve u svemu tuga i jad!Zalosno je sto gradjani Vojodine ne insistiraju na vanrednim izborima jer je ovakva situacija u Vojvodini neizdrziva.Pajticeva Vlada iz dana u dan gura Vojvodinu u sve dublji ambis,a jedino cime se on bavi jeste prevlast u sopstvenoj stranci i pokrajinskom parlamentu.

REALAN

pre 9 godina

Eh tako Ješić po Pajtiću opleo, sad Pajtić po Ješiću i taman da sve što su radili izađe na videlo. Treba da se smeni vlast ovde što pre izbori. Ješić nas je ojadio,upropastio, truje nas fabrikama, voda nam zagađena- žuta. Odavno je trebao u Mitrovici da bude. Ali u Inđiju je korumpirano sve.

dinarko

pre 9 godina

Ni Pajtic a ni Jesic nisu cvecke, zajedno su odveli Vojvodinu na dno dna, gde se nalazi i dan danas. Na sledecim izborima Vojvodina ce ih obrisati sa politicke scene.

Ap0calypto

pre 9 godina

Kad ce rat u Vojvodini? Kad ce poceti da nas ubedjuju da drugacije ne moze? Da nismo dovoljno otvoreni za druge kulture, nacije, jezike?

REALAN

pre 9 godina

Eh tako Ješić po Pajtiću opleo, sad Pajtić po Ješiću i taman da sve što su radili izađe na videlo. Treba da se smeni vlast ovde što pre izbori. Ješić nas je ojadio,upropastio, truje nas fabrikama, voda nam zagađena- žuta. Odavno je trebao u Mitrovici da bude. Ali u Inđiju je korumpirano sve.

Lala

pre 9 godina

Jedino što se u Vojvodini zakuvava je pritisak nepismenih kadrova vladajuće stranke da zasednu u sve moguće fotelje i upropaste nas kao što su upropastili ostatak Srbije.

toto04

pre 9 godina

Ne bi me čudilo da sutra izadju sa izjavama da su i osnovali neku novu stranku i tako izigravaju *preletače* kao i što su do sada radili samo da bi ostali u foteljama,a za narod nije bitno...

Alisa 973

pre 9 godina

Sve to ukazuje da je DS u panici pošto im se polako izmiče i poslednje uporište u Vojvodini. Nemaju više ni novca ni ideja, okreću im ledja i koalicioni partneri a sve to rezultira i internim sukobima. Svejedno je da li će biti vanrednih izbora ili ne, uskoro su ionako redovni izbori a verovatno je i njima jasno da su im šanse male. Zapravo što više vremena prodje šanse su sve manje.

Melenci

pre 9 godina

nista se u Vojvodini ne zahuhtava,nista nenormalno zakuvava.Problema je bilo i bice,ali dizati tenzije nema ni potrebe ni koristi.Smena vlasti ce se dogoditi,kada dodje vreme za to.Dosta je bilo nasilnih demonstracija i stradanja ljudi i njihove imovine.Samo bez pompeznih naslova.Mogu samo toliko da kazem da je za mene nezamislivo da se ne cuje rec madjara koji su drugi po brojnosti u Vojvodini.

kaličanin

pre 9 godina

Očigledno je da se Pajtić, Pastor i Čanak slažu kao rogovi u vreći, ali ne sumnjam da će i dalje opstati pokrajinska koalicija DS - LSV - SVM, jer je želja za vlašću najčvšće vezivno tkivo koje ih već 15 godina drži skupa.

milan

pre 9 godina

Čak i naši novinari prave od muve magarca. U jednoj demokratskoj demokratiji ima svako pravo da svoje mišljenje kaže čak unutar svoje partije na čega mi nismo naučili u Srbiji, čak šta više one koji su ustali protiv Vučića na primer svi su zaboravili a najviše novinari. Samo se lepe svi za aktualne stvari koje se sada događaju i onda ih još samo naduvavaju da bi izgledalo više nego što jeste, Ješić je uvek bio poznat za poprečno razmišljanje i po direktnim rečima i to nije ništa strašno.

cortefiel

pre 9 godina

Osnovni cilj u Vojvodini jeste da se pre svega stabilizuje ekonomska situacija a da bi se to uspostavilo potrebno je da se prekine agonija koju produzava Demokratska stranaka.

vyjko

pre 9 godina

Očigledno je da se Pajtić, Pastor i Čanak slažu kao rogovi u vreći, ali ne sumnjam da će i dalje opstati pokrajinska koalicija DS - LSV - SVM, jer je želja za vlašću najčvšće vezivno tkivo koje ih već 15 godina drži skupa.

Lala

pre 9 godina

Jedino što se u Vojvodini zakuvava je pritisak nepismenih kadrova vladajuće stranke da zasednu u sve moguće fotelje i upropaste nas kao što su upropastili ostatak Srbije.

vyjko

pre 9 godina

Očigledno je da se Pajtić, Pastor i Čanak slažu kao rogovi u vreći, ali ne sumnjam da će i dalje opstati pokrajinska koalicija DS - LSV - SVM, jer je želja za vlašću najčvšće vezivno tkivo koje ih već 15 godina drži skupa.

REALAN

pre 9 godina

Eh tako Ješić po Pajtiću opleo, sad Pajtić po Ješiću i taman da sve što su radili izađe na videlo. Treba da se smeni vlast ovde što pre izbori. Ješić nas je ojadio,upropastio, truje nas fabrikama, voda nam zagađena- žuta. Odavno je trebao u Mitrovici da bude. Ali u Inđiju je korumpirano sve.

Jovin Zmajic

pre 9 godina

Mozete vi za Pajtica da govorite sta hocete, i ne kazem da je on savrsen, ali zbog njega je grad opremio Jovinu gimnaziju smart tablama, koja svaka kosta po nekoliko hiljada evra... Pa vi gledajte...

dinarko

pre 9 godina

Ni Pajtic a ni Jesic nisu cvecke, zajedno su odveli Vojvodinu na dno dna, gde se nalazi i dan danas. Na sledecim izborima Vojvodina ce ih obrisati sa politicke scene.

kaličanin

pre 9 godina

Očigledno je da se Pajtić, Pastor i Čanak slažu kao rogovi u vreći, ali ne sumnjam da će i dalje opstati pokrajinska koalicija DS - LSV - SVM, jer je želja za vlašću najčvšće vezivno tkivo koje ih već 15 godina drži skupa.

REALAN

pre 9 godina

Eh tako Ješić po Pajtiću opleo, sad Pajtić po Ješiću i taman da sve što su radili izađe na videlo. Treba da se smeni vlast ovde što pre izbori. Ješić nas je ojadio,upropastio, truje nas fabrikama, voda nam zagađena- žuta. Odavno je trebao u Mitrovici da bude. Ali u Inđiju je korumpirano sve.

Alisa 973

pre 9 godina

Sve to ukazuje da je DS u panici pošto im se polako izmiče i poslednje uporište u Vojvodini. Nemaju više ni novca ni ideja, okreću im ledja i koalicioni partneri a sve to rezultira i internim sukobima. Svejedno je da li će biti vanrednih izbora ili ne, uskoro su ionako redovni izbori a verovatno je i njima jasno da su im šanse male. Zapravo što više vremena prodje šanse su sve manje.

cortefiel

pre 9 godina

Osnovni cilj u Vojvodini jeste da se pre svega stabilizuje ekonomska situacija a da bi se to uspostavilo potrebno je da se prekine agonija koju produzava Demokratska stranaka.

toto04

pre 9 godina

Ne bi me čudilo da sutra izadju sa izjavama da su i osnovali neku novu stranku i tako izigravaju *preletače* kao i što su do sada radili samo da bi ostali u foteljama,a za narod nije bitno...

Melenci

pre 9 godina

nista se u Vojvodini ne zahuhtava,nista nenormalno zakuvava.Problema je bilo i bice,ali dizati tenzije nema ni potrebe ni koristi.Smena vlasti ce se dogoditi,kada dodje vreme za to.Dosta je bilo nasilnih demonstracija i stradanja ljudi i njihove imovine.Samo bez pompeznih naslova.Mogu samo toliko da kazem da je za mene nezamislivo da se ne cuje rec madjara koji su drugi po brojnosti u Vojvodini.

milan

pre 9 godina

Čak i naši novinari prave od muve magarca. U jednoj demokratskoj demokratiji ima svako pravo da svoje mišljenje kaže čak unutar svoje partije na čega mi nismo naučili u Srbiji, čak šta više one koji su ustali protiv Vučića na primer svi su zaboravili a najviše novinari. Samo se lepe svi za aktualne stvari koje se sada događaju i onda ih još samo naduvavaju da bi izgledalo više nego što jeste, Ješić je uvek bio poznat za poprečno razmišljanje i po direktnim rečima i to nije ništa strašno.

Ap0calypto

pre 9 godina

Kad ce rat u Vojvodini? Kad ce poceti da nas ubedjuju da drugacije ne moze? Da nismo dovoljno otvoreni za druge kulture, nacije, jezike?

Rivica

pre 9 godina

Koalicija u Vojvodini vec odavno ne funkcionise ali ih drzi zajedno jaka zelja za vlasti!Sad kad ne mogu bas toliko da uzimaju odmah su pocele i prve svadje i prepucavanja jer problem je nastao kada je prestao dotok novca!Nece ovo jos dugo potrajati!

Mirce

pre 9 godina

Svima je kristalno jasno da ce se uskoro okoncati Pajticeva bahata, neodgovorna i nelegitimna vlast u Vojvodini. Iako postoje velike trzavice mislim da ce se to ipak desiti pocetkom 2016.godine nakon pokrajnskih izboria posto sam siguran da Pajtic nece dati ostavku.

dejan

pre 9 godina

Vladajuca koalicija na celu sa Pajticem bi sve ucinila samo da jos malo, koliko je to moguce, bude na vlasti. I dusu bi prodali ako je imaju.

Mirce

pre 9 godina

Svima je kristalno jasno da ce se uskoro okoncati Pajticeva bahata, neodgovorna i nelegitimna vlast u Vojvodini. Iako postoje velike trzavice mislim da ce se to ipak desiti pocetkom 2016.godine nakon pokrajnskih izboria posto sam siguran da Pajtic nece dati ostavku.

Obrad45

pre 9 godina

Naravno da se zahuktava! I njima je jasno da narod hoće smenu DS u Vojvodini i da bi bio red da se već jednom sklone sa vlasti, a ne da vladaju sa mizernih 6 % podrške građana!

Nemanja

pre 9 godina

U Vojvodini se sve ljulja, Jesic i Pajtic nisu bas u najboljim odnosima, Canak zakazuje sastanak sa Pajticem i Pastorom, na sta Pastor odgovara da ce doci ako se stvore uslovi, kadar SVM-a Marta Takac je pre par dana potvdjenom presudom Apelacionog suda, nakon dugogodinje funkcije direktora Vojvodina Suma, sklonjena sa te funkcije jer od prvog dana nije ispunjavala uslove za to radno mesto, narod je nezadovoljan i ocekuje nas buran period u Vojvodini.

Tamara

pre 9 godina

Sve u svemu tuga i jad!Zalosno je sto gradjani Vojodine ne insistiraju na vanrednim izborima jer je ovakva situacija u Vojvodini neizdrziva.Pajticeva Vlada iz dana u dan gura Vojvodinu u sve dublji ambis,a jedino cime se on bavi jeste prevlast u sopstvenoj stranci i pokrajinskom parlamentu.

Kalahan

pre 9 godina

Nije ni cudo sto smo propali kada nas je vodila stranka u kojoj niko ni sa kim ne moze i gde svako ima svoje vidjenje politike!Zar ovako podeljena stranka moze dobro da vodi drzavu ili pokrajinu?Zato nam i jeste Vojvodina propala!

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Postoji samo jedan siguran razlog opstanka sadašnje vlade Vojvodine do kraja mandata .Kadrvska invalidnost SNS i velika bahatost i samoubedjenje SPS. Funkcioneri ovih stranaka na svim nivoima u pokrajini toliko vredjaju birača
u Vojvodini svim ponašanjem i prenaglašenom podrškom
stavova pojedinaca iz Beograda koji su uglavnom sejanje
mržnje i omalovažavanje svega u Vojvodini.

Ziki

pre 9 godina

A šta je dovelo SNS-ovce tu gde su nego želja za vlašću? Da nije mišljenje da su sposobni da vladaju? Naravno da ne! Isto ima svadja i nesuglasica! Pa to je isto i u Vojvodini! Sve je to isto , samo se pitam šta je to sa nama?

sofronije

pre 9 godina

ja jedva cekam da dodju mirovic i gojkoviceva i donesu i vama blagostanje ! sto vi da se patite a mi da uzivamo nije posteno!!

Istvan

pre 9 godina

Nas gospodin pastor je privatizovao Madjarski nacionalni interes, postavlja svoje stranacke pajtase na mesta koja mu daje i pokrajina i gradovi pod kontrolom SNS-a i na mesta na koja postavlja vlada Srbije.....Mislim da je izgubio legitimitet da predstavlja Madjarsku manjinu jer je porodicno privatizovao legitimna i legalna prava Madjarske manjine koja proisticu iz ustava i zakona Srbije.

Pseudocarobnjastvo

pre 9 godina

Busi SNS masinerija,samo tako,a vi gospodo gledajte kako tonete u diktaturu,dok se kadar uhlebljava i ne radi nista.

kiki

pre 9 godina

Ispravite me, ali mislim da ds ili uopste opozicija u Srbiji nije imala nesposobnije rukovodstvo u istoriji (barem od uvodjenja parlamentarizma i raspada SFRJ). Kao nekadasnji simpatizer danasnje opozicije, mogu samo da kazem da nije tragicno bilo bi smesno. Razumem da morate da dodirnete dno da bi ste krenuli na gore ali da li ima tog dna?

depos

pre 9 godina

Bez obzira na očiglednu netrpeljivost između Pajtića, Čanka i Pastora, siguran sam da će pokrajinska vlada opstati do redovnih pokrajinskih izbora 2016 godine, jer je želja da što duže opstanu u pokrajinskim foteljama ono što čvrsto povezuje DS, LSV i SVM, i zbog toga oni ne žele da uvaže realnost da ove 3 stranke zajedno danas nemaju ni 10% podrške među građanima Vojvodine.

bratic

pre 9 godina

nas u ostatku Srbije je gazila i crvena i zuta i ova sadasnja cizma verujte ova je daleko najgora jer se skupio najgori otpad iz svih partija

Vendeta

pre 9 godina

Na kraju ce vlast u Vojvodini samu sebe urusiti!Ja ni sada ne znam sta njih drzi zajedno jer ni u Ds ni u koaliciji nema jedinstvenog stava i programa nego svako vodi svoju politiku pa pretpostavljam da ih moze drzati zajedno samo neki licni interes koji nadjacava neslaganje u pokrajini!

erik jede bananu

pre 9 godina

Ne, nije Vucic kriv za vase sukobe i nesposobnost. On covek premijeruje a vi sta radite? Odrzavate stranku na 6%? Srecom ima jos 2 godine do izbora inace tesko i tih 6%.

Branka

pre 9 godina

Simpatizer sam DS opcije, i nikako Jesic nije usamljen...vecina nas smatra da Pajtic treba da ode, ali niko ne zna ko treba da preuzme kormilo....nekako nemamo vise ni jednog nekompromitovanog lidera!

Bata

pre 9 godina

Prepucavaju se dva coveka,Pajtic i Jesic,koja su najveci krivci sto je Vojvodina u ovakvom bednom stanju!Da je neke srece pa da obojica napuste funkcije i prestanu da se bave politikom a ne da i dalje vrse ekonomske experimente na Vojvodini!

Zivota

pre 9 godina

U Vojvodini ce tek da se zahukta kada narod ustane pa otera ovu dvojicu i ostale "strucnjake" koji su nas upropastili i od domacina stvorili socijalne slucajeve!

Oliver

pre 9 godina

Činjenica je da se vlast u Vojvodini mora što pre i u potpunosti promeniti. Demokrate od samog početka gledaju samo lični interes, a građani im nisu ni na kraj pameti. Tamošnje stanovništvo zaslužuje promene i šansu za bolji život.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Konacno da je i Goran Jesic shvatio da svaki dan ostajanja na vlasti doktora Bojana Pajtic je katastrofalna po gradjane Vojvodine. Objektivno receno nije prvi put da Goran Jesic izasao sa takvom tezom, ali na zalost tek je to poceo da trazi posto ga je doktor Bojan Pajtic smenio sa mesta ministra poljoprivrede Vojvodine. Bilo je toga i ranije, ali je pitanje za DS koliko je to pametno jer je uspela kupovinom nekoliko pokrajinskih poslanika tu krizu da zakrpi. Njihovim biracima ne prija ta vrsta pluralizma misljenja koja podseca na ono sto misle da je proslo, ali cini mi se da se ono tek sada zahuhtava, da oni nemaju sada resenje.

SENKA VETRA

pre 9 godina

Cim Pajticu postane tesna sopstvena koza on pocinje da se zali i kuka. Stvar je u tome da mu je sujeta los oslonac u onome sto pokusava i kad proradi nema rezona kome ce nauditi da dodje do onoga sto mu ne pripada, a to je ova pokrajinska vlast.

SRBIJANA

pre 9 godina

Ocekivano je da ce koalicioni partneri DS u Vojvodini pokazati vecu inteligenciju od Pajtica.Polako su poceli da se zavlace u misije rupe kad su shvatili da i nemaju neko poverenje naroda, a da ih je vodja BP do skora uspesno uveravao u suprotno.Raskol sledi uskoro.

Bili

pre 9 godina

Vreme je da se konacno postavi pitanje smene vlasti u Vojvodini,dosta im je bilo, nakrali su se koliko je ko mogao a sada su poceli i da se medjusobno svadjaju. Vreme je da dodje neko ko ce Vojvodinu da povrati na pravi put

Biberak

pre 9 godina

Pajtic i Jesic su isti.Obojica ne zasluzuju da budi na vlasti jer su u prethodnom periodu pokazali sta umeju i znaju. Sad se prave pametni i dele savete a nista pametno nisu ucinili za ovu zemlju!

dinarko

pre 9 godina

Ni Pajtic a ni Jesic nisu cvecke, zajedno su odveli Vojvodinu na dno dna, gde se nalazi i dan danas. Na sledecim izborima Vojvodina ce ih obrisati sa politicke scene.

Mirce

pre 9 godina

Svima je kristalno jasno da ce se uskoro okoncati Pajticeva bahata, neodgovorna i nelegitimna vlast u Vojvodini. Iako postoje velike trzavice mislim da ce se to ipak desiti pocetkom 2016.godine nakon pokrajnskih izboria posto sam siguran da Pajtic nece dati ostavku.

Ap0calypto

pre 9 godina

Kad ce rat u Vojvodini? Kad ce poceti da nas ubedjuju da drugacije ne moze? Da nismo dovoljno otvoreni za druge kulture, nacije, jezike?

Obrad45

pre 9 godina

Naravno da se zahuktava! I njima je jasno da narod hoće smenu DS u Vojvodini i da bi bio red da se već jednom sklone sa vlasti, a ne da vladaju sa mizernih 6 % podrške građana!

Mirce

pre 9 godina

Svima je kristalno jasno da ce se uskoro okoncati Pajticeva bahata, neodgovorna i nelegitimna vlast u Vojvodini. Iako postoje velike trzavice mislim da ce se to ipak desiti pocetkom 2016.godine nakon pokrajnskih izboria posto sam siguran da Pajtic nece dati ostavku.

milan

pre 9 godina

Čak i naši novinari prave od muve magarca. U jednoj demokratskoj demokratiji ima svako pravo da svoje mišljenje kaže čak unutar svoje partije na čega mi nismo naučili u Srbiji, čak šta više one koji su ustali protiv Vučića na primer svi su zaboravili a najviše novinari. Samo se lepe svi za aktualne stvari koje se sada događaju i onda ih još samo naduvavaju da bi izgledalo više nego što jeste, Ješić je uvek bio poznat za poprečno razmišljanje i po direktnim rečima i to nije ništa strašno.

dejan

pre 9 godina

Vladajuca koalicija na celu sa Pajticem bi sve ucinila samo da jos malo, koliko je to moguce, bude na vlasti. I dusu bi prodali ako je imaju.

Melenci

pre 9 godina

nista se u Vojvodini ne zahuhtava,nista nenormalno zakuvava.Problema je bilo i bice,ali dizati tenzije nema ni potrebe ni koristi.Smena vlasti ce se dogoditi,kada dodje vreme za to.Dosta je bilo nasilnih demonstracija i stradanja ljudi i njihove imovine.Samo bez pompeznih naslova.Mogu samo toliko da kazem da je za mene nezamislivo da se ne cuje rec madjara koji su drugi po brojnosti u Vojvodini.

Lala

pre 9 godina

Jedino što se u Vojvodini zakuvava je pritisak nepismenih kadrova vladajuće stranke da zasednu u sve moguće fotelje i upropaste nas kao što su upropastili ostatak Srbije.

REALAN

pre 9 godina

Eh tako Ješić po Pajtiću opleo, sad Pajtić po Ješiću i taman da sve što su radili izađe na videlo. Treba da se smeni vlast ovde što pre izbori. Ješić nas je ojadio,upropastio, truje nas fabrikama, voda nam zagađena- žuta. Odavno je trebao u Mitrovici da bude. Ali u Inđiju je korumpirano sve.

Alisa 973

pre 9 godina

Sve to ukazuje da je DS u panici pošto im se polako izmiče i poslednje uporište u Vojvodini. Nemaju više ni novca ni ideja, okreću im ledja i koalicioni partneri a sve to rezultira i internim sukobima. Svejedno je da li će biti vanrednih izbora ili ne, uskoro su ionako redovni izbori a verovatno je i njima jasno da su im šanse male. Zapravo što više vremena prodje šanse su sve manje.

Rivica

pre 9 godina

Koalicija u Vojvodini vec odavno ne funkcionise ali ih drzi zajedno jaka zelja za vlasti!Sad kad ne mogu bas toliko da uzimaju odmah su pocele i prve svadje i prepucavanja jer problem je nastao kada je prestao dotok novca!Nece ovo jos dugo potrajati!

Tamara

pre 9 godina

Sve u svemu tuga i jad!Zalosno je sto gradjani Vojodine ne insistiraju na vanrednim izborima jer je ovakva situacija u Vojvodini neizdrziva.Pajticeva Vlada iz dana u dan gura Vojvodinu u sve dublji ambis,a jedino cime se on bavi jeste prevlast u sopstvenoj stranci i pokrajinskom parlamentu.

Kalahan

pre 9 godina

Nije ni cudo sto smo propali kada nas je vodila stranka u kojoj niko ni sa kim ne moze i gde svako ima svoje vidjenje politike!Zar ovako podeljena stranka moze dobro da vodi drzavu ili pokrajinu?Zato nam i jeste Vojvodina propala!

cortefiel

pre 9 godina

Osnovni cilj u Vojvodini jeste da se pre svega stabilizuje ekonomska situacija a da bi se to uspostavilo potrebno je da se prekine agonija koju produzava Demokratska stranaka.

vyjko

pre 9 godina

Očigledno je da se Pajtić, Pastor i Čanak slažu kao rogovi u vreći, ali ne sumnjam da će i dalje opstati pokrajinska koalicija DS - LSV - SVM, jer je želja za vlašću najčvšće vezivno tkivo koje ih već 15 godina drži skupa.

Nemanja

pre 9 godina

U Vojvodini se sve ljulja, Jesic i Pajtic nisu bas u najboljim odnosima, Canak zakazuje sastanak sa Pajticem i Pastorom, na sta Pastor odgovara da ce doci ako se stvore uslovi, kadar SVM-a Marta Takac je pre par dana potvdjenom presudom Apelacionog suda, nakon dugogodinje funkcije direktora Vojvodina Suma, sklonjena sa te funkcije jer od prvog dana nije ispunjavala uslove za to radno mesto, narod je nezadovoljan i ocekuje nas buran period u Vojvodini.

kaličanin

pre 9 godina

Očigledno je da se Pajtić, Pastor i Čanak slažu kao rogovi u vreći, ali ne sumnjam da će i dalje opstati pokrajinska koalicija DS - LSV - SVM, jer je želja za vlašću najčvšće vezivno tkivo koje ih već 15 godina drži skupa.

REALAN

pre 9 godina

Eh tako Ješić po Pajtiću opleo, sad Pajtić po Ješiću i taman da sve što su radili izađe na videlo. Treba da se smeni vlast ovde što pre izbori. Ješić nas je ojadio,upropastio, truje nas fabrikama, voda nam zagađena- žuta. Odavno je trebao u Mitrovici da bude. Ali u Inđiju je korumpirano sve.

toto04

pre 9 godina

Ne bi me čudilo da sutra izadju sa izjavama da su i osnovali neku novu stranku i tako izigravaju *preletače* kao i što su do sada radili samo da bi ostali u foteljama,a za narod nije bitno...

Jovin Zmajic

pre 9 godina

Mozete vi za Pajtica da govorite sta hocete, i ne kazem da je on savrsen, ali zbog njega je grad opremio Jovinu gimnaziju smart tablama, koja svaka kosta po nekoliko hiljada evra... Pa vi gledajte...

Bata

pre 9 godina

Prepucavaju se dva coveka,Pajtic i Jesic,koja su najveci krivci sto je Vojvodina u ovakvom bednom stanju!Da je neke srece pa da obojica napuste funkcije i prestanu da se bave politikom a ne da i dalje vrse ekonomske experimente na Vojvodini!

erik jede bananu

pre 9 godina

Ne, nije Vucic kriv za vase sukobe i nesposobnost. On covek premijeruje a vi sta radite? Odrzavate stranku na 6%? Srecom ima jos 2 godine do izbora inace tesko i tih 6%.

Branka

pre 9 godina

Simpatizer sam DS opcije, i nikako Jesic nije usamljen...vecina nas smatra da Pajtic treba da ode, ali niko ne zna ko treba da preuzme kormilo....nekako nemamo vise ni jednog nekompromitovanog lidera!

Istvan

pre 9 godina

Nas gospodin pastor je privatizovao Madjarski nacionalni interes, postavlja svoje stranacke pajtase na mesta koja mu daje i pokrajina i gradovi pod kontrolom SNS-a i na mesta na koja postavlja vlada Srbije.....Mislim da je izgubio legitimitet da predstavlja Madjarsku manjinu jer je porodicno privatizovao legitimna i legalna prava Madjarske manjine koja proisticu iz ustava i zakona Srbije.

kiki

pre 9 godina

Ispravite me, ali mislim da ds ili uopste opozicija u Srbiji nije imala nesposobnije rukovodstvo u istoriji (barem od uvodjenja parlamentarizma i raspada SFRJ). Kao nekadasnji simpatizer danasnje opozicije, mogu samo da kazem da nije tragicno bilo bi smesno. Razumem da morate da dodirnete dno da bi ste krenuli na gore ali da li ima tog dna?

bratic

pre 9 godina

nas u ostatku Srbije je gazila i crvena i zuta i ova sadasnja cizma verujte ova je daleko najgora jer se skupio najgori otpad iz svih partija

Vendeta

pre 9 godina

Na kraju ce vlast u Vojvodini samu sebe urusiti!Ja ni sada ne znam sta njih drzi zajedno jer ni u Ds ni u koaliciji nema jedinstvenog stava i programa nego svako vodi svoju politiku pa pretpostavljam da ih moze drzati zajedno samo neki licni interes koji nadjacava neslaganje u pokrajini!

sofronije

pre 9 godina

ja jedva cekam da dodju mirovic i gojkoviceva i donesu i vama blagostanje ! sto vi da se patite a mi da uzivamo nije posteno!!

depos

pre 9 godina

Bez obzira na očiglednu netrpeljivost između Pajtića, Čanka i Pastora, siguran sam da će pokrajinska vlada opstati do redovnih pokrajinskih izbora 2016 godine, jer je želja da što duže opstanu u pokrajinskim foteljama ono što čvrsto povezuje DS, LSV i SVM, i zbog toga oni ne žele da uvaže realnost da ove 3 stranke zajedno danas nemaju ni 10% podrške među građanima Vojvodine.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Konacno da je i Goran Jesic shvatio da svaki dan ostajanja na vlasti doktora Bojana Pajtic je katastrofalna po gradjane Vojvodine. Objektivno receno nije prvi put da Goran Jesic izasao sa takvom tezom, ali na zalost tek je to poceo da trazi posto ga je doktor Bojan Pajtic smenio sa mesta ministra poljoprivrede Vojvodine. Bilo je toga i ranije, ali je pitanje za DS koliko je to pametno jer je uspela kupovinom nekoliko pokrajinskih poslanika tu krizu da zakrpi. Njihovim biracima ne prija ta vrsta pluralizma misljenja koja podseca na ono sto misle da je proslo, ali cini mi se da se ono tek sada zahuhtava, da oni nemaju sada resenje.

Ziki

pre 9 godina

A šta je dovelo SNS-ovce tu gde su nego želja za vlašću? Da nije mišljenje da su sposobni da vladaju? Naravno da ne! Isto ima svadja i nesuglasica! Pa to je isto i u Vojvodini! Sve je to isto , samo se pitam šta je to sa nama?

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Postoji samo jedan siguran razlog opstanka sadašnje vlade Vojvodine do kraja mandata .Kadrvska invalidnost SNS i velika bahatost i samoubedjenje SPS. Funkcioneri ovih stranaka na svim nivoima u pokrajini toliko vredjaju birača
u Vojvodini svim ponašanjem i prenaglašenom podrškom
stavova pojedinaca iz Beograda koji su uglavnom sejanje
mržnje i omalovažavanje svega u Vojvodini.

Pseudocarobnjastvo

pre 9 godina

Busi SNS masinerija,samo tako,a vi gospodo gledajte kako tonete u diktaturu,dok se kadar uhlebljava i ne radi nista.

Bili

pre 9 godina

Vreme je da se konacno postavi pitanje smene vlasti u Vojvodini,dosta im je bilo, nakrali su se koliko je ko mogao a sada su poceli i da se medjusobno svadjaju. Vreme je da dodje neko ko ce Vojvodinu da povrati na pravi put

Biberak

pre 9 godina

Pajtic i Jesic su isti.Obojica ne zasluzuju da budi na vlasti jer su u prethodnom periodu pokazali sta umeju i znaju. Sad se prave pametni i dele savete a nista pametno nisu ucinili za ovu zemlju!

Zivota

pre 9 godina

U Vojvodini ce tek da se zahukta kada narod ustane pa otera ovu dvojicu i ostale "strucnjake" koji su nas upropastili i od domacina stvorili socijalne slucajeve!

Oliver

pre 9 godina

Činjenica je da se vlast u Vojvodini mora što pre i u potpunosti promeniti. Demokrate od samog početka gledaju samo lični interes, a građani im nisu ni na kraj pameti. Tamošnje stanovništvo zaslužuje promene i šansu za bolji život.

SENKA VETRA

pre 9 godina

Cim Pajticu postane tesna sopstvena koza on pocinje da se zali i kuka. Stvar je u tome da mu je sujeta los oslonac u onome sto pokusava i kad proradi nema rezona kome ce nauditi da dodje do onoga sto mu ne pripada, a to je ova pokrajinska vlast.

SRBIJANA

pre 9 godina

Ocekivano je da ce koalicioni partneri DS u Vojvodini pokazati vecu inteligenciju od Pajtica.Polako su poceli da se zavlace u misije rupe kad su shvatili da i nemaju neko poverenje naroda, a da ih je vodja BP do skora uspesno uveravao u suprotno.Raskol sledi uskoro.