Četvrtak, 19.02.2015.

12:37

Leci "Stop albanizaciji Niša"

U naselju Crveni pevac u Nišu i u Dušanovoj ulici jutros su osvanuli leci "Stop albanizaciji Niša" nepoznatog autora.

Izvor: Tanjug

Leci "Stop albanizaciji Niša" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Lud i zbunjen!!

pre 9 godina

Ja ne razumem kako neki Srbi mogu da budu tako naivni i pricaju kako bi mi krsili njihovo"demokratsko"pravo na slobodu kretanja.
Sta mislite da bi najveca"demokratija" u svetu Amerika uradila da kod njih jedna manjina ratuje protiv njih, urau deo Amerike i ne priznaju Ameriku i onda od jednom kad im odgovara onda zele opet da postanu amerikanci, jel mislite da bi neko pametan pristao na to?
Ne moze covek da bude gradjanin Srbije samo kada odgovara.

prst na čelo i zapitaj se

pre 9 godina

Ako se i ovo zanemari onda i ne treba da nas bude, tj. ako iz prošlih vremena nismo ništa zaključili onda stvarno...samo mi je žao pokoljenja jer će naslediti mnogo goru situaciju nego što su nama ostavili naši roditelji!!!

salest

pre 9 godina

Kad su dr. Đinđiću početkom 2000-te ponudili podelu, a Srbima 35% Kosova, rekoše da je izdajnik. Isti oni, koji se sad bore za autonomiju nekoliko srpskih opština u (de facto) nezavisnom Kosovu.

MilNS

pre 9 godina

Albanske pretenzije su ozbiljne! Mastali su o Kosovu,dobili su ga! Idu dalje! Kroz 20 god. bice opkoljen i Nis i Vranje i Krusevac,Kraljevo, sve srpski gradovi! Uopste nije bezazleno... I to ce ostvariti korupcijom i nelegalnim novcem kao i kroz celu istoriju sto su radili.

gile

pre 9 godina

Sto meni ne ponudise evo 100 Albanca i to ona sto su bili pripadnici OVK bi prijavio za neku kintu . Ne interesuje me vise ova Drzava i narod jer u Srbiji trenutno je najgore biti Srbin jer imamo najmanja prava .

vezane ruke i zasivena usta

pre 9 godina

Bravo, Nislije, vi niste za bacanje. Zaboravite na spocitavanje o `demokratiji` i `slobodi kretanja`, u ovom slucaju one su prosta zamena teza. Samo gledajte kako u Evropi resavaju probleme takve vrste, pa i vi tako. Da ne biste jednog dana samo osvanuli u velikoj albaniji

dixie

pre 9 godina

Moj drug ima stan koji izdaje.Jednom ga je kontaktirala neka devojka koja je takodje Nislijka i rekla mu da ima klijenta koji je zainteresovan da iznajmi stan.Kada su se nasli u stanu moj drug je vrlo brzo primetio da je klojent Albanac iako natucuje srpski.15 minuta su "kao" gledali stan i onda u jednom trenutku je taj Albanac povukao na stranu mog drugara i pitao "ce prodajes stan" ?...Moj drugar se naravno zbunio i odgovorio da samo izdaje..E sad,mene najvise boli sto Srbi ucestvuju u tome za 50 evra ili tako nesto...

Petar S.

pre 9 godina

SVAKA CAST ZA POKRET!

I 70-ih - 80-ih su se Srbi sazaljevali nad Albancima iz Albanije i pruzali IM GOSTOPRIMSTVO. "Jadni Albanci (koji su BEZALI OD ENVER HODZE)", "DAJ TE IM UTOCISTE".

PA su nam se "LEPO" oduzili 90ih.


PAMET u GLAVU.
N_I_K_A_D NEVERUJ u NVO koje su placene od zapada.
OK?

Nepoznati autori ukazuju na to "da im u tom poslu, nažalost, pomažu Srbi".

Normanlno, 5 kolina, podrzana Cedom J., Natasom KAndic I OSTALIM

K_V_I_N_S_L_I_Z_N_I_M_A,

(oni koji su PODRZALI HRvatski, Slovenacki, Bosanska I Albanski NACIONALICZAM, a kao "boraci" se protgiv srpskog nacionalizma, od 90ih pa na ovamo, u stvari SAMO PODRZAVALI NEPRIJATELJSKI NACIONALIZAM, a da
OSTVARE SVOJ NACINALIZAM NA "USTRB SRPSKOG NACIONALIZMA".

SAMO sto S^oka SMRDLJIVA ne shavta da kad se potrosi "srpski nacionalizam" nece biti NIKOGA DA BRANI NJIHOVA SMRDLJIVA GRADJ*SKA N_A_I_V_N_A DU*ETA,


I proci ce vreme, DECENIJE dok ti "NE MUSTIM JEZICIMA" ne dodje iz DU^ETA U GLAVU, sta su u stvari uradili PROTIV SVOG NARODA, a u interesu Shorosa i njegove IDEOLOGIJE!.

Govoricu o tome kasnije.
Za sad ovoliko.

Petar S.
19.02.2015
15:56

marko, nis

pre 9 godina

@Deductionist
Slazem se, ali prethodno da zvanicno priznamo Kosovo. Ako hoces da ih tretiras kao strance, onda ne moze Kosovo je Srbija halucinacija i dalje da stoji u ustavu.

Lazar

pre 9 godina

(Srđan, 19. februar 2015 13:50)

O Srdjane, Srdjane, zasto povecavas broj Albanaca na Kosovu za 30% ?

Velika je laz da na Kosovu ima preko 2 miliona Albanaca, jer se vrlo lako moze naci na internetu rezultat popisa stanovnistva na Kosovu iz 2011 koji su organizovali Albanci i po kojem sledi da na Kosovu (zvanicno) ima oko 1.6 miliona Albanaca.

A pritom je velika verovatnoca da je i taj (zvanicni) podatak verovatno uvecan u odnosu na realno stanje, jer su oni uvek pokusavali na razne nacine da predstave taj broj sto vecim, pa su se na tu propagandu upecali mnogi, poput ovog Srdjana.

bojan3969

pre 9 godina

Iz Nisa sam, o ovome se prica vec godinama unazad, svi cute a bice kasno za 10 godina. Ne mogu da verujem da smo posle svega sta nam se desilo ovoliko naivni i slepi.

v

pre 9 godina

Javna tajna....no nikoga nije briga. Cak se provlaci prica da se ovde na jugu namerno ni u sta ne ulaze jer ce biti albansko. Srbi naravno pomazu i prvo sto mi pada na pamet jeste da smo najgora sorta.Onda razmislim.....Nis je mrtav grad. Nema perspektivu. Dodje Albanac i ponudi dobre pare za stan koji ne mozes dugo da prodas, obicno mnogo vise nego sto vredi. Ljudi ko ljudi, podlegnu. Za te pare kupice dva, ili ce ici sto dalje odavde. Ja ne bih nikad, ali ne mogu da kazem da mi nije jasno cime se neki rukovode. Ovde nema zivota.

Cenka

pre 9 godina

Prilikom povlacenja sa Kosova I Metohije vlasti Srbije su poneli svu dokumentaciju. Stanovnici Pristine sva potrebna licna dokumenta vade bas u toj Medijani gde se nalazi iznesteni SUP Pristina. Tako je i sa ostalim gradovima , Kragujevac, Leskovac, Vranje gde se nalaze izmesteni sudovi kosovskih gradova i ostali uredi administracije .

Ova uzbuna je nepotrebna i lazna.

m

pre 9 godina

@Srđan
Delom si u pravu ali ako doalze sa KiM oni su se odrekli dokumenata Srbije i radili protiv države Srbije tako da im se treba oduzeti državljanstvo. Problem i jeste jer je na KiM nesigruno za Srbe jer mi bi sada isto mogli da se tamo naseljavamo ali nema uslova za to, a oni dođu i slobodno šetaju a onda kada im kažete da moraju da ispunjavaju obaveze prema Srbiji odmah postanu žrtve neke netolerancije. Kakvi su oni to građani ako odbijaju popis stanovništva? Zašto za njih ne važe ista pravila kao i za sve ostale građane Srbije. Kako to da Mađari ne odbijaju popis, plaćaju svoje račune i izdržavaju sami svoju decu i ne izigravaju žrtve. Nije problem da žive u Srbiji, ali to znači i obaveze prema toj zemlji čije državljanstvo traže.

Srbin

pre 9 godina

Lako je gospodi iz pašaluka da drže moralne pridike,a neka posete malo jug Srbije da vide kako su tu izgrađeni gradovi i kako se dobro živi.Muka mi je od Beograda i njegove politike.Samo se Beograd gradi i razvija...

sale

pre 9 godina

hahahah
zadnjih 15 godina se se doselilo nekoliko desetina hiljada kineza, sve ih je vise.... do 2050 ce ih biti duplo vise od srba i albanaca zajedno. zna se ko ce da vlada na kraju. dzabe se nervirate.

monarhista

pre 9 godina

To su nasi gradjani koji imaju sva gradjanska prava kao i mi.Mi nismo i necemo da priznamo Kosovo pa makar Beogradsko stanovnistvo cinili u vecini Albanci.

Cika Velja

pre 9 godina

Za ocekivati je da uskoro pocnu pritisci od strane evropske unije da Srbija poboljsa polozaj albanaca (sa Kosova i iz Albanije) u okviru Srbije i da im omoguci slobodu kretanja i naseljavanja na svojoj teritoriji. A za to vreme ce nemacki policajci budno nadzirati madjarsku granicu kako isti ne bi ilegalno ulazili na njenu teritoriju.

Deductionist

pre 9 godina

nemam nista protiv da se Albanke poradjaju u nasim porodilistima. Po cenama za strance i bez drzavljanstva za novorodjence. Treba biti human i shvatiti da oni verovatno nemaju adekvatne uslove i doktore za porodjaj, ali s druge strane ne treba biti budala i deliti drzavljanstva. Sto se tice ostalog, odavno nam treba biti jasno kao dan da ne treba deliti drzavljanstvo svakom ko stigne ovde. Ugledajmo se malo i na Evropu. Nesto sumnjam da se tamo dobije drzavljanstvo kako hoces. Ako idemo u Evropu, evropska pravila i tacka

Aca

pre 9 godina

To je napisao neki od naš "veliki Srbin" koji nema hrabrost da se iza svojih stavova potpiše imenom i prezimenom, takvih "velikih patriota" je mnogo. Neki noću lutaju ulicama sa kapuljačom na glavi i ispisuju razne parole po zidovima zgrada, valjda im noću poraste hrabrost pa još kad stave kapuljaču onda imaju turbo-hrabrost.
Ne razumem, ako neko već ima tačne informacije zašto to ne iznese javno? Koji su to Albanci koji su nelegalno prijavili prebivalište u Nišu i na kojim adresama? Koji Srbi im pomažu u toj nelegalnoj radnji?...

Zlatko

pre 9 godina

Pa drzava kaze da su oni gradjani ove zemlje i sto kao i mi. U cemu je problem? Zamislite scenario da nam kazu sad da se Kosovo vraca u Srbiju i da ima sva prava!

PSL

pre 9 godina

STOP FAŠIZMU!

Da živim u Nišu sto puta bih više voleo da mi je komšija neki normalan Albanac nego ova fašistička stoka kojoj danas smetaju albanci, sutra će homoseksualci, preksutra oni što žive vanbračno dok im i ja ne zasmetam jednog dana zato što nosim plav duks u sredu.
I Albanci imaju prava da budu građani Srbije, ne samo Srbi! U Nišu žive i Srbi i Albanci i Bugari i Romi i mnogi drugi i ne vidim razloga da bilo kome to smeta osim fašistima!

STOP FAŠIZMU! ZA SLOBODNU SRBIJU!

Srđan

pre 9 godina

U čemu je problem? Kakva albanizacija?
Ako ja dobro shvatam: Kosovo je Srbija, dakle, kosovski Albanci su građani Srbije, naši zemljaci. Ne možeš svom građaninu zabraniti da se preseli/prijavi u bilo koji deo zemlje, bez obzira na razloge.
Ili bismo mi možda da Kosovo bude Srbija, ali da 2+ miliona tamošnjih etničkih Albanaca ne budu građani Srbije? Ili, ako to već budu, da žive u nekom svom getu, ne puštaju glasa od sebe i ne miču se dalje od Kosova?
O Srbijo, Srbijo! Kad bi bar znala šta želiš!

nišlijka

pre 9 godina

"U niškoj Policijskoj službi Tanjugu je rečeno da su provere u vezi sa rasturanjem letaka u toku."

A provera sadržine letka, da li ih interesuje da li su podaci tačni? Ako 11000 albanaca ima prebivalište u opštini Medijana, a smešteni su u 300 stana, to znači da je bez malo 37 albanca po stanu prijavljeno. Gde su njihova deca, pohađaju li nastavu, ima li organizovane nastave na albanskom jeziku ili je neko izdavao potvrdu o prebivalištu...??? Gde je Agencija za borbu protiv korupcije i kriminala, prati li uvećanje imovine službenika u javnom sektoru?

Miroslav

pre 9 godina

Sad će to Vučić svojim predanim radom rešiti samo morate da ga hvalite jedno mesec dana u kontinuitetu i svaki dan program lokalne televizije da se završava sa: Svaka čast Vučiću!

Zip Nis

pre 9 godina

Nepoznati autor je zaboravio i da napomene da su ljudi s kosova na svim rukovodecim mestima u Nisu.
Zaboravio je i da su gomila nislija otpusteni da bi za ... s kosova bilo mesta
Zaboravio je na one koji sede kuci vec 15 god i primaju platu jel se zaposljeni u Pristini u JP
Zaboravio je da 70 posto njih nema osnovnu kulturu i da je Nis postao selendra od 99 na ovamo
Zaboravio je da s tablicama Pr. Gl i ostalima mozes nekaznjeno i kroz jednosmerne i kroz crveno i preko trotoara i gde god ti volja...

genius

pre 9 godina

Hvala Bogu da je neko konačno postavio pitanje!
Ne kažem da ljudima ne treba dati da žive, ali oni ne dolaze ovde da bi živeli, nego da bi pravili belaj. Zakonom što pažljivije regulisati kupovinu nekretnina u Srbiji i kontrolu stranih državljana i stanovnika KiM kojoj treba u novom ustavu dati poseban status teritorije pod stranom okupacijom.

Nenad

pre 9 godina

Mislim da je pretjerivanje ali ako su Srbi pomagali Albancima da ilegalno dobiju prebivalište u Nišu onda njih prvo treba krivično goniti. Albanci jesu tražili srpske pasoše ali ne da bi ostali u Srbiji nego zbog bezviznog režima koji Srbija ima sa državama EU. Iako je moje mišljenje da im ne treba dijeliti srpske putne isprave niti lična dokumenta. U Srbiji je stanje loše a na jugu centralne Srbije je još gore tako da ne vidim razlog zašto bi kosovski Albanci naseljavali Niš. Da li ljudi razlikuju fiktivno od stvarnog prebivališta? Vezano za albanski natalitet ljudi zaboravljaju da kosovske Albanke odavno nisu mašina za štancanje djece i da im je natalitet u padu.

Icas

pre 9 godina

Sad su mi jasni nasi politicari,urusavanjem drzave i srozavanjem naseg standarda oni stvaraju uslove zivota slicne onim na Kosmetu,tako nas stite i odbijaju migraciju ljudi iz Kosmeta u Srbiju jer nisu ni Kosovari ludi da dolaze u propalu drzavu.Zato hvala politicarima koji uvek misle na svoje gradjane cak i kada se cini da su tu samo iz neke licne koristi

despot

pre 9 godina

Oni ce naseliti Niš isto kao sto Srbi naseliti Madjarsku i Bugarsku ako znate na šta mislim. Treba im pasos za bekstvo,nas da osvoji ona Al Kaida i njihovi clanovi bi zavrsili na birou jer posla nema.

Zip Nis

pre 9 godina

Nepoznati autor je zaboravio i da napomene da su ljudi s kosova na svim rukovodecim mestima u Nisu.
Zaboravio je i da su gomila nislija otpusteni da bi za ... s kosova bilo mesta
Zaboravio je na one koji sede kuci vec 15 god i primaju platu jel se zaposljeni u Pristini u JP
Zaboravio je da 70 posto njih nema osnovnu kulturu i da je Nis postao selendra od 99 na ovamo
Zaboravio je da s tablicama Pr. Gl i ostalima mozes nekaznjeno i kroz jednosmerne i kroz crveno i preko trotoara i gde god ti volja...

nišlijka

pre 9 godina

"U niškoj Policijskoj službi Tanjugu je rečeno da su provere u vezi sa rasturanjem letaka u toku."

A provera sadržine letka, da li ih interesuje da li su podaci tačni? Ako 11000 albanaca ima prebivalište u opštini Medijana, a smešteni su u 300 stana, to znači da je bez malo 37 albanca po stanu prijavljeno. Gde su njihova deca, pohađaju li nastavu, ima li organizovane nastave na albanskom jeziku ili je neko izdavao potvrdu o prebivalištu...??? Gde je Agencija za borbu protiv korupcije i kriminala, prati li uvećanje imovine službenika u javnom sektoru?

Deductionist

pre 9 godina

nemam nista protiv da se Albanke poradjaju u nasim porodilistima. Po cenama za strance i bez drzavljanstva za novorodjence. Treba biti human i shvatiti da oni verovatno nemaju adekvatne uslove i doktore za porodjaj, ali s druge strane ne treba biti budala i deliti drzavljanstva. Sto se tice ostalog, odavno nam treba biti jasno kao dan da ne treba deliti drzavljanstvo svakom ko stigne ovde. Ugledajmo se malo i na Evropu. Nesto sumnjam da se tamo dobije drzavljanstvo kako hoces. Ako idemo u Evropu, evropska pravila i tacka

genius

pre 9 godina

Hvala Bogu da je neko konačno postavio pitanje!
Ne kažem da ljudima ne treba dati da žive, ali oni ne dolaze ovde da bi živeli, nego da bi pravili belaj. Zakonom što pažljivije regulisati kupovinu nekretnina u Srbiji i kontrolu stranih državljana i stanovnika KiM kojoj treba u novom ustavu dati poseban status teritorije pod stranom okupacijom.

Cika Velja

pre 9 godina

Za ocekivati je da uskoro pocnu pritisci od strane evropske unije da Srbija poboljsa polozaj albanaca (sa Kosova i iz Albanije) u okviru Srbije i da im omoguci slobodu kretanja i naseljavanja na svojoj teritoriji. A za to vreme ce nemacki policajci budno nadzirati madjarsku granicu kako isti ne bi ilegalno ulazili na njenu teritoriju.

Miroslav

pre 9 godina

Sad će to Vučić svojim predanim radom rešiti samo morate da ga hvalite jedno mesec dana u kontinuitetu i svaki dan program lokalne televizije da se završava sa: Svaka čast Vučiću!

Srđan

pre 9 godina

U čemu je problem? Kakva albanizacija?
Ako ja dobro shvatam: Kosovo je Srbija, dakle, kosovski Albanci su građani Srbije, naši zemljaci. Ne možeš svom građaninu zabraniti da se preseli/prijavi u bilo koji deo zemlje, bez obzira na razloge.
Ili bismo mi možda da Kosovo bude Srbija, ali da 2+ miliona tamošnjih etničkih Albanaca ne budu građani Srbije? Ili, ako to već budu, da žive u nekom svom getu, ne puštaju glasa od sebe i ne miču se dalje od Kosova?
O Srbijo, Srbijo! Kad bi bar znala šta želiš!

MilNS

pre 9 godina

Albanske pretenzije su ozbiljne! Mastali su o Kosovu,dobili su ga! Idu dalje! Kroz 20 god. bice opkoljen i Nis i Vranje i Krusevac,Kraljevo, sve srpski gradovi! Uopste nije bezazleno... I to ce ostvariti korupcijom i nelegalnim novcem kao i kroz celu istoriju sto su radili.

Icas

pre 9 godina

Sad su mi jasni nasi politicari,urusavanjem drzave i srozavanjem naseg standarda oni stvaraju uslove zivota slicne onim na Kosmetu,tako nas stite i odbijaju migraciju ljudi iz Kosmeta u Srbiju jer nisu ni Kosovari ludi da dolaze u propalu drzavu.Zato hvala politicarima koji uvek misle na svoje gradjane cak i kada se cini da su tu samo iz neke licne koristi

bojan3969

pre 9 godina

Iz Nisa sam, o ovome se prica vec godinama unazad, svi cute a bice kasno za 10 godina. Ne mogu da verujem da smo posle svega sta nam se desilo ovoliko naivni i slepi.

v

pre 9 godina

Javna tajna....no nikoga nije briga. Cak se provlaci prica da se ovde na jugu namerno ni u sta ne ulaze jer ce biti albansko. Srbi naravno pomazu i prvo sto mi pada na pamet jeste da smo najgora sorta.Onda razmislim.....Nis je mrtav grad. Nema perspektivu. Dodje Albanac i ponudi dobre pare za stan koji ne mozes dugo da prodas, obicno mnogo vise nego sto vredi. Ljudi ko ljudi, podlegnu. Za te pare kupice dva, ili ce ici sto dalje odavde. Ja ne bih nikad, ali ne mogu da kazem da mi nije jasno cime se neki rukovode. Ovde nema zivota.

PSL

pre 9 godina

STOP FAŠIZMU!

Da živim u Nišu sto puta bih više voleo da mi je komšija neki normalan Albanac nego ova fašistička stoka kojoj danas smetaju albanci, sutra će homoseksualci, preksutra oni što žive vanbračno dok im i ja ne zasmetam jednog dana zato što nosim plav duks u sredu.
I Albanci imaju prava da budu građani Srbije, ne samo Srbi! U Nišu žive i Srbi i Albanci i Bugari i Romi i mnogi drugi i ne vidim razloga da bilo kome to smeta osim fašistima!

STOP FAŠIZMU! ZA SLOBODNU SRBIJU!

salest

pre 9 godina

Kad su dr. Đinđiću početkom 2000-te ponudili podelu, a Srbima 35% Kosova, rekoše da je izdajnik. Isti oni, koji se sad bore za autonomiju nekoliko srpskih opština u (de facto) nezavisnom Kosovu.

Srbin

pre 9 godina

Lako je gospodi iz pašaluka da drže moralne pridike,a neka posete malo jug Srbije da vide kako su tu izgrađeni gradovi i kako se dobro živi.Muka mi je od Beograda i njegove politike.Samo se Beograd gradi i razvija...

vezane ruke i zasivena usta

pre 9 godina

Bravo, Nislije, vi niste za bacanje. Zaboravite na spocitavanje o `demokratiji` i `slobodi kretanja`, u ovom slucaju one su prosta zamena teza. Samo gledajte kako u Evropi resavaju probleme takve vrste, pa i vi tako. Da ne biste jednog dana samo osvanuli u velikoj albaniji

dixie

pre 9 godina

Moj drug ima stan koji izdaje.Jednom ga je kontaktirala neka devojka koja je takodje Nislijka i rekla mu da ima klijenta koji je zainteresovan da iznajmi stan.Kada su se nasli u stanu moj drug je vrlo brzo primetio da je klojent Albanac iako natucuje srpski.15 minuta su "kao" gledali stan i onda u jednom trenutku je taj Albanac povukao na stranu mog drugara i pitao "ce prodajes stan" ?...Moj drugar se naravno zbunio i odgovorio da samo izdaje..E sad,mene najvise boli sto Srbi ucestvuju u tome za 50 evra ili tako nesto...

Zlatko

pre 9 godina

Pa drzava kaze da su oni gradjani ove zemlje i sto kao i mi. U cemu je problem? Zamislite scenario da nam kazu sad da se Kosovo vraca u Srbiju i da ima sva prava!

Nenad

pre 9 godina

Mislim da je pretjerivanje ali ako su Srbi pomagali Albancima da ilegalno dobiju prebivalište u Nišu onda njih prvo treba krivično goniti. Albanci jesu tražili srpske pasoše ali ne da bi ostali u Srbiji nego zbog bezviznog režima koji Srbija ima sa državama EU. Iako je moje mišljenje da im ne treba dijeliti srpske putne isprave niti lična dokumenta. U Srbiji je stanje loše a na jugu centralne Srbije je još gore tako da ne vidim razlog zašto bi kosovski Albanci naseljavali Niš. Da li ljudi razlikuju fiktivno od stvarnog prebivališta? Vezano za albanski natalitet ljudi zaboravljaju da kosovske Albanke odavno nisu mašina za štancanje djece i da im je natalitet u padu.

Petar S.

pre 9 godina

SVAKA CAST ZA POKRET!

I 70-ih - 80-ih su se Srbi sazaljevali nad Albancima iz Albanije i pruzali IM GOSTOPRIMSTVO. "Jadni Albanci (koji su BEZALI OD ENVER HODZE)", "DAJ TE IM UTOCISTE".

PA su nam se "LEPO" oduzili 90ih.


PAMET u GLAVU.
N_I_K_A_D NEVERUJ u NVO koje su placene od zapada.
OK?

Nepoznati autori ukazuju na to "da im u tom poslu, nažalost, pomažu Srbi".

Normanlno, 5 kolina, podrzana Cedom J., Natasom KAndic I OSTALIM

K_V_I_N_S_L_I_Z_N_I_M_A,

(oni koji su PODRZALI HRvatski, Slovenacki, Bosanska I Albanski NACIONALICZAM, a kao "boraci" se protgiv srpskog nacionalizma, od 90ih pa na ovamo, u stvari SAMO PODRZAVALI NEPRIJATELJSKI NACIONALIZAM, a da
OSTVARE SVOJ NACINALIZAM NA "USTRB SRPSKOG NACIONALIZMA".

SAMO sto S^oka SMRDLJIVA ne shavta da kad se potrosi "srpski nacionalizam" nece biti NIKOGA DA BRANI NJIHOVA SMRDLJIVA GRADJ*SKA N_A_I_V_N_A DU*ETA,


I proci ce vreme, DECENIJE dok ti "NE MUSTIM JEZICIMA" ne dodje iz DU^ETA U GLAVU, sta su u stvari uradili PROTIV SVOG NARODA, a u interesu Shorosa i njegove IDEOLOGIJE!.

Govoricu o tome kasnije.
Za sad ovoliko.

Petar S.
19.02.2015
15:56

m

pre 9 godina

@Srđan
Delom si u pravu ali ako doalze sa KiM oni su se odrekli dokumenata Srbije i radili protiv države Srbije tako da im se treba oduzeti državljanstvo. Problem i jeste jer je na KiM nesigruno za Srbe jer mi bi sada isto mogli da se tamo naseljavamo ali nema uslova za to, a oni dođu i slobodno šetaju a onda kada im kažete da moraju da ispunjavaju obaveze prema Srbiji odmah postanu žrtve neke netolerancije. Kakvi su oni to građani ako odbijaju popis stanovništva? Zašto za njih ne važe ista pravila kao i za sve ostale građane Srbije. Kako to da Mađari ne odbijaju popis, plaćaju svoje račune i izdržavaju sami svoju decu i ne izigravaju žrtve. Nije problem da žive u Srbiji, ali to znači i obaveze prema toj zemlji čije državljanstvo traže.

Lazar

pre 9 godina

(Srđan, 19. februar 2015 13:50)

O Srdjane, Srdjane, zasto povecavas broj Albanaca na Kosovu za 30% ?

Velika je laz da na Kosovu ima preko 2 miliona Albanaca, jer se vrlo lako moze naci na internetu rezultat popisa stanovnistva na Kosovu iz 2011 koji su organizovali Albanci i po kojem sledi da na Kosovu (zvanicno) ima oko 1.6 miliona Albanaca.

A pritom je velika verovatnoca da je i taj (zvanicni) podatak verovatno uvecan u odnosu na realno stanje, jer su oni uvek pokusavali na razne nacine da predstave taj broj sto vecim, pa su se na tu propagandu upecali mnogi, poput ovog Srdjana.

despot

pre 9 godina

Oni ce naseliti Niš isto kao sto Srbi naseliti Madjarsku i Bugarsku ako znate na šta mislim. Treba im pasos za bekstvo,nas da osvoji ona Al Kaida i njihovi clanovi bi zavrsili na birou jer posla nema.

Aca

pre 9 godina

To je napisao neki od naš "veliki Srbin" koji nema hrabrost da se iza svojih stavova potpiše imenom i prezimenom, takvih "velikih patriota" je mnogo. Neki noću lutaju ulicama sa kapuljačom na glavi i ispisuju razne parole po zidovima zgrada, valjda im noću poraste hrabrost pa još kad stave kapuljaču onda imaju turbo-hrabrost.
Ne razumem, ako neko već ima tačne informacije zašto to ne iznese javno? Koji su to Albanci koji su nelegalno prijavili prebivalište u Nišu i na kojim adresama? Koji Srbi im pomažu u toj nelegalnoj radnji?...

sale

pre 9 godina

hahahah
zadnjih 15 godina se se doselilo nekoliko desetina hiljada kineza, sve ih je vise.... do 2050 ce ih biti duplo vise od srba i albanaca zajedno. zna se ko ce da vlada na kraju. dzabe se nervirate.

marko, nis

pre 9 godina

@Deductionist
Slazem se, ali prethodno da zvanicno priznamo Kosovo. Ako hoces da ih tretiras kao strance, onda ne moze Kosovo je Srbija halucinacija i dalje da stoji u ustavu.

Cenka

pre 9 godina

Prilikom povlacenja sa Kosova I Metohije vlasti Srbije su poneli svu dokumentaciju. Stanovnici Pristine sva potrebna licna dokumenta vade bas u toj Medijani gde se nalazi iznesteni SUP Pristina. Tako je i sa ostalim gradovima , Kragujevac, Leskovac, Vranje gde se nalaze izmesteni sudovi kosovskih gradova i ostali uredi administracije .

Ova uzbuna je nepotrebna i lazna.

gile

pre 9 godina

Sto meni ne ponudise evo 100 Albanca i to ona sto su bili pripadnici OVK bi prijavio za neku kintu . Ne interesuje me vise ova Drzava i narod jer u Srbiji trenutno je najgore biti Srbin jer imamo najmanja prava .

monarhista

pre 9 godina

To su nasi gradjani koji imaju sva gradjanska prava kao i mi.Mi nismo i necemo da priznamo Kosovo pa makar Beogradsko stanovnistvo cinili u vecini Albanci.

prst na čelo i zapitaj se

pre 9 godina

Ako se i ovo zanemari onda i ne treba da nas bude, tj. ako iz prošlih vremena nismo ništa zaključili onda stvarno...samo mi je žao pokoljenja jer će naslediti mnogo goru situaciju nego što su nama ostavili naši roditelji!!!

Lud i zbunjen!!

pre 9 godina

Ja ne razumem kako neki Srbi mogu da budu tako naivni i pricaju kako bi mi krsili njihovo"demokratsko"pravo na slobodu kretanja.
Sta mislite da bi najveca"demokratija" u svetu Amerika uradila da kod njih jedna manjina ratuje protiv njih, urau deo Amerike i ne priznaju Ameriku i onda od jednom kad im odgovara onda zele opet da postanu amerikanci, jel mislite da bi neko pametan pristao na to?
Ne moze covek da bude gradjanin Srbije samo kada odgovara.

PSL

pre 9 godina

STOP FAŠIZMU!

Da živim u Nišu sto puta bih više voleo da mi je komšija neki normalan Albanac nego ova fašistička stoka kojoj danas smetaju albanci, sutra će homoseksualci, preksutra oni što žive vanbračno dok im i ja ne zasmetam jednog dana zato što nosim plav duks u sredu.
I Albanci imaju prava da budu građani Srbije, ne samo Srbi! U Nišu žive i Srbi i Albanci i Bugari i Romi i mnogi drugi i ne vidim razloga da bilo kome to smeta osim fašistima!

STOP FAŠIZMU! ZA SLOBODNU SRBIJU!

Srđan

pre 9 godina

U čemu je problem? Kakva albanizacija?
Ako ja dobro shvatam: Kosovo je Srbija, dakle, kosovski Albanci su građani Srbije, naši zemljaci. Ne možeš svom građaninu zabraniti da se preseli/prijavi u bilo koji deo zemlje, bez obzira na razloge.
Ili bismo mi možda da Kosovo bude Srbija, ali da 2+ miliona tamošnjih etničkih Albanaca ne budu građani Srbije? Ili, ako to već budu, da žive u nekom svom getu, ne puštaju glasa od sebe i ne miču se dalje od Kosova?
O Srbijo, Srbijo! Kad bi bar znala šta želiš!

Aca

pre 9 godina

To je napisao neki od naš "veliki Srbin" koji nema hrabrost da se iza svojih stavova potpiše imenom i prezimenom, takvih "velikih patriota" je mnogo. Neki noću lutaju ulicama sa kapuljačom na glavi i ispisuju razne parole po zidovima zgrada, valjda im noću poraste hrabrost pa još kad stave kapuljaču onda imaju turbo-hrabrost.
Ne razumem, ako neko već ima tačne informacije zašto to ne iznese javno? Koji su to Albanci koji su nelegalno prijavili prebivalište u Nišu i na kojim adresama? Koji Srbi im pomažu u toj nelegalnoj radnji?...

despot

pre 9 godina

Oni ce naseliti Niš isto kao sto Srbi naseliti Madjarsku i Bugarsku ako znate na šta mislim. Treba im pasos za bekstvo,nas da osvoji ona Al Kaida i njihovi clanovi bi zavrsili na birou jer posla nema.

Cenka

pre 9 godina

Prilikom povlacenja sa Kosova I Metohije vlasti Srbije su poneli svu dokumentaciju. Stanovnici Pristine sva potrebna licna dokumenta vade bas u toj Medijani gde se nalazi iznesteni SUP Pristina. Tako je i sa ostalim gradovima , Kragujevac, Leskovac, Vranje gde se nalaze izmesteni sudovi kosovskih gradova i ostali uredi administracije .

Ova uzbuna je nepotrebna i lazna.

Zip Nis

pre 9 godina

Nepoznati autor je zaboravio i da napomene da su ljudi s kosova na svim rukovodecim mestima u Nisu.
Zaboravio je i da su gomila nislija otpusteni da bi za ... s kosova bilo mesta
Zaboravio je na one koji sede kuci vec 15 god i primaju platu jel se zaposljeni u Pristini u JP
Zaboravio je da 70 posto njih nema osnovnu kulturu i da je Nis postao selendra od 99 na ovamo
Zaboravio je da s tablicama Pr. Gl i ostalima mozes nekaznjeno i kroz jednosmerne i kroz crveno i preko trotoara i gde god ti volja...

Zlatko

pre 9 godina

Pa drzava kaze da su oni gradjani ove zemlje i sto kao i mi. U cemu je problem? Zamislite scenario da nam kazu sad da se Kosovo vraca u Srbiju i da ima sva prava!

gile

pre 9 godina

Sto meni ne ponudise evo 100 Albanca i to ona sto su bili pripadnici OVK bi prijavio za neku kintu . Ne interesuje me vise ova Drzava i narod jer u Srbiji trenutno je najgore biti Srbin jer imamo najmanja prava .

monarhista

pre 9 godina

To su nasi gradjani koji imaju sva gradjanska prava kao i mi.Mi nismo i necemo da priznamo Kosovo pa makar Beogradsko stanovnistvo cinili u vecini Albanci.

Deductionist

pre 9 godina

nemam nista protiv da se Albanke poradjaju u nasim porodilistima. Po cenama za strance i bez drzavljanstva za novorodjence. Treba biti human i shvatiti da oni verovatno nemaju adekvatne uslove i doktore za porodjaj, ali s druge strane ne treba biti budala i deliti drzavljanstva. Sto se tice ostalog, odavno nam treba biti jasno kao dan da ne treba deliti drzavljanstvo svakom ko stigne ovde. Ugledajmo se malo i na Evropu. Nesto sumnjam da se tamo dobije drzavljanstvo kako hoces. Ako idemo u Evropu, evropska pravila i tacka

Nenad

pre 9 godina

Mislim da je pretjerivanje ali ako su Srbi pomagali Albancima da ilegalno dobiju prebivalište u Nišu onda njih prvo treba krivično goniti. Albanci jesu tražili srpske pasoše ali ne da bi ostali u Srbiji nego zbog bezviznog režima koji Srbija ima sa državama EU. Iako je moje mišljenje da im ne treba dijeliti srpske putne isprave niti lična dokumenta. U Srbiji je stanje loše a na jugu centralne Srbije je još gore tako da ne vidim razlog zašto bi kosovski Albanci naseljavali Niš. Da li ljudi razlikuju fiktivno od stvarnog prebivališta? Vezano za albanski natalitet ljudi zaboravljaju da kosovske Albanke odavno nisu mašina za štancanje djece i da im je natalitet u padu.

Petar S.

pre 9 godina

SVAKA CAST ZA POKRET!

I 70-ih - 80-ih su se Srbi sazaljevali nad Albancima iz Albanije i pruzali IM GOSTOPRIMSTVO. "Jadni Albanci (koji su BEZALI OD ENVER HODZE)", "DAJ TE IM UTOCISTE".

PA su nam se "LEPO" oduzili 90ih.


PAMET u GLAVU.
N_I_K_A_D NEVERUJ u NVO koje su placene od zapada.
OK?

Nepoznati autori ukazuju na to "da im u tom poslu, nažalost, pomažu Srbi".

Normanlno, 5 kolina, podrzana Cedom J., Natasom KAndic I OSTALIM

K_V_I_N_S_L_I_Z_N_I_M_A,

(oni koji su PODRZALI HRvatski, Slovenacki, Bosanska I Albanski NACIONALICZAM, a kao "boraci" se protgiv srpskog nacionalizma, od 90ih pa na ovamo, u stvari SAMO PODRZAVALI NEPRIJATELJSKI NACIONALIZAM, a da
OSTVARE SVOJ NACINALIZAM NA "USTRB SRPSKOG NACIONALIZMA".

SAMO sto S^oka SMRDLJIVA ne shavta da kad se potrosi "srpski nacionalizam" nece biti NIKOGA DA BRANI NJIHOVA SMRDLJIVA GRADJ*SKA N_A_I_V_N_A DU*ETA,


I proci ce vreme, DECENIJE dok ti "NE MUSTIM JEZICIMA" ne dodje iz DU^ETA U GLAVU, sta su u stvari uradili PROTIV SVOG NARODA, a u interesu Shorosa i njegove IDEOLOGIJE!.

Govoricu o tome kasnije.
Za sad ovoliko.

Petar S.
19.02.2015
15:56

marko, nis

pre 9 godina

@Deductionist
Slazem se, ali prethodno da zvanicno priznamo Kosovo. Ako hoces da ih tretiras kao strance, onda ne moze Kosovo je Srbija halucinacija i dalje da stoji u ustavu.

genius

pre 9 godina

Hvala Bogu da je neko konačno postavio pitanje!
Ne kažem da ljudima ne treba dati da žive, ali oni ne dolaze ovde da bi živeli, nego da bi pravili belaj. Zakonom što pažljivije regulisati kupovinu nekretnina u Srbiji i kontrolu stranih državljana i stanovnika KiM kojoj treba u novom ustavu dati poseban status teritorije pod stranom okupacijom.

Srbin

pre 9 godina

Lako je gospodi iz pašaluka da drže moralne pridike,a neka posete malo jug Srbije da vide kako su tu izgrađeni gradovi i kako se dobro živi.Muka mi je od Beograda i njegove politike.Samo se Beograd gradi i razvija...

Lazar

pre 9 godina

(Srđan, 19. februar 2015 13:50)

O Srdjane, Srdjane, zasto povecavas broj Albanaca na Kosovu za 30% ?

Velika je laz da na Kosovu ima preko 2 miliona Albanaca, jer se vrlo lako moze naci na internetu rezultat popisa stanovnistva na Kosovu iz 2011 koji su organizovali Albanci i po kojem sledi da na Kosovu (zvanicno) ima oko 1.6 miliona Albanaca.

A pritom je velika verovatnoca da je i taj (zvanicni) podatak verovatno uvecan u odnosu na realno stanje, jer su oni uvek pokusavali na razne nacine da predstave taj broj sto vecim, pa su se na tu propagandu upecali mnogi, poput ovog Srdjana.

sale

pre 9 godina

hahahah
zadnjih 15 godina se se doselilo nekoliko desetina hiljada kineza, sve ih je vise.... do 2050 ce ih biti duplo vise od srba i albanaca zajedno. zna se ko ce da vlada na kraju. dzabe se nervirate.

MilNS

pre 9 godina

Albanske pretenzije su ozbiljne! Mastali su o Kosovu,dobili su ga! Idu dalje! Kroz 20 god. bice opkoljen i Nis i Vranje i Krusevac,Kraljevo, sve srpski gradovi! Uopste nije bezazleno... I to ce ostvariti korupcijom i nelegalnim novcem kao i kroz celu istoriju sto su radili.

Cika Velja

pre 9 godina

Za ocekivati je da uskoro pocnu pritisci od strane evropske unije da Srbija poboljsa polozaj albanaca (sa Kosova i iz Albanije) u okviru Srbije i da im omoguci slobodu kretanja i naseljavanja na svojoj teritoriji. A za to vreme ce nemacki policajci budno nadzirati madjarsku granicu kako isti ne bi ilegalno ulazili na njenu teritoriju.

nišlijka

pre 9 godina

"U niškoj Policijskoj službi Tanjugu je rečeno da su provere u vezi sa rasturanjem letaka u toku."

A provera sadržine letka, da li ih interesuje da li su podaci tačni? Ako 11000 albanaca ima prebivalište u opštini Medijana, a smešteni su u 300 stana, to znači da je bez malo 37 albanca po stanu prijavljeno. Gde su njihova deca, pohađaju li nastavu, ima li organizovane nastave na albanskom jeziku ili je neko izdavao potvrdu o prebivalištu...??? Gde je Agencija za borbu protiv korupcije i kriminala, prati li uvećanje imovine službenika u javnom sektoru?

bojan3969

pre 9 godina

Iz Nisa sam, o ovome se prica vec godinama unazad, svi cute a bice kasno za 10 godina. Ne mogu da verujem da smo posle svega sta nam se desilo ovoliko naivni i slepi.

Miroslav

pre 9 godina

Sad će to Vučić svojim predanim radom rešiti samo morate da ga hvalite jedno mesec dana u kontinuitetu i svaki dan program lokalne televizije da se završava sa: Svaka čast Vučiću!

dixie

pre 9 godina

Moj drug ima stan koji izdaje.Jednom ga je kontaktirala neka devojka koja je takodje Nislijka i rekla mu da ima klijenta koji je zainteresovan da iznajmi stan.Kada su se nasli u stanu moj drug je vrlo brzo primetio da je klojent Albanac iako natucuje srpski.15 minuta su "kao" gledali stan i onda u jednom trenutku je taj Albanac povukao na stranu mog drugara i pitao "ce prodajes stan" ?...Moj drugar se naravno zbunio i odgovorio da samo izdaje..E sad,mene najvise boli sto Srbi ucestvuju u tome za 50 evra ili tako nesto...

salest

pre 9 godina

Kad su dr. Đinđiću početkom 2000-te ponudili podelu, a Srbima 35% Kosova, rekoše da je izdajnik. Isti oni, koji se sad bore za autonomiju nekoliko srpskih opština u (de facto) nezavisnom Kosovu.

v

pre 9 godina

Javna tajna....no nikoga nije briga. Cak se provlaci prica da se ovde na jugu namerno ni u sta ne ulaze jer ce biti albansko. Srbi naravno pomazu i prvo sto mi pada na pamet jeste da smo najgora sorta.Onda razmislim.....Nis je mrtav grad. Nema perspektivu. Dodje Albanac i ponudi dobre pare za stan koji ne mozes dugo da prodas, obicno mnogo vise nego sto vredi. Ljudi ko ljudi, podlegnu. Za te pare kupice dva, ili ce ici sto dalje odavde. Ja ne bih nikad, ali ne mogu da kazem da mi nije jasno cime se neki rukovode. Ovde nema zivota.

Icas

pre 9 godina

Sad su mi jasni nasi politicari,urusavanjem drzave i srozavanjem naseg standarda oni stvaraju uslove zivota slicne onim na Kosmetu,tako nas stite i odbijaju migraciju ljudi iz Kosmeta u Srbiju jer nisu ni Kosovari ludi da dolaze u propalu drzavu.Zato hvala politicarima koji uvek misle na svoje gradjane cak i kada se cini da su tu samo iz neke licne koristi

m

pre 9 godina

@Srđan
Delom si u pravu ali ako doalze sa KiM oni su se odrekli dokumenata Srbije i radili protiv države Srbije tako da im se treba oduzeti državljanstvo. Problem i jeste jer je na KiM nesigruno za Srbe jer mi bi sada isto mogli da se tamo naseljavamo ali nema uslova za to, a oni dođu i slobodno šetaju a onda kada im kažete da moraju da ispunjavaju obaveze prema Srbiji odmah postanu žrtve neke netolerancije. Kakvi su oni to građani ako odbijaju popis stanovništva? Zašto za njih ne važe ista pravila kao i za sve ostale građane Srbije. Kako to da Mađari ne odbijaju popis, plaćaju svoje račune i izdržavaju sami svoju decu i ne izigravaju žrtve. Nije problem da žive u Srbiji, ali to znači i obaveze prema toj zemlji čije državljanstvo traže.

vezane ruke i zasivena usta

pre 9 godina

Bravo, Nislije, vi niste za bacanje. Zaboravite na spocitavanje o `demokratiji` i `slobodi kretanja`, u ovom slucaju one su prosta zamena teza. Samo gledajte kako u Evropi resavaju probleme takve vrste, pa i vi tako. Da ne biste jednog dana samo osvanuli u velikoj albaniji

prst na čelo i zapitaj se

pre 9 godina

Ako se i ovo zanemari onda i ne treba da nas bude, tj. ako iz prošlih vremena nismo ništa zaključili onda stvarno...samo mi je žao pokoljenja jer će naslediti mnogo goru situaciju nego što su nama ostavili naši roditelji!!!

Lud i zbunjen!!

pre 9 godina

Ja ne razumem kako neki Srbi mogu da budu tako naivni i pricaju kako bi mi krsili njihovo"demokratsko"pravo na slobodu kretanja.
Sta mislite da bi najveca"demokratija" u svetu Amerika uradila da kod njih jedna manjina ratuje protiv njih, urau deo Amerike i ne priznaju Ameriku i onda od jednom kad im odgovara onda zele opet da postanu amerikanci, jel mislite da bi neko pametan pristao na to?
Ne moze covek da bude gradjanin Srbije samo kada odgovara.