Četvrtak, 29.01.2015.

17:08

SNS: Učestali napadi, skup podrške

Beogradski i novosadski odbori SNS zatražili su hitnu sednicu Predsedništva i Glavnog odbora stranke zbog "orkestriranih napada na premijera i Vladu Srbije".

Izvor: Beta

SNS: Uèestali napadi, skup podrške IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

herkules s

pre 9 godina

Kada se pogleda poslednjih nekoliko meseci unazad, jasno se moze sklopiti slika da bivsi demokratski rezim preko zastitnika gradjana ,ali i preko nevladinih organizacija i sada Sabica pokusava da obezvredi rad pojedinih institucija ,a time i destabilizuje vladu.

slaĐaN

pre 9 godina

Ni malo ne iznenađuju napadi na vladu i sve one koji vredno i pošteno obavljaju svoje funkcije i odrađuju zadatke u interesu građana Srbije jer mnogi ne mogu da se pomire sa činjenicom da mere koje se sprovode daju pozitivne rezultate, a zna se ko je za to najzaslužniji.

Afrodita

pre 9 godina

Smatram da je neophodno održavanje jednog takvog skupa kako bi dokazali sebi,a i drugima da želimo slobodnu Srbiju koja će nezavisno od drugih odlučivati o svojoj budućnosti. Poslednjih dana smo svedoci učestalih napada na premijera i sadašnju Vladu, i tome se mora stati na put!

KAZNA ZA PARKIRANJE

pre 9 godina

Miting neće popraviti stvari dok sns ne počne da koristi sfe poluge vlasti a posebno prema kriminalu, lažima i podmetanjima i ne počne da vodi svoju kadrovsku poltiiku a ne politiku preuzimanja propalih snaga koje je narod skinuo na izborima.

NikolaD

pre 9 godina

Znas onaj osecaj kada gledas neku nepravdu i kada bi eksplodirao od kolicine maltretiranja.
To je onaj osecaj kada smo izlazili na ulice da srusimo Slobu.
Taj isti osecaj se javlja u meni sada. Muka mi je od ovih SNS maloumnika vise!

Majda S

pre 9 godina

Nisam pristalica bilo kakvih skupova podrske, jer ih smatram bespotrebnim trosenjem vremena i novca, a ni jednog nemamo mnogo. Podrsku i poverenje gradjana imate, tako da radite najbolje sto mozete. A konsolidacija vasih redova, dobrim kadriranjemje je vec stvar vase odluke i procene

Jellena

pre 9 godina

Dragi naprednjaci, podrska koju uzivate u narodu nikako, po mom shvatanju, ne treba da se kvantifikuje na ulicama. Dakle, stranacki organi treba da odrade svoj deo posla, izaberete najbolje u svojim redovima i pred nas izadjete sa kadrovskim resenjima uz sveobuhvatnu zastitu nasih interesa.Bezbedonosne procene i rizici su pitanje institucija kojima je to u ingerenciji...i tu niko ne sme da napravi niti jedan propust.

Milosavljevic

pre 9 godina

Zaista je potrebno raditi i na ovom polju. Sada svi koriste priliku kada je premijer u inostranstvu da napadaju i mute vodu. Kad macke nema...

Bosa

pre 9 godina

Mi kada god krenemo dobrim putem i kada nas i svet pohvaljuje zbog stvari koje menjamo i kada smo tako blizu da uspemo i postanemo ozbiljna,uredjena drzava uvek se jave oni koji posto poto pokusavaju da naprave cirkus od svega i prikazu nas u najgorem svetlu!E protiv takvih se treba boriti!

chasseur

pre 9 godina

e moja draga bivsa braco, zar vam ni zastitnik gradjana nije dobra? zastitnik vas i vasih interesa koji je tu da se brine da ni jedna sluzba, ni jedan covek ma ko on bio, da ne moze samostalno da vedri i oblaci... ni to vam me valja. Zasluzili smo i gore....deco nasa, oprostite nam.

BOT detector V2.0

pre 9 godina

Neargumentovani napadi su samo dokaz da Vucic dobro radi svoj posao.....
(bisa, 29. januar 2015 21:46)

Znas li ti sta znaci rec argument?

Zare

pre 9 godina

Sve mi nekako jasno. Ajde Pajtića, on je opozicija. Ajde Natašu nju mrzite iz radikalskih dana. Nije mi nikako jasno zašto se sad ovako okomiste na ovog Jankovića. Čovek je tražio ono što mu po zakonu sleduje kao Zaštitniku gradjana. Da dobije informacije. Lepo objasnio, da ima neke indicije i da od vojske traži da mu pošalju sve što ima o tom slučaju. Ministar i vojska ne žele da poštuju zakon i postavljaju se iznad zakona a samim tim i iznad države. Po svemu sudeći samo iz razloga što je ceo slučaj vezan za brata premijera i što On i obezbedjenje mu (koje mu ne pripada) očigledno nisu baš do kraja ispoštovali zakon u incidentu za vreme Parade ponosa. Zaštitnika i njegovu platu sami izglasaste (ili bar ne promeniste). Sad kad je čovek rešio nešto i da radi i zaradi tu platu vama smeta. I on i njegova plata. A Vojska primenjuje crkveni recept. Kad god neko kod njih nešto zabrlja oni ne umeju da priznaju svoje greške i nadju krivce u svojim redovima nego se sve neveštije i neveštije brane i potežu sve otrovnije argumente van celog slučaja pa na kraju onog ko ih poziva na odgovornost nazovu izdajnikom koji podriva temelje države (crkva poteže srbstvo i pravoslavlje). Veoma opasna je namera SNSa da sada ovo iskoristi za homogenizaciju naroda u odbranu premijera koji ni u jednom od ovih slučajeva apsolutno nije apostrofiran i da se "razni Pajići, Kandićke i Jankovići" optužuju za nešto što bi moglo da zvuči kao veleizdaja i da se narod poziva da ih malte ne linčuje!

Sloter

pre 9 godina

Prvo treba videti ko ti upucuje kritiku a ako je to neko ko necemu vredi treba se zabrinuti a posto u ovom slucaju kritike upucuje DS koji nicemu ne vredi ne treba ni pridavati nekom znacaju.

Mrvica

pre 9 godina

Ovakvih i slicnih napada na SNS bilo je i bice.Nekome ocito smeta sto je Vucic dokazao svojom sposobnoscu da moze da ispravi mnoge stvari u zemlji.

teks

pre 9 godina

Krezuba Srbija dobija svojih 5 minuta.
(Luka, 29. januar 2015 18:38)evo i ja imam problem sa zubima ali nisam niti cu ikad biti za vucica i sns

Vekic Veselin

pre 9 godina

Podrivanje ove vlasti na nekakve perfidne nacine je odavno vec vidljivo..Narod to vidi i zna,zato im i nece poci za rukom,sada imamo stabilnu i odgovornu Vladu!

poštovati zakone

pre 9 godina

Nigde nije objavljeno da je neko napao Srbiju i njen suverenitet. Kad se to dogodilo? Ja čuh samo da onaj ministar Gašić uporno neče da obmudsmanu da traženu dokumentaciju, na osnovu koje ovaj treba da izvrši kontrolu rada VBA.O tome se ovih dana mnodgo piše- a kako i ne bi kad je Gašić prekršio zakon. Morao je da da sve traženo ombudsmanu. Eto, a vi se već uplašili da neko ugrožava Srbiju. Ma ne!!! Samo treba poštovati zakon.

Nikoleta

pre 9 godina

Naprednjaci, najveca ste politicka opcija, sa neverovatnom podrskom u narodu. Nikakvi napadi ne treba da vas tangiraju, radite ono za sta ste dobili mandat

Izida

pre 9 godina

Sad se zaista preteralo sa napadima, što su naprednjaci tolerantniji to je iskrzana opozicija sve bezobraznija. Podhitno doneti mere da se građani zaštite od te bahatosti, ne kulture i govora mržnje koju šire

Jovan

pre 9 godina

Ajmo na Ušće ljubi vas majka, pa tamo plješćite dragome vam vodji.
Bolje i ne znate, ta vi ste opšte poznata škola iz devedesetih.
Nego vas malo sad pojača trivanka :))) verovatno će i ona na miting?

VUNA KICO

pre 9 godina

NIJE FER da kopiras Milosevica. Ja sam tada isao na miting za Milosevica, a sada bih, iako tvoj glasac, isao u KONTRAMITING.
Mnogo ste bre ljigavi !!!

Filip

pre 9 godina

Napadi s boka, ali i s preda na Vucica i SNS su svakodnevni i to po vise puta na dan. Nema ni dana predaha, bez ikakvog preterivanja. Sta je sve i ko je sve iza toga moze da se analizira, ali za to ovde nema mesta. Pomenucu samo neke moguce interesne grupe: tajkuni, oni koji podrzavaju nezavisnost Kosova i otudjivanje imovine Srbije na Kosovu, kriminalci, politicka mafija...

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 9 godina

Hmmm, otkad je Aleksandar Vucic drzava? Jel mu je djed ostavio u amanet?
Otkad je SNS drzava? Napad na rukovodstvo ne moze da bude napad na drzavu, osim ako rukovodstvo ne misli da je drzava, a svi znamo gde vodi pristup "l'etat c'est moi" ... u 1789. ;).

Milan

pre 9 godina

Jel vas napada i Jelena Trivan? Da li smo glasali da se DS skloni ili da dovodite Trivanovu, Vesica, koketirate sa Tadicem? Vi izgleda niste nista naucili od DS!

Marshall BG

pre 9 godina

Pa vi ste definitivno izgubili kompas...
Slicne stvari radili su Slobini poltroni, da bi vodji pokazali koliko ga narod voli.
Ali ovo.. Taj nivo izrazavanja i komunikacije, domaci i strani neprijatelji, Veliki Vodja ugrozen, "drzava, to je ON"... Kontramiting, k'o nekada.
Bre, dokle?

drvobradi

pre 9 godina

Alek mi te volimo. A on, sa suzom u oku, drhtavoga glasa sa bine poručuje:"Volim i ja vas". Kakav rimejk jednog, sada već starog srpskog klasika.

bob

pre 9 godina

niko bre nesme da kritikuje vodju!tisina tamo!rec da nisam cuo!gde bi mi bili da se recimo vucic,nikolic,seselj,milosevic nisu bavili politikom?sigurno odavno u eu i ziveli bi ko normalni svet,e sad kladim se da necete da objavite moj komentar jer pisem protiv vodje.hvala

Cerezit

pre 9 godina

Dragi moji SNS - ovci , PAKUJTE KOFERE POLAKO. Vec ste 3 godine na vlasti , a nista se nije pomaklo sa mrtve tacke ( 2 godine u vladi sa Dacicem i godinu dana samostalno ) VECINA NARODA VAS NE ZELI ! Objavite istrazivanja javnog mnjenja...AKO SMETE

druze bobane

pre 9 godina

Ko vas napada? imate preko 40% podrske i sta ostane od toga? DS ne zna gde se nalazi a o ostalima da ne pricamo..Napadamo vas MI,stranacki neutralni narod koji svojim ocima vidi vas fuseraj.Ako cete se zbog nas obicnih smrtnika skupljati onda niste ni za taj posao..Vas najveci problem je vasa NESTRUCNOST koja vas zakopava iz dana u dan..Imate organizovane botove po forumima koji po sablonu pisu i iritiraju zdrav razum..Eto ko vas napada,NAROD SRBIJE.

bezbedna

pre 9 godina

Svakim danom sve vise su ucestali napadi na premijera i vladu,ali nista im to ne vredi jer premijer medju gradjanima Srbije uziva nikad vecu podrsku!

Autobusi

pre 9 godina

Od kad je SNS poistovecen sa Srbijom? Ako su to napadi kako vi kazete, tj kritike na vas rad, to je zato sto ne radite kako treba, ili u opstene radite! Vi niste i nikada necete biti drzava, vi ste samo trenutno vladajuca stranka... Drzava je narod i gradjani republike Srbije i on vas mogu lako najuriti isto kao sto vas je i doveo, imajte to na um...

Boro9

pre 9 godina

Nemam ništa protiv skupa podrške Vučiću. Čak šta više ako se organizujem idem da mu dam podršku u inat svim Kandićkama, Šešeljima i ženama u crnom. Dosta mi je više trulih političara ala Tadić, Pajtić ili lažnih nacionalista ala Šešelj.

KAKAV SKUP

pre 9 godina

Kakvi skupovi i mitinzi podrške, to je radio MJilošević pa pao, sns ne zna da vlada, ne zna da s e obračuna sa političkim protivnicima i kadrovima, prima ih u svoje redove i sama sebi pravi podmetač i haos.U toku je razbijanje iznutra sns, IZNUTRA, uz pomoć pojedinih medija, ambasadora i mm fonda.

lp

pre 9 godina

Nismo ni za jedne ni za druge , idite svi zajedno u Severnu Koreju na primer. Isti ste , konstanta ovih godina narod sve siromasni i manje posla a vasi prihodi veci,porodice obezbedjenje...M"ss

marija

pre 9 godina

pa ovo je klasična zamena teza. Mi gradjani treba da tražimo skupove jer vlast nas napada. Ko će nas da zaštiti ako ne Ombudsman. Podrška otporu.

makar sta!!!

pre 9 godina

...kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji napadi na suverenost Srbije".

Paranoja na kvadrat!

Po meni, vama bratijo gori pod noktima, pa ste postali malo previse nervozni!!!

Zeljko

pre 9 godina

SNS kao najveća vladajuća stranka mora da se odredi prema optužbama Saše Jankovića na rad VBA, Ministarstva odbrane i Višeg tužilaštva u vezi sa incidentom na paradi ponosa.
Čekanje i ćutanje može samo da stvori sumnje da nadležni organi nisu u stanju da vrše vlast u skladu sa zakonima i mandatom građana.

Za poltron, spremni!

pre 9 godina

"da li su građani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke".

Oh, molim vas, da to prenosi RTS uživo! Moramo se uvući našem Vođi i drhtati. Koji su to pozeri i debili. A i mi što ih trpimo.

@JelenaCout

pre 9 godina

Čuli su da se Jankoviću sprema od strane dobronamernih građana podrška ispred skupšine, pa bi ovi botovi da budu bučniji. Neće vam ovo proći, iskreno se nadam. Podrška Saši Jankoviću!

Marshall BG

pre 9 godina

Pa vi ste definitivno izgubili kompas...
Slicne stvari radili su Slobini poltroni, da bi vodji pokazali koliko ga narod voli.
Ali ovo.. Taj nivo izrazavanja i komunikacije, domaci i strani neprijatelji, Veliki Vodja ugrozen, "drzava, to je ON"... Kontramiting, k'o nekada.
Bre, dokle?

druze bobane

pre 9 godina

Ko vas napada? imate preko 40% podrske i sta ostane od toga? DS ne zna gde se nalazi a o ostalima da ne pricamo..Napadamo vas MI,stranacki neutralni narod koji svojim ocima vidi vas fuseraj.Ako cete se zbog nas obicnih smrtnika skupljati onda niste ni za taj posao..Vas najveci problem je vasa NESTRUCNOST koja vas zakopava iz dana u dan..Imate organizovane botove po forumima koji po sablonu pisu i iritiraju zdrav razum..Eto ko vas napada,NAROD SRBIJE.

marija

pre 9 godina

pa ovo je klasična zamena teza. Mi gradjani treba da tražimo skupove jer vlast nas napada. Ko će nas da zaštiti ako ne Ombudsman. Podrška otporu.

Cerezit

pre 9 godina

Dragi moji SNS - ovci , PAKUJTE KOFERE POLAKO. Vec ste 3 godine na vlasti , a nista se nije pomaklo sa mrtve tacke ( 2 godine u vladi sa Dacicem i godinu dana samostalno ) VECINA NARODA VAS NE ZELI ! Objavite istrazivanja javnog mnjenja...AKO SMETE

Za poltron, spremni!

pre 9 godina

"da li su građani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke".

Oh, molim vas, da to prenosi RTS uživo! Moramo se uvući našem Vođi i drhtati. Koji su to pozeri i debili. A i mi što ih trpimo.

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 9 godina

Hmmm, otkad je Aleksandar Vucic drzava? Jel mu je djed ostavio u amanet?
Otkad je SNS drzava? Napad na rukovodstvo ne moze da bude napad na drzavu, osim ako rukovodstvo ne misli da je drzava, a svi znamo gde vodi pristup "l'etat c'est moi" ... u 1789. ;).

Autobusi

pre 9 godina

Od kad je SNS poistovecen sa Srbijom? Ako su to napadi kako vi kazete, tj kritike na vas rad, to je zato sto ne radite kako treba, ili u opstene radite! Vi niste i nikada necete biti drzava, vi ste samo trenutno vladajuca stranka... Drzava je narod i gradjani republike Srbije i on vas mogu lako najuriti isto kao sto vas je i doveo, imajte to na um...

Milan

pre 9 godina

Jel vas napada i Jelena Trivan? Da li smo glasali da se DS skloni ili da dovodite Trivanovu, Vesica, koketirate sa Tadicem? Vi izgleda niste nista naucili od DS!

VUNA KICO

pre 9 godina

NIJE FER da kopiras Milosevica. Ja sam tada isao na miting za Milosevica, a sada bih, iako tvoj glasac, isao u KONTRAMITING.
Mnogo ste bre ljigavi !!!

Zeljko

pre 9 godina

SNS kao najveća vladajuća stranka mora da se odredi prema optužbama Saše Jankovića na rad VBA, Ministarstva odbrane i Višeg tužilaštva u vezi sa incidentom na paradi ponosa.
Čekanje i ćutanje može samo da stvori sumnje da nadležni organi nisu u stanju da vrše vlast u skladu sa zakonima i mandatom građana.

bezbedna

pre 9 godina

Svakim danom sve vise su ucestali napadi na premijera i vladu,ali nista im to ne vredi jer premijer medju gradjanima Srbije uziva nikad vecu podrsku!

Filip

pre 9 godina

Napadi s boka, ali i s preda na Vucica i SNS su svakodnevni i to po vise puta na dan. Nema ni dana predaha, bez ikakvog preterivanja. Sta je sve i ko je sve iza toga moze da se analizira, ali za to ovde nema mesta. Pomenucu samo neke moguce interesne grupe: tajkuni, oni koji podrzavaju nezavisnost Kosova i otudjivanje imovine Srbije na Kosovu, kriminalci, politicka mafija...

Boro9

pre 9 godina

Nemam ništa protiv skupa podrške Vučiću. Čak šta više ako se organizujem idem da mu dam podršku u inat svim Kandićkama, Šešeljima i ženama u crnom. Dosta mi je više trulih političara ala Tadić, Pajtić ili lažnih nacionalista ala Šešelj.

drvobradi

pre 9 godina

Alek mi te volimo. A on, sa suzom u oku, drhtavoga glasa sa bine poručuje:"Volim i ja vas". Kakav rimejk jednog, sada već starog srpskog klasika.

makar sta!!!

pre 9 godina

...kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji napadi na suverenost Srbije".

Paranoja na kvadrat!

Po meni, vama bratijo gori pod noktima, pa ste postali malo previse nervozni!!!

bob

pre 9 godina

niko bre nesme da kritikuje vodju!tisina tamo!rec da nisam cuo!gde bi mi bili da se recimo vucic,nikolic,seselj,milosevic nisu bavili politikom?sigurno odavno u eu i ziveli bi ko normalni svet,e sad kladim se da necete da objavite moj komentar jer pisem protiv vodje.hvala

@JelenaCout

pre 9 godina

Čuli su da se Jankoviću sprema od strane dobronamernih građana podrška ispred skupšine, pa bi ovi botovi da budu bučniji. Neće vam ovo proći, iskreno se nadam. Podrška Saši Jankoviću!

lp

pre 9 godina

Nismo ni za jedne ni za druge , idite svi zajedno u Severnu Koreju na primer. Isti ste , konstanta ovih godina narod sve siromasni i manje posla a vasi prihodi veci,porodice obezbedjenje...M"ss

Nikoleta

pre 9 godina

Naprednjaci, najveca ste politicka opcija, sa neverovatnom podrskom u narodu. Nikakvi napadi ne treba da vas tangiraju, radite ono za sta ste dobili mandat

KAKAV SKUP

pre 9 godina

Kakvi skupovi i mitinzi podrške, to je radio MJilošević pa pao, sns ne zna da vlada, ne zna da s e obračuna sa političkim protivnicima i kadrovima, prima ih u svoje redove i sama sebi pravi podmetač i haos.U toku je razbijanje iznutra sns, IZNUTRA, uz pomoć pojedinih medija, ambasadora i mm fonda.

Jovan

pre 9 godina

Ajmo na Ušće ljubi vas majka, pa tamo plješćite dragome vam vodji.
Bolje i ne znate, ta vi ste opšte poznata škola iz devedesetih.
Nego vas malo sad pojača trivanka :))) verovatno će i ona na miting?

poštovati zakone

pre 9 godina

Nigde nije objavljeno da je neko napao Srbiju i njen suverenitet. Kad se to dogodilo? Ja čuh samo da onaj ministar Gašić uporno neče da obmudsmanu da traženu dokumentaciju, na osnovu koje ovaj treba da izvrši kontrolu rada VBA.O tome se ovih dana mnodgo piše- a kako i ne bi kad je Gašić prekršio zakon. Morao je da da sve traženo ombudsmanu. Eto, a vi se već uplašili da neko ugrožava Srbiju. Ma ne!!! Samo treba poštovati zakon.

Zare

pre 9 godina

Sve mi nekako jasno. Ajde Pajtića, on je opozicija. Ajde Natašu nju mrzite iz radikalskih dana. Nije mi nikako jasno zašto se sad ovako okomiste na ovog Jankovića. Čovek je tražio ono što mu po zakonu sleduje kao Zaštitniku gradjana. Da dobije informacije. Lepo objasnio, da ima neke indicije i da od vojske traži da mu pošalju sve što ima o tom slučaju. Ministar i vojska ne žele da poštuju zakon i postavljaju se iznad zakona a samim tim i iznad države. Po svemu sudeći samo iz razloga što je ceo slučaj vezan za brata premijera i što On i obezbedjenje mu (koje mu ne pripada) očigledno nisu baš do kraja ispoštovali zakon u incidentu za vreme Parade ponosa. Zaštitnika i njegovu platu sami izglasaste (ili bar ne promeniste). Sad kad je čovek rešio nešto i da radi i zaradi tu platu vama smeta. I on i njegova plata. A Vojska primenjuje crkveni recept. Kad god neko kod njih nešto zabrlja oni ne umeju da priznaju svoje greške i nadju krivce u svojim redovima nego se sve neveštije i neveštije brane i potežu sve otrovnije argumente van celog slučaja pa na kraju onog ko ih poziva na odgovornost nazovu izdajnikom koji podriva temelje države (crkva poteže srbstvo i pravoslavlje). Veoma opasna je namera SNSa da sada ovo iskoristi za homogenizaciju naroda u odbranu premijera koji ni u jednom od ovih slučajeva apsolutno nije apostrofiran i da se "razni Pajići, Kandićke i Jankovići" optužuju za nešto što bi moglo da zvuči kao veleizdaja i da se narod poziva da ih malte ne linčuje!

teks

pre 9 godina

Krezuba Srbija dobija svojih 5 minuta.
(Luka, 29. januar 2015 18:38)evo i ja imam problem sa zubima ali nisam niti cu ikad biti za vucica i sns

NikolaD

pre 9 godina

Znas onaj osecaj kada gledas neku nepravdu i kada bi eksplodirao od kolicine maltretiranja.
To je onaj osecaj kada smo izlazili na ulice da srusimo Slobu.
Taj isti osecaj se javlja u meni sada. Muka mi je od ovih SNS maloumnika vise!

BOT detector V2.0

pre 9 godina

Neargumentovani napadi su samo dokaz da Vucic dobro radi svoj posao.....
(bisa, 29. januar 2015 21:46)

Znas li ti sta znaci rec argument?

chasseur

pre 9 godina

e moja draga bivsa braco, zar vam ni zastitnik gradjana nije dobra? zastitnik vas i vasih interesa koji je tu da se brine da ni jedna sluzba, ni jedan covek ma ko on bio, da ne moze samostalno da vedri i oblaci... ni to vam me valja. Zasluzili smo i gore....deco nasa, oprostite nam.

Jellena

pre 9 godina

Dragi naprednjaci, podrska koju uzivate u narodu nikako, po mom shvatanju, ne treba da se kvantifikuje na ulicama. Dakle, stranacki organi treba da odrade svoj deo posla, izaberete najbolje u svojim redovima i pred nas izadjete sa kadrovskim resenjima uz sveobuhvatnu zastitu nasih interesa.Bezbedonosne procene i rizici su pitanje institucija kojima je to u ingerenciji...i tu niko ne sme da napravi niti jedan propust.

Majda S

pre 9 godina

Nisam pristalica bilo kakvih skupova podrske, jer ih smatram bespotrebnim trosenjem vremena i novca, a ni jednog nemamo mnogo. Podrsku i poverenje gradjana imate, tako da radite najbolje sto mozete. A konsolidacija vasih redova, dobrim kadriranjemje je vec stvar vase odluke i procene

Vekic Veselin

pre 9 godina

Podrivanje ove vlasti na nekakve perfidne nacine je odavno vec vidljivo..Narod to vidi i zna,zato im i nece poci za rukom,sada imamo stabilnu i odgovornu Vladu!

Milosavljevic

pre 9 godina

Zaista je potrebno raditi i na ovom polju. Sada svi koriste priliku kada je premijer u inostranstvu da napadaju i mute vodu. Kad macke nema...

KAZNA ZA PARKIRANJE

pre 9 godina

Miting neće popraviti stvari dok sns ne počne da koristi sfe poluge vlasti a posebno prema kriminalu, lažima i podmetanjima i ne počne da vodi svoju kadrovsku poltiiku a ne politiku preuzimanja propalih snaga koje je narod skinuo na izborima.

slaĐaN

pre 9 godina

Ni malo ne iznenađuju napadi na vladu i sve one koji vredno i pošteno obavljaju svoje funkcije i odrađuju zadatke u interesu građana Srbije jer mnogi ne mogu da se pomire sa činjenicom da mere koje se sprovode daju pozitivne rezultate, a zna se ko je za to najzaslužniji.

Sloter

pre 9 godina

Prvo treba videti ko ti upucuje kritiku a ako je to neko ko necemu vredi treba se zabrinuti a posto u ovom slucaju kritike upucuje DS koji nicemu ne vredi ne treba ni pridavati nekom znacaju.

Izida

pre 9 godina

Sad se zaista preteralo sa napadima, što su naprednjaci tolerantniji to je iskrzana opozicija sve bezobraznija. Podhitno doneti mere da se građani zaštite od te bahatosti, ne kulture i govora mržnje koju šire

Mrvica

pre 9 godina

Ovakvih i slicnih napada na SNS bilo je i bice.Nekome ocito smeta sto je Vucic dokazao svojom sposobnoscu da moze da ispravi mnoge stvari u zemlji.

Bosa

pre 9 godina

Mi kada god krenemo dobrim putem i kada nas i svet pohvaljuje zbog stvari koje menjamo i kada smo tako blizu da uspemo i postanemo ozbiljna,uredjena drzava uvek se jave oni koji posto poto pokusavaju da naprave cirkus od svega i prikazu nas u najgorem svetlu!E protiv takvih se treba boriti!

Afrodita

pre 9 godina

Smatram da je neophodno održavanje jednog takvog skupa kako bi dokazali sebi,a i drugima da želimo slobodnu Srbiju koja će nezavisno od drugih odlučivati o svojoj budućnosti. Poslednjih dana smo svedoci učestalih napada na premijera i sadašnju Vladu, i tome se mora stati na put!

herkules s

pre 9 godina

Kada se pogleda poslednjih nekoliko meseci unazad, jasno se moze sklopiti slika da bivsi demokratski rezim preko zastitnika gradjana ,ali i preko nevladinih organizacija i sada Sabica pokusava da obezvredi rad pojedinih institucija ,a time i destabilizuje vladu.

Marshall BG

pre 9 godina

Pa vi ste definitivno izgubili kompas...
Slicne stvari radili su Slobini poltroni, da bi vodji pokazali koliko ga narod voli.
Ali ovo.. Taj nivo izrazavanja i komunikacije, domaci i strani neprijatelji, Veliki Vodja ugrozen, "drzava, to je ON"... Kontramiting, k'o nekada.
Bre, dokle?

druze bobane

pre 9 godina

Ko vas napada? imate preko 40% podrske i sta ostane od toga? DS ne zna gde se nalazi a o ostalima da ne pricamo..Napadamo vas MI,stranacki neutralni narod koji svojim ocima vidi vas fuseraj.Ako cete se zbog nas obicnih smrtnika skupljati onda niste ni za taj posao..Vas najveci problem je vasa NESTRUCNOST koja vas zakopava iz dana u dan..Imate organizovane botove po forumima koji po sablonu pisu i iritiraju zdrav razum..Eto ko vas napada,NAROD SRBIJE.

VUNA KICO

pre 9 godina

NIJE FER da kopiras Milosevica. Ja sam tada isao na miting za Milosevica, a sada bih, iako tvoj glasac, isao u KONTRAMITING.
Mnogo ste bre ljigavi !!!

Cerezit

pre 9 godina

Dragi moji SNS - ovci , PAKUJTE KOFERE POLAKO. Vec ste 3 godine na vlasti , a nista se nije pomaklo sa mrtve tacke ( 2 godine u vladi sa Dacicem i godinu dana samostalno ) VECINA NARODA VAS NE ZELI ! Objavite istrazivanja javnog mnjenja...AKO SMETE

Milan

pre 9 godina

Jel vas napada i Jelena Trivan? Da li smo glasali da se DS skloni ili da dovodite Trivanovu, Vesica, koketirate sa Tadicem? Vi izgleda niste nista naucili od DS!

Autobusi

pre 9 godina

Od kad je SNS poistovecen sa Srbijom? Ako su to napadi kako vi kazete, tj kritike na vas rad, to je zato sto ne radite kako treba, ili u opstene radite! Vi niste i nikada necete biti drzava, vi ste samo trenutno vladajuca stranka... Drzava je narod i gradjani republike Srbije i on vas mogu lako najuriti isto kao sto vas je i doveo, imajte to na um...

Za poltron, spremni!

pre 9 godina

"da li su građani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke".

Oh, molim vas, da to prenosi RTS uživo! Moramo se uvući našem Vođi i drhtati. Koji su to pozeri i debili. A i mi što ih trpimo.

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 9 godina

Hmmm, otkad je Aleksandar Vucic drzava? Jel mu je djed ostavio u amanet?
Otkad je SNS drzava? Napad na rukovodstvo ne moze da bude napad na drzavu, osim ako rukovodstvo ne misli da je drzava, a svi znamo gde vodi pristup "l'etat c'est moi" ... u 1789. ;).

marija

pre 9 godina

pa ovo je klasična zamena teza. Mi gradjani treba da tražimo skupove jer vlast nas napada. Ko će nas da zaštiti ako ne Ombudsman. Podrška otporu.

drvobradi

pre 9 godina

Alek mi te volimo. A on, sa suzom u oku, drhtavoga glasa sa bine poručuje:"Volim i ja vas". Kakav rimejk jednog, sada već starog srpskog klasika.

Zeljko

pre 9 godina

SNS kao najveća vladajuća stranka mora da se odredi prema optužbama Saše Jankovića na rad VBA, Ministarstva odbrane i Višeg tužilaštva u vezi sa incidentom na paradi ponosa.
Čekanje i ćutanje može samo da stvori sumnje da nadležni organi nisu u stanju da vrše vlast u skladu sa zakonima i mandatom građana.

bob

pre 9 godina

niko bre nesme da kritikuje vodju!tisina tamo!rec da nisam cuo!gde bi mi bili da se recimo vucic,nikolic,seselj,milosevic nisu bavili politikom?sigurno odavno u eu i ziveli bi ko normalni svet,e sad kladim se da necete da objavite moj komentar jer pisem protiv vodje.hvala

KAKAV SKUP

pre 9 godina

Kakvi skupovi i mitinzi podrške, to je radio MJilošević pa pao, sns ne zna da vlada, ne zna da s e obračuna sa političkim protivnicima i kadrovima, prima ih u svoje redove i sama sebi pravi podmetač i haos.U toku je razbijanje iznutra sns, IZNUTRA, uz pomoć pojedinih medija, ambasadora i mm fonda.

makar sta!!!

pre 9 godina

...kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji napadi na suverenost Srbije".

Paranoja na kvadrat!

Po meni, vama bratijo gori pod noktima, pa ste postali malo previse nervozni!!!

@JelenaCout

pre 9 godina

Čuli su da se Jankoviću sprema od strane dobronamernih građana podrška ispred skupšine, pa bi ovi botovi da budu bučniji. Neće vam ovo proći, iskreno se nadam. Podrška Saši Jankoviću!

lp

pre 9 godina

Nismo ni za jedne ni za druge , idite svi zajedno u Severnu Koreju na primer. Isti ste , konstanta ovih godina narod sve siromasni i manje posla a vasi prihodi veci,porodice obezbedjenje...M"ss

Boro9

pre 9 godina

Nemam ništa protiv skupa podrške Vučiću. Čak šta više ako se organizujem idem da mu dam podršku u inat svim Kandićkama, Šešeljima i ženama u crnom. Dosta mi je više trulih političara ala Tadić, Pajtić ili lažnih nacionalista ala Šešelj.

bezbedna

pre 9 godina

Svakim danom sve vise su ucestali napadi na premijera i vladu,ali nista im to ne vredi jer premijer medju gradjanima Srbije uziva nikad vecu podrsku!

Jovan

pre 9 godina

Ajmo na Ušće ljubi vas majka, pa tamo plješćite dragome vam vodji.
Bolje i ne znate, ta vi ste opšte poznata škola iz devedesetih.
Nego vas malo sad pojača trivanka :))) verovatno će i ona na miting?

Filip

pre 9 godina

Napadi s boka, ali i s preda na Vucica i SNS su svakodnevni i to po vise puta na dan. Nema ni dana predaha, bez ikakvog preterivanja. Sta je sve i ko je sve iza toga moze da se analizira, ali za to ovde nema mesta. Pomenucu samo neke moguce interesne grupe: tajkuni, oni koji podrzavaju nezavisnost Kosova i otudjivanje imovine Srbije na Kosovu, kriminalci, politicka mafija...

poštovati zakone

pre 9 godina

Nigde nije objavljeno da je neko napao Srbiju i njen suverenitet. Kad se to dogodilo? Ja čuh samo da onaj ministar Gašić uporno neče da obmudsmanu da traženu dokumentaciju, na osnovu koje ovaj treba da izvrši kontrolu rada VBA.O tome se ovih dana mnodgo piše- a kako i ne bi kad je Gašić prekršio zakon. Morao je da da sve traženo ombudsmanu. Eto, a vi se već uplašili da neko ugrožava Srbiju. Ma ne!!! Samo treba poštovati zakon.

Mrvica

pre 9 godina

Ovakvih i slicnih napada na SNS bilo je i bice.Nekome ocito smeta sto je Vucic dokazao svojom sposobnoscu da moze da ispravi mnoge stvari u zemlji.

Izida

pre 9 godina

Sad se zaista preteralo sa napadima, što su naprednjaci tolerantniji to je iskrzana opozicija sve bezobraznija. Podhitno doneti mere da se građani zaštite od te bahatosti, ne kulture i govora mržnje koju šire

Nikoleta

pre 9 godina

Naprednjaci, najveca ste politicka opcija, sa neverovatnom podrskom u narodu. Nikakvi napadi ne treba da vas tangiraju, radite ono za sta ste dobili mandat

Vekic Veselin

pre 9 godina

Podrivanje ove vlasti na nekakve perfidne nacine je odavno vec vidljivo..Narod to vidi i zna,zato im i nece poci za rukom,sada imamo stabilnu i odgovornu Vladu!

Sloter

pre 9 godina

Prvo treba videti ko ti upucuje kritiku a ako je to neko ko necemu vredi treba se zabrinuti a posto u ovom slucaju kritike upucuje DS koji nicemu ne vredi ne treba ni pridavati nekom znacaju.

Milosavljevic

pre 9 godina

Zaista je potrebno raditi i na ovom polju. Sada svi koriste priliku kada je premijer u inostranstvu da napadaju i mute vodu. Kad macke nema...

Bosa

pre 9 godina

Mi kada god krenemo dobrim putem i kada nas i svet pohvaljuje zbog stvari koje menjamo i kada smo tako blizu da uspemo i postanemo ozbiljna,uredjena drzava uvek se jave oni koji posto poto pokusavaju da naprave cirkus od svega i prikazu nas u najgorem svetlu!E protiv takvih se treba boriti!

Afrodita

pre 9 godina

Smatram da je neophodno održavanje jednog takvog skupa kako bi dokazali sebi,a i drugima da želimo slobodnu Srbiju koja će nezavisno od drugih odlučivati o svojoj budućnosti. Poslednjih dana smo svedoci učestalih napada na premijera i sadašnju Vladu, i tome se mora stati na put!

Majda S

pre 9 godina

Nisam pristalica bilo kakvih skupova podrske, jer ih smatram bespotrebnim trosenjem vremena i novca, a ni jednog nemamo mnogo. Podrsku i poverenje gradjana imate, tako da radite najbolje sto mozete. A konsolidacija vasih redova, dobrim kadriranjemje je vec stvar vase odluke i procene

KAZNA ZA PARKIRANJE

pre 9 godina

Miting neće popraviti stvari dok sns ne počne da koristi sfe poluge vlasti a posebno prema kriminalu, lažima i podmetanjima i ne počne da vodi svoju kadrovsku poltiiku a ne politiku preuzimanja propalih snaga koje je narod skinuo na izborima.

Jellena

pre 9 godina

Dragi naprednjaci, podrska koju uzivate u narodu nikako, po mom shvatanju, ne treba da se kvantifikuje na ulicama. Dakle, stranacki organi treba da odrade svoj deo posla, izaberete najbolje u svojim redovima i pred nas izadjete sa kadrovskim resenjima uz sveobuhvatnu zastitu nasih interesa.Bezbedonosne procene i rizici su pitanje institucija kojima je to u ingerenciji...i tu niko ne sme da napravi niti jedan propust.

BOT detector V2.0

pre 9 godina

Neargumentovani napadi su samo dokaz da Vucic dobro radi svoj posao.....
(bisa, 29. januar 2015 21:46)

Znas li ti sta znaci rec argument?

slaĐaN

pre 9 godina

Ni malo ne iznenađuju napadi na vladu i sve one koji vredno i pošteno obavljaju svoje funkcije i odrađuju zadatke u interesu građana Srbije jer mnogi ne mogu da se pomire sa činjenicom da mere koje se sprovode daju pozitivne rezultate, a zna se ko je za to najzaslužniji.

herkules s

pre 9 godina

Kada se pogleda poslednjih nekoliko meseci unazad, jasno se moze sklopiti slika da bivsi demokratski rezim preko zastitnika gradjana ,ali i preko nevladinih organizacija i sada Sabica pokusava da obezvredi rad pojedinih institucija ,a time i destabilizuje vladu.

teks

pre 9 godina

Krezuba Srbija dobija svojih 5 minuta.
(Luka, 29. januar 2015 18:38)evo i ja imam problem sa zubima ali nisam niti cu ikad biti za vucica i sns

chasseur

pre 9 godina

e moja draga bivsa braco, zar vam ni zastitnik gradjana nije dobra? zastitnik vas i vasih interesa koji je tu da se brine da ni jedna sluzba, ni jedan covek ma ko on bio, da ne moze samostalno da vedri i oblaci... ni to vam me valja. Zasluzili smo i gore....deco nasa, oprostite nam.

NikolaD

pre 9 godina

Znas onaj osecaj kada gledas neku nepravdu i kada bi eksplodirao od kolicine maltretiranja.
To je onaj osecaj kada smo izlazili na ulice da srusimo Slobu.
Taj isti osecaj se javlja u meni sada. Muka mi je od ovih SNS maloumnika vise!

Zare

pre 9 godina

Sve mi nekako jasno. Ajde Pajtića, on je opozicija. Ajde Natašu nju mrzite iz radikalskih dana. Nije mi nikako jasno zašto se sad ovako okomiste na ovog Jankovića. Čovek je tražio ono što mu po zakonu sleduje kao Zaštitniku gradjana. Da dobije informacije. Lepo objasnio, da ima neke indicije i da od vojske traži da mu pošalju sve što ima o tom slučaju. Ministar i vojska ne žele da poštuju zakon i postavljaju se iznad zakona a samim tim i iznad države. Po svemu sudeći samo iz razloga što je ceo slučaj vezan za brata premijera i što On i obezbedjenje mu (koje mu ne pripada) očigledno nisu baš do kraja ispoštovali zakon u incidentu za vreme Parade ponosa. Zaštitnika i njegovu platu sami izglasaste (ili bar ne promeniste). Sad kad je čovek rešio nešto i da radi i zaradi tu platu vama smeta. I on i njegova plata. A Vojska primenjuje crkveni recept. Kad god neko kod njih nešto zabrlja oni ne umeju da priznaju svoje greške i nadju krivce u svojim redovima nego se sve neveštije i neveštije brane i potežu sve otrovnije argumente van celog slučaja pa na kraju onog ko ih poziva na odgovornost nazovu izdajnikom koji podriva temelje države (crkva poteže srbstvo i pravoslavlje). Veoma opasna je namera SNSa da sada ovo iskoristi za homogenizaciju naroda u odbranu premijera koji ni u jednom od ovih slučajeva apsolutno nije apostrofiran i da se "razni Pajići, Kandićke i Jankovići" optužuju za nešto što bi moglo da zvuči kao veleizdaja i da se narod poziva da ih malte ne linčuje!