Četvrtak, 29.01.2015.

17:11

Vučić: Mi smo mali, radimo posao

Srbija se zalaže za miroljubovo rešenje u istočnoj Ukrajini, rekao je danas u Beču predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Mi smo mali, radimo posao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

ZVGR

pre 9 godina

(TETREB NA GRANI, 29. januar 2015 18:48)
Samo se ti ponadaj da je SNS u haosu.Stranka funkcionise kao Svajcarski sat.A Vucic prima pohvale sa svih strana,i to je mnogo bitnije za Srbiju.Podrska koju dobijamo.

Majda S

pre 9 godina

Previse smo mi mali i slobodno mogu reci poprilicno nebitni u ovim igrankama svetskih mocnika i kreatora politike. Ne preostaje nam nista drugo nego da nastavimo borbu za golu egzistenciju.

Galeb

pre 9 godina

Valjda smo nesto naucili iz zadnjih par decenija a to je da se ne mesamo u sukobe najmocnijih zemalja i da treba da idemo svojim putem!Tako treba da se ponasamo i kao predsedavajuci OEBS i da tu funkciju iskoristimo u cilju sto brzeg prikljucivanja EU!Pozitivno je sto nas zapadne zemlje podrzavaju ovako prijateljski!

OBRAZ

pre 9 godina

premijer ima projekciju budućnosti SRbije i sve moguće varijante realizacije promena i reformi u srbiji i da očekuje pozitivne reakcije koje će dovesti do boljeg života gradjana u Srbiji

herkules s

pre 9 godina

Srbija sprovodi prijateljsku i politiku mira i smatra da moze samo takvu politiku propagirati i kada bude predsedavala OEBS-om jer za svaki politicki problem u svetu, jedino dijalog moze biti najbolje resenje.

Klopa

pre 9 godina

Mislim da smo ostvarili odlicnu komunikaciju sa evropskim zemljama. To nam svakako garatuje vise ulaganja i samim tim opravak ekonomskog stanja u drzavi.

nole

pre 9 godina

U ovom trenutku kad je nasa zemlja na prekretnici medjunarodnih desavanja najvanije je napraviti kvalitetan balanas izmedju Rusije na jednoj i Eu na drugoj strani! Sva nasa ulozena energija mora biti u skladu sa nacionalnim interesima!

Majda S

pre 9 godina

Previse smo mi mali i slobodno mogu reci poprilicno nebitni u ovim igrankama svetskih mocnika i kreatora politike. Ne preostaje nam nista drugo nego da nastavimo borbu za golu egzistenciju.

Izida

pre 9 godina

Srbija je zemlja koja i sama ima problem sa delom svoje teritorije i zbog toga moze da razume slične probleme, međutim suštinski nema snagu da bude odlučujući faktor, al može da bude konstruktivan partner velikim zemljama EU.

Natalija

pre 9 godina

Bitno je da se ne naruse odnosi ni sa jednom stranom. To je jako tesko i poprilicno opterecujuce za sve, ali dobra volja ce rezultirati uspehom na svim poljima. Ne treba okretati ledja Rusiji ali nas plan da udjemo u EU treba na vreme realizovati.

nata

pre 9 godina

Nama je u interesu da imamo sto bolje odnose sa svima. Sa Rusijom, bratske odnose treba odrzavati , ali EU nam je prioritet. I ka tome treba teziti.

Jellena

pre 9 godina

Ko ima energetske potencijale i resurse moze da vlada svetom. Svi mi, enegretski zavisnici, mislim i na zemlje EU i nas, prvenstveno zavisimo od dobre volje dobavljaca iz Rusije. Ovde su u pitanju igre velikih mocnika....mi treba da sledimo svoj put i borimo se za opstanak. Sve ostalo je van nase moci

bikica

pre 9 godina

Ocigedno da je Vucic politikom koju vodi uspeo da promeni pogled mnogih na Srbiju....cini mi se da uzivamo sve vise postovanja u svetu.Da budem iskrena,nisam verovala da ce on uspeti u tome......

Ajrin

pre 9 godina

U svakoj Vucicevoj izjavi se vidi njegova objektivnost i realno gledanje na stvari. Ne velica Srbiju i ne pravi od nje kljucni faktor vec pokusava da na osnovu onoga sto je evidentno i realno, ucini da Srbija prosperira.

polina

pre 9 godina

Odnosi sa clanicama EU su stabilniji,sto govori cinjenica da su nasi funkcioneri postovani i cenjeni u evropskim zemljama. Tu sansu, da uz njihovu pomoc nasa drzava napreduje treba maksimalno iskoristiti.

Sajko

pre 9 godina

Stav Srbije je nikome ne naneti zlo, a pomoći svakome u rešavanju nastalih problema. To je po onoj staroj "Ako ne možeš pomoći, skloni se nemoj odmagati".

Green

pre 9 godina

Dosta je truda uloženo da bi bili gde smo sada. Težak period je iza nas, treba još da se mnogo šta uradi, ali na dobrom smo putu.

PrKi

pre 9 godina

Iako mala zemlja po površini, mi smo veliki po svojim delima i svojoj snazi, po svojoj borbi u sprovođenju započetih mera i reformi, po ugledu i značaju koji Srbija ima u zemljama sveta, a koji je postignut zahvaljujući ovoj vladi i njenoj borbi za što brže pridruživanje EU, kao i očuvanju stabilnosti zapadnog balkana.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Srbija je dolaskom na celo Vlade Aleksandra Vucic krenula putem drustvenog progresa. To je prvi prioritet politike koju Vlada vodi u ovom trenutku. Ono sto nam je svakako veoma bitno to je da nase napore, volju i zelju i izuzetno je vazno da to primete drzave koje su progresivne i koje bi kao takve mogle pruziti svoj doprinos prevazilazenju drustvene krize u Srbiji. Ono sto je takodje veoma pozitivno Srbija je za veoma kratko vreme uspela da stvori i obnovi mnoga prijateljsztva u celom svetu, tako da bi nam medjunarodni odnosi ucinili proces reformi jednostvanijim. Ono sto je svakako jos vaznije sve te napore treba da prati i privlacenje novih investicija i predstavljanje Srbije kao drzave pogodne za investiranja svakako bi dovelo do pozitivnih promena u ekonomskom sistemu Srbije i time uticale na resavanje drustvenih problema. Kao veoma jaka drzava EU ,Austrija ima najveci broj investitora u Srbiji, i nadamo se da ce Srbija biti jos privlacnija za nove Austrijske investitore.

Protokol

pre 9 godina

Srbija je zemlja u razvoju i mora da se uklapa sa politikom Evrope kako bi imala podrsku EU. Austrija je jedna bitna clanica EU koja moze dosta da nam pomogne kako na politickom, tako ina ekonomskom polju. Danasnja vlast na celu sa Vucicem zasluzuje sve pohvale i punu podrsku jer su jedini politicari koji su uspeli da vrate Srbiji ugled u svetu i koji se trude da na sve strane sveta pronadju investitore koji bi ulagali u nasu zemlju. Da je prethodna vlast radila deseti deo ovoga, sad verovatno da nebi bili u takvoj situaciji.

Mary

pre 9 godina

Srbija kao mala zemlja ne moze mnogo da ucini da se rese sukobi u Ukrajini, ali kao zemlja koja ima dobre odnose sa EU i Rusijom moze da pomogne. U pravu je Vucic, mi nismo clanica EU, pa ne mozemo ni da govorimo o sankcijama Rusiji. Nas cilj je da korektno obavimo posao i ucvrstimo poziciju Srbije u svetu.

Veljo

pre 9 godina

Mi treba ovo predsedavanje OEBS-om da iskoristimo da pokazemo da smo odgovorna zemlja spremna za promene a ne da se bavimo svetskim temama koje ne mogu da rese ni najmocnije zemlje!Sada je vreme da pokazemo da smo postali ozbiljna zemlja!

фокус

pre 9 godina

дуг пут је Србија прошла да би се пријатељство са Аустијом олако схватило. Стигли смо до јасне политицке слике, хвала премијеру на максималном залагању да Србију, иако је мала, уздигне представљајући је испред нас

декомпозиција

pre 9 godina

Jош један доказ да после дугог низа година неуспеха, држава напокон постаје стабилна захваљујући напорима и залагању владе и добрим реформама.

cokolada

pre 9 godina

Srbija i Austrija imaju dobru i prijateljsku i poslovnu saradnju dug niz godina, pa je shodno tome Vucic bio u Becu i razgovarao je sa predsednikom Austrije o EU, reformama vlade Srbije, poslovnoj saradnji dve zemlje, pri cemu su stavovi i Vucica i Fisera saglaseni.

Aleksandra

pre 9 godina

17.01.2013 Danska podržava Srbiju ka EU
02.10.2013 Slovenija podržava naš evropski put
12.11.2013 Poljska podržava Srbiju ka EU
03.02.2014 Austrija podržava Srbiju
03.07.2014 Francuska podržava Srbiju na putu ka EU
03.10.2014 Austrija nas podržava
17.11.2014 Nemačka podržava Srbiju na putu ka EU
22.11.2014 Italija snažno podržava Srbiju
28.11.2014 Letonija uz Srbiju na putu ka EU
01.12.2014 Rumunija za Srbiju u EU
08.12.2014 Velika Britanija podržava naš put ka EU
18.12.2014 Puna podrška Francuske Srbiji
26.12.2014 Vatikan želi Srbiju u EU
15.01.2015 Velika Britanija podržava Srbiju
26.01.2015 Finska podržava Srbiju
29.01.2014 Beč podržava Srbiju na putu ka EU

A mi i dalje na sporednom putu.

Milana 22

pre 9 godina

Mi smo nama najveci! Kad se pomene Austrija, ja pomislim na uredjenost, stabilnost i trdiciju. Kad se pomene Svajcarska, pomislim na savrsenstvo. Ali, zato kad se pomene Rusija, meni srce odmah nekako vece! I taman tu balansiram kao Srbija...

hari

pre 9 godina

U sasvim korektnom razgovoru Vucic i Fisera saglaseno je da uskoro treba otvoriti neka poglavlja vezana za EU, istaknuto je da Srbija reformama koje sprovodi pravi sebi put ka EU bez kocnica, a razgovarano je i o opstoj saradnji dve zemlje, sto je veoma dobro.

haustor

pre 9 godina

Prema svakoj zemlji koja nas podrzava na nasem putu ka EU, i koja smatra reforme vlade Srbije veoma dobrim ima prijateljstvo i postovanje od strane nase zemlje, sto je ponovo slucaj sa Austrijom gde je Vucic bio na razgovoru sa predsednikom iste.

oko

pre 9 godina

Vucic je u razgovoru sa Fiserom izneo jednu sasvim logicnu cinjenicu a to je da Srbija jos nije clan EU pa se shodno tome i ne pita za sankcije koje u EU razmatraju da prosire prema Rusiji, isticuci da imamo dobar odnos prema Rusiji ali i da istovremeno imamo cilj a to je EU.

lepeza

pre 9 godina

Nista pogresno niti lose Vucic nije rekao u cinjenici da je Srbija mala zemlja, ali da je to ne sprecava da sprovodi teske reforme, koje imaju najveci tempo ove godine. Ovo je istakao u poseti kod austrijskog predsednika Fisera, koji je pohvalio reforme koje Srbija sprovodi.

Jellka

pre 9 godina

Uvek smo sa Austrijom imali prijateljske odnose,podrska ove zemlje za Srbiju je jako bitna.Moramo se truditi da odrzavamo i negujemo te odnose zarad dobra obe strane.

vampir

pre 9 godina

Vucic je ovog puta bio u Becu na sastanku sa predsednikom Austrije sa kojim je sagledavao put Srbije ka EU, analizirajuci doasadnje rezultate reformi koje vlada Srbije sprovodi, na sta je Fiser istakao da Srbija treba da nastavim putem kojim je posla i koji je dobar.

cvet

pre 9 godina

Na osnovu dosadasnjih razgovora Vucica sa evropskim zvanicnicima moze se reci da se nasa zemlja zaista sada vise ceni u odnosu na neke prethodne periode. Vucic je ovog puta imao sastanak sa predsednikom Austrije koji je istakao da Srbija ima podrsku i pomoc iste na putu ka EU.

Kokan

pre 9 godina

Neka EU sama resava svoje probleme sa Rusijom a mi ako mozemo samo cemo pomoci u mirnom resavanju sukoba dok je nas prioritet resavanje svojih problema i sto brzi ulazak u EU!Do sada smo na dobrom putu i samo tako da nastavimo!

baja

pre 9 godina

Saradnja sa EU ,moze doneti samo dobro ovoj zemlji. Posle porazavajucih rezultata demokratskih strucnjaka, konacno nas posmatraju kao ozbiljnu drzavu, ciji premijer ima za cilj da sprovede reforme i opravi drzavu od demokratskog kraha.

Sovica

pre 9 godina

Srbija je krenula putem drustvenog progresa i izuzetno je vazno da to primete drzave koje su progresivne i koje bi kao takve mogle pruziti svoj doprinos prevazilazenju drustvene krize u Srbiji. Cvrsti medjunarodni odnosi ucinili bi proces reformi jednostvanijim. Privlacenje novih investicija i predstavljanje Srbije kao drzave pogodne za investiranja svakako bi dovelo do pozitivnih promena u ekonomskom sistemu Srbije i time uticale na resavanje drustvenih problema.

Nimrod

pre 9 godina

Srbija se zalaže za miroljubovo rešenje u istočnoj Ukrajini - dobro a jel ima iko ko misli da se Srbija zalaze za ratno rešenje? Potpuno nepotrebno ponavljanje floskula

Helena

pre 9 godina

Samo da sto pre dodje dan kada Fiser bude cesitao Srbiji kao najmladjoj clanici EU, to mi je zelja zbog toga sam i glalsa za Vucica u kom sam prepoznala da moze mnogo da pomogne na tom putu...

V Plemic

pre 9 godina

Priotitet Srbije u ovoj godini mora biti privlačenje stranih investicija i otvaranje održivih radnih mesta u realnom sektoru privrede.
Sve ostale "velike" međunarodne teme, kao što su: borba protiv terorizma, ukrajinska kriza, kriza euro-zone, južni tok itd. moraju biti u drugom planu. Suviše smo mali i nejaki da bi mogli da igramo igru gde su glavni učesnici veliki igrači.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Snosis najvecu krivicu za sve greske a ima ih koliko hoces, okupio si nikakvu ekipu sastavljenu od raznih limara i hoces rezultat, nemoze. Seti se samo koliko si potkopavao Djindjica, sve se vraca ali na zalost i obican svet strada. Podnesi ostavku i bezi.

Galeb

pre 9 godina

Valjda smo nesto naucili iz zadnjih par decenija a to je da se ne mesamo u sukobe najmocnijih zemalja i da treba da idemo svojim putem!Tako treba da se ponasamo i kao predsedavajuci OEBS i da tu funkciju iskoristimo u cilju sto brzeg prikljucivanja EU!Pozitivno je sto nas zapadne zemlje podrzavaju ovako prijateljski!

TETREB NA GRANI

pre 9 godina

Srbija je pred velikim izazovima a Vučić pred mnogo većim, sns je u haosu, vlast preuzima opozicija kroz kadrovsku politiku sns, očigledno iz pomoć ambasadora, medija i loše politike sns vlast se gubi i mi ostajemo u mulju prošle vlasti.

zoka

pre 9 godina

Mi nismo mali, mali covece ! Prestanite da nas brukate po svetu, da nam obarate vrednost, da nas opet zavadjate sa okruzenjem. Ako ne znate bolje, siroko vam polje.

Stefani

pre 9 godina

Mi sprovodimo reforme zbog nas samih i ne zelimo da udjemo u EU kao najveci siromah. Austrija odlicno prepoznaje nas plan, i koliko vidim 100 posto nas podrzava.

Kokan

pre 9 godina

Neka EU sama resava svoje probleme sa Rusijom a mi ako mozemo samo cemo pomoci u mirnom resavanju sukoba dok je nas prioritet resavanje svojih problema i sto brzi ulazak u EU!Do sada smo na dobrom putu i samo tako da nastavimo!

Pufnica

pre 9 godina

Neophodna je saradnja Srbije i drugih razvijenih zemalja. Kontakti sa razlicitim drzavama doveli bi do pozitivnih promena unutar Srbije, buduci da bi Srbija kroz razlicite kontakte sa razvijenijim drzavama usvajala karakteristike koje ove drzave cine modernim i uredjenim. Veoma je vazno da Srbija ukaze na svoju odluku o stvaranju savremene i zakonima uredjene drzave.

Brati

pre 9 godina

Srbija mora iskoristini jaku podrsku Austrije koju nam pruza ka evropskom putu,kao i jacanje politicke i ekonomske stabilnosti.Kao veoma jaka drzava EU ,Austrija ima najveći broj investitora u Srbiji,i nadamo se da ce Srbija biti jos privlacnija za nove Austriske investitore.

Mikica Kostic

pre 9 godina

Ovakve posete Vucica mi ulivaju veliku nadu u sto skoriji oporavak Srbije. Vucic se prisvim ovim posetama zalaze da izvuce maksimum za nasu drzavu.

Jellka

pre 9 godina

Uvek smo sa Austrijom imali prijateljske odnose,podrska ove zemlje za Srbiju je jako bitna.Moramo se truditi da odrzavamo i negujemo te odnose zarad dobra obe strane.

oko

pre 9 godina

Vucic je u razgovoru sa Fiserom izneo jednu sasvim logicnu cinjenicu a to je da Srbija jos nije clan EU pa se shodno tome i ne pita za sankcije koje u EU razmatraju da prosire prema Rusiji, isticuci da imamo dobar odnos prema Rusiji ali i da istovremeno imamo cilj a to je EU.

vampir

pre 9 godina

Vucic je ovog puta bio u Becu na sastanku sa predsednikom Austrije sa kojim je sagledavao put Srbije ka EU, analizirajuci doasadnje rezultate reformi koje vlada Srbije sprovodi, na sta je Fiser istakao da Srbija treba da nastavim putem kojim je posla i koji je dobar.

cvet

pre 9 godina

Na osnovu dosadasnjih razgovora Vucica sa evropskim zvanicnicima moze se reci da se nasa zemlja zaista sada vise ceni u odnosu na neke prethodne periode. Vucic je ovog puta imao sastanak sa predsednikom Austrije koji je istakao da Srbija ima podrsku i pomoc iste na putu ka EU.

lepeza

pre 9 godina

Nista pogresno niti lose Vucic nije rekao u cinjenici da je Srbija mala zemlja, ali da je to ne sprecava da sprovodi teske reforme, koje imaju najveci tempo ove godine. Ovo je istakao u poseti kod austrijskog predsednika Fisera, koji je pohvalio reforme koje Srbija sprovodi.

haustor

pre 9 godina

Prema svakoj zemlji koja nas podrzava na nasem putu ka EU, i koja smatra reforme vlade Srbije veoma dobrim ima prijateljstvo i postovanje od strane nase zemlje, sto je ponovo slucaj sa Austrijom gde je Vucic bio na razgovoru sa predsednikom iste.

Kokan

pre 9 godina

Neka EU sama resava svoje probleme sa Rusijom a mi ako mozemo samo cemo pomoci u mirnom resavanju sukoba dok je nas prioritet resavanje svojih problema i sto brzi ulazak u EU!Do sada smo na dobrom putu i samo tako da nastavimo!

hari

pre 9 godina

U sasvim korektnom razgovoru Vucic i Fisera saglaseno je da uskoro treba otvoriti neka poglavlja vezana za EU, istaknuto je da Srbija reformama koje sprovodi pravi sebi put ka EU bez kocnica, a razgovarano je i o opstoj saradnji dve zemlje, sto je veoma dobro.

TETREB NA GRANI

pre 9 godina

Srbija je pred velikim izazovima a Vučić pred mnogo većim, sns je u haosu, vlast preuzima opozicija kroz kadrovsku politiku sns, očigledno iz pomoć ambasadora, medija i loše politike sns vlast se gubi i mi ostajemo u mulju prošle vlasti.

Helena

pre 9 godina

Samo da sto pre dodje dan kada Fiser bude cesitao Srbiji kao najmladjoj clanici EU, to mi je zelja zbog toga sam i glalsa za Vucica u kom sam prepoznala da moze mnogo da pomogne na tom putu...

Stefani

pre 9 godina

Mi sprovodimo reforme zbog nas samih i ne zelimo da udjemo u EU kao najveci siromah. Austrija odlicno prepoznaje nas plan, i koliko vidim 100 posto nas podrzava.

baja

pre 9 godina

Saradnja sa EU ,moze doneti samo dobro ovoj zemlji. Posle porazavajucih rezultata demokratskih strucnjaka, konacno nas posmatraju kao ozbiljnu drzavu, ciji premijer ima za cilj da sprovede reforme i opravi drzavu od demokratskog kraha.

Klopa

pre 9 godina

Mislim da smo ostvarili odlicnu komunikaciju sa evropskim zemljama. To nam svakako garatuje vise ulaganja i samim tim opravak ekonomskog stanja u drzavi.

Kokan

pre 9 godina

Neka EU sama resava svoje probleme sa Rusijom a mi ako mozemo samo cemo pomoci u mirnom resavanju sukoba dok je nas prioritet resavanje svojih problema i sto brzi ulazak u EU!Do sada smo na dobrom putu i samo tako da nastavimo!

OBRAZ

pre 9 godina

premijer ima projekciju budućnosti SRbije i sve moguće varijante realizacije promena i reformi u srbiji i da očekuje pozitivne reakcije koje će dovesti do boljeg života gradjana u Srbiji

Brati

pre 9 godina

Srbija mora iskoristini jaku podrsku Austrije koju nam pruza ka evropskom putu,kao i jacanje politicke i ekonomske stabilnosti.Kao veoma jaka drzava EU ,Austrija ima najveći broj investitora u Srbiji,i nadamo se da ce Srbija biti jos privlacnija za nove Austriske investitore.

Natalija

pre 9 godina

Bitno je da se ne naruse odnosi ni sa jednom stranom. To je jako tesko i poprilicno opterecujuce za sve, ali dobra volja ce rezultirati uspehom na svim poljima. Ne treba okretati ledja Rusiji ali nas plan da udjemo u EU treba na vreme realizovati.

Pufnica

pre 9 godina

Neophodna je saradnja Srbije i drugih razvijenih zemalja. Kontakti sa razlicitim drzavama doveli bi do pozitivnih promena unutar Srbije, buduci da bi Srbija kroz razlicite kontakte sa razvijenijim drzavama usvajala karakteristike koje ove drzave cine modernim i uredjenim. Veoma je vazno da Srbija ukaze na svoju odluku o stvaranju savremene i zakonima uredjene drzave.

Izida

pre 9 godina

Srbija je zemlja koja i sama ima problem sa delom svoje teritorije i zbog toga moze da razume slične probleme, međutim suštinski nema snagu da bude odlučujući faktor, al može da bude konstruktivan partner velikim zemljama EU.

Sovica

pre 9 godina

Srbija je krenula putem drustvenog progresa i izuzetno je vazno da to primete drzave koje su progresivne i koje bi kao takve mogle pruziti svoj doprinos prevazilazenju drustvene krize u Srbiji. Cvrsti medjunarodni odnosi ucinili bi proces reformi jednostvanijim. Privlacenje novih investicija i predstavljanje Srbije kao drzave pogodne za investiranja svakako bi dovelo do pozitivnih promena u ekonomskom sistemu Srbije i time uticale na resavanje drustvenih problema.

nata

pre 9 godina

Nama je u interesu da imamo sto bolje odnose sa svima. Sa Rusijom, bratske odnose treba odrzavati , ali EU nam je prioritet. I ka tome treba teziti.

Majda S

pre 9 godina

Previse smo mi mali i slobodno mogu reci poprilicno nebitni u ovim igrankama svetskih mocnika i kreatora politike. Ne preostaje nam nista drugo nego da nastavimo borbu za golu egzistenciju.

herkules s

pre 9 godina

Srbija sprovodi prijateljsku i politiku mira i smatra da moze samo takvu politiku propagirati i kada bude predsedavala OEBS-om jer za svaki politicki problem u svetu, jedino dijalog moze biti najbolje resenje.

ZVGR

pre 9 godina

(TETREB NA GRANI, 29. januar 2015 18:48)
Samo se ti ponadaj da je SNS u haosu.Stranka funkcionise kao Svajcarski sat.A Vucic prima pohvale sa svih strana,i to je mnogo bitnije za Srbiju.Podrska koju dobijamo.

V Plemic

pre 9 godina

Priotitet Srbije u ovoj godini mora biti privlačenje stranih investicija i otvaranje održivih radnih mesta u realnom sektoru privrede.
Sve ostale "velike" međunarodne teme, kao što su: borba protiv terorizma, ukrajinska kriza, kriza euro-zone, južni tok itd. moraju biti u drugom planu. Suviše smo mali i nejaki da bi mogli da igramo igru gde su glavni učesnici veliki igrači.

nole

pre 9 godina

U ovom trenutku kad je nasa zemlja na prekretnici medjunarodnih desavanja najvanije je napraviti kvalitetan balanas izmedju Rusije na jednoj i Eu na drugoj strani! Sva nasa ulozena energija mora biti u skladu sa nacionalnim interesima!

Galeb

pre 9 godina

Valjda smo nesto naucili iz zadnjih par decenija a to je da se ne mesamo u sukobe najmocnijih zemalja i da treba da idemo svojim putem!Tako treba da se ponasamo i kao predsedavajuci OEBS i da tu funkciju iskoristimo u cilju sto brzeg prikljucivanja EU!Pozitivno je sto nas zapadne zemlje podrzavaju ovako prijateljski!

Mikica Kostic

pre 9 godina

Ovakve posete Vucica mi ulivaju veliku nadu u sto skoriji oporavak Srbije. Vucic se prisvim ovim posetama zalaze da izvuce maksimum za nasu drzavu.

Jellena

pre 9 godina

Ko ima energetske potencijale i resurse moze da vlada svetom. Svi mi, enegretski zavisnici, mislim i na zemlje EU i nas, prvenstveno zavisimo od dobre volje dobavljaca iz Rusije. Ovde su u pitanju igre velikih mocnika....mi treba da sledimo svoj put i borimo se za opstanak. Sve ostalo je van nase moci

Majda S

pre 9 godina

Previse smo mi mali i slobodno mogu reci poprilicno nebitni u ovim igrankama svetskih mocnika i kreatora politike. Ne preostaje nam nista drugo nego da nastavimo borbu za golu egzistenciju.

Galeb

pre 9 godina

Valjda smo nesto naucili iz zadnjih par decenija a to je da se ne mesamo u sukobe najmocnijih zemalja i da treba da idemo svojim putem!Tako treba da se ponasamo i kao predsedavajuci OEBS i da tu funkciju iskoristimo u cilju sto brzeg prikljucivanja EU!Pozitivno je sto nas zapadne zemlje podrzavaju ovako prijateljski!

Milana 22

pre 9 godina

Mi smo nama najveci! Kad se pomene Austrija, ja pomislim na uredjenost, stabilnost i trdiciju. Kad se pomene Svajcarska, pomislim na savrsenstvo. Ali, zato kad se pomene Rusija, meni srce odmah nekako vece! I taman tu balansiram kao Srbija...

декомпозиција

pre 9 godina

Jош један доказ да после дугог низа година неуспеха, држава напокон постаје стабилна захваљујући напорима и залагању владе и добрим реформама.

фокус

pre 9 godina

дуг пут је Србија прошла да би се пријатељство са Аустијом олако схватило. Стигли смо до јасне политицке слике, хвала премијеру на максималном залагању да Србију, иако је мала, уздигне представљајући је испред нас

polina

pre 9 godina

Odnosi sa clanicama EU su stabilniji,sto govori cinjenica da su nasi funkcioneri postovani i cenjeni u evropskim zemljama. Tu sansu, da uz njihovu pomoc nasa drzava napreduje treba maksimalno iskoristiti.

cokolada

pre 9 godina

Srbija i Austrija imaju dobru i prijateljsku i poslovnu saradnju dug niz godina, pa je shodno tome Vucic bio u Becu i razgovarao je sa predsednikom Austrije o EU, reformama vlade Srbije, poslovnoj saradnji dve zemlje, pri cemu su stavovi i Vucica i Fisera saglaseni.

Ajrin

pre 9 godina

U svakoj Vucicevoj izjavi se vidi njegova objektivnost i realno gledanje na stvari. Ne velica Srbiju i ne pravi od nje kljucni faktor vec pokusava da na osnovu onoga sto je evidentno i realno, ucini da Srbija prosperira.

PrKi

pre 9 godina

Iako mala zemlja po površini, mi smo veliki po svojim delima i svojoj snazi, po svojoj borbi u sprovođenju započetih mera i reformi, po ugledu i značaju koji Srbija ima u zemljama sveta, a koji je postignut zahvaljujući ovoj vladi i njenoj borbi za što brže pridruživanje EU, kao i očuvanju stabilnosti zapadnog balkana.

Sajko

pre 9 godina

Stav Srbije je nikome ne naneti zlo, a pomoći svakome u rešavanju nastalih problema. To je po onoj staroj "Ako ne možeš pomoći, skloni se nemoj odmagati".

Green

pre 9 godina

Dosta je truda uloženo da bi bili gde smo sada. Težak period je iza nas, treba još da se mnogo šta uradi, ali na dobrom smo putu.

bikica

pre 9 godina

Ocigedno da je Vucic politikom koju vodi uspeo da promeni pogled mnogih na Srbiju....cini mi se da uzivamo sve vise postovanja u svetu.Da budem iskrena,nisam verovala da ce on uspeti u tome......

BOZANA - 63

pre 9 godina

Srbija je dolaskom na celo Vlade Aleksandra Vucic krenula putem drustvenog progresa. To je prvi prioritet politike koju Vlada vodi u ovom trenutku. Ono sto nam je svakako veoma bitno to je da nase napore, volju i zelju i izuzetno je vazno da to primete drzave koje su progresivne i koje bi kao takve mogle pruziti svoj doprinos prevazilazenju drustvene krize u Srbiji. Ono sto je takodje veoma pozitivno Srbija je za veoma kratko vreme uspela da stvori i obnovi mnoga prijateljsztva u celom svetu, tako da bi nam medjunarodni odnosi ucinili proces reformi jednostvanijim. Ono sto je svakako jos vaznije sve te napore treba da prati i privlacenje novih investicija i predstavljanje Srbije kao drzave pogodne za investiranja svakako bi dovelo do pozitivnih promena u ekonomskom sistemu Srbije i time uticale na resavanje drustvenih problema. Kao veoma jaka drzava EU ,Austrija ima najveci broj investitora u Srbiji, i nadamo se da ce Srbija biti jos privlacnija za nove Austrijske investitore.

Veljo

pre 9 godina

Mi treba ovo predsedavanje OEBS-om da iskoristimo da pokazemo da smo odgovorna zemlja spremna za promene a ne da se bavimo svetskim temama koje ne mogu da rese ni najmocnije zemlje!Sada je vreme da pokazemo da smo postali ozbiljna zemlja!

Mary

pre 9 godina

Srbija kao mala zemlja ne moze mnogo da ucini da se rese sukobi u Ukrajini, ali kao zemlja koja ima dobre odnose sa EU i Rusijom moze da pomogne. U pravu je Vucic, mi nismo clanica EU, pa ne mozemo ni da govorimo o sankcijama Rusiji. Nas cilj je da korektno obavimo posao i ucvrstimo poziciju Srbije u svetu.

Protokol

pre 9 godina

Srbija je zemlja u razvoju i mora da se uklapa sa politikom Evrope kako bi imala podrsku EU. Austrija je jedna bitna clanica EU koja moze dosta da nam pomogne kako na politickom, tako ina ekonomskom polju. Danasnja vlast na celu sa Vucicem zasluzuje sve pohvale i punu podrsku jer su jedini politicari koji su uspeli da vrate Srbiji ugled u svetu i koji se trude da na sve strane sveta pronadju investitore koji bi ulagali u nasu zemlju. Da je prethodna vlast radila deseti deo ovoga, sad verovatno da nebi bili u takvoj situaciji.

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Snosis najvecu krivicu za sve greske a ima ih koliko hoces, okupio si nikakvu ekipu sastavljenu od raznih limara i hoces rezultat, nemoze. Seti se samo koliko si potkopavao Djindjica, sve se vraca ali na zalost i obican svet strada. Podnesi ostavku i bezi.

Nimrod

pre 9 godina

Srbija se zalaže za miroljubovo rešenje u istočnoj Ukrajini - dobro a jel ima iko ko misli da se Srbija zalaze za ratno rešenje? Potpuno nepotrebno ponavljanje floskula

zoka

pre 9 godina

Mi nismo mali, mali covece ! Prestanite da nas brukate po svetu, da nam obarate vrednost, da nas opet zavadjate sa okruzenjem. Ako ne znate bolje, siroko vam polje.

Aleksandra

pre 9 godina

17.01.2013 Danska podržava Srbiju ka EU
02.10.2013 Slovenija podržava naš evropski put
12.11.2013 Poljska podržava Srbiju ka EU
03.02.2014 Austrija podržava Srbiju
03.07.2014 Francuska podržava Srbiju na putu ka EU
03.10.2014 Austrija nas podržava
17.11.2014 Nemačka podržava Srbiju na putu ka EU
22.11.2014 Italija snažno podržava Srbiju
28.11.2014 Letonija uz Srbiju na putu ka EU
01.12.2014 Rumunija za Srbiju u EU
08.12.2014 Velika Britanija podržava naš put ka EU
18.12.2014 Puna podrška Francuske Srbiji
26.12.2014 Vatikan želi Srbiju u EU
15.01.2015 Velika Britanija podržava Srbiju
26.01.2015 Finska podržava Srbiju
29.01.2014 Beč podržava Srbiju na putu ka EU

A mi i dalje na sporednom putu.

Nimrod

pre 9 godina

Srbija se zalaže za miroljubovo rešenje u istočnoj Ukrajini - dobro a jel ima iko ko misli da se Srbija zalaze za ratno rešenje? Potpuno nepotrebno ponavljanje floskula

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

Snosis najvecu krivicu za sve greske a ima ih koliko hoces, okupio si nikakvu ekipu sastavljenu od raznih limara i hoces rezultat, nemoze. Seti se samo koliko si potkopavao Djindjica, sve se vraca ali na zalost i obican svet strada. Podnesi ostavku i bezi.

zoka

pre 9 godina

Mi nismo mali, mali covece ! Prestanite da nas brukate po svetu, da nam obarate vrednost, da nas opet zavadjate sa okruzenjem. Ako ne znate bolje, siroko vam polje.

Aleksandra

pre 9 godina

17.01.2013 Danska podržava Srbiju ka EU
02.10.2013 Slovenija podržava naš evropski put
12.11.2013 Poljska podržava Srbiju ka EU
03.02.2014 Austrija podržava Srbiju
03.07.2014 Francuska podržava Srbiju na putu ka EU
03.10.2014 Austrija nas podržava
17.11.2014 Nemačka podržava Srbiju na putu ka EU
22.11.2014 Italija snažno podržava Srbiju
28.11.2014 Letonija uz Srbiju na putu ka EU
01.12.2014 Rumunija za Srbiju u EU
08.12.2014 Velika Britanija podržava naš put ka EU
18.12.2014 Puna podrška Francuske Srbiji
26.12.2014 Vatikan želi Srbiju u EU
15.01.2015 Velika Britanija podržava Srbiju
26.01.2015 Finska podržava Srbiju
29.01.2014 Beč podržava Srbiju na putu ka EU

A mi i dalje na sporednom putu.

Stefani

pre 9 godina

Mi sprovodimo reforme zbog nas samih i ne zelimo da udjemo u EU kao najveci siromah. Austrija odlicno prepoznaje nas plan, i koliko vidim 100 posto nas podrzava.

Brati

pre 9 godina

Srbija mora iskoristini jaku podrsku Austrije koju nam pruza ka evropskom putu,kao i jacanje politicke i ekonomske stabilnosti.Kao veoma jaka drzava EU ,Austrija ima najveći broj investitora u Srbiji,i nadamo se da ce Srbija biti jos privlacnija za nove Austriske investitore.

Sovica

pre 9 godina

Srbija je krenula putem drustvenog progresa i izuzetno je vazno da to primete drzave koje su progresivne i koje bi kao takve mogle pruziti svoj doprinos prevazilazenju drustvene krize u Srbiji. Cvrsti medjunarodni odnosi ucinili bi proces reformi jednostvanijim. Privlacenje novih investicija i predstavljanje Srbije kao drzave pogodne za investiranja svakako bi dovelo do pozitivnih promena u ekonomskom sistemu Srbije i time uticale na resavanje drustvenih problema.

Pufnica

pre 9 godina

Neophodna je saradnja Srbije i drugih razvijenih zemalja. Kontakti sa razlicitim drzavama doveli bi do pozitivnih promena unutar Srbije, buduci da bi Srbija kroz razlicite kontakte sa razvijenijim drzavama usvajala karakteristike koje ove drzave cine modernim i uredjenim. Veoma je vazno da Srbija ukaze na svoju odluku o stvaranju savremene i zakonima uredjene drzave.

Helena

pre 9 godina

Samo da sto pre dodje dan kada Fiser bude cesitao Srbiji kao najmladjoj clanici EU, to mi je zelja zbog toga sam i glalsa za Vucica u kom sam prepoznala da moze mnogo da pomogne na tom putu...

V Plemic

pre 9 godina

Priotitet Srbije u ovoj godini mora biti privlačenje stranih investicija i otvaranje održivih radnih mesta u realnom sektoru privrede.
Sve ostale "velike" međunarodne teme, kao što su: borba protiv terorizma, ukrajinska kriza, kriza euro-zone, južni tok itd. moraju biti u drugom planu. Suviše smo mali i nejaki da bi mogli da igramo igru gde su glavni učesnici veliki igrači.

Mikica Kostic

pre 9 godina

Ovakve posete Vucica mi ulivaju veliku nadu u sto skoriji oporavak Srbije. Vucic se prisvim ovim posetama zalaze da izvuce maksimum za nasu drzavu.

Galeb

pre 9 godina

Valjda smo nesto naucili iz zadnjih par decenija a to je da se ne mesamo u sukobe najmocnijih zemalja i da treba da idemo svojim putem!Tako treba da se ponasamo i kao predsedavajuci OEBS i da tu funkciju iskoristimo u cilju sto brzeg prikljucivanja EU!Pozitivno je sto nas zapadne zemlje podrzavaju ovako prijateljski!

baja

pre 9 godina

Saradnja sa EU ,moze doneti samo dobro ovoj zemlji. Posle porazavajucih rezultata demokratskih strucnjaka, konacno nas posmatraju kao ozbiljnu drzavu, ciji premijer ima za cilj da sprovede reforme i opravi drzavu od demokratskog kraha.

Kokan

pre 9 godina

Neka EU sama resava svoje probleme sa Rusijom a mi ako mozemo samo cemo pomoci u mirnom resavanju sukoba dok je nas prioritet resavanje svojih problema i sto brzi ulazak u EU!Do sada smo na dobrom putu i samo tako da nastavimo!

TETREB NA GRANI

pre 9 godina

Srbija je pred velikim izazovima a Vučić pred mnogo većim, sns je u haosu, vlast preuzima opozicija kroz kadrovsku politiku sns, očigledno iz pomoć ambasadora, medija i loše politike sns vlast se gubi i mi ostajemo u mulju prošle vlasti.

Kokan

pre 9 godina

Neka EU sama resava svoje probleme sa Rusijom a mi ako mozemo samo cemo pomoci u mirnom resavanju sukoba dok je nas prioritet resavanje svojih problema i sto brzi ulazak u EU!Do sada smo na dobrom putu i samo tako da nastavimo!

cvet

pre 9 godina

Na osnovu dosadasnjih razgovora Vucica sa evropskim zvanicnicima moze se reci da se nasa zemlja zaista sada vise ceni u odnosu na neke prethodne periode. Vucic je ovog puta imao sastanak sa predsednikom Austrije koji je istakao da Srbija ima podrsku i pomoc iste na putu ka EU.

Jellka

pre 9 godina

Uvek smo sa Austrijom imali prijateljske odnose,podrska ove zemlje za Srbiju je jako bitna.Moramo se truditi da odrzavamo i negujemo te odnose zarad dobra obe strane.

oko

pre 9 godina

Vucic je u razgovoru sa Fiserom izneo jednu sasvim logicnu cinjenicu a to je da Srbija jos nije clan EU pa se shodno tome i ne pita za sankcije koje u EU razmatraju da prosire prema Rusiji, isticuci da imamo dobar odnos prema Rusiji ali i da istovremeno imamo cilj a to je EU.

haustor

pre 9 godina

Prema svakoj zemlji koja nas podrzava na nasem putu ka EU, i koja smatra reforme vlade Srbije veoma dobrim ima prijateljstvo i postovanje od strane nase zemlje, sto je ponovo slucaj sa Austrijom gde je Vucic bio na razgovoru sa predsednikom iste.

lepeza

pre 9 godina

Nista pogresno niti lose Vucic nije rekao u cinjenici da je Srbija mala zemlja, ali da je to ne sprecava da sprovodi teske reforme, koje imaju najveci tempo ove godine. Ovo je istakao u poseti kod austrijskog predsednika Fisera, koji je pohvalio reforme koje Srbija sprovodi.

vampir

pre 9 godina

Vucic je ovog puta bio u Becu na sastanku sa predsednikom Austrije sa kojim je sagledavao put Srbije ka EU, analizirajuci doasadnje rezultate reformi koje vlada Srbije sprovodi, na sta je Fiser istakao da Srbija treba da nastavim putem kojim je posla i koji je dobar.

hari

pre 9 godina

U sasvim korektnom razgovoru Vucic i Fisera saglaseno je da uskoro treba otvoriti neka poglavlja vezana za EU, istaknuto je da Srbija reformama koje sprovodi pravi sebi put ka EU bez kocnica, a razgovarano je i o opstoj saradnji dve zemlje, sto je veoma dobro.

ZVGR

pre 9 godina

(TETREB NA GRANI, 29. januar 2015 18:48)
Samo se ti ponadaj da je SNS u haosu.Stranka funkcionise kao Svajcarski sat.A Vucic prima pohvale sa svih strana,i to je mnogo bitnije za Srbiju.Podrska koju dobijamo.

Milana 22

pre 9 godina

Mi smo nama najveci! Kad se pomene Austrija, ja pomislim na uredjenost, stabilnost i trdiciju. Kad se pomene Svajcarska, pomislim na savrsenstvo. Ali, zato kad se pomene Rusija, meni srce odmah nekako vece! I taman tu balansiram kao Srbija...

Green

pre 9 godina

Dosta je truda uloženo da bi bili gde smo sada. Težak period je iza nas, treba još da se mnogo šta uradi, ali na dobrom smo putu.

nata

pre 9 godina

Nama je u interesu da imamo sto bolje odnose sa svima. Sa Rusijom, bratske odnose treba odrzavati , ali EU nam je prioritet. I ka tome treba teziti.

декомпозиција

pre 9 godina

Jош један доказ да после дугог низа година неуспеха, држава напокон постаје стабилна захваљујући напорима и залагању владе и добрим реформама.

фокус

pre 9 godina

дуг пут је Србија прошла да би се пријатељство са Аустијом олако схватило. Стигли смо до јасне политицке слике, хвала премијеру на максималном залагању да Србију, иако је мала, уздигне представљајући је испред нас

cokolada

pre 9 godina

Srbija i Austrija imaju dobru i prijateljsku i poslovnu saradnju dug niz godina, pa je shodno tome Vucic bio u Becu i razgovarao je sa predsednikom Austrije o EU, reformama vlade Srbije, poslovnoj saradnji dve zemlje, pri cemu su stavovi i Vucica i Fisera saglaseni.

Protokol

pre 9 godina

Srbija je zemlja u razvoju i mora da se uklapa sa politikom Evrope kako bi imala podrsku EU. Austrija je jedna bitna clanica EU koja moze dosta da nam pomogne kako na politickom, tako ina ekonomskom polju. Danasnja vlast na celu sa Vucicem zasluzuje sve pohvale i punu podrsku jer su jedini politicari koji su uspeli da vrate Srbiji ugled u svetu i koji se trude da na sve strane sveta pronadju investitore koji bi ulagali u nasu zemlju. Da je prethodna vlast radila deseti deo ovoga, sad verovatno da nebi bili u takvoj situaciji.

Mary

pre 9 godina

Srbija kao mala zemlja ne moze mnogo da ucini da se rese sukobi u Ukrajini, ali kao zemlja koja ima dobre odnose sa EU i Rusijom moze da pomogne. U pravu je Vucic, mi nismo clanica EU, pa ne mozemo ni da govorimo o sankcijama Rusiji. Nas cilj je da korektno obavimo posao i ucvrstimo poziciju Srbije u svetu.

Veljo

pre 9 godina

Mi treba ovo predsedavanje OEBS-om da iskoristimo da pokazemo da smo odgovorna zemlja spremna za promene a ne da se bavimo svetskim temama koje ne mogu da rese ni najmocnije zemlje!Sada je vreme da pokazemo da smo postali ozbiljna zemlja!

BOZANA - 63

pre 9 godina

Srbija je dolaskom na celo Vlade Aleksandra Vucic krenula putem drustvenog progresa. To je prvi prioritet politike koju Vlada vodi u ovom trenutku. Ono sto nam je svakako veoma bitno to je da nase napore, volju i zelju i izuzetno je vazno da to primete drzave koje su progresivne i koje bi kao takve mogle pruziti svoj doprinos prevazilazenju drustvene krize u Srbiji. Ono sto je takodje veoma pozitivno Srbija je za veoma kratko vreme uspela da stvori i obnovi mnoga prijateljsztva u celom svetu, tako da bi nam medjunarodni odnosi ucinili proces reformi jednostvanijim. Ono sto je svakako jos vaznije sve te napore treba da prati i privlacenje novih investicija i predstavljanje Srbije kao drzave pogodne za investiranja svakako bi dovelo do pozitivnih promena u ekonomskom sistemu Srbije i time uticale na resavanje drustvenih problema. Kao veoma jaka drzava EU ,Austrija ima najveci broj investitora u Srbiji, i nadamo se da ce Srbija biti jos privlacnija za nove Austrijske investitore.

Sajko

pre 9 godina

Stav Srbije je nikome ne naneti zlo, a pomoći svakome u rešavanju nastalih problema. To je po onoj staroj "Ako ne možeš pomoći, skloni se nemoj odmagati".

PrKi

pre 9 godina

Iako mala zemlja po površini, mi smo veliki po svojim delima i svojoj snazi, po svojoj borbi u sprovođenju započetih mera i reformi, po ugledu i značaju koji Srbija ima u zemljama sveta, a koji je postignut zahvaljujući ovoj vladi i njenoj borbi za što brže pridruživanje EU, kao i očuvanju stabilnosti zapadnog balkana.

bikica

pre 9 godina

Ocigedno da je Vucic politikom koju vodi uspeo da promeni pogled mnogih na Srbiju....cini mi se da uzivamo sve vise postovanja u svetu.Da budem iskrena,nisam verovala da ce on uspeti u tome......

Ajrin

pre 9 godina

U svakoj Vucicevoj izjavi se vidi njegova objektivnost i realno gledanje na stvari. Ne velica Srbiju i ne pravi od nje kljucni faktor vec pokusava da na osnovu onoga sto je evidentno i realno, ucini da Srbija prosperira.

polina

pre 9 godina

Odnosi sa clanicama EU su stabilniji,sto govori cinjenica da su nasi funkcioneri postovani i cenjeni u evropskim zemljama. Tu sansu, da uz njihovu pomoc nasa drzava napreduje treba maksimalno iskoristiti.

Jellena

pre 9 godina

Ko ima energetske potencijale i resurse moze da vlada svetom. Svi mi, enegretski zavisnici, mislim i na zemlje EU i nas, prvenstveno zavisimo od dobre volje dobavljaca iz Rusije. Ovde su u pitanju igre velikih mocnika....mi treba da sledimo svoj put i borimo se za opstanak. Sve ostalo je van nase moci

Klopa

pre 9 godina

Mislim da smo ostvarili odlicnu komunikaciju sa evropskim zemljama. To nam svakako garatuje vise ulaganja i samim tim opravak ekonomskog stanja u drzavi.

Natalija

pre 9 godina

Bitno je da se ne naruse odnosi ni sa jednom stranom. To je jako tesko i poprilicno opterecujuce za sve, ali dobra volja ce rezultirati uspehom na svim poljima. Ne treba okretati ledja Rusiji ali nas plan da udjemo u EU treba na vreme realizovati.

nole

pre 9 godina

U ovom trenutku kad je nasa zemlja na prekretnici medjunarodnih desavanja najvanije je napraviti kvalitetan balanas izmedju Rusije na jednoj i Eu na drugoj strani! Sva nasa ulozena energija mora biti u skladu sa nacionalnim interesima!

Izida

pre 9 godina

Srbija je zemlja koja i sama ima problem sa delom svoje teritorije i zbog toga moze da razume slične probleme, međutim suštinski nema snagu da bude odlučujući faktor, al može da bude konstruktivan partner velikim zemljama EU.

Majda S

pre 9 godina

Previse smo mi mali i slobodno mogu reci poprilicno nebitni u ovim igrankama svetskih mocnika i kreatora politike. Ne preostaje nam nista drugo nego da nastavimo borbu za golu egzistenciju.

OBRAZ

pre 9 godina

premijer ima projekciju budućnosti SRbije i sve moguće varijante realizacije promena i reformi u srbiji i da očekuje pozitivne reakcije koje će dovesti do boljeg života gradjana u Srbiji

herkules s

pre 9 godina

Srbija sprovodi prijateljsku i politiku mira i smatra da moze samo takvu politiku propagirati i kada bude predsedavala OEBS-om jer za svaki politicki problem u svetu, jedino dijalog moze biti najbolje resenje.

Majda S

pre 9 godina

Previse smo mi mali i slobodno mogu reci poprilicno nebitni u ovim igrankama svetskih mocnika i kreatora politike. Ne preostaje nam nista drugo nego da nastavimo borbu za golu egzistenciju.

Galeb

pre 9 godina

Valjda smo nesto naucili iz zadnjih par decenija a to je da se ne mesamo u sukobe najmocnijih zemalja i da treba da idemo svojim putem!Tako treba da se ponasamo i kao predsedavajuci OEBS i da tu funkciju iskoristimo u cilju sto brzeg prikljucivanja EU!Pozitivno je sto nas zapadne zemlje podrzavaju ovako prijateljski!