Četvrtak, 29.01.2015.

11:13

"DS jedina može da smeni režim"

Predsednik DS Bojan Pajtić izjavio je da će vladu u senci, uz jedna ili dva izuzetka, činiti ljudi koji do sada nisu bili deo bilo koje od republičkih vlada.

Izvor: Beta

"DS jedina može da smeni režim" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

JASNA

pre 9 godina

Ti sa 6 posto a ostali ispod cenzusa jos zivite u nadi da mozete nesto uraditi na politickoj sceni.Ti jedino sta si dobro uradio bila je kritika zakona koji je tvoja Vlada donela.

nikola

pre 9 godina

Ako je istina ono što Pajtić priča da jedino DS može smeniti SNS sa vlasti, onda je SNS sigurno na vlasti narednih 10-ak godina.

Kiril

pre 9 godina

Videla žaba da se konji potkivaju,pa i ona digla nogu... Aha,znači sada bi da "glumi" Sirizu.Ali neće mu uspeti,već je on svoje "odglumio".

damica

pre 9 godina

Pajtiću,videli smo vaš stručni kadar na delu i još ga preživljavamo...ne trudite se više.Raspišite izbore,ako ste muško...mislim,ako ste...mislim,muško.

msm

pre 9 godina

Zar nije bilo dovoljno sto su nas doveli do ivice propasti , sada bi opet da formiraju vladu.Za Srbiju bi bilo najbolje da Pajtic i slicni njemu nestanu sa politicke scene.

smejem se

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne nasmejem. Hoce Pajtic da rusi vlast a ni svoju stranku ne moze da dovede u red. Kidaju se po savovima, svako vuce na svoju stranu.

dusanka

pre 9 godina

Budite malo korisni, pomognite bar malo da se izvucemo iz minusa u koji smo upali zahvaljujuci samo vama. Bice vremena za dokolicu i pravljenje nekih vlada iz senke i ostalih zanimacija.

andrijanaB

pre 9 godina

I Kostunica okupio strucnjake, akademike i ostale znalce pa vidi ga gde je sad. Narod voli one koji mnogo rade a ne one koji mnogo pametuju.

Artemida

pre 9 godina

Zaista bi bilo zanimljivo da nam još objasniš i kojim to rezultatima i nakraju krajeva kojim kapacitetima mislite da srušite današnju vladu!?

Holi

pre 9 godina

Krajnje je vreme da neko objasni ovom coveku da je narod izabrao ovu vlast legalno na izborima i samo narod moze i da ih smeni, a ne raspadnuta DS.

MIlan1989g

pre 9 godina

Izgleda da vam matematika nije jaca strana,tesko ce neko sa 6 % podrske naroda uspeti da smeni nekoga koji ima podrsku 50 % naroda u ovoj drzavi. Imali ste sansu,pokazali ste sta znate,narod je sa tih 6 % rekao sta misli o vama i tu se stavlja tacka.

gocaB

pre 9 godina

Znaci narod je glup sto je glasao za ovu vlast a kod Pajtica je intelektualna elita koja jedino moze da izvede zemlju iz krize. Ovaj covek je indirektno skoro polovinu gradjana Srbije sa pravom glasa proglasio glupim.

anakin

pre 9 godina

Pa gde ti je Pajticu bila ta strucnost i pamet dok ste bili na vlasti vise od decenije, zasto ste cuvali te strucnjake tolike godine pa ste se setili njih sad kad ste na ivici cenzusa?

Maki

pre 9 godina

Pajtic je sa njegovim kadrom bio toliko dugo na vlasti, pa su nam dovoljno pokazali sta “umeju”. Verujem da sada ne bi imali ni onih 6 posto glasova!

trek

pre 9 godina

Bezuspesan pokusaj Pajtica da privuce medijsku paznju u cilju diskreditovanja premijera koji je jasno i i nedvosmisleno osmislio strategiju za izlazak iz krize.

Tref

pre 9 godina

Pajtic I njegovi puleni se bune, zato sto je proslo vreme manipulacije I lopovisanja. Oni drugacije ne umeju da rukovode svojom vec propalom strankom.

RACA

pre 9 godina

Ako se dobro secam obecavaju neki povratak isti oni koji su od najvece i to demokratske stranke, koju su nasledili od Djindjica, sticajem nesretnih okolnosti, za tili cas, kada su izgubili moc, izgubili su i kompas, a sa zavrtanjem drzavne slavine, razbezali se i clanovi.

steew ivan

pre 9 godina

Da li je ovde neko lud ili ga ovi iz DS-a prave ludim. Ako neko ima vise od 50% podrske naroda, da li ce pristati da dodje neko sa 4%. Zapitajte se prvo da li vas neko zeli nazad, posto ste unistili i pokrali ovu drzavu koja od vas ne moze da se oporavi vise od 20. godina.

blanšfort

pre 9 godina

A vi Pajtiću,do sad,niste bili svesni kvaliteta članova svoje vlade?Ono što su vaši "stručni kadrovi" uradili po Srbiji,Vučić neće moći da ispravi za svoja 2-3 mandata.

Душан

pre 9 godina

Па управо ДС је и довео СНС овде где су!
Што се мене смртника гласача тиче, и једни
и други сте давно прошло време за мене.
Умрли сте.
ДС поготово јер глас сам им дао ДВА пута и
то себи не могу да прежалим.

О овима тренутно на власти ни коментар не желим
да направим.

mikonos

pre 9 godina

Dok su se delili otkazi sakom I kapom, taj Pajtic se nije odazivao. Dok su uzimali kredite po visokim kamatnim stopama, takodje se nije javljao. Njegove reci nemaju vise nikakvu tezinu, on se cak vise I ne moze nazvati politicarem.

glupost je neogranicena

pre 9 godina

Upravo je ovo vredjenje inteligencije. Nakon promasenog mandata I dovodjenja drzave pred ivicom bankrota, javlja se covek koji je zasluzan sa sve to. Jos ima petlju da kritikuje bilo koga. Pao je na najnize grane.
(Baki, 29. januar 2015 11:50)

Pajtic kriv za bankrot?!Ahahhahahaha

Godina je 2015. na vlasti je SNS i gospodar Vucic...vec tri godine...

ekser

pre 9 godina

Pa ako ubedite sve vase bivse clanove, koji su ekspresno presli u SNS, verovatno i mozete. Kao sto su i vama bili najslabija tacka, tako su i ovima.
Samo ponudite malo vise i eto vam ih nazad.
Jedina opasnost za sve vas je, sto od silne muze krava lako moze da crkne, a onda......

artur

pre 9 godina

Mnogi pisu sta su demokrate sve narusile ajte budite vec jednom uvidljivi pa recite sta je vas MIlosevic uradio koliko je on unistio unistio je nesto sto u svetu nije postojalo ziveli smo bolje nego u americi a sad imamo sta recite sta imamo najbolje sto nam se moze desiti ako smo pametni da pomognemo Pajticu da svrgne ovu vladu koja samo obecava i tera svu mladez iz Srbije jer nemaju nikakvu perspektivu ili buducnost u zivotu te TREBA DA POMOGNEMO PAJTICU DA SVRGNEMO UVU VLADU

joki

pre 9 godina

Pajtic je olicenje licemerstva i sebicnosti. Posle rusilacke i neozbiljne politike, trebao bi da podnese neopozivu ostavku I da nas postedi patetike.

BeliOrao

pre 9 godina

Vi ste davno odsvirali svoje. Napustite sto pre binu i pozdravite publiku koju ste obmanjivali 15 godina. Dole Pajtic! Kakva vlada u senci? Dal je sve u redu sa vama?

perunko88

pre 9 godina

Tesko da moze da senka-vlada nesto promeni. Moraju skontati da su prokockali veliku priliku, tesko ce napredovati sa danasnje pozicije

Vesna

pre 9 godina

Ko o čemu, baba o uštipcima ...
Umesto da se reši kriminalaca u svojim redovima, Pajtić bi da osvaja vlast što pre.
Panika je velika, pa treba usmeriti forkus pažnje sa glavnih tema.

Hemera

pre 9 godina

DS ne može protiv volje građana.DS je stranka koja je potpuno uništila Srbiju.Bojan Pajtić umesto što pravi cirkus,i govori svašta neka podnese ostavku.Građani budalaštine Bojane Pajtića ne mogu da slušaju,treba DS jednom za sva vremena da bude uništena i opljačkana.

SRPKINJA

pre 9 godina

Da je Bojan Pajtic imao taj gen da nesto promeni, do sada bi to uradio.Ovako ovo je pokusaj da privuce paznju na sebe i da stvori neku imaginarnu sliku za narod koji ce mu kao poverovati..Nema od toga nista.

savetnik

pre 9 godina

Realno, Vucic od svih opozicionara nikada ne izostavi da ocrni Radulovica, tako da svima koji nisu ni u jednoj partiji poruka ... spremte se spremte.
Dosta je bilo.

Real Sa Nisave

pre 9 godina

Zasto bi dovodili opet DS na vlast?! Da iste zamenjujemo istima?! Ne, lepi moji! Mo hocemo da menjamo sistem. Znaci sve vas koji ste se smenjivali i iznaredjali od pocetka visestranackog sistema i samo se vrteli u krug. Nama treba Radulovic ili neko treci koji bi da menja sistem i sve vas parazite zajedno sa ovima koji su trenutno na vlasti posalje u daleku proslost. Gde vam je i mesto.

asteroid

pre 9 godina

@Realno samo Radulovic moze da preuzme vlast, jer realno jedino on ima nove ideje i pristup.
(nikola, 29. januar 2015 11:27)
realno, radulovic je nista drugo do jos jednog eksponenta neoliberalnog kapitalizma, ne znam sta ima novo u njegovim "idejama" a da nisu otpustanja, rezanja troskova, smanjenje izdvajanja za sve i svasta a posebno za osiromasenu srednju klasu u srbiji

ZokyNBGD

pre 9 godina

pa vi ste vašim užasnim vladanjem i doveli ove aktuelne, ne vidim suštinsku razliku!!!
bolje se svi lepo povucite u manastire, i pustite nekompromitovanima da vode bitku!!!

Baki

pre 9 godina

Upravo je ovo vredjenje inteligencije. Nakon promasenog mandata I dovodjenja drzave pred ivicom bankrota, javlja se covek koji je zasluzan sa sve to. Jos ima petlju da kritikuje bilo koga. Pao je na najnize grane.

nikola

pre 9 godina

Realno samo Radulovic moze da preuzme vlast, jer realno jedino on ima nove ideje i pristup. Pa reforme je on nametnuo na dnevni red. Covek je prosto mnogo vise uticao na Vucica nego bilo ko drugi. Samo sto Vucic ne sprovodi do kraja Raduloviceve ideje. Da je Radule ostao, sve firme u restrukturiranju bi bile sredjene, gubitasi zatvoreni, ostali na zdravim nogama. Pocela bi demontaza partokratije, koju ni SNS a ni DS nece uraditi. Pa SNS ima preko 1milion clanova ... mislite da ce partija da se bavi razbijanjem partokratije? Nema sanse, njima je to osnovni model na kojem dobijaju izbore, plen javnih preduzeca itd. Sve je ostalo isto kao i za vreme Tadica. Ekonomska poliktika je identicna Dinkicevom ..

I sad vecina naroda koja zapravo nije za SNS, se bavi samo sa kritikama ove vlasti. Realno puno negativne energije usmerene u pogresnom pravcu. Umesto da gledaju svoja posla, usmere energiju u novi pristup, nove ideje ili novog lidera, oni su svi razjedinjeni. Nova resenja. Opet lako je samo kritikovati i dijagnozirati da je lose, dajte bolja resenja. Za sada samo Radulovic predlaze drugaciji pristup i ideje, zato cu i glasati za njega, opet.

Kol

pre 9 godina

Nemojte da se za*ebavamo glasao sam redovno za vas do proslih izbora, tada za Radulovica i Brakusa, ovi sto su sad na vlasti su maltene isti kao i vi samo sto su neobrazovani pa njihovi ispadi vredjaju inteligenciju ljudi koji imaju zavrsenu srednju skolu i vise! Nazalost nema alternative jer ste svi isti i vi i oni, samo upakovani u druge boje toga su i nazadnjaci svesni pa zato im i prolaze ideje o smanjenju plata, penzija, povecanju poreza i slicno znaju da mogu da rade sta hoce jer su ljudi ovde izgubili volju i nadu za bilo kakvim promenama pa im je svejedno! Prezivljava se vec 25 godina i nazalost navikli smo se, jedini izlaz nazalost je odlazak odavde ko moze, znam da se to ponavlja ali je tako!

Kron

pre 9 godina

Da li jos uvek ima onih koji veruju vasim recima i vasoj politici? I posle toliko vremena od vase vlasti, drzava ne uspeva da se oporavi od posledica vase politike.

Iluzionista

pre 9 godina

DS jedina moze da smeni rezim u Vojvodini, jer svi, od gradjana Srbije do politickih protivnika cekaju da vide da li DS ima barem malo politickog dostojanstva da shvati da je vlast sa sest posto podrske i negativnim rezultatima u vodjenju Vojvodine cista iluzija, ali iluzija koja steti svima!

zavetnik

pre 9 godina

Nemoj samo ti Pajticu da delis savete jedinoj vladi koja konkretno radi na pronalazenju resenja za oporavak stanja u koje ste nas vi doveli.

vosa

pre 9 godina

DS moze da smeni rezim samo u vojvodini i to time da pajtic da ostavku i dozvoli da pokrajinu vodi tim strucnih, cestitih i hrabrih ljudi... Oni ce da daju alternativne predloge vladi, pa nema od toga leba, oni predlagali i glasali ranije pa gde su nas doveli?

Misha

pre 9 godina

Naravno da je DS jedina koja moze da smeni ovaj nakaradni rezim, ali, veliko ALI. Prvo da sve lopove iz sopstvenih redova koji su nas pljackali godinama izbacite iz stranke, posaljete na sud i objasnite zasto to niste uradili ranije kako bi povratili podrsku biraca. Dalje, da se svaki od demokrata iskreno izjasni o imovinskom stanju pre 2008 (racunam to kao pocetak apsolutne vlasti DS) i danas, pa da se uporedi. Svi koji su enormno povecali svoj imetak, nemaju sta da traze nazad u politici. I za kraj, meni nije kriv ni Vucic ni Toma ni Dacic sto imam ovakvu vlast. Krivi ste mi vi iz Demokratske stranke koju sam toliko podrzavao. Kriv mi je Boris Tadic sto je izvukao SPS iz mrtvih i stvorio SNS. Vucic i Toma mogu da budu krivi onima koji su do juce drzali zardjale kasike u ustima a sada masu zastavicama EU, ne meni. Meni ste vi krivi. Vi ste mi krivi sto 2015 u Srbiji vlada medijski mrak gori nego za vreme Slobe (eh da je neko ovo rekao pre 15 godina...), krivi ste sto se privreda i finansiije ove drzave raspadaju po savovima, krivi ste sto imamo manje stranih investicija od zemalja treceg sveta, krivi ste sto je korupcija tolika kolika jeste, sto imamo polupismenog predsednika, premijera demagoga i ministre keramicare, vlasnike pecenjara i slicno, lazne doktore. Vi ste krivi jer je narod pobegao kod vas i zaslepljen ucinio sta je ucinio (doveo ove na vlast). Dakle, podrska za DS tek onda kada urade ono sa pocetka komentara, do tada podjednak prezir kao i prema vlasti.

pilot

pre 9 godina

Pajtic zaboravlja da su gradjani zrtve njihove beskorisne politike. Najvecu korist su imali upravo Pajtic i naravno njegovi verni sledbenici. Zato bi najbolje bilo kada bi konacno podneo ostavku.

Duško

pre 9 godina

DS je u totalnom rasulu.
Ona ništa ne može ovoj vlasti, jer nije očistila svoje redove od korumpiranih kadrova.
Ako DS ima snage da doživi katarzu, možda im narod da poverenje na sledećim izborima.

vampire

pre 9 godina

Ljudi slabo pamte, to je glavni problem (ovde)...
Dok nas narod shvati (msm. ako nisu shvatili za evo vec 14. godina...) da ste isti i vi i oni... Kasno...
Ali kod nas se glasa za obecanja! Ne za dela!

vosa

pre 9 godina

DS moze da smeni rezim samo u vojvodini i to time da pajtic da ostavku i dozvoli da pokrajinu vodi tim strucnih, cestitih i hrabrih ljudi... Oni ce da daju alternativne predloge vladi, pa nema od toga leba, oni predlagali i glasali ranije pa gde su nas doveli?

Duško

pre 9 godina

DS je u totalnom rasulu.
Ona ništa ne može ovoj vlasti, jer nije očistila svoje redove od korumpiranih kadrova.
Ako DS ima snage da doživi katarzu, možda im narod da poverenje na sledećim izborima.

asteroid

pre 9 godina

@Realno samo Radulovic moze da preuzme vlast, jer realno jedino on ima nove ideje i pristup.
(nikola, 29. januar 2015 11:27)
realno, radulovic je nista drugo do jos jednog eksponenta neoliberalnog kapitalizma, ne znam sta ima novo u njegovim "idejama" a da nisu otpustanja, rezanja troskova, smanjenje izdvajanja za sve i svasta a posebno za osiromasenu srednju klasu u srbiji

ZokyNBGD

pre 9 godina

pa vi ste vašim užasnim vladanjem i doveli ove aktuelne, ne vidim suštinsku razliku!!!
bolje se svi lepo povucite u manastire, i pustite nekompromitovanima da vode bitku!!!

Misha

pre 9 godina

Naravno da je DS jedina koja moze da smeni ovaj nakaradni rezim, ali, veliko ALI. Prvo da sve lopove iz sopstvenih redova koji su nas pljackali godinama izbacite iz stranke, posaljete na sud i objasnite zasto to niste uradili ranije kako bi povratili podrsku biraca. Dalje, da se svaki od demokrata iskreno izjasni o imovinskom stanju pre 2008 (racunam to kao pocetak apsolutne vlasti DS) i danas, pa da se uporedi. Svi koji su enormno povecali svoj imetak, nemaju sta da traze nazad u politici. I za kraj, meni nije kriv ni Vucic ni Toma ni Dacic sto imam ovakvu vlast. Krivi ste mi vi iz Demokratske stranke koju sam toliko podrzavao. Kriv mi je Boris Tadic sto je izvukao SPS iz mrtvih i stvorio SNS. Vucic i Toma mogu da budu krivi onima koji su do juce drzali zardjale kasike u ustima a sada masu zastavicama EU, ne meni. Meni ste vi krivi. Vi ste mi krivi sto 2015 u Srbiji vlada medijski mrak gori nego za vreme Slobe (eh da je neko ovo rekao pre 15 godina...), krivi ste sto se privreda i finansiije ove drzave raspadaju po savovima, krivi ste sto imamo manje stranih investicija od zemalja treceg sveta, krivi ste sto je korupcija tolika kolika jeste, sto imamo polupismenog predsednika, premijera demagoga i ministre keramicare, vlasnike pecenjara i slicno, lazne doktore. Vi ste krivi jer je narod pobegao kod vas i zaslepljen ucinio sta je ucinio (doveo ove na vlast). Dakle, podrska za DS tek onda kada urade ono sa pocetka komentara, do tada podjednak prezir kao i prema vlasti.

joki

pre 9 godina

Pajtic je olicenje licemerstva i sebicnosti. Posle rusilacke i neozbiljne politike, trebao bi da podnese neopozivu ostavku I da nas postedi patetike.

zavetnik

pre 9 godina

Nemoj samo ti Pajticu da delis savete jedinoj vladi koja konkretno radi na pronalazenju resenja za oporavak stanja u koje ste nas vi doveli.

Душан

pre 9 godina

Па управо ДС је и довео СНС овде где су!
Што се мене смртника гласача тиче, и једни
и други сте давно прошло време за мене.
Умрли сте.
ДС поготово јер глас сам им дао ДВА пута и
то себи не могу да прежалим.

О овима тренутно на власти ни коментар не желим
да направим.

Kron

pre 9 godina

Da li jos uvek ima onih koji veruju vasim recima i vasoj politici? I posle toliko vremena od vase vlasti, drzava ne uspeva da se oporavi od posledica vase politike.

trek

pre 9 godina

Bezuspesan pokusaj Pajtica da privuce medijsku paznju u cilju diskreditovanja premijera koji je jasno i i nedvosmisleno osmislio strategiju za izlazak iz krize.

Baki

pre 9 godina

Upravo je ovo vredjenje inteligencije. Nakon promasenog mandata I dovodjenja drzave pred ivicom bankrota, javlja se covek koji je zasluzan sa sve to. Jos ima petlju da kritikuje bilo koga. Pao je na najnize grane.

pilot

pre 9 godina

Pajtic zaboravlja da su gradjani zrtve njihove beskorisne politike. Najvecu korist su imali upravo Pajtic i naravno njegovi verni sledbenici. Zato bi najbolje bilo kada bi konacno podneo ostavku.

blanšfort

pre 9 godina

A vi Pajtiću,do sad,niste bili svesni kvaliteta članova svoje vlade?Ono što su vaši "stručni kadrovi" uradili po Srbiji,Vučić neće moći da ispravi za svoja 2-3 mandata.

Iluzionista

pre 9 godina

DS jedina moze da smeni rezim u Vojvodini, jer svi, od gradjana Srbije do politickih protivnika cekaju da vide da li DS ima barem malo politickog dostojanstva da shvati da je vlast sa sest posto podrske i negativnim rezultatima u vodjenju Vojvodine cista iluzija, ali iluzija koja steti svima!

BeliOrao

pre 9 godina

Vi ste davno odsvirali svoje. Napustite sto pre binu i pozdravite publiku koju ste obmanjivali 15 godina. Dole Pajtic! Kakva vlada u senci? Dal je sve u redu sa vama?

Holi

pre 9 godina

Krajnje je vreme da neko objasni ovom coveku da je narod izabrao ovu vlast legalno na izborima i samo narod moze i da ih smeni, a ne raspadnuta DS.

smejem se

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne nasmejem. Hoce Pajtic da rusi vlast a ni svoju stranku ne moze da dovede u red. Kidaju se po savovima, svako vuce na svoju stranu.

Real Sa Nisave

pre 9 godina

Zasto bi dovodili opet DS na vlast?! Da iste zamenjujemo istima?! Ne, lepi moji! Mo hocemo da menjamo sistem. Znaci sve vas koji ste se smenjivali i iznaredjali od pocetka visestranackog sistema i samo se vrteli u krug. Nama treba Radulovic ili neko treci koji bi da menja sistem i sve vas parazite zajedno sa ovima koji su trenutno na vlasti posalje u daleku proslost. Gde vam je i mesto.

anakin

pre 9 godina

Pa gde ti je Pajticu bila ta strucnost i pamet dok ste bili na vlasti vise od decenije, zasto ste cuvali te strucnjake tolike godine pa ste se setili njih sad kad ste na ivici cenzusa?

dusanka

pre 9 godina

Budite malo korisni, pomognite bar malo da se izvucemo iz minusa u koji smo upali zahvaljujuci samo vama. Bice vremena za dokolicu i pravljenje nekih vlada iz senke i ostalih zanimacija.

andrijanaB

pre 9 godina

I Kostunica okupio strucnjake, akademike i ostale znalce pa vidi ga gde je sad. Narod voli one koji mnogo rade a ne one koji mnogo pametuju.

mikonos

pre 9 godina

Dok su se delili otkazi sakom I kapom, taj Pajtic se nije odazivao. Dok su uzimali kredite po visokim kamatnim stopama, takodje se nije javljao. Njegove reci nemaju vise nikakvu tezinu, on se cak vise I ne moze nazvati politicarem.

gocaB

pre 9 godina

Znaci narod je glup sto je glasao za ovu vlast a kod Pajtica je intelektualna elita koja jedino moze da izvede zemlju iz krize. Ovaj covek je indirektno skoro polovinu gradjana Srbije sa pravom glasa proglasio glupim.

steew ivan

pre 9 godina

Da li je ovde neko lud ili ga ovi iz DS-a prave ludim. Ako neko ima vise od 50% podrske naroda, da li ce pristati da dodje neko sa 4%. Zapitajte se prvo da li vas neko zeli nazad, posto ste unistili i pokrali ovu drzavu koja od vas ne moze da se oporavi vise od 20. godina.

Vesna

pre 9 godina

Ko o čemu, baba o uštipcima ...
Umesto da se reši kriminalaca u svojim redovima, Pajtić bi da osvaja vlast što pre.
Panika je velika, pa treba usmeriti forkus pažnje sa glavnih tema.

RACA

pre 9 godina

Ako se dobro secam obecavaju neki povratak isti oni koji su od najvece i to demokratske stranke, koju su nasledili od Djindjica, sticajem nesretnih okolnosti, za tili cas, kada su izgubili moc, izgubili su i kompas, a sa zavrtanjem drzavne slavine, razbezali se i clanovi.

Maki

pre 9 godina

Pajtic je sa njegovim kadrom bio toliko dugo na vlasti, pa su nam dovoljno pokazali sta “umeju”. Verujem da sada ne bi imali ni onih 6 posto glasova!

SRPKINJA

pre 9 godina

Da je Bojan Pajtic imao taj gen da nesto promeni, do sada bi to uradio.Ovako ovo je pokusaj da privuce paznju na sebe i da stvori neku imaginarnu sliku za narod koji ce mu kao poverovati..Nema od toga nista.

msm

pre 9 godina

Zar nije bilo dovoljno sto su nas doveli do ivice propasti , sada bi opet da formiraju vladu.Za Srbiju bi bilo najbolje da Pajtic i slicni njemu nestanu sa politicke scene.

Artemida

pre 9 godina

Zaista bi bilo zanimljivo da nam još objasniš i kojim to rezultatima i nakraju krajeva kojim kapacitetima mislite da srušite današnju vladu!?

perunko88

pre 9 godina

Tesko da moze da senka-vlada nesto promeni. Moraju skontati da su prokockali veliku priliku, tesko ce napredovati sa danasnje pozicije

Tref

pre 9 godina

Pajtic I njegovi puleni se bune, zato sto je proslo vreme manipulacije I lopovisanja. Oni drugacije ne umeju da rukovode svojom vec propalom strankom.

ekser

pre 9 godina

Pa ako ubedite sve vase bivse clanove, koji su ekspresno presli u SNS, verovatno i mozete. Kao sto su i vama bili najslabija tacka, tako su i ovima.
Samo ponudite malo vise i eto vam ih nazad.
Jedina opasnost za sve vas je, sto od silne muze krava lako moze da crkne, a onda......

Hemera

pre 9 godina

DS ne može protiv volje građana.DS je stranka koja je potpuno uništila Srbiju.Bojan Pajtić umesto što pravi cirkus,i govori svašta neka podnese ostavku.Građani budalaštine Bojane Pajtića ne mogu da slušaju,treba DS jednom za sva vremena da bude uništena i opljačkana.

damica

pre 9 godina

Pajtiću,videli smo vaš stručni kadar na delu i još ga preživljavamo...ne trudite se više.Raspišite izbore,ako ste muško...mislim,ako ste...mislim,muško.

MIlan1989g

pre 9 godina

Izgleda da vam matematika nije jaca strana,tesko ce neko sa 6 % podrske naroda uspeti da smeni nekoga koji ima podrsku 50 % naroda u ovoj drzavi. Imali ste sansu,pokazali ste sta znate,narod je sa tih 6 % rekao sta misli o vama i tu se stavlja tacka.

nikola

pre 9 godina

Realno samo Radulovic moze da preuzme vlast, jer realno jedino on ima nove ideje i pristup. Pa reforme je on nametnuo na dnevni red. Covek je prosto mnogo vise uticao na Vucica nego bilo ko drugi. Samo sto Vucic ne sprovodi do kraja Raduloviceve ideje. Da je Radule ostao, sve firme u restrukturiranju bi bile sredjene, gubitasi zatvoreni, ostali na zdravim nogama. Pocela bi demontaza partokratije, koju ni SNS a ni DS nece uraditi. Pa SNS ima preko 1milion clanova ... mislite da ce partija da se bavi razbijanjem partokratije? Nema sanse, njima je to osnovni model na kojem dobijaju izbore, plen javnih preduzeca itd. Sve je ostalo isto kao i za vreme Tadica. Ekonomska poliktika je identicna Dinkicevom ..

I sad vecina naroda koja zapravo nije za SNS, se bavi samo sa kritikama ove vlasti. Realno puno negativne energije usmerene u pogresnom pravcu. Umesto da gledaju svoja posla, usmere energiju u novi pristup, nove ideje ili novog lidera, oni su svi razjedinjeni. Nova resenja. Opet lako je samo kritikovati i dijagnozirati da je lose, dajte bolja resenja. Za sada samo Radulovic predlaze drugaciji pristup i ideje, zato cu i glasati za njega, opet.

vampire

pre 9 godina

Ljudi slabo pamte, to je glavni problem (ovde)...
Dok nas narod shvati (msm. ako nisu shvatili za evo vec 14. godina...) da ste isti i vi i oni... Kasno...
Ali kod nas se glasa za obecanja! Ne za dela!

Kol

pre 9 godina

Nemojte da se za*ebavamo glasao sam redovno za vas do proslih izbora, tada za Radulovica i Brakusa, ovi sto su sad na vlasti su maltene isti kao i vi samo sto su neobrazovani pa njihovi ispadi vredjaju inteligenciju ljudi koji imaju zavrsenu srednju skolu i vise! Nazalost nema alternative jer ste svi isti i vi i oni, samo upakovani u druge boje toga su i nazadnjaci svesni pa zato im i prolaze ideje o smanjenju plata, penzija, povecanju poreza i slicno znaju da mogu da rade sta hoce jer su ljudi ovde izgubili volju i nadu za bilo kakvim promenama pa im je svejedno! Prezivljava se vec 25 godina i nazalost navikli smo se, jedini izlaz nazalost je odlazak odavde ko moze, znam da se to ponavlja ali je tako!

savetnik

pre 9 godina

Realno, Vucic od svih opozicionara nikada ne izostavi da ocrni Radulovica, tako da svima koji nisu ni u jednoj partiji poruka ... spremte se spremte.
Dosta je bilo.

artur

pre 9 godina

Mnogi pisu sta su demokrate sve narusile ajte budite vec jednom uvidljivi pa recite sta je vas MIlosevic uradio koliko je on unistio unistio je nesto sto u svetu nije postojalo ziveli smo bolje nego u americi a sad imamo sta recite sta imamo najbolje sto nam se moze desiti ako smo pametni da pomognemo Pajticu da svrgne ovu vladu koja samo obecava i tera svu mladez iz Srbije jer nemaju nikakvu perspektivu ili buducnost u zivotu te TREBA DA POMOGNEMO PAJTICU DA SVRGNEMO UVU VLADU

glupost je neogranicena

pre 9 godina

Upravo je ovo vredjenje inteligencije. Nakon promasenog mandata I dovodjenja drzave pred ivicom bankrota, javlja se covek koji je zasluzan sa sve to. Jos ima petlju da kritikuje bilo koga. Pao je na najnize grane.
(Baki, 29. januar 2015 11:50)

Pajtic kriv za bankrot?!Ahahhahahaha

Godina je 2015. na vlasti je SNS i gospodar Vucic...vec tri godine...

nikola

pre 9 godina

Ako je istina ono što Pajtić priča da jedino DS može smeniti SNS sa vlasti, onda je SNS sigurno na vlasti narednih 10-ak godina.

JASNA

pre 9 godina

Ti sa 6 posto a ostali ispod cenzusa jos zivite u nadi da mozete nesto uraditi na politickoj sceni.Ti jedino sta si dobro uradio bila je kritika zakona koji je tvoja Vlada donela.

Kiril

pre 9 godina

Videla žaba da se konji potkivaju,pa i ona digla nogu... Aha,znači sada bi da "glumi" Sirizu.Ali neće mu uspeti,već je on svoje "odglumio".

nikola

pre 9 godina

Realno samo Radulovic moze da preuzme vlast, jer realno jedino on ima nove ideje i pristup. Pa reforme je on nametnuo na dnevni red. Covek je prosto mnogo vise uticao na Vucica nego bilo ko drugi. Samo sto Vucic ne sprovodi do kraja Raduloviceve ideje. Da je Radule ostao, sve firme u restrukturiranju bi bile sredjene, gubitasi zatvoreni, ostali na zdravim nogama. Pocela bi demontaza partokratije, koju ni SNS a ni DS nece uraditi. Pa SNS ima preko 1milion clanova ... mislite da ce partija da se bavi razbijanjem partokratije? Nema sanse, njima je to osnovni model na kojem dobijaju izbore, plen javnih preduzeca itd. Sve je ostalo isto kao i za vreme Tadica. Ekonomska poliktika je identicna Dinkicevom ..

I sad vecina naroda koja zapravo nije za SNS, se bavi samo sa kritikama ove vlasti. Realno puno negativne energije usmerene u pogresnom pravcu. Umesto da gledaju svoja posla, usmere energiju u novi pristup, nove ideje ili novog lidera, oni su svi razjedinjeni. Nova resenja. Opet lako je samo kritikovati i dijagnozirati da je lose, dajte bolja resenja. Za sada samo Radulovic predlaze drugaciji pristup i ideje, zato cu i glasati za njega, opet.

Душан

pre 9 godina

Па управо ДС је и довео СНС овде где су!
Што се мене смртника гласача тиче, и једни
и други сте давно прошло време за мене.
Умрли сте.
ДС поготово јер глас сам им дао ДВА пута и
то себи не могу да прежалим.

О овима тренутно на власти ни коментар не желим
да направим.

vampire

pre 9 godina

Ljudi slabo pamte, to je glavni problem (ovde)...
Dok nas narod shvati (msm. ako nisu shvatili za evo vec 14. godina...) da ste isti i vi i oni... Kasno...
Ali kod nas se glasa za obecanja! Ne za dela!

Real Sa Nisave

pre 9 godina

Zasto bi dovodili opet DS na vlast?! Da iste zamenjujemo istima?! Ne, lepi moji! Mo hocemo da menjamo sistem. Znaci sve vas koji ste se smenjivali i iznaredjali od pocetka visestranackog sistema i samo se vrteli u krug. Nama treba Radulovic ili neko treci koji bi da menja sistem i sve vas parazite zajedno sa ovima koji su trenutno na vlasti posalje u daleku proslost. Gde vam je i mesto.

Kol

pre 9 godina

Nemojte da se za*ebavamo glasao sam redovno za vas do proslih izbora, tada za Radulovica i Brakusa, ovi sto su sad na vlasti su maltene isti kao i vi samo sto su neobrazovani pa njihovi ispadi vredjaju inteligenciju ljudi koji imaju zavrsenu srednju skolu i vise! Nazalost nema alternative jer ste svi isti i vi i oni, samo upakovani u druge boje toga su i nazadnjaci svesni pa zato im i prolaze ideje o smanjenju plata, penzija, povecanju poreza i slicno znaju da mogu da rade sta hoce jer su ljudi ovde izgubili volju i nadu za bilo kakvim promenama pa im je svejedno! Prezivljava se vec 25 godina i nazalost navikli smo se, jedini izlaz nazalost je odlazak odavde ko moze, znam da se to ponavlja ali je tako!

artur

pre 9 godina

Mnogi pisu sta su demokrate sve narusile ajte budite vec jednom uvidljivi pa recite sta je vas MIlosevic uradio koliko je on unistio unistio je nesto sto u svetu nije postojalo ziveli smo bolje nego u americi a sad imamo sta recite sta imamo najbolje sto nam se moze desiti ako smo pametni da pomognemo Pajticu da svrgne ovu vladu koja samo obecava i tera svu mladez iz Srbije jer nemaju nikakvu perspektivu ili buducnost u zivotu te TREBA DA POMOGNEMO PAJTICU DA SVRGNEMO UVU VLADU

Misha

pre 9 godina

Naravno da je DS jedina koja moze da smeni ovaj nakaradni rezim, ali, veliko ALI. Prvo da sve lopove iz sopstvenih redova koji su nas pljackali godinama izbacite iz stranke, posaljete na sud i objasnite zasto to niste uradili ranije kako bi povratili podrsku biraca. Dalje, da se svaki od demokrata iskreno izjasni o imovinskom stanju pre 2008 (racunam to kao pocetak apsolutne vlasti DS) i danas, pa da se uporedi. Svi koji su enormno povecali svoj imetak, nemaju sta da traze nazad u politici. I za kraj, meni nije kriv ni Vucic ni Toma ni Dacic sto imam ovakvu vlast. Krivi ste mi vi iz Demokratske stranke koju sam toliko podrzavao. Kriv mi je Boris Tadic sto je izvukao SPS iz mrtvih i stvorio SNS. Vucic i Toma mogu da budu krivi onima koji su do juce drzali zardjale kasike u ustima a sada masu zastavicama EU, ne meni. Meni ste vi krivi. Vi ste mi krivi sto 2015 u Srbiji vlada medijski mrak gori nego za vreme Slobe (eh da je neko ovo rekao pre 15 godina...), krivi ste sto se privreda i finansiije ove drzave raspadaju po savovima, krivi ste sto imamo manje stranih investicija od zemalja treceg sveta, krivi ste sto je korupcija tolika kolika jeste, sto imamo polupismenog predsednika, premijera demagoga i ministre keramicare, vlasnike pecenjara i slicno, lazne doktore. Vi ste krivi jer je narod pobegao kod vas i zaslepljen ucinio sta je ucinio (doveo ove na vlast). Dakle, podrska za DS tek onda kada urade ono sa pocetka komentara, do tada podjednak prezir kao i prema vlasti.

savetnik

pre 9 godina

Realno, Vucic od svih opozicionara nikada ne izostavi da ocrni Radulovica, tako da svima koji nisu ni u jednoj partiji poruka ... spremte se spremte.
Dosta je bilo.

glupost je neogranicena

pre 9 godina

Upravo je ovo vredjenje inteligencije. Nakon promasenog mandata I dovodjenja drzave pred ivicom bankrota, javlja se covek koji je zasluzan sa sve to. Jos ima petlju da kritikuje bilo koga. Pao je na najnize grane.
(Baki, 29. januar 2015 11:50)

Pajtic kriv za bankrot?!Ahahhahahaha

Godina je 2015. na vlasti je SNS i gospodar Vucic...vec tri godine...

ekser

pre 9 godina

Pa ako ubedite sve vase bivse clanove, koji su ekspresno presli u SNS, verovatno i mozete. Kao sto su i vama bili najslabija tacka, tako su i ovima.
Samo ponudite malo vise i eto vam ih nazad.
Jedina opasnost za sve vas je, sto od silne muze krava lako moze da crkne, a onda......

vosa

pre 9 godina

DS moze da smeni rezim samo u vojvodini i to time da pajtic da ostavku i dozvoli da pokrajinu vodi tim strucnih, cestitih i hrabrih ljudi... Oni ce da daju alternativne predloge vladi, pa nema od toga leba, oni predlagali i glasali ranije pa gde su nas doveli?

asteroid

pre 9 godina

@Realno samo Radulovic moze da preuzme vlast, jer realno jedino on ima nove ideje i pristup.
(nikola, 29. januar 2015 11:27)
realno, radulovic je nista drugo do jos jednog eksponenta neoliberalnog kapitalizma, ne znam sta ima novo u njegovim "idejama" a da nisu otpustanja, rezanja troskova, smanjenje izdvajanja za sve i svasta a posebno za osiromasenu srednju klasu u srbiji

ZokyNBGD

pre 9 godina

pa vi ste vašim užasnim vladanjem i doveli ove aktuelne, ne vidim suštinsku razliku!!!
bolje se svi lepo povucite u manastire, i pustite nekompromitovanima da vode bitku!!!

trek

pre 9 godina

Bezuspesan pokusaj Pajtica da privuce medijsku paznju u cilju diskreditovanja premijera koji je jasno i i nedvosmisleno osmislio strategiju za izlazak iz krize.

zavetnik

pre 9 godina

Nemoj samo ti Pajticu da delis savete jedinoj vladi koja konkretno radi na pronalazenju resenja za oporavak stanja u koje ste nas vi doveli.

blanšfort

pre 9 godina

A vi Pajtiću,do sad,niste bili svesni kvaliteta članova svoje vlade?Ono što su vaši "stručni kadrovi" uradili po Srbiji,Vučić neće moći da ispravi za svoja 2-3 mandata.

Iluzionista

pre 9 godina

DS jedina moze da smeni rezim u Vojvodini, jer svi, od gradjana Srbije do politickih protivnika cekaju da vide da li DS ima barem malo politickog dostojanstva da shvati da je vlast sa sest posto podrske i negativnim rezultatima u vodjenju Vojvodine cista iluzija, ali iluzija koja steti svima!

Duško

pre 9 godina

DS je u totalnom rasulu.
Ona ništa ne može ovoj vlasti, jer nije očistila svoje redove od korumpiranih kadrova.
Ako DS ima snage da doživi katarzu, možda im narod da poverenje na sledećim izborima.

Kron

pre 9 godina

Da li jos uvek ima onih koji veruju vasim recima i vasoj politici? I posle toliko vremena od vase vlasti, drzava ne uspeva da se oporavi od posledica vase politike.

Baki

pre 9 godina

Upravo je ovo vredjenje inteligencije. Nakon promasenog mandata I dovodjenja drzave pred ivicom bankrota, javlja se covek koji je zasluzan sa sve to. Jos ima petlju da kritikuje bilo koga. Pao je na najnize grane.

gocaB

pre 9 godina

Znaci narod je glup sto je glasao za ovu vlast a kod Pajtica je intelektualna elita koja jedino moze da izvede zemlju iz krize. Ovaj covek je indirektno skoro polovinu gradjana Srbije sa pravom glasa proglasio glupim.

pilot

pre 9 godina

Pajtic zaboravlja da su gradjani zrtve njihove beskorisne politike. Najvecu korist su imali upravo Pajtic i naravno njegovi verni sledbenici. Zato bi najbolje bilo kada bi konacno podneo ostavku.

andrijanaB

pre 9 godina

I Kostunica okupio strucnjake, akademike i ostale znalce pa vidi ga gde je sad. Narod voli one koji mnogo rade a ne one koji mnogo pametuju.

dusanka

pre 9 godina

Budite malo korisni, pomognite bar malo da se izvucemo iz minusa u koji smo upali zahvaljujuci samo vama. Bice vremena za dokolicu i pravljenje nekih vlada iz senke i ostalih zanimacija.

Holi

pre 9 godina

Krajnje je vreme da neko objasni ovom coveku da je narod izabrao ovu vlast legalno na izborima i samo narod moze i da ih smeni, a ne raspadnuta DS.

msm

pre 9 godina

Zar nije bilo dovoljno sto su nas doveli do ivice propasti , sada bi opet da formiraju vladu.Za Srbiju bi bilo najbolje da Pajtic i slicni njemu nestanu sa politicke scene.

smejem se

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne nasmejem. Hoce Pajtic da rusi vlast a ni svoju stranku ne moze da dovede u red. Kidaju se po savovima, svako vuce na svoju stranu.

Artemida

pre 9 godina

Zaista bi bilo zanimljivo da nam još objasniš i kojim to rezultatima i nakraju krajeva kojim kapacitetima mislite da srušite današnju vladu!?

steew ivan

pre 9 godina

Da li je ovde neko lud ili ga ovi iz DS-a prave ludim. Ako neko ima vise od 50% podrske naroda, da li ce pristati da dodje neko sa 4%. Zapitajte se prvo da li vas neko zeli nazad, posto ste unistili i pokrali ovu drzavu koja od vas ne moze da se oporavi vise od 20. godina.

Hemera

pre 9 godina

DS ne može protiv volje građana.DS je stranka koja je potpuno uništila Srbiju.Bojan Pajtić umesto što pravi cirkus,i govori svašta neka podnese ostavku.Građani budalaštine Bojane Pajtića ne mogu da slušaju,treba DS jednom za sva vremena da bude uništena i opljačkana.

SRPKINJA

pre 9 godina

Da je Bojan Pajtic imao taj gen da nesto promeni, do sada bi to uradio.Ovako ovo je pokusaj da privuce paznju na sebe i da stvori neku imaginarnu sliku za narod koji ce mu kao poverovati..Nema od toga nista.

anakin

pre 9 godina

Pa gde ti je Pajticu bila ta strucnost i pamet dok ste bili na vlasti vise od decenije, zasto ste cuvali te strucnjake tolike godine pa ste se setili njih sad kad ste na ivici cenzusa?

perunko88

pre 9 godina

Tesko da moze da senka-vlada nesto promeni. Moraju skontati da su prokockali veliku priliku, tesko ce napredovati sa danasnje pozicije

damica

pre 9 godina

Pajtiću,videli smo vaš stručni kadar na delu i još ga preživljavamo...ne trudite se više.Raspišite izbore,ako ste muško...mislim,ako ste...mislim,muško.

Vesna

pre 9 godina

Ko o čemu, baba o uštipcima ...
Umesto da se reši kriminalaca u svojim redovima, Pajtić bi da osvaja vlast što pre.
Panika je velika, pa treba usmeriti forkus pažnje sa glavnih tema.

Maki

pre 9 godina

Pajtic je sa njegovim kadrom bio toliko dugo na vlasti, pa su nam dovoljno pokazali sta “umeju”. Verujem da sada ne bi imali ni onih 6 posto glasova!

RACA

pre 9 godina

Ako se dobro secam obecavaju neki povratak isti oni koji su od najvece i to demokratske stranke, koju su nasledili od Djindjica, sticajem nesretnih okolnosti, za tili cas, kada su izgubili moc, izgubili su i kompas, a sa zavrtanjem drzavne slavine, razbezali se i clanovi.

MIlan1989g

pre 9 godina

Izgleda da vam matematika nije jaca strana,tesko ce neko sa 6 % podrske naroda uspeti da smeni nekoga koji ima podrsku 50 % naroda u ovoj drzavi. Imali ste sansu,pokazali ste sta znate,narod je sa tih 6 % rekao sta misli o vama i tu se stavlja tacka.

joki

pre 9 godina

Pajtic je olicenje licemerstva i sebicnosti. Posle rusilacke i neozbiljne politike, trebao bi da podnese neopozivu ostavku I da nas postedi patetike.

BeliOrao

pre 9 godina

Vi ste davno odsvirali svoje. Napustite sto pre binu i pozdravite publiku koju ste obmanjivali 15 godina. Dole Pajtic! Kakva vlada u senci? Dal je sve u redu sa vama?

mikonos

pre 9 godina

Dok su se delili otkazi sakom I kapom, taj Pajtic se nije odazivao. Dok su uzimali kredite po visokim kamatnim stopama, takodje se nije javljao. Njegove reci nemaju vise nikakvu tezinu, on se cak vise I ne moze nazvati politicarem.

Tref

pre 9 godina

Pajtic I njegovi puleni se bune, zato sto je proslo vreme manipulacije I lopovisanja. Oni drugacije ne umeju da rukovode svojom vec propalom strankom.

Kiril

pre 9 godina

Videla žaba da se konji potkivaju,pa i ona digla nogu... Aha,znači sada bi da "glumi" Sirizu.Ali neće mu uspeti,već je on svoje "odglumio".

nikola

pre 9 godina

Ako je istina ono što Pajtić priča da jedino DS može smeniti SNS sa vlasti, onda je SNS sigurno na vlasti narednih 10-ak godina.

JASNA

pre 9 godina

Ti sa 6 posto a ostali ispod cenzusa jos zivite u nadi da mozete nesto uraditi na politickoj sceni.Ti jedino sta si dobro uradio bila je kritika zakona koji je tvoja Vlada donela.