Četvrtak, 29.01.2015.

09:16

Gašić: Vučić najugroženija ličnost

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić izjavio je da VBA nikoga ne prisluškuje, a da je u ovom trenutku najugroženija ličnost premijer Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug

Gašiæ: Vuèiæ najugroženija liènost IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

herkules s

pre 9 godina

od trenutka kada je poceo da sprovodi borbu protiv kriminala,korupcije i tajkuna, Vucicev zivot je daleko ugrozeniji. Bezbednost se mora podici na najvisi nivo i tome moze,izmedju ostalog i vojska doprineti.

Sara

pre 9 godina

Postoje brojne pretnje koje nisu nisu upucene samo Vucicu kao pojedincu, vec i samoj drzavi.Vucic smeta mnogima,njegova bezbednost je u vise navrata u poslednjih nekoliko meseci dovedena u pitanje

Naomi

pre 9 godina

Premijer je pokrenuo čitav proces promena u našoj zemlji, što verovatno smeta pojedincima, ali bezbednost premijera se ne sme dovoditi u pitanje već je treba podići na najviši nivo.

Kron

pre 9 godina

Borba sa kriminalom, korupcijom i tajkunima je veliki izazov za Vucica, ali i ogroman rizik. Ali, ako svako odgovorno radi svoj posao,u ovom slucaju, ministarstvo odbrane, premijer nema o cemu da brine.

Vladan

pre 9 godina

Ima istine u ovome. Vucic se u svom radu, a sve u zelji da gradjanima bude bolje, zamerio mnogim krupnim zverkama koji su godinama unistavali zemlju kako bi sticali koristi za sebe. Ti isti verovatno prizeljkuju da se ponovi scenario sa Djindjicem, i zato je neophodno da se nivo zastite premijera podigne na najvisi moguci nivo!

hol

pre 9 godina

Vucic je mnogima trn u oku i uopste ne cudi da je najugrozeniji u ovom trenutku.Svestan da ce tako biti je bio i on kada se uhvatio u kostac sa reformama,kada je usao u borbu protiv kriminala i korupcije...

stane

pre 9 godina

(Vuk, 29. januar 2015 11:48)
Slažem se da nikada u Srbiji nije bilo gore ta one koji su naučili da se bogate raznoraznim mahinacijama na račun države, ali za poštene ljude koji žele da žive od svog rada dolaze bolji dani.

Kleopatra

pre 9 godina

Po zakonu bez saradnje sa službama i bez naloga suda VBA ne može da prisluskuje,niti to sme da radi.Mislim da je celu ovu ujdurmu Jankovic napravo po zadatku zutih sefova,eto cisto da prave haos,i ometaju drzavu da radi svoj posao.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Vučić se mora maksimalno zaštiti jer svojim reformama je mnogim "moćnicima" "stao na žulj",a reforme su uslov našeg opstanka i napretka !

Papalina

pre 9 godina

Evo jedno logicno pitanje,u kojoj to zemlji ne brinu o bezbednosti svog premijera? Pa stite i Tadica i Sutanovca,nicim zasluzeno,niti ih ko dira niti zasluzuju to,a ipak niko ne postavlja pitanje.Smeta sto se stiti premijerova porodica i to jos kada postoje indicije da je ugrozen.Stvarno svasta.

toto04

pre 9 godina

Pored svih reformi i novih zakona koji ne odgovaraju tajkunima i kriminalcima ,koji su se na ledjima naroda bogatili,naravno da ništa ne odgovara kada treba da se poštuje zakon. Vrlo se dobro zna koji sada ima kule i gradove ali su pod lupom države i zakona...a sve je po njima kriv premijer !!!

Simon

pre 9 godina

Vucic je radeci svoj posao stekao veliki broj neprijatelja samo u granicama ove zemlje, da ne idem van tih granica za sad: tajkuni, albanski teroristi s Kosmeta, kriminalci, narko dileri, korumpirani politicari i svih boja i oni koji tek treba da dodju pod udar zakona.

Afrodita

pre 9 godina

Mi živimo u zemlji u kojoj su svi ozbiljni reformatori smetali određenim stranim silama, ali i njihovim eksponentima koji se nalaze ovde. Zato bi ovo upozorenje ministra Gašića država morala vrlo ozbiljno da shvati.

Dilber

pre 9 godina

Vucic sprovodi zakon, a to nekima iz bivse vlasti ne odgovara jer ga nisu postovali. Zbog toga velika vecina postenih gradjana podrzava ovu vlast jer ce konacno da odgovaraju ljudi koji su radili nelegalne stvari.

Ministar vojske se ocigledno nekima ne svidja, ne znam da li po izdledu ili nekako drugacije ili vam je mozda Sutanovac bio lepsi ili bolji ne znam ni to, ali Gasic samo radi svoj posao onko kako treba i kako je najbilje i ne vidim nista lose u tome.

Ines56

pre 9 godina

Posto Vucic sprovodi za mnoge, bolne i teske reforme, mnogima smeta! Ali drzava treba da preuzme sve moguce mere zastite, jer ovakvog premijera necemo imati ni za dva zivot! Zato Srbijo, pamet u glavu i cuvaj ono vredno sto imas!

Lucky Luke

pre 9 godina

Ugrozen Toma,ugrozen Vucic.Daj,dogovorite se vise ko ima prednost.
Vojska Srbije počela je da diže glavu a ostale zemlje iz Nato-a su se uprpile.Da li je ovaj covek normalan i koliko godina ima.Razmislja i bulazni ko neki klinac.Kakav Vucic,kakvi bakraci.Ugrozenija je Brankica Stankovic.Poceli su retoriku JUL-a i ostalih komunjara i vecito je neprijatelj,izdajnik ili sta ja znam,tu medju nama.Bolest

Izida

pre 9 godina

Obzirom da se bori prvenstveno da se iskoreni kriminal i korupcija uopšte nečudi da je na meti onih kojima to ugrožava njihove poslove, a koji su za vreme bivse vlasti cvetali.

Šef

pre 9 godina

(trudnica, 29. januar 2015 12:00)
Verujem da te mučnine potiču od trudnoće, pa ti preoručujem da umesto što čitaš komentare odeš malo prošetaš, zdravije je a i nema zračenja od PC-a.

trudnica

pre 9 godina

Ako b92 ne mari za botove, ja sam otisao. Mislim, zaista vise nema smisla da kao fol ne mozete da se zastitite od istih. Dobijem jutarnju mucninu od doticnih i njihovih naurcenih komentara.

Gorance

pre 9 godina

Vucic je uzburkao dobro celu Srbiju svojim reformama I svojim stavovima. 100% je najugrozeniji. I treba da ga cuvaju I to dobro. Neki propust u obezbedjenju bi mogao skupo da nas kosta.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Чим намиришу и промил рејтинга да пада, одмах креће кукњава о угрожености, атентатима, прислушкивању, итд. Проверена стратегија.

nasa mala maskarada

pre 9 godina

@nila, 29. januar 2015 11:52
proziva se resorni ministar da nije kvalifikovan za mesto na koje ja postavljen , ali je na dovoljno visokom mestu u Vladi da bi bio odgovoran za sluzbe koje rade na pitanju bezbednosti premijera i koje najbolje treba da znaju u kojoj mu je meri bezbednost zapravo ugrozena

Daki

pre 9 godina

Vucic zahteva da se radi po zakonu i da svi budemo jednaki, sto sigurno nekima ne odgovara, pa je samim tim i najugrozeniji. Konacno je na vlasti neko ko na sve gradjane gleda jednako i treba ga podrzati u tome.

RUSKA

pre 9 godina

Sam Premijer Vucic ima srece sto mu vojni Ministar nije Zivkovic.Tako da sa Ministrom Gasicem koji vodi racuna o bezbednosti svog premijera ja ne ocekujem da dodje do bilo kakvih ne zeljenih posledica.

Milos

pre 9 godina

Vučić svojim radom i rezultatima verovatno mnogima smeta. Vucic sada treba jos jace da nastavi ono sto je i zapoceo,a njegova bezbednost mora da bude na najvisem nivou.

MilosS

pre 9 godina

Premijer ne smeta nama gradjanima, nego zna se kome. Onima sto su se obogatili na racun drzave i sto su navikli da otimaju i kradu, pa sad to vise ne mogu da rade posto je Vucic odgovoran politicar koji ce stati na kraju kriminalu i korupciji.

Aleksandar

pre 9 godina

"Vojska Srbije počela je da diže glavu, a to mnogima u svetu i u našem neposrednom okruženju ne odgovara"

Jer kad mi podignemo naša tri miga (ako im baterije još uvek rade) ostalima će da se tresu gaće.

Izida

pre 9 godina

Obzirom da se bori prvenstveno da se iskoreni kriminal i korupcija uopšte nečudi da je na meti onih kojima to ugrožava njihove poslove, a koji su za vreme bivse vlasti cvetali.

Viki

pre 9 godina

Vučić je poveo borbu protiv kriminala i korupcije i to sa nultom tolerancijom.Time je stao u zaštitu svog naroda a zamerio se bogatim interesnim grupama i tačno je da je njegova bezbednost ugrožena.Službe bezbednosti bi trebalo da pojačaju rad i zaštitu premijera.

Danica

pre 9 godina

U Srbiji se uspeh ne prasta. Ali to je na neki nacin i potvrda da Vucic radi pravu stvar. Zato i jeste najugrozenija licnost u ovom momentu.

Daki

pre 9 godina

Vucic zahteva da se radi po zakonu i da svi budemo jednaki, sto sigurno nekima ne odgovara, pa je samim tim i najugrozeniji. Konacno je na vlasti neko ko na sve gradjane gleda jednako i treba ga podrzati u tome.

куче драгољупче

pre 9 godina

Potencijalno jeste, jer je čovek koj nema dlake na jeziku i nema problem da izađe pred ljude i kaže otvoreno neke stvari.

Uzunović B

pre 9 godina

Istina je najače oružje.
Sada treba iči do kraja i obelodaniti sve javnosti oko zaštite državnih i opozicionih finkcionera.
Zaštita mora da postoji, ali mora da postoji i dobra porcena realne ugroženosti za svaku štićenu osobu.
Bivši ministri se ne mogu u nedogled štititi od imaginarne opasnosti ...

MilanM

pre 9 godina

Ja kao obican gradjanin mogu da primetim svakodnevne napade na Vucica, sa svih strana. Pa stoga mi nije ni cudna cinjenica da je najugrozeniji. Jer u ovoj zemlji se sve prasta osim uspeha.

ugg

pre 9 godina

Potencijalno jeste, jer je covek koj nema dlake na jeziku i nema problem da izadje pred ljude i kaze otvoreno neke stavari, sa druge strane verujem da je oprezan dovoljno i nadam se da je to tako.

Jelena

pre 9 godina

Vucic je odavno ugrozen to je poznato svima a da je pravde zatvorili bi sve vas koji ostavljate ovako maliciozne komentare! Vi biste i Svetog Petra lincovali da mozete!! Sram vas bilo!!

Xao

pre 9 godina

(Maja, 29. januar 2015 10:38)
Ti očito ne razlikuješ ugroženost u smislu broja glasača i ugroženost o kojij Gašić priča. Gašić upozorava na to da je život premijera trenutno najugroženiji, a kako i ne bi kad radi na tome da imamo pravnu i pravičnu, uređenu zemlju.

marija

pre 9 godina

Ili odgovori na pitanja Ombudsmana Srbije ili podnesi ostavku, Gasicu!
Pa cete vi naprednjaci vec jednom nauciti da postujete zakone ove zemlje.
OSTAVKA GASICU!

nila

pre 9 godina

Zato spreciti, a ne pricati o tome kako je to moguce...to ne sme ni da bude moguce, takodje smatram premijer ako sto je A.Vucic asluzuje podrsku svih nas da ovo demantujemo kako god zanmo jer je svojim radom zaduzio generacije, ovo ne sme da bude ni tema.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Vučić je neko ko se bori protiv korupcije i kriminala i sasvim je moguće da nekima smeta. Treba učiniti sve da njegova bezbednost bude maksimalna. Što se Vojske tiče potreban je novi zakon, jer Vojska Srbije ne sme biti u drugom planu. Ne vidim šta Sasa Janković želi da postigne kad odlično zna da VBA ne može da prisluškuje bez sudskog naloga kao i saradnje sa drugim službama.

BOT cleaner V2.0

pre 9 godina

Naravno, kada su urađenje velike promene i ostvaren veliki napredak! Mnogima se to ne sviđa...
(štit, 29. januar 2015 10:41)

Jel' pricas o Srbiji ili o Diznilendu?

Navedi jednu jedinu promenu na bolje.SAMO JEDNU!Znam zadatak je previse tezak,ali eto probaj da pronadjes bar tu jednu...

Ovo je obicno uvlacenje i medijsko spinovanje kako je gospodar navodno ugrozen.

cica mirko

pre 9 godina

Od postenog sveta koji predstavlja vecinu mu ne preti opsanost,nego od onih sest posto koji imaju razloga da mu budu pretnja,jer ce razotkriti sve manipulacije i mahinacije

monteskije

pre 9 godina

Kako god Srbija i naša vojska moraju da imaju određenu saradnju u regionu. Nije nemoguće da mnogima u regionu to ne odgovara, ali opet to je njihovo pravo.

markozemun

pre 9 godina

Ko će bre vas sns nesretnike da napadne..malo inteligentnija i složenija rečenica upućena vama(ne daj Bože pitanje) dovodi vas u paniku i stanje šoka...teletabisi

jedan od 50.000 za 2015

pre 9 godina

Zavrsio sam fakultet, zavrsavam i master, govorim 3 jezika i bezim iz ove zemlje glavom bez obzira. Ovo je kraj, i ova godina ce doneti samo krv i suze pre nego sto se zavrsi.

bachi

pre 9 godina

Malo jutarnjeg poltronizma nije na odmet! Jedini premijer koji je bio stvarno ugrožen je i ubijen a vi ste tada to slavili, kraj priče! Botovi izvolite!

bachi

pre 9 godina

Svako ko se bori za pravdu je bio i bice uvek najugrozeniji, to je najtezi ali najispravniji put...e, sad na njegovom timu je da dobro pokriju obezbedjenje da ne bi bilo propusta kao u pojedinim slucajevima.
(bilo i bice, 29. januar 2015 10:09)
Misliš na vučićevog i malijevog(ili kako se već kaže) brata pošto oni imaju pratnje vojske?!

Natasa

pre 9 godina

Sramota je uopste polemisati o obezbedjenju jednog premijera. Ombudsman otvara javno rasprave o njegovim saznanjima ili o rekla kazala a svoj posao ne obavlja. Vucic obavlja veoma odgovoran i tezak posao i bezbednost mora biti na najvisem nivou, nikako ne sme biti ugrozen njegov zivot.

vladimir

pre 9 godina

Ja nešto ne verujem ministre da premijer bilo koga zanima.
Ali svi vi se već toliko uvlačite premijeru da je to već tragikomično.
No,dobro,pregurali smo Slobu,Koštunicu,Tadića,preguraćemo i Vučića.
Problem je samo u tome što svi oni prolaze,a mi sve stariji i jadniji.

sabac

pre 9 godina

da li jedan dan moze da prodje, da neko njega ne spomene? jos na svu ovu muku, pocecu ga i sanjati, u jednom danu 10 000 vesti o vucicu... te ovaj reko ovo, onaj ono za njega, pa on nesto izjavi.. boli me bre uvo vise, ubili ste ovaj narod u pojam!

heavy

pre 9 godina

Skoro svakoga dana se desi samoubistvo ili ubistvo pa samoubistvo,verovatno zbog nemastine i beznadja a ovom klovnu je vodja najugrozeniji.Vodi ga kuci i sakri u podrum,bice bezbedniji i on i Srbija koju je unistio.

bilo i bice

pre 9 godina

Svako ko se bori za pravdu je bio i bice uvek najugrozeniji, to je najtezi ali najispravniji put...e, sad na njegovom timu je da dobro pokriju obezbedjenje da ne bi bilo propusta kao u pojedinim slucajevima.

ugrozena

pre 9 godina

Najugrozeni u ovoj zemlji je trenutno narod, koji je na ivici egzistencije a vi mu svojim lazima ispirate mozak i vredjate svaki dan.
A vucic najvise ugrozava sam sebe.Poceo je svaki drugi dan da bezi od sebe samog, sta ce danas u Austriji.Ovaj Kurc koji ga hvali ide po citavom Balkanu i svuda prica isto sto i nama, samo udara ladne obloge.
Bio u Finskoj da obezbedi FAP a obezbedio ga je do sada po medijima ko zna koliko puta.Doveo Esmark pa nikako da cujemo da smo spaseni.Sve glupost do gluposti.

RAREX

pre 9 godina

Sluzba bezbednosti treba da radi svoj posao i da zastiti Vucica.Mnogima u Srbiji smeta sto u Srbiji pocinje da se postuje vladavina prava za koju se izricito bori premijer , a prestaje da vazi zakon novca, mito , korupcija i kriminal .

Mara

pre 9 godina

@ Tara
Kako to Vucic zavodi red u državi, pa to nekome smeta? Jel tako sto postavlja bivsu potpredsednicu DS za direktora?A ovamo svaki dan od njega i od vas botova slušamo kako nas je DS upropastila, pa moramo da stedimo jer su oni bili kriminalci. Nije ugrozen premijer, nego mi gradjani.

Rumpel Stickin

pre 9 godina

"Bez saradnje sa drugim službama i bez naloga suda VBA ne može i nije tehnički opremljena, da to može da radi", naglasio je Gašić.

Bolji vic nisam skoro čuo, jel vi gospodine ministre vojni stvarno mislite da smo svi rasli u saksiji pa ništa ne znamo, čuj VBA nije tehnički opremljena NIJE NEGO. Pa svaka privatna detektivska agencija je itekako opremljena za svaku vrstu prismotre a VBA nije jel'te, u slobodnoj prodaji mogu da se nabave uređaji i softveri za spijunažu, naravno slabijeg kvaliteta od onih koji se proizvode i licenciraju za obaveštenje službe jedne države i takvu aparaturu može naručiti isključivo država ili služba... na kraju krajeva agenciji nikakva aparatura nije potrebna, dovoljno je da odete do nekog od telefonskih operatera, 21. je vek nema potrebe da se zavaravamo... e sad koliko je to zakonski i opravdano to je neka sasvim druga priča ali sam siguran da se određene grupacije ljudi koje treba da se prate i prate bez bilo kakvog naloga a kad se sazna to što treba da se sazna onda se uzima nalog.

Ma Budale!

pre 9 godina

Gasicu ,sta mislis kako je nekim novinarima sto moraju da cenzurisu sve negativno sto o vama mislimo/pisemo ?
oni se plase od vise strana,prvo od vas pa onda od nas sto pisemo.

Bojka

pre 9 godina

@kako to premijer najugrozeniji kad isti taj pink non stop bruji kako podrska premijeru neprestano raste??? nesto mi se tu ne uklapa...
(Maja, 29. januar 2015 10:38)
Ovo je veza sa rejtingom koji raste kada raste popularnost u narodu, a boga mi i u svetu. Dok to ima veze sa Srbijom i dok za nju svi znaju po dobru, meni je ok.
Mislim takodje da mu je i zivot u opasnosti i to pre svega od onih koji ne razumeju sta on to radi i za cije dobro.
Vreme ce pokazati.

Jellena

pre 9 godina

Nema ovde mnogo prostora za manervisanje...odmah se mora napraviti jasna strategija oko zastite premijera i uciniti sve da bude bezbedana...i ne samo on, nego svi mi

Paulista

pre 9 godina

Porodica Vucic konstantno dobija pretnje i to niko ne moze da ospori! Odakle duva taj vetar mozemo lako da zakljucimo!Razotkrivene su decenijske seme raznih "uglednih' gradjana, politicara i takozvanih biznismena! Poslovi su im ugrozeni, osecaju slabost, a nisu naucili da posluju u skladu sa zakonom i slabo se snalaze u novonastaloj situaciji!

ZoranNS

pre 9 godina

Slušam raspravu na TV sa Jankovićem, i ne mogu da verujem koliko ljudi nisko mogu da padnu u podilaženu premijeru, prave neverovatne konstrukcije, prosto se utrkuju ko će izmisliti "bombastiju" odbranu, tim ljudima treba ugraditi kičmu, oni su je izgubili a to je posledica poltronstva.

Lala iz Banata

pre 9 godina

"...ističući da VBA ne može nikoga samostalno da prisluškuje bez odluke suda..."
Hahahahahahahaha!!!
Da li on zaista veruje u to ili misli da mi imamo po jednu-dve moždane vijuge?

Nikoleta

pre 9 godina

Po prirodi stvari, moze da postoji procena da je Vucic najugrozenija licnost, ali po pravilu sluzbe on mora biti najobezbedjenija i najsigurnija licnost u Srbiji, i sa tim se ne sme kalkulisati niti bilo sta improvizovati.

Pavle

pre 9 godina

Treba otovoreno pričati o svim problemima, koji se tiču bezbednosti svih građana.
Mislim da je naš ceo bezbednosni sektor zreo za veliku reformu u skladu sa standardima EU.
Više reda ne može nikome da šteti, a naročito ne građanima !

q

pre 9 godina

Koja je ovo komedija...
"Vojska Srbije počela je da diže glavu, a to mnogima u svetu i u našem neposrednom okruženju ne odgovara", rekao je Gašić
Zao mi je samo sto je u zadnje dve decenije za vojsku najvise marila Slobina vlast, a znamo koliko su oni bili nemarni... Ova dosovska ekipa pa nadalje je tu bila samo da je dokrajci.

hjtron

pre 9 godina

Uh dobro je da je izjavio za Pink. Ovi ministri pre odlaska na posao obavezno svakog jutra svrate na Pink. Covek bi pomislio da idu da naplate porez koji Mitrovic duguje drzavi, da popisuju imovinu za zaplenu kao sto je Mitrovicu Hrvatska zaplenila jahtu. Ipak nista od toga. Mitroviceva medijska masinerija je neophodna kako bi ministri sirili propagandu. Porez ce platiti sirotinja raja.

Majda S

pre 9 godina

Bezbednost ne samo premijera nego bilo kog gradjanina Srbije se ne sme dovoditi u pitanje. Nisam neki poznavalac prilika bezbedonosnih situacija, ali smatram da mora da postoji nekakva procedura, pravilo sluzbe, da se uradi procena rizika i u skladu sa tim pojaca zastita i premijera i njegovih saradnika ili familije

Velibor

pre 9 godina

Jako je bitna stvar sto ce se napokon resiti socijalno pitanje mnogih vojnih lica.A sto se tice ugrozenosti, logicno je da je najjugrozenija licnost srpski premijer.Drago mi je sto su mnoge stvari u vojsci pocele da idu uzlaznom trajektorijom.

Dufa

pre 9 godina

Koju glavu, koja vojska, sa kojom opremom, moj ministre?

Ekipa pre tebe pretopila sve od oružja i orudja, a ti ono malo što je ostalo arčiš kao da ti je babovina i još se kriješ iza Vučićevih skuta da opravdaš svoju nesposobnost...

b

pre 9 godina

mani se bre gasicu vise sa tim demagogijama i da se jos vise uvlacis vucicu, prodji malo po kasarnama sirom SRBIJE da vidis kako ti vojska nema uniforme, cizme, cipele, peskire, i td, a nemoj samo da sedis u Beograd i da drzis pridike i prazne price, od koga je bre taj tvoj vucic najugrozeniji, kad sve vase televizije o novine objavljuju kako mu svaki dan raste rejtin i da je sve popularniji u SRBIJI, i da ima skoro 100% naroda poverenja u njega i njegov nerad, o cemu ti sad pricas da je najugrozeniji, nemoj sad da ljutis svog premijera i predsednika stranke, more treba narod da uzme motke u ruke i da vas jednom otera iz ove napacene i bedne SRBIJE, a koju ce te vi nacisto da unistite

PutanjaPada

pre 9 godina

Gašić na Tv Pink.. šta reći. Inače, u nedostatku suštinskih reformi i rekonstrukcije ove uništene partokratske državice, dobili smo svakodnevne Vuciceve verbalne egzibicije u medijima. Nema ovde boljitka, sa starim obrascima rada i negovanja kulta ličnosti partijskih lidera.

q

pre 9 godina

Koja je ovo komedija...
"Vojska Srbije počela je da diže glavu, a to mnogima u svetu i u našem neposrednom okruženju ne odgovara", rekao je Gašić
Zao mi je samo sto je u zadnje dve decenije za vojsku najvise marila Slobina vlast, a znamo koliko su oni bili nemarni... Ova dosovska ekipa pa nadalje je tu bila samo da je dokrajci.

Paulista

pre 9 godina

Porodica Vucic konstantno dobija pretnje i to niko ne moze da ospori! Odakle duva taj vetar mozemo lako da zakljucimo!Razotkrivene su decenijske seme raznih "uglednih' gradjana, politicara i takozvanih biznismena! Poslovi su im ugrozeni, osecaju slabost, a nisu naucili da posluju u skladu sa zakonom i slabo se snalaze u novonastaloj situaciji!

hjtron

pre 9 godina

Uh dobro je da je izjavio za Pink. Ovi ministri pre odlaska na posao obavezno svakog jutra svrate na Pink. Covek bi pomislio da idu da naplate porez koji Mitrovic duguje drzavi, da popisuju imovinu za zaplenu kao sto je Mitrovicu Hrvatska zaplenila jahtu. Ipak nista od toga. Mitroviceva medijska masinerija je neophodna kako bi ministri sirili propagandu. Porez ce platiti sirotinja raja.

Dufa

pre 9 godina

Koju glavu, koja vojska, sa kojom opremom, moj ministre?

Ekipa pre tebe pretopila sve od oružja i orudja, a ti ono malo što je ostalo arčiš kao da ti je babovina i još se kriješ iza Vučićevih skuta da opravdaš svoju nesposobnost...

Velibor

pre 9 godina

Jako je bitna stvar sto ce se napokon resiti socijalno pitanje mnogih vojnih lica.A sto se tice ugrozenosti, logicno je da je najjugrozenija licnost srpski premijer.Drago mi je sto su mnoge stvari u vojsci pocele da idu uzlaznom trajektorijom.

PutanjaPada

pre 9 godina

Gašić na Tv Pink.. šta reći. Inače, u nedostatku suštinskih reformi i rekonstrukcije ove uništene partokratske državice, dobili smo svakodnevne Vuciceve verbalne egzibicije u medijima. Nema ovde boljitka, sa starim obrascima rada i negovanja kulta ličnosti partijskih lidera.

b

pre 9 godina

mani se bre gasicu vise sa tim demagogijama i da se jos vise uvlacis vucicu, prodji malo po kasarnama sirom SRBIJE da vidis kako ti vojska nema uniforme, cizme, cipele, peskire, i td, a nemoj samo da sedis u Beograd i da drzis pridike i prazne price, od koga je bre taj tvoj vucic najugrozeniji, kad sve vase televizije o novine objavljuju kako mu svaki dan raste rejtin i da je sve popularniji u SRBIJI, i da ima skoro 100% naroda poverenja u njega i njegov nerad, o cemu ti sad pricas da je najugrozeniji, nemoj sad da ljutis svog premijera i predsednika stranke, more treba narod da uzme motke u ruke i da vas jednom otera iz ove napacene i bedne SRBIJE, a koju ce te vi nacisto da unistite

BOT cleaner V2.0

pre 9 godina

Naravno, kada su urađenje velike promene i ostvaren veliki napredak! Mnogima se to ne sviđa...
(štit, 29. januar 2015 10:41)

Jel' pricas o Srbiji ili o Diznilendu?

Navedi jednu jedinu promenu na bolje.SAMO JEDNU!Znam zadatak je previse tezak,ali eto probaj da pronadjes bar tu jednu...

Ovo je obicno uvlacenje i medijsko spinovanje kako je gospodar navodno ugrozen.

Pavle

pre 9 godina

Treba otovoreno pričati o svim problemima, koji se tiču bezbednosti svih građana.
Mislim da je naš ceo bezbednosni sektor zreo za veliku reformu u skladu sa standardima EU.
Više reda ne može nikome da šteti, a naročito ne građanima !

MilanM

pre 9 godina

Ja kao obican gradjanin mogu da primetim svakodnevne napade na Vucica, sa svih strana. Pa stoga mi nije ni cudna cinjenica da je najugrozeniji. Jer u ovoj zemlji se sve prasta osim uspeha.

ZoranNS

pre 9 godina

Slušam raspravu na TV sa Jankovićem, i ne mogu da verujem koliko ljudi nisko mogu da padnu u podilaženu premijeru, prave neverovatne konstrukcije, prosto se utrkuju ko će izmisliti "bombastiju" odbranu, tim ljudima treba ugraditi kičmu, oni su je izgubili a to je posledica poltronstva.

Lala iz Banata

pre 9 godina

"...ističući da VBA ne može nikoga samostalno da prisluškuje bez odluke suda..."
Hahahahahahahaha!!!
Da li on zaista veruje u to ili misli da mi imamo po jednu-dve moždane vijuge?

Jellena

pre 9 godina

Nema ovde mnogo prostora za manervisanje...odmah se mora napraviti jasna strategija oko zastite premijera i uciniti sve da bude bezbedana...i ne samo on, nego svi mi

Majda S

pre 9 godina

Bezbednost ne samo premijera nego bilo kog gradjanina Srbije se ne sme dovoditi u pitanje. Nisam neki poznavalac prilika bezbedonosnih situacija, ali smatram da mora da postoji nekakva procedura, pravilo sluzbe, da se uradi procena rizika i u skladu sa tim pojaca zastita i premijera i njegovih saradnika ili familije

Nikoleta

pre 9 godina

Po prirodi stvari, moze da postoji procena da je Vucic najugrozenija licnost, ali po pravilu sluzbe on mora biti najobezbedjenija i najsigurnija licnost u Srbiji, i sa tim se ne sme kalkulisati niti bilo sta improvizovati.

Uzunović B

pre 9 godina

Istina je najače oružje.
Sada treba iči do kraja i obelodaniti sve javnosti oko zaštite državnih i opozicionih finkcionera.
Zaštita mora da postoji, ali mora da postoji i dobra porcena realne ugroženosti za svaku štićenu osobu.
Bivši ministri se ne mogu u nedogled štititi od imaginarne opasnosti ...

Xao

pre 9 godina

(Maja, 29. januar 2015 10:38)
Ti očito ne razlikuješ ugroženost u smislu broja glasača i ugroženost o kojij Gašić priča. Gašić upozorava na to da je život premijera trenutno najugroženiji, a kako i ne bi kad radi na tome da imamo pravnu i pravičnu, uređenu zemlju.

bilo i bice

pre 9 godina

Svako ko se bori za pravdu je bio i bice uvek najugrozeniji, to je najtezi ali najispravniji put...e, sad na njegovom timu je da dobro pokriju obezbedjenje da ne bi bilo propusta kao u pojedinim slucajevima.

Natasa

pre 9 godina

Sramota je uopste polemisati o obezbedjenju jednog premijera. Ombudsman otvara javno rasprave o njegovim saznanjima ili o rekla kazala a svoj posao ne obavlja. Vucic obavlja veoma odgovoran i tezak posao i bezbednost mora biti na najvisem nivou, nikako ne sme biti ugrozen njegov zivot.

monteskije

pre 9 godina

Kako god Srbija i naša vojska moraju da imaju određenu saradnju u regionu. Nije nemoguće da mnogima u regionu to ne odgovara, ali opet to je njihovo pravo.

nila

pre 9 godina

Zato spreciti, a ne pricati o tome kako je to moguce...to ne sme ni da bude moguce, takodje smatram premijer ako sto je A.Vucic asluzuje podrsku svih nas da ovo demantujemo kako god zanmo jer je svojim radom zaduzio generacije, ovo ne sme da bude ni tema.

Daki

pre 9 godina

Vucic zahteva da se radi po zakonu i da svi budemo jednaki, sto sigurno nekima ne odgovara, pa je samim tim i najugrozeniji. Konacno je na vlasti neko ko na sve gradjane gleda jednako i treba ga podrzati u tome.

Jelena

pre 9 godina

Vucic je odavno ugrozen to je poznato svima a da je pravde zatvorili bi sve vas koji ostavljate ovako maliciozne komentare! Vi biste i Svetog Petra lincovali da mozete!! Sram vas bilo!!

куче драгољупче

pre 9 godina

Potencijalno jeste, jer je čovek koj nema dlake na jeziku i nema problem da izađe pred ljude i kaže otvoreno neke stvari.

Bojka

pre 9 godina

@kako to premijer najugrozeniji kad isti taj pink non stop bruji kako podrska premijeru neprestano raste??? nesto mi se tu ne uklapa...
(Maja, 29. januar 2015 10:38)
Ovo je veza sa rejtingom koji raste kada raste popularnost u narodu, a boga mi i u svetu. Dok to ima veze sa Srbijom i dok za nju svi znaju po dobru, meni je ok.
Mislim takodje da mu je i zivot u opasnosti i to pre svega od onih koji ne razumeju sta on to radi i za cije dobro.
Vreme ce pokazati.

Izida

pre 9 godina

Obzirom da se bori prvenstveno da se iskoreni kriminal i korupcija uopšte nečudi da je na meti onih kojima to ugrožava njihove poslove, a koji su za vreme bivse vlasti cvetali.

RAREX

pre 9 godina

Sluzba bezbednosti treba da radi svoj posao i da zastiti Vucica.Mnogima u Srbiji smeta sto u Srbiji pocinje da se postuje vladavina prava za koju se izricito bori premijer , a prestaje da vazi zakon novca, mito , korupcija i kriminal .

Danica

pre 9 godina

U Srbiji se uspeh ne prasta. Ali to je na neki nacin i potvrda da Vucic radi pravu stvar. Zato i jeste najugrozenija licnost u ovom momentu.

MilosS

pre 9 godina

Premijer ne smeta nama gradjanima, nego zna se kome. Onima sto su se obogatili na racun drzave i sto su navikli da otimaju i kradu, pa sad to vise ne mogu da rade posto je Vucic odgovoran politicar koji ce stati na kraju kriminalu i korupciji.

Milos

pre 9 godina

Vučić svojim radom i rezultatima verovatno mnogima smeta. Vucic sada treba jos jace da nastavi ono sto je i zapoceo,a njegova bezbednost mora da bude na najvisem nivou.

Daki

pre 9 godina

Vucic zahteva da se radi po zakonu i da svi budemo jednaki, sto sigurno nekima ne odgovara, pa je samim tim i najugrozeniji. Konacno je na vlasti neko ko na sve gradjane gleda jednako i treba ga podrzati u tome.

Dilber

pre 9 godina

Vucic sprovodi zakon, a to nekima iz bivse vlasti ne odgovara jer ga nisu postovali. Zbog toga velika vecina postenih gradjana podrzava ovu vlast jer ce konacno da odgovaraju ljudi koji su radili nelegalne stvari.

Ministar vojske se ocigledno nekima ne svidja, ne znam da li po izdledu ili nekako drugacije ili vam je mozda Sutanovac bio lepsi ili bolji ne znam ni to, ali Gasic samo radi svoj posao onko kako treba i kako je najbilje i ne vidim nista lose u tome.

nasa mala maskarada

pre 9 godina

@nila, 29. januar 2015 11:52
proziva se resorni ministar da nije kvalifikovan za mesto na koje ja postavljen , ali je na dovoljno visokom mestu u Vladi da bi bio odgovoran za sluzbe koje rade na pitanju bezbednosti premijera i koje najbolje treba da znaju u kojoj mu je meri bezbednost zapravo ugrozena

Viki

pre 9 godina

Vučić je poveo borbu protiv kriminala i korupcije i to sa nultom tolerancijom.Time je stao u zaštitu svog naroda a zamerio se bogatim interesnim grupama i tačno je da je njegova bezbednost ugrožena.Službe bezbednosti bi trebalo da pojačaju rad i zaštitu premijera.

RUSKA

pre 9 godina

Sam Premijer Vucic ima srece sto mu vojni Ministar nije Zivkovic.Tako da sa Ministrom Gasicem koji vodi racuna o bezbednosti svog premijera ja ne ocekujem da dodje do bilo kakvih ne zeljenih posledica.

Šef

pre 9 godina

(trudnica, 29. januar 2015 12:00)
Verujem da te mučnine potiču od trudnoće, pa ti preoručujem da umesto što čitaš komentare odeš malo prošetaš, zdravije je a i nema zračenja od PC-a.

Izida

pre 9 godina

Obzirom da se bori prvenstveno da se iskoreni kriminal i korupcija uopšte nečudi da je na meti onih kojima to ugrožava njihove poslove, a koji su za vreme bivse vlasti cvetali.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Vučić je neko ko se bori protiv korupcije i kriminala i sasvim je moguće da nekima smeta. Treba učiniti sve da njegova bezbednost bude maksimalna. Što se Vojske tiče potreban je novi zakon, jer Vojska Srbije ne sme biti u drugom planu. Ne vidim šta Sasa Janković želi da postigne kad odlično zna da VBA ne može da prisluškuje bez sudskog naloga kao i saradnje sa drugim službama.

ugg

pre 9 godina

Potencijalno jeste, jer je covek koj nema dlake na jeziku i nema problem da izadje pred ljude i kaze otvoreno neke stavari, sa druge strane verujem da je oprezan dovoljno i nadam se da je to tako.

Ines56

pre 9 godina

Posto Vucic sprovodi za mnoge, bolne i teske reforme, mnogima smeta! Ali drzava treba da preuzme sve moguce mere zastite, jer ovakvog premijera necemo imati ni za dva zivot! Zato Srbijo, pamet u glavu i cuvaj ono vredno sto imas!

Mara

pre 9 godina

@ Tara
Kako to Vucic zavodi red u državi, pa to nekome smeta? Jel tako sto postavlja bivsu potpredsednicu DS za direktora?A ovamo svaki dan od njega i od vas botova slušamo kako nas je DS upropastila, pa moramo da stedimo jer su oni bili kriminalci. Nije ugrozen premijer, nego mi gradjani.

vladimir

pre 9 godina

Ja nešto ne verujem ministre da premijer bilo koga zanima.
Ali svi vi se već toliko uvlačite premijeru da je to već tragikomično.
No,dobro,pregurali smo Slobu,Koštunicu,Tadića,preguraćemo i Vučića.
Problem je samo u tome što svi oni prolaze,a mi sve stariji i jadniji.

bachi

pre 9 godina

Svako ko se bori za pravdu je bio i bice uvek najugrozeniji, to je najtezi ali najispravniji put...e, sad na njegovom timu je da dobro pokriju obezbedjenje da ne bi bilo propusta kao u pojedinim slucajevima.
(bilo i bice, 29. januar 2015 10:09)
Misliš na vučićevog i malijevog(ili kako se već kaže) brata pošto oni imaju pratnje vojske?!

marija

pre 9 godina

Ili odgovori na pitanja Ombudsmana Srbije ili podnesi ostavku, Gasicu!
Pa cete vi naprednjaci vec jednom nauciti da postujete zakone ove zemlje.
OSTAVKA GASICU!

cica mirko

pre 9 godina

Od postenog sveta koji predstavlja vecinu mu ne preti opsanost,nego od onih sest posto koji imaju razloga da mu budu pretnja,jer ce razotkriti sve manipulacije i mahinacije

Gorance

pre 9 godina

Vucic je uzburkao dobro celu Srbiju svojim reformama I svojim stavovima. 100% je najugrozeniji. I treba da ga cuvaju I to dobro. Neki propust u obezbedjenju bi mogao skupo da nas kosta.

trudnica

pre 9 godina

Ako b92 ne mari za botove, ja sam otisao. Mislim, zaista vise nema smisla da kao fol ne mozete da se zastitite od istih. Dobijem jutarnju mucninu od doticnih i njihovih naurcenih komentara.

bachi

pre 9 godina

Malo jutarnjeg poltronizma nije na odmet! Jedini premijer koji je bio stvarno ugrožen je i ubijen a vi ste tada to slavili, kraj priče! Botovi izvolite!

ugrozena

pre 9 godina

Najugrozeni u ovoj zemlji je trenutno narod, koji je na ivici egzistencije a vi mu svojim lazima ispirate mozak i vredjate svaki dan.
A vucic najvise ugrozava sam sebe.Poceo je svaki drugi dan da bezi od sebe samog, sta ce danas u Austriji.Ovaj Kurc koji ga hvali ide po citavom Balkanu i svuda prica isto sto i nama, samo udara ladne obloge.
Bio u Finskoj da obezbedi FAP a obezbedio ga je do sada po medijima ko zna koliko puta.Doveo Esmark pa nikako da cujemo da smo spaseni.Sve glupost do gluposti.

sabac

pre 9 godina

da li jedan dan moze da prodje, da neko njega ne spomene? jos na svu ovu muku, pocecu ga i sanjati, u jednom danu 10 000 vesti o vucicu... te ovaj reko ovo, onaj ono za njega, pa on nesto izjavi.. boli me bre uvo vise, ubili ste ovaj narod u pojam!

Rumpel Stickin

pre 9 godina

"Bez saradnje sa drugim službama i bez naloga suda VBA ne može i nije tehnički opremljena, da to može da radi", naglasio je Gašić.

Bolji vic nisam skoro čuo, jel vi gospodine ministre vojni stvarno mislite da smo svi rasli u saksiji pa ništa ne znamo, čuj VBA nije tehnički opremljena NIJE NEGO. Pa svaka privatna detektivska agencija je itekako opremljena za svaku vrstu prismotre a VBA nije jel'te, u slobodnoj prodaji mogu da se nabave uređaji i softveri za spijunažu, naravno slabijeg kvaliteta od onih koji se proizvode i licenciraju za obaveštenje službe jedne države i takvu aparaturu može naručiti isključivo država ili služba... na kraju krajeva agenciji nikakva aparatura nije potrebna, dovoljno je da odete do nekog od telefonskih operatera, 21. je vek nema potrebe da se zavaravamo... e sad koliko je to zakonski i opravdano to je neka sasvim druga priča ali sam siguran da se određene grupacije ljudi koje treba da se prate i prate bez bilo kakvog naloga a kad se sazna to što treba da se sazna onda se uzima nalog.

heavy

pre 9 godina

Skoro svakoga dana se desi samoubistvo ili ubistvo pa samoubistvo,verovatno zbog nemastine i beznadja a ovom klovnu je vodja najugrozeniji.Vodi ga kuci i sakri u podrum,bice bezbedniji i on i Srbija koju je unistio.

jedan od 50.000 za 2015

pre 9 godina

Zavrsio sam fakultet, zavrsavam i master, govorim 3 jezika i bezim iz ove zemlje glavom bez obzira. Ovo je kraj, i ova godina ce doneti samo krv i suze pre nego sto se zavrsi.

markozemun

pre 9 godina

Ko će bre vas sns nesretnike da napadne..malo inteligentnija i složenija rečenica upućena vama(ne daj Bože pitanje) dovodi vas u paniku i stanje šoka...teletabisi

Ma Budale!

pre 9 godina

Gasicu ,sta mislis kako je nekim novinarima sto moraju da cenzurisu sve negativno sto o vama mislimo/pisemo ?
oni se plase od vise strana,prvo od vas pa onda od nas sto pisemo.

Aleksandar

pre 9 godina

"Vojska Srbije počela je da diže glavu, a to mnogima u svetu i u našem neposrednom okruženju ne odgovara"

Jer kad mi podignemo naša tri miga (ako im baterije još uvek rade) ostalima će da se tresu gaće.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Чим намиришу и промил рејтинга да пада, одмах креће кукњава о угрожености, атентатима, прислушкивању, итд. Проверена стратегија.

Lucky Luke

pre 9 godina

Ugrozen Toma,ugrozen Vucic.Daj,dogovorite se vise ko ima prednost.
Vojska Srbije počela je da diže glavu a ostale zemlje iz Nato-a su se uprpile.Da li je ovaj covek normalan i koliko godina ima.Razmislja i bulazni ko neki klinac.Kakav Vucic,kakvi bakraci.Ugrozenija je Brankica Stankovic.Poceli su retoriku JUL-a i ostalih komunjara i vecito je neprijatelj,izdajnik ili sta ja znam,tu medju nama.Bolest

stane

pre 9 godina

(Vuk, 29. januar 2015 11:48)
Slažem se da nikada u Srbiji nije bilo gore ta one koji su naučili da se bogate raznoraznim mahinacijama na račun države, ali za poštene ljude koji žele da žive od svog rada dolaze bolji dani.

Kleopatra

pre 9 godina

Po zakonu bez saradnje sa službama i bez naloga suda VBA ne može da prisluskuje,niti to sme da radi.Mislim da je celu ovu ujdurmu Jankovic napravo po zadatku zutih sefova,eto cisto da prave haos,i ometaju drzavu da radi svoj posao.

Papalina

pre 9 godina

Evo jedno logicno pitanje,u kojoj to zemlji ne brinu o bezbednosti svog premijera? Pa stite i Tadica i Sutanovca,nicim zasluzeno,niti ih ko dira niti zasluzuju to,a ipak niko ne postavlja pitanje.Smeta sto se stiti premijerova porodica i to jos kada postoje indicije da je ugrozen.Stvarno svasta.

Kron

pre 9 godina

Borba sa kriminalom, korupcijom i tajkunima je veliki izazov za Vucica, ali i ogroman rizik. Ali, ako svako odgovorno radi svoj posao,u ovom slucaju, ministarstvo odbrane, premijer nema o cemu da brine.

Naomi

pre 9 godina

Premijer je pokrenuo čitav proces promena u našoj zemlji, što verovatno smeta pojedincima, ali bezbednost premijera se ne sme dovoditi u pitanje već je treba podići na najviši nivo.

Afrodita

pre 9 godina

Mi živimo u zemlji u kojoj su svi ozbiljni reformatori smetali određenim stranim silama, ali i njihovim eksponentima koji se nalaze ovde. Zato bi ovo upozorenje ministra Gašića država morala vrlo ozbiljno da shvati.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Vučić se mora maksimalno zaštiti jer svojim reformama je mnogim "moćnicima" "stao na žulj",a reforme su uslov našeg opstanka i napretka !

toto04

pre 9 godina

Pored svih reformi i novih zakona koji ne odgovaraju tajkunima i kriminalcima ,koji su se na ledjima naroda bogatili,naravno da ništa ne odgovara kada treba da se poštuje zakon. Vrlo se dobro zna koji sada ima kule i gradove ali su pod lupom države i zakona...a sve je po njima kriv premijer !!!

Simon

pre 9 godina

Vucic je radeci svoj posao stekao veliki broj neprijatelja samo u granicama ove zemlje, da ne idem van tih granica za sad: tajkuni, albanski teroristi s Kosmeta, kriminalci, narko dileri, korumpirani politicari i svih boja i oni koji tek treba da dodju pod udar zakona.

Vladan

pre 9 godina

Ima istine u ovome. Vucic se u svom radu, a sve u zelji da gradjanima bude bolje, zamerio mnogim krupnim zverkama koji su godinama unistavali zemlju kako bi sticali koristi za sebe. Ti isti verovatno prizeljkuju da se ponovi scenario sa Djindjicem, i zato je neophodno da se nivo zastite premijera podigne na najvisi moguci nivo!

hol

pre 9 godina

Vucic je mnogima trn u oku i uopste ne cudi da je najugrozeniji u ovom trenutku.Svestan da ce tako biti je bio i on kada se uhvatio u kostac sa reformama,kada je usao u borbu protiv kriminala i korupcije...

Sara

pre 9 godina

Postoje brojne pretnje koje nisu nisu upucene samo Vucicu kao pojedincu, vec i samoj drzavi.Vucic smeta mnogima,njegova bezbednost je u vise navrata u poslednjih nekoliko meseci dovedena u pitanje

herkules s

pre 9 godina

od trenutka kada je poceo da sprovodi borbu protiv kriminala,korupcije i tajkuna, Vucicev zivot je daleko ugrozeniji. Bezbednost se mora podici na najvisi nivo i tome moze,izmedju ostalog i vojska doprineti.

b

pre 9 godina

mani se bre gasicu vise sa tim demagogijama i da se jos vise uvlacis vucicu, prodji malo po kasarnama sirom SRBIJE da vidis kako ti vojska nema uniforme, cizme, cipele, peskire, i td, a nemoj samo da sedis u Beograd i da drzis pridike i prazne price, od koga je bre taj tvoj vucic najugrozeniji, kad sve vase televizije o novine objavljuju kako mu svaki dan raste rejtin i da je sve popularniji u SRBIJI, i da ima skoro 100% naroda poverenja u njega i njegov nerad, o cemu ti sad pricas da je najugrozeniji, nemoj sad da ljutis svog premijera i predsednika stranke, more treba narod da uzme motke u ruke i da vas jednom otera iz ove napacene i bedne SRBIJE, a koju ce te vi nacisto da unistite

Lala iz Banata

pre 9 godina

"...ističući da VBA ne može nikoga samostalno da prisluškuje bez odluke suda..."
Hahahahahahahaha!!!
Da li on zaista veruje u to ili misli da mi imamo po jednu-dve moždane vijuge?

ZoranNS

pre 9 godina

Slušam raspravu na TV sa Jankovićem, i ne mogu da verujem koliko ljudi nisko mogu da padnu u podilaženu premijeru, prave neverovatne konstrukcije, prosto se utrkuju ko će izmisliti "bombastiju" odbranu, tim ljudima treba ugraditi kičmu, oni su je izgubili a to je posledica poltronstva.

PutanjaPada

pre 9 godina

Gašić na Tv Pink.. šta reći. Inače, u nedostatku suštinskih reformi i rekonstrukcije ove uništene partokratske državice, dobili smo svakodnevne Vuciceve verbalne egzibicije u medijima. Nema ovde boljitka, sa starim obrascima rada i negovanja kulta ličnosti partijskih lidera.

q

pre 9 godina

Koja je ovo komedija...
"Vojska Srbije počela je da diže glavu, a to mnogima u svetu i u našem neposrednom okruženju ne odgovara", rekao je Gašić
Zao mi je samo sto je u zadnje dve decenije za vojsku najvise marila Slobina vlast, a znamo koliko su oni bili nemarni... Ova dosovska ekipa pa nadalje je tu bila samo da je dokrajci.

Dufa

pre 9 godina

Koju glavu, koja vojska, sa kojom opremom, moj ministre?

Ekipa pre tebe pretopila sve od oružja i orudja, a ti ono malo što je ostalo arčiš kao da ti je babovina i još se kriješ iza Vučićevih skuta da opravdaš svoju nesposobnost...

marija

pre 9 godina

Ili odgovori na pitanja Ombudsmana Srbije ili podnesi ostavku, Gasicu!
Pa cete vi naprednjaci vec jednom nauciti da postujete zakone ove zemlje.
OSTAVKA GASICU!

sabac

pre 9 godina

da li jedan dan moze da prodje, da neko njega ne spomene? jos na svu ovu muku, pocecu ga i sanjati, u jednom danu 10 000 vesti o vucicu... te ovaj reko ovo, onaj ono za njega, pa on nesto izjavi.. boli me bre uvo vise, ubili ste ovaj narod u pojam!

hjtron

pre 9 godina

Uh dobro je da je izjavio za Pink. Ovi ministri pre odlaska na posao obavezno svakog jutra svrate na Pink. Covek bi pomislio da idu da naplate porez koji Mitrovic duguje drzavi, da popisuju imovinu za zaplenu kao sto je Mitrovicu Hrvatska zaplenila jahtu. Ipak nista od toga. Mitroviceva medijska masinerija je neophodna kako bi ministri sirili propagandu. Porez ce platiti sirotinja raja.

trudnica

pre 9 godina

Ako b92 ne mari za botove, ja sam otisao. Mislim, zaista vise nema smisla da kao fol ne mozete da se zastitite od istih. Dobijem jutarnju mucninu od doticnih i njihovih naurcenih komentara.

vladimir

pre 9 godina

Ja nešto ne verujem ministre da premijer bilo koga zanima.
Ali svi vi se već toliko uvlačite premijeru da je to već tragikomično.
No,dobro,pregurali smo Slobu,Koštunicu,Tadića,preguraćemo i Vučića.
Problem je samo u tome što svi oni prolaze,a mi sve stariji i jadniji.

Ma Budale!

pre 9 godina

Gasicu ,sta mislis kako je nekim novinarima sto moraju da cenzurisu sve negativno sto o vama mislimo/pisemo ?
oni se plase od vise strana,prvo od vas pa onda od nas sto pisemo.

cica mirko

pre 9 godina

Od postenog sveta koji predstavlja vecinu mu ne preti opsanost,nego od onih sest posto koji imaju razloga da mu budu pretnja,jer ce razotkriti sve manipulacije i mahinacije

Rumpel Stickin

pre 9 godina

"Bez saradnje sa drugim službama i bez naloga suda VBA ne može i nije tehnički opremljena, da to može da radi", naglasio je Gašić.

Bolji vic nisam skoro čuo, jel vi gospodine ministre vojni stvarno mislite da smo svi rasli u saksiji pa ništa ne znamo, čuj VBA nije tehnički opremljena NIJE NEGO. Pa svaka privatna detektivska agencija je itekako opremljena za svaku vrstu prismotre a VBA nije jel'te, u slobodnoj prodaji mogu da se nabave uređaji i softveri za spijunažu, naravno slabijeg kvaliteta od onih koji se proizvode i licenciraju za obaveštenje službe jedne države i takvu aparaturu može naručiti isključivo država ili služba... na kraju krajeva agenciji nikakva aparatura nije potrebna, dovoljno je da odete do nekog od telefonskih operatera, 21. je vek nema potrebe da se zavaravamo... e sad koliko je to zakonski i opravdano to je neka sasvim druga priča ali sam siguran da se određene grupacije ljudi koje treba da se prate i prate bez bilo kakvog naloga a kad se sazna to što treba da se sazna onda se uzima nalog.

Mara

pre 9 godina

@ Tara
Kako to Vucic zavodi red u državi, pa to nekome smeta? Jel tako sto postavlja bivsu potpredsednicu DS za direktora?A ovamo svaki dan od njega i od vas botova slušamo kako nas je DS upropastila, pa moramo da stedimo jer su oni bili kriminalci. Nije ugrozen premijer, nego mi gradjani.

ugrozena

pre 9 godina

Najugrozeni u ovoj zemlji je trenutno narod, koji je na ivici egzistencije a vi mu svojim lazima ispirate mozak i vredjate svaki dan.
A vucic najvise ugrozava sam sebe.Poceo je svaki drugi dan da bezi od sebe samog, sta ce danas u Austriji.Ovaj Kurc koji ga hvali ide po citavom Balkanu i svuda prica isto sto i nama, samo udara ladne obloge.
Bio u Finskoj da obezbedi FAP a obezbedio ga je do sada po medijima ko zna koliko puta.Doveo Esmark pa nikako da cujemo da smo spaseni.Sve glupost do gluposti.

Paulista

pre 9 godina

Porodica Vucic konstantno dobija pretnje i to niko ne moze da ospori! Odakle duva taj vetar mozemo lako da zakljucimo!Razotkrivene su decenijske seme raznih "uglednih' gradjana, politicara i takozvanih biznismena! Poslovi su im ugrozeni, osecaju slabost, a nisu naucili da posluju u skladu sa zakonom i slabo se snalaze u novonastaloj situaciji!

bachi

pre 9 godina

Malo jutarnjeg poltronizma nije na odmet! Jedini premijer koji je bio stvarno ugrožen je i ubijen a vi ste tada to slavili, kraj priče! Botovi izvolite!

jedan od 50.000 za 2015

pre 9 godina

Zavrsio sam fakultet, zavrsavam i master, govorim 3 jezika i bezim iz ove zemlje glavom bez obzira. Ovo je kraj, i ova godina ce doneti samo krv i suze pre nego sto se zavrsi.

heavy

pre 9 godina

Skoro svakoga dana se desi samoubistvo ili ubistvo pa samoubistvo,verovatno zbog nemastine i beznadja a ovom klovnu je vodja najugrozeniji.Vodi ga kuci i sakri u podrum,bice bezbedniji i on i Srbija koju je unistio.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Чим намиришу и промил рејтинга да пада, одмах креће кукњава о угрожености, атентатима, прислушкивању, итд. Проверена стратегија.

markozemun

pre 9 godina

Ko će bre vas sns nesretnike da napadne..malo inteligentnija i složenija rečenica upućena vama(ne daj Bože pitanje) dovodi vas u paniku i stanje šoka...teletabisi

bachi

pre 9 godina

Svako ko se bori za pravdu je bio i bice uvek najugrozeniji, to je najtezi ali najispravniji put...e, sad na njegovom timu je da dobro pokriju obezbedjenje da ne bi bilo propusta kao u pojedinim slucajevima.
(bilo i bice, 29. januar 2015 10:09)
Misliš na vučićevog i malijevog(ili kako se već kaže) brata pošto oni imaju pratnje vojske?!

Velibor

pre 9 godina

Jako je bitna stvar sto ce se napokon resiti socijalno pitanje mnogih vojnih lica.A sto se tice ugrozenosti, logicno je da je najjugrozenija licnost srpski premijer.Drago mi je sto su mnoge stvari u vojsci pocele da idu uzlaznom trajektorijom.

куче драгољупче

pre 9 godina

Potencijalno jeste, jer je čovek koj nema dlake na jeziku i nema problem da izađe pred ljude i kaže otvoreno neke stvari.

Jellena

pre 9 godina

Nema ovde mnogo prostora za manervisanje...odmah se mora napraviti jasna strategija oko zastite premijera i uciniti sve da bude bezbedana...i ne samo on, nego svi mi

Aleksandar

pre 9 godina

"Vojska Srbije počela je da diže glavu, a to mnogima u svetu i u našem neposrednom okruženju ne odgovara"

Jer kad mi podignemo naša tri miga (ako im baterije još uvek rade) ostalima će da se tresu gaće.

Nikoleta

pre 9 godina

Po prirodi stvari, moze da postoji procena da je Vucic najugrozenija licnost, ali po pravilu sluzbe on mora biti najobezbedjenija i najsigurnija licnost u Srbiji, i sa tim se ne sme kalkulisati niti bilo sta improvizovati.

Lucky Luke

pre 9 godina

Ugrozen Toma,ugrozen Vucic.Daj,dogovorite se vise ko ima prednost.
Vojska Srbije počela je da diže glavu a ostale zemlje iz Nato-a su se uprpile.Da li je ovaj covek normalan i koliko godina ima.Razmislja i bulazni ko neki klinac.Kakav Vucic,kakvi bakraci.Ugrozenija je Brankica Stankovic.Poceli su retoriku JUL-a i ostalih komunjara i vecito je neprijatelj,izdajnik ili sta ja znam,tu medju nama.Bolest

Majda S

pre 9 godina

Bezbednost ne samo premijera nego bilo kog gradjanina Srbije se ne sme dovoditi u pitanje. Nisam neki poznavalac prilika bezbedonosnih situacija, ali smatram da mora da postoji nekakva procedura, pravilo sluzbe, da se uradi procena rizika i u skladu sa tim pojaca zastita i premijera i njegovih saradnika ili familije

Xao

pre 9 godina

(Maja, 29. januar 2015 10:38)
Ti očito ne razlikuješ ugroženost u smislu broja glasača i ugroženost o kojij Gašić priča. Gašić upozorava na to da je život premijera trenutno najugroženiji, a kako i ne bi kad radi na tome da imamo pravnu i pravičnu, uređenu zemlju.

MilanM

pre 9 godina

Ja kao obican gradjanin mogu da primetim svakodnevne napade na Vucica, sa svih strana. Pa stoga mi nije ni cudna cinjenica da je najugrozeniji. Jer u ovoj zemlji se sve prasta osim uspeha.

Natasa

pre 9 godina

Sramota je uopste polemisati o obezbedjenju jednog premijera. Ombudsman otvara javno rasprave o njegovim saznanjima ili o rekla kazala a svoj posao ne obavlja. Vucic obavlja veoma odgovoran i tezak posao i bezbednost mora biti na najvisem nivou, nikako ne sme biti ugrozen njegov zivot.

BOT cleaner V2.0

pre 9 godina

Naravno, kada su urađenje velike promene i ostvaren veliki napredak! Mnogima se to ne sviđa...
(štit, 29. januar 2015 10:41)

Jel' pricas o Srbiji ili o Diznilendu?

Navedi jednu jedinu promenu na bolje.SAMO JEDNU!Znam zadatak je previse tezak,ali eto probaj da pronadjes bar tu jednu...

Ovo je obicno uvlacenje i medijsko spinovanje kako je gospodar navodno ugrozen.

bilo i bice

pre 9 godina

Svako ko se bori za pravdu je bio i bice uvek najugrozeniji, to je najtezi ali najispravniji put...e, sad na njegovom timu je da dobro pokriju obezbedjenje da ne bi bilo propusta kao u pojedinim slucajevima.

Pavle

pre 9 godina

Treba otovoreno pričati o svim problemima, koji se tiču bezbednosti svih građana.
Mislim da je naš ceo bezbednosni sektor zreo za veliku reformu u skladu sa standardima EU.
Više reda ne može nikome da šteti, a naročito ne građanima !

ugg

pre 9 godina

Potencijalno jeste, jer je covek koj nema dlake na jeziku i nema problem da izadje pred ljude i kaze otvoreno neke stavari, sa druge strane verujem da je oprezan dovoljno i nadam se da je to tako.

monteskije

pre 9 godina

Kako god Srbija i naša vojska moraju da imaju određenu saradnju u regionu. Nije nemoguće da mnogima u regionu to ne odgovara, ali opet to je njihovo pravo.

Bojka

pre 9 godina

@kako to premijer najugrozeniji kad isti taj pink non stop bruji kako podrska premijeru neprestano raste??? nesto mi se tu ne uklapa...
(Maja, 29. januar 2015 10:38)
Ovo je veza sa rejtingom koji raste kada raste popularnost u narodu, a boga mi i u svetu. Dok to ima veze sa Srbijom i dok za nju svi znaju po dobru, meni je ok.
Mislim takodje da mu je i zivot u opasnosti i to pre svega od onih koji ne razumeju sta on to radi i za cije dobro.
Vreme ce pokazati.

Jelena

pre 9 godina

Vucic je odavno ugrozen to je poznato svima a da je pravde zatvorili bi sve vas koji ostavljate ovako maliciozne komentare! Vi biste i Svetog Petra lincovali da mozete!! Sram vas bilo!!

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Vučić je neko ko se bori protiv korupcije i kriminala i sasvim je moguće da nekima smeta. Treba učiniti sve da njegova bezbednost bude maksimalna. Što se Vojske tiče potreban je novi zakon, jer Vojska Srbije ne sme biti u drugom planu. Ne vidim šta Sasa Janković želi da postigne kad odlično zna da VBA ne može da prisluškuje bez sudskog naloga kao i saradnje sa drugim službama.

RAREX

pre 9 godina

Sluzba bezbednosti treba da radi svoj posao i da zastiti Vucica.Mnogima u Srbiji smeta sto u Srbiji pocinje da se postuje vladavina prava za koju se izricito bori premijer , a prestaje da vazi zakon novca, mito , korupcija i kriminal .

nila

pre 9 godina

Zato spreciti, a ne pricati o tome kako je to moguce...to ne sme ni da bude moguce, takodje smatram premijer ako sto je A.Vucic asluzuje podrsku svih nas da ovo demantujemo kako god zanmo jer je svojim radom zaduzio generacije, ovo ne sme da bude ni tema.

Izida

pre 9 godina

Obzirom da se bori prvenstveno da se iskoreni kriminal i korupcija uopšte nečudi da je na meti onih kojima to ugrožava njihove poslove, a koji su za vreme bivse vlasti cvetali.

Uzunović B

pre 9 godina

Istina je najače oružje.
Sada treba iči do kraja i obelodaniti sve javnosti oko zaštite državnih i opozicionih finkcionera.
Zaštita mora da postoji, ali mora da postoji i dobra porcena realne ugroženosti za svaku štićenu osobu.
Bivši ministri se ne mogu u nedogled štititi od imaginarne opasnosti ...

Viki

pre 9 godina

Vučić je poveo borbu protiv kriminala i korupcije i to sa nultom tolerancijom.Time je stao u zaštitu svog naroda a zamerio se bogatim interesnim grupama i tačno je da je njegova bezbednost ugrožena.Službe bezbednosti bi trebalo da pojačaju rad i zaštitu premijera.

RUSKA

pre 9 godina

Sam Premijer Vucic ima srece sto mu vojni Ministar nije Zivkovic.Tako da sa Ministrom Gasicem koji vodi racuna o bezbednosti svog premijera ja ne ocekujem da dodje do bilo kakvih ne zeljenih posledica.

Daki

pre 9 godina

Vucic zahteva da se radi po zakonu i da svi budemo jednaki, sto sigurno nekima ne odgovara, pa je samim tim i najugrozeniji. Konacno je na vlasti neko ko na sve gradjane gleda jednako i treba ga podrzati u tome.

Daki

pre 9 godina

Vucic zahteva da se radi po zakonu i da svi budemo jednaki, sto sigurno nekima ne odgovara, pa je samim tim i najugrozeniji. Konacno je na vlasti neko ko na sve gradjane gleda jednako i treba ga podrzati u tome.

Danica

pre 9 godina

U Srbiji se uspeh ne prasta. Ali to je na neki nacin i potvrda da Vucic radi pravu stvar. Zato i jeste najugrozenija licnost u ovom momentu.

Milos

pre 9 godina

Vučić svojim radom i rezultatima verovatno mnogima smeta. Vucic sada treba jos jace da nastavi ono sto je i zapoceo,a njegova bezbednost mora da bude na najvisem nivou.

Izida

pre 9 godina

Obzirom da se bori prvenstveno da se iskoreni kriminal i korupcija uopšte nečudi da je na meti onih kojima to ugrožava njihove poslove, a koji su za vreme bivse vlasti cvetali.

MilosS

pre 9 godina

Premijer ne smeta nama gradjanima, nego zna se kome. Onima sto su se obogatili na racun drzave i sto su navikli da otimaju i kradu, pa sad to vise ne mogu da rade posto je Vucic odgovoran politicar koji ce stati na kraju kriminalu i korupciji.

Šef

pre 9 godina

(trudnica, 29. januar 2015 12:00)
Verujem da te mučnine potiču od trudnoće, pa ti preoručujem da umesto što čitaš komentare odeš malo prošetaš, zdravije je a i nema zračenja od PC-a.

Gorance

pre 9 godina

Vucic je uzburkao dobro celu Srbiju svojim reformama I svojim stavovima. 100% je najugrozeniji. I treba da ga cuvaju I to dobro. Neki propust u obezbedjenju bi mogao skupo da nas kosta.

nasa mala maskarada

pre 9 godina

@nila, 29. januar 2015 11:52
proziva se resorni ministar da nije kvalifikovan za mesto na koje ja postavljen , ali je na dovoljno visokom mestu u Vladi da bi bio odgovoran za sluzbe koje rade na pitanju bezbednosti premijera i koje najbolje treba da znaju u kojoj mu je meri bezbednost zapravo ugrozena

Ines56

pre 9 godina

Posto Vucic sprovodi za mnoge, bolne i teske reforme, mnogima smeta! Ali drzava treba da preuzme sve moguce mere zastite, jer ovakvog premijera necemo imati ni za dva zivot! Zato Srbijo, pamet u glavu i cuvaj ono vredno sto imas!

Dilber

pre 9 godina

Vucic sprovodi zakon, a to nekima iz bivse vlasti ne odgovara jer ga nisu postovali. Zbog toga velika vecina postenih gradjana podrzava ovu vlast jer ce konacno da odgovaraju ljudi koji su radili nelegalne stvari.

Ministar vojske se ocigledno nekima ne svidja, ne znam da li po izdledu ili nekako drugacije ili vam je mozda Sutanovac bio lepsi ili bolji ne znam ni to, ali Gasic samo radi svoj posao onko kako treba i kako je najbilje i ne vidim nista lose u tome.

Afrodita

pre 9 godina

Mi živimo u zemlji u kojoj su svi ozbiljni reformatori smetali određenim stranim silama, ali i njihovim eksponentima koji se nalaze ovde. Zato bi ovo upozorenje ministra Gašića država morala vrlo ozbiljno da shvati.

hol

pre 9 godina

Vucic je mnogima trn u oku i uopste ne cudi da je najugrozeniji u ovom trenutku.Svestan da ce tako biti je bio i on kada se uhvatio u kostac sa reformama,kada je usao u borbu protiv kriminala i korupcije...

Kron

pre 9 godina

Borba sa kriminalom, korupcijom i tajkunima je veliki izazov za Vucica, ali i ogroman rizik. Ali, ako svako odgovorno radi svoj posao,u ovom slucaju, ministarstvo odbrane, premijer nema o cemu da brine.

Sara

pre 9 godina

Postoje brojne pretnje koje nisu nisu upucene samo Vucicu kao pojedincu, vec i samoj drzavi.Vucic smeta mnogima,njegova bezbednost je u vise navrata u poslednjih nekoliko meseci dovedena u pitanje

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Vučić se mora maksimalno zaštiti jer svojim reformama je mnogim "moćnicima" "stao na žulj",a reforme su uslov našeg opstanka i napretka !

toto04

pre 9 godina

Pored svih reformi i novih zakona koji ne odgovaraju tajkunima i kriminalcima ,koji su se na ledjima naroda bogatili,naravno da ništa ne odgovara kada treba da se poštuje zakon. Vrlo se dobro zna koji sada ima kule i gradove ali su pod lupom države i zakona...a sve je po njima kriv premijer !!!

Simon

pre 9 godina

Vucic je radeci svoj posao stekao veliki broj neprijatelja samo u granicama ove zemlje, da ne idem van tih granica za sad: tajkuni, albanski teroristi s Kosmeta, kriminalci, narko dileri, korumpirani politicari i svih boja i oni koji tek treba da dodju pod udar zakona.

Kleopatra

pre 9 godina

Po zakonu bez saradnje sa službama i bez naloga suda VBA ne može da prisluskuje,niti to sme da radi.Mislim da je celu ovu ujdurmu Jankovic napravo po zadatku zutih sefova,eto cisto da prave haos,i ometaju drzavu da radi svoj posao.

Papalina

pre 9 godina

Evo jedno logicno pitanje,u kojoj to zemlji ne brinu o bezbednosti svog premijera? Pa stite i Tadica i Sutanovca,nicim zasluzeno,niti ih ko dira niti zasluzuju to,a ipak niko ne postavlja pitanje.Smeta sto se stiti premijerova porodica i to jos kada postoje indicije da je ugrozen.Stvarno svasta.

stane

pre 9 godina

(Vuk, 29. januar 2015 11:48)
Slažem se da nikada u Srbiji nije bilo gore ta one koji su naučili da se bogate raznoraznim mahinacijama na račun države, ali za poštene ljude koji žele da žive od svog rada dolaze bolji dani.

Vladan

pre 9 godina

Ima istine u ovome. Vucic se u svom radu, a sve u zelji da gradjanima bude bolje, zamerio mnogim krupnim zverkama koji su godinama unistavali zemlju kako bi sticali koristi za sebe. Ti isti verovatno prizeljkuju da se ponovi scenario sa Djindjicem, i zato je neophodno da se nivo zastite premijera podigne na najvisi moguci nivo!

Naomi

pre 9 godina

Premijer je pokrenuo čitav proces promena u našoj zemlji, što verovatno smeta pojedincima, ali bezbednost premijera se ne sme dovoditi u pitanje već je treba podići na najviši nivo.

herkules s

pre 9 godina

od trenutka kada je poceo da sprovodi borbu protiv kriminala,korupcije i tajkuna, Vucicev zivot je daleko ugrozeniji. Bezbednost se mora podici na najvisi nivo i tome moze,izmedju ostalog i vojska doprineti.