Utorak, 27.01.2015.

20:45

Ivanović odveo Čelsi na Vembli

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u finale Liga kupa pobedom nad Liverpulom 1:0, posle produžetaka na Stamford Bridžu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ivanoviæ odveo Èelsi na Vembli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

dalibor79

pre 9 godina

argo odakle tebi da je kovacic 3 puta bolji od markovica? mogu i ja da tvrdim da je markovic bolji 10 puta od kovacica. navodno je neki klub ponudio 30 miliona za kovacica,da je to tako odmah bi ga inter prodao jer zapravo italijani tvrde da je on precenjen igrac. da te podsetim da je markovic placen od liverpola 25 milona evra,da je markovica u dva meseca zaredom u portugaliji proglasen za igraca meseca a iz te lige najbolji igraci odlaze u najbolje evropske klubove,da je markovic bio u prosloj sezoni izabran medju 18 najboljih igraca lige evrope.a kovacic? a uporedjivati ljajica i kovacica je vise nego smesno. jer ljajic ima daleko vise golova i asistencija od kovacica.a ofanzivni igrac se meri zapravo na golovima i asistencijama.a njih kovacic gotovo i nema.pa njemu je trebalo dve godine da postigne prvi gol u italiji.a kolarov igra u daleko jacem klubu od srne.da je neki top klub trazio srnu on bi i preso u recimo chelsea ali ga nijedan top klub nije hteo.

Daniel Ager

pre 9 godina

A najjaci je onaj lik sa arene ulazi Lambert u igru,a on kaze sada teska artiljerija Liverpula na terenu u napadu,a tamo Baloteli i Lambert hahahahhahahha

Dacha

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 27. januar 2015 22:43)

Hehehehe.. Recima Zike Pavlovica:
E TO STO MALO FALI, TO DEVOJCI SRECU KVARI :)))

dragan1982

pre 9 godina

sta je lazar markovic sad...defanzivac?? ne verovatno ..;)) videcete ,za par godina ce biti ..lazar markovic nekadasnji ofanzivni top talenat je danas jedan jako dobar desni bek ...da nije tuzno bilo bi smesno

Argo

pre 9 godina

dalibor:kazes Kovacic precjenjen i da je Ljajic bolji?Inter je vec odbio 30mil eura za njega.spominjes godine Markovica,dok kod Kovacica to zaboravljas.btw razlika je 3 klase u korist Kovacica!Slazem se da je Subotić odlican igrac iako nije u nekoj formi ove godine.i za kraj Kolarov puno bolji od Srne?Cak nije sada kad je Srni 33 i kada je vec izgubio na brzini.Covjek je odbijao Chelsea,Bayern i Manchester United i ti ga usporedujes sa nekakvim Kolarovom.

Sssss

pre 9 godina

Nikako mi nije jasan ovaj Baloteli? Al nije on kriv nego ovi sto su ga doveli i sto ga pustaju da igra,pa ne trci ne zalaze se,ne znam...

LOL

pre 9 godina

Za ovih par godina mnogo engleza pricalo kako bi trebalo Ivanovica da prodaju i sta ti ja znam a covek je jedan od najstabilnijih odbrambenih igraca i dao je kljucne golove za svoj tim kad je trebalo.

CHELSEA

pre 9 godina

Vilijan opet uzas,sudjenje je najblaze receno providno,ali ocigledno murinju nije problem ni sa sudijama da se nosi. CHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEA

SG

pre 9 godina

Ovo je sramota sta smo veceras gledali.Dva gazenja od strane Koste, cak ono na Skrtelu je bilo za zatvor.Mogao je da ga povredi do kraja sezone i nigde crvenog.Sramota!!

vec vidjeno

pre 9 godina

Kad ne sme Dzerarda na klupu da stavi, ne moze Lukas sve rupe da zatvori. Zasto je Lalanu dovodio, gomila pitanja, rezultat uvek isti.

cole

pre 9 godina

Svaka cast Celiziju, bili su bolji za taj jedan gol, samo onaj Kosta je tesko djubre. To treba izbaciti iz sporta uopste, ne bi mu dao ni na tribinama da bude.

doka

pre 9 godina

Da sam na Dzerardovom mestu polomio bih Kostu, namerno to radi i vec je dosadio, jes da bih dobio crveni ali ovaj bi se zapitao kad bi sledeci put koga je vukao namerno. Zamislite da je onako startovao na Zidana ili Katonu, ne bi on sad bio sa nama :-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vule, 27. januar 2015 23:15)

A zamisli da je Premijer liga ono sto je bila pre samo 15-20 godina. Pa da Kosta to uradi nekom Dankanu Fergusonu, Hartsonu, Kinu, Vijeri, Sevidzu, Satonu... verovatno bi sam trazio prekomandu nazad u Spaniju.

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Vec posle 80. minuta se videlo da Liverpul nema snage i da ne moze da parira Celsiju koji je i dalje drzao jak tempo. Katastrofalna greska Balotelija, pre svega ocajna procena pada lopte, krece na Costu i ostavlja Ivanovica. A Costa ko Costa.. trebalo bi malo pregledati snimke i kazniti ga naknadno. Sve u svemu dosta je izjednaceno delovao ovaj dvomec. S obzirom da su konkretnog napadaca imali tek u drugom mecu od 70. minuta, odlicno su se pokazali.

Alek

pre 9 godina

Kosta nije cvećka ali tuku i njega muški, posebno Škrtel, lakat u lice kad god može, a kad on primi neku ćušku diže frku i histeriše. Kosta očito ima kratak fitilj i svi protivnici to znaju pa se menjaju ko će žešće da ide na njega. Čist penal Škrtela nije sviran nad Kostom.

Рабаџија

pre 9 godina

Све сами коментари, шта би било кад би било...Могао је ово судија, могао је оно! А могао је и 2 пенала да свира за Челси, и још брдо прекршаја, у другом полувремену се л'пул није видео... Ево, а могли би ви да престанете да кукате, могли би, али кукате, е тако је и у фудбалу...да је л' пул бољи не би испао, дао би гол, који није дао... дакле кукајте, иако не бисте морали...Рабаџија воли Челси, не кука, него навија и кад Челси губи!

meko

pre 9 godina

Celzi nije bio bolji od liverpula murinjo ima problem sa odbranom cahil i teri nisu po njegovim ukusu sto se tice liverpula oni nemaju trenutno gol igraca i ovi pojacanja su klasicna nula

Rick Hunter

pre 9 godina

Rodzers čim je uveo Balotelija znao sam da je gotovo. Čoveka boli uvo, ne kreće se uopšte, Ivanovića je ostavio samog da da gol, ne kontam takve ljude. Brate ako ti se ne igra idi u penziju navatavaj Italijanke. Žao mi ostalih igrača trče, izgaraju, ovaj se šepuri... Svašta bih mu rekao..

Sena

pre 9 godina

Volim Celsi, a zbog onog Koste me sramota, onog Toresa je bilo tesko gledati, ali ovaj je takav pokvarenjak da je to strasno.Slomice ga neko samo tako, treba to najuriti!

tralalana

pre 9 godina

A Murinjo se raduje kao da su osvojili ligu sampiona skocio covek u publiku i onda citam komentare kako je ovo cipiripi kup i nevazno takmicenje,po njegovoj reakciji ne bi bas rekao.

brboc

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka... Iskreno, malo mi se i smucio, sa sve domacim ljubiteljima onog smesnog slagera! Retko uzaludan tim. Mozda im se posreci kad Dzerard ode u neku Ameriku ili Uzbekistan
(Mik, 27. januar 2015 22:43)

Ti znas sta je slager, idi apdejtuj android...

milos

pre 9 godina

Ja zaista vise ne razumem fudbal.
Nisam za nasilje, ali fudbal je jedini sport u kojem vise nema tuca, bar na ovom najvisem nivou. Ovo sto radi kosta je da mu slomis nos na keca, bez da te iko posle kritikuje. U basketu, rukometu, hokeju i ostalim muskim sportovima to je redovna pojava. Ovaj ovde u fudbalu izadje na teren samo da provocira i niko mu ne odgovori, cak se na kraju utakmice pozdravljaju sa njim. Fudbal je postao cist posao, vise nista nema sa sportom.

programer

pre 9 godina

Pravilo glasi, ako hoces dobrog stopera neka bude Srbin, ako hoces dobrog napadaca nikako nemoj da je Srbin :D To nam je valjda iz gena da se odlicno branimo, a napad nan je losija strana otud i Markovic u bekove. Markovic je u Liverpulu ofanzivan koliko i Ivanovic u Celsiju, dakle istureni bekovi s tri stopera.

dalibor79

pre 9 godina

jako dobra utakmica. ivanovic po ko zna koji put spasava chelsea. a za tebe argo,za razliku od lovrena markovic ima tek 20 godina i vec je u liverpoolu.a vidis i italijani kazu za kovacica da je precenjen igrac a ti ga falis.zapravo si jedini hrvati koji lice na fudbalere modric i mandzukic. kod srbije se ti zaboravi ona tadica koji je jedan od najkorisnijih,najboljih igraca trenutno u engleskoj,pa ljajica koji je daleko vise pokazao u italiji od kovacica, ali kovacica ti falis a ljajica osporavas,pa subotica godinama je vec jedan od najboljih odbramenih igraca u nemackoj,nastasic koji je sa 19 godina bio standardan u man.city,kolarova koji je daleko bolji igrac od srne.itd.

vule

pre 9 godina

Da sam na Dzerardovom mestu polomio bih Kostu, namerno to radi i vec je dosadio, jes da bih dobio crveni ali ovaj bi se zapitao kad bi sledeci put koga je vukao namerno. Zamislite da je onako startovao na Zidana ili Katonu, ne bi on sad bio sa nama :-D

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Celsi ce verovatno proci na suvi kvalitet,imaju po meni najboljeg golmana trenutno na svetu,Liverpul dosta bolji u prvoj utakmici i ovde bolji u prvom poluvremenu ali gledaju se golovi,a oni te golove jednostavno ne znaju da daju previse je ovo sansi promaseno protiv ovako jakog protivnika.
(Kutinjo, 27. januar 2015 21:40)
Za sve se slazem sem za golmana, Manuel Nojer!!!

balotele

pre 9 godina

genijalni baloteli prvo mu preseku pas 30 metara od gola zbog cega celsi dobije prekid,a onda bukvalno pusti baneta da rutinski da gol,samo zbog njega treba rodzersu dati otkaz

marko

pre 9 godina

Koje je ovaj Kosta olos od igraca, 2x puta gazi igrace liverpula i jos Gerard mu oduzme loptu i ovaj ga rvackim zahvatom obara na zemlju, trebalo mu je do sad dati 2 crvena!

Luis Suarez

pre 9 godina

Retko glupo i besmisleno ovo pravilo,cuj ne vazi se gol u gostima u regularnom delu nego samo u produzetku,a ako ostane 0-0 i posle produzetka nema penala,ovako nesto ni nasi genijalci iz saveza ne bi mogli da smisle.

Pinki

pre 9 godina

Odavno nisam gledao utakmicu sa ovakvim tempom u drugom poluvremenu nije bilo prekida i po 10 minuta,atomski fudbal se igra,evo celsi poveo ali i da nije liverpul opet mora da da gol,a oni to jako tesko mogu da urade.

brrrm

pre 9 godina

markovic je bek zbog toga sto kad je igrao napred nije uradio nista i ceo svet se sprdao sa njim, a na ovom mestu koje sad pokriva je sasvim korektan, i neka tu ostane do daljeg...

pingvin s madagaskara

pre 9 godina

Kakva je volina ovaj Diego Costa. Namerno gazi igrače Liverpoola dva puta... Voleo bih da ga vidim na nekoj utakmici u okružnoj ili opštinskoj ligi da se ovako ponaša...

Mik

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka... Iskreno, malo mi se i smucio, sa sve domacim ljubiteljima onog smesnog slagera! Retko uzaludan tim. Mozda im se posreci kad Dzerard ode u neku Ameriku ili Uzbekistan

aqvarius

pre 9 godina

Bravo Liverpul!.."Mocni" Celzi za 3 poluvremena nije uspeo da stvori ni jednu sansu protiv Liverpula a onaj neranimajko Kosta je trebao da dobije direktan crveni karton.Ali takvo ponasanje ne treba da cudi,to je zastitni znak ekipama koje vodi Murinjo.Po meni,Rodzers je jedan od najboljih mladih trenera i igra Pula demantuje sve koje tvrde da 3 pozadi ne prolazi u Premier ligu!Iako sam "zakoraveni"navijac Junajteda veceras navijam za Liverpul,to je smrtni greh:),ali onaj potez Koste pred ocima Murinja koji posle nastavlja da "divlja"kraj terena nisu me ostavili ramnodusnog:)

Kutinjo

pre 9 godina

Celsi ce verovatno proci na suvi kvalitet,imaju po meni najboljeg golmana trenutno na svetu,Liverpul dosta bolji u prvoj utakmici i ovde bolji u prvom poluvremenu ali gledaju se golovi,a oni te golove jednostavno ne znaju da daju previse je ovo sansi promaseno protiv ovako jakog protivnika.

pingvin s madagaskara

pre 9 godina

Kakva je volina ovaj Diego Costa. Namerno gazi igrače Liverpoola dva puta... Voleo bih da ga vidim na nekoj utakmici u okružnoj ili opštinskoj ligi da se ovako ponaša...

Luis Suarez

pre 9 godina

Retko glupo i besmisleno ovo pravilo,cuj ne vazi se gol u gostima u regularnom delu nego samo u produzetku,a ako ostane 0-0 i posle produzetka nema penala,ovako nesto ni nasi genijalci iz saveza ne bi mogli da smisle.

LOL

pre 9 godina

Za ovih par godina mnogo engleza pricalo kako bi trebalo Ivanovica da prodaju i sta ti ja znam a covek je jedan od najstabilnijih odbrambenih igraca i dao je kljucne golove za svoj tim kad je trebalo.

Pinki

pre 9 godina

Odavno nisam gledao utakmicu sa ovakvim tempom u drugom poluvremenu nije bilo prekida i po 10 minuta,atomski fudbal se igra,evo celsi poveo ali i da nije liverpul opet mora da da gol,a oni to jako tesko mogu da urade.

doka

pre 9 godina

Da sam na Dzerardovom mestu polomio bih Kostu, namerno to radi i vec je dosadio, jes da bih dobio crveni ali ovaj bi se zapitao kad bi sledeci put koga je vukao namerno. Zamislite da je onako startovao na Zidana ili Katonu, ne bi on sad bio sa nama :-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vule, 27. januar 2015 23:15)

A zamisli da je Premijer liga ono sto je bila pre samo 15-20 godina. Pa da Kosta to uradi nekom Dankanu Fergusonu, Hartsonu, Kinu, Vijeri, Sevidzu, Satonu... verovatno bi sam trazio prekomandu nazad u Spaniju.

Rick Hunter

pre 9 godina

Rodzers čim je uveo Balotelija znao sam da je gotovo. Čoveka boli uvo, ne kreće se uopšte, Ivanovića je ostavio samog da da gol, ne kontam takve ljude. Brate ako ti se ne igra idi u penziju navatavaj Italijanke. Žao mi ostalih igrača trče, izgaraju, ovaj se šepuri... Svašta bih mu rekao..

dalibor79

pre 9 godina

jako dobra utakmica. ivanovic po ko zna koji put spasava chelsea. a za tebe argo,za razliku od lovrena markovic ima tek 20 godina i vec je u liverpoolu.a vidis i italijani kazu za kovacica da je precenjen igrac a ti ga falis.zapravo si jedini hrvati koji lice na fudbalere modric i mandzukic. kod srbije se ti zaboravi ona tadica koji je jedan od najkorisnijih,najboljih igraca trenutno u engleskoj,pa ljajica koji je daleko vise pokazao u italiji od kovacica, ali kovacica ti falis a ljajica osporavas,pa subotica godinama je vec jedan od najboljih odbramenih igraca u nemackoj,nastasic koji je sa 19 godina bio standardan u man.city,kolarova koji je daleko bolji igrac od srne.itd.

aqvarius

pre 9 godina

Bravo Liverpul!.."Mocni" Celzi za 3 poluvremena nije uspeo da stvori ni jednu sansu protiv Liverpula a onaj neranimajko Kosta je trebao da dobije direktan crveni karton.Ali takvo ponasanje ne treba da cudi,to je zastitni znak ekipama koje vodi Murinjo.Po meni,Rodzers je jedan od najboljih mladih trenera i igra Pula demantuje sve koje tvrde da 3 pozadi ne prolazi u Premier ligu!Iako sam "zakoraveni"navijac Junajteda veceras navijam za Liverpul,to je smrtni greh:),ali onaj potez Koste pred ocima Murinja koji posle nastavlja da "divlja"kraj terena nisu me ostavili ramnodusnog:)

cole

pre 9 godina

Svaka cast Celiziju, bili su bolji za taj jedan gol, samo onaj Kosta je tesko djubre. To treba izbaciti iz sporta uopste, ne bi mu dao ni na tribinama da bude.

balotele

pre 9 godina

genijalni baloteli prvo mu preseku pas 30 metara od gola zbog cega celsi dobije prekid,a onda bukvalno pusti baneta da rutinski da gol,samo zbog njega treba rodzersu dati otkaz

Sena

pre 9 godina

Volim Celsi, a zbog onog Koste me sramota, onog Toresa je bilo tesko gledati, ali ovaj je takav pokvarenjak da je to strasno.Slomice ga neko samo tako, treba to najuriti!

Alek

pre 9 godina

Kosta nije cvećka ali tuku i njega muški, posebno Škrtel, lakat u lice kad god može, a kad on primi neku ćušku diže frku i histeriše. Kosta očito ima kratak fitilj i svi protivnici to znaju pa se menjaju ko će žešće da ide na njega. Čist penal Škrtela nije sviran nad Kostom.

milos

pre 9 godina

Ja zaista vise ne razumem fudbal.
Nisam za nasilje, ali fudbal je jedini sport u kojem vise nema tuca, bar na ovom najvisem nivou. Ovo sto radi kosta je da mu slomis nos na keca, bez da te iko posle kritikuje. U basketu, rukometu, hokeju i ostalim muskim sportovima to je redovna pojava. Ovaj ovde u fudbalu izadje na teren samo da provocira i niko mu ne odgovori, cak se na kraju utakmice pozdravljaju sa njim. Fudbal je postao cist posao, vise nista nema sa sportom.

marko

pre 9 godina

Koje je ovaj Kosta olos od igraca, 2x puta gazi igrace liverpula i jos Gerard mu oduzme loptu i ovaj ga rvackim zahvatom obara na zemlju, trebalo mu je do sad dati 2 crvena!

Рабаџија

pre 9 godina

Све сами коментари, шта би било кад би било...Могао је ово судија, могао је оно! А могао је и 2 пенала да свира за Челси, и још брдо прекршаја, у другом полувремену се л'пул није видео... Ево, а могли би ви да престанете да кукате, могли би, али кукате, е тако је и у фудбалу...да је л' пул бољи не би испао, дао би гол, који није дао... дакле кукајте, иако не бисте морали...Рабаџија воли Челси, не кука, него навија и кад Челси губи!

dragan1982

pre 9 godina

sta je lazar markovic sad...defanzivac?? ne verovatno ..;)) videcete ,za par godina ce biti ..lazar markovic nekadasnji ofanzivni top talenat je danas jedan jako dobar desni bek ...da nije tuzno bilo bi smesno

programer

pre 9 godina

Pravilo glasi, ako hoces dobrog stopera neka bude Srbin, ako hoces dobrog napadaca nikako nemoj da je Srbin :D To nam je valjda iz gena da se odlicno branimo, a napad nan je losija strana otud i Markovic u bekove. Markovic je u Liverpulu ofanzivan koliko i Ivanovic u Celsiju, dakle istureni bekovi s tri stopera.

tralalana

pre 9 godina

A Murinjo se raduje kao da su osvojili ligu sampiona skocio covek u publiku i onda citam komentare kako je ovo cipiripi kup i nevazno takmicenje,po njegovoj reakciji ne bi bas rekao.

vule

pre 9 godina

Da sam na Dzerardovom mestu polomio bih Kostu, namerno to radi i vec je dosadio, jes da bih dobio crveni ali ovaj bi se zapitao kad bi sledeci put koga je vukao namerno. Zamislite da je onako startovao na Zidana ili Katonu, ne bi on sad bio sa nama :-D

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Vec posle 80. minuta se videlo da Liverpul nema snage i da ne moze da parira Celsiju koji je i dalje drzao jak tempo. Katastrofalna greska Balotelija, pre svega ocajna procena pada lopte, krece na Costu i ostavlja Ivanovica. A Costa ko Costa.. trebalo bi malo pregledati snimke i kazniti ga naknadno. Sve u svemu dosta je izjednaceno delovao ovaj dvomec. S obzirom da su konkretnog napadaca imali tek u drugom mecu od 70. minuta, odlicno su se pokazali.

Kutinjo

pre 9 godina

Celsi ce verovatno proci na suvi kvalitet,imaju po meni najboljeg golmana trenutno na svetu,Liverpul dosta bolji u prvoj utakmici i ovde bolji u prvom poluvremenu ali gledaju se golovi,a oni te golove jednostavno ne znaju da daju previse je ovo sansi promaseno protiv ovako jakog protivnika.

meko

pre 9 godina

Celzi nije bio bolji od liverpula murinjo ima problem sa odbranom cahil i teri nisu po njegovim ukusu sto se tice liverpula oni nemaju trenutno gol igraca i ovi pojacanja su klasicna nula

brrrm

pre 9 godina

markovic je bek zbog toga sto kad je igrao napred nije uradio nista i ceo svet se sprdao sa njim, a na ovom mestu koje sad pokriva je sasvim korektan, i neka tu ostane do daljeg...

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Celsi ce verovatno proci na suvi kvalitet,imaju po meni najboljeg golmana trenutno na svetu,Liverpul dosta bolji u prvoj utakmici i ovde bolji u prvom poluvremenu ali gledaju se golovi,a oni te golove jednostavno ne znaju da daju previse je ovo sansi promaseno protiv ovako jakog protivnika.
(Kutinjo, 27. januar 2015 21:40)
Za sve se slazem sem za golmana, Manuel Nojer!!!

Dacha

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 27. januar 2015 22:43)

Hehehehe.. Recima Zike Pavlovica:
E TO STO MALO FALI, TO DEVOJCI SRECU KVARI :)))

brboc

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka... Iskreno, malo mi se i smucio, sa sve domacim ljubiteljima onog smesnog slagera! Retko uzaludan tim. Mozda im se posreci kad Dzerard ode u neku Ameriku ili Uzbekistan
(Mik, 27. januar 2015 22:43)

Ti znas sta je slager, idi apdejtuj android...

Daniel Ager

pre 9 godina

A najjaci je onaj lik sa arene ulazi Lambert u igru,a on kaze sada teska artiljerija Liverpula na terenu u napadu,a tamo Baloteli i Lambert hahahahhahahha

vec vidjeno

pre 9 godina

Kad ne sme Dzerarda na klupu da stavi, ne moze Lukas sve rupe da zatvori. Zasto je Lalanu dovodio, gomila pitanja, rezultat uvek isti.

Sssss

pre 9 godina

Nikako mi nije jasan ovaj Baloteli? Al nije on kriv nego ovi sto su ga doveli i sto ga pustaju da igra,pa ne trci ne zalaze se,ne znam...

SG

pre 9 godina

Ovo je sramota sta smo veceras gledali.Dva gazenja od strane Koste, cak ono na Skrtelu je bilo za zatvor.Mogao je da ga povredi do kraja sezone i nigde crvenog.Sramota!!

Mik

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka... Iskreno, malo mi se i smucio, sa sve domacim ljubiteljima onog smesnog slagera! Retko uzaludan tim. Mozda im se posreci kad Dzerard ode u neku Ameriku ili Uzbekistan

CHELSEA

pre 9 godina

Vilijan opet uzas,sudjenje je najblaze receno providno,ali ocigledno murinju nije problem ni sa sudijama da se nosi. CHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEA

dalibor79

pre 9 godina

argo odakle tebi da je kovacic 3 puta bolji od markovica? mogu i ja da tvrdim da je markovic bolji 10 puta od kovacica. navodno je neki klub ponudio 30 miliona za kovacica,da je to tako odmah bi ga inter prodao jer zapravo italijani tvrde da je on precenjen igrac. da te podsetim da je markovic placen od liverpola 25 milona evra,da je markovica u dva meseca zaredom u portugaliji proglasen za igraca meseca a iz te lige najbolji igraci odlaze u najbolje evropske klubove,da je markovic bio u prosloj sezoni izabran medju 18 najboljih igraca lige evrope.a kovacic? a uporedjivati ljajica i kovacica je vise nego smesno. jer ljajic ima daleko vise golova i asistencija od kovacica.a ofanzivni igrac se meri zapravo na golovima i asistencijama.a njih kovacic gotovo i nema.pa njemu je trebalo dve godine da postigne prvi gol u italiji.a kolarov igra u daleko jacem klubu od srne.da je neki top klub trazio srnu on bi i preso u recimo chelsea ali ga nijedan top klub nije hteo.

Argo

pre 9 godina

dalibor:kazes Kovacic precjenjen i da je Ljajic bolji?Inter je vec odbio 30mil eura za njega.spominjes godine Markovica,dok kod Kovacica to zaboravljas.btw razlika je 3 klase u korist Kovacica!Slazem se da je Subotić odlican igrac iako nije u nekoj formi ove godine.i za kraj Kolarov puno bolji od Srne?Cak nije sada kad je Srni 33 i kada je vec izgubio na brzini.Covjek je odbijao Chelsea,Bayern i Manchester United i ti ga usporedujes sa nekakvim Kolarovom.

brrrm

pre 9 godina

markovic je bek zbog toga sto kad je igrao napred nije uradio nista i ceo svet se sprdao sa njim, a na ovom mestu koje sad pokriva je sasvim korektan, i neka tu ostane do daljeg...

Mik

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka... Iskreno, malo mi se i smucio, sa sve domacim ljubiteljima onog smesnog slagera! Retko uzaludan tim. Mozda im se posreci kad Dzerard ode u neku Ameriku ili Uzbekistan

Argo

pre 9 godina

dalibor:kazes Kovacic precjenjen i da je Ljajic bolji?Inter je vec odbio 30mil eura za njega.spominjes godine Markovica,dok kod Kovacica to zaboravljas.btw razlika je 3 klase u korist Kovacica!Slazem se da je Subotić odlican igrac iako nije u nekoj formi ove godine.i za kraj Kolarov puno bolji od Srne?Cak nije sada kad je Srni 33 i kada je vec izgubio na brzini.Covjek je odbijao Chelsea,Bayern i Manchester United i ti ga usporedujes sa nekakvim Kolarovom.

aqvarius

pre 9 godina

Bravo Liverpul!.."Mocni" Celzi za 3 poluvremena nije uspeo da stvori ni jednu sansu protiv Liverpula a onaj neranimajko Kosta je trebao da dobije direktan crveni karton.Ali takvo ponasanje ne treba da cudi,to je zastitni znak ekipama koje vodi Murinjo.Po meni,Rodzers je jedan od najboljih mladih trenera i igra Pula demantuje sve koje tvrde da 3 pozadi ne prolazi u Premier ligu!Iako sam "zakoraveni"navijac Junajteda veceras navijam za Liverpul,to je smrtni greh:),ali onaj potez Koste pred ocima Murinja koji posle nastavlja da "divlja"kraj terena nisu me ostavili ramnodusnog:)

Koji sam ja meni kralj

pre 9 godina

Celsi ce verovatno proci na suvi kvalitet,imaju po meni najboljeg golmana trenutno na svetu,Liverpul dosta bolji u prvoj utakmici i ovde bolji u prvom poluvremenu ali gledaju se golovi,a oni te golove jednostavno ne znaju da daju previse je ovo sansi promaseno protiv ovako jakog protivnika.
(Kutinjo, 27. januar 2015 21:40)
Za sve se slazem sem za golmana, Manuel Nojer!!!

Рабаџија

pre 9 godina

Све сами коментари, шта би било кад би било...Могао је ово судија, могао је оно! А могао је и 2 пенала да свира за Челси, и још брдо прекршаја, у другом полувремену се л'пул није видео... Ево, а могли би ви да престанете да кукате, могли би, али кукате, е тако је и у фудбалу...да је л' пул бољи не би испао, дао би гол, који није дао... дакле кукајте, иако не бисте морали...Рабаџија воли Челси, не кука, него навија и кад Челси губи!

Luis Suarez

pre 9 godina

Retko glupo i besmisleno ovo pravilo,cuj ne vazi se gol u gostima u regularnom delu nego samo u produzetku,a ako ostane 0-0 i posle produzetka nema penala,ovako nesto ni nasi genijalci iz saveza ne bi mogli da smisle.

CHELSEA

pre 9 godina

Vilijan opet uzas,sudjenje je najblaze receno providno,ali ocigledno murinju nije problem ni sa sudijama da se nosi. CHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEACHELSEA

dragan1982

pre 9 godina

sta je lazar markovic sad...defanzivac?? ne verovatno ..;)) videcete ,za par godina ce biti ..lazar markovic nekadasnji ofanzivni top talenat je danas jedan jako dobar desni bek ...da nije tuzno bilo bi smesno

pingvin s madagaskara

pre 9 godina

Kakva je volina ovaj Diego Costa. Namerno gazi igrače Liverpoola dva puta... Voleo bih da ga vidim na nekoj utakmici u okružnoj ili opštinskoj ligi da se ovako ponaša...

brboc

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka... Iskreno, malo mi se i smucio, sa sve domacim ljubiteljima onog smesnog slagera! Retko uzaludan tim. Mozda im se posreci kad Dzerard ode u neku Ameriku ili Uzbekistan
(Mik, 27. januar 2015 22:43)

Ti znas sta je slager, idi apdejtuj android...

meko

pre 9 godina

Celzi nije bio bolji od liverpula murinjo ima problem sa odbranom cahil i teri nisu po njegovim ukusu sto se tice liverpula oni nemaju trenutno gol igraca i ovi pojacanja su klasicna nula

cole

pre 9 godina

Svaka cast Celiziju, bili su bolji za taj jedan gol, samo onaj Kosta je tesko djubre. To treba izbaciti iz sporta uopste, ne bi mu dao ni na tribinama da bude.

Sena

pre 9 godina

Volim Celsi, a zbog onog Koste me sramota, onog Toresa je bilo tesko gledati, ali ovaj je takav pokvarenjak da je to strasno.Slomice ga neko samo tako, treba to najuriti!

marko

pre 9 godina

Koje je ovaj Kosta olos od igraca, 2x puta gazi igrace liverpula i jos Gerard mu oduzme loptu i ovaj ga rvackim zahvatom obara na zemlju, trebalo mu je do sad dati 2 crvena!

milos

pre 9 godina

Ja zaista vise ne razumem fudbal.
Nisam za nasilje, ali fudbal je jedini sport u kojem vise nema tuca, bar na ovom najvisem nivou. Ovo sto radi kosta je da mu slomis nos na keca, bez da te iko posle kritikuje. U basketu, rukometu, hokeju i ostalim muskim sportovima to je redovna pojava. Ovaj ovde u fudbalu izadje na teren samo da provocira i niko mu ne odgovori, cak se na kraju utakmice pozdravljaju sa njim. Fudbal je postao cist posao, vise nista nema sa sportom.

Alek

pre 9 godina

Kosta nije cvećka ali tuku i njega muški, posebno Škrtel, lakat u lice kad god može, a kad on primi neku ćušku diže frku i histeriše. Kosta očito ima kratak fitilj i svi protivnici to znaju pa se menjaju ko će žešće da ide na njega. Čist penal Škrtela nije sviran nad Kostom.

vule

pre 9 godina

Da sam na Dzerardovom mestu polomio bih Kostu, namerno to radi i vec je dosadio, jes da bih dobio crveni ali ovaj bi se zapitao kad bi sledeci put koga je vukao namerno. Zamislite da je onako startovao na Zidana ili Katonu, ne bi on sad bio sa nama :-D

tralalana

pre 9 godina

A Murinjo se raduje kao da su osvojili ligu sampiona skocio covek u publiku i onda citam komentare kako je ovo cipiripi kup i nevazno takmicenje,po njegovoj reakciji ne bi bas rekao.

SG

pre 9 godina

Ovo je sramota sta smo veceras gledali.Dva gazenja od strane Koste, cak ono na Skrtelu je bilo za zatvor.Mogao je da ga povredi do kraja sezone i nigde crvenog.Sramota!!

Kutinjo

pre 9 godina

Celsi ce verovatno proci na suvi kvalitet,imaju po meni najboljeg golmana trenutno na svetu,Liverpul dosta bolji u prvoj utakmici i ovde bolji u prvom poluvremenu ali gledaju se golovi,a oni te golove jednostavno ne znaju da daju previse je ovo sansi promaseno protiv ovako jakog protivnika.

doka

pre 9 godina

Da sam na Dzerardovom mestu polomio bih Kostu, namerno to radi i vec je dosadio, jes da bih dobio crveni ali ovaj bi se zapitao kad bi sledeci put koga je vukao namerno. Zamislite da je onako startovao na Zidana ili Katonu, ne bi on sad bio sa nama :-D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vule, 27. januar 2015 23:15)

A zamisli da je Premijer liga ono sto je bila pre samo 15-20 godina. Pa da Kosta to uradi nekom Dankanu Fergusonu, Hartsonu, Kinu, Vijeri, Sevidzu, Satonu... verovatno bi sam trazio prekomandu nazad u Spaniju.

programer

pre 9 godina

Pravilo glasi, ako hoces dobrog stopera neka bude Srbin, ako hoces dobrog napadaca nikako nemoj da je Srbin :D To nam je valjda iz gena da se odlicno branimo, a napad nan je losija strana otud i Markovic u bekove. Markovic je u Liverpulu ofanzivan koliko i Ivanovic u Celsiju, dakle istureni bekovi s tri stopera.

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Vec posle 80. minuta se videlo da Liverpul nema snage i da ne moze da parira Celsiju koji je i dalje drzao jak tempo. Katastrofalna greska Balotelija, pre svega ocajna procena pada lopte, krece na Costu i ostavlja Ivanovica. A Costa ko Costa.. trebalo bi malo pregledati snimke i kazniti ga naknadno. Sve u svemu dosta je izjednaceno delovao ovaj dvomec. S obzirom da su konkretnog napadaca imali tek u drugom mecu od 70. minuta, odlicno su se pokazali.

vec vidjeno

pre 9 godina

Kad ne sme Dzerarda na klupu da stavi, ne moze Lukas sve rupe da zatvori. Zasto je Lalanu dovodio, gomila pitanja, rezultat uvek isti.

dalibor79

pre 9 godina

jako dobra utakmica. ivanovic po ko zna koji put spasava chelsea. a za tebe argo,za razliku od lovrena markovic ima tek 20 godina i vec je u liverpoolu.a vidis i italijani kazu za kovacica da je precenjen igrac a ti ga falis.zapravo si jedini hrvati koji lice na fudbalere modric i mandzukic. kod srbije se ti zaboravi ona tadica koji je jedan od najkorisnijih,najboljih igraca trenutno u engleskoj,pa ljajica koji je daleko vise pokazao u italiji od kovacica, ali kovacica ti falis a ljajica osporavas,pa subotica godinama je vec jedan od najboljih odbramenih igraca u nemackoj,nastasic koji je sa 19 godina bio standardan u man.city,kolarova koji je daleko bolji igrac od srne.itd.

Pinki

pre 9 godina

Odavno nisam gledao utakmicu sa ovakvim tempom u drugom poluvremenu nije bilo prekida i po 10 minuta,atomski fudbal se igra,evo celsi poveo ali i da nije liverpul opet mora da da gol,a oni to jako tesko mogu da urade.

LOL

pre 9 godina

Za ovih par godina mnogo engleza pricalo kako bi trebalo Ivanovica da prodaju i sta ti ja znam a covek je jedan od najstabilnijih odbrambenih igraca i dao je kljucne golove za svoj tim kad je trebalo.

balotele

pre 9 godina

genijalni baloteli prvo mu preseku pas 30 metara od gola zbog cega celsi dobije prekid,a onda bukvalno pusti baneta da rutinski da gol,samo zbog njega treba rodzersu dati otkaz

Rick Hunter

pre 9 godina

Rodzers čim je uveo Balotelija znao sam da je gotovo. Čoveka boli uvo, ne kreće se uopšte, Ivanovića je ostavio samog da da gol, ne kontam takve ljude. Brate ako ti se ne igra idi u penziju navatavaj Italijanke. Žao mi ostalih igrača trče, izgaraju, ovaj se šepuri... Svašta bih mu rekao..

Dacha

pre 9 godina

Nije los Liverpul, ali malo mu fali. I tako poslednjih cetvrt veka...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 27. januar 2015 22:43)

Hehehehe.. Recima Zike Pavlovica:
E TO STO MALO FALI, TO DEVOJCI SRECU KVARI :)))

Sssss

pre 9 godina

Nikako mi nije jasan ovaj Baloteli? Al nije on kriv nego ovi sto su ga doveli i sto ga pustaju da igra,pa ne trci ne zalaze se,ne znam...

Daniel Ager

pre 9 godina

A najjaci je onaj lik sa arene ulazi Lambert u igru,a on kaze sada teska artiljerija Liverpula na terenu u napadu,a tamo Baloteli i Lambert hahahahhahahha

dalibor79

pre 9 godina

argo odakle tebi da je kovacic 3 puta bolji od markovica? mogu i ja da tvrdim da je markovic bolji 10 puta od kovacica. navodno je neki klub ponudio 30 miliona za kovacica,da je to tako odmah bi ga inter prodao jer zapravo italijani tvrde da je on precenjen igrac. da te podsetim da je markovic placen od liverpola 25 milona evra,da je markovica u dva meseca zaredom u portugaliji proglasen za igraca meseca a iz te lige najbolji igraci odlaze u najbolje evropske klubove,da je markovic bio u prosloj sezoni izabran medju 18 najboljih igraca lige evrope.a kovacic? a uporedjivati ljajica i kovacica je vise nego smesno. jer ljajic ima daleko vise golova i asistencija od kovacica.a ofanzivni igrac se meri zapravo na golovima i asistencijama.a njih kovacic gotovo i nema.pa njemu je trebalo dve godine da postigne prvi gol u italiji.a kolarov igra u daleko jacem klubu od srne.da je neki top klub trazio srnu on bi i preso u recimo chelsea ali ga nijedan top klub nije hteo.