Utorak, 27.01.2015.

16:09

Mirovićevo izvinjenje Pajtiću

Potpredsednik SNS Igor Mirović izvinio se predsedniku DS Bojanu Pajtiću zbog uvreda dodavši da je "na trenutak počeo da liči na njega".

Izvor: Beta

Miroviæevo izvinjenje Pajtiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

CIKA - TASA - IZ - KOSTOLCA

pre 9 godina

Iako je vec duze vreme izlozen uvredama od strane doktora Bojana Pajtic i DS-a Igor Mirovic je smogao snage da se javno izvine za neke od prejakih reci koje je izrekao tokom jucerasnjeg dana na racun doktora Bojana Pajtic, shvativsi da su i sa njegove strane izasle reci sa kojim se on u sustini ne sluzi. Ali kako se kaze ziv covek pogresi. Ali je dobra strana sto je sagledao svoju gresku i ljudski se izvinuo. Objektivno Igro Mirovic sed nalazi na takvom mestu koje je podlozno svim i svakakim uvredama vec duze vreme izlozen je teskim uvredama od strane doktora Bojana Pajtic i DS-a , ukljucujuci i poslednju koju su mu uputili juce u zvanicnom saopstenju.

herkules s

pre 9 godina

Pajtic i njegova stranka svakodnevno upucuju lazi na racun funkcionera sns-a i vlade. Nikada se nisu izvinili ni za jednu optuzbu,uvredu i laz. Demokratska stranka je izgubila kredibilitet i rejting kod naroda jer je njena politika zasnovana samo na neosnovanim optuzbama i lazima.

Garavko

pre 9 godina

Mislim da Mirović nije imao potrebe da se izvinjava Bojanu Pajtiću pošto to nikako nije zaslužio. Što se Pajtića tiče on je takav kakav je i što je najgore nastavlja sa lošim ponašanjem. Mislim da Pajtić nema potrebe da se izvinjava SNS-u ili bilo kome iz te stranke već građanima Srbije koje svakodnevno vređa.

Goluža

pre 9 godina

S' jedne strane mogu da razumem Igora Mirovića pošto je očigledno da je isprovociran ponašanjem Bojana Pajtića i njegove neverovatno bahate vladavine, dok mu s' druge strane zameram što je dozvolio sebi da bude isprovociran. Nego dobro, svaka škola se plaća a ja verujem da je Mirović naučio lekciju i da su građani Vojvodine platili ne malu cenu vladavine Bojana Pajtića i da će zajedno uraditi sve da bude bivši.

FRIDA

pre 9 godina

SNS u ne treba cirkus, vec ozbiljna politika.Narod ne prasta igrarije I smejurije, jer mu nije do smeha.Narodu treba vlast koja ce da stvori bolji zivot u Srbiji.DS ne zavredjuje to misljenje I mislim da nije adekvatna partija koja bi mogla da bude na istoj talasnoj duzini sa SNS om ili da se SNS spusta na Pajticev nivo.

Werka

pre 9 godina

A da li ce se Pajtic izviniti za one uvrede i lazi koje je uputio Mirovicu?Jel on sme sve da napada i vredja a kada mu neko odgovori on odmah podize tuzbu a vajni analiticari se kao sablaznjavaju od takvog govora!

jankela

pre 9 godina

Da je Kamenica 2 jedina afera na kojoj je oštećen pokrajinski budžet, Vojvodina bi danas bila u neuporedivo boljoj finansijskoj situaciji nego što jeste.

JovanKV

pre 9 godina

I političar je čovek od krvi i mesa, tako da na uvrede i laži koje zadiru u poštenje čoveka niko nije imun, i normalno je da reaguje, nekada prestrogo i sa teškim rečima. Ali veličina svakog čoveka se ogleda u tome što shvativši svoju grešku ima snage i da se izvine kao što je to Mirović uradio.

Gospa

pre 9 godina

Svako ume da pogresi i nekom uputi prejake reci ali prava vrednost jedne osobe se ogleda u tome sto posle toga uputi izvinjenje za razliku od Pajtica koji vredja i nema nikakvu nameru da se nekom izvini ali to je ogledalo njegove kulture tj. nekulture.

telfon

pre 9 godina

korektno izvinjenje gospodina i ne treba sada polemisati o tom činu , osvrnite se i vidite kada se do sada Pajtic izvinuo atoliko ima svojih NEDELA

Komšija

pre 9 godina

Evo još jednog dokaza kako SNS botovi pišu po nekoliko komentara.
U 5 komentara je spomenuta reč "izvinuo". Nemoguće je da postoji toliko nepismenih ljudi pa čak i među botovima. Očigledno je:
1. Da je svih 5 komentara napisao isti čovek;
2. Da su za posao SNS bota dovoljna i dva razreda osnovne škole.

Crv

pre 9 godina

Onaj ko nekoga proziva i vredja treba da ocekuje da ce i sam biti predmet napada i zato ne vidim potrebu da se Mirovic izvinjava Pajticu jer to ovaj uopste nije zasluzio!

Derek

pre 9 godina

A posteni Pajtic se bas nasao uvredjen i toliko ga je pogodilo da ce zastitu traziti na sudu!Dajte bre,jos gore uvrede je izneo Pajtic pa niko nije reagovao a ovo Mirovicevo je samo odgovor na provokaciju!I mene kad neko optuzi za nesto sto nisam kriv,znam da planem i u afektu kazem svasta!

Truman

pre 9 godina

Nadam se da će se vlast u Vojvodini uskoro u potpunosti promeniti. Pajtić je očigledno upleten u mnoge malverzacije, a za to će kad tad morati da odgovara. Promene su zaista neophodne.

Judmila

pre 9 godina

Iskreno najiskenije Pajtić preteruje sa kritikama, prozivaka i uvredama na račun SNS. Politička borba ipak mora da ima neka pravila i bude korektna, a Pajtić to nimalo ne poštuje. Razumem da je kivan što je DS izgubio na izborima i da se bori za sebe i druge funkcionere DS-a, ali cilj čuvanja funkcija ipak ne opravdava sredstva koja koristi.

Sonja

pre 9 godina

Bolje posle svega da si cutao, ovom izjavom si se zakopao. Od Pajtica si ti dalekoooo. A sto se tice korupcije ti bi tu mogao vise reci, mislim od kad si s'kumom radio posao dok vam nije pukla tikva. Svi da pricaju samo ti da cutis.

samoKRITIKA

pre 9 godina

Krajnje korektno od Mirovića izvinuo se Pajtiću i prekoreo samog sebe što se spustio na nivo ovih pa počeo da vređa kao oni.

Viki

pre 9 godina

Mirović se izvinio jer je spao na Pajtićev nivo jer Pajtić zna samo da kritikuje i vređa čak je greškom kritikovao i zakon koji je donela DS.

Goran

pre 9 godina

Samo Vučić neka nastavi sa ovakvim radom kako je započeo. Mislim da ima ideju i viziju i da će povući Srbiju napred. Ne obazirati se na kritike demokrata, oni su pukli i pokušavaju da uhvate poslednji voz. Ovako se vodi država.

Vladimir

pre 9 godina

Naježim se kad pomislim da neko može da veruje u reči demokrata. Oni pričaju koji su rasprodali hiljade preduzeća, oni koji su napravili sistem privatizacije da sada od tih preduzeća ni 1% nema zdravih koji su dobro privatizovani, oni koji su od tajkunna primali pare, oni koji su državu doveli pred bankrot... Može još dosta da se piše ....

kamikaza

pre 9 godina

Ovakvim gestom Mirovic jasno podvlaci crtu izmedju ponasanja emancipovanog politicara i funkconera koji po svaku cenu zeli da zadrzi fotelju!

Petrović

pre 9 godina

Igor Mirović je simbol laži i podmuklosti na srpskoj političkoj sceni. Njegovo "izvinjenje" i krokodilske suze su lakrdija dostojna radikalske bahatosti.

Šef

pre 9 godina

Nije svakako uredu, al je jako bitni što se izvinuo shvativši šta je izgovorio, za razliku od onih "kulturnih" demokrata Šutanovca i ostalih koji se nakon uličarskog govora u Narodnom domu i nestide svojih postupaka, a narod to debelo plaća.

Marinko

pre 9 godina

Za demokrate mi je odavno sve jasno. Kako su radili balje da nisu. Ostaviti tolike dugove iza sebe je strašno. Mnogi bi trebali da snose odgovornost, ne samo političku.

gile23

pre 9 godina

Svakome se desi da pogresi ili nesto u afektu kaze...ali ne ume svako da uputi javno izvinjenje! Tvoje izvinjenje pokazuje kakav si ti covek zapravo, veliki!!!

vuk83

pre 9 godina

Veoma je teško ličiti na nekog čija je politička karijera prepoznatljiva po tome što je bio šef poslaničke grupe vladajuće stranke koja je krala glasove u sred Narodne skupštine!

osmehgorana

pre 9 godina

Malo je potrebno da svi shvatimo koliko smo izgubili za svo ovo vreme ja se iskreno nadam da ce stvari doci na svoje mesto ali da to moze da uradi samo neko kome je narod ukazao poverenje...

botovi, ucite srpski jezik!

pre 9 godina

Za razliku od Zivkovica i ostalih ovaj se kako tako izvinuo...
(Niki, 27. januar 2015 18:17)

Sto, jel trenira gimnastiku?

maricaBB

pre 9 godina

"Svestan sam da je moja dužnost da podnosim uvrede i da na njih samo odgovaram iznoseći vrednosne sudove. Zbog toga se iskreno izvinjavam svima koje su moje reči povredile, a posebno Bojanu Pajtiću jer sam izjavama, za trenutak, počeo da ličim na njega iako mi to nije namera" - Sofisticirana izjava funkcionera koji jasno zeli da narodu predoci razliku u reagovanju dva tipa politicara koji su na pozicijama.

Pedja

pre 9 godina

Ovo izvinjenje je posebna sramota. Mirović ne može da liči na Pajtića, jer u mnogo godina koliko je bio na vlasti kao član SNS i SRS nije izgradio ni kokošinjac. A da se skupe on, njegov lider i svi ostali članovi SNS ne bi mogli za godinu dana ni da obrišu ono što je Pajtićeva vlada izgradila u Vojvodini. Dakle, ne liči na Pajtića, zaista. I bogatiji je 100 puta od Pajtića, pored ostalog.

kiki

pre 9 godina

Nazadnjaci na sve nacine ruse tendere za bolnicu, opstruiraju i onda jos imaju obraza da nekog ko radi kritikuju i blate. Nemaju obraza, to su djonovi..Al sve dodje na naplatu, sve lazi, uvrede i sabotaze.

Lornjon

pre 9 godina

Чек, чек, није битно ко је простак, а ко фини, мене занима је ли нудио €?$ или није?

Bon-ton

pre 9 godina

Prava veličina čoveka se ogleda u tome što je spreman da se izvini za svoje postupke. Mirović se izvinio Pajtiću, a Pajtić nikako da se izvini građanima Vojvodine što je ovu nekada najbogatiju regiju doveo do ivice propasti. Mislim da bi to bilo politički najkorektnije od njega, naravno i da se povuče sa funkcije.

Uninstall

pre 9 godina

To se ne zove izvinjenje vec jos jedna uvreda! Nisi ti za taj posao, sramota kakvi su nam poslanici, ne odgovaraju narodu koji ih bira, vec stranci, kada bi se oni birali kao u UK da ides od vrata do vrata i trazis glas malo sutra bi ovako lajali, jer glas vise ne bi dobili!

osmeh

pre 9 godina

Ko procita ove vesti moze da zakljuci a i na osnovu dosadasnjeg zivota u pokraini koliko je pogubno sve ovo sto se moze procitati u stampi po gradjane Vojvodine....

ico

pre 9 godina

Mirovic je prevazisao sebe,a usputi Gasica, Babica i slicne iz svoje stranke.
Kome su,zaista,potrebni ovakvi politicari i visoki drzavni funkcioneri?

Marijana

pre 9 godina

Odgovornost pre svega. Mirović se poneo kako treba, mislim na izvinjenje. Svakome se može desiti da nasedne na provokaciju i da odreaguje preterano.

acomurija

pre 9 godina

Mirovicu, posle karijere pod skutom Seselja, pa i ono kad smo se gurali s policijom u N.Sadu, pa Sapcu, Loznici, bili u Zvornik s Zirinovskim na szsret sa Karadzicem i Krajisnikom - i ti i cela preoteta stranka, da se ne zaboravi: ucenjene vojvode, ste olos koja se docepala vlasti, a da niste polozili racune za N.Sad, Zemun i jos neke gradove.
Povracamo od vase prazne i lazne demagogije.
Kad dodje neka prava narodna vlast, smestice vam politiku na bunjiste istorije, a mnogi ce iza brave - i za ono iz vremena Slobe, i ovo iz ove diktature!

clash

pre 9 godina

Korektno od strane Mirovica ali bi i Pajtic trebao da uputi izvinjenje svim gradjanima Srbije zbog iznosenja neproverenih informacija za koje se ispostavilo da su notorne neistine. Dokle vise gledati kroz prste clanovima DS za obmanjivanje javnosti?

vojvodjanka

pre 9 godina

Jednom radikal uvek radikal. Pala maska SNS ogoljen radikal ništa čudno kad nemaju argumente onda vredjaju I ponoižavaju opšte mesto ove vlasti.

MariCa

pre 9 godina

Sigurna sam da Pajtic moze i najsmirenijeg coveka da isprovocira.Covek niti ima mere niti govori istinu.Ne secamo se da se on narodu izvinjavao nakon sto su se otkrile njegove spletke.Mirovic nije trebao da bude toliko plahovit ali Pajtic je smisleno provokatorski delao i svako bi se iznervirao.

Zlatko

pre 9 godina

Covek je izrekao uvredu u afektu jer je bio pogodjen laznim optuzivanjem i odmah je uputio izvinjenje dok je Pajtic osoba koja planski vredja i optuzuje bez ikakvih argumenata u cilju skupljanja politickih poena.

Lector

pre 9 godina

Za razliku od Pajtica on je pokazao da je kulturan covek i uputio je izvinjenje dok se Pajtic nikad nikom nije uputio izvinjenje za izrecenu uvredu ali to je odraz njegove kulture.

studentnijezapaliozito

pre 9 godina

Koliko mrznje, primitivizma i indirektnih poziva na linc je u retorici SNS, da devedesete stvarno kao da se odigravaju opet.
Bahatost i sila kojom nastupaju (samo analizirajte zvanicnu komunikaciju na relaciji Ombudsman- ministarstva vojna i unutrasnjih poslova)podsecaju na tako fasisticnu Seseljevu melodiju.

Kada bi se samo na tren odmaknuli od dnevnopolitickog smeca, upravo je ovo fenomen koji pokazuje kako smo u stalnoj regresiji kao drustvo. Niceg pozitivnog, afirmativnog...

Nek' komsiji crkne krava, na bezbroj nacina, samo jer se tako nasladjujem! To je matrica koja se neguje, veoma brizno.

Покојни Тоза

pre 9 godina

Кад говориш о другима без аргумената, онда говориш о себи са аргументима.
Паметном доста. Оним другима никада неће бити.

Svevladovic

pre 9 godina

Potpredsednik SNS Igor Mirović izvinio se predsedniku DS Bojanu Pajtiću zbog uvreda dodavši da je "na trenutak počeo da liči na njega".

Mislis, na samog sebe, Mirovicu?

zoran021

pre 9 godina

Shvatice narod kad tad kakvi ste vi iz SNS, vase afere i korupcija sa behatonom i autobuskom stanicom u NS ne mogu da se sakriju recima, svima su ocigledne!

Inspektor

pre 9 godina

Ispitati pod hitno celu Vojvodinu ne samo Kamenicu 2, siguran sam da ima puno pokradenog novca od strane vlade iz Novosadske Banovine. Sto se tice izvinjenja prihvata se, to je odlika kulturnih politicara.

svaki narod ima vlast koju zasluzuje

pre 9 godina

Retki su ljudi koji uspeju i izvinjenje da pretvore u uvredu. Ocigledno je u pitanju bas jak kadar. Ne na nivou onih sto su polivali vodom u skupstini, strajkovali na stiroporu ili lepili plakate "Bulevar Ratka Mladica", ali ima tu potencijala. Takve ovaj narod najvise voli. Operises mladez i sve ti je zaboravljeno, ponovi si rodjen, nevin kao beba. Za narod pamcenja zlatne ribice - idealni politicari.

djeram

pre 9 godina

-- Potpredsednik SNS Igor Mirović izvinio se predsedniku DS Bojanu Pajtiću zbog uvreda dodavši da je "na trenutak počeo da liči na njega".

Ovako se izvinjava radikal, dodajuci uvredu na uvredu!!!

Pajticu, tuzi ga, vreme je da pocnu da placaju za svoj prostakluk, makar i samo novcano!!!

novosadjan

pre 9 godina

Jasta mico, bolje cuti i ne privlaci paznju na sebe, neostvareni premijeru Vojvodine. Nastavljas sa arogancijom, a ti i Maja ste odavno trebali biti privedeni. Bolje ne talasaj puno, svi te znamo uglavnom po tome i po nicem dobrom. Idi pomozi rodnom Krusevcu, dobri smo mi i bez tebe.

Jovana

pre 9 godina

Ovo izvinjenje je prava stvar !
Treba uvideti svoje geške i priznati pred javnošću da si prejako reagovao, neprimereno javnoj komunikaciji.
Igor Mirović je pokazao da se uvek može početi iz početka, kad se pogreši.

volim sve što vole mladi

pre 9 godina

Kao neko ko je politički neutralan čitajući ovaj tekst primećujem da je Pajtić malo više preterao sa uvredama. Ne kažem da Mirović nije pogrešio, ali čovek se bar izvinio i to je po meni u redu. Gotovo svakog dana Pajtić optužuju SNS ili neke njegove članove za ovo ili ono, i do sada se nikad nije izvinio. Ništa gore od klevete, a Pajtić jedino to i radi.

stručnjaci za bedu i propast

pre 9 godina

Mirovicu, nemozes ti nikada da licis na gospodina Pajtica, cak ti on ne bi dozvolio ni cipele da mu glancas!
To vase vredjane neka vam je na cast. JEL DA, "gospodine" Mirovicu!?
Ona tvoja koleginica preletacica, iz pakosti, zlobe i besa, za tu konstataciju je novcano kaznila poslanika opozicije.
Sramota koliko ste primitivni a upravljate drzavom...
Ne mozete tog coveka na silu da oterate tri ipo godine, stalno mu podmecete klipove,krivo vam je sto vas pravi magarcima, pa ste poceli da vredjate.

Šef

pre 9 godina

Nije svakako uredu, al je jako bitni što se izvinuo shvativši šta je izgovorio, za razliku od onih "kulturnih" demokrata Šutanovca i ostalih koji se nakon uličarskog govora u Narodnom domu i nestide svojih postupaka, a narod to debelo plaća.

clash

pre 9 godina

Korektno od strane Mirovica ali bi i Pajtic trebao da uputi izvinjenje svim gradjanima Srbije zbog iznosenja neproverenih informacija za koje se ispostavilo da su notorne neistine. Dokle vise gledati kroz prste clanovima DS za obmanjivanje javnosti?

Bon-ton

pre 9 godina

Prava veličina čoveka se ogleda u tome što je spreman da se izvini za svoje postupke. Mirović se izvinio Pajtiću, a Pajtić nikako da se izvini građanima Vojvodine što je ovu nekada najbogatiju regiju doveo do ivice propasti. Mislim da bi to bilo politički najkorektnije od njega, naravno i da se povuče sa funkcije.

Lector

pre 9 godina

Za razliku od Pajtica on je pokazao da je kulturan covek i uputio je izvinjenje dok se Pajtic nikad nikom nije uputio izvinjenje za izrecenu uvredu ali to je odraz njegove kulture.

Marijana

pre 9 godina

Odgovornost pre svega. Mirović se poneo kako treba, mislim na izvinjenje. Svakome se može desiti da nasedne na provokaciju i da odreaguje preterano.

osmehgorana

pre 9 godina

Malo je potrebno da svi shvatimo koliko smo izgubili za svo ovo vreme ja se iskreno nadam da ce stvari doci na svoje mesto ali da to moze da uradi samo neko kome je narod ukazao poverenje...

MariCa

pre 9 godina

Sigurna sam da Pajtic moze i najsmirenijeg coveka da isprovocira.Covek niti ima mere niti govori istinu.Ne secamo se da se on narodu izvinjavao nakon sto su se otkrile njegove spletke.Mirovic nije trebao da bude toliko plahovit ali Pajtic je smisleno provokatorski delao i svako bi se iznervirao.

Zlatko

pre 9 godina

Covek je izrekao uvredu u afektu jer je bio pogodjen laznim optuzivanjem i odmah je uputio izvinjenje dok je Pajtic osoba koja planski vredja i optuzuje bez ikakvih argumenata u cilju skupljanja politickih poena.

gile23

pre 9 godina

Svakome se desi da pogresi ili nesto u afektu kaze...ali ne ume svako da uputi javno izvinjenje! Tvoje izvinjenje pokazuje kakav si ti covek zapravo, veliki!!!

Inspektor

pre 9 godina

Ispitati pod hitno celu Vojvodinu ne samo Kamenicu 2, siguran sam da ima puno pokradenog novca od strane vlade iz Novosadske Banovine. Sto se tice izvinjenja prihvata se, to je odlika kulturnih politicara.

volim sve što vole mladi

pre 9 godina

Kao neko ko je politički neutralan čitajući ovaj tekst primećujem da je Pajtić malo više preterao sa uvredama. Ne kažem da Mirović nije pogrešio, ali čovek se bar izvinio i to je po meni u redu. Gotovo svakog dana Pajtić optužuju SNS ili neke njegove članove za ovo ili ono, i do sada se nikad nije izvinio. Ništa gore od klevete, a Pajtić jedino to i radi.

maricaBB

pre 9 godina

"Svestan sam da je moja dužnost da podnosim uvrede i da na njih samo odgovaram iznoseći vrednosne sudove. Zbog toga se iskreno izvinjavam svima koje su moje reči povredile, a posebno Bojanu Pajtiću jer sam izjavama, za trenutak, počeo da ličim na njega iako mi to nije namera" - Sofisticirana izjava funkcionera koji jasno zeli da narodu predoci razliku u reagovanju dva tipa politicara koji su na pozicijama.

Jovana

pre 9 godina

Ovo izvinjenje je prava stvar !
Treba uvideti svoje geške i priznati pred javnošću da si prejako reagovao, neprimereno javnoj komunikaciji.
Igor Mirović je pokazao da se uvek može početi iz početka, kad se pogreši.

Derek

pre 9 godina

A posteni Pajtic se bas nasao uvredjen i toliko ga je pogodilo da ce zastitu traziti na sudu!Dajte bre,jos gore uvrede je izneo Pajtic pa niko nije reagovao a ovo Mirovicevo je samo odgovor na provokaciju!I mene kad neko optuzi za nesto sto nisam kriv,znam da planem i u afektu kazem svasta!

Crv

pre 9 godina

Onaj ko nekoga proziva i vredja treba da ocekuje da ce i sam biti predmet napada i zato ne vidim potrebu da se Mirovic izvinjava Pajticu jer to ovaj uopste nije zasluzio!

Truman

pre 9 godina

Nadam se da će se vlast u Vojvodini uskoro u potpunosti promeniti. Pajtić je očigledno upleten u mnoge malverzacije, a za to će kad tad morati da odgovara. Promene su zaista neophodne.

vojvodjanka

pre 9 godina

Jednom radikal uvek radikal. Pala maska SNS ogoljen radikal ništa čudno kad nemaju argumente onda vredjaju I ponoižavaju opšte mesto ove vlasti.

Pedja

pre 9 godina

Ovo izvinjenje je posebna sramota. Mirović ne može da liči na Pajtića, jer u mnogo godina koliko je bio na vlasti kao član SNS i SRS nije izgradio ni kokošinjac. A da se skupe on, njegov lider i svi ostali članovi SNS ne bi mogli za godinu dana ni da obrišu ono što je Pajtićeva vlada izgradila u Vojvodini. Dakle, ne liči na Pajtića, zaista. I bogatiji je 100 puta od Pajtića, pored ostalog.

vuk83

pre 9 godina

Veoma je teško ličiti na nekog čija je politička karijera prepoznatljiva po tome što je bio šef poslaničke grupe vladajuće stranke koja je krala glasove u sred Narodne skupštine!

djeram

pre 9 godina

-- Potpredsednik SNS Igor Mirović izvinio se predsedniku DS Bojanu Pajtiću zbog uvreda dodavši da je "na trenutak počeo da liči na njega".

Ovako se izvinjava radikal, dodajuci uvredu na uvredu!!!

Pajticu, tuzi ga, vreme je da pocnu da placaju za svoj prostakluk, makar i samo novcano!!!

kiki

pre 9 godina

Nazadnjaci na sve nacine ruse tendere za bolnicu, opstruiraju i onda jos imaju obraza da nekog ko radi kritikuju i blate. Nemaju obraza, to su djonovi..Al sve dodje na naplatu, sve lazi, uvrede i sabotaze.

stručnjaci za bedu i propast

pre 9 godina

Mirovicu, nemozes ti nikada da licis na gospodina Pajtica, cak ti on ne bi dozvolio ni cipele da mu glancas!
To vase vredjane neka vam je na cast. JEL DA, "gospodine" Mirovicu!?
Ona tvoja koleginica preletacica, iz pakosti, zlobe i besa, za tu konstataciju je novcano kaznila poslanika opozicije.
Sramota koliko ste primitivni a upravljate drzavom...
Ne mozete tog coveka na silu da oterate tri ipo godine, stalno mu podmecete klipove,krivo vam je sto vas pravi magarcima, pa ste poceli da vredjate.

Uninstall

pre 9 godina

To se ne zove izvinjenje vec jos jedna uvreda! Nisi ti za taj posao, sramota kakvi su nam poslanici, ne odgovaraju narodu koji ih bira, vec stranci, kada bi se oni birali kao u UK da ides od vrata do vrata i trazis glas malo sutra bi ovako lajali, jer glas vise ne bi dobili!

svaki narod ima vlast koju zasluzuje

pre 9 godina

Retki su ljudi koji uspeju i izvinjenje da pretvore u uvredu. Ocigledno je u pitanju bas jak kadar. Ne na nivou onih sto su polivali vodom u skupstini, strajkovali na stiroporu ili lepili plakate "Bulevar Ratka Mladica", ali ima tu potencijala. Takve ovaj narod najvise voli. Operises mladez i sve ti je zaboravljeno, ponovi si rodjen, nevin kao beba. Za narod pamcenja zlatne ribice - idealni politicari.

acomurija

pre 9 godina

Mirovicu, posle karijere pod skutom Seselja, pa i ono kad smo se gurali s policijom u N.Sadu, pa Sapcu, Loznici, bili u Zvornik s Zirinovskim na szsret sa Karadzicem i Krajisnikom - i ti i cela preoteta stranka, da se ne zaboravi: ucenjene vojvode, ste olos koja se docepala vlasti, a da niste polozili racune za N.Sad, Zemun i jos neke gradove.
Povracamo od vase prazne i lazne demagogije.
Kad dodje neka prava narodna vlast, smestice vam politiku na bunjiste istorije, a mnogi ce iza brave - i za ono iz vremena Slobe, i ovo iz ove diktature!

Svevladovic

pre 9 godina

Potpredsednik SNS Igor Mirović izvinio se predsedniku DS Bojanu Pajtiću zbog uvreda dodavši da je "na trenutak počeo da liči na njega".

Mislis, na samog sebe, Mirovicu?

ico

pre 9 godina

Mirovic je prevazisao sebe,a usputi Gasica, Babica i slicne iz svoje stranke.
Kome su,zaista,potrebni ovakvi politicari i visoki drzavni funkcioneri?

zoran021

pre 9 godina

Shvatice narod kad tad kakvi ste vi iz SNS, vase afere i korupcija sa behatonom i autobuskom stanicom u NS ne mogu da se sakriju recima, svima su ocigledne!

novosadjan

pre 9 godina

Jasta mico, bolje cuti i ne privlaci paznju na sebe, neostvareni premijeru Vojvodine. Nastavljas sa arogancijom, a ti i Maja ste odavno trebali biti privedeni. Bolje ne talasaj puno, svi te znamo uglavnom po tome i po nicem dobrom. Idi pomozi rodnom Krusevcu, dobri smo mi i bez tebe.

Lornjon

pre 9 godina

Чек, чек, није битно ко је простак, а ко фини, мене занима је ли нудио €?$ или није?

studentnijezapaliozito

pre 9 godina

Koliko mrznje, primitivizma i indirektnih poziva na linc je u retorici SNS, da devedesete stvarno kao da se odigravaju opet.
Bahatost i sila kojom nastupaju (samo analizirajte zvanicnu komunikaciju na relaciji Ombudsman- ministarstva vojna i unutrasnjih poslova)podsecaju na tako fasisticnu Seseljevu melodiju.

Kada bi se samo na tren odmaknuli od dnevnopolitickog smeca, upravo je ovo fenomen koji pokazuje kako smo u stalnoj regresiji kao drustvo. Niceg pozitivnog, afirmativnog...

Nek' komsiji crkne krava, na bezbroj nacina, samo jer se tako nasladjujem! To je matrica koja se neguje, veoma brizno.

Viki

pre 9 godina

Mirović se izvinio jer je spao na Pajtićev nivo jer Pajtić zna samo da kritikuje i vređa čak je greškom kritikovao i zakon koji je donela DS.

telfon

pre 9 godina

korektno izvinjenje gospodina i ne treba sada polemisati o tom činu , osvrnite se i vidite kada se do sada Pajtic izvinuo atoliko ima svojih NEDELA

Gospa

pre 9 godina

Svako ume da pogresi i nekom uputi prejake reci ali prava vrednost jedne osobe se ogleda u tome sto posle toga uputi izvinjenje za razliku od Pajtica koji vredja i nema nikakvu nameru da se nekom izvini ali to je ogledalo njegove kulture tj. nekulture.

JovanKV

pre 9 godina

I političar je čovek od krvi i mesa, tako da na uvrede i laži koje zadiru u poštenje čoveka niko nije imun, i normalno je da reaguje, nekada prestrogo i sa teškim rečima. Ali veličina svakog čoveka se ogleda u tome što shvativši svoju grešku ima snage i da se izvine kao što je to Mirović uradio.

Покојни Тоза

pre 9 godina

Кад говориш о другима без аргумената, онда говориш о себи са аргументима.
Паметном доста. Оним другима никада неће бити.

Judmila

pre 9 godina

Iskreno najiskenije Pajtić preteruje sa kritikama, prozivaka i uvredama na račun SNS. Politička borba ipak mora da ima neka pravila i bude korektna, a Pajtić to nimalo ne poštuje. Razumem da je kivan što je DS izgubio na izborima i da se bori za sebe i druge funkcionere DS-a, ali cilj čuvanja funkcija ipak ne opravdava sredstva koja koristi.

samoKRITIKA

pre 9 godina

Krajnje korektno od Mirovića izvinuo se Pajtiću i prekoreo samog sebe što se spustio na nivo ovih pa počeo da vređa kao oni.

Goran

pre 9 godina

Samo Vučić neka nastavi sa ovakvim radom kako je započeo. Mislim da ima ideju i viziju i da će povući Srbiju napred. Ne obazirati se na kritike demokrata, oni su pukli i pokušavaju da uhvate poslednji voz. Ovako se vodi država.

Marinko

pre 9 godina

Za demokrate mi je odavno sve jasno. Kako su radili balje da nisu. Ostaviti tolike dugove iza sebe je strašno. Mnogi bi trebali da snose odgovornost, ne samo političku.

kamikaza

pre 9 godina

Ovakvim gestom Mirovic jasno podvlaci crtu izmedju ponasanja emancipovanog politicara i funkconera koji po svaku cenu zeli da zadrzi fotelju!

Vladimir

pre 9 godina

Naježim se kad pomislim da neko može da veruje u reči demokrata. Oni pričaju koji su rasprodali hiljade preduzeća, oni koji su napravili sistem privatizacije da sada od tih preduzeća ni 1% nema zdravih koji su dobro privatizovani, oni koji su od tajkunna primali pare, oni koji su državu doveli pred bankrot... Može još dosta da se piše ....

Komšija

pre 9 godina

Evo još jednog dokaza kako SNS botovi pišu po nekoliko komentara.
U 5 komentara je spomenuta reč "izvinuo". Nemoguće je da postoji toliko nepismenih ljudi pa čak i među botovima. Očigledno je:
1. Da je svih 5 komentara napisao isti čovek;
2. Da su za posao SNS bota dovoljna i dva razreda osnovne škole.

osmeh

pre 9 godina

Ko procita ove vesti moze da zakljuci a i na osnovu dosadasnjeg zivota u pokraini koliko je pogubno sve ovo sto se moze procitati u stampi po gradjane Vojvodine....

Sonja

pre 9 godina

Bolje posle svega da si cutao, ovom izjavom si se zakopao. Od Pajtica si ti dalekoooo. A sto se tice korupcije ti bi tu mogao vise reci, mislim od kad si s'kumom radio posao dok vam nije pukla tikva. Svi da pricaju samo ti da cutis.

botovi, ucite srpski jezik!

pre 9 godina

Za razliku od Zivkovica i ostalih ovaj se kako tako izvinuo...
(Niki, 27. januar 2015 18:17)

Sto, jel trenira gimnastiku?

Petrović

pre 9 godina

Igor Mirović je simbol laži i podmuklosti na srpskoj političkoj sceni. Njegovo "izvinjenje" i krokodilske suze su lakrdija dostojna radikalske bahatosti.

CIKA - TASA - IZ - KOSTOLCA

pre 9 godina

Iako je vec duze vreme izlozen uvredama od strane doktora Bojana Pajtic i DS-a Igor Mirovic je smogao snage da se javno izvine za neke od prejakih reci koje je izrekao tokom jucerasnjeg dana na racun doktora Bojana Pajtic, shvativsi da su i sa njegove strane izasle reci sa kojim se on u sustini ne sluzi. Ali kako se kaze ziv covek pogresi. Ali je dobra strana sto je sagledao svoju gresku i ljudski se izvinuo. Objektivno Igro Mirovic sed nalazi na takvom mestu koje je podlozno svim i svakakim uvredama vec duze vreme izlozen je teskim uvredama od strane doktora Bojana Pajtic i DS-a , ukljucujuci i poslednju koju su mu uputili juce u zvanicnom saopstenju.

jankela

pre 9 godina

Da je Kamenica 2 jedina afera na kojoj je oštećen pokrajinski budžet, Vojvodina bi danas bila u neuporedivo boljoj finansijskoj situaciji nego što jeste.

FRIDA

pre 9 godina

SNS u ne treba cirkus, vec ozbiljna politika.Narod ne prasta igrarije I smejurije, jer mu nije do smeha.Narodu treba vlast koja ce da stvori bolji zivot u Srbiji.DS ne zavredjuje to misljenje I mislim da nije adekvatna partija koja bi mogla da bude na istoj talasnoj duzini sa SNS om ili da se SNS spusta na Pajticev nivo.

Goluža

pre 9 godina

S' jedne strane mogu da razumem Igora Mirovića pošto je očigledno da je isprovociran ponašanjem Bojana Pajtića i njegove neverovatno bahate vladavine, dok mu s' druge strane zameram što je dozvolio sebi da bude isprovociran. Nego dobro, svaka škola se plaća a ja verujem da je Mirović naučio lekciju i da su građani Vojvodine platili ne malu cenu vladavine Bojana Pajtića i da će zajedno uraditi sve da bude bivši.

herkules s

pre 9 godina

Pajtic i njegova stranka svakodnevno upucuju lazi na racun funkcionera sns-a i vlade. Nikada se nisu izvinili ni za jednu optuzbu,uvredu i laz. Demokratska stranka je izgubila kredibilitet i rejting kod naroda jer je njena politika zasnovana samo na neosnovanim optuzbama i lazima.

Garavko

pre 9 godina

Mislim da Mirović nije imao potrebe da se izvinjava Bojanu Pajtiću pošto to nikako nije zaslužio. Što se Pajtića tiče on je takav kakav je i što je najgore nastavlja sa lošim ponašanjem. Mislim da Pajtić nema potrebe da se izvinjava SNS-u ili bilo kome iz te stranke već građanima Srbije koje svakodnevno vređa.

Werka

pre 9 godina

A da li ce se Pajtic izviniti za one uvrede i lazi koje je uputio Mirovicu?Jel on sme sve da napada i vredja a kada mu neko odgovori on odmah podize tuzbu a vajni analiticari se kao sablaznjavaju od takvog govora!

gile23

pre 9 godina

Svakome se desi da pogresi ili nesto u afektu kaze...ali ne ume svako da uputi javno izvinjenje! Tvoje izvinjenje pokazuje kakav si ti covek zapravo, veliki!!!

osmehgorana

pre 9 godina

Malo je potrebno da svi shvatimo koliko smo izgubili za svo ovo vreme ja se iskreno nadam da ce stvari doci na svoje mesto ali da to moze da uradi samo neko kome je narod ukazao poverenje...

vojvodjanka

pre 9 godina

Jednom radikal uvek radikal. Pala maska SNS ogoljen radikal ništa čudno kad nemaju argumente onda vredjaju I ponoižavaju opšte mesto ove vlasti.

vuk83

pre 9 godina

Veoma je teško ličiti na nekog čija je politička karijera prepoznatljiva po tome što je bio šef poslaničke grupe vladajuće stranke koja je krala glasove u sred Narodne skupštine!

osmeh

pre 9 godina

Ko procita ove vesti moze da zakljuci a i na osnovu dosadasnjeg zivota u pokraini koliko je pogubno sve ovo sto se moze procitati u stampi po gradjane Vojvodine....

kiki

pre 9 godina

Nazadnjaci na sve nacine ruse tendere za bolnicu, opstruiraju i onda jos imaju obraza da nekog ko radi kritikuju i blate. Nemaju obraza, to su djonovi..Al sve dodje na naplatu, sve lazi, uvrede i sabotaze.

Uninstall

pre 9 godina

To se ne zove izvinjenje vec jos jedna uvreda! Nisi ti za taj posao, sramota kakvi su nam poslanici, ne odgovaraju narodu koji ih bira, vec stranci, kada bi se oni birali kao u UK da ides od vrata do vrata i trazis glas malo sutra bi ovako lajali, jer glas vise ne bi dobili!

Lornjon

pre 9 godina

Чек, чек, није битно ко је простак, а ко фини, мене занима је ли нудио €?$ или није?

stručnjaci za bedu i propast

pre 9 godina

Mirovicu, nemozes ti nikada da licis na gospodina Pajtica, cak ti on ne bi dozvolio ni cipele da mu glancas!
To vase vredjane neka vam je na cast. JEL DA, "gospodine" Mirovicu!?
Ona tvoja koleginica preletacica, iz pakosti, zlobe i besa, za tu konstataciju je novcano kaznila poslanika opozicije.
Sramota koliko ste primitivni a upravljate drzavom...
Ne mozete tog coveka na silu da oterate tri ipo godine, stalno mu podmecete klipove,krivo vam je sto vas pravi magarcima, pa ste poceli da vredjate.

ico

pre 9 godina

Mirovic je prevazisao sebe,a usputi Gasica, Babica i slicne iz svoje stranke.
Kome su,zaista,potrebni ovakvi politicari i visoki drzavni funkcioneri?

acomurija

pre 9 godina

Mirovicu, posle karijere pod skutom Seselja, pa i ono kad smo se gurali s policijom u N.Sadu, pa Sapcu, Loznici, bili u Zvornik s Zirinovskim na szsret sa Karadzicem i Krajisnikom - i ti i cela preoteta stranka, da se ne zaboravi: ucenjene vojvode, ste olos koja se docepala vlasti, a da niste polozili racune za N.Sad, Zemun i jos neke gradove.
Povracamo od vase prazne i lazne demagogije.
Kad dodje neka prava narodna vlast, smestice vam politiku na bunjiste istorije, a mnogi ce iza brave - i za ono iz vremena Slobe, i ovo iz ove diktature!

svaki narod ima vlast koju zasluzuje

pre 9 godina

Retki su ljudi koji uspeju i izvinjenje da pretvore u uvredu. Ocigledno je u pitanju bas jak kadar. Ne na nivou onih sto su polivali vodom u skupstini, strajkovali na stiroporu ili lepili plakate "Bulevar Ratka Mladica", ali ima tu potencijala. Takve ovaj narod najvise voli. Operises mladez i sve ti je zaboravljeno, ponovi si rodjen, nevin kao beba. Za narod pamcenja zlatne ribice - idealni politicari.

novosadjan

pre 9 godina

Jasta mico, bolje cuti i ne privlaci paznju na sebe, neostvareni premijeru Vojvodine. Nastavljas sa arogancijom, a ti i Maja ste odavno trebali biti privedeni. Bolje ne talasaj puno, svi te znamo uglavnom po tome i po nicem dobrom. Idi pomozi rodnom Krusevcu, dobri smo mi i bez tebe.

djeram

pre 9 godina

-- Potpredsednik SNS Igor Mirović izvinio se predsedniku DS Bojanu Pajtiću zbog uvreda dodavši da je "na trenutak počeo da liči na njega".

Ovako se izvinjava radikal, dodajuci uvredu na uvredu!!!

Pajticu, tuzi ga, vreme je da pocnu da placaju za svoj prostakluk, makar i samo novcano!!!

Svevladovic

pre 9 godina

Potpredsednik SNS Igor Mirović izvinio se predsedniku DS Bojanu Pajtiću zbog uvreda dodavši da je "na trenutak počeo da liči na njega".

Mislis, na samog sebe, Mirovicu?

zoran021

pre 9 godina

Shvatice narod kad tad kakvi ste vi iz SNS, vase afere i korupcija sa behatonom i autobuskom stanicom u NS ne mogu da se sakriju recima, svima su ocigledne!

Покојни Тоза

pre 9 godina

Кад говориш о другима без аргумената, онда говориш о себи са аргументима.
Паметном доста. Оним другима никада неће бити.

studentnijezapaliozito

pre 9 godina

Koliko mrznje, primitivizma i indirektnih poziva na linc je u retorici SNS, da devedesete stvarno kao da se odigravaju opet.
Bahatost i sila kojom nastupaju (samo analizirajte zvanicnu komunikaciju na relaciji Ombudsman- ministarstva vojna i unutrasnjih poslova)podsecaju na tako fasisticnu Seseljevu melodiju.

Kada bi se samo na tren odmaknuli od dnevnopolitickog smeca, upravo je ovo fenomen koji pokazuje kako smo u stalnoj regresiji kao drustvo. Niceg pozitivnog, afirmativnog...

Nek' komsiji crkne krava, na bezbroj nacina, samo jer se tako nasladjujem! To je matrica koja se neguje, veoma brizno.

Bon-ton

pre 9 godina

Prava veličina čoveka se ogleda u tome što je spreman da se izvini za svoje postupke. Mirović se izvinio Pajtiću, a Pajtić nikako da se izvini građanima Vojvodine što je ovu nekada najbogatiju regiju doveo do ivice propasti. Mislim da bi to bilo politički najkorektnije od njega, naravno i da se povuče sa funkcije.

Pedja

pre 9 godina

Ovo izvinjenje je posebna sramota. Mirović ne može da liči na Pajtića, jer u mnogo godina koliko je bio na vlasti kao član SNS i SRS nije izgradio ni kokošinjac. A da se skupe on, njegov lider i svi ostali članovi SNS ne bi mogli za godinu dana ni da obrišu ono što je Pajtićeva vlada izgradila u Vojvodini. Dakle, ne liči na Pajtića, zaista. I bogatiji je 100 puta od Pajtića, pored ostalog.

clash

pre 9 godina

Korektno od strane Mirovica ali bi i Pajtic trebao da uputi izvinjenje svim gradjanima Srbije zbog iznosenja neproverenih informacija za koje se ispostavilo da su notorne neistine. Dokle vise gledati kroz prste clanovima DS za obmanjivanje javnosti?

Lector

pre 9 godina

Za razliku od Pajtica on je pokazao da je kulturan covek i uputio je izvinjenje dok se Pajtic nikad nikom nije uputio izvinjenje za izrecenu uvredu ali to je odraz njegove kulture.

maricaBB

pre 9 godina

"Svestan sam da je moja dužnost da podnosim uvrede i da na njih samo odgovaram iznoseći vrednosne sudove. Zbog toga se iskreno izvinjavam svima koje su moje reči povredile, a posebno Bojanu Pajtiću jer sam izjavama, za trenutak, počeo da ličim na njega iako mi to nije namera" - Sofisticirana izjava funkcionera koji jasno zeli da narodu predoci razliku u reagovanju dva tipa politicara koji su na pozicijama.

Zlatko

pre 9 godina

Covek je izrekao uvredu u afektu jer je bio pogodjen laznim optuzivanjem i odmah je uputio izvinjenje dok je Pajtic osoba koja planski vredja i optuzuje bez ikakvih argumenata u cilju skupljanja politickih poena.

MariCa

pre 9 godina

Sigurna sam da Pajtic moze i najsmirenijeg coveka da isprovocira.Covek niti ima mere niti govori istinu.Ne secamo se da se on narodu izvinjavao nakon sto su se otkrile njegove spletke.Mirovic nije trebao da bude toliko plahovit ali Pajtic je smisleno provokatorski delao i svako bi se iznervirao.

Šef

pre 9 godina

Nije svakako uredu, al je jako bitni što se izvinuo shvativši šta je izgovorio, za razliku od onih "kulturnih" demokrata Šutanovca i ostalih koji se nakon uličarskog govora u Narodnom domu i nestide svojih postupaka, a narod to debelo plaća.

Sonja

pre 9 godina

Bolje posle svega da si cutao, ovom izjavom si se zakopao. Od Pajtica si ti dalekoooo. A sto se tice korupcije ti bi tu mogao vise reci, mislim od kad si s'kumom radio posao dok vam nije pukla tikva. Svi da pricaju samo ti da cutis.

Marijana

pre 9 godina

Odgovornost pre svega. Mirović se poneo kako treba, mislim na izvinjenje. Svakome se može desiti da nasedne na provokaciju i da odreaguje preterano.

Jovana

pre 9 godina

Ovo izvinjenje je prava stvar !
Treba uvideti svoje geške i priznati pred javnošću da si prejako reagovao, neprimereno javnoj komunikaciji.
Igor Mirović je pokazao da se uvek može početi iz početka, kad se pogreši.

volim sve što vole mladi

pre 9 godina

Kao neko ko je politički neutralan čitajući ovaj tekst primećujem da je Pajtić malo više preterao sa uvredama. Ne kažem da Mirović nije pogrešio, ali čovek se bar izvinio i to je po meni u redu. Gotovo svakog dana Pajtić optužuju SNS ili neke njegove članove za ovo ili ono, i do sada se nikad nije izvinio. Ništa gore od klevete, a Pajtić jedino to i radi.

Inspektor

pre 9 godina

Ispitati pod hitno celu Vojvodinu ne samo Kamenicu 2, siguran sam da ima puno pokradenog novca od strane vlade iz Novosadske Banovine. Sto se tice izvinjenja prihvata se, to je odlika kulturnih politicara.

Komšija

pre 9 godina

Evo još jednog dokaza kako SNS botovi pišu po nekoliko komentara.
U 5 komentara je spomenuta reč "izvinuo". Nemoguće je da postoji toliko nepismenih ljudi pa čak i među botovima. Očigledno je:
1. Da je svih 5 komentara napisao isti čovek;
2. Da su za posao SNS bota dovoljna i dva razreda osnovne škole.

Derek

pre 9 godina

A posteni Pajtic se bas nasao uvredjen i toliko ga je pogodilo da ce zastitu traziti na sudu!Dajte bre,jos gore uvrede je izneo Pajtic pa niko nije reagovao a ovo Mirovicevo je samo odgovor na provokaciju!I mene kad neko optuzi za nesto sto nisam kriv,znam da planem i u afektu kazem svasta!

Petrović

pre 9 godina

Igor Mirović je simbol laži i podmuklosti na srpskoj političkoj sceni. Njegovo "izvinjenje" i krokodilske suze su lakrdija dostojna radikalske bahatosti.

Truman

pre 9 godina

Nadam se da će se vlast u Vojvodini uskoro u potpunosti promeniti. Pajtić je očigledno upleten u mnoge malverzacije, a za to će kad tad morati da odgovara. Promene su zaista neophodne.

Crv

pre 9 godina

Onaj ko nekoga proziva i vredja treba da ocekuje da ce i sam biti predmet napada i zato ne vidim potrebu da se Mirovic izvinjava Pajticu jer to ovaj uopste nije zasluzio!

botovi, ucite srpski jezik!

pre 9 godina

Za razliku od Zivkovica i ostalih ovaj se kako tako izvinuo...
(Niki, 27. januar 2015 18:17)

Sto, jel trenira gimnastiku?

telfon

pre 9 godina

korektno izvinjenje gospodina i ne treba sada polemisati o tom činu , osvrnite se i vidite kada se do sada Pajtic izvinuo atoliko ima svojih NEDELA

Gospa

pre 9 godina

Svako ume da pogresi i nekom uputi prejake reci ali prava vrednost jedne osobe se ogleda u tome sto posle toga uputi izvinjenje za razliku od Pajtica koji vredja i nema nikakvu nameru da se nekom izvini ali to je ogledalo njegove kulture tj. nekulture.

Viki

pre 9 godina

Mirović se izvinio jer je spao na Pajtićev nivo jer Pajtić zna samo da kritikuje i vređa čak je greškom kritikovao i zakon koji je donela DS.

Judmila

pre 9 godina

Iskreno najiskenije Pajtić preteruje sa kritikama, prozivaka i uvredama na račun SNS. Politička borba ipak mora da ima neka pravila i bude korektna, a Pajtić to nimalo ne poštuje. Razumem da je kivan što je DS izgubio na izborima i da se bori za sebe i druge funkcionere DS-a, ali cilj čuvanja funkcija ipak ne opravdava sredstva koja koristi.

JovanKV

pre 9 godina

I političar je čovek od krvi i mesa, tako da na uvrede i laži koje zadiru u poštenje čoveka niko nije imun, i normalno je da reaguje, nekada prestrogo i sa teškim rečima. Ali veličina svakog čoveka se ogleda u tome što shvativši svoju grešku ima snage i da se izvine kao što je to Mirović uradio.

samoKRITIKA

pre 9 godina

Krajnje korektno od Mirovića izvinuo se Pajtiću i prekoreo samog sebe što se spustio na nivo ovih pa počeo da vređa kao oni.

Vladimir

pre 9 godina

Naježim se kad pomislim da neko može da veruje u reči demokrata. Oni pričaju koji su rasprodali hiljade preduzeća, oni koji su napravili sistem privatizacije da sada od tih preduzeća ni 1% nema zdravih koji su dobro privatizovani, oni koji su od tajkunna primali pare, oni koji su državu doveli pred bankrot... Može još dosta da se piše ....

Goran

pre 9 godina

Samo Vučić neka nastavi sa ovakvim radom kako je započeo. Mislim da ima ideju i viziju i da će povući Srbiju napred. Ne obazirati se na kritike demokrata, oni su pukli i pokušavaju da uhvate poslednji voz. Ovako se vodi država.

kamikaza

pre 9 godina

Ovakvim gestom Mirovic jasno podvlaci crtu izmedju ponasanja emancipovanog politicara i funkconera koji po svaku cenu zeli da zadrzi fotelju!

Marinko

pre 9 godina

Za demokrate mi je odavno sve jasno. Kako su radili balje da nisu. Ostaviti tolike dugove iza sebe je strašno. Mnogi bi trebali da snose odgovornost, ne samo političku.

CIKA - TASA - IZ - KOSTOLCA

pre 9 godina

Iako je vec duze vreme izlozen uvredama od strane doktora Bojana Pajtic i DS-a Igor Mirovic je smogao snage da se javno izvine za neke od prejakih reci koje je izrekao tokom jucerasnjeg dana na racun doktora Bojana Pajtic, shvativsi da su i sa njegove strane izasle reci sa kojim se on u sustini ne sluzi. Ali kako se kaze ziv covek pogresi. Ali je dobra strana sto je sagledao svoju gresku i ljudski se izvinuo. Objektivno Igro Mirovic sed nalazi na takvom mestu koje je podlozno svim i svakakim uvredama vec duze vreme izlozen je teskim uvredama od strane doktora Bojana Pajtic i DS-a , ukljucujuci i poslednju koju su mu uputili juce u zvanicnom saopstenju.

jankela

pre 9 godina

Da je Kamenica 2 jedina afera na kojoj je oštećen pokrajinski budžet, Vojvodina bi danas bila u neuporedivo boljoj finansijskoj situaciji nego što jeste.

Werka

pre 9 godina

A da li ce se Pajtic izviniti za one uvrede i lazi koje je uputio Mirovicu?Jel on sme sve da napada i vredja a kada mu neko odgovori on odmah podize tuzbu a vajni analiticari se kao sablaznjavaju od takvog govora!

FRIDA

pre 9 godina

SNS u ne treba cirkus, vec ozbiljna politika.Narod ne prasta igrarije I smejurije, jer mu nije do smeha.Narodu treba vlast koja ce da stvori bolji zivot u Srbiji.DS ne zavredjuje to misljenje I mislim da nije adekvatna partija koja bi mogla da bude na istoj talasnoj duzini sa SNS om ili da se SNS spusta na Pajticev nivo.

Goluža

pre 9 godina

S' jedne strane mogu da razumem Igora Mirovića pošto je očigledno da je isprovociran ponašanjem Bojana Pajtića i njegove neverovatno bahate vladavine, dok mu s' druge strane zameram što je dozvolio sebi da bude isprovociran. Nego dobro, svaka škola se plaća a ja verujem da je Mirović naučio lekciju i da su građani Vojvodine platili ne malu cenu vladavine Bojana Pajtića i da će zajedno uraditi sve da bude bivši.

herkules s

pre 9 godina

Pajtic i njegova stranka svakodnevno upucuju lazi na racun funkcionera sns-a i vlade. Nikada se nisu izvinili ni za jednu optuzbu,uvredu i laz. Demokratska stranka je izgubila kredibilitet i rejting kod naroda jer je njena politika zasnovana samo na neosnovanim optuzbama i lazima.

Garavko

pre 9 godina

Mislim da Mirović nije imao potrebe da se izvinjava Bojanu Pajtiću pošto to nikako nije zaslužio. Što se Pajtića tiče on je takav kakav je i što je najgore nastavlja sa lošim ponašanjem. Mislim da Pajtić nema potrebe da se izvinjava SNS-u ili bilo kome iz te stranke već građanima Srbije koje svakodnevno vređa.