Utorak, 27.01.2015.

11:36

"Zamka" za direktora Resavice VIDEO

Vladan Milošević direktor javnog preduzeća "Podzemna eksploatacija uglja u Resavici" uhapšen je u nastavku policijske akcije na suzbijanju kriminala i korupcije

Izvor: B92

"Zamka" za direktora Resavice VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

KRIVA - JE - DEMOKRATIJA - 2000

pre 9 godina

Ono sto je svakako za svaku pohvalu to je da borba protiv kriminala i korupcije se ne zaustavlja cak na protiv svakim danom daje sve bolje i bolje rezultate, iako objektivno ima toga da se dosta uradi u policiji posla, da se smene svi oni koji ne rade savesno svoj posao. To je tezak posao i put, ali u sluzbi treba da ostanu samo oni koji rade casno i posteno svoj posao. Dakle svakako je dobro da se borba protiv korupcije nastavila, i da se ne gleda stranacka pripadnost direktor javnog preduzeca je izabran odlukom Vlade ali je ipak uhapsen Bez obzira sto se radi o clanu SNS niko nije iznad drzave kako rece Aleksandar Vucic. Bas me zivo zanima reakcija DS-a.

JOVANA MILOSAVLJEVIC

pre 9 godina

Svako ko ne postuje zakon treba biti smenjen. Vlada je odlucna u borbi protiv korupcije, pa makar se radilo i o njihovim prijateljima.

billboard

pre 9 godina

Ovo je istovremeno i poruka za sve koji razmišljaju o tome na koji način prevariti sistem i zloupotrebiti funkciju zarad lične koristi - poruka da im to neće proći nekažnjeno bez obzira na stranačku propadnost, veze sa nekim iz državnog vrha ili količine kapitala koju poseduju.

Viki

pre 9 godina

Ovo je poruka da se kriminal i korupcija više ne isplate u Srbiji i da politička pripadnost ne znači ništa za onog ko se ogreši o zakon.

Macak

pre 9 godina

Tako treba, svako ko se oglusi o zakon treba da bude uhapsen. Ovaj snimak je sjajan primer kako nase drustvo funkcionise. Svi poslovi se resavaju korupcijom I to u kafani.

Macak

pre 9 godina

Tako treba, svako ko se oglusi o zakon treba da bude uhapsen. Ovaj snimak je sjajan primer kako nase drustvo funkcionise. Svi poslovi se resavaju korupcijom I to u kafani.

MDJ

pre 9 godina

Pre svega vazan korak je nacinjen,borba protiv korupcije i kriminala,to je ono sto je trebalo odavno da se radi. I svi koji su zasluzili i muvali neka se kazne,bilo bio to neko iz DS-a,SPS-a,SNS-a,sve po zasluzi.

Jana 83

pre 9 godina

Zasto bi ovo nekome bilo nelogicno? Pa valjda ih biramo na celo drzave, da bi iskorenili korupciju. Tu nema povlascenih i nikada i nije trebalo da ih bude.

LiLiCa

pre 9 godina

Još jedan dokaz da nema zaštićenih i povlašćenih, da su pred zakonom svi jednaki bez obzira na stranačku pripadnost. Svako ko je na bilo koji način prekršio zakon, a posebno obogatio na račun građana i države putem mita i korupcije i zloupotrebe službenog položaja mora biti uhapšen i izveden pred lice pravde.

Simonovic Dragan

pre 9 godina

U pravoj i iskrenoj borbi protiv kriminala i korupcije nema zasticenih. Postoje samo lica koja rade i lica koja ne rade po zakonu.

Lola

pre 9 godina

"stati na put"?
Botovi, razumem da je direktiva Direktiva ali, da l' da bar Malo promenite...
Bar malo. Ono, kao, svojim recima i to.
Zna vodja da ga vi volete ;)

Fantom

pre 9 godina

Drago mi je što je borba protiv kriminala i korupcije u Srbiji napokon podignuta na mnogo viši nivo. Malverzacijama se definitivno mora u potpunosti stati na put.

Pliske

pre 9 godina

Bojim se da ovo nije jedini slucaj,ima ih jos i u drugim strankama,ali ako se nastavi sa akcijama nema sumnje da ce i oni biti privedeni.

Africka sljiva

pre 9 godina

Jos puno napora je potrebno da bi se korupcija istrebila iz svake pore ovog napacenog drustva, ali ovo je znak da se malo po malo napreduje u tom pogledu i da drzava ulaze napore. Nije bitno ciji si clan, ako si posten evo ti posao, ako si lopov pravo u zatvor!

Osvaldo

pre 9 godina

Na ovaj nacin ce se smanjiti korupcija i kriminal,i tome se mora vec jednom stati na put.Dosta je bilo zasticenih vreme je da svi odgovaraju.

Slobodan Milosevic

pre 9 godina

Kako sejes tako zanjes! Treba Srbiji jos mnogo ovakvih akcija i zamki ne bi li se korupcija suzbila na neki minimalan nivo. Za pocetak ovo je odlicno!

marijan

pre 9 godina

Pa druze ako vec radis to, ne radi u kafani majku mu...a inace prijatno sam iznenadjen hapsenjem od strane sadasnje vlasti imajuci u vidu da je njihov istaknuti clan! mozda i bude nesto od nas

Atina

pre 9 godina

Odlično sprovedena akcija nadležnih organa, koja vraća ljudima nadu da će Srbija biti normalna zemlja u kojoj zakon mora da se poštuje.

Zdravko

pre 9 godina

Svaka cast za SNS, što je pokrenuo pitanje hapšenja svojih članova, inače u prethodnim vlastima se nikada nije tako nešto ni pominjalo, a ne daj Bože jopš da je neko uhapšen.


Mary

pre 9 godina

Ovo samo pokazuje da je drzava spremna da se obracuna sa kriminalom bez obzira da li su u njega umesani funkcioneri SNS -a, DS-a ili drugih partija.

Maca

pre 9 godina

Evo još jenog dokaza za vas dežurne pljuvače da premijer ispunjava svoja obećanja. Hapse se svi koji su korumpirani i koji pljačkaju ovu državu bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju. Bravo.

dejo 70

pre 9 godina

Mora biti jos veca i jos beskompromisnija borba sa korupcijom,inace su nam bezuspesni svi pukusaji da budemo razvijena i moderna zemlja

Malecka

pre 9 godina

Ako je primao mito i treba da bude priveden.Drago mi je zbog toga.Ovo neka posluzi kao primer ostalima koji jos uvek isto rade,da shavte da je to vreme proslo,i da je sada postenje i pravda na ceni!

Kazanova

pre 9 godina

Tako tako samo tako! Svi koji kradu treba da idu tamo gde im je mesto! Bili zuti,plavi,crveni, SVI u zatvor, drzava da pokaze da je iznad njih i da ih konstantno kontrolise, pa onda nece ni smeti da ukradu!

Saska

pre 9 godina

Ova Vlada se bori za bolju i jacu ekonomiju, bolji zivotni standard gradjana , kao i da se sto pre srusi sistem drzavno-politickog tajkunskog kriminala.

Aleks

pre 9 godina

Ocigledno da ova Vlada radi na tome da zajednickim snagama svih drzavnih organa suzbije korupciju, iskoreni parazicki deo drustva i samim tim probudi svest obicnih gradjana da nije normalno i da je kaznjivo bilo koga podmititi.

Jasmina

pre 9 godina

Podrzavam ovu policijsku akciju i za to sam da treba da se nastavi, jer ce se tako konacno stati na put korupciji i kriminalu, koju je na zalost, mnogo rasprostranjen u Srbiji.

Tijana

pre 9 godina

Borba protiov kriminalno-koruptivnog miljea ne sme da se zaustavi...ovim drzava pokazuje da nema zasticenih...da niko nece biti amnestiran sto je clan bilo koje politicke opcije....
(Jellena, 27. januar 2015 14:39)

Ne sme biti povlašćenih bez obzira kojeg su političkog opredeljenja!

Miloska

pre 9 godina

Ovo je slika i prilika naseg drustva i pravog stanja u nasoj zemlji.Bez para nista, svi poslovi se zavrsavaju samo na ovaj nacin.Ako nemas para nista i ne mozes da uradis,mozes samo da se slikas

DUSA OD COVEKA

pre 9 godina

Dobro je da se borba protiv korupcije nastavila i da se ne gleda stranacka pripadnost direktor javnog preduzeca je izabran odlukom vlade ali je ipak uhapsen.

Jellena

pre 9 godina

Borba protiov kriminalno-koruptivnog miljea ne sme da se zaustavi...ovim drzava pokazuje da nema zasticenih...da niko nece biti amnestiran sto je clan bilo koje politicke opcije....

Sara

pre 9 godina

Drzava iz dana u dan pokazuje ozbiljnost u nameri da iskoreni kriminal.Clanstvo u vladajucoj partiji ne sme da bude garant da mozete da radite sta god hocete bez posledica.

Milos

pre 9 godina

SNS je svadnevno na testu.Ovo je jedan od testova koji su uspesno polozili.Svoje clanove ne smeju da stite ako su pocinili krivicno delo.Zakon treba da je isti za sve,bez sumnje.

herkules s

pre 9 godina

mislim da ce ova zamka pouka onima koji nameravaju da zloupotrebe svoj polozaj, da to ne cine i da se nalaze pod budnim okom bezbednosnih organa ,kako oni,tako i njihov rad.

rale

pre 9 godina

Pa naša policija je baš surova...Ovom uhapšeniku još traje medeni mesec. Oženio se sa onom "lepotom" iz "Žikine šarenice" 31.decembra i pravio gala, seljačku svadbu sa 300 zvanica, naravno prepunu kičeraja (pogledajte fotke na netu). I naravno to je puno, puno koštalo, tako da mora potrošeno da se namiri.Inače bio je direktor firme, koja za novu godinu nije bila u stanju da kupi paketiće siročićima svog poginulog rudara...

Jovica

pre 9 godina

Eto i to se desilo da je zbog mita uhapšen i visoki funkcioner SNS-a.
Valjda će svima sada biti jasno da kriminal nema boju niti stranačku pripadnost.
Nadam se da će DS ovo hapšenje protumačiti na pravi način i prestati da izdaje saopštenja podrške svojim funkcionerima, koji su lišeni slobode zbog sumnji da su počinili krivična dela.

Čika Žika

pre 9 godina

Toliko je javašluka u Resavici da to nije normalno. Administracija je prevelika dok rudari rizikuju život. Velika količina uglja je prosto "nestala". Partijsko i rodbinsko zapošljavanje godinama unazad. Nestručan direktor.

Natalija

pre 9 godina

Nije mi jasno da li ce se ikad pokazati da je bilo koji od nekada uglednih i istaknutih clanova drustva-izuzimam naucne radnike i kulturnu elitu-pokazati kao neko ko je postenim radom dosao na hijerarhijski visoku lestvicu

Sve je laž

pre 9 godina

Zrtveno jagnje, kao hajde nekog moramo da uhapsimo da pokazemo kako nema zasticenih. Ovo je smejurija... Nece vas oprati ni Dunav ni Sava. Nikada.

mrmlj

pre 9 godina

"Milošević i još jedna osoba uhapšeni su prilikom primopredaje obeleženih novčanica. Oni su naneli štetu tom preduzeću od 1,6 miliona dinara."

bas su uhvatili velike ribe - ostetili preduzece za izmedju 13 i 14.000€.
sad ce da "procveta cvece u to preduzece".

ojadili sve na sve strane, milionski iznosi se pretacu iz drzavnih firmi u privatne dzepove ali su uhvatili neke pilicare i udarili na sva zvona da izgleda kao da se nesto radi.

voleo bih da je ovo situacija "od necega se mora poceti" ali pre ce biti da je "daj sta das".

Vladan

pre 9 godina

Voleo bih sada da cujem nekog iz DS-a kako prica o progonu politickih neistomisljenika! I danas se pokazalo da takve price ne piju vodu, vec da je zakon isti za sve i da u borbi protiv korupcije i kriminala nema zasticenih! Svaka cast na uspesno izvedenoj akciji!

JO JO

pre 9 godina

Za pohvalu su svakodnevna hapsenja i procesuiranje tajkuna, onemogucavanje sprege kriminala i politike na najvisem nivou, nepostojanjem zasticenih i nedodirljivih

Saša

pre 9 godina

Ovo je pravi metod da se zaustvi korupcija u Srbiji.
Sve treba prikazivati otvoreno javnosti.
Javnost je najača brana u borbi protiv korupcije !

rale

pre 9 godina

Pa naša policija je baš surova...Ovom uhapšeniku još traje medeni mesec. Oženio se sa onom "lepotom" iz "Žikine šarenice" 31.decembra i pravio gala, seljačku svadbu sa 300 zvanica, naravno prepunu kičeraja (pogledajte fotke na netu). I naravno to je puno, puno koštalo, tako da mora potrošeno da se namiri.Inače bio je direktor firme, koja za novu godinu nije bila u stanju da kupi paketiće siročićima svog poginulog rudara...

Jovica

pre 9 godina

Eto i to se desilo da je zbog mita uhapšen i visoki funkcioner SNS-a.
Valjda će svima sada biti jasno da kriminal nema boju niti stranačku pripadnost.
Nadam se da će DS ovo hapšenje protumačiti na pravi način i prestati da izdaje saopštenja podrške svojim funkcionerima, koji su lišeni slobode zbog sumnji da su počinili krivična dela.

Jellena

pre 9 godina

Borba protiov kriminalno-koruptivnog miljea ne sme da se zaustavi...ovim drzava pokazuje da nema zasticenih...da niko nece biti amnestiran sto je clan bilo koje politicke opcije....

Saša

pre 9 godina

Ovo je pravi metod da se zaustvi korupcija u Srbiji.
Sve treba prikazivati otvoreno javnosti.
Javnost je najača brana u borbi protiv korupcije !

DUSA OD COVEKA

pre 9 godina

Dobro je da se borba protiv korupcije nastavila i da se ne gleda stranacka pripadnost direktor javnog preduzeca je izabran odlukom vlade ali je ipak uhapsen.

Milos

pre 9 godina

SNS je svadnevno na testu.Ovo je jedan od testova koji su uspesno polozili.Svoje clanove ne smeju da stite ako su pocinili krivicno delo.Zakon treba da je isti za sve,bez sumnje.

Sara

pre 9 godina

Drzava iz dana u dan pokazuje ozbiljnost u nameri da iskoreni kriminal.Clanstvo u vladajucoj partiji ne sme da bude garant da mozete da radite sta god hocete bez posledica.

Natalija

pre 9 godina

Nije mi jasno da li ce se ikad pokazati da je bilo koji od nekada uglednih i istaknutih clanova drustva-izuzimam naucne radnike i kulturnu elitu-pokazati kao neko ko je postenim radom dosao na hijerarhijski visoku lestvicu

herkules s

pre 9 godina

mislim da ce ova zamka pouka onima koji nameravaju da zloupotrebe svoj polozaj, da to ne cine i da se nalaze pod budnim okom bezbednosnih organa ,kako oni,tako i njihov rad.

Tijana

pre 9 godina

Borba protiov kriminalno-koruptivnog miljea ne sme da se zaustavi...ovim drzava pokazuje da nema zasticenih...da niko nece biti amnestiran sto je clan bilo koje politicke opcije....
(Jellena, 27. januar 2015 14:39)

Ne sme biti povlašćenih bez obzira kojeg su političkog opredeljenja!

Vladan

pre 9 godina

Voleo bih sada da cujem nekog iz DS-a kako prica o progonu politickih neistomisljenika! I danas se pokazalo da takve price ne piju vodu, vec da je zakon isti za sve i da u borbi protiv korupcije i kriminala nema zasticenih! Svaka cast na uspesno izvedenoj akciji!

Čika Žika

pre 9 godina

Toliko je javašluka u Resavici da to nije normalno. Administracija je prevelika dok rudari rizikuju život. Velika količina uglja je prosto "nestala". Partijsko i rodbinsko zapošljavanje godinama unazad. Nestručan direktor.

JO JO

pre 9 godina

Za pohvalu su svakodnevna hapsenja i procesuiranje tajkuna, onemogucavanje sprege kriminala i politike na najvisem nivou, nepostojanjem zasticenih i nedodirljivih

Sve je laž

pre 9 godina

Zrtveno jagnje, kao hajde nekog moramo da uhapsimo da pokazemo kako nema zasticenih. Ovo je smejurija... Nece vas oprati ni Dunav ni Sava. Nikada.

mrmlj

pre 9 godina

"Milošević i još jedna osoba uhapšeni su prilikom primopredaje obeleženih novčanica. Oni su naneli štetu tom preduzeću od 1,6 miliona dinara."

bas su uhvatili velike ribe - ostetili preduzece za izmedju 13 i 14.000€.
sad ce da "procveta cvece u to preduzece".

ojadili sve na sve strane, milionski iznosi se pretacu iz drzavnih firmi u privatne dzepove ali su uhvatili neke pilicare i udarili na sva zvona da izgleda kao da se nesto radi.

voleo bih da je ovo situacija "od necega se mora poceti" ali pre ce biti da je "daj sta das".

Miloska

pre 9 godina

Ovo je slika i prilika naseg drustva i pravog stanja u nasoj zemlji.Bez para nista, svi poslovi se zavrsavaju samo na ovaj nacin.Ako nemas para nista i ne mozes da uradis,mozes samo da se slikas

marijan

pre 9 godina

Pa druze ako vec radis to, ne radi u kafani majku mu...a inace prijatno sam iznenadjen hapsenjem od strane sadasnje vlasti imajuci u vidu da je njihov istaknuti clan! mozda i bude nesto od nas

Osvaldo

pre 9 godina

Na ovaj nacin ce se smanjiti korupcija i kriminal,i tome se mora vec jednom stati na put.Dosta je bilo zasticenih vreme je da svi odgovaraju.

Pliske

pre 9 godina

Bojim se da ovo nije jedini slucaj,ima ih jos i u drugim strankama,ali ako se nastavi sa akcijama nema sumnje da ce i oni biti privedeni.

Fantom

pre 9 godina

Drago mi je što je borba protiv kriminala i korupcije u Srbiji napokon podignuta na mnogo viši nivo. Malverzacijama se definitivno mora u potpunosti stati na put.

LiLiCa

pre 9 godina

Još jedan dokaz da nema zaštićenih i povlašćenih, da su pred zakonom svi jednaki bez obzira na stranačku pripadnost. Svako ko je na bilo koji način prekršio zakon, a posebno obogatio na račun građana i države putem mita i korupcije i zloupotrebe službenog položaja mora biti uhapšen i izveden pred lice pravde.

JOVANA MILOSAVLJEVIC

pre 9 godina

Svako ko ne postuje zakon treba biti smenjen. Vlada je odlucna u borbi protiv korupcije, pa makar se radilo i o njihovim prijateljima.

KRIVA - JE - DEMOKRATIJA - 2000

pre 9 godina

Ono sto je svakako za svaku pohvalu to je da borba protiv kriminala i korupcije se ne zaustavlja cak na protiv svakim danom daje sve bolje i bolje rezultate, iako objektivno ima toga da se dosta uradi u policiji posla, da se smene svi oni koji ne rade savesno svoj posao. To je tezak posao i put, ali u sluzbi treba da ostanu samo oni koji rade casno i posteno svoj posao. Dakle svakako je dobro da se borba protiv korupcije nastavila, i da se ne gleda stranacka pripadnost direktor javnog preduzeca je izabran odlukom Vlade ali je ipak uhapsen Bez obzira sto se radi o clanu SNS niko nije iznad drzave kako rece Aleksandar Vucic. Bas me zivo zanima reakcija DS-a.

Saska

pre 9 godina

Ova Vlada se bori za bolju i jacu ekonomiju, bolji zivotni standard gradjana , kao i da se sto pre srusi sistem drzavno-politickog tajkunskog kriminala.

Jasmina

pre 9 godina

Podrzavam ovu policijsku akciju i za to sam da treba da se nastavi, jer ce se tako konacno stati na put korupciji i kriminalu, koju je na zalost, mnogo rasprostranjen u Srbiji.

Aleks

pre 9 godina

Ocigledno da ova Vlada radi na tome da zajednickim snagama svih drzavnih organa suzbije korupciju, iskoreni parazicki deo drustva i samim tim probudi svest obicnih gradjana da nije normalno i da je kaznjivo bilo koga podmititi.

Kazanova

pre 9 godina

Tako tako samo tako! Svi koji kradu treba da idu tamo gde im je mesto! Bili zuti,plavi,crveni, SVI u zatvor, drzava da pokaze da je iznad njih i da ih konstantno kontrolise, pa onda nece ni smeti da ukradu!

Zdravko

pre 9 godina

Svaka cast za SNS, što je pokrenuo pitanje hapšenja svojih članova, inače u prethodnim vlastima se nikada nije tako nešto ni pominjalo, a ne daj Bože jopš da je neko uhapšen.


Mary

pre 9 godina

Ovo samo pokazuje da je drzava spremna da se obracuna sa kriminalom bez obzira da li su u njega umesani funkcioneri SNS -a, DS-a ili drugih partija.

Slobodan Milosevic

pre 9 godina

Kako sejes tako zanjes! Treba Srbiji jos mnogo ovakvih akcija i zamki ne bi li se korupcija suzbila na neki minimalan nivo. Za pocetak ovo je odlicno!

Lola

pre 9 godina

"stati na put"?
Botovi, razumem da je direktiva Direktiva ali, da l' da bar Malo promenite...
Bar malo. Ono, kao, svojim recima i to.
Zna vodja da ga vi volete ;)

Macak

pre 9 godina

Tako treba, svako ko se oglusi o zakon treba da bude uhapsen. Ovaj snimak je sjajan primer kako nase drustvo funkcionise. Svi poslovi se resavaju korupcijom I to u kafani.

Macak

pre 9 godina

Tako treba, svako ko se oglusi o zakon treba da bude uhapsen. Ovaj snimak je sjajan primer kako nase drustvo funkcionise. Svi poslovi se resavaju korupcijom I to u kafani.

Viki

pre 9 godina

Ovo je poruka da se kriminal i korupcija više ne isplate u Srbiji i da politička pripadnost ne znači ništa za onog ko se ogreši o zakon.

billboard

pre 9 godina

Ovo je istovremeno i poruka za sve koji razmišljaju o tome na koji način prevariti sistem i zloupotrebiti funkciju zarad lične koristi - poruka da im to neće proći nekažnjeno bez obzira na stranačku propadnost, veze sa nekim iz državnog vrha ili količine kapitala koju poseduju.

Maca

pre 9 godina

Evo još jenog dokaza za vas dežurne pljuvače da premijer ispunjava svoja obećanja. Hapse se svi koji su korumpirani i koji pljačkaju ovu državu bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju. Bravo.

dejo 70

pre 9 godina

Mora biti jos veca i jos beskompromisnija borba sa korupcijom,inace su nam bezuspesni svi pukusaji da budemo razvijena i moderna zemlja

Malecka

pre 9 godina

Ako je primao mito i treba da bude priveden.Drago mi je zbog toga.Ovo neka posluzi kao primer ostalima koji jos uvek isto rade,da shavte da je to vreme proslo,i da je sada postenje i pravda na ceni!

Atina

pre 9 godina

Odlično sprovedena akcija nadležnih organa, koja vraća ljudima nadu da će Srbija biti normalna zemlja u kojoj zakon mora da se poštuje.

Africka sljiva

pre 9 godina

Jos puno napora je potrebno da bi se korupcija istrebila iz svake pore ovog napacenog drustva, ali ovo je znak da se malo po malo napreduje u tom pogledu i da drzava ulaze napore. Nije bitno ciji si clan, ako si posten evo ti posao, ako si lopov pravo u zatvor!

Simonovic Dragan

pre 9 godina

U pravoj i iskrenoj borbi protiv kriminala i korupcije nema zasticenih. Postoje samo lica koja rade i lica koja ne rade po zakonu.

Jana 83

pre 9 godina

Zasto bi ovo nekome bilo nelogicno? Pa valjda ih biramo na celo drzave, da bi iskorenili korupciju. Tu nema povlascenih i nikada i nije trebalo da ih bude.

MDJ

pre 9 godina

Pre svega vazan korak je nacinjen,borba protiv korupcije i kriminala,to je ono sto je trebalo odavno da se radi. I svi koji su zasluzili i muvali neka se kazne,bilo bio to neko iz DS-a,SPS-a,SNS-a,sve po zasluzi.

Miloska

pre 9 godina

Ovo je slika i prilika naseg drustva i pravog stanja u nasoj zemlji.Bez para nista, svi poslovi se zavrsavaju samo na ovaj nacin.Ako nemas para nista i ne mozes da uradis,mozes samo da se slikas

mrmlj

pre 9 godina

"Milošević i još jedna osoba uhapšeni su prilikom primopredaje obeleženih novčanica. Oni su naneli štetu tom preduzeću od 1,6 miliona dinara."

bas su uhvatili velike ribe - ostetili preduzece za izmedju 13 i 14.000€.
sad ce da "procveta cvece u to preduzece".

ojadili sve na sve strane, milionski iznosi se pretacu iz drzavnih firmi u privatne dzepove ali su uhvatili neke pilicare i udarili na sva zvona da izgleda kao da se nesto radi.

voleo bih da je ovo situacija "od necega se mora poceti" ali pre ce biti da je "daj sta das".

Sve je laž

pre 9 godina

Zrtveno jagnje, kao hajde nekog moramo da uhapsimo da pokazemo kako nema zasticenih. Ovo je smejurija... Nece vas oprati ni Dunav ni Sava. Nikada.

Jovica

pre 9 godina

Eto i to se desilo da je zbog mita uhapšen i visoki funkcioner SNS-a.
Valjda će svima sada biti jasno da kriminal nema boju niti stranačku pripadnost.
Nadam se da će DS ovo hapšenje protumačiti na pravi način i prestati da izdaje saopštenja podrške svojim funkcionerima, koji su lišeni slobode zbog sumnji da su počinili krivična dela.

Vladan

pre 9 godina

Voleo bih sada da cujem nekog iz DS-a kako prica o progonu politickih neistomisljenika! I danas se pokazalo da takve price ne piju vodu, vec da je zakon isti za sve i da u borbi protiv korupcije i kriminala nema zasticenih! Svaka cast na uspesno izvedenoj akciji!

Milos

pre 9 godina

SNS je svadnevno na testu.Ovo je jedan od testova koji su uspesno polozili.Svoje clanove ne smeju da stite ako su pocinili krivicno delo.Zakon treba da je isti za sve,bez sumnje.

JO JO

pre 9 godina

Za pohvalu su svakodnevna hapsenja i procesuiranje tajkuna, onemogucavanje sprege kriminala i politike na najvisem nivou, nepostojanjem zasticenih i nedodirljivih

Sara

pre 9 godina

Drzava iz dana u dan pokazuje ozbiljnost u nameri da iskoreni kriminal.Clanstvo u vladajucoj partiji ne sme da bude garant da mozete da radite sta god hocete bez posledica.

Saša

pre 9 godina

Ovo je pravi metod da se zaustvi korupcija u Srbiji.
Sve treba prikazivati otvoreno javnosti.
Javnost je najača brana u borbi protiv korupcije !

herkules s

pre 9 godina

mislim da ce ova zamka pouka onima koji nameravaju da zloupotrebe svoj polozaj, da to ne cine i da se nalaze pod budnim okom bezbednosnih organa ,kako oni,tako i njihov rad.

Jellena

pre 9 godina

Borba protiov kriminalno-koruptivnog miljea ne sme da se zaustavi...ovim drzava pokazuje da nema zasticenih...da niko nece biti amnestiran sto je clan bilo koje politicke opcije....

DUSA OD COVEKA

pre 9 godina

Dobro je da se borba protiv korupcije nastavila i da se ne gleda stranacka pripadnost direktor javnog preduzeca je izabran odlukom vlade ali je ipak uhapsen.

Maca

pre 9 godina

Evo još jenog dokaza za vas dežurne pljuvače da premijer ispunjava svoja obećanja. Hapse se svi koji su korumpirani i koji pljačkaju ovu državu bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju. Bravo.

Zdravko

pre 9 godina

Svaka cast za SNS, što je pokrenuo pitanje hapšenja svojih članova, inače u prethodnim vlastima se nikada nije tako nešto ni pominjalo, a ne daj Bože jopš da je neko uhapšen.


Mary

pre 9 godina

Ovo samo pokazuje da je drzava spremna da se obracuna sa kriminalom bez obzira da li su u njega umesani funkcioneri SNS -a, DS-a ili drugih partija.

Saska

pre 9 godina

Ova Vlada se bori za bolju i jacu ekonomiju, bolji zivotni standard gradjana , kao i da se sto pre srusi sistem drzavno-politickog tajkunskog kriminala.

Kazanova

pre 9 godina

Tako tako samo tako! Svi koji kradu treba da idu tamo gde im je mesto! Bili zuti,plavi,crveni, SVI u zatvor, drzava da pokaze da je iznad njih i da ih konstantno kontrolise, pa onda nece ni smeti da ukradu!

Tijana

pre 9 godina

Borba protiov kriminalno-koruptivnog miljea ne sme da se zaustavi...ovim drzava pokazuje da nema zasticenih...da niko nece biti amnestiran sto je clan bilo koje politicke opcije....
(Jellena, 27. januar 2015 14:39)

Ne sme biti povlašćenih bez obzira kojeg su političkog opredeljenja!

Atina

pre 9 godina

Odlično sprovedena akcija nadležnih organa, koja vraća ljudima nadu da će Srbija biti normalna zemlja u kojoj zakon mora da se poštuje.

Jasmina

pre 9 godina

Podrzavam ovu policijsku akciju i za to sam da treba da se nastavi, jer ce se tako konacno stati na put korupciji i kriminalu, koju je na zalost, mnogo rasprostranjen u Srbiji.

Aleks

pre 9 godina

Ocigledno da ova Vlada radi na tome da zajednickim snagama svih drzavnih organa suzbije korupciju, iskoreni parazicki deo drustva i samim tim probudi svest obicnih gradjana da nije normalno i da je kaznjivo bilo koga podmititi.

dejo 70

pre 9 godina

Mora biti jos veca i jos beskompromisnija borba sa korupcijom,inace su nam bezuspesni svi pukusaji da budemo razvijena i moderna zemlja

Malecka

pre 9 godina

Ako je primao mito i treba da bude priveden.Drago mi je zbog toga.Ovo neka posluzi kao primer ostalima koji jos uvek isto rade,da shavte da je to vreme proslo,i da je sada postenje i pravda na ceni!

Osvaldo

pre 9 godina

Na ovaj nacin ce se smanjiti korupcija i kriminal,i tome se mora vec jednom stati na put.Dosta je bilo zasticenih vreme je da svi odgovaraju.

Fantom

pre 9 godina

Drago mi je što je borba protiv kriminala i korupcije u Srbiji napokon podignuta na mnogo viši nivo. Malverzacijama se definitivno mora u potpunosti stati na put.

Natalija

pre 9 godina

Nije mi jasno da li ce se ikad pokazati da je bilo koji od nekada uglednih i istaknutih clanova drustva-izuzimam naucne radnike i kulturnu elitu-pokazati kao neko ko je postenim radom dosao na hijerarhijski visoku lestvicu

Pliske

pre 9 godina

Bojim se da ovo nije jedini slucaj,ima ih jos i u drugim strankama,ali ako se nastavi sa akcijama nema sumnje da ce i oni biti privedeni.

Čika Žika

pre 9 godina

Toliko je javašluka u Resavici da to nije normalno. Administracija je prevelika dok rudari rizikuju život. Velika količina uglja je prosto "nestala". Partijsko i rodbinsko zapošljavanje godinama unazad. Nestručan direktor.

Africka sljiva

pre 9 godina

Jos puno napora je potrebno da bi se korupcija istrebila iz svake pore ovog napacenog drustva, ali ovo je znak da se malo po malo napreduje u tom pogledu i da drzava ulaze napore. Nije bitno ciji si clan, ako si posten evo ti posao, ako si lopov pravo u zatvor!

Slobodan Milosevic

pre 9 godina

Kako sejes tako zanjes! Treba Srbiji jos mnogo ovakvih akcija i zamki ne bi li se korupcija suzbila na neki minimalan nivo. Za pocetak ovo je odlicno!

Lola

pre 9 godina

"stati na put"?
Botovi, razumem da je direktiva Direktiva ali, da l' da bar Malo promenite...
Bar malo. Ono, kao, svojim recima i to.
Zna vodja da ga vi volete ;)

Viki

pre 9 godina

Ovo je poruka da se kriminal i korupcija više ne isplate u Srbiji i da politička pripadnost ne znači ništa za onog ko se ogreši o zakon.

rale

pre 9 godina

Pa naša policija je baš surova...Ovom uhapšeniku još traje medeni mesec. Oženio se sa onom "lepotom" iz "Žikine šarenice" 31.decembra i pravio gala, seljačku svadbu sa 300 zvanica, naravno prepunu kičeraja (pogledajte fotke na netu). I naravno to je puno, puno koštalo, tako da mora potrošeno da se namiri.Inače bio je direktor firme, koja za novu godinu nije bila u stanju da kupi paketiće siročićima svog poginulog rudara...

marijan

pre 9 godina

Pa druze ako vec radis to, ne radi u kafani majku mu...a inace prijatno sam iznenadjen hapsenjem od strane sadasnje vlasti imajuci u vidu da je njihov istaknuti clan! mozda i bude nesto od nas

Simonovic Dragan

pre 9 godina

U pravoj i iskrenoj borbi protiv kriminala i korupcije nema zasticenih. Postoje samo lica koja rade i lica koja ne rade po zakonu.

LiLiCa

pre 9 godina

Još jedan dokaz da nema zaštićenih i povlašćenih, da su pred zakonom svi jednaki bez obzira na stranačku pripadnost. Svako ko je na bilo koji način prekršio zakon, a posebno obogatio na račun građana i države putem mita i korupcije i zloupotrebe službenog položaja mora biti uhapšen i izveden pred lice pravde.

Jana 83

pre 9 godina

Zasto bi ovo nekome bilo nelogicno? Pa valjda ih biramo na celo drzave, da bi iskorenili korupciju. Tu nema povlascenih i nikada i nije trebalo da ih bude.

MDJ

pre 9 godina

Pre svega vazan korak je nacinjen,borba protiv korupcije i kriminala,to je ono sto je trebalo odavno da se radi. I svi koji su zasluzili i muvali neka se kazne,bilo bio to neko iz DS-a,SPS-a,SNS-a,sve po zasluzi.

Macak

pre 9 godina

Tako treba, svako ko se oglusi o zakon treba da bude uhapsen. Ovaj snimak je sjajan primer kako nase drustvo funkcionise. Svi poslovi se resavaju korupcijom I to u kafani.

Macak

pre 9 godina

Tako treba, svako ko se oglusi o zakon treba da bude uhapsen. Ovaj snimak je sjajan primer kako nase drustvo funkcionise. Svi poslovi se resavaju korupcijom I to u kafani.

billboard

pre 9 godina

Ovo je istovremeno i poruka za sve koji razmišljaju o tome na koji način prevariti sistem i zloupotrebiti funkciju zarad lične koristi - poruka da im to neće proći nekažnjeno bez obzira na stranačku propadnost, veze sa nekim iz državnog vrha ili količine kapitala koju poseduju.

JOVANA MILOSAVLJEVIC

pre 9 godina

Svako ko ne postuje zakon treba biti smenjen. Vlada je odlucna u borbi protiv korupcije, pa makar se radilo i o njihovim prijateljima.

KRIVA - JE - DEMOKRATIJA - 2000

pre 9 godina

Ono sto je svakako za svaku pohvalu to je da borba protiv kriminala i korupcije se ne zaustavlja cak na protiv svakim danom daje sve bolje i bolje rezultate, iako objektivno ima toga da se dosta uradi u policiji posla, da se smene svi oni koji ne rade savesno svoj posao. To je tezak posao i put, ali u sluzbi treba da ostanu samo oni koji rade casno i posteno svoj posao. Dakle svakako je dobro da se borba protiv korupcije nastavila, i da se ne gleda stranacka pripadnost direktor javnog preduzeca je izabran odlukom Vlade ali je ipak uhapsen Bez obzira sto se radi o clanu SNS niko nije iznad drzave kako rece Aleksandar Vucic. Bas me zivo zanima reakcija DS-a.