Petak, 23.01.2015.

12:48

Stefanović: Janković je pogrešio

Nebojša Stefanović ponovio je da je ombudsman objavio samo izveštaje pripadnika Žandarmerije koji su učestvovali u incidentu tokom Parade ponosa, a ne stav MUP.

Izvor: Tanjug

Stefanoviæ: Jankoviæ je pogrešio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

IDE - MILE - LAKOVACKOM - PRUGOM

pre 9 godina

Cini mi se da je Sasa Jankovic prekoracio svoja ovlastenja ovog puta, prosto mi nije jasno kako se upleo u ovu pricu, cini mi se na amaterski nacin. Prosto ne mogu da verujem sta se to desilo s njim kada je ovako nesto mogao da uradi, verovatno ybog necijeg interesa. Njegov posao jeste da stiti prava gradjana, kada mu se gradjani obrate, a ne da sam iznosi i pokazuje javno dokumenta. Istraga je u toku, tako da ne vidim ni jedan razlog da se on po tom pitanju oglasava pogotovu Javno. Nebojsa Stefanovic Ministar policije je lepo rekao da nece nikoga da spreci u iznosenju cinjenica, a posebno ne zastitnika gradjana. Tako da je svojim iskazom pokazao da bilo kakv pritisak od strane vlasti Sasa Jankovic nije imao, postavlja se samo pitanje od koga je, nadam se da ce se i to vremenom dokazati i otkriti. Tako da ne vidim gde je i u cemu je problem.

ELEMIRII

pre 9 godina

Nepojmljivo mi je da neke snage u srbiji rade protiv države i naroda, vidi se ko to čini , njima je samo rušenje vlasti bitno a šta time gubi srbija i gradjani to očigledno nije njima problem, oni bi i narod menjali.

Areka

pre 9 godina

Bruka i sramota da se jedan ovakav zaštitnik građana ponaša i ophodi ucenjivački. Zašto se ne požali na svoju plati koja iznosi kao 100 plata na republičkom nivou. Koliko košta samo njegov vozni park.

Areka

pre 9 godina

Bruka i sramota da se jedan ovakav zaštitnik građana ponaša i ophodi ucenjivački. Zašto se ne požali na svoju plati koja iznosi kao 100 plata na republičkom nivou. Koliko košta samo njegov vozni park.

:)

pre 9 godina

- ja sam video ugovor.
- kako ste videli ugovor kad je on kod mene u sefu.
- video sam deo ugovora.
- sta ste videli?
- to je drz. tajna, ne mogu vam reci.
- nije video ugovor.

ministre, lako je praviti se pametan dok niko ne postavlja kriticka pitanja, jednom uhvacen u lazi - uvek sumnjiv.

Somborac

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic je ,kao kljucni argument, pokazao krivicnu prijavu protif zandarma i to za krivicno delo napad na vojno lice u vrsenju duznosti. Ja sad ovde postavljam pitanje:Kakvu duznost su ta vojna lica vrsila? Koga su obezbedjivala? I ako je na to odgovor da su obezbedjivala premijerovog brata, pitam po kom osnovu? Jel on general u VS ili ?

SkanSi

pre 9 godina

Nameće se jedno logično pitanje: Šta je Janković želeo da postigne sa iznošenjem u javnost deo dokumenata na osnovu kojih je, kako je ranije izjavio, podneo krivičnu prijavu protiv dvojice pripadnika Vojne policije, posle sukoba sa pripadnicima Žandarmerije tokom Parade ponosa. Treba da svako radi svoj deo posla, i da istražni organi i sud postupak dovedu do kraja, a on je trebao da reaguje ukoliko bude kršenja nekih ljudskih prava.

Slavica

pre 9 godina

G. Jankovicu, koji narod izabra Vas da ga predstavljate i stitite? Upitah mnoge ljude oko sebe za Vas i svi su mi se slatko nasmejali. Kako neko moze stititi gradjane, kad niko nije cuo za njega.

toto04

pre 9 godina

Za svaku grešku treba odgovarati. Prošlo je vreme protekcije i skrivanja istine ! Svako je imao slobodu dokazivanja u ovom slučaju,tako da će istina isplivati na videlo!!!

lela

pre 9 godina

Kulturno i dosledno čovek je rekao šta je imao pokazao dokumenta pogrešio da li će se izviniti to je pitanje važno je da je ministar odreagovao dostojanstveno.

Miki

pre 9 godina

Da li Sasa Jankovic trazi medijsku paznju ili zeli da resi svoj problem?! Takve stvari se resavaju na sudu, a ne po novinama! Ovo ponajvise izgleda na njegovu reklamu-sto mu je ocigledno i cilj! Sramota!

вршни час

pre 9 godina

Наравно да је погрешио, да је стварно била у питању угрожена безбедност не би сигурно био по свим новинама и медијима, разлог је очигледан да народ помисли како МУП ради насупрот грађанима, што није случај.

MAKI

pre 9 godina

Pripadnici Žandarmerije ili bilo koje jedinice treba da štite građane a ne da ih tuku. Nije bitno o kome se radi, svaki građanin ima ista prava.

Bosa

pre 9 godina

Jankovic je ocigledno malo covek izgubio kompas. Malo je zaboravio sta je njegov posao, a malo je zaboravio sta je etika u radu. Nije lepo drugim ljudima stavljati reci u usta.

Brusko 5

pre 9 godina

Postoje nadlezne ustanove koje je treba i koje ce resiti pitanje Andrije, i samo one su merodavne, kao i njihov sud, a mi obicni smrtnici, mozemon samo da pratimo ishod i da zelimo da pravda pobedi.

Natasa

pre 9 godina

Nije on pogresio, on je svesno sve ovo napravio. Da su mu zaista bili ugrozeni zivot I bezbednost ne bi se slikao po novinama nego bi se obratio drzavnim ustanovama u cijoj je to nadleznosti. Treba na ovo staviti tacku!

bora

pre 9 godina

Oni su ordenje zaslužili
životnu školu izučili
oni su nas nečim zadužili
i zbog toga su zaključili

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

Oni su nas uspešno vodili
i sve sto kažu u redu je
mi smo se nezahvalni rodili
i zbog toga nam sleduje

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

Oni su doživotno u pravu
bolju budućnost nam stvaraju
na svako pametno pitanje
spremno nam odgovaraju

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

dokle ces da nas drzis tako nisko?

pre 9 godina

A da se lepo na televiziji i internetu objave SVI NAPRAVLJENI RELEVANTNI SNIMCI pomenutog dogadjaja, ukljucujuci i zaplenjene od strane VBA. Pa onda svako za sebe nek prosudi ko laze a ko ne.
Inace izjave ministra su sasvim logicne, zar ne, cim neko tvrdi da je on u pravu, taj sakrije svoje dokaze i na zivu glavu ih ne pokazuje nikome.
Ministar stvarno misli da su gradjani ove zemlje potpuni idioti.

vector

pre 9 godina

Dok se premijer natcovecanski u Davosu bori za gas,ovdena neko hoce da ga diskredituje.Misljenja smo da je to namerno.
(STEFAN, 23. januar 2015 13:59)

Ovdena?

Labud

pre 9 godina

Činjenica je da je Janković pogrešio, u to nema sumnje. Žandarmi koji su odgovorni za prebijanje Vučićevog brata će definitivno morati za to i da odgovaraju. Bez obzira ko je u pitanju, niko ne zaslužuje ovakvo batinanje.

sumorni

pre 9 godina

"Dok se premijer natcovecanski u Davosu bori za gas,ovdena neko hoce da ga diskredituje.Misljenja smo da je to namerno.
(STEFAN, 23. januar 2015 13:59)"

Kakav gas u Davosu, kakvi bakrači? O čemu ti to?

I ko to "vi" ste mišljenja? Ti i ko još?

IVANA SAVIC

pre 9 godina

Ja ne znam po kom osnovu je Jankovic podneo prijavu,dokumenta koja je on objavio su ista ona koja je izdao komandant MUP/a na osnovu prikupljenih cinjenica,gde se jasno vidi da je primenjena prekomerna sila.Jankovic u ovom slucaju stiti nasilnike.jer poznato nam je koliko je puta zandamerija ucestvovala u napadu na civile.Setite se samo slucaja iz Nisa,gde je zandarm pucao na zenu u kruznom toku jer je vozila sporo.

ZuZiZu

pre 9 godina

Arogantno do kraja. Iznositi sopstvene stavove i nepotpune iskaze, i kao takve, pripisivati ih, ni manje ni više, nego MUP-u, pa gde je tu objektivnost koja bi trebala da bude glavna karakteristika jednog ozbiljnog zaštitnika građana.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Meni nije jasno otkud Jankoviću pravo da odredjuje stav MUP-a. Trebalo bi da se bavi svojim poslom, a ne da se meša u politiku i da on utvdjuje ko je kriv a ko nije. Ministar je lepo rekao da na to treba staviti tačku i kraj priče, jer svako treba da radi svoj posao.

tisina tamo

pre 9 godina

ma tisina tamo decko, pripravniku, parazitu, sa laznom dr diplomom drmr segagigamega trendovcu... uhvacen si ti u lazi i svi drzavni organi upleteni u ovu tesku aferu.. jel si rekao juce da ne postoji izvestaj unutrasnje kontrole? izgleda da ipak postoji... sad je svima jasno da je jedini krivac gradjanin vucicev brat koji se bahatio i naravno dobio zasluzene batine jer nije hteo da se legitimise, jer je policiju gadjao flasom jer je pripadnik vojne policije oborio zandarma na zemlju jer je pripadnik vojne policije imao metak u cevi i taj pistolj mu je ispao... e to su cinjenice kao i to da premijer nezakonito ima u obezbedjenju pripadnike vojske, skandalozno je tek da gradjanin vucicev brat ima bilo kakvo obezbedjenje jer je on niko i nista i cinjenica je da vojska i drzava sve zataskavaju ali sve polako izlazi na povrsinu, izlaze lazi ovog uzasnog rezima koji se drznuo da nezakonito saslusava gradjane, da zaplenjuje snimke kamera i k zna sta jos da radi

lokator

pre 9 godina

Uvek su mi se gadili ljudi koji misle da su stalno u pravu a za sebe govore da su najbolji,najposteniji i najpametniji.Ti si jedan takav slucaj pored mnogih koji sede sa tobom u Vladi.

acomurija

pre 9 godina

Tanani doktore, pa u tome i jeste suština: Ombudsman nije objavio vaš stav, već - činjenice.
A vaše stavove objavljujte međusobno, na glavnim i sporednim odborima.
A šta na sve kaže Rističević ne čusmo?

jelena

pre 9 godina

Ti kazes da neces vise polemisati!!! Ovo je klasicna zamena teza i bezobrazluk. Nema sta MUP da polemise, mora da radi po zakonu. Kao i vojska i sve institucije drzave. Ali vi ste ovu drzavu dotukli svojim bezobrazlukom, bezakonjem i neznanjem. Sram da vas bude, znate da svi znaju da ne postujete zakon, da se ponasate prema ovoj drzavi kao da je vase vlasnistvo. Ostacete upamceni, ali kako???

Z.

pre 9 godina

Potpuna sizofrenija u kojoj mi zivimo. Zastitnik gradjana staje na stranu policije i zeli da se ispita da li su samo oni krivi ili deo krivice snosi i vojska, a ministar policije potpuno staje na stranu vojske a protiv policije. I sve to zbog jednog brata.

ivan78bg

pre 9 godina

Hahahah.Pa ko moze da proguta ovaj bedan pokusaj zamene teze.GDE SU SNIMCI INCIDENTA I ZASTO SU KOD VB NE KOD POLICIJE??Kada cete doktore da odgovorite na to pitanje?

jelica

pre 9 godina

Zaista ne mogu da verujem,Lažni dr.Stefanović traži da verujemo njemu,lažnom doktoru,a ne Saši,stvarnom,Vi koji ste glasali za njih,da li ste glasali za ovo?Odgovorite sebi,ne morate odgovoriti meni.

gradjanin x

pre 9 godina

Koliko razumem Janković nije ni tvrdio šta je stav MUPa već je, u skladu sa zakonom, utvrdio da u zvaničnim zapisnicima MUPa postoji osnova da se postavi pitanje nezakonitog postupanja VBA u čitavom slučaju. To znači da Stefanović, kao ministar MUPa, štiti VBA od pripadnika MUPa. Paradoksalno ! Ali ako se uzme u obzir da je njemu njegov partijski šef važniji od svega onda postaje razumljivo, ali je jako žalosno kuda nas vode nazadnjaci.

Jova

pre 9 godina

Voleo bih kada bi se zaštitnik građana malo više bavio i ostalim građanima, koji teško ostvaruju svoja zakonska prava u našem društvu.
Do sada je njegov rad bio gotovo anoniman, pa ova nagla medijska promocija mi kazuje da on ima mnogo veće ambicije u politici nego što običan posmatrač može i da zamisli.

davca

pre 9 godina

Ministar policije neće dozvoliti da se MUP provlači kroz medije na neprimeren način. Zaštitnik građana Saša Janković juče je pokusao nesto sto nije u skladu sa dobrim ponasanjem i brzopleto je to uradio i treba da snosi posledice.

Mali Mića

pre 9 godina

E zato baš postoji ombudsman, da zaštiti građane od bahatih političara koji bi rođenu majku prodali samo da ne moraju da priznaju svoju bahatost.

Mali od pameti

pre 9 godina

Ti ces da nam kazes "doktore" nauka portparolu policije.Odmah si se digao na noge da osudis ljude koji su tukli Big brothera, Nikada nismo culi drugu stranu medalje. Ko je vitlao pistoljem i na silu hteo da prodje kordon policije. Big brotheru se bas prohtelo da tuda prodje jer ide kod tetke na palacinke

Komšija

pre 9 godina

A na koji će to način biti sprečeno prikazivanje MUP-a, na bilo koji način?
Pa to je otvorena pretnja novinarima i najgluplji način da se istrtljaš kako kontrolišeš medije.

davca

pre 9 godina

Postoje zvanični podaci.Slažem se da ombudsman treba da reaguje kada postoje nepravilnosti, ali u ovom slučaju mi stvarno njegova reakcija izgleda prenagljeno i preagresivno....

MRKLI MRAK

pre 9 godina

I, ako ponovis dovoljan broj puta, poverovaces da je istina? Kao za doktorat? Kao za neobuzdanu glorifikaciju premijera? Kao sto je nadimak slucajan?

Posmatrac

pre 9 godina

Ali stvarno, vise nego ikad sam ubedjen da je bolje za ovu planetu da nestanemo kao nacija. Zasto da kaznjavamo svoju decu da zive ovde i da ih vode ljudi koje smo mi izabrali (beli listic). Svakodnevna medijska ispiracina mozga, premijerova patetika, ministrov decacki ego, Zoranina soliraza, Tasovceva tisina...svake vesi na svim televizijskim prpgramima pocinju sa: "Vucic....". Kako me je samo stid svog belog listica. Jos jednom cu izaci i glasati da sklonimo ove amatere i diletante sa vlasti. Ne uspemo li dobiti bitku protiv nepismenog dela stanovnistva i sebe i sve nas kolektivno ce oterati do djavola.

opušteno, ministre

pre 9 godina

Ministar dr Stefanivić potcenjuje stručnijeg i obrazovanijeg od seba, a nama vredja inteligenciju. Ombudsman ne utvrdjuje stav policije, on je utvrdio činjenice. A što se stava tiče, otkud pravo policiji da mimo činjeničnog stanja zauzima stav? Nešto novo? Ministar paniči i stalno se oglašava.

Zoka

pre 9 godina

Doktore nisi ti kriv sto si ministar necega sto ne znas sta su tvoje obaveze.U lazima si nedostizan.Trebao si od pocetka zauzeti stav da ne polemises preko press konferencija. Cekaj dok se veliki vodja vrati i da ti da NAPUTKE (sam ne znas sta da radis). Mozda ce tako biti bolje za tebe,a i za nas

Sretenko

pre 9 godina

Ako je ovo sva "municija" koju ima Janović, onda je svima jasno da je da mu je agumentacija tanka.
Zašto mu se toliko žurilo, pokazaće se uskoro ...

Pedja

pre 9 godina

Naravno da prekidaš, kad nemaš niti si imao šta da kažeš. A sad treba da objasniš svom lideru da je opet uhvaćen u laži, a da ti to nisi mogao da sprečiš... Za policajce te očigledno nije briga, verovatno je trebalo da puste da ih pretuku ili pobiju.

Gradjanin

pre 9 godina

Gospodinu Jankovicu zelim svu srecu i izrazavam divljenje prema njegovom radu i hrabrosti.Ali mislim da su mu dani na ovom mestu odbrojani i molim boga da sacuva zivu glavu i svoju porodicu.Veliko zlo je zavladalo,a jos vece se sprema ovom narodu.Neka nam je bog u pomoci.

cccbot

pre 9 godina

Cekaj, bre, kako se povlacis iz polemike? Shvatas li ti da si duzan gradjanima da polemises i da objasnjavas? Ti vrsis funkciju u sluzbi gradjana! Ili je mozda potrebno biti doktor nauka da bi se tako nesto shvatilo.. oh, wait!

Slavica

pre 9 godina

Molim novinare da upitaju ministra da odgovori da li su reseni teroristicke likvidacije: generala policije Boska Buhe, ministra odbrane Pavla Bulatovica, premijera Srbije Zorana Djindjica,direktora JAT-a Zike Petrovica,novinara Ive Pukanica,novinara Slavka Curuvije,Momira Gavrilovica,generalnog sekretara FSJ Branka Bulatovica, naoruzavanje terorositicke grupe "zemunski klan" policijskim oruzjem ......likvidacija Dade Vuajsinovic, novinarke.

Ako nisu resene,ministar policije treba da podnese ostavku odmah.Istarge likvidacija u Srbiji se vise ne mogu prikrivati napadima na: Sasu Jankovica,imiganirarne neprijatelje,sudije,policajce....

Момо М

pre 9 godina

Изгледа де је Хебојша Др Стефановић прочитао документ који коментарише као што је ономад прочитао уговор са Етихадом. Само напдред(но)...док не узмемо мотку.

Dimitrije78

pre 9 godina

Neverovatno koliko je ovaj covek glup, cak i da mu doneses beo papir reci ce da je crn samo da odbrani svog voljenog kuma.
Sram te bilo poltronu bez imalo obraza

studentnijezapaliozito

pre 9 godina

Ova osoba, koja je falsifikovala i pokrala tudji naucni rad i stekla najvise zvanje u nauci, i to dok je predsedavao parlamentom, simbolizuje svu osionost aktuelne generacije podmlatka ozloglasene OZNE. Kada "procuri" bahatost, poput ove koju je Ombudsman objavio, sav bes, sujetu vladajuce tajne elite covek moze sasvim jasno da vidi.
Ovo samo precizno ocrtava kako smo jadno unazadjeno drustvo, u kojem vladaju najgori.

qq & lele

pre 9 godina

OK ali ko je naredio da VBA neovlašceno obezbeduje civilna lica, familiju Vucica i Malog, ipak vise verujem njemu nego bilo kom ministru u vasoj vladi,pogotovo doktorima

Zoran

pre 9 godina

Gospodine doktore Stefanovicu,

kada tako lepo branite onu dvojicu brace (Vucica i Malog), objasnite nam kako su iz VBA smeli da konfiskuju one snimke.
To nema veze sa zandarmerijom, kako pricate, vec sa bezakonjem.
Zasto te snimke ne pustite u javnost?
Ili ih niste ni videli?
Uzalud se trudite, istina ce pobediti a vi cete odgovarati.

KvaziDrzavica

pre 9 godina

Klasičan bahati stav, to je pokupio od AVea. Tajkuni na slobodi, uživaju sa opljackanim narodnim parama, ekonomija mrtva, narod u dubokoj bedi, sledi rasprodaja preostale državne imovine, emisije koje kritikuju stetocinsku vlast se gase da ne bi to komentarisale...Agonija naroda se nastavlja brzim tempom.

doktore , neznalice

pre 9 godina

Kad budes poznavao problematiku kojom se bavis, bar priblizno kao Sasa Jankovic, onda se javi Doktore.
Mnogo je bolje da zaista vise ne oglasavas.Dodvoravaj se gazdi, pa dok traje, traje.....

Sretenko

pre 9 godina

Ako je ovo sva "municija" koju ima Janović, onda je svima jasno da je da mu je agumentacija tanka.
Zašto mu se toliko žurilo, pokazaće se uskoro ...

cccbot

pre 9 godina

Cekaj, bre, kako se povlacis iz polemike? Shvatas li ti da si duzan gradjanima da polemises i da objasnjavas? Ti vrsis funkciju u sluzbi gradjana! Ili je mozda potrebno biti doktor nauka da bi se tako nesto shvatilo.. oh, wait!

studentnijezapaliozito

pre 9 godina

Ova osoba, koja je falsifikovala i pokrala tudji naucni rad i stekla najvise zvanje u nauci, i to dok je predsedavao parlamentom, simbolizuje svu osionost aktuelne generacije podmlatka ozloglasene OZNE. Kada "procuri" bahatost, poput ove koju je Ombudsman objavio, sav bes, sujetu vladajuce tajne elite covek moze sasvim jasno da vidi.
Ovo samo precizno ocrtava kako smo jadno unazadjeno drustvo, u kojem vladaju najgori.

Момо М

pre 9 godina

Изгледа де је Хебојша Др Стефановић прочитао документ који коментарише као што је ономад прочитао уговор са Етихадом. Само напдред(но)...док не узмемо мотку.

lela

pre 9 godina

Kulturno i dosledno čovek je rekao šta je imao pokazao dokumenta pogrešio da li će se izviniti to je pitanje važno je da je ministar odreagovao dostojanstveno.

doktore , neznalice

pre 9 godina

Kad budes poznavao problematiku kojom se bavis, bar priblizno kao Sasa Jankovic, onda se javi Doktore.
Mnogo je bolje da zaista vise ne oglasavas.Dodvoravaj se gazdi, pa dok traje, traje.....

Z.

pre 9 godina

Potpuna sizofrenija u kojoj mi zivimo. Zastitnik gradjana staje na stranu policije i zeli da se ispita da li su samo oni krivi ili deo krivice snosi i vojska, a ministar policije potpuno staje na stranu vojske a protiv policije. I sve to zbog jednog brata.

Jova

pre 9 godina

Voleo bih kada bi se zaštitnik građana malo više bavio i ostalim građanima, koji teško ostvaruju svoja zakonska prava u našem društvu.
Do sada je njegov rad bio gotovo anoniman, pa ova nagla medijska promocija mi kazuje da on ima mnogo veće ambicije u politici nego što običan posmatrač može i da zamisli.

Dimitrije78

pre 9 godina

Neverovatno koliko je ovaj covek glup, cak i da mu doneses beo papir reci ce da je crn samo da odbrani svog voljenog kuma.
Sram te bilo poltronu bez imalo obraza

davca

pre 9 godina

Postoje zvanični podaci.Slažem se da ombudsman treba da reaguje kada postoje nepravilnosti, ali u ovom slučaju mi stvarno njegova reakcija izgleda prenagljeno i preagresivno....

acomurija

pre 9 godina

Tanani doktore, pa u tome i jeste suština: Ombudsman nije objavio vaš stav, već - činjenice.
A vaše stavove objavljujte međusobno, na glavnim i sporednim odborima.
A šta na sve kaže Rističević ne čusmo?

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Meni nije jasno otkud Jankoviću pravo da odredjuje stav MUP-a. Trebalo bi da se bavi svojim poslom, a ne da se meša u politiku i da on utvdjuje ko je kriv a ko nije. Ministar je lepo rekao da na to treba staviti tačku i kraj priče, jer svako treba da radi svoj posao.

Mali Mića

pre 9 godina

E zato baš postoji ombudsman, da zaštiti građane od bahatih političara koji bi rođenu majku prodali samo da ne moraju da priznaju svoju bahatost.

davca

pre 9 godina

Ministar policije neće dozvoliti da se MUP provlači kroz medije na neprimeren način. Zaštitnik građana Saša Janković juče je pokusao nesto sto nije u skladu sa dobrim ponasanjem i brzopleto je to uradio i treba da snosi posledice.

Gradjanin

pre 9 godina

Gospodinu Jankovicu zelim svu srecu i izrazavam divljenje prema njegovom radu i hrabrosti.Ali mislim da su mu dani na ovom mestu odbrojani i molim boga da sacuva zivu glavu i svoju porodicu.Veliko zlo je zavladalo,a jos vece se sprema ovom narodu.Neka nam je bog u pomoci.

Labud

pre 9 godina

Činjenica je da je Janković pogrešio, u to nema sumnje. Žandarmi koji su odgovorni za prebijanje Vučićevog brata će definitivno morati za to i da odgovaraju. Bez obzira ko je u pitanju, niko ne zaslužuje ovakvo batinanje.

IVANA SAVIC

pre 9 godina

Ja ne znam po kom osnovu je Jankovic podneo prijavu,dokumenta koja je on objavio su ista ona koja je izdao komandant MUP/a na osnovu prikupljenih cinjenica,gde se jasno vidi da je primenjena prekomerna sila.Jankovic u ovom slucaju stiti nasilnike.jer poznato nam je koliko je puta zandamerija ucestvovala u napadu na civile.Setite se samo slucaja iz Nisa,gde je zandarm pucao na zenu u kruznom toku jer je vozila sporo.

Zoran

pre 9 godina

Gospodine doktore Stefanovicu,

kada tako lepo branite onu dvojicu brace (Vucica i Malog), objasnite nam kako su iz VBA smeli da konfiskuju one snimke.
To nema veze sa zandarmerijom, kako pricate, vec sa bezakonjem.
Zasto te snimke ne pustite u javnost?
Ili ih niste ni videli?
Uzalud se trudite, istina ce pobediti a vi cete odgovarati.

ZuZiZu

pre 9 godina

Arogantno do kraja. Iznositi sopstvene stavove i nepotpune iskaze, i kao takve, pripisivati ih, ni manje ni više, nego MUP-u, pa gde je tu objektivnost koja bi trebala da bude glavna karakteristika jednog ozbiljnog zaštitnika građana.

KvaziDrzavica

pre 9 godina

Klasičan bahati stav, to je pokupio od AVea. Tajkuni na slobodi, uživaju sa opljackanim narodnim parama, ekonomija mrtva, narod u dubokoj bedi, sledi rasprodaja preostale državne imovine, emisije koje kritikuju stetocinsku vlast se gase da ne bi to komentarisale...Agonija naroda se nastavlja brzim tempom.

Miki

pre 9 godina

Da li Sasa Jankovic trazi medijsku paznju ili zeli da resi svoj problem?! Takve stvari se resavaju na sudu, a ne po novinama! Ovo ponajvise izgleda na njegovu reklamu-sto mu je ocigledno i cilj! Sramota!

ivan78bg

pre 9 godina

Hahahah.Pa ko moze da proguta ovaj bedan pokusaj zamene teze.GDE SU SNIMCI INCIDENTA I ZASTO SU KOD VB NE KOD POLICIJE??Kada cete doktore da odgovorite na to pitanje?

MRKLI MRAK

pre 9 godina

I, ako ponovis dovoljan broj puta, poverovaces da je istina? Kao za doktorat? Kao za neobuzdanu glorifikaciju premijera? Kao sto je nadimak slucajan?

gradjanin x

pre 9 godina

Koliko razumem Janković nije ni tvrdio šta je stav MUPa već je, u skladu sa zakonom, utvrdio da u zvaničnim zapisnicima MUPa postoji osnova da se postavi pitanje nezakonitog postupanja VBA u čitavom slučaju. To znači da Stefanović, kao ministar MUPa, štiti VBA od pripadnika MUPa. Paradoksalno ! Ali ako se uzme u obzir da je njemu njegov partijski šef važniji od svega onda postaje razumljivo, ali je jako žalosno kuda nas vode nazadnjaci.

MAKI

pre 9 godina

Pripadnici Žandarmerije ili bilo koje jedinice treba da štite građane a ne da ih tuku. Nije bitno o kome se radi, svaki građanin ima ista prava.

Slavica

pre 9 godina

Molim novinare da upitaju ministra da odgovori da li su reseni teroristicke likvidacije: generala policije Boska Buhe, ministra odbrane Pavla Bulatovica, premijera Srbije Zorana Djindjica,direktora JAT-a Zike Petrovica,novinara Ive Pukanica,novinara Slavka Curuvije,Momira Gavrilovica,generalnog sekretara FSJ Branka Bulatovica, naoruzavanje terorositicke grupe "zemunski klan" policijskim oruzjem ......likvidacija Dade Vuajsinovic, novinarke.

Ako nisu resene,ministar policije treba da podnese ostavku odmah.Istarge likvidacija u Srbiji se vise ne mogu prikrivati napadima na: Sasu Jankovica,imiganirarne neprijatelje,sudije,policajce....

qq & lele

pre 9 godina

OK ali ko je naredio da VBA neovlašceno obezbeduje civilna lica, familiju Vucica i Malog, ipak vise verujem njemu nego bilo kom ministru u vasoj vladi,pogotovo doktorima

Pedja

pre 9 godina

Naravno da prekidaš, kad nemaš niti si imao šta da kažeš. A sad treba da objasniš svom lideru da je opet uhvaćen u laži, a da ti to nisi mogao da sprečiš... Za policajce te očigledno nije briga, verovatno je trebalo da puste da ih pretuku ili pobiju.

Zoka

pre 9 godina

Doktore nisi ti kriv sto si ministar necega sto ne znas sta su tvoje obaveze.U lazima si nedostizan.Trebao si od pocetka zauzeti stav da ne polemises preko press konferencija. Cekaj dok se veliki vodja vrati i da ti da NAPUTKE (sam ne znas sta da radis). Mozda ce tako biti bolje za tebe,a i za nas

tisina tamo

pre 9 godina

ma tisina tamo decko, pripravniku, parazitu, sa laznom dr diplomom drmr segagigamega trendovcu... uhvacen si ti u lazi i svi drzavni organi upleteni u ovu tesku aferu.. jel si rekao juce da ne postoji izvestaj unutrasnje kontrole? izgleda da ipak postoji... sad je svima jasno da je jedini krivac gradjanin vucicev brat koji se bahatio i naravno dobio zasluzene batine jer nije hteo da se legitimise, jer je policiju gadjao flasom jer je pripadnik vojne policije oborio zandarma na zemlju jer je pripadnik vojne policije imao metak u cevi i taj pistolj mu je ispao... e to su cinjenice kao i to da premijer nezakonito ima u obezbedjenju pripadnike vojske, skandalozno je tek da gradjanin vucicev brat ima bilo kakvo obezbedjenje jer je on niko i nista i cinjenica je da vojska i drzava sve zataskavaju ali sve polako izlazi na povrsinu, izlaze lazi ovog uzasnog rezima koji se drznuo da nezakonito saslusava gradjane, da zaplenjuje snimke kamera i k zna sta jos da radi

Brusko 5

pre 9 godina

Postoje nadlezne ustanove koje je treba i koje ce resiti pitanje Andrije, i samo one su merodavne, kao i njihov sud, a mi obicni smrtnici, mozemon samo da pratimo ishod i da zelimo da pravda pobedi.

вршни час

pre 9 godina

Наравно да је погрешио, да је стварно била у питању угрожена безбедност не би сигурно био по свим новинама и медијима, разлог је очигледан да народ помисли како МУП ради насупрот грађанима, што није случај.

jelena

pre 9 godina

Ti kazes da neces vise polemisati!!! Ovo je klasicna zamena teza i bezobrazluk. Nema sta MUP da polemise, mora da radi po zakonu. Kao i vojska i sve institucije drzave. Ali vi ste ovu drzavu dotukli svojim bezobrazlukom, bezakonjem i neznanjem. Sram da vas bude, znate da svi znaju da ne postujete zakon, da se ponasate prema ovoj drzavi kao da je vase vlasnistvo. Ostacete upamceni, ali kako???

Natasa

pre 9 godina

Nije on pogresio, on je svesno sve ovo napravio. Da su mu zaista bili ugrozeni zivot I bezbednost ne bi se slikao po novinama nego bi se obratio drzavnim ustanovama u cijoj je to nadleznosti. Treba na ovo staviti tacku!

lokator

pre 9 godina

Uvek su mi se gadili ljudi koji misle da su stalno u pravu a za sebe govore da su najbolji,najposteniji i najpametniji.Ti si jedan takav slucaj pored mnogih koji sede sa tobom u Vladi.

Bosa

pre 9 godina

Jankovic je ocigledno malo covek izgubio kompas. Malo je zaboravio sta je njegov posao, a malo je zaboravio sta je etika u radu. Nije lepo drugim ljudima stavljati reci u usta.

jelica

pre 9 godina

Zaista ne mogu da verujem,Lažni dr.Stefanović traži da verujemo njemu,lažnom doktoru,a ne Saši,stvarnom,Vi koji ste glasali za njih,da li ste glasali za ovo?Odgovorite sebi,ne morate odgovoriti meni.

opušteno, ministre

pre 9 godina

Ministar dr Stefanivić potcenjuje stručnijeg i obrazovanijeg od seba, a nama vredja inteligenciju. Ombudsman ne utvrdjuje stav policije, on je utvrdio činjenice. A što se stava tiče, otkud pravo policiji da mimo činjeničnog stanja zauzima stav? Nešto novo? Ministar paniči i stalno se oglašava.

Komšija

pre 9 godina

A na koji će to način biti sprečeno prikazivanje MUP-a, na bilo koji način?
Pa to je otvorena pretnja novinarima i najgluplji način da se istrtljaš kako kontrolišeš medije.

Mali od pameti

pre 9 godina

Ti ces da nam kazes "doktore" nauka portparolu policije.Odmah si se digao na noge da osudis ljude koji su tukli Big brothera, Nikada nismo culi drugu stranu medalje. Ko je vitlao pistoljem i na silu hteo da prodje kordon policije. Big brotheru se bas prohtelo da tuda prodje jer ide kod tetke na palacinke

Posmatrac

pre 9 godina

Ali stvarno, vise nego ikad sam ubedjen da je bolje za ovu planetu da nestanemo kao nacija. Zasto da kaznjavamo svoju decu da zive ovde i da ih vode ljudi koje smo mi izabrali (beli listic). Svakodnevna medijska ispiracina mozga, premijerova patetika, ministrov decacki ego, Zoranina soliraza, Tasovceva tisina...svake vesi na svim televizijskim prpgramima pocinju sa: "Vucic....". Kako me je samo stid svog belog listica. Jos jednom cu izaci i glasati da sklonimo ove amatere i diletante sa vlasti. Ne uspemo li dobiti bitku protiv nepismenog dela stanovnistva i sebe i sve nas kolektivno ce oterati do djavola.

sumorni

pre 9 godina

"Dok se premijer natcovecanski u Davosu bori za gas,ovdena neko hoce da ga diskredituje.Misljenja smo da je to namerno.
(STEFAN, 23. januar 2015 13:59)"

Kakav gas u Davosu, kakvi bakrači? O čemu ti to?

I ko to "vi" ste mišljenja? Ti i ko još?

bora

pre 9 godina

Oni su ordenje zaslužili
životnu školu izučili
oni su nas nečim zadužili
i zbog toga su zaključili

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

Oni su nas uspešno vodili
i sve sto kažu u redu je
mi smo se nezahvalni rodili
i zbog toga nam sleduje

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

Oni su doživotno u pravu
bolju budućnost nam stvaraju
na svako pametno pitanje
spremno nam odgovaraju

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

dokle ces da nas drzis tako nisko?

pre 9 godina

A da se lepo na televiziji i internetu objave SVI NAPRAVLJENI RELEVANTNI SNIMCI pomenutog dogadjaja, ukljucujuci i zaplenjene od strane VBA. Pa onda svako za sebe nek prosudi ko laze a ko ne.
Inace izjave ministra su sasvim logicne, zar ne, cim neko tvrdi da je on u pravu, taj sakrije svoje dokaze i na zivu glavu ih ne pokazuje nikome.
Ministar stvarno misli da su gradjani ove zemlje potpuni idioti.

vector

pre 9 godina

Dok se premijer natcovecanski u Davosu bori za gas,ovdena neko hoce da ga diskredituje.Misljenja smo da je to namerno.
(STEFAN, 23. januar 2015 13:59)

Ovdena?

Somborac

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic je ,kao kljucni argument, pokazao krivicnu prijavu protif zandarma i to za krivicno delo napad na vojno lice u vrsenju duznosti. Ja sad ovde postavljam pitanje:Kakvu duznost su ta vojna lica vrsila? Koga su obezbedjivala? I ako je na to odgovor da su obezbedjivala premijerovog brata, pitam po kom osnovu? Jel on general u VS ili ?

:)

pre 9 godina

- ja sam video ugovor.
- kako ste videli ugovor kad je on kod mene u sefu.
- video sam deo ugovora.
- sta ste videli?
- to je drz. tajna, ne mogu vam reci.
- nije video ugovor.

ministre, lako je praviti se pametan dok niko ne postavlja kriticka pitanja, jednom uhvacen u lazi - uvek sumnjiv.

Slavica

pre 9 godina

G. Jankovicu, koji narod izabra Vas da ga predstavljate i stitite? Upitah mnoge ljude oko sebe za Vas i svi su mi se slatko nasmejali. Kako neko moze stititi gradjane, kad niko nije cuo za njega.

toto04

pre 9 godina

Za svaku grešku treba odgovarati. Prošlo je vreme protekcije i skrivanja istine ! Svako je imao slobodu dokazivanja u ovom slučaju,tako da će istina isplivati na videlo!!!

SkanSi

pre 9 godina

Nameće se jedno logično pitanje: Šta je Janković želeo da postigne sa iznošenjem u javnost deo dokumenata na osnovu kojih je, kako je ranije izjavio, podneo krivičnu prijavu protiv dvojice pripadnika Vojne policije, posle sukoba sa pripadnicima Žandarmerije tokom Parade ponosa. Treba da svako radi svoj deo posla, i da istražni organi i sud postupak dovedu do kraja, a on je trebao da reaguje ukoliko bude kršenja nekih ljudskih prava.

Areka

pre 9 godina

Bruka i sramota da se jedan ovakav zaštitnik građana ponaša i ophodi ucenjivački. Zašto se ne požali na svoju plati koja iznosi kao 100 plata na republičkom nivou. Koliko košta samo njegov vozni park.

Areka

pre 9 godina

Bruka i sramota da se jedan ovakav zaštitnik građana ponaša i ophodi ucenjivački. Zašto se ne požali na svoju plati koja iznosi kao 100 plata na republičkom nivou. Koliko košta samo njegov vozni park.

ELEMIRII

pre 9 godina

Nepojmljivo mi je da neke snage u srbiji rade protiv države i naroda, vidi se ko to čini , njima je samo rušenje vlasti bitno a šta time gubi srbija i gradjani to očigledno nije njima problem, oni bi i narod menjali.

IDE - MILE - LAKOVACKOM - PRUGOM

pre 9 godina

Cini mi se da je Sasa Jankovic prekoracio svoja ovlastenja ovog puta, prosto mi nije jasno kako se upleo u ovu pricu, cini mi se na amaterski nacin. Prosto ne mogu da verujem sta se to desilo s njim kada je ovako nesto mogao da uradi, verovatno ybog necijeg interesa. Njegov posao jeste da stiti prava gradjana, kada mu se gradjani obrate, a ne da sam iznosi i pokazuje javno dokumenta. Istraga je u toku, tako da ne vidim ni jedan razlog da se on po tom pitanju oglasava pogotovu Javno. Nebojsa Stefanovic Ministar policije je lepo rekao da nece nikoga da spreci u iznosenju cinjenica, a posebno ne zastitnika gradjana. Tako da je svojim iskazom pokazao da bilo kakv pritisak od strane vlasti Sasa Jankovic nije imao, postavlja se samo pitanje od koga je, nadam se da ce se i to vremenom dokazati i otkriti. Tako da ne vidim gde je i u cemu je problem.

jelena

pre 9 godina

Ti kazes da neces vise polemisati!!! Ovo je klasicna zamena teza i bezobrazluk. Nema sta MUP da polemise, mora da radi po zakonu. Kao i vojska i sve institucije drzave. Ali vi ste ovu drzavu dotukli svojim bezobrazlukom, bezakonjem i neznanjem. Sram da vas bude, znate da svi znaju da ne postujete zakon, da se ponasate prema ovoj drzavi kao da je vase vlasnistvo. Ostacete upamceni, ali kako???

jelica

pre 9 godina

Zaista ne mogu da verujem,Lažni dr.Stefanović traži da verujemo njemu,lažnom doktoru,a ne Saši,stvarnom,Vi koji ste glasali za njih,da li ste glasali za ovo?Odgovorite sebi,ne morate odgovoriti meni.

tisina tamo

pre 9 godina

ma tisina tamo decko, pripravniku, parazitu, sa laznom dr diplomom drmr segagigamega trendovcu... uhvacen si ti u lazi i svi drzavni organi upleteni u ovu tesku aferu.. jel si rekao juce da ne postoji izvestaj unutrasnje kontrole? izgleda da ipak postoji... sad je svima jasno da je jedini krivac gradjanin vucicev brat koji se bahatio i naravno dobio zasluzene batine jer nije hteo da se legitimise, jer je policiju gadjao flasom jer je pripadnik vojne policije oborio zandarma na zemlju jer je pripadnik vojne policije imao metak u cevi i taj pistolj mu je ispao... e to su cinjenice kao i to da premijer nezakonito ima u obezbedjenju pripadnike vojske, skandalozno je tek da gradjanin vucicev brat ima bilo kakvo obezbedjenje jer je on niko i nista i cinjenica je da vojska i drzava sve zataskavaju ali sve polako izlazi na povrsinu, izlaze lazi ovog uzasnog rezima koji se drznuo da nezakonito saslusava gradjane, da zaplenjuje snimke kamera i k zna sta jos da radi

Komšija

pre 9 godina

A na koji će to način biti sprečeno prikazivanje MUP-a, na bilo koji način?
Pa to je otvorena pretnja novinarima i najgluplji način da se istrtljaš kako kontrolišeš medije.

lokator

pre 9 godina

Uvek su mi se gadili ljudi koji misle da su stalno u pravu a za sebe govore da su najbolji,najposteniji i najpametniji.Ti si jedan takav slucaj pored mnogih koji sede sa tobom u Vladi.

doktore , neznalice

pre 9 godina

Kad budes poznavao problematiku kojom se bavis, bar priblizno kao Sasa Jankovic, onda se javi Doktore.
Mnogo je bolje da zaista vise ne oglasavas.Dodvoravaj se gazdi, pa dok traje, traje.....

bora

pre 9 godina

Oni su ordenje zaslužili
životnu školu izučili
oni su nas nečim zadužili
i zbog toga su zaključili

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

Oni su nas uspešno vodili
i sve sto kažu u redu je
mi smo se nezahvalni rodili
i zbog toga nam sleduje

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

Oni su doživotno u pravu
bolju budućnost nam stvaraju
na svako pametno pitanje
spremno nam odgovaraju

Slušaj sine, obriši sline
ne budi alav, još si balav

cccbot

pre 9 godina

Cekaj, bre, kako se povlacis iz polemike? Shvatas li ti da si duzan gradjanima da polemises i da objasnjavas? Ti vrsis funkciju u sluzbi gradjana! Ili je mozda potrebno biti doktor nauka da bi se tako nesto shvatilo.. oh, wait!

KvaziDrzavica

pre 9 godina

Klasičan bahati stav, to je pokupio od AVea. Tajkuni na slobodi, uživaju sa opljackanim narodnim parama, ekonomija mrtva, narod u dubokoj bedi, sledi rasprodaja preostale državne imovine, emisije koje kritikuju stetocinsku vlast se gase da ne bi to komentarisale...Agonija naroda se nastavlja brzim tempom.

gradjanin x

pre 9 godina

Koliko razumem Janković nije ni tvrdio šta je stav MUPa već je, u skladu sa zakonom, utvrdio da u zvaničnim zapisnicima MUPa postoji osnova da se postavi pitanje nezakonitog postupanja VBA u čitavom slučaju. To znači da Stefanović, kao ministar MUPa, štiti VBA od pripadnika MUPa. Paradoksalno ! Ali ako se uzme u obzir da je njemu njegov partijski šef važniji od svega onda postaje razumljivo, ali je jako žalosno kuda nas vode nazadnjaci.

Slavica

pre 9 godina

Molim novinare da upitaju ministra da odgovori da li su reseni teroristicke likvidacije: generala policije Boska Buhe, ministra odbrane Pavla Bulatovica, premijera Srbije Zorana Djindjica,direktora JAT-a Zike Petrovica,novinara Ive Pukanica,novinara Slavka Curuvije,Momira Gavrilovica,generalnog sekretara FSJ Branka Bulatovica, naoruzavanje terorositicke grupe "zemunski klan" policijskim oruzjem ......likvidacija Dade Vuajsinovic, novinarke.

Ako nisu resene,ministar policije treba da podnese ostavku odmah.Istarge likvidacija u Srbiji se vise ne mogu prikrivati napadima na: Sasu Jankovica,imiganirarne neprijatelje,sudije,policajce....

Jova

pre 9 godina

Voleo bih kada bi se zaštitnik građana malo više bavio i ostalim građanima, koji teško ostvaruju svoja zakonska prava u našem društvu.
Do sada je njegov rad bio gotovo anoniman, pa ova nagla medijska promocija mi kazuje da on ima mnogo veće ambicije u politici nego što običan posmatrač može i da zamisli.

Mali Mića

pre 9 godina

E zato baš postoji ombudsman, da zaštiti građane od bahatih političara koji bi rođenu majku prodali samo da ne moraju da priznaju svoju bahatost.

Posmatrac

pre 9 godina

Ali stvarno, vise nego ikad sam ubedjen da je bolje za ovu planetu da nestanemo kao nacija. Zasto da kaznjavamo svoju decu da zive ovde i da ih vode ljudi koje smo mi izabrali (beli listic). Svakodnevna medijska ispiracina mozga, premijerova patetika, ministrov decacki ego, Zoranina soliraza, Tasovceva tisina...svake vesi na svim televizijskim prpgramima pocinju sa: "Vucic....". Kako me je samo stid svog belog listica. Jos jednom cu izaci i glasati da sklonimo ove amatere i diletante sa vlasti. Ne uspemo li dobiti bitku protiv nepismenog dela stanovnistva i sebe i sve nas kolektivno ce oterati do djavola.

acomurija

pre 9 godina

Tanani doktore, pa u tome i jeste suština: Ombudsman nije objavio vaš stav, već - činjenice.
A vaše stavove objavljujte međusobno, na glavnim i sporednim odborima.
A šta na sve kaže Rističević ne čusmo?

MRKLI MRAK

pre 9 godina

I, ako ponovis dovoljan broj puta, poverovaces da je istina? Kao za doktorat? Kao za neobuzdanu glorifikaciju premijera? Kao sto je nadimak slucajan?

Mali od pameti

pre 9 godina

Ti ces da nam kazes "doktore" nauka portparolu policije.Odmah si se digao na noge da osudis ljude koji su tukli Big brothera, Nikada nismo culi drugu stranu medalje. Ko je vitlao pistoljem i na silu hteo da prodje kordon policije. Big brotheru se bas prohtelo da tuda prodje jer ide kod tetke na palacinke

Момо М

pre 9 godina

Изгледа де је Хебојша Др Стефановић прочитао документ који коментарише као што је ономад прочитао уговор са Етихадом. Само напдред(но)...док не узмемо мотку.

studentnijezapaliozito

pre 9 godina

Ova osoba, koja je falsifikovala i pokrala tudji naucni rad i stekla najvise zvanje u nauci, i to dok je predsedavao parlamentom, simbolizuje svu osionost aktuelne generacije podmlatka ozloglasene OZNE. Kada "procuri" bahatost, poput ove koju je Ombudsman objavio, sav bes, sujetu vladajuce tajne elite covek moze sasvim jasno da vidi.
Ovo samo precizno ocrtava kako smo jadno unazadjeno drustvo, u kojem vladaju najgori.

ivan78bg

pre 9 godina

Hahahah.Pa ko moze da proguta ovaj bedan pokusaj zamene teze.GDE SU SNIMCI INCIDENTA I ZASTO SU KOD VB NE KOD POLICIJE??Kada cete doktore da odgovorite na to pitanje?

opušteno, ministre

pre 9 godina

Ministar dr Stefanivić potcenjuje stručnijeg i obrazovanijeg od seba, a nama vredja inteligenciju. Ombudsman ne utvrdjuje stav policije, on je utvrdio činjenice. A što se stava tiče, otkud pravo policiji da mimo činjeničnog stanja zauzima stav? Nešto novo? Ministar paniči i stalno se oglašava.

Z.

pre 9 godina

Potpuna sizofrenija u kojoj mi zivimo. Zastitnik gradjana staje na stranu policije i zeli da se ispita da li su samo oni krivi ili deo krivice snosi i vojska, a ministar policije potpuno staje na stranu vojske a protiv policije. I sve to zbog jednog brata.

Zoka

pre 9 godina

Doktore nisi ti kriv sto si ministar necega sto ne znas sta su tvoje obaveze.U lazima si nedostizan.Trebao si od pocetka zauzeti stav da ne polemises preko press konferencija. Cekaj dok se veliki vodja vrati i da ti da NAPUTKE (sam ne znas sta da radis). Mozda ce tako biti bolje za tebe,a i za nas

Pedja

pre 9 godina

Naravno da prekidaš, kad nemaš niti si imao šta da kažeš. A sad treba da objasniš svom lideru da je opet uhvaćen u laži, a da ti to nisi mogao da sprečiš... Za policajce te očigledno nije briga, verovatno je trebalo da puste da ih pretuku ili pobiju.

dokle ces da nas drzis tako nisko?

pre 9 godina

A da se lepo na televiziji i internetu objave SVI NAPRAVLJENI RELEVANTNI SNIMCI pomenutog dogadjaja, ukljucujuci i zaplenjene od strane VBA. Pa onda svako za sebe nek prosudi ko laze a ko ne.
Inace izjave ministra su sasvim logicne, zar ne, cim neko tvrdi da je on u pravu, taj sakrije svoje dokaze i na zivu glavu ih ne pokazuje nikome.
Ministar stvarno misli da su gradjani ove zemlje potpuni idioti.

sumorni

pre 9 godina

"Dok se premijer natcovecanski u Davosu bori za gas,ovdena neko hoce da ga diskredituje.Misljenja smo da je to namerno.
(STEFAN, 23. januar 2015 13:59)"

Kakav gas u Davosu, kakvi bakrači? O čemu ti to?

I ko to "vi" ste mišljenja? Ti i ko još?

Sretenko

pre 9 godina

Ako je ovo sva "municija" koju ima Janović, onda je svima jasno da je da mu je agumentacija tanka.
Zašto mu se toliko žurilo, pokazaće se uskoro ...

vector

pre 9 godina

Dok se premijer natcovecanski u Davosu bori za gas,ovdena neko hoce da ga diskredituje.Misljenja smo da je to namerno.
(STEFAN, 23. januar 2015 13:59)

Ovdena?

Gradjanin

pre 9 godina

Gospodinu Jankovicu zelim svu srecu i izrazavam divljenje prema njegovom radu i hrabrosti.Ali mislim da su mu dani na ovom mestu odbrojani i molim boga da sacuva zivu glavu i svoju porodicu.Veliko zlo je zavladalo,a jos vece se sprema ovom narodu.Neka nam je bog u pomoci.

Dimitrije78

pre 9 godina

Neverovatno koliko je ovaj covek glup, cak i da mu doneses beo papir reci ce da je crn samo da odbrani svog voljenog kuma.
Sram te bilo poltronu bez imalo obraza

Zoran

pre 9 godina

Gospodine doktore Stefanovicu,

kada tako lepo branite onu dvojicu brace (Vucica i Malog), objasnite nam kako su iz VBA smeli da konfiskuju one snimke.
To nema veze sa zandarmerijom, kako pricate, vec sa bezakonjem.
Zasto te snimke ne pustite u javnost?
Ili ih niste ni videli?
Uzalud se trudite, istina ce pobediti a vi cete odgovarati.

qq & lele

pre 9 godina

OK ali ko je naredio da VBA neovlašceno obezbeduje civilna lica, familiju Vucica i Malog, ipak vise verujem njemu nego bilo kom ministru u vasoj vladi,pogotovo doktorima

davca

pre 9 godina

Ministar policije neće dozvoliti da se MUP provlači kroz medije na neprimeren način. Zaštitnik građana Saša Janković juče je pokusao nesto sto nije u skladu sa dobrim ponasanjem i brzopleto je to uradio i treba da snosi posledice.

davca

pre 9 godina

Postoje zvanični podaci.Slažem se da ombudsman treba da reaguje kada postoje nepravilnosti, ali u ovom slučaju mi stvarno njegova reakcija izgleda prenagljeno i preagresivno....

Labud

pre 9 godina

Činjenica je da je Janković pogrešio, u to nema sumnje. Žandarmi koji su odgovorni za prebijanje Vučićevog brata će definitivno morati za to i da odgovaraju. Bez obzira ko je u pitanju, niko ne zaslužuje ovakvo batinanje.

ostali se vole, B 92 se čita

pre 9 godina

Meni nije jasno otkud Jankoviću pravo da odredjuje stav MUP-a. Trebalo bi da se bavi svojim poslom, a ne da se meša u politiku i da on utvdjuje ko je kriv a ko nije. Ministar je lepo rekao da na to treba staviti tačku i kraj priče, jer svako treba da radi svoj posao.

ZuZiZu

pre 9 godina

Arogantno do kraja. Iznositi sopstvene stavove i nepotpune iskaze, i kao takve, pripisivati ih, ni manje ni više, nego MUP-u, pa gde je tu objektivnost koja bi trebala da bude glavna karakteristika jednog ozbiljnog zaštitnika građana.

IVANA SAVIC

pre 9 godina

Ja ne znam po kom osnovu je Jankovic podneo prijavu,dokumenta koja je on objavio su ista ona koja je izdao komandant MUP/a na osnovu prikupljenih cinjenica,gde se jasno vidi da je primenjena prekomerna sila.Jankovic u ovom slucaju stiti nasilnike.jer poznato nam je koliko je puta zandamerija ucestvovala u napadu na civile.Setite se samo slucaja iz Nisa,gde je zandarm pucao na zenu u kruznom toku jer je vozila sporo.

Natasa

pre 9 godina

Nije on pogresio, on je svesno sve ovo napravio. Da su mu zaista bili ugrozeni zivot I bezbednost ne bi se slikao po novinama nego bi se obratio drzavnim ustanovama u cijoj je to nadleznosti. Treba na ovo staviti tacku!

Bosa

pre 9 godina

Jankovic je ocigledno malo covek izgubio kompas. Malo je zaboravio sta je njegov posao, a malo je zaboravio sta je etika u radu. Nije lepo drugim ljudima stavljati reci u usta.

Miki

pre 9 godina

Da li Sasa Jankovic trazi medijsku paznju ili zeli da resi svoj problem?! Takve stvari se resavaju na sudu, a ne po novinama! Ovo ponajvise izgleda na njegovu reklamu-sto mu je ocigledno i cilj! Sramota!

MAKI

pre 9 godina

Pripadnici Žandarmerije ili bilo koje jedinice treba da štite građane a ne da ih tuku. Nije bitno o kome se radi, svaki građanin ima ista prava.

Brusko 5

pre 9 godina

Postoje nadlezne ustanove koje je treba i koje ce resiti pitanje Andrije, i samo one su merodavne, kao i njihov sud, a mi obicni smrtnici, mozemon samo da pratimo ishod i da zelimo da pravda pobedi.

вршни час

pre 9 godina

Наравно да је погрешио, да је стварно била у питању угрожена безбедност не би сигурно био по свим новинама и медијима, разлог је очигледан да народ помисли како МУП ради насупрот грађанима, што није случај.

lela

pre 9 godina

Kulturno i dosledno čovek je rekao šta je imao pokazao dokumenta pogrešio da li će se izviniti to je pitanje važno je da je ministar odreagovao dostojanstveno.

Slavica

pre 9 godina

G. Jankovicu, koji narod izabra Vas da ga predstavljate i stitite? Upitah mnoge ljude oko sebe za Vas i svi su mi se slatko nasmejali. Kako neko moze stititi gradjane, kad niko nije cuo za njega.

SkanSi

pre 9 godina

Nameće se jedno logično pitanje: Šta je Janković želeo da postigne sa iznošenjem u javnost deo dokumenata na osnovu kojih je, kako je ranije izjavio, podneo krivičnu prijavu protiv dvojice pripadnika Vojne policije, posle sukoba sa pripadnicima Žandarmerije tokom Parade ponosa. Treba da svako radi svoj deo posla, i da istražni organi i sud postupak dovedu do kraja, a on je trebao da reaguje ukoliko bude kršenja nekih ljudskih prava.

toto04

pre 9 godina

Za svaku grešku treba odgovarati. Prošlo je vreme protekcije i skrivanja istine ! Svako je imao slobodu dokazivanja u ovom slučaju,tako da će istina isplivati na videlo!!!

Areka

pre 9 godina

Bruka i sramota da se jedan ovakav zaštitnik građana ponaša i ophodi ucenjivački. Zašto se ne požali na svoju plati koja iznosi kao 100 plata na republičkom nivou. Koliko košta samo njegov vozni park.

Somborac

pre 9 godina

Gospodin Stefanovic je ,kao kljucni argument, pokazao krivicnu prijavu protif zandarma i to za krivicno delo napad na vojno lice u vrsenju duznosti. Ja sad ovde postavljam pitanje:Kakvu duznost su ta vojna lica vrsila? Koga su obezbedjivala? I ako je na to odgovor da su obezbedjivala premijerovog brata, pitam po kom osnovu? Jel on general u VS ili ?

:)

pre 9 godina

- ja sam video ugovor.
- kako ste videli ugovor kad je on kod mene u sefu.
- video sam deo ugovora.
- sta ste videli?
- to je drz. tajna, ne mogu vam reci.
- nije video ugovor.

ministre, lako je praviti se pametan dok niko ne postavlja kriticka pitanja, jednom uhvacen u lazi - uvek sumnjiv.

Areka

pre 9 godina

Bruka i sramota da se jedan ovakav zaštitnik građana ponaša i ophodi ucenjivački. Zašto se ne požali na svoju plati koja iznosi kao 100 plata na republičkom nivou. Koliko košta samo njegov vozni park.

ELEMIRII

pre 9 godina

Nepojmljivo mi je da neke snage u srbiji rade protiv države i naroda, vidi se ko to čini , njima je samo rušenje vlasti bitno a šta time gubi srbija i gradjani to očigledno nije njima problem, oni bi i narod menjali.

IDE - MILE - LAKOVACKOM - PRUGOM

pre 9 godina

Cini mi se da je Sasa Jankovic prekoracio svoja ovlastenja ovog puta, prosto mi nije jasno kako se upleo u ovu pricu, cini mi se na amaterski nacin. Prosto ne mogu da verujem sta se to desilo s njim kada je ovako nesto mogao da uradi, verovatno ybog necijeg interesa. Njegov posao jeste da stiti prava gradjana, kada mu se gradjani obrate, a ne da sam iznosi i pokazuje javno dokumenta. Istraga je u toku, tako da ne vidim ni jedan razlog da se on po tom pitanju oglasava pogotovu Javno. Nebojsa Stefanovic Ministar policije je lepo rekao da nece nikoga da spreci u iznosenju cinjenica, a posebno ne zastitnika gradjana. Tako da je svojim iskazom pokazao da bilo kakv pritisak od strane vlasti Sasa Jankovic nije imao, postavlja se samo pitanje od koga je, nadam se da ce se i to vremenom dokazati i otkriti. Tako da ne vidim gde je i u cemu je problem.