Nedelja, 18.01.2015.

14:59

DR: Ako bude moguće, da se odmorimo

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ne sumnja u motivaciju svojih igrača pred utakmicu sa Zadrom i istakao da će pokušati da neke odmori.

Izvor: JT

DR: Ako bude moguæe, da se odmorimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Bog Igre

pre 9 godina

Arojo covek ima 36 gidina pa igra 37 min po mecu tako da su te price o odmaranju smesne zna se da igrac najvise napreduje igrajuci utakmice tako da mi ovaj postulat Radonjizma o odmaranju igraca nije najjasniji...

Nataeos

pre 9 godina

Nema imperativ pobede, F4 je vec osiguran, sad bi trebao da stavi samo ove sto nemaju minutazu, bilo koji da je rezultat... Ostale da ubaci po malo, fokus na trening, i fizicku spremnost. Ali.. Ovo je Radonjic, ne zna.. Istrosice igrace bez potrebe, posle EL ce da nastave seriju poraza itd itd..dok svi ne izgore kao sto bese prosle sezone, i jos dosta drugih.. Grobarski pozdrav!

...

pre 9 godina

ne razumem ovr navijace zvezde kad su izgubili od galatasaraja,svi su dosli ovde da mu pricaju kako je on los trener ne zna nista i tako ti,a sad ga kunu u zvezde ovde
Realno on covek nema veze

111

pre 9 godina

Treba valjda da trenirate a ne da se odmarate. Zar se odmorom pogadjaju trojke koje promasujete?? Posle jakih treninga utakmica ti dodje ko odmor. A posle odmora kako da igras jaku utakmicu?? Ja ovo ne razumem..

vizura tastatura

pre 9 godina

I da igrate ceo januar slabo nikakav problem, ranije su ovi tzv. navijaci kukali zasto u januaru igramo dobro a u aprilu raspad. Sad kad igramo slabo u januaru opet ne valja. Ocigledno je da "poznavaoci" magicne igre smatraju da od oktobra do juna ekipa mora da igra u top formi, strucnjaci nema sta. Mogu da zamislim sta bi bilo da smo se raspadali od oktobra do januara kao Partizan, pa Radonjica bi lincovali. Sta ce covek kad ne ume da prodaje demagogiju kao neki da je ispadanje iz kupa Mitra Mirica 2 kola pre kraja prve faze uspeh. Nije Radonjic neki trener, ali kakvi su tzv. navijaci jos je i dobar...

Milan

pre 9 godina

Eh kakvi smo mi narod...Pre par meseci ga dizali u nebesa a sad posle nekoliko poraza pocelo zestoko pljuvanje...Ako mislite da ga pljujete posle svakog malo loseg rezlutata onda nemojte da ga dizete posle svakog dobrog...Jeste da je ovo krizni period al bolje sad nego kad se igra u plej ofu....Ja se samo nadam de ce ovo Zvezda prevazici i izaci malo jaca iz ovoga....

sve rade pogresno

pre 9 godina

Bolje ti je da odmoris igrace protiv Barselone, jer se oni tamo ne mogu pobediti. A sledeci vikend se igra u Podgorici, koja je po meni vaznija utakmica.

Vezbajte sut, napad, akcije, batalite odbranu. Problem je napad

dunda

pre 9 godina

Ne znam samo zbog cega ne bi bilo moguce i do koga je drugog to nego do Radonjica? Sta te sprecava u tome? Mozemo da izgubimo? Pa sta, ama bas nista ne gubimo time. Nemoj ni da svlacis dva igraca a ove ostale doziraj. Ne znam sto se stvara neka negativna atmosfera kad je ovaj poraz od Galate bukvalno prvi kiks ove sezone a uspona i padova mora biti. I jeste bolje da pad bude sad nego za par meseci. Bolja je sezona nego bilo koja prethodna, samo hrabro i pametno i bice sve kako valja...

zvezdas

pre 9 godina

vatreniii sam zvezdas,i sve komsije beze iz stanova kad igra zvezda,al radonjic tako losee vodi ekipu u zadnje vreme da ja neverujem,nek mi samo neko objasni kako su smeli onako da izgube od oslabljenog galatasaraja,treba ih sramota biti!!!

koja

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko! (Strucnjak iz geta, 18. januar 2015 15:30)

Da pokidao bi real i galatu, pogotovo tvoj strucnjak Dule sto sa slicnom ekipom vidim dere u Eurokrem kupu.

Ratko

pre 9 godina

Odmori celu petorku moramo da idemo na pobedu u Barseloni. Osecam da posle ovog sa Galatasarajem ima da ulazi sve u kos sto budemo sutnuli. Da li ce to biti dovoljno za pobedu videcemo. Igramo Euroligu ima da budemo jaki ko crna zemlja do plej ofa pocetkom aprila, posto smo sada u kriznom periodu a igramo sa najacima. Neprocenjivo ucenje i iskustvo mislim da se lako moze desiti da bez poraza zavrsimo kompletnu ABA ligu sve sa plej ofom. Samo napred Radonja vidi se stvaranje mocne Zvezde na duzi period sledece godine jurimo stepenik vise u Euroligi, sve se radi planski. Imamo Kalinica, Mitrovica, Dangubica, Tejica, Blazica, Jovica, Lazica koji sigurno ostaju i na taj kostur ce nadograditi jos jaci tim. Tek cemo mi da se igramo samo polako.

Kum

pre 9 godina

vatreniii sam zvezdas,i sve komsije beze iz stanova kad igra zvezda,al radonjic tako losee vodi ekipu u zadnje vreme da ja neverujem,nek mi samo neko objasni kako su smeli onako da izgube od oslabljenog galatasaraja,treba ih sramota biti!!!
(zvezdas, 18. januar 2015 16:26)

Oslabljeni Galatasaraj?? OSLABLJEN? :D

Daj covece, pokrij se usima...

Kum

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko!
(Strucnjak iz geta, 18. januar 2015 15:30)

Samo se ti nadaj i preti praznom puskom. Jedva cekamo da nam dodjete, pa da vas ljudski razmontiramo, ali svidja mi se taj vas strah. :)

alfa romeo

pre 9 godina

ali moguce je...ja bih ostavio kuci Bobija,Williamsa,Luku,a mozda i Kalinica....neka i igubimo,ali sam siguran da bi izgledali 30% bolje protiv Barse

matori

pre 9 godina

stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mesto a to je polufinale aba lige i finale srpske. osim para ova ekipa nema nista sto bi je odmaklo od proslogodisnje a upravo to je bio njen domet. realni kvalitet amera je isti kao i prosle sezone. i silb je dominirao par meseci pa onda buc, i bobi je bio cudo jedno vreme pa ga na kraju gagic cinio smesnim. zao mi je samo dangube i jovica ali sta ces kad vole pare a ne da uce i napreduju

ivan

pre 9 godina

Poraz od Zadra ili pobeda niti mnozi niti deli tako da Marjanovica,Mitrovica,Kalinica,Blazic,Lazica i Viliojamsa ne stavljati ni naklupu a a Cvorovic,Kaplanovic,tejic,Rebic da igraju po 30 minuta .Jbg svi smo mi treneri i selektori ali ja kao i mnogi vidim da je to vrlo neophodno .

d

pre 9 godina

o.k. oborili smo rekord. vreme je da jadransku ligu pocnemo da koristimo za dizanje forme, korigovanje nekih stvari i razigravanje mladih igraca. nama u aba rezultat vise nije bitan sve do plejofa.

veliki strumf

pre 9 godina

Pa ti si Kalinica i Bobija dobro odmorio protiv Galate - najbitnije momente su presedeli na klupi! Radonja je trener bez ikakvog osecaja za vodjenje utakmice: skoro uvek pocinje sa istom postavom, izmene su mu apsolutno sablonske i ne zavise od toka meca, od toga da li neko dobro igra ili ne (obicno mu je prva izmena Jaka, posle Jovic menja Vilijamsa, pa Kalinic Mitrovica ili cesce Dangubu, zatim krajem 1/4 ili pocetkom 2/4 Bobija menja Cirbes, Dzenkins uvek ulazi u 2/4, i ne zna koja mu je pozicija). I tako u krug. Umesto da Kalinu sad kad je u formi drzi 30+ minuta, on mu sedi na klupi. U Aba smo svakako prvi i ja bih svaki mec igrao sa klincima, a ostale odmarao za EL i plej of. Ali ovaj to ne zna.

zvezdas

pre 9 godina

Samo napred i samo hrabro. Do sada je uradjeno i vise od ocekivanog. Jedina zamerka od pocetka sezone vezana je za mec protiv turaka. Mislim da je nedostajalo zelje, volje, borbenosti. Odigrali su nekako mlako i meko. Sve ostalo, uzimajuci u obzir mladost ekipe, budzet kao i cinjenicu gde je KKCZ bila pre tri godine, je sasvim OK. A te zlonamerne komentare sledbenika slinojedca ostaviti po strani. Pas laje, a utakmice u EL prolaze. On su ionako sampioni tracarenja i podetanja. Napravili su takav pritisak da su u podredjenom polozaju voljom nekih ljudi, a time ustvari prikrivaju neuspehe na igrackom polju jer realno imaju skuplju i kvalitetniju ekipu od mnogih u ABA ligi ( a i sire).

Munze

pre 9 godina

Gledam Zvezdu od generacije Rajka Zizica i Zorana Radovica. Nikad goreg trenera nismo imali. Postavicemo sve rekorde i nista necemo uzeti

Delija

pre 9 godina

Obrukaliste se necu da vas gledam vise lako je dobiti Megu Krku to su timovi kvaliteta boljih ulicnih kosarkasa. ABA liga je najslabija liga u evropi. Debakal u areni od Galatasaraya neoprastam

doncavila

pre 9 godina

Malo mi je glupo da ja nekome drrzim predavanje ali mi se cini da preteranim odmaranjem igraca ustvari ih izbacujes iz ritma i forme !? Mislim da porazom od Galatasaraja smo izgubili mnogo vise od dva boda !Pozdrav svim zvezdasima a onima koji slave Svetog Jovana srecna slava !

ajme ajme

pre 9 godina

Kada je u pitanju psihicka priprema ekipe, igraca individualno, skidanje pritiska sa ekipe, motivisanje ekipe i igraca Radonja ne briljira i zato nema nijednu titulu koja se osvaja u finisu sezone...od kad je Williams pao sa formom pala je i Zvezda sa formom..ekipa ne sme da zavisi od jednog ili dva igraca, zato se i zove ekipa, TIM.

Vladica

pre 9 godina

Radonjicu , podnesi ostavku i spasi nas . tvoje neznanje je zapanjujuce . sve pozitivno u timu si unistio . Ni Covica na razumem , zar ne vidi da ekipa ima velike probleme i da su iz utakmice u utakmicu sve veci ?

zvezdas

pre 9 godina

Navijam za zvezdu ceo zivot ali ovaj covek mi ne uliva nikakvu sigurnost da ove godine osvojimo nesto kada dodu susreti u plej ofu sa partizanom Vujosevic ce ga nadmudriti kao i svaki put,znam da se mnogi nece sloziti sa mnom ali to je tako tuzno je gledati njegove reakcije na utakmici i poteze koje vuce,ovo sto su dosad ostvarili je samo zaslugom igraca koji su isto neiskusni i nikada nista nisu osvojili,kada vec nemamo iskusne igrace treba nam trener koji zna da iskoristi maksimum iz potencijala igraca koje imamo sto Radonjic ne zna,videcemo koje ce izgovore on i Covic koristiti na kraju sezone kada opet ostanemo kratkih rukava.

dado

pre 9 godina

Odmoriti glavne igrace i sutra i protiv Barse, taman malo da odmore i psihicki. Niko nece zamertiti poraz u Spaniji, ma sa kojom petorkom izasli. Samo hrabro i pre svega pametno do konacnog cilja - plasman u Euroleague sledece godine!

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko!

Brofasa

pre 9 godina

Svaki poraz treba iskoristiti kako bi se unapredile slabosti u igri. Trenutno, svakako je to šut. Protiv Galatasaraja su promašene brojne otvorene trojke, i to je dovelo do poraza. Nadam se da ljudi iz štaba znaju kako da unaprede taj segment igre. Dženkins, Blažić, Dangubić, Mitrović, čak i Vilijams, bi trebali da gule trojke posle treninga. Zadar je idealna prilika da se te promene implementiraju.

koja

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko! (Strucnjak iz geta, 18. januar 2015 15:30)

Da pokidao bi real i galatu, pogotovo tvoj strucnjak Dule sto sa slicnom ekipom vidim dere u Eurokrem kupu.

dunda

pre 9 godina

Ne znam samo zbog cega ne bi bilo moguce i do koga je drugog to nego do Radonjica? Sta te sprecava u tome? Mozemo da izgubimo? Pa sta, ama bas nista ne gubimo time. Nemoj ni da svlacis dva igraca a ove ostale doziraj. Ne znam sto se stvara neka negativna atmosfera kad je ovaj poraz od Galate bukvalno prvi kiks ove sezone a uspona i padova mora biti. I jeste bolje da pad bude sad nego za par meseci. Bolja je sezona nego bilo koja prethodna, samo hrabro i pametno i bice sve kako valja...

Brofasa

pre 9 godina

Svaki poraz treba iskoristiti kako bi se unapredile slabosti u igri. Trenutno, svakako je to šut. Protiv Galatasaraja su promašene brojne otvorene trojke, i to je dovelo do poraza. Nadam se da ljudi iz štaba znaju kako da unaprede taj segment igre. Dženkins, Blažić, Dangubić, Mitrović, čak i Vilijams, bi trebali da gule trojke posle treninga. Zadar je idealna prilika da se te promene implementiraju.

veliki strumf

pre 9 godina

Pa ti si Kalinica i Bobija dobro odmorio protiv Galate - najbitnije momente su presedeli na klupi! Radonja je trener bez ikakvog osecaja za vodjenje utakmice: skoro uvek pocinje sa istom postavom, izmene su mu apsolutno sablonske i ne zavise od toka meca, od toga da li neko dobro igra ili ne (obicno mu je prva izmena Jaka, posle Jovic menja Vilijamsa, pa Kalinic Mitrovica ili cesce Dangubu, zatim krajem 1/4 ili pocetkom 2/4 Bobija menja Cirbes, Dzenkins uvek ulazi u 2/4, i ne zna koja mu je pozicija). I tako u krug. Umesto da Kalinu sad kad je u formi drzi 30+ minuta, on mu sedi na klupi. U Aba smo svakako prvi i ja bih svaki mec igrao sa klincima, a ostale odmarao za EL i plej of. Ali ovaj to ne zna.

vizura tastatura

pre 9 godina

I da igrate ceo januar slabo nikakav problem, ranije su ovi tzv. navijaci kukali zasto u januaru igramo dobro a u aprilu raspad. Sad kad igramo slabo u januaru opet ne valja. Ocigledno je da "poznavaoci" magicne igre smatraju da od oktobra do juna ekipa mora da igra u top formi, strucnjaci nema sta. Mogu da zamislim sta bi bilo da smo se raspadali od oktobra do januara kao Partizan, pa Radonjica bi lincovali. Sta ce covek kad ne ume da prodaje demagogiju kao neki da je ispadanje iz kupa Mitra Mirica 2 kola pre kraja prve faze uspeh. Nije Radonjic neki trener, ali kakvi su tzv. navijaci jos je i dobar...

Munze

pre 9 godina

Gledam Zvezdu od generacije Rajka Zizica i Zorana Radovica. Nikad goreg trenera nismo imali. Postavicemo sve rekorde i nista necemo uzeti

zvezdas

pre 9 godina

Navijam za zvezdu ceo zivot ali ovaj covek mi ne uliva nikakvu sigurnost da ove godine osvojimo nesto kada dodu susreti u plej ofu sa partizanom Vujosevic ce ga nadmudriti kao i svaki put,znam da se mnogi nece sloziti sa mnom ali to je tako tuzno je gledati njegove reakcije na utakmici i poteze koje vuce,ovo sto su dosad ostvarili je samo zaslugom igraca koji su isto neiskusni i nikada nista nisu osvojili,kada vec nemamo iskusne igrace treba nam trener koji zna da iskoristi maksimum iz potencijala igraca koje imamo sto Radonjic ne zna,videcemo koje ce izgovore on i Covic koristiti na kraju sezone kada opet ostanemo kratkih rukava.

Kum

pre 9 godina

vatreniii sam zvezdas,i sve komsije beze iz stanova kad igra zvezda,al radonjic tako losee vodi ekipu u zadnje vreme da ja neverujem,nek mi samo neko objasni kako su smeli onako da izgube od oslabljenog galatasaraja,treba ih sramota biti!!!
(zvezdas, 18. januar 2015 16:26)

Oslabljeni Galatasaraj?? OSLABLJEN? :D

Daj covece, pokrij se usima...

ajme ajme

pre 9 godina

Kada je u pitanju psihicka priprema ekipe, igraca individualno, skidanje pritiska sa ekipe, motivisanje ekipe i igraca Radonja ne briljira i zato nema nijednu titulu koja se osvaja u finisu sezone...od kad je Williams pao sa formom pala je i Zvezda sa formom..ekipa ne sme da zavisi od jednog ili dva igraca, zato se i zove ekipa, TIM.

doncavila

pre 9 godina

Malo mi je glupo da ja nekome drrzim predavanje ali mi se cini da preteranim odmaranjem igraca ustvari ih izbacujes iz ritma i forme !? Mislim da porazom od Galatasaraja smo izgubili mnogo vise od dva boda !Pozdrav svim zvezdasima a onima koji slave Svetog Jovana srecna slava !

Kum

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko!
(Strucnjak iz geta, 18. januar 2015 15:30)

Samo se ti nadaj i preti praznom puskom. Jedva cekamo da nam dodjete, pa da vas ljudski razmontiramo, ali svidja mi se taj vas strah. :)

Ratko

pre 9 godina

Odmori celu petorku moramo da idemo na pobedu u Barseloni. Osecam da posle ovog sa Galatasarajem ima da ulazi sve u kos sto budemo sutnuli. Da li ce to biti dovoljno za pobedu videcemo. Igramo Euroligu ima da budemo jaki ko crna zemlja do plej ofa pocetkom aprila, posto smo sada u kriznom periodu a igramo sa najacima. Neprocenjivo ucenje i iskustvo mislim da se lako moze desiti da bez poraza zavrsimo kompletnu ABA ligu sve sa plej ofom. Samo napred Radonja vidi se stvaranje mocne Zvezde na duzi period sledece godine jurimo stepenik vise u Euroligi, sve se radi planski. Imamo Kalinica, Mitrovica, Dangubica, Tejica, Blazica, Jovica, Lazica koji sigurno ostaju i na taj kostur ce nadograditi jos jaci tim. Tek cemo mi da se igramo samo polako.

zvezdas

pre 9 godina

Samo napred i samo hrabro. Do sada je uradjeno i vise od ocekivanog. Jedina zamerka od pocetka sezone vezana je za mec protiv turaka. Mislim da je nedostajalo zelje, volje, borbenosti. Odigrali su nekako mlako i meko. Sve ostalo, uzimajuci u obzir mladost ekipe, budzet kao i cinjenicu gde je KKCZ bila pre tri godine, je sasvim OK. A te zlonamerne komentare sledbenika slinojedca ostaviti po strani. Pas laje, a utakmice u EL prolaze. On su ionako sampioni tracarenja i podetanja. Napravili su takav pritisak da su u podredjenom polozaju voljom nekih ljudi, a time ustvari prikrivaju neuspehe na igrackom polju jer realno imaju skuplju i kvalitetniju ekipu od mnogih u ABA ligi ( a i sire).

Milan

pre 9 godina

Eh kakvi smo mi narod...Pre par meseci ga dizali u nebesa a sad posle nekoliko poraza pocelo zestoko pljuvanje...Ako mislite da ga pljujete posle svakog malo loseg rezlutata onda nemojte da ga dizete posle svakog dobrog...Jeste da je ovo krizni period al bolje sad nego kad se igra u plej ofu....Ja se samo nadam de ce ovo Zvezda prevazici i izaci malo jaca iz ovoga....

ivan

pre 9 godina

Poraz od Zadra ili pobeda niti mnozi niti deli tako da Marjanovica,Mitrovica,Kalinica,Blazic,Lazica i Viliojamsa ne stavljati ni naklupu a a Cvorovic,Kaplanovic,tejic,Rebic da igraju po 30 minuta .Jbg svi smo mi treneri i selektori ali ja kao i mnogi vidim da je to vrlo neophodno .

sve rade pogresno

pre 9 godina

Bolje ti je da odmoris igrace protiv Barselone, jer se oni tamo ne mogu pobediti. A sledeci vikend se igra u Podgorici, koja je po meni vaznija utakmica.

Vezbajte sut, napad, akcije, batalite odbranu. Problem je napad

dado

pre 9 godina

Odmoriti glavne igrace i sutra i protiv Barse, taman malo da odmore i psihicki. Niko nece zamertiti poraz u Spaniji, ma sa kojom petorkom izasli. Samo hrabro i pre svega pametno do konacnog cilja - plasman u Euroleague sledece godine!

Vladica

pre 9 godina

Radonjicu , podnesi ostavku i spasi nas . tvoje neznanje je zapanjujuce . sve pozitivno u timu si unistio . Ni Covica na razumem , zar ne vidi da ekipa ima velike probleme i da su iz utakmice u utakmicu sve veci ?

alfa romeo

pre 9 godina

ali moguce je...ja bih ostavio kuci Bobija,Williamsa,Luku,a mozda i Kalinica....neka i igubimo,ali sam siguran da bi izgledali 30% bolje protiv Barse

Delija

pre 9 godina

Obrukaliste se necu da vas gledam vise lako je dobiti Megu Krku to su timovi kvaliteta boljih ulicnih kosarkasa. ABA liga je najslabija liga u evropi. Debakal u areni od Galatasaraya neoprastam

d

pre 9 godina

o.k. oborili smo rekord. vreme je da jadransku ligu pocnemo da koristimo za dizanje forme, korigovanje nekih stvari i razigravanje mladih igraca. nama u aba rezultat vise nije bitan sve do plejofa.

...

pre 9 godina

ne razumem ovr navijace zvezde kad su izgubili od galatasaraja,svi su dosli ovde da mu pricaju kako je on los trener ne zna nista i tako ti,a sad ga kunu u zvezde ovde
Realno on covek nema veze

111

pre 9 godina

Treba valjda da trenirate a ne da se odmarate. Zar se odmorom pogadjaju trojke koje promasujete?? Posle jakih treninga utakmica ti dodje ko odmor. A posle odmora kako da igras jaku utakmicu?? Ja ovo ne razumem..

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko!

matori

pre 9 godina

stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mesto a to je polufinale aba lige i finale srpske. osim para ova ekipa nema nista sto bi je odmaklo od proslogodisnje a upravo to je bio njen domet. realni kvalitet amera je isti kao i prosle sezone. i silb je dominirao par meseci pa onda buc, i bobi je bio cudo jedno vreme pa ga na kraju gagic cinio smesnim. zao mi je samo dangube i jovica ali sta ces kad vole pare a ne da uce i napreduju

zvezdas

pre 9 godina

vatreniii sam zvezdas,i sve komsije beze iz stanova kad igra zvezda,al radonjic tako losee vodi ekipu u zadnje vreme da ja neverujem,nek mi samo neko objasni kako su smeli onako da izgube od oslabljenog galatasaraja,treba ih sramota biti!!!

Nataeos

pre 9 godina

Nema imperativ pobede, F4 je vec osiguran, sad bi trebao da stavi samo ove sto nemaju minutazu, bilo koji da je rezultat... Ostale da ubaci po malo, fokus na trening, i fizicku spremnost. Ali.. Ovo je Radonjic, ne zna.. Istrosice igrace bez potrebe, posle EL ce da nastave seriju poraza itd itd..dok svi ne izgore kao sto bese prosle sezone, i jos dosta drugih.. Grobarski pozdrav!

Bog Igre

pre 9 godina

Arojo covek ima 36 gidina pa igra 37 min po mecu tako da su te price o odmaranju smesne zna se da igrac najvise napreduje igrajuci utakmice tako da mi ovaj postulat Radonjizma o odmaranju igraca nije najjasniji...

koja

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko! (Strucnjak iz geta, 18. januar 2015 15:30)

Da pokidao bi real i galatu, pogotovo tvoj strucnjak Dule sto sa slicnom ekipom vidim dere u Eurokrem kupu.

Delija

pre 9 godina

Obrukaliste se necu da vas gledam vise lako je dobiti Megu Krku to su timovi kvaliteta boljih ulicnih kosarkasa. ABA liga je najslabija liga u evropi. Debakal u areni od Galatasaraya neoprastam

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko!

zvezdas

pre 9 godina

vatreniii sam zvezdas,i sve komsije beze iz stanova kad igra zvezda,al radonjic tako losee vodi ekipu u zadnje vreme da ja neverujem,nek mi samo neko objasni kako su smeli onako da izgube od oslabljenog galatasaraja,treba ih sramota biti!!!

Munze

pre 9 godina

Gledam Zvezdu od generacije Rajka Zizica i Zorana Radovica. Nikad goreg trenera nismo imali. Postavicemo sve rekorde i nista necemo uzeti

Ratko

pre 9 godina

Odmori celu petorku moramo da idemo na pobedu u Barseloni. Osecam da posle ovog sa Galatasarajem ima da ulazi sve u kos sto budemo sutnuli. Da li ce to biti dovoljno za pobedu videcemo. Igramo Euroligu ima da budemo jaki ko crna zemlja do plej ofa pocetkom aprila, posto smo sada u kriznom periodu a igramo sa najacima. Neprocenjivo ucenje i iskustvo mislim da se lako moze desiti da bez poraza zavrsimo kompletnu ABA ligu sve sa plej ofom. Samo napred Radonja vidi se stvaranje mocne Zvezde na duzi period sledece godine jurimo stepenik vise u Euroligi, sve se radi planski. Imamo Kalinica, Mitrovica, Dangubica, Tejica, Blazica, Jovica, Lazica koji sigurno ostaju i na taj kostur ce nadograditi jos jaci tim. Tek cemo mi da se igramo samo polako.

matori

pre 9 godina

stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mesto a to je polufinale aba lige i finale srpske. osim para ova ekipa nema nista sto bi je odmaklo od proslogodisnje a upravo to je bio njen domet. realni kvalitet amera je isti kao i prosle sezone. i silb je dominirao par meseci pa onda buc, i bobi je bio cudo jedno vreme pa ga na kraju gagic cinio smesnim. zao mi je samo dangube i jovica ali sta ces kad vole pare a ne da uce i napreduju

...

pre 9 godina

ne razumem ovr navijace zvezde kad su izgubili od galatasaraja,svi su dosli ovde da mu pricaju kako je on los trener ne zna nista i tako ti,a sad ga kunu u zvezde ovde
Realno on covek nema veze

zvezdas

pre 9 godina

Navijam za zvezdu ceo zivot ali ovaj covek mi ne uliva nikakvu sigurnost da ove godine osvojimo nesto kada dodu susreti u plej ofu sa partizanom Vujosevic ce ga nadmudriti kao i svaki put,znam da se mnogi nece sloziti sa mnom ali to je tako tuzno je gledati njegove reakcije na utakmici i poteze koje vuce,ovo sto su dosad ostvarili je samo zaslugom igraca koji su isto neiskusni i nikada nista nisu osvojili,kada vec nemamo iskusne igrace treba nam trener koji zna da iskoristi maksimum iz potencijala igraca koje imamo sto Radonjic ne zna,videcemo koje ce izgovore on i Covic koristiti na kraju sezone kada opet ostanemo kratkih rukava.

Vladica

pre 9 godina

Radonjicu , podnesi ostavku i spasi nas . tvoje neznanje je zapanjujuce . sve pozitivno u timu si unistio . Ni Covica na razumem , zar ne vidi da ekipa ima velike probleme i da su iz utakmice u utakmicu sve veci ?

111

pre 9 godina

Treba valjda da trenirate a ne da se odmarate. Zar se odmorom pogadjaju trojke koje promasujete?? Posle jakih treninga utakmica ti dodje ko odmor. A posle odmora kako da igras jaku utakmicu?? Ja ovo ne razumem..

veliki strumf

pre 9 godina

Pa ti si Kalinica i Bobija dobro odmorio protiv Galate - najbitnije momente su presedeli na klupi! Radonja je trener bez ikakvog osecaja za vodjenje utakmice: skoro uvek pocinje sa istom postavom, izmene su mu apsolutno sablonske i ne zavise od toka meca, od toga da li neko dobro igra ili ne (obicno mu je prva izmena Jaka, posle Jovic menja Vilijamsa, pa Kalinic Mitrovica ili cesce Dangubu, zatim krajem 1/4 ili pocetkom 2/4 Bobija menja Cirbes, Dzenkins uvek ulazi u 2/4, i ne zna koja mu je pozicija). I tako u krug. Umesto da Kalinu sad kad je u formi drzi 30+ minuta, on mu sedi na klupi. U Aba smo svakako prvi i ja bih svaki mec igrao sa klincima, a ostale odmarao za EL i plej of. Ali ovaj to ne zna.

zvezdas

pre 9 godina

Samo napred i samo hrabro. Do sada je uradjeno i vise od ocekivanog. Jedina zamerka od pocetka sezone vezana je za mec protiv turaka. Mislim da je nedostajalo zelje, volje, borbenosti. Odigrali su nekako mlako i meko. Sve ostalo, uzimajuci u obzir mladost ekipe, budzet kao i cinjenicu gde je KKCZ bila pre tri godine, je sasvim OK. A te zlonamerne komentare sledbenika slinojedca ostaviti po strani. Pas laje, a utakmice u EL prolaze. On su ionako sampioni tracarenja i podetanja. Napravili su takav pritisak da su u podredjenom polozaju voljom nekih ljudi, a time ustvari prikrivaju neuspehe na igrackom polju jer realno imaju skuplju i kvalitetniju ekipu od mnogih u ABA ligi ( a i sire).

dunda

pre 9 godina

Ne znam samo zbog cega ne bi bilo moguce i do koga je drugog to nego do Radonjica? Sta te sprecava u tome? Mozemo da izgubimo? Pa sta, ama bas nista ne gubimo time. Nemoj ni da svlacis dva igraca a ove ostale doziraj. Ne znam sto se stvara neka negativna atmosfera kad je ovaj poraz od Galate bukvalno prvi kiks ove sezone a uspona i padova mora biti. I jeste bolje da pad bude sad nego za par meseci. Bolja je sezona nego bilo koja prethodna, samo hrabro i pametno i bice sve kako valja...

vizura tastatura

pre 9 godina

I da igrate ceo januar slabo nikakav problem, ranije su ovi tzv. navijaci kukali zasto u januaru igramo dobro a u aprilu raspad. Sad kad igramo slabo u januaru opet ne valja. Ocigledno je da "poznavaoci" magicne igre smatraju da od oktobra do juna ekipa mora da igra u top formi, strucnjaci nema sta. Mogu da zamislim sta bi bilo da smo se raspadali od oktobra do januara kao Partizan, pa Radonjica bi lincovali. Sta ce covek kad ne ume da prodaje demagogiju kao neki da je ispadanje iz kupa Mitra Mirica 2 kola pre kraja prve faze uspeh. Nije Radonjic neki trener, ali kakvi su tzv. navijaci jos je i dobar...

Kum

pre 9 godina

Pucate lagano, i to po šavovima. Loše selektiraš ekipu, izmene su ti katastrofalne, prevara od trenera. Ovakva ekipa, bilo ko drugi bi pokidao i Real i Galatu. Vodiš ekipu od 2 miliona evra, a pucaš već na polusezonu. Na kraju se pamte samo titule. Toliko!
(Strucnjak iz geta, 18. januar 2015 15:30)

Samo se ti nadaj i preti praznom puskom. Jedva cekamo da nam dodjete, pa da vas ljudski razmontiramo, ali svidja mi se taj vas strah. :)

doncavila

pre 9 godina

Malo mi je glupo da ja nekome drrzim predavanje ali mi se cini da preteranim odmaranjem igraca ustvari ih izbacujes iz ritma i forme !? Mislim da porazom od Galatasaraja smo izgubili mnogo vise od dva boda !Pozdrav svim zvezdasima a onima koji slave Svetog Jovana srecna slava !

dado

pre 9 godina

Odmoriti glavne igrace i sutra i protiv Barse, taman malo da odmore i psihicki. Niko nece zamertiti poraz u Spaniji, ma sa kojom petorkom izasli. Samo hrabro i pre svega pametno do konacnog cilja - plasman u Euroleague sledece godine!

Kum

pre 9 godina

vatreniii sam zvezdas,i sve komsije beze iz stanova kad igra zvezda,al radonjic tako losee vodi ekipu u zadnje vreme da ja neverujem,nek mi samo neko objasni kako su smeli onako da izgube od oslabljenog galatasaraja,treba ih sramota biti!!!
(zvezdas, 18. januar 2015 16:26)

Oslabljeni Galatasaraj?? OSLABLJEN? :D

Daj covece, pokrij se usima...

alfa romeo

pre 9 godina

ali moguce je...ja bih ostavio kuci Bobija,Williamsa,Luku,a mozda i Kalinica....neka i igubimo,ali sam siguran da bi izgledali 30% bolje protiv Barse

sve rade pogresno

pre 9 godina

Bolje ti je da odmoris igrace protiv Barselone, jer se oni tamo ne mogu pobediti. A sledeci vikend se igra u Podgorici, koja je po meni vaznija utakmica.

Vezbajte sut, napad, akcije, batalite odbranu. Problem je napad

Milan

pre 9 godina

Eh kakvi smo mi narod...Pre par meseci ga dizali u nebesa a sad posle nekoliko poraza pocelo zestoko pljuvanje...Ako mislite da ga pljujete posle svakog malo loseg rezlutata onda nemojte da ga dizete posle svakog dobrog...Jeste da je ovo krizni period al bolje sad nego kad se igra u plej ofu....Ja se samo nadam de ce ovo Zvezda prevazici i izaci malo jaca iz ovoga....

ajme ajme

pre 9 godina

Kada je u pitanju psihicka priprema ekipe, igraca individualno, skidanje pritiska sa ekipe, motivisanje ekipe i igraca Radonja ne briljira i zato nema nijednu titulu koja se osvaja u finisu sezone...od kad je Williams pao sa formom pala je i Zvezda sa formom..ekipa ne sme da zavisi od jednog ili dva igraca, zato se i zove ekipa, TIM.

Brofasa

pre 9 godina

Svaki poraz treba iskoristiti kako bi se unapredile slabosti u igri. Trenutno, svakako je to šut. Protiv Galatasaraja su promašene brojne otvorene trojke, i to je dovelo do poraza. Nadam se da ljudi iz štaba znaju kako da unaprede taj segment igre. Dženkins, Blažić, Dangubić, Mitrović, čak i Vilijams, bi trebali da gule trojke posle treninga. Zadar je idealna prilika da se te promene implementiraju.

ivan

pre 9 godina

Poraz od Zadra ili pobeda niti mnozi niti deli tako da Marjanovica,Mitrovica,Kalinica,Blazic,Lazica i Viliojamsa ne stavljati ni naklupu a a Cvorovic,Kaplanovic,tejic,Rebic da igraju po 30 minuta .Jbg svi smo mi treneri i selektori ali ja kao i mnogi vidim da je to vrlo neophodno .

d

pre 9 godina

o.k. oborili smo rekord. vreme je da jadransku ligu pocnemo da koristimo za dizanje forme, korigovanje nekih stvari i razigravanje mladih igraca. nama u aba rezultat vise nije bitan sve do plejofa.

Bog Igre

pre 9 godina

Arojo covek ima 36 gidina pa igra 37 min po mecu tako da su te price o odmaranju smesne zna se da igrac najvise napreduje igrajuci utakmice tako da mi ovaj postulat Radonjizma o odmaranju igraca nije najjasniji...

Nataeos

pre 9 godina

Nema imperativ pobede, F4 je vec osiguran, sad bi trebao da stavi samo ove sto nemaju minutazu, bilo koji da je rezultat... Ostale da ubaci po malo, fokus na trening, i fizicku spremnost. Ali.. Ovo je Radonjic, ne zna.. Istrosice igrace bez potrebe, posle EL ce da nastave seriju poraza itd itd..dok svi ne izgore kao sto bese prosle sezone, i jos dosta drugih.. Grobarski pozdrav!