Subota, 17.01.2015.

09:58

Kamenovana dva autobusa u Beogradu

Grupa od desetak nasilnika gađala je kamenicama autobus na liniji 511 u Ulici Stevana Filipovića.Kamenovan je i autobus na liniji 55 u Ulici Steve Milutinovića.

Izvor: Beta

Kamenovana dva autobusa u Beogradu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 9 godina

"Mnogo se energije troši i prepucavanja između vlasti i opozicije" ...
(e, 17. januar 2015 17:45)

Koje opozicije, sreće ti? Jes' ti kršten prijatelju?
Jedina prava opozicija, Z. Živković je izbačen protivustavno iz Parlamenta i nikom ništa. Na kraju će i nas početi da izbacuju i iz autobusa i iz stanova i iz gradova i opet nikom ništa... Monogi ovde ili namerno ne vide šta se radi, ili se plaše ili su glupi k'o kišne gliste.

Ivan

pre 9 godina

Svako ko malo prati navijacku scenu zna da je najtvrdje jezgro "zabranjenih" (navijaci partizana) iz Zeleznika. Pre ce biti da su oni kamenovali autobuse nego da su navijaci Zvezde gadjali sami sebe.

Beograd!

pre 9 godina

Pazi ovog iz provincije,poredi svoje selo ili gradić sa metropolom od 2 miliona ljudi,pa taxi do gajbe u Beogradu košta često preko 1000 dinara,a tebe verovatno 160,ovde ništa nije blizu i ne može se bajsom ili peške kući!

mattko

pre 9 godina

Gvozdeni konj sto ide po Beogradu smeta tim rolingstonsima sto su se tu dokotrljali sa koca i konopca , a malo ga se i boje, pa onako junacki udarise po njemu. A nasi staroBeogradjani kojih je sve manje i manje nece ni shavatiti kolika se cena sada placa za staru teznju da BG postane milionski grad.

detektiv bez imena

pre 9 godina

Neka stevanovic sa Vucicem raspisu nagradu za informaciju o pocinitelju i ako informacija bude tacna dodatno nagraditi a prestupnike rigorozno kazniti i naplatiti sva ostecenja,strah,sudske troskove pa da vidimo da li ce nekom pasti vise na pamet.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Grad Beograd osudio kamenovanje!??? Sta tu ima da se osudjuje, to je cist kriminal i tu bandu treba pronaci, uhapsiti pa na sud po hitnom postupku a onda u zatvor da se nauce malo redu.

prazne priče

pre 9 godina

izvinjavam se ali nisam mogao da zadržim smeh kad sam video podnaslov "grad Beograd osudio kamenovanje". Neeeee, najbolje da smo očekivali da će da podrže.
Nažalost, problem je što je to jedino što će da urade. ..da "energično osude takav vid divljaštva i da apeluju na vlasti da što pre pronađu krivce"...prazne priče se vrte u krug a papur trpi sve

e

pre 9 godina

Mnogo se energije troši i prepucavanja između vlasti i opozicije a nasilnici na ulicama i stadionima rade šta god hoće. Jadno je kada shvatiš da živiš u državi koja nemože da se izbori danas sa huliganima a sutra će to biti teroristi. Dali se još sećate utakmice reprezentacije u Milanu a i ove poslednje sa Albanijom? Netrebaju nam neprijatelji koji će unakaziti naš način života. Ovi su slobodni i rade baš kao da su angažovani da "smeštaju" Srbiji gde stignu. Muškarac sam,volim sport ali mi ni na kraj pameti nepada da idem na stadion jer tamo me ne poznaju a mogli bi mi razbiti glavu. Zavidim Englezima i Špancima kada kamera na stadinu prikaže majku koja drži uspavano dete i posmatra igru.

terminator

pre 9 godina

Bojim se da zakon uopšte ne predvidja adekvatnu kaznu za ovu vrstu kriminalaca. Ako ih ikada pohvataju, prvo će se ispostaviti da su svi ili većina maloletni.
Zapravo sam hteo da kažem da bi zakonska regulativa morala mnogo brže da se menja i uskladjuje sa potrebama društva.
Po mom mišljenju, potreba društva je da se čitav niz ovakvih i sličnih huliganskih ponašanja podvede pod posebno društveno opasna dela, koja bi onda bila višestruko strožijim kaznama sankcionisana. Poseban odeljak bi morale da čine sankcije za roditelje/staratelje maloletnih lica i da se to obradi tako da u praksi bude moguće sprovesti. Džaba ti zakon koji se ne primenjuje u praksi. Takodje, morao bi da se pronadje način da se postupak maksimalno ubrza/skrati.

Švica

pre 9 godina

Lako je:
- obustaviti prevoz za Železnik
- zamoliti stanovnike Železnika da pomognu u hvatanju kamenobacača
- kada svi budu uhapšeni, vratiti prevoz
- procesuirati kamenobacače i osuditi ih na oduzimanje imovine. Ako su maloletni i ako žive sa roditeljima, oduzeti svu imovinu roditelja (stan, kuću, auti, nameštaj, mašine, tehniku...). Imovinu prodati i od tih para kupiti dodatne autobuse za Železnik.
- kamenobacalče ne osuditi na zatvor, nego da narednih 10 godina obavljaju komunalne poslove u Železniku: pražnjenje septičkih jama, skupljanje smeća, čišćenje snega, obrezivanje drveća, čišćenje i farbanje parkova...
Strogo, ali pravedno.

Muke Panterove

pre 9 godina

Navijači Partizana gađali autobuse iz obesti očekujući u njima navijače Zvezde. To je cela istina i svako ko je malo upućen to zna.(Dušan, 17. januar 2015 15:06)

Ma normalno. Grobari su sinoc i gadjali papcima u Areni, i aktivirali PP aparat, drmali koseve, gadjali kesama sa urinom i jos kojesta. Kako drugacije.

Dušan

pre 9 godina

Navijači Partizana gađali autobuse iz obesti očekujući u njima navijače Zvezde. To je cela istina i svako ko je malo upućen to zna.

орах

pre 9 godina

камере на аутобусе.
малоумнике похапсити и послати на посматрање.
p.s. а шта на све ово каже град Београд. можда град и Град имају различите погледе на затечену проблематику.

reziel

pre 9 godina

neka komšije pripaze šta im deca rade ili neka idu peške, taksijem, kako ko hoće. za ovaj postupak ne treba ni u zatvor da idu nego jednostavno da odu daleko od civilizovanog sveta

Miss S

pre 9 godina

Kamenovanje ne treba "osuditi", treba naci pocinioce i primeniti adekvatne kazne. Bilo da su oni maloletni ili punoletni, ugrozavaju tudju bezbednost prilicno svesno.

Kiborg

pre 9 godina

Bio sam i ja jednom akter kada sam stajao u autobusu 309 i odjednom kroz staklo prolece kamencina meni na metar od glave bukvalno ..bilo je to pre nekih 2 godine.. Kad sam pogledao napolje video sam kako neki klinci od 15-17 beze .. omladina je dno zivota ,potpuno izgubljeni u vremenu i prostoru puni besa i mrznje ! Da se ne lazemo, buducnost srbije je veoma mracna ! I posle sto nas mrze svi... neprijatelj nam i ne treba

evo zasto

pre 9 godina

A zašto cela Srbija (čitaj republički budžet) mora da dotira taj GSP da beograđani imaju javni prevoz posle ponoći, a u većini drugih gradova javni prevoz radi do 10 ili 11 sati?

Samo beograđani treba da imaju maltene celu noć jeftin prevoz, ostatak Srbije je dovoljno bogat da plaća taksi ako se vraća iz provoda posle 10 ueveče!
(Veliki brat, 17. januar 2015 12:25)

a zasto ceo Beograd mora je dve decenije da iz svog budzeta izdvaja za nerazvijene krajeve ? Drugo zaboravljas dok je Djilas bio da se iz bas tog budzeta grada odvajao oko milijardu dinara koja je isla za zidanje skola i raznih ustanoa sirom Srbije. Pa paketici za novorodjencad i mnogo toga jos.To si zaboravio.Kao sto si zaboravaio da je Beogradu uzato 11 milijardi godisnje od soptvenih prihoda za republiku.
Beogradjani nocu nemaju jeftin prezvo nocna karta je skuplja od dnevne i nema mnogo autobusa nego po dva na linijama a i nisu sve linije nocne. Dalje Beograd nije neko manje mesto pa mozes lagano nogu pred nogu da dodjes kuci kad radis do 12 ili 2 ujutru ili radis od 4. Primer onaj iz Batajnice bi trebao da pesaci min dva sata do grada ako radi u gradu da bi stigao na posao ili sa posla. Ili ne daj boze da je u Sremcici par sati bi mu bilo malo. Shvati ``veliki brate`` Beograd je mesto koje ima dva miliona ljudi , ogroman je grad i ziv je 24h.

Mile

pre 9 godina

(Veliki brat, 17. januar 2015 12:25)
Zato sto je tebi taxi do kuce 100 dinara a nama 1000. Ili zato sto je nama nocni prevoz skuplji nego tebi taxi do kuce, moze i tako. Jel ti sad malo lakse?

dobro,..dobro...

pre 9 godina

@ (parkingman, 17. januar 2015 12:12)

Voleo bi da znam da li bi isto pisao da si se kojim slucajem ti ili neko od tvojih bliznjih nasao u tom trnutku u autobusu?

Ili si mozda ti sinoc bio u toj "veseloj druzini"?

matejaaleksa

pre 9 godina

Kao ne znaju da su to uradili tzv navijači kada su se vraćali sa utakmice sinoć.Ne bih im dao prevoz čitavom Železniku,jer su to "dobra deca i komšije".Pa neka čekaju čitav život prevoz posle,jer pošten čovek ga nadrlja

Jedna država, jedan vođa, jedan klub

pre 9 godina

Svi mediji u poslednjih nekoliko dana izgubili su svaku meru zbog jedne utakmice, zvane Top 16, masovno ludilo svesno se proizvodi a "čisto srbski" huligani uče da samo jedan klub može da postoji. Mediji u svemu ovome, pored jednog političara, navijača u kratkim pantalonama, zdušno učestvuju. Da li smo svesni koliko je mržnja u sportu prešla u društveno zlo?

NN

pre 9 godina

Ovo ce biti veliki izdadatak da se poprave autobusi, a novo zaposljavanje 800 do maksimum 1300 novih komunalnih policajaca nece biti veliki trosak za grad tj poreske obveznike Beograda.

Smederevac

pre 9 godina

Jedno dana će pisati!!!"Huligani napali MUP i premlatili sve kompletno.
Šofere bi trebalo naoružati kalašnjikovima pa nek onda napadaju.

detektiv Kokni Kol

pre 9 godina

Zeleznik? Jedan kosarkaski klub iz predgradja je sinoc igrao utakmicu i izgubio, sto dalje inplicira da su njegovi navijaci (limenke sever&panteri) besni posli kuci, sto dalje inplicira da su se onako besni odali alkoholu, sto dalje inplicira da su se ponapijali, sto dalje inplicira da su se pijani vratili kuci u Zeleznik i polupali autobuse. Hvala, hvala.....

Veliki brat

pre 9 godina

A zašto cela Srbija (čitaj republički budžet) mora da dotira taj GSP da beograđani imaju javni prevoz posle ponoći, a u većini drugih gradova javni prevoz radi do 10 ili 11 sati?

Samo beograđani treba da imaju maltene celu noć jeftin prevoz, ostatak Srbije je dovoljno bogat da plaća taksi ako se vraća iz provoda posle 10 ueveče!

Taman posla da neko ovo objavi

pre 9 godina

Da li su ovo bili papkari? Vreme, pola sata pre ponoći, odgovara. Ko je danima proizvodio papkare? Ko danima nije silazio sa "malog ekrana"? Danima se stvara ludačka atmosfera oko jedna utakmice, pa nisu papkari pali s neba, oni se masovno u ovoj zemlji proizvode. I kad neko pomene medije, oni odmah onu frazu - "za sve su novinari krivi, jel". Ove papkare stvarate već tri i po godine, otkako je Čović postao poverenik za spasavanje i veličanje "stuba srpbtva", uz podršku države.

A.

pre 9 godina

Putnici su pretrpeli šok i veliki strah,

Sad će iz Direkcije i gradske vlasti da nam objasne:
Da je karta skuplja, u svakom vozilu bi bio po jedan komunalni policajac koji bi sve snimio na mobilni telefon i napadači bi bili brzo uhvaćeni.

svasta

pre 9 godina

Vandalizam na sve strane. Nikada nece biti bolje u zemlji ciji stanovnici ni sami ne vode racuna o onome sto je njihovim parama nabavljeno. Izvinite,izem vam i fudbal i klubove i patriotizam, vi niste navijaci nego neizivljena deca koju roditelji ocigledno nisu dovoljno tukli i naucili sta sme da se radi.

parkingman

pre 9 godina

A sta je ovo ako nije terorizam? Ali kod nas se to zove zaje..ncija. Popilo se mozda malo vise i nista vise.
U mome selu su nedavno iz zaje..ancije obesni momci prevrnuli jedan parkirani autobus na ledja. Prica se, deco, da su hteli da vide je li musko ili zensko? Sve iz cistog mira i zaje..ancije.
(deda Paun, solunac, 17. januar 2015 10:47)Slažem se da su mladi puni energije koju ispoljavaju i na negativan način,ali kakve veze ima to sa terorizmom?Nije svako nasilje terorizam.Sa druge strane ogromna većina ta dece kada odraste postaće normalni,odgovorni i društveno korisni ljudi.

YNWA

pre 9 godina

@garavi
lepo je sto si tako dobar inspektor i sto si odmah razotkrio slucaj. samo se raspitaj malo bolje ciji navijaci su mnogo brojniji u zelezniku pa nam onda rasvetli slucaj...

Moca

pre 9 godina

@Veliki brat Samo da znaš, gradski noćni prevoz ide do 2.30h, i nije jeftin već košta 150 din po vožnji, i za njega ne važi nijedna mesečna markica, čak ni ona za zaposlene koja je najskuplja. To je gradska vlast smislila odavno kao način da pokupi "kajmak" jer u gradu od 2 miliona ima puno ljudi koji se svakoga dana voze posle 12h. Izvoli, dođi, pa da vidiš kada autobus ide na svakih pola sata a košta 150 din.

BVK

pre 9 godina

@ Vladimir B

Cisto sumnjam da je ovo sinoc u Zelezniku bilo etnicki motivisano. S druge, strane kada grupa raseljenih Srba proba da ode na liturgiju u mesto iz kog su proterani, a grupa lokalnih Albanaca ih zatim kamenuje, jasno je da je u pitanju etnicki motivisano nasilje i zato sledi takav naslov. Izgleda da pojedinci zaista nista ne razumeju.

Mita

pre 9 godina

pa to su isti oni iz arene!
(žžž, 17. januar 2015 10:19)

Pa,da.Pošto nisu mogli,jer im je njihov šef DB Srbije zabranio da prebiju igrače Galatasaraja,onda su morali da iskale svoj divljački bes na nedužnim ljudima.Oni svi rade za državu i DB,jer služe da neko ko nije dobar ili nije poslušan dobije koju "lekciju".Pre su služili da u ratovima "u kojima nismo učestvovali" maltretiraju druge nacije i naravno da se obogate na tuđoj nesreći,kao npr. Arkan ili Legija.Sada se koriste da prebiju nekoga,ko ne misli kao vlast.A,ovi bili ljuti jer nisu nikoga prebili večeras,pa morali da otvore ventil.Policija naravno ništa ne zna,niti je iko priveden,niti će biti išta od toga-pojeo vuk magarca...

MiIos

pre 9 godina

Ja se tačno sećam kad sam odustao od Srbije.
Bilo je to kad je jednom autobus 18 bio kamenovan u BGu, neki ljudi su povređeni. I ja se onda zamislim, pa čekaj, ovo kad se desi na Kosovu ili u Dalmaciji, onda kažemo kako nas mrze, kako nema tamo života za nas. Vidi ovo. Kamenovan autobus Srba u BGu.

Onda sam pomislio, možda bih bolje i mirnije živeo u Prištini, nego u Beogradu. Realno, od većine predsednika i ministara koje sam do sada imao, teško je zamisliti gore. Pa i broj Srba smanjio od 1990te brže nego u NDH za vreme Pavelića.

Koje je zlo stpsko društvo, to je neverovatno. Posle što su svi otišli od nas.

Alo

pre 9 godina

Kakve delije, pre će biti da su ovi napolju čekali zvezdine navijače. Nije prvi put da se navijačima omraženog tima ovako prave sačekuše.

Miladin

pre 9 godina

Nije bitno dali su to navijaci Zvezde ili Partizana vec sta je uradjeno.A o soku koji su pretrpeli putnici u busu da ne govorim.Ali dok drzava ne uredi sistem i ne bude sankcionisala takvo ponasanje ovakvih dogadjaja ce biti stalno.Uostalom takvo ponasanje je razlog zasto roditelji ne zele da vode decu na sportske manifestacije,a sad jos treba da strepimo i kad se vozimo autobusom.Uzas.

Savo Bačić Alimpić

pre 9 godina

Zeleznik,Lola fabrika...potreseni sinocnim porazom,navijaci Fmp ispred jedne od gazdinih posteno stecenih fabrika,kamenovali autobus.Nego jeste sigurni da su kamenjem gadjali,da nisu papcima?

deda Paun, solunac

pre 9 godina

A sta je ovo ako nije terorizam? Ali kod nas se to zove zaje..ncija. Popilo se mozda malo vise i nista vise.
U mome selu su nedavno iz zaje..ancije obesni momci prevrnuli jedan parkirani autobus na ledja. Prica se, deco, da su hteli da vide je li musko ili zensko? Sve iz cistog mira i zaje..ancije.

Sigrale se delije

pre 9 godina

... pa posto svinjski papci nisu mnogo pomogli, one se onako u silnoj muci latile kamenica... Koliko neko mora da bude prolupan, da bi prosvercovao svinjske papke i kolenice u donjem rublju?

Andjela

pre 9 godina

Bg je jedini grad na svetu gde na ulicama nema policije.
Sede u stanicama, gledaju tv i zabavljaju se, čekaju da im prodje smena...
Da su na ulicama, ovi manijaci bi vrlo brzo bilu uhvaćeni i poslati u ZATVORSKU LUDNICU (jer to nisu ljudi nego ludaci).

Gradjanin

pre 9 godina

Evo zasto treba zabraniti POSETU UTAKMICAMA I OSTALIMXSPORTSKIM DOGADJJIMA NAREDNIH 5 GODINA.
Verovatno su to DELIJE iz Arene koji su bili u crnim majicama sa natpisima Srbija.

Andjela

pre 9 godina

Bg je jedini grad na svetu gde na ulicama nema policije.
Sede u stanicama, gledaju tv i zabavljaju se, čekaju da im prodje smena...
Da su na ulicama, ovi manijaci bi vrlo brzo bilu uhvaćeni i poslati u ZATVORSKU LUDNICU (jer to nisu ljudi nego ludaci).

Savo Bačić Alimpić

pre 9 godina

Zeleznik,Lola fabrika...potreseni sinocnim porazom,navijaci Fmp ispred jedne od gazdinih posteno stecenih fabrika,kamenovali autobus.Nego jeste sigurni da su kamenjem gadjali,da nisu papcima?

Gradjanin

pre 9 godina

Evo zasto treba zabraniti POSETU UTAKMICAMA I OSTALIMXSPORTSKIM DOGADJJIMA NAREDNIH 5 GODINA.
Verovatno su to DELIJE iz Arene koji su bili u crnim majicama sa natpisima Srbija.

deda Paun, solunac

pre 9 godina

A sta je ovo ako nije terorizam? Ali kod nas se to zove zaje..ncija. Popilo se mozda malo vise i nista vise.
U mome selu su nedavno iz zaje..ancije obesni momci prevrnuli jedan parkirani autobus na ledja. Prica se, deco, da su hteli da vide je li musko ili zensko? Sve iz cistog mira i zaje..ancije.

Sigrale se delije

pre 9 godina

... pa posto svinjski papci nisu mnogo pomogli, one se onako u silnoj muci latile kamenica... Koliko neko mora da bude prolupan, da bi prosvercovao svinjske papke i kolenice u donjem rublju?

Kiborg

pre 9 godina

Bio sam i ja jednom akter kada sam stajao u autobusu 309 i odjednom kroz staklo prolece kamencina meni na metar od glave bukvalno ..bilo je to pre nekih 2 godine.. Kad sam pogledao napolje video sam kako neki klinci od 15-17 beze .. omladina je dno zivota ,potpuno izgubljeni u vremenu i prostoru puni besa i mrznje ! Da se ne lazemo, buducnost srbije je veoma mracna ! I posle sto nas mrze svi... neprijatelj nam i ne treba

MiIos

pre 9 godina

Ja se tačno sećam kad sam odustao od Srbije.
Bilo je to kad je jednom autobus 18 bio kamenovan u BGu, neki ljudi su povređeni. I ja se onda zamislim, pa čekaj, ovo kad se desi na Kosovu ili u Dalmaciji, onda kažemo kako nas mrze, kako nema tamo života za nas. Vidi ovo. Kamenovan autobus Srba u BGu.

Onda sam pomislio, možda bih bolje i mirnije živeo u Prištini, nego u Beogradu. Realno, od većine predsednika i ministara koje sam do sada imao, teško je zamisliti gore. Pa i broj Srba smanjio od 1990te brže nego u NDH za vreme Pavelića.

Koje je zlo stpsko društvo, to je neverovatno. Posle što su svi otišli od nas.

Mita

pre 9 godina

pa to su isti oni iz arene!
(žžž, 17. januar 2015 10:19)

Pa,da.Pošto nisu mogli,jer im je njihov šef DB Srbije zabranio da prebiju igrače Galatasaraja,onda su morali da iskale svoj divljački bes na nedužnim ljudima.Oni svi rade za državu i DB,jer služe da neko ko nije dobar ili nije poslušan dobije koju "lekciju".Pre su služili da u ratovima "u kojima nismo učestvovali" maltretiraju druge nacije i naravno da se obogate na tuđoj nesreći,kao npr. Arkan ili Legija.Sada se koriste da prebiju nekoga,ko ne misli kao vlast.A,ovi bili ljuti jer nisu nikoga prebili večeras,pa morali da otvore ventil.Policija naravno ništa ne zna,niti je iko priveden,niti će biti išta od toga-pojeo vuk magarca...

A.

pre 9 godina

Putnici su pretrpeli šok i veliki strah,

Sad će iz Direkcije i gradske vlasti da nam objasne:
Da je karta skuplja, u svakom vozilu bi bio po jedan komunalni policajac koji bi sve snimio na mobilni telefon i napadači bi bili brzo uhvaćeni.

detektiv Kokni Kol

pre 9 godina

Zeleznik? Jedan kosarkaski klub iz predgradja je sinoc igrao utakmicu i izgubio, sto dalje inplicira da su njegovi navijaci (limenke sever&panteri) besni posli kuci, sto dalje inplicira da su se onako besni odali alkoholu, sto dalje inplicira da su se ponapijali, sto dalje inplicira da su se pijani vratili kuci u Zeleznik i polupali autobuse. Hvala, hvala.....

Jedna država, jedan vođa, jedan klub

pre 9 godina

Svi mediji u poslednjih nekoliko dana izgubili su svaku meru zbog jedne utakmice, zvane Top 16, masovno ludilo svesno se proizvodi a "čisto srbski" huligani uče da samo jedan klub može da postoji. Mediji u svemu ovome, pored jednog političara, navijača u kratkim pantalonama, zdušno učestvuju. Da li smo svesni koliko je mržnja u sportu prešla u društveno zlo?

NN

pre 9 godina

Ovo ce biti veliki izdadatak da se poprave autobusi, a novo zaposljavanje 800 do maksimum 1300 novih komunalnih policajaca nece biti veliki trosak za grad tj poreske obveznike Beograda.

evo zasto

pre 9 godina

A zašto cela Srbija (čitaj republički budžet) mora da dotira taj GSP da beograđani imaju javni prevoz posle ponoći, a u većini drugih gradova javni prevoz radi do 10 ili 11 sati?

Samo beograđani treba da imaju maltene celu noć jeftin prevoz, ostatak Srbije je dovoljno bogat da plaća taksi ako se vraća iz provoda posle 10 ueveče!
(Veliki brat, 17. januar 2015 12:25)

a zasto ceo Beograd mora je dve decenije da iz svog budzeta izdvaja za nerazvijene krajeve ? Drugo zaboravljas dok je Djilas bio da se iz bas tog budzeta grada odvajao oko milijardu dinara koja je isla za zidanje skola i raznih ustanoa sirom Srbije. Pa paketici za novorodjencad i mnogo toga jos.To si zaboravio.Kao sto si zaboravaio da je Beogradu uzato 11 milijardi godisnje od soptvenih prihoda za republiku.
Beogradjani nocu nemaju jeftin prezvo nocna karta je skuplja od dnevne i nema mnogo autobusa nego po dva na linijama a i nisu sve linije nocne. Dalje Beograd nije neko manje mesto pa mozes lagano nogu pred nogu da dodjes kuci kad radis do 12 ili 2 ujutru ili radis od 4. Primer onaj iz Batajnice bi trebao da pesaci min dva sata do grada ako radi u gradu da bi stigao na posao ili sa posla. Ili ne daj boze da je u Sremcici par sati bi mu bilo malo. Shvati ``veliki brate`` Beograd je mesto koje ima dva miliona ljudi , ogroman je grad i ziv je 24h.

Švica

pre 9 godina

Lako je:
- obustaviti prevoz za Železnik
- zamoliti stanovnike Železnika da pomognu u hvatanju kamenobacača
- kada svi budu uhapšeni, vratiti prevoz
- procesuirati kamenobacače i osuditi ih na oduzimanje imovine. Ako su maloletni i ako žive sa roditeljima, oduzeti svu imovinu roditelja (stan, kuću, auti, nameštaj, mašine, tehniku...). Imovinu prodati i od tih para kupiti dodatne autobuse za Železnik.
- kamenobacalče ne osuditi na zatvor, nego da narednih 10 godina obavljaju komunalne poslove u Železniku: pražnjenje septičkih jama, skupljanje smeća, čišćenje snega, obrezivanje drveća, čišćenje i farbanje parkova...
Strogo, ali pravedno.

Smederevac

pre 9 godina

Jedno dana će pisati!!!"Huligani napali MUP i premlatili sve kompletno.
Šofere bi trebalo naoružati kalašnjikovima pa nek onda napadaju.

Miss S

pre 9 godina

Kamenovanje ne treba "osuditi", treba naci pocinioce i primeniti adekvatne kazne. Bilo da su oni maloletni ili punoletni, ugrozavaju tudju bezbednost prilicno svesno.

Taman posla da neko ovo objavi

pre 9 godina

Da li su ovo bili papkari? Vreme, pola sata pre ponoći, odgovara. Ko je danima proizvodio papkare? Ko danima nije silazio sa "malog ekrana"? Danima se stvara ludačka atmosfera oko jedna utakmice, pa nisu papkari pali s neba, oni se masovno u ovoj zemlji proizvode. I kad neko pomene medije, oni odmah onu frazu - "za sve su novinari krivi, jel". Ove papkare stvarate već tri i po godine, otkako je Čović postao poverenik za spasavanje i veličanje "stuba srpbtva", uz podršku države.

Mile

pre 9 godina

(Veliki brat, 17. januar 2015 12:25)
Zato sto je tebi taxi do kuce 100 dinara a nama 1000. Ili zato sto je nama nocni prevoz skuplji nego tebi taxi do kuce, moze i tako. Jel ti sad malo lakse?

Muke Panterove

pre 9 godina

Navijači Partizana gađali autobuse iz obesti očekujući u njima navijače Zvezde. To je cela istina i svako ko je malo upućen to zna.(Dušan, 17. januar 2015 15:06)

Ma normalno. Grobari su sinoc i gadjali papcima u Areni, i aktivirali PP aparat, drmali koseve, gadjali kesama sa urinom i jos kojesta. Kako drugacije.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Grad Beograd osudio kamenovanje!??? Sta tu ima da se osudjuje, to je cist kriminal i tu bandu treba pronaci, uhapsiti pa na sud po hitnom postupku a onda u zatvor da se nauce malo redu.

Alo

pre 9 godina

Kakve delije, pre će biti da su ovi napolju čekali zvezdine navijače. Nije prvi put da se navijačima omraženog tima ovako prave sačekuše.

Miladin

pre 9 godina

Nije bitno dali su to navijaci Zvezde ili Partizana vec sta je uradjeno.A o soku koji su pretrpeli putnici u busu da ne govorim.Ali dok drzava ne uredi sistem i ne bude sankcionisala takvo ponasanje ovakvih dogadjaja ce biti stalno.Uostalom takvo ponasanje je razlog zasto roditelji ne zele da vode decu na sportske manifestacije,a sad jos treba da strepimo i kad se vozimo autobusom.Uzas.

prazne priče

pre 9 godina

izvinjavam se ali nisam mogao da zadržim smeh kad sam video podnaslov "grad Beograd osudio kamenovanje". Neeeee, najbolje da smo očekivali da će da podrže.
Nažalost, problem je što je to jedino što će da urade. ..da "energično osude takav vid divljaštva i da apeluju na vlasti da što pre pronađu krivce"...prazne priče se vrte u krug a papur trpi sve

svasta

pre 9 godina

Vandalizam na sve strane. Nikada nece biti bolje u zemlji ciji stanovnici ni sami ne vode racuna o onome sto je njihovim parama nabavljeno. Izvinite,izem vam i fudbal i klubove i patriotizam, vi niste navijaci nego neizivljena deca koju roditelji ocigledno nisu dovoljno tukli i naucili sta sme da se radi.

BVK

pre 9 godina

@ Vladimir B

Cisto sumnjam da je ovo sinoc u Zelezniku bilo etnicki motivisano. S druge, strane kada grupa raseljenih Srba proba da ode na liturgiju u mesto iz kog su proterani, a grupa lokalnih Albanaca ih zatim kamenuje, jasno je da je u pitanju etnicki motivisano nasilje i zato sledi takav naslov. Izgleda da pojedinci zaista nista ne razumeju.

Veliki brat

pre 9 godina

A zašto cela Srbija (čitaj republički budžet) mora da dotira taj GSP da beograđani imaju javni prevoz posle ponoći, a u većini drugih gradova javni prevoz radi do 10 ili 11 sati?

Samo beograđani treba da imaju maltene celu noć jeftin prevoz, ostatak Srbije je dovoljno bogat da plaća taksi ako se vraća iz provoda posle 10 ueveče!

YNWA

pre 9 godina

@garavi
lepo je sto si tako dobar inspektor i sto si odmah razotkrio slucaj. samo se raspitaj malo bolje ciji navijaci su mnogo brojniji u zelezniku pa nam onda rasvetli slucaj...

Moca

pre 9 godina

@Veliki brat Samo da znaš, gradski noćni prevoz ide do 2.30h, i nije jeftin već košta 150 din po vožnji, i za njega ne važi nijedna mesečna markica, čak ni ona za zaposlene koja je najskuplja. To je gradska vlast smislila odavno kao način da pokupi "kajmak" jer u gradu od 2 miliona ima puno ljudi koji se svakoga dana voze posle 12h. Izvoli, dođi, pa da vidiš kada autobus ide na svakih pola sata a košta 150 din.

орах

pre 9 godina

камере на аутобусе.
малоумнике похапсити и послати на посматрање.
p.s. а шта на све ово каже град Београд. можда град и Град имају различите погледе на затечену проблематику.

dobro,..dobro...

pre 9 godina

@ (parkingman, 17. januar 2015 12:12)

Voleo bi da znam da li bi isto pisao da si se kojim slucajem ti ili neko od tvojih bliznjih nasao u tom trnutku u autobusu?

Ili si mozda ti sinoc bio u toj "veseloj druzini"?

matejaaleksa

pre 9 godina

Kao ne znaju da su to uradili tzv navijači kada su se vraćali sa utakmice sinoć.Ne bih im dao prevoz čitavom Železniku,jer su to "dobra deca i komšije".Pa neka čekaju čitav život prevoz posle,jer pošten čovek ga nadrlja

reziel

pre 9 godina

neka komšije pripaze šta im deca rade ili neka idu peške, taksijem, kako ko hoće. za ovaj postupak ne treba ni u zatvor da idu nego jednostavno da odu daleko od civilizovanog sveta

Dušan

pre 9 godina

Navijači Partizana gađali autobuse iz obesti očekujući u njima navijače Zvezde. To je cela istina i svako ko je malo upućen to zna.

terminator

pre 9 godina

Bojim se da zakon uopšte ne predvidja adekvatnu kaznu za ovu vrstu kriminalaca. Ako ih ikada pohvataju, prvo će se ispostaviti da su svi ili većina maloletni.
Zapravo sam hteo da kažem da bi zakonska regulativa morala mnogo brže da se menja i uskladjuje sa potrebama društva.
Po mom mišljenju, potreba društva je da se čitav niz ovakvih i sličnih huliganskih ponašanja podvede pod posebno društveno opasna dela, koja bi onda bila višestruko strožijim kaznama sankcionisana. Poseban odeljak bi morale da čine sankcije za roditelje/staratelje maloletnih lica i da se to obradi tako da u praksi bude moguće sprovesti. Džaba ti zakon koji se ne primenjuje u praksi. Takodje, morao bi da se pronadje način da se postupak maksimalno ubrza/skrati.

detektiv bez imena

pre 9 godina

Neka stevanovic sa Vucicem raspisu nagradu za informaciju o pocinitelju i ako informacija bude tacna dodatno nagraditi a prestupnike rigorozno kazniti i naplatiti sva ostecenja,strah,sudske troskove pa da vidimo da li ce nekom pasti vise na pamet.

zoran

pre 9 godina

"Mnogo se energije troši i prepucavanja između vlasti i opozicije" ...
(e, 17. januar 2015 17:45)

Koje opozicije, sreće ti? Jes' ti kršten prijatelju?
Jedina prava opozicija, Z. Živković je izbačen protivustavno iz Parlamenta i nikom ništa. Na kraju će i nas početi da izbacuju i iz autobusa i iz stanova i iz gradova i opet nikom ništa... Monogi ovde ili namerno ne vide šta se radi, ili se plaše ili su glupi k'o kišne gliste.

mattko

pre 9 godina

Gvozdeni konj sto ide po Beogradu smeta tim rolingstonsima sto su se tu dokotrljali sa koca i konopca , a malo ga se i boje, pa onako junacki udarise po njemu. A nasi staroBeogradjani kojih je sve manje i manje nece ni shavatiti kolika se cena sada placa za staru teznju da BG postane milionski grad.

Ivan

pre 9 godina

Svako ko malo prati navijacku scenu zna da je najtvrdje jezgro "zabranjenih" (navijaci partizana) iz Zeleznika. Pre ce biti da su oni kamenovali autobuse nego da su navijaci Zvezde gadjali sami sebe.

Beograd!

pre 9 godina

Pazi ovog iz provincije,poredi svoje selo ili gradić sa metropolom od 2 miliona ljudi,pa taxi do gajbe u Beogradu košta često preko 1000 dinara,a tebe verovatno 160,ovde ništa nije blizu i ne može se bajsom ili peške kući!

parkingman

pre 9 godina

A sta je ovo ako nije terorizam? Ali kod nas se to zove zaje..ncija. Popilo se mozda malo vise i nista vise.
U mome selu su nedavno iz zaje..ancije obesni momci prevrnuli jedan parkirani autobus na ledja. Prica se, deco, da su hteli da vide je li musko ili zensko? Sve iz cistog mira i zaje..ancije.
(deda Paun, solunac, 17. januar 2015 10:47)Slažem se da su mladi puni energije koju ispoljavaju i na negativan način,ali kakve veze ima to sa terorizmom?Nije svako nasilje terorizam.Sa druge strane ogromna većina ta dece kada odraste postaće normalni,odgovorni i društveno korisni ljudi.

e

pre 9 godina

Mnogo se energije troši i prepucavanja između vlasti i opozicije a nasilnici na ulicama i stadionima rade šta god hoće. Jadno je kada shvatiš da živiš u državi koja nemože da se izbori danas sa huliganima a sutra će to biti teroristi. Dali se još sećate utakmice reprezentacije u Milanu a i ove poslednje sa Albanijom? Netrebaju nam neprijatelji koji će unakaziti naš način života. Ovi su slobodni i rade baš kao da su angažovani da "smeštaju" Srbiji gde stignu. Muškarac sam,volim sport ali mi ni na kraj pameti nepada da idem na stadion jer tamo me ne poznaju a mogli bi mi razbiti glavu. Zavidim Englezima i Špancima kada kamera na stadinu prikaže majku koja drži uspavano dete i posmatra igru.

parkingman

pre 9 godina

A sta je ovo ako nije terorizam? Ali kod nas se to zove zaje..ncija. Popilo se mozda malo vise i nista vise.
U mome selu su nedavno iz zaje..ancije obesni momci prevrnuli jedan parkirani autobus na ledja. Prica se, deco, da su hteli da vide je li musko ili zensko? Sve iz cistog mira i zaje..ancije.
(deda Paun, solunac, 17. januar 2015 10:47)Slažem se da su mladi puni energije koju ispoljavaju i na negativan način,ali kakve veze ima to sa terorizmom?Nije svako nasilje terorizam.Sa druge strane ogromna većina ta dece kada odraste postaće normalni,odgovorni i društveno korisni ljudi.

Alo

pre 9 godina

Kakve delije, pre će biti da su ovi napolju čekali zvezdine navijače. Nije prvi put da se navijačima omraženog tima ovako prave sačekuše.

Veliki brat

pre 9 godina

A zašto cela Srbija (čitaj republički budžet) mora da dotira taj GSP da beograđani imaju javni prevoz posle ponoći, a u većini drugih gradova javni prevoz radi do 10 ili 11 sati?

Samo beograđani treba da imaju maltene celu noć jeftin prevoz, ostatak Srbije je dovoljno bogat da plaća taksi ako se vraća iz provoda posle 10 ueveče!

Dušan

pre 9 godina

Navijači Partizana gađali autobuse iz obesti očekujući u njima navijače Zvezde. To je cela istina i svako ko je malo upućen to zna.

detektiv Kokni Kol

pre 9 godina

Zeleznik? Jedan kosarkaski klub iz predgradja je sinoc igrao utakmicu i izgubio, sto dalje inplicira da su njegovi navijaci (limenke sever&panteri) besni posli kuci, sto dalje inplicira da su se onako besni odali alkoholu, sto dalje inplicira da su se ponapijali, sto dalje inplicira da su se pijani vratili kuci u Zeleznik i polupali autobuse. Hvala, hvala.....

Gradjanin

pre 9 godina

Evo zasto treba zabraniti POSETU UTAKMICAMA I OSTALIMXSPORTSKIM DOGADJJIMA NAREDNIH 5 GODINA.
Verovatno su to DELIJE iz Arene koji su bili u crnim majicama sa natpisima Srbija.

evo zasto

pre 9 godina

A zašto cela Srbija (čitaj republički budžet) mora da dotira taj GSP da beograđani imaju javni prevoz posle ponoći, a u većini drugih gradova javni prevoz radi do 10 ili 11 sati?

Samo beograđani treba da imaju maltene celu noć jeftin prevoz, ostatak Srbije je dovoljno bogat da plaća taksi ako se vraća iz provoda posle 10 ueveče!
(Veliki brat, 17. januar 2015 12:25)

a zasto ceo Beograd mora je dve decenije da iz svog budzeta izdvaja za nerazvijene krajeve ? Drugo zaboravljas dok je Djilas bio da se iz bas tog budzeta grada odvajao oko milijardu dinara koja je isla za zidanje skola i raznih ustanoa sirom Srbije. Pa paketici za novorodjencad i mnogo toga jos.To si zaboravio.Kao sto si zaboravaio da je Beogradu uzato 11 milijardi godisnje od soptvenih prihoda za republiku.
Beogradjani nocu nemaju jeftin prezvo nocna karta je skuplja od dnevne i nema mnogo autobusa nego po dva na linijama a i nisu sve linije nocne. Dalje Beograd nije neko manje mesto pa mozes lagano nogu pred nogu da dodjes kuci kad radis do 12 ili 2 ujutru ili radis od 4. Primer onaj iz Batajnice bi trebao da pesaci min dva sata do grada ako radi u gradu da bi stigao na posao ili sa posla. Ili ne daj boze da je u Sremcici par sati bi mu bilo malo. Shvati ``veliki brate`` Beograd je mesto koje ima dva miliona ljudi , ogroman je grad i ziv je 24h.

Savo Bačić Alimpić

pre 9 godina

Zeleznik,Lola fabrika...potreseni sinocnim porazom,navijaci Fmp ispred jedne od gazdinih posteno stecenih fabrika,kamenovali autobus.Nego jeste sigurni da su kamenjem gadjali,da nisu papcima?

BVK

pre 9 godina

@ Vladimir B

Cisto sumnjam da je ovo sinoc u Zelezniku bilo etnicki motivisano. S druge, strane kada grupa raseljenih Srba proba da ode na liturgiju u mesto iz kog su proterani, a grupa lokalnih Albanaca ih zatim kamenuje, jasno je da je u pitanju etnicki motivisano nasilje i zato sledi takav naslov. Izgleda da pojedinci zaista nista ne razumeju.

Sigrale se delije

pre 9 godina

... pa posto svinjski papci nisu mnogo pomogli, one se onako u silnoj muci latile kamenica... Koliko neko mora da bude prolupan, da bi prosvercovao svinjske papke i kolenice u donjem rublju?

deda Paun, solunac

pre 9 godina

A sta je ovo ako nije terorizam? Ali kod nas se to zove zaje..ncija. Popilo se mozda malo vise i nista vise.
U mome selu su nedavno iz zaje..ancije obesni momci prevrnuli jedan parkirani autobus na ledja. Prica se, deco, da su hteli da vide je li musko ili zensko? Sve iz cistog mira i zaje..ancije.

Andjela

pre 9 godina

Bg je jedini grad na svetu gde na ulicama nema policije.
Sede u stanicama, gledaju tv i zabavljaju se, čekaju da im prodje smena...
Da su na ulicama, ovi manijaci bi vrlo brzo bilu uhvaćeni i poslati u ZATVORSKU LUDNICU (jer to nisu ljudi nego ludaci).

MiIos

pre 9 godina

Ja se tačno sećam kad sam odustao od Srbije.
Bilo je to kad je jednom autobus 18 bio kamenovan u BGu, neki ljudi su povređeni. I ja se onda zamislim, pa čekaj, ovo kad se desi na Kosovu ili u Dalmaciji, onda kažemo kako nas mrze, kako nema tamo života za nas. Vidi ovo. Kamenovan autobus Srba u BGu.

Onda sam pomislio, možda bih bolje i mirnije živeo u Prištini, nego u Beogradu. Realno, od većine predsednika i ministara koje sam do sada imao, teško je zamisliti gore. Pa i broj Srba smanjio od 1990te brže nego u NDH za vreme Pavelića.

Koje je zlo stpsko društvo, to je neverovatno. Posle što su svi otišli od nas.

Taman posla da neko ovo objavi

pre 9 godina

Da li su ovo bili papkari? Vreme, pola sata pre ponoći, odgovara. Ko je danima proizvodio papkare? Ko danima nije silazio sa "malog ekrana"? Danima se stvara ludačka atmosfera oko jedna utakmice, pa nisu papkari pali s neba, oni se masovno u ovoj zemlji proizvode. I kad neko pomene medije, oni odmah onu frazu - "za sve su novinari krivi, jel". Ove papkare stvarate već tri i po godine, otkako je Čović postao poverenik za spasavanje i veličanje "stuba srpbtva", uz podršku države.

Muke Panterove

pre 9 godina

Navijači Partizana gađali autobuse iz obesti očekujući u njima navijače Zvezde. To je cela istina i svako ko je malo upućen to zna.(Dušan, 17. januar 2015 15:06)

Ma normalno. Grobari su sinoc i gadjali papcima u Areni, i aktivirali PP aparat, drmali koseve, gadjali kesama sa urinom i jos kojesta. Kako drugacije.

Mita

pre 9 godina

pa to su isti oni iz arene!
(žžž, 17. januar 2015 10:19)

Pa,da.Pošto nisu mogli,jer im je njihov šef DB Srbije zabranio da prebiju igrače Galatasaraja,onda su morali da iskale svoj divljački bes na nedužnim ljudima.Oni svi rade za državu i DB,jer služe da neko ko nije dobar ili nije poslušan dobije koju "lekciju".Pre su služili da u ratovima "u kojima nismo učestvovali" maltretiraju druge nacije i naravno da se obogate na tuđoj nesreći,kao npr. Arkan ili Legija.Sada se koriste da prebiju nekoga,ko ne misli kao vlast.A,ovi bili ljuti jer nisu nikoga prebili večeras,pa morali da otvore ventil.Policija naravno ništa ne zna,niti je iko priveden,niti će biti išta od toga-pojeo vuk magarca...

Jedna država, jedan vođa, jedan klub

pre 9 godina

Svi mediji u poslednjih nekoliko dana izgubili su svaku meru zbog jedne utakmice, zvane Top 16, masovno ludilo svesno se proizvodi a "čisto srbski" huligani uče da samo jedan klub može da postoji. Mediji u svemu ovome, pored jednog političara, navijača u kratkim pantalonama, zdušno učestvuju. Da li smo svesni koliko je mržnja u sportu prešla u društveno zlo?

Švica

pre 9 godina

Lako je:
- obustaviti prevoz za Železnik
- zamoliti stanovnike Železnika da pomognu u hvatanju kamenobacača
- kada svi budu uhapšeni, vratiti prevoz
- procesuirati kamenobacače i osuditi ih na oduzimanje imovine. Ako su maloletni i ako žive sa roditeljima, oduzeti svu imovinu roditelja (stan, kuću, auti, nameštaj, mašine, tehniku...). Imovinu prodati i od tih para kupiti dodatne autobuse za Železnik.
- kamenobacalče ne osuditi na zatvor, nego da narednih 10 godina obavljaju komunalne poslove u Železniku: pražnjenje septičkih jama, skupljanje smeća, čišćenje snega, obrezivanje drveća, čišćenje i farbanje parkova...
Strogo, ali pravedno.

Mile

pre 9 godina

(Veliki brat, 17. januar 2015 12:25)
Zato sto je tebi taxi do kuce 100 dinara a nama 1000. Ili zato sto je nama nocni prevoz skuplji nego tebi taxi do kuce, moze i tako. Jel ti sad malo lakse?

NN

pre 9 godina

Ovo ce biti veliki izdadatak da se poprave autobusi, a novo zaposljavanje 800 do maksimum 1300 novih komunalnih policajaca nece biti veliki trosak za grad tj poreske obveznike Beograda.

mattko

pre 9 godina

Gvozdeni konj sto ide po Beogradu smeta tim rolingstonsima sto su se tu dokotrljali sa koca i konopca , a malo ga se i boje, pa onako junacki udarise po njemu. A nasi staroBeogradjani kojih je sve manje i manje nece ni shavatiti kolika se cena sada placa za staru teznju da BG postane milionski grad.

Beograd!

pre 9 godina

Pazi ovog iz provincije,poredi svoje selo ili gradić sa metropolom od 2 miliona ljudi,pa taxi do gajbe u Beogradu košta često preko 1000 dinara,a tebe verovatno 160,ovde ništa nije blizu i ne može se bajsom ili peške kući!

Smederevac

pre 9 godina

Jedno dana će pisati!!!"Huligani napali MUP i premlatili sve kompletno.
Šofere bi trebalo naoružati kalašnjikovima pa nek onda napadaju.

matejaaleksa

pre 9 godina

Kao ne znaju da su to uradili tzv navijači kada su se vraćali sa utakmice sinoć.Ne bih im dao prevoz čitavom Železniku,jer su to "dobra deca i komšije".Pa neka čekaju čitav život prevoz posle,jer pošten čovek ga nadrlja

Ivan

pre 9 godina

Svako ko malo prati navijacku scenu zna da je najtvrdje jezgro "zabranjenih" (navijaci partizana) iz Zeleznika. Pre ce biti da su oni kamenovali autobuse nego da su navijaci Zvezde gadjali sami sebe.

Moca

pre 9 godina

@Veliki brat Samo da znaš, gradski noćni prevoz ide do 2.30h, i nije jeftin već košta 150 din po vožnji, i za njega ne važi nijedna mesečna markica, čak ni ona za zaposlene koja je najskuplja. To je gradska vlast smislila odavno kao način da pokupi "kajmak" jer u gradu od 2 miliona ima puno ljudi koji se svakoga dana voze posle 12h. Izvoli, dođi, pa da vidiš kada autobus ide na svakih pola sata a košta 150 din.

reziel

pre 9 godina

neka komšije pripaze šta im deca rade ili neka idu peške, taksijem, kako ko hoće. za ovaj postupak ne treba ni u zatvor da idu nego jednostavno da odu daleko od civilizovanog sveta

YNWA

pre 9 godina

@garavi
lepo je sto si tako dobar inspektor i sto si odmah razotkrio slucaj. samo se raspitaj malo bolje ciji navijaci su mnogo brojniji u zelezniku pa nam onda rasvetli slucaj...

Miladin

pre 9 godina

Nije bitno dali su to navijaci Zvezde ili Partizana vec sta je uradjeno.A o soku koji su pretrpeli putnici u busu da ne govorim.Ali dok drzava ne uredi sistem i ne bude sankcionisala takvo ponasanje ovakvih dogadjaja ce biti stalno.Uostalom takvo ponasanje je razlog zasto roditelji ne zele da vode decu na sportske manifestacije,a sad jos treba da strepimo i kad se vozimo autobusom.Uzas.

A.

pre 9 godina

Putnici su pretrpeli šok i veliki strah,

Sad će iz Direkcije i gradske vlasti da nam objasne:
Da je karta skuplja, u svakom vozilu bi bio po jedan komunalni policajac koji bi sve snimio na mobilni telefon i napadači bi bili brzo uhvaćeni.

Kiborg

pre 9 godina

Bio sam i ja jednom akter kada sam stajao u autobusu 309 i odjednom kroz staklo prolece kamencina meni na metar od glave bukvalno ..bilo je to pre nekih 2 godine.. Kad sam pogledao napolje video sam kako neki klinci od 15-17 beze .. omladina je dno zivota ,potpuno izgubljeni u vremenu i prostoru puni besa i mrznje ! Da se ne lazemo, buducnost srbije je veoma mracna ! I posle sto nas mrze svi... neprijatelj nam i ne treba

detektiv bez imena

pre 9 godina

Neka stevanovic sa Vucicem raspisu nagradu za informaciju o pocinitelju i ako informacija bude tacna dodatno nagraditi a prestupnike rigorozno kazniti i naplatiti sva ostecenja,strah,sudske troskove pa da vidimo da li ce nekom pasti vise na pamet.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Grad Beograd osudio kamenovanje!??? Sta tu ima da se osudjuje, to je cist kriminal i tu bandu treba pronaci, uhapsiti pa na sud po hitnom postupku a onda u zatvor da se nauce malo redu.

e

pre 9 godina

Mnogo se energije troši i prepucavanja između vlasti i opozicije a nasilnici na ulicama i stadionima rade šta god hoće. Jadno je kada shvatiš da živiš u državi koja nemože da se izbori danas sa huliganima a sutra će to biti teroristi. Dali se još sećate utakmice reprezentacije u Milanu a i ove poslednje sa Albanijom? Netrebaju nam neprijatelji koji će unakaziti naš način života. Ovi su slobodni i rade baš kao da su angažovani da "smeštaju" Srbiji gde stignu. Muškarac sam,volim sport ali mi ni na kraj pameti nepada da idem na stadion jer tamo me ne poznaju a mogli bi mi razbiti glavu. Zavidim Englezima i Špancima kada kamera na stadinu prikaže majku koja drži uspavano dete i posmatra igru.

zoran

pre 9 godina

"Mnogo se energije troši i prepucavanja između vlasti i opozicije" ...
(e, 17. januar 2015 17:45)

Koje opozicije, sreće ti? Jes' ti kršten prijatelju?
Jedina prava opozicija, Z. Živković je izbačen protivustavno iz Parlamenta i nikom ništa. Na kraju će i nas početi da izbacuju i iz autobusa i iz stanova i iz gradova i opet nikom ništa... Monogi ovde ili namerno ne vide šta se radi, ili se plaše ili su glupi k'o kišne gliste.

svasta

pre 9 godina

Vandalizam na sve strane. Nikada nece biti bolje u zemlji ciji stanovnici ni sami ne vode racuna o onome sto je njihovim parama nabavljeno. Izvinite,izem vam i fudbal i klubove i patriotizam, vi niste navijaci nego neizivljena deca koju roditelji ocigledno nisu dovoljno tukli i naucili sta sme da se radi.

Miss S

pre 9 godina

Kamenovanje ne treba "osuditi", treba naci pocinioce i primeniti adekvatne kazne. Bilo da su oni maloletni ili punoletni, ugrozavaju tudju bezbednost prilicno svesno.

орах

pre 9 godina

камере на аутобусе.
малоумнике похапсити и послати на посматрање.
p.s. а шта на све ово каже град Београд. можда град и Град имају различите погледе на затечену проблематику.

terminator

pre 9 godina

Bojim se da zakon uopšte ne predvidja adekvatnu kaznu za ovu vrstu kriminalaca. Ako ih ikada pohvataju, prvo će se ispostaviti da su svi ili većina maloletni.
Zapravo sam hteo da kažem da bi zakonska regulativa morala mnogo brže da se menja i uskladjuje sa potrebama društva.
Po mom mišljenju, potreba društva je da se čitav niz ovakvih i sličnih huliganskih ponašanja podvede pod posebno društveno opasna dela, koja bi onda bila višestruko strožijim kaznama sankcionisana. Poseban odeljak bi morale da čine sankcije za roditelje/staratelje maloletnih lica i da se to obradi tako da u praksi bude moguće sprovesti. Džaba ti zakon koji se ne primenjuje u praksi. Takodje, morao bi da se pronadje način da se postupak maksimalno ubrza/skrati.

prazne priče

pre 9 godina

izvinjavam se ali nisam mogao da zadržim smeh kad sam video podnaslov "grad Beograd osudio kamenovanje". Neeeee, najbolje da smo očekivali da će da podrže.
Nažalost, problem je što je to jedino što će da urade. ..da "energično osude takav vid divljaštva i da apeluju na vlasti da što pre pronađu krivce"...prazne priče se vrte u krug a papur trpi sve

dobro,..dobro...

pre 9 godina

@ (parkingman, 17. januar 2015 12:12)

Voleo bi da znam da li bi isto pisao da si se kojim slucajem ti ili neko od tvojih bliznjih nasao u tom trnutku u autobusu?

Ili si mozda ti sinoc bio u toj "veseloj druzini"?