Petak, 16.01.2015.

23:47

DR: Papci? Sve bilo kako treba

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je ekipa Galatasaraja bila bolja u trećem kolu Top 16 faze Evrolige.

Izvor: ÐN

DR: Papci? Sve bilo kako treba IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

sašo

pre 9 godina

Zvezdo počinješ da se roniš,pucaš polako.Dule te čeke u aprilu sprema ti zamku.Zamislite klub dobije sve utakmice u ABA ligi,a ispadne u doigravanju.Premijer bi nam uveo još 10posto na plate od tuge i zlobe.

Batko

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar (svetolik, 17. januar 2015 02:00)

Niko ne može tebi da zabrani da šalješ glupe komentare. I ovo je citat, a ne komentar

Takodje citat

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar (svetolik, 17. januar 2015 02:00)

Partizanu niko ne moze da zabrani da bude iz Zagreba.

Alexa

pre 9 godina

U ime Grobara ne menjajte ovog Radonjica. BTW gledam juce i kao grobar i Srbin se nerviram kako covek lagano gubi utakmicu I nema pojma kako da odreaguje, ali kao sto rekoh ne menjajte ga niposto!

lud, zbunjen, normalan...

pre 9 godina

Nikad ne komentarišem vesti o czv niti gledam utakmice jer me ne interesuju,samo bih voleo da mi neko objasni kako je to Radonjić juče bio odličan trener a danas ga svi pljujete, na fejsu milion grupe podrške te dnevna doza Radonje,Radonjizam kao lek... Šta ste očekivali da budete prvaci evrope???

realno

pre 9 godina

po ovim komentarima se vidi koliko volite svoj klub i postujete ga...do pre 2 nedelje bio je Radonjizam , Bobinator , majice , kalendari , ludila .... a sad su papci

Papci

pre 9 godina

Neko pametan je davno rekao: Par koji laje,ne ujeda! Kao i poslednje tri godine,laju,laju,laju i to je to.Mada bi extra bilo da se stalno igra protiv Kahe i Neptunasa!

Papci

pre 9 godina

Poslednji put? Da li je Radonjic Bog,Radonjizam,ili Radonja napolje? Da li Partizan ima silne milione,ili igraju za kikiriki? Da li je Vilijams najbolji stranac koji je ovde igrao,ili,ovaj Vilijams tezak promasaj,da li je X ili H? Jedno je sigurno,Fmp je promenio ime u CZ,a vi i kosarka ste isto sto Covic i postenje!

devlinjo

pre 9 godina

jao prestanite sa glupostima. Zvezda ima ekipu ne za top 8 nego za top 4. Jedino sto na klupi sedi klimac glavom. Tu je kraj svakoj priči.

radio

pre 9 godina

@Don Quijote jesu bacali svinjsku glavu na Figa u Barseloni ALI to tada nije bilo vredjanje po verskoj osnovi kao sada. Kako bi tebi bilo da neko vredja tvoju krsnu slavu ili Bozic? Zato decko je ovo katastrofa, vredjanje vere nikom dobro nije donelo.

мкг

pre 9 godina

Највећи кривац за поразе је очајна форма Вилијамса и његова жеља да пређе у неки други клуб, за много више пара.

only fools and horses

pre 9 godina

A vi baš morate da potencirate te papke. Dobro, sramota je, potpuno pogrešno. Ali zašto naši mediji imaju potrebu da potenciraju sve što je negativno sa naše strane. Kao da prizivate što veću kaznu i osudu od strane međunarodnih faktora.
Ne navijam za Zvezdu, i briga me što će Čović da plaća kaznu (doduše sa našim parama), ali nisam nešto primetio da su se Turski mediji posipali pepelom posle onog ubistva. I svi ostali se tako ponašaju, ako može da se prikrije nacionalna sramota, potrudiće se da to i urade, neće se baš pretrgnuti da to objave svima.

Korov brzo raste i gusi sve zivo

pre 9 godina

Ne pomaze ni google translator...nista ne razumem sta ovaj prica...
(Snezana Dakic ex-Mikic, 16. januar 2015 23:54)

Jedino da probas Vendilator, google stvarno nista sa smislom ne izbacuje, probao i Crnogorski, nista ...

Klint

pre 9 godina

Radonja je 100x puta veci gospodin od Vujosevica, Vujosevic je 100x bolji trener....nadam se da ce doci neko umesto Radonje, NE SMEMO da upropastimo ovu sezonu!!!!

Бојан

pre 9 godina

Ето шта је политика, са једне стране имамо јак буџет, добре играче, кога год хоћемо доведемо. А са друге стране, они црногорци држе Радоњића, Воли, и док је тако ова Звезда неће ништа велико да уради.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Konfuzniju izjavu odavno nisam citao. Kao da je covek u svojoj glavi drzao neko paralelno obracanje.
Elem, svi nesto pricaju o partiji iz snova Galate. Oni jesu odigrali dobro, ali je Zvezda daleko bolje igrala npr. u Istambulu nego veceras. Evo i Erceg je za EL izjavio da je utakmica bila neefikasna, ali da on nije siguran da li je to zbog sjajnih odbrana ili zbog nervoznog napada.

Don Quijote

pre 9 godina

Pustite prazne price, pad forme je ocigledan, i dobro je da je dosao sada a ne kasnije kada se dele trofeji. Utakmicu je odlucio katastrofalno los sut, onolike otvorene trojke promasene, za to ne moze biti kriv Radonjic. Sa 65 postignutih koseva ne dobija se utakmica. Ovi lazni moralisti nalazili su vrlo simpaticno kada su na Camp Nou navijaci Barçe bacali prasece glave na Luisa Figa. Sada se kao zgrazavaju nesto. I ja se slazem, nije trebalo da bacaju papke, bolje bi bile svinjske polutke, ali mnogo je kabasto.
Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Inace, evo vec 10-u utakmicu uzastopce ista prica: od kad je pocelo da se prica o "Zvezdinoj cetvrtini", ekipa je igra sve bledje i bledje. Danas 12 poena! A poenta svega je da tim koji igra sa jednom ipo varijantom u napadu ne moze bas svaki put da se izvuce na odbranu. DR mozda uradi solidnu pripremu utakmice, ali njegovo reagovanje za vreme iste je adekvatno penzioneru: sporo i konzervativno.

radonjizam

pre 9 godina

pokazalo se da je radonjic nedorastao da psihicki spremi tim za bilo kog protivnika bez obzira na njihovu snagu.on se prvi preda kod tih utakmica sto pokazuju rezultati i u prosloj i u ovoj godini.tek ce mu biti problem sa partizanom jer ce ta utakmica u polufinalu plej ofa odlucivati o euroligi.veceras sam hteo sebe da kaznim i uplatio sam 5ooo na galatasaraj kvota 4,4.ako pobedi zvezda radovacu se al karte za naredne utakmice necu moci kupiti.nazalost bio sam u pravu za radonju koji mi je doneo dobar materijalni dobitak al prazninu u srcu.drugi trener bi od ovih igraca napravio sampione i najprijatnije iznenadjenje eurolige a radonjic ce ih napraviti luzerima.

Nikola

pre 9 godina

"Nisam siguran da bi se u istoj situaciji neki ponašali isto.“

Steta za ovu recenicu, cenio sam ovog coveka kao trenera a pre svega sam cenio njegovu ljudskost.

alfa romeo

pre 9 godina

ovako...ima propusta u vodjenju ekipe DR-a,posebno kada je u pitanju rotacija(posebno u slucaju Kalinica);ali evidento je da nam treba iskusan igrac koji moze da prelomi utakmicu.To bi trebalo da bude igrac koji ce najveci deo koncentracije i snage trositi na napad,i da ima prosek od 14,15 poena na utakmici.Do pre mesec/mesec ipo dana igrali smo fantasticno,i sigurno da to nije slucajnost,i sigurno da Radonjic ima znanje i potencijal,ali bi trebalo nesto uciniti kako bi se vratila ona igra.Nadam se da nece biti kao prethodne sezone-mi padamo,komsije rastu..neka rastu oni,ali mi moramo biti konstanti.Nadam se dobroj trojci/cetvorci,koja ce biti dobar i konstantan igrac,da ga Radonja ne forsira u odbrani vec u napadu,a odbranu prepustiti Jaki,Lazicu,Kalinicu(koji igra jako dobro i u napadu i u odbrani),...

savan

pre 9 godina

generalno svaka cast, ostaje malo gorak okus u ustima jer se nije pobjedilo u Markovo ime, ali sta je tu je. Zivjela Zvezda, zivjela Srbija!

MK

pre 9 godina

Pa koje dodatno napredovanje? Sa ovom igron samo padanje i grcevira borba za plasman u fibale ABA lige a to ce biti veoma tesko, jer se Vlazic, Vilihams i Dzebkins nece vratiti na formu sa pocetka sezone. Za ovaj pad je kriv iskljucivo trener.

ADMIRAL

pre 9 godina

Treneru,nedopustivo je da se na ovom nivou prave takve amaterske greske,1\4 zadnji napad 11 sec. do kraja tvoj tim ima 3 (TRI ) faula dozvoljavas sut za tri a da ne seces faulom akciju.Za pocetak ti i onaj guzati igrac sa brojem 3 mars iz zvezde.

V

pre 9 godina

Imamo srecu da imamo mnogo jak tim za region, ali imamo brata Radonju, sve dok je on na klupi u ulozi trenera ne pise nam se dobro.

najgori trener u istoriji sporta, to sam rekao pre skoro 2 godine...

svašta

pre 9 godina

Koliko je Radonjić dobar trener,dovoljno govori podatak da je izgubio finale kupa Crne Gore od jedne Sutjeske i da je u čuvenoj utakmici kada je bilo 5 na 3 na parketu,u finalu protiv Partizana zatražio tajm aut.Međutim,nedopustivo je da se ovako sramno ponašanje nekih navijača ne osudi,već da se čak i opravdava.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Meč je izgubljen u 3/4 isključivo petorkom koja je igrala u tom trenutku.Bez Kalinića,Dženkinsa i Wilijamsa i to tako cijelu četvrtinu.U tom periodu su rasni šuteri Jaka i Jović ispalili 5 trojki i pogodili krompir,Jaka već duže vremena sam kao duh na 3 ne može da pogodi.Tek kako Radonjić cima i sječe Dženkinsa i koliko ga je ugušio ove sezone.pa šta samo reći za prošli meč protiv Mege gdje Dženkins igra 15 minuta dok Jaka divlja i ispucava se 25 minuta.Da li će neko da me ubijedi da je Jaka bolji šuter od Dženkinsa.Pa večeras se osjećalo da Dženkins može da proradi išli su ga prodori,ali avaj.Žalosno,nije da se očekuje top 8 ali se bar očekuje da dobijamo mečeve kući protiv Gal,Žal i Alb.

Floro Flores

pre 9 godina

TRECA godina kako ovaj "trener" na isti nacin vodi ekipu.. Blizi se prolece ekipa bez ideje,energije,apatija... Dokle vise? Pustite vi ABA ligu ,to je trecerazredno takmicenje,a i tu smo na misice dobili 50 posto utakmica

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Konfuzniju izjavu odavno nisam citao. Kao da je covek u svojoj glavi drzao neko paralelno obracanje.
Elem, svi nesto pricaju o partiji iz snova Galate. Oni jesu odigrali dobro, ali je Zvezda daleko bolje igrala npr. u Istambulu nego veceras. Evo i Erceg je za EL izjavio da je utakmica bila neefikasna, ali da on nije siguran da li je to zbog sjajnih odbrana ili zbog nervoznog napada.

svašta

pre 9 godina

Koliko je Radonjić dobar trener,dovoljno govori podatak da je izgubio finale kupa Crne Gore od jedne Sutjeske i da je u čuvenoj utakmici kada je bilo 5 na 3 na parketu,u finalu protiv Partizana zatražio tajm aut.Međutim,nedopustivo je da se ovako sramno ponašanje nekih navijača ne osudi,već da se čak i opravdava.

only fools and horses

pre 9 godina

A vi baš morate da potencirate te papke. Dobro, sramota je, potpuno pogrešno. Ali zašto naši mediji imaju potrebu da potenciraju sve što je negativno sa naše strane. Kao da prizivate što veću kaznu i osudu od strane međunarodnih faktora.
Ne navijam za Zvezdu, i briga me što će Čović da plaća kaznu (doduše sa našim parama), ali nisam nešto primetio da su se Turski mediji posipali pepelom posle onog ubistva. I svi ostali se tako ponašaju, ako može da se prikrije nacionalna sramota, potrudiće se da to i urade, neće se baš pretrgnuti da to objave svima.

Nikola

pre 9 godina

"Nisam siguran da bi se u istoj situaciji neki ponašali isto.“

Steta za ovu recenicu, cenio sam ovog coveka kao trenera a pre svega sam cenio njegovu ljudskost.

Floro Flores

pre 9 godina

TRECA godina kako ovaj "trener" na isti nacin vodi ekipu.. Blizi se prolece ekipa bez ideje,energije,apatija... Dokle vise? Pustite vi ABA ligu ,to je trecerazredno takmicenje,a i tu smo na misice dobili 50 posto utakmica

Korov brzo raste i gusi sve zivo

pre 9 godina

Ne pomaze ni google translator...nista ne razumem sta ovaj prica...
(Snezana Dakic ex-Mikic, 16. januar 2015 23:54)

Jedino da probas Vendilator, google stvarno nista sa smislom ne izbacuje, probao i Crnogorski, nista ...

Radonja odlazi

pre 9 godina

Meč je izgubljen u 3/4 isključivo petorkom koja je igrala u tom trenutku.Bez Kalinića,Dženkinsa i Wilijamsa i to tako cijelu četvrtinu.U tom periodu su rasni šuteri Jaka i Jović ispalili 5 trojki i pogodili krompir,Jaka već duže vremena sam kao duh na 3 ne može da pogodi.Tek kako Radonjić cima i sječe Dženkinsa i koliko ga je ugušio ove sezone.pa šta samo reći za prošli meč protiv Mege gdje Dženkins igra 15 minuta dok Jaka divlja i ispucava se 25 minuta.Da li će neko da me ubijedi da je Jaka bolji šuter od Dženkinsa.Pa večeras se osjećalo da Dženkins može da proradi išli su ga prodori,ali avaj.Žalosno,nije da se očekuje top 8 ali se bar očekuje da dobijamo mečeve kući protiv Gal,Žal i Alb.

MK

pre 9 godina

Pa koje dodatno napredovanje? Sa ovom igron samo padanje i grcevira borba za plasman u fibale ABA lige a to ce biti veoma tesko, jer se Vlazic, Vilihams i Dzebkins nece vratiti na formu sa pocetka sezone. Za ovaj pad je kriv iskljucivo trener.

V

pre 9 godina

Imamo srecu da imamo mnogo jak tim za region, ali imamo brata Radonju, sve dok je on na klupi u ulozi trenera ne pise nam se dobro.

najgori trener u istoriji sporta, to sam rekao pre skoro 2 godine...

radonjizam

pre 9 godina

pokazalo se da je radonjic nedorastao da psihicki spremi tim za bilo kog protivnika bez obzira na njihovu snagu.on se prvi preda kod tih utakmica sto pokazuju rezultati i u prosloj i u ovoj godini.tek ce mu biti problem sa partizanom jer ce ta utakmica u polufinalu plej ofa odlucivati o euroligi.veceras sam hteo sebe da kaznim i uplatio sam 5ooo na galatasaraj kvota 4,4.ako pobedi zvezda radovacu se al karte za naredne utakmice necu moci kupiti.nazalost bio sam u pravu za radonju koji mi je doneo dobar materijalni dobitak al prazninu u srcu.drugi trener bi od ovih igraca napravio sampione i najprijatnije iznenadjenje eurolige a radonjic ce ih napraviti luzerima.

Don Quijote

pre 9 godina

Pustite prazne price, pad forme je ocigledan, i dobro je da je dosao sada a ne kasnije kada se dele trofeji. Utakmicu je odlucio katastrofalno los sut, onolike otvorene trojke promasene, za to ne moze biti kriv Radonjic. Sa 65 postignutih koseva ne dobija se utakmica. Ovi lazni moralisti nalazili su vrlo simpaticno kada su na Camp Nou navijaci Barçe bacali prasece glave na Luisa Figa. Sada se kao zgrazavaju nesto. I ja se slazem, nije trebalo da bacaju papke, bolje bi bile svinjske polutke, ali mnogo je kabasto.
Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!

Alexa

pre 9 godina

U ime Grobara ne menjajte ovog Radonjica. BTW gledam juce i kao grobar i Srbin se nerviram kako covek lagano gubi utakmicu I nema pojma kako da odreaguje, ali kao sto rekoh ne menjajte ga niposto!

sašo

pre 9 godina

Zvezdo počinješ da se roniš,pucaš polako.Dule te čeke u aprilu sprema ti zamku.Zamislite klub dobije sve utakmice u ABA ligi,a ispadne u doigravanju.Premijer bi nam uveo još 10posto na plate od tuge i zlobe.

savan

pre 9 godina

generalno svaka cast, ostaje malo gorak okus u ustima jer se nije pobjedilo u Markovo ime, ali sta je tu je. Zivjela Zvezda, zivjela Srbija!

alfa romeo

pre 9 godina

ovako...ima propusta u vodjenju ekipe DR-a,posebno kada je u pitanju rotacija(posebno u slucaju Kalinica);ali evidento je da nam treba iskusan igrac koji moze da prelomi utakmicu.To bi trebalo da bude igrac koji ce najveci deo koncentracije i snage trositi na napad,i da ima prosek od 14,15 poena na utakmici.Do pre mesec/mesec ipo dana igrali smo fantasticno,i sigurno da to nije slucajnost,i sigurno da Radonjic ima znanje i potencijal,ali bi trebalo nesto uciniti kako bi se vratila ona igra.Nadam se da nece biti kao prethodne sezone-mi padamo,komsije rastu..neka rastu oni,ali mi moramo biti konstanti.Nadam se dobroj trojci/cetvorci,koja ce biti dobar i konstantan igrac,da ga Radonja ne forsira u odbrani vec u napadu,a odbranu prepustiti Jaki,Lazicu,Kalinicu(koji igra jako dobro i u napadu i u odbrani),...

lud, zbunjen, normalan...

pre 9 godina

Nikad ne komentarišem vesti o czv niti gledam utakmice jer me ne interesuju,samo bih voleo da mi neko objasni kako je to Radonjić juče bio odličan trener a danas ga svi pljujete, na fejsu milion grupe podrške te dnevna doza Radonje,Radonjizam kao lek... Šta ste očekivali da budete prvaci evrope???

realno

pre 9 godina

po ovim komentarima se vidi koliko volite svoj klub i postujete ga...do pre 2 nedelje bio je Radonjizam , Bobinator , majice , kalendari , ludila .... a sad su papci

Papci

pre 9 godina

Poslednji put? Da li je Radonjic Bog,Radonjizam,ili Radonja napolje? Da li Partizan ima silne milione,ili igraju za kikiriki? Da li je Vilijams najbolji stranac koji je ovde igrao,ili,ovaj Vilijams tezak promasaj,da li je X ili H? Jedno je sigurno,Fmp je promenio ime u CZ,a vi i kosarka ste isto sto Covic i postenje!

Takodje citat

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar (svetolik, 17. januar 2015 02:00)

Partizanu niko ne moze da zabrani da bude iz Zagreba.

devlinjo

pre 9 godina

jao prestanite sa glupostima. Zvezda ima ekipu ne za top 8 nego za top 4. Jedino sto na klupi sedi klimac glavom. Tu je kraj svakoj priči.

мкг

pre 9 godina

Највећи кривац за поразе је очајна форма Вилијамса и његова жеља да пређе у неки други клуб, за много више пара.

Batko

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar (svetolik, 17. januar 2015 02:00)

Niko ne može tebi da zabrani da šalješ glupe komentare. I ovo je citat, a ne komentar

Klint

pre 9 godina

Radonja je 100x puta veci gospodin od Vujosevica, Vujosevic je 100x bolji trener....nadam se da ce doci neko umesto Radonje, NE SMEMO da upropastimo ovu sezonu!!!!

radio

pre 9 godina

@Don Quijote jesu bacali svinjsku glavu na Figa u Barseloni ALI to tada nije bilo vredjanje po verskoj osnovi kao sada. Kako bi tebi bilo da neko vredja tvoju krsnu slavu ili Bozic? Zato decko je ovo katastrofa, vredjanje vere nikom dobro nije donelo.

Бојан

pre 9 godina

Ето шта је политика, са једне стране имамо јак буџет, добре играче, кога год хоћемо доведемо. А са друге стране, они црногорци држе Радоњића, Воли, и док је тако ова Звезда неће ништа велико да уради.

Papci

pre 9 godina

Neko pametan je davno rekao: Par koji laje,ne ujeda! Kao i poslednje tri godine,laju,laju,laju i to je to.Mada bi extra bilo da se stalno igra protiv Kahe i Neptunasa!

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Inace, evo vec 10-u utakmicu uzastopce ista prica: od kad je pocelo da se prica o "Zvezdinoj cetvrtini", ekipa je igra sve bledje i bledje. Danas 12 poena! A poenta svega je da tim koji igra sa jednom ipo varijantom u napadu ne moze bas svaki put da se izvuce na odbranu. DR mozda uradi solidnu pripremu utakmice, ali njegovo reagovanje za vreme iste je adekvatno penzioneru: sporo i konzervativno.

ADMIRAL

pre 9 godina

Treneru,nedopustivo je da se na ovom nivou prave takve amaterske greske,1\4 zadnji napad 11 sec. do kraja tvoj tim ima 3 (TRI ) faula dozvoljavas sut za tri a da ne seces faulom akciju.Za pocetak ti i onaj guzati igrac sa brojem 3 mars iz zvezde.

Don Quijote

pre 9 godina

Pustite prazne price, pad forme je ocigledan, i dobro je da je dosao sada a ne kasnije kada se dele trofeji. Utakmicu je odlucio katastrofalno los sut, onolike otvorene trojke promasene, za to ne moze biti kriv Radonjic. Sa 65 postignutih koseva ne dobija se utakmica. Ovi lazni moralisti nalazili su vrlo simpaticno kada su na Camp Nou navijaci Barçe bacali prasece glave na Luisa Figa. Sada se kao zgrazavaju nesto. I ja se slazem, nije trebalo da bacaju papke, bolje bi bile svinjske polutke, ali mnogo je kabasto.
Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!

only fools and horses

pre 9 godina

A vi baš morate da potencirate te papke. Dobro, sramota je, potpuno pogrešno. Ali zašto naši mediji imaju potrebu da potenciraju sve što je negativno sa naše strane. Kao da prizivate što veću kaznu i osudu od strane međunarodnih faktora.
Ne navijam za Zvezdu, i briga me što će Čović da plaća kaznu (doduše sa našim parama), ali nisam nešto primetio da su se Turski mediji posipali pepelom posle onog ubistva. I svi ostali se tako ponašaju, ako može da se prikrije nacionalna sramota, potrudiće se da to i urade, neće se baš pretrgnuti da to objave svima.

savan

pre 9 godina

generalno svaka cast, ostaje malo gorak okus u ustima jer se nije pobjedilo u Markovo ime, ali sta je tu je. Zivjela Zvezda, zivjela Srbija!

Nikola

pre 9 godina

"Nisam siguran da bi se u istoj situaciji neki ponašali isto.“

Steta za ovu recenicu, cenio sam ovog coveka kao trenera a pre svega sam cenio njegovu ljudskost.

svašta

pre 9 godina

Koliko je Radonjić dobar trener,dovoljno govori podatak da je izgubio finale kupa Crne Gore od jedne Sutjeske i da je u čuvenoj utakmici kada je bilo 5 na 3 na parketu,u finalu protiv Partizana zatražio tajm aut.Međutim,nedopustivo je da se ovako sramno ponašanje nekih navijača ne osudi,već da se čak i opravdava.

Takodje citat

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar (svetolik, 17. januar 2015 02:00)

Partizanu niko ne moze da zabrani da bude iz Zagreba.

alfa romeo

pre 9 godina

ovako...ima propusta u vodjenju ekipe DR-a,posebno kada je u pitanju rotacija(posebno u slucaju Kalinica);ali evidento je da nam treba iskusan igrac koji moze da prelomi utakmicu.To bi trebalo da bude igrac koji ce najveci deo koncentracije i snage trositi na napad,i da ima prosek od 14,15 poena na utakmici.Do pre mesec/mesec ipo dana igrali smo fantasticno,i sigurno da to nije slucajnost,i sigurno da Radonjic ima znanje i potencijal,ali bi trebalo nesto uciniti kako bi se vratila ona igra.Nadam se da nece biti kao prethodne sezone-mi padamo,komsije rastu..neka rastu oni,ali mi moramo biti konstanti.Nadam se dobroj trojci/cetvorci,koja ce biti dobar i konstantan igrac,da ga Radonja ne forsira u odbrani vec u napadu,a odbranu prepustiti Jaki,Lazicu,Kalinicu(koji igra jako dobro i u napadu i u odbrani),...

V

pre 9 godina

Imamo srecu da imamo mnogo jak tim za region, ali imamo brata Radonju, sve dok je on na klupi u ulozi trenera ne pise nam se dobro.

najgori trener u istoriji sporta, to sam rekao pre skoro 2 godine...

Batko

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar (svetolik, 17. januar 2015 02:00)

Niko ne može tebi da zabrani da šalješ glupe komentare. I ovo je citat, a ne komentar

MK

pre 9 godina

Pa koje dodatno napredovanje? Sa ovom igron samo padanje i grcevira borba za plasman u fibale ABA lige a to ce biti veoma tesko, jer se Vlazic, Vilihams i Dzebkins nece vratiti na formu sa pocetka sezone. Za ovaj pad je kriv iskljucivo trener.

Floro Flores

pre 9 godina

TRECA godina kako ovaj "trener" na isti nacin vodi ekipu.. Blizi se prolece ekipa bez ideje,energije,apatija... Dokle vise? Pustite vi ABA ligu ,to je trecerazredno takmicenje,a i tu smo na misice dobili 50 posto utakmica

Radonja odlazi

pre 9 godina

Meč je izgubljen u 3/4 isključivo petorkom koja je igrala u tom trenutku.Bez Kalinića,Dženkinsa i Wilijamsa i to tako cijelu četvrtinu.U tom periodu su rasni šuteri Jaka i Jović ispalili 5 trojki i pogodili krompir,Jaka već duže vremena sam kao duh na 3 ne može da pogodi.Tek kako Radonjić cima i sječe Dženkinsa i koliko ga je ugušio ove sezone.pa šta samo reći za prošli meč protiv Mege gdje Dženkins igra 15 minuta dok Jaka divlja i ispucava se 25 minuta.Da li će neko da me ubijedi da je Jaka bolji šuter od Dženkinsa.Pa večeras se osjećalo da Dženkins može da proradi išli su ga prodori,ali avaj.Žalosno,nije da se očekuje top 8 ali se bar očekuje da dobijamo mečeve kući protiv Gal,Žal i Alb.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Konfuzniju izjavu odavno nisam citao. Kao da je covek u svojoj glavi drzao neko paralelno obracanje.
Elem, svi nesto pricaju o partiji iz snova Galate. Oni jesu odigrali dobro, ali je Zvezda daleko bolje igrala npr. u Istambulu nego veceras. Evo i Erceg je za EL izjavio da je utakmica bila neefikasna, ali da on nije siguran da li je to zbog sjajnih odbrana ili zbog nervoznog napada.

Klint

pre 9 godina

Radonja je 100x puta veci gospodin od Vujosevica, Vujosevic je 100x bolji trener....nadam se da ce doci neko umesto Radonje, NE SMEMO da upropastimo ovu sezonu!!!!

Korov brzo raste i gusi sve zivo

pre 9 godina

Ne pomaze ni google translator...nista ne razumem sta ovaj prica...
(Snezana Dakic ex-Mikic, 16. januar 2015 23:54)

Jedino da probas Vendilator, google stvarno nista sa smislom ne izbacuje, probao i Crnogorski, nista ...

devlinjo

pre 9 godina

jao prestanite sa glupostima. Zvezda ima ekipu ne za top 8 nego za top 4. Jedino sto na klupi sedi klimac glavom. Tu je kraj svakoj priči.

radonjizam

pre 9 godina

pokazalo se da je radonjic nedorastao da psihicki spremi tim za bilo kog protivnika bez obzira na njihovu snagu.on se prvi preda kod tih utakmica sto pokazuju rezultati i u prosloj i u ovoj godini.tek ce mu biti problem sa partizanom jer ce ta utakmica u polufinalu plej ofa odlucivati o euroligi.veceras sam hteo sebe da kaznim i uplatio sam 5ooo na galatasaraj kvota 4,4.ako pobedi zvezda radovacu se al karte za naredne utakmice necu moci kupiti.nazalost bio sam u pravu za radonju koji mi je doneo dobar materijalni dobitak al prazninu u srcu.drugi trener bi od ovih igraca napravio sampione i najprijatnije iznenadjenje eurolige a radonjic ce ih napraviti luzerima.

sašo

pre 9 godina

Zvezdo počinješ da se roniš,pucaš polako.Dule te čeke u aprilu sprema ti zamku.Zamislite klub dobije sve utakmice u ABA ligi,a ispadne u doigravanju.Premijer bi nam uveo još 10posto na plate od tuge i zlobe.

Alexa

pre 9 godina

U ime Grobara ne menjajte ovog Radonjica. BTW gledam juce i kao grobar i Srbin se nerviram kako covek lagano gubi utakmicu I nema pojma kako da odreaguje, ali kao sto rekoh ne menjajte ga niposto!

мкг

pre 9 godina

Највећи кривац за поразе је очајна форма Вилијамса и његова жеља да пређе у неки други клуб, за много више пара.

Papci

pre 9 godina

Neko pametan je davno rekao: Par koji laje,ne ujeda! Kao i poslednje tri godine,laju,laju,laju i to je to.Mada bi extra bilo da se stalno igra protiv Kahe i Neptunasa!

Papci

pre 9 godina

Poslednji put? Da li je Radonjic Bog,Radonjizam,ili Radonja napolje? Da li Partizan ima silne milione,ili igraju za kikiriki? Da li je Vilijams najbolji stranac koji je ovde igrao,ili,ovaj Vilijams tezak promasaj,da li je X ili H? Jedno je sigurno,Fmp je promenio ime u CZ,a vi i kosarka ste isto sto Covic i postenje!

lud, zbunjen, normalan...

pre 9 godina

Nikad ne komentarišem vesti o czv niti gledam utakmice jer me ne interesuju,samo bih voleo da mi neko objasni kako je to Radonjić juče bio odličan trener a danas ga svi pljujete, na fejsu milion grupe podrške te dnevna doza Radonje,Radonjizam kao lek... Šta ste očekivali da budete prvaci evrope???

ADMIRAL

pre 9 godina

Treneru,nedopustivo je da se na ovom nivou prave takve amaterske greske,1\4 zadnji napad 11 sec. do kraja tvoj tim ima 3 (TRI ) faula dozvoljavas sut za tri a da ne seces faulom akciju.Za pocetak ti i onaj guzati igrac sa brojem 3 mars iz zvezde.

realno

pre 9 godina

po ovim komentarima se vidi koliko volite svoj klub i postujete ga...do pre 2 nedelje bio je Radonjizam , Bobinator , majice , kalendari , ludila .... a sad su papci

Бојан

pre 9 godina

Ето шта је политика, са једне стране имамо јак буџет, добре играче, кога год хоћемо доведемо. А са друге стране, они црногорци држе Радоњића, Воли, и док је тако ова Звезда неће ништа велико да уради.

radio

pre 9 godina

@Don Quijote jesu bacali svinjsku glavu na Figa u Barseloni ALI to tada nije bilo vredjanje po verskoj osnovi kao sada. Kako bi tebi bilo da neko vredja tvoju krsnu slavu ili Bozic? Zato decko je ovo katastrofa, vredjanje vere nikom dobro nije donelo.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Inace, evo vec 10-u utakmicu uzastopce ista prica: od kad je pocelo da se prica o "Zvezdinoj cetvrtini", ekipa je igra sve bledje i bledje. Danas 12 poena! A poenta svega je da tim koji igra sa jednom ipo varijantom u napadu ne moze bas svaki put da se izvuce na odbranu. DR mozda uradi solidnu pripremu utakmice, ali njegovo reagovanje za vreme iste je adekvatno penzioneru: sporo i konzervativno.