Četvrtak, 15.01.2015.

23:49

Pak: Perfidne laži protiv Nikolića

Kampanja tabloida protiv predsednika bazirana je na najperfidnijim lažima, kaže Stanislava Pak.

Izvor: Tanjug

Pak: Perfidne laži protiv Nikoliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

A.

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan (neuspesan) pokusaj da se napravi raskol u stranci koju podrzava vise od 50 % gradjana.
(Sinovac, 16. januar 2015 11:29)

Po ovom komentaru vidimo kako izjave političara menjaju stvarnost.
Neki dan je Vučić rekao da ih "podržava 48% građana".
Naravno, "zaboravio" je da dovrši rečenicu sa "koji su izašli na izbore".

dnodna

pre 9 godina

"podsećam na onu narodnu, da kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca", navela je Pak

Jel to ona o Nikoliću i Šešelju?

!!!!

pre 9 godina

Ovde prosecnom stanovniku nista nije jasno... al onom ko zna ko je i sta je ministarka Mihajlovic i zasto je ona u Vladi toliko visoko pozicionirana i zasto AV je drzi tu gde jeste i sto je nju pomerio sa resora energetike... sve mu je jasnije sto pretenduje na mesto koje Nikolic ima... e sad, bitno je da se smiri situacija i da ministarka obavlja taj resor koji je dobila, a da ne zabada oci tamo gde joj nije mesto! A Nikolic, on mora da se uozbilji malo i da malo vise utice na odluke koje Vlada donosu! Da napravi svoju sluzbu kontrole rada ministara! I da obavestava AV o mahinacijama koje ministri oce da naprave... Vlada je sacinjena od dosta agenata od uticaja i oni moraju da budu na oku i ne smeju da budu na kljucnim mestima, vec moraju da te kontakte iskoriste u svom resoru! Verujem i u Tomu i u Mihajlovicku da tamo gde jestu, da mogu da odrade najbolje za zemlju!

svetla buducnost

pre 9 godina

Ako neko slucajno licno poznaje Tomu, nek mu kaze da procita ove komentare, idealna prilika jer nema botova!

Cisto da vidi sta narod STVARNO misli o njima!!!

bojanns

pre 9 godina

@Pak
podsećam na onu narodnu, da kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca", navela je Pak.

Nikad nisam cuo ovu narodnu.

zoki falcon

pre 9 godina

Vrhunac neobrazovanosti i nevaspitanja je nazivati kineza "žutim"!
Je ste li ga Vi to savetovali da kaže ili neko drugi?
Ili ste Vi savetnik sa užom specijalnošću tumačenja kremanskih "proročanstava"?

ej bre alo bre

pre 9 godina

Doci ce cover bele kose. Kumu ce okrenuti ledja kad mu bejase najteze. Citace pod stare dane knjige. Gladovace. Sedece na cudnom belom materijalu, nepoznatom i do sad nevidjenom. Gradice velike sojenice. Jer je tako u mogucnosti. Imace imanje. Veliko. I gospodju koja obilazeci Srbiju u svili i kadifi govorase Srblju da ona sve radi za njihovo dobro. Imace dvojicu sinova koji ce biti najsposobniji u svojim zanatima. Jednom ce dati na upravu Kragujevac grad. Drugom okruglu stvar, mjehur, nalik na klupko vunice. Njegov drugi sin terace decu Srbalja da za tim klupkom trce i udaraju ga nogama.
Podanici njegovi nece voleti da citaju knjige. Slusace price coveka sede kose i mladica cudnih usana i ponasanja. Dok ih ne dovedu do propasti...

Dobro je, počelo je

pre 9 godina

Botovi SNS svom snagom protiv Nikolića. To je važnije od pisma Tomine savetnice. Osam meseci traje kampanja iza koje stoji Vučić, samo što to kao da niko ne vidi. Na udaru je i Dačić, i to niko kao da ne vidi. Ima trenutaka kad umišljeni političar krene sam protiv svih a onda se ovi okerenu svi protiv njega i on onda ide na prvim izborima.

fc

pre 9 godina

E pa neka je neko I rekao. taj covek stvarno kao da nema energije. I to sto ima je kao neko puvalo. mnogo je negativan. ne moze od takvog negativca da ispadne nesto. prosto to ne ide tako prirodno. Mislim da cak ni on ne voli to sto je tu gde jeste, ali valjda ne moze sada nazad

FP

pre 9 godina

'Pakuje' njega AV lagano,sad jedino predsednik malo u crkvu-pokajnicu,i onako je iskusan u Uskrsnjem postu(onomad kad je tokom buntovnickih studentskih dana, sedeo gladan na stiroporu) pa od kuma Vojka da trazi oprost.

mirko

pre 9 godina

Ne znam šta je Z.Mihajlović izjavilu u "nekom tabloidu", ali sam slušao intervju Nikolića u Ćirilici. To je najpoltronskiji intervju, koji je M.Marić uradio u svom životu, a majstor je za takve stvari.
Daleko sam od toga da cenim gosp. Mihalović, ali u ovom slučaju ne vidim ništa od ovoga što govori gosp. Pak.
Kritikovati se može svako, a posebno oni koji obavljaju javne funkcije, pošto T.Nikolić nije na položaju po rođenju, neko je to postao na izborima, onda svi koji imaju pravo glasa, mogu javno reći šta misle o njegovom predsednikovanju.

Aleksandar

pre 9 godina

@(Saul Goodman, 16. januar 2015 00:49)

Nisu potrebni živci, dovoljan je pendžetiran obraz.

A za sve koji pitaju gde su botovi, oni su Vođina divizija, ne bi me čudilo da na ovoj vesti i sami napadaju njegovog politikog oca. Ne može princ na tron dok ne ukloni oca...

bice bolje

pre 9 godina

Poceli da se kolju medjusobno, znao sam da njima ne treba opozicija da bi propali, ovakvi kakvi su nece dugo potrajati. Jako nesposobni i neuki ljudi vode drzavu ali narod je hteo postenu vlast, eto vam je sad gledajte.

bane

pre 9 godina

A kako je Toma dosao na vlast?
On nije ubio svog politickog oca Voju Seselja? On znaci nije nevaspitan...
Kako sejes, tako i zanjes...

Nebojsa

pre 9 godina

Ma sve same klevete tabloida i mutivoda... Predsednik zapravo nikada nije delegaciju Kine na celu sa premijerom nazvao "zutim ljudima", niti je prijavio da ima diplomu sa nekog "kaubojskog univerziteta", niti je gospodja Dragica sa rodbinom isla u Njujork u soping na racun drzave, to su sve same klevete i lazi (zbog kojih nam je Toma miliji i drazi...)

A.

pre 9 godina

Vikipedija:
Од јуна 2012. налази се на позицији шефа прес-службе, а од 2013. и саветника председника Републике Србије.

Da li to znači da član SNS obavlja (bar) dve funkcije?

bakela

pre 9 godina

u napredno-nazadnoj kući uveliko cveta cveće, pola se urotilo protiv dede, pola protiv tate, jetrve se biju preko svekrve, edipovci ‘oće tamo, jungovci i frojdovci oči povadiše, tako izgleda kada skorojevići obuku svilena armani odela, i malograđanke diorove suknjice pa još nabace litar crne mačke, smrdi pola srbije... e, narode kleti, šta i kaki arči tvoje novce a ti samo blejiš....

;)

pre 9 godina

Moj utisak je da je Nikolić prošao jer su oni koji su tabanali da dovedu DOS na vlast odlučili da kazne Tadića i DS zbog oživljavanja SPSa i prihvatanja njihovog modela rada. Činjenica je, da nije kažnjen Tadić i njegova ekipa, da sada ni Mihajlovićka ne bi bila ministarka, kao što je očigledno da Mihajlovćka iz kampanje nije izašla, samo što je sada članove DSa zmenila svojim kolegama. Da ime čime da se pohvali ne bi se osvrtala na rad kolega, ali pošto se njen rad ne vidi, mora da nađe način i obezbedi sebi prostor u medijima. Sve u svemu, kakav predsednik, takva i ministarka.

ekser

pre 9 godina

Gospodjo Pak, g. Nikolic se nikako ne moze nazvati "ocem" g. Mihajlovic. To se eventualno moze reci za profesora M. Labusa. Vec g. Dinkic je bio samo "ocuh", te predsednik samo moze biti "ocuh II". Samim tim "zlocin" koji cini ministarka, nema ni pribliznu tezinu onoj koju joj Vi pripisujete.
Uostalom, mozda bi ste i Vi promenili misljenje o pomenutom, da znate koliko i Zorana.

nn

pre 9 godina

mislim da se lepo svađaju,samo napred,oni koji su greškom glasali za vas mora da se podsete kakvi ste stvarno,prosti i nekulturni ,a oni koji vas vole,oni cvetaju,oni vas i vole što ste takvi,isti kao oni sami...

xl

pre 9 godina

dve napredne ,izblajhane plavuše,sa ogromnim egom,ogromnim platama koje daje ovaj glupavi narod i bez ikakvih rezultata.Ali zato se lepo svađaju,kao piljarice,a to je i njihov nivo,da mi oproste piljarice ,koje pošteno zarađuju...

krle - dron

pre 9 godina

Ako se uzme u obzir iz kakvog politickog meteza i 12-godisnje vladavine olosa je iznikao i predsednik i vlada onda se mogu razumeti ove decije bolesti na pocetku vladavine i da se oni prestrojavaju ka civilizaciji u hodu to je sasvim normalno.Za srbiju je vazno da i Toma i Vucic imaju zdrav razum a greske ce praviti i ispravljati jer im je okruzenje i to neposredno tako,uzmimo samo za primer ovu G-dju savetnicu,nju je tu nagurao onaj cuveni Antic,pa tomini rodjaci da i nespominjemo,znaci Toma ima problem neposrednog okruzenja inace nebi mu smestili nekoliko naivnih gafova,prvi da sa stranim investitorom drzi svecani govor u staklari u paracinu a da ga sutradan vodi u policiju na saslusanje kao kriminalca,to je nespojivo sa njegovom ulogom po ustavu,onda onaj cuveni Antic trubio je danima po medijima kako ce otkriti veliku aferu i to na konferenciju u predsednistvu drzave (da je se popeo na klupu ispred neke kafane pa da ga covek razume ),i sta se dogodi,hrvatska vojna obavestajna poturila dva hrvata da iz predsednikovog kabineta napadnu vladu i Vucica licno,oni nasi somovi od vojne obavestajne kako inace Toma zna da kaze neznaju nista sem vremenske prognoze.To su decije bolesti na jednoj strani kao sto se mora priznati da i Zorani trci jezik ispred pameti,nijedan ministar nesme javno da kritikuje predsednika,to nije njihov posao inace bi oni bili predsednici vlade i tu je Vuckov propust koji ce verovatno ispraviti,jednostavno zabrana svim ministrima na javno istupanje,IZRAEL!

Stojko

pre 9 godina

"Šta je stvarni motiv gospođe Mihajlović da se pridruži orkestriranoj kampanji protiv predsednika? Dirigent je dao znak?"

Pa recite javno već jednom ime tog dirigenta. Ili ipak ne, u tom slučaju možda vas izbaci iz orkestra? U svakom slučaju, svi vi zajedno svirate... što bi naš narod rekao.

andja

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti sam procitala u ovom tekstu! Sve sami citati iz nekog romana,o nekoj nepoznatoj i dalekoj zemlji, o nekom, nama neznanom, totalitarnom rezimu! Ave Cesare!

wtf

pre 9 godina

Zorana je za mastera covek, tj.zena i po. Bar joj fakultetska diploma nije falsifikovana. Ali gresi kada traži vise energije od čoveka koji je bio grobar...

biće izbora ove godine

pre 9 godina

Pa kad ste mogli da izdate i "ubijete" svog političkog oca Šešelja i da mu preotmete stranku onda to pravo valjda dopuštate i Zorani Mihajlović? SNS je stranka satrapa i oceubica, gomila nesposobnih i nemoralnih ljudi sa ogromnom i bolesnom ambicijom da se obogate i zako popune prazninu koju nose u sebi i šta je sad tu pogrešno uradila Zorana Mihajlović. Ona je samo rekla ono što 90% članova stranke misli ali ne sme da kaže u strahu da im se san o moči i bogatstvu ne izmakne. Sazovite stranačku sednicu i uklonite tumor dok nije metastazirao ili raspišite izbore, samo nemojte da nama objašnjavate kako marsovci i crveni kmeri vode kampanju protiv ugleda Tome diplome...

pakovanje

pre 9 godina

"kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca" - upravo je opisala šta je Nikolić uradio svom političkom ocu Šešelju.

Alex

pre 9 godina

..."Tokom katastrofalnih poplava, zahvaljujući njegovom ugledu i zalaganju...". Bilo bi smešno da nije žalosno. Tomin ugled u svetu... mali žutu ljudi...

Roditelj

pre 9 godina

Dotična je htela reći:
Nemoj slučajno da neko pokuša da kritikuje rad našeg polupismenog i nesposobnog predsednika. A najgori jeres je ako neko samo pomisli da bi ga trebalo zameniti.
Daleko da je u ovom tekst napadnuta osoba bolja od ostalih iz stranke i da bi ona trebala biti predsednik, ali od ovog nije tesko naći boljeg.

жика

pre 9 godina

Za izreku da loš kada dođe na vlast ubija prvo oca nisam čuo ali za narodnu izreku pametnog čoveka ne treba savetovati a budalu ne treba ni pokušavati sam čuo......

Бата Жива

pre 9 godina

Што рече неко у коментарима, шта ботови сад да раде?! Кога да бране, коме минус да дај?! :-D

Bogdan

pre 9 godina

"Tukli se čobani preko magarca".
Vučić vuče u Evropu a Toma koči - više veruje Putinu.
Ja više volim Ruse, a išao bih u EU.
U slučaju rata narod neće pitati političare.Bićemo sa Rusima!

žarko

pre 9 godina

Alo bre! Pa nije predsednik beli medved ili direktor svemira, pa da ne smeju graïani da iznose svoje mišljenje o njegovom radu. Ja sam na primer totalno razočaran njegove neinventivnosti i zaprepašćen uvek promašenih i deplasiranih postupaka.

Zare

pre 9 godina

Gospodjo Pak, nisam čuo nikad da se G. Nikolić osvrće na to što su ti isti mediji čerečili mnoge ličnosti bivše vlasti, nekad opravdano nekad ne. Zbog ove činjenice nema pravo ni On na žalbu. Pozdrav!

dinar da udjem dva da izadjem

pre 9 godina

Cim potrcko nesto zezne EU naplati kako kaze seki papir za wc . Ima da vas rasture isto kako su vas i napravili.

Siniša

pre 9 godina

" Takođe, kako je dodala, kritikovati čoveka koji ti je dao šansu, to nije spojivo sa srpskim moralom."
Ajde molim te objasni mi i definisi srpski moral!!!

srrrrrdjan

pre 9 godina

Neotesani Nikolic protiv nestrucne i drske Mihajlovic? Veoma koristan sukob dve osobe od kojih ni jedna ni druga - po svom znanju, strucnosti i opstoj kulturi - realno ne zasluzuju da se nalaze na pozicijama na kojima se sada nalaze. Utisak je ipak da se polako krecemo u pozitivnom pravcu - Nikolic bi mogao da postane sekretar pcelarskog drustva iz Bajcetine a Mihajlovicka higijenski tehnicar u sluzbi odrzavanja transformatora struje u Beogradu. Pravi covek na pravom mestu, ideal svakog savremenog drustva!!!

Milanus

pre 9 godina

Bilo je jasno od samog pocetka. Vucic izbacuje Tomu iz stranke odmah po isteku Tominog mandata.
Ne vidim ni jedan komentar nasih dragih SNS-ovaca :)

observer

pre 9 godina

Kada se ovako prenese ceo tekst izjave ove gosodje, hteli ili ne novinari sasvim lepo nahvale predsednikov rad. Gospodo novinari, da li je to vas osnovni cilj? Ja tu onda ne vidim razliku izmedju vas i ove gospodje! Ispada da ste svi vi Valter...

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Dobar djak je uvek spreman da skin professor sa katedre.Metode dolaska na površinu su site bile i kid današnjeg
predsednika Nikoliča ,koje sada koreisti gospodja Mihajlović. Nikoliću je trebalo dvadesetak godina da stegne na vrh,tako da se i Mihalovićka može da ponada sličnom uspehu.Inače ova rana u SNS narodu odgovara posebno zbog kadrova kao što Mihajlovićka i Gašić kao ministri i dežurni kritizeri prošlosti u Skupštini sRbije u likovima
Babiča,Djukanovića,Martinovićai onog gospodina koji juče rečeda je bivša vlast ostavila veće posledice od svih
sankcija i bombardovanja i otvori još jednu stranicu knjige prevara kojom su došli na vlast.

Jeremija

pre 9 godina

Srbija je, najzad, dobila Precednika kakvog zaslužuje! Pravi predstavnik razularene, zaluđene i neobrazovane mase, sklone samodestrukciji i idealima o sopstvenoj moći. "Jedan od nas", koji se, uprkos diplomatskom bontonu, ponaša kao da je još uvek "gazda" u svom selu - tradicionalno, bahato i nekulturno. Valjda tako mora, ko će to znati?! Da bismo počeli da napredujemo, izgleda da moramo dotaći najdublje dno, pa još i "iskopati" metar-dva.

lionac

pre 9 godina

,, predsednik Srbije će nastaviti da zastupa interese Srbije u svakom smislu na nenametljiv i konzistentan način, za šta je i izabran od strane građana Srbije,,

naročito će nastaviti da zastupa interese albanije u slučaju KIM !

Nimrod

pre 9 godina

Ja iskreno ne znam ko je gospodja Pak, pretpostavljam da je placena da ovoliko brani predsednika i da je nekakav PR, sef kabineta itd. Ako jeste, onda barem profesionalno mora da zna da ne moze da izgovara gluposti kao sto je "ne moze se kritikovati rad predsednika", ili ovoliko vredjati neko javno preko medija. Ako nije, onda razumem, ovo je vise emocionalna reakcija.

daj igara, ne treba nam hleba

pre 9 godina

Botovi u panici, nisu sigurni kome u ovoj prici svaka cast sto je za samo par meseci pokazao odlicne rezultate.

Golgy

pre 9 godina

"Takođe, kako je dodala, kritikovati čoveka koji ti je dao šansu, to nije spojivo sa srpskim moralom."

A zbog cega covek koji ti je "dao sansu" ne sme da bude podlozan kritici?

I molim vas da mi neko odgovori, sta je to tacno "srpski moral"?

Nikad cuo.

Golgy

pre 9 godina

"Povodom intervjua koji je objavljen u jednom nedeljniku i u kome je gospođa ministarka Mihajlović ponovo pokazala nedostatak osnovnog vaspitanja usudivši se da po ko zna koji put negativno ocenjuje rad predsednika Srbije..."

Ako sam dobro shvatio, negativna ocena rada predsednika je nedostatak osnovnog vaspitanja?

Moja ocena rada predsednika je apsolutno negativna.


Draga Stanislava, iskreno verujem da niste neobrazovana zavedena marioneta ove nazovi vlasti... molim vas izvucite se iz dupeta tom coveku, sacuvajte makar malo dostojanstva.

Olio

pre 9 godina

?z kog si ti to naroda dosla u kojem se zapatila ta navodna umotvorina o izabranom losem coveku oceubici? Verovatno nesto sa Dalekog istoka. Stan Pak Joke?

Zemljak

pre 9 godina

Neverovatna je ova... žena.
U isto vreme mi je smešna, žalosna, jadna, diže mi se kosa na glavi i do neba mi skače krvni pritisak.
Bilo bi za Srbiju jako dobro da se i ona i diplomirani joj PreCednik iz Bajčetine zajedno sa suprugom, sveznajućom Zoranom, svemogućim Vučićem, izVanrednim ministrom Ilićem, i ostalim presposobnim ministrima, ambasadorima, direktorima javnih preduzeća i članovima upravnih odbora, kumom im Šešeljom i ostalim članovima bivše i ove sadašnje stranke, nezaboravimo naravno ostale stranke SPS, DS, NDS, LDP, KPJ, NBS, G17, G18, i naravno Džej, dakle bilo bi jako dobro da svi oni zajedno odu malo na Mars na 50-ak godina, da mi ovde na planeti zemlji malo odanemo dušom i glavu da odmorimo.

Sofia

pre 9 godina

Dabogda se svi isposvađali međusobno, rasturili se i skinuli nam se grbače više. I predsednik i ministri i premijer....svi koliko vas ima.

Gadite se više ovom narodu koji jedva sastavlja kraj s krajem s tim vašim egocentričnim ispadima. Ovaj za ovoga rekao ovo, ovaj mu uzvratio...koga boli uvo za te vaše budalaštine...

I šta umesto Nikolikća ima da govori ova alapača? Je l' ima on jezik i mozak? Ako ima neka ga upotrebi, ako nema neka ne bude više predsednik, narod se očigledno zeznuo.

Bitno da je u onoj selendri iz koje je došao napravio "rezidenciju" i zabranio slikanje, a to kako narod živi rekao nam je još pre nego što je došao na vlast: "Ja sam svoje unuke zbrinuo, a kako ćete vi vaše"?

Od čega si ih zbrinuo? Od poslaničke plate?

pedala

pre 9 godina

Mnogo predsednik radi, evo svaki dan nekog odlikuje, čita prorocanstva, pomaže ženin fond, čuva sinovima vikendice, seče najveći badnjak, peče rakiju, zabranjuje letove iznad kuće, svaki čas se ljubi sa Putinom kad ovaj dodje, uči ruski... Teško je breme na njegovim ledjima.

Saul Goodman

pre 9 godina

Nije ni lako ovoj gospodji Pak... Treba odlucno podrzati sve Nikoliceve gluposti. To ne moze svako, treba imati ogromne zivce za tako nesto

miki

pre 9 godina

Sto kaze nas predsednik Ko su oni,ti ministri,da oni njega komentarisu i njegove postupke?? Nisu negov nivo ,lepo im je rekao skoro u Cirilici

Sofia

pre 9 godina

Dabogda se svi isposvađali međusobno, rasturili se i skinuli nam se grbače više. I predsednik i ministri i premijer....svi koliko vas ima.

Gadite se više ovom narodu koji jedva sastavlja kraj s krajem s tim vašim egocentričnim ispadima. Ovaj za ovoga rekao ovo, ovaj mu uzvratio...koga boli uvo za te vaše budalaštine...

I šta umesto Nikolikća ima da govori ova alapača? Je l' ima on jezik i mozak? Ako ima neka ga upotrebi, ako nema neka ne bude više predsednik, narod se očigledno zeznuo.

Bitno da je u onoj selendri iz koje je došao napravio "rezidenciju" i zabranio slikanje, a to kako narod živi rekao nam je još pre nego što je došao na vlast: "Ja sam svoje unuke zbrinuo, a kako ćete vi vaše"?

Od čega si ih zbrinuo? Od poslaničke plate?

pedala

pre 9 godina

Mnogo predsednik radi, evo svaki dan nekog odlikuje, čita prorocanstva, pomaže ženin fond, čuva sinovima vikendice, seče najveći badnjak, peče rakiju, zabranjuje letove iznad kuće, svaki čas se ljubi sa Putinom kad ovaj dodje, uči ruski... Teško je breme na njegovim ledjima.

Saul Goodman

pre 9 godina

Nije ni lako ovoj gospodji Pak... Treba odlucno podrzati sve Nikoliceve gluposti. To ne moze svako, treba imati ogromne zivce za tako nesto

miki

pre 9 godina

Sto kaze nas predsednik Ko su oni,ti ministri,da oni njega komentarisu i njegove postupke?? Nisu negov nivo ,lepo im je rekao skoro u Cirilici

zoki falcon

pre 9 godina

Vrhunac neobrazovanosti i nevaspitanja je nazivati kineza "žutim"!
Je ste li ga Vi to savetovali da kaže ili neko drugi?
Ili ste Vi savetnik sa užom specijalnošću tumačenja kremanskih "proročanstava"?

ej bre alo bre

pre 9 godina

Doci ce cover bele kose. Kumu ce okrenuti ledja kad mu bejase najteze. Citace pod stare dane knjige. Gladovace. Sedece na cudnom belom materijalu, nepoznatom i do sad nevidjenom. Gradice velike sojenice. Jer je tako u mogucnosti. Imace imanje. Veliko. I gospodju koja obilazeci Srbiju u svili i kadifi govorase Srblju da ona sve radi za njihovo dobro. Imace dvojicu sinova koji ce biti najsposobniji u svojim zanatima. Jednom ce dati na upravu Kragujevac grad. Drugom okruglu stvar, mjehur, nalik na klupko vunice. Njegov drugi sin terace decu Srbalja da za tim klupkom trce i udaraju ga nogama.
Podanici njegovi nece voleti da citaju knjige. Slusace price coveka sede kose i mladica cudnih usana i ponasanja. Dok ih ne dovedu do propasti...

bice bolje

pre 9 godina

Poceli da se kolju medjusobno, znao sam da njima ne treba opozicija da bi propali, ovakvi kakvi su nece dugo potrajati. Jako nesposobni i neuki ljudi vode drzavu ali narod je hteo postenu vlast, eto vam je sad gledajte.

Alex

pre 9 godina

..."Tokom katastrofalnih poplava, zahvaljujući njegovom ugledu i zalaganju...". Bilo bi smešno da nije žalosno. Tomin ugled u svetu... mali žutu ljudi...

xl

pre 9 godina

dve napredne ,izblajhane plavuše,sa ogromnim egom,ogromnim platama koje daje ovaj glupavi narod i bez ikakvih rezultata.Ali zato se lepo svađaju,kao piljarice,a to je i njihov nivo,da mi oproste piljarice ,koje pošteno zarađuju...

Jeremija

pre 9 godina

Srbija je, najzad, dobila Precednika kakvog zaslužuje! Pravi predstavnik razularene, zaluđene i neobrazovane mase, sklone samodestrukciji i idealima o sopstvenoj moći. "Jedan od nas", koji se, uprkos diplomatskom bontonu, ponaša kao da je još uvek "gazda" u svom selu - tradicionalno, bahato i nekulturno. Valjda tako mora, ko će to znati?! Da bismo počeli da napredujemo, izgleda da moramo dotaći najdublje dno, pa još i "iskopati" metar-dva.

bane

pre 9 godina

A kako je Toma dosao na vlast?
On nije ubio svog politickog oca Voju Seselja? On znaci nije nevaspitan...
Kako sejes, tako i zanjes...

svetla buducnost

pre 9 godina

Ako neko slucajno licno poznaje Tomu, nek mu kaze da procita ove komentare, idealna prilika jer nema botova!

Cisto da vidi sta narod STVARNO misli o njima!!!

Golgy

pre 9 godina

"Povodom intervjua koji je objavljen u jednom nedeljniku i u kome je gospođa ministarka Mihajlović ponovo pokazala nedostatak osnovnog vaspitanja usudivši se da po ko zna koji put negativno ocenjuje rad predsednika Srbije..."

Ako sam dobro shvatio, negativna ocena rada predsednika je nedostatak osnovnog vaspitanja?

Moja ocena rada predsednika je apsolutno negativna.


Draga Stanislava, iskreno verujem da niste neobrazovana zavedena marioneta ove nazovi vlasti... molim vas izvucite se iz dupeta tom coveku, sacuvajte makar malo dostojanstva.

Golgy

pre 9 godina

"Takođe, kako je dodala, kritikovati čoveka koji ti je dao šansu, to nije spojivo sa srpskim moralom."

A zbog cega covek koji ti je "dao sansu" ne sme da bude podlozan kritici?

I molim vas da mi neko odgovori, sta je to tacno "srpski moral"?

Nikad cuo.

Бата Жива

pre 9 godina

Што рече неко у коментарима, шта ботови сад да раде?! Кога да бране, коме минус да дај?! :-D

Nebojsa

pre 9 godina

Ma sve same klevete tabloida i mutivoda... Predsednik zapravo nikada nije delegaciju Kine na celu sa premijerom nazvao "zutim ljudima", niti je prijavio da ima diplomu sa nekog "kaubojskog univerziteta", niti je gospodja Dragica sa rodbinom isla u Njujork u soping na racun drzave, to su sve same klevete i lazi (zbog kojih nam je Toma miliji i drazi...)

Zemljak

pre 9 godina

Neverovatna je ova... žena.
U isto vreme mi je smešna, žalosna, jadna, diže mi se kosa na glavi i do neba mi skače krvni pritisak.
Bilo bi za Srbiju jako dobro da se i ona i diplomirani joj PreCednik iz Bajčetine zajedno sa suprugom, sveznajućom Zoranom, svemogućim Vučićem, izVanrednim ministrom Ilićem, i ostalim presposobnim ministrima, ambasadorima, direktorima javnih preduzeća i članovima upravnih odbora, kumom im Šešeljom i ostalim članovima bivše i ove sadašnje stranke, nezaboravimo naravno ostale stranke SPS, DS, NDS, LDP, KPJ, NBS, G17, G18, i naravno Džej, dakle bilo bi jako dobro da svi oni zajedno odu malo na Mars na 50-ak godina, da mi ovde na planeti zemlji malo odanemo dušom i glavu da odmorimo.

bojanns

pre 9 godina

@Pak
podsećam na onu narodnu, da kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca", navela je Pak.

Nikad nisam cuo ovu narodnu.

FP

pre 9 godina

'Pakuje' njega AV lagano,sad jedino predsednik malo u crkvu-pokajnicu,i onako je iskusan u Uskrsnjem postu(onomad kad je tokom buntovnickih studentskih dana, sedeo gladan na stiroporu) pa od kuma Vojka da trazi oprost.

Milanus

pre 9 godina

Bilo je jasno od samog pocetka. Vucic izbacuje Tomu iz stranke odmah po isteku Tominog mandata.
Ne vidim ni jedan komentar nasih dragih SNS-ovaca :)

Siniša

pre 9 godina

" Takođe, kako je dodala, kritikovati čoveka koji ti je dao šansu, to nije spojivo sa srpskim moralom."
Ajde molim te objasni mi i definisi srpski moral!!!

A.

pre 9 godina

Vikipedija:
Од јуна 2012. налази се на позицији шефа прес-службе, а од 2013. и саветника председника Републике Србије.

Da li to znači da član SNS obavlja (bar) dve funkcije?

mirko

pre 9 godina

Ne znam šta je Z.Mihajlović izjavilu u "nekom tabloidu", ali sam slušao intervju Nikolića u Ćirilici. To je najpoltronskiji intervju, koji je M.Marić uradio u svom životu, a majstor je za takve stvari.
Daleko sam od toga da cenim gosp. Mihalović, ali u ovom slučaju ne vidim ništa od ovoga što govori gosp. Pak.
Kritikovati se može svako, a posebno oni koji obavljaju javne funkcije, pošto T.Nikolić nije na položaju po rođenju, neko je to postao na izborima, onda svi koji imaju pravo glasa, mogu javno reći šta misle o njegovom predsednikovanju.

daj igara, ne treba nam hleba

pre 9 godina

Botovi u panici, nisu sigurni kome u ovoj prici svaka cast sto je za samo par meseci pokazao odlicne rezultate.

жика

pre 9 godina

Za izreku da loš kada dođe na vlast ubija prvo oca nisam čuo ali za narodnu izreku pametnog čoveka ne treba savetovati a budalu ne treba ni pokušavati sam čuo......

Dobro je, počelo je

pre 9 godina

Botovi SNS svom snagom protiv Nikolića. To je važnije od pisma Tomine savetnice. Osam meseci traje kampanja iza koje stoji Vučić, samo što to kao da niko ne vidi. Na udaru je i Dačić, i to niko kao da ne vidi. Ima trenutaka kad umišljeni političar krene sam protiv svih a onda se ovi okerenu svi protiv njega i on onda ide na prvim izborima.

žarko

pre 9 godina

Alo bre! Pa nije predsednik beli medved ili direktor svemira, pa da ne smeju graïani da iznose svoje mišljenje o njegovom radu. Ja sam na primer totalno razočaran njegove neinventivnosti i zaprepašćen uvek promašenih i deplasiranih postupaka.

pakovanje

pre 9 godina

"kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca" - upravo je opisala šta je Nikolić uradio svom političkom ocu Šešelju.

biće izbora ove godine

pre 9 godina

Pa kad ste mogli da izdate i "ubijete" svog političkog oca Šešelja i da mu preotmete stranku onda to pravo valjda dopuštate i Zorani Mihajlović? SNS je stranka satrapa i oceubica, gomila nesposobnih i nemoralnih ljudi sa ogromnom i bolesnom ambicijom da se obogate i zako popune prazninu koju nose u sebi i šta je sad tu pogrešno uradila Zorana Mihajlović. Ona je samo rekla ono što 90% članova stranke misli ali ne sme da kaže u strahu da im se san o moči i bogatstvu ne izmakne. Sazovite stranačku sednicu i uklonite tumor dok nije metastazirao ili raspišite izbore, samo nemojte da nama objašnjavate kako marsovci i crveni kmeri vode kampanju protiv ugleda Tome diplome...

Stojko

pre 9 godina

"Šta je stvarni motiv gospođe Mihajlović da se pridruži orkestriranoj kampanji protiv predsednika? Dirigent je dao znak?"

Pa recite javno već jednom ime tog dirigenta. Ili ipak ne, u tom slučaju možda vas izbaci iz orkestra? U svakom slučaju, svi vi zajedno svirate... što bi naš narod rekao.

bakela

pre 9 godina

u napredno-nazadnoj kući uveliko cveta cveće, pola se urotilo protiv dede, pola protiv tate, jetrve se biju preko svekrve, edipovci ‘oće tamo, jungovci i frojdovci oči povadiše, tako izgleda kada skorojevići obuku svilena armani odela, i malograđanke diorove suknjice pa još nabace litar crne mačke, smrdi pola srbije... e, narode kleti, šta i kaki arči tvoje novce a ti samo blejiš....

Olio

pre 9 godina

?z kog si ti to naroda dosla u kojem se zapatila ta navodna umotvorina o izabranom losem coveku oceubici? Verovatno nesto sa Dalekog istoka. Stan Pak Joke?

nn

pre 9 godina

mislim da se lepo svađaju,samo napred,oni koji su greškom glasali za vas mora da se podsete kakvi ste stvarno,prosti i nekulturni ,a oni koji vas vole,oni cvetaju,oni vas i vole što ste takvi,isti kao oni sami...

andja

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti sam procitala u ovom tekstu! Sve sami citati iz nekog romana,o nekoj nepoznatoj i dalekoj zemlji, o nekom, nama neznanom, totalitarnom rezimu! Ave Cesare!

Nimrod

pre 9 godina

Ja iskreno ne znam ko je gospodja Pak, pretpostavljam da je placena da ovoliko brani predsednika i da je nekakav PR, sef kabineta itd. Ako jeste, onda barem profesionalno mora da zna da ne moze da izgovara gluposti kao sto je "ne moze se kritikovati rad predsednika", ili ovoliko vredjati neko javno preko medija. Ako nije, onda razumem, ovo je vise emocionalna reakcija.

wtf

pre 9 godina

Zorana je za mastera covek, tj.zena i po. Bar joj fakultetska diploma nije falsifikovana. Ali gresi kada traži vise energije od čoveka koji je bio grobar...

Aleksandar

pre 9 godina

@(Saul Goodman, 16. januar 2015 00:49)

Nisu potrebni živci, dovoljan je pendžetiran obraz.

A za sve koji pitaju gde su botovi, oni su Vođina divizija, ne bi me čudilo da na ovoj vesti i sami napadaju njegovog politikog oca. Ne može princ na tron dok ne ukloni oca...

Zare

pre 9 godina

Gospodjo Pak, nisam čuo nikad da se G. Nikolić osvrće na to što su ti isti mediji čerečili mnoge ličnosti bivše vlasti, nekad opravdano nekad ne. Zbog ove činjenice nema pravo ni On na žalbu. Pozdrav!

Roditelj

pre 9 godina

Dotična je htela reći:
Nemoj slučajno da neko pokuša da kritikuje rad našeg polupismenog i nesposobnog predsednika. A najgori jeres je ako neko samo pomisli da bi ga trebalo zameniti.
Daleko da je u ovom tekst napadnuta osoba bolja od ostalih iz stranke i da bi ona trebala biti predsednik, ali od ovog nije tesko naći boljeg.

dinar da udjem dva da izadjem

pre 9 godina

Cim potrcko nesto zezne EU naplati kako kaze seki papir za wc . Ima da vas rasture isto kako su vas i napravili.

srrrrrdjan

pre 9 godina

Neotesani Nikolic protiv nestrucne i drske Mihajlovic? Veoma koristan sukob dve osobe od kojih ni jedna ni druga - po svom znanju, strucnosti i opstoj kulturi - realno ne zasluzuju da se nalaze na pozicijama na kojima se sada nalaze. Utisak je ipak da se polako krecemo u pozitivnom pravcu - Nikolic bi mogao da postane sekretar pcelarskog drustva iz Bajcetine a Mihajlovicka higijenski tehnicar u sluzbi odrzavanja transformatora struje u Beogradu. Pravi covek na pravom mestu, ideal svakog savremenog drustva!!!

lionac

pre 9 godina

,, predsednik Srbije će nastaviti da zastupa interese Srbije u svakom smislu na nenametljiv i konzistentan način, za šta je i izabran od strane građana Srbije,,

naročito će nastaviti da zastupa interese albanije u slučaju KIM !

ekser

pre 9 godina

Gospodjo Pak, g. Nikolic se nikako ne moze nazvati "ocem" g. Mihajlovic. To se eventualno moze reci za profesora M. Labusa. Vec g. Dinkic je bio samo "ocuh", te predsednik samo moze biti "ocuh II". Samim tim "zlocin" koji cini ministarka, nema ni pribliznu tezinu onoj koju joj Vi pripisujete.
Uostalom, mozda bi ste i Vi promenili misljenje o pomenutom, da znate koliko i Zorana.

;)

pre 9 godina

Moj utisak je da je Nikolić prošao jer su oni koji su tabanali da dovedu DOS na vlast odlučili da kazne Tadića i DS zbog oživljavanja SPSa i prihvatanja njihovog modela rada. Činjenica je, da nije kažnjen Tadić i njegova ekipa, da sada ni Mihajlovićka ne bi bila ministarka, kao što je očigledno da Mihajlovćka iz kampanje nije izašla, samo što je sada članove DSa zmenila svojim kolegama. Da ime čime da se pohvali ne bi se osvrtala na rad kolega, ali pošto se njen rad ne vidi, mora da nađe način i obezbedi sebi prostor u medijima. Sve u svemu, kakav predsednik, takva i ministarka.

fc

pre 9 godina

E pa neka je neko I rekao. taj covek stvarno kao da nema energije. I to sto ima je kao neko puvalo. mnogo je negativan. ne moze od takvog negativca da ispadne nesto. prosto to ne ide tako prirodno. Mislim da cak ni on ne voli to sto je tu gde jeste, ali valjda ne moze sada nazad

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Dobar djak je uvek spreman da skin professor sa katedre.Metode dolaska na površinu su site bile i kid današnjeg
predsednika Nikoliča ,koje sada koreisti gospodja Mihajlović. Nikoliću je trebalo dvadesetak godina da stegne na vrh,tako da se i Mihalovićka može da ponada sličnom uspehu.Inače ova rana u SNS narodu odgovara posebno zbog kadrova kao što Mihajlovićka i Gašić kao ministri i dežurni kritizeri prošlosti u Skupštini sRbije u likovima
Babiča,Djukanovića,Martinovićai onog gospodina koji juče rečeda je bivša vlast ostavila veće posledice od svih
sankcija i bombardovanja i otvori još jednu stranicu knjige prevara kojom su došli na vlast.

observer

pre 9 godina

Kada se ovako prenese ceo tekst izjave ove gosodje, hteli ili ne novinari sasvim lepo nahvale predsednikov rad. Gospodo novinari, da li je to vas osnovni cilj? Ja tu onda ne vidim razliku izmedju vas i ove gospodje! Ispada da ste svi vi Valter...

dnodna

pre 9 godina

"podsećam na onu narodnu, da kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca", navela je Pak

Jel to ona o Nikoliću i Šešelju?

A.

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan (neuspesan) pokusaj da se napravi raskol u stranci koju podrzava vise od 50 % gradjana.
(Sinovac, 16. januar 2015 11:29)

Po ovom komentaru vidimo kako izjave političara menjaju stvarnost.
Neki dan je Vučić rekao da ih "podržava 48% građana".
Naravno, "zaboravio" je da dovrši rečenicu sa "koji su izašli na izbore".

Bogdan

pre 9 godina

"Tukli se čobani preko magarca".
Vučić vuče u Evropu a Toma koči - više veruje Putinu.
Ja više volim Ruse, a išao bih u EU.
U slučaju rata narod neće pitati političare.Bićemo sa Rusima!

krle - dron

pre 9 godina

Ako se uzme u obzir iz kakvog politickog meteza i 12-godisnje vladavine olosa je iznikao i predsednik i vlada onda se mogu razumeti ove decije bolesti na pocetku vladavine i da se oni prestrojavaju ka civilizaciji u hodu to je sasvim normalno.Za srbiju je vazno da i Toma i Vucic imaju zdrav razum a greske ce praviti i ispravljati jer im je okruzenje i to neposredno tako,uzmimo samo za primer ovu G-dju savetnicu,nju je tu nagurao onaj cuveni Antic,pa tomini rodjaci da i nespominjemo,znaci Toma ima problem neposrednog okruzenja inace nebi mu smestili nekoliko naivnih gafova,prvi da sa stranim investitorom drzi svecani govor u staklari u paracinu a da ga sutradan vodi u policiju na saslusanje kao kriminalca,to je nespojivo sa njegovom ulogom po ustavu,onda onaj cuveni Antic trubio je danima po medijima kako ce otkriti veliku aferu i to na konferenciju u predsednistvu drzave (da je se popeo na klupu ispred neke kafane pa da ga covek razume ),i sta se dogodi,hrvatska vojna obavestajna poturila dva hrvata da iz predsednikovog kabineta napadnu vladu i Vucica licno,oni nasi somovi od vojne obavestajne kako inace Toma zna da kaze neznaju nista sem vremenske prognoze.To su decije bolesti na jednoj strani kao sto se mora priznati da i Zorani trci jezik ispred pameti,nijedan ministar nesme javno da kritikuje predsednika,to nije njihov posao inace bi oni bili predsednici vlade i tu je Vuckov propust koji ce verovatno ispraviti,jednostavno zabrana svim ministrima na javno istupanje,IZRAEL!

!!!!

pre 9 godina

Ovde prosecnom stanovniku nista nije jasno... al onom ko zna ko je i sta je ministarka Mihajlovic i zasto je ona u Vladi toliko visoko pozicionirana i zasto AV je drzi tu gde jeste i sto je nju pomerio sa resora energetike... sve mu je jasnije sto pretenduje na mesto koje Nikolic ima... e sad, bitno je da se smiri situacija i da ministarka obavlja taj resor koji je dobila, a da ne zabada oci tamo gde joj nije mesto! A Nikolic, on mora da se uozbilji malo i da malo vise utice na odluke koje Vlada donosu! Da napravi svoju sluzbu kontrole rada ministara! I da obavestava AV o mahinacijama koje ministri oce da naprave... Vlada je sacinjena od dosta agenata od uticaja i oni moraju da budu na oku i ne smeju da budu na kljucnim mestima, vec moraju da te kontakte iskoriste u svom resoru! Verujem i u Tomu i u Mihajlovicku da tamo gde jestu, da mogu da odrade najbolje za zemlju!

krle - dron

pre 9 godina

Ako se uzme u obzir iz kakvog politickog meteza i 12-godisnje vladavine olosa je iznikao i predsednik i vlada onda se mogu razumeti ove decije bolesti na pocetku vladavine i da se oni prestrojavaju ka civilizaciji u hodu to je sasvim normalno.Za srbiju je vazno da i Toma i Vucic imaju zdrav razum a greske ce praviti i ispravljati jer im je okruzenje i to neposredno tako,uzmimo samo za primer ovu G-dju savetnicu,nju je tu nagurao onaj cuveni Antic,pa tomini rodjaci da i nespominjemo,znaci Toma ima problem neposrednog okruzenja inace nebi mu smestili nekoliko naivnih gafova,prvi da sa stranim investitorom drzi svecani govor u staklari u paracinu a da ga sutradan vodi u policiju na saslusanje kao kriminalca,to je nespojivo sa njegovom ulogom po ustavu,onda onaj cuveni Antic trubio je danima po medijima kako ce otkriti veliku aferu i to na konferenciju u predsednistvu drzave (da je se popeo na klupu ispred neke kafane pa da ga covek razume ),i sta se dogodi,hrvatska vojna obavestajna poturila dva hrvata da iz predsednikovog kabineta napadnu vladu i Vucica licno,oni nasi somovi od vojne obavestajne kako inace Toma zna da kaze neznaju nista sem vremenske prognoze.To su decije bolesti na jednoj strani kao sto se mora priznati da i Zorani trci jezik ispred pameti,nijedan ministar nesme javno da kritikuje predsednika,to nije njihov posao inace bi oni bili predsednici vlade i tu je Vuckov propust koji ce verovatno ispraviti,jednostavno zabrana svim ministrima na javno istupanje,IZRAEL!

Bogdan

pre 9 godina

"Tukli se čobani preko magarca".
Vučić vuče u Evropu a Toma koči - više veruje Putinu.
Ja više volim Ruse, a išao bih u EU.
U slučaju rata narod neće pitati političare.Bićemo sa Rusima!

Saul Goodman

pre 9 godina

Nije ni lako ovoj gospodji Pak... Treba odlucno podrzati sve Nikoliceve gluposti. To ne moze svako, treba imati ogromne zivce za tako nesto

pedala

pre 9 godina

Mnogo predsednik radi, evo svaki dan nekog odlikuje, čita prorocanstva, pomaže ženin fond, čuva sinovima vikendice, seče najveći badnjak, peče rakiju, zabranjuje letove iznad kuće, svaki čas se ljubi sa Putinom kad ovaj dodje, uči ruski... Teško je breme na njegovim ledjima.

miki

pre 9 godina

Sto kaze nas predsednik Ko su oni,ti ministri,da oni njega komentarisu i njegove postupke?? Nisu negov nivo ,lepo im je rekao skoro u Cirilici

Sofia

pre 9 godina

Dabogda se svi isposvađali međusobno, rasturili se i skinuli nam se grbače više. I predsednik i ministri i premijer....svi koliko vas ima.

Gadite se više ovom narodu koji jedva sastavlja kraj s krajem s tim vašim egocentričnim ispadima. Ovaj za ovoga rekao ovo, ovaj mu uzvratio...koga boli uvo za te vaše budalaštine...

I šta umesto Nikolikća ima da govori ova alapača? Je l' ima on jezik i mozak? Ako ima neka ga upotrebi, ako nema neka ne bude više predsednik, narod se očigledno zeznuo.

Bitno da je u onoj selendri iz koje je došao napravio "rezidenciju" i zabranio slikanje, a to kako narod živi rekao nam je još pre nego što je došao na vlast: "Ja sam svoje unuke zbrinuo, a kako ćete vi vaše"?

Od čega si ih zbrinuo? Od poslaničke plate?

!!!!

pre 9 godina

Ovde prosecnom stanovniku nista nije jasno... al onom ko zna ko je i sta je ministarka Mihajlovic i zasto je ona u Vladi toliko visoko pozicionirana i zasto AV je drzi tu gde jeste i sto je nju pomerio sa resora energetike... sve mu je jasnije sto pretenduje na mesto koje Nikolic ima... e sad, bitno je da se smiri situacija i da ministarka obavlja taj resor koji je dobila, a da ne zabada oci tamo gde joj nije mesto! A Nikolic, on mora da se uozbilji malo i da malo vise utice na odluke koje Vlada donosu! Da napravi svoju sluzbu kontrole rada ministara! I da obavestava AV o mahinacijama koje ministri oce da naprave... Vlada je sacinjena od dosta agenata od uticaja i oni moraju da budu na oku i ne smeju da budu na kljucnim mestima, vec moraju da te kontakte iskoriste u svom resoru! Verujem i u Tomu i u Mihajlovicku da tamo gde jestu, da mogu da odrade najbolje za zemlju!

wtf

pre 9 godina

Zorana je za mastera covek, tj.zena i po. Bar joj fakultetska diploma nije falsifikovana. Ali gresi kada traži vise energije od čoveka koji je bio grobar...

Golgy

pre 9 godina

"Takođe, kako je dodala, kritikovati čoveka koji ti je dao šansu, to nije spojivo sa srpskim moralom."

A zbog cega covek koji ti je "dao sansu" ne sme da bude podlozan kritici?

I molim vas da mi neko odgovori, sta je to tacno "srpski moral"?

Nikad cuo.

fc

pre 9 godina

E pa neka je neko I rekao. taj covek stvarno kao da nema energije. I to sto ima je kao neko puvalo. mnogo je negativan. ne moze od takvog negativca da ispadne nesto. prosto to ne ide tako prirodno. Mislim da cak ni on ne voli to sto je tu gde jeste, ali valjda ne moze sada nazad

Nebojsa

pre 9 godina

Ma sve same klevete tabloida i mutivoda... Predsednik zapravo nikada nije delegaciju Kine na celu sa premijerom nazvao "zutim ljudima", niti je prijavio da ima diplomu sa nekog "kaubojskog univerziteta", niti je gospodja Dragica sa rodbinom isla u Njujork u soping na racun drzave, to su sve same klevete i lazi (zbog kojih nam je Toma miliji i drazi...)

A.

pre 9 godina

Ovo je samo jos jedan (neuspesan) pokusaj da se napravi raskol u stranci koju podrzava vise od 50 % gradjana.
(Sinovac, 16. januar 2015 11:29)

Po ovom komentaru vidimo kako izjave političara menjaju stvarnost.
Neki dan je Vučić rekao da ih "podržava 48% građana".
Naravno, "zaboravio" je da dovrši rečenicu sa "koji su izašli na izbore".

Zemljak

pre 9 godina

Neverovatna je ova... žena.
U isto vreme mi je smešna, žalosna, jadna, diže mi se kosa na glavi i do neba mi skače krvni pritisak.
Bilo bi za Srbiju jako dobro da se i ona i diplomirani joj PreCednik iz Bajčetine zajedno sa suprugom, sveznajućom Zoranom, svemogućim Vučićem, izVanrednim ministrom Ilićem, i ostalim presposobnim ministrima, ambasadorima, direktorima javnih preduzeća i članovima upravnih odbora, kumom im Šešeljom i ostalim članovima bivše i ove sadašnje stranke, nezaboravimo naravno ostale stranke SPS, DS, NDS, LDP, KPJ, NBS, G17, G18, i naravno Džej, dakle bilo bi jako dobro da svi oni zajedno odu malo na Mars na 50-ak godina, da mi ovde na planeti zemlji malo odanemo dušom i glavu da odmorimo.

Nimrod

pre 9 godina

Ja iskreno ne znam ko je gospodja Pak, pretpostavljam da je placena da ovoliko brani predsednika i da je nekakav PR, sef kabineta itd. Ako jeste, onda barem profesionalno mora da zna da ne moze da izgovara gluposti kao sto je "ne moze se kritikovati rad predsednika", ili ovoliko vredjati neko javno preko medija. Ako nije, onda razumem, ovo je vise emocionalna reakcija.

Olio

pre 9 godina

?z kog si ti to naroda dosla u kojem se zapatila ta navodna umotvorina o izabranom losem coveku oceubici? Verovatno nesto sa Dalekog istoka. Stan Pak Joke?

Golgy

pre 9 godina

"Povodom intervjua koji je objavljen u jednom nedeljniku i u kome je gospođa ministarka Mihajlović ponovo pokazala nedostatak osnovnog vaspitanja usudivši se da po ko zna koji put negativno ocenjuje rad predsednika Srbije..."

Ako sam dobro shvatio, negativna ocena rada predsednika je nedostatak osnovnog vaspitanja?

Moja ocena rada predsednika je apsolutno negativna.


Draga Stanislava, iskreno verujem da niste neobrazovana zavedena marioneta ove nazovi vlasti... molim vas izvucite se iz dupeta tom coveku, sacuvajte makar malo dostojanstva.

Jeremija

pre 9 godina

Srbija je, najzad, dobila Precednika kakvog zaslužuje! Pravi predstavnik razularene, zaluđene i neobrazovane mase, sklone samodestrukciji i idealima o sopstvenoj moći. "Jedan od nas", koji se, uprkos diplomatskom bontonu, ponaša kao da je još uvek "gazda" u svom selu - tradicionalno, bahato i nekulturno. Valjda tako mora, ko će to znati?! Da bismo počeli da napredujemo, izgleda da moramo dotaći najdublje dno, pa još i "iskopati" metar-dva.

lionac

pre 9 godina

,, predsednik Srbije će nastaviti da zastupa interese Srbije u svakom smislu na nenametljiv i konzistentan način, za šta je i izabran od strane građana Srbije,,

naročito će nastaviti da zastupa interese albanije u slučaju KIM !

;)

pre 9 godina

Moj utisak je da je Nikolić prošao jer su oni koji su tabanali da dovedu DOS na vlast odlučili da kazne Tadića i DS zbog oživljavanja SPSa i prihvatanja njihovog modela rada. Činjenica je, da nije kažnjen Tadić i njegova ekipa, da sada ni Mihajlovićka ne bi bila ministarka, kao što je očigledno da Mihajlovćka iz kampanje nije izašla, samo što je sada članove DSa zmenila svojim kolegama. Da ime čime da se pohvali ne bi se osvrtala na rad kolega, ali pošto se njen rad ne vidi, mora da nađe način i obezbedi sebi prostor u medijima. Sve u svemu, kakav predsednik, takva i ministarka.

ekser

pre 9 godina

Gospodjo Pak, g. Nikolic se nikako ne moze nazvati "ocem" g. Mihajlovic. To se eventualno moze reci za profesora M. Labusa. Vec g. Dinkic je bio samo "ocuh", te predsednik samo moze biti "ocuh II". Samim tim "zlocin" koji cini ministarka, nema ni pribliznu tezinu onoj koju joj Vi pripisujete.
Uostalom, mozda bi ste i Vi promenili misljenje o pomenutom, da znate koliko i Zorana.

ej bre alo bre

pre 9 godina

Doci ce cover bele kose. Kumu ce okrenuti ledja kad mu bejase najteze. Citace pod stare dane knjige. Gladovace. Sedece na cudnom belom materijalu, nepoznatom i do sad nevidjenom. Gradice velike sojenice. Jer je tako u mogucnosti. Imace imanje. Veliko. I gospodju koja obilazeci Srbiju u svili i kadifi govorase Srblju da ona sve radi za njihovo dobro. Imace dvojicu sinova koji ce biti najsposobniji u svojim zanatima. Jednom ce dati na upravu Kragujevac grad. Drugom okruglu stvar, mjehur, nalik na klupko vunice. Njegov drugi sin terace decu Srbalja da za tim klupkom trce i udaraju ga nogama.
Podanici njegovi nece voleti da citaju knjige. Slusace price coveka sede kose i mladica cudnih usana i ponasanja. Dok ih ne dovedu do propasti...

Dobro je, počelo je

pre 9 godina

Botovi SNS svom snagom protiv Nikolića. To je važnije od pisma Tomine savetnice. Osam meseci traje kampanja iza koje stoji Vučić, samo što to kao da niko ne vidi. Na udaru je i Dačić, i to niko kao da ne vidi. Ima trenutaka kad umišljeni političar krene sam protiv svih a onda se ovi okerenu svi protiv njega i on onda ide na prvim izborima.

FP

pre 9 godina

'Pakuje' njega AV lagano,sad jedino predsednik malo u crkvu-pokajnicu,i onako je iskusan u Uskrsnjem postu(onomad kad je tokom buntovnickih studentskih dana, sedeo gladan na stiroporu) pa od kuma Vojka da trazi oprost.

mirko

pre 9 godina

Ne znam šta je Z.Mihajlović izjavilu u "nekom tabloidu", ali sam slušao intervju Nikolića u Ćirilici. To je najpoltronskiji intervju, koji je M.Marić uradio u svom životu, a majstor je za takve stvari.
Daleko sam od toga da cenim gosp. Mihalović, ali u ovom slučaju ne vidim ništa od ovoga što govori gosp. Pak.
Kritikovati se može svako, a posebno oni koji obavljaju javne funkcije, pošto T.Nikolić nije na položaju po rođenju, neko je to postao na izborima, onda svi koji imaju pravo glasa, mogu javno reći šta misle o njegovom predsednikovanju.

dnodna

pre 9 godina

"podsećam na onu narodnu, da kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca", navela je Pak

Jel to ona o Nikoliću i Šešelju?

daj igara, ne treba nam hleba

pre 9 godina

Botovi u panici, nisu sigurni kome u ovoj prici svaka cast sto je za samo par meseci pokazao odlicne rezultate.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 9 godina

Dobar djak je uvek spreman da skin professor sa katedre.Metode dolaska na površinu su site bile i kid današnjeg
predsednika Nikoliča ,koje sada koreisti gospodja Mihajlović. Nikoliću je trebalo dvadesetak godina da stegne na vrh,tako da se i Mihalovićka može da ponada sličnom uspehu.Inače ova rana u SNS narodu odgovara posebno zbog kadrova kao što Mihajlovićka i Gašić kao ministri i dežurni kritizeri prošlosti u Skupštini sRbije u likovima
Babiča,Djukanovića,Martinovićai onog gospodina koji juče rečeda je bivša vlast ostavila veće posledice od svih
sankcija i bombardovanja i otvori još jednu stranicu knjige prevara kojom su došli na vlast.

Milanus

pre 9 godina

Bilo je jasno od samog pocetka. Vucic izbacuje Tomu iz stranke odmah po isteku Tominog mandata.
Ne vidim ni jedan komentar nasih dragih SNS-ovaca :)

dinar da udjem dva da izadjem

pre 9 godina

Cim potrcko nesto zezne EU naplati kako kaze seki papir za wc . Ima da vas rasture isto kako su vas i napravili.

Siniša

pre 9 godina

" Takođe, kako je dodala, kritikovati čoveka koji ti je dao šansu, to nije spojivo sa srpskim moralom."
Ajde molim te objasni mi i definisi srpski moral!!!

observer

pre 9 godina

Kada se ovako prenese ceo tekst izjave ove gosodje, hteli ili ne novinari sasvim lepo nahvale predsednikov rad. Gospodo novinari, da li je to vas osnovni cilj? Ja tu onda ne vidim razliku izmedju vas i ove gospodje! Ispada da ste svi vi Valter...

srrrrrdjan

pre 9 godina

Neotesani Nikolic protiv nestrucne i drske Mihajlovic? Veoma koristan sukob dve osobe od kojih ni jedna ni druga - po svom znanju, strucnosti i opstoj kulturi - realno ne zasluzuju da se nalaze na pozicijama na kojima se sada nalaze. Utisak je ipak da se polako krecemo u pozitivnom pravcu - Nikolic bi mogao da postane sekretar pcelarskog drustva iz Bajcetine a Mihajlovicka higijenski tehnicar u sluzbi odrzavanja transformatora struje u Beogradu. Pravi covek na pravom mestu, ideal svakog savremenog drustva!!!

žarko

pre 9 godina

Alo bre! Pa nije predsednik beli medved ili direktor svemira, pa da ne smeju graïani da iznose svoje mišljenje o njegovom radu. Ja sam na primer totalno razočaran njegove neinventivnosti i zaprepašćen uvek promašenih i deplasiranih postupaka.

жика

pre 9 godina

Za izreku da loš kada dođe na vlast ubija prvo oca nisam čuo ali za narodnu izreku pametnog čoveka ne treba savetovati a budalu ne treba ni pokušavati sam čuo......

Zare

pre 9 godina

Gospodjo Pak, nisam čuo nikad da se G. Nikolić osvrće na to što su ti isti mediji čerečili mnoge ličnosti bivše vlasti, nekad opravdano nekad ne. Zbog ove činjenice nema pravo ni On na žalbu. Pozdrav!

Бата Жива

pre 9 godina

Што рече неко у коментарима, шта ботови сад да раде?! Кога да бране, коме минус да дај?! :-D

Roditelj

pre 9 godina

Dotična je htela reći:
Nemoj slučajno da neko pokuša da kritikuje rad našeg polupismenog i nesposobnog predsednika. A najgori jeres je ako neko samo pomisli da bi ga trebalo zameniti.
Daleko da je u ovom tekst napadnuta osoba bolja od ostalih iz stranke i da bi ona trebala biti predsednik, ali od ovog nije tesko naći boljeg.

Alex

pre 9 godina

..."Tokom katastrofalnih poplava, zahvaljujući njegovom ugledu i zalaganju...". Bilo bi smešno da nije žalosno. Tomin ugled u svetu... mali žutu ljudi...

pakovanje

pre 9 godina

"kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca" - upravo je opisala šta je Nikolić uradio svom političkom ocu Šešelju.

biće izbora ove godine

pre 9 godina

Pa kad ste mogli da izdate i "ubijete" svog političkog oca Šešelja i da mu preotmete stranku onda to pravo valjda dopuštate i Zorani Mihajlović? SNS je stranka satrapa i oceubica, gomila nesposobnih i nemoralnih ljudi sa ogromnom i bolesnom ambicijom da se obogate i zako popune prazninu koju nose u sebi i šta je sad tu pogrešno uradila Zorana Mihajlović. Ona je samo rekla ono što 90% članova stranke misli ali ne sme da kaže u strahu da im se san o moči i bogatstvu ne izmakne. Sazovite stranačku sednicu i uklonite tumor dok nije metastazirao ili raspišite izbore, samo nemojte da nama objašnjavate kako marsovci i crveni kmeri vode kampanju protiv ugleda Tome diplome...

andja

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti sam procitala u ovom tekstu! Sve sami citati iz nekog romana,o nekoj nepoznatoj i dalekoj zemlji, o nekom, nama neznanom, totalitarnom rezimu! Ave Cesare!

Stojko

pre 9 godina

"Šta je stvarni motiv gospođe Mihajlović da se pridruži orkestriranoj kampanji protiv predsednika? Dirigent je dao znak?"

Pa recite javno već jednom ime tog dirigenta. Ili ipak ne, u tom slučaju možda vas izbaci iz orkestra? U svakom slučaju, svi vi zajedno svirate... što bi naš narod rekao.

nn

pre 9 godina

mislim da se lepo svađaju,samo napred,oni koji su greškom glasali za vas mora da se podsete kakvi ste stvarno,prosti i nekulturni ,a oni koji vas vole,oni cvetaju,oni vas i vole što ste takvi,isti kao oni sami...

xl

pre 9 godina

dve napredne ,izblajhane plavuše,sa ogromnim egom,ogromnim platama koje daje ovaj glupavi narod i bez ikakvih rezultata.Ali zato se lepo svađaju,kao piljarice,a to je i njihov nivo,da mi oproste piljarice ,koje pošteno zarađuju...

bakela

pre 9 godina

u napredno-nazadnoj kući uveliko cveta cveće, pola se urotilo protiv dede, pola protiv tate, jetrve se biju preko svekrve, edipovci ‘oće tamo, jungovci i frojdovci oči povadiše, tako izgleda kada skorojevići obuku svilena armani odela, i malograđanke diorove suknjice pa još nabace litar crne mačke, smrdi pola srbije... e, narode kleti, šta i kaki arči tvoje novce a ti samo blejiš....

A.

pre 9 godina

Vikipedija:
Од јуна 2012. налази се на позицији шефа прес-службе, а од 2013. и саветника председника Републике Србије.

Da li to znači da član SNS obavlja (bar) dve funkcije?

Aleksandar

pre 9 godina

@(Saul Goodman, 16. januar 2015 00:49)

Nisu potrebni živci, dovoljan je pendžetiran obraz.

A za sve koji pitaju gde su botovi, oni su Vođina divizija, ne bi me čudilo da na ovoj vesti i sami napadaju njegovog politikog oca. Ne može princ na tron dok ne ukloni oca...

zoki falcon

pre 9 godina

Vrhunac neobrazovanosti i nevaspitanja je nazivati kineza "žutim"!
Je ste li ga Vi to savetovali da kaže ili neko drugi?
Ili ste Vi savetnik sa užom specijalnošću tumačenja kremanskih "proročanstava"?

bice bolje

pre 9 godina

Poceli da se kolju medjusobno, znao sam da njima ne treba opozicija da bi propali, ovakvi kakvi su nece dugo potrajati. Jako nesposobni i neuki ljudi vode drzavu ali narod je hteo postenu vlast, eto vam je sad gledajte.

bane

pre 9 godina

A kako je Toma dosao na vlast?
On nije ubio svog politickog oca Voju Seselja? On znaci nije nevaspitan...
Kako sejes, tako i zanjes...

bojanns

pre 9 godina

@Pak
podsećam na onu narodnu, da kad lošem čoveku daš vlast koju nije zaslužio ili osvojio, on prvo ubija oca", navela je Pak.

Nikad nisam cuo ovu narodnu.

svetla buducnost

pre 9 godina

Ako neko slucajno licno poznaje Tomu, nek mu kaze da procita ove komentare, idealna prilika jer nema botova!

Cisto da vidi sta narod STVARNO misli o njima!!!