Četvrtak, 15.01.2015.

16:07

Vučić: Bez komentara na ombudsmana

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "sebi oduzeo slobodu izražavanja" kada je reč o slučaju prebijanja njegovog brata Andreja.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Bez komentara na ombudsmana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

KAZNENI - PROSTOR

pre 9 godina

Potpuno razumem Aleksandra Vucic sto je sam sebi oduzeo pravo da bilo sta komentarise kada je u pitanju njegov brat Andrej Vucic. Jer cim bi nesto progovorio ovi silni duzebriznci koji jedva cekaju osuli bi rafalnu paljubu po medijima, prosto bi se utrkivali ko bi vecu gadost i izmisljotinu plasirao. Ne vidim razlog i potrebu da bilo ko sta prica na ovu temu. Postoje snimci na kojima se jasno sve vidi tako da je svaki komentar suvisan. Jedino sto je potrebno da nadlezni organi odrade svoj deo posla i da kazne za divljacko ponasanje budu adekvatne.

Samir

pre 9 godina

Na najbrutalniji moguci nacin pokusano je vrsenje pritisaka na Vucica samo su zaboravili da je on nepokolebljiv i nezaustavljiv kada je pravda u pitanju.

Borba

pre 9 godina

Bez ikakvih izgovora moraju se osuditi policajci i pronaci nalagodavci ovog bezobraznog pokusaja da se zaustavi Vucic jer je pokrenuo veliku borbu protiv svih vidova kriminala a to odredjenim strukturama koje su stvorile prethodne vlasti mnogo smeta.

Zoran

pre 9 godina

Sramota je da policija moze tako da bije ljude bez ikakvog razloga a to je nasledjeno iz prethodnog rezima i Vucic ce tome konacno stati na put.

Ivander

pre 9 godina

Naravno da covek nema komentara jer prebiti na takav nacin bilo koga je nedopustivo za policiju a posebnu tezinu ima to sta je pozadina toga i ko je to naredio jer se radi o premijerovom bratu.

Ester

pre 9 godina

Mora se konacno otkriti ko stoji iza tog gnusnog cina prebijanja Vucicevog brata i brata gradonacelnika Beograda jer to nije puka slucajnost nego losa namera odredjenih osoba.

Miona 23

pre 9 godina

Svako obavlja svoj deo posla. Kad se istraga zavrsi premijer ce izneti svoje misljenje. Sasvim je korektno postupio. Ne valja trcati pred rudu.

Skituljko

pre 9 godina

Veoma pametan potez pošto znamo u kakvoj zemlji živimo i da bi svaka izjava po ovom pitanju bila signal da Vučić vrši određeni pritisak. Ovako je ova reakcija jedina moguća a nadležni organi, tužilaštvo i pravosuđe neka rade svoj posao kako treba i neće biti problema.

Čvorak

pre 9 godina

Ne vidim razlog i potrebu da bilo ko šta priča na ovu temu. Postoje snimci na kojima se jasno sve vidi tako da je svaaki komentar suvišan. Jedino što je potrebno da nadležni organi odrade svoj deo posla i da kazne za divljačko ponašanje budu adekvatne.

Aleksandar

pre 9 godina

Šta ste se uhvatili za tu ličnu kartu - pa ni vi je ne biste tako olako davali svakome ko poželi da vas legitimiše kad znate da ju je već jedared neko zloupotrebio da osnuje firmu kako bi krao državne novce. Prevari me jednom, sram te bilo; prevari me dva puta, sram me bilo! Cenim da se Andrej vodio tom krilaticom pa kud puklo da puklo...

poverenje1

pre 9 godina

Premijer ima poverenje u rad državnih organa i ne želi da se meša u njihov rad.Kad se završi istraga,sigurno će reći svoje mišljenje.

Graje

pre 9 godina

Prvi put u istoriji imamo premijera koji kaže šta misli- Obudsman nije bio tamo da bi mogao da posvedoči šta se tačno dešavalo. Mogu da svedoče samo oni koji su ih tukli,a krivci moraju biti kažnjeni. Srbija je na pravom putu mira i stabilnosti.

Jasmina

pre 9 godina

E bas me briga sta si ti sebi oduzeo, specijalno kada je u pitanju sloboda izrazavanja. Vrati Srbiji slobodu izrazavanja! Vrati slobodu! Mnogi, ne mnogi nego svi misleci u ovoj zemlji osecaju se kao da se krckaju u poklopljenoj posudi sa kipucom vodom. KAO NEKADA. Znas ti kada.
Ne zanima nas kako se osecas, zbog cega places, koliko spavas, zasto spavas. Ne postojimo mi zbog tebe. Trebalo bi da funkcija na kojoj si, nesrecnim sticajem okolnostii, postoji zbog nas, NAS! NAS! Nas u fokus! I vracaj Olju! Shvati, mi smo sebi vazni. Mi smo sebi JEDINI I NEPONOVLJIVI I NEMAMO VISE VREMENA ZA GUBLJENJE!

Vuko

pre 9 godina

Nekima se izgleda ne svidja sto je Vucic izjavio da se nece mesati u ovaj slucaj a u stvari da je Vucic bilo sta izjavio oni bi ga kritikovali i to bez ikakvog valjanog razloga a samo da bi pokusali da ga ocrne!Valjda su za to placeni!

ZuKi55

pre 9 godina

Zašto bi se Vučić mešao u rad istražnih organa, tužilaštva i pravosuđa bez obzira što je u pitanju prebijanje njegovog brata, jer on u potpunosti veruje u objektivnost svih njih. Ovo je još jedan dokaz da su sve institucije nezavisni u svom radu i da svako, kao i Vučić, radi svoj posao.

Kizo

pre 9 godina

Posteno od strane Vucica da se ogradi od citavog incidenta i da pusti da stvar rese nadlezni organi!Iako je ovaj napad na njegovog brata u stvari napad na njega,Vucic i dalje ne zeli da utice na ishod postupka i prepusta stvar sudstvu i tuzilastvu!

Mitar

pre 9 godina

Tako i treba,neka se slucaj resava kao i svaki drugi i da ne moze da se kaze da je Vucic uticao na ishod postupka!Stvarno nema smisla da sta god Vucic izjavi nesto u vezi tog slucaja da ga odmah napadaju i prozivaju a covek bas hoce da se distancira od tog slucaja i prepusti stvar pravosudju!

Gagi

pre 9 godina

Na mestu brata premijera mogao je biti bilo ko od nas, nadam se da će počinioci biti najstrože kažnjeni kako se ovakve stvari više nikada ne bi ponovile.

Nelica

pre 9 godina

Sta god da kaze, ima ljudi koji ga osudjuju, tako da pozdravljam odluku da ne treba da komentarise vec da organi kojima je to u opisu poslova odrade proces do kraja

Luka

pre 9 godina

Nije zandarmima ovo prvi incident nego su zadnjih par godina imali na desetine incidenata koji su zataskavani a setimo se da je nekoliko njih i optuzeno za ucestvovanje u krivicnim delima!Treba da se procisti njihov sastav i da ostanu oni koji stvarno rade posteno!

samo tako, samo tako

pre 9 godina

Sto bi i komentarisao? Pustio je sve druge da rade svoj posao, on radi svoj posao i po meni je to jedino ispravno. Bilo kakav komentar bio bi protumacen kao neki pritisak vlasti na drzavne organe.

Natalija Mitić

pre 9 godina

Ispravna odluka po mom mišljenju. Dežurni kritičari jedva čekaju da pričaju ružno kako o premijeru, tako i o članovima njegove porodice. Zaboravljaju da je umesto Andreja Vučića mogao biti pretučen neko od njih, pitala bi ih tada kako bi reagovali. Ovako Vučić neće više govoriti o tome, istraga će utvrditi krivce i nadam se da će oni biti najstrožije kažnjeni.

Mirce

pre 9 godina

Premijer odgovorno vodi zemlju i bori se da realizuje zacrtane ciljeve koji se pre svega odnose na ekonomski oporavak i napredak Srbije. Pravda nalaze da zandarmi koji su prekoracili ovlascenja biti adekvatno kaznjeni.

antibot

pre 9 godina

Svaka cast SNS botino, zalaganje na radnom mestu je za svaku pohvalu. Mozda ce ti gazda dati i jednu cokoladu, zasluzio si. :))

Moja podrska zastitniku, makar obicna simbolika njegovo zalaganje po ovom pitanju je bocnulo Gospodara.

p.s.
Odoh da otvaram neke firme, nasao sam na ulici jednu licnu kartu. :)

Borisa

pre 9 godina

Mislim da je Vucic u pravu, zaista je nezahvalno da komentarise ovakve stvari! Onaj ko je nadlezan za ovakve probleme, to treba i da resi!

Srđa

pre 9 godina

Vučić ovde pokušava da ostane neutralan zbog svoje društvene pozicije, jer normalno je da ne može da se oslobodi subjektivizma u ovom slučaju. Takvo ponašanje je pohvalno, ali svakako treba osuditi napad na bilo kog, nezavisno od toga či je rođak, prijatelj i sl.

Combe

pre 9 godina

(andrija63, 15. januar 2015 18:10)
@Zaista korektan potez jer kao premijer ne treba da se mesa u rad nadleznih organa,pa makar i njegov brat bio u pitanju.

andrija63

pre 9 godina

Korektan potez. Iskreno, nisam ni ocekivala od ovog coveka da stane u odbranu brata i da istog momenta najstrozije kazni one koji ga tukli. Prepustio je slucaj pravdi i sudu, dakle onima ciji je to posao. Kamo srece kad bi i ostali sledili ovakav primer.

MOSTONGA

pre 9 godina

kriminalci u policiji su pretukli coveka i ne zanima me ciji je brat jer mogao je biti i moj ili vas. premijer se poneo vise nego korektno ali to ne znaci da ih ne treba najteze kazniti, Zatvor.

samo vas pitam

pre 9 godina

Koliko sam video, po zakonu je dozvoljeno pogoditi zandarma flasom, ukoliko mi zatrazi licnu kartu, ili slicno. Ili mozda za mene to ne vazi? A, mogu li makar da tako udarim policajca da padne i ispusti stitnik? Mislim, ako moze premijerov brat, zasto nebi mogao i ja.

Vladan

pre 9 godina

Covek jednostavno ne zeli da utice na rad nezavisnih drzavnih organa. A s druge strane je potpuno u pravu, jer zabrana slobode medija u Srbiji je izmisljena prica koju finansiraju odredjene interesne grupe sto se i dokazalo pre par dana.

Truman

pre 9 godina

Siguran sam da će se i ovaj slučaj uskoro u potpunosti rešiti. Žandarmi su se zaista loše poneli, u to nema sumnje. Nadam se da će biti adekvatno sankcionisani zbog svog bahatog ponašanja.

Tijana

pre 9 godina

Ovakvim potezom, stavio nam je do znanja da ne želi da bude subjektivan jer je ipak porodica u pitanju! A zli jezici će ovo opet pogrešno shvatiti!

sax

pre 9 godina

"Ja sam samom sebi oduzeo slobodu izražavanja, samo sebi, nikom drugom niti smem, niti hoću i mogu, ali sebi sam oduzeo slobodu izražavanja po tom pitanju kao predsednik Vlade"

Da citiram našeg Voljenog Vođu, ja ništa gluplje u životu nisam pročitao.

MOSTONGA

pre 9 godina

kriminalci u policiji su pretukli coveka i ne zanima me ciji je brat jer mogao je biti i moj ili vas. premijer se poneo vise nego korektno ali to ne znaci da ih ne treba najteze kazniti, Zatvor.

Tijana

pre 9 godina

Ovakvim potezom, stavio nam je do znanja da ne želi da bude subjektivan jer je ipak porodica u pitanju! A zli jezici će ovo opet pogrešno shvatiti!

Gagi

pre 9 godina

Na mestu brata premijera mogao je biti bilo ko od nas, nadam se da će počinioci biti najstrože kažnjeni kako se ovakve stvari više nikada ne bi ponovile.

sax

pre 9 godina

"Ja sam samom sebi oduzeo slobodu izražavanja, samo sebi, nikom drugom niti smem, niti hoću i mogu, ali sebi sam oduzeo slobodu izražavanja po tom pitanju kao predsednik Vlade"

Da citiram našeg Voljenog Vođu, ja ništa gluplje u životu nisam pročitao.

andrija63

pre 9 godina

Korektan potez. Iskreno, nisam ni ocekivala od ovog coveka da stane u odbranu brata i da istog momenta najstrozije kazni one koji ga tukli. Prepustio je slucaj pravdi i sudu, dakle onima ciji je to posao. Kamo srece kad bi i ostali sledili ovakav primer.

samo tako, samo tako

pre 9 godina

Sto bi i komentarisao? Pustio je sve druge da rade svoj posao, on radi svoj posao i po meni je to jedino ispravno. Bilo kakav komentar bio bi protumacen kao neki pritisak vlasti na drzavne organe.

Borisa

pre 9 godina

Mislim da je Vucic u pravu, zaista je nezahvalno da komentarise ovakve stvari! Onaj ko je nadlezan za ovakve probleme, to treba i da resi!

Truman

pre 9 godina

Siguran sam da će se i ovaj slučaj uskoro u potpunosti rešiti. Žandarmi su se zaista loše poneli, u to nema sumnje. Nadam se da će biti adekvatno sankcionisani zbog svog bahatog ponašanja.

Vladan

pre 9 godina

Covek jednostavno ne zeli da utice na rad nezavisnih drzavnih organa. A s druge strane je potpuno u pravu, jer zabrana slobode medija u Srbiji je izmisljena prica koju finansiraju odredjene interesne grupe sto se i dokazalo pre par dana.

Combe

pre 9 godina

(andrija63, 15. januar 2015 18:10)
@Zaista korektan potez jer kao premijer ne treba da se mesa u rad nadleznih organa,pa makar i njegov brat bio u pitanju.

samo vas pitam

pre 9 godina

Koliko sam video, po zakonu je dozvoljeno pogoditi zandarma flasom, ukoliko mi zatrazi licnu kartu, ili slicno. Ili mozda za mene to ne vazi? A, mogu li makar da tako udarim policajca da padne i ispusti stitnik? Mislim, ako moze premijerov brat, zasto nebi mogao i ja.

Luka

pre 9 godina

Nije zandarmima ovo prvi incident nego su zadnjih par godina imali na desetine incidenata koji su zataskavani a setimo se da je nekoliko njih i optuzeno za ucestvovanje u krivicnim delima!Treba da se procisti njihov sastav i da ostanu oni koji stvarno rade posteno!

Mitar

pre 9 godina

Tako i treba,neka se slucaj resava kao i svaki drugi i da ne moze da se kaze da je Vucic uticao na ishod postupka!Stvarno nema smisla da sta god Vucic izjavi nesto u vezi tog slucaja da ga odmah napadaju i prozivaju a covek bas hoce da se distancira od tog slucaja i prepusti stvar pravosudju!

Kizo

pre 9 godina

Posteno od strane Vucica da se ogradi od citavog incidenta i da pusti da stvar rese nadlezni organi!Iako je ovaj napad na njegovog brata u stvari napad na njega,Vucic i dalje ne zeli da utice na ishod postupka i prepusta stvar sudstvu i tuzilastvu!

Nelica

pre 9 godina

Sta god da kaze, ima ljudi koji ga osudjuju, tako da pozdravljam odluku da ne treba da komentarise vec da organi kojima je to u opisu poslova odrade proces do kraja

Srđa

pre 9 godina

Vučić ovde pokušava da ostane neutralan zbog svoje društvene pozicije, jer normalno je da ne može da se oslobodi subjektivizma u ovom slučaju. Takvo ponašanje je pohvalno, ali svakako treba osuditi napad na bilo kog, nezavisno od toga či je rođak, prijatelj i sl.

antibot

pre 9 godina

Svaka cast SNS botino, zalaganje na radnom mestu je za svaku pohvalu. Mozda ce ti gazda dati i jednu cokoladu, zasluzio si. :))

Moja podrska zastitniku, makar obicna simbolika njegovo zalaganje po ovom pitanju je bocnulo Gospodara.

p.s.
Odoh da otvaram neke firme, nasao sam na ulici jednu licnu kartu. :)

Mirce

pre 9 godina

Premijer odgovorno vodi zemlju i bori se da realizuje zacrtane ciljeve koji se pre svega odnose na ekonomski oporavak i napredak Srbije. Pravda nalaze da zandarmi koji su prekoracili ovlascenja biti adekvatno kaznjeni.

Natalija Mitić

pre 9 godina

Ispravna odluka po mom mišljenju. Dežurni kritičari jedva čekaju da pričaju ružno kako o premijeru, tako i o članovima njegove porodice. Zaboravljaju da je umesto Andreja Vučića mogao biti pretučen neko od njih, pitala bi ih tada kako bi reagovali. Ovako Vučić neće više govoriti o tome, istraga će utvrditi krivce i nadam se da će oni biti najstrožije kažnjeni.

Jasmina

pre 9 godina

E bas me briga sta si ti sebi oduzeo, specijalno kada je u pitanju sloboda izrazavanja. Vrati Srbiji slobodu izrazavanja! Vrati slobodu! Mnogi, ne mnogi nego svi misleci u ovoj zemlji osecaju se kao da se krckaju u poklopljenoj posudi sa kipucom vodom. KAO NEKADA. Znas ti kada.
Ne zanima nas kako se osecas, zbog cega places, koliko spavas, zasto spavas. Ne postojimo mi zbog tebe. Trebalo bi da funkcija na kojoj si, nesrecnim sticajem okolnostii, postoji zbog nas, NAS! NAS! Nas u fokus! I vracaj Olju! Shvati, mi smo sebi vazni. Mi smo sebi JEDINI I NEPONOVLJIVI I NEMAMO VISE VREMENA ZA GUBLJENJE!

Aleksandar

pre 9 godina

Šta ste se uhvatili za tu ličnu kartu - pa ni vi je ne biste tako olako davali svakome ko poželi da vas legitimiše kad znate da ju je već jedared neko zloupotrebio da osnuje firmu kako bi krao državne novce. Prevari me jednom, sram te bilo; prevari me dva puta, sram me bilo! Cenim da se Andrej vodio tom krilaticom pa kud puklo da puklo...

ZuKi55

pre 9 godina

Zašto bi se Vučić mešao u rad istražnih organa, tužilaštva i pravosuđa bez obzira što je u pitanju prebijanje njegovog brata, jer on u potpunosti veruje u objektivnost svih njih. Ovo je još jedan dokaz da su sve institucije nezavisni u svom radu i da svako, kao i Vučić, radi svoj posao.

Skituljko

pre 9 godina

Veoma pametan potez pošto znamo u kakvoj zemlji živimo i da bi svaka izjava po ovom pitanju bila signal da Vučić vrši određeni pritisak. Ovako je ova reakcija jedina moguća a nadležni organi, tužilaštvo i pravosuđe neka rade svoj posao kako treba i neće biti problema.

Čvorak

pre 9 godina

Ne vidim razlog i potrebu da bilo ko šta priča na ovu temu. Postoje snimci na kojima se jasno sve vidi tako da je svaaki komentar suvišan. Jedino što je potrebno da nadležni organi odrade svoj deo posla i da kazne za divljačko ponašanje budu adekvatne.

KAZNENI - PROSTOR

pre 9 godina

Potpuno razumem Aleksandra Vucic sto je sam sebi oduzeo pravo da bilo sta komentarise kada je u pitanju njegov brat Andrej Vucic. Jer cim bi nesto progovorio ovi silni duzebriznci koji jedva cekaju osuli bi rafalnu paljubu po medijima, prosto bi se utrkivali ko bi vecu gadost i izmisljotinu plasirao. Ne vidim razlog i potrebu da bilo ko sta prica na ovu temu. Postoje snimci na kojima se jasno sve vidi tako da je svaki komentar suvisan. Jedino sto je potrebno da nadlezni organi odrade svoj deo posla i da kazne za divljacko ponasanje budu adekvatne.

Vuko

pre 9 godina

Nekima se izgleda ne svidja sto je Vucic izjavio da se nece mesati u ovaj slucaj a u stvari da je Vucic bilo sta izjavio oni bi ga kritikovali i to bez ikakvog valjanog razloga a samo da bi pokusali da ga ocrne!Valjda su za to placeni!

Graje

pre 9 godina

Prvi put u istoriji imamo premijera koji kaže šta misli- Obudsman nije bio tamo da bi mogao da posvedoči šta se tačno dešavalo. Mogu da svedoče samo oni koji su ih tukli,a krivci moraju biti kažnjeni. Srbija je na pravom putu mira i stabilnosti.

poverenje1

pre 9 godina

Premijer ima poverenje u rad državnih organa i ne želi da se meša u njihov rad.Kad se završi istraga,sigurno će reći svoje mišljenje.

Miona 23

pre 9 godina

Svako obavlja svoj deo posla. Kad se istraga zavrsi premijer ce izneti svoje misljenje. Sasvim je korektno postupio. Ne valja trcati pred rudu.

Ivander

pre 9 godina

Naravno da covek nema komentara jer prebiti na takav nacin bilo koga je nedopustivo za policiju a posebnu tezinu ima to sta je pozadina toga i ko je to naredio jer se radi o premijerovom bratu.

Zoran

pre 9 godina

Sramota je da policija moze tako da bije ljude bez ikakvog razloga a to je nasledjeno iz prethodnog rezima i Vucic ce tome konacno stati na put.

Ester

pre 9 godina

Mora se konacno otkriti ko stoji iza tog gnusnog cina prebijanja Vucicevog brata i brata gradonacelnika Beograda jer to nije puka slucajnost nego losa namera odredjenih osoba.

Borba

pre 9 godina

Bez ikakvih izgovora moraju se osuditi policajci i pronaci nalagodavci ovog bezobraznog pokusaja da se zaustavi Vucic jer je pokrenuo veliku borbu protiv svih vidova kriminala a to odredjenim strukturama koje su stvorile prethodne vlasti mnogo smeta.

Samir

pre 9 godina

Na najbrutalniji moguci nacin pokusano je vrsenje pritisaka na Vucica samo su zaboravili da je on nepokolebljiv i nezaustavljiv kada je pravda u pitanju.

sax

pre 9 godina

"Ja sam samom sebi oduzeo slobodu izražavanja, samo sebi, nikom drugom niti smem, niti hoću i mogu, ali sebi sam oduzeo slobodu izražavanja po tom pitanju kao predsednik Vlade"

Da citiram našeg Voljenog Vođu, ja ništa gluplje u životu nisam pročitao.

samo vas pitam

pre 9 godina

Koliko sam video, po zakonu je dozvoljeno pogoditi zandarma flasom, ukoliko mi zatrazi licnu kartu, ili slicno. Ili mozda za mene to ne vazi? A, mogu li makar da tako udarim policajca da padne i ispusti stitnik? Mislim, ako moze premijerov brat, zasto nebi mogao i ja.

antibot

pre 9 godina

Svaka cast SNS botino, zalaganje na radnom mestu je za svaku pohvalu. Mozda ce ti gazda dati i jednu cokoladu, zasluzio si. :))

Moja podrska zastitniku, makar obicna simbolika njegovo zalaganje po ovom pitanju je bocnulo Gospodara.

p.s.
Odoh da otvaram neke firme, nasao sam na ulici jednu licnu kartu. :)

MOSTONGA

pre 9 godina

kriminalci u policiji su pretukli coveka i ne zanima me ciji je brat jer mogao je biti i moj ili vas. premijer se poneo vise nego korektno ali to ne znaci da ih ne treba najteze kazniti, Zatvor.

Tijana

pre 9 godina

Ovakvim potezom, stavio nam je do znanja da ne želi da bude subjektivan jer je ipak porodica u pitanju! A zli jezici će ovo opet pogrešno shvatiti!

andrija63

pre 9 godina

Korektan potez. Iskreno, nisam ni ocekivala od ovog coveka da stane u odbranu brata i da istog momenta najstrozije kazni one koji ga tukli. Prepustio je slucaj pravdi i sudu, dakle onima ciji je to posao. Kamo srece kad bi i ostali sledili ovakav primer.

Truman

pre 9 godina

Siguran sam da će se i ovaj slučaj uskoro u potpunosti rešiti. Žandarmi su se zaista loše poneli, u to nema sumnje. Nadam se da će biti adekvatno sankcionisani zbog svog bahatog ponašanja.

Borisa

pre 9 godina

Mislim da je Vucic u pravu, zaista je nezahvalno da komentarise ovakve stvari! Onaj ko je nadlezan za ovakve probleme, to treba i da resi!

Srđa

pre 9 godina

Vučić ovde pokušava da ostane neutralan zbog svoje društvene pozicije, jer normalno je da ne može da se oslobodi subjektivizma u ovom slučaju. Takvo ponašanje je pohvalno, ali svakako treba osuditi napad na bilo kog, nezavisno od toga či je rođak, prijatelj i sl.

Vladan

pre 9 godina

Covek jednostavno ne zeli da utice na rad nezavisnih drzavnih organa. A s druge strane je potpuno u pravu, jer zabrana slobode medija u Srbiji je izmisljena prica koju finansiraju odredjene interesne grupe sto se i dokazalo pre par dana.

Combe

pre 9 godina

(andrija63, 15. januar 2015 18:10)
@Zaista korektan potez jer kao premijer ne treba da se mesa u rad nadleznih organa,pa makar i njegov brat bio u pitanju.

Natalija Mitić

pre 9 godina

Ispravna odluka po mom mišljenju. Dežurni kritičari jedva čekaju da pričaju ružno kako o premijeru, tako i o članovima njegove porodice. Zaboravljaju da je umesto Andreja Vučića mogao biti pretučen neko od njih, pitala bi ih tada kako bi reagovali. Ovako Vučić neće više govoriti o tome, istraga će utvrditi krivce i nadam se da će oni biti najstrožije kažnjeni.

Mirce

pre 9 godina

Premijer odgovorno vodi zemlju i bori se da realizuje zacrtane ciljeve koji se pre svega odnose na ekonomski oporavak i napredak Srbije. Pravda nalaze da zandarmi koji su prekoracili ovlascenja biti adekvatno kaznjeni.

Gagi

pre 9 godina

Na mestu brata premijera mogao je biti bilo ko od nas, nadam se da će počinioci biti najstrože kažnjeni kako se ovakve stvari više nikada ne bi ponovile.

samo tako, samo tako

pre 9 godina

Sto bi i komentarisao? Pustio je sve druge da rade svoj posao, on radi svoj posao i po meni je to jedino ispravno. Bilo kakav komentar bio bi protumacen kao neki pritisak vlasti na drzavne organe.

Kizo

pre 9 godina

Posteno od strane Vucica da se ogradi od citavog incidenta i da pusti da stvar rese nadlezni organi!Iako je ovaj napad na njegovog brata u stvari napad na njega,Vucic i dalje ne zeli da utice na ishod postupka i prepusta stvar sudstvu i tuzilastvu!

ZuKi55

pre 9 godina

Zašto bi se Vučić mešao u rad istražnih organa, tužilaštva i pravosuđa bez obzira što je u pitanju prebijanje njegovog brata, jer on u potpunosti veruje u objektivnost svih njih. Ovo je još jedan dokaz da su sve institucije nezavisni u svom radu i da svako, kao i Vučić, radi svoj posao.

Vuko

pre 9 godina

Nekima se izgleda ne svidja sto je Vucic izjavio da se nece mesati u ovaj slucaj a u stvari da je Vucic bilo sta izjavio oni bi ga kritikovali i to bez ikakvog valjanog razloga a samo da bi pokusali da ga ocrne!Valjda su za to placeni!

Luka

pre 9 godina

Nije zandarmima ovo prvi incident nego su zadnjih par godina imali na desetine incidenata koji su zataskavani a setimo se da je nekoliko njih i optuzeno za ucestvovanje u krivicnim delima!Treba da se procisti njihov sastav i da ostanu oni koji stvarno rade posteno!

Mitar

pre 9 godina

Tako i treba,neka se slucaj resava kao i svaki drugi i da ne moze da se kaze da je Vucic uticao na ishod postupka!Stvarno nema smisla da sta god Vucic izjavi nesto u vezi tog slucaja da ga odmah napadaju i prozivaju a covek bas hoce da se distancira od tog slucaja i prepusti stvar pravosudju!

Nelica

pre 9 godina

Sta god da kaze, ima ljudi koji ga osudjuju, tako da pozdravljam odluku da ne treba da komentarise vec da organi kojima je to u opisu poslova odrade proces do kraja

Graje

pre 9 godina

Prvi put u istoriji imamo premijera koji kaže šta misli- Obudsman nije bio tamo da bi mogao da posvedoči šta se tačno dešavalo. Mogu da svedoče samo oni koji su ih tukli,a krivci moraju biti kažnjeni. Srbija je na pravom putu mira i stabilnosti.

poverenje1

pre 9 godina

Premijer ima poverenje u rad državnih organa i ne želi da se meša u njihov rad.Kad se završi istraga,sigurno će reći svoje mišljenje.

Skituljko

pre 9 godina

Veoma pametan potez pošto znamo u kakvoj zemlji živimo i da bi svaka izjava po ovom pitanju bila signal da Vučić vrši određeni pritisak. Ovako je ova reakcija jedina moguća a nadležni organi, tužilaštvo i pravosuđe neka rade svoj posao kako treba i neće biti problema.

Čvorak

pre 9 godina

Ne vidim razlog i potrebu da bilo ko šta priča na ovu temu. Postoje snimci na kojima se jasno sve vidi tako da je svaaki komentar suvišan. Jedino što je potrebno da nadležni organi odrade svoj deo posla i da kazne za divljačko ponašanje budu adekvatne.

Miona 23

pre 9 godina

Svako obavlja svoj deo posla. Kad se istraga zavrsi premijer ce izneti svoje misljenje. Sasvim je korektno postupio. Ne valja trcati pred rudu.

Aleksandar

pre 9 godina

Šta ste se uhvatili za tu ličnu kartu - pa ni vi je ne biste tako olako davali svakome ko poželi da vas legitimiše kad znate da ju je već jedared neko zloupotrebio da osnuje firmu kako bi krao državne novce. Prevari me jednom, sram te bilo; prevari me dva puta, sram me bilo! Cenim da se Andrej vodio tom krilaticom pa kud puklo da puklo...

Jasmina

pre 9 godina

E bas me briga sta si ti sebi oduzeo, specijalno kada je u pitanju sloboda izrazavanja. Vrati Srbiji slobodu izrazavanja! Vrati slobodu! Mnogi, ne mnogi nego svi misleci u ovoj zemlji osecaju se kao da se krckaju u poklopljenoj posudi sa kipucom vodom. KAO NEKADA. Znas ti kada.
Ne zanima nas kako se osecas, zbog cega places, koliko spavas, zasto spavas. Ne postojimo mi zbog tebe. Trebalo bi da funkcija na kojoj si, nesrecnim sticajem okolnostii, postoji zbog nas, NAS! NAS! Nas u fokus! I vracaj Olju! Shvati, mi smo sebi vazni. Mi smo sebi JEDINI I NEPONOVLJIVI I NEMAMO VISE VREMENA ZA GUBLJENJE!

Ivander

pre 9 godina

Naravno da covek nema komentara jer prebiti na takav nacin bilo koga je nedopustivo za policiju a posebnu tezinu ima to sta je pozadina toga i ko je to naredio jer se radi o premijerovom bratu.

Zoran

pre 9 godina

Sramota je da policija moze tako da bije ljude bez ikakvog razloga a to je nasledjeno iz prethodnog rezima i Vucic ce tome konacno stati na put.

Ester

pre 9 godina

Mora se konacno otkriti ko stoji iza tog gnusnog cina prebijanja Vucicevog brata i brata gradonacelnika Beograda jer to nije puka slucajnost nego losa namera odredjenih osoba.

Borba

pre 9 godina

Bez ikakvih izgovora moraju se osuditi policajci i pronaci nalagodavci ovog bezobraznog pokusaja da se zaustavi Vucic jer je pokrenuo veliku borbu protiv svih vidova kriminala a to odredjenim strukturama koje su stvorile prethodne vlasti mnogo smeta.

Samir

pre 9 godina

Na najbrutalniji moguci nacin pokusano je vrsenje pritisaka na Vucica samo su zaboravili da je on nepokolebljiv i nezaustavljiv kada je pravda u pitanju.

KAZNENI - PROSTOR

pre 9 godina

Potpuno razumem Aleksandra Vucic sto je sam sebi oduzeo pravo da bilo sta komentarise kada je u pitanju njegov brat Andrej Vucic. Jer cim bi nesto progovorio ovi silni duzebriznci koji jedva cekaju osuli bi rafalnu paljubu po medijima, prosto bi se utrkivali ko bi vecu gadost i izmisljotinu plasirao. Ne vidim razlog i potrebu da bilo ko sta prica na ovu temu. Postoje snimci na kojima se jasno sve vidi tako da je svaki komentar suvisan. Jedino sto je potrebno da nadlezni organi odrade svoj deo posla i da kazne za divljacko ponasanje budu adekvatne.