Sreda, 14.01.2015.

12:54

Trener: Čime je Velja ovo zaslužio?

Kris Tidej, trener prvaka Evrope Velimira Stjepanovića, objavio je otvoreno pismo u kom priča o nemogućnosti Plivačkog saveza da podrži trenere i sportiste.

Izvor:

Trener: Èime je Velja ovo zaslužio? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Ima nas raznih

pre 9 godina

Tako je godinama i mnogo bolji od tog Velje nisu dobijali nista pa sta.

Ali razumem, skup je zivot u Dubaiu, izlasci, kola, alkohol, devojke...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (p, 14. januar 2015 15:11)

Treba da te je sramota da napises ovakav komentar. Velimir i njegov tim nisu mogli proslaviti ni Novu Godinu ni Bozic sa svojim porodicama jer su svi bili daleko od kuce i na visinskim pripremama. Nije tebi lako, verujem.

Cudo nevidjeno

pre 9 godina

Gledam neke komentare i ne mogu da verujem sta tamo pise. Samo je nekolicina videla i razumela sustinu trenerovog pisma. On nigde ne trazi novac nego trazi da se rukovodstvo ponasa odgovorno i postuje sportiste i njihove timove (sto znaci da rade svoj posao, sto u poslednje vreme nije bio slucaj) i naravno trazi da se Velimirov fizioterapeut zadrzi i nastavi da radi sa Velimirom. Niko tamo ne trazi avione i kamione.

Cudo nevidjeno

pre 9 godina

Gledam neke komentare i ne mogu da verujem sta tamo pise. Samo je nekolicina videla i razumela sustinu trenerovog pisma. On nigde ne trazi novac nego trazi da se rukovodstvo ponasa odgovorno i postuje sportiste i njihove timove (sto znaci da rade svoj posao, sto u poslednje vreme nije bio slucaj) i naravno trazi da se Velimirov fizioterapeut zadrzi i nastavi da radi sa Velimirom. Niko tamo ne trazi avione i kamione.

Batko

pre 9 godina

Zato sto je Velja clan SD i PK Partizan a zna se ko igra pred punim a ko pred praznim tribinama.
(Johnny Hockey, 14. januar 2015 18:27)

Dalobu

Marchena

pre 9 godina

Hteo bih samo da pojasnim, da gospodin apeluje na plivacki savez da zadrzi FIZIOTERAPEUTA Marka Bukvica, uloga fizioterapeuta je mnogo kompleksnija i velika je odgovornost i trud koji se ulaze u oporavak i rehabilitaciju. Fizioterapi su mnogo vise od masera, ali 90posto Srbije to ne shvata. Pa ni plivacki savez ocigledno. Kao mladi fizio, to znam na svojoj kozi sam osetio.

Veljo, clanarina je zakon

pre 9 godina

Mora da se uclani u neku vladajucu partiju, predlazem PUPS, da dobije i povoljno tesko izboksovani privilegovani BusPlus.

Raca

pre 9 godina

Ako Srbiji nisu potrebni sampioni poput Velje onda ce oni biti primorani da obuku dres sa grbom neke druge drzave koja ce ih tretirati sa dostojanstvom i postovanjem.
Podseticu vas da je Milorad Cavic rodjen i odrastao u Kaliforniji SAD ali je odlucio da se takmici za zemlju porekla svojih roditelja za koju je i osvojio medalju na olimpijskim igrama.Iza te njegove odluke je stajalo vaspitanje od strane njegovih roditelja,patriotizam i licno odricanje.Pri tome u Srbiji nije imao cak ni odgovarajuce uslove za trening.
Neuporedivo bolje uslove za trening,vise paznje i postovanja a i novca Milorad Cavic bi dobio da je odlucio da se takmici za neku drugu zemlju.
Srbija nije svesna talenta svojih sportista i pozitivnog marketinga Srbije koji oni po svetu sire.
Individualni sportovi su specificni i za razliku od timskih apsolutno je potrebna finansijska podrska drzave.
Cuvajte Velju jer ce te u suprotnom izgubiti mnoge buduce Velje.

Samo mi nosati...

pre 9 godina

Za zemlju koja vec decenijama pliva u gov i blatu, i to debelim i debelom, ja prosto ne mogu da verujem da imamo problema! Sokieana sam!

zivot je borba, prihvati

pre 9 godina

cime smo svi mi ovo zasluzili? a ima i gorih zemalja.
decko nadji sponzora, radi na brodu i treniraj, snadji se!
svi ovde vodimo borbu dal je sport ili ne.

Edan

pre 9 godina

Nisu bitni ni Zvezda ni Partizan. Bitna je organizacija, kako sportista ne bi morao da misli i o tome, a sve u cilju postizanja najboljih rezultata.
Dosta više te priče, ovaj je Zvezdaš, ovaj Partizanovac, ili neki drugi (šta oni znaju tek?). Ovo je generalno problem u svim društvima, bilo sportskim, bilo kulturnim. Dajte da se fino reorganizuje sve. Pa neka krene i od plivanja! U suprotnom kao društvo nikada nećemo napredovati. Ne može jedan čovek da odlučuje na štetu svih. Imali smo takvih problema u prošlosti dosta, nego je naš problem što -=volimo=- da kukamo a NIŠTA ne radimo da konkretno preduzmemo povodom... ičega!
Najbolje da se potpišem kao blejač. Vozdra!

Zli Prodavac

pre 9 godina

Tako je godinama i mnogo bolji od tog Velje nisu dobijali nista pa sta.

Ali razumem, skup je zivot u Dubaiu, izlasci, kola, alkohol, devojke...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (p, 14. januar 2015 15:11)

Tako je godinama i mnogo gluplji komentari su objavljivani, pa ništa...
Ali razumem, zavist, zatrovanost medijima, nezaposlenost...

Plivac

pre 9 godina

Dosta vise sa Covicem, Vujosevicem, kosarkom i fudbalom. Ovde se radi o plivanju i nesposobnom rukovodstvu saveza. Ne moze skupstina da se odrzi jer nema kvoruma, a zasto bi i bilo kada gospodi odgovara trenutno stanje!

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem da se pojedinci bave KK Crvena zvezda. Da li se ovde uopšte neko zapitao gde su pare koje se sipaju u FK Partiyan i FK Crvena zvezda koji su u nenormalnim dugovima bez ijednog rezultata vrednog pomena. Lepo sam rekao ugasite ove klubove i novac koji država njima sipa, u proseku 7-8 miliona godišnje podelite plivanju, vaterpolu, rukometu, veslanju, streljaštvu, košarci, atletici itd. Pa milion evra ukupno godišnje dajte veslanju, kajaku, plivanju bićemo najbolji u tim sportovima. I u ovakvim uslovima imamo šampione, a šta bi bilo da se pare ulažu gde treba. Streljaštvu dajte 300 hiljada godišnje ima da pevaju. Koliko šampiona imamo u tom sportu? Šta tek reći za vaterpolo gde osvajamo sve živo. Pa naša 4 kluba Partizan, Crvena zvezda, Radnički i Vojvodina da imaju 500 hiljada godišnje gazili bi sve po Evropi. Ovako pare se sipaju klubovima i nepismenim ljudima, lopovima čiji su rezultati da gube od raznoraznih Levadija i ribarsko-ugostiljsko-poslastičarskih klubova!

Zli Prodavac

pre 9 godina

Svi hoce pare iz Budžeta, pare poreskih obveznika!
Kada ste tako zasluzni nadjite sponozore, a okanite se poreskih prihoda i ovako su mali!
Sramota!
(Nikola Zlatibor, 14. januar 2015 14:30)

Prvak Evrope nije zaslužan!? A verujem da veruješ da političari u vladi (bilo kojoj u prethodnih 20 i kusur godina) jesu? A znaš li iz čijih to prihoda ide i koliko oni para potroše? Zaista sramota...!

мкс

pre 9 godina

п или р, није важно како си се потписао, битно је да већу глупост одавно нисам прочитао.

Skinuti Partizanu i Zvezdi po 100-200 hiljada od sponzorstava i dati ovom coveku, kako drugacije?

pre 9 godina

(Ko zna, 14. januar 2015 14:28)

Koja cetiri drzavna sponzora? . Partizan u fudbalu nema sponzora, vi ga imate u svakom sportu i sve su mahom drzavne firme, ili firme koje su da bi usle na nase trziste imale uslov da sponzorisu. Mislim kakav je intes ima IDEA da sponzorise Zvezdu a ne neki Hrvatski klub koji su u vecem cabru nego nasi? Reci ces igranje u EL, ali oni su mogli te pare dati Ciboni. Poenta je da drzavu boli uvo za nas sport, ako akteri nisu u crveno belom dresu i to je cinjenica, to se je videlo i prilikom poklanjanja dresa zvanicniku druge drzave koji kao svaki normalan drzavnik na poklon daje dres svoje zemlje, a ne nekog kluba za koji pola Srbije boli uvo. Za ovog decka navija cela drzava i ako nekom treba dati pare poreskih obveznika onda je to on, niko rec nece reci.A vi i mi, ili sami neka pocnu da nalaze pare, ili neka nestanu, nikakva steta ne bi nastala od toga. Nisu ovi birani da bi vas ili nas spasavali (narocito vas), vec da bi Srbija i oni koji je reprezentuju na najbolji nacin imali koristi. Vasi kazu "jure" pare, a gde to ima pa i ovaj klinac da juri zajedno sa njima. Ako se oni nadaju da pojure i uhvate za par meseci 11 miliona, moze i ovaj nekako neku smesnu cifru. Neka puste fer borbu, pa da vidimo koga ce neko pre sponzorisati, svetskog sampiona i perspektivu u tom sportu, ili rupu bez dna koja svakog dana moze da se urusi. Problem je sto on nema odobrenja da trazi, niti firme smeju da mu daju ako neko to ne naredi.

nbgdeki

pre 9 godina

Vidim ovde da razni pisu da pare moraju da se daju Zvezdi da dovede jos nekog igraca... A kojeg je to igraca dovela od pocetka sezone? A koje je doveo Partizan?

Batko

pre 9 godina

Pa gde tražiš za Velju pare kad je prioritet države Kkcz ?? Pa valjda se zna ko ima kakve uspehe i ko je zaslužio pare ?? Objasnite strendžeru....
(....., 14. januar 2015 14:50)

Na steću nisi puno iskompleksiran

Sasa

pre 9 godina

(Ko zna, 14. januar 2015 14:28)

Niko ne pljuje Crvenu Zvezdu, to si ti samo utripovao. Ovde je rec o premijeru, koji se stavio na jednu stranu poklanjanjem klupskog dresa predstavniku druge zemlje. Od tog trenutka On nije vise premijer nijednom "Partizanovcu".
Niko njemu niti moze niti zeli da zabrani za koga ce da "navija", ali mu funkcija koju ima to "zabranjuje". On "mora" da bude pravican , a ne osvetoljubiv, a on je upravo osvetoljubiv.
Moze on da ide na utakmice Zvezde i u fudbalu i u kosarci, to je njegovo licno opredeljenje, ali da bi imao "postovanje" druge strane , ne moze da ima dvostruke arsine kod podele finansija iz Javnih preduzeca, koje SVI mi placamo. I Tadic je isao na utakmice Partizana, ali je za vreme tadica startovao projekat Evropska Zvezda, ako se secas kad je doveden Pesic za trenera. Zvezda je vec bila u dugovima, ali se pomoglo Zvezdi. Prve godine ste igrali finale sa Partizanom , ali vec druge godine ga je Covic najurio iz kluba. Para je i tad bilo {Brown,Morison , Roberts} i dosta vise sa zamenom teza .
Vec tri godine se sipa u FK "Rupu bez dna" nemilice {najmanje 10 miliona}i mislis da to ljudi ne znaju, a na drugoj strani , nistee se potpisani ugovori o sponzorstvu, niste se ugovori o "bonusima" za plasman u top 16.
E, zato premijer nije vise premijer jednom dobrom broju stanovnika Srbije , a i sire.
A "zuti", na celu sa Tadicem i Djilasom su bili i ostali "zlatni" , kakvi su ovi sada "crni".

"Dijagnosticar", Nis

srbijo zapitaj se malo

pre 9 godina

Sramota da se jedan Englez obraca za pomoc i moli za naseg Velju sampiona..Pa dobro radi li ova drzava ista pametno sem sto gura pare u Fmp..Unistavamo nase talente i buduce sampione..

Redzina

pre 9 godina

Vecina ljudi nece otvoriti post, ili ne razume engleski dovoljno da bi ga procitali do kraja, zasto onda vi niste u vest stavili sustinu covekovog otvorenog pisma, a to je da se zali na Milivoja Dopsaja i pojedine sebicne clanove uprave, kako ih je covek vec nazvao?

One night in May

pre 9 godina

Gospodin nije iz Srbije, pa je razumljivo da ne zna pravu adresu za ovakva pisma. U ovakvim slučajevima može da pomogne samo ON, jedan jedini, koji je samo za 2 godine svojim predanim radom uspeo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (only fools and horses, 14. januar 2015 14:10)

Dakle poslednje dve godine su problem po tebi!?
Pre toga smo ziveli u Nemackoj...u vreme Tadica Norvezani su plakali za srpskim standardom...licemeru zuti!!

Bravo

pre 9 godina

Nije srece da je neko i od ovdasnjih stisnuo petlju i sve ovo rekao ali eto nije. Ali zato svi znaju da je tako i cute. Cutite i dalje, sutra je novi dan.

Nikola Zlatibor

pre 9 godina

Svi hoce pare iz Budžeta, pare poreskih obveznika!
Kada ste tako zasluzni nadjite sponozore, a okanite se poreskih prihoda i ovako su mali!
Sramota!

Ko zna

pre 9 godina

Kako nije sramota da se javljaju ljudi i pljuju po Crvenoj Zvezdi?! Kakve veze ovo ima sa Zvezdom? Kakve veze ima jedan državni sponzor kojeg Zvezda ima? Sto onda ne pomenete cetiri drzavna sponzora koja su dala pare ove godine Partizanu?! To je tabu tema ili sta?! Uostalom cak ni ta cetiri sponzora nisu bitna za ovu temu! Ne znaci to sto se ulaze u Partizan i Zvezdu da nema novca za plivački savez. Novca nema jer su pokrali kao i svugde. Ogromne delegacije putuju svugde po svetu, kupuje se i troši u ime saveza sta stigne tako da i ne cudi kada se nema novca za ono sto jeste osnova svega, a to su plivaci i treneri.

.....

pre 9 godina

Pa gde tražiš za Velju pare kad je prioritet države Kkcz ?? Pa valjda se zna ko ima kakve uspehe i ko je zaslužio pare ?? Objasnite strendžeru....

only fools and horses

pre 9 godina

Gospodin nije iz Srbije, pa je razumljivo da ne zna pravu adresu za ovakva pisma. U ovakvim slučajevima može da pomogne samo ON, jedan jedini, koji je samo za 2 godine svojim predanim radom uspeo...

Ninoslav

pre 9 godina

Licno sam saradjivao sa Markom,(profesionalno i detaljno obavlja svoj posao) tada pre dve godine se zalio na sitvaciju u Srpskom sportu i rekao da ce otici preko i pokusati tamo da radi.Jer covek ima porodicu i treba da zivi. Uveren sam u strucnost i zasluge, jer jedan englez ne bi iz cista mira potezao tu temu. I ne samo plivanje vec i ostali individualni sportovi imaju mnogo vise sansi za vrhunski rezultat uz malo brige drzave, ali toga nema. Pitam se da li bi Velja postao evropski prvak da nije rodjen gde jeste i da nije imao finansijere kada je to najpotrebnije. A Srbija kao daje nesto, da daje ali to sto daje to je jedan sportista odavno potrosio, i mnogo vise od toga. Pozdrav za Marka. :)

drmomcilo78

pre 9 godina

Neka se jave Covicu, da im odrzi predavanje na temu: Reprogam, gasenje stare otvaranje nove firme, usmeravanje svih javnih resursa u jedan privatni klub.

Stejpana Supanca, Zeleznik

pre 9 godina

Neka se obrate dingospodinu Covicu da im reprogramira novcanike i objasni kako je moguce dobiti 5 mio evra iz drzavnih javnih preduzeca za svoj privatni klub..

only fools and horses

pre 9 godina

Gospodin nije iz Srbije, pa je razumljivo da ne zna pravu adresu za ovakva pisma. U ovakvim slučajevima može da pomogne samo ON, jedan jedini, koji je samo za 2 godine svojim predanim radom uspeo...

Stejpana Supanca, Zeleznik

pre 9 godina

Neka se obrate dingospodinu Covicu da im reprogramira novcanike i objasni kako je moguce dobiti 5 mio evra iz drzavnih javnih preduzeca za svoj privatni klub..

srbijo zapitaj se malo

pre 9 godina

Sramota da se jedan Englez obraca za pomoc i moli za naseg Velju sampiona..Pa dobro radi li ova drzava ista pametno sem sto gura pare u Fmp..Unistavamo nase talente i buduce sampione..

Bravo

pre 9 godina

Nije srece da je neko i od ovdasnjih stisnuo petlju i sve ovo rekao ali eto nije. Ali zato svi znaju da je tako i cute. Cutite i dalje, sutra je novi dan.

Redzina

pre 9 godina

Vecina ljudi nece otvoriti post, ili ne razume engleski dovoljno da bi ga procitali do kraja, zasto onda vi niste u vest stavili sustinu covekovog otvorenog pisma, a to je da se zali na Milivoja Dopsaja i pojedine sebicne clanove uprave, kako ih je covek vec nazvao?

drmomcilo78

pre 9 godina

Neka se jave Covicu, da im odrzi predavanje na temu: Reprogam, gasenje stare otvaranje nove firme, usmeravanje svih javnih resursa u jedan privatni klub.

Ninoslav

pre 9 godina

Licno sam saradjivao sa Markom,(profesionalno i detaljno obavlja svoj posao) tada pre dve godine se zalio na sitvaciju u Srpskom sportu i rekao da ce otici preko i pokusati tamo da radi.Jer covek ima porodicu i treba da zivi. Uveren sam u strucnost i zasluge, jer jedan englez ne bi iz cista mira potezao tu temu. I ne samo plivanje vec i ostali individualni sportovi imaju mnogo vise sansi za vrhunski rezultat uz malo brige drzave, ali toga nema. Pitam se da li bi Velja postao evropski prvak da nije rodjen gde jeste i da nije imao finansijere kada je to najpotrebnije. A Srbija kao daje nesto, da daje ali to sto daje to je jedan sportista odavno potrosio, i mnogo vise od toga. Pozdrav za Marka. :)

.....

pre 9 godina

Pa gde tražiš za Velju pare kad je prioritet države Kkcz ?? Pa valjda se zna ko ima kakve uspehe i ko je zaslužio pare ?? Objasnite strendžeru....

Plivac

pre 9 godina

Dosta vise sa Covicem, Vujosevicem, kosarkom i fudbalom. Ovde se radi o plivanju i nesposobnom rukovodstvu saveza. Ne moze skupstina da se odrzi jer nema kvoruma, a zasto bi i bilo kada gospodi odgovara trenutno stanje!

Zli Prodavac

pre 9 godina

Tako je godinama i mnogo bolji od tog Velje nisu dobijali nista pa sta.

Ali razumem, skup je zivot u Dubaiu, izlasci, kola, alkohol, devojke...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (p, 14. januar 2015 15:11)

Tako je godinama i mnogo gluplji komentari su objavljivani, pa ništa...
Ali razumem, zavist, zatrovanost medijima, nezaposlenost...

Ko zna

pre 9 godina

Kako nije sramota da se javljaju ljudi i pljuju po Crvenoj Zvezdi?! Kakve veze ovo ima sa Zvezdom? Kakve veze ima jedan državni sponzor kojeg Zvezda ima? Sto onda ne pomenete cetiri drzavna sponzora koja su dala pare ove godine Partizanu?! To je tabu tema ili sta?! Uostalom cak ni ta cetiri sponzora nisu bitna za ovu temu! Ne znaci to sto se ulaze u Partizan i Zvezdu da nema novca za plivački savez. Novca nema jer su pokrali kao i svugde. Ogromne delegacije putuju svugde po svetu, kupuje se i troši u ime saveza sta stigne tako da i ne cudi kada se nema novca za ono sto jeste osnova svega, a to su plivaci i treneri.

Marchena

pre 9 godina

Hteo bih samo da pojasnim, da gospodin apeluje na plivacki savez da zadrzi FIZIOTERAPEUTA Marka Bukvica, uloga fizioterapeuta je mnogo kompleksnija i velika je odgovornost i trud koji se ulaze u oporavak i rehabilitaciju. Fizioterapi su mnogo vise od masera, ali 90posto Srbije to ne shvata. Pa ni plivacki savez ocigledno. Kao mladi fizio, to znam na svojoj kozi sam osetio.

Zli Prodavac

pre 9 godina

Svi hoce pare iz Budžeta, pare poreskih obveznika!
Kada ste tako zasluzni nadjite sponozore, a okanite se poreskih prihoda i ovako su mali!
Sramota!
(Nikola Zlatibor, 14. januar 2015 14:30)

Prvak Evrope nije zaslužan!? A verujem da veruješ da političari u vladi (bilo kojoj u prethodnih 20 i kusur godina) jesu? A znaš li iz čijih to prihoda ide i koliko oni para potroše? Zaista sramota...!

Skinuti Partizanu i Zvezdi po 100-200 hiljada od sponzorstava i dati ovom coveku, kako drugacije?

pre 9 godina

(Ko zna, 14. januar 2015 14:28)

Koja cetiri drzavna sponzora? . Partizan u fudbalu nema sponzora, vi ga imate u svakom sportu i sve su mahom drzavne firme, ili firme koje su da bi usle na nase trziste imale uslov da sponzorisu. Mislim kakav je intes ima IDEA da sponzorise Zvezdu a ne neki Hrvatski klub koji su u vecem cabru nego nasi? Reci ces igranje u EL, ali oni su mogli te pare dati Ciboni. Poenta je da drzavu boli uvo za nas sport, ako akteri nisu u crveno belom dresu i to je cinjenica, to se je videlo i prilikom poklanjanja dresa zvanicniku druge drzave koji kao svaki normalan drzavnik na poklon daje dres svoje zemlje, a ne nekog kluba za koji pola Srbije boli uvo. Za ovog decka navija cela drzava i ako nekom treba dati pare poreskih obveznika onda je to on, niko rec nece reci.A vi i mi, ili sami neka pocnu da nalaze pare, ili neka nestanu, nikakva steta ne bi nastala od toga. Nisu ovi birani da bi vas ili nas spasavali (narocito vas), vec da bi Srbija i oni koji je reprezentuju na najbolji nacin imali koristi. Vasi kazu "jure" pare, a gde to ima pa i ovaj klinac da juri zajedno sa njima. Ako se oni nadaju da pojure i uhvate za par meseci 11 miliona, moze i ovaj nekako neku smesnu cifru. Neka puste fer borbu, pa da vidimo koga ce neko pre sponzorisati, svetskog sampiona i perspektivu u tom sportu, ili rupu bez dna koja svakog dana moze da se urusi. Problem je sto on nema odobrenja da trazi, niti firme smeju da mu daju ako neko to ne naredi.

One night in May

pre 9 godina

Gospodin nije iz Srbije, pa je razumljivo da ne zna pravu adresu za ovakva pisma. U ovakvim slučajevima može da pomogne samo ON, jedan jedini, koji je samo za 2 godine svojim predanim radom uspeo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (only fools and horses, 14. januar 2015 14:10)

Dakle poslednje dve godine su problem po tebi!?
Pre toga smo ziveli u Nemackoj...u vreme Tadica Norvezani su plakali za srpskim standardom...licemeru zuti!!

Raca

pre 9 godina

Ako Srbiji nisu potrebni sampioni poput Velje onda ce oni biti primorani da obuku dres sa grbom neke druge drzave koja ce ih tretirati sa dostojanstvom i postovanjem.
Podseticu vas da je Milorad Cavic rodjen i odrastao u Kaliforniji SAD ali je odlucio da se takmici za zemlju porekla svojih roditelja za koju je i osvojio medalju na olimpijskim igrama.Iza te njegove odluke je stajalo vaspitanje od strane njegovih roditelja,patriotizam i licno odricanje.Pri tome u Srbiji nije imao cak ni odgovarajuce uslove za trening.
Neuporedivo bolje uslove za trening,vise paznje i postovanja a i novca Milorad Cavic bi dobio da je odlucio da se takmici za neku drugu zemlju.
Srbija nije svesna talenta svojih sportista i pozitivnog marketinga Srbije koji oni po svetu sire.
Individualni sportovi su specificni i za razliku od timskih apsolutno je potrebna finansijska podrska drzave.
Cuvajte Velju jer ce te u suprotnom izgubiti mnoge buduce Velje.

Sasa

pre 9 godina

(Ko zna, 14. januar 2015 14:28)

Niko ne pljuje Crvenu Zvezdu, to si ti samo utripovao. Ovde je rec o premijeru, koji se stavio na jednu stranu poklanjanjem klupskog dresa predstavniku druge zemlje. Od tog trenutka On nije vise premijer nijednom "Partizanovcu".
Niko njemu niti moze niti zeli da zabrani za koga ce da "navija", ali mu funkcija koju ima to "zabranjuje". On "mora" da bude pravican , a ne osvetoljubiv, a on je upravo osvetoljubiv.
Moze on da ide na utakmice Zvezde i u fudbalu i u kosarci, to je njegovo licno opredeljenje, ali da bi imao "postovanje" druge strane , ne moze da ima dvostruke arsine kod podele finansija iz Javnih preduzeca, koje SVI mi placamo. I Tadic je isao na utakmice Partizana, ali je za vreme tadica startovao projekat Evropska Zvezda, ako se secas kad je doveden Pesic za trenera. Zvezda je vec bila u dugovima, ali se pomoglo Zvezdi. Prve godine ste igrali finale sa Partizanom , ali vec druge godine ga je Covic najurio iz kluba. Para je i tad bilo {Brown,Morison , Roberts} i dosta vise sa zamenom teza .
Vec tri godine se sipa u FK "Rupu bez dna" nemilice {najmanje 10 miliona}i mislis da to ljudi ne znaju, a na drugoj strani , nistee se potpisani ugovori o sponzorstvu, niste se ugovori o "bonusima" za plasman u top 16.
E, zato premijer nije vise premijer jednom dobrom broju stanovnika Srbije , a i sire.
A "zuti", na celu sa Tadicem i Djilasom su bili i ostali "zlatni" , kakvi su ovi sada "crni".

"Dijagnosticar", Nis

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem da se pojedinci bave KK Crvena zvezda. Da li se ovde uopšte neko zapitao gde su pare koje se sipaju u FK Partiyan i FK Crvena zvezda koji su u nenormalnim dugovima bez ijednog rezultata vrednog pomena. Lepo sam rekao ugasite ove klubove i novac koji država njima sipa, u proseku 7-8 miliona godišnje podelite plivanju, vaterpolu, rukometu, veslanju, streljaštvu, košarci, atletici itd. Pa milion evra ukupno godišnje dajte veslanju, kajaku, plivanju bićemo najbolji u tim sportovima. I u ovakvim uslovima imamo šampione, a šta bi bilo da se pare ulažu gde treba. Streljaštvu dajte 300 hiljada godišnje ima da pevaju. Koliko šampiona imamo u tom sportu? Šta tek reći za vaterpolo gde osvajamo sve živo. Pa naša 4 kluba Partizan, Crvena zvezda, Radnički i Vojvodina da imaju 500 hiljada godišnje gazili bi sve po Evropi. Ovako pare se sipaju klubovima i nepismenim ljudima, lopovima čiji su rezultati da gube od raznoraznih Levadija i ribarsko-ugostiljsko-poslastičarskih klubova!

Edan

pre 9 godina

Nisu bitni ni Zvezda ni Partizan. Bitna je organizacija, kako sportista ne bi morao da misli i o tome, a sve u cilju postizanja najboljih rezultata.
Dosta više te priče, ovaj je Zvezdaš, ovaj Partizanovac, ili neki drugi (šta oni znaju tek?). Ovo je generalno problem u svim društvima, bilo sportskim, bilo kulturnim. Dajte da se fino reorganizuje sve. Pa neka krene i od plivanja! U suprotnom kao društvo nikada nećemo napredovati. Ne može jedan čovek da odlučuje na štetu svih. Imali smo takvih problema u prošlosti dosta, nego je naš problem što -=volimo=- da kukamo a NIŠTA ne radimo da konkretno preduzmemo povodom... ičega!
Najbolje da se potpišem kao blejač. Vozdra!

Batko

pre 9 godina

Zato sto je Velja clan SD i PK Partizan a zna se ko igra pred punim a ko pred praznim tribinama.
(Johnny Hockey, 14. januar 2015 18:27)

Dalobu

Ima nas raznih

pre 9 godina

Tako je godinama i mnogo bolji od tog Velje nisu dobijali nista pa sta.

Ali razumem, skup je zivot u Dubaiu, izlasci, kola, alkohol, devojke...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (p, 14. januar 2015 15:11)

Treba da te je sramota da napises ovakav komentar. Velimir i njegov tim nisu mogli proslaviti ni Novu Godinu ni Bozic sa svojim porodicama jer su svi bili daleko od kuce i na visinskim pripremama. Nije tebi lako, verujem.

Veljo, clanarina je zakon

pre 9 godina

Mora da se uclani u neku vladajucu partiju, predlazem PUPS, da dobije i povoljno tesko izboksovani privilegovani BusPlus.

Cudo nevidjeno

pre 9 godina

Gledam neke komentare i ne mogu da verujem sta tamo pise. Samo je nekolicina videla i razumela sustinu trenerovog pisma. On nigde ne trazi novac nego trazi da se rukovodstvo ponasa odgovorno i postuje sportiste i njihove timove (sto znaci da rade svoj posao, sto u poslednje vreme nije bio slucaj) i naravno trazi da se Velimirov fizioterapeut zadrzi i nastavi da radi sa Velimirom. Niko tamo ne trazi avione i kamione.

Nikola Zlatibor

pre 9 godina

Svi hoce pare iz Budžeta, pare poreskih obveznika!
Kada ste tako zasluzni nadjite sponozore, a okanite se poreskih prihoda i ovako su mali!
Sramota!

Samo mi nosati...

pre 9 godina

Za zemlju koja vec decenijama pliva u gov i blatu, i to debelim i debelom, ja prosto ne mogu da verujem da imamo problema! Sokieana sam!

мкс

pre 9 godina

п или р, није важно како си се потписао, битно је да већу глупост одавно нисам прочитао.

Batko

pre 9 godina

Pa gde tražiš za Velju pare kad je prioritet države Kkcz ?? Pa valjda se zna ko ima kakve uspehe i ko je zaslužio pare ?? Objasnite strendžeru....
(....., 14. januar 2015 14:50)

Na steću nisi puno iskompleksiran

Cudo nevidjeno

pre 9 godina

Gledam neke komentare i ne mogu da verujem sta tamo pise. Samo je nekolicina videla i razumela sustinu trenerovog pisma. On nigde ne trazi novac nego trazi da se rukovodstvo ponasa odgovorno i postuje sportiste i njihove timove (sto znaci da rade svoj posao, sto u poslednje vreme nije bio slucaj) i naravno trazi da se Velimirov fizioterapeut zadrzi i nastavi da radi sa Velimirom. Niko tamo ne trazi avione i kamione.

nbgdeki

pre 9 godina

Vidim ovde da razni pisu da pare moraju da se daju Zvezdi da dovede jos nekog igraca... A kojeg je to igraca dovela od pocetka sezone? A koje je doveo Partizan?

zivot je borba, prihvati

pre 9 godina

cime smo svi mi ovo zasluzili? a ima i gorih zemalja.
decko nadji sponzora, radi na brodu i treniraj, snadji se!
svi ovde vodimo borbu dal je sport ili ne.

Nikola Zlatibor

pre 9 godina

Svi hoce pare iz Budžeta, pare poreskih obveznika!
Kada ste tako zasluzni nadjite sponozore, a okanite se poreskih prihoda i ovako su mali!
Sramota!

Stejpana Supanca, Zeleznik

pre 9 godina

Neka se obrate dingospodinu Covicu da im reprogramira novcanike i objasni kako je moguce dobiti 5 mio evra iz drzavnih javnih preduzeca za svoj privatni klub..

One night in May

pre 9 godina

Gospodin nije iz Srbije, pa je razumljivo da ne zna pravu adresu za ovakva pisma. U ovakvim slučajevima može da pomogne samo ON, jedan jedini, koji je samo za 2 godine svojim predanim radom uspeo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (only fools and horses, 14. januar 2015 14:10)

Dakle poslednje dve godine su problem po tebi!?
Pre toga smo ziveli u Nemackoj...u vreme Tadica Norvezani su plakali za srpskim standardom...licemeru zuti!!

Ko zna

pre 9 godina

Kako nije sramota da se javljaju ljudi i pljuju po Crvenoj Zvezdi?! Kakve veze ovo ima sa Zvezdom? Kakve veze ima jedan državni sponzor kojeg Zvezda ima? Sto onda ne pomenete cetiri drzavna sponzora koja su dala pare ove godine Partizanu?! To je tabu tema ili sta?! Uostalom cak ni ta cetiri sponzora nisu bitna za ovu temu! Ne znaci to sto se ulaze u Partizan i Zvezdu da nema novca za plivački savez. Novca nema jer su pokrali kao i svugde. Ogromne delegacije putuju svugde po svetu, kupuje se i troši u ime saveza sta stigne tako da i ne cudi kada se nema novca za ono sto jeste osnova svega, a to su plivaci i treneri.

srbijo zapitaj se malo

pre 9 godina

Sramota da se jedan Englez obraca za pomoc i moli za naseg Velju sampiona..Pa dobro radi li ova drzava ista pametno sem sto gura pare u Fmp..Unistavamo nase talente i buduce sampione..

drmomcilo78

pre 9 godina

Neka se jave Covicu, da im odrzi predavanje na temu: Reprogam, gasenje stare otvaranje nove firme, usmeravanje svih javnih resursa u jedan privatni klub.

.....

pre 9 godina

Pa gde tražiš za Velju pare kad je prioritet države Kkcz ?? Pa valjda se zna ko ima kakve uspehe i ko je zaslužio pare ?? Objasnite strendžeru....

zivot je borba, prihvati

pre 9 godina

cime smo svi mi ovo zasluzili? a ima i gorih zemalja.
decko nadji sponzora, radi na brodu i treniraj, snadji se!
svi ovde vodimo borbu dal je sport ili ne.

Batko

pre 9 godina

Pa gde tražiš za Velju pare kad je prioritet države Kkcz ?? Pa valjda se zna ko ima kakve uspehe i ko je zaslužio pare ?? Objasnite strendžeru....
(....., 14. januar 2015 14:50)

Na steću nisi puno iskompleksiran

Batko

pre 9 godina

Zato sto je Velja clan SD i PK Partizan a zna se ko igra pred punim a ko pred praznim tribinama.
(Johnny Hockey, 14. januar 2015 18:27)

Dalobu

nbgdeki

pre 9 godina

Vidim ovde da razni pisu da pare moraju da se daju Zvezdi da dovede jos nekog igraca... A kojeg je to igraca dovela od pocetka sezone? A koje je doveo Partizan?

Sasa

pre 9 godina

(Ko zna, 14. januar 2015 14:28)

Niko ne pljuje Crvenu Zvezdu, to si ti samo utripovao. Ovde je rec o premijeru, koji se stavio na jednu stranu poklanjanjem klupskog dresa predstavniku druge zemlje. Od tog trenutka On nije vise premijer nijednom "Partizanovcu".
Niko njemu niti moze niti zeli da zabrani za koga ce da "navija", ali mu funkcija koju ima to "zabranjuje". On "mora" da bude pravican , a ne osvetoljubiv, a on je upravo osvetoljubiv.
Moze on da ide na utakmice Zvezde i u fudbalu i u kosarci, to je njegovo licno opredeljenje, ali da bi imao "postovanje" druge strane , ne moze da ima dvostruke arsine kod podele finansija iz Javnih preduzeca, koje SVI mi placamo. I Tadic je isao na utakmice Partizana, ali je za vreme tadica startovao projekat Evropska Zvezda, ako se secas kad je doveden Pesic za trenera. Zvezda je vec bila u dugovima, ali se pomoglo Zvezdi. Prve godine ste igrali finale sa Partizanom , ali vec druge godine ga je Covic najurio iz kluba. Para je i tad bilo {Brown,Morison , Roberts} i dosta vise sa zamenom teza .
Vec tri godine se sipa u FK "Rupu bez dna" nemilice {najmanje 10 miliona}i mislis da to ljudi ne znaju, a na drugoj strani , nistee se potpisani ugovori o sponzorstvu, niste se ugovori o "bonusima" za plasman u top 16.
E, zato premijer nije vise premijer jednom dobrom broju stanovnika Srbije , a i sire.
A "zuti", na celu sa Tadicem i Djilasom su bili i ostali "zlatni" , kakvi su ovi sada "crni".

"Dijagnosticar", Nis

only fools and horses

pre 9 godina

Gospodin nije iz Srbije, pa je razumljivo da ne zna pravu adresu za ovakva pisma. U ovakvim slučajevima može da pomogne samo ON, jedan jedini, koji je samo za 2 godine svojim predanim radom uspeo...

Skinuti Partizanu i Zvezdi po 100-200 hiljada od sponzorstava i dati ovom coveku, kako drugacije?

pre 9 godina

(Ko zna, 14. januar 2015 14:28)

Koja cetiri drzavna sponzora? . Partizan u fudbalu nema sponzora, vi ga imate u svakom sportu i sve su mahom drzavne firme, ili firme koje su da bi usle na nase trziste imale uslov da sponzorisu. Mislim kakav je intes ima IDEA da sponzorise Zvezdu a ne neki Hrvatski klub koji su u vecem cabru nego nasi? Reci ces igranje u EL, ali oni su mogli te pare dati Ciboni. Poenta je da drzavu boli uvo za nas sport, ako akteri nisu u crveno belom dresu i to je cinjenica, to se je videlo i prilikom poklanjanja dresa zvanicniku druge drzave koji kao svaki normalan drzavnik na poklon daje dres svoje zemlje, a ne nekog kluba za koji pola Srbije boli uvo. Za ovog decka navija cela drzava i ako nekom treba dati pare poreskih obveznika onda je to on, niko rec nece reci.A vi i mi, ili sami neka pocnu da nalaze pare, ili neka nestanu, nikakva steta ne bi nastala od toga. Nisu ovi birani da bi vas ili nas spasavali (narocito vas), vec da bi Srbija i oni koji je reprezentuju na najbolji nacin imali koristi. Vasi kazu "jure" pare, a gde to ima pa i ovaj klinac da juri zajedno sa njima. Ako se oni nadaju da pojure i uhvate za par meseci 11 miliona, moze i ovaj nekako neku smesnu cifru. Neka puste fer borbu, pa da vidimo koga ce neko pre sponzorisati, svetskog sampiona i perspektivu u tom sportu, ili rupu bez dna koja svakog dana moze da se urusi. Problem je sto on nema odobrenja da trazi, niti firme smeju da mu daju ako neko to ne naredi.

Plivac

pre 9 godina

Dosta vise sa Covicem, Vujosevicem, kosarkom i fudbalom. Ovde se radi o plivanju i nesposobnom rukovodstvu saveza. Ne moze skupstina da se odrzi jer nema kvoruma, a zasto bi i bilo kada gospodi odgovara trenutno stanje!

Redzina

pre 9 godina

Vecina ljudi nece otvoriti post, ili ne razume engleski dovoljno da bi ga procitali do kraja, zasto onda vi niste u vest stavili sustinu covekovog otvorenog pisma, a to je da se zali na Milivoja Dopsaja i pojedine sebicne clanove uprave, kako ih je covek vec nazvao?

Aleksandar

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem da se pojedinci bave KK Crvena zvezda. Da li se ovde uopšte neko zapitao gde su pare koje se sipaju u FK Partiyan i FK Crvena zvezda koji su u nenormalnim dugovima bez ijednog rezultata vrednog pomena. Lepo sam rekao ugasite ove klubove i novac koji država njima sipa, u proseku 7-8 miliona godišnje podelite plivanju, vaterpolu, rukometu, veslanju, streljaštvu, košarci, atletici itd. Pa milion evra ukupno godišnje dajte veslanju, kajaku, plivanju bićemo najbolji u tim sportovima. I u ovakvim uslovima imamo šampione, a šta bi bilo da se pare ulažu gde treba. Streljaštvu dajte 300 hiljada godišnje ima da pevaju. Koliko šampiona imamo u tom sportu? Šta tek reći za vaterpolo gde osvajamo sve živo. Pa naša 4 kluba Partizan, Crvena zvezda, Radnički i Vojvodina da imaju 500 hiljada godišnje gazili bi sve po Evropi. Ovako pare se sipaju klubovima i nepismenim ljudima, lopovima čiji su rezultati da gube od raznoraznih Levadija i ribarsko-ugostiljsko-poslastičarskih klubova!

Zli Prodavac

pre 9 godina

Tako je godinama i mnogo bolji od tog Velje nisu dobijali nista pa sta.

Ali razumem, skup je zivot u Dubaiu, izlasci, kola, alkohol, devojke...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (p, 14. januar 2015 15:11)

Tako je godinama i mnogo gluplji komentari su objavljivani, pa ništa...
Ali razumem, zavist, zatrovanost medijima, nezaposlenost...

Zli Prodavac

pre 9 godina

Svi hoce pare iz Budžeta, pare poreskih obveznika!
Kada ste tako zasluzni nadjite sponozore, a okanite se poreskih prihoda i ovako su mali!
Sramota!
(Nikola Zlatibor, 14. januar 2015 14:30)

Prvak Evrope nije zaslužan!? A verujem da veruješ da političari u vladi (bilo kojoj u prethodnih 20 i kusur godina) jesu? A znaš li iz čijih to prihoda ide i koliko oni para potroše? Zaista sramota...!

Veljo, clanarina je zakon

pre 9 godina

Mora da se uclani u neku vladajucu partiju, predlazem PUPS, da dobije i povoljno tesko izboksovani privilegovani BusPlus.

Samo mi nosati...

pre 9 godina

Za zemlju koja vec decenijama pliva u gov i blatu, i to debelim i debelom, ja prosto ne mogu da verujem da imamo problema! Sokieana sam!

Bravo

pre 9 godina

Nije srece da je neko i od ovdasnjih stisnuo petlju i sve ovo rekao ali eto nije. Ali zato svi znaju da je tako i cute. Cutite i dalje, sutra je novi dan.

Ninoslav

pre 9 godina

Licno sam saradjivao sa Markom,(profesionalno i detaljno obavlja svoj posao) tada pre dve godine se zalio na sitvaciju u Srpskom sportu i rekao da ce otici preko i pokusati tamo da radi.Jer covek ima porodicu i treba da zivi. Uveren sam u strucnost i zasluge, jer jedan englez ne bi iz cista mira potezao tu temu. I ne samo plivanje vec i ostali individualni sportovi imaju mnogo vise sansi za vrhunski rezultat uz malo brige drzave, ali toga nema. Pitam se da li bi Velja postao evropski prvak da nije rodjen gde jeste i da nije imao finansijere kada je to najpotrebnije. A Srbija kao daje nesto, da daje ali to sto daje to je jedan sportista odavno potrosio, i mnogo vise od toga. Pozdrav za Marka. :)

Edan

pre 9 godina

Nisu bitni ni Zvezda ni Partizan. Bitna je organizacija, kako sportista ne bi morao da misli i o tome, a sve u cilju postizanja najboljih rezultata.
Dosta više te priče, ovaj je Zvezdaš, ovaj Partizanovac, ili neki drugi (šta oni znaju tek?). Ovo je generalno problem u svim društvima, bilo sportskim, bilo kulturnim. Dajte da se fino reorganizuje sve. Pa neka krene i od plivanja! U suprotnom kao društvo nikada nećemo napredovati. Ne može jedan čovek da odlučuje na štetu svih. Imali smo takvih problema u prošlosti dosta, nego je naš problem što -=volimo=- da kukamo a NIŠTA ne radimo da konkretno preduzmemo povodom... ičega!
Najbolje da se potpišem kao blejač. Vozdra!

мкс

pre 9 godina

п или р, није важно како си се потписао, битно је да већу глупост одавно нисам прочитао.

Raca

pre 9 godina

Ako Srbiji nisu potrebni sampioni poput Velje onda ce oni biti primorani da obuku dres sa grbom neke druge drzave koja ce ih tretirati sa dostojanstvom i postovanjem.
Podseticu vas da je Milorad Cavic rodjen i odrastao u Kaliforniji SAD ali je odlucio da se takmici za zemlju porekla svojih roditelja za koju je i osvojio medalju na olimpijskim igrama.Iza te njegove odluke je stajalo vaspitanje od strane njegovih roditelja,patriotizam i licno odricanje.Pri tome u Srbiji nije imao cak ni odgovarajuce uslove za trening.
Neuporedivo bolje uslove za trening,vise paznje i postovanja a i novca Milorad Cavic bi dobio da je odlucio da se takmici za neku drugu zemlju.
Srbija nije svesna talenta svojih sportista i pozitivnog marketinga Srbije koji oni po svetu sire.
Individualni sportovi su specificni i za razliku od timskih apsolutno je potrebna finansijska podrska drzave.
Cuvajte Velju jer ce te u suprotnom izgubiti mnoge buduce Velje.

Marchena

pre 9 godina

Hteo bih samo da pojasnim, da gospodin apeluje na plivacki savez da zadrzi FIZIOTERAPEUTA Marka Bukvica, uloga fizioterapeuta je mnogo kompleksnija i velika je odgovornost i trud koji se ulaze u oporavak i rehabilitaciju. Fizioterapi su mnogo vise od masera, ali 90posto Srbije to ne shvata. Pa ni plivacki savez ocigledno. Kao mladi fizio, to znam na svojoj kozi sam osetio.

Cudo nevidjeno

pre 9 godina

Gledam neke komentare i ne mogu da verujem sta tamo pise. Samo je nekolicina videla i razumela sustinu trenerovog pisma. On nigde ne trazi novac nego trazi da se rukovodstvo ponasa odgovorno i postuje sportiste i njihove timove (sto znaci da rade svoj posao, sto u poslednje vreme nije bio slucaj) i naravno trazi da se Velimirov fizioterapeut zadrzi i nastavi da radi sa Velimirom. Niko tamo ne trazi avione i kamione.

Cudo nevidjeno

pre 9 godina

Gledam neke komentare i ne mogu da verujem sta tamo pise. Samo je nekolicina videla i razumela sustinu trenerovog pisma. On nigde ne trazi novac nego trazi da se rukovodstvo ponasa odgovorno i postuje sportiste i njihove timove (sto znaci da rade svoj posao, sto u poslednje vreme nije bio slucaj) i naravno trazi da se Velimirov fizioterapeut zadrzi i nastavi da radi sa Velimirom. Niko tamo ne trazi avione i kamione.

Ima nas raznih

pre 9 godina

Tako je godinama i mnogo bolji od tog Velje nisu dobijali nista pa sta.

Ali razumem, skup je zivot u Dubaiu, izlasci, kola, alkohol, devojke...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (p, 14. januar 2015 15:11)

Treba da te je sramota da napises ovakav komentar. Velimir i njegov tim nisu mogli proslaviti ni Novu Godinu ni Bozic sa svojim porodicama jer su svi bili daleko od kuce i na visinskim pripremama. Nije tebi lako, verujem.