Nedelja, 28.12.2014.

19:10

Čečeni: Mi smo Putinova pešadija

Čečenski predsednik Ramzan Kadirov ponudio je ruskom lideru Vladimiru Putinu "specijalan puk" za odbranu Rusije od pritisaka zapadnih zemalja.

Izvor: Beta

Èeèeni: Mi smo Putinova pešadija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Combat

pre 9 godina

Sto mi je drago kad ''natovci'' jadni zapenusaju i pocnu da drhte i lazu.

Eto, Kadirov je generacita Cecena koji su se opametili. A kako to izgleda na terenu videli su Ukri letos.

Corto

pre 9 godina

4 BOTA salje 50 komentare. E jadnici dokoni... smesni ste. Sta mislite da postignete? Zna se koga anti-nacisticka Srbija podrzava.

Mozda je Kadirov musliman, i mozda nosi arapski bedz, ali svoje rucno je pobio na stotine dzihadistickih Cecena, ratuje protiv Desnog sektora...sa Rusima. Neshvatljivo natovcima jel?

Carlito

pre 9 godina

Ovo na grudima nije bedz ISIL-a. Kakvi glupani. Vama je sve sto pise na arapskom ''bedz isil-a''.

Ne brinite, Kadirove formacije ubijaju dzihadiste.

srdjan

pre 9 godina

Ovo je samo bataljon Vastok(Istok),isti onaj koji je resio situaciju u Gruziji za jedan dan i naterao nekoliko odreda See Leons(Americke specijalne jedinice)da u roku od pola sata pobegnu i ostave Gruzine da se sami snalaze,i isti onaj koji je situaciju u Istocnoj Ukrajini za Ruskojezicno naseljenje od izgubljene pretvorio u napadacku za nekoliko dana i bez upotrebe avijacije i teskog naoruzanja!Bataljon Vastok je sigurno najspremnija borbena jedinica na danasnji dan u Svetu ne samo u Rusiji!Ako pogledate kako je izgledao Grozni nekad (najobicnija kasaba)a kako od kada je Kadirov na vlasti sve ce vam biti jasno!

EU Citizen

pre 9 godina

Našao ruski Milošević domaćeg Arkana-vehabiju sa bedžom ISIS da upravlja tamošnjim Kosovom :))) A lažnopatriotski Srbi-Nesrbi se tome dive :)) Samo još jedan dokaz za ono što ja tvrdim oduvek: s jedne strane su kapitalizam, sloboda i demokratija, a sa druge sav belosvetski ološ, lako će se boljševici dogovoriti sa islamskim fundamentalistima, jer su njihove razlike površinske, na nivou imidža i bajki, a suština potpuno ista - razbojničke parazitske bande koje pod raznim izgovorima, komunisti klasnim, fašisti nacionalno-rasnim a islamofašisti verskim, reketiraju i terorišu vredne i preduzimljive ljude. To je društveni rak ili besnilo, a zna se šta se rafi s malignim tumorima i besnim psima, dobro je da se okupljaju, običnim ljudima podložnijim propagandi tako postaje jasnije ko su i šta su svi od reda, a i biće ih lakše potamaniti do poslednjeg tako na gomili.

D10S

pre 9 godina

Ljudi, Ceceni su zlo! Muslimanski fanatici! Sa njima ne treba saradjivati! Oni su samo za izbegavanje! U Becu ih ima bas mnogo. U ISISu su najveca grupa! To su ludaci!

seljadin

pre 9 godina

to je sustina Rusije, jednom sam upoznao par iz Udmurije, i oni su Udmuri, ali kazu da se osecaju kao Rusi i da je iz njihovog naroda heroj Kalasnjikov...
Kazu da su prvo Rusi, pa tek onda sve ostalo.
To cini jednu naciju velikom, veliko srce i prihvatanje svakoga u svoje redove, Rusija je jedna tolerantna zemlja, koja jedino ne tolerise terorizam.

SVERIGE

pre 9 godina

"Amerika i Evropa pokrenule su ekonomski rat protiv Rusije i pokušavaju da izazovu haos, paniku i masovne nemire u zemlji", dodao je Kadirov.

Ne znam matori kako da ti kazem ali upozorili su ih da se ne mangupiraju mnogo i da ce im uvesti sankcije. Rusija nikada odlucnija nije bila i trubila na sva vrata kako ce pobediti USA i EU. Sta sad bi? Sto ekonomski rat? Sta bi sa ruskim bankarskim sistemomkoi ce da zameni Master i ostale kreditne kartice? Sta b sa jos mnogo cega sto se Putin rvac sa medvedima dovijao nedeljama? Nista? Pa sto se kaci kad je slabiji? Znam kao sto znaju EU i USA da Putin bi jeva docekao oruzani sukob ali ovima ne pada na pamet. Lepo ovako,vidis kako je lepo. Onako kao Srbija '90tih. Neces da razgovaras,pregovaras,ignorises? Snalazi se sam.

krle - dron

pre 9 godina

Rusi su velika nacija umno i duhovno uvek bili kada je to najpotrebnije,imaju ono sto srbima jednostavno nedostaje,znaju ziveti zajedno sa muslimanima,taj defekt verovatno necemo ispraviti barem jos 350-godina.....

trece oko

pre 9 godina

Da li neko moze da pojmi sta bi se desilo u pesadijskom sukobu nato pozera sa Cecenima? Ceceni su poznati kao najsuroviji i najizdrziviji borci. To bi bio okrsaj pit-bula sa pudlom

Dusan

pre 9 godina

A Doku Umarov sto seje strah sa teroristima u sumama kavkaza? Malo malo pa bukne neki teroristicki napad na gradove u Rusiji tome se mora stati na put, pa da budemo realni ceceni nemaju ni izbora zato sto bih ih rusi zgazili za 24h. Isto je i u Ukraijni nemaju sanse da zauzmu donjeck ovi iz kijeva a bore se protiv gradjana Dinjecka i dobrovoljaca iz Rusije.

Mika Sumikinen

pre 9 godina

Pa naravno, kada je rusija u ratu pregazila ceceniju, setimo se na sta lici grozni i kada su likvidirali dzohara dudajeva, postavili su svog coveka (video sam slike lika koji stoji u ferariju, kabriolet, na snegu, u jednoj ruci viski a u drugoj kalasnjikov. Oko vrata tozu, arkan bi se postideo. E to ti je drustvo putinovo. U moskvi ceceni valjaju gudro, oruzije, zene i niko ne sme da ih pipne. E zbog takvog statusa i hoce da pomognu putinu jer im je on dozvolio da budu mafija u rusiji.
Kakav god da je nato...kao sto je cercil rekao da su morali i s djavolom da se udruze protiv veceg zla (mislio covek na komuniste)...bolje bi bilo da se i mi udruzimo isto tako protiv ovih...ne znam kako da ih nazovem, jeza!

morrissey

pre 9 godina

takvi su muslimani, do kraja odani prema zemlji koja se ponasha prema njima kao majka.
problemi nastaju kada se zemlja u kojoj muslimani zive pochne prema njima ponashati kao maceha.

prochitajte tolstojevo posljednje djelo "hadzi murat" koje je, po vecini kritichara, najbolje knjizevno djelo ikada napisano, bice vam jasnije. siguran sam da je putin chitao ovu knjigu i to nekoliko puta.

Monti

pre 9 godina

Divim se cestim srpskim komentarima koji disu vazalskim plucima. Ramzan Kadirov je zaista primer odanosti. Srbija je svoje Kadirovce obezglavila, vjerovatno u tom duhu i pisu pojedinci.

boza

pre 9 godina

Jednom jako jako davno kada je bila kosarka Hrvatska - Rusija ja sam navijao za Ruse. Bio sam zbunjen. Kako da ja navija za Ruse.
E sada nisam zbunjen, navijam za Ruse ne zato sto ih volim, cenim i postujem, vec zato sto mi muka od Americkog bezobrazluka i EU gluposti.

RUSIJA DO BERLINA.

toliko o pravoslavlju

pre 9 godina

Dzihadisti hoce da se ukljuce u rat u Ukrajini preko Putina.
Sva podrska Ukrajini, nakon ovakvih vesti jos sam vise za njih.
Treba ih poThitno primiti u NATO (naravno od toga nista posto ovi iz NATO nemaju cojones).

nenad rs

pre 9 godina

Шта је ту ново па Руси уопште немају проблем са муслиманским становништвом у Москви живи два милиона истих а то што се организују екстремне групе да дестабилизује Русију то је друга тема.Руси кроз историју већи проблем имају са католичким комшијама него исламским народима.

profesor G

pre 9 godina

Za one koji su malo proucavali Drugi svetski rat, ovo nije novost. Kad je sovjetska armija nadirala u Nemacku 1945, u prvim redovima bili su bas Ceceni i drugi sa Kavkaza, da seju strah i teror.

Balls of steel

pre 9 godina

eto kako od bivseg neprijatelja napravis saveznika. Rusija je ne tako davno sravnila Grozni sa zemljom da istrebi teroriste. Kadirovu (koji je inace i sam bio teror-dzihadista) je zatim dao vlast dole i od tada se pumpaju velike pare u taj region. Za uzvrat dobija lojalnost cecenskog naroda.

Boro

pre 9 godina

Konačno su i Čečeni naučili lekciju da samo saradnjom sa Rusima mogu da imaju koristi , za razliku od pogrešne procene u Drugom svetskom ratu kada su se pridružili Hitleru , a kasnije ih Staljin tamanile i raselio u Sibir za odmazdu.

Heroj ulice

pre 9 godina

Čečeni sada žive neuporedivo bolje,imaju samoupravu i veće građanske slobode u okviru RF,nego mnogi muslimani po EU.To je jasno kao dan,Ruska Federacija mnogo bolje integriše različite narode,kulture i konfesije od EU.To je nasleđe SSSR koji je imao emancipatorsku ulogu u mnogim oblastima.Sa druge strane Krim i Donbas koji su predmet sporenja dokazuju da Rusija ne kalkuliše u međunarodnim odnosima.
Ko je pomagao pobunjenike u Siriji i od istih se formirala Islamska država,ko je pomagao i obučavao talibane u Afganistanu protiv SSSR,ko je rušio Sadama,Gadafija,Mubaraka,ko sada ne zna šta da radi sa svim tim grupama na bliskom istoku.Ko je podržavao Pinočea,ko je bombardovao zemlje širom sveta a do 1960-tih u sopstvenoj zemlji ljudi druge kože nisu smeli da se voze u istom autobusu.Gde se danas proizvodi najviše oružja?
Što bi rekao Mekjunas iz pokreta Fluxsus ko je svetski šampion genocida?

Citadela

pre 9 godina

Pa ko ne poznaje situaciju u Ceceniji, ovo mu moze biti samo iznenadjenje. Prvo u Ceceniji se niko ne pita osim Kadirova i plemenskih vodja. Ni Putin. Cak i pravoslavni Rusi traze odobrenje od cecenske vlade da mogu da posete groblja za pravoslavne praznike. Inace, svako selo u Ceceniji ima besplatan internet. Grozni je grad modernih gradjevina, sve u staklu i prelepih ljudi, pogotovo zena. Rusija lije para i para u Cecniju, odaje se svo postovanje autenticnosti Cecena. Cak je cecenaska zastava pored ruske zabodena i na severnom polu. Inace u Rusiji zivi 120 vecih nacija koje imaju svoju punu autenticnost i svi se oni smatraju da su Rusi pored svoga lokalnog nacionalnog pripadanja. Zamislite kada bi sutra Taci bio branik nezavisnosti Srbije. To govori o Putini, Kadirovu i kako se resavaju sporovi. dogovorom i zajednickim interesom. I to pokazuje da je Rusija majka mnogih naroda koji je osecaju kao svoju otadzbinu. A ovde nije prikazan snimak sa danasnje smotre cecenskih specijalnih snaga koji je zavrsen sa poklikom Alah Akbar i to nikome ne smeta jer su muslimani punopravni gradjani Rusije. I u Parku pobede u moskvi se nalaze tri bogomolje: pravoslavna, dzamija i jevrejska sinagoga - kao simbol svih naroda koji su se oduprli nacizmu. Jedino nema katolicke crkve iz razloga sto je ona podrzala naciste.

bravo

pre 9 godina

Kada bi se Cecenci otcepili sta bi bilo? Pa nista,dosli bi Ameri da ih gzraju u dalje ratove za NJIHOVE ciljeve i to protiv Rusa,a to znaci smrt...
Ovako im je i pametnije i bolje! Mudo,mudro.

Tomislav HR

pre 9 godina

Hahaha, pa jel vi znate ko je Ramzan Kadirov? Orijentalni despot, bivši bokser sa četiri razreda osnovne škole. U podrumu palače ima tamnicu za mučenje, luđa i nasilnija verzija drugog vazala Janukoviča. Pobio ne znam koliko svojih ljudi i Rusa, uključujući i Anu Politkovskaju.

U Čečeniji za Putina na izborima glasa 99%, kada neko selo ne ispuni tu kvotu, dolazi se osobno sa njima obračunati...

Oni što smatraju da je "ruski patriot", trebaju znati da provodi vehabijsku islamizaciju Čečenije, uveo je šerijatski zakon a Putin mu sve to dopušta jer zauzvrat daje topovsko meso za Ukrajinu. To će se nažalost Rusiji sve vratiti...

Ako netko ne vjeruje da je poludjeli manijak, neka pogleda njegove slike na Instagramu.

Janjicar

pre 9 godina

Ne ne,ovi Ceceni su teska "Porusica" koji bi za Putina i Rusiju bili krvavi do ramena.
A oni drugi Ceceni protiv iste te Rusije salju svoje Cerke opasane Dinamitom u Pozoriste.
Cista Propaganda.

Nikolaj Valujev

pre 9 godina

Obican kriminalac,siledzija, narko diler, koji truje rusku omladinu heroinom, ali moze mu se jer radi za drzavu. Ista bagra kao Arkan i njemu slicni. A tako ce i ovaj da zavrsi na kraju.

mare

pre 9 godina

Eto tako je g-din Putin resio svoje pitanje Cecenije. A svi se secamo kako su se klali sa Rusima. Da u Srbiji ima pametnih politickih glava, mogli smo i mi ovako sa Kosovom...

srbofil

pre 9 godina

To je ta Cecenija sto godina hoce da se otcepi od Rusije... pametnom dosta, na tu foru su rasparcali sve drzave evrope, samo propaganda, setite se sta smu slusali godinama o njima

genius

pre 9 godina

U Ukrajini će se desiti isto što i u Čečeniji. Ukrajinci će sami potamaniti uzurpatore i pripadnike Desnog Sektora. Ne bi me iznenadilo da upravo predsednik Porošenko (najracionalniji i najumereniji u ovom neracionalnom i nenormalnom trenutku) bude najbliži saradnik Kremlja u ne tako dalekoj budućnosti.
Živi bili pa videli...

Ja

pre 9 godina

Zasto bi se Ceceni odcepili od Rusije i postali rupa na kavkazu ?


Rusija je preporodila Ceceniju, i znamo da pravi Muslimani cene iskrenu pomoc i ne bi te ostavili kad tebi treba pomoc.

Ja

pre 9 godina

Zasto bi se Ceceni odcepili od Rusije i postali rupa na kavkazu ?


Rusija je preporodila Ceceniju, i znamo da pravi Muslimani cene iskrenu pomoc i ne bi te ostavili kad tebi treba pomoc.

genius

pre 9 godina

U Ukrajini će se desiti isto što i u Čečeniji. Ukrajinci će sami potamaniti uzurpatore i pripadnike Desnog Sektora. Ne bi me iznenadilo da upravo predsednik Porošenko (najracionalniji i najumereniji u ovom neracionalnom i nenormalnom trenutku) bude najbliži saradnik Kremlja u ne tako dalekoj budućnosti.
Živi bili pa videli...

srbofil

pre 9 godina

To je ta Cecenija sto godina hoce da se otcepi od Rusije... pametnom dosta, na tu foru su rasparcali sve drzave evrope, samo propaganda, setite se sta smu slusali godinama o njima

boza

pre 9 godina

Jednom jako jako davno kada je bila kosarka Hrvatska - Rusija ja sam navijao za Ruse. Bio sam zbunjen. Kako da ja navija za Ruse.
E sada nisam zbunjen, navijam za Ruse ne zato sto ih volim, cenim i postujem, vec zato sto mi muka od Americkog bezobrazluka i EU gluposti.

RUSIJA DO BERLINA.

nenad rs

pre 9 godina

Шта је ту ново па Руси уопште немају проблем са муслиманским становништвом у Москви живи два милиона истих а то што се организују екстремне групе да дестабилизује Русију то је друга тема.Руси кроз историју већи проблем имају са католичким комшијама него исламским народима.

Citadela

pre 9 godina

Pa ko ne poznaje situaciju u Ceceniji, ovo mu moze biti samo iznenadjenje. Prvo u Ceceniji se niko ne pita osim Kadirova i plemenskih vodja. Ni Putin. Cak i pravoslavni Rusi traze odobrenje od cecenske vlade da mogu da posete groblja za pravoslavne praznike. Inace, svako selo u Ceceniji ima besplatan internet. Grozni je grad modernih gradjevina, sve u staklu i prelepih ljudi, pogotovo zena. Rusija lije para i para u Cecniju, odaje se svo postovanje autenticnosti Cecena. Cak je cecenaska zastava pored ruske zabodena i na severnom polu. Inace u Rusiji zivi 120 vecih nacija koje imaju svoju punu autenticnost i svi se oni smatraju da su Rusi pored svoga lokalnog nacionalnog pripadanja. Zamislite kada bi sutra Taci bio branik nezavisnosti Srbije. To govori o Putini, Kadirovu i kako se resavaju sporovi. dogovorom i zajednickim interesom. I to pokazuje da je Rusija majka mnogih naroda koji je osecaju kao svoju otadzbinu. A ovde nije prikazan snimak sa danasnje smotre cecenskih specijalnih snaga koji je zavrsen sa poklikom Alah Akbar i to nikome ne smeta jer su muslimani punopravni gradjani Rusije. I u Parku pobede u moskvi se nalaze tri bogomolje: pravoslavna, dzamija i jevrejska sinagoga - kao simbol svih naroda koji su se oduprli nacizmu. Jedino nema katolicke crkve iz razloga sto je ona podrzala naciste.

Heroj ulice

pre 9 godina

Čečeni sada žive neuporedivo bolje,imaju samoupravu i veće građanske slobode u okviru RF,nego mnogi muslimani po EU.To je jasno kao dan,Ruska Federacija mnogo bolje integriše različite narode,kulture i konfesije od EU.To je nasleđe SSSR koji je imao emancipatorsku ulogu u mnogim oblastima.Sa druge strane Krim i Donbas koji su predmet sporenja dokazuju da Rusija ne kalkuliše u međunarodnim odnosima.
Ko je pomagao pobunjenike u Siriji i od istih se formirala Islamska država,ko je pomagao i obučavao talibane u Afganistanu protiv SSSR,ko je rušio Sadama,Gadafija,Mubaraka,ko sada ne zna šta da radi sa svim tim grupama na bliskom istoku.Ko je podržavao Pinočea,ko je bombardovao zemlje širom sveta a do 1960-tih u sopstvenoj zemlji ljudi druge kože nisu smeli da se voze u istom autobusu.Gde se danas proizvodi najviše oružja?
Što bi rekao Mekjunas iz pokreta Fluxsus ko je svetski šampion genocida?

Monti

pre 9 godina

Divim se cestim srpskim komentarima koji disu vazalskim plucima. Ramzan Kadirov je zaista primer odanosti. Srbija je svoje Kadirovce obezglavila, vjerovatno u tom duhu i pisu pojedinci.

profesor G

pre 9 godina

Za one koji su malo proucavali Drugi svetski rat, ovo nije novost. Kad je sovjetska armija nadirala u Nemacku 1945, u prvim redovima bili su bas Ceceni i drugi sa Kavkaza, da seju strah i teror.

bravo

pre 9 godina

Kada bi se Cecenci otcepili sta bi bilo? Pa nista,dosli bi Ameri da ih gzraju u dalje ratove za NJIHOVE ciljeve i to protiv Rusa,a to znaci smrt...
Ovako im je i pametnije i bolje! Mudo,mudro.

trece oko

pre 9 godina

Da li neko moze da pojmi sta bi se desilo u pesadijskom sukobu nato pozera sa Cecenima? Ceceni su poznati kao najsuroviji i najizdrziviji borci. To bi bio okrsaj pit-bula sa pudlom

morrissey

pre 9 godina

takvi su muslimani, do kraja odani prema zemlji koja se ponasha prema njima kao majka.
problemi nastaju kada se zemlja u kojoj muslimani zive pochne prema njima ponashati kao maceha.

prochitajte tolstojevo posljednje djelo "hadzi murat" koje je, po vecini kritichara, najbolje knjizevno djelo ikada napisano, bice vam jasnije. siguran sam da je putin chitao ovu knjigu i to nekoliko puta.

Mika Sumikinen

pre 9 godina

Pa naravno, kada je rusija u ratu pregazila ceceniju, setimo se na sta lici grozni i kada su likvidirali dzohara dudajeva, postavili su svog coveka (video sam slike lika koji stoji u ferariju, kabriolet, na snegu, u jednoj ruci viski a u drugoj kalasnjikov. Oko vrata tozu, arkan bi se postideo. E to ti je drustvo putinovo. U moskvi ceceni valjaju gudro, oruzije, zene i niko ne sme da ih pipne. E zbog takvog statusa i hoce da pomognu putinu jer im je on dozvolio da budu mafija u rusiji.
Kakav god da je nato...kao sto je cercil rekao da su morali i s djavolom da se udruze protiv veceg zla (mislio covek na komuniste)...bolje bi bilo da se i mi udruzimo isto tako protiv ovih...ne znam kako da ih nazovem, jeza!

Tomislav HR

pre 9 godina

Hahaha, pa jel vi znate ko je Ramzan Kadirov? Orijentalni despot, bivši bokser sa četiri razreda osnovne škole. U podrumu palače ima tamnicu za mučenje, luđa i nasilnija verzija drugog vazala Janukoviča. Pobio ne znam koliko svojih ljudi i Rusa, uključujući i Anu Politkovskaju.

U Čečeniji za Putina na izborima glasa 99%, kada neko selo ne ispuni tu kvotu, dolazi se osobno sa njima obračunati...

Oni što smatraju da je "ruski patriot", trebaju znati da provodi vehabijsku islamizaciju Čečenije, uveo je šerijatski zakon a Putin mu sve to dopušta jer zauzvrat daje topovsko meso za Ukrajinu. To će se nažalost Rusiji sve vratiti...

Ako netko ne vjeruje da je poludjeli manijak, neka pogleda njegove slike na Instagramu.

Nikolaj Valujev

pre 9 godina

Obican kriminalac,siledzija, narko diler, koji truje rusku omladinu heroinom, ali moze mu se jer radi za drzavu. Ista bagra kao Arkan i njemu slicni. A tako ce i ovaj da zavrsi na kraju.

Balls of steel

pre 9 godina

eto kako od bivseg neprijatelja napravis saveznika. Rusija je ne tako davno sravnila Grozni sa zemljom da istrebi teroriste. Kadirovu (koji je inace i sam bio teror-dzihadista) je zatim dao vlast dole i od tada se pumpaju velike pare u taj region. Za uzvrat dobija lojalnost cecenskog naroda.

krle - dron

pre 9 godina

Rusi su velika nacija umno i duhovno uvek bili kada je to najpotrebnije,imaju ono sto srbima jednostavno nedostaje,znaju ziveti zajedno sa muslimanima,taj defekt verovatno necemo ispraviti barem jos 350-godina.....

mare

pre 9 godina

Eto tako je g-din Putin resio svoje pitanje Cecenije. A svi se secamo kako su se klali sa Rusima. Da u Srbiji ima pametnih politickih glava, mogli smo i mi ovako sa Kosovom...

Boro

pre 9 godina

Konačno su i Čečeni naučili lekciju da samo saradnjom sa Rusima mogu da imaju koristi , za razliku od pogrešne procene u Drugom svetskom ratu kada su se pridružili Hitleru , a kasnije ih Staljin tamanile i raselio u Sibir za odmazdu.

Dusan

pre 9 godina

A Doku Umarov sto seje strah sa teroristima u sumama kavkaza? Malo malo pa bukne neki teroristicki napad na gradove u Rusiji tome se mora stati na put, pa da budemo realni ceceni nemaju ni izbora zato sto bih ih rusi zgazili za 24h. Isto je i u Ukraijni nemaju sanse da zauzmu donjeck ovi iz kijeva a bore se protiv gradjana Dinjecka i dobrovoljaca iz Rusije.

toliko o pravoslavlju

pre 9 godina

Dzihadisti hoce da se ukljuce u rat u Ukrajini preko Putina.
Sva podrska Ukrajini, nakon ovakvih vesti jos sam vise za njih.
Treba ih poThitno primiti u NATO (naravno od toga nista posto ovi iz NATO nemaju cojones).

Janjicar

pre 9 godina

Ne ne,ovi Ceceni su teska "Porusica" koji bi za Putina i Rusiju bili krvavi do ramena.
A oni drugi Ceceni protiv iste te Rusije salju svoje Cerke opasane Dinamitom u Pozoriste.
Cista Propaganda.

seljadin

pre 9 godina

to je sustina Rusije, jednom sam upoznao par iz Udmurije, i oni su Udmuri, ali kazu da se osecaju kao Rusi i da je iz njihovog naroda heroj Kalasnjikov...
Kazu da su prvo Rusi, pa tek onda sve ostalo.
To cini jednu naciju velikom, veliko srce i prihvatanje svakoga u svoje redove, Rusija je jedna tolerantna zemlja, koja jedino ne tolerise terorizam.

srdjan

pre 9 godina

Ovo je samo bataljon Vastok(Istok),isti onaj koji je resio situaciju u Gruziji za jedan dan i naterao nekoliko odreda See Leons(Americke specijalne jedinice)da u roku od pola sata pobegnu i ostave Gruzine da se sami snalaze,i isti onaj koji je situaciju u Istocnoj Ukrajini za Ruskojezicno naseljenje od izgubljene pretvorio u napadacku za nekoliko dana i bez upotrebe avijacije i teskog naoruzanja!Bataljon Vastok je sigurno najspremnija borbena jedinica na danasnji dan u Svetu ne samo u Rusiji!Ako pogledate kako je izgledao Grozni nekad (najobicnija kasaba)a kako od kada je Kadirov na vlasti sve ce vam biti jasno!

EU Citizen

pre 9 godina

Našao ruski Milošević domaćeg Arkana-vehabiju sa bedžom ISIS da upravlja tamošnjim Kosovom :))) A lažnopatriotski Srbi-Nesrbi se tome dive :)) Samo još jedan dokaz za ono što ja tvrdim oduvek: s jedne strane su kapitalizam, sloboda i demokratija, a sa druge sav belosvetski ološ, lako će se boljševici dogovoriti sa islamskim fundamentalistima, jer su njihove razlike površinske, na nivou imidža i bajki, a suština potpuno ista - razbojničke parazitske bande koje pod raznim izgovorima, komunisti klasnim, fašisti nacionalno-rasnim a islamofašisti verskim, reketiraju i terorišu vredne i preduzimljive ljude. To je društveni rak ili besnilo, a zna se šta se rafi s malignim tumorima i besnim psima, dobro je da se okupljaju, običnim ljudima podložnijim propagandi tako postaje jasnije ko su i šta su svi od reda, a i biće ih lakše potamaniti do poslednjeg tako na gomili.

SVERIGE

pre 9 godina

"Amerika i Evropa pokrenule su ekonomski rat protiv Rusije i pokušavaju da izazovu haos, paniku i masovne nemire u zemlji", dodao je Kadirov.

Ne znam matori kako da ti kazem ali upozorili su ih da se ne mangupiraju mnogo i da ce im uvesti sankcije. Rusija nikada odlucnija nije bila i trubila na sva vrata kako ce pobediti USA i EU. Sta sad bi? Sto ekonomski rat? Sta bi sa ruskim bankarskim sistemomkoi ce da zameni Master i ostale kreditne kartice? Sta b sa jos mnogo cega sto se Putin rvac sa medvedima dovijao nedeljama? Nista? Pa sto se kaci kad je slabiji? Znam kao sto znaju EU i USA da Putin bi jeva docekao oruzani sukob ali ovima ne pada na pamet. Lepo ovako,vidis kako je lepo. Onako kao Srbija '90tih. Neces da razgovaras,pregovaras,ignorises? Snalazi se sam.

Carlito

pre 9 godina

Ovo na grudima nije bedz ISIL-a. Kakvi glupani. Vama je sve sto pise na arapskom ''bedz isil-a''.

Ne brinite, Kadirove formacije ubijaju dzihadiste.

Corto

pre 9 godina

4 BOTA salje 50 komentare. E jadnici dokoni... smesni ste. Sta mislite da postignete? Zna se koga anti-nacisticka Srbija podrzava.

Mozda je Kadirov musliman, i mozda nosi arapski bedz, ali svoje rucno je pobio na stotine dzihadistickih Cecena, ratuje protiv Desnog sektora...sa Rusima. Neshvatljivo natovcima jel?

D10S

pre 9 godina

Ljudi, Ceceni su zlo! Muslimanski fanatici! Sa njima ne treba saradjivati! Oni su samo za izbegavanje! U Becu ih ima bas mnogo. U ISISu su najveca grupa! To su ludaci!

Combat

pre 9 godina

Sto mi je drago kad ''natovci'' jadni zapenusaju i pocnu da drhte i lazu.

Eto, Kadirov je generacita Cecena koji su se opametili. A kako to izgleda na terenu videli su Ukri letos.

toliko o pravoslavlju

pre 9 godina

Dzihadisti hoce da se ukljuce u rat u Ukrajini preko Putina.
Sva podrska Ukrajini, nakon ovakvih vesti jos sam vise za njih.
Treba ih poThitno primiti u NATO (naravno od toga nista posto ovi iz NATO nemaju cojones).

Mika Sumikinen

pre 9 godina

Pa naravno, kada je rusija u ratu pregazila ceceniju, setimo se na sta lici grozni i kada su likvidirali dzohara dudajeva, postavili su svog coveka (video sam slike lika koji stoji u ferariju, kabriolet, na snegu, u jednoj ruci viski a u drugoj kalasnjikov. Oko vrata tozu, arkan bi se postideo. E to ti je drustvo putinovo. U moskvi ceceni valjaju gudro, oruzije, zene i niko ne sme da ih pipne. E zbog takvog statusa i hoce da pomognu putinu jer im je on dozvolio da budu mafija u rusiji.
Kakav god da je nato...kao sto je cercil rekao da su morali i s djavolom da se udruze protiv veceg zla (mislio covek na komuniste)...bolje bi bilo da se i mi udruzimo isto tako protiv ovih...ne znam kako da ih nazovem, jeza!

Tomislav HR

pre 9 godina

Hahaha, pa jel vi znate ko je Ramzan Kadirov? Orijentalni despot, bivši bokser sa četiri razreda osnovne škole. U podrumu palače ima tamnicu za mučenje, luđa i nasilnija verzija drugog vazala Janukoviča. Pobio ne znam koliko svojih ljudi i Rusa, uključujući i Anu Politkovskaju.

U Čečeniji za Putina na izborima glasa 99%, kada neko selo ne ispuni tu kvotu, dolazi se osobno sa njima obračunati...

Oni što smatraju da je "ruski patriot", trebaju znati da provodi vehabijsku islamizaciju Čečenije, uveo je šerijatski zakon a Putin mu sve to dopušta jer zauzvrat daje topovsko meso za Ukrajinu. To će se nažalost Rusiji sve vratiti...

Ako netko ne vjeruje da je poludjeli manijak, neka pogleda njegove slike na Instagramu.

genius

pre 9 godina

U Ukrajini će se desiti isto što i u Čečeniji. Ukrajinci će sami potamaniti uzurpatore i pripadnike Desnog Sektora. Ne bi me iznenadilo da upravo predsednik Porošenko (najracionalniji i najumereniji u ovom neracionalnom i nenormalnom trenutku) bude najbliži saradnik Kremlja u ne tako dalekoj budućnosti.
Živi bili pa videli...

Ja

pre 9 godina

Zasto bi se Ceceni odcepili od Rusije i postali rupa na kavkazu ?


Rusija je preporodila Ceceniju, i znamo da pravi Muslimani cene iskrenu pomoc i ne bi te ostavili kad tebi treba pomoc.

boza

pre 9 godina

Jednom jako jako davno kada je bila kosarka Hrvatska - Rusija ja sam navijao za Ruse. Bio sam zbunjen. Kako da ja navija za Ruse.
E sada nisam zbunjen, navijam za Ruse ne zato sto ih volim, cenim i postujem, vec zato sto mi muka od Americkog bezobrazluka i EU gluposti.

RUSIJA DO BERLINA.

srbofil

pre 9 godina

To je ta Cecenija sto godina hoce da se otcepi od Rusije... pametnom dosta, na tu foru su rasparcali sve drzave evrope, samo propaganda, setite se sta smu slusali godinama o njima

Nikolaj Valujev

pre 9 godina

Obican kriminalac,siledzija, narko diler, koji truje rusku omladinu heroinom, ali moze mu se jer radi za drzavu. Ista bagra kao Arkan i njemu slicni. A tako ce i ovaj da zavrsi na kraju.

Monti

pre 9 godina

Divim se cestim srpskim komentarima koji disu vazalskim plucima. Ramzan Kadirov je zaista primer odanosti. Srbija je svoje Kadirovce obezglavila, vjerovatno u tom duhu i pisu pojedinci.

trece oko

pre 9 godina

Da li neko moze da pojmi sta bi se desilo u pesadijskom sukobu nato pozera sa Cecenima? Ceceni su poznati kao najsuroviji i najizdrziviji borci. To bi bio okrsaj pit-bula sa pudlom

Janjicar

pre 9 godina

Ne ne,ovi Ceceni su teska "Porusica" koji bi za Putina i Rusiju bili krvavi do ramena.
A oni drugi Ceceni protiv iste te Rusije salju svoje Cerke opasane Dinamitom u Pozoriste.
Cista Propaganda.

Citadela

pre 9 godina

Pa ko ne poznaje situaciju u Ceceniji, ovo mu moze biti samo iznenadjenje. Prvo u Ceceniji se niko ne pita osim Kadirova i plemenskih vodja. Ni Putin. Cak i pravoslavni Rusi traze odobrenje od cecenske vlade da mogu da posete groblja za pravoslavne praznike. Inace, svako selo u Ceceniji ima besplatan internet. Grozni je grad modernih gradjevina, sve u staklu i prelepih ljudi, pogotovo zena. Rusija lije para i para u Cecniju, odaje se svo postovanje autenticnosti Cecena. Cak je cecenaska zastava pored ruske zabodena i na severnom polu. Inace u Rusiji zivi 120 vecih nacija koje imaju svoju punu autenticnost i svi se oni smatraju da su Rusi pored svoga lokalnog nacionalnog pripadanja. Zamislite kada bi sutra Taci bio branik nezavisnosti Srbije. To govori o Putini, Kadirovu i kako se resavaju sporovi. dogovorom i zajednickim interesom. I to pokazuje da je Rusija majka mnogih naroda koji je osecaju kao svoju otadzbinu. A ovde nije prikazan snimak sa danasnje smotre cecenskih specijalnih snaga koji je zavrsen sa poklikom Alah Akbar i to nikome ne smeta jer su muslimani punopravni gradjani Rusije. I u Parku pobede u moskvi se nalaze tri bogomolje: pravoslavna, dzamija i jevrejska sinagoga - kao simbol svih naroda koji su se oduprli nacizmu. Jedino nema katolicke crkve iz razloga sto je ona podrzala naciste.

krle - dron

pre 9 godina

Rusi su velika nacija umno i duhovno uvek bili kada je to najpotrebnije,imaju ono sto srbima jednostavno nedostaje,znaju ziveti zajedno sa muslimanima,taj defekt verovatno necemo ispraviti barem jos 350-godina.....

mare

pre 9 godina

Eto tako je g-din Putin resio svoje pitanje Cecenije. A svi se secamo kako su se klali sa Rusima. Da u Srbiji ima pametnih politickih glava, mogli smo i mi ovako sa Kosovom...

EU Citizen

pre 9 godina

Našao ruski Milošević domaćeg Arkana-vehabiju sa bedžom ISIS da upravlja tamošnjim Kosovom :))) A lažnopatriotski Srbi-Nesrbi se tome dive :)) Samo još jedan dokaz za ono što ja tvrdim oduvek: s jedne strane su kapitalizam, sloboda i demokratija, a sa druge sav belosvetski ološ, lako će se boljševici dogovoriti sa islamskim fundamentalistima, jer su njihove razlike površinske, na nivou imidža i bajki, a suština potpuno ista - razbojničke parazitske bande koje pod raznim izgovorima, komunisti klasnim, fašisti nacionalno-rasnim a islamofašisti verskim, reketiraju i terorišu vredne i preduzimljive ljude. To je društveni rak ili besnilo, a zna se šta se rafi s malignim tumorima i besnim psima, dobro je da se okupljaju, običnim ljudima podložnijim propagandi tako postaje jasnije ko su i šta su svi od reda, a i biće ih lakše potamaniti do poslednjeg tako na gomili.

nenad rs

pre 9 godina

Шта је ту ново па Руси уопште немају проблем са муслиманским становништвом у Москви живи два милиона истих а то што се организују екстремне групе да дестабилизује Русију то је друга тема.Руси кроз историју већи проблем имају са католичким комшијама него исламским народима.

morrissey

pre 9 godina

takvi su muslimani, do kraja odani prema zemlji koja se ponasha prema njima kao majka.
problemi nastaju kada se zemlja u kojoj muslimani zive pochne prema njima ponashati kao maceha.

prochitajte tolstojevo posljednje djelo "hadzi murat" koje je, po vecini kritichara, najbolje knjizevno djelo ikada napisano, bice vam jasnije. siguran sam da je putin chitao ovu knjigu i to nekoliko puta.

Boro

pre 9 godina

Konačno su i Čečeni naučili lekciju da samo saradnjom sa Rusima mogu da imaju koristi , za razliku od pogrešne procene u Drugom svetskom ratu kada su se pridružili Hitleru , a kasnije ih Staljin tamanile i raselio u Sibir za odmazdu.

bravo

pre 9 godina

Kada bi se Cecenci otcepili sta bi bilo? Pa nista,dosli bi Ameri da ih gzraju u dalje ratove za NJIHOVE ciljeve i to protiv Rusa,a to znaci smrt...
Ovako im je i pametnije i bolje! Mudo,mudro.

Dusan

pre 9 godina

A Doku Umarov sto seje strah sa teroristima u sumama kavkaza? Malo malo pa bukne neki teroristicki napad na gradove u Rusiji tome se mora stati na put, pa da budemo realni ceceni nemaju ni izbora zato sto bih ih rusi zgazili za 24h. Isto je i u Ukraijni nemaju sanse da zauzmu donjeck ovi iz kijeva a bore se protiv gradjana Dinjecka i dobrovoljaca iz Rusije.

D10S

pre 9 godina

Ljudi, Ceceni su zlo! Muslimanski fanatici! Sa njima ne treba saradjivati! Oni su samo za izbegavanje! U Becu ih ima bas mnogo. U ISISu su najveca grupa! To su ludaci!

Heroj ulice

pre 9 godina

Čečeni sada žive neuporedivo bolje,imaju samoupravu i veće građanske slobode u okviru RF,nego mnogi muslimani po EU.To je jasno kao dan,Ruska Federacija mnogo bolje integriše različite narode,kulture i konfesije od EU.To je nasleđe SSSR koji je imao emancipatorsku ulogu u mnogim oblastima.Sa druge strane Krim i Donbas koji su predmet sporenja dokazuju da Rusija ne kalkuliše u međunarodnim odnosima.
Ko je pomagao pobunjenike u Siriji i od istih se formirala Islamska država,ko je pomagao i obučavao talibane u Afganistanu protiv SSSR,ko je rušio Sadama,Gadafija,Mubaraka,ko sada ne zna šta da radi sa svim tim grupama na bliskom istoku.Ko je podržavao Pinočea,ko je bombardovao zemlje širom sveta a do 1960-tih u sopstvenoj zemlji ljudi druge kože nisu smeli da se voze u istom autobusu.Gde se danas proizvodi najviše oružja?
Što bi rekao Mekjunas iz pokreta Fluxsus ko je svetski šampion genocida?

SVERIGE

pre 9 godina

"Amerika i Evropa pokrenule su ekonomski rat protiv Rusije i pokušavaju da izazovu haos, paniku i masovne nemire u zemlji", dodao je Kadirov.

Ne znam matori kako da ti kazem ali upozorili su ih da se ne mangupiraju mnogo i da ce im uvesti sankcije. Rusija nikada odlucnija nije bila i trubila na sva vrata kako ce pobediti USA i EU. Sta sad bi? Sto ekonomski rat? Sta bi sa ruskim bankarskim sistemomkoi ce da zameni Master i ostale kreditne kartice? Sta b sa jos mnogo cega sto se Putin rvac sa medvedima dovijao nedeljama? Nista? Pa sto se kaci kad je slabiji? Znam kao sto znaju EU i USA da Putin bi jeva docekao oruzani sukob ali ovima ne pada na pamet. Lepo ovako,vidis kako je lepo. Onako kao Srbija '90tih. Neces da razgovaras,pregovaras,ignorises? Snalazi se sam.

profesor G

pre 9 godina

Za one koji su malo proucavali Drugi svetski rat, ovo nije novost. Kad je sovjetska armija nadirala u Nemacku 1945, u prvim redovima bili su bas Ceceni i drugi sa Kavkaza, da seju strah i teror.

Balls of steel

pre 9 godina

eto kako od bivseg neprijatelja napravis saveznika. Rusija je ne tako davno sravnila Grozni sa zemljom da istrebi teroriste. Kadirovu (koji je inace i sam bio teror-dzihadista) je zatim dao vlast dole i od tada se pumpaju velike pare u taj region. Za uzvrat dobija lojalnost cecenskog naroda.

seljadin

pre 9 godina

to je sustina Rusije, jednom sam upoznao par iz Udmurije, i oni su Udmuri, ali kazu da se osecaju kao Rusi i da je iz njihovog naroda heroj Kalasnjikov...
Kazu da su prvo Rusi, pa tek onda sve ostalo.
To cini jednu naciju velikom, veliko srce i prihvatanje svakoga u svoje redove, Rusija je jedna tolerantna zemlja, koja jedino ne tolerise terorizam.

srdjan

pre 9 godina

Ovo je samo bataljon Vastok(Istok),isti onaj koji je resio situaciju u Gruziji za jedan dan i naterao nekoliko odreda See Leons(Americke specijalne jedinice)da u roku od pola sata pobegnu i ostave Gruzine da se sami snalaze,i isti onaj koji je situaciju u Istocnoj Ukrajini za Ruskojezicno naseljenje od izgubljene pretvorio u napadacku za nekoliko dana i bez upotrebe avijacije i teskog naoruzanja!Bataljon Vastok je sigurno najspremnija borbena jedinica na danasnji dan u Svetu ne samo u Rusiji!Ako pogledate kako je izgledao Grozni nekad (najobicnija kasaba)a kako od kada je Kadirov na vlasti sve ce vam biti jasno!

Carlito

pre 9 godina

Ovo na grudima nije bedz ISIL-a. Kakvi glupani. Vama je sve sto pise na arapskom ''bedz isil-a''.

Ne brinite, Kadirove formacije ubijaju dzihadiste.

Corto

pre 9 godina

4 BOTA salje 50 komentare. E jadnici dokoni... smesni ste. Sta mislite da postignete? Zna se koga anti-nacisticka Srbija podrzava.

Mozda je Kadirov musliman, i mozda nosi arapski bedz, ali svoje rucno je pobio na stotine dzihadistickih Cecena, ratuje protiv Desnog sektora...sa Rusima. Neshvatljivo natovcima jel?

Combat

pre 9 godina

Sto mi je drago kad ''natovci'' jadni zapenusaju i pocnu da drhte i lazu.

Eto, Kadirov je generacita Cecena koji su se opametili. A kako to izgleda na terenu videli su Ukri letos.