Petak, 26.12.2014.

14:33

Smena na čelu projekta "BG na vodi"

Bivši direktor kompanije "Balkans Real Estate" Nikola Nedeljković biće novi direktor projekta "Beograd na vodi", nezvanično saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Smena na èelu projekta "BG na vodi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Naravno da za ovako znacajan projekat kako za nasu drzavu tako i za Beograd, potrebno je izabrati najsposobnije i najodgovornije ljude koji ce projaket zavrsiti u rekordnom roku, i kvalitetno, pre svega ti ljudi moraju biti posteni koji ce zaista projekat zavrsiti u roku . Srbija je na pravom putu ekonomskom napretku i razvoja. Svako ko svoj posao ne radi kako treba, treba biti smenjen, i potrebno je sto pre da nasu drzavu izvuce iz teske ekonomske krize. Nadam se da ce novi direktor biti svestan te cinjenice da nece dozvoliti nikakve protiv zakonite radnje.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Eeee, sad sam i ja načisto sluđen!
Znam Nikolu, retko lepo vaspitan momak, pitomih i uverljivih očiju, blage naravi - a odlučan, već u struci postigao više nego cela neka stranka zajedno celog života.
Nesumnjivo ime u krugovima, menadžer vrhunskog kapaciteta...
A - o "beogradu na vodi" (malim slovom!) i dalje imam veliku skepsu!!!
Ne vidim kako će narodu biti bolje od "projekta", šta će imati oni poplavljeni u Osečini, Krupnju, na Belom Timoku, oni u Grdelici...?
Šta ću imati ja, tj moja penzija od 18.000, moje supruge od 13.000, od četvoro dece samo jedno (koliko toliko) siguran posao, ostali - beda?
I ako bude para od projekta, siguran sam da će kukuruz robnih rezervi čuvati Marijan Rističević sa miševima, poruke između narodnih trubuna ići u "koferčićima", svoji tajkuni i kulaci biti tetošeni a njihovi biti raspinjani, ovoga ili drugog predsednika sinovi biti gradonačelnici, ovoga ili drugoga premijera braća biti pokradeni za identitet kad u poslu zaglave, ova ili ona "prva dama" imati spasilačku agenciju zvanu "fond", i td, i tome slično.
Pa se i dalje pitam: Nikola momče, verujem da si znao u šta se uplićeš?
Ulažeš više od Emirata: blistavi um i besprekornu karijeru!

Marko

pre 9 godina

Svako ko misli da nece biti gradnje - pogresno misli. Nece biti "Beograda na vodi", ali ce biti dosta novih zgrada koje ce na kraju graditi nasi "kontroverzni biznismeni", a zemljiste ce od naprednih dobiti veoma povoljno uz pitanje "a koliki je nas deo". Grad ce dobiti gomilu novih zgrada i to je to.

Budjoni

pre 9 godina

U stili AV, AV, AV, "projekti" u glavi a "buba" u uhu. Zato, menja li menja ministre, projektante, vodonoše, ribare i lovce. Zlatnu ribicu jos nije upecao a zec je još u šumi ili u šeširu ! Mandrak uvek opseni ! bar u stripu. Lunja je uvek tu samo se "Maze" menjaju !

Delboy

pre 9 godina

A sta radi direktor "Beograda na vodi"? Sedi pored makete i cuva je?
(UK, 26. decembar 2014 15:01)

Ne, to je posao obezbeđenja. On briše prašinu.
(Maketa k'o raketa, 26. decembar 2014 15:37)

Nemoj tako. Zna se hijerarhija u Srbiji. Prasinu brise cistacica "Beograda na vodi". Generalni direktor je generalni direktor. Zamenio je bivseg koji je sada zamenik.
Magnus i Bunker bi poludeli od silnog materijala za grupu TNT. Srbija bi bila neiscrpno bogatsvo inspiracija. Stampao bi se Alan Ford jednom dnevno. U trobroju.

Sova

pre 9 godina

Botovi će svojim lucidnim komentarima doći glave SNS-u. Toliko su iritantni da je to strasno! Botovi, mani te se parola i hvalospeva,radite nešto korisno!

niml

pre 9 godina

ovo do sada nisam video. ovoliki broj licnosti u jednoj osobi. Cero, sledeci put kad budes velicala svoga gospodara, prosaraj malo I pol, manje je provaljeno.

Socijaldemokrata

pre 9 godina

Proverite na sajtu Nedeljkoviceve agencije ko mu je "SARADNIK"pa ce vam srvari biti jasnije.Uzgred budi receno doticni je izgradio stambeni odjekat OAZA,megalux stanovi/kod VUKA/,POGODITE KO STANUJE U OAZI ?.
(Istinomer, 26. decembar 2014 22:47


Moj komsija gradonacelnik! Ovaj mali Mali.

jack in the box

pre 9 godina

Prvo Eagle Hill je kompanija osnovana u Dubaiju sa 15000-petnaest hiljada dolara osnivackog kapitala, bez ijednog zaposlenog i na rok od 1-jedne godine.
Drugo vlasnik firme je tip koji je izgubio milijarde svojim upravljackim sposobnostima.
Plan je prost- drzavnim parama-nasim -rascistiti plato pa kada se od projekta odustane iz nekih tzv. ekonomskih razloga prodati sebi i svojim prijateljima po diskontnim cenama. Zivi bili pa videli botovi

Kresivoje

pre 9 godina

Beograd na vodi će biti naše čudo kojim će se ponositi svaki gradjanin Srbije,projekat je dobro osmišljen i lepo je videti da će Srbija i grad Beograd imati ovako nešto,premijer kao što je i obećao da će Beograd na vodi postati java tako i napreduje na tom planu,svaka čast za ovako veliki projekat,mnogo radnih mesta biće otvoreno samom izgradnjom Beograda na vodi.

cokoladica

pre 9 godina

Ono sto je najbitnije u celoj ovoj prici da se sa izgradnjom krene na vreme, kada je i planirano. Beograd na vodi je pun pogodak za gradjane Beograda.

Maša

pre 9 godina

Najbitnije je da se projekat realizuje u potpunosti i da se ostvare ciljevi projekta, a podrazumeva se da menadžer radi u sklopu ciljeva projekta, ko god to bio. Fina je ideja izgradnje Beograda na vodi, biće to dobra turistička destinacija!

Istinomer

pre 9 godina

Proverite na sajtu Nedeljkoviceve agencije ko mu je "SARADNIK"pa ce vam srvari biti jasnije.Uzgred budi receno doticni je izgradio stambeni odjekat OAZA,megalux stanovi/kod VUKA/,POGODITE KO STANUJE U OAZI ?.

sivi-vuk

pre 9 godina

Umesto da budemo srecni sto je neko uopste pozeleo da ulozi ovoliki novac u nasu zemlju i sto ce ovaj projekat, iako u Beogradu, doneti celoj Srbiji puno, mi i dalje trazimo dlaku u jajetu. Ovaj projekat ce nam donositi preko 2 miliajrde evra godisnje i to samo od turizma. Malo li je?

Urban

pre 9 godina

Ovaj projekat je zaista od ogromnog značaja za celokupni napredak i razvoj naše zemlje, u to nema sumnje. Siguran sam da ćemo na ovaj način privući veliki broj stranih investitora.

Hahahahaha

pre 9 godina

Samo u Srbiji neko moze biti direktor dve zavarene cevi (juzni tok) ili jedne makete (beograd na vodi), i da za to dobija ogromnu platu!

Ana K.

pre 9 godina

"Beograd na vodi". Beograd - imamo, vodu - imamo, direktora jednog pa drugog - imamo, zamenika - imamo, maketu- imamo. Pa nema sta nemamo!

Sergio

pre 9 godina

S obzirom na reference koje Nedeljković poseduje, mogu reći da je dobar izbor, jer za realizaciju jednog ovako skupog projekta potrebno je odgovarajuće iskustvo i znanje.

Milos

pre 9 godina

Nikola nije umeo da vodi trzni centar, koji se izdaje za 5mil eur godisnje, a sada je postavljen da gradi projekat od 2 milijarde eura. Ne kazem da nije dobar izbor, ali njegov izbor samo govori koliko je smesna konkurencija za ovakvu poziciju u Srbiji.

Я русский

pre 9 godina

I nije tako bitno ko je na čelu, kad postoji plan i jasan cilj, a rad na ovakvom projektu i sam projekat velika je stvar za ovu zemlju.
(Azazel, 26. decembar 2014 17:29)

Увек када прочитам овакав коментар не знам да ли да се смејем или плачем. Овај потписани нема благе везе шта значи управљање било каквим пројектом а нарочито оваквим али ЗНА да управљање није важно само док они доле што истоварују џакове са цементом имају јасан циљ пред собом.

Ради равнања, директори или менаџери пројеката ове величине, су најплаћенија категорија у Дубаију и неретко имају месечне плате и 100,000 евра.

StankoS

pre 9 godina

I kad se bude krenulo sa realizacijom Beograda na vodi, šta će onda da govore oni koji tvrde da od tog projekta neće biti ništa?! Lepo bi bilo da to u tom trenutku pohvale, ali sam siguran da će i tada kritikovati.

miladinka krs

pre 9 godina

nerazumem kako nas lako ova vlada obmani sa kojekakvim projektima...to je sve da bi oni uzeli ogromne kredite za izgradnju i da ćape po koji milion iza ćoška, znači isključivo žele taj projekat da bi digli lovu za sebe...umesto da naprave amsterdam na vodi da legalizuju marihuanu i prostituciju srbija bi živnula za 6 meseci...ovako će nas potopiti sa milijardu kredita po veoma nepovoljnim uslovima, briga njih za uslove jer je njima da od tih kredita maznu za njih glavnicu a mi da posle vekovima otplaćujemo trilijarde

Milica

pre 9 godina

Nisu ni poceli da grade, a ovo im je vec treci direktor? Zivo me zanima zasto su se ratosiljali onog prvog (Srdjan Rupar) kojeg su onoliko dizali u zvezde?

Ko

pre 9 godina

@Leonardo, isto je bilo I sa Juznim tokom. Trebala izgradnja da pocene pre vise od dve godine, pa u prolece prosle godine, zavarili dve cevke u decembru prosle godine sa ceremonijom pocetka radova, cak poceli da obecavaju lokalnom stanovnistvu poslove na izgradnji, cevke zardjale a oni jos jednom najavili svecani pocetak radova za ovaj decembar I na kraju corak. Jos je usput I Putin zavario neku cevku na obali Crnog mora pre dve godine, corak. Ko jos ovim najavljivacima veruje ima ozbiljan mentalni problem.

milivanili 5

pre 9 godina

Bice lep taj grad na vodi, sredice se taj potez oko zeleznicke stanice, i kada sve bude gotovo imacemo cime da se ponosimo kada nam dudju stranci, privucicemo veci broj turista.

Dimitra 5

pre 9 godina

Bice lep taj grad na vodi, sredice se taj potez oko zeleznicke stanice, i kada sve bude gotovo imacemo cime da se ponosimo kada nam dudju stranci, privucicemo veci broj turista.

Septicar

pre 9 godina

Ha,ha,ha...nisu ni poceli kao sto nikada i nece, a vec frka, otimacina, dovodjenje podobnijih od vec podobnih...i sve u pravom lopovskom radikalskom stilu!!!! Necete vi docekati ni ovako ni onako nikakav pomak projekta od tog "Bg na vodi" (ako ne bude opet neka poplava), jer cete kao prvo odleteti uskoro sa vlasti, a kao drugo i da se to ne desi (sto nema sanse), Arapski investitor je nevidjeni svetski prevarant????

Леонардо

pre 9 godina

Рекли су почетак у марту, сада у јуну, на крају ће да буде децембар. Каква ложана.

Misha

pre 9 godina

Nikola je prosao sve skole napolju koje je mogao da prodje. Radio u najvecim gradovima na svetu (NY, London, Hong Kong), ima znacajno iskustvo u real estate industriji, sve najlepse o njemu. Iz svega navedenog, nije mi jasno iz kog razloga ulazi u ovaj miki maus projekat a imao je prilike da pokaze sta zna i ume u okviru MPC-a kada je vodio ogroman portfolio nekretnina (doduse, na poisletku bio i smenjen kada je dosao Tomas, sadasnji direktor).

Maketa k'o raketa

pre 9 godina

A sta radi direktor "Beograda na vodi"? Sedi pored makete i cuva je?
(UK, 26. decembar 2014 15:01)

Ne, to je posao obezbeđenja. On briše prašinu.

ludo burazeru, luuuudo!!!

pre 9 godina

Dakle, ovo je d puknes od smeha, izgradili maketu, a vec promenili dva direktora!

Uzgred kakav je to direktor, cega , poslovnice za snove i gubljenje vremena???

Tanja

pre 9 godina

iz mog inzenjerskog iskustva...nije problem ko je direktor...nego ko su mu dodeljeni, pardon nametnuti resursi koji treba da radena projektu...ako su to ljudi bliski politici, onda takvi obicno nisu bliski struci...a ovo je previse ozbilja ideja za tako neozbiljan lokalni pristup

herkules s

pre 9 godina

U svakom slucaju bitno je da se u maju zapocne izgradnja objekata , kao sto je najavljeno. Spekulacije i nezvanicna saznanja novinara su postala svakodnevnica. Vise od 90 posta tih objava u novinama nije istinito, tako da je narod prosto navikao svasta da cita.

ludo burazeru, luuuudo!!!

pre 9 godina

Dakle, ovo je d puknes od smeha, izgradili maketu, a vec promenili dva direktora!

Uzgred kakav je to direktor, cega , poslovnice za snove i gubljenje vremena???

Maketa k'o raketa

pre 9 godina

A sta radi direktor "Beograda na vodi"? Sedi pored makete i cuva je?
(UK, 26. decembar 2014 15:01)

Ne, to je posao obezbeđenja. On briše prašinu.

Septicar

pre 9 godina

Ha,ha,ha...nisu ni poceli kao sto nikada i nece, a vec frka, otimacina, dovodjenje podobnijih od vec podobnih...i sve u pravom lopovskom radikalskom stilu!!!! Necete vi docekati ni ovako ni onako nikakav pomak projekta od tog "Bg na vodi" (ako ne bude opet neka poplava), jer cete kao prvo odleteti uskoro sa vlasti, a kao drugo i da se to ne desi (sto nema sanse), Arapski investitor je nevidjeni svetski prevarant????

Tanja

pre 9 godina

iz mog inzenjerskog iskustva...nije problem ko je direktor...nego ko su mu dodeljeni, pardon nametnuti resursi koji treba da radena projektu...ako su to ljudi bliski politici, onda takvi obicno nisu bliski struci...a ovo je previse ozbilja ideja za tako neozbiljan lokalni pristup

Леонардо

pre 9 godina

Рекли су почетак у марту, сада у јуну, на крају ће да буде децембар. Каква ложана.

Hahahahaha

pre 9 godina

Samo u Srbiji neko moze biti direktor dve zavarene cevi (juzni tok) ili jedne makete (beograd na vodi), i da za to dobija ogromnu platu!

Ko

pre 9 godina

@Leonardo, isto je bilo I sa Juznim tokom. Trebala izgradnja da pocene pre vise od dve godine, pa u prolece prosle godine, zavarili dve cevke u decembru prosle godine sa ceremonijom pocetka radova, cak poceli da obecavaju lokalnom stanovnistvu poslove na izgradnji, cevke zardjale a oni jos jednom najavili svecani pocetak radova za ovaj decembar I na kraju corak. Jos je usput I Putin zavario neku cevku na obali Crnog mora pre dve godine, corak. Ko jos ovim najavljivacima veruje ima ozbiljan mentalni problem.

Я русский

pre 9 godina

I nije tako bitno ko je na čelu, kad postoji plan i jasan cilj, a rad na ovakvom projektu i sam projekat velika je stvar za ovu zemlju.
(Azazel, 26. decembar 2014 17:29)

Увек када прочитам овакав коментар не знам да ли да се смејем или плачем. Овај потписани нема благе везе шта значи управљање било каквим пројектом а нарочито оваквим али ЗНА да управљање није важно само док они доле што истоварују џакове са цементом имају јасан циљ пред собом.

Ради равнања, директори или менаџери пројеката ове величине, су најплаћенија категорија у Дубаију и неретко имају месечне плате и 100,000 евра.

Milica

pre 9 godina

Nisu ni poceli da grade, a ovo im je vec treci direktor? Zivo me zanima zasto su se ratosiljali onog prvog (Srdjan Rupar) kojeg su onoliko dizali u zvezde?

Misha

pre 9 godina

Nikola je prosao sve skole napolju koje je mogao da prodje. Radio u najvecim gradovima na svetu (NY, London, Hong Kong), ima znacajno iskustvo u real estate industriji, sve najlepse o njemu. Iz svega navedenog, nije mi jasno iz kog razloga ulazi u ovaj miki maus projekat a imao je prilike da pokaze sta zna i ume u okviru MPC-a kada je vodio ogroman portfolio nekretnina (doduse, na poisletku bio i smenjen kada je dosao Tomas, sadasnji direktor).

Ana K.

pre 9 godina

"Beograd na vodi". Beograd - imamo, vodu - imamo, direktora jednog pa drugog - imamo, zamenika - imamo, maketu- imamo. Pa nema sta nemamo!

miladinka krs

pre 9 godina

nerazumem kako nas lako ova vlada obmani sa kojekakvim projektima...to je sve da bi oni uzeli ogromne kredite za izgradnju i da ćape po koji milion iza ćoška, znači isključivo žele taj projekat da bi digli lovu za sebe...umesto da naprave amsterdam na vodi da legalizuju marihuanu i prostituciju srbija bi živnula za 6 meseci...ovako će nas potopiti sa milijardu kredita po veoma nepovoljnim uslovima, briga njih za uslove jer je njima da od tih kredita maznu za njih glavnicu a mi da posle vekovima otplaćujemo trilijarde

Milos

pre 9 godina

Nikola nije umeo da vodi trzni centar, koji se izdaje za 5mil eur godisnje, a sada je postavljen da gradi projekat od 2 milijarde eura. Ne kazem da nije dobar izbor, ali njegov izbor samo govori koliko je smesna konkurencija za ovakvu poziciju u Srbiji.

Delboy

pre 9 godina

A sta radi direktor "Beograda na vodi"? Sedi pored makete i cuva je?
(UK, 26. decembar 2014 15:01)

Ne, to je posao obezbeđenja. On briše prašinu.
(Maketa k'o raketa, 26. decembar 2014 15:37)

Nemoj tako. Zna se hijerarhija u Srbiji. Prasinu brise cistacica "Beograda na vodi". Generalni direktor je generalni direktor. Zamenio je bivseg koji je sada zamenik.
Magnus i Bunker bi poludeli od silnog materijala za grupu TNT. Srbija bi bila neiscrpno bogatsvo inspiracija. Stampao bi se Alan Ford jednom dnevno. U trobroju.

Istinomer

pre 9 godina

Proverite na sajtu Nedeljkoviceve agencije ko mu je "SARADNIK"pa ce vam srvari biti jasnije.Uzgred budi receno doticni je izgradio stambeni odjekat OAZA,megalux stanovi/kod VUKA/,POGODITE KO STANUJE U OAZI ?.

Sova

pre 9 godina

Botovi će svojim lucidnim komentarima doći glave SNS-u. Toliko su iritantni da je to strasno! Botovi, mani te se parola i hvalospeva,radite nešto korisno!

jack in the box

pre 9 godina

Prvo Eagle Hill je kompanija osnovana u Dubaiju sa 15000-petnaest hiljada dolara osnivackog kapitala, bez ijednog zaposlenog i na rok od 1-jedne godine.
Drugo vlasnik firme je tip koji je izgubio milijarde svojim upravljackim sposobnostima.
Plan je prost- drzavnim parama-nasim -rascistiti plato pa kada se od projekta odustane iz nekih tzv. ekonomskih razloga prodati sebi i svojim prijateljima po diskontnim cenama. Zivi bili pa videli botovi

Socijaldemokrata

pre 9 godina

Proverite na sajtu Nedeljkoviceve agencije ko mu je "SARADNIK"pa ce vam srvari biti jasnije.Uzgred budi receno doticni je izgradio stambeni odjekat OAZA,megalux stanovi/kod VUKA/,POGODITE KO STANUJE U OAZI ?.
(Istinomer, 26. decembar 2014 22:47


Moj komsija gradonacelnik! Ovaj mali Mali.

niml

pre 9 godina

ovo do sada nisam video. ovoliki broj licnosti u jednoj osobi. Cero, sledeci put kad budes velicala svoga gospodara, prosaraj malo I pol, manje je provaljeno.

Budjoni

pre 9 godina

U stili AV, AV, AV, "projekti" u glavi a "buba" u uhu. Zato, menja li menja ministre, projektante, vodonoše, ribare i lovce. Zlatnu ribicu jos nije upecao a zec je još u šumi ili u šeširu ! Mandrak uvek opseni ! bar u stripu. Lunja je uvek tu samo se "Maze" menjaju !

Marko

pre 9 godina

Svako ko misli da nece biti gradnje - pogresno misli. Nece biti "Beograda na vodi", ali ce biti dosta novih zgrada koje ce na kraju graditi nasi "kontroverzni biznismeni", a zemljiste ce od naprednih dobiti veoma povoljno uz pitanje "a koliki je nas deo". Grad ce dobiti gomilu novih zgrada i to je to.

herkules s

pre 9 godina

U svakom slucaju bitno je da se u maju zapocne izgradnja objekata , kao sto je najavljeno. Spekulacije i nezvanicna saznanja novinara su postala svakodnevnica. Vise od 90 posta tih objava u novinama nije istinito, tako da je narod prosto navikao svasta da cita.

cokoladica

pre 9 godina

Ono sto je najbitnije u celoj ovoj prici da se sa izgradnjom krene na vreme, kada je i planirano. Beograd na vodi je pun pogodak za gradjane Beograda.

sivi-vuk

pre 9 godina

Umesto da budemo srecni sto je neko uopste pozeleo da ulozi ovoliki novac u nasu zemlju i sto ce ovaj projekat, iako u Beogradu, doneti celoj Srbiji puno, mi i dalje trazimo dlaku u jajetu. Ovaj projekat ce nam donositi preko 2 miliajrde evra godisnje i to samo od turizma. Malo li je?

StankoS

pre 9 godina

I kad se bude krenulo sa realizacijom Beograda na vodi, šta će onda da govore oni koji tvrde da od tog projekta neće biti ništa?! Lepo bi bilo da to u tom trenutku pohvale, ali sam siguran da će i tada kritikovati.

Maša

pre 9 godina

Najbitnije je da se projekat realizuje u potpunosti i da se ostvare ciljevi projekta, a podrazumeva se da menadžer radi u sklopu ciljeva projekta, ko god to bio. Fina je ideja izgradnje Beograda na vodi, biće to dobra turistička destinacija!

milivanili 5

pre 9 godina

Bice lep taj grad na vodi, sredice se taj potez oko zeleznicke stanice, i kada sve bude gotovo imacemo cime da se ponosimo kada nam dudju stranci, privucicemo veci broj turista.

Dimitra 5

pre 9 godina

Bice lep taj grad na vodi, sredice se taj potez oko zeleznicke stanice, i kada sve bude gotovo imacemo cime da se ponosimo kada nam dudju stranci, privucicemo veci broj turista.

Urban

pre 9 godina

Ovaj projekat je zaista od ogromnog značaja za celokupni napredak i razvoj naše zemlje, u to nema sumnje. Siguran sam da ćemo na ovaj način privući veliki broj stranih investitora.

Sergio

pre 9 godina

S obzirom na reference koje Nedeljković poseduje, mogu reći da je dobar izbor, jer za realizaciju jednog ovako skupog projekta potrebno je odgovarajuće iskustvo i znanje.

Kresivoje

pre 9 godina

Beograd na vodi će biti naše čudo kojim će se ponositi svaki gradjanin Srbije,projekat je dobro osmišljen i lepo je videti da će Srbija i grad Beograd imati ovako nešto,premijer kao što je i obećao da će Beograd na vodi postati java tako i napreduje na tom planu,svaka čast za ovako veliki projekat,mnogo radnih mesta biće otvoreno samom izgradnjom Beograda na vodi.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Eeee, sad sam i ja načisto sluđen!
Znam Nikolu, retko lepo vaspitan momak, pitomih i uverljivih očiju, blage naravi - a odlučan, već u struci postigao više nego cela neka stranka zajedno celog života.
Nesumnjivo ime u krugovima, menadžer vrhunskog kapaciteta...
A - o "beogradu na vodi" (malim slovom!) i dalje imam veliku skepsu!!!
Ne vidim kako će narodu biti bolje od "projekta", šta će imati oni poplavljeni u Osečini, Krupnju, na Belom Timoku, oni u Grdelici...?
Šta ću imati ja, tj moja penzija od 18.000, moje supruge od 13.000, od četvoro dece samo jedno (koliko toliko) siguran posao, ostali - beda?
I ako bude para od projekta, siguran sam da će kukuruz robnih rezervi čuvati Marijan Rističević sa miševima, poruke između narodnih trubuna ići u "koferčićima", svoji tajkuni i kulaci biti tetošeni a njihovi biti raspinjani, ovoga ili drugog predsednika sinovi biti gradonačelnici, ovoga ili drugoga premijera braća biti pokradeni za identitet kad u poslu zaglave, ova ili ona "prva dama" imati spasilačku agenciju zvanu "fond", i td, i tome slično.
Pa se i dalje pitam: Nikola momče, verujem da si znao u šta se uplićeš?
Ulažeš više od Emirata: blistavi um i besprekornu karijeru!

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Naravno da za ovako znacajan projekat kako za nasu drzavu tako i za Beograd, potrebno je izabrati najsposobnije i najodgovornije ljude koji ce projaket zavrsiti u rekordnom roku, i kvalitetno, pre svega ti ljudi moraju biti posteni koji ce zaista projekat zavrsiti u roku . Srbija je na pravom putu ekonomskom napretku i razvoja. Svako ko svoj posao ne radi kako treba, treba biti smenjen, i potrebno je sto pre da nasu drzavu izvuce iz teske ekonomske krize. Nadam se da ce novi direktor biti svestan te cinjenice da nece dozvoliti nikakve protiv zakonite radnje.

Dimitra 5

pre 9 godina

Bice lep taj grad na vodi, sredice se taj potez oko zeleznicke stanice, i kada sve bude gotovo imacemo cime da se ponosimo kada nam dudju stranci, privucicemo veci broj turista.

herkules s

pre 9 godina

U svakom slucaju bitno je da se u maju zapocne izgradnja objekata , kao sto je najavljeno. Spekulacije i nezvanicna saznanja novinara su postala svakodnevnica. Vise od 90 posta tih objava u novinama nije istinito, tako da je narod prosto navikao svasta da cita.

cokoladica

pre 9 godina

Ono sto je najbitnije u celoj ovoj prici da se sa izgradnjom krene na vreme, kada je i planirano. Beograd na vodi je pun pogodak za gradjane Beograda.

StankoS

pre 9 godina

I kad se bude krenulo sa realizacijom Beograda na vodi, šta će onda da govore oni koji tvrde da od tog projekta neće biti ništa?! Lepo bi bilo da to u tom trenutku pohvale, ali sam siguran da će i tada kritikovati.

milivanili 5

pre 9 godina

Bice lep taj grad na vodi, sredice se taj potez oko zeleznicke stanice, i kada sve bude gotovo imacemo cime da se ponosimo kada nam dudju stranci, privucicemo veci broj turista.

sivi-vuk

pre 9 godina

Umesto da budemo srecni sto je neko uopste pozeleo da ulozi ovoliki novac u nasu zemlju i sto ce ovaj projekat, iako u Beogradu, doneti celoj Srbiji puno, mi i dalje trazimo dlaku u jajetu. Ovaj projekat ce nam donositi preko 2 miliajrde evra godisnje i to samo od turizma. Malo li je?

Urban

pre 9 godina

Ovaj projekat je zaista od ogromnog značaja za celokupni napredak i razvoj naše zemlje, u to nema sumnje. Siguran sam da ćemo na ovaj način privući veliki broj stranih investitora.

Maša

pre 9 godina

Najbitnije je da se projekat realizuje u potpunosti i da se ostvare ciljevi projekta, a podrazumeva se da menadžer radi u sklopu ciljeva projekta, ko god to bio. Fina je ideja izgradnje Beograda na vodi, biće to dobra turistička destinacija!

Sergio

pre 9 godina

S obzirom na reference koje Nedeljković poseduje, mogu reći da je dobar izbor, jer za realizaciju jednog ovako skupog projekta potrebno je odgovarajuće iskustvo i znanje.

Kresivoje

pre 9 godina

Beograd na vodi će biti naše čudo kojim će se ponositi svaki gradjanin Srbije,projekat je dobro osmišljen i lepo je videti da će Srbija i grad Beograd imati ovako nešto,premijer kao što je i obećao da će Beograd na vodi postati java tako i napreduje na tom planu,svaka čast za ovako veliki projekat,mnogo radnih mesta biće otvoreno samom izgradnjom Beograda na vodi.

Misha

pre 9 godina

Nikola je prosao sve skole napolju koje je mogao da prodje. Radio u najvecim gradovima na svetu (NY, London, Hong Kong), ima znacajno iskustvo u real estate industriji, sve najlepse o njemu. Iz svega navedenog, nije mi jasno iz kog razloga ulazi u ovaj miki maus projekat a imao je prilike da pokaze sta zna i ume u okviru MPC-a kada je vodio ogroman portfolio nekretnina (doduse, na poisletku bio i smenjen kada je dosao Tomas, sadasnji direktor).

Septicar

pre 9 godina

Ha,ha,ha...nisu ni poceli kao sto nikada i nece, a vec frka, otimacina, dovodjenje podobnijih od vec podobnih...i sve u pravom lopovskom radikalskom stilu!!!! Necete vi docekati ni ovako ni onako nikakav pomak projekta od tog "Bg na vodi" (ako ne bude opet neka poplava), jer cete kao prvo odleteti uskoro sa vlasti, a kao drugo i da se to ne desi (sto nema sanse), Arapski investitor je nevidjeni svetski prevarant????

Maketa k'o raketa

pre 9 godina

A sta radi direktor "Beograda na vodi"? Sedi pored makete i cuva je?
(UK, 26. decembar 2014 15:01)

Ne, to je posao obezbeđenja. On briše prašinu.

miladinka krs

pre 9 godina

nerazumem kako nas lako ova vlada obmani sa kojekakvim projektima...to je sve da bi oni uzeli ogromne kredite za izgradnju i da ćape po koji milion iza ćoška, znači isključivo žele taj projekat da bi digli lovu za sebe...umesto da naprave amsterdam na vodi da legalizuju marihuanu i prostituciju srbija bi živnula za 6 meseci...ovako će nas potopiti sa milijardu kredita po veoma nepovoljnim uslovima, briga njih za uslove jer je njima da od tih kredita maznu za njih glavnicu a mi da posle vekovima otplaćujemo trilijarde

ludo burazeru, luuuudo!!!

pre 9 godina

Dakle, ovo je d puknes od smeha, izgradili maketu, a vec promenili dva direktora!

Uzgred kakav je to direktor, cega , poslovnice za snove i gubljenje vremena???

Леонардо

pre 9 godina

Рекли су почетак у марту, сада у јуну, на крају ће да буде децембар. Каква ложана.

Tanja

pre 9 godina

iz mog inzenjerskog iskustva...nije problem ko je direktor...nego ko su mu dodeljeni, pardon nametnuti resursi koji treba da radena projektu...ako su to ljudi bliski politici, onda takvi obicno nisu bliski struci...a ovo je previse ozbilja ideja za tako neozbiljan lokalni pristup

Milos

pre 9 godina

Nikola nije umeo da vodi trzni centar, koji se izdaje za 5mil eur godisnje, a sada je postavljen da gradi projekat od 2 milijarde eura. Ne kazem da nije dobar izbor, ali njegov izbor samo govori koliko je smesna konkurencija za ovakvu poziciju u Srbiji.

Я русский

pre 9 godina

I nije tako bitno ko je na čelu, kad postoji plan i jasan cilj, a rad na ovakvom projektu i sam projekat velika je stvar za ovu zemlju.
(Azazel, 26. decembar 2014 17:29)

Увек када прочитам овакав коментар не знам да ли да се смејем или плачем. Овај потписани нема благе везе шта значи управљање било каквим пројектом а нарочито оваквим али ЗНА да управљање није важно само док они доле што истоварују џакове са цементом имају јасан циљ пред собом.

Ради равнања, директори или менаџери пројеката ове величине, су најплаћенија категорија у Дубаију и неретко имају месечне плате и 100,000 евра.

Ana K.

pre 9 godina

"Beograd na vodi". Beograd - imamo, vodu - imamo, direktora jednog pa drugog - imamo, zamenika - imamo, maketu- imamo. Pa nema sta nemamo!

jack in the box

pre 9 godina

Prvo Eagle Hill je kompanija osnovana u Dubaiju sa 15000-petnaest hiljada dolara osnivackog kapitala, bez ijednog zaposlenog i na rok od 1-jedne godine.
Drugo vlasnik firme je tip koji je izgubio milijarde svojim upravljackim sposobnostima.
Plan je prost- drzavnim parama-nasim -rascistiti plato pa kada se od projekta odustane iz nekih tzv. ekonomskih razloga prodati sebi i svojim prijateljima po diskontnim cenama. Zivi bili pa videli botovi

Sova

pre 9 godina

Botovi će svojim lucidnim komentarima doći glave SNS-u. Toliko su iritantni da je to strasno! Botovi, mani te se parola i hvalospeva,radite nešto korisno!

Hahahahaha

pre 9 godina

Samo u Srbiji neko moze biti direktor dve zavarene cevi (juzni tok) ili jedne makete (beograd na vodi), i da za to dobija ogromnu platu!

Istinomer

pre 9 godina

Proverite na sajtu Nedeljkoviceve agencije ko mu je "SARADNIK"pa ce vam srvari biti jasnije.Uzgred budi receno doticni je izgradio stambeni odjekat OAZA,megalux stanovi/kod VUKA/,POGODITE KO STANUJE U OAZI ?.

Delboy

pre 9 godina

A sta radi direktor "Beograda na vodi"? Sedi pored makete i cuva je?
(UK, 26. decembar 2014 15:01)

Ne, to je posao obezbeđenja. On briše prašinu.
(Maketa k'o raketa, 26. decembar 2014 15:37)

Nemoj tako. Zna se hijerarhija u Srbiji. Prasinu brise cistacica "Beograda na vodi". Generalni direktor je generalni direktor. Zamenio je bivseg koji je sada zamenik.
Magnus i Bunker bi poludeli od silnog materijala za grupu TNT. Srbija bi bila neiscrpno bogatsvo inspiracija. Stampao bi se Alan Ford jednom dnevno. U trobroju.

Marko

pre 9 godina

Svako ko misli da nece biti gradnje - pogresno misli. Nece biti "Beograda na vodi", ali ce biti dosta novih zgrada koje ce na kraju graditi nasi "kontroverzni biznismeni", a zemljiste ce od naprednih dobiti veoma povoljno uz pitanje "a koliki je nas deo". Grad ce dobiti gomilu novih zgrada i to je to.

Budjoni

pre 9 godina

U stili AV, AV, AV, "projekti" u glavi a "buba" u uhu. Zato, menja li menja ministre, projektante, vodonoše, ribare i lovce. Zlatnu ribicu jos nije upecao a zec je još u šumi ili u šeširu ! Mandrak uvek opseni ! bar u stripu. Lunja je uvek tu samo se "Maze" menjaju !

NOC- U - BELOM - SETENU

pre 9 godina

Naravno da za ovako znacajan projekat kako za nasu drzavu tako i za Beograd, potrebno je izabrati najsposobnije i najodgovornije ljude koji ce projaket zavrsiti u rekordnom roku, i kvalitetno, pre svega ti ljudi moraju biti posteni koji ce zaista projekat zavrsiti u roku . Srbija je na pravom putu ekonomskom napretku i razvoja. Svako ko svoj posao ne radi kako treba, treba biti smenjen, i potrebno je sto pre da nasu drzavu izvuce iz teske ekonomske krize. Nadam se da ce novi direktor biti svestan te cinjenice da nece dozvoliti nikakve protiv zakonite radnje.

niml

pre 9 godina

ovo do sada nisam video. ovoliki broj licnosti u jednoj osobi. Cero, sledeci put kad budes velicala svoga gospodara, prosaraj malo I pol, manje je provaljeno.

Milica

pre 9 godina

Nisu ni poceli da grade, a ovo im je vec treci direktor? Zivo me zanima zasto su se ratosiljali onog prvog (Srdjan Rupar) kojeg su onoliko dizali u zvezde?

Ko

pre 9 godina

@Leonardo, isto je bilo I sa Juznim tokom. Trebala izgradnja da pocene pre vise od dve godine, pa u prolece prosle godine, zavarili dve cevke u decembru prosle godine sa ceremonijom pocetka radova, cak poceli da obecavaju lokalnom stanovnistvu poslove na izgradnji, cevke zardjale a oni jos jednom najavili svecani pocetak radova za ovaj decembar I na kraju corak. Jos je usput I Putin zavario neku cevku na obali Crnog mora pre dve godine, corak. Ko jos ovim najavljivacima veruje ima ozbiljan mentalni problem.

Socijaldemokrata

pre 9 godina

Proverite na sajtu Nedeljkoviceve agencije ko mu je "SARADNIK"pa ce vam srvari biti jasnije.Uzgred budi receno doticni je izgradio stambeni odjekat OAZA,megalux stanovi/kod VUKA/,POGODITE KO STANUJE U OAZI ?.
(Istinomer, 26. decembar 2014 22:47


Moj komsija gradonacelnik! Ovaj mali Mali.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Eeee, sad sam i ja načisto sluđen!
Znam Nikolu, retko lepo vaspitan momak, pitomih i uverljivih očiju, blage naravi - a odlučan, već u struci postigao više nego cela neka stranka zajedno celog života.
Nesumnjivo ime u krugovima, menadžer vrhunskog kapaciteta...
A - o "beogradu na vodi" (malim slovom!) i dalje imam veliku skepsu!!!
Ne vidim kako će narodu biti bolje od "projekta", šta će imati oni poplavljeni u Osečini, Krupnju, na Belom Timoku, oni u Grdelici...?
Šta ću imati ja, tj moja penzija od 18.000, moje supruge od 13.000, od četvoro dece samo jedno (koliko toliko) siguran posao, ostali - beda?
I ako bude para od projekta, siguran sam da će kukuruz robnih rezervi čuvati Marijan Rističević sa miševima, poruke između narodnih trubuna ići u "koferčićima", svoji tajkuni i kulaci biti tetošeni a njihovi biti raspinjani, ovoga ili drugog predsednika sinovi biti gradonačelnici, ovoga ili drugoga premijera braća biti pokradeni za identitet kad u poslu zaglave, ova ili ona "prva dama" imati spasilačku agenciju zvanu "fond", i td, i tome slično.
Pa se i dalje pitam: Nikola momče, verujem da si znao u šta se uplićeš?
Ulažeš više od Emirata: blistavi um i besprekornu karijeru!