Petak, 26.12.2014.

13:58

"Srbin spremao teroristički napad"

Ministar policije Kosova Skender Hiseni je izjavio da je Srbin uhapšen u Prištini sa 13 kilograma eksploziva imao "jasne namere da izvrši teroristički napad".

Izvor: Tanjug

"Srbin spremao teroristièki napad" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

alban

pre 9 godina

Bg tabilice ima u gnjilanu skoro sfaki dan ;a ovo je stfarno rezicno
pošto i mi albanci imamo ovakfik terorista dosta po sfetu a ovaj akt bice mu opravdanje sa uzvrat na srbiu; ludi koi su danas na vlast u srbiu nie čundno da su tako nešto planirari;
Ne mogu oni da vladaju kao narmal sfet.ti ludi od rata su poplirani i bez togo ne znaju kako.!

novosadjan

pre 9 godina

ma dajte, prebacite ovo u rubriku zabava... kakve baljezgarije. ajde da sam neka velika srbenda pa da mi vredja patriotizam, ali ovo mi vredja zdrav razum. samo jos vise ovim kantoprevrtackim fazonima prave razdor.

zvaka

pre 9 godina

Mozes misliti od tolikih Katolickih crkava po Srbiji ovaj hriscanin otiso medju muslimane na Kosovo ociglednim Bg tablicama da unisti drugu hriscansku crkvu. Svasta.

AUTOCHTHONOUS

pre 9 godina

Meni je baš drago kada vidim koliko Albanaca posećuje ovaj portal, to znači da ne mogu bez nas Srba.
(trta, 26. decembar 2014 19:18)

Pa toje nasa prednost jer ne slusamo i citamo samo "nase novinarske propagande" vec slusamo i citamo i vase "novinarske propagande" ali ne one vrste novinarske PROPAGANDE (ZONE SUMRAKA kao KURIR i RTS) , i izmedju vase i nase "propagande" nadjemu neku zlatnu sredinu !!!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ajde Albanci sta se palite, pa Edi Rama je licno u Pristini objasnio da takvi ljudi nisu teroristi vec borci za slobodu. Vi ste licni svojim sopstvenim delivanjem pokazali da je unistavanje bogomolja u redu, kao i dizanje autobusa u vazduh, ubijanje zetelaca, napadi na vojsku i policiju. Sta se sada bunite. Nemoj da se iznenadite kad vam se sve sto ste radili bude vratilo i to sa kamatom.

Pera

pre 9 godina

Ma to je neki naš preprodavac petardi kupio dole jeftino da preproda oko praznika...Pa koji će to ozbiljan igrač u kolima sa našim tablicama da vozika eksploziv po Prištini...

Put your money where your mouth is

pre 9 godina

Jedno pitanje za stanovnike Pristine:

koliko ste puta u 2014.toj godini videli u vasem gradu vozila sa BG registracijom?

Verovatno je veca sansa da ste cesce vidjali vozila sa registarskim tablicama Reijkavika nego Beograda

Dejan

pre 9 godina

Veterinar iz Raske sa beogradskim tablicama vozi li vozi. Koga misle da izvozaju sa ovom pricom? Jos mu nista drugo nije bila meta nego katolicka katedrala. hahahahaha su komicni....

Enver

pre 9 godina

kao prvo nije nadjeno material za eksploziv nego cisti eksploziv 12 kg, kao drugo da se ovo desilo u Srbiju verujem da bi odmah bilo sastanka UN-na, ali desilo se u Kosovo pa ta cuda bive samo 2 dana i nista vise, trece ovo je vise nego dron jedan.

Sel

pre 9 godina

Hajde hajde, namestaljka ili sta. Kad vama nesto ne bude u korist odmah nadjete nesto da pisete. Albanac leteo dronu u stadionu Partizana, odmah ste poceli sta ako je to bila neka bomba, odmah ste poceli teroristicka akcija sta ja znam. Kad izaslo samo je bila zastava velike Albanije, a ovaj je dosao sa bombom da digne nesto u vazduh, jel to katolicka crkva, djamija, ili americka ambasada, ili gradjani Prishtine.

Miloje

pre 9 godina

@.. ("da je iz Raške i da je veterinar po profesiji.")

Očajno loš scenario. Pa ovaj naivni veterinar više liči na lovokradicu (ribokradicu) nego na 0bučenog i uvežbanog teroristu. Sa ovim naivnim čovekom sigurno se neko od njegovog društva našalio. Pa, i lovokradice su mnogo perfidnije u postupku krađe ribe sa Ibra. Daj Bože, da su svi teroristi i kriminalčci tako naivni; svi bi bili za mesec dana istrebljeni sa Balkana pa bi se onda policijske snage mogle da smanje najmanje za 50%. Ovaj scenario vređa intiligenciju profesionalnih kriminalaca.

resenje

pre 9 godina

ilija cvorovic

Ne znam koliko si informisan, ali automobili sa srpskim tablicama su veoma prisutni u Kosovu. A isto se ne moze reci za one sa kosovskim u Srbiji...

scout

pre 9 godina

Nosio je "materijal za izradu eksploziva" zanimljiva definicija teroriste po tome je mogao da u gepeku ima dzak vestackog djubriva, kanister dizela i dve kutije petardi. Vozio automobil sa BG tablama, a on je veterinar iz Raske, strucnjak za eksplozivne naprave sigurno nema sta, a jos uz to i Srbin. Uzgred receno nisam znao da na KiM jos uvek postoje neoskrnavljene hriscanske bogomolje sem onih pravoslavnih koje danonocno cuva KFOR!

realno

pre 9 godina

Meta katolička katedrala u vrijeme katoličkog blagdana je očita namjera da Evropi i svijetu Albance predstavi kao teroriste koji eto u srcu krščanske Evrope napadaju krščane, te na taj način okrene svjetsko mjenje protiv Albanaca. Nije uspjelo i svaki budući takav pokušaj je sad unaprijed pročitan!

графичар

pre 9 godina

Ово је и најглупљем сумњиво.
Па ако оћеш да направиш терористички акт у Приштини нећеш сигурно возити кола по Приштини са БГ таблицама...

nenad rs

pre 9 godina

А ми смо сисали весла,Срба има свакаквих као уосталом и у другим народима али да су хтјели дићи цркву у зрак у миру е то је већ превише.

Mirko i Slavko

pre 9 godina

"Bomba u kolima iz BG za katedralu"

Који ли је ретард послао тог болида "Бошка Буху" да изврши његов "генијални" план, са јасном намером да после тога одмах оптужи Албанце за тероризам, као што је то био случај и са "генијалном" идејом да некаква непријатељска застава лепрша над стадионом ЈНА, а да се за то оптужи ни мање ни више него рођени брат Премијера Албаније. На то, наравно, нико у свету није насео, јер је исувише било провидно и неубедљиво. Премијер А.В., ни до дан данас, још увек није испунио своје обећање и предочио било какве доказе о томе, које је наводно истрага утврдила, и од којих ће се, обећавао је тада, сви веома изненадити. Он са олаким и неоснованим обећањима нема никаквих проблема, јер их упућује циљној групи која има кокошије памћење, зог чега та његова обећања веома брзо падају у заборав. То је класичан пример невероватног аматеризма и шарлатанства у упорном и тврдоглавом корисшћењу једне те исте матрице у вођењу специјалног рата против Албанаца уопште, која је одавно проваљена, а која од самог старта није ни била реална, и једноставно није одговарајућа зато што се Албанци, генерално, не уклапају у тај контекст. Неки "генијалци" из те службе су прво утврдили матрицу по којој ће радити, а затим узалудном пропагандом желе направити одговарајући контекст. Ради се обрнуто, то јест према задатом контексту осмишљава се матрица. Такве грешке се обично праве када се због предрасуда и јефтине пропаганде противник не схвати озбиљно.

bice da je ovo realno

pre 9 godina

"Meta" katolicka katedrala u vreme katolickog praznika, uhvacen "srpski terorista", Albanci sprecili napad! Ocita namera da se Evropi i svetu Albanci predstave kao neko ko "stiti evropske vrednosti' i "bori se protiv terorista". Kompenzacija za sve one Albance koji se bore za islamske fundamentaliste, Albanci se predstavljaju kao "faktor stabilnosti", u hrscanskoj Evropi Albanci "spasavaju" hriscane, ulagivanje Vatikanu cije priznanje ima ozbiljnu tezinu, Srbi ponovo negativci. Ali nema vise toliko naivaca da vise nasedaju na albanske amaterske performanse. davno je to proslo. Kuzhish?

zoran

pre 9 godina

Mislim, Srbin terorista...buahahahahahahah...
Ovo je na nivou budalaština kada su dovodili BBC i CCN da snimaju po Kosmetskim školama gasom, ej GASOM!!! potrovanu Albansku decu u školama koje au mešovite!!! Znači, gas je prepoznao Albančiće pa ih masovno trovao a srpčiće obilazio da slučajno ne udahnu?
Njihovih perfidnih prevara smo se nagledali od pada Rankovića da danas u milion slučajeva...

Kobayashi Maru

pre 9 godina

Meta katolička katedrala u vrijeme katoličkog blagdana je očita namjera da Evropi i svijetu Albance predstavi kao teroriste koji eto u srcu krščanske Evrope napadaju krščane, te na taj način okrene svjetsko mjenje protiv Albanaca. Nije uspjelo i svaki budući takav pokušaj je sad unaprijed pročitan! (realno, 26. decembar 2014 16:00)

...ili ce od sad svaki buduci takav pokusaj unapred imati dezurnog krivca, dok ce stvarni pocinitelji i dalje biti u senci.

Nagadjati moze svako, istina je jedna, ili dve...ili nekoliko, zaboravih vec...

King Sollomon

pre 9 godina

Da nikoga ne cudi sto se covek vozao Bgd tablicama. Na Kosovu kola sa tablicama iz gradova Srbije ima ih na svakoj raskrsnici, vec godinama. Oni se vozikaju bez ikakvih problema, jer ionako ima kola sa tablicama raznoraznih zemalja. Daj boze da sve sto se pise i kaze nije istina.

guri

pre 9 godina

more kakva katedrala, meta je bio premijer Rama jer danas predaje u hotel GRAND, a kola sa explosivom trebalo je biti parkiran u GRAND hotel...!!!

MGM

pre 9 godina

Čovjek je veterinar, možda je imao nekih lijekova, vrećicu vještačkog đubriva u autu i 5 litara rezerve goriva...
Ostalo je sve Albanska paranoja i mržnja prema svemu Srpskom...

Vidite, Albanci unesu dron i zastavu u Srbiju, popnu se neopaženo na crkvu i kao niko nije znao za to od stranih obavještajnih agencija, a Srbina provale odmah...

Možda smo pobijedili na Ceru i Kolubari i sad to debelo plaćamo...

orao pao

pre 9 godina

koliko treba da bude glup neko ko se vozi kroz Prištinu sa BG tablama, a da ne pomisli da će ga bar zaustaviti policija. i ni manje ni više da pritom još planira i teroristički napad!? mislim da je ovo, ako je uopšte istina, vrhunac idiotizma.
(ilija cvorovic, 26. decembar 2014 14:44)

Bez brige, uvek moze gore, nema limita. Mogao je, recimo, drzati otvoren prozor, pa mahati srpskom zastavom. Vozeci jednosmernom ulicom u kontra-smeru. Mogao je senluciti pucajuci iz pistolja. Mogao je, pri tom, biti pijan, pa zgaziti pesaka. I uvek se moze dopuniti spisak.

Bratanac

pre 9 godina

Na kraju će se ispostaviti da je imao kanister sa 10 litara benzina u gepeku i 3kg veštačkog đubriva, koji su mu ostali od prihranjivanja bašte...Klasična izmišljotina da bi se zataškali podaci o posledicama bombardovanja osiromašenim uranijumom...

Maslinar

pre 9 godina

Ako je Srbin, nije po difoltu nevin! Ili jos tacnije - svi smo nevini dok se na sudu ne dokaze suprotno...
Nadam se da ce istraga biti brza i efikasna. A ne kao ona o dronu - kod njihovih beogradskih kolega. Strpljenja, molim:-)))

Thumbi

pre 9 godina

Ne mora da se smatra glupost sto se ovaj lik kretao po Pristini sa BG tablicama, jer to je nesto sto se vidi svakoga dana u Pristini. Niko te ne dira sto si sa tablicama nekog grada Srbije. Nego, zamislite sad, sta je taj lik mogao uciniti sa 12.219 kg eksploziva, koje kako je receno, ne moze se naci tek tako, u smoposluzi, ulici ili vasaru. Od ovoga ce neko izvuci debeli kraj...

Aleksandar

pre 9 godina

Mnogo mi smrdi ovde nešto. Veterinar čovek zaustavljan sa materialom za eksploziv. Znači ne sa eksplozivom nego za materijalom za eksploziv. Stajsko đubrivo može biti materijal za eksploziv. A hemiski materijali za đubrenje (azotna posebno) su odlični materijali za proizvodnju nitro eksloziva.
Tako da što god da su mu našli uhapsili bi ga sa pričom o velikom teroristi iz Srbije na mali napaćeni narod, da bi malo skinuli priču sa sebe i sa svojih državljana koji po IS prave haos.

ilija cvorovic

pre 9 godina

koliko treba da bude glup neko ko se vozi kroz Prištinu sa BG tablama, a da ne pomisli da će ga bar zaustaviti policija. i ni manje ni više da pritom još planira i teroristički napad!? mislim da je ovo, ako je uopšte istina, vrhunac idiotizma.

ilija cvorovic

pre 9 godina

koliko treba da bude glup neko ko se vozi kroz Prištinu sa BG tablama, a da ne pomisli da će ga bar zaustaviti policija. i ni manje ni više da pritom još planira i teroristički napad!? mislim da je ovo, ako je uopšte istina, vrhunac idiotizma.

графичар

pre 9 godina

Ово је и најглупљем сумњиво.
Па ако оћеш да направиш терористички акт у Приштини нећеш сигурно возити кола по Приштини са БГ таблицама...

orao pao

pre 9 godina

koliko treba da bude glup neko ko se vozi kroz Prištinu sa BG tablama, a da ne pomisli da će ga bar zaustaviti policija. i ni manje ni više da pritom još planira i teroristički napad!? mislim da je ovo, ako je uopšte istina, vrhunac idiotizma.
(ilija cvorovic, 26. decembar 2014 14:44)

Bez brige, uvek moze gore, nema limita. Mogao je, recimo, drzati otvoren prozor, pa mahati srpskom zastavom. Vozeci jednosmernom ulicom u kontra-smeru. Mogao je senluciti pucajuci iz pistolja. Mogao je, pri tom, biti pijan, pa zgaziti pesaka. I uvek se moze dopuniti spisak.

bice da je ovo realno

pre 9 godina

"Meta" katolicka katedrala u vreme katolickog praznika, uhvacen "srpski terorista", Albanci sprecili napad! Ocita namera da se Evropi i svetu Albanci predstave kao neko ko "stiti evropske vrednosti' i "bori se protiv terorista". Kompenzacija za sve one Albance koji se bore za islamske fundamentaliste, Albanci se predstavljaju kao "faktor stabilnosti", u hrscanskoj Evropi Albanci "spasavaju" hriscane, ulagivanje Vatikanu cije priznanje ima ozbiljnu tezinu, Srbi ponovo negativci. Ali nema vise toliko naivaca da vise nasedaju na albanske amaterske performanse. davno je to proslo. Kuzhish?

Thumbi

pre 9 godina

Ne mora da se smatra glupost sto se ovaj lik kretao po Pristini sa BG tablicama, jer to je nesto sto se vidi svakoga dana u Pristini. Niko te ne dira sto si sa tablicama nekog grada Srbije. Nego, zamislite sad, sta je taj lik mogao uciniti sa 12.219 kg eksploziva, koje kako je receno, ne moze se naci tek tako, u smoposluzi, ulici ili vasaru. Od ovoga ce neko izvuci debeli kraj...

realno

pre 9 godina

Meta katolička katedrala u vrijeme katoličkog blagdana je očita namjera da Evropi i svijetu Albance predstavi kao teroriste koji eto u srcu krščanske Evrope napadaju krščane, te na taj način okrene svjetsko mjenje protiv Albanaca. Nije uspjelo i svaki budući takav pokušaj je sad unaprijed pročitan!

zoran

pre 9 godina

Mislim, Srbin terorista...buahahahahahahah...
Ovo je na nivou budalaština kada su dovodili BBC i CCN da snimaju po Kosmetskim školama gasom, ej GASOM!!! potrovanu Albansku decu u školama koje au mešovite!!! Znači, gas je prepoznao Albančiće pa ih masovno trovao a srpčiće obilazio da slučajno ne udahnu?
Njihovih perfidnih prevara smo se nagledali od pada Rankovića da danas u milion slučajeva...

resenje

pre 9 godina

ilija cvorovic

Ne znam koliko si informisan, ali automobili sa srpskim tablicama su veoma prisutni u Kosovu. A isto se ne moze reci za one sa kosovskim u Srbiji...

Aleksandar

pre 9 godina

Mnogo mi smrdi ovde nešto. Veterinar čovek zaustavljan sa materialom za eksploziv. Znači ne sa eksplozivom nego za materijalom za eksploziv. Stajsko đubrivo može biti materijal za eksploziv. A hemiski materijali za đubrenje (azotna posebno) su odlični materijali za proizvodnju nitro eksloziva.
Tako da što god da su mu našli uhapsili bi ga sa pričom o velikom teroristi iz Srbije na mali napaćeni narod, da bi malo skinuli priču sa sebe i sa svojih državljana koji po IS prave haos.

King Sollomon

pre 9 godina

Da nikoga ne cudi sto se covek vozao Bgd tablicama. Na Kosovu kola sa tablicama iz gradova Srbije ima ih na svakoj raskrsnici, vec godinama. Oni se vozikaju bez ikakvih problema, jer ionako ima kola sa tablicama raznoraznih zemalja. Daj boze da sve sto se pise i kaze nije istina.

Enver

pre 9 godina

kao prvo nije nadjeno material za eksploziv nego cisti eksploziv 12 kg, kao drugo da se ovo desilo u Srbiju verujem da bi odmah bilo sastanka UN-na, ali desilo se u Kosovo pa ta cuda bive samo 2 dana i nista vise, trece ovo je vise nego dron jedan.

guri

pre 9 godina

more kakva katedrala, meta je bio premijer Rama jer danas predaje u hotel GRAND, a kola sa explosivom trebalo je biti parkiran u GRAND hotel...!!!

AUTOCHTHONOUS

pre 9 godina

Meni je baš drago kada vidim koliko Albanaca posećuje ovaj portal, to znači da ne mogu bez nas Srba.
(trta, 26. decembar 2014 19:18)

Pa toje nasa prednost jer ne slusamo i citamo samo "nase novinarske propagande" vec slusamo i citamo i vase "novinarske propagande" ali ne one vrste novinarske PROPAGANDE (ZONE SUMRAKA kao KURIR i RTS) , i izmedju vase i nase "propagande" nadjemu neku zlatnu sredinu !!!

MGM

pre 9 godina

Čovjek je veterinar, možda je imao nekih lijekova, vrećicu vještačkog đubriva u autu i 5 litara rezerve goriva...
Ostalo je sve Albanska paranoja i mržnja prema svemu Srpskom...

Vidite, Albanci unesu dron i zastavu u Srbiju, popnu se neopaženo na crkvu i kao niko nije znao za to od stranih obavještajnih agencija, a Srbina provale odmah...

Možda smo pobijedili na Ceru i Kolubari i sad to debelo plaćamo...

nenad rs

pre 9 godina

А ми смо сисали весла,Срба има свакаквих као уосталом и у другим народима али да су хтјели дићи цркву у зрак у миру е то је већ превише.

Maslinar

pre 9 godina

Ako je Srbin, nije po difoltu nevin! Ili jos tacnije - svi smo nevini dok se na sudu ne dokaze suprotno...
Nadam se da ce istraga biti brza i efikasna. A ne kao ona o dronu - kod njihovih beogradskih kolega. Strpljenja, molim:-)))

Sel

pre 9 godina

Hajde hajde, namestaljka ili sta. Kad vama nesto ne bude u korist odmah nadjete nesto da pisete. Albanac leteo dronu u stadionu Partizana, odmah ste poceli sta ako je to bila neka bomba, odmah ste poceli teroristicka akcija sta ja znam. Kad izaslo samo je bila zastava velike Albanije, a ovaj je dosao sa bombom da digne nesto u vazduh, jel to katolicka crkva, djamija, ili americka ambasada, ili gradjani Prishtine.

Kobayashi Maru

pre 9 godina

Meta katolička katedrala u vrijeme katoličkog blagdana je očita namjera da Evropi i svijetu Albance predstavi kao teroriste koji eto u srcu krščanske Evrope napadaju krščane, te na taj način okrene svjetsko mjenje protiv Albanaca. Nije uspjelo i svaki budući takav pokušaj je sad unaprijed pročitan! (realno, 26. decembar 2014 16:00)

...ili ce od sad svaki buduci takav pokusaj unapred imati dezurnog krivca, dok ce stvarni pocinitelji i dalje biti u senci.

Nagadjati moze svako, istina je jedna, ili dve...ili nekoliko, zaboravih vec...

Bratanac

pre 9 godina

Na kraju će se ispostaviti da je imao kanister sa 10 litara benzina u gepeku i 3kg veštačkog đubriva, koji su mu ostali od prihranjivanja bašte...Klasična izmišljotina da bi se zataškali podaci o posledicama bombardovanja osiromašenim uranijumom...

Mirko i Slavko

pre 9 godina

"Bomba u kolima iz BG za katedralu"

Који ли је ретард послао тог болида "Бошка Буху" да изврши његов "генијални" план, са јасном намером да после тога одмах оптужи Албанце за тероризам, као што је то био случај и са "генијалном" идејом да некаква непријатељска застава лепрша над стадионом ЈНА, а да се за то оптужи ни мање ни више него рођени брат Премијера Албаније. На то, наравно, нико у свету није насео, јер је исувише било провидно и неубедљиво. Премијер А.В., ни до дан данас, још увек није испунио своје обећање и предочио било какве доказе о томе, које је наводно истрага утврдила, и од којих ће се, обећавао је тада, сви веома изненадити. Он са олаким и неоснованим обећањима нема никаквих проблема, јер их упућује циљној групи која има кокошије памћење, зог чега та његова обећања веома брзо падају у заборав. То је класичан пример невероватног аматеризма и шарлатанства у упорном и тврдоглавом корисшћењу једне те исте матрице у вођењу специјалног рата против Албанаца уопште, која је одавно проваљена, а која од самог старта није ни била реална, и једноставно није одговарајућа зато што се Албанци, генерално, не уклапају у тај контекст. Неки "генијалци" из те службе су прво утврдили матрицу по којој ће радити, а затим узалудном пропагандом желе направити одговарајући контекст. Ради се обрнуто, то јест према задатом контексту осмишљава се матрица. Такве грешке се обично праве када се због предрасуда и јефтине пропаганде противник не схвати озбиљно.

scout

pre 9 godina

Nosio je "materijal za izradu eksploziva" zanimljiva definicija teroriste po tome je mogao da u gepeku ima dzak vestackog djubriva, kanister dizela i dve kutije petardi. Vozio automobil sa BG tablama, a on je veterinar iz Raske, strucnjak za eksplozivne naprave sigurno nema sta, a jos uz to i Srbin. Uzgred receno nisam znao da na KiM jos uvek postoje neoskrnavljene hriscanske bogomolje sem onih pravoslavnih koje danonocno cuva KFOR!

Miloje

pre 9 godina

@.. ("da je iz Raške i da je veterinar po profesiji.")

Očajno loš scenario. Pa ovaj naivni veterinar više liči na lovokradicu (ribokradicu) nego na 0bučenog i uvežbanog teroristu. Sa ovim naivnim čovekom sigurno se neko od njegovog društva našalio. Pa, i lovokradice su mnogo perfidnije u postupku krađe ribe sa Ibra. Daj Bože, da su svi teroristi i kriminalčci tako naivni; svi bi bili za mesec dana istrebljeni sa Balkana pa bi se onda policijske snage mogle da smanje najmanje za 50%. Ovaj scenario vređa intiligenciju profesionalnih kriminalaca.

Dejan

pre 9 godina

Veterinar iz Raske sa beogradskim tablicama vozi li vozi. Koga misle da izvozaju sa ovom pricom? Jos mu nista drugo nije bila meta nego katolicka katedrala. hahahahaha su komicni....

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ajde Albanci sta se palite, pa Edi Rama je licno u Pristini objasnio da takvi ljudi nisu teroristi vec borci za slobodu. Vi ste licni svojim sopstvenim delivanjem pokazali da je unistavanje bogomolja u redu, kao i dizanje autobusa u vazduh, ubijanje zetelaca, napadi na vojsku i policiju. Sta se sada bunite. Nemoj da se iznenadite kad vam se sve sto ste radili bude vratilo i to sa kamatom.

Put your money where your mouth is

pre 9 godina

Jedno pitanje za stanovnike Pristine:

koliko ste puta u 2014.toj godini videli u vasem gradu vozila sa BG registracijom?

Verovatno je veca sansa da ste cesce vidjali vozila sa registarskim tablicama Reijkavika nego Beograda

Pera

pre 9 godina

Ma to je neki naš preprodavac petardi kupio dole jeftino da preproda oko praznika...Pa koji će to ozbiljan igrač u kolima sa našim tablicama da vozika eksploziv po Prištini...

zvaka

pre 9 godina

Mozes misliti od tolikih Katolickih crkava po Srbiji ovaj hriscanin otiso medju muslimane na Kosovo ociglednim Bg tablicama da unisti drugu hriscansku crkvu. Svasta.

alban

pre 9 godina

Bg tabilice ima u gnjilanu skoro sfaki dan ;a ovo je stfarno rezicno
pošto i mi albanci imamo ovakfik terorista dosta po sfetu a ovaj akt bice mu opravdanje sa uzvrat na srbiu; ludi koi su danas na vlast u srbiu nie čundno da su tako nešto planirari;
Ne mogu oni da vladaju kao narmal sfet.ti ludi od rata su poplirani i bez togo ne znaju kako.!

novosadjan

pre 9 godina

ma dajte, prebacite ovo u rubriku zabava... kakve baljezgarije. ajde da sam neka velika srbenda pa da mi vredja patriotizam, ali ovo mi vredja zdrav razum. samo jos vise ovim kantoprevrtackim fazonima prave razdor.

realno

pre 9 godina

Meta katolička katedrala u vrijeme katoličkog blagdana je očita namjera da Evropi i svijetu Albance predstavi kao teroriste koji eto u srcu krščanske Evrope napadaju krščane, te na taj način okrene svjetsko mjenje protiv Albanaca. Nije uspjelo i svaki budući takav pokušaj je sad unaprijed pročitan!

zoran

pre 9 godina

Mislim, Srbin terorista...buahahahahahahah...
Ovo je na nivou budalaština kada su dovodili BBC i CCN da snimaju po Kosmetskim školama gasom, ej GASOM!!! potrovanu Albansku decu u školama koje au mešovite!!! Znači, gas je prepoznao Albančiće pa ih masovno trovao a srpčiće obilazio da slučajno ne udahnu?
Njihovih perfidnih prevara smo se nagledali od pada Rankovića da danas u milion slučajeva...

bice da je ovo realno

pre 9 godina

"Meta" katolicka katedrala u vreme katolickog praznika, uhvacen "srpski terorista", Albanci sprecili napad! Ocita namera da se Evropi i svetu Albanci predstave kao neko ko "stiti evropske vrednosti' i "bori se protiv terorista". Kompenzacija za sve one Albance koji se bore za islamske fundamentaliste, Albanci se predstavljaju kao "faktor stabilnosti", u hrscanskoj Evropi Albanci "spasavaju" hriscane, ulagivanje Vatikanu cije priznanje ima ozbiljnu tezinu, Srbi ponovo negativci. Ali nema vise toliko naivaca da vise nasedaju na albanske amaterske performanse. davno je to proslo. Kuzhish?

MGM

pre 9 godina

Čovjek je veterinar, možda je imao nekih lijekova, vrećicu vještačkog đubriva u autu i 5 litara rezerve goriva...
Ostalo je sve Albanska paranoja i mržnja prema svemu Srpskom...

Vidite, Albanci unesu dron i zastavu u Srbiju, popnu se neopaženo na crkvu i kao niko nije znao za to od stranih obavještajnih agencija, a Srbina provale odmah...

Možda smo pobijedili na Ceru i Kolubari i sad to debelo plaćamo...

Bratanac

pre 9 godina

Na kraju će se ispostaviti da je imao kanister sa 10 litara benzina u gepeku i 3kg veštačkog đubriva, koji su mu ostali od prihranjivanja bašte...Klasična izmišljotina da bi se zataškali podaci o posledicama bombardovanja osiromašenim uranijumom...

графичар

pre 9 godina

Ово је и најглупљем сумњиво.
Па ако оћеш да направиш терористички акт у Приштини нећеш сигурно возити кола по Приштини са БГ таблицама...

scout

pre 9 godina

Nosio je "materijal za izradu eksploziva" zanimljiva definicija teroriste po tome je mogao da u gepeku ima dzak vestackog djubriva, kanister dizela i dve kutije petardi. Vozio automobil sa BG tablama, a on je veterinar iz Raske, strucnjak za eksplozivne naprave sigurno nema sta, a jos uz to i Srbin. Uzgred receno nisam znao da na KiM jos uvek postoje neoskrnavljene hriscanske bogomolje sem onih pravoslavnih koje danonocno cuva KFOR!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ajde Albanci sta se palite, pa Edi Rama je licno u Pristini objasnio da takvi ljudi nisu teroristi vec borci za slobodu. Vi ste licni svojim sopstvenim delivanjem pokazali da je unistavanje bogomolja u redu, kao i dizanje autobusa u vazduh, ubijanje zetelaca, napadi na vojsku i policiju. Sta se sada bunite. Nemoj da se iznenadite kad vam se sve sto ste radili bude vratilo i to sa kamatom.

ilija cvorovic

pre 9 godina

koliko treba da bude glup neko ko se vozi kroz Prištinu sa BG tablama, a da ne pomisli da će ga bar zaustaviti policija. i ni manje ni više da pritom još planira i teroristički napad!? mislim da je ovo, ako je uopšte istina, vrhunac idiotizma.

Aleksandar

pre 9 godina

Mnogo mi smrdi ovde nešto. Veterinar čovek zaustavljan sa materialom za eksploziv. Znači ne sa eksplozivom nego za materijalom za eksploziv. Stajsko đubrivo može biti materijal za eksploziv. A hemiski materijali za đubrenje (azotna posebno) su odlični materijali za proizvodnju nitro eksloziva.
Tako da što god da su mu našli uhapsili bi ga sa pričom o velikom teroristi iz Srbije na mali napaćeni narod, da bi malo skinuli priču sa sebe i sa svojih državljana koji po IS prave haos.

Dejan

pre 9 godina

Veterinar iz Raske sa beogradskim tablicama vozi li vozi. Koga misle da izvozaju sa ovom pricom? Jos mu nista drugo nije bila meta nego katolicka katedrala. hahahahaha su komicni....

guri

pre 9 godina

more kakva katedrala, meta je bio premijer Rama jer danas predaje u hotel GRAND, a kola sa explosivom trebalo je biti parkiran u GRAND hotel...!!!

Mirko i Slavko

pre 9 godina

"Bomba u kolima iz BG za katedralu"

Који ли је ретард послао тог болида "Бошка Буху" да изврши његов "генијални" план, са јасном намером да после тога одмах оптужи Албанце за тероризам, као што је то био случај и са "генијалном" идејом да некаква непријатељска застава лепрша над стадионом ЈНА, а да се за то оптужи ни мање ни више него рођени брат Премијера Албаније. На то, наравно, нико у свету није насео, јер је исувише било провидно и неубедљиво. Премијер А.В., ни до дан данас, још увек није испунио своје обећање и предочио било какве доказе о томе, које је наводно истрага утврдила, и од којих ће се, обећавао је тада, сви веома изненадити. Он са олаким и неоснованим обећањима нема никаквих проблема, јер их упућује циљној групи која има кокошије памћење, зог чега та његова обећања веома брзо падају у заборав. То је класичан пример невероватног аматеризма и шарлатанства у упорном и тврдоглавом корисшћењу једне те исте матрице у вођењу специјалног рата против Албанаца уопште, која је одавно проваљена, а која од самог старта није ни била реална, и једноставно није одговарајућа зато што се Албанци, генерално, не уклапају у тај контекст. Неки "генијалци" из те службе су прво утврдили матрицу по којој ће радити, а затим узалудном пропагандом желе направити одговарајући контекст. Ради се обрнуто, то јест према задатом контексту осмишљава се матрица. Такве грешке се обично праве када се због предрасуда и јефтине пропаганде противник не схвати озбиљно.

Enver

pre 9 godina

kao prvo nije nadjeno material za eksploziv nego cisti eksploziv 12 kg, kao drugo da se ovo desilo u Srbiju verujem da bi odmah bilo sastanka UN-na, ali desilo se u Kosovo pa ta cuda bive samo 2 dana i nista vise, trece ovo je vise nego dron jedan.

Thumbi

pre 9 godina

Ne mora da se smatra glupost sto se ovaj lik kretao po Pristini sa BG tablicama, jer to je nesto sto se vidi svakoga dana u Pristini. Niko te ne dira sto si sa tablicama nekog grada Srbije. Nego, zamislite sad, sta je taj lik mogao uciniti sa 12.219 kg eksploziva, koje kako je receno, ne moze se naci tek tako, u smoposluzi, ulici ili vasaru. Od ovoga ce neko izvuci debeli kraj...

Put your money where your mouth is

pre 9 godina

Jedno pitanje za stanovnike Pristine:

koliko ste puta u 2014.toj godini videli u vasem gradu vozila sa BG registracijom?

Verovatno je veca sansa da ste cesce vidjali vozila sa registarskim tablicama Reijkavika nego Beograda

Sel

pre 9 godina

Hajde hajde, namestaljka ili sta. Kad vama nesto ne bude u korist odmah nadjete nesto da pisete. Albanac leteo dronu u stadionu Partizana, odmah ste poceli sta ako je to bila neka bomba, odmah ste poceli teroristicka akcija sta ja znam. Kad izaslo samo je bila zastava velike Albanije, a ovaj je dosao sa bombom da digne nesto u vazduh, jel to katolicka crkva, djamija, ili americka ambasada, ili gradjani Prishtine.

nenad rs

pre 9 godina

А ми смо сисали весла,Срба има свакаквих као уосталом и у другим народима али да су хтјели дићи цркву у зрак у миру е то је већ превише.

Kobayashi Maru

pre 9 godina

Meta katolička katedrala u vrijeme katoličkog blagdana je očita namjera da Evropi i svijetu Albance predstavi kao teroriste koji eto u srcu krščanske Evrope napadaju krščane, te na taj način okrene svjetsko mjenje protiv Albanaca. Nije uspjelo i svaki budući takav pokušaj je sad unaprijed pročitan! (realno, 26. decembar 2014 16:00)

...ili ce od sad svaki buduci takav pokusaj unapred imati dezurnog krivca, dok ce stvarni pocinitelji i dalje biti u senci.

Nagadjati moze svako, istina je jedna, ili dve...ili nekoliko, zaboravih vec...

King Sollomon

pre 9 godina

Da nikoga ne cudi sto se covek vozao Bgd tablicama. Na Kosovu kola sa tablicama iz gradova Srbije ima ih na svakoj raskrsnici, vec godinama. Oni se vozikaju bez ikakvih problema, jer ionako ima kola sa tablicama raznoraznih zemalja. Daj boze da sve sto se pise i kaze nije istina.

orao pao

pre 9 godina

koliko treba da bude glup neko ko se vozi kroz Prištinu sa BG tablama, a da ne pomisli da će ga bar zaustaviti policija. i ni manje ni više da pritom još planira i teroristički napad!? mislim da je ovo, ako je uopšte istina, vrhunac idiotizma.
(ilija cvorovic, 26. decembar 2014 14:44)

Bez brige, uvek moze gore, nema limita. Mogao je, recimo, drzati otvoren prozor, pa mahati srpskom zastavom. Vozeci jednosmernom ulicom u kontra-smeru. Mogao je senluciti pucajuci iz pistolja. Mogao je, pri tom, biti pijan, pa zgaziti pesaka. I uvek se moze dopuniti spisak.

Miloje

pre 9 godina

@.. ("da je iz Raške i da je veterinar po profesiji.")

Očajno loš scenario. Pa ovaj naivni veterinar više liči na lovokradicu (ribokradicu) nego na 0bučenog i uvežbanog teroristu. Sa ovim naivnim čovekom sigurno se neko od njegovog društva našalio. Pa, i lovokradice su mnogo perfidnije u postupku krađe ribe sa Ibra. Daj Bože, da su svi teroristi i kriminalčci tako naivni; svi bi bili za mesec dana istrebljeni sa Balkana pa bi se onda policijske snage mogle da smanje najmanje za 50%. Ovaj scenario vređa intiligenciju profesionalnih kriminalaca.

resenje

pre 9 godina

ilija cvorovic

Ne znam koliko si informisan, ali automobili sa srpskim tablicama su veoma prisutni u Kosovu. A isto se ne moze reci za one sa kosovskim u Srbiji...

Pera

pre 9 godina

Ma to je neki naš preprodavac petardi kupio dole jeftino da preproda oko praznika...Pa koji će to ozbiljan igrač u kolima sa našim tablicama da vozika eksploziv po Prištini...

novosadjan

pre 9 godina

ma dajte, prebacite ovo u rubriku zabava... kakve baljezgarije. ajde da sam neka velika srbenda pa da mi vredja patriotizam, ali ovo mi vredja zdrav razum. samo jos vise ovim kantoprevrtackim fazonima prave razdor.

zvaka

pre 9 godina

Mozes misliti od tolikih Katolickih crkava po Srbiji ovaj hriscanin otiso medju muslimane na Kosovo ociglednim Bg tablicama da unisti drugu hriscansku crkvu. Svasta.

Maslinar

pre 9 godina

Ako je Srbin, nije po difoltu nevin! Ili jos tacnije - svi smo nevini dok se na sudu ne dokaze suprotno...
Nadam se da ce istraga biti brza i efikasna. A ne kao ona o dronu - kod njihovih beogradskih kolega. Strpljenja, molim:-)))

AUTOCHTHONOUS

pre 9 godina

Meni je baš drago kada vidim koliko Albanaca posećuje ovaj portal, to znači da ne mogu bez nas Srba.
(trta, 26. decembar 2014 19:18)

Pa toje nasa prednost jer ne slusamo i citamo samo "nase novinarske propagande" vec slusamo i citamo i vase "novinarske propagande" ali ne one vrste novinarske PROPAGANDE (ZONE SUMRAKA kao KURIR i RTS) , i izmedju vase i nase "propagande" nadjemu neku zlatnu sredinu !!!

alban

pre 9 godina

Bg tabilice ima u gnjilanu skoro sfaki dan ;a ovo je stfarno rezicno
pošto i mi albanci imamo ovakfik terorista dosta po sfetu a ovaj akt bice mu opravdanje sa uzvrat na srbiu; ludi koi su danas na vlast u srbiu nie čundno da su tako nešto planirari;
Ne mogu oni da vladaju kao narmal sfet.ti ludi od rata su poplirani i bez togo ne znaju kako.!