Ponedeljak, 22.12.2014.

19:02

Samit koštao Srbiju 800.000 evra

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je održavanje Samita Kine i zemalja CEE u Beogradu Srbiju koštalo 800.000 evra.

Izvor: Tanjug

Samit koštao Srbiju 800.000 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

TEmpo

pre 9 godina

Da bi se nešto u životu dobilo, mora i da se uloži. Tako da mislim da ovo što smo uložili se višestruko isplatilo Srbiji, ovaj Samit je imao velikog odjeka u svetu i popravio ugled Srbije.

bubaMARA

pre 9 godina

Samit jeste kostao 800 000 evra ali smo, kako Vucic rece, samo od jedne donacije iz Kine dobili 4,5 miliona. Malo li je? A demokrate se samo uhvatile toga koliko je samit kostao umesto da smo u tome bili svi slozni i svi zajedno ucestvovali. I njihovi skupovi su kostali, i to mnogo ali nigde nije bilo premijera pa cak ni naseg, sto rece Vucic. Toliko o njihovoj vladavini.

Zvezdica

pre 9 godina

Imajuci u vidu broj delegate koji je dosao, ozbiljnost razgovora, korist koju ce Srbija imati nije ova cifra nista velika. Racunajte koliko je samo kostao smestaj u hotelima za sve ove ljude, plus troskovi itd. Bice to lepa racunica

Kill Bill Vol.1

pre 9 godina

Suvišna je priča o "trošku" održavanja Samita na kom su domaćini bili premijeri najveće ekonomske sile i Srbije. To pre treba nazvati investicijom, jer očekujem da će Vučić insistirati upravo na realizaciji dogovorenih projekata, kao što je radio i do sada.

Akord

pre 9 godina

@Sledeci izbori pamet u glavu Od Kine smo za organizaciju ovog samita dobili donaciju u iznosu od 4,5 miliona evra, što je gotovo 5 puta više nego što smo uložili u organizaciju, tako da smo se i sa te strane profitirali.

ironmaiden

pre 9 godina

pet dana smo cekali da cujemo koliko kosta samit...i dalje cekamo da cujemo koliko kosta vojna parada, odnosno koliko je para baceno u djubre, bunar, kako hocete...

Aca šmeker

pre 9 godina

Matamatika je jasna. Samo od kineske donacije smo zaradili više nego što smo potrošili, a tu su i ostale koristi od Samita.

Patric

pre 9 godina

To je nista u odnosu na to koliko smo postigli time sto smo organizovali ovakav skup. Ali uvericete se uskoro u znacaj svega ovoga i necete smeti da pitate koliko je nesto kostalo.

Koala

pre 9 godina

Da bi nešto dobili moramo nešto i da uložimo. Nisu ovo pojele svastike i paše nekog direktora nego zvaničnici koji treba da ulože milijarde u našu zemlju.

Konsiljere

pre 9 godina

Sve se uklopilo u trend koji sprovodi A.Vučić.Štednja,"agresivna" međunarodna politika i dovođenje novih investitora.Sasvim dovoljno za uloženi novac.

Konsiljere

pre 9 godina

Sve se uklopilo u trend koji sprovodi A.Vučić.Štednja,"agresivna" međunarodna politika i dovođenje novih investitora.Sasvim dovoljno za uloženi novac.

Viki

pre 9 godina

To nije nikakva suma jer je Srbija imala velike koristi od samita i stekla je veliku reputaciju u svetu.Ugovoreni poslovi sigurno premašuju milijardu evra tako da se je samit veoma isplatio za Srbiju.

stevonijadis

pre 9 godina

Moglo je i 800.000,ali dinara,kako bi rekli trolovi i šešeljoidi.Ja bih rekao aa je to pun pogodak za tu cenu,a možda i neki pogodak više!

Belgrade boy

pre 9 godina

Mogli bi da nam kazete i za vojnu paradu koliko je novca baceno jer ako nam zavlacite ruku u dzep i smanjujete vec mele plate to bi bio osnovni red.

Sinisa

pre 9 godina

Ma ti si vladar nasih zivota ,sve stavljamo u tvoje ruke i oprosti molim te na pitanji koliko kosta!!!
PS: Samo se pitam kada cu videti rezultate tvoje politike?

Milijan Kg

pre 9 godina

DS se ponašao tako kao da je njihov cilj oterati sve strane investitore iz Srbije, a one koji razmišljaju da li da ulažu u Srbiju odvratiti od te namere, i vratiti ponovo Srbiju u vlasništvo nekolicine domaćih tajkuna.

IVANA - BO RU

pre 9 godina

Dobro je sto gradjani Srbije znaju koliko kosta Samit, kako ovi sto se navodno mnogo brinu i sekiraju za gradjane Srbije nebi imali da izmisljaju i da naduvavaju cenu kostanja. Jer objektivno samo zbog ljubomore nece da kazu koliko je Srbija dobila time sto je ovako impozantan skup odrzanu u Srbiji. Nravno da maksimalno podrzavam odrzavanja Samita jer smo maksimalno iskoristili priliku i koliko sam mogao da saznam da smo samo od Kine kao poklon dobili 5 puta vecu novcanu sumu. A sto je najbitnije investicije koje ce doci iz Kine su neuporedivo vece u odnosu na troskove koje smo imali prilikom organizovanja samita. Sve u svemu prosli smo odlicno kada je materijalna strana u pitanju. Aleksandar Vucic je uspeo da za Srbiju obezbedi velike investicije koje cu nasu zemlju veoma brzo dici na noge , i da cemo izadji iz tunela mraka na svetlost, sve je sada na nama.

Kresivoje

pre 9 godina

Evo i cifre za provokatore sa portala,lupali su cifre ko maksim po diviziji sad vidim ćute,da se ne zaboravi na poklon smo od Kine dobili 35 miliona juana(4,5 miliona evra) ceo samit je Beogradu doneo još 2,5 miliona evra indirektno a ugled koji je podignut na viši pijedestal neću ni da komentarišem,samo da vidite kako se ozbiljno radi a ne kao kod žutih.

Mary

pre 9 godina

Skupovi koje je organizovao DS u vremo dok su bili na vlasti su vise kostali,a korist za Srbiju je izostala. Samit u Beogradu vec ima izvanredne efekte kada je u pitanju medjunarodni polozaj Srbije.

Goluža

pre 9 godina

Samit koštao 800.000 evra a donacija iz Kine iznosi 4.500.000 evra i to su činjenice. Svakako su svi pokušaji da se baci senka na ovaj veliki događaj bezuspešni i nikako mi nije jasno kako je teško da se ukapira. Srbija se pokazala kao dobar domaćin i zadovoljstvo Kineskog kao i našeg premijera dovoljno govori. Shvatam ja da je proradila sujeta i ljubomora ali ova vlast je pokazala da su joj svi građani isti pa prema tome nema mesta ovakvim stvarima a naročito je krajnje nekorektno omalovažavati nečiji rad i napor da se Srbija pokrene a pritom je vidljiv napredak na svim polima.

Davorin

pre 9 godina

Bez obzira na to koliko je koštao, ovaj samit je definitivno od ogromnog značaja za celokupni napredak i razvoj Srbije. Intenzivno se radi na razvijanju odnosa i saradnje sa stranim zemljama, naročito sa Kinom. Nema sumnje da će sve veći broj stranih investitora želeti da ulaže u Srbiju, a to moramo podržati u potpunosti.

Vlada A

pre 9 godina

Demokrate znaju da kritikuju, a nikada nisu dali odgovor na pitanja koliko je koštalo održavanja skupova koje su oni organizovali i nikada nam nisu otkrili kako izgledaju njihovi ugovori.

toto

pre 9 godina

Taj novac su predhodni ministri trošili na nekoliko putovanja...naravno po privatnim izletima,vikendima,odmorima i sl.
Srbiji će sigurno od Samita nešto dobro proisteći. A oni koji su u predhodnom periodu samo navikli na nerad i javašluk ,sigurno ništa ne odgovara !!!

Roksa

pre 9 godina

Pa i da košta još toliko, Srbija je od Kine dobila mnogo više novca u donacijama! Što je još važnije, nikako se ne sme zanemariti značaj koji samit ima za našu državu, a ne smeju se zanemariti ni sporazumi koji su potpisani na tom skupu, ni investicije koje su dogovorene, a sve to će nam doneti mnogo više novca nego što je potrošeno za njegovo održavanje!

samo kažem

pre 9 godina

botovi rade u 3 smene :)
da, gospodine V, mi pitamo koliko je kostalo (proslo vreme, svrsena radnja) a ne sta vi obecavate i najavljujete da ce posledicno doneti. kostalo je nas koji placamo porez. a ako ista donese, donece vama i vama slicnima.

milena

pre 9 godina

Samo je zaboravio da je on bio i u predhodnoj vlasti, pa i da je sam premijer Dacic jednom prilikom iskreno rekao da se on tu za nista nije pitao

Srđan 67

pre 9 godina

Neke NVO su godinama dobijale iz budžeta slične sume za razne "projekte" od kojih društvo nije imalo praktične koristi.
Ovde se svaki euro isplato stostruko.
Doboro je da smo konačno shvatili gde novac iz budžeta treba ulagati i kako se najbolje lobira za mali novac.

Aleksandar

pre 9 godina

Dok je Vucic bio radikal, Srbija je bila najizolovanija i najomrazenija zemlja Evrope. Govorim o devedesetim, koje naprednjaci, bivsi radikali, zele tako lako da zaborave, i da za sve sto je danas lose okrive demokrate, zaboravljajuci svoju vladavinu. A ja bih podsetio da su upravo demokrate tojest tadasnji DOS doprineli poboljsanju medjunarodnog imidza Srbije, ukidanju sankcija, vracanju Srbije u svetske organizacije i institucije - UN, OEBS i mnoge druge. Dakle, upravo je DOS podigao ugled Srbije u svetu nakon katastrofalne vladavine socijalista, radikala i julovaca tokom devedesetih.

zabrinuti građanin

pre 9 godina

Pa dobro, 800 hiljada.
Iskreno, ovaj samit vidim kao svetlu tačku u gomili pogrešnih poteza.
Mislim da je pun pogodak, pa makar samo izgradili prugu. 800.000 je onda mala cena.
Mada, samo da ne bude "pojeo vuk magarca"
Koliko god se nadam i želim da uspeju dogovori sa samita, toliko se i plašim. ...
Ipak, Srbi, znamo se....

bezimena

pre 9 godina

A parada za Putina?

Uostalom, nije bitno koliko je šta koštalo već koliki je prihod donelo!

Od Rusa NULA, kao i uvek, čak ne nula, već minus!

Kineski samit?

neko ko pamti

pre 9 godina

Ne košta,,Srbiju,, nego penzionera i svih koji iole nešto i rade,zarađuju,i opismenjavaju,leče i pružaju pravnu pomoć u ovoj evropskoj,,koreji,,.Za razliku od,,bizmismena,, s tri oko škole i svim ,pljeskačima,, na svaku nebulozu ovakvim,,sitnicama,,.Od ovakvih,,vicova, napredne ex radikalne stranke sa svim,,kadrovima,,po izboru,,glavnog kadrovika,,još ne dobismo nijedan suvisli odgovor na pitanje gde se potrošiše onolike,,donacije, iliti,,povoljni krediti, i gde su,,korisnici dnevne pošiljke za ,,srce Srbije,,ili još ,,nije povoljan politički trenutak,, da se javno Momir oglasi po zadatku koji je bio obavezan da da u roku od 100 dana.Ako doobro pročitate tablu s porukom advokata,koji su jedina brana ovog samovlašća i nepotizma neviđenih razmera,,dok ustav ne važi,mi smo na straži,, jel vam nije dosta tih epp,,promocija,, ,,anketa i ,,anketiranih,,celih 1000 Srba, za,,popularnost i podporu,,reformskim merama,,.Sa svim,,ulizicama željnih vlasti i svih beneficija uklopiše se i kojekavi rističevići vulini ,babići i slični maji, miroviću , dinastija(de)karić koju od skoro ne tako naivno pominje i ovaj ,,najsrbin, i najveći trudbenik u Srbiji,, nalik Titu,, pa je iz tih,,razloga,, zadržao i sav broj poslanika ,i dodao još po neku,,podobnu,, komisiju, agenciju, uvozne ,,eksperte, Đulijanija, Blera i razne ex face, da nam ,,pripomognu,, i to,,pro bono,,.Al opet u vicu.Dok se komisija za 24 sporne privatizacije više ni ne spominje jer su izvođači radova podobni partneri,,od juče!

Vladan

pre 9 godina

Ako se ne varam od Kine smo kao poklon dobili 5 puta vecu novcanu sumu. A sto je najbitnije investicije koje ce doci iz Kine su neuporedivo vece u odnosu na troskove koje smo imali prilikom organizovanja samita. Sve u svemu prosli smo odlicno kada je materijalna strana u pitanju.

Herr Wolf

pre 9 godina

Moje je pravo kao poreski obveznik da pitam gde je potrosena svaka banka a ti se pravi mutav i blesav koliko hoces. Sve kad tada dolazi na naplatu a ja hocu da znam! A ti ako mislis da "vase visocanstvo" nije duzno da polaze racune zeznuo si se. Kod svakoga ce doci "revizori" pa i kod tebe.

pre 9 godina

Зар није била вест како ће Србији самит донети милион евра профита, сам по себи? И од када је постало грех тражити информацију о трошковима скупа који се плаћа од народних пара да би Деспот смео овако безобразно да се бреца на опозицију којој је и посао у демократским земљама да тражи мане владајућој странци? Ја, да морам да радим ребаланс ребаланса буџета за текућу годину недељу дана пре њеног краја, ћутао бих и покрио се ушима, а не опходио овако према другима.

Drvobradi

pre 9 godina

Kinezi su pokrili ovaj samit svojom donacijom. Ukoliko zelimo nesto da uradimo, moramo malo i da uradimo nesto za "marketing". Secam se kada je moja sestra zapocinjala njen mali porodicni biznis, koliko je novca dala za marketing, cak su je i osudjivali zbog "bacanja para", ali se to vratilo posle visestruko. Sve je to slicno samo je ovo "marketing" velikih dimenzija. Samit je bio prava stvar, samo da se pokrenu dogovoreni projekti i to ce biti pogodak u centar mete.

nesa

pre 9 godina

Koliko je kostala parada i da li nam se isplatila? Organizovana na brzinu u cast Ruskog predsednika, a od Rusije smo dobili - corak. Juzni tok je zamrznut, Zastava jedva da moze da nesto izveze, ostali projekti nula...
Vucicu, umesto da gledas racune sto ih je prethodna vlast potrosila, porazmisli koliko si uspesan u svojim projektima.

veliki opsenar na napredni nacin!!!

pre 9 godina

E vala sad si ga masno slagao!

Samo obezbedjenje je sigurno kostalo duplo, da ne kazem svi ostali troskovi!

Objavi javno, sa svim priznanicama, ako smes!!!

seljak e

pre 9 godina

Ako on kaze 800 hiljada jevrica ne vidim ni jedan razlog zasto bi mu poverovali. Iskustvo sa njim nas uci da je cifra garantovano drugacija.

No passaran

pre 9 godina

Kad smo vec kod cene kostanja, a koliko je potrosio Jeremic Vuk zvani NGO na predsedavanje gen skupstine I sa kakvim rezultatom? Treba istraziti kostanja od pocetka.

Nislija

pre 9 godina

Sta tebe briga ti ne trosis svoje pare, ceo zivot zivis od tudjih, pa mozes da pricas sta hoces, a i 80% medija u Srbiji su tvoji, tu su uvek da te podrze i objave gluposti koje plasiras za javnost, ne znam samo kako im nije muka, ili su toliko glupi? Stop cenzuri u fasistickim medijima!

Graje

pre 9 godina

Koliko god da je samit koštao Srbiju,od neptocenjive je važnosti.Samit je Srbiju koštao,ali je Srbija i zaradila deset puta više nego što je potrošila.Zaradila je investicijama koje je uloženo u Srbiju.Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija će biti jaka i razvijena,Srbija će smanjiti stopu nezaposlenosti.Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

Vladan

pre 9 godina

Ako se ne varam od Kine smo kao poklon dobili 5 puta vecu novcanu sumu. A sto je najbitnije investicije koje ce doci iz Kine su neuporedivo vece u odnosu na troskove koje smo imali prilikom organizovanja samita. Sve u svemu prosli smo odlicno kada je materijalna strana u pitanju.

Nislija

pre 9 godina

Sta tebe briga ti ne trosis svoje pare, ceo zivot zivis od tudjih, pa mozes da pricas sta hoces, a i 80% medija u Srbiji su tvoji, tu su uvek da te podrze i objave gluposti koje plasiras za javnost, ne znam samo kako im nije muka, ili su toliko glupi? Stop cenzuri u fasistickim medijima!

Drvobradi

pre 9 godina

Kinezi su pokrili ovaj samit svojom donacijom. Ukoliko zelimo nesto da uradimo, moramo malo i da uradimo nesto za "marketing". Secam se kada je moja sestra zapocinjala njen mali porodicni biznis, koliko je novca dala za marketing, cak su je i osudjivali zbog "bacanja para", ali se to vratilo posle visestruko. Sve je to slicno samo je ovo "marketing" velikih dimenzija. Samit je bio prava stvar, samo da se pokrenu dogovoreni projekti i to ce biti pogodak u centar mete.

No passaran

pre 9 godina

Kad smo vec kod cene kostanja, a koliko je potrosio Jeremic Vuk zvani NGO na predsedavanje gen skupstine I sa kakvim rezultatom? Treba istraziti kostanja od pocetka.

Graje

pre 9 godina

Koliko god da je samit koštao Srbiju,od neptocenjive je važnosti.Samit je Srbiju koštao,ali je Srbija i zaradila deset puta više nego što je potrošila.Zaradila je investicijama koje je uloženo u Srbiju.Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija će biti jaka i razvijena,Srbija će smanjiti stopu nezaposlenosti.Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

bezimena

pre 9 godina

A parada za Putina?

Uostalom, nije bitno koliko je šta koštalo već koliki je prihod donelo!

Od Rusa NULA, kao i uvek, čak ne nula, već minus!

Kineski samit?

Herr Wolf

pre 9 godina

Moje je pravo kao poreski obveznik da pitam gde je potrosena svaka banka a ti se pravi mutav i blesav koliko hoces. Sve kad tada dolazi na naplatu a ja hocu da znam! A ti ako mislis da "vase visocanstvo" nije duzno da polaze racune zeznuo si se. Kod svakoga ce doci "revizori" pa i kod tebe.

neko ko pamti

pre 9 godina

Ne košta,,Srbiju,, nego penzionera i svih koji iole nešto i rade,zarađuju,i opismenjavaju,leče i pružaju pravnu pomoć u ovoj evropskoj,,koreji,,.Za razliku od,,bizmismena,, s tri oko škole i svim ,pljeskačima,, na svaku nebulozu ovakvim,,sitnicama,,.Od ovakvih,,vicova, napredne ex radikalne stranke sa svim,,kadrovima,,po izboru,,glavnog kadrovika,,još ne dobismo nijedan suvisli odgovor na pitanje gde se potrošiše onolike,,donacije, iliti,,povoljni krediti, i gde su,,korisnici dnevne pošiljke za ,,srce Srbije,,ili još ,,nije povoljan politički trenutak,, da se javno Momir oglasi po zadatku koji je bio obavezan da da u roku od 100 dana.Ako doobro pročitate tablu s porukom advokata,koji su jedina brana ovog samovlašća i nepotizma neviđenih razmera,,dok ustav ne važi,mi smo na straži,, jel vam nije dosta tih epp,,promocija,, ,,anketa i ,,anketiranih,,celih 1000 Srba, za,,popularnost i podporu,,reformskim merama,,.Sa svim,,ulizicama željnih vlasti i svih beneficija uklopiše se i kojekavi rističevići vulini ,babići i slični maji, miroviću , dinastija(de)karić koju od skoro ne tako naivno pominje i ovaj ,,najsrbin, i najveći trudbenik u Srbiji,, nalik Titu,, pa je iz tih,,razloga,, zadržao i sav broj poslanika ,i dodao još po neku,,podobnu,, komisiju, agenciju, uvozne ,,eksperte, Đulijanija, Blera i razne ex face, da nam ,,pripomognu,, i to,,pro bono,,.Al opet u vicu.Dok se komisija za 24 sporne privatizacije više ni ne spominje jer su izvođači radova podobni partneri,,od juče!

nesa

pre 9 godina

Koliko je kostala parada i da li nam se isplatila? Organizovana na brzinu u cast Ruskog predsednika, a od Rusije smo dobili - corak. Juzni tok je zamrznut, Zastava jedva da moze da nesto izveze, ostali projekti nula...
Vucicu, umesto da gledas racune sto ih je prethodna vlast potrosila, porazmisli koliko si uspesan u svojim projektima.

seljak e

pre 9 godina

Ako on kaze 800 hiljada jevrica ne vidim ni jedan razlog zasto bi mu poverovali. Iskustvo sa njim nas uci da je cifra garantovano drugacija.

pre 9 godina

Зар није била вест како ће Србији самит донети милион евра профита, сам по себи? И од када је постало грех тражити информацију о трошковима скупа који се плаћа од народних пара да би Деспот смео овако безобразно да се бреца на опозицију којој је и посао у демократским земљама да тражи мане владајућој странци? Ја, да морам да радим ребаланс ребаланса буџета за текућу годину недељу дана пре њеног краја, ћутао бих и покрио се ушима, а не опходио овако према другима.

veliki opsenar na napredni nacin!!!

pre 9 godina

E vala sad si ga masno slagao!

Samo obezbedjenje je sigurno kostalo duplo, da ne kazem svi ostali troskovi!

Objavi javno, sa svim priznanicama, ako smes!!!

samo kažem

pre 9 godina

botovi rade u 3 smene :)
da, gospodine V, mi pitamo koliko je kostalo (proslo vreme, svrsena radnja) a ne sta vi obecavate i najavljujete da ce posledicno doneti. kostalo je nas koji placamo porez. a ako ista donese, donece vama i vama slicnima.

Aleksandar

pre 9 godina

Dok je Vucic bio radikal, Srbija je bila najizolovanija i najomrazenija zemlja Evrope. Govorim o devedesetim, koje naprednjaci, bivsi radikali, zele tako lako da zaborave, i da za sve sto je danas lose okrive demokrate, zaboravljajuci svoju vladavinu. A ja bih podsetio da su upravo demokrate tojest tadasnji DOS doprineli poboljsanju medjunarodnog imidza Srbije, ukidanju sankcija, vracanju Srbije u svetske organizacije i institucije - UN, OEBS i mnoge druge. Dakle, upravo je DOS podigao ugled Srbije u svetu nakon katastrofalne vladavine socijalista, radikala i julovaca tokom devedesetih.

milena

pre 9 godina

Samo je zaboravio da je on bio i u predhodnoj vlasti, pa i da je sam premijer Dacic jednom prilikom iskreno rekao da se on tu za nista nije pitao

zabrinuti građanin

pre 9 godina

Pa dobro, 800 hiljada.
Iskreno, ovaj samit vidim kao svetlu tačku u gomili pogrešnih poteza.
Mislim da je pun pogodak, pa makar samo izgradili prugu. 800.000 je onda mala cena.
Mada, samo da ne bude "pojeo vuk magarca"
Koliko god se nadam i želim da uspeju dogovori sa samita, toliko se i plašim. ...
Ipak, Srbi, znamo se....

Sinisa

pre 9 godina

Ma ti si vladar nasih zivota ,sve stavljamo u tvoje ruke i oprosti molim te na pitanji koliko kosta!!!
PS: Samo se pitam kada cu videti rezultate tvoje politike?

Belgrade boy

pre 9 godina

Mogli bi da nam kazete i za vojnu paradu koliko je novca baceno jer ako nam zavlacite ruku u dzep i smanjujete vec mele plate to bi bio osnovni red.

Viki

pre 9 godina

To nije nikakva suma jer je Srbija imala velike koristi od samita i stekla je veliku reputaciju u svetu.Ugovoreni poslovi sigurno premašuju milijardu evra tako da se je samit veoma isplatio za Srbiju.

stevonijadis

pre 9 godina

Moglo je i 800.000,ali dinara,kako bi rekli trolovi i šešeljoidi.Ja bih rekao aa je to pun pogodak za tu cenu,a možda i neki pogodak više!

Srđan 67

pre 9 godina

Neke NVO su godinama dobijale iz budžeta slične sume za razne "projekte" od kojih društvo nije imalo praktične koristi.
Ovde se svaki euro isplato stostruko.
Doboro je da smo konačno shvatili gde novac iz budžeta treba ulagati i kako se najbolje lobira za mali novac.

Goluža

pre 9 godina

Samit koštao 800.000 evra a donacija iz Kine iznosi 4.500.000 evra i to su činjenice. Svakako su svi pokušaji da se baci senka na ovaj veliki događaj bezuspešni i nikako mi nije jasno kako je teško da se ukapira. Srbija se pokazala kao dobar domaćin i zadovoljstvo Kineskog kao i našeg premijera dovoljno govori. Shvatam ja da je proradila sujeta i ljubomora ali ova vlast je pokazala da su joj svi građani isti pa prema tome nema mesta ovakvim stvarima a naročito je krajnje nekorektno omalovažavati nečiji rad i napor da se Srbija pokrene a pritom je vidljiv napredak na svim polima.

Roksa

pre 9 godina

Pa i da košta još toliko, Srbija je od Kine dobila mnogo više novca u donacijama! Što je još važnije, nikako se ne sme zanemariti značaj koji samit ima za našu državu, a ne smeju se zanemariti ni sporazumi koji su potpisani na tom skupu, ni investicije koje su dogovorene, a sve to će nam doneti mnogo više novca nego što je potrošeno za njegovo održavanje!

Davorin

pre 9 godina

Bez obzira na to koliko je koštao, ovaj samit je definitivno od ogromnog značaja za celokupni napredak i razvoj Srbije. Intenzivno se radi na razvijanju odnosa i saradnje sa stranim zemljama, naročito sa Kinom. Nema sumnje da će sve veći broj stranih investitora želeti da ulaže u Srbiju, a to moramo podržati u potpunosti.

Mary

pre 9 godina

Skupovi koje je organizovao DS u vremo dok su bili na vlasti su vise kostali,a korist za Srbiju je izostala. Samit u Beogradu vec ima izvanredne efekte kada je u pitanju medjunarodni polozaj Srbije.

IVANA - BO RU

pre 9 godina

Dobro je sto gradjani Srbije znaju koliko kosta Samit, kako ovi sto se navodno mnogo brinu i sekiraju za gradjane Srbije nebi imali da izmisljaju i da naduvavaju cenu kostanja. Jer objektivno samo zbog ljubomore nece da kazu koliko je Srbija dobila time sto je ovako impozantan skup odrzanu u Srbiji. Nravno da maksimalno podrzavam odrzavanja Samita jer smo maksimalno iskoristili priliku i koliko sam mogao da saznam da smo samo od Kine kao poklon dobili 5 puta vecu novcanu sumu. A sto je najbitnije investicije koje ce doci iz Kine su neuporedivo vece u odnosu na troskove koje smo imali prilikom organizovanja samita. Sve u svemu prosli smo odlicno kada je materijalna strana u pitanju. Aleksandar Vucic je uspeo da za Srbiju obezbedi velike investicije koje cu nasu zemlju veoma brzo dici na noge , i da cemo izadji iz tunela mraka na svetlost, sve je sada na nama.

Milijan Kg

pre 9 godina

DS se ponašao tako kao da je njihov cilj oterati sve strane investitore iz Srbije, a one koji razmišljaju da li da ulažu u Srbiju odvratiti od te namere, i vratiti ponovo Srbiju u vlasništvo nekolicine domaćih tajkuna.

Konsiljere

pre 9 godina

Sve se uklopilo u trend koji sprovodi A.Vučić.Štednja,"agresivna" međunarodna politika i dovođenje novih investitora.Sasvim dovoljno za uloženi novac.

ironmaiden

pre 9 godina

pet dana smo cekali da cujemo koliko kosta samit...i dalje cekamo da cujemo koliko kosta vojna parada, odnosno koliko je para baceno u djubre, bunar, kako hocete...

toto

pre 9 godina

Taj novac su predhodni ministri trošili na nekoliko putovanja...naravno po privatnim izletima,vikendima,odmorima i sl.
Srbiji će sigurno od Samita nešto dobro proisteći. A oni koji su u predhodnom periodu samo navikli na nerad i javašluk ,sigurno ništa ne odgovara !!!

Vlada A

pre 9 godina

Demokrate znaju da kritikuju, a nikada nisu dali odgovor na pitanja koliko je koštalo održavanja skupova koje su oni organizovali i nikada nam nisu otkrili kako izgledaju njihovi ugovori.

Kresivoje

pre 9 godina

Evo i cifre za provokatore sa portala,lupali su cifre ko maksim po diviziji sad vidim ćute,da se ne zaboravi na poklon smo od Kine dobili 35 miliona juana(4,5 miliona evra) ceo samit je Beogradu doneo još 2,5 miliona evra indirektno a ugled koji je podignut na viši pijedestal neću ni da komentarišem,samo da vidite kako se ozbiljno radi a ne kao kod žutih.

Konsiljere

pre 9 godina

Sve se uklopilo u trend koji sprovodi A.Vučić.Štednja,"agresivna" međunarodna politika i dovođenje novih investitora.Sasvim dovoljno za uloženi novac.

Aca šmeker

pre 9 godina

Matamatika je jasna. Samo od kineske donacije smo zaradili više nego što smo potrošili, a tu su i ostale koristi od Samita.

Akord

pre 9 godina

@Sledeci izbori pamet u glavu Od Kine smo za organizaciju ovog samita dobili donaciju u iznosu od 4,5 miliona evra, što je gotovo 5 puta više nego što smo uložili u organizaciju, tako da smo se i sa te strane profitirali.

bubaMARA

pre 9 godina

Samit jeste kostao 800 000 evra ali smo, kako Vucic rece, samo od jedne donacije iz Kine dobili 4,5 miliona. Malo li je? A demokrate se samo uhvatile toga koliko je samit kostao umesto da smo u tome bili svi slozni i svi zajedno ucestvovali. I njihovi skupovi su kostali, i to mnogo ali nigde nije bilo premijera pa cak ni naseg, sto rece Vucic. Toliko o njihovoj vladavini.

TEmpo

pre 9 godina

Da bi se nešto u životu dobilo, mora i da se uloži. Tako da mislim da ovo što smo uložili se višestruko isplatilo Srbiji, ovaj Samit je imao velikog odjeka u svetu i popravio ugled Srbije.

Koala

pre 9 godina

Da bi nešto dobili moramo nešto i da uložimo. Nisu ovo pojele svastike i paše nekog direktora nego zvaničnici koji treba da ulože milijarde u našu zemlju.

Patric

pre 9 godina

To je nista u odnosu na to koliko smo postigli time sto smo organizovali ovakav skup. Ali uvericete se uskoro u znacaj svega ovoga i necete smeti da pitate koliko je nesto kostalo.

Kill Bill Vol.1

pre 9 godina

Suvišna je priča o "trošku" održavanja Samita na kom su domaćini bili premijeri najveće ekonomske sile i Srbije. To pre treba nazvati investicijom, jer očekujem da će Vučić insistirati upravo na realizaciji dogovorenih projekata, kao što je radio i do sada.

Zvezdica

pre 9 godina

Imajuci u vidu broj delegate koji je dosao, ozbiljnost razgovora, korist koju ce Srbija imati nije ova cifra nista velika. Racunajte koliko je samo kostao smestaj u hotelima za sve ove ljude, plus troskovi itd. Bice to lepa racunica

Nislija

pre 9 godina

Sta tebe briga ti ne trosis svoje pare, ceo zivot zivis od tudjih, pa mozes da pricas sta hoces, a i 80% medija u Srbiji su tvoji, tu su uvek da te podrze i objave gluposti koje plasiras za javnost, ne znam samo kako im nije muka, ili su toliko glupi? Stop cenzuri u fasistickim medijima!

bezimena

pre 9 godina

A parada za Putina?

Uostalom, nije bitno koliko je šta koštalo već koliki je prihod donelo!

Od Rusa NULA, kao i uvek, čak ne nula, već minus!

Kineski samit?

Herr Wolf

pre 9 godina

Moje je pravo kao poreski obveznik da pitam gde je potrosena svaka banka a ti se pravi mutav i blesav koliko hoces. Sve kad tada dolazi na naplatu a ja hocu da znam! A ti ako mislis da "vase visocanstvo" nije duzno da polaze racune zeznuo si se. Kod svakoga ce doci "revizori" pa i kod tebe.

neko ko pamti

pre 9 godina

Ne košta,,Srbiju,, nego penzionera i svih koji iole nešto i rade,zarađuju,i opismenjavaju,leče i pružaju pravnu pomoć u ovoj evropskoj,,koreji,,.Za razliku od,,bizmismena,, s tri oko škole i svim ,pljeskačima,, na svaku nebulozu ovakvim,,sitnicama,,.Od ovakvih,,vicova, napredne ex radikalne stranke sa svim,,kadrovima,,po izboru,,glavnog kadrovika,,još ne dobismo nijedan suvisli odgovor na pitanje gde se potrošiše onolike,,donacije, iliti,,povoljni krediti, i gde su,,korisnici dnevne pošiljke za ,,srce Srbije,,ili još ,,nije povoljan politički trenutak,, da se javno Momir oglasi po zadatku koji je bio obavezan da da u roku od 100 dana.Ako doobro pročitate tablu s porukom advokata,koji su jedina brana ovog samovlašća i nepotizma neviđenih razmera,,dok ustav ne važi,mi smo na straži,, jel vam nije dosta tih epp,,promocija,, ,,anketa i ,,anketiranih,,celih 1000 Srba, za,,popularnost i podporu,,reformskim merama,,.Sa svim,,ulizicama željnih vlasti i svih beneficija uklopiše se i kojekavi rističevići vulini ,babići i slični maji, miroviću , dinastija(de)karić koju od skoro ne tako naivno pominje i ovaj ,,najsrbin, i najveći trudbenik u Srbiji,, nalik Titu,, pa je iz tih,,razloga,, zadržao i sav broj poslanika ,i dodao još po neku,,podobnu,, komisiju, agenciju, uvozne ,,eksperte, Đulijanija, Blera i razne ex face, da nam ,,pripomognu,, i to,,pro bono,,.Al opet u vicu.Dok se komisija za 24 sporne privatizacije više ni ne spominje jer su izvođači radova podobni partneri,,od juče!

nesa

pre 9 godina

Koliko je kostala parada i da li nam se isplatila? Organizovana na brzinu u cast Ruskog predsednika, a od Rusije smo dobili - corak. Juzni tok je zamrznut, Zastava jedva da moze da nesto izveze, ostali projekti nula...
Vucicu, umesto da gledas racune sto ih je prethodna vlast potrosila, porazmisli koliko si uspesan u svojim projektima.

seljak e

pre 9 godina

Ako on kaze 800 hiljada jevrica ne vidim ni jedan razlog zasto bi mu poverovali. Iskustvo sa njim nas uci da je cifra garantovano drugacija.

pre 9 godina

Зар није била вест како ће Србији самит донети милион евра профита, сам по себи? И од када је постало грех тражити информацију о трошковима скупа који се плаћа од народних пара да би Деспот смео овако безобразно да се бреца на опозицију којој је и посао у демократским земљама да тражи мане владајућој странци? Ја, да морам да радим ребаланс ребаланса буџета за текућу годину недељу дана пре њеног краја, ћутао бих и покрио се ушима, а не опходио овако према другима.

veliki opsenar na napredni nacin!!!

pre 9 godina

E vala sad si ga masno slagao!

Samo obezbedjenje je sigurno kostalo duplo, da ne kazem svi ostali troskovi!

Objavi javno, sa svim priznanicama, ako smes!!!

Vladan

pre 9 godina

Ako se ne varam od Kine smo kao poklon dobili 5 puta vecu novcanu sumu. A sto je najbitnije investicije koje ce doci iz Kine su neuporedivo vece u odnosu na troskove koje smo imali prilikom organizovanja samita. Sve u svemu prosli smo odlicno kada je materijalna strana u pitanju.

Graje

pre 9 godina

Koliko god da je samit koštao Srbiju,od neptocenjive je važnosti.Samit je Srbiju koštao,ali je Srbija i zaradila deset puta više nego što je potrošila.Zaradila je investicijama koje je uloženo u Srbiju.Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija će biti jaka i razvijena,Srbija će smanjiti stopu nezaposlenosti.Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti.

Drvobradi

pre 9 godina

Kinezi su pokrili ovaj samit svojom donacijom. Ukoliko zelimo nesto da uradimo, moramo malo i da uradimo nesto za "marketing". Secam se kada je moja sestra zapocinjala njen mali porodicni biznis, koliko je novca dala za marketing, cak su je i osudjivali zbog "bacanja para", ali se to vratilo posle visestruko. Sve je to slicno samo je ovo "marketing" velikih dimenzija. Samit je bio prava stvar, samo da se pokrenu dogovoreni projekti i to ce biti pogodak u centar mete.

No passaran

pre 9 godina

Kad smo vec kod cene kostanja, a koliko je potrosio Jeremic Vuk zvani NGO na predsedavanje gen skupstine I sa kakvim rezultatom? Treba istraziti kostanja od pocetka.

Srđan 67

pre 9 godina

Neke NVO su godinama dobijale iz budžeta slične sume za razne "projekte" od kojih društvo nije imalo praktične koristi.
Ovde se svaki euro isplato stostruko.
Doboro je da smo konačno shvatili gde novac iz budžeta treba ulagati i kako se najbolje lobira za mali novac.

zabrinuti građanin

pre 9 godina

Pa dobro, 800 hiljada.
Iskreno, ovaj samit vidim kao svetlu tačku u gomili pogrešnih poteza.
Mislim da je pun pogodak, pa makar samo izgradili prugu. 800.000 je onda mala cena.
Mada, samo da ne bude "pojeo vuk magarca"
Koliko god se nadam i želim da uspeju dogovori sa samita, toliko se i plašim. ...
Ipak, Srbi, znamo se....

Viki

pre 9 godina

To nije nikakva suma jer je Srbija imala velike koristi od samita i stekla je veliku reputaciju u svetu.Ugovoreni poslovi sigurno premašuju milijardu evra tako da se je samit veoma isplatio za Srbiju.

Konsiljere

pre 9 godina

Sve se uklopilo u trend koji sprovodi A.Vučić.Štednja,"agresivna" međunarodna politika i dovođenje novih investitora.Sasvim dovoljno za uloženi novac.

samo kažem

pre 9 godina

botovi rade u 3 smene :)
da, gospodine V, mi pitamo koliko je kostalo (proslo vreme, svrsena radnja) a ne sta vi obecavate i najavljujete da ce posledicno doneti. kostalo je nas koji placamo porez. a ako ista donese, donece vama i vama slicnima.

Kresivoje

pre 9 godina

Evo i cifre za provokatore sa portala,lupali su cifre ko maksim po diviziji sad vidim ćute,da se ne zaboravi na poklon smo od Kine dobili 35 miliona juana(4,5 miliona evra) ceo samit je Beogradu doneo još 2,5 miliona evra indirektno a ugled koji je podignut na viši pijedestal neću ni da komentarišem,samo da vidite kako se ozbiljno radi a ne kao kod žutih.

Milijan Kg

pre 9 godina

DS se ponašao tako kao da je njihov cilj oterati sve strane investitore iz Srbije, a one koji razmišljaju da li da ulažu u Srbiju odvratiti od te namere, i vratiti ponovo Srbiju u vlasništvo nekolicine domaćih tajkuna.

Mary

pre 9 godina

Skupovi koje je organizovao DS u vremo dok su bili na vlasti su vise kostali,a korist za Srbiju je izostala. Samit u Beogradu vec ima izvanredne efekte kada je u pitanju medjunarodni polozaj Srbije.

IVANA - BO RU

pre 9 godina

Dobro je sto gradjani Srbije znaju koliko kosta Samit, kako ovi sto se navodno mnogo brinu i sekiraju za gradjane Srbije nebi imali da izmisljaju i da naduvavaju cenu kostanja. Jer objektivno samo zbog ljubomore nece da kazu koliko je Srbija dobila time sto je ovako impozantan skup odrzanu u Srbiji. Nravno da maksimalno podrzavam odrzavanja Samita jer smo maksimalno iskoristili priliku i koliko sam mogao da saznam da smo samo od Kine kao poklon dobili 5 puta vecu novcanu sumu. A sto je najbitnije investicije koje ce doci iz Kine su neuporedivo vece u odnosu na troskove koje smo imali prilikom organizovanja samita. Sve u svemu prosli smo odlicno kada je materijalna strana u pitanju. Aleksandar Vucic je uspeo da za Srbiju obezbedi velike investicije koje cu nasu zemlju veoma brzo dici na noge , i da cemo izadji iz tunela mraka na svetlost, sve je sada na nama.

Aleksandar

pre 9 godina

Dok je Vucic bio radikal, Srbija je bila najizolovanija i najomrazenija zemlja Evrope. Govorim o devedesetim, koje naprednjaci, bivsi radikali, zele tako lako da zaborave, i da za sve sto je danas lose okrive demokrate, zaboravljajuci svoju vladavinu. A ja bih podsetio da su upravo demokrate tojest tadasnji DOS doprineli poboljsanju medjunarodnog imidza Srbije, ukidanju sankcija, vracanju Srbije u svetske organizacije i institucije - UN, OEBS i mnoge druge. Dakle, upravo je DOS podigao ugled Srbije u svetu nakon katastrofalne vladavine socijalista, radikala i julovaca tokom devedesetih.

Roksa

pre 9 godina

Pa i da košta još toliko, Srbija je od Kine dobila mnogo više novca u donacijama! Što je još važnije, nikako se ne sme zanemariti značaj koji samit ima za našu državu, a ne smeju se zanemariti ni sporazumi koji su potpisani na tom skupu, ni investicije koje su dogovorene, a sve to će nam doneti mnogo više novca nego što je potrošeno za njegovo održavanje!

Davorin

pre 9 godina

Bez obzira na to koliko je koštao, ovaj samit je definitivno od ogromnog značaja za celokupni napredak i razvoj Srbije. Intenzivno se radi na razvijanju odnosa i saradnje sa stranim zemljama, naročito sa Kinom. Nema sumnje da će sve veći broj stranih investitora želeti da ulaže u Srbiju, a to moramo podržati u potpunosti.

Goluža

pre 9 godina

Samit koštao 800.000 evra a donacija iz Kine iznosi 4.500.000 evra i to su činjenice. Svakako su svi pokušaji da se baci senka na ovaj veliki događaj bezuspešni i nikako mi nije jasno kako je teško da se ukapira. Srbija se pokazala kao dobar domaćin i zadovoljstvo Kineskog kao i našeg premijera dovoljno govori. Shvatam ja da je proradila sujeta i ljubomora ali ova vlast je pokazala da su joj svi građani isti pa prema tome nema mesta ovakvim stvarima a naročito je krajnje nekorektno omalovažavati nečiji rad i napor da se Srbija pokrene a pritom je vidljiv napredak na svim polima.

Konsiljere

pre 9 godina

Sve se uklopilo u trend koji sprovodi A.Vučić.Štednja,"agresivna" međunarodna politika i dovođenje novih investitora.Sasvim dovoljno za uloženi novac.

Patric

pre 9 godina

To je nista u odnosu na to koliko smo postigli time sto smo organizovali ovakav skup. Ali uvericete se uskoro u znacaj svega ovoga i necete smeti da pitate koliko je nesto kostalo.

Aca šmeker

pre 9 godina

Matamatika je jasna. Samo od kineske donacije smo zaradili više nego što smo potrošili, a tu su i ostale koristi od Samita.

toto

pre 9 godina

Taj novac su predhodni ministri trošili na nekoliko putovanja...naravno po privatnim izletima,vikendima,odmorima i sl.
Srbiji će sigurno od Samita nešto dobro proisteći. A oni koji su u predhodnom periodu samo navikli na nerad i javašluk ,sigurno ništa ne odgovara !!!

Vlada A

pre 9 godina

Demokrate znaju da kritikuju, a nikada nisu dali odgovor na pitanja koliko je koštalo održavanja skupova koje su oni organizovali i nikada nam nisu otkrili kako izgledaju njihovi ugovori.

stevonijadis

pre 9 godina

Moglo je i 800.000,ali dinara,kako bi rekli trolovi i šešeljoidi.Ja bih rekao aa je to pun pogodak za tu cenu,a možda i neki pogodak više!

Koala

pre 9 godina

Da bi nešto dobili moramo nešto i da uložimo. Nisu ovo pojele svastike i paše nekog direktora nego zvaničnici koji treba da ulože milijarde u našu zemlju.

milena

pre 9 godina

Samo je zaboravio da je on bio i u predhodnoj vlasti, pa i da je sam premijer Dacic jednom prilikom iskreno rekao da se on tu za nista nije pitao

Sinisa

pre 9 godina

Ma ti si vladar nasih zivota ,sve stavljamo u tvoje ruke i oprosti molim te na pitanji koliko kosta!!!
PS: Samo se pitam kada cu videti rezultate tvoje politike?

Belgrade boy

pre 9 godina

Mogli bi da nam kazete i za vojnu paradu koliko je novca baceno jer ako nam zavlacite ruku u dzep i smanjujete vec mele plate to bi bio osnovni red.

Akord

pre 9 godina

@Sledeci izbori pamet u glavu Od Kine smo za organizaciju ovog samita dobili donaciju u iznosu od 4,5 miliona evra, što je gotovo 5 puta više nego što smo uložili u organizaciju, tako da smo se i sa te strane profitirali.

ironmaiden

pre 9 godina

pet dana smo cekali da cujemo koliko kosta samit...i dalje cekamo da cujemo koliko kosta vojna parada, odnosno koliko je para baceno u djubre, bunar, kako hocete...

Kill Bill Vol.1

pre 9 godina

Suvišna je priča o "trošku" održavanja Samita na kom su domaćini bili premijeri najveće ekonomske sile i Srbije. To pre treba nazvati investicijom, jer očekujem da će Vučić insistirati upravo na realizaciji dogovorenih projekata, kao što je radio i do sada.

Zvezdica

pre 9 godina

Imajuci u vidu broj delegate koji je dosao, ozbiljnost razgovora, korist koju ce Srbija imati nije ova cifra nista velika. Racunajte koliko je samo kostao smestaj u hotelima za sve ove ljude, plus troskovi itd. Bice to lepa racunica

bubaMARA

pre 9 godina

Samit jeste kostao 800 000 evra ali smo, kako Vucic rece, samo od jedne donacije iz Kine dobili 4,5 miliona. Malo li je? A demokrate se samo uhvatile toga koliko je samit kostao umesto da smo u tome bili svi slozni i svi zajedno ucestvovali. I njihovi skupovi su kostali, i to mnogo ali nigde nije bilo premijera pa cak ni naseg, sto rece Vucic. Toliko o njihovoj vladavini.

TEmpo

pre 9 godina

Da bi se nešto u životu dobilo, mora i da se uloži. Tako da mislim da ovo što smo uložili se višestruko isplatilo Srbiji, ovaj Samit je imao velikog odjeka u svetu i popravio ugled Srbije.