Subota, 20.12.2014.

07:57

TOP 16: Za početak – Real

Košarkaši Crvene zvezde Telekom, otvaraju TOP 16 fazu utakmicom sa Realom u "Kombank Areni" 2. januara, dok Galatasaraj stiže ponovo već 15. januara.

Izvor: B92

TOP 16: Za poèetak – Real IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Na svetu ništa veće...

pre 9 godina

Realno,odvaliće vas od života kao i nas prošle sezone 2.januara u prvom kolu top 16 u Areni(Luke Babbitt gravedigger, 20. decembar 2014 12:49)

ma jok neće. nije Real takav. ne zaboravi Radonjizam... ahahahaha

Gordan

pre 9 godina

Dosta ljudi pise Makabi ovo,Makabi ono,kako su losi,kako ce ih CZV rasturiti u BG-u i sl. Makabi je prvi deo igrao sa 50% snage,da ne kazem sprdali se...Tek ce pokazati snagu. Pogledajte samo petorku: Pargo,Ohayon,Smith,Randle i big Sofo...Vec sa Panatom,CZV ima realne sanse da se bori,i prodje u TOP 8

košarkaška aristokratija

pre 9 godina

Ne vidim u čemu je frka.
Jesmo li tukli Real u Beogradu 20 razlike? Jesmo.
Jesmo li tukli Makabi u Tel Avivu? Jesmo, i to ih je ubio Borko, koji sedi pored Radonje.
Nismo mi klub kojem treba 15 utakmica da bi nekog prvi put dobio.
Samo lagano, gazimo dalje redom.

Бранимир

pre 9 godina

Лакша група, добар распоред. ЦЗТ ће након првог круга имати сигурне 3 побједе, уз реално очекивање да Жалгирис и Алба у другом кругу већ "заврше" своје такмичење и пруже мањи отпор. Макаби и Панатинаикос су показали своје слабости, поготово зелембаћи и тешко да могу гарантовати сигуран пролаз у Топ 8. Има много простора за игру. Добро је што ће цијела Србија са пажњом пратити српског евролигаша.

Kale_Pravi

pre 9 godina

Komsije srecno, igrate lepu kosarku, svaka cast! Uzivajte, verujte u cuda, mozete sa svima u grupi, mislim da ce biti jako neizvesno! Nek se Srbi sloze!
(Partizan u srcu!, 20. decembar 2014 10:19)

Hvala ti brate!
I ja zelim tvom, a posle tvog i nasem Partizanu, da bude uz nas dogodine u EL. Svaka ti cast za komentar. Hvala bogu da pocinju navijaci da postuju rivalske domace timove. Tako se to radi.
Sad, imam puno godina, ne namecem svoje misljenje, ali, rekao sam da cemo imati skor posle prve Faze 7-3 ili 6-4. Hrabro sam to uradio, pomalo srcem, ali eto desilo se....Sad kazem, ukoliko budemo imali dve pobede posle prve tri utakmice...verujte da cemo doci do cifre 7 pa cak i 8 pobeda.... Ne preterujem i ne mogu sad da to objasnjavam....ali, evo prve ...Real...Real je u padu forme, opterecen nekim promenama igraca, uz to...svega je jednom mislim dobio Zvezdu u BG, a znao je gubiti katastrofalno, od mnogo slabijeg rostera nego sto ga imamo danas...i, da, da....mislim da bi ako mozemo trebali da se pojacamo sa jednim visokim igracem, i na kraju, Zvezda mora mnogo da popravi slobodna bacanja...Idemo do novih pobeda

marko_bgd

pre 9 godina

odlicna grupa,ima sanse za prolaz...dva najjaca,real i barsa...ovi ostali moraju da padnu u areni...makabi je dobar,ali trebalo bi ove godine u areni da ih dobijemo...panatinaikos isto...galatasaraj se raspada,iako dovedu pojacanja nece se uigrati...tako da mozemo da dobijemo u turskoj njih pred praznim tribinama...zalgiris i alba su nezgodni,ali zvezda moze da ih dobije na strani...sreca da nas posluzi i odosmo u top 8..a posle...

Nolan

pre 9 godina

Auuu ala ste se naložili.Kako će da padne spuštanje na zemlju
(Luke Babbitt gravedigger, 20. decembar 2014 10:27)

Pišeš isti komentar već mesecima. Za derbi si isto pisao pa te posle nije bilo. Za prvu fazu Evrolige si isto pisao pa si onda zaćutao. Pozdravi svog dečka Slavka-RS ili danila nisam tačno siguran, pusti nas Zvezdaše...

Odavno

pre 9 godina

Poučeni navijanjem navijača Partizana, vidi se da svi žele da ih nadmaše...Jedina pozitivna stvar iz rivalstva Partizana i C. Zvezde!
(D, 20. decembar 2014 11:19)

Odavno su navijači Zvezde nadmašili navijače Partizana.

Na svetu ništa veće...

pre 9 godina

Prvi put u top16 i odmah se puca na f8 kao siguran a f4 uz malo sreće. Gospode pomiluj...
Proklinjacete i "Radonju i Radonjizam" kad zbog preranog ulaska u formu kad je najbitnije padnete. Živi bili npa vidjeli.

Last 224 u kupu Šabačkog vasara

pre 9 godina

nismo se mi naložili da ćemo da dobijemo sve ove velikane.mi se radujemo njihovom dolasku u arenu, našem navijanju i našoj borbi i izgaranju, našem prolasku u 16, našem skoru u ABA ligi...Nije bitna adresa, bitne su boje i grb.

dax

pre 9 godina

U kom to sportu? Na stranu sto je ovo FMP, ipak nigde niste osvojili titulu - ni domacu ni ABA ligu. U Evroligu odvele su vas pare.
(Jack, 20. decembar 2014 11:38)

Obrisi suze mala .....

Baba Joke

pre 9 godina

Dobio sam minuse a samo sam citirao gazdu Nebojsu.Jel mu vi verujete ili ne? Dakle,za koga navijate? I da mi ponude,hale i fabrike,j**i se ti Zvezdo,idem u predgradje!!! Vernost na nivou!

Corleone

pre 9 godina

Covke nikakvo pojacanje nam ne treba. Da ne bacamo pare na skupog neprovrenog stranca, nego lepo daj ti te pare obavezno Doktoru Markusu i Bobinatoru, odmah, ali odmah duplo jace ugovore da ostane motor tima i sledece sezone. A ovaj tim moze mnogo i bez pojacanja. Ubedjen sam bar u polovican skor na kraju Top 16 faze, a uz malo srece i vise od toga.

Milivoje

pre 9 godina

Uh kada bi u prvom delu imali skor 4-3 ili 3-4 bilo bi bas zanimljivo u nastavku. Ovo je dobra provera i za policiju i prilika da se obracuna sa huliganima. Kada organizovano dodju ispred hale njih 2-3 hiljade onako dekorativno sa bakljama uz pratnju polucije, doterati kamione i vecinu pohapsiti a ostalo razjuriti. Ne sme se dozvoliti da njih 200-300 pravi probleme i trazi osvetu za njihovog nesretno ubijenog drugara. Dobro mi je poznat njihov nacin razmisljanja, tim ljudima je bitnije kako ce da razbiju glavu nekom Turcinu nego Zvezda i utakmica, bas njih briga za kazne i sankcije. Oni zive za osvetu i posto nema gostujucih navijaca na udaru ce biti kosarkasi sve sa strucnim stabom i trenerom Atamanom. To se mora spreciti po svaku cenu i omoguciti da Zvezda na terenu igra i pobedi Galatasaraj. Eno Kurir i Blic stavljaju tendeciozne naslove da stize opet Galata i da li je ukinut od strane drzave ukaz da je Ataman persona non grata u Srbiji. Opekli smo se sa Albancima i nadam se da to ovde nece biti slucaj. Zvezda ima dobre sanse da u ovoj grupi prodje dalje ako nastave ovako da igraju.

Ratko

pre 9 godina

Znaci docekujemo Real, gostujemo Makabiju, docekujemo Galatasaraj, gostujemo Barseloni, docekujemo Albu, docekujemo Zalgiris pa gostujemo PAO u OAKA. Moramo nekako napraviti 3-4 pobede u prvom krugu. Ako dobijemo Real onda je sve apsolutno moguce i nadam se da ce oni tada odigrati najgoru utakmicu sezone. Protiv Galatasaraja se nadam da ce mec biti u prvom planu a da ce policija biti ostra i besprekorna u obezbedjenju. Uz dobru podrsku sa tribina i pritisak na goste ova Zvezda moze svakog da dobije u Areni. Gledao sam juce PAO i Barsu ala igraju gosti ono je strasno, izgledaju nepobedivo na kraju 20 razlike za Barsu oni nisu mogli da pridju i ucine mec neizvesnim. Nadam se da ce Barselona obezbediti top 8 do gostovanja u BG i da ce igrati malo opustenije inace su zaista zmajevi.

Oliver

pre 9 godina

Real jako lose igra na strani...

REAL - Zalgiris 80-71
Unics - REAL 75 - 76
REAL-Nizhny 112-83
REAL - Sassari 115-94
Efes - REAL 75-73
Zalgiris - REAL 66-68
REAL - Unics 75-85
Nizhny - REAL 98-101
Sassari - REAL 58-83
REAL - Efes 90 - 70...
Tu je nasa sansa.

Prle

pre 9 godina

Zvezda ima odlican tim i onaj ko je bude pobedio bice to na malu razliku. Zvezda ima velike sanse da zavrsi na trecem mestu tesko da ce izgubiti neku u areni mozda jednu a na strani ocekujem barem tri dobijene.

Zorz Pap

pre 9 godina

Jel moze neko da mi kaze kakve to probleme ima Real? Jel sto su dobili Efes 20 razlike, jel sto su prvi u grupi, jel sto im Sloter igra 2 minuta po utakmici, sto imaju 2-3 ekstra igraca na svakoj poziciji? Nemojte svasta da pisete( moraju i oni neku da izgube, bolje sad nego posle). Ali Real je PRVI favorit za osvajanje vec par godina, a pogotovo jer se F4 igra u Madridu. Napred Zvezdo!

Prle

pre 9 godina

Zvezda ima odlican tim i onaj ko je bude pobedio bice to na malu razliku. Zvezda ima velike sanse da zavrsi na trecem mestu tesko da ce izgubiti neku u areni mozda jednu a na strani ocekujem barem tri dobijene.

Slavko-RS

pre 9 godina

Partizan je pobjedjivao Reala cak i dok je Real bio jaci nego sad,ne vidim razlog da ga Zvezda Telekom ne dobije.Prvenstvenop mislim to zbog ovih stvari,Burusis je daleko od dobre forme,Rodrigez izlazi iz povrede a i Pablo Laso trener nije neki kalibar,vecinu stvari Fernandez radi na svoju ruku i davi loptu,znaci njega zatvorit i pola posla je rjeseno.U zaddnjih mjesec dana Estudijantes i Bilbao su im dobru lekciju ocitali,ne treba ih respektovat sa.o jako.Poz od Grobara.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

I još jednom, moje saučešće.
(Abolirani predsednik, 20. decembar 2014 10:41)

Zasto saucesce Igokei partizanu izjavljujes na vest da Zvezda igra s Realom??

Jack

pre 9 godina

Nek grmi jako, Zvezda šampion!!!
(Stefan, 20. decembar 2014 09:49)

U kom to sportu? Na stranu sto je ovo FMP, ipak nigde niste osvojili titulu - ni domacu ni ABA ligu. U Evroligu odvele su vas pare.

dado

pre 9 godina

Steta za prve dve gde cemo (realno) imati 0-2, ali ako psihicki ne padnu, uz sve dobijene posle u Areni imamo 3-4 na kraju prve runde, a to je sjajan motiv za nastavak i nadu za top8!

as

pre 9 godina

mislim da bi najpametnije bilo da se utakmica sa Gaatasarajem igra bez publike iz bezbednosnih razloga
(Mare, 20. decembar 2014 09:49)

Moze, ali u Istanbulu.

Gani Llapastica

pre 9 godina

Ovo je uvertira za finale Fajnal Fora u Madridu koji ce igrati isti protivnici,i naravno Madrid u suzama,Zvezda sampion Evrope!

mastermind

pre 9 godina

Odlican raspored, bolji nije mogao jer igramo utakmicu u Istanbulu bez publike.
U Izraelu idemo na iznenadjenje, mislim da mozemo sa njima...
Galatu dobijamoi posle polako, cekamo sansu na domacem parketu..
Samo polako, pametno i strpljivo.
Moje misljenje je da ce nam trebati pojacanje na poziciji 4 sto pre.
Bice duga sezona, bolje je dovesticetvorku ranije... opet ima logike i da se
sacuva kes da se eventualno sacuva MW, Bobi ide sigurno... pa sledece godine juriti domacu cetvorku (Jokic...)
Uglavnom, uzivacemo u igrama ove ekipe koja konacno ima hemiju...

veliki strumf

pre 9 godina

Ako posle prvog kruga budemo imali 4-3, na konju smo. Galatu, Albu i Zalgiris moramo da dobijemo kuci, i to sa velikom razlikom, a jos jednu pobedu traziti protiv Reala (nije nemoguce, oni odbranu i ne igraju, uz to je ovo prvi mec kada su iznenadjenja najcesca), ili u gostima kod Makabija ili Pao - sigurno jednu od ove 3 mozemo da dobijemo. Zao mi je sto Real dolazi prvi, necu biti u zemlji oko NG, ali za Makabi, Barsu, Pao - stizem 300 km do Bg obavezno!

Illmatic '94

pre 9 godina

Ova grupa u koju smo upali je laksa. Bolje Zalgiris,Alba i Galatasaraj nego CSKA,Fenerbahce,Armani. Uzgred,Cedevita je pobedila Albu u gostima tako da mislim da mozemo u TOP 8. Real pada u Areni!

zvezdas stari

pre 9 godina

pojacajte ugovore Bobiju i Wiliju i da nas odusevljavaju i sledece sezone,zvezda i pecanje je jedino lepo u mom zivotu van porodice.

Milan

pre 9 godina

Meni deluje dobar raspored, dobro je igrati protiv galate dok još traje kazna. Prema do sada pokazanom bolji smo od galate i albe, uz žalgiris možemo biti iznenađenje. Ako dobijemo dve od prve tri svašta je moguće.
Momci treba da znaju da će navijači tražiti samo borbu i ništa više. Nikakav rezultatski pritisak nemaju i neka to bude prednost.

mladen-CG

pre 9 godina

Odlicno je to sto cemo biti jedna od dvije ekipe koje ce igrati pred praznim tribinama u Istanbulu.
Dobro je to sto sa konkurentima za prolaz (Makabi I PAO) igramo uzvratne utakmice kuci.
Lose je to sto sa Realom I Barsom igramo utakmice u trenucima kad ce ove dvije ekipe igrati makdimalno jer do tih meceva sigurno nece obezbijediti Top8.
Pozdrav.

Marija je najlepsa

pre 9 godina

real je izgubio od Uniksa koji nije ni grupu prosao,takodje i proriv Sasarija se mucio,uz ovakvu igru kao u dosadasnjem delu sezone imamo sanse,i oni su od krvi i mesa

ja

pre 9 godina

Real se sigurno ne dobija...F4 je kod njih i odmah ce se krenuti sa kriminalnim sudjenjem narocito protiv ekipe iz Srbije (vidjeno nekoliko puta protiv Partizana), vec vidim sudijska trojka Arteaga, Lamonika i neki Grk.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Tacno sam znao da cemo u prvom ili drugom kolu docekati Real.. Ne daj boze da ih docekamo kada su vec obezbedili prvo mesto. Znam da je teorija zavere, ali eto, Galatasaraj docekuje Oly u poslednjem kolu kada se znalo da Oly-u nece nista znaciti...

Webber

pre 9 godina

Da sasvim slucajno real prvo sa Zvezdom kao partizan prosle godine, sasvim slucajno galatasaraj igra kuci prvo sa albom i zalgirisom..

REALno

pre 9 godina

Prvih 6 kola za skor 5-1. Gubimo samo od Barselone. :-)
(Ataraksin, 20. decembar 2014 09:50)

Uh, sinko, a da posaljes tu zelju Deda Mrazu, a ne ovde? :)

Znate li sta je Vilijams rekao, lakse je bilo igrati bez publike, nije bilo pritiska, da svi zele pobedu. Pre cete izgoreti i imati 1:5 nego 5:1.

DedaMiloje

pre 9 godina

Nema tu mnogo price, uzmes loptu, izadjes na teren i pobedis :) svaka cast momci, za dalje, svaka pobeda je premija pa gde stignemo. Muto, eto nam igramo se...

ds1989

pre 9 godina

mislim da bi najpametnije bilo da se utakmica sa Gaatasarajem igra bez publike iz bezbednosnih razloga
(Mare, 20. decembar 2014 09:49)

To bi i oni voleli. Ni pod tacku razno!

Partizan u srcu!

pre 9 godina

Komsije srecno, igrate lepu kosarku, svaka cast! Uzivajte, verujte u cuda, mozete sa svima u grupi, mislim da ce biti jako neizvesno! Nek se Srbi sloze!

BALTY

pre 9 godina

Ma kakvo odigravanje sa Galatom, bez publike.
Nema incidenta, jel mi znamo kako da se osvetimo !
P. S. TAKO STO IH RAZBIJEMO SA 40 RAZLIKE ! ! !

ljubitelj sporta

pre 9 godina

Ako kojim čudom pobedimo Real u prvoj i posle prvog kruga imamo skor 4-3 sve je moguće. Izuzetno je zadovoljstvo pratiti ove momke.

Nolan

pre 9 godina

Dobar raspored, jedino što ovde igramo sa PAO-m poslednju u aprilu ali biće valjda to odlučujuća tekma.
Ajmo, puna Arena 2. januar! A tek 15. januara...

DxB

pre 9 godina

Odlicna grupa i prilika da Beograd grmi. Licno mislim da ce se PAO, Makabi i Zvezda boriti za 3. i 4. mesto u grupi. Po trenutnoj formi PAO bi mogao da padne. Samo da nastave ovako, pa sta bude.

GM

pre 9 godina

Odlicno otvaranje 2015. godine!

Real je trenutno u veoma losoj formi, plus ima nekih povreda zbog kojih Zvezda moze da dobije u Beogradu.

Barsa je trenutno u najboljoj formi u Evropi, tako da ce tesko biti dobiti ih i jednom.

Pao, kao i uvek protiv bilo koga, kod kuce zasticen kada treba, a u gostima sve zavisi od protivnika, tako da Zvezda moze da dobije to.

Makabi je ove godine slabiji nego prethodnih, plus novi trener, tako da uz kosarku, odnosno basket koji igraju, Zvezda uz svoju odbranu moze da ih dobije OBA puta uz malo muke.

Alba igra kosarku slicnu Makabiju, ali zbog trenera znaju da igraju i odbranu, s druge strane nisu toliko jaka ispod kosa. Nepredvidivi su skroz i sve zavisi od suta. U Beogradu sigurno padaju.

Zalgiris je dosta slabiji nego prethodnih godina, slabo igraju, jedva su prosli protiv ekipe sa najgorim skorom u EL i sa jednom pobedom, tako da je Zvezda od njih bez sumnje bolja i moze da dobije OBE utakmice, iako su Litvanci poznati po tome da se nikada nece predati kao i nasi timovi.

Ovi Turci znaju sami da ce izgubiti od Zvezde svaki sledeci put kada se sretnu, tako da su to DVE sigurne pobede...

cukce

pre 9 godina

Bravo, momci su odigrali evrologu fenomenalno, sada opusteno da nastave da igraju ovavku kosarku i nema problema, ni 4. mesto nije nedostizno ali nije ni imperativ.

miki

pre 9 godina

Dobro je sto igramo prvu sa Realom, pa sa Makabijem u gostima, da udjemo rastereceno. Mi prolaz treba da trazimo u pobedama kod kuce protiv Albe, Makabija, Panate, Galate i Zalgirisa, i 2 pobede u gostima protiv neke od 4 ekipe (najrealnije Alba, Galata i Zalgiris). To je 7 pobeda sa kojima bi mogli da se nadamo prolazu. Dovescemo jos jednog igraca i mislim da ovo nije nedostizno.

masterkg

pre 9 godina

Jedina muka mi je što ne znam koga najviše gotivim od naših igrača - ili možda Radonju :-))))
Pošto se sličan sličnom raduje, mi se radujemo Realu :-)))
Iz prve 3 utakmice bar 2 pobede i ja sam zadovoljan :-))))

Bobinator

pre 9 godina

Raspored je odlican. Neki timovi ce se pojacati, nema sigurne pobede u ovoj fazi, tako da treba ici utakmicu po utakmicu, pa na kraju kalkulisati. Samo da nas povrede mimoidju a za ostalo cemo lako.

nikola

pre 9 godina

sa galatasarajem igramo 15.1. u beogradu a ne kod njih,tako stoji na sajtu el. imamo dosta zeznut raspored..sad mi druga grupa nekako deluje laksa,ovde po meni izvlacimo 7,mooooozda 8 pobeda..u sv slucaju ne
mogu ni da zamislim kakva ce biti atmosfera protiv reala...

dm

pre 9 godina

Alo braca shvatite>ovi igraci cine tim za velika dela.Uz neosporan kvalitet momci imaju takvu ludacku energiju,bas onu koja pravi razliku.Vrlo bitna stvar je da se sigurno nece uplasiti ``velikana`` jer poseduju sportsku drskost,znaju da vrede i pobede svakog bila to Barsa,Real,Makabi...radujem se kao malo dete spektaklima u areni i planiram jos neko gostovanje...dozivljeno u Atini je nezaboravno.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Spektakl odmah, dobra stvar od prvih 6 utakmica 4 kod kuce. 3-3 ako izvucemo u prvih 6 kola na konju smo.Dobra stvar sto u drugom delu ekipe koje ce verovatno izgubiti sanse za dalji plasman mi njima idemo u goste, gde mozda mozemo traziti sansu ako budemo imali dobar skor u prvom delu.

Utakmice sa turcima kuci, da pokazemo prvom da smo ljudi i da papiric ne upadne u teren, dobiti protivnika na terenu i na tribinama. EL ceka i preki pogled samo da nas kazni a zasto bi ugrozili spektakle u Areni zbog nasih gluposti.

Uzivajmo zvezdasi u NOVOJ GODINI I NEKA NAM JE SVIMA SRECNA I BERICETNA!!!!!

Zvezda u srcu - Svi ko 1dan

pre 9 godina

Apelujem na vodje, da se napravi spektakularna koreografija za sve meceve koje igramo u Areni!!! Da ostane upamceno!!! Da ostavimo evropu i svet bez daha, onako kako samo mi umemo!!!

dado

pre 9 godina

Steta za prva dva meca, gde je (ipak) realno da imamo start 0-2, sto nije katastrofa, i ako ne padnu psihicki, sa pobedama u Areni protiv Galate, Albe i Zalgirisa, uz (opet realne) poraze protiv Barse i Panatianikosa tamo, prva faza moze biti zavrsena sa vise nego fantasticnih 3-4, sto je sjajna uvertira za ostvarenje slicnih rezultata u drugoj rundi, i nade za top8!

Složna braća

pre 9 godina

E sad, nemoj da zaboravimo da smo u top 16. Imamo teaku grupu. Pa kad izgubimo od 6x skupljih ekipa, da.kazemo Radonjic ovo, Radonjic ono..

Da se prije sezone pricalo, moze li se naci trener koji ce nas uvesti u top 16, svi bi ga trazili.. Evo ga, tu je, ne dirajmo ga..

Jimmy Mcnulty

pre 9 godina

realno je da se sa Makabijem borimo za 4-to mesto(ja još ne verujem kako su oni uzeli titulu prošle godine) albu možemo da dobijemo obe ,galatu isto tanki su i veliki dužnici,zalgiris možemo tamo ako ne polude sa trojkama,makabi mozemo kuci,a svaka pobeda protiv reala ,barse i zelenih je brejk,mada mi je real sumnjiv ove sezone ...srećno našim momcima

DG

pre 9 godina

Realno za prolaz mnogo mnogo laksa ova grupa nego druga gde su bukvalno svi u igri. Alba i zalgiris su za klasu slabiji timovi, pa i galatasaraj koji pitanje u kakvom ce stanju biti zbog finansija. Makabi i pao su najslabiji trenutno u poslednjih 10ak gofina sigurno. Realno barsa i realn su jedini sigurni u 4. Ostalo je sve otvoreno

Aco

pre 9 godina

Barem smo izbegli ruske klubove jer nam nikako ne leze, mozda je bolje da smo dobili Fener umesto Barse pa da nas Obradovic mozda malo pusti, ali pored svega Top 8 nije nerealno i treba da se borimo za svoje mesto tamo.

crvena *

pre 9 godina

Bolje da smo sa "laksim" protivnicima igrali na pocetku, a sa najjacim na kraju ali sta je tu je. Hrabro junaci, a nas zadatak se zna, 7 x 25.000 i iz sveg glasa "' 'ajde, igraj i bori se...". Ko ce da doceka 2.?

Sadam

pre 9 godina

Pa nema više lakog protivnika,sada postoje teški i manje teži.16 timova najboljih, samo pamet u glavu i malo sreća da pogleda.
P.S. Jedino se nadam da neće biti neizvesnih utakmica jer Radonjić, čini mi se, tada malo zataji.

Struki

pre 9 godina

Uf,tezak raspored,realno u prvom delu (7 utakmica)mozemo do 3 pobede,sve preko toga je "mast" To je u varijanti bez pojacanja na poziciji 4,a ukoliko dodje kvalitetna 4 mozemo i do 4-5 pobeda! Kako god,i ovo je fantastican uspeh,zato samo hrabro kao i uvek,i svi cemo biti zadovoljni!

cukce

pre 9 godina

Bravo, momci su odigrali evrologu fenomenalno, sada opusteno da nastave da igraju ovavku kosarku i nema problema, ni 4. mesto nije nedostizno ali nije ni imperativ.

as

pre 9 godina

mislim da bi najpametnije bilo da se utakmica sa Gaatasarajem igra bez publike iz bezbednosnih razloga
(Mare, 20. decembar 2014 09:49)

Moze, ali u Istanbulu.

ljubitelj sporta

pre 9 godina

Ako kojim čudom pobedimo Real u prvoj i posle prvog kruga imamo skor 4-3 sve je moguće. Izuzetno je zadovoljstvo pratiti ove momke.

Nolan

pre 9 godina

Dobar raspored, jedino što ovde igramo sa PAO-m poslednju u aprilu ali biće valjda to odlučujuća tekma.
Ajmo, puna Arena 2. januar! A tek 15. januara...

Partizan u srcu!

pre 9 godina

Komsije srecno, igrate lepu kosarku, svaka cast! Uzivajte, verujte u cuda, mozete sa svima u grupi, mislim da ce biti jako neizvesno! Nek se Srbi sloze!

dax

pre 9 godina

U kom to sportu? Na stranu sto je ovo FMP, ipak nigde niste osvojili titulu - ni domacu ni ABA ligu. U Evroligu odvele su vas pare.
(Jack, 20. decembar 2014 11:38)

Obrisi suze mala .....

zvezdas stari

pre 9 godina

pojacajte ugovore Bobiju i Wiliju i da nas odusevljavaju i sledece sezone,zvezda i pecanje je jedino lepo u mom zivotu van porodice.

Gani Llapastica

pre 9 godina

Ovo je uvertira za finale Fajnal Fora u Madridu koji ce igrati isti protivnici,i naravno Madrid u suzama,Zvezda sampion Evrope!

Marija je najlepsa

pre 9 godina

real je izgubio od Uniksa koji nije ni grupu prosao,takodje i proriv Sasarija se mucio,uz ovakvu igru kao u dosadasnjem delu sezone imamo sanse,i oni su od krvi i mesa

ds1989

pre 9 godina

mislim da bi najpametnije bilo da se utakmica sa Gaatasarajem igra bez publike iz bezbednosnih razloga
(Mare, 20. decembar 2014 09:49)

To bi i oni voleli. Ni pod tacku razno!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

I još jednom, moje saučešće.
(Abolirani predsednik, 20. decembar 2014 10:41)

Zasto saucesce Igokei partizanu izjavljujes na vest da Zvezda igra s Realom??

Oliver

pre 9 godina

Real jako lose igra na strani...

REAL - Zalgiris 80-71
Unics - REAL 75 - 76
REAL-Nizhny 112-83
REAL - Sassari 115-94
Efes - REAL 75-73
Zalgiris - REAL 66-68
REAL - Unics 75-85
Nizhny - REAL 98-101
Sassari - REAL 58-83
REAL - Efes 90 - 70...
Tu je nasa sansa.

Odavno

pre 9 godina

Poučeni navijanjem navijača Partizana, vidi se da svi žele da ih nadmaše...Jedina pozitivna stvar iz rivalstva Partizana i C. Zvezde!
(D, 20. decembar 2014 11:19)

Odavno su navijači Zvezde nadmašili navijače Partizana.

DedaMiloje

pre 9 godina

Nema tu mnogo price, uzmes loptu, izadjes na teren i pobedis :) svaka cast momci, za dalje, svaka pobeda je premija pa gde stignemo. Muto, eto nam igramo se...

Webber

pre 9 godina

Da sasvim slucajno real prvo sa Zvezdom kao partizan prosle godine, sasvim slucajno galatasaraj igra kuci prvo sa albom i zalgirisom..

Nolan

pre 9 godina

Auuu ala ste se naložili.Kako će da padne spuštanje na zemlju
(Luke Babbitt gravedigger, 20. decembar 2014 10:27)

Pišeš isti komentar već mesecima. Za derbi si isto pisao pa te posle nije bilo. Za prvu fazu Evrolige si isto pisao pa si onda zaćutao. Pozdravi svog dečka Slavka-RS ili danila nisam tačno siguran, pusti nas Zvezdaše...

Složna braća

pre 9 godina

E sad, nemoj da zaboravimo da smo u top 16. Imamo teaku grupu. Pa kad izgubimo od 6x skupljih ekipa, da.kazemo Radonjic ovo, Radonjic ono..

Da se prije sezone pricalo, moze li se naci trener koji ce nas uvesti u top 16, svi bi ga trazili.. Evo ga, tu je, ne dirajmo ga..

GM

pre 9 godina

Odlicno otvaranje 2015. godine!

Real je trenutno u veoma losoj formi, plus ima nekih povreda zbog kojih Zvezda moze da dobije u Beogradu.

Barsa je trenutno u najboljoj formi u Evropi, tako da ce tesko biti dobiti ih i jednom.

Pao, kao i uvek protiv bilo koga, kod kuce zasticen kada treba, a u gostima sve zavisi od protivnika, tako da Zvezda moze da dobije to.

Makabi je ove godine slabiji nego prethodnih, plus novi trener, tako da uz kosarku, odnosno basket koji igraju, Zvezda uz svoju odbranu moze da ih dobije OBA puta uz malo muke.

Alba igra kosarku slicnu Makabiju, ali zbog trenera znaju da igraju i odbranu, s druge strane nisu toliko jaka ispod kosa. Nepredvidivi su skroz i sve zavisi od suta. U Beogradu sigurno padaju.

Zalgiris je dosta slabiji nego prethodnih godina, slabo igraju, jedva su prosli protiv ekipe sa najgorim skorom u EL i sa jednom pobedom, tako da je Zvezda od njih bez sumnje bolja i moze da dobije OBE utakmice, iako su Litvanci poznati po tome da se nikada nece predati kao i nasi timovi.

Ovi Turci znaju sami da ce izgubiti od Zvezde svaki sledeci put kada se sretnu, tako da su to DVE sigurne pobede...

Last 224 u kupu Šabačkog vasara

pre 9 godina

nismo se mi naložili da ćemo da dobijemo sve ove velikane.mi se radujemo njihovom dolasku u arenu, našem navijanju i našoj borbi i izgaranju, našem prolasku u 16, našem skoru u ABA ligi...Nije bitna adresa, bitne su boje i grb.

Kale_Pravi

pre 9 godina

Komsije srecno, igrate lepu kosarku, svaka cast! Uzivajte, verujte u cuda, mozete sa svima u grupi, mislim da ce biti jako neizvesno! Nek se Srbi sloze!
(Partizan u srcu!, 20. decembar 2014 10:19)

Hvala ti brate!
I ja zelim tvom, a posle tvog i nasem Partizanu, da bude uz nas dogodine u EL. Svaka ti cast za komentar. Hvala bogu da pocinju navijaci da postuju rivalske domace timove. Tako se to radi.
Sad, imam puno godina, ne namecem svoje misljenje, ali, rekao sam da cemo imati skor posle prve Faze 7-3 ili 6-4. Hrabro sam to uradio, pomalo srcem, ali eto desilo se....Sad kazem, ukoliko budemo imali dve pobede posle prve tri utakmice...verujte da cemo doci do cifre 7 pa cak i 8 pobeda.... Ne preterujem i ne mogu sad da to objasnjavam....ali, evo prve ...Real...Real je u padu forme, opterecen nekim promenama igraca, uz to...svega je jednom mislim dobio Zvezdu u BG, a znao je gubiti katastrofalno, od mnogo slabijeg rostera nego sto ga imamo danas...i, da, da....mislim da bi ako mozemo trebali da se pojacamo sa jednim visokim igracem, i na kraju, Zvezda mora mnogo da popravi slobodna bacanja...Idemo do novih pobeda

Zvezda u srcu - Svi ko 1dan

pre 9 godina

Apelujem na vodje, da se napravi spektakularna koreografija za sve meceve koje igramo u Areni!!! Da ostane upamceno!!! Da ostavimo evropu i svet bez daha, onako kako samo mi umemo!!!

BALTY

pre 9 godina

Ma kakvo odigravanje sa Galatom, bez publike.
Nema incidenta, jel mi znamo kako da se osvetimo !
P. S. TAKO STO IH RAZBIJEMO SA 40 RAZLIKE ! ! !

DxB

pre 9 godina

Odlicna grupa i prilika da Beograd grmi. Licno mislim da ce se PAO, Makabi i Zvezda boriti za 3. i 4. mesto u grupi. Po trenutnoj formi PAO bi mogao da padne. Samo da nastave ovako, pa sta bude.

Zorz Pap

pre 9 godina

Jel moze neko da mi kaze kakve to probleme ima Real? Jel sto su dobili Efes 20 razlike, jel sto su prvi u grupi, jel sto im Sloter igra 2 minuta po utakmici, sto imaju 2-3 ekstra igraca na svakoj poziciji? Nemojte svasta da pisete( moraju i oni neku da izgube, bolje sad nego posle). Ali Real je PRVI favorit za osvajanje vec par godina, a pogotovo jer se F4 igra u Madridu. Napred Zvezdo!

miki

pre 9 godina

Dobro je sto igramo prvu sa Realom, pa sa Makabijem u gostima, da udjemo rastereceno. Mi prolaz treba da trazimo u pobedama kod kuce protiv Albe, Makabija, Panate, Galate i Zalgirisa, i 2 pobede u gostima protiv neke od 4 ekipe (najrealnije Alba, Galata i Zalgiris). To je 7 pobeda sa kojima bi mogli da se nadamo prolazu. Dovescemo jos jednog igraca i mislim da ovo nije nedostizno.

Бранимир

pre 9 godina

Лакша група, добар распоред. ЦЗТ ће након првог круга имати сигурне 3 побједе, уз реално очекивање да Жалгирис и Алба у другом кругу већ "заврше" своје такмичење и пруже мањи отпор. Макаби и Панатинаикос су показали своје слабости, поготово зелембаћи и тешко да могу гарантовати сигуран пролаз у Топ 8. Има много простора за игру. Добро је што ће цијела Србија са пажњом пратити српског евролигаша.

Bobinator

pre 9 godina

Raspored je odlican. Neki timovi ce se pojacati, nema sigurne pobede u ovoj fazi, tako da treba ici utakmicu po utakmicu, pa na kraju kalkulisati. Samo da nas povrede mimoidju a za ostalo cemo lako.

dado

pre 9 godina

Steta za prve dve gde cemo (realno) imati 0-2, ali ako psihicki ne padnu, uz sve dobijene posle u Areni imamo 3-4 na kraju prve runde, a to je sjajan motiv za nastavak i nadu za top8!

Corleone

pre 9 godina

Covke nikakvo pojacanje nam ne treba. Da ne bacamo pare na skupog neprovrenog stranca, nego lepo daj ti te pare obavezno Doktoru Markusu i Bobinatoru, odmah, ali odmah duplo jace ugovore da ostane motor tima i sledece sezone. A ovaj tim moze mnogo i bez pojacanja. Ubedjen sam bar u polovican skor na kraju Top 16 faze, a uz malo srece i vise od toga.

Milivoje

pre 9 godina

Uh kada bi u prvom delu imali skor 4-3 ili 3-4 bilo bi bas zanimljivo u nastavku. Ovo je dobra provera i za policiju i prilika da se obracuna sa huliganima. Kada organizovano dodju ispred hale njih 2-3 hiljade onako dekorativno sa bakljama uz pratnju polucije, doterati kamione i vecinu pohapsiti a ostalo razjuriti. Ne sme se dozvoliti da njih 200-300 pravi probleme i trazi osvetu za njihovog nesretno ubijenog drugara. Dobro mi je poznat njihov nacin razmisljanja, tim ljudima je bitnije kako ce da razbiju glavu nekom Turcinu nego Zvezda i utakmica, bas njih briga za kazne i sankcije. Oni zive za osvetu i posto nema gostujucih navijaca na udaru ce biti kosarkasi sve sa strucnim stabom i trenerom Atamanom. To se mora spreciti po svaku cenu i omoguciti da Zvezda na terenu igra i pobedi Galatasaraj. Eno Kurir i Blic stavljaju tendeciozne naslove da stize opet Galata i da li je ukinut od strane drzave ukaz da je Ataman persona non grata u Srbiji. Opekli smo se sa Albancima i nadam se da to ovde nece biti slucaj. Zvezda ima dobre sanse da u ovoj grupi prodje dalje ako nastave ovako da igraju.

crvena *

pre 9 godina

Bolje da smo sa "laksim" protivnicima igrali na pocetku, a sa najjacim na kraju ali sta je tu je. Hrabro junaci, a nas zadatak se zna, 7 x 25.000 i iz sveg glasa "' 'ajde, igraj i bori se...". Ko ce da doceka 2.?

košarkaška aristokratija

pre 9 godina

Ne vidim u čemu je frka.
Jesmo li tukli Real u Beogradu 20 razlike? Jesmo.
Jesmo li tukli Makabi u Tel Avivu? Jesmo, i to ih je ubio Borko, koji sedi pored Radonje.
Nismo mi klub kojem treba 15 utakmica da bi nekog prvi put dobio.
Samo lagano, gazimo dalje redom.

Ratko

pre 9 godina

Znaci docekujemo Real, gostujemo Makabiju, docekujemo Galatasaraj, gostujemo Barseloni, docekujemo Albu, docekujemo Zalgiris pa gostujemo PAO u OAKA. Moramo nekako napraviti 3-4 pobede u prvom krugu. Ako dobijemo Real onda je sve apsolutno moguce i nadam se da ce oni tada odigrati najgoru utakmicu sezone. Protiv Galatasaraja se nadam da ce mec biti u prvom planu a da ce policija biti ostra i besprekorna u obezbedjenju. Uz dobru podrsku sa tribina i pritisak na goste ova Zvezda moze svakog da dobije u Areni. Gledao sam juce PAO i Barsu ala igraju gosti ono je strasno, izgledaju nepobedivo na kraju 20 razlike za Barsu oni nisu mogli da pridju i ucine mec neizvesnim. Nadam se da ce Barselona obezbediti top 8 do gostovanja u BG i da ce igrati malo opustenije inace su zaista zmajevi.

Prle

pre 9 godina

Zvezda ima odlican tim i onaj ko je bude pobedio bice to na malu razliku. Zvezda ima velike sanse da zavrsi na trecem mestu tesko da ce izgubiti neku u areni mozda jednu a na strani ocekujem barem tri dobijene.

Slavko-RS

pre 9 godina

Partizan je pobjedjivao Reala cak i dok je Real bio jaci nego sad,ne vidim razlog da ga Zvezda Telekom ne dobije.Prvenstvenop mislim to zbog ovih stvari,Burusis je daleko od dobre forme,Rodrigez izlazi iz povrede a i Pablo Laso trener nije neki kalibar,vecinu stvari Fernandez radi na svoju ruku i davi loptu,znaci njega zatvorit i pola posla je rjeseno.U zaddnjih mjesec dana Estudijantes i Bilbao su im dobru lekciju ocitali,ne treba ih respektovat sa.o jako.Poz od Grobara.

Jack

pre 9 godina

Nek grmi jako, Zvezda šampion!!!
(Stefan, 20. decembar 2014 09:49)

U kom to sportu? Na stranu sto je ovo FMP, ipak nigde niste osvojili titulu - ni domacu ni ABA ligu. U Evroligu odvele su vas pare.

marko_bgd

pre 9 godina

odlicna grupa,ima sanse za prolaz...dva najjaca,real i barsa...ovi ostali moraju da padnu u areni...makabi je dobar,ali trebalo bi ove godine u areni da ih dobijemo...panatinaikos isto...galatasaraj se raspada,iako dovedu pojacanja nece se uigrati...tako da mozemo da dobijemo u turskoj njih pred praznim tribinama...zalgiris i alba su nezgodni,ali zvezda moze da ih dobije na strani...sreca da nas posluzi i odosmo u top 8..a posle...

Prle

pre 9 godina

Zvezda ima odlican tim i onaj ko je bude pobedio bice to na malu razliku. Zvezda ima velike sanse da zavrsi na trecem mestu tesko da ce izgubiti neku u areni mozda jednu a na strani ocekujem barem tri dobijene.

Sadam

pre 9 godina

Pa nema više lakog protivnika,sada postoje teški i manje teži.16 timova najboljih, samo pamet u glavu i malo sreća da pogleda.
P.S. Jedino se nadam da neće biti neizvesnih utakmica jer Radonjić, čini mi se, tada malo zataji.

REALno

pre 9 godina

Prvih 6 kola za skor 5-1. Gubimo samo od Barselone. :-)
(Ataraksin, 20. decembar 2014 09:50)

Uh, sinko, a da posaljes tu zelju Deda Mrazu, a ne ovde? :)

Znate li sta je Vilijams rekao, lakse je bilo igrati bez publike, nije bilo pritiska, da svi zele pobedu. Pre cete izgoreti i imati 1:5 nego 5:1.

Baba Joke

pre 9 godina

Dobio sam minuse a samo sam citirao gazdu Nebojsu.Jel mu vi verujete ili ne? Dakle,za koga navijate? I da mi ponude,hale i fabrike,j**i se ti Zvezdo,idem u predgradje!!! Vernost na nivou!

Aco

pre 9 godina

Barem smo izbegli ruske klubove jer nam nikako ne leze, mozda je bolje da smo dobili Fener umesto Barse pa da nas Obradovic mozda malo pusti, ali pored svega Top 8 nije nerealno i treba da se borimo za svoje mesto tamo.

veliki strumf

pre 9 godina

Ako posle prvog kruga budemo imali 4-3, na konju smo. Galatu, Albu i Zalgiris moramo da dobijemo kuci, i to sa velikom razlikom, a jos jednu pobedu traziti protiv Reala (nije nemoguce, oni odbranu i ne igraju, uz to je ovo prvi mec kada su iznenadjenja najcesca), ili u gostima kod Makabija ili Pao - sigurno jednu od ove 3 mozemo da dobijemo. Zao mi je sto Real dolazi prvi, necu biti u zemlji oko NG, ali za Makabi, Barsu, Pao - stizem 300 km do Bg obavezno!

Na svetu ništa veće...

pre 9 godina

Prvi put u top16 i odmah se puca na f8 kao siguran a f4 uz malo sreće. Gospode pomiluj...
Proklinjacete i "Radonju i Radonjizam" kad zbog preranog ulaska u formu kad je najbitnije padnete. Živi bili npa vidjeli.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Spektakl odmah, dobra stvar od prvih 6 utakmica 4 kod kuce. 3-3 ako izvucemo u prvih 6 kola na konju smo.Dobra stvar sto u drugom delu ekipe koje ce verovatno izgubiti sanse za dalji plasman mi njima idemo u goste, gde mozda mozemo traziti sansu ako budemo imali dobar skor u prvom delu.

Utakmice sa turcima kuci, da pokazemo prvom da smo ljudi i da papiric ne upadne u teren, dobiti protivnika na terenu i na tribinama. EL ceka i preki pogled samo da nas kazni a zasto bi ugrozili spektakle u Areni zbog nasih gluposti.

Uzivajmo zvezdasi u NOVOJ GODINI I NEKA NAM JE SVIMA SRECNA I BERICETNA!!!!!

Jimmy Mcnulty

pre 9 godina

realno je da se sa Makabijem borimo za 4-to mesto(ja još ne verujem kako su oni uzeli titulu prošle godine) albu možemo da dobijemo obe ,galatu isto tanki su i veliki dužnici,zalgiris možemo tamo ako ne polude sa trojkama,makabi mozemo kuci,a svaka pobeda protiv reala ,barse i zelenih je brejk,mada mi je real sumnjiv ove sezone ...srećno našim momcima

Gordan

pre 9 godina

Dosta ljudi pise Makabi ovo,Makabi ono,kako su losi,kako ce ih CZV rasturiti u BG-u i sl. Makabi je prvi deo igrao sa 50% snage,da ne kazem sprdali se...Tek ce pokazati snagu. Pogledajte samo petorku: Pargo,Ohayon,Smith,Randle i big Sofo...Vec sa Panatom,CZV ima realne sanse da se bori,i prodje u TOP 8

dm

pre 9 godina

Alo braca shvatite>ovi igraci cine tim za velika dela.Uz neosporan kvalitet momci imaju takvu ludacku energiju,bas onu koja pravi razliku.Vrlo bitna stvar je da se sigurno nece uplasiti ``velikana`` jer poseduju sportsku drskost,znaju da vrede i pobede svakog bila to Barsa,Real,Makabi...radujem se kao malo dete spektaklima u areni i planiram jos neko gostovanje...dozivljeno u Atini je nezaboravno.

masterkg

pre 9 godina

Jedina muka mi je što ne znam koga najviše gotivim od naših igrača - ili možda Radonju :-))))
Pošto se sličan sličnom raduje, mi se radujemo Realu :-)))
Iz prve 3 utakmice bar 2 pobede i ja sam zadovoljan :-))))

mastermind

pre 9 godina

Odlican raspored, bolji nije mogao jer igramo utakmicu u Istanbulu bez publike.
U Izraelu idemo na iznenadjenje, mislim da mozemo sa njima...
Galatu dobijamoi posle polako, cekamo sansu na domacem parketu..
Samo polako, pametno i strpljivo.
Moje misljenje je da ce nam trebati pojacanje na poziciji 4 sto pre.
Bice duga sezona, bolje je dovesticetvorku ranije... opet ima logike i da se
sacuva kes da se eventualno sacuva MW, Bobi ide sigurno... pa sledece godine juriti domacu cetvorku (Jokic...)
Uglavnom, uzivacemo u igrama ove ekipe koja konacno ima hemiju...

Struki

pre 9 godina

Uf,tezak raspored,realno u prvom delu (7 utakmica)mozemo do 3 pobede,sve preko toga je "mast" To je u varijanti bez pojacanja na poziciji 4,a ukoliko dodje kvalitetna 4 mozemo i do 4-5 pobeda! Kako god,i ovo je fantastican uspeh,zato samo hrabro kao i uvek,i svi cemo biti zadovoljni!

DG

pre 9 godina

Realno za prolaz mnogo mnogo laksa ova grupa nego druga gde su bukvalno svi u igri. Alba i zalgiris su za klasu slabiji timovi, pa i galatasaraj koji pitanje u kakvom ce stanju biti zbog finansija. Makabi i pao su najslabiji trenutno u poslednjih 10ak gofina sigurno. Realno barsa i realn su jedini sigurni u 4. Ostalo je sve otvoreno

Milan

pre 9 godina

Meni deluje dobar raspored, dobro je igrati protiv galate dok još traje kazna. Prema do sada pokazanom bolji smo od galate i albe, uz žalgiris možemo biti iznenađenje. Ako dobijemo dve od prve tri svašta je moguće.
Momci treba da znaju da će navijači tražiti samo borbu i ništa više. Nikakav rezultatski pritisak nemaju i neka to bude prednost.

ja

pre 9 godina

Real se sigurno ne dobija...F4 je kod njih i odmah ce se krenuti sa kriminalnim sudjenjem narocito protiv ekipe iz Srbije (vidjeno nekoliko puta protiv Partizana), vec vidim sudijska trojka Arteaga, Lamonika i neki Grk.

Illmatic '94

pre 9 godina

Ova grupa u koju smo upali je laksa. Bolje Zalgiris,Alba i Galatasaraj nego CSKA,Fenerbahce,Armani. Uzgred,Cedevita je pobedila Albu u gostima tako da mislim da mozemo u TOP 8. Real pada u Areni!

mladen-CG

pre 9 godina

Odlicno je to sto cemo biti jedna od dvije ekipe koje ce igrati pred praznim tribinama u Istanbulu.
Dobro je to sto sa konkurentima za prolaz (Makabi I PAO) igramo uzvratne utakmice kuci.
Lose je to sto sa Realom I Barsom igramo utakmice u trenucima kad ce ove dvije ekipe igrati makdimalno jer do tih meceva sigurno nece obezbijediti Top8.
Pozdrav.

nikola

pre 9 godina

sa galatasarajem igramo 15.1. u beogradu a ne kod njih,tako stoji na sajtu el. imamo dosta zeznut raspored..sad mi druga grupa nekako deluje laksa,ovde po meni izvlacimo 7,mooooozda 8 pobeda..u sv slucaju ne
mogu ni da zamislim kakva ce biti atmosfera protiv reala...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Tacno sam znao da cemo u prvom ili drugom kolu docekati Real.. Ne daj boze da ih docekamo kada su vec obezbedili prvo mesto. Znam da je teorija zavere, ali eto, Galatasaraj docekuje Oly u poslednjem kolu kada se znalo da Oly-u nece nista znaciti...

Na svetu ništa veće...

pre 9 godina

Realno,odvaliće vas od života kao i nas prošle sezone 2.januara u prvom kolu top 16 u Areni(Luke Babbitt gravedigger, 20. decembar 2014 12:49)

ma jok neće. nije Real takav. ne zaboravi Radonjizam... ahahahaha

dado

pre 9 godina

Steta za prva dva meca, gde je (ipak) realno da imamo start 0-2, sto nije katastrofa, i ako ne padnu psihicki, sa pobedama u Areni protiv Galate, Albe i Zalgirisa, uz (opet realne) poraze protiv Barse i Panatianikosa tamo, prva faza moze biti zavrsena sa vise nego fantasticnih 3-4, sto je sjajna uvertira za ostvarenje slicnih rezultata u drugoj rundi, i nade za top8!

Jack

pre 9 godina

Nek grmi jako, Zvezda šampion!!!
(Stefan, 20. decembar 2014 09:49)

U kom to sportu? Na stranu sto je ovo FMP, ipak nigde niste osvojili titulu - ni domacu ni ABA ligu. U Evroligu odvele su vas pare.

REALno

pre 9 godina

Prvih 6 kola za skor 5-1. Gubimo samo od Barselone. :-)
(Ataraksin, 20. decembar 2014 09:50)

Uh, sinko, a da posaljes tu zelju Deda Mrazu, a ne ovde? :)

Znate li sta je Vilijams rekao, lakse je bilo igrati bez publike, nije bilo pritiska, da svi zele pobedu. Pre cete izgoreti i imati 1:5 nego 5:1.

Na svetu ništa veće...

pre 9 godina

Prvi put u top16 i odmah se puca na f8 kao siguran a f4 uz malo sreće. Gospode pomiluj...
Proklinjacete i "Radonju i Radonjizam" kad zbog preranog ulaska u formu kad je najbitnije padnete. Živi bili npa vidjeli.

Baba Joke

pre 9 godina

Dobio sam minuse a samo sam citirao gazdu Nebojsu.Jel mu vi verujete ili ne? Dakle,za koga navijate? I da mi ponude,hale i fabrike,j**i se ti Zvezdo,idem u predgradje!!! Vernost na nivou!

dado

pre 9 godina

Steta za prve dve gde cemo (realno) imati 0-2, ali ako psihicki ne padnu, uz sve dobijene posle u Areni imamo 3-4 na kraju prve runde, a to je sjajan motiv za nastavak i nadu za top8!

Aco

pre 9 godina

Barem smo izbegli ruske klubove jer nam nikako ne leze, mozda je bolje da smo dobili Fener umesto Barse pa da nas Obradovic mozda malo pusti, ali pored svega Top 8 nije nerealno i treba da se borimo za svoje mesto tamo.

Odavno

pre 9 godina

Poučeni navijanjem navijača Partizana, vidi se da svi žele da ih nadmaše...Jedina pozitivna stvar iz rivalstva Partizana i C. Zvezde!
(D, 20. decembar 2014 11:19)

Odavno su navijači Zvezde nadmašili navijače Partizana.

ljubitelj sporta

pre 9 godina

Ako kojim čudom pobedimo Real u prvoj i posle prvog kruga imamo skor 4-3 sve je moguće. Izuzetno je zadovoljstvo pratiti ove momke.

cukce

pre 9 godina

Bravo, momci su odigrali evrologu fenomenalno, sada opusteno da nastave da igraju ovavku kosarku i nema problema, ni 4. mesto nije nedostizno ali nije ni imperativ.

Nolan

pre 9 godina

Dobar raspored, jedino što ovde igramo sa PAO-m poslednju u aprilu ali biće valjda to odlučujuća tekma.
Ajmo, puna Arena 2. januar! A tek 15. januara...

dax

pre 9 godina

U kom to sportu? Na stranu sto je ovo FMP, ipak nigde niste osvojili titulu - ni domacu ni ABA ligu. U Evroligu odvele su vas pare.
(Jack, 20. decembar 2014 11:38)

Obrisi suze mala .....

Nolan

pre 9 godina

Auuu ala ste se naložili.Kako će da padne spuštanje na zemlju
(Luke Babbitt gravedigger, 20. decembar 2014 10:27)

Pišeš isti komentar već mesecima. Za derbi si isto pisao pa te posle nije bilo. Za prvu fazu Evrolige si isto pisao pa si onda zaćutao. Pozdravi svog dečka Slavka-RS ili danila nisam tačno siguran, pusti nas Zvezdaše...

Na svetu ništa veće...

pre 9 godina

Realno,odvaliće vas od života kao i nas prošle sezone 2.januara u prvom kolu top 16 u Areni(Luke Babbitt gravedigger, 20. decembar 2014 12:49)

ma jok neće. nije Real takav. ne zaboravi Radonjizam... ahahahaha

Webber

pre 9 godina

Da sasvim slucajno real prvo sa Zvezdom kao partizan prosle godine, sasvim slucajno galatasaraj igra kuci prvo sa albom i zalgirisom..

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

I još jednom, moje saučešće.
(Abolirani predsednik, 20. decembar 2014 10:41)

Zasto saucesce Igokei partizanu izjavljujes na vest da Zvezda igra s Realom??

Slavko-RS

pre 9 godina

Partizan je pobjedjivao Reala cak i dok je Real bio jaci nego sad,ne vidim razlog da ga Zvezda Telekom ne dobije.Prvenstvenop mislim to zbog ovih stvari,Burusis je daleko od dobre forme,Rodrigez izlazi iz povrede a i Pablo Laso trener nije neki kalibar,vecinu stvari Fernandez radi na svoju ruku i davi loptu,znaci njega zatvorit i pola posla je rjeseno.U zaddnjih mjesec dana Estudijantes i Bilbao su im dobru lekciju ocitali,ne treba ih respektovat sa.o jako.Poz od Grobara.

Zvezda u srcu - Svi ko 1dan

pre 9 godina

Apelujem na vodje, da se napravi spektakularna koreografija za sve meceve koje igramo u Areni!!! Da ostane upamceno!!! Da ostavimo evropu i svet bez daha, onako kako samo mi umemo!!!

zvezdas stari

pre 9 godina

pojacajte ugovore Bobiju i Wiliju i da nas odusevljavaju i sledece sezone,zvezda i pecanje je jedino lepo u mom zivotu van porodice.

mladen-CG

pre 9 godina

Odlicno je to sto cemo biti jedna od dvije ekipe koje ce igrati pred praznim tribinama u Istanbulu.
Dobro je to sto sa konkurentima za prolaz (Makabi I PAO) igramo uzvratne utakmice kuci.
Lose je to sto sa Realom I Barsom igramo utakmice u trenucima kad ce ove dvije ekipe igrati makdimalno jer do tih meceva sigurno nece obezbijediti Top8.
Pozdrav.

Last 224 u kupu Šabačkog vasara

pre 9 godina

nismo se mi naložili da ćemo da dobijemo sve ove velikane.mi se radujemo njihovom dolasku u arenu, našem navijanju i našoj borbi i izgaranju, našem prolasku u 16, našem skoru u ABA ligi...Nije bitna adresa, bitne su boje i grb.

košarkaška aristokratija

pre 9 godina

Ne vidim u čemu je frka.
Jesmo li tukli Real u Beogradu 20 razlike? Jesmo.
Jesmo li tukli Makabi u Tel Avivu? Jesmo, i to ih je ubio Borko, koji sedi pored Radonje.
Nismo mi klub kojem treba 15 utakmica da bi nekog prvi put dobio.
Samo lagano, gazimo dalje redom.

Sadam

pre 9 godina

Pa nema više lakog protivnika,sada postoje teški i manje teži.16 timova najboljih, samo pamet u glavu i malo sreća da pogleda.
P.S. Jedino se nadam da neće biti neizvesnih utakmica jer Radonjić, čini mi se, tada malo zataji.

as

pre 9 godina

mislim da bi najpametnije bilo da se utakmica sa Gaatasarajem igra bez publike iz bezbednosnih razloga
(Mare, 20. decembar 2014 09:49)

Moze, ali u Istanbulu.

Gani Llapastica

pre 9 godina

Ovo je uvertira za finale Fajnal Fora u Madridu koji ce igrati isti protivnici,i naravno Madrid u suzama,Zvezda sampion Evrope!

Oliver

pre 9 godina

Real jako lose igra na strani...

REAL - Zalgiris 80-71
Unics - REAL 75 - 76
REAL-Nizhny 112-83
REAL - Sassari 115-94
Efes - REAL 75-73
Zalgiris - REAL 66-68
REAL - Unics 75-85
Nizhny - REAL 98-101
Sassari - REAL 58-83
REAL - Efes 90 - 70...
Tu je nasa sansa.

Бранимир

pre 9 godina

Лакша група, добар распоред. ЦЗТ ће након првог круга имати сигурне 3 побједе, уз реално очекивање да Жалгирис и Алба у другом кругу већ "заврше" своје такмичење и пруже мањи отпор. Макаби и Панатинаикос су показали своје слабости, поготово зелембаћи и тешко да могу гарантовати сигуран пролаз у Топ 8. Има много простора за игру. Добро је што ће цијела Србија са пажњом пратити српског евролигаша.

Složna braća

pre 9 godina

E sad, nemoj da zaboravimo da smo u top 16. Imamo teaku grupu. Pa kad izgubimo od 6x skupljih ekipa, da.kazemo Radonjic ovo, Radonjic ono..

Da se prije sezone pricalo, moze li se naci trener koji ce nas uvesti u top 16, svi bi ga trazili.. Evo ga, tu je, ne dirajmo ga..

GM

pre 9 godina

Odlicno otvaranje 2015. godine!

Real je trenutno u veoma losoj formi, plus ima nekih povreda zbog kojih Zvezda moze da dobije u Beogradu.

Barsa je trenutno u najboljoj formi u Evropi, tako da ce tesko biti dobiti ih i jednom.

Pao, kao i uvek protiv bilo koga, kod kuce zasticen kada treba, a u gostima sve zavisi od protivnika, tako da Zvezda moze da dobije to.

Makabi je ove godine slabiji nego prethodnih, plus novi trener, tako da uz kosarku, odnosno basket koji igraju, Zvezda uz svoju odbranu moze da ih dobije OBA puta uz malo muke.

Alba igra kosarku slicnu Makabiju, ali zbog trenera znaju da igraju i odbranu, s druge strane nisu toliko jaka ispod kosa. Nepredvidivi su skroz i sve zavisi od suta. U Beogradu sigurno padaju.

Zalgiris je dosta slabiji nego prethodnih godina, slabo igraju, jedva su prosli protiv ekipe sa najgorim skorom u EL i sa jednom pobedom, tako da je Zvezda od njih bez sumnje bolja i moze da dobije OBE utakmice, iako su Litvanci poznati po tome da se nikada nece predati kao i nasi timovi.

Ovi Turci znaju sami da ce izgubiti od Zvezde svaki sledeci put kada se sretnu, tako da su to DVE sigurne pobede...

ja

pre 9 godina

Real se sigurno ne dobija...F4 je kod njih i odmah ce se krenuti sa kriminalnim sudjenjem narocito protiv ekipe iz Srbije (vidjeno nekoliko puta protiv Partizana), vec vidim sudijska trojka Arteaga, Lamonika i neki Grk.

DedaMiloje

pre 9 godina

Nema tu mnogo price, uzmes loptu, izadjes na teren i pobedis :) svaka cast momci, za dalje, svaka pobeda je premija pa gde stignemo. Muto, eto nam igramo se...

Partizan u srcu!

pre 9 godina

Komsije srecno, igrate lepu kosarku, svaka cast! Uzivajte, verujte u cuda, mozete sa svima u grupi, mislim da ce biti jako neizvesno! Nek se Srbi sloze!

Milivoje

pre 9 godina

Uh kada bi u prvom delu imali skor 4-3 ili 3-4 bilo bi bas zanimljivo u nastavku. Ovo je dobra provera i za policiju i prilika da se obracuna sa huliganima. Kada organizovano dodju ispred hale njih 2-3 hiljade onako dekorativno sa bakljama uz pratnju polucije, doterati kamione i vecinu pohapsiti a ostalo razjuriti. Ne sme se dozvoliti da njih 200-300 pravi probleme i trazi osvetu za njihovog nesretno ubijenog drugara. Dobro mi je poznat njihov nacin razmisljanja, tim ljudima je bitnije kako ce da razbiju glavu nekom Turcinu nego Zvezda i utakmica, bas njih briga za kazne i sankcije. Oni zive za osvetu i posto nema gostujucih navijaca na udaru ce biti kosarkasi sve sa strucnim stabom i trenerom Atamanom. To se mora spreciti po svaku cenu i omoguciti da Zvezda na terenu igra i pobedi Galatasaraj. Eno Kurir i Blic stavljaju tendeciozne naslove da stize opet Galata i da li je ukinut od strane drzave ukaz da je Ataman persona non grata u Srbiji. Opekli smo se sa Albancima i nadam se da to ovde nece biti slucaj. Zvezda ima dobre sanse da u ovoj grupi prodje dalje ako nastave ovako da igraju.

Kale_Pravi

pre 9 godina

Komsije srecno, igrate lepu kosarku, svaka cast! Uzivajte, verujte u cuda, mozete sa svima u grupi, mislim da ce biti jako neizvesno! Nek se Srbi sloze!
(Partizan u srcu!, 20. decembar 2014 10:19)

Hvala ti brate!
I ja zelim tvom, a posle tvog i nasem Partizanu, da bude uz nas dogodine u EL. Svaka ti cast za komentar. Hvala bogu da pocinju navijaci da postuju rivalske domace timove. Tako se to radi.
Sad, imam puno godina, ne namecem svoje misljenje, ali, rekao sam da cemo imati skor posle prve Faze 7-3 ili 6-4. Hrabro sam to uradio, pomalo srcem, ali eto desilo se....Sad kazem, ukoliko budemo imali dve pobede posle prve tri utakmice...verujte da cemo doci do cifre 7 pa cak i 8 pobeda.... Ne preterujem i ne mogu sad da to objasnjavam....ali, evo prve ...Real...Real je u padu forme, opterecen nekim promenama igraca, uz to...svega je jednom mislim dobio Zvezdu u BG, a znao je gubiti katastrofalno, od mnogo slabijeg rostera nego sto ga imamo danas...i, da, da....mislim da bi ako mozemo trebali da se pojacamo sa jednim visokim igracem, i na kraju, Zvezda mora mnogo da popravi slobodna bacanja...Idemo do novih pobeda

crvena *

pre 9 godina

Bolje da smo sa "laksim" protivnicima igrali na pocetku, a sa najjacim na kraju ali sta je tu je. Hrabro junaci, a nas zadatak se zna, 7 x 25.000 i iz sveg glasa "' 'ajde, igraj i bori se...". Ko ce da doceka 2.?

ds1989

pre 9 godina

mislim da bi najpametnije bilo da se utakmica sa Gaatasarajem igra bez publike iz bezbednosnih razloga
(Mare, 20. decembar 2014 09:49)

To bi i oni voleli. Ni pod tacku razno!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Tacno sam znao da cemo u prvom ili drugom kolu docekati Real.. Ne daj boze da ih docekamo kada su vec obezbedili prvo mesto. Znam da je teorija zavere, ali eto, Galatasaraj docekuje Oly u poslednjem kolu kada se znalo da Oly-u nece nista znaciti...

mastermind

pre 9 godina

Odlican raspored, bolji nije mogao jer igramo utakmicu u Istanbulu bez publike.
U Izraelu idemo na iznenadjenje, mislim da mozemo sa njima...
Galatu dobijamoi posle polako, cekamo sansu na domacem parketu..
Samo polako, pametno i strpljivo.
Moje misljenje je da ce nam trebati pojacanje na poziciji 4 sto pre.
Bice duga sezona, bolje je dovesticetvorku ranije... opet ima logike i da se
sacuva kes da se eventualno sacuva MW, Bobi ide sigurno... pa sledece godine juriti domacu cetvorku (Jokic...)
Uglavnom, uzivacemo u igrama ove ekipe koja konacno ima hemiju...

Zorz Pap

pre 9 godina

Jel moze neko da mi kaze kakve to probleme ima Real? Jel sto su dobili Efes 20 razlike, jel sto su prvi u grupi, jel sto im Sloter igra 2 minuta po utakmici, sto imaju 2-3 ekstra igraca na svakoj poziciji? Nemojte svasta da pisete( moraju i oni neku da izgube, bolje sad nego posle). Ali Real je PRVI favorit za osvajanje vec par godina, a pogotovo jer se F4 igra u Madridu. Napred Zvezdo!

marko_bgd

pre 9 godina

odlicna grupa,ima sanse za prolaz...dva najjaca,real i barsa...ovi ostali moraju da padnu u areni...makabi je dobar,ali trebalo bi ove godine u areni da ih dobijemo...panatinaikos isto...galatasaraj se raspada,iako dovedu pojacanja nece se uigrati...tako da mozemo da dobijemo u turskoj njih pred praznim tribinama...zalgiris i alba su nezgodni,ali zvezda moze da ih dobije na strani...sreca da nas posluzi i odosmo u top 8..a posle...

dado

pre 9 godina

Steta za prva dva meca, gde je (ipak) realno da imamo start 0-2, sto nije katastrofa, i ako ne padnu psihicki, sa pobedama u Areni protiv Galate, Albe i Zalgirisa, uz (opet realne) poraze protiv Barse i Panatianikosa tamo, prva faza moze biti zavrsena sa vise nego fantasticnih 3-4, sto je sjajna uvertira za ostvarenje slicnih rezultata u drugoj rundi, i nade za top8!

dm

pre 9 godina

Alo braca shvatite>ovi igraci cine tim za velika dela.Uz neosporan kvalitet momci imaju takvu ludacku energiju,bas onu koja pravi razliku.Vrlo bitna stvar je da se sigurno nece uplasiti ``velikana`` jer poseduju sportsku drskost,znaju da vrede i pobede svakog bila to Barsa,Real,Makabi...radujem se kao malo dete spektaklima u areni i planiram jos neko gostovanje...dozivljeno u Atini je nezaboravno.

Marija je najlepsa

pre 9 godina

real je izgubio od Uniksa koji nije ni grupu prosao,takodje i proriv Sasarija se mucio,uz ovakvu igru kao u dosadasnjem delu sezone imamo sanse,i oni su od krvi i mesa

Illmatic '94

pre 9 godina

Ova grupa u koju smo upali je laksa. Bolje Zalgiris,Alba i Galatasaraj nego CSKA,Fenerbahce,Armani. Uzgred,Cedevita je pobedila Albu u gostima tako da mislim da mozemo u TOP 8. Real pada u Areni!

veliki strumf

pre 9 godina

Ako posle prvog kruga budemo imali 4-3, na konju smo. Galatu, Albu i Zalgiris moramo da dobijemo kuci, i to sa velikom razlikom, a jos jednu pobedu traziti protiv Reala (nije nemoguce, oni odbranu i ne igraju, uz to je ovo prvi mec kada su iznenadjenja najcesca), ili u gostima kod Makabija ili Pao - sigurno jednu od ove 3 mozemo da dobijemo. Zao mi je sto Real dolazi prvi, necu biti u zemlji oko NG, ali za Makabi, Barsu, Pao - stizem 300 km do Bg obavezno!

Prle

pre 9 godina

Zvezda ima odlican tim i onaj ko je bude pobedio bice to na malu razliku. Zvezda ima velike sanse da zavrsi na trecem mestu tesko da ce izgubiti neku u areni mozda jednu a na strani ocekujem barem tri dobijene.

Corleone

pre 9 godina

Covke nikakvo pojacanje nam ne treba. Da ne bacamo pare na skupog neprovrenog stranca, nego lepo daj ti te pare obavezno Doktoru Markusu i Bobinatoru, odmah, ali odmah duplo jace ugovore da ostane motor tima i sledece sezone. A ovaj tim moze mnogo i bez pojacanja. Ubedjen sam bar u polovican skor na kraju Top 16 faze, a uz malo srece i vise od toga.

Ratko

pre 9 godina

Znaci docekujemo Real, gostujemo Makabiju, docekujemo Galatasaraj, gostujemo Barseloni, docekujemo Albu, docekujemo Zalgiris pa gostujemo PAO u OAKA. Moramo nekako napraviti 3-4 pobede u prvom krugu. Ako dobijemo Real onda je sve apsolutno moguce i nadam se da ce oni tada odigrati najgoru utakmicu sezone. Protiv Galatasaraja se nadam da ce mec biti u prvom planu a da ce policija biti ostra i besprekorna u obezbedjenju. Uz dobru podrsku sa tribina i pritisak na goste ova Zvezda moze svakog da dobije u Areni. Gledao sam juce PAO i Barsu ala igraju gosti ono je strasno, izgledaju nepobedivo na kraju 20 razlike za Barsu oni nisu mogli da pridju i ucine mec neizvesnim. Nadam se da ce Barselona obezbediti top 8 do gostovanja u BG i da ce igrati malo opustenije inace su zaista zmajevi.

Gordan

pre 9 godina

Dosta ljudi pise Makabi ovo,Makabi ono,kako su losi,kako ce ih CZV rasturiti u BG-u i sl. Makabi je prvi deo igrao sa 50% snage,da ne kazem sprdali se...Tek ce pokazati snagu. Pogledajte samo petorku: Pargo,Ohayon,Smith,Randle i big Sofo...Vec sa Panatom,CZV ima realne sanse da se bori,i prodje u TOP 8

Jimmy Mcnulty

pre 9 godina

realno je da se sa Makabijem borimo za 4-to mesto(ja još ne verujem kako su oni uzeli titulu prošle godine) albu možemo da dobijemo obe ,galatu isto tanki su i veliki dužnici,zalgiris možemo tamo ako ne polude sa trojkama,makabi mozemo kuci,a svaka pobeda protiv reala ,barse i zelenih je brejk,mada mi je real sumnjiv ove sezone ...srećno našim momcima

Struki

pre 9 godina

Uf,tezak raspored,realno u prvom delu (7 utakmica)mozemo do 3 pobede,sve preko toga je "mast" To je u varijanti bez pojacanja na poziciji 4,a ukoliko dodje kvalitetna 4 mozemo i do 4-5 pobeda! Kako god,i ovo je fantastican uspeh,zato samo hrabro kao i uvek,i svi cemo biti zadovoljni!

DG

pre 9 godina

Realno za prolaz mnogo mnogo laksa ova grupa nego druga gde su bukvalno svi u igri. Alba i zalgiris su za klasu slabiji timovi, pa i galatasaraj koji pitanje u kakvom ce stanju biti zbog finansija. Makabi i pao su najslabiji trenutno u poslednjih 10ak gofina sigurno. Realno barsa i realn su jedini sigurni u 4. Ostalo je sve otvoreno

Bobinator

pre 9 godina

Raspored je odlican. Neki timovi ce se pojacati, nema sigurne pobede u ovoj fazi, tako da treba ici utakmicu po utakmicu, pa na kraju kalkulisati. Samo da nas povrede mimoidju a za ostalo cemo lako.

miki

pre 9 godina

Dobro je sto igramo prvu sa Realom, pa sa Makabijem u gostima, da udjemo rastereceno. Mi prolaz treba da trazimo u pobedama kod kuce protiv Albe, Makabija, Panate, Galate i Zalgirisa, i 2 pobede u gostima protiv neke od 4 ekipe (najrealnije Alba, Galata i Zalgiris). To je 7 pobeda sa kojima bi mogli da se nadamo prolazu. Dovescemo jos jednog igraca i mislim da ovo nije nedostizno.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Spektakl odmah, dobra stvar od prvih 6 utakmica 4 kod kuce. 3-3 ako izvucemo u prvih 6 kola na konju smo.Dobra stvar sto u drugom delu ekipe koje ce verovatno izgubiti sanse za dalji plasman mi njima idemo u goste, gde mozda mozemo traziti sansu ako budemo imali dobar skor u prvom delu.

Utakmice sa turcima kuci, da pokazemo prvom da smo ljudi i da papiric ne upadne u teren, dobiti protivnika na terenu i na tribinama. EL ceka i preki pogled samo da nas kazni a zasto bi ugrozili spektakle u Areni zbog nasih gluposti.

Uzivajmo zvezdasi u NOVOJ GODINI I NEKA NAM JE SVIMA SRECNA I BERICETNA!!!!!

DxB

pre 9 godina

Odlicna grupa i prilika da Beograd grmi. Licno mislim da ce se PAO, Makabi i Zvezda boriti za 3. i 4. mesto u grupi. Po trenutnoj formi PAO bi mogao da padne. Samo da nastave ovako, pa sta bude.

masterkg

pre 9 godina

Jedina muka mi je što ne znam koga najviše gotivim od naših igrača - ili možda Radonju :-))))
Pošto se sličan sličnom raduje, mi se radujemo Realu :-)))
Iz prve 3 utakmice bar 2 pobede i ja sam zadovoljan :-))))

nikola

pre 9 godina

sa galatasarajem igramo 15.1. u beogradu a ne kod njih,tako stoji na sajtu el. imamo dosta zeznut raspored..sad mi druga grupa nekako deluje laksa,ovde po meni izvlacimo 7,mooooozda 8 pobeda..u sv slucaju ne
mogu ni da zamislim kakva ce biti atmosfera protiv reala...

Milan

pre 9 godina

Meni deluje dobar raspored, dobro je igrati protiv galate dok još traje kazna. Prema do sada pokazanom bolji smo od galate i albe, uz žalgiris možemo biti iznenađenje. Ako dobijemo dve od prve tri svašta je moguće.
Momci treba da znaju da će navijači tražiti samo borbu i ništa više. Nikakav rezultatski pritisak nemaju i neka to bude prednost.

BALTY

pre 9 godina

Ma kakvo odigravanje sa Galatom, bez publike.
Nema incidenta, jel mi znamo kako da se osvetimo !
P. S. TAKO STO IH RAZBIJEMO SA 40 RAZLIKE ! ! !

Prle

pre 9 godina

Zvezda ima odlican tim i onaj ko je bude pobedio bice to na malu razliku. Zvezda ima velike sanse da zavrsi na trecem mestu tesko da ce izgubiti neku u areni mozda jednu a na strani ocekujem barem tri dobijene.