Subota, 13.12.2014.

16:59

"Pajtić samo za beskorisne stvari"

SNS je ocenila da je lider DS i vojvođanski premijer Bojan Pajtić "po ko zna koji put pokazao da je sposoban samo za beskorisne stvari".

Izvor: Tanjug

"Pajtiæ samo za beskorisne stvari" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

bokica22

pre 9 godina

Za ove članove koji ovako zdušno podržavaju Pajtića i njegove " reforme",da im kažem sledeće.
Za šta je Pajtić sposoban vidi se kroz njegov rad u Vojvodini.Sve što je radio ne vredi ničemu,jedino njegovom džepu je dobro.
Ovi što kukaju na evro najniži do sad i za to je zalužan Pajtić.I smanjenje plata i penzija je posledica "dobrog" rada Pajtića.
Mislite li vi malo svojom glavom ili vam služi za ukras.Pogledajte malo bolje stvari oko sebe pa će vam biti jasno zbog čega moraju reforme bolne da se sprovedu.Kad to sagledate i vidite suštinu,onda možete da kritikujete vlast.Do tada ćutite i ne pričajte o tome.Lepo VAS molim.

Cuca

pre 9 godina

Videli smo kakav je on bužet izglasao predhodnih godina....i dobro je da sada neće, pošto je muka narodu da više tone!! Svaka čast premijeru Vučiću što nije kao predhodnici, već misli i bori se za svoj narod!!

decko koji obecava

pre 9 godina

Vojvodina je u velikom problemu i nešto se mora preduzeti pod hitno, osim ako nećemo da severna Pokrajina potpuno potone. Do sada je služila kao riznica zlata pokrajiskoj vladi, i to je razlog zbog kojeg je nezadovoljstvo vojvođana toliko. Valjda onih 6%, osvojenih na izborima ove godine, nešto govore.

cvrca

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratske vladavine.

mayya

pre 9 godina

Pajtić više nema legitimitet i sve što čini u poslednje vreme, potezi su očajnika. Vojvodina je zaslužila da se oslobodi loše vlasti.

gutaperka

pre 9 godina

Mislim da nikome nije jasna vladavina Demokratske stranke u Vojvodini, pogotovo danas, kad je legitimitet samo misaona imenica.

big1

pre 9 godina

Sramota je da covek poput Pajtića još uvek na vlasti u Vojvodini.Kad se dobro zna kakvu je pustoš napravio tamo.Treba izbori da on sleti i da se ispita njegov rad.Da više on ne priča svašta što mu padne na pamet bez argumentacije.

Sima00

pre 9 godina

Pajtic polako ali sigurno odlazi u proslosta kao I svi predsednici demokratske stranke. Oni su pokazali da su samo sposobni da rade u svoju korist I za svoje interese. Najvecu korist koju bi Pajtic mogao da ucini jeste da raspise izbore u Vojvodini i da se dostojanstveno povuce ukoliko ima obraza i dostojanstva u sebi

frajla

pre 9 godina

Pazite nije on nesposoban čim je on uspeo da za 14 godina odradi sve te malverzacije nije on naivan ali samo u sopstvenu korist.

Zla barbika

pre 9 godina

Šta drugo i očekivati od Pajtića, nego samo prazne priče. Više od decenije je na čelu Pokrajinske vlade, i nažalost Vojvodina samo propada. Uništena je i opljačkana Razvojna banka Vojvodine, Fond za razvoj i pitanje je šta još. Mada, ne verujem da će još dugo biti držano u tajnosti, sve što je opljačkano i uništeno od stane DS izaće će u javnost pre ili kasnije. Zato me i ne čudi što DS ima jedva 6 % podrške gradjana Srbije.

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

Ovo saopštenje je pogodilo u srž problema Pajtića. U Vojvodini je toliko godina glavni i prvi čovek, a Vojvodina potonula da nema više gde da tone. Malo je licemerno da baš on govori o nečijim neuspesima ili pogrešnim potezima.

bananica

pre 9 godina

Stvar je u tome da demokrate više ne znaju gde udaraju, potpuno izgubljenog kompasa, napadaju bez kvalitetne argumentacije i to je jedino što su kao opozicija pokazali.

knedla

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

rebeka perez

pre 9 godina

vrlo je sposoban pajtić,14 godina biti na vlasti je najviše u evropi, plus protiriti tolike milijarde i dobar deo prebaciti sebi i pajtašima u džep, ne može to nesposoban političar već vrlo vispren

wwwwwwwwwww

pre 9 godina

protiv volje ogromne većine, sumnjam da bi pajtić i ds na izborima u vojvodini prešli cenzus, opet bi bilo gušenje ds od strane vlasti hahahah

Bob

pre 9 godina

Sta je, Djilasa ste zaboravili? Zar ga do sada niste uhapsili zbog pljackaskog bus plusa? Zao mi vas je, kraj ce vam biti jako,bolan.

Djordje

pre 9 godina

Njegova vlast u Vojvodini je davno izgubila legitimitet a on to nikako da shvati.Zeli da premijersku fotelju sacuva po svaku cenu i u tom nastojanju je potpuno izgubio kompas.

naprednjaci su opozicija sami sebi

pre 9 godina

pa dobro ako se Pajtic bori da ostane u svojoj fotelji a sta vi cinite nego isto ili cete se vratiti na stiropor-infuziju. Tesko se onome kome se radikalninaprednjaci nakace na ledja a to su cinili uvek iz te koze nisu izasli i imali su dve krajnosti preterano su hvalili Seselja, a druga ako pocnu da optuzuju konkretno sada Pajtica a na spisku su im bili i Djilas i Djindjic onda ponavljaju istu pricu bez ikakvih dokaza - dodju im kao neki dezurni krivci. Okrenite se vi naprednjaci poslu jer za to vas je narod birao a ne da svaki dan dajete neka objasnjenja i obavestenja, a u suprotnom ako je neko kriv onda se to resava pravnim putem a ne lazima i opankavanjima.

matori

pre 9 godina

Svakim danom je sve jasnije da SNS postaje ono što je oduvek i bio - frakcija Radikala, u kojoj su koncentrisani najveći lažovi i najnesposobniji "kadrovi"!
Na svetlo dana polako se migolji i njihova profašistička orijentacija, koja u ideološkom smislu pomalo zaudara na staljinizam, ali u osnovi je provincijalna, polupismena mafijaška sekta, sa težištem delovanja na pljačkanju svega što je moguće.
Stalne neosnovane optužbe i prozivanja nekoga (bilo koga), samo su paravan, iza kojeg se nastoji sakriti vlastita crna prošlost, nesposobnost i podlost...

Zoran

pre 9 godina

Čim je panika velika, znači da je "gusto".
Srbija zaslužuje bolju opziciju od Pajtićevog DS-a.
Samo kukaju, a ništa ne rade.
Da li su neki novi smisleni zakon predložili u poslednjih godinu dana ?
Dobra opozicija - još bolja vlast i brži put u EU.

U pravu ste

pre 9 godina

Kad brže odgovor.
A vi nekome da govorite o patetici.
Doveli ste nas do tacke usijanja. Ali nece mo mi vec vi da idete iz ove zemlje. Botovi mogu da lupaju minuse, ali zato SNS nama pravu sliku o svom birackom telu.

Pancevac

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam ko pise ova saopstenja, i siguran sam da je to najstrozije cuvana tajna. U suprotnom kad bi se znalo, tu osobu bi (nadam se) bilo vrlo sramota. Papir trpi sve, a ova taktika koju se uveo SNS a vecina je prihvatila, da se na svaki pomen njihovog imena odmah vrsi napad, je nesto sto je vec ruznu sliku o politicarima odvelo na potpuno novi nivo.

SVE SAMA ST*KA!

Pera Stršljen

pre 9 godina

Napad na nečiju ličnost je jedina odbrana koji SNS zna.

A kako bi bilo da odgovori konkretno na ono što se njihovim članovima spočituje. Do sada nisam čuo da su ikad ikome odgovorili, osim u smislu "A šta ste vi sve radili i šta radite?". Ako je Žika mamlaz, da li to znači da i Mika treba da bude još veći?

Strašno!!!!

srem@c

pre 9 godina

Ma on da je kriv vi bi ga vec odavno strpali u bajbokanu, samo mi nije jasan ovaj narod koji veruje ovim nazadnjackim neznalicama i demagozima. Osvesti se narode dok ne bude kasno, misli na svoju decu i njihovu buducnost!!!

VECKA

pre 9 godina

Zaista sto ga ne uhapsite ako je to sve uradio! Ali, gde su vasi lopovi kojih imate preko 90% u SNS? Sve sto SNS prica o borbi protiv lopova je obrnuto, SNS su najceci prevaranti i pljackasi Srbije od velikog praska. Kako cete motkama biti najureni 100%!

FOKUSirani

pre 9 godina

Drastican pad dinara, poslednji put zabelezen devedesetih, najnizi standard gradjana, opet od devedesetih, smanjenje plata i penzija, svakodnevna poskupljenja, nestasice, struje, vode. Korupcija iz dana u dan raste, nezaposlenost takodje. Porast kriminala, ubistava i samoubistava. Narod krajnje depresivan. Vi prosto pucate od sposobnosti koliko vidim.

seljak e

pre 9 godina

@ Ukucajte na Google SNS Alibunar,ima šta da se vidi...ko ga vodi... (gremlin, 13. decembar 2014 17:49)

Ma sta Alibunar. Pogledaj ko nam je na celu drzave. Pocevsi od predsednika, preko premijera do ministara i poslanika. Dno dna!

Damjan

pre 9 godina

Ako je lopov, zašto nije u zatvoru? Na konstruktivne kritike vladajuća stranka odgovara neosnovanim optužbama, što vraća sliku devedesetih.

sumorni

pre 9 godina

Uvek se veselim svakom novom saopštenju SNS.

Celoj porodici prirede odličnu zabavu i salve zdravog smeha.

I imaju triger na reč "Pajtić" to sam primetio, samo on ih probudi iz zimskog sna, i dovede do nervnog rastrojstva :D

Nastavite sa dobrim poslom drugari, i javljajte se što češće. Zajedno sa Vulinom, ako je moguće.

Bot u ostavci

pre 9 godina

"patetičnim jadikovkama"

Napadajte me, hajde, napadajte me! Ja sam najnapadanija osoba u Srbiji. Napadaju i mene i moju porodicu, i brata i ženu (jednu, drugu, treću, pravu, lažnu, bivšu, sadašnju, koju god..), ali meni nije teško da se žrtvujem. Nije mi teško da sam po kiši bez kišobrana, po snegu i mrazu bez kape, mogu ja još, ja sam fizički spremniji od većine specijalaca.

E tako izgleda patetična jadikovka. Je l' jasno? I reč više da nisam čuo.

kada porastem bicu lazljivi politicar

pre 9 godina

Ne znam za sta je Pajtic ali znam da je dinar od kada ste vi dosli na vlast izgubio 20% svoje vrednosti i time je obezvredjena dinarska stednja u bankama , da su plate i penzije smanjene i da se ne lazemo, zivimo prilicno losije i da smo regionalni lideri u lazima i kradjama a ono sto niko ne sme javno da kaze - SRBIJA JE NAJSIROMASNIJA ZEMLJA EVROPE !!!!!

krajnje je vreme!!!

pre 9 godina

Naprednjaci navikli na rezervisanog Djilasa, pa ce jos da mole da se vrati!!!

Pajticu, samo napred, svaki dan ih napadaj, ljudi su na granici zivaca, koliko god se ovi botovi trudili da sakriju, saljuci besmislene komentare!!!

Organizujte se, daj da spasimo bar ono sto se jos moze spasiti!!!

Vojvođanin

pre 9 godina

Vojvodina je opljačkana i razbijena devedesetih godina kada ste vi reciklirani radikali,zajedno sa SPS-om i JUL-om razvalili,ponizili,obesmislili sve i izazvali i iskoristili nepotrebne ratove za pljačku i bogaćenje!Sram vas bilo!Sve kasnije je bilo posledica,pa su i drugi koji su dolazili na vlast hteli da se omaste od onog što je još ostalo od Vojvodine!Još jednom,sram vas bilo!

krajnje je vreme!!!

pre 9 godina

Naprednjaci navikli na rezervisanog Djilasa, pa ce jos da mole da se vrati!!!

Pajticu, samo napred, svaki dan ih napadaj, ljudi su na granici zivaca, koliko god se ovi botovi trudili da sakriju, saljuci besmislene komentare!!!

Organizujte se, daj da spasimo bar ono sto se jos moze spasiti!!!

kada porastem bicu lazljivi politicar

pre 9 godina

Ne znam za sta je Pajtic ali znam da je dinar od kada ste vi dosli na vlast izgubio 20% svoje vrednosti i time je obezvredjena dinarska stednja u bankama , da su plate i penzije smanjene i da se ne lazemo, zivimo prilicno losije i da smo regionalni lideri u lazima i kradjama a ono sto niko ne sme javno da kaze - SRBIJA JE NAJSIROMASNIJA ZEMLJA EVROPE !!!!!

Zoran

pre 9 godina

Čim je panika velika, znači da je "gusto".
Srbija zaslužuje bolju opziciju od Pajtićevog DS-a.
Samo kukaju, a ništa ne rade.
Da li su neki novi smisleni zakon predložili u poslednjih godinu dana ?
Dobra opozicija - još bolja vlast i brži put u EU.

sumorni

pre 9 godina

Uvek se veselim svakom novom saopštenju SNS.

Celoj porodici prirede odličnu zabavu i salve zdravog smeha.

I imaju triger na reč "Pajtić" to sam primetio, samo on ih probudi iz zimskog sna, i dovede do nervnog rastrojstva :D

Nastavite sa dobrim poslom drugari, i javljajte se što češće. Zajedno sa Vulinom, ako je moguće.

Damjan

pre 9 godina

Ako je lopov, zašto nije u zatvoru? Na konstruktivne kritike vladajuća stranka odgovara neosnovanim optužbama, što vraća sliku devedesetih.

Vojvođanin

pre 9 godina

Vojvodina je opljačkana i razbijena devedesetih godina kada ste vi reciklirani radikali,zajedno sa SPS-om i JUL-om razvalili,ponizili,obesmislili sve i izazvali i iskoristili nepotrebne ratove za pljačku i bogaćenje!Sram vas bilo!Sve kasnije je bilo posledica,pa su i drugi koji su dolazili na vlast hteli da se omaste od onog što je još ostalo od Vojvodine!Još jednom,sram vas bilo!

Bot u ostavci

pre 9 godina

"patetičnim jadikovkama"

Napadajte me, hajde, napadajte me! Ja sam najnapadanija osoba u Srbiji. Napadaju i mene i moju porodicu, i brata i ženu (jednu, drugu, treću, pravu, lažnu, bivšu, sadašnju, koju god..), ali meni nije teško da se žrtvujem. Nije mi teško da sam po kiši bez kišobrana, po snegu i mrazu bez kape, mogu ja još, ja sam fizički spremniji od većine specijalaca.

E tako izgleda patetična jadikovka. Je l' jasno? I reč više da nisam čuo.

FOKUSirani

pre 9 godina

Drastican pad dinara, poslednji put zabelezen devedesetih, najnizi standard gradjana, opet od devedesetih, smanjenje plata i penzija, svakodnevna poskupljenja, nestasice, struje, vode. Korupcija iz dana u dan raste, nezaposlenost takodje. Porast kriminala, ubistava i samoubistava. Narod krajnje depresivan. Vi prosto pucate od sposobnosti koliko vidim.

VECKA

pre 9 godina

Zaista sto ga ne uhapsite ako je to sve uradio! Ali, gde su vasi lopovi kojih imate preko 90% u SNS? Sve sto SNS prica o borbi protiv lopova je obrnuto, SNS su najceci prevaranti i pljackasi Srbije od velikog praska. Kako cete motkama biti najureni 100%!

seljak e

pre 9 godina

@ Ukucajte na Google SNS Alibunar,ima šta da se vidi...ko ga vodi... (gremlin, 13. decembar 2014 17:49)

Ma sta Alibunar. Pogledaj ko nam je na celu drzave. Pocevsi od predsednika, preko premijera do ministara i poslanika. Dno dna!

srem@c

pre 9 godina

Ma on da je kriv vi bi ga vec odavno strpali u bajbokanu, samo mi nije jasan ovaj narod koji veruje ovim nazadnjackim neznalicama i demagozima. Osvesti se narode dok ne bude kasno, misli na svoju decu i njihovu buducnost!!!

U pravu ste

pre 9 godina

Kad brže odgovor.
A vi nekome da govorite o patetici.
Doveli ste nas do tacke usijanja. Ali nece mo mi vec vi da idete iz ove zemlje. Botovi mogu da lupaju minuse, ali zato SNS nama pravu sliku o svom birackom telu.

Pancevac

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam ko pise ova saopstenja, i siguran sam da je to najstrozije cuvana tajna. U suprotnom kad bi se znalo, tu osobu bi (nadam se) bilo vrlo sramota. Papir trpi sve, a ova taktika koju se uveo SNS a vecina je prihvatila, da se na svaki pomen njihovog imena odmah vrsi napad, je nesto sto je vec ruznu sliku o politicarima odvelo na potpuno novi nivo.

SVE SAMA ST*KA!

Pera Stršljen

pre 9 godina

Napad na nečiju ličnost je jedina odbrana koji SNS zna.

A kako bi bilo da odgovori konkretno na ono što se njihovim članovima spočituje. Do sada nisam čuo da su ikad ikome odgovorili, osim u smislu "A šta ste vi sve radili i šta radite?". Ako je Žika mamlaz, da li to znači da i Mika treba da bude još veći?

Strašno!!!!

matori

pre 9 godina

Svakim danom je sve jasnije da SNS postaje ono što je oduvek i bio - frakcija Radikala, u kojoj su koncentrisani najveći lažovi i najnesposobniji "kadrovi"!
Na svetlo dana polako se migolji i njihova profašistička orijentacija, koja u ideološkom smislu pomalo zaudara na staljinizam, ali u osnovi je provincijalna, polupismena mafijaška sekta, sa težištem delovanja na pljačkanju svega što je moguće.
Stalne neosnovane optužbe i prozivanja nekoga (bilo koga), samo su paravan, iza kojeg se nastoji sakriti vlastita crna prošlost, nesposobnost i podlost...

Bob

pre 9 godina

Sta je, Djilasa ste zaboravili? Zar ga do sada niste uhapsili zbog pljackaskog bus plusa? Zao mi vas je, kraj ce vam biti jako,bolan.

naprednjaci su opozicija sami sebi

pre 9 godina

pa dobro ako se Pajtic bori da ostane u svojoj fotelji a sta vi cinite nego isto ili cete se vratiti na stiropor-infuziju. Tesko se onome kome se radikalninaprednjaci nakace na ledja a to su cinili uvek iz te koze nisu izasli i imali su dve krajnosti preterano su hvalili Seselja, a druga ako pocnu da optuzuju konkretno sada Pajtica a na spisku su im bili i Djilas i Djindjic onda ponavljaju istu pricu bez ikakvih dokaza - dodju im kao neki dezurni krivci. Okrenite se vi naprednjaci poslu jer za to vas je narod birao a ne da svaki dan dajete neka objasnjenja i obavestenja, a u suprotnom ako je neko kriv onda se to resava pravnim putem a ne lazima i opankavanjima.

Djordje

pre 9 godina

Njegova vlast u Vojvodini je davno izgubila legitimitet a on to nikako da shvati.Zeli da premijersku fotelju sacuva po svaku cenu i u tom nastojanju je potpuno izgubio kompas.

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

Ovo saopštenje je pogodilo u srž problema Pajtića. U Vojvodini je toliko godina glavni i prvi čovek, a Vojvodina potonula da nema više gde da tone. Malo je licemerno da baš on govori o nečijim neuspesima ili pogrešnim potezima.

bananica

pre 9 godina

Stvar je u tome da demokrate više ne znaju gde udaraju, potpuno izgubljenog kompasa, napadaju bez kvalitetne argumentacije i to je jedino što su kao opozicija pokazali.

knedla

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

Zla barbika

pre 9 godina

Šta drugo i očekivati od Pajtića, nego samo prazne priče. Više od decenije je na čelu Pokrajinske vlade, i nažalost Vojvodina samo propada. Uništena je i opljačkana Razvojna banka Vojvodine, Fond za razvoj i pitanje je šta još. Mada, ne verujem da će još dugo biti držano u tajnosti, sve što je opljačkano i uništeno od stane DS izaće će u javnost pre ili kasnije. Zato me i ne čudi što DS ima jedva 6 % podrške gradjana Srbije.

frajla

pre 9 godina

Pazite nije on nesposoban čim je on uspeo da za 14 godina odradi sve te malverzacije nije on naivan ali samo u sopstvenu korist.

Sima00

pre 9 godina

Pajtic polako ali sigurno odlazi u proslosta kao I svi predsednici demokratske stranke. Oni su pokazali da su samo sposobni da rade u svoju korist I za svoje interese. Najvecu korist koju bi Pajtic mogao da ucini jeste da raspise izbore u Vojvodini i da se dostojanstveno povuce ukoliko ima obraza i dostojanstva u sebi

wwwwwwwwwww

pre 9 godina

protiv volje ogromne većine, sumnjam da bi pajtić i ds na izborima u vojvodini prešli cenzus, opet bi bilo gušenje ds od strane vlasti hahahah

rebeka perez

pre 9 godina

vrlo je sposoban pajtić,14 godina biti na vlasti je najviše u evropi, plus protiriti tolike milijarde i dobar deo prebaciti sebi i pajtašima u džep, ne može to nesposoban političar već vrlo vispren

big1

pre 9 godina

Sramota je da covek poput Pajtića još uvek na vlasti u Vojvodini.Kad se dobro zna kakvu je pustoš napravio tamo.Treba izbori da on sleti i da se ispita njegov rad.Da više on ne priča svašta što mu padne na pamet bez argumentacije.

cvrca

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratske vladavine.

gutaperka

pre 9 godina

Mislim da nikome nije jasna vladavina Demokratske stranke u Vojvodini, pogotovo danas, kad je legitimitet samo misaona imenica.

decko koji obecava

pre 9 godina

Vojvodina je u velikom problemu i nešto se mora preduzeti pod hitno, osim ako nećemo da severna Pokrajina potpuno potone. Do sada je služila kao riznica zlata pokrajiskoj vladi, i to je razlog zbog kojeg je nezadovoljstvo vojvođana toliko. Valjda onih 6%, osvojenih na izborima ove godine, nešto govore.

mayya

pre 9 godina

Pajtić više nema legitimitet i sve što čini u poslednje vreme, potezi su očajnika. Vojvodina je zaslužila da se oslobodi loše vlasti.

Cuca

pre 9 godina

Videli smo kakav je on bužet izglasao predhodnih godina....i dobro je da sada neće, pošto je muka narodu da više tone!! Svaka čast premijeru Vučiću što nije kao predhodnici, već misli i bori se za svoj narod!!

bokica22

pre 9 godina

Za ove članove koji ovako zdušno podržavaju Pajtića i njegove " reforme",da im kažem sledeće.
Za šta je Pajtić sposoban vidi se kroz njegov rad u Vojvodini.Sve što je radio ne vredi ničemu,jedino njegovom džepu je dobro.
Ovi što kukaju na evro najniži do sad i za to je zalužan Pajtić.I smanjenje plata i penzija je posledica "dobrog" rada Pajtića.
Mislite li vi malo svojom glavom ili vam služi za ukras.Pogledajte malo bolje stvari oko sebe pa će vam biti jasno zbog čega moraju reforme bolne da se sprovedu.Kad to sagledate i vidite suštinu,onda možete da kritikujete vlast.Do tada ćutite i ne pričajte o tome.Lepo VAS molim.

Vojvođanin

pre 9 godina

Vojvodina je opljačkana i razbijena devedesetih godina kada ste vi reciklirani radikali,zajedno sa SPS-om i JUL-om razvalili,ponizili,obesmislili sve i izazvali i iskoristili nepotrebne ratove za pljačku i bogaćenje!Sram vas bilo!Sve kasnije je bilo posledica,pa su i drugi koji su dolazili na vlast hteli da se omaste od onog što je još ostalo od Vojvodine!Još jednom,sram vas bilo!

kada porastem bicu lazljivi politicar

pre 9 godina

Ne znam za sta je Pajtic ali znam da je dinar od kada ste vi dosli na vlast izgubio 20% svoje vrednosti i time je obezvredjena dinarska stednja u bankama , da su plate i penzije smanjene i da se ne lazemo, zivimo prilicno losije i da smo regionalni lideri u lazima i kradjama a ono sto niko ne sme javno da kaze - SRBIJA JE NAJSIROMASNIJA ZEMLJA EVROPE !!!!!

sumorni

pre 9 godina

Uvek se veselim svakom novom saopštenju SNS.

Celoj porodici prirede odličnu zabavu i salve zdravog smeha.

I imaju triger na reč "Pajtić" to sam primetio, samo on ih probudi iz zimskog sna, i dovede do nervnog rastrojstva :D

Nastavite sa dobrim poslom drugari, i javljajte se što češće. Zajedno sa Vulinom, ako je moguće.

Damjan

pre 9 godina

Ako je lopov, zašto nije u zatvoru? Na konstruktivne kritike vladajuća stranka odgovara neosnovanim optužbama, što vraća sliku devedesetih.

krajnje je vreme!!!

pre 9 godina

Naprednjaci navikli na rezervisanog Djilasa, pa ce jos da mole da se vrati!!!

Pajticu, samo napred, svaki dan ih napadaj, ljudi su na granici zivaca, koliko god se ovi botovi trudili da sakriju, saljuci besmislene komentare!!!

Organizujte se, daj da spasimo bar ono sto se jos moze spasiti!!!

Bot u ostavci

pre 9 godina

"patetičnim jadikovkama"

Napadajte me, hajde, napadajte me! Ja sam najnapadanija osoba u Srbiji. Napadaju i mene i moju porodicu, i brata i ženu (jednu, drugu, treću, pravu, lažnu, bivšu, sadašnju, koju god..), ali meni nije teško da se žrtvujem. Nije mi teško da sam po kiši bez kišobrana, po snegu i mrazu bez kape, mogu ja još, ja sam fizički spremniji od većine specijalaca.

E tako izgleda patetična jadikovka. Je l' jasno? I reč više da nisam čuo.

U pravu ste

pre 9 godina

Kad brže odgovor.
A vi nekome da govorite o patetici.
Doveli ste nas do tacke usijanja. Ali nece mo mi vec vi da idete iz ove zemlje. Botovi mogu da lupaju minuse, ali zato SNS nama pravu sliku o svom birackom telu.

VECKA

pre 9 godina

Zaista sto ga ne uhapsite ako je to sve uradio! Ali, gde su vasi lopovi kojih imate preko 90% u SNS? Sve sto SNS prica o borbi protiv lopova je obrnuto, SNS su najceci prevaranti i pljackasi Srbije od velikog praska. Kako cete motkama biti najureni 100%!

seljak e

pre 9 godina

@ Ukucajte na Google SNS Alibunar,ima šta da se vidi...ko ga vodi... (gremlin, 13. decembar 2014 17:49)

Ma sta Alibunar. Pogledaj ko nam je na celu drzave. Pocevsi od predsednika, preko premijera do ministara i poslanika. Dno dna!

srem@c

pre 9 godina

Ma on da je kriv vi bi ga vec odavno strpali u bajbokanu, samo mi nije jasan ovaj narod koji veruje ovim nazadnjackim neznalicama i demagozima. Osvesti se narode dok ne bude kasno, misli na svoju decu i njihovu buducnost!!!

Pera Stršljen

pre 9 godina

Napad na nečiju ličnost je jedina odbrana koji SNS zna.

A kako bi bilo da odgovori konkretno na ono što se njihovim članovima spočituje. Do sada nisam čuo da su ikad ikome odgovorili, osim u smislu "A šta ste vi sve radili i šta radite?". Ako je Žika mamlaz, da li to znači da i Mika treba da bude još veći?

Strašno!!!!

Pancevac

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam ko pise ova saopstenja, i siguran sam da je to najstrozije cuvana tajna. U suprotnom kad bi se znalo, tu osobu bi (nadam se) bilo vrlo sramota. Papir trpi sve, a ova taktika koju se uveo SNS a vecina je prihvatila, da se na svaki pomen njihovog imena odmah vrsi napad, je nesto sto je vec ruznu sliku o politicarima odvelo na potpuno novi nivo.

SVE SAMA ST*KA!

FOKUSirani

pre 9 godina

Drastican pad dinara, poslednji put zabelezen devedesetih, najnizi standard gradjana, opet od devedesetih, smanjenje plata i penzija, svakodnevna poskupljenja, nestasice, struje, vode. Korupcija iz dana u dan raste, nezaposlenost takodje. Porast kriminala, ubistava i samoubistava. Narod krajnje depresivan. Vi prosto pucate od sposobnosti koliko vidim.

Zoran

pre 9 godina

Čim je panika velika, znači da je "gusto".
Srbija zaslužuje bolju opziciju od Pajtićevog DS-a.
Samo kukaju, a ništa ne rade.
Da li su neki novi smisleni zakon predložili u poslednjih godinu dana ?
Dobra opozicija - još bolja vlast i brži put u EU.

Djordje

pre 9 godina

Njegova vlast u Vojvodini je davno izgubila legitimitet a on to nikako da shvati.Zeli da premijersku fotelju sacuva po svaku cenu i u tom nastojanju je potpuno izgubio kompas.

wwwwwwwwwww

pre 9 godina

protiv volje ogromne većine, sumnjam da bi pajtić i ds na izborima u vojvodini prešli cenzus, opet bi bilo gušenje ds od strane vlasti hahahah

rebeka perez

pre 9 godina

vrlo je sposoban pajtić,14 godina biti na vlasti je najviše u evropi, plus protiriti tolike milijarde i dobar deo prebaciti sebi i pajtašima u džep, ne može to nesposoban političar već vrlo vispren

naprednjaci su opozicija sami sebi

pre 9 godina

pa dobro ako se Pajtic bori da ostane u svojoj fotelji a sta vi cinite nego isto ili cete se vratiti na stiropor-infuziju. Tesko se onome kome se radikalninaprednjaci nakace na ledja a to su cinili uvek iz te koze nisu izasli i imali su dve krajnosti preterano su hvalili Seselja, a druga ako pocnu da optuzuju konkretno sada Pajtica a na spisku su im bili i Djilas i Djindjic onda ponavljaju istu pricu bez ikakvih dokaza - dodju im kao neki dezurni krivci. Okrenite se vi naprednjaci poslu jer za to vas je narod birao a ne da svaki dan dajete neka objasnjenja i obavestenja, a u suprotnom ako je neko kriv onda se to resava pravnim putem a ne lazima i opankavanjima.

Bob

pre 9 godina

Sta je, Djilasa ste zaboravili? Zar ga do sada niste uhapsili zbog pljackaskog bus plusa? Zao mi vas je, kraj ce vam biti jako,bolan.

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

Ovo saopštenje je pogodilo u srž problema Pajtića. U Vojvodini je toliko godina glavni i prvi čovek, a Vojvodina potonula da nema više gde da tone. Malo je licemerno da baš on govori o nečijim neuspesima ili pogrešnim potezima.

bananica

pre 9 godina

Stvar je u tome da demokrate više ne znaju gde udaraju, potpuno izgubljenog kompasa, napadaju bez kvalitetne argumentacije i to je jedino što su kao opozicija pokazali.

knedla

pre 9 godina

Neću razumeti, nikad, zašto se ds ne usredsredi na konačnu realizaciju stavova sopstvene stranke, i iz kog razloga još nisu preboleli činjenicu da više nisu na vlasti i da je Vučić premijer.

Zla barbika

pre 9 godina

Šta drugo i očekivati od Pajtića, nego samo prazne priče. Više od decenije je na čelu Pokrajinske vlade, i nažalost Vojvodina samo propada. Uništena je i opljačkana Razvojna banka Vojvodine, Fond za razvoj i pitanje je šta još. Mada, ne verujem da će još dugo biti držano u tajnosti, sve što je opljačkano i uništeno od stane DS izaće će u javnost pre ili kasnije. Zato me i ne čudi što DS ima jedva 6 % podrške gradjana Srbije.

frajla

pre 9 godina

Pazite nije on nesposoban čim je on uspeo da za 14 godina odradi sve te malverzacije nije on naivan ali samo u sopstvenu korist.

Sima00

pre 9 godina

Pajtic polako ali sigurno odlazi u proslosta kao I svi predsednici demokratske stranke. Oni su pokazali da su samo sposobni da rade u svoju korist I za svoje interese. Najvecu korist koju bi Pajtic mogao da ucini jeste da raspise izbore u Vojvodini i da se dostojanstveno povuce ukoliko ima obraza i dostojanstva u sebi

matori

pre 9 godina

Svakim danom je sve jasnije da SNS postaje ono što je oduvek i bio - frakcija Radikala, u kojoj su koncentrisani najveći lažovi i najnesposobniji "kadrovi"!
Na svetlo dana polako se migolji i njihova profašistička orijentacija, koja u ideološkom smislu pomalo zaudara na staljinizam, ali u osnovi je provincijalna, polupismena mafijaška sekta, sa težištem delovanja na pljačkanju svega što je moguće.
Stalne neosnovane optužbe i prozivanja nekoga (bilo koga), samo su paravan, iza kojeg se nastoji sakriti vlastita crna prošlost, nesposobnost i podlost...

big1

pre 9 godina

Sramota je da covek poput Pajtića još uvek na vlasti u Vojvodini.Kad se dobro zna kakvu je pustoš napravio tamo.Treba izbori da on sleti i da se ispita njegov rad.Da više on ne priča svašta što mu padne na pamet bez argumentacije.

cvrca

pre 9 godina

Najvažnije je da smo kao država procvetali u kriminalnim privatizacijama, u nesrećnoj socijalnoj bedi, u katastrofalno opadajućem standardu i korupciji, u vreme demokratske vladavine.

gutaperka

pre 9 godina

Mislim da nikome nije jasna vladavina Demokratske stranke u Vojvodini, pogotovo danas, kad je legitimitet samo misaona imenica.

decko koji obecava

pre 9 godina

Vojvodina je u velikom problemu i nešto se mora preduzeti pod hitno, osim ako nećemo da severna Pokrajina potpuno potone. Do sada je služila kao riznica zlata pokrajiskoj vladi, i to je razlog zbog kojeg je nezadovoljstvo vojvođana toliko. Valjda onih 6%, osvojenih na izborima ove godine, nešto govore.

mayya

pre 9 godina

Pajtić više nema legitimitet i sve što čini u poslednje vreme, potezi su očajnika. Vojvodina je zaslužila da se oslobodi loše vlasti.

Cuca

pre 9 godina

Videli smo kakav je on bužet izglasao predhodnih godina....i dobro je da sada neće, pošto je muka narodu da više tone!! Svaka čast premijeru Vučiću što nije kao predhodnici, već misli i bori se za svoj narod!!

bokica22

pre 9 godina

Za ove članove koji ovako zdušno podržavaju Pajtića i njegove " reforme",da im kažem sledeće.
Za šta je Pajtić sposoban vidi se kroz njegov rad u Vojvodini.Sve što je radio ne vredi ničemu,jedino njegovom džepu je dobro.
Ovi što kukaju na evro najniži do sad i za to je zalužan Pajtić.I smanjenje plata i penzija je posledica "dobrog" rada Pajtića.
Mislite li vi malo svojom glavom ili vam služi za ukras.Pogledajte malo bolje stvari oko sebe pa će vam biti jasno zbog čega moraju reforme bolne da se sprovedu.Kad to sagledate i vidite suštinu,onda možete da kritikujete vlast.Do tada ćutite i ne pričajte o tome.Lepo VAS molim.