Subota, 13.12.2014.

12:32

Mišićave vs vitke noge: Šta vam se više dopada?

Izvor: Super žena

Mišiæave vs vitke noge: Šta vam se više dopada? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

profesor

pre 9 godina

Sta pise ovaj "Zamisli Anu Ivanovic ili cak Adrijanu Limu da igraju balet...Hahahaaa..."

Balerine od 180cm? Gde to? Pa svak ce tebi uputiti tvoje grohotno
'haha' jer to bi bilo isto kao da optuzujes balerinu od 150cm sto nije kosarkasica. Ili kao da se podsmevas kosarkasici sto nema izrazito misicave i kratke noge balerine. Komicni ti primeri. Nisi ti za forum, primiri.

Aleksandre nemoj da mi nasrces na lepojke

pre 9 godina

Procitah clanak pa ove gornje komentare...neverovatno....Aleksandre nije bitno cija je zadnja,bar na forumima nicija nije zadnja, nego imas li ijedan valjan argument il samo pisas niz vetar.

Jasno je komentatorima da organski ne podnosis visoke devojke sa lepim nogama. Ali smesno je brate da se kao neka dzangrizava baba svaki put okomis na sve koji nisu kao uzor koji im ti diktiras: kepec kim. pusti Odri da zena u miru pociva, ona je samo paravan. Budi jednom musko i priznaj svoje prave apetite. Jer garantujem da sa devojkama imas posla u musko-zenskom smislu prakticno samo preko pornica i kim u istim.

hm sta je ovo?

pre 9 godina

slobodno pisi nakon mene deset komentara.Al dobra riba neces postati ni da si poslednja zena na svetu.
(Aleksandar, 17. decembar 2014 14:47)

uuu ne znadoh da besni tinejdzeri pisu postove o sexy zenskim nogama u rubrici Superzena! Tesko je poverovat da je ovo gore napisla punoletna i uslovno receno normalna osoba//

Sasa

pre 9 godina

doticni aleksandar bas budno prati svaki vas komentar ;)

vrhunac bez premca je proglasiti gaborom one koje nikad u zivotu video nije ;)

a beznadeznost je kada se time i ponosi ;) nek' i daje udaraju po dva plusa..pa neredni dan jos po dva, ovaj "programer" sa drugog racunara)...;)

Aleksandar

pre 9 godina

Hahaahhaaaaa...Ova lujka jos ne odustaje i dalje se potpisuje raznim imenima i polovima.Hoce da njena bude zadnja.Evo neka ti bude zadnja..slobodno pisi nakon mene deset komentara.Al dobra riba neces postati ni da si poslednja zena na svetu.

kad kompleksi pomute um

pre 9 godina

Kakve veze ima pokojna Odri Hepbern sa postom o lepim sexy zenskim nogama?
Sudeci po broju minusa na sjajne komentare i pluseva za frustrirane i retardirane, sve je jasno kakvi kompleksasi prate danonocno ove postove. Posto nemaju stvarnog zivota jedini nacin da izlece frustracije je da postovima koji iznose proste cinjenice daju gomilu minusa. Jedino slepac to ne vidi.

24 casa

pre 9 godina

@ Marko

"Da ste toliko pozeljne sad bi se mazile sa momcima ili muzevima a ne pisale stotinu komentara. Da imate decka tj da ista valjate imale biste drugog preceg posla.Ovako vas niko nece pa pokusavate da se nametnete preko neta."
-Koliko ja vidim ima Sveukupno stotinak komentara sto znaci da su Sve komentare pisale devojke koje vredjate? A ti si vidovita prorocica pa znas tacno da visoke devojke zgodan momak nikad ni takao nije? Jel ti nekad palo na pamet da ove nebuloze govore jedino o tebi a ne o njima?
Devojke se namecu preko foruma? Onda se ti stoput vise nameces posto se stalno vracas cak i kad sam najavis da se nikad vise neces vratiti.

"Ja sam programer pa uvek mogu na net a vi takozvane sportistkinje kako objasnjavate svoje 24 casovno provodjenje na netu."
- Jesi ti licno kontaktirao/poznavao sve komentatore i uverio se direktno da su Sve one "takozvane sportistkinje"? I zasto druge optuzujes da provode 24casa na netu kada Upravo ti provodis ne samo 24c na forumu nego dezuras danima pisuci razne gadosti pod raznim imenima. Pa ti Sam proizvedes za tako malo vremena vise komentara nego svi zajedno. Normalni ljudi napisu post i idu dalje a ti prikovan za stolicu jadikujes i ponavljas iz posta u post "lude su,ludnica!". Stvarno dno dna.

I noge i stopala i sve ostalo

pre 9 godina

Uzasnuta sam kolicinom zlobe i netrpeljivosti, brojem predrasuda i stepenom nepismenosti. Prethodni komentatori su istakli mnostvo ortodoksnih gluposti muskih shovinista. Bravo! Ja cu prokomentarisati samo jednu u moru inih.
_____
Mala cipela lepsa uvek od camca.Uh kako volim ove male,krupne i visoke me ne privlace iako nisam nizak.
(dragan, 13. decembar 2014 18:42)
_____
Znaci sve visoke i krupne devojke automatski nose camce na nogama, dok niske devojke automatski nose male brojeve?! I sta sad, ja da bih zadovoljila tvoje predrasude i izbegla bicevanje na ovom forumu moram nositi tri broja vece cipele? Jer sa svojih 179 nosim broj 39. Znam toliko devojaka koje su puno nize od mene a nose 40, da ne pominjem skolsku drugaricu koja sa 171 nosi broj 41. Ima i gorih. Ali one naravno ne postoje, jer se prosto ne uklapaju u vasu crno-belu sliku o rvacicama i princezama.

Sta je s mozgom?

pre 9 godina

Nesrecni Marko odluci se vec jednom jel ides ili ne ides, triput najavljujes da ides ali se stalno vracas po zlu putu. Odluci se dal komentare pise samo jedna osoba kako tvrdis jdnog trenutka ili vise sportistinja koje bas niko nece kako tvrdis sledeceg trena... Ne moze i jedno i drugo. U prvom slucaju to je znak tvoje slabosti i uvredjene sujete, u drugom skolski primer logicke greske. Odluci se jel akcenat kod Odri Hepern na nedostatku oblina ili na oblinama koje obozavate a ona ih ipak nema u vasem smislu. Pa Odri je Upravo Prosecne visine i dao si jako los primer. Kazes Marko da je akcenat kod Odri na visini. Pa ona nije ni visoka ni niska. Samo je par posterki tvrdilo da su visoke zgodne a ti non-stop tvrdis da su visoke od 180 rugobe, nezgrapne, rvacice itd itd. Anu Kilibardu si lukavo zaobisao posto je devojka zgodna k'o avion i dakle Direktno Pobija tvoje teze o muskaracama, grmaljima, rugobama i rvacicama od 180. Zena je i visa od 180cm. I znaci Ana Ivanovic je rvacica, uz to nikakve grade? Pa ona je prelepa i svakako bolje gradje od Odri, ima zategnuto telo, tonus, top formu, odlicne noge (koje na zalost lepa Odri bas i nema) i da ne nabrajam. Znaci sami pobijate svoje sopstvene teze. Ali ste toliko glupi da to i ne primecujete. Kakvi dokoni, zaludni fanatici, ne mogu da verujem.

alo bre

pre 9 godina

Zar ovaj "Marko"ne rece da odlazi i da se ne vraca vise.Ali je odmah potom dotrcao opet na net jer ga to zlo koje u sebi nosi tera da i dalje bljuje vatru i mrznju po netu.Cist dokaz 1) nedoslednosti 2) neuroticnosti 3) zavisti 4) bahatosti 5) viska slobodnog vremena 6) manjka dostojanstva i 7) nepostojanja privatnog zivota.
Ne blamiraj se vise covece nego poslusaj dijagnozu i zapovest koje si sam sebi dao.Dakle: ne vracaj se vise jer ti je mozak kao zrno graska.A sigurno i tvoja muskost.

Ovo je rezultat kad pustite neostvarene na forum. Sta bi tek bilo da su na vlasti.

pre 9 godina

"Ja i Aleksandar imamo pluseve srazmerno nasem broju"

alal vera... cim izadje novi post ova dva degena udare sebi i ovom drugom plus a onima koji imaju suprotno misljenje sa gustom minus. tako i dolazimo do gore citiranog genijalnog zakljucka. ne mogu ni da vam se smejem, zalim vas duboko... vi ste jako jako neostvareni i neispunjeni likovi... svaka vasa rec otkriva gorcinu, potisnuti bes i duboke frustracije. bas tuzno. vasa paranoja dotle ide da verbalno zlostavljate sve koji se razlikuju od vas i da im paranoicno pripisujete bedni zivot koji VI SAMI vodite. ali naravno, svako polazi od sebe.

Marko

pre 9 godina

Ahahaaaa...moram jos ovo pa stvarno odoh...Toliko komentara od navodno razlicitih osoba a broj pluseva jedan ili dva na vasih zadnjih par komentara....Ja i Aleksandar imamo pluseve srazmerno nasem broju, posto je ovo stara vest niko to i ne cita osim nas nekoliko..E da je samo visina vas problem...
Ma kako da ne ...svi se grabe oko vas od 180.Kako to da je onda vecina vas sama i tesko vam je da nadjete decka?Kako to da tako" lepe zgodne i pozeljne "imate ovoliko slobodnog vremena da po celi dan komentarisete, i to pod razlicitim imenima i polovima? Da ste toliko pozeljne sad bi se mazile sa momcima ili muzevima a ne pisale stotinu komentara.Ja sam programer pa uvek mogu na net a vi takozvane sportistkinje kako objasnjavate svoje 24 casovno provodjenje na netu.Da imate decka tj da ista valjate imale biste drugog preceg posla.Ovako vas niko nece pa pokusavate da se nametnete preko neta.

evo ga novi Apolon...

pre 9 godina

Glasam za obe!

Nego bice da je u pitanju neki vanserijski sklop muzevnosti, zgodnoce i izuzetne lepote kod ovog Aleksandra. Pa za njega su i "andjeli" ruglo, Zizel je em jadna mrsava em bez sminke veoma ruzna, Alessandra Ambrosio isto tako, em mrsava em bez sminke veoma ruzna... Adriana Lima je i bez ijedne operacije ipak plasticna a sa teniserkom Sarapovom moze samo da se RVA hehe. Jadnica sta ce kad je eto ogromna.
Nego hajde ti Aleksandre svoje slike na videlo pa da se malkice pogledaju tvoji fizicki atributi sto stoje iza tog ekrana kad vec toliko pljujes. Intelektualni i duhovni su vec jasni iz tvojih postova..

selo moje lepse od Pariza posto Pariz nikad ni vid'o nisam

pre 9 godina

Odakle ovim niskim zenama i samozvanim visokim muskarcima to da je cura od 180cm osudjena na propast kod muskaraca, da je za zaljenje, da ce ostati bez momka i da na stikle ni pomislit' ne sme? U kom paralelnom svetu vi zivite? I u kom selu stoji ukleseno u kamenu da momak mora po svaku cenu biti visi, i to bar 10-15cm od devojke? Gde je to pozeljno da kao sto tvrdi ona zena musko biti po' metra vise od zene? Koji cirkus. Vi koji pisete ovo ste zesci kompleksasi.
Proputovao sam ceo svet, u mnogim zemljama od detinjstva i ziveo a posle i radio, ali ovakve kompleksase jos nisam sreo. Normalnom neiskompleksiranom muskarcu nikad nece zasmetati lepo zensko od 180cm, nego ce se grabiti za nju, i znam dosta muskaraca koji su priblizne visine ili nizi od svojih partnerki pa sta? Ciji to uvredjeni ego diktira da odbijem devojke tipa Ane Ivanovic ili Marije Kilibarde samo zato sto imam 186cm? Jel treba skratiti noge Nicole Kidman samo zato da bi bila niza od svoja dva muza? Kakvi kompleksi covece...

Marko

pre 9 godina

Aleksandre, brate pusti vise, vidis da su lude i ocigledno veoma sujetne cim ne mogu da podnesu istinu . A i potpisuju se raznim imenima kako bi ubedile druge kako su pozeljne .Strasno kako bolesnih osoba ima. To je za zaljenje.

Aleksandar

pre 9 godina

Sve ove zenske nadobudne komentare pisu jedna ili dve zenske osobe,od kojih je sigurno jedna od njih Milica, posto je vec objasnila da ima 180 i da se bavi sportom,pa kao takva njoj su naravno ideal lepote bedevije od sportistkinja.Cuj Ana Ivanovic, Sarapova i slicne.Ko muskarci su nemaju ni kuk ni struk ,sve im ravno.Ajde imaju lepu glavu ali telo???Uzas!
A pro po Odri ,nju sam stavio kao nekoga ko nije visok ali je zenstven iako nema obline za razliku od "andjela" koje iako imaju dobre noge nemaju ni upola zenstvenosti i damskog u sebi.Zamisli Anu Ivanovic ili cak Adrijanu Limu da igraju balet...Hahahaaa...A Sofija Loren odise prefinjenoscu koju ti propisujes Andjelima i sportistkinjama,mislim to dovoljno govori o tvom nivou.Nije lepota duzina nogu vec i stav,pogled, prirodnost. A vecina koje si ti nabrojala deluju vestacki a neke i ogromno i nezenstveno(sporistkinje).
A Odri sam naveo kao primer nekoga ko nema neke obline ali je zenstvena do bola.I svi moji drugari smatraju Odri jednom od najlepsih zena sveta.Iako svi vole obline znaju dobro da uoce lepotu i zenstvenost. Ali moram da napisem da mi je Kim .K iako ima,viska kg mnogo zenstvenija od Ane Ivanovic, Sarapove, Zizel.Zenstvenost ili imas ili nemas,ne mora uvek imati veze sa oblinama, a narocito nema veze samo sa dugackim nogama.
Ja ovim zavrsavam jer nemam nameru da se vise objasnjavam sa iskompleksiranom sportistkinjom od preko 180. Idi se rvi tamo sa nekim a raspave o lepoti ostavi drugima.

Marko

pre 9 godina

Vi kazete da je Aleksandar protivrecan a u stvari ste vi protuvrecni.Jer prvo ste izjavili da samo visoke zene mogu biti zgodne i da im neka niza ne moze izgledati bolje od vise a on vam je dao primer Odri koja je niza od svih tih vasih " lepotica i zgodnica" a opet izgleda lepse i zenstevnije od njih.Znaci dat je akcenat na visini a ne oblinama.A vi ste napisali da niza zena ne moze biti zgodnija i prefinjenija od vise.On vam je dokazao da moze.Vi ste izgubili, povucite se dostojantveno , sa terena.Odoh i ne vracam se.Ovo je ludilo!

aj ponovo Aleksandre sve do 2015

pre 9 godina

Ovaj Aleksandar se bas upinje da pod raznim imenima i polovima nametne *svoje* misljenje kao realno. Kao *objektivno*. I smara svojim postovima. Ocito za tebe sve sto se ne slaze sa *tvojim* misljenjem je kako kazes "vrhunac ili egoisticnosti ili gluposti." Izgleda imas jako puno slobodnog vremena i jako ogroman ego. Taj ogroman ego lecis ovde kao da su ti *iskljucivo* visoke ribe krive sto tebi fale cm. Vidis li sebe? I da li ti vidis da sam sebe pobijas? navodis primere koji upravo opovrgavaju teze koje zastupas /ili koje brane ovi pobrojani likovi u prethodnom postu/! Audrey Hepurn *nije* pojam stila zbog svojih 169 tj. sto nije visoka, niti ima velike sise i dupe sto neki ovde uporno *izjednacavaju* sa zenstvenim. Ona zenstvenoscu zraci iz svake pore a to veze blage nema sa tim vasim jel ravna ili obla, zenstvenost je puno vise. Ironicno, svi ovi likovi koje ti branis bi vristali od smeha na tvoj primer jer je Audrey po njihovim standardima motkasta, ravna, neobla i nezenstvena. A Sofija Loren za mnoge nije bila "prelepa", ni po opseprihvacenom standardima lepote jer su joj zamerali predugacak nos, prevelika usta -kao sto su se rugali Hanki Paldum kod nas, pa sto je cicciona (seljacke gradje), pa sto ima rupicu na bradi i jos puno toga. Ali ona je dokazala da skup mana cini neku novu celinu koja pleni.
Uzgred, kaze se rvEm a ne rvAm.
Ne bih zaista da da dalje komentarisem tvoja naklapanja uvredjenog ega, imam pametnija posla.

Aleksandar

pre 9 godina

Meni je zbilja smesno i pomalo jadno to sto se jedna ista osoba potpisuje razlicitim imenima i polovima.
Ja sam dobro procitao komentare i svaki komentar koji ste pomenuli je bio odgovor na vase samodopadljive i ego komentare , svaki od tih komentara je bio napisan u licno ime kao licni ukus.. i svaki je napisao da ima lepih i zgodih zena bilo koje visine....za razliku od komentara visokih devojaka koji su isticali kako nikad niza zena ne moze biti zgodnija od vise,i to ne kao licni ukus vec ste pretendovali na neku oste vazeci ideal lepote...A sve u vezi ideala lepote sam vam objasnio u prethodnom komentaru.
A ukusi se i te kako razlikuju. Sve te visoke zene koje ste pomenuli kao ideal lepote za moj ukus nisu nista narocito.Da ste pomenuli na primer jednu Sofiju Loren (visoka a prelepa i jako zgodna),pa da vas razumem.Svi ti Viktorijini andjeli naspram jedne Sofije Loren izgledaju smesno i nekako plasticno.Ili naspram jedne Monike Beluci koja je prelepa. Mozda je Blake po mom ukusu jer je dosta prirodna, a Zizel je em mrsava em bez sminke veoma ruzna, ona je samo atraktivna.Ambrozio takodje,kao i Lima deluje plasticno.Sarapova samo ako cu da se rvam sa njoj,ogromna je.
Kazete da ni jedna niza ne moze delovati damski i aktraktivno kao visoka. E sad cu da vas demantovati. Jedna Odri Hepbern sa svojih 169 je izmislila pojam dame za sve te vase Viktorija andjele. Alisa Milano sa 160 ili Penelope Kruz sa oko 167 bi pre vecini momaka izmamile pogled pre nego vasi "andjeli".

Nesa

pre 9 godina

IGOR: Samo se ti tesi! Videli smo dobro na ovogodisnjem izboru za mis Srbije koliko su nam zaista lepe i zgodne te od 175-183. Sve motkaste a ruzne.A ova sto je pobedila, ni z od zenstvenosti.Jos ima neke cudne i nezenstvene izraze lica.Saznao sam da se bavi profesionalno kosarkom ili rukometom pa valjda otuda ti nezenstveni tikovi. Ko razbijacica a ne zena.

DRAGAN: 180cm? Znaci razbijacica! Licno, ne svidjaju mi se ni fizicki ni psihicki devojke koje se bave tim sportovima jer nisu nimalo nezne i zenstvene. SVE zene koje znam a koje se profi bave tim sportovima imaju veoma grub i nezenstven pristup , vole da psuju, muskarace su.

Deki pocinje lepom frazom da svako ima svoj ukus ali onda sam sebe pobija jer tvrdi da su zenstvene ipak samo niske (poneki izuzetak). Visoke uglavnom nemaju obline po njegovom ukusu one su nezenstvene i jedino mogu "prikriti svoje Nedostatke". "Nize cure uglavnom imaju BOLJE grudi i guzu od visokih devojaka.Imao sam cak jednu od 158 bila je bomba, mnogo zgodnija od vecine od 175"

JANKO je odusevljen: "@ deki
Car si majke mi. Visoke umisljaju da su neke ribe samo zato jer su visine od 175-180 i imaju te famozne dugacke noge koje realno nikad ne mogu zaseniti dobre grudi i dupe bar vecini muskaraca i koje svakodnevno vredjaju devojke koje su nizeg rasta.Nazivaju ih metari i zilet, kratkonoge, skracene. Pitam se da li ispod sve te svoje arogancije ustvari kriju zavist prema nizim devojkama."

*
I opet su vam krive visoke devojke?

aleksandar

pre 9 godina

@J.Bond 007
Izgeda moram malo plasticnije da objasnim ,posto vi tako uporno pokusavate da ubedite ostale u FIZICKU NADMOC tj zgodnocu visokih devojaka naspram onih srednjeg ili nizeg rasta bez ikakvog postovanja tudjeg ukusa. Standardi lepoti su se menjali tokom vekova,ono sto se nekad smatralo lepim to vise nije, kao i to sto se danas smatra idealnom lepote verovatno nece biti za sto dvesta godina.A i to sto se danas smatra idealom lepote u principu ne mora da bude a i nije ukus ni polovine stanovnika sveta.A jasno je i,ko postavlja standarde lepote i mode-najcesce gejevi kojima je idel zenskog tela ustvari musko telo bez oblina.Ne znam da li znate ali skoro je Andrej Pejic ,tada jos muskarac, bio proglasen za najlepsi zenski model..Muskarac proglasen za naj zenski model ???Neverovatno!
A sad plastican primer vaseg ponasanje.Zamislite kada bi sad ja izjavio i pokuso sve vas da ubedim kako su zelene krupne oci najlepse na svetu i kako sve ostale boje i oblici ociju ne mogu da se mere sa kruonim zelenim.I kako su osobe sa krupnim zelenim ocima najlepse.Zar ne mislite da bi to bili veom glupavo?Znaci ne uzimajuci u obzir ni to kakav je izraz tih ociju, ni kako se uklapaju u celo lice,,kako zrace,kakvu toplinu imaju.Glupavo? E tako se i vi ponasate kada pokusavate druge ubediti u to da su visoke devojke najzgodnije i da ni jedna niza ma koliko bila zgodna ne moze da pridje onoj visokoj samo zato sto je niza.Za mene je to vrhunac ili egoisticnosti ili gluposti.

psiholog

pre 9 godina

Tema je bila lepota i tipovi zenskih nogu kao znak zenstvenosti. A neki muskarci su to videli kao poligon za omalovazavanje istih jer noge po njima ni primirisati ne mogu grudima i pozadini. A to je naravno danasnji trend da se zensko telo svodi iskljucivo na 2 pomenute dimenzije: grudi a potom guzu. Otuda mnoge nase cure danas misle da je dovoljno imati velike (ili jos bolje ogromne dojke) ili staviti silikone i da su time automatski postale zgodne. Mogu imati balvane ili sviralice od nogu, bez listova i gomilu celulita na guzi, mogu biti bez kukova i nikakvog struka, groznog omera struka i kukova tj. vrecaste gradje, da vode nezdrav zivot i da ne vezbaju, ali dok je naduvanih silikona nemoj da brines brate. U takvoj prici ne cudi sto govoriti o lepim nogama odmah iritira mase. Neki komentatori misle da je nuzno lepo ono sto njih sexualno uzbudjuje pa posto ih pale velike grudi i niske osobe, onda tvrde da upravo to i jeste pojam zenstvenosti. Da, neke ljude pale niske, pozamasne i gojaznije devojke, no to ne znaci da su takve zene i objektivno zgodne. Lepe, izvajane noge uvek deluju graciozno, za razliku od ispalih grudi i dupeta koji deluju vulgarno ali gledajuci ko sve danas skace na binama, po medijima i na TV-u, nije ni cudo sto sada vlada upravo Kim Kardasijan.

Ena

pre 9 godina

Imam 178cm i stvarno vise volim da vidim visoku i atraktivnu devojku, ali nemam nista protiv niskih niti mogu nesto lose da kazem. Ono sto se pokazalo iz mog iskustva je da ONE imaju komplekse (i to one opsedajuce) i da im je najveci argument MORA DA NOSE BROJ 42. Ne, nosim 41, kao Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Marija Sarapova, Ana Ivanovic itd (Lima, Blake, Doutzen i ostale su 40) i smatram za sebe da imam lepa i negovana stopala, proporcionalna mojoj visini, jer bih izgledala smesno da nosim 38 npr. Ja sam svoju visinu do sada uvek videla kao prednost i ne bih zelela da sam mm niza. Na kraju krajeva, bitno je kako se ti osecas u svojoj kozi, a ne sta ce drugi reci, jer je logicno da su ukusi razliciti. :)
@Bond 007 Savrseno si objasnio, nista ne bih dodala.

007 J. Bond 196cm

pre 9 godina

Ne kapiram sto ovako udruzeno lincujete visoke devojke. Pa valjda je svakom jasno da je visina prednost jer da nije, manekeni bi bili niski a ne visoki i devojke bi trcale za niskim a ne visokim tipovima. Vi uporno pokusavate nemoguce - da dokazete kako su satro zenstvenije niske devojke, bas zato sto nisu kao konjaste a bar u nasoj zemlji vecina visokih devojaka -cisto statisticki - je i vitka sto je dupli plus. Ali ovoliki broj minusa za sve komentare koji nisu linc visokih devojaka pokazuje samo vas Napoleonov kompleks a to je istorijski jedan od najneprijatnijih i najrazornijih kompleksa. Naravno da visina ne podrazumeva automatski lepotu ali nedostatak iste udruzen sa nedostatkom lepote je tek .. Hvala Bogu da vise volim da je pored mene visoka vita jela nego palcica kojoj trebaju merdevine od stikli po 15cm da bi joj noge na nesto licile. Ajd sad lupajte mi minuse, vidim da je to nekima vid terapije. Posto naravno Adriana Lima, Zizel Bundsen, Kristi Tarlington, Linda Evangelista, Blejk Lajvli i legioni drugih visokih zena po vama nisu zenstvene jer bi mogle biti kosarkasice i odbojkasice a to znaci nezgrapne i bahate. Jao kuda vode kompleksi :o A Aleksandru sto na kraju komentarise s visine, zapitaj se koliki je tvoj EGO jer tvoj post sve govori ;) Isto vazi i za gomilu minusa koje lupate samo zato sto citate ono sto UOPSTE ne pise CAK I KADA VAM DEVOJKE PONOVE STA SU NAPISALE. E tek to vas razbesni pa samo udarate minuse a tvrdite da to cine one visoke. Nije licemerno?

Aleksandar

pre 9 godina

Ja sam iscitao sve komentare i moram priznati da sam sokiran.Pre svega komentarima visokih devojaka i njihovim lupanjem minusa na bilo koji komentar koji nije jasno i konkretno naglasio da su SAMO visoke devojke lepe. Vecina muskih komentara je istakla stav da sve zene mogu biti zgodne i lepe bez obzira na visinu. Ne razumem minuse na takve komentare. A te minuse su dale visoke devojke koje izgleda zele da samo one visoke mogu biti zgodne i nece da prihvate da svako ima svoj ukus. Stanko je u svom komentaru to dobro objasnio.Drugi muski komentatori su napisali da ima i zgodnih i visokih i srednje rasta i nizih devojaka iako ipak daju prednost nizim jer im deluju zenstvenije. I opet,bez obzira sto nisu nikog vredjali opet minusi istih visokih devojaka.Jos kad krenu sa malovazavanjem komentatora kojima se vise svidjaju nize devojke i kazu kako ti muskarci vole nize jer imaju komplekse.Prosto ne mogu da verujem da ima takvih ...mozgova. Ne razumem tu kolicinu nenormalnog EGA. Mene bi licno bilo sramota da sam na vasem mestu .Vi bi se izgleda potukli sa bilo kojom osobom koja misli da je tamo neka sredjeg rasta zgodnija od vas. Stvarno ,kakov ego!

svasta ce covek ovde cuti...

pre 9 godina

Jano bre, ti ili ne citas uopste ili ne shvatas ono sto procitas na srpskom... poredjenje je bilo izmedju Kajli Minog koja ima 152cm i njega od 202cm a ne sa 168cm koliko ima zena od pomenutog... kao sto je najjasnije navedeno ali avaj...

polako ljudi

pre 9 godina

" @ Lola
Vidi zvanicne podatke na vikipediji.Srbi Hrvati, Crnogorci i Svedjani su najvisi muskarci u svetu sa oko 180 prosecnom visinom .Muskarci u SAD u su u proseku 176.U mnogim evropskim zemljama prosek za muskarce je oko 173.A prosek za nase zene je oko 167 i to je porastao zadnjih godina ranije je bio 164.
I sto tebe briga sto njen decko voli nize cure njegova stvar.Jel imas kakve stete ili koristi od toga?Bolje gledaj sebe nego sto pametujes.
(Ivana, 14. decembar 2014 18:23)"

@ Ivana
Zasto tako ogorceno Ivana? Pises "i sto tebe briga..." "jel ti imas kakve stete ili koristi"... "Bolje gledaj sebe nego sto pametujes"... Upravo ti radis ono za sta Lolu kritikujes, ona je navela kako stoje stvari i pomenula svoju visinu a ti osula. Vidim da se "obrazujes" preko vikipedije ali cak ni ona ne navodi taj prosek od 173cm za muskarce... i naravno da prosek visine raste, upravo to i govori Lola, kao i da nisu svi regioni jednaki. Govoris "Srbi" a naravno nije isto dal je neko Hercegovac, Krajisnik, Crnogorac ili je Vojvodjanin, Makedonac. Muski prosek za Dinarce je 185.6cm a 171 za zene. Cak i svetski prosek za muskarce je nekoliko cm visi od 173cm... naravno nije tacno ni da su jedino Jugovici i Svedjani "sa oko 180cm visine". Oko 180cm imaju i Danci i Finci i Nemci i Litvanci... a Holandjani, i Norvezani i Danci naravno imaju vise od 180cm... da ne pominjemo i neke ostale van Evrope ili npr i neke Afrike oblasti... Manje napadanja Ivana a malo vise cinjenica...

jana

pre 9 godina

@ svasta ce ovde...
Ako je ona od 168 na donjoj zenskoj granici sta sam onda ja od 157 ? Ja ne postojim jel?Srami se i potpisuj svojim imenom ne menjaj nadimke jasno se vidi da je ista osoba pisala oba komentara.

svasta ce covek ovde cuti...

pre 9 godina

@ 1+1.. "To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu). (Lola, 14. decembar 2014 16:45)

Da li stvarno ne vidis da si sama sebi dala dijagnozu? Pljujes sve ljude nize od sebe, povezujes visinu sa lepotom - nidje veze, da ti kazem, pljujes muskarce kojima se ne dopadas, i na kraju lepo sebi das etiketu kiju si namenila drugima. Kao sto je vise njih ponovilo: dzaba ti sve, i noge i si.. i dupe ako si kreten i smor.
(1+ 1=2, 14. decembar 2014 18:06)

Au 1+1=2, dal si ti uopste procitao devojkin post? s obzirom na tvoj komentar dovodi se u pitanje ne samo tvoja visina, nego i tvoja inteligencija... ona kulturno i argumentovano jedno a ti frustrirano nesto sasvim drugo sto dolazi iskljucivo iz tvoje glave. Devojka ne pljuje na sve i svakog ako kaze da ima lepu visinu, to samo otkriva tvoje frustracije... kao sto i minuse udaraju frustrirani koji se slazu sa tobom... drugo towering je bilo u smislu nedostatka estetike u paru kod kojih je jedno visoko kao toranj u odnosu na drugo koje je na samoj donjoj granici zenske visine. A ne u smmislu u kome si ti to u svojoj glavi iskonstruisao da se radi o bukvalnom 'nadvisivanju' i time 'nadmoci'. Zaista tuzno kad velika frustracija i zavist idu pod ruku sa niskom inteligencijom - produkt je 1+1. A sad se vrati i komentarisi kako si visok 2m ali eto i tebi se dopadaju devojke od metar ipo jer je to izuzetno sexy... jos samo da ti poverujem...

1+ 1=2

pre 9 godina

To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu). (Lola, 14. decembar 2014 16:45)

Da li stvarno ne vidis da si sama sebi dala dijagnozu? Pljujes sve ljude nize od sebe, povezujes visinu sa lepotom - nidje veze, da ti kazem, pljujes muskarce kojima se ne dopadas, i na kraju lepo sebi das etiketu kiju si namenila drugima. Kao sto je vise njih ponovilo: dzaba ti sve, i noge i si.. i dupe ako si kreten i smor.

Ivana

pre 9 godina

@ Lola
Vidi zvanicne podatke na vikipediji.Srbi Hrvati, Crnogorci i Svedjani su najvisi muskarci u svetu sa oko 180 prosecnom visinom .Muskarci u SAD u su u proseku 176.U mnogim evropskim zemljama prosek za muskarce je oko 173.A prosek za nase zene je oko 167 i to je porastao zadnjih godina ranije je bio 164.
I sto tebe briga sto njen decko voli nize cure njegova stvar.Jel imas kakve stete ili koristi od toga?Bolje gledaj sebe nego sto pametujes.

Lana

pre 9 godina

@Dragan Necu da se mesam u pitanje visine, ali za ovo drugo si lupio ko niko. Sve zene koje se profesionalno bave kosarkom i odbojkom itd su muskarace i psuju??? Cujes li ti sebe covece???

Lola

pre 9 godina

@ Maja "U stvarnom životu, prosečan muškarac je visok 175cm, prosečna žena 165cm, a moja drugarica od 180cm ne može da nađe dečka jer je previsoka. Na štikle ne sme ni da pomisli. Moj suprug je 2.02, ja 168cm i dođem najviša od njegovih devojaka, on bi najradije Kajli Minog da može da bira..."
(Maja, 14. decembar 2014 08:05)

Draga Majo, u kom gradu (ili podrucju) zivis, bilo bi interesantno cuti. Znas kako, sve zavisi gdje zivis... muski prosjek od 175cm je danas rijetka pojava, danasnje generacije su sve vise i ljepse i to je normalno :) Realno malo je sredina gdje je 175cm muski prosjek (vecinom se to smatra zaista niskim a ne prosjecnim). Sa svojih 178 i skladnom gradjom nikad mi nije bio problem imati decka (sticajem okolnosti imali su od 183-199) a nista nemam protiv lijepog visokog para iste visine posto visoko zenstveno zensko ne mora da se potpomaze visokim stiklama/stulama, jer ona vec ima ono sto stikle pokusavaju nadomjestiti ;)
Reklo bi se da je tvoj muz prilicno osobenog ukusa ako si ti sa 168 bas najvisa od svih njegovih devojaka i sto bi on sa svojih preko 2m najvise volio Kajli Minog koja ima svega metar ipo (razlika znaci od citavog pola metra). To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu).

Jovana

pre 9 godina

@ Milica
A jos kada neki iz tog vaseg ogranicenog izbora pre odaberu neku nizu od vas visokih, to ume da izazove i odredjenu dozu ljubomore pa i besa sa vase stane.Znam to jer sam to vec iskusila od svoje bivse najbolje drugarice jer se ispostavilo da joj je jako smetalo to sto meni od 167 a ne njoj prilaze oni visoki momci za koje je ona mislila da su za nju rezervisani.Toliko joj je to krivo ali kao i ti nikad pred drugima nece to priznati i uvek ce svojih 180 uzimati kao neki specijalan kvalitet.
Inace mislim da ima lepih i zgodnih devojaka i od 155 i od 165 i od 175 i od 185cm.Lepota i zgodnost nemaju ni malo veze sa visinom.

Dragan

pre 9 godina

@ Milica
Znaci razbijacica?180 i sport,kladim se da je kosarka rukomet ili odbojka u pitanju.Licno, ne svidjaju mi se ni fizicki ni psihicki devojke koje se bave tim sportovima jer nisu ni malo nezne i zenstvene.Za zene i njihov izgled dobri su sportovi poput klizanja , plesa, gimnastike,baleta, joge, aikida , koji zaista mogu uticati na zategnutost tela a da opet budu zenstvene ali rukomet kosarka itd koji su vise muski i grubi nikako.Jos sve zene koje znam a koje se profi bave tim sportovima imaju veoma grub i nezenstven pristup , vole da psuju , muskarace su.

Milica

pre 9 godina

@Ana Ja nisam napisala da se okrecem za lepim, vec visokim, zgodnim i lepo obucenim devojkama, ne nuzno lepim, vec atraktivnim. A to za decka se slazem sa tvojom sestrom, izbor je ogranicen.

Milica

pre 9 godina

@Janko Prvo, svako ima pravo na svoj ukus. Drugo, ne znam sa kim si se dopisivao, nisam luda da vracam 70 komemtara unazad da trazim tvoj prethodni i kome si odgovarao i pisao, moji je medju poslednjim. I trece, to samo u Srbiji kad ne gotivis nesto odmah si ljubomoran i iskompleksiran, jer ne daj Boze da kazes svoje misljenje koje ne moze uvek da bude pozitivno. Ma neeee, ljubomorna sam, e. Smesno.

Ana

pre 9 godina

@ Milice
Pa logicno je da ces biti primecenija od nizih cura jer si prosto veca ali to ne mora biti u pozitivnom kontekstu.Mozda ces bas suprotno nekima izgledati nezenstveno pored tih nizih.Ne okrecu se ljudi samo za lepim.
Meni je cesto zao toliko visokih devojaka kao sto si ti jer imate veoma ogranicen izbor muskaraca.Kako kaze moja sestra od strica koja je 181 , propustila je puno divnih momaka samo zato sto nisu visoki bar 186 cm .Cesto joj je jedini i ujedno glavni kriterujuma visina pa tek ostalo , za razliku od nizih cura kojima visina muskrca nije mnogo bitna te mogu vise gledati unutrasnje kvalitete muskrca.Nadam se da sad neces izjaviti kako su samo muskarci oko 190 muskarci i kako su samo visoki muskarci muskarci i pametni ,jedini koji vrede.

.

Janko

pre 9 godina

@Milica
U pravu sam ja bio u prethodnom mom komentaru.Nacin na koji pises i nastojis da objasnis kako su sve nize zene nikakve i kako ih ne primecujes jer si ti kao visoka i zgodna dovoljno govori o tvojoj iskompleksiranosti i tome da osim visine nemas nista drugo da ponudis pa si je se uhvatila ko pijan plota jer mislis da je to neki poseban kvalitet.I jos se zalite kako vas nize zene vredjaju a u svakom komentaru vas visokih devojaka se nadje po koja uvreda nizih.I o kakvim ti to kompleksima muskaraca govoris?Ja sam preko 185 i sta sad kao imam kompleks samo zato sto mi se svidjaju nize devojke vise nego visoke devojke.Ako ti je tako lakse po ego da mislim ti to misli.Ali to je daleko od istine.

Maki

pre 9 godina

@A tebi je parametar izbor za miss Srbije koji je namestena smesna manifedtacija. Ja sam za visoke, uvek. Naravno, ako ima psihicki sve sto je potrebno.

Milica

pre 9 godina

Obozavam svojih 180, nikad ih ne bih menjala za manje, pogotovo jer mi je omogucila profesionalno bavljenje sportom uz koji odrzavam liniju i nista na sebi ne bih menjala, svega imam. Ja, iskreno, te niske ne primecujem, prodju ispod mog vidika, sto bi se reklo. Mislim, realno, kad setam Knezom one mi se spoje u masu, a kad je neka visoka, zgodna i lepo obucena okrenem se svaki put, lepo je za videti. No, muskarci su nam sve nizi, sto se pokazalo kao kompleks broj 1 (ne "ona" duzina, vec visina). Anyway, svako ima svoj ukus, moji je da devojka ispod 173-4 ne moze da bude zgodna.

hulk

pre 9 godina

Ako je sve kako treba na zeni i muskarcu, onda je plus ako je zena visoka oko 175, a muskarac oko 185. Poenta je skladna gradja, a visina je plus. I promasili ste misicave noge. Kada pomislim na dobre misicave noge, na pamet mi padne Naomi Kembel i Rada Manojlovic, a ne butkice od Bijonse.

lelee

pre 9 godina

E, smarate stvarno. Pre neki dan muskarci se u komentarima raspravljaju da li je bolji obrezan ili neobrezan, a sada se zene raspravljaju kako riba od 169 moze da bude riba kad je ustvari patuljak i njima su namenjene stikle od 12-15cm, a sa druge strane, kako moze zena od 180 da bude zenstvena kada je sva visoka nezgrapna i ima nozurdu broj 42.

Pomirite se vec jednom sa svojom visinom, niko je nije birao i svi smo rodjeni toliki koliki smo. Zena moze biti ribetina i sa 160 i sa 185, poznajem takve dve i ova prva je iskompleksirana zato sto je mala a ova druga zato sto je velika. Takodje poznajem muskarce koji vole visoke manekenke, niske bombasticne, ali i niske debele i visoke debele.

Toliko milijardi ljudi na ovom svetu i svako moze sebi da nadje partnera po ukusu. I obrezanog/neobrezanog i nisku/visoku.

Ksenija

pre 9 godina

Ja sam zena od 160 i nikada nisam smatrala da je to neka prepreka ili nedostatak. Zato me sad ovde cude mnogobrojni komentari. Nisam u toku zivota stekla utisak da bilo kom muskarcu smeta moja visina. Muz mi je 185, a imala sam i vise momke a i dosta nize. Ne razumem ova prepucavanja i omalovazavanja. Lepa i privlacna zena je to bez obzira na visinu ili proporcije. To je bar moje misljenje. Takodje, manekenski tip gradje je neosporno lep, nista se ne moze zameriti Naomi, recimo, ali to ne znaci da i drugacije zene nemaju lepa i privlacna tela. O lepom licu da ne govorimo! Ako glava nije lepa ne vredi ma ne znam kakvo telo-to vazi, naravno, i za muskarce i za zene.

Igor

pre 9 godina

@ Danica
Samo se ti tesi! Videli smo dobro na ovogodisnjem izboru za mis Srbije koliko su nam zaista lepe i zgodne te od 175- 183 .Ne mozes ni jednu izdvojiti a da kazes wauuu kakva je.Sve motkaste a ruzne u fazi.A ova sto je pobedila, ni z od zenstvenosti.Kada sam je video u jutarnjem programu , pitao sam se dal ljudi imaju oci.Jos ima neke cudne i nezenstvene izraze lica koji uopste ne prilice jednoj miss.Saznao sam posle da se bavi profesionalno dal kosarkom ili rukometom pa valjda otuda ti nezenstveni tikovi.Ko razbijacica a ne zena.

Milos

pre 9 godina

@ Danica
Deki je sasvim u pravu.
A ti Danice si se toliko uhvatila tih
dugackih nogu i visine kao imperativa lepote da se kladim da osim dugackih nogu nemas nista, ni dupe ni grud ni lepo lice.Prestanite ti i takve kao ti da po forumima vrsite teror i ubedjuje nas kako je lepa zena samo ona od 173na vise.To sto ce ovakve teme biti najvise komentara koji ce podrzati stav da su najlepse zene one od oko 175 ne znaci da je to zaista tako vec znaci da je puno komentara napisano od strane visokih zena koje ,gle cuda, verovatno nemaju decka pa zato imaju dovoljno vremena da komentarisu ovakve teme.Dok su te " nikakve nize " zauzete mazenjem sa momcima.

Janko

pre 9 godina

@ deki
Car si majke mi.Potpuno se slazem.
Lepota je stvar ukusa ,ima i lepih i zgodnih i malog i srednjeg i viseg rasta.Mislim da su mediji i modni strucnjaci isprali mozak nekim visokim devojkama , koje sada umisljaju da su neke ribe samo zato jer su visine od 175-180 i imaju te famozne dugacke noge koje realno nikad ne mogu zaseniti dobre grudi i dupe bar vecini muskaraca i koje svakodnevno vredjaju devojke koje su nizeg rasta.Nazivaju ih metar i zilet , kratkonoge, skracene.Pitam se da li ipak negde ispod sve te svoje arogancije ustvari kriju zavist prema nizim devojkama jer u realnom zivotu vecina visokih muskaraca radije bira one nize od 170 .To sad ne znaci da nema lepih devojaka od preko 175 , ima sigurno ali meni i vecini momaka koje ja poznajem se vise svidjaju nize jer su uglavnom malo oblije ,ne debele, vec oblije i imaju lepse oblikovane i grudi i dupe.

Maja

pre 9 godina

Ispašće da su svi muškarci po 2m, pa im trebaju žene od 1.80. U stvarnom životu, prosečan muškarac je visok 175cm, prosečna žena 165cm, a moja drugarica od 180cm ne može da nađe dečka jer je previsoka. Na štikle ne sme ni da pomisli. Moj suprug je 2.02, ja 168cm i dođem najviša od njegovih devojaka, on bi najradije Kajli Minog da može da bira...

deki

pre 9 godina

Ljudi sta se palite! Svako ima pravo na svoj ukus i nema potrebe da se ikome pravdate za to.
Dok sam bio mladji okretao sam se za mrsavijim i visim zenama.Delovale su elegantnije i vecina garderobe im je lepo stajala,atraktivnije na prvu loptu.Ipak,cesto bih bio razocaran njihovim izgledom nakon sto bi ih video gole.Garderoba im je umela skriti nedostatke i istaci prednosti dok su gole nekako za moj ukus bile i previse ravne,bez oblina,nezenstvene.Cak ni te dugacke noge koje ovde mnogi pominju kao neki vrhunski kvalitet (???) nisu mogle nadoknaditi nedostatke.Sa druge stane ,zene sa kojim kg vise ili nizeg rasta iako nikad ne izgledaju toliko atraktivno u garderobi kao visoke devojke bi me prijatno iznenadile svojim izgledom kada su gole jer su nekako zenstvenije.Takodje, po mom,iskustvu, nize cure uglavnom imaju bolje grudi i guzu od visokih devojaka.Iako sam ja 185 preferiram devojke od oko 165.Imao sam cak jednu od 158 bila je bomba,mnogo,zgodnija od vecine od 175.Ali bilo je i nekoliko zgodnih od 180.
Znaci ponavljam to je moje iskustvo i moj ukus.Bas da vidim koliko ce sad budala ,koje ne shvataju da je lepota stvar ukusa, a ne nekih opsteprihvacenih modernih mera, staviti minus na moj komentar.

Ret

pre 9 godina

@Danice, pamenic za proporcije,necemo meriti duzinu nogu raznih zena,nego noge jedne zene u odnosu na duzinu njenog tela. Tu nema privida, i svako moze imati razlicite proporcije nezavisno od visine.
Nista gore od visoke zene sa dugackim trupom i kratkim nogama!
Posto se NE razumes u proporcije, zamisli veliku zenu sa sitnom glavom ili obrnuto. Lepo je imati skladno telo a ti treba da se bacis na ucenje.

mira

pre 9 godina

Ja ne bih volela da imam noge kao Bijonse, osim ako mi ne bi, kao njoj, bile oruđe za rad. Nemam ništa protiv mišičavih nogu, ali volim duže i vretenastije. Ove desno deluju lepo i normalno, nikada ne bih rekla da su tanke. A znam koliko su tužne devojke i žene kada nađu model čizama za kojima odlepe, a moraju da ga se odreknu jer ne mogu da zakopčaju rajsferšlus.

Anya Lill

pre 9 godina

@danica: Ne znam kako si nasela na tu pricu, jer po tome zgodne su samo devojke modeli od 188cm visine. Ima i visokih,ali sa neskladnim proporcijama, i sama duzina nogu nikako nije parametar za zgodnost. Imam drugaricu sa jako dugim nogama, pa meni izgleda kao šestar. Niko me ne moze ubediti da npr Nikol Sercinger nije zgodna,ima odlicne proporcije,nevezano za njenu visinu.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Hm... da po 50-i put dam isti komentar na pitanje "ili ili"...
Ako je žena kreten, može da ima i vitke i mišićave noge ali će i dalje biti kreten.

svasta

pre 9 godina

(Bojana, 13. decembar 2014 16:19)

Jeste, i meni je smesno kako visoke misle da ih svi muskarci jure, narocito mi koji ih i ne gledamo. Do sada si valjda mogla da shvatis da su visina, boja kose, debljina, nesto sto nas privuce na prvu loptu, ali da to nikako nije ono sto ce nas drzati pored dosadne, plitke ili sitnicave zene.

Jedna visoka

pre 9 godina

Fino, sve mi deluje da ovu vest komentarišu niske devojke. Svi pljuju po visokim devojkama. Pošto su po vama niske super za sve, univerzalne, što vas ne uzmu za manekenke? Da li je moguće da toliko sebe uzdižete?Nemam ništa protiv niskih devojka, ali mislim da ni vi ne treba da pljujete visoke devojke, ako ste niske. Ili to samo kompleksi rade? Ima li neko ko će priznati i reći: "Tako je i šta sad?"?

Danica

pre 9 godina

@Anya Pa zgodnoca je pojam koji je usko povezan sa visinom. Pojam zgodno se odnosi na duge noge (ne grudi, ne pozadinu, vec noge) i neko od 165 ne moze ni za tri zivota da ima duge noge. Mogu one da izgledaju dugacko na toj osobi, ali prividno. To naravno ne znaci da niske zene ne mogu da izgledaju savrseno, gluposti, ali rec zgodno se vezuje za visoke devojke i to ce vam reci svako ko se profesionalno bavi zenskim proporcijama, tako sam i ja saznala.

zena

pre 9 godina

Misicave da, ali ne previse. Nema niceg lepseg nego kada zena ima izdefinisane noge, pa kada se krece, ili igra, ili ih samo prekrsti a suptilno se ocrta misic.....no ukusi su razliciti. Svi mi imamo u glavi jedno, ali kada se zaljubljujem, to uvek ispadne nesto drugo. Ne znam kako se to objasnjava, valjda gledamo celinu, a za mene je mozak kada biram muskarca jos uvek najveci turn-on. Ovo ostalo pada u drugi plan.

ko sta kako

pre 9 godina

Bijonse je uzasno gradjena a Krisi dobro. Medjutim, kad se pogleda glava, Krisi je daleko ispod Bijonse koja je lepuskasta zena za razliku od prve koja je bas ruzna. Mislim, ako cemo vec da ih uporedjujemo. Nego, mislim da je najvaznije biti skladno gradjen, ni veoma duge noge ne valjaju, izgleda zena kao svraka. Lepe, vitke noge su sasvim dovoljne. Takodje, ni visina nije vazna ukoliko je zena lepo gradjena i sto je jos vaznije, ume svoju lepotu da nosi. Opet se vracamo na to da sama lepota nije dovoljna ako zena nema sarma i zenstvenosti.

N-ica

pre 9 godina

@Bojana
Ja sam 160cm i ne nosim stikle ama nikad. Imam drugarice 180cm koje nose stikle stalno. Manekenke isto. Toliko se potencira ta visina, a mi malecki smo hobiti i patuljci... Meni su simpaticne i visoke devojke, izgledaju prefinjeno, elegantno, privlacne su, a i sitne mogu da izgledaju i krhko i simpaticno i egzoticno... Ne znam zasto tolika krajnost. Ili ovako ili onako. I jedno i drugo moze lepo da bude. Bar je meni tako...

Sofija 174 cm

pre 9 godina

@Sofija Tim gore sto je visa, ovakvi panjevi na tu visinu...

Haha, koju "tu" visinu? Kao da je 169 cm neka visina. To je otprilike donji prosek visine za zensko. Osim ako ti nisi 170. Onda ok. Da je preko 180 cm to bi vec bilo kriticno (kako neko ovde rece konjasto i ogromno), jer su vise zene svakako lepse kada su tanane. Ne znam jesi li video Beyonce uzivo, zena izgleda kao zmaj i pored svih nedostataka. Ima tanan struk, ravan stomak, izrazene kukove, lepu zadnjicu, solidne noge (listovi joj nisu bas neki), ima lepe prirodne grudi, a ne silikonske balone, prelepa je u licu itd. Meni dovoljno da je smatram extra, naravno ne i savrsenom, zenom.

N-ica

pre 9 godina

Jao zasto tako uvredljivo pisete o zenama sa 160cm. Mislim sve je to stvar ukusa, ali patuljci itd... :-) Ljudi budite malo obzirniji. Lepe su zene i visoke i vitke, i niske mogu biti... I buce i tanke. Svaka na svoj nacin ima svoj sarm. Neke izgledaju simpaticno, neke dostojanstveno... A i razmera je bitna. Nekada niske devojke imaju duze noge od tela, visoke dugo telo a kratke noge itd... Pa i vi muskarci mora da ste svi savrseni kada ovako pisete o nama. :-) Ne znam zasto smo toliko odbojne? ;-) Mislim ja mogu i neke prednosti da navedem iz licnog iskustva, ali preteracu... ;-)

Bojana

pre 9 godina

Uvek mi je smesno kako se niske zene tese kako su visoke "dzinovi, neskladne pritke sa nogom 42" itd, ok ima i toga, ali ne zaboravite jednu Hajdi Klum, Sindi Kraford, Naomi Kembl... Ako vec nemate ni najmanji problem sa visinom, zasto se iz godine u godinu prave cipele sa sve vecom stiklom, iz kojih se vi ne vadite? Zvucace kao fraza, ali istina je da je dzabe bilo kakav izgled bez harizme i unutrasnje lepote, koje i kod ljudi prosecnijeg izgleda njih stavljaju u prvi plan, ali cini mi se u komentarima da niske zene prednjace u pljuvanju visokih, pa da vam odgovorim. A sto se ove slike ticu, reci cu samo-zamislite Bjonsine noge bez ovih stikli.

Anya Lill

pre 9 godina

Kakve veze ima visina sa zgodnoscu, bitne su samo proporcije! Ne volim previse misicavo,stubasto niti pritke. Volim naznake mišica i lepo izvajane noge,kao kod Žizel.

bar meni

pre 9 godina

Slažem se da su visoki ljudi to jest žene lepše građeni i sve im stoji saliveno. Ali i niži mogu da izgledaju super ako su prroporcionalno građeni. Žena sa 165cm ako ima dugačke noge, izduženo i vitko telo izgleda takođe super, čak i da ne doda 5 ili 10cm visine na štiklama. Takođe i muškarci. Ako imate nekog od 190cm a građen kao vreća ništa. Lepo raspoređeno i vitko izduženo telo sa dugačkim nogama je super pa makar bio i 175cm. Mišićavo izuzetno retko izgleda dobro, osim ako nije prirodno a ne nabildovano.

Saska

pre 9 godina

Nijedne od ovo dvoje... najlepse u noge koje nisu fudbalerski misicave (posebno ne kada nisu ni duge, kao kod Bijonse koja mora da se izvlaci uz pomoc jako visokih stikli da bi dobilana duzini) a ni stapovi bez definicije... znaci lepe noge koje su duge, lepo izvajane, niti misicave niti pritkaste. To su moje noge ali sasvim su dobre npr. noge Kameron Dijaz :) a sad udarajte minuse :)

Somi

pre 9 godina

@ofk Potpisujem. Kad procitam "duge noge" a tekst o Nicole S. ili Shakiri ili nekoj od 165. Sve je to lepo sine, lepo one izgledaju, ali duge noge... Sprdnja klasicna.

ofk

pre 9 godina

Ma visoka zena lepo gradjena dugonoga nema boljih riba to je sve ugl podsvesno odabiranje gena za potomstvo kod svih nas.Pogledajte samo male ljude tj muskarce zene ih ne primecuju a ove ribe od metar i zilet kao ona nasa starleta u pokusaju su kao neki patuljci.Bijons je seks bomba mada je i ova druga za probat

Sofija 174 cm

pre 9 godina

@leMi
Visoka je 169 cm. I kakve to uostalom veze ima, toliko je zgodnih zena visokih oko 160-165. Bolje i 165, nego pritke od 185 bez trunke skladnosti.

m

pre 9 godina

ako je neko 160 ne mora da znaci da ne izgleda lepo,opet je stvar gradje... ako je devojka skladno gradjena izgledace dobro bilo koju sa ima visinu,a ako nije,obicno je zdepasta ako je niska,a konjasta ako je visoka..

leMi

pre 9 godina

Beyonce je jako lepa zena i kad je gledas u spotovima, rekao bi i zgodna, ali onda vidis da je 160 i znas da to uzivo nikako ne izgleda kao na TV-u.

Sofija 174 cm

pre 9 godina

@leMi
Visoka je 169 cm. I kakve to uostalom veze ima, toliko je zgodnih zena visokih oko 160-165. Bolje i 165, nego pritke od 185 bez trunke skladnosti.

leMi

pre 9 godina

Beyonce je jako lepa zena i kad je gledas u spotovima, rekao bi i zgodna, ali onda vidis da je 160 i znas da to uzivo nikako ne izgleda kao na TV-u.

m

pre 9 godina

ako je neko 160 ne mora da znaci da ne izgleda lepo,opet je stvar gradje... ako je devojka skladno gradjena izgledace dobro bilo koju sa ima visinu,a ako nije,obicno je zdepasta ako je niska,a konjasta ako je visoka..

N-ica

pre 9 godina

Jao zasto tako uvredljivo pisete o zenama sa 160cm. Mislim sve je to stvar ukusa, ali patuljci itd... :-) Ljudi budite malo obzirniji. Lepe su zene i visoke i vitke, i niske mogu biti... I buce i tanke. Svaka na svoj nacin ima svoj sarm. Neke izgledaju simpaticno, neke dostojanstveno... A i razmera je bitna. Nekada niske devojke imaju duze noge od tela, visoke dugo telo a kratke noge itd... Pa i vi muskarci mora da ste svi savrseni kada ovako pisete o nama. :-) Ne znam zasto smo toliko odbojne? ;-) Mislim ja mogu i neke prednosti da navedem iz licnog iskustva, ali preteracu... ;-)

Miša, Bgd

pre 9 godina

Hm... da po 50-i put dam isti komentar na pitanje "ili ili"...
Ako je žena kreten, može da ima i vitke i mišićave noge ali će i dalje biti kreten.

Bojana

pre 9 godina

Uvek mi je smesno kako se niske zene tese kako su visoke "dzinovi, neskladne pritke sa nogom 42" itd, ok ima i toga, ali ne zaboravite jednu Hajdi Klum, Sindi Kraford, Naomi Kembl... Ako vec nemate ni najmanji problem sa visinom, zasto se iz godine u godinu prave cipele sa sve vecom stiklom, iz kojih se vi ne vadite? Zvucace kao fraza, ali istina je da je dzabe bilo kakav izgled bez harizme i unutrasnje lepote, koje i kod ljudi prosecnijeg izgleda njih stavljaju u prvi plan, ali cini mi se u komentarima da niske zene prednjace u pljuvanju visokih, pa da vam odgovorim. A sto se ove slike ticu, reci cu samo-zamislite Bjonsine noge bez ovih stikli.

Anya Lill

pre 9 godina

Kakve veze ima visina sa zgodnoscu, bitne su samo proporcije! Ne volim previse misicavo,stubasto niti pritke. Volim naznake mišica i lepo izvajane noge,kao kod Žizel.

N-ica

pre 9 godina

@Bojana
Ja sam 160cm i ne nosim stikle ama nikad. Imam drugarice 180cm koje nose stikle stalno. Manekenke isto. Toliko se potencira ta visina, a mi malecki smo hobiti i patuljci... Meni su simpaticne i visoke devojke, izgledaju prefinjeno, elegantno, privlacne su, a i sitne mogu da izgledaju i krhko i simpaticno i egzoticno... Ne znam zasto tolika krajnost. Ili ovako ili onako. I jedno i drugo moze lepo da bude. Bar je meni tako...

Somi

pre 9 godina

@ofk Potpisujem. Kad procitam "duge noge" a tekst o Nicole S. ili Shakiri ili nekoj od 165. Sve je to lepo sine, lepo one izgledaju, ali duge noge... Sprdnja klasicna.

bar meni

pre 9 godina

Slažem se da su visoki ljudi to jest žene lepše građeni i sve im stoji saliveno. Ali i niži mogu da izgledaju super ako su prroporcionalno građeni. Žena sa 165cm ako ima dugačke noge, izduženo i vitko telo izgleda takođe super, čak i da ne doda 5 ili 10cm visine na štiklama. Takođe i muškarci. Ako imate nekog od 190cm a građen kao vreća ništa. Lepo raspoređeno i vitko izduženo telo sa dugačkim nogama je super pa makar bio i 175cm. Mišićavo izuzetno retko izgleda dobro, osim ako nije prirodno a ne nabildovano.

ofk

pre 9 godina

Ma visoka zena lepo gradjena dugonoga nema boljih riba to je sve ugl podsvesno odabiranje gena za potomstvo kod svih nas.Pogledajte samo male ljude tj muskarce zene ih ne primecuju a ove ribe od metar i zilet kao ona nasa starleta u pokusaju su kao neki patuljci.Bijons je seks bomba mada je i ova druga za probat

svasta

pre 9 godina

(Bojana, 13. decembar 2014 16:19)

Jeste, i meni je smesno kako visoke misle da ih svi muskarci jure, narocito mi koji ih i ne gledamo. Do sada si valjda mogla da shvatis da su visina, boja kose, debljina, nesto sto nas privuce na prvu loptu, ali da to nikako nije ono sto ce nas drzati pored dosadne, plitke ili sitnicave zene.

zena

pre 9 godina

Misicave da, ali ne previse. Nema niceg lepseg nego kada zena ima izdefinisane noge, pa kada se krece, ili igra, ili ih samo prekrsti a suptilno se ocrta misic.....no ukusi su razliciti. Svi mi imamo u glavi jedno, ali kada se zaljubljujem, to uvek ispadne nesto drugo. Ne znam kako se to objasnjava, valjda gledamo celinu, a za mene je mozak kada biram muskarca jos uvek najveci turn-on. Ovo ostalo pada u drugi plan.

deki

pre 9 godina

Ljudi sta se palite! Svako ima pravo na svoj ukus i nema potrebe da se ikome pravdate za to.
Dok sam bio mladji okretao sam se za mrsavijim i visim zenama.Delovale su elegantnije i vecina garderobe im je lepo stajala,atraktivnije na prvu loptu.Ipak,cesto bih bio razocaran njihovim izgledom nakon sto bi ih video gole.Garderoba im je umela skriti nedostatke i istaci prednosti dok su gole nekako za moj ukus bile i previse ravne,bez oblina,nezenstvene.Cak ni te dugacke noge koje ovde mnogi pominju kao neki vrhunski kvalitet (???) nisu mogle nadoknaditi nedostatke.Sa druge stane ,zene sa kojim kg vise ili nizeg rasta iako nikad ne izgledaju toliko atraktivno u garderobi kao visoke devojke bi me prijatno iznenadile svojim izgledom kada su gole jer su nekako zenstvenije.Takodje, po mom,iskustvu, nize cure uglavnom imaju bolje grudi i guzu od visokih devojaka.Iako sam ja 185 preferiram devojke od oko 165.Imao sam cak jednu od 158 bila je bomba,mnogo,zgodnija od vecine od 175.Ali bilo je i nekoliko zgodnih od 180.
Znaci ponavljam to je moje iskustvo i moj ukus.Bas da vidim koliko ce sad budala ,koje ne shvataju da je lepota stvar ukusa, a ne nekih opsteprihvacenih modernih mera, staviti minus na moj komentar.

Jedna visoka

pre 9 godina

Fino, sve mi deluje da ovu vest komentarišu niske devojke. Svi pljuju po visokim devojkama. Pošto su po vama niske super za sve, univerzalne, što vas ne uzmu za manekenke? Da li je moguće da toliko sebe uzdižete?Nemam ništa protiv niskih devojka, ali mislim da ni vi ne treba da pljujete visoke devojke, ako ste niske. Ili to samo kompleksi rade? Ima li neko ko će priznati i reći: "Tako je i šta sad?"?

Maja

pre 9 godina

Ispašće da su svi muškarci po 2m, pa im trebaju žene od 1.80. U stvarnom životu, prosečan muškarac je visok 175cm, prosečna žena 165cm, a moja drugarica od 180cm ne može da nađe dečka jer je previsoka. Na štikle ne sme ni da pomisli. Moj suprug je 2.02, ja 168cm i dođem najviša od njegovih devojaka, on bi najradije Kajli Minog da može da bira...

Sofija 174 cm

pre 9 godina

@Sofija Tim gore sto je visa, ovakvi panjevi na tu visinu...

Haha, koju "tu" visinu? Kao da je 169 cm neka visina. To je otprilike donji prosek visine za zensko. Osim ako ti nisi 170. Onda ok. Da je preko 180 cm to bi vec bilo kriticno (kako neko ovde rece konjasto i ogromno), jer su vise zene svakako lepse kada su tanane. Ne znam jesi li video Beyonce uzivo, zena izgleda kao zmaj i pored svih nedostataka. Ima tanan struk, ravan stomak, izrazene kukove, lepu zadnjicu, solidne noge (listovi joj nisu bas neki), ima lepe prirodne grudi, a ne silikonske balone, prelepa je u licu itd. Meni dovoljno da je smatram extra, naravno ne i savrsenom, zenom.

ko sta kako

pre 9 godina

Bijonse je uzasno gradjena a Krisi dobro. Medjutim, kad se pogleda glava, Krisi je daleko ispod Bijonse koja je lepuskasta zena za razliku od prve koja je bas ruzna. Mislim, ako cemo vec da ih uporedjujemo. Nego, mislim da je najvaznije biti skladno gradjen, ni veoma duge noge ne valjaju, izgleda zena kao svraka. Lepe, vitke noge su sasvim dovoljne. Takodje, ni visina nije vazna ukoliko je zena lepo gradjena i sto je jos vaznije, ume svoju lepotu da nosi. Opet se vracamo na to da sama lepota nije dovoljna ako zena nema sarma i zenstvenosti.

lelee

pre 9 godina

E, smarate stvarno. Pre neki dan muskarci se u komentarima raspravljaju da li je bolji obrezan ili neobrezan, a sada se zene raspravljaju kako riba od 169 moze da bude riba kad je ustvari patuljak i njima su namenjene stikle od 12-15cm, a sa druge strane, kako moze zena od 180 da bude zenstvena kada je sva visoka nezgrapna i ima nozurdu broj 42.

Pomirite se vec jednom sa svojom visinom, niko je nije birao i svi smo rodjeni toliki koliki smo. Zena moze biti ribetina i sa 160 i sa 185, poznajem takve dve i ova prva je iskompleksirana zato sto je mala a ova druga zato sto je velika. Takodje poznajem muskarce koji vole visoke manekenke, niske bombasticne, ali i niske debele i visoke debele.

Toliko milijardi ljudi na ovom svetu i svako moze sebi da nadje partnera po ukusu. I obrezanog/neobrezanog i nisku/visoku.

Saska

pre 9 godina

Nijedne od ovo dvoje... najlepse u noge koje nisu fudbalerski misicave (posebno ne kada nisu ni duge, kao kod Bijonse koja mora da se izvlaci uz pomoc jako visokih stikli da bi dobilana duzini) a ni stapovi bez definicije... znaci lepe noge koje su duge, lepo izvajane, niti misicave niti pritkaste. To su moje noge ali sasvim su dobre npr. noge Kameron Dijaz :) a sad udarajte minuse :)

Ksenija

pre 9 godina

Ja sam zena od 160 i nikada nisam smatrala da je to neka prepreka ili nedostatak. Zato me sad ovde cude mnogobrojni komentari. Nisam u toku zivota stekla utisak da bilo kom muskarcu smeta moja visina. Muz mi je 185, a imala sam i vise momke a i dosta nize. Ne razumem ova prepucavanja i omalovazavanja. Lepa i privlacna zena je to bez obzira na visinu ili proporcije. To je bar moje misljenje. Takodje, manekenski tip gradje je neosporno lep, nista se ne moze zameriti Naomi, recimo, ali to ne znaci da i drugacije zene nemaju lepa i privlacna tela. O lepom licu da ne govorimo! Ako glava nije lepa ne vredi ma ne znam kakvo telo-to vazi, naravno, i za muskarce i za zene.

Ret

pre 9 godina

@Danice, pamenic za proporcije,necemo meriti duzinu nogu raznih zena,nego noge jedne zene u odnosu na duzinu njenog tela. Tu nema privida, i svako moze imati razlicite proporcije nezavisno od visine.
Nista gore od visoke zene sa dugackim trupom i kratkim nogama!
Posto se NE razumes u proporcije, zamisli veliku zenu sa sitnom glavom ili obrnuto. Lepo je imati skladno telo a ti treba da se bacis na ucenje.

Danica

pre 9 godina

@Anya Pa zgodnoca je pojam koji je usko povezan sa visinom. Pojam zgodno se odnosi na duge noge (ne grudi, ne pozadinu, vec noge) i neko od 165 ne moze ni za tri zivota da ima duge noge. Mogu one da izgledaju dugacko na toj osobi, ali prividno. To naravno ne znaci da niske zene ne mogu da izgledaju savrseno, gluposti, ali rec zgodno se vezuje za visoke devojke i to ce vam reci svako ko se profesionalno bavi zenskim proporcijama, tako sam i ja saznala.

Milos

pre 9 godina

@ Danica
Deki je sasvim u pravu.
A ti Danice si se toliko uhvatila tih
dugackih nogu i visine kao imperativa lepote da se kladim da osim dugackih nogu nemas nista, ni dupe ni grud ni lepo lice.Prestanite ti i takve kao ti da po forumima vrsite teror i ubedjuje nas kako je lepa zena samo ona od 173na vise.To sto ce ovakve teme biti najvise komentara koji ce podrzati stav da su najlepse zene one od oko 175 ne znaci da je to zaista tako vec znaci da je puno komentara napisano od strane visokih zena koje ,gle cuda, verovatno nemaju decka pa zato imaju dovoljno vremena da komentarisu ovakve teme.Dok su te " nikakve nize " zauzete mazenjem sa momcima.

Igor

pre 9 godina

@ Danica
Samo se ti tesi! Videli smo dobro na ovogodisnjem izboru za mis Srbije koliko su nam zaista lepe i zgodne te od 175- 183 .Ne mozes ni jednu izdvojiti a da kazes wauuu kakva je.Sve motkaste a ruzne u fazi.A ova sto je pobedila, ni z od zenstvenosti.Kada sam je video u jutarnjem programu , pitao sam se dal ljudi imaju oci.Jos ima neke cudne i nezenstvene izraze lica koji uopste ne prilice jednoj miss.Saznao sam posle da se bavi profesionalno dal kosarkom ili rukometom pa valjda otuda ti nezenstveni tikovi.Ko razbijacica a ne zena.

Janko

pre 9 godina

@ deki
Car si majke mi.Potpuno se slazem.
Lepota je stvar ukusa ,ima i lepih i zgodnih i malog i srednjeg i viseg rasta.Mislim da su mediji i modni strucnjaci isprali mozak nekim visokim devojkama , koje sada umisljaju da su neke ribe samo zato jer su visine od 175-180 i imaju te famozne dugacke noge koje realno nikad ne mogu zaseniti dobre grudi i dupe bar vecini muskaraca i koje svakodnevno vredjaju devojke koje su nizeg rasta.Nazivaju ih metar i zilet , kratkonoge, skracene.Pitam se da li ipak negde ispod sve te svoje arogancije ustvari kriju zavist prema nizim devojkama jer u realnom zivotu vecina visokih muskaraca radije bira one nize od 170 .To sad ne znaci da nema lepih devojaka od preko 175 , ima sigurno ali meni i vecini momaka koje ja poznajem se vise svidjaju nize jer su uglavnom malo oblije ,ne debele, vec oblije i imaju lepse oblikovane i grudi i dupe.

Janko

pre 9 godina

@Milica
U pravu sam ja bio u prethodnom mom komentaru.Nacin na koji pises i nastojis da objasnis kako su sve nize zene nikakve i kako ih ne primecujes jer si ti kao visoka i zgodna dovoljno govori o tvojoj iskompleksiranosti i tome da osim visine nemas nista drugo da ponudis pa si je se uhvatila ko pijan plota jer mislis da je to neki poseban kvalitet.I jos se zalite kako vas nize zene vredjaju a u svakom komentaru vas visokih devojaka se nadje po koja uvreda nizih.I o kakvim ti to kompleksima muskaraca govoris?Ja sam preko 185 i sta sad kao imam kompleks samo zato sto mi se svidjaju nize devojke vise nego visoke devojke.Ako ti je tako lakse po ego da mislim ti to misli.Ali to je daleko od istine.

Jovana

pre 9 godina

@ Milica
A jos kada neki iz tog vaseg ogranicenog izbora pre odaberu neku nizu od vas visokih, to ume da izazove i odredjenu dozu ljubomore pa i besa sa vase stane.Znam to jer sam to vec iskusila od svoje bivse najbolje drugarice jer se ispostavilo da joj je jako smetalo to sto meni od 167 a ne njoj prilaze oni visoki momci za koje je ona mislila da su za nju rezervisani.Toliko joj je to krivo ali kao i ti nikad pred drugima nece to priznati i uvek ce svojih 180 uzimati kao neki specijalan kvalitet.
Inace mislim da ima lepih i zgodnih devojaka i od 155 i od 165 i od 175 i od 185cm.Lepota i zgodnost nemaju ni malo veze sa visinom.

Milica

pre 9 godina

Obozavam svojih 180, nikad ih ne bih menjala za manje, pogotovo jer mi je omogucila profesionalno bavljenje sportom uz koji odrzavam liniju i nista na sebi ne bih menjala, svega imam. Ja, iskreno, te niske ne primecujem, prodju ispod mog vidika, sto bi se reklo. Mislim, realno, kad setam Knezom one mi se spoje u masu, a kad je neka visoka, zgodna i lepo obucena okrenem se svaki put, lepo je za videti. No, muskarci su nam sve nizi, sto se pokazalo kao kompleks broj 1 (ne "ona" duzina, vec visina). Anyway, svako ima svoj ukus, moji je da devojka ispod 173-4 ne moze da bude zgodna.

Ana

pre 9 godina

@ Milice
Pa logicno je da ces biti primecenija od nizih cura jer si prosto veca ali to ne mora biti u pozitivnom kontekstu.Mozda ces bas suprotno nekima izgledati nezenstveno pored tih nizih.Ne okrecu se ljudi samo za lepim.
Meni je cesto zao toliko visokih devojaka kao sto si ti jer imate veoma ogranicen izbor muskaraca.Kako kaze moja sestra od strica koja je 181 , propustila je puno divnih momaka samo zato sto nisu visoki bar 186 cm .Cesto joj je jedini i ujedno glavni kriterujuma visina pa tek ostalo , za razliku od nizih cura kojima visina muskrca nije mnogo bitna te mogu vise gledati unutrasnje kvalitete muskrca.Nadam se da sad neces izjaviti kako su samo muskarci oko 190 muskarci i kako su samo visoki muskarci muskarci i pametni ,jedini koji vrede.

.

1+ 1=2

pre 9 godina

To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu). (Lola, 14. decembar 2014 16:45)

Da li stvarno ne vidis da si sama sebi dala dijagnozu? Pljujes sve ljude nize od sebe, povezujes visinu sa lepotom - nidje veze, da ti kazem, pljujes muskarce kojima se ne dopadas, i na kraju lepo sebi das etiketu kiju si namenila drugima. Kao sto je vise njih ponovilo: dzaba ti sve, i noge i si.. i dupe ako si kreten i smor.

Maki

pre 9 godina

@A tebi je parametar izbor za miss Srbije koji je namestena smesna manifedtacija. Ja sam za visoke, uvek. Naravno, ako ima psihicki sve sto je potrebno.

Dragan

pre 9 godina

@ Milica
Znaci razbijacica?180 i sport,kladim se da je kosarka rukomet ili odbojka u pitanju.Licno, ne svidjaju mi se ni fizicki ni psihicki devojke koje se bave tim sportovima jer nisu ni malo nezne i zenstvene.Za zene i njihov izgled dobri su sportovi poput klizanja , plesa, gimnastike,baleta, joge, aikida , koji zaista mogu uticati na zategnutost tela a da opet budu zenstvene ali rukomet kosarka itd koji su vise muski i grubi nikako.Jos sve zene koje znam a koje se profi bave tim sportovima imaju veoma grub i nezenstven pristup , vole da psuju , muskarace su.

Aleksandar

pre 9 godina

Ja sam iscitao sve komentare i moram priznati da sam sokiran.Pre svega komentarima visokih devojaka i njihovim lupanjem minusa na bilo koji komentar koji nije jasno i konkretno naglasio da su SAMO visoke devojke lepe. Vecina muskih komentara je istakla stav da sve zene mogu biti zgodne i lepe bez obzira na visinu. Ne razumem minuse na takve komentare. A te minuse su dale visoke devojke koje izgleda zele da samo one visoke mogu biti zgodne i nece da prihvate da svako ima svoj ukus. Stanko je u svom komentaru to dobro objasnio.Drugi muski komentatori su napisali da ima i zgodnih i visokih i srednje rasta i nizih devojaka iako ipak daju prednost nizim jer im deluju zenstvenije. I opet,bez obzira sto nisu nikog vredjali opet minusi istih visokih devojaka.Jos kad krenu sa malovazavanjem komentatora kojima se vise svidjaju nize devojke i kazu kako ti muskarci vole nize jer imaju komplekse.Prosto ne mogu da verujem da ima takvih ...mozgova. Ne razumem tu kolicinu nenormalnog EGA. Mene bi licno bilo sramota da sam na vasem mestu .Vi bi se izgleda potukli sa bilo kojom osobom koja misli da je tamo neka sredjeg rasta zgodnija od vas. Stvarno ,kakov ego!

007 J. Bond 196cm

pre 9 godina

Ne kapiram sto ovako udruzeno lincujete visoke devojke. Pa valjda je svakom jasno da je visina prednost jer da nije, manekeni bi bili niski a ne visoki i devojke bi trcale za niskim a ne visokim tipovima. Vi uporno pokusavate nemoguce - da dokazete kako su satro zenstvenije niske devojke, bas zato sto nisu kao konjaste a bar u nasoj zemlji vecina visokih devojaka -cisto statisticki - je i vitka sto je dupli plus. Ali ovoliki broj minusa za sve komentare koji nisu linc visokih devojaka pokazuje samo vas Napoleonov kompleks a to je istorijski jedan od najneprijatnijih i najrazornijih kompleksa. Naravno da visina ne podrazumeva automatski lepotu ali nedostatak iste udruzen sa nedostatkom lepote je tek .. Hvala Bogu da vise volim da je pored mene visoka vita jela nego palcica kojoj trebaju merdevine od stikli po 15cm da bi joj noge na nesto licile. Ajd sad lupajte mi minuse, vidim da je to nekima vid terapije. Posto naravno Adriana Lima, Zizel Bundsen, Kristi Tarlington, Linda Evangelista, Blejk Lajvli i legioni drugih visokih zena po vama nisu zenstvene jer bi mogle biti kosarkasice i odbojkasice a to znaci nezgrapne i bahate. Jao kuda vode kompleksi :o A Aleksandru sto na kraju komentarise s visine, zapitaj se koliki je tvoj EGO jer tvoj post sve govori ;) Isto vazi i za gomilu minusa koje lupate samo zato sto citate ono sto UOPSTE ne pise CAK I KADA VAM DEVOJKE PONOVE STA SU NAPISALE. E tek to vas razbesni pa samo udarate minuse a tvrdite da to cine one visoke. Nije licemerno?

Lola

pre 9 godina

@ Maja "U stvarnom životu, prosečan muškarac je visok 175cm, prosečna žena 165cm, a moja drugarica od 180cm ne može da nađe dečka jer je previsoka. Na štikle ne sme ni da pomisli. Moj suprug je 2.02, ja 168cm i dođem najviša od njegovih devojaka, on bi najradije Kajli Minog da može da bira..."
(Maja, 14. decembar 2014 08:05)

Draga Majo, u kom gradu (ili podrucju) zivis, bilo bi interesantno cuti. Znas kako, sve zavisi gdje zivis... muski prosjek od 175cm je danas rijetka pojava, danasnje generacije su sve vise i ljepse i to je normalno :) Realno malo je sredina gdje je 175cm muski prosjek (vecinom se to smatra zaista niskim a ne prosjecnim). Sa svojih 178 i skladnom gradjom nikad mi nije bio problem imati decka (sticajem okolnosti imali su od 183-199) a nista nemam protiv lijepog visokog para iste visine posto visoko zenstveno zensko ne mora da se potpomaze visokim stiklama/stulama, jer ona vec ima ono sto stikle pokusavaju nadomjestiti ;)
Reklo bi se da je tvoj muz prilicno osobenog ukusa ako si ti sa 168 bas najvisa od svih njegovih devojaka i sto bi on sa svojih preko 2m najvise volio Kajli Minog koja ima svega metar ipo (razlika znaci od citavog pola metra). To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu).

Ivana

pre 9 godina

@ Lola
Vidi zvanicne podatke na vikipediji.Srbi Hrvati, Crnogorci i Svedjani su najvisi muskarci u svetu sa oko 180 prosecnom visinom .Muskarci u SAD u su u proseku 176.U mnogim evropskim zemljama prosek za muskarce je oko 173.A prosek za nase zene je oko 167 i to je porastao zadnjih godina ranije je bio 164.
I sto tebe briga sto njen decko voli nize cure njegova stvar.Jel imas kakve stete ili koristi od toga?Bolje gledaj sebe nego sto pametujes.

jana

pre 9 godina

@ svasta ce ovde...
Ako je ona od 168 na donjoj zenskoj granici sta sam onda ja od 157 ? Ja ne postojim jel?Srami se i potpisuj svojim imenom ne menjaj nadimke jasno se vidi da je ista osoba pisala oba komentara.

Lana

pre 9 godina

@Dragan Necu da se mesam u pitanje visine, ali za ovo drugo si lupio ko niko. Sve zene koje se profesionalno bave kosarkom i odbojkom itd su muskarace i psuju??? Cujes li ti sebe covece???

hulk

pre 9 godina

Ako je sve kako treba na zeni i muskarcu, onda je plus ako je zena visoka oko 175, a muskarac oko 185. Poenta je skladna gradja, a visina je plus. I promasili ste misicave noge. Kada pomislim na dobre misicave noge, na pamet mi padne Naomi Kembel i Rada Manojlovic, a ne butkice od Bijonse.

polako ljudi

pre 9 godina

" @ Lola
Vidi zvanicne podatke na vikipediji.Srbi Hrvati, Crnogorci i Svedjani su najvisi muskarci u svetu sa oko 180 prosecnom visinom .Muskarci u SAD u su u proseku 176.U mnogim evropskim zemljama prosek za muskarce je oko 173.A prosek za nase zene je oko 167 i to je porastao zadnjih godina ranije je bio 164.
I sto tebe briga sto njen decko voli nize cure njegova stvar.Jel imas kakve stete ili koristi od toga?Bolje gledaj sebe nego sto pametujes.
(Ivana, 14. decembar 2014 18:23)"

@ Ivana
Zasto tako ogorceno Ivana? Pises "i sto tebe briga..." "jel ti imas kakve stete ili koristi"... "Bolje gledaj sebe nego sto pametujes"... Upravo ti radis ono za sta Lolu kritikujes, ona je navela kako stoje stvari i pomenula svoju visinu a ti osula. Vidim da se "obrazujes" preko vikipedije ali cak ni ona ne navodi taj prosek od 173cm za muskarce... i naravno da prosek visine raste, upravo to i govori Lola, kao i da nisu svi regioni jednaki. Govoris "Srbi" a naravno nije isto dal je neko Hercegovac, Krajisnik, Crnogorac ili je Vojvodjanin, Makedonac. Muski prosek za Dinarce je 185.6cm a 171 za zene. Cak i svetski prosek za muskarce je nekoliko cm visi od 173cm... naravno nije tacno ni da su jedino Jugovici i Svedjani "sa oko 180cm visine". Oko 180cm imaju i Danci i Finci i Nemci i Litvanci... a Holandjani, i Norvezani i Danci naravno imaju vise od 180cm... da ne pominjemo i neke ostale van Evrope ili npr i neke Afrike oblasti... Manje napadanja Ivana a malo vise cinjenica...

psiholog

pre 9 godina

Tema je bila lepota i tipovi zenskih nogu kao znak zenstvenosti. A neki muskarci su to videli kao poligon za omalovazavanje istih jer noge po njima ni primirisati ne mogu grudima i pozadini. A to je naravno danasnji trend da se zensko telo svodi iskljucivo na 2 pomenute dimenzije: grudi a potom guzu. Otuda mnoge nase cure danas misle da je dovoljno imati velike (ili jos bolje ogromne dojke) ili staviti silikone i da su time automatski postale zgodne. Mogu imati balvane ili sviralice od nogu, bez listova i gomilu celulita na guzi, mogu biti bez kukova i nikakvog struka, groznog omera struka i kukova tj. vrecaste gradje, da vode nezdrav zivot i da ne vezbaju, ali dok je naduvanih silikona nemoj da brines brate. U takvoj prici ne cudi sto govoriti o lepim nogama odmah iritira mase. Neki komentatori misle da je nuzno lepo ono sto njih sexualno uzbudjuje pa posto ih pale velike grudi i niske osobe, onda tvrde da upravo to i jeste pojam zenstvenosti. Da, neke ljude pale niske, pozamasne i gojaznije devojke, no to ne znaci da su takve zene i objektivno zgodne. Lepe, izvajane noge uvek deluju graciozno, za razliku od ispalih grudi i dupeta koji deluju vulgarno ali gledajuci ko sve danas skace na binama, po medijima i na TV-u, nije ni cudo sto sada vlada upravo Kim Kardasijan.

Aleksandar

pre 9 godina

Meni je zbilja smesno i pomalo jadno to sto se jedna ista osoba potpisuje razlicitim imenima i polovima.
Ja sam dobro procitao komentare i svaki komentar koji ste pomenuli je bio odgovor na vase samodopadljive i ego komentare , svaki od tih komentara je bio napisan u licno ime kao licni ukus.. i svaki je napisao da ima lepih i zgodih zena bilo koje visine....za razliku od komentara visokih devojaka koji su isticali kako nikad niza zena ne moze biti zgodnija od vise,i to ne kao licni ukus vec ste pretendovali na neku oste vazeci ideal lepote...A sve u vezi ideala lepote sam vam objasnio u prethodnom komentaru.
A ukusi se i te kako razlikuju. Sve te visoke zene koje ste pomenuli kao ideal lepote za moj ukus nisu nista narocito.Da ste pomenuli na primer jednu Sofiju Loren (visoka a prelepa i jako zgodna),pa da vas razumem.Svi ti Viktorijini andjeli naspram jedne Sofije Loren izgledaju smesno i nekako plasticno.Ili naspram jedne Monike Beluci koja je prelepa. Mozda je Blake po mom ukusu jer je dosta prirodna, a Zizel je em mrsava em bez sminke veoma ruzna, ona je samo atraktivna.Ambrozio takodje,kao i Lima deluje plasticno.Sarapova samo ako cu da se rvam sa njoj,ogromna je.
Kazete da ni jedna niza ne moze delovati damski i aktraktivno kao visoka. E sad cu da vas demantovati. Jedna Odri Hepbern sa svojih 169 je izmislila pojam dame za sve te vase Viktorija andjele. Alisa Milano sa 160 ili Penelope Kruz sa oko 167 bi pre vecini momaka izmamile pogled pre nego vasi "andjeli".

selo moje lepse od Pariza posto Pariz nikad ni vid'o nisam

pre 9 godina

Odakle ovim niskim zenama i samozvanim visokim muskarcima to da je cura od 180cm osudjena na propast kod muskaraca, da je za zaljenje, da ce ostati bez momka i da na stikle ni pomislit' ne sme? U kom paralelnom svetu vi zivite? I u kom selu stoji ukleseno u kamenu da momak mora po svaku cenu biti visi, i to bar 10-15cm od devojke? Gde je to pozeljno da kao sto tvrdi ona zena musko biti po' metra vise od zene? Koji cirkus. Vi koji pisete ovo ste zesci kompleksasi.
Proputovao sam ceo svet, u mnogim zemljama od detinjstva i ziveo a posle i radio, ali ovakve kompleksase jos nisam sreo. Normalnom neiskompleksiranom muskarcu nikad nece zasmetati lepo zensko od 180cm, nego ce se grabiti za nju, i znam dosta muskaraca koji su priblizne visine ili nizi od svojih partnerki pa sta? Ciji to uvredjeni ego diktira da odbijem devojke tipa Ane Ivanovic ili Marije Kilibarde samo zato sto imam 186cm? Jel treba skratiti noge Nicole Kidman samo zato da bi bila niza od svoja dva muza? Kakvi kompleksi covece...

Marko

pre 9 godina

Vi kazete da je Aleksandar protivrecan a u stvari ste vi protuvrecni.Jer prvo ste izjavili da samo visoke zene mogu biti zgodne i da im neka niza ne moze izgledati bolje od vise a on vam je dao primer Odri koja je niza od svih tih vasih " lepotica i zgodnica" a opet izgleda lepse i zenstevnije od njih.Znaci dat je akcenat na visini a ne oblinama.A vi ste napisali da niza zena ne moze biti zgodnija i prefinjenija od vise.On vam je dokazao da moze.Vi ste izgubili, povucite se dostojantveno , sa terena.Odoh i ne vracam se.Ovo je ludilo!

Marko

pre 9 godina

Ahahaaaa...moram jos ovo pa stvarno odoh...Toliko komentara od navodno razlicitih osoba a broj pluseva jedan ili dva na vasih zadnjih par komentara....Ja i Aleksandar imamo pluseve srazmerno nasem broju, posto je ovo stara vest niko to i ne cita osim nas nekoliko..E da je samo visina vas problem...
Ma kako da ne ...svi se grabe oko vas od 180.Kako to da je onda vecina vas sama i tesko vam je da nadjete decka?Kako to da tako" lepe zgodne i pozeljne "imate ovoliko slobodnog vremena da po celi dan komentarisete, i to pod razlicitim imenima i polovima? Da ste toliko pozeljne sad bi se mazile sa momcima ili muzevima a ne pisale stotinu komentara.Ja sam programer pa uvek mogu na net a vi takozvane sportistkinje kako objasnjavate svoje 24 casovno provodjenje na netu.Da imate decka tj da ista valjate imale biste drugog preceg posla.Ovako vas niko nece pa pokusavate da se nametnete preko neta.

Milica

pre 9 godina

@Ana Ja nisam napisala da se okrecem za lepim, vec visokim, zgodnim i lepo obucenim devojkama, ne nuzno lepim, vec atraktivnim. A to za decka se slazem sa tvojom sestrom, izbor je ogranicen.

svasta ce covek ovde cuti...

pre 9 godina

@ 1+1.. "To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu). (Lola, 14. decembar 2014 16:45)

Da li stvarno ne vidis da si sama sebi dala dijagnozu? Pljujes sve ljude nize od sebe, povezujes visinu sa lepotom - nidje veze, da ti kazem, pljujes muskarce kojima se ne dopadas, i na kraju lepo sebi das etiketu kiju si namenila drugima. Kao sto je vise njih ponovilo: dzaba ti sve, i noge i si.. i dupe ako si kreten i smor.
(1+ 1=2, 14. decembar 2014 18:06)

Au 1+1=2, dal si ti uopste procitao devojkin post? s obzirom na tvoj komentar dovodi se u pitanje ne samo tvoja visina, nego i tvoja inteligencija... ona kulturno i argumentovano jedno a ti frustrirano nesto sasvim drugo sto dolazi iskljucivo iz tvoje glave. Devojka ne pljuje na sve i svakog ako kaze da ima lepu visinu, to samo otkriva tvoje frustracije... kao sto i minuse udaraju frustrirani koji se slazu sa tobom... drugo towering je bilo u smislu nedostatka estetike u paru kod kojih je jedno visoko kao toranj u odnosu na drugo koje je na samoj donjoj granici zenske visine. A ne u smmislu u kome si ti to u svojoj glavi iskonstruisao da se radi o bukvalnom 'nadvisivanju' i time 'nadmoci'. Zaista tuzno kad velika frustracija i zavist idu pod ruku sa niskom inteligencijom - produkt je 1+1. A sad se vrati i komentarisi kako si visok 2m ali eto i tebi se dopadaju devojke od metar ipo jer je to izuzetno sexy... jos samo da ti poverujem...

svasta ce covek ovde cuti...

pre 9 godina

Jano bre, ti ili ne citas uopste ili ne shvatas ono sto procitas na srpskom... poredjenje je bilo izmedju Kajli Minog koja ima 152cm i njega od 202cm a ne sa 168cm koliko ima zena od pomenutog... kao sto je najjasnije navedeno ali avaj...

Ena

pre 9 godina

Imam 178cm i stvarno vise volim da vidim visoku i atraktivnu devojku, ali nemam nista protiv niskih niti mogu nesto lose da kazem. Ono sto se pokazalo iz mog iskustva je da ONE imaju komplekse (i to one opsedajuce) i da im je najveci argument MORA DA NOSE BROJ 42. Ne, nosim 41, kao Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Marija Sarapova, Ana Ivanovic itd (Lima, Blake, Doutzen i ostale su 40) i smatram za sebe da imam lepa i negovana stopala, proporcionalna mojoj visini, jer bih izgledala smesno da nosim 38 npr. Ja sam svoju visinu do sada uvek videla kao prednost i ne bih zelela da sam mm niza. Na kraju krajeva, bitno je kako se ti osecas u svojoj kozi, a ne sta ce drugi reci, jer je logicno da su ukusi razliciti. :)
@Bond 007 Savrseno si objasnio, nista ne bih dodala.

aj ponovo Aleksandre sve do 2015

pre 9 godina

Ovaj Aleksandar se bas upinje da pod raznim imenima i polovima nametne *svoje* misljenje kao realno. Kao *objektivno*. I smara svojim postovima. Ocito za tebe sve sto se ne slaze sa *tvojim* misljenjem je kako kazes "vrhunac ili egoisticnosti ili gluposti." Izgleda imas jako puno slobodnog vremena i jako ogroman ego. Taj ogroman ego lecis ovde kao da su ti *iskljucivo* visoke ribe krive sto tebi fale cm. Vidis li sebe? I da li ti vidis da sam sebe pobijas? navodis primere koji upravo opovrgavaju teze koje zastupas /ili koje brane ovi pobrojani likovi u prethodnom postu/! Audrey Hepurn *nije* pojam stila zbog svojih 169 tj. sto nije visoka, niti ima velike sise i dupe sto neki ovde uporno *izjednacavaju* sa zenstvenim. Ona zenstvenoscu zraci iz svake pore a to veze blage nema sa tim vasim jel ravna ili obla, zenstvenost je puno vise. Ironicno, svi ovi likovi koje ti branis bi vristali od smeha na tvoj primer jer je Audrey po njihovim standardima motkasta, ravna, neobla i nezenstvena. A Sofija Loren za mnoge nije bila "prelepa", ni po opseprihvacenom standardima lepote jer su joj zamerali predugacak nos, prevelika usta -kao sto su se rugali Hanki Paldum kod nas, pa sto je cicciona (seljacke gradje), pa sto ima rupicu na bradi i jos puno toga. Ali ona je dokazala da skup mana cini neku novu celinu koja pleni.
Uzgred, kaze se rvEm a ne rvAm.
Ne bih zaista da da dalje komentarisem tvoja naklapanja uvredjenog ega, imam pametnija posla.

Marko

pre 9 godina

Aleksandre, brate pusti vise, vidis da su lude i ocigledno veoma sujetne cim ne mogu da podnesu istinu . A i potpisuju se raznim imenima kako bi ubedile druge kako su pozeljne .Strasno kako bolesnih osoba ima. To je za zaljenje.

evo ga novi Apolon...

pre 9 godina

Glasam za obe!

Nego bice da je u pitanju neki vanserijski sklop muzevnosti, zgodnoce i izuzetne lepote kod ovog Aleksandra. Pa za njega su i "andjeli" ruglo, Zizel je em jadna mrsava em bez sminke veoma ruzna, Alessandra Ambrosio isto tako, em mrsava em bez sminke veoma ruzna... Adriana Lima je i bez ijedne operacije ipak plasticna a sa teniserkom Sarapovom moze samo da se RVA hehe. Jadnica sta ce kad je eto ogromna.
Nego hajde ti Aleksandre svoje slike na videlo pa da se malkice pogledaju tvoji fizicki atributi sto stoje iza tog ekrana kad vec toliko pljujes. Intelektualni i duhovni su vec jasni iz tvojih postova..

mira

pre 9 godina

Ja ne bih volela da imam noge kao Bijonse, osim ako mi ne bi, kao njoj, bile oruđe za rad. Nemam ništa protiv mišičavih nogu, ali volim duže i vretenastije. Ove desno deluju lepo i normalno, nikada ne bih rekla da su tanke. A znam koliko su tužne devojke i žene kada nađu model čizama za kojima odlepe, a moraju da ga se odreknu jer ne mogu da zakopčaju rajsferšlus.

Milica

pre 9 godina

@Janko Prvo, svako ima pravo na svoj ukus. Drugo, ne znam sa kim si se dopisivao, nisam luda da vracam 70 komemtara unazad da trazim tvoj prethodni i kome si odgovarao i pisao, moji je medju poslednjim. I trece, to samo u Srbiji kad ne gotivis nesto odmah si ljubomoran i iskompleksiran, jer ne daj Boze da kazes svoje misljenje koje ne moze uvek da bude pozitivno. Ma neeee, ljubomorna sam, e. Smesno.

aleksandar

pre 9 godina

@J.Bond 007
Izgeda moram malo plasticnije da objasnim ,posto vi tako uporno pokusavate da ubedite ostale u FIZICKU NADMOC tj zgodnocu visokih devojaka naspram onih srednjeg ili nizeg rasta bez ikakvog postovanja tudjeg ukusa. Standardi lepoti su se menjali tokom vekova,ono sto se nekad smatralo lepim to vise nije, kao i to sto se danas smatra idealnom lepote verovatno nece biti za sto dvesta godina.A i to sto se danas smatra idealom lepote u principu ne mora da bude a i nije ukus ni polovine stanovnika sveta.A jasno je i,ko postavlja standarde lepote i mode-najcesce gejevi kojima je idel zenskog tela ustvari musko telo bez oblina.Ne znam da li znate ali skoro je Andrej Pejic ,tada jos muskarac, bio proglasen za najlepsi zenski model..Muskarac proglasen za naj zenski model ???Neverovatno!
A sad plastican primer vaseg ponasanje.Zamislite kada bi sad ja izjavio i pokuso sve vas da ubedim kako su zelene krupne oci najlepse na svetu i kako sve ostale boje i oblici ociju ne mogu da se mere sa kruonim zelenim.I kako su osobe sa krupnim zelenim ocima najlepse.Zar ne mislite da bi to bili veom glupavo?Znaci ne uzimajuci u obzir ni to kakav je izraz tih ociju, ni kako se uklapaju u celo lice,,kako zrace,kakvu toplinu imaju.Glupavo? E tako se i vi ponasate kada pokusavate druge ubediti u to da su visoke devojke najzgodnije i da ni jedna niza ma koliko bila zgodna ne moze da pridje onoj visokoj samo zato sto je niza.Za mene je to vrhunac ili egoisticnosti ili gluposti.

Nesa

pre 9 godina

IGOR: Samo se ti tesi! Videli smo dobro na ovogodisnjem izboru za mis Srbije koliko su nam zaista lepe i zgodne te od 175-183. Sve motkaste a ruzne.A ova sto je pobedila, ni z od zenstvenosti.Jos ima neke cudne i nezenstvene izraze lica.Saznao sam da se bavi profesionalno kosarkom ili rukometom pa valjda otuda ti nezenstveni tikovi. Ko razbijacica a ne zena.

DRAGAN: 180cm? Znaci razbijacica! Licno, ne svidjaju mi se ni fizicki ni psihicki devojke koje se bave tim sportovima jer nisu nimalo nezne i zenstvene. SVE zene koje znam a koje se profi bave tim sportovima imaju veoma grub i nezenstven pristup , vole da psuju, muskarace su.

Deki pocinje lepom frazom da svako ima svoj ukus ali onda sam sebe pobija jer tvrdi da su zenstvene ipak samo niske (poneki izuzetak). Visoke uglavnom nemaju obline po njegovom ukusu one su nezenstvene i jedino mogu "prikriti svoje Nedostatke". "Nize cure uglavnom imaju BOLJE grudi i guzu od visokih devojaka.Imao sam cak jednu od 158 bila je bomba, mnogo zgodnija od vecine od 175"

JANKO je odusevljen: "@ deki
Car si majke mi. Visoke umisljaju da su neke ribe samo zato jer su visine od 175-180 i imaju te famozne dugacke noge koje realno nikad ne mogu zaseniti dobre grudi i dupe bar vecini muskaraca i koje svakodnevno vredjaju devojke koje su nizeg rasta.Nazivaju ih metari i zilet, kratkonoge, skracene. Pitam se da li ispod sve te svoje arogancije ustvari kriju zavist prema nizim devojkama."

*
I opet su vam krive visoke devojke?

Aleksandar

pre 9 godina

Sve ove zenske nadobudne komentare pisu jedna ili dve zenske osobe,od kojih je sigurno jedna od njih Milica, posto je vec objasnila da ima 180 i da se bavi sportom,pa kao takva njoj su naravno ideal lepote bedevije od sportistkinja.Cuj Ana Ivanovic, Sarapova i slicne.Ko muskarci su nemaju ni kuk ni struk ,sve im ravno.Ajde imaju lepu glavu ali telo???Uzas!
A pro po Odri ,nju sam stavio kao nekoga ko nije visok ali je zenstven iako nema obline za razliku od "andjela" koje iako imaju dobre noge nemaju ni upola zenstvenosti i damskog u sebi.Zamisli Anu Ivanovic ili cak Adrijanu Limu da igraju balet...Hahahaaa...A Sofija Loren odise prefinjenoscu koju ti propisujes Andjelima i sportistkinjama,mislim to dovoljno govori o tvom nivou.Nije lepota duzina nogu vec i stav,pogled, prirodnost. A vecina koje si ti nabrojala deluju vestacki a neke i ogromno i nezenstveno(sporistkinje).
A Odri sam naveo kao primer nekoga ko nema neke obline ali je zenstvena do bola.I svi moji drugari smatraju Odri jednom od najlepsih zena sveta.Iako svi vole obline znaju dobro da uoce lepotu i zenstvenost. Ali moram da napisem da mi je Kim .K iako ima,viska kg mnogo zenstvenija od Ane Ivanovic, Sarapove, Zizel.Zenstvenost ili imas ili nemas,ne mora uvek imati veze sa oblinama, a narocito nema veze samo sa dugackim nogama.
Ja ovim zavrsavam jer nemam nameru da se vise objasnjavam sa iskompleksiranom sportistkinjom od preko 180. Idi se rvi tamo sa nekim a raspave o lepoti ostavi drugima.

Ovo je rezultat kad pustite neostvarene na forum. Sta bi tek bilo da su na vlasti.

pre 9 godina

"Ja i Aleksandar imamo pluseve srazmerno nasem broju"

alal vera... cim izadje novi post ova dva degena udare sebi i ovom drugom plus a onima koji imaju suprotno misljenje sa gustom minus. tako i dolazimo do gore citiranog genijalnog zakljucka. ne mogu ni da vam se smejem, zalim vas duboko... vi ste jako jako neostvareni i neispunjeni likovi... svaka vasa rec otkriva gorcinu, potisnuti bes i duboke frustracije. bas tuzno. vasa paranoja dotle ide da verbalno zlostavljate sve koji se razlikuju od vas i da im paranoicno pripisujete bedni zivot koji VI SAMI vodite. ali naravno, svako polazi od sebe.

alo bre

pre 9 godina

Zar ovaj "Marko"ne rece da odlazi i da se ne vraca vise.Ali je odmah potom dotrcao opet na net jer ga to zlo koje u sebi nosi tera da i dalje bljuje vatru i mrznju po netu.Cist dokaz 1) nedoslednosti 2) neuroticnosti 3) zavisti 4) bahatosti 5) viska slobodnog vremena 6) manjka dostojanstva i 7) nepostojanja privatnog zivota.
Ne blamiraj se vise covece nego poslusaj dijagnozu i zapovest koje si sam sebi dao.Dakle: ne vracaj se vise jer ti je mozak kao zrno graska.A sigurno i tvoja muskost.

Sta je s mozgom?

pre 9 godina

Nesrecni Marko odluci se vec jednom jel ides ili ne ides, triput najavljujes da ides ali se stalno vracas po zlu putu. Odluci se dal komentare pise samo jedna osoba kako tvrdis jdnog trenutka ili vise sportistinja koje bas niko nece kako tvrdis sledeceg trena... Ne moze i jedno i drugo. U prvom slucaju to je znak tvoje slabosti i uvredjene sujete, u drugom skolski primer logicke greske. Odluci se jel akcenat kod Odri Hepern na nedostatku oblina ili na oblinama koje obozavate a ona ih ipak nema u vasem smislu. Pa Odri je Upravo Prosecne visine i dao si jako los primer. Kazes Marko da je akcenat kod Odri na visini. Pa ona nije ni visoka ni niska. Samo je par posterki tvrdilo da su visoke zgodne a ti non-stop tvrdis da su visoke od 180 rugobe, nezgrapne, rvacice itd itd. Anu Kilibardu si lukavo zaobisao posto je devojka zgodna k'o avion i dakle Direktno Pobija tvoje teze o muskaracama, grmaljima, rugobama i rvacicama od 180. Zena je i visa od 180cm. I znaci Ana Ivanovic je rvacica, uz to nikakve grade? Pa ona je prelepa i svakako bolje gradje od Odri, ima zategnuto telo, tonus, top formu, odlicne noge (koje na zalost lepa Odri bas i nema) i da ne nabrajam. Znaci sami pobijate svoje sopstvene teze. Ali ste toliko glupi da to i ne primecujete. Kakvi dokoni, zaludni fanatici, ne mogu da verujem.

I noge i stopala i sve ostalo

pre 9 godina

Uzasnuta sam kolicinom zlobe i netrpeljivosti, brojem predrasuda i stepenom nepismenosti. Prethodni komentatori su istakli mnostvo ortodoksnih gluposti muskih shovinista. Bravo! Ja cu prokomentarisati samo jednu u moru inih.
_____
Mala cipela lepsa uvek od camca.Uh kako volim ove male,krupne i visoke me ne privlace iako nisam nizak.
(dragan, 13. decembar 2014 18:42)
_____
Znaci sve visoke i krupne devojke automatski nose camce na nogama, dok niske devojke automatski nose male brojeve?! I sta sad, ja da bih zadovoljila tvoje predrasude i izbegla bicevanje na ovom forumu moram nositi tri broja vece cipele? Jer sa svojih 179 nosim broj 39. Znam toliko devojaka koje su puno nize od mene a nose 40, da ne pominjem skolsku drugaricu koja sa 171 nosi broj 41. Ima i gorih. Ali one naravno ne postoje, jer se prosto ne uklapaju u vasu crno-belu sliku o rvacicama i princezama.

24 casa

pre 9 godina

@ Marko

"Da ste toliko pozeljne sad bi se mazile sa momcima ili muzevima a ne pisale stotinu komentara. Da imate decka tj da ista valjate imale biste drugog preceg posla.Ovako vas niko nece pa pokusavate da se nametnete preko neta."
-Koliko ja vidim ima Sveukupno stotinak komentara sto znaci da su Sve komentare pisale devojke koje vredjate? A ti si vidovita prorocica pa znas tacno da visoke devojke zgodan momak nikad ni takao nije? Jel ti nekad palo na pamet da ove nebuloze govore jedino o tebi a ne o njima?
Devojke se namecu preko foruma? Onda se ti stoput vise nameces posto se stalno vracas cak i kad sam najavis da se nikad vise neces vratiti.

"Ja sam programer pa uvek mogu na net a vi takozvane sportistkinje kako objasnjavate svoje 24 casovno provodjenje na netu."
- Jesi ti licno kontaktirao/poznavao sve komentatore i uverio se direktno da su Sve one "takozvane sportistkinje"? I zasto druge optuzujes da provode 24casa na netu kada Upravo ti provodis ne samo 24c na forumu nego dezuras danima pisuci razne gadosti pod raznim imenima. Pa ti Sam proizvedes za tako malo vremena vise komentara nego svi zajedno. Normalni ljudi napisu post i idu dalje a ti prikovan za stolicu jadikujes i ponavljas iz posta u post "lude su,ludnica!". Stvarno dno dna.

kad kompleksi pomute um

pre 9 godina

Kakve veze ima pokojna Odri Hepbern sa postom o lepim sexy zenskim nogama?
Sudeci po broju minusa na sjajne komentare i pluseva za frustrirane i retardirane, sve je jasno kakvi kompleksasi prate danonocno ove postove. Posto nemaju stvarnog zivota jedini nacin da izlece frustracije je da postovima koji iznose proste cinjenice daju gomilu minusa. Jedino slepac to ne vidi.

Aleksandre nemoj da mi nasrces na lepojke

pre 9 godina

Procitah clanak pa ove gornje komentare...neverovatno....Aleksandre nije bitno cija je zadnja,bar na forumima nicija nije zadnja, nego imas li ijedan valjan argument il samo pisas niz vetar.

Jasno je komentatorima da organski ne podnosis visoke devojke sa lepim nogama. Ali smesno je brate da se kao neka dzangrizava baba svaki put okomis na sve koji nisu kao uzor koji im ti diktiras: kepec kim. pusti Odri da zena u miru pociva, ona je samo paravan. Budi jednom musko i priznaj svoje prave apetite. Jer garantujem da sa devojkama imas posla u musko-zenskom smislu prakticno samo preko pornica i kim u istim.

Anya Lill

pre 9 godina

@danica: Ne znam kako si nasela na tu pricu, jer po tome zgodne su samo devojke modeli od 188cm visine. Ima i visokih,ali sa neskladnim proporcijama, i sama duzina nogu nikako nije parametar za zgodnost. Imam drugaricu sa jako dugim nogama, pa meni izgleda kao šestar. Niko me ne moze ubediti da npr Nikol Sercinger nije zgodna,ima odlicne proporcije,nevezano za njenu visinu.

Sasa

pre 9 godina

doticni aleksandar bas budno prati svaki vas komentar ;)

vrhunac bez premca je proglasiti gaborom one koje nikad u zivotu video nije ;)

a beznadeznost je kada se time i ponosi ;) nek' i daje udaraju po dva plusa..pa neredni dan jos po dva, ovaj "programer" sa drugog racunara)...;)

hm sta je ovo?

pre 9 godina

slobodno pisi nakon mene deset komentara.Al dobra riba neces postati ni da si poslednja zena na svetu.
(Aleksandar, 17. decembar 2014 14:47)

uuu ne znadoh da besni tinejdzeri pisu postove o sexy zenskim nogama u rubrici Superzena! Tesko je poverovat da je ovo gore napisla punoletna i uslovno receno normalna osoba//

Aleksandar

pre 9 godina

Hahaahhaaaaa...Ova lujka jos ne odustaje i dalje se potpisuje raznim imenima i polovima.Hoce da njena bude zadnja.Evo neka ti bude zadnja..slobodno pisi nakon mene deset komentara.Al dobra riba neces postati ni da si poslednja zena na svetu.

profesor

pre 9 godina

Sta pise ovaj "Zamisli Anu Ivanovic ili cak Adrijanu Limu da igraju balet...Hahahaaa..."

Balerine od 180cm? Gde to? Pa svak ce tebi uputiti tvoje grohotno
'haha' jer to bi bilo isto kao da optuzujes balerinu od 150cm sto nije kosarkasica. Ili kao da se podsmevas kosarkasici sto nema izrazito misicave i kratke noge balerine. Komicni ti primeri. Nisi ti za forum, primiri.

leMi

pre 9 godina

Beyonce je jako lepa zena i kad je gledas u spotovima, rekao bi i zgodna, ali onda vidis da je 160 i znas da to uzivo nikako ne izgleda kao na TV-u.

ofk

pre 9 godina

Ma visoka zena lepo gradjena dugonoga nema boljih riba to je sve ugl podsvesno odabiranje gena za potomstvo kod svih nas.Pogledajte samo male ljude tj muskarce zene ih ne primecuju a ove ribe od metar i zilet kao ona nasa starleta u pokusaju su kao neki patuljci.Bijons je seks bomba mada je i ova druga za probat

Danica

pre 9 godina

@Anya Pa zgodnoca je pojam koji je usko povezan sa visinom. Pojam zgodno se odnosi na duge noge (ne grudi, ne pozadinu, vec noge) i neko od 165 ne moze ni za tri zivota da ima duge noge. Mogu one da izgledaju dugacko na toj osobi, ali prividno. To naravno ne znaci da niske zene ne mogu da izgledaju savrseno, gluposti, ali rec zgodno se vezuje za visoke devojke i to ce vam reci svako ko se profesionalno bavi zenskim proporcijama, tako sam i ja saznala.

Saska

pre 9 godina

Nijedne od ovo dvoje... najlepse u noge koje nisu fudbalerski misicave (posebno ne kada nisu ni duge, kao kod Bijonse koja mora da se izvlaci uz pomoc jako visokih stikli da bi dobilana duzini) a ni stapovi bez definicije... znaci lepe noge koje su duge, lepo izvajane, niti misicave niti pritkaste. To su moje noge ali sasvim su dobre npr. noge Kameron Dijaz :) a sad udarajte minuse :)

Jedna visoka

pre 9 godina

Fino, sve mi deluje da ovu vest komentarišu niske devojke. Svi pljuju po visokim devojkama. Pošto su po vama niske super za sve, univerzalne, što vas ne uzmu za manekenke? Da li je moguće da toliko sebe uzdižete?Nemam ništa protiv niskih devojka, ali mislim da ni vi ne treba da pljujete visoke devojke, ako ste niske. Ili to samo kompleksi rade? Ima li neko ko će priznati i reći: "Tako je i šta sad?"?

Sofija 174 cm

pre 9 godina

@leMi
Visoka je 169 cm. I kakve to uostalom veze ima, toliko je zgodnih zena visokih oko 160-165. Bolje i 165, nego pritke od 185 bez trunke skladnosti.

Bojana

pre 9 godina

Uvek mi je smesno kako se niske zene tese kako su visoke "dzinovi, neskladne pritke sa nogom 42" itd, ok ima i toga, ali ne zaboravite jednu Hajdi Klum, Sindi Kraford, Naomi Kembl... Ako vec nemate ni najmanji problem sa visinom, zasto se iz godine u godinu prave cipele sa sve vecom stiklom, iz kojih se vi ne vadite? Zvucace kao fraza, ali istina je da je dzabe bilo kakav izgled bez harizme i unutrasnje lepote, koje i kod ljudi prosecnijeg izgleda njih stavljaju u prvi plan, ali cini mi se u komentarima da niske zene prednjace u pljuvanju visokih, pa da vam odgovorim. A sto se ove slike ticu, reci cu samo-zamislite Bjonsine noge bez ovih stikli.

Somi

pre 9 godina

@ofk Potpisujem. Kad procitam "duge noge" a tekst o Nicole S. ili Shakiri ili nekoj od 165. Sve je to lepo sine, lepo one izgledaju, ali duge noge... Sprdnja klasicna.

Milica

pre 9 godina

Obozavam svojih 180, nikad ih ne bih menjala za manje, pogotovo jer mi je omogucila profesionalno bavljenje sportom uz koji odrzavam liniju i nista na sebi ne bih menjala, svega imam. Ja, iskreno, te niske ne primecujem, prodju ispod mog vidika, sto bi se reklo. Mislim, realno, kad setam Knezom one mi se spoje u masu, a kad je neka visoka, zgodna i lepo obucena okrenem se svaki put, lepo je za videti. No, muskarci su nam sve nizi, sto se pokazalo kao kompleks broj 1 (ne "ona" duzina, vec visina). Anyway, svako ima svoj ukus, moji je da devojka ispod 173-4 ne moze da bude zgodna.

bar meni

pre 9 godina

Slažem se da su visoki ljudi to jest žene lepše građeni i sve im stoji saliveno. Ali i niži mogu da izgledaju super ako su prroporcionalno građeni. Žena sa 165cm ako ima dugačke noge, izduženo i vitko telo izgleda takođe super, čak i da ne doda 5 ili 10cm visine na štiklama. Takođe i muškarci. Ako imate nekog od 190cm a građen kao vreća ništa. Lepo raspoređeno i vitko izduženo telo sa dugačkim nogama je super pa makar bio i 175cm. Mišićavo izuzetno retko izgleda dobro, osim ako nije prirodno a ne nabildovano.

Anya Lill

pre 9 godina

Kakve veze ima visina sa zgodnoscu, bitne su samo proporcije! Ne volim previse misicavo,stubasto niti pritke. Volim naznake mišica i lepo izvajane noge,kao kod Žizel.

m

pre 9 godina

ako je neko 160 ne mora da znaci da ne izgleda lepo,opet je stvar gradje... ako je devojka skladno gradjena izgledace dobro bilo koju sa ima visinu,a ako nije,obicno je zdepasta ako je niska,a konjasta ako je visoka..

Sofija 174 cm

pre 9 godina

@Sofija Tim gore sto je visa, ovakvi panjevi na tu visinu...

Haha, koju "tu" visinu? Kao da je 169 cm neka visina. To je otprilike donji prosek visine za zensko. Osim ako ti nisi 170. Onda ok. Da je preko 180 cm to bi vec bilo kriticno (kako neko ovde rece konjasto i ogromno), jer su vise zene svakako lepse kada su tanane. Ne znam jesi li video Beyonce uzivo, zena izgleda kao zmaj i pored svih nedostataka. Ima tanan struk, ravan stomak, izrazene kukove, lepu zadnjicu, solidne noge (listovi joj nisu bas neki), ima lepe prirodne grudi, a ne silikonske balone, prelepa je u licu itd. Meni dovoljno da je smatram extra, naravno ne i savrsenom, zenom.

N-ica

pre 9 godina

Jao zasto tako uvredljivo pisete o zenama sa 160cm. Mislim sve je to stvar ukusa, ali patuljci itd... :-) Ljudi budite malo obzirniji. Lepe su zene i visoke i vitke, i niske mogu biti... I buce i tanke. Svaka na svoj nacin ima svoj sarm. Neke izgledaju simpaticno, neke dostojanstveno... A i razmera je bitna. Nekada niske devojke imaju duze noge od tela, visoke dugo telo a kratke noge itd... Pa i vi muskarci mora da ste svi savrseni kada ovako pisete o nama. :-) Ne znam zasto smo toliko odbojne? ;-) Mislim ja mogu i neke prednosti da navedem iz licnog iskustva, ali preteracu... ;-)

ko sta kako

pre 9 godina

Bijonse je uzasno gradjena a Krisi dobro. Medjutim, kad se pogleda glava, Krisi je daleko ispod Bijonse koja je lepuskasta zena za razliku od prve koja je bas ruzna. Mislim, ako cemo vec da ih uporedjujemo. Nego, mislim da je najvaznije biti skladno gradjen, ni veoma duge noge ne valjaju, izgleda zena kao svraka. Lepe, vitke noge su sasvim dovoljne. Takodje, ni visina nije vazna ukoliko je zena lepo gradjena i sto je jos vaznije, ume svoju lepotu da nosi. Opet se vracamo na to da sama lepota nije dovoljna ako zena nema sarma i zenstvenosti.

deki

pre 9 godina

Ljudi sta se palite! Svako ima pravo na svoj ukus i nema potrebe da se ikome pravdate za to.
Dok sam bio mladji okretao sam se za mrsavijim i visim zenama.Delovale su elegantnije i vecina garderobe im je lepo stajala,atraktivnije na prvu loptu.Ipak,cesto bih bio razocaran njihovim izgledom nakon sto bi ih video gole.Garderoba im je umela skriti nedostatke i istaci prednosti dok su gole nekako za moj ukus bile i previse ravne,bez oblina,nezenstvene.Cak ni te dugacke noge koje ovde mnogi pominju kao neki vrhunski kvalitet (???) nisu mogle nadoknaditi nedostatke.Sa druge stane ,zene sa kojim kg vise ili nizeg rasta iako nikad ne izgledaju toliko atraktivno u garderobi kao visoke devojke bi me prijatno iznenadile svojim izgledom kada su gole jer su nekako zenstvenije.Takodje, po mom,iskustvu, nize cure uglavnom imaju bolje grudi i guzu od visokih devojaka.Iako sam ja 185 preferiram devojke od oko 165.Imao sam cak jednu od 158 bila je bomba,mnogo,zgodnija od vecine od 175.Ali bilo je i nekoliko zgodnih od 180.
Znaci ponavljam to je moje iskustvo i moj ukus.Bas da vidim koliko ce sad budala ,koje ne shvataju da je lepota stvar ukusa, a ne nekih opsteprihvacenih modernih mera, staviti minus na moj komentar.

Igor

pre 9 godina

@ Danica
Samo se ti tesi! Videli smo dobro na ovogodisnjem izboru za mis Srbije koliko su nam zaista lepe i zgodne te od 175- 183 .Ne mozes ni jednu izdvojiti a da kazes wauuu kakva je.Sve motkaste a ruzne u fazi.A ova sto je pobedila, ni z od zenstvenosti.Kada sam je video u jutarnjem programu , pitao sam se dal ljudi imaju oci.Jos ima neke cudne i nezenstvene izraze lica koji uopste ne prilice jednoj miss.Saznao sam posle da se bavi profesionalno dal kosarkom ili rukometom pa valjda otuda ti nezenstveni tikovi.Ko razbijacica a ne zena.

svasta

pre 9 godina

(Bojana, 13. decembar 2014 16:19)

Jeste, i meni je smesno kako visoke misle da ih svi muskarci jure, narocito mi koji ih i ne gledamo. Do sada si valjda mogla da shvatis da su visina, boja kose, debljina, nesto sto nas privuce na prvu loptu, ali da to nikako nije ono sto ce nas drzati pored dosadne, plitke ili sitnicave zene.

Maja

pre 9 godina

Ispašće da su svi muškarci po 2m, pa im trebaju žene od 1.80. U stvarnom životu, prosečan muškarac je visok 175cm, prosečna žena 165cm, a moja drugarica od 180cm ne može da nađe dečka jer je previsoka. Na štikle ne sme ni da pomisli. Moj suprug je 2.02, ja 168cm i dođem najviša od njegovih devojaka, on bi najradije Kajli Minog da može da bira...

svasta ce covek ovde cuti...

pre 9 godina

@ 1+1.. "To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu). (Lola, 14. decembar 2014 16:45)

Da li stvarno ne vidis da si sama sebi dala dijagnozu? Pljujes sve ljude nize od sebe, povezujes visinu sa lepotom - nidje veze, da ti kazem, pljujes muskarce kojima se ne dopadas, i na kraju lepo sebi das etiketu kiju si namenila drugima. Kao sto je vise njih ponovilo: dzaba ti sve, i noge i si.. i dupe ako si kreten i smor.
(1+ 1=2, 14. decembar 2014 18:06)

Au 1+1=2, dal si ti uopste procitao devojkin post? s obzirom na tvoj komentar dovodi se u pitanje ne samo tvoja visina, nego i tvoja inteligencija... ona kulturno i argumentovano jedno a ti frustrirano nesto sasvim drugo sto dolazi iskljucivo iz tvoje glave. Devojka ne pljuje na sve i svakog ako kaze da ima lepu visinu, to samo otkriva tvoje frustracije... kao sto i minuse udaraju frustrirani koji se slazu sa tobom... drugo towering je bilo u smislu nedostatka estetike u paru kod kojih je jedno visoko kao toranj u odnosu na drugo koje je na samoj donjoj granici zenske visine. A ne u smmislu u kome si ti to u svojoj glavi iskonstruisao da se radi o bukvalnom 'nadvisivanju' i time 'nadmoci'. Zaista tuzno kad velika frustracija i zavist idu pod ruku sa niskom inteligencijom - produkt je 1+1. A sad se vrati i komentarisi kako si visok 2m ali eto i tebi se dopadaju devojke od metar ipo jer je to izuzetno sexy... jos samo da ti poverujem...

Miša, Bgd

pre 9 godina

Hm... da po 50-i put dam isti komentar na pitanje "ili ili"...
Ako je žena kreten, može da ima i vitke i mišićave noge ali će i dalje biti kreten.

Janko

pre 9 godina

@ deki
Car si majke mi.Potpuno se slazem.
Lepota je stvar ukusa ,ima i lepih i zgodnih i malog i srednjeg i viseg rasta.Mislim da su mediji i modni strucnjaci isprali mozak nekim visokim devojkama , koje sada umisljaju da su neke ribe samo zato jer su visine od 175-180 i imaju te famozne dugacke noge koje realno nikad ne mogu zaseniti dobre grudi i dupe bar vecini muskaraca i koje svakodnevno vredjaju devojke koje su nizeg rasta.Nazivaju ih metar i zilet , kratkonoge, skracene.Pitam se da li ipak negde ispod sve te svoje arogancije ustvari kriju zavist prema nizim devojkama jer u realnom zivotu vecina visokih muskaraca radije bira one nize od 170 .To sad ne znaci da nema lepih devojaka od preko 175 , ima sigurno ali meni i vecini momaka koje ja poznajem se vise svidjaju nize jer su uglavnom malo oblije ,ne debele, vec oblije i imaju lepse oblikovane i grudi i dupe.

Maki

pre 9 godina

@A tebi je parametar izbor za miss Srbije koji je namestena smesna manifedtacija. Ja sam za visoke, uvek. Naravno, ako ima psihicki sve sto je potrebno.

Milica

pre 9 godina

@Janko Prvo, svako ima pravo na svoj ukus. Drugo, ne znam sa kim si se dopisivao, nisam luda da vracam 70 komemtara unazad da trazim tvoj prethodni i kome si odgovarao i pisao, moji je medju poslednjim. I trece, to samo u Srbiji kad ne gotivis nesto odmah si ljubomoran i iskompleksiran, jer ne daj Boze da kazes svoje misljenje koje ne moze uvek da bude pozitivno. Ma neeee, ljubomorna sam, e. Smesno.

Lola

pre 9 godina

@ Maja "U stvarnom životu, prosečan muškarac je visok 175cm, prosečna žena 165cm, a moja drugarica od 180cm ne može da nađe dečka jer je previsoka. Na štikle ne sme ni da pomisli. Moj suprug je 2.02, ja 168cm i dođem najviša od njegovih devojaka, on bi najradije Kajli Minog da može da bira..."
(Maja, 14. decembar 2014 08:05)

Draga Majo, u kom gradu (ili podrucju) zivis, bilo bi interesantno cuti. Znas kako, sve zavisi gdje zivis... muski prosjek od 175cm je danas rijetka pojava, danasnje generacije su sve vise i ljepse i to je normalno :) Realno malo je sredina gdje je 175cm muski prosjek (vecinom se to smatra zaista niskim a ne prosjecnim). Sa svojih 178 i skladnom gradjom nikad mi nije bio problem imati decka (sticajem okolnosti imali su od 183-199) a nista nemam protiv lijepog visokog para iste visine posto visoko zenstveno zensko ne mora da se potpomaze visokim stiklama/stulama, jer ona vec ima ono sto stikle pokusavaju nadomjestiti ;)
Reklo bi se da je tvoj muz prilicno osobenog ukusa ako si ti sa 168 bas najvisa od svih njegovih devojaka i sto bi on sa svojih preko 2m najvise volio Kajli Minog koja ima svega metar ipo (razlika znaci od citavog pola metra). To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu).

N-ica

pre 9 godina

@Bojana
Ja sam 160cm i ne nosim stikle ama nikad. Imam drugarice 180cm koje nose stikle stalno. Manekenke isto. Toliko se potencira ta visina, a mi malecki smo hobiti i patuljci... Meni su simpaticne i visoke devojke, izgledaju prefinjeno, elegantno, privlacne su, a i sitne mogu da izgledaju i krhko i simpaticno i egzoticno... Ne znam zasto tolika krajnost. Ili ovako ili onako. I jedno i drugo moze lepo da bude. Bar je meni tako...

hulk

pre 9 godina

Ako je sve kako treba na zeni i muskarcu, onda je plus ako je zena visoka oko 175, a muskarac oko 185. Poenta je skladna gradja, a visina je plus. I promasili ste misicave noge. Kada pomislim na dobre misicave noge, na pamet mi padne Naomi Kembel i Rada Manojlovic, a ne butkice od Bijonse.

Jovana

pre 9 godina

@ Milica
A jos kada neki iz tog vaseg ogranicenog izbora pre odaberu neku nizu od vas visokih, to ume da izazove i odredjenu dozu ljubomore pa i besa sa vase stane.Znam to jer sam to vec iskusila od svoje bivse najbolje drugarice jer se ispostavilo da joj je jako smetalo to sto meni od 167 a ne njoj prilaze oni visoki momci za koje je ona mislila da su za nju rezervisani.Toliko joj je to krivo ali kao i ti nikad pred drugima nece to priznati i uvek ce svojih 180 uzimati kao neki specijalan kvalitet.
Inace mislim da ima lepih i zgodnih devojaka i od 155 i od 165 i od 175 i od 185cm.Lepota i zgodnost nemaju ni malo veze sa visinom.

Lana

pre 9 godina

@Dragan Necu da se mesam u pitanje visine, ali za ovo drugo si lupio ko niko. Sve zene koje se profesionalno bave kosarkom i odbojkom itd su muskarace i psuju??? Cujes li ti sebe covece???

Aleksandar

pre 9 godina

Ja sam iscitao sve komentare i moram priznati da sam sokiran.Pre svega komentarima visokih devojaka i njihovim lupanjem minusa na bilo koji komentar koji nije jasno i konkretno naglasio da su SAMO visoke devojke lepe. Vecina muskih komentara je istakla stav da sve zene mogu biti zgodne i lepe bez obzira na visinu. Ne razumem minuse na takve komentare. A te minuse su dale visoke devojke koje izgleda zele da samo one visoke mogu biti zgodne i nece da prihvate da svako ima svoj ukus. Stanko je u svom komentaru to dobro objasnio.Drugi muski komentatori su napisali da ima i zgodnih i visokih i srednje rasta i nizih devojaka iako ipak daju prednost nizim jer im deluju zenstvenije. I opet,bez obzira sto nisu nikog vredjali opet minusi istih visokih devojaka.Jos kad krenu sa malovazavanjem komentatora kojima se vise svidjaju nize devojke i kazu kako ti muskarci vole nize jer imaju komplekse.Prosto ne mogu da verujem da ima takvih ...mozgova. Ne razumem tu kolicinu nenormalnog EGA. Mene bi licno bilo sramota da sam na vasem mestu .Vi bi se izgleda potukli sa bilo kojom osobom koja misli da je tamo neka sredjeg rasta zgodnija od vas. Stvarno ,kakov ego!

007 J. Bond 196cm

pre 9 godina

Ne kapiram sto ovako udruzeno lincujete visoke devojke. Pa valjda je svakom jasno da je visina prednost jer da nije, manekeni bi bili niski a ne visoki i devojke bi trcale za niskim a ne visokim tipovima. Vi uporno pokusavate nemoguce - da dokazete kako su satro zenstvenije niske devojke, bas zato sto nisu kao konjaste a bar u nasoj zemlji vecina visokih devojaka -cisto statisticki - je i vitka sto je dupli plus. Ali ovoliki broj minusa za sve komentare koji nisu linc visokih devojaka pokazuje samo vas Napoleonov kompleks a to je istorijski jedan od najneprijatnijih i najrazornijih kompleksa. Naravno da visina ne podrazumeva automatski lepotu ali nedostatak iste udruzen sa nedostatkom lepote je tek .. Hvala Bogu da vise volim da je pored mene visoka vita jela nego palcica kojoj trebaju merdevine od stikli po 15cm da bi joj noge na nesto licile. Ajd sad lupajte mi minuse, vidim da je to nekima vid terapije. Posto naravno Adriana Lima, Zizel Bundsen, Kristi Tarlington, Linda Evangelista, Blejk Lajvli i legioni drugih visokih zena po vama nisu zenstvene jer bi mogle biti kosarkasice i odbojkasice a to znaci nezgrapne i bahate. Jao kuda vode kompleksi :o A Aleksandru sto na kraju komentarise s visine, zapitaj se koliki je tvoj EGO jer tvoj post sve govori ;) Isto vazi i za gomilu minusa koje lupate samo zato sto citate ono sto UOPSTE ne pise CAK I KADA VAM DEVOJKE PONOVE STA SU NAPISALE. E tek to vas razbesni pa samo udarate minuse a tvrdite da to cine one visoke. Nije licemerno?

Ret

pre 9 godina

@Danice, pamenic za proporcije,necemo meriti duzinu nogu raznih zena,nego noge jedne zene u odnosu na duzinu njenog tela. Tu nema privida, i svako moze imati razlicite proporcije nezavisno od visine.
Nista gore od visoke zene sa dugackim trupom i kratkim nogama!
Posto se NE razumes u proporcije, zamisli veliku zenu sa sitnom glavom ili obrnuto. Lepo je imati skladno telo a ti treba da se bacis na ucenje.

Milos

pre 9 godina

@ Danica
Deki je sasvim u pravu.
A ti Danice si se toliko uhvatila tih
dugackih nogu i visine kao imperativa lepote da se kladim da osim dugackih nogu nemas nista, ni dupe ni grud ni lepo lice.Prestanite ti i takve kao ti da po forumima vrsite teror i ubedjuje nas kako je lepa zena samo ona od 173na vise.To sto ce ovakve teme biti najvise komentara koji ce podrzati stav da su najlepse zene one od oko 175 ne znaci da je to zaista tako vec znaci da je puno komentara napisano od strane visokih zena koje ,gle cuda, verovatno nemaju decka pa zato imaju dovoljno vremena da komentarisu ovakve teme.Dok su te " nikakve nize " zauzete mazenjem sa momcima.

Janko

pre 9 godina

@Milica
U pravu sam ja bio u prethodnom mom komentaru.Nacin na koji pises i nastojis da objasnis kako su sve nize zene nikakve i kako ih ne primecujes jer si ti kao visoka i zgodna dovoljno govori o tvojoj iskompleksiranosti i tome da osim visine nemas nista drugo da ponudis pa si je se uhvatila ko pijan plota jer mislis da je to neki poseban kvalitet.I jos se zalite kako vas nize zene vredjaju a u svakom komentaru vas visokih devojaka se nadje po koja uvreda nizih.I o kakvim ti to kompleksima muskaraca govoris?Ja sam preko 185 i sta sad kao imam kompleks samo zato sto mi se svidjaju nize devojke vise nego visoke devojke.Ako ti je tako lakse po ego da mislim ti to misli.Ali to je daleko od istine.

Dragan

pre 9 godina

@ Milica
Znaci razbijacica?180 i sport,kladim se da je kosarka rukomet ili odbojka u pitanju.Licno, ne svidjaju mi se ni fizicki ni psihicki devojke koje se bave tim sportovima jer nisu ni malo nezne i zenstvene.Za zene i njihov izgled dobri su sportovi poput klizanja , plesa, gimnastike,baleta, joge, aikida , koji zaista mogu uticati na zategnutost tela a da opet budu zenstvene ali rukomet kosarka itd koji su vise muski i grubi nikako.Jos sve zene koje znam a koje se profi bave tim sportovima imaju veoma grub i nezenstven pristup , vole da psuju , muskarace su.

polako ljudi

pre 9 godina

" @ Lola
Vidi zvanicne podatke na vikipediji.Srbi Hrvati, Crnogorci i Svedjani su najvisi muskarci u svetu sa oko 180 prosecnom visinom .Muskarci u SAD u su u proseku 176.U mnogim evropskim zemljama prosek za muskarce je oko 173.A prosek za nase zene je oko 167 i to je porastao zadnjih godina ranije je bio 164.
I sto tebe briga sto njen decko voli nize cure njegova stvar.Jel imas kakve stete ili koristi od toga?Bolje gledaj sebe nego sto pametujes.
(Ivana, 14. decembar 2014 18:23)"

@ Ivana
Zasto tako ogorceno Ivana? Pises "i sto tebe briga..." "jel ti imas kakve stete ili koristi"... "Bolje gledaj sebe nego sto pametujes"... Upravo ti radis ono za sta Lolu kritikujes, ona je navela kako stoje stvari i pomenula svoju visinu a ti osula. Vidim da se "obrazujes" preko vikipedije ali cak ni ona ne navodi taj prosek od 173cm za muskarce... i naravno da prosek visine raste, upravo to i govori Lola, kao i da nisu svi regioni jednaki. Govoris "Srbi" a naravno nije isto dal je neko Hercegovac, Krajisnik, Crnogorac ili je Vojvodjanin, Makedonac. Muski prosek za Dinarce je 185.6cm a 171 za zene. Cak i svetski prosek za muskarce je nekoliko cm visi od 173cm... naravno nije tacno ni da su jedino Jugovici i Svedjani "sa oko 180cm visine". Oko 180cm imaju i Danci i Finci i Nemci i Litvanci... a Holandjani, i Norvezani i Danci naravno imaju vise od 180cm... da ne pominjemo i neke ostale van Evrope ili npr i neke Afrike oblasti... Manje napadanja Ivana a malo vise cinjenica...

svasta ce covek ovde cuti...

pre 9 godina

Jano bre, ti ili ne citas uopste ili ne shvatas ono sto procitas na srpskom... poredjenje je bilo izmedju Kajli Minog koja ima 152cm i njega od 202cm a ne sa 168cm koliko ima zena od pomenutog... kao sto je najjasnije navedeno ali avaj...

psiholog

pre 9 godina

Tema je bila lepota i tipovi zenskih nogu kao znak zenstvenosti. A neki muskarci su to videli kao poligon za omalovazavanje istih jer noge po njima ni primirisati ne mogu grudima i pozadini. A to je naravno danasnji trend da se zensko telo svodi iskljucivo na 2 pomenute dimenzije: grudi a potom guzu. Otuda mnoge nase cure danas misle da je dovoljno imati velike (ili jos bolje ogromne dojke) ili staviti silikone i da su time automatski postale zgodne. Mogu imati balvane ili sviralice od nogu, bez listova i gomilu celulita na guzi, mogu biti bez kukova i nikakvog struka, groznog omera struka i kukova tj. vrecaste gradje, da vode nezdrav zivot i da ne vezbaju, ali dok je naduvanih silikona nemoj da brines brate. U takvoj prici ne cudi sto govoriti o lepim nogama odmah iritira mase. Neki komentatori misle da je nuzno lepo ono sto njih sexualno uzbudjuje pa posto ih pale velike grudi i niske osobe, onda tvrde da upravo to i jeste pojam zenstvenosti. Da, neke ljude pale niske, pozamasne i gojaznije devojke, no to ne znaci da su takve zene i objektivno zgodne. Lepe, izvajane noge uvek deluju graciozno, za razliku od ispalih grudi i dupeta koji deluju vulgarno ali gledajuci ko sve danas skace na binama, po medijima i na TV-u, nije ni cudo sto sada vlada upravo Kim Kardasijan.

selo moje lepse od Pariza posto Pariz nikad ni vid'o nisam

pre 9 godina

Odakle ovim niskim zenama i samozvanim visokim muskarcima to da je cura od 180cm osudjena na propast kod muskaraca, da je za zaljenje, da ce ostati bez momka i da na stikle ni pomislit' ne sme? U kom paralelnom svetu vi zivite? I u kom selu stoji ukleseno u kamenu da momak mora po svaku cenu biti visi, i to bar 10-15cm od devojke? Gde je to pozeljno da kao sto tvrdi ona zena musko biti po' metra vise od zene? Koji cirkus. Vi koji pisete ovo ste zesci kompleksasi.
Proputovao sam ceo svet, u mnogim zemljama od detinjstva i ziveo a posle i radio, ali ovakve kompleksase jos nisam sreo. Normalnom neiskompleksiranom muskarcu nikad nece zasmetati lepo zensko od 180cm, nego ce se grabiti za nju, i znam dosta muskaraca koji su priblizne visine ili nizi od svojih partnerki pa sta? Ciji to uvredjeni ego diktira da odbijem devojke tipa Ane Ivanovic ili Marije Kilibarde samo zato sto imam 186cm? Jel treba skratiti noge Nicole Kidman samo zato da bi bila niza od svoja dva muza? Kakvi kompleksi covece...

Ksenija

pre 9 godina

Ja sam zena od 160 i nikada nisam smatrala da je to neka prepreka ili nedostatak. Zato me sad ovde cude mnogobrojni komentari. Nisam u toku zivota stekla utisak da bilo kom muskarcu smeta moja visina. Muz mi je 185, a imala sam i vise momke a i dosta nize. Ne razumem ova prepucavanja i omalovazavanja. Lepa i privlacna zena je to bez obzira na visinu ili proporcije. To je bar moje misljenje. Takodje, manekenski tip gradje je neosporno lep, nista se ne moze zameriti Naomi, recimo, ali to ne znaci da i drugacije zene nemaju lepa i privlacna tela. O lepom licu da ne govorimo! Ako glava nije lepa ne vredi ma ne znam kakvo telo-to vazi, naravno, i za muskarce i za zene.

Ana

pre 9 godina

@ Milice
Pa logicno je da ces biti primecenija od nizih cura jer si prosto veca ali to ne mora biti u pozitivnom kontekstu.Mozda ces bas suprotno nekima izgledati nezenstveno pored tih nizih.Ne okrecu se ljudi samo za lepim.
Meni je cesto zao toliko visokih devojaka kao sto si ti jer imate veoma ogranicen izbor muskaraca.Kako kaze moja sestra od strica koja je 181 , propustila je puno divnih momaka samo zato sto nisu visoki bar 186 cm .Cesto joj je jedini i ujedno glavni kriterujuma visina pa tek ostalo , za razliku od nizih cura kojima visina muskrca nije mnogo bitna te mogu vise gledati unutrasnje kvalitete muskrca.Nadam se da sad neces izjaviti kako su samo muskarci oko 190 muskarci i kako su samo visoki muskarci muskarci i pametni ,jedini koji vrede.

.

1+ 1=2

pre 9 godina

To u engleskom govornom podrucju zovu towering-om (kada osoba poput velikog tornja nadvisuje onu drugu). (Lola, 14. decembar 2014 16:45)

Da li stvarno ne vidis da si sama sebi dala dijagnozu? Pljujes sve ljude nize od sebe, povezujes visinu sa lepotom - nidje veze, da ti kazem, pljujes muskarce kojima se ne dopadas, i na kraju lepo sebi das etiketu kiju si namenila drugima. Kao sto je vise njih ponovilo: dzaba ti sve, i noge i si.. i dupe ako si kreten i smor.

Ivana

pre 9 godina

@ Lola
Vidi zvanicne podatke na vikipediji.Srbi Hrvati, Crnogorci i Svedjani su najvisi muskarci u svetu sa oko 180 prosecnom visinom .Muskarci u SAD u su u proseku 176.U mnogim evropskim zemljama prosek za muskarce je oko 173.A prosek za nase zene je oko 167 i to je porastao zadnjih godina ranije je bio 164.
I sto tebe briga sto njen decko voli nize cure njegova stvar.Jel imas kakve stete ili koristi od toga?Bolje gledaj sebe nego sto pametujes.

jana

pre 9 godina

@ svasta ce ovde...
Ako je ona od 168 na donjoj zenskoj granici sta sam onda ja od 157 ? Ja ne postojim jel?Srami se i potpisuj svojim imenom ne menjaj nadimke jasno se vidi da je ista osoba pisala oba komentara.

Ena

pre 9 godina

Imam 178cm i stvarno vise volim da vidim visoku i atraktivnu devojku, ali nemam nista protiv niskih niti mogu nesto lose da kazem. Ono sto se pokazalo iz mog iskustva je da ONE imaju komplekse (i to one opsedajuce) i da im je najveci argument MORA DA NOSE BROJ 42. Ne, nosim 41, kao Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Marija Sarapova, Ana Ivanovic itd (Lima, Blake, Doutzen i ostale su 40) i smatram za sebe da imam lepa i negovana stopala, proporcionalna mojoj visini, jer bih izgledala smesno da nosim 38 npr. Ja sam svoju visinu do sada uvek videla kao prednost i ne bih zelela da sam mm niza. Na kraju krajeva, bitno je kako se ti osecas u svojoj kozi, a ne sta ce drugi reci, jer je logicno da su ukusi razliciti. :)
@Bond 007 Savrseno si objasnio, nista ne bih dodala.

Nesa

pre 9 godina

IGOR: Samo se ti tesi! Videli smo dobro na ovogodisnjem izboru za mis Srbije koliko su nam zaista lepe i zgodne te od 175-183. Sve motkaste a ruzne.A ova sto je pobedila, ni z od zenstvenosti.Jos ima neke cudne i nezenstvene izraze lica.Saznao sam da se bavi profesionalno kosarkom ili rukometom pa valjda otuda ti nezenstveni tikovi. Ko razbijacica a ne zena.

DRAGAN: 180cm? Znaci razbijacica! Licno, ne svidjaju mi se ni fizicki ni psihicki devojke koje se bave tim sportovima jer nisu nimalo nezne i zenstvene. SVE zene koje znam a koje se profi bave tim sportovima imaju veoma grub i nezenstven pristup , vole da psuju, muskarace su.

Deki pocinje lepom frazom da svako ima svoj ukus ali onda sam sebe pobija jer tvrdi da su zenstvene ipak samo niske (poneki izuzetak). Visoke uglavnom nemaju obline po njegovom ukusu one su nezenstvene i jedino mogu "prikriti svoje Nedostatke". "Nize cure uglavnom imaju BOLJE grudi i guzu od visokih devojaka.Imao sam cak jednu od 158 bila je bomba, mnogo zgodnija od vecine od 175"

JANKO je odusevljen: "@ deki
Car si majke mi. Visoke umisljaju da su neke ribe samo zato jer su visine od 175-180 i imaju te famozne dugacke noge koje realno nikad ne mogu zaseniti dobre grudi i dupe bar vecini muskaraca i koje svakodnevno vredjaju devojke koje su nizeg rasta.Nazivaju ih metari i zilet, kratkonoge, skracene. Pitam se da li ispod sve te svoje arogancije ustvari kriju zavist prema nizim devojkama."

*
I opet su vam krive visoke devojke?

Aleksandar

pre 9 godina

Meni je zbilja smesno i pomalo jadno to sto se jedna ista osoba potpisuje razlicitim imenima i polovima.
Ja sam dobro procitao komentare i svaki komentar koji ste pomenuli je bio odgovor na vase samodopadljive i ego komentare , svaki od tih komentara je bio napisan u licno ime kao licni ukus.. i svaki je napisao da ima lepih i zgodih zena bilo koje visine....za razliku od komentara visokih devojaka koji su isticali kako nikad niza zena ne moze biti zgodnija od vise,i to ne kao licni ukus vec ste pretendovali na neku oste vazeci ideal lepote...A sve u vezi ideala lepote sam vam objasnio u prethodnom komentaru.
A ukusi se i te kako razlikuju. Sve te visoke zene koje ste pomenuli kao ideal lepote za moj ukus nisu nista narocito.Da ste pomenuli na primer jednu Sofiju Loren (visoka a prelepa i jako zgodna),pa da vas razumem.Svi ti Viktorijini andjeli naspram jedne Sofije Loren izgledaju smesno i nekako plasticno.Ili naspram jedne Monike Beluci koja je prelepa. Mozda je Blake po mom ukusu jer je dosta prirodna, a Zizel je em mrsava em bez sminke veoma ruzna, ona je samo atraktivna.Ambrozio takodje,kao i Lima deluje plasticno.Sarapova samo ako cu da se rvam sa njoj,ogromna je.
Kazete da ni jedna niza ne moze delovati damski i aktraktivno kao visoka. E sad cu da vas demantovati. Jedna Odri Hepbern sa svojih 169 je izmislila pojam dame za sve te vase Viktorija andjele. Alisa Milano sa 160 ili Penelope Kruz sa oko 167 bi pre vecini momaka izmamile pogled pre nego vasi "andjeli".

aj ponovo Aleksandre sve do 2015

pre 9 godina

Ovaj Aleksandar se bas upinje da pod raznim imenima i polovima nametne *svoje* misljenje kao realno. Kao *objektivno*. I smara svojim postovima. Ocito za tebe sve sto se ne slaze sa *tvojim* misljenjem je kako kazes "vrhunac ili egoisticnosti ili gluposti." Izgleda imas jako puno slobodnog vremena i jako ogroman ego. Taj ogroman ego lecis ovde kao da su ti *iskljucivo* visoke ribe krive sto tebi fale cm. Vidis li sebe? I da li ti vidis da sam sebe pobijas? navodis primere koji upravo opovrgavaju teze koje zastupas /ili koje brane ovi pobrojani likovi u prethodnom postu/! Audrey Hepurn *nije* pojam stila zbog svojih 169 tj. sto nije visoka, niti ima velike sise i dupe sto neki ovde uporno *izjednacavaju* sa zenstvenim. Ona zenstvenoscu zraci iz svake pore a to veze blage nema sa tim vasim jel ravna ili obla, zenstvenost je puno vise. Ironicno, svi ovi likovi koje ti branis bi vristali od smeha na tvoj primer jer je Audrey po njihovim standardima motkasta, ravna, neobla i nezenstvena. A Sofija Loren za mnoge nije bila "prelepa", ni po opseprihvacenom standardima lepote jer su joj zamerali predugacak nos, prevelika usta -kao sto su se rugali Hanki Paldum kod nas, pa sto je cicciona (seljacke gradje), pa sto ima rupicu na bradi i jos puno toga. Ali ona je dokazala da skup mana cini neku novu celinu koja pleni.
Uzgred, kaze se rvEm a ne rvAm.
Ne bih zaista da da dalje komentarisem tvoja naklapanja uvredjenog ega, imam pametnija posla.

evo ga novi Apolon...

pre 9 godina

Glasam za obe!

Nego bice da je u pitanju neki vanserijski sklop muzevnosti, zgodnoce i izuzetne lepote kod ovog Aleksandra. Pa za njega su i "andjeli" ruglo, Zizel je em jadna mrsava em bez sminke veoma ruzna, Alessandra Ambrosio isto tako, em mrsava em bez sminke veoma ruzna... Adriana Lima je i bez ijedne operacije ipak plasticna a sa teniserkom Sarapovom moze samo da se RVA hehe. Jadnica sta ce kad je eto ogromna.
Nego hajde ti Aleksandre svoje slike na videlo pa da se malkice pogledaju tvoji fizicki atributi sto stoje iza tog ekrana kad vec toliko pljujes. Intelektualni i duhovni su vec jasni iz tvojih postova..

Marko

pre 9 godina

Ahahaaaa...moram jos ovo pa stvarno odoh...Toliko komentara od navodno razlicitih osoba a broj pluseva jedan ili dva na vasih zadnjih par komentara....Ja i Aleksandar imamo pluseve srazmerno nasem broju, posto je ovo stara vest niko to i ne cita osim nas nekoliko..E da je samo visina vas problem...
Ma kako da ne ...svi se grabe oko vas od 180.Kako to da je onda vecina vas sama i tesko vam je da nadjete decka?Kako to da tako" lepe zgodne i pozeljne "imate ovoliko slobodnog vremena da po celi dan komentarisete, i to pod razlicitim imenima i polovima? Da ste toliko pozeljne sad bi se mazile sa momcima ili muzevima a ne pisale stotinu komentara.Ja sam programer pa uvek mogu na net a vi takozvane sportistkinje kako objasnjavate svoje 24 casovno provodjenje na netu.Da imate decka tj da ista valjate imale biste drugog preceg posla.Ovako vas niko nece pa pokusavate da se nametnete preko neta.

zena

pre 9 godina

Misicave da, ali ne previse. Nema niceg lepseg nego kada zena ima izdefinisane noge, pa kada se krece, ili igra, ili ih samo prekrsti a suptilno se ocrta misic.....no ukusi su razliciti. Svi mi imamo u glavi jedno, ali kada se zaljubljujem, to uvek ispadne nesto drugo. Ne znam kako se to objasnjava, valjda gledamo celinu, a za mene je mozak kada biram muskarca jos uvek najveci turn-on. Ovo ostalo pada u drugi plan.

Milica

pre 9 godina

@Ana Ja nisam napisala da se okrecem za lepim, vec visokim, zgodnim i lepo obucenim devojkama, ne nuzno lepim, vec atraktivnim. A to za decka se slazem sa tvojom sestrom, izbor je ogranicen.

aleksandar

pre 9 godina

@J.Bond 007
Izgeda moram malo plasticnije da objasnim ,posto vi tako uporno pokusavate da ubedite ostale u FIZICKU NADMOC tj zgodnocu visokih devojaka naspram onih srednjeg ili nizeg rasta bez ikakvog postovanja tudjeg ukusa. Standardi lepoti su se menjali tokom vekova,ono sto se nekad smatralo lepim to vise nije, kao i to sto se danas smatra idealnom lepote verovatno nece biti za sto dvesta godina.A i to sto se danas smatra idealom lepote u principu ne mora da bude a i nije ukus ni polovine stanovnika sveta.A jasno je i,ko postavlja standarde lepote i mode-najcesce gejevi kojima je idel zenskog tela ustvari musko telo bez oblina.Ne znam da li znate ali skoro je Andrej Pejic ,tada jos muskarac, bio proglasen za najlepsi zenski model..Muskarac proglasen za naj zenski model ???Neverovatno!
A sad plastican primer vaseg ponasanje.Zamislite kada bi sad ja izjavio i pokuso sve vas da ubedim kako su zelene krupne oci najlepse na svetu i kako sve ostale boje i oblici ociju ne mogu da se mere sa kruonim zelenim.I kako su osobe sa krupnim zelenim ocima najlepse.Zar ne mislite da bi to bili veom glupavo?Znaci ne uzimajuci u obzir ni to kakav je izraz tih ociju, ni kako se uklapaju u celo lice,,kako zrace,kakvu toplinu imaju.Glupavo? E tako se i vi ponasate kada pokusavate druge ubediti u to da su visoke devojke najzgodnije i da ni jedna niza ma koliko bila zgodna ne moze da pridje onoj visokoj samo zato sto je niza.Za mene je to vrhunac ili egoisticnosti ili gluposti.

Aleksandar

pre 9 godina

Sve ove zenske nadobudne komentare pisu jedna ili dve zenske osobe,od kojih je sigurno jedna od njih Milica, posto je vec objasnila da ima 180 i da se bavi sportom,pa kao takva njoj su naravno ideal lepote bedevije od sportistkinja.Cuj Ana Ivanovic, Sarapova i slicne.Ko muskarci su nemaju ni kuk ni struk ,sve im ravno.Ajde imaju lepu glavu ali telo???Uzas!
A pro po Odri ,nju sam stavio kao nekoga ko nije visok ali je zenstven iako nema obline za razliku od "andjela" koje iako imaju dobre noge nemaju ni upola zenstvenosti i damskog u sebi.Zamisli Anu Ivanovic ili cak Adrijanu Limu da igraju balet...Hahahaaa...A Sofija Loren odise prefinjenoscu koju ti propisujes Andjelima i sportistkinjama,mislim to dovoljno govori o tvom nivou.Nije lepota duzina nogu vec i stav,pogled, prirodnost. A vecina koje si ti nabrojala deluju vestacki a neke i ogromno i nezenstveno(sporistkinje).
A Odri sam naveo kao primer nekoga ko nema neke obline ali je zenstvena do bola.I svi moji drugari smatraju Odri jednom od najlepsih zena sveta.Iako svi vole obline znaju dobro da uoce lepotu i zenstvenost. Ali moram da napisem da mi je Kim .K iako ima,viska kg mnogo zenstvenija od Ane Ivanovic, Sarapove, Zizel.Zenstvenost ili imas ili nemas,ne mora uvek imati veze sa oblinama, a narocito nema veze samo sa dugackim nogama.
Ja ovim zavrsavam jer nemam nameru da se vise objasnjavam sa iskompleksiranom sportistkinjom od preko 180. Idi se rvi tamo sa nekim a raspave o lepoti ostavi drugima.

Marko

pre 9 godina

Aleksandre, brate pusti vise, vidis da su lude i ocigledno veoma sujetne cim ne mogu da podnesu istinu . A i potpisuju se raznim imenima kako bi ubedile druge kako su pozeljne .Strasno kako bolesnih osoba ima. To je za zaljenje.

Marko

pre 9 godina

Vi kazete da je Aleksandar protivrecan a u stvari ste vi protuvrecni.Jer prvo ste izjavili da samo visoke zene mogu biti zgodne i da im neka niza ne moze izgledati bolje od vise a on vam je dao primer Odri koja je niza od svih tih vasih " lepotica i zgodnica" a opet izgleda lepse i zenstevnije od njih.Znaci dat je akcenat na visini a ne oblinama.A vi ste napisali da niza zena ne moze biti zgodnija i prefinjenija od vise.On vam je dokazao da moze.Vi ste izgubili, povucite se dostojantveno , sa terena.Odoh i ne vracam se.Ovo je ludilo!

Ovo je rezultat kad pustite neostvarene na forum. Sta bi tek bilo da su na vlasti.

pre 9 godina

"Ja i Aleksandar imamo pluseve srazmerno nasem broju"

alal vera... cim izadje novi post ova dva degena udare sebi i ovom drugom plus a onima koji imaju suprotno misljenje sa gustom minus. tako i dolazimo do gore citiranog genijalnog zakljucka. ne mogu ni da vam se smejem, zalim vas duboko... vi ste jako jako neostvareni i neispunjeni likovi... svaka vasa rec otkriva gorcinu, potisnuti bes i duboke frustracije. bas tuzno. vasa paranoja dotle ide da verbalno zlostavljate sve koji se razlikuju od vas i da im paranoicno pripisujete bedni zivot koji VI SAMI vodite. ali naravno, svako polazi od sebe.

alo bre

pre 9 godina

Zar ovaj "Marko"ne rece da odlazi i da se ne vraca vise.Ali je odmah potom dotrcao opet na net jer ga to zlo koje u sebi nosi tera da i dalje bljuje vatru i mrznju po netu.Cist dokaz 1) nedoslednosti 2) neuroticnosti 3) zavisti 4) bahatosti 5) viska slobodnog vremena 6) manjka dostojanstva i 7) nepostojanja privatnog zivota.
Ne blamiraj se vise covece nego poslusaj dijagnozu i zapovest koje si sam sebi dao.Dakle: ne vracaj se vise jer ti je mozak kao zrno graska.A sigurno i tvoja muskost.

Aleksandar

pre 9 godina

Hahaahhaaaaa...Ova lujka jos ne odustaje i dalje se potpisuje raznim imenima i polovima.Hoce da njena bude zadnja.Evo neka ti bude zadnja..slobodno pisi nakon mene deset komentara.Al dobra riba neces postati ni da si poslednja zena na svetu.

lelee

pre 9 godina

E, smarate stvarno. Pre neki dan muskarci se u komentarima raspravljaju da li je bolji obrezan ili neobrezan, a sada se zene raspravljaju kako riba od 169 moze da bude riba kad je ustvari patuljak i njima su namenjene stikle od 12-15cm, a sa druge strane, kako moze zena od 180 da bude zenstvena kada je sva visoka nezgrapna i ima nozurdu broj 42.

Pomirite se vec jednom sa svojom visinom, niko je nije birao i svi smo rodjeni toliki koliki smo. Zena moze biti ribetina i sa 160 i sa 185, poznajem takve dve i ova prva je iskompleksirana zato sto je mala a ova druga zato sto je velika. Takodje poznajem muskarce koji vole visoke manekenke, niske bombasticne, ali i niske debele i visoke debele.

Toliko milijardi ljudi na ovom svetu i svako moze sebi da nadje partnera po ukusu. I obrezanog/neobrezanog i nisku/visoku.

Sta je s mozgom?

pre 9 godina

Nesrecni Marko odluci se vec jednom jel ides ili ne ides, triput najavljujes da ides ali se stalno vracas po zlu putu. Odluci se dal komentare pise samo jedna osoba kako tvrdis jdnog trenutka ili vise sportistinja koje bas niko nece kako tvrdis sledeceg trena... Ne moze i jedno i drugo. U prvom slucaju to je znak tvoje slabosti i uvredjene sujete, u drugom skolski primer logicke greske. Odluci se jel akcenat kod Odri Hepern na nedostatku oblina ili na oblinama koje obozavate a ona ih ipak nema u vasem smislu. Pa Odri je Upravo Prosecne visine i dao si jako los primer. Kazes Marko da je akcenat kod Odri na visini. Pa ona nije ni visoka ni niska. Samo je par posterki tvrdilo da su visoke zgodne a ti non-stop tvrdis da su visoke od 180 rugobe, nezgrapne, rvacice itd itd. Anu Kilibardu si lukavo zaobisao posto je devojka zgodna k'o avion i dakle Direktno Pobija tvoje teze o muskaracama, grmaljima, rugobama i rvacicama od 180. Zena je i visa od 180cm. I znaci Ana Ivanovic je rvacica, uz to nikakve grade? Pa ona je prelepa i svakako bolje gradje od Odri, ima zategnuto telo, tonus, top formu, odlicne noge (koje na zalost lepa Odri bas i nema) i da ne nabrajam. Znaci sami pobijate svoje sopstvene teze. Ali ste toliko glupi da to i ne primecujete. Kakvi dokoni, zaludni fanatici, ne mogu da verujem.

I noge i stopala i sve ostalo

pre 9 godina

Uzasnuta sam kolicinom zlobe i netrpeljivosti, brojem predrasuda i stepenom nepismenosti. Prethodni komentatori su istakli mnostvo ortodoksnih gluposti muskih shovinista. Bravo! Ja cu prokomentarisati samo jednu u moru inih.
_____
Mala cipela lepsa uvek od camca.Uh kako volim ove male,krupne i visoke me ne privlace iako nisam nizak.
(dragan, 13. decembar 2014 18:42)
_____
Znaci sve visoke i krupne devojke automatski nose camce na nogama, dok niske devojke automatski nose male brojeve?! I sta sad, ja da bih zadovoljila tvoje predrasude i izbegla bicevanje na ovom forumu moram nositi tri broja vece cipele? Jer sa svojih 179 nosim broj 39. Znam toliko devojaka koje su puno nize od mene a nose 40, da ne pominjem skolsku drugaricu koja sa 171 nosi broj 41. Ima i gorih. Ali one naravno ne postoje, jer se prosto ne uklapaju u vasu crno-belu sliku o rvacicama i princezama.

24 casa

pre 9 godina

@ Marko

"Da ste toliko pozeljne sad bi se mazile sa momcima ili muzevima a ne pisale stotinu komentara. Da imate decka tj da ista valjate imale biste drugog preceg posla.Ovako vas niko nece pa pokusavate da se nametnete preko neta."
-Koliko ja vidim ima Sveukupno stotinak komentara sto znaci da su Sve komentare pisale devojke koje vredjate? A ti si vidovita prorocica pa znas tacno da visoke devojke zgodan momak nikad ni takao nije? Jel ti nekad palo na pamet da ove nebuloze govore jedino o tebi a ne o njima?
Devojke se namecu preko foruma? Onda se ti stoput vise nameces posto se stalno vracas cak i kad sam najavis da se nikad vise neces vratiti.

"Ja sam programer pa uvek mogu na net a vi takozvane sportistkinje kako objasnjavate svoje 24 casovno provodjenje na netu."
- Jesi ti licno kontaktirao/poznavao sve komentatore i uverio se direktno da su Sve one "takozvane sportistkinje"? I zasto druge optuzujes da provode 24casa na netu kada Upravo ti provodis ne samo 24c na forumu nego dezuras danima pisuci razne gadosti pod raznim imenima. Pa ti Sam proizvedes za tako malo vremena vise komentara nego svi zajedno. Normalni ljudi napisu post i idu dalje a ti prikovan za stolicu jadikujes i ponavljas iz posta u post "lude su,ludnica!". Stvarno dno dna.

Anya Lill

pre 9 godina

@danica: Ne znam kako si nasela na tu pricu, jer po tome zgodne su samo devojke modeli od 188cm visine. Ima i visokih,ali sa neskladnim proporcijama, i sama duzina nogu nikako nije parametar za zgodnost. Imam drugaricu sa jako dugim nogama, pa meni izgleda kao šestar. Niko me ne moze ubediti da npr Nikol Sercinger nije zgodna,ima odlicne proporcije,nevezano za njenu visinu.

mira

pre 9 godina

Ja ne bih volela da imam noge kao Bijonse, osim ako mi ne bi, kao njoj, bile oruđe za rad. Nemam ništa protiv mišičavih nogu, ali volim duže i vretenastije. Ove desno deluju lepo i normalno, nikada ne bih rekla da su tanke. A znam koliko su tužne devojke i žene kada nađu model čizama za kojima odlepe, a moraju da ga se odreknu jer ne mogu da zakopčaju rajsferšlus.

kad kompleksi pomute um

pre 9 godina

Kakve veze ima pokojna Odri Hepbern sa postom o lepim sexy zenskim nogama?
Sudeci po broju minusa na sjajne komentare i pluseva za frustrirane i retardirane, sve je jasno kakvi kompleksasi prate danonocno ove postove. Posto nemaju stvarnog zivota jedini nacin da izlece frustracije je da postovima koji iznose proste cinjenice daju gomilu minusa. Jedino slepac to ne vidi.

Sasa

pre 9 godina

doticni aleksandar bas budno prati svaki vas komentar ;)

vrhunac bez premca je proglasiti gaborom one koje nikad u zivotu video nije ;)

a beznadeznost je kada se time i ponosi ;) nek' i daje udaraju po dva plusa..pa neredni dan jos po dva, ovaj "programer" sa drugog racunara)...;)

hm sta je ovo?

pre 9 godina

slobodno pisi nakon mene deset komentara.Al dobra riba neces postati ni da si poslednja zena na svetu.
(Aleksandar, 17. decembar 2014 14:47)

uuu ne znadoh da besni tinejdzeri pisu postove o sexy zenskim nogama u rubrici Superzena! Tesko je poverovat da je ovo gore napisla punoletna i uslovno receno normalna osoba//

Aleksandre nemoj da mi nasrces na lepojke

pre 9 godina

Procitah clanak pa ove gornje komentare...neverovatno....Aleksandre nije bitno cija je zadnja,bar na forumima nicija nije zadnja, nego imas li ijedan valjan argument il samo pisas niz vetar.

Jasno je komentatorima da organski ne podnosis visoke devojke sa lepim nogama. Ali smesno je brate da se kao neka dzangrizava baba svaki put okomis na sve koji nisu kao uzor koji im ti diktiras: kepec kim. pusti Odri da zena u miru pociva, ona je samo paravan. Budi jednom musko i priznaj svoje prave apetite. Jer garantujem da sa devojkama imas posla u musko-zenskom smislu prakticno samo preko pornica i kim u istim.

profesor

pre 9 godina

Sta pise ovaj "Zamisli Anu Ivanovic ili cak Adrijanu Limu da igraju balet...Hahahaaa..."

Balerine od 180cm? Gde to? Pa svak ce tebi uputiti tvoje grohotno
'haha' jer to bi bilo isto kao da optuzujes balerinu od 150cm sto nije kosarkasica. Ili kao da se podsmevas kosarkasici sto nema izrazito misicave i kratke noge balerine. Komicni ti primeri. Nisi ti za forum, primiri.