Petak, 12.12.2014.

08:35

Dani do početka prodaje Telekoma

Tender za privatizacionog savetnika za prodaju "Telekoma Srbija", biće raspisan do kraja godine, pišu danas "Večernje novosti".

Izvor: B92

Dani do poèetka prodaje Telekoma IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Polo89

pre 9 godina

Zasto prodati naj unosniju firmu posle Eps-a. Zato sto ne mogu da otpuste sve partijske savetnike i ljude koji su politickom linijom usli. Ne slazem se sa tim, dovesti naj boljeg moguceg menadzera, postaviti kao direktora, i reci izvoli sredi stanje, sve preko ovog profita kog smo imali do sad, 5% je tvoje. Za pet godina posle cišcenja kupovao bi telekom a ne drugi njega.....

caplja

pre 9 godina

Prodaja Telekoma je bila neminovna ,neki su hteli da ga prodaju za manje novca ,sada se prica o ozbiljnijoj cifri ,a i modernizacija mu je neophodna.

daj boze da se varam...

pre 9 godina

Ne mogu odoleti da opet ne posaljem isti komentar od pre nekog vremena.
Ko je pametan i zeli da zivi zivot dostojan coveka u 21. veku iz Srbije je pobegao odavno. Ne postoji nacin da se ovo sredi jer je narod u vecini prljav,korumpiran,nemoralan i neposten i boluje od crvene kuge. Vecinska svest populacije je usmerena na prevaru i laku zaradu na teret drugih.Svi bi da sede po kancelarijama i filozofiraju bez ikakve odgovornosti i sa pravim i sa laznim diplomama. A sada se tako i deca vaspitavaju i tu nema nacina da bude bolje.Sistem je identican kao i drugim necivilizovanim drustvima,a moze da bude mnogo gore,verovali ili ne.Kartelna privreda, drzavni kriminal,korupcija sudstva i svi su povezani i uvezani. To niko nece rascistiti jer velike revolucije nece biti,a ovakav sistem je pogodan za bogacenje pojedinaca sto je nekima nazalost i ideal. Nema svesti o kompleksnosti drustva,nema empatije,nema vizije. Jednostavno,narod osudjen na bedu i propast.

Ћезо рца

pre 9 godina

Ма дивота. Драго ми због оних 50 и нешто % што су слепо веровали да ови имају чаробни штапић. Па они само спроводе оно што су они пре њих потписали, догиворили... и купе кајмак, наравно.

Dispepsija

pre 9 godina

Hoće li nam Putin učiniti uslugu i kupiti Telekom? Time bi zacementirao uticaj Rusije na Balkanu, a Srbiji dao šansu da na toj ravnoteži Rusija - EU sačuva kakav takav suverenitet.

Deda Baja

pre 9 godina

Nažalost, po drugi put!!!
Jorgovanka je bila ministar za privatizaciju u vladi Mirka Marijanovića koja je prvi put prodala Telekom, a tada je Beko pokupio kajmak, preusmerivši isplatu preko kiparskih banaka, kako li će sada ići isplata i ko li će sada da omasti brke???
Pozdravio bih i sve botove, uhlebljene parazite!!

Paja

pre 9 godina

Ako se proda, otkazujem fiksni, net mesečno plaćanje kod najpovoljnijeg provajdera, mobilni samo držim broj. Računam na uštedu od 15 evra mesečno, 180 evra godišnje. Nemam nameru da strancima više ostavljam pare, ako baš ne moram.

Stojan

pre 9 godina

Oni to moraju da prodaju do aprila iduce godine,jer dotle imaju para u budzetu za tekuce potrebe!
2015 treba obezbediti 5 milijardi evra za vracanje kredita,kamata!
Na stednji u bankama,ima po proceni, 8 milijardi Evra!
Zasto Telekom ne bi kupili nasi gradjani?!
Ili,mozda,tih para vise i nema!?

Milan

pre 9 godina

Prodali ste i Karicevu kompaniju i gde su sada pare. Moze li mi neko od citala ca reci sta je bilo sa novcem? Moje misljenje je da su novac spiskali Dinkicevi ortaci.

Trifke

pre 9 godina

Eto dokaza da je Dejan Lucic bio u pravu kada je rekao da svi nasi politicari imaju istog gazdu. Da li je na vlasti stranka leve orijentacije, desne orijentacije ili stranka centra, svi rade isto sto je potpuno neprirodno osim ako svi imaju istog gazdu.

Radnik

pre 9 godina

SREDA 27.04.2011 | 12:24

Podneta tužba zbog "Telekoma"

Beograd -- Srpska napredna stranka podnela je Višem tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv više funkcionera Vlade Srbije zbog privatizacije "Telekoma Srbije".

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=508750#rating

dragan

pre 9 godina

Smešni su oni koji kažu da je toprofitabilna firma.Pogledajte pretplatu na SSB u i njihovu skoro duplo manja plus neke pogodnosti koje telekom naplaćuje.Pored toga svi njihovi krediti se plaćaju iz budžeta.Kad se privatizuje krediti ne iz budžeta već od prihoda.Država će više zaraditi naplatom poreza te firme,redovnim uplatama svih obaveza prema državi.Ako kažete da telekom radi dobro znaći i Krkobabić radi dobro.Dal su građani spremni da večno gladuju jer bi država sve više morala da nalazi kredite jer se tehnika poboljšava svake sekunde.Ovde su imali monopol a kad proradi nekoliko fiksnih i mobilnih operatera eto njih na dnu.Nego kad će u Srbiji najveći svetski mobilni operater ?

ilic

pre 9 godina

Poklonili Kosmet, prodaju telekom, pripremaju prodaju eps-a, rade na stvaranju unitarne Bosne, sta jos treba da urade da bi narod ukapirao o kakvim prevarantima je rec.

Darko

pre 9 godina

Da se proda nego sta. Tamo je cirka 2/3 zaposlenih cist visak,jos jedna firma koju partijski paraziti unistavaju. Koliko je "uspesna" vidi se kad se uporedi sa Telenorom.

bagra!

pre 9 godina

Samo imbecili mogu da prodaju jedno od retkih preduzeca koje donosi profit u ovoj zemlji!!!

Ali mozda zele da organizuju jos jednu paradu za Putina ili da zakupe Arenu za neko njihovo slavlje, pa im ponestalo novca!!!

Odgovor

pre 9 godina

Telekom ce biti prodat jer MMF trazi tako, jer nema drzava odakle da vrati dugove. nisu rasteretili javni sektor, niti su povecali izvoz ni ojacali ekonomuju, a rate za dug pristizu redovno. smanjili su plate i penzije, ali to nije resenje, jer je problem i dalje isti - losa vlast, mrtva privreda, sakata administracija, previse parazita, uzasno mnogo lopova i spekulanata, i uspavan, gladan, jadan i priglup narod (medju kome sam i ja). Eto vam odgovor.

pera

pre 9 godina

zalosno je sto drzava prodaje svoje nacionalno blago ali jednostavno mora se da bi se imalo odakle placati ovaj policijsko politicki represivni rezim, radnicima telekoma srecan odlazak na biro i neka budu srecni bar ce dobiti otpremnine za razliku od visestotina hiljada njihovih kolega u privatnom sektoru.

Viktor

pre 9 godina

Za prodaju Telekoma Srbija krivi su sindikati i radnici ovog preduzeća. Obrazloženja nisu potrebna. Uskoro će se iz dubokog narkotičkog sna probuditi i videti gde se nalaze. Ćutanje svih ovih godina na kraju im se neće isplatiti. Kao i svim ostalim firmama u Srbiji. p.s. Advokati su jedini pokazali kako izgleda kada intelektualci reaguju na nepravdu. Suština je da nema popuštanja kada je u pitanju goli život.

Srdjan

pre 9 godina

E da u ovoj zemlji ima i malo pameti, da se na Telekomu napravi prvi IPO, da se dokapitalizuje i da se očisti od partijskog šljama i nesposobnjakovića, ništa ločiji ne bi bio od konkurencije. Ali avaj, ipak živimo u Srbiji..........

Lalegator

pre 9 godina

Pre nego sto prodate Telekom,dodjete mi +- 4.000 evra koje sam sam platio za uvodjenje telefonskih brojeva i postavljanje bandera.

Te pare sam dao drzavnom preduzecu, a ne strancima.

Mentalna higijena

pre 9 godina

Paaaa...imam ja jednu jako originalnu ideju! A da mi prodamo Telekom nekoj ruskoj kompaniji za 200-300 miliona?! Zauzvrat oni bi mogli i dalje da nas podržavaju u utopiji protiv nezavisnost, obrni okreni, već nezavisnog Kosova. Originalno, zar ne?

Zajko

pre 9 godina

Dani do potpune propasti Srbije... Diletanti na vlasti pocinju rasprodaju nebi li produzili jos koji dan u svojim foteljama za sebe i partijske vojnike.

oscarbgd

pre 9 godina

Hocete i radnike da prodate "na kilo" ili...? Ako prodajete samo firmu/brend onda ok, ali ako uz to ide i infrastruktura... Sta cemo sa bezbedonosnim sluzbama, terorizam na jugu... Onda nece biti vise mogucnosti pracenja poziva itd....mislite malo i o tome... A, o punjenju budzeta i da ne pricamo!!! Bolje razjurite kojekakve savetnike, konobarice i frizerke sto ste pozaposljavali od kad ste na vlasti!!!

milojko

pre 9 godina

Citiraću gazda Vučka, od pre 3 godine, kada je mahao tužbom protiv Mirka Cvetkovića,kada je DS planirao da utali "Telekom"...

"Vlast namerava da novac od prodaje 'Telekoma Srbija' zloupotrebi zarad očuvanja svog položaja" ALEKSANDAR VUČIĆ 2011.

Ljudi, svi na ulice... ovi će da završe, šta su počeli 90ih!!!

Nele

pre 9 godina

Nek se prvo ponudi nama gradjanima. Telekom ima 20%, drzava 58%, gradjani ostalo. Dajte nam da kupimo bar 20% drzavnog udela i da profitabilna firma ostane u rukama gradjana Srbije.

mija

pre 9 godina

ja sam strpljiv sa novom vladom i znam da se ne može preko noci promeniti sve ono lose. ali ako vlada proda ovaj zlatni rudnik prvi sam najglasniji protivnik. uz to svih sedam post peid ugovora koje ima moja porodica ce da se razliju kod ostalih operatera. dok je kompanija srpska isključivo i samo nju koristim! a tako razmislja veliki broj korisnika.

ggg

pre 9 godina

Sve prodajte strancima pa neka nam i unuci rade za 250 e.Jedna Belorusija sa diktatorom Lukasenkom vec 20 godina ne dozvoljava zapadnim kompanijama da kupuju drzavna preduzeca,ako hoce da uloze novac mogu samo u privatni sektor.Zato ta Belorusija danas ima prosecne plate od 700e na cene koje su 30-50% manje nego u Srbiji a nezaposlenost je na nivou statisticke greske 0.7%.......ne pisem napamet bio dva meseca u Minsku uverio se......

Drogon

pre 9 godina

Ne ljudi, zasto to radite? Zasto prodajete nesto najbolje u Srbiji? Telekom nije gubitas! Nema potreba da se prodaje. Prodajte gubitase, a ne zlatne koke. Stvarno ste izdajnicka vlada

Može biti samo je*an....

pre 9 godina

I šta više kuka onaj Dulo iz partizana da nema para od Telekoma....!!
A što će da dobije lovu od akcija....!!
Samo klevetje...!!!
Taman za nekog "kvalitetnog" pleja....

lol

pre 9 godina

Kompanija koja državi donosi milione (a možda i milijarde), i sad kada je prodaju, država će dobijati neku siću, ali koga briga, oni koji ga prodaju će se obezbediti za ceo život, a obični građani (prava država) će guliti krompir do kraja života i gledati kako neki stranci iznose milijarde iz zemlje, a nama ostavljaju mrvice da be bijemo za njih

Jestro

pre 9 godina

Gotovo. Propadose i Zvezda i Partizan. Nece vise moci da se muze ova kompanija sa svih strana! Koliko su je samo politicari unistili. Na kraju mozda je i bolje ovako.

cojle

pre 9 godina

Neću ostavljati komentar. Samo ću ostaviti link vesti na B92 od pre 3 godine. Naslov "Podneta tužba zbog "Telekoma"... pametnom dosta, a vi i dalje kad ne znate za koga da gasate,glasajte za cirkusante iz SNSa... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=04&dd=27&nav_category=11&nav_id=508750

nemaju pojma

pre 9 godina

Sem da prodaju nesto sto je najbolje u Srbiji drugo nista ne znaju. Laici i dunsteri se dokopali vlasti. Moguce da je ova prodaja bila uslov da bi oni dosli na vlast. U Srbiji je sve moguce.

ggg

pre 9 godina

Sve prodajte strancima pa neka nam i unuci rade za 250 e.Jedna Belorusija sa diktatorom Lukasenkom vec 20 godina ne dozvoljava zapadnim kompanijama da kupuju drzavna preduzeca,ako hoce da uloze novac mogu samo u privatni sektor.Zato ta Belorusija danas ima prosecne plate od 700e na cene koje su 30-50% manje nego u Srbiji a nezaposlenost je na nivou statisticke greske 0.7%.......ne pisem napamet bio dva meseca u Minsku uverio se......

milojko

pre 9 godina

Citiraću gazda Vučka, od pre 3 godine, kada je mahao tužbom protiv Mirka Cvetkovića,kada je DS planirao da utali "Telekom"...

"Vlast namerava da novac od prodaje 'Telekoma Srbija' zloupotrebi zarad očuvanja svog položaja" ALEKSANDAR VUČIĆ 2011.

Ljudi, svi na ulice... ovi će da završe, šta su počeli 90ih!!!

Drogon

pre 9 godina

Ne ljudi, zasto to radite? Zasto prodajete nesto najbolje u Srbiji? Telekom nije gubitas! Nema potreba da se prodaje. Prodajte gubitase, a ne zlatne koke. Stvarno ste izdajnicka vlada

Lalegator

pre 9 godina

Pre nego sto prodate Telekom,dodjete mi +- 4.000 evra koje sam sam platio za uvodjenje telefonskih brojeva i postavljanje bandera.

Te pare sam dao drzavnom preduzecu, a ne strancima.

cojle

pre 9 godina

Neću ostavljati komentar. Samo ću ostaviti link vesti na B92 od pre 3 godine. Naslov "Podneta tužba zbog "Telekoma"... pametnom dosta, a vi i dalje kad ne znate za koga da gasate,glasajte za cirkusante iz SNSa... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=04&dd=27&nav_category=11&nav_id=508750

oscarbgd

pre 9 godina

Hocete i radnike da prodate "na kilo" ili...? Ako prodajete samo firmu/brend onda ok, ali ako uz to ide i infrastruktura... Sta cemo sa bezbedonosnim sluzbama, terorizam na jugu... Onda nece biti vise mogucnosti pracenja poziva itd....mislite malo i o tome... A, o punjenju budzeta i da ne pricamo!!! Bolje razjurite kojekakve savetnike, konobarice i frizerke sto ste pozaposljavali od kad ste na vlasti!!!

Mentalna higijena

pre 9 godina

Paaaa...imam ja jednu jako originalnu ideju! A da mi prodamo Telekom nekoj ruskoj kompaniji za 200-300 miliona?! Zauzvrat oni bi mogli i dalje da nas podržavaju u utopiji protiv nezavisnost, obrni okreni, već nezavisnog Kosova. Originalno, zar ne?

lol

pre 9 godina

Kompanija koja državi donosi milione (a možda i milijarde), i sad kada je prodaju, država će dobijati neku siću, ali koga briga, oni koji ga prodaju će se obezbediti za ceo život, a obični građani (prava država) će guliti krompir do kraja života i gledati kako neki stranci iznose milijarde iz zemlje, a nama ostavljaju mrvice da be bijemo za njih

Srdjan

pre 9 godina

E da u ovoj zemlji ima i malo pameti, da se na Telekomu napravi prvi IPO, da se dokapitalizuje i da se očisti od partijskog šljama i nesposobnjakovića, ništa ločiji ne bi bio od konkurencije. Ali avaj, ipak živimo u Srbiji..........

Nele

pre 9 godina

Nek se prvo ponudi nama gradjanima. Telekom ima 20%, drzava 58%, gradjani ostalo. Dajte nam da kupimo bar 20% drzavnog udela i da profitabilna firma ostane u rukama gradjana Srbije.

nemaju pojma

pre 9 godina

Sem da prodaju nesto sto je najbolje u Srbiji drugo nista ne znaju. Laici i dunsteri se dokopali vlasti. Moguce da je ova prodaja bila uslov da bi oni dosli na vlast. U Srbiji je sve moguce.

Jestro

pre 9 godina

Gotovo. Propadose i Zvezda i Partizan. Nece vise moci da se muze ova kompanija sa svih strana! Koliko su je samo politicari unistili. Na kraju mozda je i bolje ovako.

Odgovor

pre 9 godina

Telekom ce biti prodat jer MMF trazi tako, jer nema drzava odakle da vrati dugove. nisu rasteretili javni sektor, niti su povecali izvoz ni ojacali ekonomuju, a rate za dug pristizu redovno. smanjili su plate i penzije, ali to nije resenje, jer je problem i dalje isti - losa vlast, mrtva privreda, sakata administracija, previse parazita, uzasno mnogo lopova i spekulanata, i uspavan, gladan, jadan i priglup narod (medju kome sam i ja). Eto vam odgovor.

Može biti samo je*an....

pre 9 godina

I šta više kuka onaj Dulo iz partizana da nema para od Telekoma....!!
A što će da dobije lovu od akcija....!!
Samo klevetje...!!!
Taman za nekog "kvalitetnog" pleja....

Radnik

pre 9 godina

SREDA 27.04.2011 | 12:24

Podneta tužba zbog "Telekoma"

Beograd -- Srpska napredna stranka podnela je Višem tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv više funkcionera Vlade Srbije zbog privatizacije "Telekoma Srbije".

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=508750#rating

Deda Baja

pre 9 godina

Nažalost, po drugi put!!!
Jorgovanka je bila ministar za privatizaciju u vladi Mirka Marijanovića koja je prvi put prodala Telekom, a tada je Beko pokupio kajmak, preusmerivši isplatu preko kiparskih banaka, kako li će sada ići isplata i ko li će sada da omasti brke???
Pozdravio bih i sve botove, uhlebljene parazite!!

ilic

pre 9 godina

Poklonili Kosmet, prodaju telekom, pripremaju prodaju eps-a, rade na stvaranju unitarne Bosne, sta jos treba da urade da bi narod ukapirao o kakvim prevarantima je rec.

Milan

pre 9 godina

Prodali ste i Karicevu kompaniju i gde su sada pare. Moze li mi neko od citala ca reci sta je bilo sa novcem? Moje misljenje je da su novac spiskali Dinkicevi ortaci.

Stojan

pre 9 godina

Oni to moraju da prodaju do aprila iduce godine,jer dotle imaju para u budzetu za tekuce potrebe!
2015 treba obezbediti 5 milijardi evra za vracanje kredita,kamata!
Na stednji u bankama,ima po proceni, 8 milijardi Evra!
Zasto Telekom ne bi kupili nasi gradjani?!
Ili,mozda,tih para vise i nema!?

Zajko

pre 9 godina

Dani do potpune propasti Srbije... Diletanti na vlasti pocinju rasprodaju nebi li produzili jos koji dan u svojim foteljama za sebe i partijske vojnike.

Trifke

pre 9 godina

Eto dokaza da je Dejan Lucic bio u pravu kada je rekao da svi nasi politicari imaju istog gazdu. Da li je na vlasti stranka leve orijentacije, desne orijentacije ili stranka centra, svi rade isto sto je potpuno neprirodno osim ako svi imaju istog gazdu.

Paja

pre 9 godina

Ako se proda, otkazujem fiksni, net mesečno plaćanje kod najpovoljnijeg provajdera, mobilni samo držim broj. Računam na uštedu od 15 evra mesečno, 180 evra godišnje. Nemam nameru da strancima više ostavljam pare, ako baš ne moram.

bagra!

pre 9 godina

Samo imbecili mogu da prodaju jedno od retkih preduzeca koje donosi profit u ovoj zemlji!!!

Ali mozda zele da organizuju jos jednu paradu za Putina ili da zakupe Arenu za neko njihovo slavlje, pa im ponestalo novca!!!

pera

pre 9 godina

zalosno je sto drzava prodaje svoje nacionalno blago ali jednostavno mora se da bi se imalo odakle placati ovaj policijsko politicki represivni rezim, radnicima telekoma srecan odlazak na biro i neka budu srecni bar ce dobiti otpremnine za razliku od visestotina hiljada njihovih kolega u privatnom sektoru.

Viktor

pre 9 godina

Za prodaju Telekoma Srbija krivi su sindikati i radnici ovog preduzeća. Obrazloženja nisu potrebna. Uskoro će se iz dubokog narkotičkog sna probuditi i videti gde se nalaze. Ćutanje svih ovih godina na kraju im se neće isplatiti. Kao i svim ostalim firmama u Srbiji. p.s. Advokati su jedini pokazali kako izgleda kada intelektualci reaguju na nepravdu. Suština je da nema popuštanja kada je u pitanju goli život.

Ћезо рца

pre 9 godina

Ма дивота. Драго ми због оних 50 и нешто % што су слепо веровали да ови имају чаробни штапић. Па они само спроводе оно што су они пре њих потписали, догиворили... и купе кајмак, наравно.

daj boze da se varam...

pre 9 godina

Ne mogu odoleti da opet ne posaljem isti komentar od pre nekog vremena.
Ko je pametan i zeli da zivi zivot dostojan coveka u 21. veku iz Srbije je pobegao odavno. Ne postoji nacin da se ovo sredi jer je narod u vecini prljav,korumpiran,nemoralan i neposten i boluje od crvene kuge. Vecinska svest populacije je usmerena na prevaru i laku zaradu na teret drugih.Svi bi da sede po kancelarijama i filozofiraju bez ikakve odgovornosti i sa pravim i sa laznim diplomama. A sada se tako i deca vaspitavaju i tu nema nacina da bude bolje.Sistem je identican kao i drugim necivilizovanim drustvima,a moze da bude mnogo gore,verovali ili ne.Kartelna privreda, drzavni kriminal,korupcija sudstva i svi su povezani i uvezani. To niko nece rascistiti jer velike revolucije nece biti,a ovakav sistem je pogodan za bogacenje pojedinaca sto je nekima nazalost i ideal. Nema svesti o kompleksnosti drustva,nema empatije,nema vizije. Jednostavno,narod osudjen na bedu i propast.

Darko

pre 9 godina

Da se proda nego sta. Tamo je cirka 2/3 zaposlenih cist visak,jos jedna firma koju partijski paraziti unistavaju. Koliko je "uspesna" vidi se kad se uporedi sa Telenorom.

mija

pre 9 godina

ja sam strpljiv sa novom vladom i znam da se ne može preko noci promeniti sve ono lose. ali ako vlada proda ovaj zlatni rudnik prvi sam najglasniji protivnik. uz to svih sedam post peid ugovora koje ima moja porodica ce da se razliju kod ostalih operatera. dok je kompanija srpska isključivo i samo nju koristim! a tako razmislja veliki broj korisnika.

Polo89

pre 9 godina

Zasto prodati naj unosniju firmu posle Eps-a. Zato sto ne mogu da otpuste sve partijske savetnike i ljude koji su politickom linijom usli. Ne slazem se sa tim, dovesti naj boljeg moguceg menadzera, postaviti kao direktora, i reci izvoli sredi stanje, sve preko ovog profita kog smo imali do sad, 5% je tvoje. Za pet godina posle cišcenja kupovao bi telekom a ne drugi njega.....

dragan

pre 9 godina

Smešni su oni koji kažu da je toprofitabilna firma.Pogledajte pretplatu na SSB u i njihovu skoro duplo manja plus neke pogodnosti koje telekom naplaćuje.Pored toga svi njihovi krediti se plaćaju iz budžeta.Kad se privatizuje krediti ne iz budžeta već od prihoda.Država će više zaraditi naplatom poreza te firme,redovnim uplatama svih obaveza prema državi.Ako kažete da telekom radi dobro znaći i Krkobabić radi dobro.Dal su građani spremni da večno gladuju jer bi država sve više morala da nalazi kredite jer se tehnika poboljšava svake sekunde.Ovde su imali monopol a kad proradi nekoliko fiksnih i mobilnih operatera eto njih na dnu.Nego kad će u Srbiji najveći svetski mobilni operater ?

caplja

pre 9 godina

Prodaja Telekoma je bila neminovna ,neki su hteli da ga prodaju za manje novca ,sada se prica o ozbiljnijoj cifri ,a i modernizacija mu je neophodna.

Dispepsija

pre 9 godina

Hoće li nam Putin učiniti uslugu i kupiti Telekom? Time bi zacementirao uticaj Rusije na Balkanu, a Srbiji dao šansu da na toj ravnoteži Rusija - EU sačuva kakav takav suverenitet.

Mentalna higijena

pre 9 godina

Paaaa...imam ja jednu jako originalnu ideju! A da mi prodamo Telekom nekoj ruskoj kompaniji za 200-300 miliona?! Zauzvrat oni bi mogli i dalje da nas podržavaju u utopiji protiv nezavisnost, obrni okreni, već nezavisnog Kosova. Originalno, zar ne?

Jestro

pre 9 godina

Gotovo. Propadose i Zvezda i Partizan. Nece vise moci da se muze ova kompanija sa svih strana! Koliko su je samo politicari unistili. Na kraju mozda je i bolje ovako.

Može biti samo je*an....

pre 9 godina

I šta više kuka onaj Dulo iz partizana da nema para od Telekoma....!!
A što će da dobije lovu od akcija....!!
Samo klevetje...!!!
Taman za nekog "kvalitetnog" pleja....

dragan

pre 9 godina

Smešni su oni koji kažu da je toprofitabilna firma.Pogledajte pretplatu na SSB u i njihovu skoro duplo manja plus neke pogodnosti koje telekom naplaćuje.Pored toga svi njihovi krediti se plaćaju iz budžeta.Kad se privatizuje krediti ne iz budžeta već od prihoda.Država će više zaraditi naplatom poreza te firme,redovnim uplatama svih obaveza prema državi.Ako kažete da telekom radi dobro znaći i Krkobabić radi dobro.Dal su građani spremni da večno gladuju jer bi država sve više morala da nalazi kredite jer se tehnika poboljšava svake sekunde.Ovde su imali monopol a kad proradi nekoliko fiksnih i mobilnih operatera eto njih na dnu.Nego kad će u Srbiji najveći svetski mobilni operater ?

Darko

pre 9 godina

Da se proda nego sta. Tamo je cirka 2/3 zaposlenih cist visak,jos jedna firma koju partijski paraziti unistavaju. Koliko je "uspesna" vidi se kad se uporedi sa Telenorom.

ggg

pre 9 godina

Sve prodajte strancima pa neka nam i unuci rade za 250 e.Jedna Belorusija sa diktatorom Lukasenkom vec 20 godina ne dozvoljava zapadnim kompanijama da kupuju drzavna preduzeca,ako hoce da uloze novac mogu samo u privatni sektor.Zato ta Belorusija danas ima prosecne plate od 700e na cene koje su 30-50% manje nego u Srbiji a nezaposlenost je na nivou statisticke greske 0.7%.......ne pisem napamet bio dva meseca u Minsku uverio se......

Dispepsija

pre 9 godina

Hoće li nam Putin učiniti uslugu i kupiti Telekom? Time bi zacementirao uticaj Rusije na Balkanu, a Srbiji dao šansu da na toj ravnoteži Rusija - EU sačuva kakav takav suverenitet.

mija

pre 9 godina

ja sam strpljiv sa novom vladom i znam da se ne može preko noci promeniti sve ono lose. ali ako vlada proda ovaj zlatni rudnik prvi sam najglasniji protivnik. uz to svih sedam post peid ugovora koje ima moja porodica ce da se razliju kod ostalih operatera. dok je kompanija srpska isključivo i samo nju koristim! a tako razmislja veliki broj korisnika.

oscarbgd

pre 9 godina

Hocete i radnike da prodate "na kilo" ili...? Ako prodajete samo firmu/brend onda ok, ali ako uz to ide i infrastruktura... Sta cemo sa bezbedonosnim sluzbama, terorizam na jugu... Onda nece biti vise mogucnosti pracenja poziva itd....mislite malo i o tome... A, o punjenju budzeta i da ne pricamo!!! Bolje razjurite kojekakve savetnike, konobarice i frizerke sto ste pozaposljavali od kad ste na vlasti!!!

Drogon

pre 9 godina

Ne ljudi, zasto to radite? Zasto prodajete nesto najbolje u Srbiji? Telekom nije gubitas! Nema potreba da se prodaje. Prodajte gubitase, a ne zlatne koke. Stvarno ste izdajnicka vlada

Paja

pre 9 godina

Ako se proda, otkazujem fiksni, net mesečno plaćanje kod najpovoljnijeg provajdera, mobilni samo držim broj. Računam na uštedu od 15 evra mesečno, 180 evra godišnje. Nemam nameru da strancima više ostavljam pare, ako baš ne moram.

lol

pre 9 godina

Kompanija koja državi donosi milione (a možda i milijarde), i sad kada je prodaju, država će dobijati neku siću, ali koga briga, oni koji ga prodaju će se obezbediti za ceo život, a obični građani (prava država) će guliti krompir do kraja života i gledati kako neki stranci iznose milijarde iz zemlje, a nama ostavljaju mrvice da be bijemo za njih

Lalegator

pre 9 godina

Pre nego sto prodate Telekom,dodjete mi +- 4.000 evra koje sam sam platio za uvodjenje telefonskih brojeva i postavljanje bandera.

Te pare sam dao drzavnom preduzecu, a ne strancima.

Srdjan

pre 9 godina

E da u ovoj zemlji ima i malo pameti, da se na Telekomu napravi prvi IPO, da se dokapitalizuje i da se očisti od partijskog šljama i nesposobnjakovića, ništa ločiji ne bi bio od konkurencije. Ali avaj, ipak živimo u Srbiji..........

Nele

pre 9 godina

Nek se prvo ponudi nama gradjanima. Telekom ima 20%, drzava 58%, gradjani ostalo. Dajte nam da kupimo bar 20% drzavnog udela i da profitabilna firma ostane u rukama gradjana Srbije.

Viktor

pre 9 godina

Za prodaju Telekoma Srbija krivi su sindikati i radnici ovog preduzeća. Obrazloženja nisu potrebna. Uskoro će se iz dubokog narkotičkog sna probuditi i videti gde se nalaze. Ćutanje svih ovih godina na kraju im se neće isplatiti. Kao i svim ostalim firmama u Srbiji. p.s. Advokati su jedini pokazali kako izgleda kada intelektualci reaguju na nepravdu. Suština je da nema popuštanja kada je u pitanju goli život.

caplja

pre 9 godina

Prodaja Telekoma je bila neminovna ,neki su hteli da ga prodaju za manje novca ,sada se prica o ozbiljnijoj cifri ,a i modernizacija mu je neophodna.

nemaju pojma

pre 9 godina

Sem da prodaju nesto sto je najbolje u Srbiji drugo nista ne znaju. Laici i dunsteri se dokopali vlasti. Moguce da je ova prodaja bila uslov da bi oni dosli na vlast. U Srbiji je sve moguce.

milojko

pre 9 godina

Citiraću gazda Vučka, od pre 3 godine, kada je mahao tužbom protiv Mirka Cvetkovića,kada je DS planirao da utali "Telekom"...

"Vlast namerava da novac od prodaje 'Telekoma Srbija' zloupotrebi zarad očuvanja svog položaja" ALEKSANDAR VUČIĆ 2011.

Ljudi, svi na ulice... ovi će da završe, šta su počeli 90ih!!!

cojle

pre 9 godina

Neću ostavljati komentar. Samo ću ostaviti link vesti na B92 od pre 3 godine. Naslov "Podneta tužba zbog "Telekoma"... pametnom dosta, a vi i dalje kad ne znate za koga da gasate,glasajte za cirkusante iz SNSa... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=04&dd=27&nav_category=11&nav_id=508750

pera

pre 9 godina

zalosno je sto drzava prodaje svoje nacionalno blago ali jednostavno mora se da bi se imalo odakle placati ovaj policijsko politicki represivni rezim, radnicima telekoma srecan odlazak na biro i neka budu srecni bar ce dobiti otpremnine za razliku od visestotina hiljada njihovih kolega u privatnom sektoru.

bagra!

pre 9 godina

Samo imbecili mogu da prodaju jedno od retkih preduzeca koje donosi profit u ovoj zemlji!!!

Ali mozda zele da organizuju jos jednu paradu za Putina ili da zakupe Arenu za neko njihovo slavlje, pa im ponestalo novca!!!

Zajko

pre 9 godina

Dani do potpune propasti Srbije... Diletanti na vlasti pocinju rasprodaju nebi li produzili jos koji dan u svojim foteljama za sebe i partijske vojnike.

ilic

pre 9 godina

Poklonili Kosmet, prodaju telekom, pripremaju prodaju eps-a, rade na stvaranju unitarne Bosne, sta jos treba da urade da bi narod ukapirao o kakvim prevarantima je rec.

Trifke

pre 9 godina

Eto dokaza da je Dejan Lucic bio u pravu kada je rekao da svi nasi politicari imaju istog gazdu. Da li je na vlasti stranka leve orijentacije, desne orijentacije ili stranka centra, svi rade isto sto je potpuno neprirodno osim ako svi imaju istog gazdu.

Milan

pre 9 godina

Prodali ste i Karicevu kompaniju i gde su sada pare. Moze li mi neko od citala ca reci sta je bilo sa novcem? Moje misljenje je da su novac spiskali Dinkicevi ortaci.

Deda Baja

pre 9 godina

Nažalost, po drugi put!!!
Jorgovanka je bila ministar za privatizaciju u vladi Mirka Marijanovića koja je prvi put prodala Telekom, a tada je Beko pokupio kajmak, preusmerivši isplatu preko kiparskih banaka, kako li će sada ići isplata i ko li će sada da omasti brke???
Pozdravio bih i sve botove, uhlebljene parazite!!

Ћезо рца

pre 9 godina

Ма дивота. Драго ми због оних 50 и нешто % што су слепо веровали да ови имају чаробни штапић. Па они само спроводе оно што су они пре њих потписали, догиворили... и купе кајмак, наравно.

Odgovor

pre 9 godina

Telekom ce biti prodat jer MMF trazi tako, jer nema drzava odakle da vrati dugove. nisu rasteretili javni sektor, niti su povecali izvoz ni ojacali ekonomuju, a rate za dug pristizu redovno. smanjili su plate i penzije, ali to nije resenje, jer je problem i dalje isti - losa vlast, mrtva privreda, sakata administracija, previse parazita, uzasno mnogo lopova i spekulanata, i uspavan, gladan, jadan i priglup narod (medju kome sam i ja). Eto vam odgovor.

Radnik

pre 9 godina

SREDA 27.04.2011 | 12:24

Podneta tužba zbog "Telekoma"

Beograd -- Srpska napredna stranka podnela je Višem tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv više funkcionera Vlade Srbije zbog privatizacije "Telekoma Srbije".

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=508750#rating

Stojan

pre 9 godina

Oni to moraju da prodaju do aprila iduce godine,jer dotle imaju para u budzetu za tekuce potrebe!
2015 treba obezbediti 5 milijardi evra za vracanje kredita,kamata!
Na stednji u bankama,ima po proceni, 8 milijardi Evra!
Zasto Telekom ne bi kupili nasi gradjani?!
Ili,mozda,tih para vise i nema!?

daj boze da se varam...

pre 9 godina

Ne mogu odoleti da opet ne posaljem isti komentar od pre nekog vremena.
Ko je pametan i zeli da zivi zivot dostojan coveka u 21. veku iz Srbije je pobegao odavno. Ne postoji nacin da se ovo sredi jer je narod u vecini prljav,korumpiran,nemoralan i neposten i boluje od crvene kuge. Vecinska svest populacije je usmerena na prevaru i laku zaradu na teret drugih.Svi bi da sede po kancelarijama i filozofiraju bez ikakve odgovornosti i sa pravim i sa laznim diplomama. A sada se tako i deca vaspitavaju i tu nema nacina da bude bolje.Sistem je identican kao i drugim necivilizovanim drustvima,a moze da bude mnogo gore,verovali ili ne.Kartelna privreda, drzavni kriminal,korupcija sudstva i svi su povezani i uvezani. To niko nece rascistiti jer velike revolucije nece biti,a ovakav sistem je pogodan za bogacenje pojedinaca sto je nekima nazalost i ideal. Nema svesti o kompleksnosti drustva,nema empatije,nema vizije. Jednostavno,narod osudjen na bedu i propast.

Polo89

pre 9 godina

Zasto prodati naj unosniju firmu posle Eps-a. Zato sto ne mogu da otpuste sve partijske savetnike i ljude koji su politickom linijom usli. Ne slazem se sa tim, dovesti naj boljeg moguceg menadzera, postaviti kao direktora, i reci izvoli sredi stanje, sve preko ovog profita kog smo imali do sad, 5% je tvoje. Za pet godina posle cišcenja kupovao bi telekom a ne drugi njega.....