Četvrtak, 04.12.2014.

20:15

Vučić: Pričaću s Putinom o J. toku

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uveren je da će sa ruskim partnerima biti postignut dogovor o najboljoj energetskoj zaštiti Srbije.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Prièaæu s Putinom o J. toku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

VN

pre 9 godina

Rusi da nam vrate NIS .
HAHAAHA
Takve stvari se rade pred medjunarodnom arbitraznom komisijom.
zamislite dijalog na tom sastanku.
Srbija: zelimo da nam ruski parnet vrati NIS.
Komisija:zasto?
Srbija:pa nisu izgradili juzni tok.
Komisija:pa u ugovoru nigde ne pise da su obavezni.
Srbija: da ali mi ih mnogo volimo a oni nam tu ljubav nisu uzvratili.
Komisija:brzo, doktora!!!

Vladan

pre 9 godina

Ne treba donositi ishitrene odluke. Vucic najbolje zna na koji nacin ce se obratiti Putinu, i ne sumnjam da ce postignuti najbolje resenje za Srbiju.

bolje to

pre 9 godina

Nismo mi izazvali menjanje trase gasovoda . Sada nam je činiti da izvučemo što više možemo Srbiju iz problema koji su napravili Bugari ,mada su se i oni pokajali.

Kreker

pre 9 godina

Nema sumnje da je Srbija za ovo kratko vreme znatno napredovala u odnosu na prethodni period. Najviše je napredovala u odnosu na ostale zemlje Balkana, a to je za svaku pohvalu. Srbija polako postaje lider u regionu, a to je činjenica. Ovo je ogroman uspeh za sve nas.

Fosil

pre 9 godina

Nadam se da ce se zajednickim razgovorom naci neko resenje o Juznom toku, Putinovom odlukom o stopiranju izgradnje Srbija ce pretrpeti velike gubitke.

KRUELA

pre 9 godina

Vucic je bio jasan kao I uvek, Srbija ce uvek gledati svoje interese, nema vise poltronizma I povlascivanja svima zarad tudjih a ne nasih interesa.

Srbin 100%

pre 9 godina

Ovo je trenutak kada trebamo i moramo da angazujemo sve nase diplomatske kapacitete sa ciljem da ubedimo Rusiju,ali i Brisel u neophodnost realziacije projekta Juzni tok,koji treba da obezbedi energetsku stabilnost u regionu

PERSIDA

pre 9 godina

Govor Ruskog ambasadora je bio takav da nijednog jedinog trenutka nije bilo ni reci protiv Srbije vec samo reci podrske, tako da nema mesta paranoji vec uvek I za sve postoji resenje. Samo strpljenja I delanja u pravom smeru!

JOP

pre 9 godina

Premijer nema problema da stane pred Putina i pita ga o obustavi gradnje JT,i zasto nije pre toga obavestio Srbiju.Premijer iza sebe ima vec mnogo susreta sa Putinom,a i sam Putin mu je u BG rekao da mu se obrati za svaki problem koji ima.Zastita interesa Srbije su na prvom mestu,i uvek za Srbiju trazi najbolje.

Wonderful life

pre 9 godina

Jedna od stvari koje mi se dopadaju u njegovim nastupima je upravo taj što nije "miš", i što sa najmoćnijim ljudima predstavnicima supersila razgovara "na ravnoj nozi".

herkules s

pre 9 godina

Mislim da govor ruskog ambasadora pri UN treba da znači da je Rusija i dalje na nasoj strani , jednako kao i ranije i da će se nesporazum oko Juznog toka ipak resiti odnosno da ćemo sa Rusijom pronaći najbolje rešenje radi obostrane koristi.

milica

pre 9 godina

Ocigledno nemaju svi iste pokazatelje privrednog rasta jer svi pricaju sta se kome svidja,jer umesto da im je cilj boljitak ove zemlje oni jedni drugima vade oci...

Milena Nikolin

pre 9 godina

Ma koliko teska bila situacija sa Juznim tokom, najbolje sto mozemo da uradimo je da sagledamo svoje mogucnosti za iznalazenje novih resenja koja ce ublaziti posledice ove lose vesti. Verujem da ce Vucic u razgovoru sa predsednikom Putinom uspeti da izvuce najvise moguce iz ove situacije. I isto tako verujem da ce nam Rusija ponuditi neka resenja koja ce bar donekle ublaziti i kompenzovati gubitak ovako vazne investicije.

SREDA

pre 9 godina

Zavidni jesu, jer bez obzira na sve ovo sto se desava nas i njih nikada Rusi nece gledati isto. Mi i Rusi hteli ili ne smo ipak svoji..

SARS

pre 9 godina

Naravno da zavide zavideli su nam i kada smo bombardovani jer smo pokazali slogu i hrabrost, a oni nikada hrabrost nasu nece imati ni ljubav Rusa. kako tako ali oni nas gotive, pa kome pravo kome krivo.

Viki

pre 9 godina

Vučić ima veliki uticaj na Putina i prilikom odlaska iz Srbije Putin mu je poručio da sve što misli Vučić da je dobro za Srbiju da traži od Rusije i da će mu Putin lično pomoći da to i dobije.Vučić će iskoristiti tu privilegiju koju ima za južni tok.

TEODORA - 23 - NS

pre 9 godina

Ono u cega sam siguran to je svakako da ce Aleksandar Vucic sigurno pitati predsednika Rusije oko obustave gradnje Juznog toka. Srbija ove godine pre svega treba da brine o nekim drugim gorucim problemima a sto se tice gasa mislim da tu nece imati nikakvih problema. Takodje mislim da je predsednik Rusije Putin ostao pri svojoj reci prilikom posete Beogradu kada je rekao Aleksandru Vucic, da moze od Rusije da trazi sta god treba za svoju zemlju. Verujem da necemo ostati bez gasa kao neke druge zemlje u Evropi.

Istoričar

pre 9 godina

Vucic moze da razgovara sa Putinom i izvuce najbolje za Srbiju u ovoj situaciji.
(zena macka, 5. decembar 2014 08:28)
Mnoge stvari je lakše praviti iznova nego popravljati. Tu spada i ugovor s Rusijom koji su potpisali Koštunica i Tadić!

Baćuška

pre 9 godina

Ti da pregovaraš !? Ni sa ovim našim " biznismenima " ne umeš da pričaš a hoćeš da glumiš ludilo. Ne leži ti da glumiš smirenost pred Putinom, kada čovek vidi da si malo u svađi sa pojedinim organima !!! Drži se ti lampeka sa deda Tomom...bolje rakije neće biti na daleko !!! :o)))

Borac-BGD

pre 9 godina

Kada odes kod Putina povedi sa sobom i Kirila Kravchenka i ostavi ga tamo. Kazi Putinu: ovaj Kiril mi isisao svu naftu, obrnu milijardu evra, opustosio Srbiju kao okupator. A gospodo sada vratite nase pare koje ste zaradili od NISa i nase nafte, i nasih koncesija u Angoli. Sada bratska Rusija treba da vrati Srbiji ono sto su joj uzeli uz pomoc Borisa Tadica i V. Kostunice.
I Sada je pravi trenutak da se utvrdi odgovornost ko je omogucio energetsku pljacku Srbije. Krivci u zatvor, ilu u Ruski azil.

Darvim

pre 9 godina

A ko to bese nama skinuo gace da nas Rusi J**U a sada nam kriv djavo sto posle seksa nece da plate? Dali smo im sve rupe da nam obrade a sada ni para ni casti....

Zavidni hrvat

pre 9 godina

"Čitam tvoj komentar i pitam se ima li ljudskosti u tebi? Imaš li bar malo obraza? Tvoje demokrate Putin nije hteo ni da primi u Moskvi, dok sa Vučićem sarađuje, a Hrvati nam i te kako zavide i čine sve da nas uspore na evropskom putu jer ne mogu da podnesu da Srbija postaje lider u regionu. Na svu sreću niko ih u EU ne zarezuje ni 2%. EP je doneo sramnu ali neobavezujuću rezoluciju kojom Hrvati mogu da mašu u predizbornoj kampanji.
(Stefan, 5. decembar 2014 00:53)"
E,Stefane,Stefane, nadam se da imaš manje od dvadeset godina, posle dvadesete nema naivnih, samo bu...la.

smokvica

pre 9 godina

Nas Premijer je jedini lider u Srbiji koji brani interese gradjana Srbije i koji brine o njihovoj buducnosti! Verujem da ce naci adekvatno resenje i za ovu situaciju!

ALMODOVAROVA

pre 9 godina

Vucicu su uvek bila otvorena vrata Putinovog kabineta, i svaki njihov susret je bio uspesan za obe strane, ne verujem da ce ovoga puta nesto biti drugacije.Mi smo spremni da cujemo da li Rusija ima neki predlog o tome na koji nacin bi se Srbija energetski osigurala, sobzirom na trenutnu poziciju.

Diklofen

pre 9 godina

Nijedno zlo ne ide samo. Siguran sam samo da ćemo isplivati iz ove situacije u nadi da nećemo biti finansijski ugroženi i davati i više nego što treba.

Milos

pre 9 godina

Nasa snaga je u tome sto imamo politicari koji znaju da u situacijama koje im se svakodnevno javljaju a nisu ni malo jendostavne , odreaguju dostojanstveno I time pokazu velicinu svih gradjana Srbije

milojko

pre 9 godina

(Paralelni presek, 4. decembar 2014 21:34)

koliko ja znam u toj istoj americi u Louisiana-i je prestala da postoji pravna drzava posle isto tako jednog uragana.
e da nisi trolina verovatno bi se prisetio i toga.

Mare

pre 9 godina

Znao je Putin da neće graditi Južni tok još kad je bio u Beogradu, ali se lukavo samo smeškao i primao ordenja i počasti. Treba Vučić da ga zove i da mu žestoko odbrusi, jer mi jesmo mali, ali smo i ponosni i ne dozvoljavamo da nas pijani Rusi ismevaju i zavlače.

istočna alternativa

pre 9 godina

I dalje kupujte švapska vozila,punite im budžet,pa vas onda vašim parama j...u,bojkot švabe i na Koreju iJapan se prebacujte i na makite

Sibin

pre 9 godina

Dok Rusija i Evropa prebacuju loptu jedni drugima, mi gubimo novac koji inače i nemamo. Razgovarati što pre sa obe strane i naći trajno rešenje!

blago nama

pre 9 godina

Naravno da nam zavide. A zavide nam na tome:
-Sto smo jedna od retkih zemalja u Evropi koja je morala da smanjuje plate i penzije,pa ni to nije dovoljno vec mora i valuta da devalvira.
-Zavide nam sto smo NAJEFTINIJA radna snaga u Evropi ili jedna od najeftinijih
-Zavide nam jer verovatno nemogu da shvate da Srbin hoce da radi za 20.000 dinara mesecno.Pa Kinezi zaradjuju vise.
-Zavide nam jer verovatno ne mogu da shvate kako neko u srbiji moze da postane predsednik a da ne zna iz cega je diplomirao(masterirao)
-Zavide nam jer verovatno ne mogu da svhate kako covek koji propadne na vecem broju drzavnih fakulteta moze da postane doktor nauka.
-Zavide nam jer ne mogu da shvate kako neko godinama uci da bi dobio diplomu a neko je "dobije" dok kazes "megatrend".
-Zavide nam jer jer ne mogu da shvate kako penzioneri sa 8000 dinara mogu da prezive mesec dana.
-A verovatno nam najvise zavide kako sve ovo mozemo da trpimo

Luka_Laban

pre 9 godina

Gde ovaj lik zivi?Ja zivim u Srbiji, u zemlji u kojoj trenutno jedan deo stanovnistva nema struje,u kojoj nema posla za nas mlade ako niste partijski kadar . . . mogao bih do sutra . . .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (prijatelj, 4. decembar 2014 20:27)

Prijatelju, tako se zivi od 5-og oktobra u Srbiji, a mozda i pre, samo si ti prijatelju tek sad to primetio, svaka cast, alal vera!
Opomeni me da ti kupim naocare za rodjendan!

Korgi

pre 9 godina

(Predrag, 4. decembar 2014 21:39)
Kako ide izvoz?! Negde pročitah bescarinski izvoz u Rusiju već sledeće godine. A šta si ti mislio?! Izvoz i pre proizvodnje.

Zoran

pre 9 godina

Vucic je dao i svoje vidjenje izvestaja o stanju na Kosovu i rekao da neprijateljstva ne smeju da budu prepreka da razgovor izmedju dve strane.

bezimena

pre 9 godina

Smešan si.

Koliko je koštala parada za Putina? Gradjani zahtevaju odgovor jer su to oni platili! Tim gore što su od dotičnog zauzvrat dobili nož u ledja!

Perun

pre 9 godina

Kao sto se Srbija nije pitala za JT takav ce odgovor i dobiti. Ovo su velike politicke igranke, mudroscu treba izvuci sto vise koristi za nas ili spasiti sto se spasiti moze

Namaste

pre 9 godina

I treba, nego kako. Bivše vlasti su napravile propuste, ali ne vredi plakati za prosutim mlekom... Moramo se potruditi da spasimo što se spasti može.

irena79

pre 9 godina

Ako Vucic uspe da se nesto dogovori sa Putinom mimo Putinove odluke da stopira izgradnju juznog toka bice veliki plus za Srbiju. Drzimo palceve

Stefan

pre 9 godina

(SNS prevaranti, 4. decembar 2014 21:37)
Čitam tvoj komentar i pitam se ima li ljudskosti u tebi? Imaš li bar malo obraza? Tvoje demokrate Putin nije hteo ni da primi u Moskvi, dok sa Vučićem sarađuje, a Hrvati nam i te kako zavide i čine sve da nas uspore na evropskom putu jer ne mogu da podnesu da Srbija postaje lider u regionu. Na svu sreću niko ih u EU ne zarezuje ni 2%. EP je doneo sramnu ali neobavezujuću rezoluciju kojom Hrvati mogu da mašu u predizbornoj kampanji.

Milos

pre 9 godina

Posvecenost mirnom resavanju konflikata, ekonomska stabilnost, poverenje svih gradjana Srbije, saradnja sa medjunarodnim institucijama, finansijaka stabilnost i ne prisnavanja secesije Kosova, to je ono sto radi i zastupa Srbija.

Aca šmeker

pre 9 godina

(Predrag, 4. decembar 2014 21:39)
Tebe znači raduje da se ni jedan aranžman ne ostvari samo zato što si protiv Vučića. Bolesno s tvoje strane.

bule

pre 9 godina

Ako nas svi smatraju malom zemljom ne mora da znaci da treba da cutimo i pognemo glavu. Treba svima u oci da kazemo i svi oni nama da direktno kazu u cem je problem. Nenbitno da li to bio Obama, Putin ili bilo ko drugi, treba da se nadje nacin da se problem resi....za svaku boljku postoji lek! Srbija jeste krenula dobrim putem,svesni smo da je tesko svima (a kad i nije bilo), na nama je kako cemo pregrmeti sve prepreke! Ako budemo slozni,niko nam nista nece moci!

BMX

pre 9 godina

Putin: Halo
Vucic: Zdravo druze, Aca ovde
Putin: Aco, ti li si druze?
Vucic: Ja sam, druze.Vidi, sta cemo sa "juznim tokom", druze?
Putin: Aco, druze, vidi, to je sada "kruzni tok" druze.
Vucic: Dobro druze, znaci nema vise"juzni tok" druze?
Putin: Nema druze.
Vucic: Ok druze, onda cu reci narodu za ovaj "tuzni tok", druze.
Putin: Reci im druze...

kg

pre 9 godina

Neke i treba ostaviti bez struje pa nek samo popravljaju kvarove...i eto vam posao prijatelju,da ne cekas da ti drzava nadje posao nego sam kao sto sam ja jurcarao.Kuka nema posao a moze da se svrcka po internetu.Odakle ti pare za taj internet,odakle ti pare za taj komp ili telefon.Oni koji nemaju i zive bedno oni sigurno nemaju pare za taj luksuz

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

I sad treba da verujemo da je Rusima ta odluka pala na pamet preko noc, a ne da se vec mesecima razmislja o tome, ako ne i duze. I da niko ovde nije znao da ce doneti tu odluku nego saznali iz novina. Kako da ne, i marsovci zive na jupiteru, jer su mars ucinili neuslovnim za zivot.

papa

pre 9 godina

Kada ce politicari u Srbiji da shvate da RUSIJI je stalo do energetske zastite Rusije a ne Srbije. I kada cete shvatiti da su nas oni prodali i izdali milion puta

Graffin

pre 9 godina

Zar mi taj JT uveliko ne gradimo? Predsednik je onomad svečano otvorio radove, ako me pamćenje još uvek služi? Nego, šta bi sa onim džakovima sa glasačkim listićima?

Zole

pre 9 godina

Bugari su za sve krivi. Srbija nema nikakvu odgovornost za stopiranje izgradnje Juznog toka. Američki senator Mekejn je u nekoliko reecinica objasnio bugarima zasto nije dobro da se kroz Bugarsku gradi Juzni tok. Sada Rusi pokušavaju da zaobidju Bugarsku. Sad ce poseti pregovori sa Grčkom da se vidi koliko su oni spremni za izgradnju gasovoda. Inace jedan krak Juznog toka trebao je da prolazi kroz Grcku do Italije.

Jovan

pre 9 godina

Uveren sam da ce nam Rusi izaci u susret, pre svega zbog dobre sardnje koju imaju premijer I Putin. Greske prethodne vlasti sada premijer mora da ispravlja I nadam se da ce u tome uspeti jer ovkavi kapitalni projekti se moraju nastaviti bez obzira na sve. Ono sto je takodje bitno je i to sto ce Srbija imati dovoljno gasa za predstojecu zimsku sezonu

Paralelni presek

pre 9 godina

Samo bih se osvrnuo na ovaj deo o struji u SAD. Pre 9 godina je na Floridi bio uragan Wilma koji je naprafio katastrofalniu stetu, u nekim krajevima totalnu, na el.mrezi, bukvalno je bilo iscupano desetine hiljada bandera (ne koriste podzemne kablove zbog vode). U roku od par nedelja (manje od ovih 10 dana), sve je bilo opravljeno, a odmah nakon prolaska uragana su objekti blizu bolnica I slicnih objekata imali struju. Toliko o tome, a botovi, ako mi se uopste objavi komentar, lupajte minuse.

SNS prevaranti

pre 9 godina

Ma tebe baš ferma Putin, evo odobrio ti je da izvezeš na desetine hiljada Fiat 500l...al' šipak. Nego, koliko košta, građane Srbije, parada? Nikako da kažete, zašto krijete.
Ma jeste, hrvati nam zavide što ste nas za samo dve godine vladavine zadužili sa 7.5 milijardi evra, a oni(hrvati) su toliko dobili od EU za investicije, a ukupno će dobiti 21 milijardu evra...zavide nam što smo za dve godine imali samo 1 milijardu investicija...zavide nam na rekordnoj dubiozi budžeta, zavide nam što je kod njih prosek plate 750 evra, a kod nas 320 evra, zavide nam na izgradnji kanala D-M-V, zavide nam što smo uradili navodnjavanja u poljoprivredi(al, šipak), zavide nam što proizvodimo čipove, proizvodimo supersonične avione....itd. Muka mi je više i da navodim sve naše laži i prevare, propast u svakom segmentu...Hoću da kažem, bolje je da gledamo u svoje dvorište, a ne da skrećemo pažnju naivnom narodu raznim budalaštinama koje nam servira ovaj nesposobni režim. Dosta je više vaših laži i prevara, počnite konačno nešto i da radite ili se sklonite.

Gile

pre 9 godina

Glasali ste za ovo ili ste apstinirali, sve jedno ( ja sam otisao pre 20 godina….) . Tipicna manipulacija i propaganda diktatora, prica gluposti a niko ne moze da mu postavi kontra pitanje, da mu navede primere da to sto govori nije tako…jednostavno, prica bajke, izmislja, laze sve oko sebe , umislja da je neko i nesto….narod savio grbacu, cvili ali trpi a mnogi misle da je to sto on prica zaista tako i veruju njemu a ne sopstvenim ocima. Ludilo.

Atreides

pre 9 godina

Kakva smejurija. Pa Vucicu Rusija nije Srbija da je ucenjuje neka raspala EU te moras ovo te uradi ono te zahtevamo ovo...Lepo su ih otkacili i cao. Te ucene su za slepcine kakvi smo mi i kakva je tvoja vlada .

ljilja

pre 9 godina

Ko nama da zavidi i na cemu? Penzionerima se kradu penzije, mladi ne mogu da se zaposle, drzava se svaki dan sve vise zaduzuje. Ko ce i kako ce te dugove da vraca?
Ko moze u ovoj zemlji da bude zadovoljan? Mozda samo premijer koji se stalno i na sve smeska?

АлекС

pre 9 godina

Ако овај остане на власти још мало почеће да ми искаче из паштете. Господе, мора да смо много згрешили, када си нам њега послао.

Pitalica

pre 9 godina

Jedno pitanje kako smo ziveli 80 tih godina bez tolikog silnog gasa koji je trebao da nam stigne iz Rusije preko juznog toka. Pa privreda nam nista ne radi, tj trebace ce nam verovatno decenije da dostignemo BDP iz 1989 koji nam je bio najbolji i moze se reci da je Srbija te godine imala najacu ekonomiju ikada, i industrijska proizvodnja nam je bila mnogo vece nego sada. Problem je sto smo poneti pricom o jeftinom gasu mnoge toplane preokrenuli sa mazuta na gas....mnoga domacinstva su ulozili silne novce u gasifikaciju obmanuti tom pricom kako je gas najpovoljni za upotrebu i kako ce on biti uvek jeftiniji od drugih vidova energenata....

Grunf

pre 9 godina

Auh?Šat ovo bi?Vi ćete pitati Putina zašto je odneo ovaku odluku,zašto Srbija nije obaveštena i sve to saznala iz agencijskih vesti?!?Lele.Putin će nama polagati račune za tu odluku?Vi ćete da vidite zašto je donesena doluka na takav način?To ste trebali prvo da predvidite,ako to ne onda sa Vapim savetnicima,stratezima uzmete u mogućnost takav razvoj dogadjaja koji već godinama sve to nagoveštava posebno unazad nekoliko meseci u jeku Vaše posete Rusiji.Nam neko zavidi?Ko i zašto?Nek zemlje dakle N.N zemlje pokazuju zavist prema Srbiji i ne znaju kojim oružjem da je zaustave.Gde da nas zaustave.Gde smo to mi krenuli pa da nas zaustave?Možda su fascinirani uspehom gradjevinske operative i Gradjevincima "Ratka MItrovića"kako 500m ulice Vojvode Stepe šesti mesec rade a kraj se ne vidi,što kasne s rokom svega dva meseca a biće i tri.Kopaj,zatrpaj i tako svaki dan.Pa ko uopšte spominje Srbiju za "Južni tok"Mi se sami prozivamo nameštamo.Sami pričamo da nismo krivi.Pa jer nas je neko otužio da jesmo.Dobili smo samo žuti karton što smo potpisali nešto protiv pravila EU u koju želimo d aidemo.Ljudi u Srbiji treba da znaju da puteva ima raznih,Prtine,kaldrme,ulice,magistrale,auti-puta.Nema ko da vozi brale da povede kolonu.Te mu uzana ulica,ovaj put je predalek.A najbolji put e putarina skupa.Truckamo se mi kaldrmom decenijama.Bubrezi otpadoše.Naš put je zatrpala lavina.I tu smo gde smo.

Kulca

pre 9 godina

Zasto nisi kao Madjari i Austrijanci potpisao ugovor o Juznom toku, nego si vratio Putina praznih saka? Mislis li da ti sada Putin veruje? Zna on kako se radi sa kameleonima.

VN

pre 9 godina

LJudi o cemu mi vise raspravljamo? Kakvo iskustvo u poslovanju i dogovorima imaju oni koji su do pre dolaska na vlast jedino potpisivali racune u skupstinskom restoranu.

srki

pre 9 godina

Vučić ili laže ili njega lažu ministri ali očigledno priča o nekoj drugoj Srbiji. Evro ide ka 125, imamo velik pad BDP-a, pad industrijske proizvodnje. Pritom od ovog meseca su plate i penzije smanjene sto ce da dovede do još većeg pada BDP-a. Tako da ne vidim ko nama može da zavidi pa cak ni Hrvati koji su u recesiji već par godina jer ipak njihov prosek je pao na 700 eura sto je duplo vise nego kod nas

prijatelj

pre 9 godina

Gde ovaj lik zivi?Ja zivim u Srbiji, u zemlji u kojoj trenutno jedan deo stanovnistva nema struje,u kojoj nema posla za nas mlade ako niste partijski kadar . . . mogao bih do sutra . . .

Mikoli

pre 9 godina

Daj covece ne sprdaj se vise sa nama ovakvim izjavama. Jel nam zavide sto smanjujemo plate i penzije mozda ili nam zavide sto nismo u EU i sto nikada necemo uci tamo. Dosta je bilo, uskoro cete vi u penziju.

слоба српски херој

pre 9 godina

Вучићу мање причај више ради.Како си дошо на власт изгубио сам посао,супругу,децу,кућу....добио сам болест Епилепсију и кад видим твоју слику одмах падам......

ironija

pre 9 godina

Hahahahahahahahahahahahaha ček bre možda on živi u nekoj drugoj Srbiji ,aj se malo zamenimo ja da budem premijer ,a ti radnik da 23000 din platom , a ja cu onda da dajem izjave zivi se sve bolje i bolje

vi inače dobro živite a da to i ne znate!

pre 9 godina

ovakve laži i propaganda može da prodje samo kod najprimitivnjih i najzatucanijih osoba...
...nažalost takvih ovde ima mnogo, a da stvar bude jos gora disciplinovani su glasači...

da mi je neko rekao da cu se 2011. sećati kao dobre godine ne bih mu verovao..

Bex

pre 9 godina

Ponekad se divim Amerima kakve sve oni likove pustaju da im sole pamet. Pazi molim te, smanjio plate celom javnom sektoru a prica da toliko jacamo da neke zemlje nemaju oruzje protiv nas!? Obraz djon. Pa jos poredi situaciju u Americi sa Majdanpekom, verovatno misli na Detroit, grad od 4.5 miliona stanovnika u metropoliten zoni. Jado pokri se usima ne mozes varosici od nepunih 12.000 stanovnika cetiri dana da obezbedis struju! Sram te bilo!

prijatelj

pre 9 godina

Gde ovaj lik zivi?Ja zivim u Srbiji, u zemlji u kojoj trenutno jedan deo stanovnistva nema struje,u kojoj nema posla za nas mlade ako niste partijski kadar . . . mogao bih do sutra . . .

srki

pre 9 godina

Vučić ili laže ili njega lažu ministri ali očigledno priča o nekoj drugoj Srbiji. Evro ide ka 125, imamo velik pad BDP-a, pad industrijske proizvodnje. Pritom od ovog meseca su plate i penzije smanjene sto ce da dovede do još većeg pada BDP-a. Tako da ne vidim ko nama može da zavidi pa cak ni Hrvati koji su u recesiji već par godina jer ipak njihov prosek je pao na 700 eura sto je duplo vise nego kod nas

слоба српски херој

pre 9 godina

Вучићу мање причај више ради.Како си дошо на власт изгубио сам посао,супругу,децу,кућу....добио сам болест Епилепсију и кад видим твоју слику одмах падам......

SNS prevaranti

pre 9 godina

Ma tebe baš ferma Putin, evo odobrio ti je da izvezeš na desetine hiljada Fiat 500l...al' šipak. Nego, koliko košta, građane Srbije, parada? Nikako da kažete, zašto krijete.
Ma jeste, hrvati nam zavide što ste nas za samo dve godine vladavine zadužili sa 7.5 milijardi evra, a oni(hrvati) su toliko dobili od EU za investicije, a ukupno će dobiti 21 milijardu evra...zavide nam što smo za dve godine imali samo 1 milijardu investicija...zavide nam na rekordnoj dubiozi budžeta, zavide nam što je kod njih prosek plate 750 evra, a kod nas 320 evra, zavide nam na izgradnji kanala D-M-V, zavide nam što smo uradili navodnjavanja u poljoprivredi(al, šipak), zavide nam što proizvodimo čipove, proizvodimo supersonične avione....itd. Muka mi je više i da navodim sve naše laži i prevare, propast u svakom segmentu...Hoću da kažem, bolje je da gledamo u svoje dvorište, a ne da skrećemo pažnju naivnom narodu raznim budalaštinama koje nam servira ovaj nesposobni režim. Dosta je više vaših laži i prevara, počnite konačno nešto i da radite ili se sklonite.

Bex

pre 9 godina

Ponekad se divim Amerima kakve sve oni likove pustaju da im sole pamet. Pazi molim te, smanjio plate celom javnom sektoru a prica da toliko jacamo da neke zemlje nemaju oruzje protiv nas!? Obraz djon. Pa jos poredi situaciju u Americi sa Majdanpekom, verovatno misli na Detroit, grad od 4.5 miliona stanovnika u metropoliten zoni. Jado pokri se usima ne mozes varosici od nepunih 12.000 stanovnika cetiri dana da obezbedis struju! Sram te bilo!

Mikoli

pre 9 godina

Daj covece ne sprdaj se vise sa nama ovakvim izjavama. Jel nam zavide sto smanjujemo plate i penzije mozda ili nam zavide sto nismo u EU i sto nikada necemo uci tamo. Dosta je bilo, uskoro cete vi u penziju.

Gile

pre 9 godina

Glasali ste za ovo ili ste apstinirali, sve jedno ( ja sam otisao pre 20 godina….) . Tipicna manipulacija i propaganda diktatora, prica gluposti a niko ne moze da mu postavi kontra pitanje, da mu navede primere da to sto govori nije tako…jednostavno, prica bajke, izmislja, laze sve oko sebe , umislja da je neko i nesto….narod savio grbacu, cvili ali trpi a mnogi misle da je to sto on prica zaista tako i veruju njemu a ne sopstvenim ocima. Ludilo.

ironija

pre 9 godina

Hahahahahahahahahahahahaha ček bre možda on živi u nekoj drugoj Srbiji ,aj se malo zamenimo ja da budem premijer ,a ti radnik da 23000 din platom , a ja cu onda da dajem izjave zivi se sve bolje i bolje

vi inače dobro živite a da to i ne znate!

pre 9 godina

ovakve laži i propaganda može da prodje samo kod najprimitivnjih i najzatucanijih osoba...
...nažalost takvih ovde ima mnogo, a da stvar bude jos gora disciplinovani su glasači...

da mi je neko rekao da cu se 2011. sećati kao dobre godine ne bih mu verovao..

Paralelni presek

pre 9 godina

Samo bih se osvrnuo na ovaj deo o struji u SAD. Pre 9 godina je na Floridi bio uragan Wilma koji je naprafio katastrofalniu stetu, u nekim krajevima totalnu, na el.mrezi, bukvalno je bilo iscupano desetine hiljada bandera (ne koriste podzemne kablove zbog vode). U roku od par nedelja (manje od ovih 10 dana), sve je bilo opravljeno, a odmah nakon prolaska uragana su objekti blizu bolnica I slicnih objekata imali struju. Toliko o tome, a botovi, ako mi se uopste objavi komentar, lupajte minuse.

АлекС

pre 9 godina

Ако овај остане на власти још мало почеће да ми искаче из паштете. Господе, мора да смо много згрешили, када си нам њега послао.

VN

pre 9 godina

LJudi o cemu mi vise raspravljamo? Kakvo iskustvo u poslovanju i dogovorima imaju oni koji su do pre dolaska na vlast jedino potpisivali racune u skupstinskom restoranu.

ljilja

pre 9 godina

Ko nama da zavidi i na cemu? Penzionerima se kradu penzije, mladi ne mogu da se zaposle, drzava se svaki dan sve vise zaduzuje. Ko ce i kako ce te dugove da vraca?
Ko moze u ovoj zemlji da bude zadovoljan? Mozda samo premijer koji se stalno i na sve smeska?

Pitalica

pre 9 godina

Jedno pitanje kako smo ziveli 80 tih godina bez tolikog silnog gasa koji je trebao da nam stigne iz Rusije preko juznog toka. Pa privreda nam nista ne radi, tj trebace ce nam verovatno decenije da dostignemo BDP iz 1989 koji nam je bio najbolji i moze se reci da je Srbija te godine imala najacu ekonomiju ikada, i industrijska proizvodnja nam je bila mnogo vece nego sada. Problem je sto smo poneti pricom o jeftinom gasu mnoge toplane preokrenuli sa mazuta na gas....mnoga domacinstva su ulozili silne novce u gasifikaciju obmanuti tom pricom kako je gas najpovoljni za upotrebu i kako ce on biti uvek jeftiniji od drugih vidova energenata....

bule

pre 9 godina

Ako nas svi smatraju malom zemljom ne mora da znaci da treba da cutimo i pognemo glavu. Treba svima u oci da kazemo i svi oni nama da direktno kazu u cem je problem. Nenbitno da li to bio Obama, Putin ili bilo ko drugi, treba da se nadje nacin da se problem resi....za svaku boljku postoji lek! Srbija jeste krenula dobrim putem,svesni smo da je tesko svima (a kad i nije bilo), na nama je kako cemo pregrmeti sve prepreke! Ako budemo slozni,niko nam nista nece moci!

Jovan

pre 9 godina

Uveren sam da ce nam Rusi izaci u susret, pre svega zbog dobre sardnje koju imaju premijer I Putin. Greske prethodne vlasti sada premijer mora da ispravlja I nadam se da ce u tome uspeti jer ovkavi kapitalni projekti se moraju nastaviti bez obzira na sve. Ono sto je takodje bitno je i to sto ce Srbija imati dovoljno gasa za predstojecu zimsku sezonu

Grunf

pre 9 godina

Auh?Šat ovo bi?Vi ćete pitati Putina zašto je odneo ovaku odluku,zašto Srbija nije obaveštena i sve to saznala iz agencijskih vesti?!?Lele.Putin će nama polagati račune za tu odluku?Vi ćete da vidite zašto je donesena doluka na takav način?To ste trebali prvo da predvidite,ako to ne onda sa Vapim savetnicima,stratezima uzmete u mogućnost takav razvoj dogadjaja koji već godinama sve to nagoveštava posebno unazad nekoliko meseci u jeku Vaše posete Rusiji.Nam neko zavidi?Ko i zašto?Nek zemlje dakle N.N zemlje pokazuju zavist prema Srbiji i ne znaju kojim oružjem da je zaustave.Gde da nas zaustave.Gde smo to mi krenuli pa da nas zaustave?Možda su fascinirani uspehom gradjevinske operative i Gradjevincima "Ratka MItrovića"kako 500m ulice Vojvode Stepe šesti mesec rade a kraj se ne vidi,što kasne s rokom svega dva meseca a biće i tri.Kopaj,zatrpaj i tako svaki dan.Pa ko uopšte spominje Srbiju za "Južni tok"Mi se sami prozivamo nameštamo.Sami pričamo da nismo krivi.Pa jer nas je neko otužio da jesmo.Dobili smo samo žuti karton što smo potpisali nešto protiv pravila EU u koju želimo d aidemo.Ljudi u Srbiji treba da znaju da puteva ima raznih,Prtine,kaldrme,ulice,magistrale,auti-puta.Nema ko da vozi brale da povede kolonu.Te mu uzana ulica,ovaj put je predalek.A najbolji put e putarina skupa.Truckamo se mi kaldrmom decenijama.Bubrezi otpadoše.Naš put je zatrpala lavina.I tu smo gde smo.

Kulca

pre 9 godina

Zasto nisi kao Madjari i Austrijanci potpisao ugovor o Juznom toku, nego si vratio Putina praznih saka? Mislis li da ti sada Putin veruje? Zna on kako se radi sa kameleonima.

Zole

pre 9 godina

Bugari su za sve krivi. Srbija nema nikakvu odgovornost za stopiranje izgradnje Juznog toka. Američki senator Mekejn je u nekoliko reecinica objasnio bugarima zasto nije dobro da se kroz Bugarsku gradi Juzni tok. Sada Rusi pokušavaju da zaobidju Bugarsku. Sad ce poseti pregovori sa Grčkom da se vidi koliko su oni spremni za izgradnju gasovoda. Inace jedan krak Juznog toka trebao je da prolazi kroz Grcku do Italije.

Atreides

pre 9 godina

Kakva smejurija. Pa Vucicu Rusija nije Srbija da je ucenjuje neka raspala EU te moras ovo te uradi ono te zahtevamo ovo...Lepo su ih otkacili i cao. Te ucene su za slepcine kakvi smo mi i kakva je tvoja vlada .

kg

pre 9 godina

Neke i treba ostaviti bez struje pa nek samo popravljaju kvarove...i eto vam posao prijatelju,da ne cekas da ti drzava nadje posao nego sam kao sto sam ja jurcarao.Kuka nema posao a moze da se svrcka po internetu.Odakle ti pare za taj internet,odakle ti pare za taj komp ili telefon.Oni koji nemaju i zive bedno oni sigurno nemaju pare za taj luksuz

smokvica

pre 9 godina

Nas Premijer je jedini lider u Srbiji koji brani interese gradjana Srbije i koji brine o njihovoj buducnosti! Verujem da ce naci adekvatno resenje i za ovu situaciju!

PERSIDA

pre 9 godina

Govor Ruskog ambasadora je bio takav da nijednog jedinog trenutka nije bilo ni reci protiv Srbije vec samo reci podrske, tako da nema mesta paranoji vec uvek I za sve postoji resenje. Samo strpljenja I delanja u pravom smeru!

KRUELA

pre 9 godina

Vucic je bio jasan kao I uvek, Srbija ce uvek gledati svoje interese, nema vise poltronizma I povlascivanja svima zarad tudjih a ne nasih interesa.

BMX

pre 9 godina

Putin: Halo
Vucic: Zdravo druze, Aca ovde
Putin: Aco, ti li si druze?
Vucic: Ja sam, druze.Vidi, sta cemo sa "juznim tokom", druze?
Putin: Aco, druze, vidi, to je sada "kruzni tok" druze.
Vucic: Dobro druze, znaci nema vise"juzni tok" druze?
Putin: Nema druze.
Vucic: Ok druze, onda cu reci narodu za ovaj "tuzni tok", druze.
Putin: Reci im druze...

Srbin 100%

pre 9 godina

Ovo je trenutak kada trebamo i moramo da angazujemo sve nase diplomatske kapacitete sa ciljem da ubedimo Rusiju,ali i Brisel u neophodnost realziacije projekta Juzni tok,koji treba da obezbedi energetsku stabilnost u regionu

SARS

pre 9 godina

Naravno da zavide zavideli su nam i kada smo bombardovani jer smo pokazali slogu i hrabrost, a oni nikada hrabrost nasu nece imati ni ljubav Rusa. kako tako ali oni nas gotive, pa kome pravo kome krivo.

JOP

pre 9 godina

Premijer nema problema da stane pred Putina i pita ga o obustavi gradnje JT,i zasto nije pre toga obavestio Srbiju.Premijer iza sebe ima vec mnogo susreta sa Putinom,a i sam Putin mu je u BG rekao da mu se obrati za svaki problem koji ima.Zastita interesa Srbije su na prvom mestu,i uvek za Srbiju trazi najbolje.

Viki

pre 9 godina

Vučić ima veliki uticaj na Putina i prilikom odlaska iz Srbije Putin mu je poručio da sve što misli Vučić da je dobro za Srbiju da traži od Rusije i da će mu Putin lično pomoći da to i dobije.Vučić će iskoristiti tu privilegiju koju ima za južni tok.

herkules s

pre 9 godina

Mislim da govor ruskog ambasadora pri UN treba da znači da je Rusija i dalje na nasoj strani , jednako kao i ranije i da će se nesporazum oko Juznog toka ipak resiti odnosno da ćemo sa Rusijom pronaći najbolje rešenje radi obostrane koristi.

bolje to

pre 9 godina

Nismo mi izazvali menjanje trase gasovoda . Sada nam je činiti da izvučemo što više možemo Srbiju iz problema koji su napravili Bugari ,mada su se i oni pokajali.

Zoran

pre 9 godina

Vucic je dao i svoje vidjenje izvestaja o stanju na Kosovu i rekao da neprijateljstva ne smeju da budu prepreka da razgovor izmedju dve strane.

irena79

pre 9 godina

Ako Vucic uspe da se nesto dogovori sa Putinom mimo Putinove odluke da stopira izgradnju juznog toka bice veliki plus za Srbiju. Drzimo palceve

Perun

pre 9 godina

Kao sto se Srbija nije pitala za JT takav ce odgovor i dobiti. Ovo su velike politicke igranke, mudroscu treba izvuci sto vise koristi za nas ili spasiti sto se spasiti moze

Vladan

pre 9 godina

Ne treba donositi ishitrene odluke. Vucic najbolje zna na koji nacin ce se obratiti Putinu, i ne sumnjam da ce postignuti najbolje resenje za Srbiju.

Graffin

pre 9 godina

Zar mi taj JT uveliko ne gradimo? Predsednik je onomad svečano otvorio radove, ako me pamćenje još uvek služi? Nego, šta bi sa onim džakovima sa glasačkim listićima?

Milos

pre 9 godina

Posvecenost mirnom resavanju konflikata, ekonomska stabilnost, poverenje svih gradjana Srbije, saradnja sa medjunarodnim institucijama, finansijaka stabilnost i ne prisnavanja secesije Kosova, to je ono sto radi i zastupa Srbija.

Kreker

pre 9 godina

Nema sumnje da je Srbija za ovo kratko vreme znatno napredovala u odnosu na prethodni period. Najviše je napredovala u odnosu na ostale zemlje Balkana, a to je za svaku pohvalu. Srbija polako postaje lider u regionu, a to je činjenica. Ovo je ogroman uspeh za sve nas.

Istoričar

pre 9 godina

Vucic moze da razgovara sa Putinom i izvuce najbolje za Srbiju u ovoj situaciji.
(zena macka, 5. decembar 2014 08:28)
Mnoge stvari je lakše praviti iznova nego popravljati. Tu spada i ugovor s Rusijom koji su potpisali Koštunica i Tadić!

Namaste

pre 9 godina

I treba, nego kako. Bivše vlasti su napravile propuste, ali ne vredi plakati za prosutim mlekom... Moramo se potruditi da spasimo što se spasti može.

Milos

pre 9 godina

Nasa snaga je u tome sto imamo politicari koji znaju da u situacijama koje im se svakodnevno javljaju a nisu ni malo jendostavne , odreaguju dostojanstveno I time pokazu velicinu svih gradjana Srbije

Milena Nikolin

pre 9 godina

Ma koliko teska bila situacija sa Juznim tokom, najbolje sto mozemo da uradimo je da sagledamo svoje mogucnosti za iznalazenje novih resenja koja ce ublaziti posledice ove lose vesti. Verujem da ce Vucic u razgovoru sa predsednikom Putinom uspeti da izvuce najvise moguce iz ove situacije. I isto tako verujem da ce nam Rusija ponuditi neka resenja koja ce bar donekle ublaziti i kompenzovati gubitak ovako vazne investicije.

ALMODOVAROVA

pre 9 godina

Vucicu su uvek bila otvorena vrata Putinovog kabineta, i svaki njihov susret je bio uspesan za obe strane, ne verujem da ce ovoga puta nesto biti drugacije.Mi smo spremni da cujemo da li Rusija ima neki predlog o tome na koji nacin bi se Srbija energetski osigurala, sobzirom na trenutnu poziciju.

TEODORA - 23 - NS

pre 9 godina

Ono u cega sam siguran to je svakako da ce Aleksandar Vucic sigurno pitati predsednika Rusije oko obustave gradnje Juznog toka. Srbija ove godine pre svega treba da brine o nekim drugim gorucim problemima a sto se tice gasa mislim da tu nece imati nikakvih problema. Takodje mislim da je predsednik Rusije Putin ostao pri svojoj reci prilikom posete Beogradu kada je rekao Aleksandru Vucic, da moze od Rusije da trazi sta god treba za svoju zemlju. Verujem da necemo ostati bez gasa kao neke druge zemlje u Evropi.

Fosil

pre 9 godina

Nadam se da ce se zajednickim razgovorom naci neko resenje o Juznom toku, Putinovom odlukom o stopiranju izgradnje Srbija ce pretrpeti velike gubitke.

Sibin

pre 9 godina

Dok Rusija i Evropa prebacuju loptu jedni drugima, mi gubimo novac koji inače i nemamo. Razgovarati što pre sa obe strane i naći trajno rešenje!

Diklofen

pre 9 godina

Nijedno zlo ne ide samo. Siguran sam samo da ćemo isplivati iz ove situacije u nadi da nećemo biti finansijski ugroženi i davati i više nego što treba.

SREDA

pre 9 godina

Zavidni jesu, jer bez obzira na sve ovo sto se desava nas i njih nikada Rusi nece gledati isto. Mi i Rusi hteli ili ne smo ipak svoji..

Stefan

pre 9 godina

(SNS prevaranti, 4. decembar 2014 21:37)
Čitam tvoj komentar i pitam se ima li ljudskosti u tebi? Imaš li bar malo obraza? Tvoje demokrate Putin nije hteo ni da primi u Moskvi, dok sa Vučićem sarađuje, a Hrvati nam i te kako zavide i čine sve da nas uspore na evropskom putu jer ne mogu da podnesu da Srbija postaje lider u regionu. Na svu sreću niko ih u EU ne zarezuje ni 2%. EP je doneo sramnu ali neobavezujuću rezoluciju kojom Hrvati mogu da mašu u predizbornoj kampanji.

Aca šmeker

pre 9 godina

(Predrag, 4. decembar 2014 21:39)
Tebe znači raduje da se ni jedan aranžman ne ostvari samo zato što si protiv Vučića. Bolesno s tvoje strane.

Wonderful life

pre 9 godina

Jedna od stvari koje mi se dopadaju u njegovim nastupima je upravo taj što nije "miš", i što sa najmoćnijim ljudima predstavnicima supersila razgovara "na ravnoj nozi".

milojko

pre 9 godina

(Paralelni presek, 4. decembar 2014 21:34)

koliko ja znam u toj istoj americi u Louisiana-i je prestala da postoji pravna drzava posle isto tako jednog uragana.
e da nisi trolina verovatno bi se prisetio i toga.

milica

pre 9 godina

Ocigledno nemaju svi iste pokazatelje privrednog rasta jer svi pricaju sta se kome svidja,jer umesto da im je cilj boljitak ove zemlje oni jedni drugima vade oci...

papa

pre 9 godina

Kada ce politicari u Srbiji da shvate da RUSIJI je stalo do energetske zastite Rusije a ne Srbije. I kada cete shvatiti da su nas oni prodali i izdali milion puta

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

I sad treba da verujemo da je Rusima ta odluka pala na pamet preko noc, a ne da se vec mesecima razmislja o tome, ako ne i duze. I da niko ovde nije znao da ce doneti tu odluku nego saznali iz novina. Kako da ne, i marsovci zive na jupiteru, jer su mars ucinili neuslovnim za zivot.

Mare

pre 9 godina

Znao je Putin da neće graditi Južni tok još kad je bio u Beogradu, ali se lukavo samo smeškao i primao ordenja i počasti. Treba Vučić da ga zove i da mu žestoko odbrusi, jer mi jesmo mali, ali smo i ponosni i ne dozvoljavamo da nas pijani Rusi ismevaju i zavlače.

blago nama

pre 9 godina

Naravno da nam zavide. A zavide nam na tome:
-Sto smo jedna od retkih zemalja u Evropi koja je morala da smanjuje plate i penzije,pa ni to nije dovoljno vec mora i valuta da devalvira.
-Zavide nam sto smo NAJEFTINIJA radna snaga u Evropi ili jedna od najeftinijih
-Zavide nam jer verovatno nemogu da shvate da Srbin hoce da radi za 20.000 dinara mesecno.Pa Kinezi zaradjuju vise.
-Zavide nam jer verovatno ne mogu da shvate kako neko u srbiji moze da postane predsednik a da ne zna iz cega je diplomirao(masterirao)
-Zavide nam jer verovatno ne mogu da svhate kako covek koji propadne na vecem broju drzavnih fakulteta moze da postane doktor nauka.
-Zavide nam jer ne mogu da shvate kako neko godinama uci da bi dobio diplomu a neko je "dobije" dok kazes "megatrend".
-Zavide nam jer jer ne mogu da shvate kako penzioneri sa 8000 dinara mogu da prezive mesec dana.
-A verovatno nam najvise zavide kako sve ovo mozemo da trpimo

bezimena

pre 9 godina

Smešan si.

Koliko je koštala parada za Putina? Gradjani zahtevaju odgovor jer su to oni platili! Tim gore što su od dotičnog zauzvrat dobili nož u ledja!

Zavidni hrvat

pre 9 godina

"Čitam tvoj komentar i pitam se ima li ljudskosti u tebi? Imaš li bar malo obraza? Tvoje demokrate Putin nije hteo ni da primi u Moskvi, dok sa Vučićem sarađuje, a Hrvati nam i te kako zavide i čine sve da nas uspore na evropskom putu jer ne mogu da podnesu da Srbija postaje lider u regionu. Na svu sreću niko ih u EU ne zarezuje ni 2%. EP je doneo sramnu ali neobavezujuću rezoluciju kojom Hrvati mogu da mašu u predizbornoj kampanji.
(Stefan, 5. decembar 2014 00:53)"
E,Stefane,Stefane, nadam se da imaš manje od dvadeset godina, posle dvadesete nema naivnih, samo bu...la.

Baćuška

pre 9 godina

Ti da pregovaraš !? Ni sa ovim našim " biznismenima " ne umeš da pričaš a hoćeš da glumiš ludilo. Ne leži ti da glumiš smirenost pred Putinom, kada čovek vidi da si malo u svađi sa pojedinim organima !!! Drži se ti lampeka sa deda Tomom...bolje rakije neće biti na daleko !!! :o)))

Korgi

pre 9 godina

(Predrag, 4. decembar 2014 21:39)
Kako ide izvoz?! Negde pročitah bescarinski izvoz u Rusiju već sledeće godine. A šta si ti mislio?! Izvoz i pre proizvodnje.

Darvim

pre 9 godina

A ko to bese nama skinuo gace da nas Rusi J**U a sada nam kriv djavo sto posle seksa nece da plate? Dali smo im sve rupe da nam obrade a sada ni para ni casti....

Borac-BGD

pre 9 godina

Kada odes kod Putina povedi sa sobom i Kirila Kravchenka i ostavi ga tamo. Kazi Putinu: ovaj Kiril mi isisao svu naftu, obrnu milijardu evra, opustosio Srbiju kao okupator. A gospodo sada vratite nase pare koje ste zaradili od NISa i nase nafte, i nasih koncesija u Angoli. Sada bratska Rusija treba da vrati Srbiji ono sto su joj uzeli uz pomoc Borisa Tadica i V. Kostunice.
I Sada je pravi trenutak da se utvrdi odgovornost ko je omogucio energetsku pljacku Srbije. Krivci u zatvor, ilu u Ruski azil.

istočna alternativa

pre 9 godina

I dalje kupujte švapska vozila,punite im budžet,pa vas onda vašim parama j...u,bojkot švabe i na Koreju iJapan se prebacujte i na makite

Luka_Laban

pre 9 godina

Gde ovaj lik zivi?Ja zivim u Srbiji, u zemlji u kojoj trenutno jedan deo stanovnistva nema struje,u kojoj nema posla za nas mlade ako niste partijski kadar . . . mogao bih do sutra . . .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (prijatelj, 4. decembar 2014 20:27)

Prijatelju, tako se zivi od 5-og oktobra u Srbiji, a mozda i pre, samo si ti prijatelju tek sad to primetio, svaka cast, alal vera!
Opomeni me da ti kupim naocare za rodjendan!

VN

pre 9 godina

Rusi da nam vrate NIS .
HAHAAHA
Takve stvari se rade pred medjunarodnom arbitraznom komisijom.
zamislite dijalog na tom sastanku.
Srbija: zelimo da nam ruski parnet vrati NIS.
Komisija:zasto?
Srbija:pa nisu izgradili juzni tok.
Komisija:pa u ugovoru nigde ne pise da su obavezni.
Srbija: da ali mi ih mnogo volimo a oni nam tu ljubav nisu uzvratili.
Komisija:brzo, doktora!!!

prijatelj

pre 9 godina

Gde ovaj lik zivi?Ja zivim u Srbiji, u zemlji u kojoj trenutno jedan deo stanovnistva nema struje,u kojoj nema posla za nas mlade ako niste partijski kadar . . . mogao bih do sutra . . .

srki

pre 9 godina

Vučić ili laže ili njega lažu ministri ali očigledno priča o nekoj drugoj Srbiji. Evro ide ka 125, imamo velik pad BDP-a, pad industrijske proizvodnje. Pritom od ovog meseca su plate i penzije smanjene sto ce da dovede do još većeg pada BDP-a. Tako da ne vidim ko nama može da zavidi pa cak ni Hrvati koji su u recesiji već par godina jer ipak njihov prosek je pao na 700 eura sto je duplo vise nego kod nas

слоба српски херој

pre 9 godina

Вучићу мање причај више ради.Како си дошо на власт изгубио сам посао,супругу,децу,кућу....добио сам болест Епилепсију и кад видим твоју слику одмах падам......

Gile

pre 9 godina

Glasali ste za ovo ili ste apstinirali, sve jedno ( ja sam otisao pre 20 godina….) . Tipicna manipulacija i propaganda diktatora, prica gluposti a niko ne moze da mu postavi kontra pitanje, da mu navede primere da to sto govori nije tako…jednostavno, prica bajke, izmislja, laze sve oko sebe , umislja da je neko i nesto….narod savio grbacu, cvili ali trpi a mnogi misle da je to sto on prica zaista tako i veruju njemu a ne sopstvenim ocima. Ludilo.

Paralelni presek

pre 9 godina

Samo bih se osvrnuo na ovaj deo o struji u SAD. Pre 9 godina je na Floridi bio uragan Wilma koji je naprafio katastrofalniu stetu, u nekim krajevima totalnu, na el.mrezi, bukvalno je bilo iscupano desetine hiljada bandera (ne koriste podzemne kablove zbog vode). U roku od par nedelja (manje od ovih 10 dana), sve je bilo opravljeno, a odmah nakon prolaska uragana su objekti blizu bolnica I slicnih objekata imali struju. Toliko o tome, a botovi, ako mi se uopste objavi komentar, lupajte minuse.

SNS prevaranti

pre 9 godina

Ma tebe baš ferma Putin, evo odobrio ti je da izvezeš na desetine hiljada Fiat 500l...al' šipak. Nego, koliko košta, građane Srbije, parada? Nikako da kažete, zašto krijete.
Ma jeste, hrvati nam zavide što ste nas za samo dve godine vladavine zadužili sa 7.5 milijardi evra, a oni(hrvati) su toliko dobili od EU za investicije, a ukupno će dobiti 21 milijardu evra...zavide nam što smo za dve godine imali samo 1 milijardu investicija...zavide nam na rekordnoj dubiozi budžeta, zavide nam što je kod njih prosek plate 750 evra, a kod nas 320 evra, zavide nam na izgradnji kanala D-M-V, zavide nam što smo uradili navodnjavanja u poljoprivredi(al, šipak), zavide nam što proizvodimo čipove, proizvodimo supersonične avione....itd. Muka mi je više i da navodim sve naše laži i prevare, propast u svakom segmentu...Hoću da kažem, bolje je da gledamo u svoje dvorište, a ne da skrećemo pažnju naivnom narodu raznim budalaštinama koje nam servira ovaj nesposobni režim. Dosta je više vaših laži i prevara, počnite konačno nešto i da radite ili se sklonite.

АлекС

pre 9 godina

Ако овај остане на власти још мало почеће да ми искаче из паштете. Господе, мора да смо много згрешили, када си нам њега послао.

VN

pre 9 godina

LJudi o cemu mi vise raspravljamo? Kakvo iskustvo u poslovanju i dogovorima imaju oni koji su do pre dolaska na vlast jedino potpisivali racune u skupstinskom restoranu.

Bex

pre 9 godina

Ponekad se divim Amerima kakve sve oni likove pustaju da im sole pamet. Pazi molim te, smanjio plate celom javnom sektoru a prica da toliko jacamo da neke zemlje nemaju oruzje protiv nas!? Obraz djon. Pa jos poredi situaciju u Americi sa Majdanpekom, verovatno misli na Detroit, grad od 4.5 miliona stanovnika u metropoliten zoni. Jado pokri se usima ne mozes varosici od nepunih 12.000 stanovnika cetiri dana da obezbedis struju! Sram te bilo!

Mikoli

pre 9 godina

Daj covece ne sprdaj se vise sa nama ovakvim izjavama. Jel nam zavide sto smanjujemo plate i penzije mozda ili nam zavide sto nismo u EU i sto nikada necemo uci tamo. Dosta je bilo, uskoro cete vi u penziju.

ironija

pre 9 godina

Hahahahahahahahahahahahaha ček bre možda on živi u nekoj drugoj Srbiji ,aj se malo zamenimo ja da budem premijer ,a ti radnik da 23000 din platom , a ja cu onda da dajem izjave zivi se sve bolje i bolje

vi inače dobro živite a da to i ne znate!

pre 9 godina

ovakve laži i propaganda može da prodje samo kod najprimitivnjih i najzatucanijih osoba...
...nažalost takvih ovde ima mnogo, a da stvar bude jos gora disciplinovani su glasači...

da mi je neko rekao da cu se 2011. sećati kao dobre godine ne bih mu verovao..

ljilja

pre 9 godina

Ko nama da zavidi i na cemu? Penzionerima se kradu penzije, mladi ne mogu da se zaposle, drzava se svaki dan sve vise zaduzuje. Ko ce i kako ce te dugove da vraca?
Ko moze u ovoj zemlji da bude zadovoljan? Mozda samo premijer koji se stalno i na sve smeska?

Kulca

pre 9 godina

Zasto nisi kao Madjari i Austrijanci potpisao ugovor o Juznom toku, nego si vratio Putina praznih saka? Mislis li da ti sada Putin veruje? Zna on kako se radi sa kameleonima.

Grunf

pre 9 godina

Auh?Šat ovo bi?Vi ćete pitati Putina zašto je odneo ovaku odluku,zašto Srbija nije obaveštena i sve to saznala iz agencijskih vesti?!?Lele.Putin će nama polagati račune za tu odluku?Vi ćete da vidite zašto je donesena doluka na takav način?To ste trebali prvo da predvidite,ako to ne onda sa Vapim savetnicima,stratezima uzmete u mogućnost takav razvoj dogadjaja koji već godinama sve to nagoveštava posebno unazad nekoliko meseci u jeku Vaše posete Rusiji.Nam neko zavidi?Ko i zašto?Nek zemlje dakle N.N zemlje pokazuju zavist prema Srbiji i ne znaju kojim oružjem da je zaustave.Gde da nas zaustave.Gde smo to mi krenuli pa da nas zaustave?Možda su fascinirani uspehom gradjevinske operative i Gradjevincima "Ratka MItrovića"kako 500m ulice Vojvode Stepe šesti mesec rade a kraj se ne vidi,što kasne s rokom svega dva meseca a biće i tri.Kopaj,zatrpaj i tako svaki dan.Pa ko uopšte spominje Srbiju za "Južni tok"Mi se sami prozivamo nameštamo.Sami pričamo da nismo krivi.Pa jer nas je neko otužio da jesmo.Dobili smo samo žuti karton što smo potpisali nešto protiv pravila EU u koju želimo d aidemo.Ljudi u Srbiji treba da znaju da puteva ima raznih,Prtine,kaldrme,ulice,magistrale,auti-puta.Nema ko da vozi brale da povede kolonu.Te mu uzana ulica,ovaj put je predalek.A najbolji put e putarina skupa.Truckamo se mi kaldrmom decenijama.Bubrezi otpadoše.Naš put je zatrpala lavina.I tu smo gde smo.

Atreides

pre 9 godina

Kakva smejurija. Pa Vucicu Rusija nije Srbija da je ucenjuje neka raspala EU te moras ovo te uradi ono te zahtevamo ovo...Lepo su ih otkacili i cao. Te ucene su za slepcine kakvi smo mi i kakva je tvoja vlada .

Pitalica

pre 9 godina

Jedno pitanje kako smo ziveli 80 tih godina bez tolikog silnog gasa koji je trebao da nam stigne iz Rusije preko juznog toka. Pa privreda nam nista ne radi, tj trebace ce nam verovatno decenije da dostignemo BDP iz 1989 koji nam je bio najbolji i moze se reci da je Srbija te godine imala najacu ekonomiju ikada, i industrijska proizvodnja nam je bila mnogo vece nego sada. Problem je sto smo poneti pricom o jeftinom gasu mnoge toplane preokrenuli sa mazuta na gas....mnoga domacinstva su ulozili silne novce u gasifikaciju obmanuti tom pricom kako je gas najpovoljni za upotrebu i kako ce on biti uvek jeftiniji od drugih vidova energenata....

Graffin

pre 9 godina

Zar mi taj JT uveliko ne gradimo? Predsednik je onomad svečano otvorio radove, ako me pamćenje još uvek služi? Nego, šta bi sa onim džakovima sa glasačkim listićima?

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

I sad treba da verujemo da je Rusima ta odluka pala na pamet preko noc, a ne da se vec mesecima razmislja o tome, ako ne i duze. I da niko ovde nije znao da ce doneti tu odluku nego saznali iz novina. Kako da ne, i marsovci zive na jupiteru, jer su mars ucinili neuslovnim za zivot.

Darvim

pre 9 godina

A ko to bese nama skinuo gace da nas Rusi J**U a sada nam kriv djavo sto posle seksa nece da plate? Dali smo im sve rupe da nam obrade a sada ni para ni casti....

BMX

pre 9 godina

Putin: Halo
Vucic: Zdravo druze, Aca ovde
Putin: Aco, ti li si druze?
Vucic: Ja sam, druze.Vidi, sta cemo sa "juznim tokom", druze?
Putin: Aco, druze, vidi, to je sada "kruzni tok" druze.
Vucic: Dobro druze, znaci nema vise"juzni tok" druze?
Putin: Nema druze.
Vucic: Ok druze, onda cu reci narodu za ovaj "tuzni tok", druze.
Putin: Reci im druze...

papa

pre 9 godina

Kada ce politicari u Srbiji da shvate da RUSIJI je stalo do energetske zastite Rusije a ne Srbije. I kada cete shvatiti da su nas oni prodali i izdali milion puta

Baćuška

pre 9 godina

Ti da pregovaraš !? Ni sa ovim našim " biznismenima " ne umeš da pričaš a hoćeš da glumiš ludilo. Ne leži ti da glumiš smirenost pred Putinom, kada čovek vidi da si malo u svađi sa pojedinim organima !!! Drži se ti lampeka sa deda Tomom...bolje rakije neće biti na daleko !!! :o)))

blago nama

pre 9 godina

Naravno da nam zavide. A zavide nam na tome:
-Sto smo jedna od retkih zemalja u Evropi koja je morala da smanjuje plate i penzije,pa ni to nije dovoljno vec mora i valuta da devalvira.
-Zavide nam sto smo NAJEFTINIJA radna snaga u Evropi ili jedna od najeftinijih
-Zavide nam jer verovatno nemogu da shvate da Srbin hoce da radi za 20.000 dinara mesecno.Pa Kinezi zaradjuju vise.
-Zavide nam jer verovatno ne mogu da shvate kako neko u srbiji moze da postane predsednik a da ne zna iz cega je diplomirao(masterirao)
-Zavide nam jer verovatno ne mogu da svhate kako covek koji propadne na vecem broju drzavnih fakulteta moze da postane doktor nauka.
-Zavide nam jer ne mogu da shvate kako neko godinama uci da bi dobio diplomu a neko je "dobije" dok kazes "megatrend".
-Zavide nam jer jer ne mogu da shvate kako penzioneri sa 8000 dinara mogu da prezive mesec dana.
-A verovatno nam najvise zavide kako sve ovo mozemo da trpimo

Jovan

pre 9 godina

Uveren sam da ce nam Rusi izaci u susret, pre svega zbog dobre sardnje koju imaju premijer I Putin. Greske prethodne vlasti sada premijer mora da ispravlja I nadam se da ce u tome uspeti jer ovkavi kapitalni projekti se moraju nastaviti bez obzira na sve. Ono sto je takodje bitno je i to sto ce Srbija imati dovoljno gasa za predstojecu zimsku sezonu

Zavidni hrvat

pre 9 godina

"Čitam tvoj komentar i pitam se ima li ljudskosti u tebi? Imaš li bar malo obraza? Tvoje demokrate Putin nije hteo ni da primi u Moskvi, dok sa Vučićem sarađuje, a Hrvati nam i te kako zavide i čine sve da nas uspore na evropskom putu jer ne mogu da podnesu da Srbija postaje lider u regionu. Na svu sreću niko ih u EU ne zarezuje ni 2%. EP je doneo sramnu ali neobavezujuću rezoluciju kojom Hrvati mogu da mašu u predizbornoj kampanji.
(Stefan, 5. decembar 2014 00:53)"
E,Stefane,Stefane, nadam se da imaš manje od dvadeset godina, posle dvadesete nema naivnih, samo bu...la.

istočna alternativa

pre 9 godina

I dalje kupujte švapska vozila,punite im budžet,pa vas onda vašim parama j...u,bojkot švabe i na Koreju iJapan se prebacujte i na makite

bezimena

pre 9 godina

Smešan si.

Koliko je koštala parada za Putina? Gradjani zahtevaju odgovor jer su to oni platili! Tim gore što su od dotičnog zauzvrat dobili nož u ledja!

bule

pre 9 godina

Ako nas svi smatraju malom zemljom ne mora da znaci da treba da cutimo i pognemo glavu. Treba svima u oci da kazemo i svi oni nama da direktno kazu u cem je problem. Nenbitno da li to bio Obama, Putin ili bilo ko drugi, treba da se nadje nacin da se problem resi....za svaku boljku postoji lek! Srbija jeste krenula dobrim putem,svesni smo da je tesko svima (a kad i nije bilo), na nama je kako cemo pregrmeti sve prepreke! Ako budemo slozni,niko nam nista nece moci!

Borac-BGD

pre 9 godina

Kada odes kod Putina povedi sa sobom i Kirila Kravchenka i ostavi ga tamo. Kazi Putinu: ovaj Kiril mi isisao svu naftu, obrnu milijardu evra, opustosio Srbiju kao okupator. A gospodo sada vratite nase pare koje ste zaradili od NISa i nase nafte, i nasih koncesija u Angoli. Sada bratska Rusija treba da vrati Srbiji ono sto su joj uzeli uz pomoc Borisa Tadica i V. Kostunice.
I Sada je pravi trenutak da se utvrdi odgovornost ko je omogucio energetsku pljacku Srbije. Krivci u zatvor, ilu u Ruski azil.

Luka_Laban

pre 9 godina

Gde ovaj lik zivi?Ja zivim u Srbiji, u zemlji u kojoj trenutno jedan deo stanovnistva nema struje,u kojoj nema posla za nas mlade ako niste partijski kadar . . . mogao bih do sutra . . .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (prijatelj, 4. decembar 2014 20:27)

Prijatelju, tako se zivi od 5-og oktobra u Srbiji, a mozda i pre, samo si ti prijatelju tek sad to primetio, svaka cast, alal vera!
Opomeni me da ti kupim naocare za rodjendan!

kg

pre 9 godina

Neke i treba ostaviti bez struje pa nek samo popravljaju kvarove...i eto vam posao prijatelju,da ne cekas da ti drzava nadje posao nego sam kao sto sam ja jurcarao.Kuka nema posao a moze da se svrcka po internetu.Odakle ti pare za taj internet,odakle ti pare za taj komp ili telefon.Oni koji nemaju i zive bedno oni sigurno nemaju pare za taj luksuz

Stefan

pre 9 godina

(SNS prevaranti, 4. decembar 2014 21:37)
Čitam tvoj komentar i pitam se ima li ljudskosti u tebi? Imaš li bar malo obraza? Tvoje demokrate Putin nije hteo ni da primi u Moskvi, dok sa Vučićem sarađuje, a Hrvati nam i te kako zavide i čine sve da nas uspore na evropskom putu jer ne mogu da podnesu da Srbija postaje lider u regionu. Na svu sreću niko ih u EU ne zarezuje ni 2%. EP je doneo sramnu ali neobavezujuću rezoluciju kojom Hrvati mogu da mašu u predizbornoj kampanji.

Zole

pre 9 godina

Bugari su za sve krivi. Srbija nema nikakvu odgovornost za stopiranje izgradnje Juznog toka. Američki senator Mekejn je u nekoliko reecinica objasnio bugarima zasto nije dobro da se kroz Bugarsku gradi Juzni tok. Sada Rusi pokušavaju da zaobidju Bugarsku. Sad ce poseti pregovori sa Grčkom da se vidi koliko su oni spremni za izgradnju gasovoda. Inace jedan krak Juznog toka trebao je da prolazi kroz Grcku do Italije.

Milos

pre 9 godina

Nasa snaga je u tome sto imamo politicari koji znaju da u situacijama koje im se svakodnevno javljaju a nisu ni malo jendostavne , odreaguju dostojanstveno I time pokazu velicinu svih gradjana Srbije

ALMODOVAROVA

pre 9 godina

Vucicu su uvek bila otvorena vrata Putinovog kabineta, i svaki njihov susret je bio uspesan za obe strane, ne verujem da ce ovoga puta nesto biti drugacije.Mi smo spremni da cujemo da li Rusija ima neki predlog o tome na koji nacin bi se Srbija energetski osigurala, sobzirom na trenutnu poziciju.

smokvica

pre 9 godina

Nas Premijer je jedini lider u Srbiji koji brani interese gradjana Srbije i koji brine o njihovoj buducnosti! Verujem da ce naci adekvatno resenje i za ovu situaciju!

irena79

pre 9 godina

Ako Vucic uspe da se nesto dogovori sa Putinom mimo Putinove odluke da stopira izgradnju juznog toka bice veliki plus za Srbiju. Drzimo palceve

TEODORA - 23 - NS

pre 9 godina

Ono u cega sam siguran to je svakako da ce Aleksandar Vucic sigurno pitati predsednika Rusije oko obustave gradnje Juznog toka. Srbija ove godine pre svega treba da brine o nekim drugim gorucim problemima a sto se tice gasa mislim da tu nece imati nikakvih problema. Takodje mislim da je predsednik Rusije Putin ostao pri svojoj reci prilikom posete Beogradu kada je rekao Aleksandru Vucic, da moze od Rusije da trazi sta god treba za svoju zemlju. Verujem da necemo ostati bez gasa kao neke druge zemlje u Evropi.

Namaste

pre 9 godina

I treba, nego kako. Bivše vlasti su napravile propuste, ali ne vredi plakati za prosutim mlekom... Moramo se potruditi da spasimo što se spasti može.

Milos

pre 9 godina

Posvecenost mirnom resavanju konflikata, ekonomska stabilnost, poverenje svih gradjana Srbije, saradnja sa medjunarodnim institucijama, finansijaka stabilnost i ne prisnavanja secesije Kosova, to je ono sto radi i zastupa Srbija.

Viki

pre 9 godina

Vučić ima veliki uticaj na Putina i prilikom odlaska iz Srbije Putin mu je poručio da sve što misli Vučić da je dobro za Srbiju da traži od Rusije i da će mu Putin lično pomoći da to i dobije.Vučić će iskoristiti tu privilegiju koju ima za južni tok.

Zoran

pre 9 godina

Vucic je dao i svoje vidjenje izvestaja o stanju na Kosovu i rekao da neprijateljstva ne smeju da budu prepreka da razgovor izmedju dve strane.

Aca šmeker

pre 9 godina

(Predrag, 4. decembar 2014 21:39)
Tebe znači raduje da se ni jedan aranžman ne ostvari samo zato što si protiv Vučića. Bolesno s tvoje strane.

Sibin

pre 9 godina

Dok Rusija i Evropa prebacuju loptu jedni drugima, mi gubimo novac koji inače i nemamo. Razgovarati što pre sa obe strane i naći trajno rešenje!

Mare

pre 9 godina

Znao je Putin da neće graditi Južni tok još kad je bio u Beogradu, ali se lukavo samo smeškao i primao ordenja i počasti. Treba Vučić da ga zove i da mu žestoko odbrusi, jer mi jesmo mali, ali smo i ponosni i ne dozvoljavamo da nas pijani Rusi ismevaju i zavlače.

Istoričar

pre 9 godina

Vucic moze da razgovara sa Putinom i izvuce najbolje za Srbiju u ovoj situaciji.
(zena macka, 5. decembar 2014 08:28)
Mnoge stvari je lakše praviti iznova nego popravljati. Tu spada i ugovor s Rusijom koji su potpisali Koštunica i Tadić!

Diklofen

pre 9 godina

Nijedno zlo ne ide samo. Siguran sam samo da ćemo isplivati iz ove situacije u nadi da nećemo biti finansijski ugroženi i davati i više nego što treba.

KRUELA

pre 9 godina

Vucic je bio jasan kao I uvek, Srbija ce uvek gledati svoje interese, nema vise poltronizma I povlascivanja svima zarad tudjih a ne nasih interesa.

Kreker

pre 9 godina

Nema sumnje da je Srbija za ovo kratko vreme znatno napredovala u odnosu na prethodni period. Najviše je napredovala u odnosu na ostale zemlje Balkana, a to je za svaku pohvalu. Srbija polako postaje lider u regionu, a to je činjenica. Ovo je ogroman uspeh za sve nas.

Fosil

pre 9 godina

Nadam se da ce se zajednickim razgovorom naci neko resenje o Juznom toku, Putinovom odlukom o stopiranju izgradnje Srbija ce pretrpeti velike gubitke.

Srbin 100%

pre 9 godina

Ovo je trenutak kada trebamo i moramo da angazujemo sve nase diplomatske kapacitete sa ciljem da ubedimo Rusiju,ali i Brisel u neophodnost realziacije projekta Juzni tok,koji treba da obezbedi energetsku stabilnost u regionu

JOP

pre 9 godina

Premijer nema problema da stane pred Putina i pita ga o obustavi gradnje JT,i zasto nije pre toga obavestio Srbiju.Premijer iza sebe ima vec mnogo susreta sa Putinom,a i sam Putin mu je u BG rekao da mu se obrati za svaki problem koji ima.Zastita interesa Srbije su na prvom mestu,i uvek za Srbiju trazi najbolje.

Vladan

pre 9 godina

Ne treba donositi ishitrene odluke. Vucic najbolje zna na koji nacin ce se obratiti Putinu, i ne sumnjam da ce postignuti najbolje resenje za Srbiju.

Perun

pre 9 godina

Kao sto se Srbija nije pitala za JT takav ce odgovor i dobiti. Ovo su velike politicke igranke, mudroscu treba izvuci sto vise koristi za nas ili spasiti sto se spasiti moze

milojko

pre 9 godina

(Paralelni presek, 4. decembar 2014 21:34)

koliko ja znam u toj istoj americi u Louisiana-i je prestala da postoji pravna drzava posle isto tako jednog uragana.
e da nisi trolina verovatno bi se prisetio i toga.

SREDA

pre 9 godina

Zavidni jesu, jer bez obzira na sve ovo sto se desava nas i njih nikada Rusi nece gledati isto. Mi i Rusi hteli ili ne smo ipak svoji..

Wonderful life

pre 9 godina

Jedna od stvari koje mi se dopadaju u njegovim nastupima je upravo taj što nije "miš", i što sa najmoćnijim ljudima predstavnicima supersila razgovara "na ravnoj nozi".

Milena Nikolin

pre 9 godina

Ma koliko teska bila situacija sa Juznim tokom, najbolje sto mozemo da uradimo je da sagledamo svoje mogucnosti za iznalazenje novih resenja koja ce ublaziti posledice ove lose vesti. Verujem da ce Vucic u razgovoru sa predsednikom Putinom uspeti da izvuce najvise moguce iz ove situacije. I isto tako verujem da ce nam Rusija ponuditi neka resenja koja ce bar donekle ublaziti i kompenzovati gubitak ovako vazne investicije.

PERSIDA

pre 9 godina

Govor Ruskog ambasadora je bio takav da nijednog jedinog trenutka nije bilo ni reci protiv Srbije vec samo reci podrske, tako da nema mesta paranoji vec uvek I za sve postoji resenje. Samo strpljenja I delanja u pravom smeru!

Korgi

pre 9 godina

(Predrag, 4. decembar 2014 21:39)
Kako ide izvoz?! Negde pročitah bescarinski izvoz u Rusiju već sledeće godine. A šta si ti mislio?! Izvoz i pre proizvodnje.

SARS

pre 9 godina

Naravno da zavide zavideli su nam i kada smo bombardovani jer smo pokazali slogu i hrabrost, a oni nikada hrabrost nasu nece imati ni ljubav Rusa. kako tako ali oni nas gotive, pa kome pravo kome krivo.

milica

pre 9 godina

Ocigledno nemaju svi iste pokazatelje privrednog rasta jer svi pricaju sta se kome svidja,jer umesto da im je cilj boljitak ove zemlje oni jedni drugima vade oci...

herkules s

pre 9 godina

Mislim da govor ruskog ambasadora pri UN treba da znači da je Rusija i dalje na nasoj strani , jednako kao i ranije i da će se nesporazum oko Juznog toka ipak resiti odnosno da ćemo sa Rusijom pronaći najbolje rešenje radi obostrane koristi.

bolje to

pre 9 godina

Nismo mi izazvali menjanje trase gasovoda . Sada nam je činiti da izvučemo što više možemo Srbiju iz problema koji su napravili Bugari ,mada su se i oni pokajali.

VN

pre 9 godina

Rusi da nam vrate NIS .
HAHAAHA
Takve stvari se rade pred medjunarodnom arbitraznom komisijom.
zamislite dijalog na tom sastanku.
Srbija: zelimo da nam ruski parnet vrati NIS.
Komisija:zasto?
Srbija:pa nisu izgradili juzni tok.
Komisija:pa u ugovoru nigde ne pise da su obavezni.
Srbija: da ali mi ih mnogo volimo a oni nam tu ljubav nisu uzvratili.
Komisija:brzo, doktora!!!