Sreda, 03.12.2014.

13:50

Čepurin: Ne menjamo stav o Kosovu

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin izjavio je da Rusija ima čvrst i pouzdan stav o nepriznavanju Kosova i dodao da je to tradicija koja se ne menja.

Izvor: Beta

Èepurin: Ne menjamo stav o Kosovu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Nadamo se da će i Srbija odoleti svim pritiscima kojima će biti izložena i da će Vučić uspeti da i dalje uspešno "balansira" !

Nama je lepo(bas kako smo zasluzili)

pre 9 godina

Ha,ha,ha... kakvi maheri,prodali nam nista za sve!Pa Rusi ne bi priznali Kosovo svakako, jer su ga priznali Amerikanci a probajte da pronadjete gde se podudaraju spoljne politike Rusije i Amerike!? Zakljucak:
-Rusi su za NJET (koje bi svakako rekli)dobili vecinski paket NIS-a platili ga cetiristo miliona i za godinu dana vratili investiciju.NIS ostaje gratis,bravo "braco" tako nam i treba kada smo korumpirani i nesposobni!

DUSAN

pre 9 godina

Ako su ovi komentari slika ljudske pameti u Srbiji nije ni cudo sto smo tu gde jesmo
BRKAJU SE LONCICI A REAKCIJA JE KAO KAD STAVIS CRVENU MARAMICU ISPRED BIKA .
Izgradnja Juznog toka zavisi ne samo od Rusije i Srbije veci od EZ KOJA SVE VREME VRSI OBSTRUKCIJU izgradnje Juznog toka zbog americkog pritiska i od Bugarske koja je njihov clan
Toliko o crvenoj maramici

Mary

pre 9 godina

Rusija nece priznati nezavisnost Kosova tu nema bojazni da ce nesto da se promeni. Sto se tice humanitarnog centra u Nisu sve je transparentno i sami Rusi ce da izveste sve zainteresovane o vrsti humanitarne pomoci .

Rumpel Stickin

pre 9 godina

Kad god pročitam ovakvu nebulozu digne mi se kosa na glavi... pa dal' smo mi normalni, dokle ćemo više biti mala seka velikom bati, a onda ako budemo dobri veliki bata će da nam da lizalicu a on će da ide do grada da prošeta sa punim džepom para a mi da ližemo lizalicu, dokle bre više.U ovakvim situacijama uvek se setim rečenice "koga Rusi brane i Kinezi hrane taj ga ugasio". Da se razumemo ne volim ni one licemere sa zapada ali se oni bar ni ne trude da nam se prikažu kao "braća" ... osvestite se ljudi u politici i trgovini nema ljubavi postoji samo čist interes...daj malo da gledamo na naš interes i da probamo da sačuvamo ovo što imamo, kako smo krenuli ništa iza nas neće ostati.

Miodrag

pre 9 godina

Bolje bi bilo da obratite paznju sta je abasador Cepurin ustvari striktno rekao a to je da Rusija podrzava i podrzavace SRBE sto doslovce znaci ne ljigavu i podmuklu srpsku vlast u koju se nemoze imati poverenja uopste zbog njene podlostii neiskrenosti.

CTO

pre 9 godina

Mislite da Albanci nisu placali ostalim drzavama na ovaj ili onaj nacin da je podrzavaju, odnosno da priznaju nezavisnost KiM? Da smo mi jedini koji smo dali NIS itd. Nema vise ljubavi, samo interes.

komsija

pre 9 godina

KO VAS INFORMISE?EU.je zabranila Bugarskoj, da se radovi nastave,pod izrekom da se nije postovala procedura.Juzni t je potreban nekim evropskim zemljama,izgradice se.

sasa jokic

pre 9 godina

Jedini razlog zbog kojih srpski politicari ponavljaju da niko nece prihvatiti Kosovo kao drzavu je 700 hiljada € koii se dnevno okrecu na severu Kosova!
Nepostoji ni jedan drugi razlog da Srbija grca u problemima prouzrokovanim insistiranjem na teritoriji koja je odavno predata, potpisivanjem Kumanovskog sporazuma.

badmad

pre 9 godina

A najjadniji su oni koji pravdaju Ruse time da eto "šta ima da nam vrate...pa branili nas u SB UN oko Kosova, pa nisu oni krivi za j.tok..." Pa za tolike para za koliko su nas oladili, mogli smo i Amerima da platimo i da nas ne boli glava. Eeee...

magdalena

pre 9 godina

svesni smo toga da nas rusija podržava i da neće priznati kosovo i to ova vlada zna,ceni i poštuje,sa druge strane priznanjem krima došli smo u situaciju da zapad ima opravdanje za priznanje kosova,pa sad idi pa im objasni da to nije isto,krim je ruski a kosovo srpsko odvajkada

ProbuditeSeVecJednom

pre 9 godina

Hahaha tipicno. Pljackaju nas kroz NIS, Juzni Tok i na jos hiljadu nacina, ali ce da "podrzavaju" recima tamo gde nista ne kosta.

Kada ce vise Srbija da progleda ko su i sta su ruske gnjide.

tandaremandare

pre 9 godina

Hahaha sad folira sa stavom o kosovu. A u sebi misli, jao boze sto ih preterasmo zedne preko vode. Mogli smo mozda i telekom da uzmemo u paketu sa NiSom!!!!

ns

pre 9 godina

A od kuma samo lepe reci - donacije "0"
Po mogustvu da im "prodamo" jos neki glavni resurs za kikiriki.
To su braca Rusi....za one koji ih podrzavaju u Srbiji, samo da razjasnimo celu stvar do kraja!!!

Ddule

pre 9 godina

Zahvalni smo nasoj bratskoj Rusiji, Putina i Čepurina sto nam pomazu da branimo izgubljeno Kosovo, ali o biznisu se ne slazemo. Jeste da smo braca, ali mora da ostajemo svaki na svoje.

Nije bre posteno da nas prvo palite sa pricama o milijardskim investicijama, i na kraju sve nama obecano dajete Turcima a nama preporuke da se tuzimo sa EU.

Ej, bre, umorni smo i od vas!

Nora

pre 9 godina

Premijer i Vlada Srbije rade sto je najbolje za nasu teritorijalnu celovitost. Dobro je to sto u tome nismo sami vec imamo podrsku velike sile Rusije.

Runjocaveman

pre 9 godina

Ovi u Srbiji bi ovaj clanak trebali cuvat da se iz njega pravno,politicki i ljudski obrazuju,razminirat polje velika je zasluga da dete ne pogine na livadi dok bere cvjece ili dok seljak ore,hvala Rusijo.

Rabren

pre 9 godina

Ovi su mi smešni što potežu pitanje NIS Rusima. Jesu li Rusi trebali da pregovaraju i u ime Srba ili u svoje ime? Ko je kod nas vodio pregovore? Šta set digli dževu bez veze. Ovo su igre velikih, a naše je da ispitamo neše lokalce i da su ubuduće sa ovakvim stvarima ne igra.

Action Man

pre 9 godina

Jedino dobro iz svega ovog oko juznog toka jeste to sto ce narod u Srbiji konacno shvatiti da se samo na svoju stetu postavlja na stranu Rusije,njih samo korist interesuje,Ukrajinci su im puno preci od nas pa dobro pogledajte sta se desava tamo,ako im se nadjemo na putu i nas ce okupirati...

ja

pre 9 godina

Rusi nama ne duguju ništa. U Savetu bezbednosti su nas već toliko puta podržali da ni tri NIS ne bi bilo dosta da se to plati. Kosovo je naše, zar ne? Pa ne može i jare i pare, i NIS i Kosovo.

(Vlast)a

pre 9 godina

Dokle smo spremni da izigravamo budale i da nas ruska braca uz ponizenja prave budalama?
Normalno je da pametni profitiraju na racun lakomih neznalica,ali bar ne izigravaju bracu i prijatelje.Povraca mi se bahatih i prilicno bezocnih izjava kako Cepuprina tako i njegovog prethodnika.
Ali neko je u Srbiji dobro placen da nas ubedjuje da je najveca ljubav kad ti neko otme NIS za nista.

DJO

pre 9 godina

Bjezmo od Rusa koliko god dalje mozemo. Ponistite privatizaciju, prodajte NIS Nemcima pa cete da vidite kako ce nas onda uzeti za partnere. Tako se to radi a ne prebijanje vasih igrica preko male Srbije. Nema ovde niko petlju za tako nesto....

Dzidzi midzi 5

pre 9 godina

Rusi su narod kao i Srbi, koji imaju stav, i svoje misljenje, nista i niko ih nece pokolebati da to promene, pa tako i o nezavisnosti Kosovo, i to nam je dovoljan pokazatelj da su nam prijatelji i da ne treba da im uvodimo sankcije. Ako Evropa idalje isistira na tome treba diplomatski pregovarati i naci najbolje moguce resenje.

Vuki

pre 9 godina

Kako se iskusno, uz frku o NIS-u i Juznom toku, provlaci kao usput i prica o Kosovu.

A mi smo veverice i slikari naivci. Pa priznajte rodjaci, mi ionako od tog vaseg nepriznanja nemamo nista, osim zablude u kojoj namenski drzite ovaj narod.

mare

pre 9 godina

Da, vi ne priznajete Kosovo a uzimate Krim i pozivate se upravo na Kosovo pri tome. Srbija ne priznaje Kosovo, postuje teritorijalni integritet Ukrajine i pri tom podrzava Putina i zvanicnu politiku Moskve. Berlin priznaje Kosovo ali ne i otcepljenje Krima. Svako tumaci medjunarodno pravo kako njemu odgovora, i svi su u pravu...

Krim

pre 9 godina

Gospodine Čapurin ne menjaj stav o Kosovu ali Srbija mora da preživi sa tvojim gasom, kreditima, Južnim tokom ... Za naše preživljavanje, nije nam dovoljno da ne priznaješ nezavisnost Kosova.

Saul Goodman

pre 9 godina

Dosta bre vise montirane ljubavi i montiranih izjava... Opeljesili ste nas za NIS, rudna renta je smesna, ispalili ste nas za izgradnju juznog toka, ko ce vama bilo sta verovati...

Odosde oni Turcima a za Srbiju je rezervisana jos veca nemastina

pre 9 godina

Kako stvari stoje oko Kosova i Juznog toka najvece gubitke ce imati sama Srbija.Toliko dobro Rusija cini Srbiji da ce ih na kraju ostaviti na cedilu i jos ce ispasti da Srbija nece i ne sme da prizna Kosovo da ne bi ponizila i uvredila Rusiju i njeno navodno zrtvovanje.

Cika Ramadan

pre 9 godina

Vasa obaveza je bila da ne napadate krim i Ukrainu ali ste uradili uprkos garancijama sto ste potpisali.
108 zemalja sveta su priznali Kosovo, a u vasem krimu niko nije obrazlozio osim Rusije.

Matora Budala

pre 9 godina

"...Aleksandar Čepurin izjavio je da Rusija ima čvrst i pouzdan stav o nepriznavanju Kosova i dodao da je to tradicija koja se ne menja..."

A priznavanje nezavisnosti Krima ODMAH (i pripajanje Rusiji), također su deo Ruskih tradicija i običaja, koji se ne menjaju, sa tendencijom sve češćeg praktikovanja gde god je moguće!

Modest Mind

pre 9 godina

Pa tvoj sef kaze da Krim sme da se otcepi jer se Kosovo otcepio. Prema tome, Rusija bi borala da prizna Kosovo. Dobili ste NIS da bi ste podrzali Srbiju u savetu bezbednosti SB. Ali sada treba vam Kosovo da bi ste otpravdali Krim, a NIS je vec u vasu vlasnistvo. I jos, juzni tok se ne ralizuje!!! Sta nameravate sada sa ovom izjavom? Da dobijete jos neku kljucnu firmu u Srbiju da bi ste i dalje "podrzali" Srbiju u SB za jos 3-4 godina, dok ne treba jos neka druga kljucna firma u Srbiji? Canak pravo kaze: Dajte nazad NIS i idite kuci!

Anton

pre 9 godina

Rusija bi najvise pomogla Srbiji,ako se ne bi mesala.
Takodje,tovarisj Cepurin,prijateljstvo ne podrazumeva PREMOC,NADMOC,BAHATOST, VECEG PRIJATELJA.
Nazalost u istoriji prijateljstva sa SSSR-om i sadasnjom Rusijom,uvek,ali uvek RUSIJA se ponasala kao STARIJI BRAT,koga svi moraju da slusaju bez pogovora.Takodje u istoriji prijateljstva sa vama,manji je UVEK. bio u. GUBITKU.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Gospodine Cerupin po vasem nemenjate stav o Kosovu, ali zato menjate stav o Juznom toku na stetu Srbije ukljucujuci NIS.Nis ste zgrabili Srbski Narod prevarili dase zrtvuje zbog juznog toka i da trpi sve pritiske stovam Srbija nije uvela sankcije a vi onako iz Neba pau rebra g.Cerupin Srpski se Narod zrtvovao i verovam je dace te ostati dosledni u njegovoj zastiti,ali vi odjednom kada steshvatili davam se vise isplati,da sa turskom pravite nove arazmane,jer vas manje kosta infa struktura izgovorili samo dva sloga dve reci;Rusija napista juzni tok pod izgovorm da bugarska neda prolaz ispod Crnog Mora!!A naravno zbog EU sto vas uslovaljava zbog Ukrajine,zbog navodnih propisa unije?!Tako nas nasamari Jelcinj i Kozirijev Cervenko 1999 godine,kada nas napade nato pakt,Rusija se zabi u misuju rupu i tek kada se potpisa kumanovska dekeleracija dase nato prestane bombardovanje na nagovor Jelcinja i Cerdomidina sa pretnjom ako Milosevic ne pristane na kapitulaciju da sledi totalna infazija na Srbiju!!To savetovase Jelcinj i Cenomidin Milosevicu, nasata Milosevic pristade!!Tako i sada PUtin izneveri nade Srpskog naroda i ostaviga po koji put na vetrometini dokazanih zapadnih neprijatelja srpskog Naroda na milost i nemilost istim!!Dokaz Seselj!

postepeno

pre 9 godina

isti ste kao ameri. licemeri. nezavisnost kosova koristite kad pričate sa svojim neprijateljima kao pokriće za pripajanje krima i tad vam je ok nezavisno kosovo, ali toploj braći u srbiji i dalje servirate priču o podršci u vezi sa istim tim kosovom (što u praksi tj realnom životu ama baš ništa ne znači)

Odosde oni Turcima a za Srbiju je rezervisana jos veca nemastina

pre 9 godina

Kako stvari stoje oko Kosova i Juznog toka najvece gubitke ce imati sama Srbija.Toliko dobro Rusija cini Srbiji da ce ih na kraju ostaviti na cedilu i jos ce ispasti da Srbija nece i ne sme da prizna Kosovo da ne bi ponizila i uvredila Rusiju i njeno navodno zrtvovanje.

Modest Mind

pre 9 godina

Pa tvoj sef kaze da Krim sme da se otcepi jer se Kosovo otcepio. Prema tome, Rusija bi borala da prizna Kosovo. Dobili ste NIS da bi ste podrzali Srbiju u savetu bezbednosti SB. Ali sada treba vam Kosovo da bi ste otpravdali Krim, a NIS je vec u vasu vlasnistvo. I jos, juzni tok se ne ralizuje!!! Sta nameravate sada sa ovom izjavom? Da dobijete jos neku kljucnu firmu u Srbiju da bi ste i dalje "podrzali" Srbiju u SB za jos 3-4 godina, dok ne treba jos neka druga kljucna firma u Srbiji? Canak pravo kaze: Dajte nazad NIS i idite kuci!

Matora Budala

pre 9 godina

"...Aleksandar Čepurin izjavio je da Rusija ima čvrst i pouzdan stav o nepriznavanju Kosova i dodao da je to tradicija koja se ne menja..."

A priznavanje nezavisnosti Krima ODMAH (i pripajanje Rusiji), također su deo Ruskih tradicija i običaja, koji se ne menjaju, sa tendencijom sve češćeg praktikovanja gde god je moguće!

Saul Goodman

pre 9 godina

Dosta bre vise montirane ljubavi i montiranih izjava... Opeljesili ste nas za NIS, rudna renta je smesna, ispalili ste nas za izgradnju juznog toka, ko ce vama bilo sta verovati...

Anton

pre 9 godina

Rusija bi najvise pomogla Srbiji,ako se ne bi mesala.
Takodje,tovarisj Cepurin,prijateljstvo ne podrazumeva PREMOC,NADMOC,BAHATOST, VECEG PRIJATELJA.
Nazalost u istoriji prijateljstva sa SSSR-om i sadasnjom Rusijom,uvek,ali uvek RUSIJA se ponasala kao STARIJI BRAT,koga svi moraju da slusaju bez pogovora.Takodje u istoriji prijateljstva sa vama,manji je UVEK. bio u. GUBITKU.

postepeno

pre 9 godina

isti ste kao ameri. licemeri. nezavisnost kosova koristite kad pričate sa svojim neprijateljima kao pokriće za pripajanje krima i tad vam je ok nezavisno kosovo, ali toploj braći u srbiji i dalje servirate priču o podršci u vezi sa istim tim kosovom (što u praksi tj realnom životu ama baš ništa ne znači)

ns

pre 9 godina

A od kuma samo lepe reci - donacije "0"
Po mogustvu da im "prodamo" jos neki glavni resurs za kikiriki.
To su braca Rusi....za one koji ih podrzavaju u Srbiji, samo da razjasnimo celu stvar do kraja!!!

ProbuditeSeVecJednom

pre 9 godina

Hahaha tipicno. Pljackaju nas kroz NIS, Juzni Tok i na jos hiljadu nacina, ali ce da "podrzavaju" recima tamo gde nista ne kosta.

Kada ce vise Srbija da progleda ko su i sta su ruske gnjide.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Gospodine Cerupin po vasem nemenjate stav o Kosovu, ali zato menjate stav o Juznom toku na stetu Srbije ukljucujuci NIS.Nis ste zgrabili Srbski Narod prevarili dase zrtvuje zbog juznog toka i da trpi sve pritiske stovam Srbija nije uvela sankcije a vi onako iz Neba pau rebra g.Cerupin Srpski se Narod zrtvovao i verovam je dace te ostati dosledni u njegovoj zastiti,ali vi odjednom kada steshvatili davam se vise isplati,da sa turskom pravite nove arazmane,jer vas manje kosta infa struktura izgovorili samo dva sloga dve reci;Rusija napista juzni tok pod izgovorm da bugarska neda prolaz ispod Crnog Mora!!A naravno zbog EU sto vas uslovaljava zbog Ukrajine,zbog navodnih propisa unije?!Tako nas nasamari Jelcinj i Kozirijev Cervenko 1999 godine,kada nas napade nato pakt,Rusija se zabi u misuju rupu i tek kada se potpisa kumanovska dekeleracija dase nato prestane bombardovanje na nagovor Jelcinja i Cerdomidina sa pretnjom ako Milosevic ne pristane na kapitulaciju da sledi totalna infazija na Srbiju!!To savetovase Jelcinj i Cenomidin Milosevicu, nasata Milosevic pristade!!Tako i sada PUtin izneveri nade Srpskog naroda i ostaviga po koji put na vetrometini dokazanih zapadnih neprijatelja srpskog Naroda na milost i nemilost istim!!Dokaz Seselj!

Ddule

pre 9 godina

Zahvalni smo nasoj bratskoj Rusiji, Putina i Čepurina sto nam pomazu da branimo izgubljeno Kosovo, ali o biznisu se ne slazemo. Jeste da smo braca, ali mora da ostajemo svaki na svoje.

Nije bre posteno da nas prvo palite sa pricama o milijardskim investicijama, i na kraju sve nama obecano dajete Turcima a nama preporuke da se tuzimo sa EU.

Ej, bre, umorni smo i od vas!

sasa jokic

pre 9 godina

Jedini razlog zbog kojih srpski politicari ponavljaju da niko nece prihvatiti Kosovo kao drzavu je 700 hiljada € koii se dnevno okrecu na severu Kosova!
Nepostoji ni jedan drugi razlog da Srbija grca u problemima prouzrokovanim insistiranjem na teritoriji koja je odavno predata, potpisivanjem Kumanovskog sporazuma.

tandaremandare

pre 9 godina

Hahaha sad folira sa stavom o kosovu. A u sebi misli, jao boze sto ih preterasmo zedne preko vode. Mogli smo mozda i telekom da uzmemo u paketu sa NiSom!!!!

DJO

pre 9 godina

Bjezmo od Rusa koliko god dalje mozemo. Ponistite privatizaciju, prodajte NIS Nemcima pa cete da vidite kako ce nas onda uzeti za partnere. Tako se to radi a ne prebijanje vasih igrica preko male Srbije. Nema ovde niko petlju za tako nesto....

Cika Ramadan

pre 9 godina

Vasa obaveza je bila da ne napadate krim i Ukrainu ali ste uradili uprkos garancijama sto ste potpisali.
108 zemalja sveta su priznali Kosovo, a u vasem krimu niko nije obrazlozio osim Rusije.

Action Man

pre 9 godina

Jedino dobro iz svega ovog oko juznog toka jeste to sto ce narod u Srbiji konacno shvatiti da se samo na svoju stetu postavlja na stranu Rusije,njih samo korist interesuje,Ukrajinci su im puno preci od nas pa dobro pogledajte sta se desava tamo,ako im se nadjemo na putu i nas ce okupirati...

(Vlast)a

pre 9 godina

Dokle smo spremni da izigravamo budale i da nas ruska braca uz ponizenja prave budalama?
Normalno je da pametni profitiraju na racun lakomih neznalica,ali bar ne izigravaju bracu i prijatelje.Povraca mi se bahatih i prilicno bezocnih izjava kako Cepuprina tako i njegovog prethodnika.
Ali neko je u Srbiji dobro placen da nas ubedjuje da je najveca ljubav kad ti neko otme NIS za nista.

Vuki

pre 9 godina

Kako se iskusno, uz frku o NIS-u i Juznom toku, provlaci kao usput i prica o Kosovu.

A mi smo veverice i slikari naivci. Pa priznajte rodjaci, mi ionako od tog vaseg nepriznanja nemamo nista, osim zablude u kojoj namenski drzite ovaj narod.

Krim

pre 9 godina

Gospodine Čapurin ne menjaj stav o Kosovu ali Srbija mora da preživi sa tvojim gasom, kreditima, Južnim tokom ... Za naše preživljavanje, nije nam dovoljno da ne priznaješ nezavisnost Kosova.

mare

pre 9 godina

Da, vi ne priznajete Kosovo a uzimate Krim i pozivate se upravo na Kosovo pri tome. Srbija ne priznaje Kosovo, postuje teritorijalni integritet Ukrajine i pri tom podrzava Putina i zvanicnu politiku Moskve. Berlin priznaje Kosovo ali ne i otcepljenje Krima. Svako tumaci medjunarodno pravo kako njemu odgovora, i svi su u pravu...

badmad

pre 9 godina

A najjadniji su oni koji pravdaju Ruse time da eto "šta ima da nam vrate...pa branili nas u SB UN oko Kosova, pa nisu oni krivi za j.tok..." Pa za tolike para za koliko su nas oladili, mogli smo i Amerima da platimo i da nas ne boli glava. Eeee...

magdalena

pre 9 godina

svesni smo toga da nas rusija podržava i da neće priznati kosovo i to ova vlada zna,ceni i poštuje,sa druge strane priznanjem krima došli smo u situaciju da zapad ima opravdanje za priznanje kosova,pa sad idi pa im objasni da to nije isto,krim je ruski a kosovo srpsko odvajkada

Rumpel Stickin

pre 9 godina

Kad god pročitam ovakvu nebulozu digne mi se kosa na glavi... pa dal' smo mi normalni, dokle ćemo više biti mala seka velikom bati, a onda ako budemo dobri veliki bata će da nam da lizalicu a on će da ide do grada da prošeta sa punim džepom para a mi da ližemo lizalicu, dokle bre više.U ovakvim situacijama uvek se setim rečenice "koga Rusi brane i Kinezi hrane taj ga ugasio". Da se razumemo ne volim ni one licemere sa zapada ali se oni bar ni ne trude da nam se prikažu kao "braća" ... osvestite se ljudi u politici i trgovini nema ljubavi postoji samo čist interes...daj malo da gledamo na naš interes i da probamo da sačuvamo ovo što imamo, kako smo krenuli ništa iza nas neće ostati.

Nama je lepo(bas kako smo zasluzili)

pre 9 godina

Ha,ha,ha... kakvi maheri,prodali nam nista za sve!Pa Rusi ne bi priznali Kosovo svakako, jer su ga priznali Amerikanci a probajte da pronadjete gde se podudaraju spoljne politike Rusije i Amerike!? Zakljucak:
-Rusi su za NJET (koje bi svakako rekli)dobili vecinski paket NIS-a platili ga cetiristo miliona i za godinu dana vratili investiciju.NIS ostaje gratis,bravo "braco" tako nam i treba kada smo korumpirani i nesposobni!

ja

pre 9 godina

Rusi nama ne duguju ništa. U Savetu bezbednosti su nas već toliko puta podržali da ni tri NIS ne bi bilo dosta da se to plati. Kosovo je naše, zar ne? Pa ne može i jare i pare, i NIS i Kosovo.

Rabren

pre 9 godina

Ovi su mi smešni što potežu pitanje NIS Rusima. Jesu li Rusi trebali da pregovaraju i u ime Srba ili u svoje ime? Ko je kod nas vodio pregovore? Šta set digli dževu bez veze. Ovo su igre velikih, a naše je da ispitamo neše lokalce i da su ubuduće sa ovakvim stvarima ne igra.

Runjocaveman

pre 9 godina

Ovi u Srbiji bi ovaj clanak trebali cuvat da se iz njega pravno,politicki i ljudski obrazuju,razminirat polje velika je zasluga da dete ne pogine na livadi dok bere cvjece ili dok seljak ore,hvala Rusijo.

Dzidzi midzi 5

pre 9 godina

Rusi su narod kao i Srbi, koji imaju stav, i svoje misljenje, nista i niko ih nece pokolebati da to promene, pa tako i o nezavisnosti Kosovo, i to nam je dovoljan pokazatelj da su nam prijatelji i da ne treba da im uvodimo sankcije. Ako Evropa idalje isistira na tome treba diplomatski pregovarati i naci najbolje moguce resenje.

CTO

pre 9 godina

Mislite da Albanci nisu placali ostalim drzavama na ovaj ili onaj nacin da je podrzavaju, odnosno da priznaju nezavisnost KiM? Da smo mi jedini koji smo dali NIS itd. Nema vise ljubavi, samo interes.

DUSAN

pre 9 godina

Ako su ovi komentari slika ljudske pameti u Srbiji nije ni cudo sto smo tu gde jesmo
BRKAJU SE LONCICI A REAKCIJA JE KAO KAD STAVIS CRVENU MARAMICU ISPRED BIKA .
Izgradnja Juznog toka zavisi ne samo od Rusije i Srbije veci od EZ KOJA SVE VREME VRSI OBSTRUKCIJU izgradnje Juznog toka zbog americkog pritiska i od Bugarske koja je njihov clan
Toliko o crvenoj maramici

Miodrag

pre 9 godina

Bolje bi bilo da obratite paznju sta je abasador Cepurin ustvari striktno rekao a to je da Rusija podrzava i podrzavace SRBE sto doslovce znaci ne ljigavu i podmuklu srpsku vlast u koju se nemoze imati poverenja uopste zbog njene podlostii neiskrenosti.

Nora

pre 9 godina

Premijer i Vlada Srbije rade sto je najbolje za nasu teritorijalnu celovitost. Dobro je to sto u tome nismo sami vec imamo podrsku velike sile Rusije.

Mary

pre 9 godina

Rusija nece priznati nezavisnost Kosova tu nema bojazni da ce nesto da se promeni. Sto se tice humanitarnog centra u Nisu sve je transparentno i sami Rusi ce da izveste sve zainteresovane o vrsti humanitarne pomoci .

komsija

pre 9 godina

KO VAS INFORMISE?EU.je zabranila Bugarskoj, da se radovi nastave,pod izrekom da se nije postovala procedura.Juzni t je potreban nekim evropskim zemljama,izgradice se.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Nadamo se da će i Srbija odoleti svim pritiscima kojima će biti izložena i da će Vučić uspeti da i dalje uspešno "balansira" !

Nora

pre 9 godina

Premijer i Vlada Srbije rade sto je najbolje za nasu teritorijalnu celovitost. Dobro je to sto u tome nismo sami vec imamo podrsku velike sile Rusije.

ja

pre 9 godina

Rusi nama ne duguju ništa. U Savetu bezbednosti su nas već toliko puta podržali da ni tri NIS ne bi bilo dosta da se to plati. Kosovo je naše, zar ne? Pa ne može i jare i pare, i NIS i Kosovo.

Dzidzi midzi 5

pre 9 godina

Rusi su narod kao i Srbi, koji imaju stav, i svoje misljenje, nista i niko ih nece pokolebati da to promene, pa tako i o nezavisnosti Kosovo, i to nam je dovoljan pokazatelj da su nam prijatelji i da ne treba da im uvodimo sankcije. Ako Evropa idalje isistira na tome treba diplomatski pregovarati i naci najbolje moguce resenje.

Matora Budala

pre 9 godina

"...Aleksandar Čepurin izjavio je da Rusija ima čvrst i pouzdan stav o nepriznavanju Kosova i dodao da je to tradicija koja se ne menja..."

A priznavanje nezavisnosti Krima ODMAH (i pripajanje Rusiji), također su deo Ruskih tradicija i običaja, koji se ne menjaju, sa tendencijom sve češćeg praktikovanja gde god je moguće!

Anton

pre 9 godina

Rusija bi najvise pomogla Srbiji,ako se ne bi mesala.
Takodje,tovarisj Cepurin,prijateljstvo ne podrazumeva PREMOC,NADMOC,BAHATOST, VECEG PRIJATELJA.
Nazalost u istoriji prijateljstva sa SSSR-om i sadasnjom Rusijom,uvek,ali uvek RUSIJA se ponasala kao STARIJI BRAT,koga svi moraju da slusaju bez pogovora.Takodje u istoriji prijateljstva sa vama,manji je UVEK. bio u. GUBITKU.

Odosde oni Turcima a za Srbiju je rezervisana jos veca nemastina

pre 9 godina

Kako stvari stoje oko Kosova i Juznog toka najvece gubitke ce imati sama Srbija.Toliko dobro Rusija cini Srbiji da ce ih na kraju ostaviti na cedilu i jos ce ispasti da Srbija nece i ne sme da prizna Kosovo da ne bi ponizila i uvredila Rusiju i njeno navodno zrtvovanje.

R,Zivkovic,Rotterdam

pre 9 godina

Gospodine Cerupin po vasem nemenjate stav o Kosovu, ali zato menjate stav o Juznom toku na stetu Srbije ukljucujuci NIS.Nis ste zgrabili Srbski Narod prevarili dase zrtvuje zbog juznog toka i da trpi sve pritiske stovam Srbija nije uvela sankcije a vi onako iz Neba pau rebra g.Cerupin Srpski se Narod zrtvovao i verovam je dace te ostati dosledni u njegovoj zastiti,ali vi odjednom kada steshvatili davam se vise isplati,da sa turskom pravite nove arazmane,jer vas manje kosta infa struktura izgovorili samo dva sloga dve reci;Rusija napista juzni tok pod izgovorm da bugarska neda prolaz ispod Crnog Mora!!A naravno zbog EU sto vas uslovaljava zbog Ukrajine,zbog navodnih propisa unije?!Tako nas nasamari Jelcinj i Kozirijev Cervenko 1999 godine,kada nas napade nato pakt,Rusija se zabi u misuju rupu i tek kada se potpisa kumanovska dekeleracija dase nato prestane bombardovanje na nagovor Jelcinja i Cerdomidina sa pretnjom ako Milosevic ne pristane na kapitulaciju da sledi totalna infazija na Srbiju!!To savetovase Jelcinj i Cenomidin Milosevicu, nasata Milosevic pristade!!Tako i sada PUtin izneveri nade Srpskog naroda i ostaviga po koji put na vetrometini dokazanih zapadnih neprijatelja srpskog Naroda na milost i nemilost istim!!Dokaz Seselj!

Modest Mind

pre 9 godina

Pa tvoj sef kaze da Krim sme da se otcepi jer se Kosovo otcepio. Prema tome, Rusija bi borala da prizna Kosovo. Dobili ste NIS da bi ste podrzali Srbiju u savetu bezbednosti SB. Ali sada treba vam Kosovo da bi ste otpravdali Krim, a NIS je vec u vasu vlasnistvo. I jos, juzni tok se ne ralizuje!!! Sta nameravate sada sa ovom izjavom? Da dobijete jos neku kljucnu firmu u Srbiju da bi ste i dalje "podrzali" Srbiju u SB za jos 3-4 godina, dok ne treba jos neka druga kljucna firma u Srbiji? Canak pravo kaze: Dajte nazad NIS i idite kuci!

magdalena

pre 9 godina

svesni smo toga da nas rusija podržava i da neće priznati kosovo i to ova vlada zna,ceni i poštuje,sa druge strane priznanjem krima došli smo u situaciju da zapad ima opravdanje za priznanje kosova,pa sad idi pa im objasni da to nije isto,krim je ruski a kosovo srpsko odvajkada

Runjocaveman

pre 9 godina

Ovi u Srbiji bi ovaj clanak trebali cuvat da se iz njega pravno,politicki i ljudski obrazuju,razminirat polje velika je zasluga da dete ne pogine na livadi dok bere cvjece ili dok seljak ore,hvala Rusijo.

postepeno

pre 9 godina

isti ste kao ameri. licemeri. nezavisnost kosova koristite kad pričate sa svojim neprijateljima kao pokriće za pripajanje krima i tad vam je ok nezavisno kosovo, ali toploj braći u srbiji i dalje servirate priču o podršci u vezi sa istim tim kosovom (što u praksi tj realnom životu ama baš ništa ne znači)

Saul Goodman

pre 9 godina

Dosta bre vise montirane ljubavi i montiranih izjava... Opeljesili ste nas za NIS, rudna renta je smesna, ispalili ste nas za izgradnju juznog toka, ko ce vama bilo sta verovati...

Rabren

pre 9 godina

Ovi su mi smešni što potežu pitanje NIS Rusima. Jesu li Rusi trebali da pregovaraju i u ime Srba ili u svoje ime? Ko je kod nas vodio pregovore? Šta set digli dževu bez veze. Ovo su igre velikih, a naše je da ispitamo neše lokalce i da su ubuduće sa ovakvim stvarima ne igra.

ns

pre 9 godina

A od kuma samo lepe reci - donacije "0"
Po mogustvu da im "prodamo" jos neki glavni resurs za kikiriki.
To su braca Rusi....za one koji ih podrzavaju u Srbiji, samo da razjasnimo celu stvar do kraja!!!

sasa jokic

pre 9 godina

Jedini razlog zbog kojih srpski politicari ponavljaju da niko nece prihvatiti Kosovo kao drzavu je 700 hiljada € koii se dnevno okrecu na severu Kosova!
Nepostoji ni jedan drugi razlog da Srbija grca u problemima prouzrokovanim insistiranjem na teritoriji koja je odavno predata, potpisivanjem Kumanovskog sporazuma.

DUSAN

pre 9 godina

Ako su ovi komentari slika ljudske pameti u Srbiji nije ni cudo sto smo tu gde jesmo
BRKAJU SE LONCICI A REAKCIJA JE KAO KAD STAVIS CRVENU MARAMICU ISPRED BIKA .
Izgradnja Juznog toka zavisi ne samo od Rusije i Srbije veci od EZ KOJA SVE VREME VRSI OBSTRUKCIJU izgradnje Juznog toka zbog americkog pritiska i od Bugarske koja je njihov clan
Toliko o crvenoj maramici

Ddule

pre 9 godina

Zahvalni smo nasoj bratskoj Rusiji, Putina i Čepurina sto nam pomazu da branimo izgubljeno Kosovo, ali o biznisu se ne slazemo. Jeste da smo braca, ali mora da ostajemo svaki na svoje.

Nije bre posteno da nas prvo palite sa pricama o milijardskim investicijama, i na kraju sve nama obecano dajete Turcima a nama preporuke da se tuzimo sa EU.

Ej, bre, umorni smo i od vas!

CTO

pre 9 godina

Mislite da Albanci nisu placali ostalim drzavama na ovaj ili onaj nacin da je podrzavaju, odnosno da priznaju nezavisnost KiM? Da smo mi jedini koji smo dali NIS itd. Nema vise ljubavi, samo interes.

Miodrag

pre 9 godina

Bolje bi bilo da obratite paznju sta je abasador Cepurin ustvari striktno rekao a to je da Rusija podrzava i podrzavace SRBE sto doslovce znaci ne ljigavu i podmuklu srpsku vlast u koju se nemoze imati poverenja uopste zbog njene podlostii neiskrenosti.

Mary

pre 9 godina

Rusija nece priznati nezavisnost Kosova tu nema bojazni da ce nesto da se promeni. Sto se tice humanitarnog centra u Nisu sve je transparentno i sami Rusi ce da izveste sve zainteresovane o vrsti humanitarne pomoci .

ProbuditeSeVecJednom

pre 9 godina

Hahaha tipicno. Pljackaju nas kroz NIS, Juzni Tok i na jos hiljadu nacina, ali ce da "podrzavaju" recima tamo gde nista ne kosta.

Kada ce vise Srbija da progleda ko su i sta su ruske gnjide.

DJO

pre 9 godina

Bjezmo od Rusa koliko god dalje mozemo. Ponistite privatizaciju, prodajte NIS Nemcima pa cete da vidite kako ce nas onda uzeti za partnere. Tako se to radi a ne prebijanje vasih igrica preko male Srbije. Nema ovde niko petlju za tako nesto....

tandaremandare

pre 9 godina

Hahaha sad folira sa stavom o kosovu. A u sebi misli, jao boze sto ih preterasmo zedne preko vode. Mogli smo mozda i telekom da uzmemo u paketu sa NiSom!!!!

badmad

pre 9 godina

A najjadniji su oni koji pravdaju Ruse time da eto "šta ima da nam vrate...pa branili nas u SB UN oko Kosova, pa nisu oni krivi za j.tok..." Pa za tolike para za koliko su nas oladili, mogli smo i Amerima da platimo i da nas ne boli glava. Eeee...

komsija

pre 9 godina

KO VAS INFORMISE?EU.je zabranila Bugarskoj, da se radovi nastave,pod izrekom da se nije postovala procedura.Juzni t je potreban nekim evropskim zemljama,izgradice se.

Cika Ramadan

pre 9 godina

Vasa obaveza je bila da ne napadate krim i Ukrainu ali ste uradili uprkos garancijama sto ste potpisali.
108 zemalja sveta su priznali Kosovo, a u vasem krimu niko nije obrazlozio osim Rusije.

mare

pre 9 godina

Da, vi ne priznajete Kosovo a uzimate Krim i pozivate se upravo na Kosovo pri tome. Srbija ne priznaje Kosovo, postuje teritorijalni integritet Ukrajine i pri tom podrzava Putina i zvanicnu politiku Moskve. Berlin priznaje Kosovo ali ne i otcepljenje Krima. Svako tumaci medjunarodno pravo kako njemu odgovora, i svi su u pravu...

(Vlast)a

pre 9 godina

Dokle smo spremni da izigravamo budale i da nas ruska braca uz ponizenja prave budalama?
Normalno je da pametni profitiraju na racun lakomih neznalica,ali bar ne izigravaju bracu i prijatelje.Povraca mi se bahatih i prilicno bezocnih izjava kako Cepuprina tako i njegovog prethodnika.
Ali neko je u Srbiji dobro placen da nas ubedjuje da je najveca ljubav kad ti neko otme NIS za nista.

Action Man

pre 9 godina

Jedino dobro iz svega ovog oko juznog toka jeste to sto ce narod u Srbiji konacno shvatiti da se samo na svoju stetu postavlja na stranu Rusije,njih samo korist interesuje,Ukrajinci su im puno preci od nas pa dobro pogledajte sta se desava tamo,ako im se nadjemo na putu i nas ce okupirati...

Krim

pre 9 godina

Gospodine Čapurin ne menjaj stav o Kosovu ali Srbija mora da preživi sa tvojim gasom, kreditima, Južnim tokom ... Za naše preživljavanje, nije nam dovoljno da ne priznaješ nezavisnost Kosova.

Vuki

pre 9 godina

Kako se iskusno, uz frku o NIS-u i Juznom toku, provlaci kao usput i prica o Kosovu.

A mi smo veverice i slikari naivci. Pa priznajte rodjaci, mi ionako od tog vaseg nepriznanja nemamo nista, osim zablude u kojoj namenski drzite ovaj narod.

Nama je lepo(bas kako smo zasluzili)

pre 9 godina

Ha,ha,ha... kakvi maheri,prodali nam nista za sve!Pa Rusi ne bi priznali Kosovo svakako, jer su ga priznali Amerikanci a probajte da pronadjete gde se podudaraju spoljne politike Rusije i Amerike!? Zakljucak:
-Rusi su za NJET (koje bi svakako rekli)dobili vecinski paket NIS-a platili ga cetiristo miliona i za godinu dana vratili investiciju.NIS ostaje gratis,bravo "braco" tako nam i treba kada smo korumpirani i nesposobni!

Rumpel Stickin

pre 9 godina

Kad god pročitam ovakvu nebulozu digne mi se kosa na glavi... pa dal' smo mi normalni, dokle ćemo više biti mala seka velikom bati, a onda ako budemo dobri veliki bata će da nam da lizalicu a on će da ide do grada da prošeta sa punim džepom para a mi da ližemo lizalicu, dokle bre više.U ovakvim situacijama uvek se setim rečenice "koga Rusi brane i Kinezi hrane taj ga ugasio". Da se razumemo ne volim ni one licemere sa zapada ali se oni bar ni ne trude da nam se prikažu kao "braća" ... osvestite se ljudi u politici i trgovini nema ljubavi postoji samo čist interes...daj malo da gledamo na naš interes i da probamo da sačuvamo ovo što imamo, kako smo krenuli ništa iza nas neće ostati.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Nadamo se da će i Srbija odoleti svim pritiscima kojima će biti izložena i da će Vučić uspeti da i dalje uspešno "balansira" !