Subota, 29.11.2014.

09:17

Ministar policije patrolirao gradom

Saobraćajna policija pojačala je noćas kontrolu saobraćaja širom Srbije, a MUP Nebojša Stefanović obišao je petnaestak punktova na kojima je obavljana kontrola.

Izvor: Tanjug

Ministar policije patrolirao gradom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Dajak hiroviti

pre 9 godina

Sprečavati nesreće je ok ,za pola veka izgine grad veličine Jagodine u saobraćaju . Mene više muči to što nam svake godine nestane grad veličine Jagodine iz spiska živih . Rešite egzistencijalne probleme - siromaštvo ,lečenje ,zapošljavanje, obrazovanje , razvoj privrede i poljoprivrede , razvoj nauke , uvedite vladavinu prava umesto pravo vladanja , sprećite nacionalno ponižavanje , osuđujte umesto da samo hapsite ( 4/5 uhapšenih slobodno šetaju) , usvojite zakon o poreklu imovine za sve bez izuzetka (od 1990.god do danas) , vratite medijske slobode i onda će se neke negativne pojave same po sebi postepeno smanjivati do nivoa koji nije na nivou elementarne nepogode .Siromaštvo je najbolje tlo za seme svih vrsta kriminala i poroka . Preventiva , pa tek onda kurativa ili Srpski bole sprečiti nego lečiti . Ali pre svega ovoga bitno je znati da se znanje stiče učenjem ,a ne funkcijom ili položajem .

Бојан Илић

pre 9 godina

Zaboga, zar je posao ministra da glumi nekog inspektora!?S. Sigal je za tebe 'dr" Stefanoviću NEDOSTIŽAN idol! On je više uradio za svoju zajednicu nego što bi ti mogao za 10 života!
(bezimena, 29. novembar 2014 17:29)

И награда за "пљувачку жлезду године" иде Безименооооој!!!
Молим дотичну да се јави у редакцију и остави податке да би се договорили за примопредаји награде!:-)

Хвала

bezimena

pre 9 godina

Zaboga, zar je posao ministra da glumi nekog inspektora!?

S. Sigal je za tebe 'dr" Stefanoviću NEDOSTIŽAN idol! On je više uradio za svoju zajednicu nego što bi ti mogao za 10 života!

Vlajko

pre 9 godina

Sinoc oko 02h, od Savamale do Petlovog brda, ni jedna jedina patrola tj. kontrolni punkt. Obicno ih ima bar 2-3. Izgleda da su svi zavrsili dezurstvo posle "nenajavljene" inspekcije ministra.

@@@

pre 9 godina

Kada ovo patroliranje zavšite,onda krenite u patrolu po gradovima i UP stanicama pri MUP-U.Da vidite kako načelnici i inspektori sprovode svoj posao i istrage.Ma to je čudo!To dok neko ne dozivi,iskusi ne može ni da veruje.Zato gradani najmanje veruju Mup-u i Tuzilaštvu.Vama ministre neka je bog u pomoći.

mini(star) za uli(zi)cu

pre 9 godina

kako su nam krenuli ministri treba da ocekujemo ministra kulture u kafani, ministarku gradjevine u ciglani, ministra zdravlja u karantinu, ministra skolstva u jaslicama, ministrku poljoprivrede u kukuruzima, ministra spoljnog u unutrasnjosti, ministra unutrasnjeg u spoljasnosti, ministra sporta posle seoske slave na seoskoj utakmici, ministrra finansija u kovacnici novca, ministra rada na birou rada... ma sve ih poslati kod vodje da mu nadju zamerku pa da nam jasno kazu, da mu kazu da im se ne mesa u poslove jer oni znaju gde je srz problema... ma ajd na ulicu da se malko reklamiramo eto vodjo pa vidis da i mi znamo da se narodu dopadnemo... joj au krenula mi masta kao ovom ministru

sozgas

pre 9 godina

Botovi su u pravu! Od postpetooktobarskih ministara Stefanović je najbolji, iako je smotan, iritantan sa onim "da kažem", sav nešto isprepadan, uštirkan i ne propušta da otvoreno poltroniše Vučiću u svakoj trećoj rečenici.

Pfc

pre 9 godina

Mislim da ce sada kriminal automatski da prestane.Posle ove izjave ministra.Covek uliva toliko povrrenja.Jeste da ima veze sa strukom koliko i ja sa neohirurgijom.

miki

pre 9 godina

Omladina u Srbiji svakodnevno strada u saobracajnim nesrecama, treba tome stati na put. Ministar je ovim pokazao veliko zalaganje. Sve pohvale.

miki

pre 9 godina

Omladina u Srbiji svakodnevno strada u saobracajnim nesrecama, treba tome stati na put. Ministar je ovim pokazao veliko zalaganje. Sve pohvale.

Miris jorgovana

pre 9 godina

Podržavam akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, jer se stvarno sve više i više vozača krajnje bahato ponaša ugrožavajući bezbednost a slobodno se može reći i živote ostalih učesnika i prolaznika, pre svega dece. Sve pohvale za trud ministra Stefanovica .

mika015

pre 9 godina

secam se Dacica dok je bio ministar retko je ovo radio ali pratilo ga je deset audija,dzipova i mrecedesa sa rotacijama pa cak i na slavu kod Cece kad je isao,ova vlast je mnogo stedljivija i odgovornija

Aca policajac

pre 9 godina

Ministre svaka cast trebalo bi svaku noc da patrolirate! Svratite i do mene da vidite adidas patike sa buvljaka sto nosim i pantalone stare 5 godina. Mada i sapka mi nije losa sva se nekako iskrivila usled vremenskih uslova ali bitno da dobro stiti od vetra koji ti duva u glavu. Tog sto je izmislio sapku za terenski rad bih naterao da je nosi do kraja zivota a kad umre njegovi unuci da je nose kao zastitu od zime. Ministre gde je ta uniforma moderna koja ce biti prilagodjena policajcu na terenu? Obecali ste do kraja godine a nista ne spominjete? Ne znam sto ste nezadovoljni vidjenim? Takodje me zanima kada ce vozila da adaptirare za 21 vek, posto ste izmislili cipovane licne karte a citace cete verovatno instalirati u 22 veku. Da ne spominjem racunar u vozilu sa instaliranim sistemom za proveru vozila i lica ipak je to svemirska tehnologija za nas. Da li znate ministre da su policajci sami kupovali racunare za pisanje po stanicama kako ne bi kucali na pisacim masinama i rucno crtali skice saobracajnih nezgoda? Ministre treba da budete presrecni u kakvim uslovima radi policija u Srbiji, sve pomocu stapa i kanapa ali vrlo uspesno.

svasta

pre 9 godina

Cinik, svaka cast za ovi 1. botovski bataljon! A da znas da me ne bi cudilo da vec imaju te formacije, a bigami i cinove, naravno u skladu sa poslom

ovo je nemoguće

pre 9 godina

Ovi botovi i dalje dobijaju kintu da botuju? Odakle bre?! Šta je sa merama štednje? Neću bre da vam finansiram iz poreza vaše botovanje, mrš na njivu

Insajder

pre 9 godina

Da budem ljubomoran na coveka koji ima laznu diplomu, kome je ovo prvi posao, koji nema dana radnog staza,koji ne zna recenicu da sastavi...Njemu je ovo sinoc bio lep izlazak

Samo pitam

pre 9 godina

Sta je zadatak Ministra policije? Da obezbedi rad Ministarstva, da se brine o opremi,odeci policije, njihovimplatama.Ovaj se malo zaigrao. Od portparola, onog koji hapsi, istrazuje, procesuira. Cemu sluze PR policije, Direktor policije, nacelnici uprava. Sta on trazi na ulici u patroli? Kod nasMinistri ne rade ono za stasu placeni.Svi bi da se dodvore sefu.A sef treba da radi njhov posao

Master

pre 9 godina

Ako analiziramo njegovu licnost, disertaciju, sposobnost i obraz, mislim da je to sasvim normalno da radi. Zapravo, ono sto nije normalno je da bude ministar.

I moj doktorat je pravi

pre 9 godina

Kao po obicaju, treba velika tragedija da se desi da bi iole shvatili vaznost svog posla. Nazalost, ove redovne kontrole bice jos koji dan, cisto da nam se zamazu oci, a posle opet sve ispocetka.

rajco

pre 9 godina

Tako i treba, kontrolom se moze i mora poboljsati policija. Da je srece da su i pre ministri vise vremena provodili na terenu ne bi nam ni bilo ovako.

terrible

pre 9 godina

U vozilu marke "ford", bez rotacije, okružen takođe civilnim vozilima, ministar Stefanović se vozio gradom...

Вид'о човек из близине Арапе па решио да прави караван.

Mr.Pekic

pre 9 godina

Zamisljam Dacica u jednoj ovakvoj patroli...prosto neverovatno. Zato nam policija i jeste ovakva kakva je. Predlazem da se iskontrolisu ekipe u manjim gradovima i prigradskim naseljima..tu ce biti svega da sa nagleda.

Cinik

pre 9 godina

Mogao je doktor-ministar da povede i ovaj 1. botovski bataljon sa sobom, da ne obesmisljavaju bas svaku vest u kojoj se gradjanima prodaje jeftina demagogija da zamaze epsku nesposobnost trenutnih vlastodrzaca.

Kapiten botova

pre 9 godina

botovi : kurs 120,50 ; dug drzave konsolidovano oko 25 milijardi eu,udeo duga u bdp odavno premasio psiholosku granicu,porezi skocili u nebo,kosovo ste potpisali,vredja nas kovstigne,strajkuje dobar deo Srbije i tek ce da strajkuje,na vlasti su ljudi slicni Vasem obrazovanju,dakle da nemaju izgradjene zaledjine i povezanosti sa sebi slicnima u politickom talogu,bili bi kao vi,eventualno kontrolori u gsp-u.Nismo mi budale,nemojte da trosite te tastature uzaludno,

Narandza

pre 9 godina

Konacno neko dovoljno prizeman da proseta zaista beogradskim ulicama, da ne bude pricvrscen samo za fotelju! Po meni je to jako dobra stvar!

novosadjan

pre 9 godina

Sta ce kad nema drugove da izadje, pa smara i ove jadne policajce koji nisu ni navikli da sve mora da bude po PS-u, pa se sada i oni muce sa njim da glume kako dobro rade posao. :) Salu na stranu, vid'o od idola Ace, pa glumi da nesto kao radi. Ono sto ne shvata je da nam svima samo upada u vidokrug i podseca na ono sto on zeli da se zaboravi.

robert

pre 9 godina

svako vece vozim nbg st. pazova na 300metara od bloka 22 do autoputa 2 pta izbegnem smrt vecinom umesani taksisti koji na semaforu koji je crven i na kojem stoje 3 auta obilaze kolonu u surotnoj traci i skrecu desno jer je strelica za skretanje zelena njih ne zanima stoje u raskrsnici tzabranjeno preticanje sto voze u suprotnom smeru sto prelaze na crveno nebitno sto je zelena strelica za desno u ovom slucaju su prosli na crveno jer oni nisu prvi automobil na raskrsnici sto kruzni tok niko ne zna da vozi vec ga voze linijski pravo ne prate trake kao na klasicnoj raskrsnici itd sto kod pumpe zmaj oni koji skrecu ka metrou sa leve trake koce i ukoce ceo autoput da bi skrenuli desno sto na svakom ukljucenju na autoput niko ne koristi traku za ubrzanje vec se odmah sa 30kmh ukljucuju na autoput i to prelaze punu liniju na samom pocetku trake umesto da ubrzaju na minimum 80 i na kraju trake za ubrzanje se ukljuce na autoput sto niko ne poznaje saobracajne propise itd itd itd treba sve vozacke proglasiti nevazecim od 1.1.15 i dati svakome rok da polaze testove u roku od 3 meseca ako polozi vozacka vazi ako ne ponovno ponavljanje

Li

pre 9 godina

Svedoci smo nesreća koje su se dogodile a koje su izazvali mladi vozači. U pitanju su gubici mladih života i to u budućnosti treba sprečiti novim merama. Angažovanje ministra je za svaku pohvalu.

Kapiten botova

pre 9 godina

botovi : kurs 120,50 ; dug drzave konsolidovano oko 25 milijardi eu,udeo duga u bdp odavno premasio psiholosku granicu,porezi skocili u nebo,kosovo ste potpisali,vredja nas kovstigne,strajkuje dobar deo Srbije i tek ce da strajkuje,na vlasti su ljudi slicni Vasem obrazovanju,dakle da nemaju izgradjene zaledjine i povezanosti sa sebi slicnima u politickom talogu,bili bi kao vi,eventualno kontrolori u gsp-u.Nismo mi budale,nemojte da trosite te tastature uzaludno,

Cinik

pre 9 godina

Mogao je doktor-ministar da povede i ovaj 1. botovski bataljon sa sobom, da ne obesmisljavaju bas svaku vest u kojoj se gradjanima prodaje jeftina demagogija da zamaze epsku nesposobnost trenutnih vlastodrzaca.

novosadjan

pre 9 godina

Sta ce kad nema drugove da izadje, pa smara i ove jadne policajce koji nisu ni navikli da sve mora da bude po PS-u, pa se sada i oni muce sa njim da glume kako dobro rade posao. :) Salu na stranu, vid'o od idola Ace, pa glumi da nesto kao radi. Ono sto ne shvata je da nam svima samo upada u vidokrug i podseca na ono sto on zeli da se zaboravi.

ovo je nemoguće

pre 9 godina

Ovi botovi i dalje dobijaju kintu da botuju? Odakle bre?! Šta je sa merama štednje? Neću bre da vam finansiram iz poreza vaše botovanje, mrš na njivu

terrible

pre 9 godina

U vozilu marke "ford", bez rotacije, okružen takođe civilnim vozilima, ministar Stefanović se vozio gradom...

Вид'о човек из близине Арапе па решио да прави караван.

Insajder

pre 9 godina

Da budem ljubomoran na coveka koji ima laznu diplomu, kome je ovo prvi posao, koji nema dana radnog staza,koji ne zna recenicu da sastavi...Njemu je ovo sinoc bio lep izlazak

robert

pre 9 godina

svako vece vozim nbg st. pazova na 300metara od bloka 22 do autoputa 2 pta izbegnem smrt vecinom umesani taksisti koji na semaforu koji je crven i na kojem stoje 3 auta obilaze kolonu u surotnoj traci i skrecu desno jer je strelica za skretanje zelena njih ne zanima stoje u raskrsnici tzabranjeno preticanje sto voze u suprotnom smeru sto prelaze na crveno nebitno sto je zelena strelica za desno u ovom slucaju su prosli na crveno jer oni nisu prvi automobil na raskrsnici sto kruzni tok niko ne zna da vozi vec ga voze linijski pravo ne prate trake kao na klasicnoj raskrsnici itd sto kod pumpe zmaj oni koji skrecu ka metrou sa leve trake koce i ukoce ceo autoput da bi skrenuli desno sto na svakom ukljucenju na autoput niko ne koristi traku za ubrzanje vec se odmah sa 30kmh ukljucuju na autoput i to prelaze punu liniju na samom pocetku trake umesto da ubrzaju na minimum 80 i na kraju trake za ubrzanje se ukljuce na autoput sto niko ne poznaje saobracajne propise itd itd itd treba sve vozacke proglasiti nevazecim od 1.1.15 i dati svakome rok da polaze testove u roku od 3 meseca ako polozi vozacka vazi ako ne ponovno ponavljanje

I moj doktorat je pravi

pre 9 godina

Kao po obicaju, treba velika tragedija da se desi da bi iole shvatili vaznost svog posla. Nazalost, ove redovne kontrole bice jos koji dan, cisto da nam se zamazu oci, a posle opet sve ispocetka.

Master

pre 9 godina

Ako analiziramo njegovu licnost, disertaciju, sposobnost i obraz, mislim da je to sasvim normalno da radi. Zapravo, ono sto nije normalno je da bude ministar.

Aca policajac

pre 9 godina

Ministre svaka cast trebalo bi svaku noc da patrolirate! Svratite i do mene da vidite adidas patike sa buvljaka sto nosim i pantalone stare 5 godina. Mada i sapka mi nije losa sva se nekako iskrivila usled vremenskih uslova ali bitno da dobro stiti od vetra koji ti duva u glavu. Tog sto je izmislio sapku za terenski rad bih naterao da je nosi do kraja zivota a kad umre njegovi unuci da je nose kao zastitu od zime. Ministre gde je ta uniforma moderna koja ce biti prilagodjena policajcu na terenu? Obecali ste do kraja godine a nista ne spominjete? Ne znam sto ste nezadovoljni vidjenim? Takodje me zanima kada ce vozila da adaptirare za 21 vek, posto ste izmislili cipovane licne karte a citace cete verovatno instalirati u 22 veku. Da ne spominjem racunar u vozilu sa instaliranim sistemom za proveru vozila i lica ipak je to svemirska tehnologija za nas. Da li znate ministre da su policajci sami kupovali racunare za pisanje po stanicama kako ne bi kucali na pisacim masinama i rucno crtali skice saobracajnih nezgoda? Ministre treba da budete presrecni u kakvim uslovima radi policija u Srbiji, sve pomocu stapa i kanapa ali vrlo uspesno.

Samo pitam

pre 9 godina

Sta je zadatak Ministra policije? Da obezbedi rad Ministarstva, da se brine o opremi,odeci policije, njihovimplatama.Ovaj se malo zaigrao. Od portparola, onog koji hapsi, istrazuje, procesuira. Cemu sluze PR policije, Direktor policije, nacelnici uprava. Sta on trazi na ulici u patroli? Kod nasMinistri ne rade ono za stasu placeni.Svi bi da se dodvore sefu.A sef treba da radi njhov posao

svasta

pre 9 godina

Cinik, svaka cast za ovi 1. botovski bataljon! A da znas da me ne bi cudilo da vec imaju te formacije, a bigami i cinove, naravno u skladu sa poslom

Pfc

pre 9 godina

Mislim da ce sada kriminal automatski da prestane.Posle ove izjave ministra.Covek uliva toliko povrrenja.Jeste da ima veze sa strukom koliko i ja sa neohirurgijom.

mini(star) za uli(zi)cu

pre 9 godina

kako su nam krenuli ministri treba da ocekujemo ministra kulture u kafani, ministarku gradjevine u ciglani, ministra zdravlja u karantinu, ministra skolstva u jaslicama, ministrku poljoprivrede u kukuruzima, ministra spoljnog u unutrasnjosti, ministra unutrasnjeg u spoljasnosti, ministra sporta posle seoske slave na seoskoj utakmici, ministrra finansija u kovacnici novca, ministra rada na birou rada... ma sve ih poslati kod vodje da mu nadju zamerku pa da nam jasno kazu, da mu kazu da im se ne mesa u poslove jer oni znaju gde je srz problema... ma ajd na ulicu da se malko reklamiramo eto vodjo pa vidis da i mi znamo da se narodu dopadnemo... joj au krenula mi masta kao ovom ministru

sozgas

pre 9 godina

Botovi su u pravu! Od postpetooktobarskih ministara Stefanović je najbolji, iako je smotan, iritantan sa onim "da kažem", sav nešto isprepadan, uštirkan i ne propušta da otvoreno poltroniše Vučiću u svakoj trećoj rečenici.

Vlajko

pre 9 godina

Sinoc oko 02h, od Savamale do Petlovog brda, ni jedna jedina patrola tj. kontrolni punkt. Obicno ih ima bar 2-3. Izgleda da su svi zavrsili dezurstvo posle "nenajavljene" inspekcije ministra.

Mr.Pekic

pre 9 godina

Zamisljam Dacica u jednoj ovakvoj patroli...prosto neverovatno. Zato nam policija i jeste ovakva kakva je. Predlazem da se iskontrolisu ekipe u manjim gradovima i prigradskim naseljima..tu ce biti svega da sa nagleda.

@@@

pre 9 godina

Kada ovo patroliranje zavšite,onda krenite u patrolu po gradovima i UP stanicama pri MUP-U.Da vidite kako načelnici i inspektori sprovode svoj posao i istrage.Ma to je čudo!To dok neko ne dozivi,iskusi ne može ni da veruje.Zato gradani najmanje veruju Mup-u i Tuzilaštvu.Vama ministre neka je bog u pomoći.

mika015

pre 9 godina

secam se Dacica dok je bio ministar retko je ovo radio ali pratilo ga je deset audija,dzipova i mrecedesa sa rotacijama pa cak i na slavu kod Cece kad je isao,ova vlast je mnogo stedljivija i odgovornija

bezimena

pre 9 godina

Zaboga, zar je posao ministra da glumi nekog inspektora!?

S. Sigal je za tebe 'dr" Stefanoviću NEDOSTIŽAN idol! On je više uradio za svoju zajednicu nego što bi ti mogao za 10 života!

Li

pre 9 godina

Svedoci smo nesreća koje su se dogodile a koje su izazvali mladi vozači. U pitanju su gubici mladih života i to u budućnosti treba sprečiti novim merama. Angažovanje ministra je za svaku pohvalu.

Narandza

pre 9 godina

Konacno neko dovoljno prizeman da proseta zaista beogradskim ulicama, da ne bude pricvrscen samo za fotelju! Po meni je to jako dobra stvar!

rajco

pre 9 godina

Tako i treba, kontrolom se moze i mora poboljsati policija. Da je srece da su i pre ministri vise vremena provodili na terenu ne bi nam ni bilo ovako.

Miris jorgovana

pre 9 godina

Podržavam akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, jer se stvarno sve više i više vozača krajnje bahato ponaša ugrožavajući bezbednost a slobodno se može reći i živote ostalih učesnika i prolaznika, pre svega dece. Sve pohvale za trud ministra Stefanovica .

miki

pre 9 godina

Omladina u Srbiji svakodnevno strada u saobracajnim nesrecama, treba tome stati na put. Ministar je ovim pokazao veliko zalaganje. Sve pohvale.

miki

pre 9 godina

Omladina u Srbiji svakodnevno strada u saobracajnim nesrecama, treba tome stati na put. Ministar je ovim pokazao veliko zalaganje. Sve pohvale.

Бојан Илић

pre 9 godina

Zaboga, zar je posao ministra da glumi nekog inspektora!?S. Sigal je za tebe 'dr" Stefanoviću NEDOSTIŽAN idol! On je više uradio za svoju zajednicu nego što bi ti mogao za 10 života!
(bezimena, 29. novembar 2014 17:29)

И награда за "пљувачку жлезду године" иде Безименооооој!!!
Молим дотичну да се јави у редакцију и остави податке да би се договорили за примопредаји награде!:-)

Хвала

Dajak hiroviti

pre 9 godina

Sprečavati nesreće je ok ,za pola veka izgine grad veličine Jagodine u saobraćaju . Mene više muči to što nam svake godine nestane grad veličine Jagodine iz spiska živih . Rešite egzistencijalne probleme - siromaštvo ,lečenje ,zapošljavanje, obrazovanje , razvoj privrede i poljoprivrede , razvoj nauke , uvedite vladavinu prava umesto pravo vladanja , sprećite nacionalno ponižavanje , osuđujte umesto da samo hapsite ( 4/5 uhapšenih slobodno šetaju) , usvojite zakon o poreklu imovine za sve bez izuzetka (od 1990.god do danas) , vratite medijske slobode i onda će se neke negativne pojave same po sebi postepeno smanjivati do nivoa koji nije na nivou elementarne nepogode .Siromaštvo je najbolje tlo za seme svih vrsta kriminala i poroka . Preventiva , pa tek onda kurativa ili Srpski bole sprečiti nego lečiti . Ali pre svega ovoga bitno je znati da se znanje stiče učenjem ,a ne funkcijom ili položajem .

Narandza

pre 9 godina

Konacno neko dovoljno prizeman da proseta zaista beogradskim ulicama, da ne bude pricvrscen samo za fotelju! Po meni je to jako dobra stvar!

Li

pre 9 godina

Svedoci smo nesreća koje su se dogodile a koje su izazvali mladi vozači. U pitanju su gubici mladih života i to u budućnosti treba sprečiti novim merama. Angažovanje ministra je za svaku pohvalu.

Mr.Pekic

pre 9 godina

Zamisljam Dacica u jednoj ovakvoj patroli...prosto neverovatno. Zato nam policija i jeste ovakva kakva je. Predlazem da se iskontrolisu ekipe u manjim gradovima i prigradskim naseljima..tu ce biti svega da sa nagleda.

rajco

pre 9 godina

Tako i treba, kontrolom se moze i mora poboljsati policija. Da je srece da su i pre ministri vise vremena provodili na terenu ne bi nam ni bilo ovako.

mika015

pre 9 godina

secam se Dacica dok je bio ministar retko je ovo radio ali pratilo ga je deset audija,dzipova i mrecedesa sa rotacijama pa cak i na slavu kod Cece kad je isao,ova vlast je mnogo stedljivija i odgovornija

miki

pre 9 godina

Omladina u Srbiji svakodnevno strada u saobracajnim nesrecama, treba tome stati na put. Ministar je ovim pokazao veliko zalaganje. Sve pohvale.

miki

pre 9 godina

Omladina u Srbiji svakodnevno strada u saobracajnim nesrecama, treba tome stati na put. Ministar je ovim pokazao veliko zalaganje. Sve pohvale.

Miris jorgovana

pre 9 godina

Podržavam akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, jer se stvarno sve više i više vozača krajnje bahato ponaša ugrožavajući bezbednost a slobodno se može reći i živote ostalih učesnika i prolaznika, pre svega dece. Sve pohvale za trud ministra Stefanovica .

robert

pre 9 godina

svako vece vozim nbg st. pazova na 300metara od bloka 22 do autoputa 2 pta izbegnem smrt vecinom umesani taksisti koji na semaforu koji je crven i na kojem stoje 3 auta obilaze kolonu u surotnoj traci i skrecu desno jer je strelica za skretanje zelena njih ne zanima stoje u raskrsnici tzabranjeno preticanje sto voze u suprotnom smeru sto prelaze na crveno nebitno sto je zelena strelica za desno u ovom slucaju su prosli na crveno jer oni nisu prvi automobil na raskrsnici sto kruzni tok niko ne zna da vozi vec ga voze linijski pravo ne prate trake kao na klasicnoj raskrsnici itd sto kod pumpe zmaj oni koji skrecu ka metrou sa leve trake koce i ukoce ceo autoput da bi skrenuli desno sto na svakom ukljucenju na autoput niko ne koristi traku za ubrzanje vec se odmah sa 30kmh ukljucuju na autoput i to prelaze punu liniju na samom pocetku trake umesto da ubrzaju na minimum 80 i na kraju trake za ubrzanje se ukljuce na autoput sto niko ne poznaje saobracajne propise itd itd itd treba sve vozacke proglasiti nevazecim od 1.1.15 i dati svakome rok da polaze testove u roku od 3 meseca ako polozi vozacka vazi ako ne ponovno ponavljanje

Kapiten botova

pre 9 godina

botovi : kurs 120,50 ; dug drzave konsolidovano oko 25 milijardi eu,udeo duga u bdp odavno premasio psiholosku granicu,porezi skocili u nebo,kosovo ste potpisali,vredja nas kovstigne,strajkuje dobar deo Srbije i tek ce da strajkuje,na vlasti su ljudi slicni Vasem obrazovanju,dakle da nemaju izgradjene zaledjine i povezanosti sa sebi slicnima u politickom talogu,bili bi kao vi,eventualno kontrolori u gsp-u.Nismo mi budale,nemojte da trosite te tastature uzaludno,

novosadjan

pre 9 godina

Sta ce kad nema drugove da izadje, pa smara i ove jadne policajce koji nisu ni navikli da sve mora da bude po PS-u, pa se sada i oni muce sa njim da glume kako dobro rade posao. :) Salu na stranu, vid'o od idola Ace, pa glumi da nesto kao radi. Ono sto ne shvata je da nam svima samo upada u vidokrug i podseca na ono sto on zeli da se zaboravi.

terrible

pre 9 godina

U vozilu marke "ford", bez rotacije, okružen takođe civilnim vozilima, ministar Stefanović se vozio gradom...

Вид'о човек из близине Арапе па решио да прави караван.

Cinik

pre 9 godina

Mogao je doktor-ministar da povede i ovaj 1. botovski bataljon sa sobom, da ne obesmisljavaju bas svaku vest u kojoj se gradjanima prodaje jeftina demagogija da zamaze epsku nesposobnost trenutnih vlastodrzaca.

I moj doktorat je pravi

pre 9 godina

Kao po obicaju, treba velika tragedija da se desi da bi iole shvatili vaznost svog posla. Nazalost, ove redovne kontrole bice jos koji dan, cisto da nam se zamazu oci, a posle opet sve ispocetka.

sozgas

pre 9 godina

Botovi su u pravu! Od postpetooktobarskih ministara Stefanović je najbolji, iako je smotan, iritantan sa onim "da kažem", sav nešto isprepadan, uštirkan i ne propušta da otvoreno poltroniše Vučiću u svakoj trećoj rečenici.

Samo pitam

pre 9 godina

Sta je zadatak Ministra policije? Da obezbedi rad Ministarstva, da se brine o opremi,odeci policije, njihovimplatama.Ovaj se malo zaigrao. Od portparola, onog koji hapsi, istrazuje, procesuira. Cemu sluze PR policije, Direktor policije, nacelnici uprava. Sta on trazi na ulici u patroli? Kod nasMinistri ne rade ono za stasu placeni.Svi bi da se dodvore sefu.A sef treba da radi njhov posao

Aca policajac

pre 9 godina

Ministre svaka cast trebalo bi svaku noc da patrolirate! Svratite i do mene da vidite adidas patike sa buvljaka sto nosim i pantalone stare 5 godina. Mada i sapka mi nije losa sva se nekako iskrivila usled vremenskih uslova ali bitno da dobro stiti od vetra koji ti duva u glavu. Tog sto je izmislio sapku za terenski rad bih naterao da je nosi do kraja zivota a kad umre njegovi unuci da je nose kao zastitu od zime. Ministre gde je ta uniforma moderna koja ce biti prilagodjena policajcu na terenu? Obecali ste do kraja godine a nista ne spominjete? Ne znam sto ste nezadovoljni vidjenim? Takodje me zanima kada ce vozila da adaptirare za 21 vek, posto ste izmislili cipovane licne karte a citace cete verovatno instalirati u 22 veku. Da ne spominjem racunar u vozilu sa instaliranim sistemom za proveru vozila i lica ipak je to svemirska tehnologija za nas. Da li znate ministre da su policajci sami kupovali racunare za pisanje po stanicama kako ne bi kucali na pisacim masinama i rucno crtali skice saobracajnih nezgoda? Ministre treba da budete presrecni u kakvim uslovima radi policija u Srbiji, sve pomocu stapa i kanapa ali vrlo uspesno.

ovo je nemoguće

pre 9 godina

Ovi botovi i dalje dobijaju kintu da botuju? Odakle bre?! Šta je sa merama štednje? Neću bre da vam finansiram iz poreza vaše botovanje, mrš na njivu

svasta

pre 9 godina

Cinik, svaka cast za ovi 1. botovski bataljon! A da znas da me ne bi cudilo da vec imaju te formacije, a bigami i cinove, naravno u skladu sa poslom

Master

pre 9 godina

Ako analiziramo njegovu licnost, disertaciju, sposobnost i obraz, mislim da je to sasvim normalno da radi. Zapravo, ono sto nije normalno je da bude ministar.

Insajder

pre 9 godina

Da budem ljubomoran na coveka koji ima laznu diplomu, kome je ovo prvi posao, koji nema dana radnog staza,koji ne zna recenicu da sastavi...Njemu je ovo sinoc bio lep izlazak

mini(star) za uli(zi)cu

pre 9 godina

kako su nam krenuli ministri treba da ocekujemo ministra kulture u kafani, ministarku gradjevine u ciglani, ministra zdravlja u karantinu, ministra skolstva u jaslicama, ministrku poljoprivrede u kukuruzima, ministra spoljnog u unutrasnjosti, ministra unutrasnjeg u spoljasnosti, ministra sporta posle seoske slave na seoskoj utakmici, ministrra finansija u kovacnici novca, ministra rada na birou rada... ma sve ih poslati kod vodje da mu nadju zamerku pa da nam jasno kazu, da mu kazu da im se ne mesa u poslove jer oni znaju gde je srz problema... ma ajd na ulicu da se malko reklamiramo eto vodjo pa vidis da i mi znamo da se narodu dopadnemo... joj au krenula mi masta kao ovom ministru

Бојан Илић

pre 9 godina

Zaboga, zar je posao ministra da glumi nekog inspektora!?S. Sigal je za tebe 'dr" Stefanoviću NEDOSTIŽAN idol! On je više uradio za svoju zajednicu nego što bi ti mogao za 10 života!
(bezimena, 29. novembar 2014 17:29)

И награда за "пљувачку жлезду године" иде Безименооооој!!!
Молим дотичну да се јави у редакцију и остави податке да би се договорили за примопредаји награде!:-)

Хвала

Pfc

pre 9 godina

Mislim da ce sada kriminal automatski da prestane.Posle ove izjave ministra.Covek uliva toliko povrrenja.Jeste da ima veze sa strukom koliko i ja sa neohirurgijom.

Vlajko

pre 9 godina

Sinoc oko 02h, od Savamale do Petlovog brda, ni jedna jedina patrola tj. kontrolni punkt. Obicno ih ima bar 2-3. Izgleda da su svi zavrsili dezurstvo posle "nenajavljene" inspekcije ministra.

bezimena

pre 9 godina

Zaboga, zar je posao ministra da glumi nekog inspektora!?

S. Sigal je za tebe 'dr" Stefanoviću NEDOSTIŽAN idol! On je više uradio za svoju zajednicu nego što bi ti mogao za 10 života!

@@@

pre 9 godina

Kada ovo patroliranje zavšite,onda krenite u patrolu po gradovima i UP stanicama pri MUP-U.Da vidite kako načelnici i inspektori sprovode svoj posao i istrage.Ma to je čudo!To dok neko ne dozivi,iskusi ne može ni da veruje.Zato gradani najmanje veruju Mup-u i Tuzilaštvu.Vama ministre neka je bog u pomoći.

Dajak hiroviti

pre 9 godina

Sprečavati nesreće je ok ,za pola veka izgine grad veličine Jagodine u saobraćaju . Mene više muči to što nam svake godine nestane grad veličine Jagodine iz spiska živih . Rešite egzistencijalne probleme - siromaštvo ,lečenje ,zapošljavanje, obrazovanje , razvoj privrede i poljoprivrede , razvoj nauke , uvedite vladavinu prava umesto pravo vladanja , sprećite nacionalno ponižavanje , osuđujte umesto da samo hapsite ( 4/5 uhapšenih slobodno šetaju) , usvojite zakon o poreklu imovine za sve bez izuzetka (od 1990.god do danas) , vratite medijske slobode i onda će se neke negativne pojave same po sebi postepeno smanjivati do nivoa koji nije na nivou elementarne nepogode .Siromaštvo je najbolje tlo za seme svih vrsta kriminala i poroka . Preventiva , pa tek onda kurativa ili Srpski bole sprečiti nego lečiti . Ali pre svega ovoga bitno je znati da se znanje stiče učenjem ,a ne funkcijom ili položajem .