Četvrtak, 27.11.2014.

13:37

Šešelj: Moraće silom da me odvedu

Lider SRS Vojislav Šešelj rekao je da je ponosan na dokumente hrvatskog Sabora i EP protiv njega i rekao da će u Hag otići samo silom.

Izvor: Tanjug

Šešelj: Moraæe silom da me odvedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

CERSKA - PLANINA

pre 9 godina

Kako se kaze dosao Vojislav Seselj da se leci, ali on je za veoma kratko vreme pokazao svoje pravo lice sta mu je bio osnovni cilj, da mu uopste nije bilo bitno lecenje. Izblamirao prvo sebe svoju porodicu svoje clanstvo koje je i onak malo brojno. Pokusao da naudi vlasti, ni to mu nije poslo za rukom, valjda je definitivno video da njegova politika vise nema podrsku naroda. Ali zato stize pozivnica za nazad, brzo su se predomislili, oni kji su mu i omogucili povratak na privremenu slobodu.

muka

pre 9 godina

Vodite ga molim Vas...ne mogu više da ga gledam....da li smo normalni više..dosta više ispiranja mozga sa Vojislavom...dosta!!!!!!!

Miodrag Stajković

pre 9 godina

Sami ste otišli u Hag, niko vas nije isporučio kao takav umesto da širite mržnju i netreperljivost mogli biste isto da se spakujete i krenete nazad. Prošla su vremena kada je imao političkog uticaja, sada je samo tužna prilika čoveka punog mržnje prema svima.

Organizam bluz

pre 9 godina

Da se ja pitam, pustio bi Šešelja da sam kopa svoju jamu, jer ovakve njegove izjave mu samo mogu oduzeti i ono malo glasova koji su mu preostali. Ko još želi da se vraća u devedesete?

Maja

pre 9 godina

Ma Seselj hoce samo medijske paznje a sve sto izjavljuje je kako bi dobio publicitet ali najgore je sto nas poistovecuju sa njim iako se velika vecina Srba ne slaze sa njegovim delovanjem!

kudrec

pre 9 godina

Sve je vise jasnije da se mnogima ne svidja sto Srbija konacno koristi sve svoje ogromne potencijale kojI su zbog lose Vlade bili neiskorisceni I zapostavljeni!

Milanko Renovica

pre 9 godina


@domaćin:Da smo bili malo pametniji pre desetak godina i da smo dikli glas i ozbiljno se usprotivili kada su nam rasprodavali preduzeća u bescenje , a nas ostavili na ulici da se snalazimo kako znamo i umemo, danas ne bi razmišljali da li ćemo sutra imati ručak ili ne.

Mirko Dubovina

pre 9 godina


@raci:Kada ove nazivate lopovima , baš me interesuje kako nazivate one koji su 12. godina pljačkali državu , razarali privredu , prodavali preduzeća u bescenje , a rdanika ostavili na ulici,zaduživali državu sa nepovoljnim kreditima, doveli preko milion ljdi da žive ispod granice siromaštva.E baš me interesuje kako njih nazivate.

SARS

pre 9 godina

Nisam znala da je ovako los covek , koji sada velu zlobu radi svom narodu. mi zbog njega dobijamo po nosu, ni krivi ni duzni.Njegov dugacki jezik nas skupo kosta.

Poskok

pre 9 godina

Srbija se ubrzano rešava svih loših stvari koje usporavaju njen napredak! Manje bitan ali ipak problem koji treba da se reši je Vojislav Šešelj! Takvo nasleđe nam ni u jednoj varijanti nije potrebno!

marija

pre 9 godina

Šešelj je definitivno umno oboleo, a to je u više navrata i dokazao. Kad tad će morati da se vrati u Hag. Postupak protiv njega nije gotov i mora se nastaviti. Moraće da odgovara za svoja dela i postupke, u to nema sumnje.
(Davorin, 28. novembar 2014 00:49)

Covek ima metastaze na jetri.
Da li znas sta to znaci?
Imali su 12 godina da mu dokazu krivicu, pa nisu,
sprdnja od suda.
On se nece vratiti u Hag, sasvim je izvesno.

LJILJA

pre 9 godina

Mislim da Seselj svestan kratkog vremena koje mu je ostalo pokusava da iskoristi kako bi zavadio narod I izazvao opste nerede u zemlji.Ovo je igra bez granica,igra sa zivcima svih nas.U Hagu je izgubio smisao zivljenja I osecaj za prostor I vreme.

Bojan

pre 9 godina

Znalo se dobro kakav je Seselj i da se nije promenio a opet su ga pustili misleci da ce nama napraviti probleme a napravio je njima pa neka sada oni razmisljaju sta ce s njim a mi smo se dosta bavili Seseljom!

Davorin

pre 9 godina

Šešelj je definitivno umno oboleo, a to je u više navrata i dokazao. Kad tad će morati da se vrati u Hag. Postupak protiv njega nije gotov i mora se nastaviti. Moraće da odgovara za svoja dela i postupke, u to nema sumnje.

domacin

pre 9 godina

Seselj nikako da shvati,da je on proslost na politickoj sceni Srbije.
(rafaelo, 27. novembar 2014 14:19)

Kako je proslost kad ga svaki dan ima u medijima.
Proslost sam ja, ti i svi ostali anonimusi koji imaju samo jedan cilj a to je obezbediti rucak i sutra.

mario

pre 9 godina

Gostujući jučer na osječkoj televiziji u emisiji "Bujica" koju uživo prenose gotovo svi regionalni tv kanala u Hrvatskoj Šešelj je izgovorio mnoge stvari koje se godinama prešućuju.
Jedna od njih je da je Vukovar razorila JNA,da je pokolje radio Dragan Vasiljević sa svojim ljudima,a ne domaći Srbi.
To su bitne stvari koje su temelj mržnje koja i dalje tinja i buknuti će kad-tad.
Često se ljudi u Hrvatskoj pitaju odkud ta silna mržnja dvaju naroda koji su stoljećima bili na istoj strani i zajedno ratovali protiv istih neprijatelja !?
Jučer je Šešelj lijepo dao odgovor na to pitanje: '43 su četnici masovno prelazili u partizane, a krajem 20 stoljeća partizani u četnike !!!

Hedona

pre 9 godina

Šešelj treba da jednom za sva vremena završi sa politikom i ne meša se u politički život Srbije. Ceo svet ga osuđuje za ono što je uradio.Vlasti u Srbiji nemaju ništa sa Šešeljevom politikom, i nemaju šta da traži sa njim. Građani Srbije žele napredak i razvoj i ekonomski prosperitet. Srbija je na pravom putu ekonomskih reformi i razvoja.Srbija učiniti sve kako Haški tribunal bude odredio. Šešelj mora da prestane da tera inat građanima Srbije.

mario

pre 9 godina

Dr. Anto Kovačević, član Društva hrvatskih književnika, bivši saborski zastupnik i politički zatvorenik koji je tijekom jugoslavenske komunističke diktature bio u zeničkom zatvoru zajedno sa Šešeljem!

A ko je Kovacevic?
(marija, 27. novembar 2014 16:51)

SrkiS

pre 9 godina

Hrvatski političari kako bi se u svojoj zemlji predstavili kao nacionaliti i skupili što veći broj glasova na predstojećim izborima, uzdižu Šešelja, a on zapravo u Srbiji više ne uživa popularnost i za svoju politiku nema podršku među građanima. Oni koji u ga pustili, neka ga i hapse. Ipak je bila samo njihova odluka da se on nađe na slobodi i pod kojim uslovima.

Rade

pre 9 godina

O tome ko ce da ga hapsi da bi ga izrucio Tribunalu trebalo je da misle oni sto su ga i pustili osim ako ga namerno nisu pustili da bi ponovnim hapsenjem napravili haos u Srbiji!

sumorni

pre 9 godina

"Šta to ostade od Šešelja?!Sad bi i druge da povuče za sobom.Pa nisu vas Nikolić i Vučić isporučili Hagu,sami ste otišli...onako u vašem maniru,klovnovski!
(rigoleto, 27. novembar 2014 15:43)"

A suze Aleksandra Vučića tom prilikom su isto bile klovnovske?

dokle?

pre 9 godina

Zamisljam kako ga unose u avion koji putuje za Hag, kao onomad kad su ga iznosili iz skupstine... Mislim da preteruje sa egzibicionizmom, od tolikog samo-reklamiranja mislim da mu vrlo malo mesta ostaje za vodjenje ozbiljne politike.

Kazanova

pre 9 godina

Tako je i Mladic govorio da ziv nece otici u Hag,pa ooop odee,tako i ovaj demagog prica,vredja,pravi se bitan,busa se,a na kraju ce podviti rep i odleprsati.

boss

pre 9 godina

Vama Seselj dodje kao penicilin. U Hagu ste mučili muku sa njim, a sad naučite muku. Niste mu mogli ništa tamo, pa ste ga pustili. Ili opet krijete neku zaveru protiv Srbije

milan

pre 9 godina

Koliku uslugu Hrvatska čini ovom sociopati, to nije normalno. Naravno, sve ide preko naših leđa.
(Milan, 27. novembar 2014 14:27) Ako si to primetio, onda možeš da zaključiš da tu ima neke vrste saradnje političkog vrha Hrvatske i Šešelja.Šešelju treba medijska pažnja,a pojedini hrvatski političari pokušavaju da poprave svoj rejting "borbom" protiv Šešelja.

Veliki Mag

pre 9 godina

On je zeljan medijske paznje po svaku cenu,i ne brine ga ako drzavi nanosi stetu.
(artur, 27. novembar 2014 14:16)

Upravo se to može reći i za njegovog političkog sina,a sadašnjeg premijera. Obojica su isto politički vaspitani i na isti način razmišljaju. Istina Vučić sada ne nastupa sa agresivnim izjavama i ponašanjem,kao što je nekada činio,ali sada drži sve konce države u svojim rukama,tako da to nije potrebno. U medijima gotovo da nema kritika aktuelne vlasti. Ni jedan novinar kada govori o premijeru sada ne spominje da je pre 4-5 godina lepio plakate sa ulicom Mladića, podržavao optužene za ratne zločine, zalagao za ideju velike Srbije, kao što se u medijima uvek prokomentariše prilikom nekih Šešeljevih izjava.

marija

pre 9 godina

...Njima se tresu gaće od njega,a nama običnim malim ljudima je drago da su ga pustili i kako je jučer rekao Kovačević u emisiji "Bujica" kamo se Šešelj uključio telefonom:"Ti češ Vojo nama rasvjetliti naš mrak "
(mario, 27. novembar 2014 14:55)

A ko je Kovacevic?

Dobrobreviše

pre 9 godina

Šešelj je ovim putem pokazao da ga ništa ne zanima sem medijske eksponiranosti, i da neće birati sredstva da je dobije, pa makar sarađivao sa Hrvatima i Josipovića hvalio i to bio njegov lični izbor.

Небојша

pre 9 godina

А јел су то ти чувени еуропски стандарди !?!? Не само да се не уважава одлука суда већ се суд ПОЗИВА да преиспита(ИЗМЕНИ) одлуку. Где то има на свету да неки парламент на такав безочан начин покушава да утиче на суд. Ако је то ЕУ којој тежимо, далеко јој лепа кућа. Немојте да вас завара ћирилица, нисам Шешељев присталица, далеко било.

cisco kid

pre 9 godina

Nazadnjaci su u histericnoj panici. Konačno, iz prve ruke, čućemo kako su ove dve ptičice ucestvovale u ratnim zločinima. Cela Srbija to zna ali ćemo čuti malo detaljnije. Smrt fasizmu. U cara Trajana kozje uši.

Gordana

pre 9 godina

Seselj ko Seselj, nista novo. Samo galami a kad je bio u vlasti bio je isti kao I oni I sam priznao da svi koji kazu da se bore za narod lazu, jer svi se u stvari bore za vlast kao i on sam. Eto toliko o Seselju I njegovoj pameti.

rigoleto

pre 9 godina

Šta to ostade od Šešelja?!Sad bi i druge da povuče za sobom.Pa nisu vas Nikolić i Vučić isporučili Hagu,sami ste otišli...onako u vašem maniru,klovnovski!

marko

pre 9 godina

Nikada Vucic nece izaci na duel Seselju. I kada bi mu bilo obecano da ce Seselj posle tog intervjua biti odveden iz Srbijem Vucic to opet ne bi ucinio. Razlog? Sve sto bi rekao protiv Seselja - rekao bi protiv sebe i Tomislava. Pogotovo sto Seselj u duelima nema kočnica i što bi isao "direktno u glavu". Moram mu proznati da ima opasan kliker - ovde ga jesu medijski zatvorili, petostruko samnjili cifru na mitingu itd. Ali ideja da se probije zaobilazno kroz hrvatske medije je - izuzetna. Pa sta god ko misli o njemu. Lepo on rece haskim sudijama: Protiv mene nema leka...A to koliko politicki vredi? Sacekajmo izbore. Da ce ici preko pet odsto u to nema sumnje, ali koliko iznad - to je jos tesko reci.

Savka

pre 9 godina

Znaci ovo je nacin da se Seselj obracuna sa kako on to kaze "izdajnicima Vucicem i Nikolicem"!Ja sam ocekivala neke pikanterije u vezi obojice,kad ono vojvoda se uortacio sa svojim "neprijateljima" ustasama,pa tako pokusava da destabilizuje Srbiju.E Vojo,Vojo,procitana si ti knjiga!

paljevina

pre 9 godina

Pamet vam,Vojislave Šešelju,izvire iz svih pora,al niste premijer i nikad nećete biti.Postali ste tužni ložač,zaostalih šešeljoida.

herkules s

pre 9 godina

ovaj Seki samo neku silu pominje,nigde civilizovan dijalog. Secam se gostovanja Sekija i predsednika opstine Zemun,kada posle emisije, covek nije znao sta ga je snaslo, a Seselj na to izjavio da se covek okliznuo na koru od banane.

milan

pre 9 godina

Kazete Seselj je ovakav i onakav. Ok, jeste. Ali, zapitajte sebe da li poznajete nekog srpskog politicara, pored tog istog Seselja, spremnog da 28 dana štrajkuje glađu do smrti? Ima li ga? Ko je taj? Boris, Toma, Aleksandar, Stefanović jedan ili drugi, Vulin, Živković..? Znate li nekoga ko ce 11 godina da odbija garancije države da se brani sa slobode, jer je tako i najavio prvog dana? Da bira zatvorski zrak i ćeliju 3 puta 3 umesto kuce i tople posteljine tolike godine? Ne morate voleti Seselja il glasati za njega, ali pljujuvati po coveku koji je deset puta moralniji, uz sve svoje mane, od vecine srpskih sadasnjih lidera... Pa treba imati obraza za tako nesto. Kliko bi pljuvaca izdzalo i pet odsto onoga sto je taj Seselj izgurao u Hagu. Pa Seselj je jedina srpska pobeda u Hagu. Kakva - takva. Ostale su pustili Amerikanci - i Stanišića i Perišića. I to u paketu sa hrvatskim generalima. A ovaj se sam izbavio. Kako je znao i umeo.

Baka Mara

pre 9 godina

Ovaj Šešelj jeste moja generacija, ali da šuruje sa Hrvatima i sa njima nešto tu petlja, nije mi jasno. Pa zar je toliko bitna ta popularnost.

zvezdas

pre 9 godina

60 komentara 54 botovska, dzaba se trudite i vi morate da odmarate, na kraju uvek zavrsite u debelom minusu... sve vise mislim da nece ovi izdrzati ni do kraja mandata, revolt medju ljudima je sve veci. Ima par meseci da nisam cuo nikog da je rekao lepu rec o ovoj vlasti, naravno kad covek udje u komentare, rekao bi da ih narod blago receno obozava. Gotovi ste! Seki vam je najmanji problem, ne bojte se njega, plasite se tog sto narod nema posla, sto se za socijalu mora raditi(!??), sto pravosudje ne radi mesecima, sto klizimo u recesiju!

Vlada

pre 9 godina

O kakvoj medijskoj blokadi prica dr.Vojislav Seselj!Ima toliko medija u Srbiji koji neprestano napadaju Vucica,mogao je samo da im se pridruzi,rasirenih ruku bi ga docekali.Ali izgleda da je vojvodi miliji medijski prostor Hrvatske,vuku ga koreni ocigledno.

povratak_u_buducnost

pre 9 godina

Lider radikala kao da je ispao iz vremenske masine. Ne ide to tako vise kako on misli. Kao drzavi mislim da nam uopste nije potreban i da moze samo da stvori nepotrebne probleme...

herkules s

pre 9 godina

Razumem da mala deca nisu svesna svojih postupaka. Tuzno je kad covek u zrelom dobu ne shvata koliko stete svojim ponasanjem nanosi pre svega sebi. Ovaj covek je definitivno doziveo amneziju i ne shvata da je narod u Srbiji davno rekao laku noc takvoj nasilnickoj i nedemokratskoj politici koju on i dalje pokusava sa prezentuje.

miroslav

pre 9 godina

Smešna mi je reakcija Hrvata, pale se na to šta neki tamo Šešelj nešto lupa, pa dajte bre ljudi gde vam je ozbiljnost...pa zar ste na to spali...šešelj može samo da sanja o nekom povratku 90-ih

novi sad

pre 9 godina

Od mene imas glas na sledećim izborima iako sam na prošlim glasao za SNS... Razočaran sam ekonomskom politikom ove vlade, rasturanjem pravnog sistema i izdajom svega srpskog. I sto tebe nisu dočekali kako dolikuje. Sramota do neba, mogu oni da se sa tobom ne slažu ali nisu smeli, da te se odriču, da peru ruke... Pi, mnogo sam bolje mišljenje imao o Vučiću i Nikoliću

Nikola Marceta

pre 9 godina

Seslj ne moze nista da uradi u Srbiji niti da povrati staru popularnost jer nikog vise ne interesuje njegova politika i njegov cirkus ,ljudi su se okrenuli realnim problemima i borbi da prehrane svoje porodice.

ilic

pre 9 godina

Vucic nije za tri godine imao nijedan tv duel, dodje na rts i isprica bajke za laku noc, dodje kod tzv novinara Vucicevica i isprica jos jedan krug bajki sa sve skupljenim prsticima u obliku kolaricu panicu, eventualno ode kod Marica i tamo isprica kako se tukao po utakmicama, nesme on na tv duel.

1981

pre 9 godina

Klasicno za tebe!Samo sila!Nekad su te silom iznosili iz skupstine,silu si demonstrirao kad si na studente vadio pistolj,silom te dovode,silom te odvode..uzas

mario

pre 9 godina

Nije problem Hrvata Šešelj i ne zamaraju se u Hrvatskoj njegovim istupima jer su oni dio nekog drugog vremena,švršenog vremena.Ne bojimo se u Hrvatskoj njegovih ideja.Hrvatska je članica NATO saveza i znamo kako bi završio bilo čiji pokušaj diranja u jedan metar njezine granice.Problem u Hrvatskoj sa Šešeljem ima jedino aktualna vlada ,jer Šešelj zna mnoge inkriminirajuće činjenice iz života njezinih ministara,članova vlade i aktualnog predsjednika.Njima se tresu gaće od njega,a nama običnim malim ljudima je drago da su ga pustili i kako je jučer rekao Kovačević u emisiji "Bujica" kamo se Šešelj uključio telefonom:"Ti češ Vojo nama rasvjetliti naš mrak "

Бојан Илић

pre 9 godina

"Moguće je da Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić odluče da me na silu isporuče. U tom slučaju moraju da me uhapse i vode sudski postupak koji traje minimalno 14 dana. Ja se tome radujem, da me moji glavni saučesnici u svim eventualnim ratnim zločinima i zločinama protiv čovečnosti hapse i isporučuju Tribunalu. Ssta bi čovek više od toga mogao da poželi", rekao je Šešelj.

"Дестабилизација" земље, рече лепо Вулин!:-)

Cuce Buce

pre 9 godina

A sta bi to Seki rekao Vucicu na TV-duelu? Saku drskosti, podlosti, vulgarnosti, nepristojnosti...? Zrdjala tvoja "duhovitost" i kasike ne pale vise moj Seselju. I ne smeju da pale, sve i kad bi se htelo.

dragiša

pre 9 godina

Sve što se zbiva oko Šešelja, deklaracija,ili rozolucije Hrvata, Rezolucija EP,njegove izjave, potvrdjuje da je - Hag ciljno poslao Ššelja u Srbiju! Ili, tačnije po nalogu Amerike. Imao sam simpatije za pokušaje Šešelja da sruši Tribunal, protiv sam takvog obračuna sa čivekom koga drže 11,5 godina u zatvoru bez presude, ali zaista nemam razumevanja što je prihvatio da igra "američku igru" . Zar mislite da i neka domaća "istraživanja" stranačkih rejtinga nisu na tom fonu.

Pobeda

pre 9 godina

Zaboravljena licnost,na sve moguce nacine zeli da se vrati na scenu,a svojim gesot samo pokazuje sa kim je bio u dilu,da napadne svoju toliko voljenu domovinu.

IGNJAT

pre 9 godina

Cela ova priča oko Šešelja potvrđuje sumnje da je on pušten samo da bi se destabilizovala Srbija, jer očigledno EU i SAD ne odgovara stabilna Srbija. Ne bi me čudilo da je sve ovo dogovor između Šešelja i određenih ljudi suda, da on odbije da se vrati u Hag, a da od Vučića i Nikolića bude zatraženo da ga isporuče, čime bi se njihov rejting narušio, jer bi ih pojedinci predstavili kao izdajnike.

Kolumbus

pre 9 godina

Da li neko veruje da je ovaj čovek sposoban da vodi državu Srbiju na putu ka njenom uspehu? Bilo na istok bilo na zapad? Da li neko veruje da se ovakvom retorikom stvaraju prijateljski međuljudski i međudržavni odnosi, koji su uslov prosperiteta? Ja ne verujem.

Petar

pre 9 godina

Dosta više o ovom bolesniku, ne zaslužuje nikakvu pažnju a zbog njega I njegovih pulena I jesmo tu gde jesmo. On je tvorac prošlih a I sadašnjih problema.

Korov brzo raste i gusi sve zivo

pre 9 godina

TV DUEL !Stvarno je doslo vreme da Najhrabriji covek planete izadje na tv duel jednom bolesnom starcu, ili mozda ipak ne sme?!

Teodora-SK

pre 9 godina

Slazem se da Haski tribunal treba da preispita uslove pustanja na slobodu doticog gospodina,ako tako mogu da ga nazovem.Na osnovu cele ove price,koja se vrti oko njega,dolazimo do zakljucka da je on ustvari pusten da bi pokusao da destabilizuje Srbiju.Jer mnogima stabilna Srbija ne odgovara.Od kako se vratio samo stvara probleme i smatram da nasoj drzavi ovakav covek uopste nije potreban.Najsmesnije od svega je to sto Hrvatska slusa sta jedan bolestan um prica.Mislila sam da su malo ozbiljniji i da ne padaju na besmislene price.

Contessa

pre 9 godina

Pustili su ga da se leči, a on se razmahao politički, kao da je anđeo, a ne optuženik za ratne zločine. Ništa bolje i nije zaslužio, ne verujem da bi iko više žalio i da ga silom deportuju nazad. Jednostavno, taj čovek je sopstvenim delima i rečima uništio svaku pozitivnu viziju koju su Srbi o njemu gajili dok je tamničio u Hagu.

Majda S

pre 9 godina

Smori Seselj sa istom pricom vec danima....Oni su ga pustili jer isu vise mogli da slusaju njegove majmunarije...pa sad da se mi gusimo sa istim

Bojanica 79

pre 9 godina

Svojim izjavama, samo dokazujes da ti je cilj destabilizacija vlade, da napravis haos u Srbiji, ali ako treba da se vratis tamo, naravno da ces da se vratis, neces ti jedan da zezas celu Srbiju!

abcde

pre 9 godina

Pričaš o ogrezlom kriminalu a ajde nam ispričaj ko je tebe finansirao pre odlaska u Hag I u čijem džipu si se vozao po povratku sa aerodroma N.Tesla kući.

Hrvat

pre 9 godina

Hrvati se nepotrebno nerviraju, trebalo bi da se ugledaju na nas ovde u Srbiji...ne obraćati pažnju na njega i kraj
(žaklina, 27. novembar 2014 13:58)

Vjeruj mi Žaklina da većinu Hrvata boli neka stvar za Šešelja i njegova trkeljanja. Mi se danas borimo za svoje mjesto pod suncem, za svoju koricu kruha i za svoj gutljaj vode, a Šešelj i njemu slični su opasni koliko i pas koji laje a ne grize.

pera

pre 9 godina

Zaista se cudim Hrvatima, kao da nemaju pametnija posla nego da donose nekakve rezolucije o Šešelju, njemu je najgora kazna - ignorisati ga...kao što to radi naša vlast

Franjo

pre 9 godina

Hrvatima si dobro podigao pritisak ali Vučiću i ovom narodu nećeš jer je tvoja namera odavno prepoznata. Dosta je bilo lažnih patriota daj da radimo i pravimo posao, od patriotizma se ne živi. Pametan si Šešelju ali nemaš granice niučemu...

Mima-memoria

pre 9 godina

Postovanje uvek prema svakome ali g.Seselj je i pred "predaju" krajem januara 2003-ce govorio:"da ce Batajnica goreti", samo pri pokusaju da ga odvedu.
Narodu je do svoje zaista preteske situacije a takve price i "junaci" zavsili sa ove nase sramne scene.

srbin

pre 9 godina

Eeee kakav bi to tv duel bio....gledanost bi bila veca od grandovih zvezda a mi bi mogli da gledamo kako ga šeki istresa iz gaca sa sve skupljenim prstima.posle bi ga ovaj normalno upakovao u ukrasni papir i poslao aks-om u hag.srbijooo stokooooo

kris82

pre 9 godina

Svaka šešeljeva izjava,pa i ova,je usmerena na privlačenje pažnje,jer on tada misli da dobija na važnosti...u svakoj izjavi želi da svoje lične demone istera napole,koji su čekali 12 godina,da izazove reakcije javnosti,turbulencije,sukobe i destabilizacija,ali uzalud je...jer je Srbija sada druga država,jača i stabilnija.

Dobrobreviše

pre 9 godina

Evo žena i ja danas pričamo šta ćemo jesti za ručak i ona mi tu navodi neke sastojke. Ja joj kažem ženo pusti bre sve to, ništa nije bitno, vidiš bre da se ne zna da li će Šešelja Toma i Vučić silom ili milom da vraćaju ili ne u Hag. Pusti i bebu šta ima da sisa tu sad. I tako sedimo ispred TV-a ceo dan i čekamo da vidimo ko će tu koga... Ovaj ladno misli da neko daje pet para..

Petar M.

pre 9 godina

Šešelj - čovek koji je srećan jer drugima nanosi zlo i što sa drugima tera inat. Čovek kojem su kočijaške kletve način političkog delovanja.

Nele

pre 9 godina

Premijer je onakav kakvog ga narod odabere. Tebe nikad nisu izabrali stalno se sam nudiš. Voleo bi i Vojo da može da dobije pozamašan deo kolača u politici...

srbin

pre 9 godina

Eeee kakav bi to tv duel bio....gledanost bi bila veca od grandovih zvezda a mi bi mogli da gledamo kako ga šeki istresa iz gaca sa sve skupljenim prstima.posle bi ga ovaj normalno upakovao u ukrasni papir i poslao aks-om u hag.srbijooo stokooooo

Mima-memoria

pre 9 godina

Postovanje uvek prema svakome ali g.Seselj je i pred "predaju" krajem januara 2003-ce govorio:"da ce Batajnica goreti", samo pri pokusaju da ga odvedu.
Narodu je do svoje zaista preteske situacije a takve price i "junaci" zavsili sa ove nase sramne scene.

sumorni

pre 9 godina

"Šta to ostade od Šešelja?!Sad bi i druge da povuče za sobom.Pa nisu vas Nikolić i Vučić isporučili Hagu,sami ste otišli...onako u vašem maniru,klovnovski!
(rigoleto, 27. novembar 2014 15:43)"

A suze Aleksandra Vučića tom prilikom su isto bile klovnovske?

Nele

pre 9 godina

Premijer je onakav kakvog ga narod odabere. Tebe nikad nisu izabrali stalno se sam nudiš. Voleo bi i Vojo da može da dobije pozamašan deo kolača u politici...

IGNJAT

pre 9 godina

Cela ova priča oko Šešelja potvrđuje sumnje da je on pušten samo da bi se destabilizovala Srbija, jer očigledno EU i SAD ne odgovara stabilna Srbija. Ne bi me čudilo da je sve ovo dogovor između Šešelja i određenih ljudi suda, da on odbije da se vrati u Hag, a da od Vučića i Nikolića bude zatraženo da ga isporuče, čime bi se njihov rejting narušio, jer bi ih pojedinci predstavili kao izdajnike.

pera

pre 9 godina

Zaista se cudim Hrvatima, kao da nemaju pametnija posla nego da donose nekakve rezolucije o Šešelju, njemu je najgora kazna - ignorisati ga...kao što to radi naša vlast

Dobrobreviše

pre 9 godina

Evo žena i ja danas pričamo šta ćemo jesti za ručak i ona mi tu navodi neke sastojke. Ja joj kažem ženo pusti bre sve to, ništa nije bitno, vidiš bre da se ne zna da li će Šešelja Toma i Vučić silom ili milom da vraćaju ili ne u Hag. Pusti i bebu šta ima da sisa tu sad. I tako sedimo ispred TV-a ceo dan i čekamo da vidimo ko će tu koga... Ovaj ladno misli da neko daje pet para..

Veliki Mag

pre 9 godina

On je zeljan medijske paznje po svaku cenu,i ne brine ga ako drzavi nanosi stetu.
(artur, 27. novembar 2014 14:16)

Upravo se to može reći i za njegovog političkog sina,a sadašnjeg premijera. Obojica su isto politički vaspitani i na isti način razmišljaju. Istina Vučić sada ne nastupa sa agresivnim izjavama i ponašanjem,kao što je nekada činio,ali sada drži sve konce države u svojim rukama,tako da to nije potrebno. U medijima gotovo da nema kritika aktuelne vlasti. Ni jedan novinar kada govori o premijeru sada ne spominje da je pre 4-5 godina lepio plakate sa ulicom Mladića, podržavao optužene za ratne zločine, zalagao za ideju velike Srbije, kao što se u medijima uvek prokomentariše prilikom nekih Šešeljevih izjava.

Petar M.

pre 9 godina

Šešelj - čovek koji je srećan jer drugima nanosi zlo i što sa drugima tera inat. Čovek kojem su kočijaške kletve način političkog delovanja.

abcde

pre 9 godina

Pričaš o ogrezlom kriminalu a ajde nam ispričaj ko je tebe finansirao pre odlaska u Hag I u čijem džipu si se vozao po povratku sa aerodroma N.Tesla kući.

Franjo

pre 9 godina

Hrvatima si dobro podigao pritisak ali Vučiću i ovom narodu nećeš jer je tvoja namera odavno prepoznata. Dosta je bilo lažnih patriota daj da radimo i pravimo posao, od patriotizma se ne živi. Pametan si Šešelju ali nemaš granice niučemu...

miroslav

pre 9 godina

Smešna mi je reakcija Hrvata, pale se na to šta neki tamo Šešelj nešto lupa, pa dajte bre ljudi gde vam je ozbiljnost...pa zar ste na to spali...šešelj može samo da sanja o nekom povratku 90-ih

Savka

pre 9 godina

Znaci ovo je nacin da se Seselj obracuna sa kako on to kaze "izdajnicima Vucicem i Nikolicem"!Ja sam ocekivala neke pikanterije u vezi obojice,kad ono vojvoda se uortacio sa svojim "neprijateljima" ustasama,pa tako pokusava da destabilizuje Srbiju.E Vojo,Vojo,procitana si ti knjiga!

Cuce Buce

pre 9 godina

A sta bi to Seki rekao Vucicu na TV-duelu? Saku drskosti, podlosti, vulgarnosti, nepristojnosti...? Zrdjala tvoja "duhovitost" i kasike ne pale vise moj Seselju. I ne smeju da pale, sve i kad bi se htelo.

1981

pre 9 godina

Klasicno za tebe!Samo sila!Nekad su te silom iznosili iz skupstine,silu si demonstrirao kad si na studente vadio pistolj,silom te dovode,silom te odvode..uzas

Бојан Илић

pre 9 godina

"Moguće je da Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić odluče da me na silu isporuče. U tom slučaju moraju da me uhapse i vode sudski postupak koji traje minimalno 14 dana. Ja se tome radujem, da me moji glavni saučesnici u svim eventualnim ratnim zločinima i zločinama protiv čovečnosti hapse i isporučuju Tribunalu. Ssta bi čovek više od toga mogao da poželi", rekao je Šešelj.

"Дестабилизација" земље, рече лепо Вулин!:-)

Petar

pre 9 godina

Dosta više o ovom bolesniku, ne zaslužuje nikakvu pažnju a zbog njega I njegovih pulena I jesmo tu gde jesmo. On je tvorac prošlih a I sadašnjih problema.

milan

pre 9 godina

Koliku uslugu Hrvatska čini ovom sociopati, to nije normalno. Naravno, sve ide preko naših leđa.
(Milan, 27. novembar 2014 14:27) Ako si to primetio, onda možeš da zaključiš da tu ima neke vrste saradnje političkog vrha Hrvatske i Šešelja.Šešelju treba medijska pažnja,a pojedini hrvatski političari pokušavaju da poprave svoj rejting "borbom" protiv Šešelja.

dokle?

pre 9 godina

Zamisljam kako ga unose u avion koji putuje za Hag, kao onomad kad su ga iznosili iz skupstine... Mislim da preteruje sa egzibicionizmom, od tolikog samo-reklamiranja mislim da mu vrlo malo mesta ostaje za vodjenje ozbiljne politike.

marija

pre 9 godina

...Njima se tresu gaće od njega,a nama običnim malim ljudima je drago da su ga pustili i kako je jučer rekao Kovačević u emisiji "Bujica" kamo se Šešelj uključio telefonom:"Ti češ Vojo nama rasvjetliti naš mrak "
(mario, 27. novembar 2014 14:55)

A ko je Kovacevic?

Pobeda

pre 9 godina

Zaboravljena licnost,na sve moguce nacine zeli da se vrati na scenu,a svojim gesot samo pokazuje sa kim je bio u dilu,da napadne svoju toliko voljenu domovinu.

Kazanova

pre 9 godina

Tako je i Mladic govorio da ziv nece otici u Hag,pa ooop odee,tako i ovaj demagog prica,vredja,pravi se bitan,busa se,a na kraju ce podviti rep i odleprsati.

povratak_u_buducnost

pre 9 godina

Lider radikala kao da je ispao iz vremenske masine. Ne ide to tako vise kako on misli. Kao drzavi mislim da nam uopste nije potreban i da moze samo da stvori nepotrebne probleme...

kris82

pre 9 godina

Svaka šešeljeva izjava,pa i ova,je usmerena na privlačenje pažnje,jer on tada misli da dobija na važnosti...u svakoj izjavi želi da svoje lične demone istera napole,koji su čekali 12 godina,da izazove reakcije javnosti,turbulencije,sukobe i destabilizacija,ali uzalud je...jer je Srbija sada druga država,jača i stabilnija.

Majda S

pre 9 godina

Smori Seselj sa istom pricom vec danima....Oni su ga pustili jer isu vise mogli da slusaju njegove majmunarije...pa sad da se mi gusimo sa istim

SrkiS

pre 9 godina

Hrvatski političari kako bi se u svojoj zemlji predstavili kao nacionaliti i skupili što veći broj glasova na predstojećim izborima, uzdižu Šešelja, a on zapravo u Srbiji više ne uživa popularnost i za svoju politiku nema podršku među građanima. Oni koji u ga pustili, neka ga i hapse. Ipak je bila samo njihova odluka da se on nađe na slobodi i pod kojim uslovima.

Nikola Marceta

pre 9 godina

Seslj ne moze nista da uradi u Srbiji niti da povrati staru popularnost jer nikog vise ne interesuje njegova politika i njegov cirkus ,ljudi su se okrenuli realnim problemima i borbi da prehrane svoje porodice.

rigoleto

pre 9 godina

Šta to ostade od Šešelja?!Sad bi i druge da povuče za sobom.Pa nisu vas Nikolić i Vučić isporučili Hagu,sami ste otišli...onako u vašem maniru,klovnovski!

Rade

pre 9 godina

O tome ko ce da ga hapsi da bi ga izrucio Tribunalu trebalo je da misle oni sto su ga i pustili osim ako ga namerno nisu pustili da bi ponovnim hapsenjem napravili haos u Srbiji!

Contessa

pre 9 godina

Pustili su ga da se leči, a on se razmahao politički, kao da je anđeo, a ne optuženik za ratne zločine. Ništa bolje i nije zaslužio, ne verujem da bi iko više žalio i da ga silom deportuju nazad. Jednostavno, taj čovek je sopstvenim delima i rečima uništio svaku pozitivnu viziju koju su Srbi o njemu gajili dok je tamničio u Hagu.

milan

pre 9 godina

Kazete Seselj je ovakav i onakav. Ok, jeste. Ali, zapitajte sebe da li poznajete nekog srpskog politicara, pored tog istog Seselja, spremnog da 28 dana štrajkuje glađu do smrti? Ima li ga? Ko je taj? Boris, Toma, Aleksandar, Stefanović jedan ili drugi, Vulin, Živković..? Znate li nekoga ko ce 11 godina da odbija garancije države da se brani sa slobode, jer je tako i najavio prvog dana? Da bira zatvorski zrak i ćeliju 3 puta 3 umesto kuce i tople posteljine tolike godine? Ne morate voleti Seselja il glasati za njega, ali pljujuvati po coveku koji je deset puta moralniji, uz sve svoje mane, od vecine srpskih sadasnjih lidera... Pa treba imati obraza za tako nesto. Kliko bi pljuvaca izdzalo i pet odsto onoga sto je taj Seselj izgurao u Hagu. Pa Seselj je jedina srpska pobeda u Hagu. Kakva - takva. Ostale su pustili Amerikanci - i Stanišića i Perišića. I to u paketu sa hrvatskim generalima. A ovaj se sam izbavio. Kako je znao i umeo.

paljevina

pre 9 godina

Pamet vam,Vojislave Šešelju,izvire iz svih pora,al niste premijer i nikad nećete biti.Postali ste tužni ložač,zaostalih šešeljoida.

novi sad

pre 9 godina

Od mene imas glas na sledećim izborima iako sam na prošlim glasao za SNS... Razočaran sam ekonomskom politikom ove vlade, rasturanjem pravnog sistema i izdajom svega srpskog. I sto tebe nisu dočekali kako dolikuje. Sramota do neba, mogu oni da se sa tobom ne slažu ali nisu smeli, da te se odriču, da peru ruke... Pi, mnogo sam bolje mišljenje imao o Vučiću i Nikoliću

Dobrobreviše

pre 9 godina

Šešelj je ovim putem pokazao da ga ništa ne zanima sem medijske eksponiranosti, i da neće birati sredstva da je dobije, pa makar sarađivao sa Hrvatima i Josipovića hvalio i to bio njegov lični izbor.

Hedona

pre 9 godina

Šešelj treba da jednom za sva vremena završi sa politikom i ne meša se u politički život Srbije. Ceo svet ga osuđuje za ono što je uradio.Vlasti u Srbiji nemaju ništa sa Šešeljevom politikom, i nemaju šta da traži sa njim. Građani Srbije žele napredak i razvoj i ekonomski prosperitet. Srbija je na pravom putu ekonomskih reformi i razvoja.Srbija učiniti sve kako Haški tribunal bude odredio. Šešelj mora da prestane da tera inat građanima Srbije.

Gordana

pre 9 godina

Seselj ko Seselj, nista novo. Samo galami a kad je bio u vlasti bio je isti kao I oni I sam priznao da svi koji kazu da se bore za narod lazu, jer svi se u stvari bore za vlast kao i on sam. Eto toliko o Seselju I njegovoj pameti.

herkules s

pre 9 godina

ovaj Seki samo neku silu pominje,nigde civilizovan dijalog. Secam se gostovanja Sekija i predsednika opstine Zemun,kada posle emisije, covek nije znao sta ga je snaslo, a Seselj na to izjavio da se covek okliznuo na koru od banane.

dragiša

pre 9 godina

Sve što se zbiva oko Šešelja, deklaracija,ili rozolucije Hrvata, Rezolucija EP,njegove izjave, potvrdjuje da je - Hag ciljno poslao Ššelja u Srbiju! Ili, tačnije po nalogu Amerike. Imao sam simpatije za pokušaje Šešelja da sruši Tribunal, protiv sam takvog obračuna sa čivekom koga drže 11,5 godina u zatvoru bez presude, ali zaista nemam razumevanja što je prihvatio da igra "američku igru" . Zar mislite da i neka domaća "istraživanja" stranačkih rejtinga nisu na tom fonu.

herkules s

pre 9 godina

Razumem da mala deca nisu svesna svojih postupaka. Tuzno je kad covek u zrelom dobu ne shvata koliko stete svojim ponasanjem nanosi pre svega sebi. Ovaj covek je definitivno doziveo amneziju i ne shvata da je narod u Srbiji davno rekao laku noc takvoj nasilnickoj i nedemokratskoj politici koju on i dalje pokusava sa prezentuje.

ilic

pre 9 godina

Vucic nije za tri godine imao nijedan tv duel, dodje na rts i isprica bajke za laku noc, dodje kod tzv novinara Vucicevica i isprica jos jedan krug bajki sa sve skupljenim prsticima u obliku kolaricu panicu, eventualno ode kod Marica i tamo isprica kako se tukao po utakmicama, nesme on na tv duel.

Hrvat

pre 9 godina

Hrvati se nepotrebno nerviraju, trebalo bi da se ugledaju na nas ovde u Srbiji...ne obraćati pažnju na njega i kraj
(žaklina, 27. novembar 2014 13:58)

Vjeruj mi Žaklina da većinu Hrvata boli neka stvar za Šešelja i njegova trkeljanja. Mi se danas borimo za svoje mjesto pod suncem, za svoju koricu kruha i za svoj gutljaj vode, a Šešelj i njemu slični su opasni koliko i pas koji laje a ne grize.

Kolumbus

pre 9 godina

Da li neko veruje da je ovaj čovek sposoban da vodi državu Srbiju na putu ka njenom uspehu? Bilo na istok bilo na zapad? Da li neko veruje da se ovakvom retorikom stvaraju prijateljski međuljudski i međudržavni odnosi, koji su uslov prosperiteta? Ja ne verujem.

zvezdas

pre 9 godina

60 komentara 54 botovska, dzaba se trudite i vi morate da odmarate, na kraju uvek zavrsite u debelom minusu... sve vise mislim da nece ovi izdrzati ni do kraja mandata, revolt medju ljudima je sve veci. Ima par meseci da nisam cuo nikog da je rekao lepu rec o ovoj vlasti, naravno kad covek udje u komentare, rekao bi da ih narod blago receno obozava. Gotovi ste! Seki vam je najmanji problem, ne bojte se njega, plasite se tog sto narod nema posla, sto se za socijalu mora raditi(!??), sto pravosudje ne radi mesecima, sto klizimo u recesiju!

Bojanica 79

pre 9 godina

Svojim izjavama, samo dokazujes da ti je cilj destabilizacija vlade, da napravis haos u Srbiji, ali ako treba da se vratis tamo, naravno da ces da se vratis, neces ti jedan da zezas celu Srbiju!

Korov brzo raste i gusi sve zivo

pre 9 godina

TV DUEL !Stvarno je doslo vreme da Najhrabriji covek planete izadje na tv duel jednom bolesnom starcu, ili mozda ipak ne sme?!

mario

pre 9 godina

Dr. Anto Kovačević, član Društva hrvatskih književnika, bivši saborski zastupnik i politički zatvorenik koji je tijekom jugoslavenske komunističke diktature bio u zeničkom zatvoru zajedno sa Šešeljem!

A ko je Kovacevic?
(marija, 27. novembar 2014 16:51)

Небојша

pre 9 godina

А јел су то ти чувени еуропски стандарди !?!? Не само да се не уважава одлука суда већ се суд ПОЗИВА да преиспита(ИЗМЕНИ) одлуку. Где то има на свету да неки парламент на такав безочан начин покушава да утиче на суд. Ако је то ЕУ којој тежимо, далеко јој лепа кућа. Немојте да вас завара ћирилица, нисам Шешељев присталица, далеко било.

Vlada

pre 9 godina

O kakvoj medijskoj blokadi prica dr.Vojislav Seselj!Ima toliko medija u Srbiji koji neprestano napadaju Vucica,mogao je samo da im se pridruzi,rasirenih ruku bi ga docekali.Ali izgleda da je vojvodi miliji medijski prostor Hrvatske,vuku ga koreni ocigledno.

cisco kid

pre 9 godina

Nazadnjaci su u histericnoj panici. Konačno, iz prve ruke, čućemo kako su ove dve ptičice ucestvovale u ratnim zločinima. Cela Srbija to zna ali ćemo čuti malo detaljnije. Smrt fasizmu. U cara Trajana kozje uši.

Teodora-SK

pre 9 godina

Slazem se da Haski tribunal treba da preispita uslove pustanja na slobodu doticog gospodina,ako tako mogu da ga nazovem.Na osnovu cele ove price,koja se vrti oko njega,dolazimo do zakljucka da je on ustvari pusten da bi pokusao da destabilizuje Srbiju.Jer mnogima stabilna Srbija ne odgovara.Od kako se vratio samo stvara probleme i smatram da nasoj drzavi ovakav covek uopste nije potreban.Najsmesnije od svega je to sto Hrvatska slusa sta jedan bolestan um prica.Mislila sam da su malo ozbiljniji i da ne padaju na besmislene price.

mario

pre 9 godina

Nije problem Hrvata Šešelj i ne zamaraju se u Hrvatskoj njegovim istupima jer su oni dio nekog drugog vremena,švršenog vremena.Ne bojimo se u Hrvatskoj njegovih ideja.Hrvatska je članica NATO saveza i znamo kako bi završio bilo čiji pokušaj diranja u jedan metar njezine granice.Problem u Hrvatskoj sa Šešeljem ima jedino aktualna vlada ,jer Šešelj zna mnoge inkriminirajuće činjenice iz života njezinih ministara,članova vlade i aktualnog predsjednika.Njima se tresu gaće od njega,a nama običnim malim ljudima je drago da su ga pustili i kako je jučer rekao Kovačević u emisiji "Bujica" kamo se Šešelj uključio telefonom:"Ti češ Vojo nama rasvjetliti naš mrak "

Baka Mara

pre 9 godina

Ovaj Šešelj jeste moja generacija, ali da šuruje sa Hrvatima i sa njima nešto tu petlja, nije mi jasno. Pa zar je toliko bitna ta popularnost.

marko

pre 9 godina

Nikada Vucic nece izaci na duel Seselju. I kada bi mu bilo obecano da ce Seselj posle tog intervjua biti odveden iz Srbijem Vucic to opet ne bi ucinio. Razlog? Sve sto bi rekao protiv Seselja - rekao bi protiv sebe i Tomislava. Pogotovo sto Seselj u duelima nema kočnica i što bi isao "direktno u glavu". Moram mu proznati da ima opasan kliker - ovde ga jesu medijski zatvorili, petostruko samnjili cifru na mitingu itd. Ali ideja da se probije zaobilazno kroz hrvatske medije je - izuzetna. Pa sta god ko misli o njemu. Lepo on rece haskim sudijama: Protiv mene nema leka...A to koliko politicki vredi? Sacekajmo izbore. Da ce ici preko pet odsto u to nema sumnje, ali koliko iznad - to je jos tesko reci.

boss

pre 9 godina

Vama Seselj dodje kao penicilin. U Hagu ste mučili muku sa njim, a sad naučite muku. Niste mu mogli ništa tamo, pa ste ga pustili. Ili opet krijete neku zaveru protiv Srbije

mario

pre 9 godina

Gostujući jučer na osječkoj televiziji u emisiji "Bujica" koju uživo prenose gotovo svi regionalni tv kanala u Hrvatskoj Šešelj je izgovorio mnoge stvari koje se godinama prešućuju.
Jedna od njih je da je Vukovar razorila JNA,da je pokolje radio Dragan Vasiljević sa svojim ljudima,a ne domaći Srbi.
To su bitne stvari koje su temelj mržnje koja i dalje tinja i buknuti će kad-tad.
Često se ljudi u Hrvatskoj pitaju odkud ta silna mržnja dvaju naroda koji su stoljećima bili na istoj strani i zajedno ratovali protiv istih neprijatelja !?
Jučer je Šešelj lijepo dao odgovor na to pitanje: '43 su četnici masovno prelazili u partizane, a krajem 20 stoljeća partizani u četnike !!!

domacin

pre 9 godina

Seselj nikako da shvati,da je on proslost na politickoj sceni Srbije.
(rafaelo, 27. novembar 2014 14:19)

Kako je proslost kad ga svaki dan ima u medijima.
Proslost sam ja, ti i svi ostali anonimusi koji imaju samo jedan cilj a to je obezbediti rucak i sutra.

marija

pre 9 godina

Šešelj je definitivno umno oboleo, a to je u više navrata i dokazao. Kad tad će morati da se vrati u Hag. Postupak protiv njega nije gotov i mora se nastaviti. Moraće da odgovara za svoja dela i postupke, u to nema sumnje.
(Davorin, 28. novembar 2014 00:49)

Covek ima metastaze na jetri.
Da li znas sta to znaci?
Imali su 12 godina da mu dokazu krivicu, pa nisu,
sprdnja od suda.
On se nece vratiti u Hag, sasvim je izvesno.

Davorin

pre 9 godina

Šešelj je definitivno umno oboleo, a to je u više navrata i dokazao. Kad tad će morati da se vrati u Hag. Postupak protiv njega nije gotov i mora se nastaviti. Moraće da odgovara za svoja dela i postupke, u to nema sumnje.

LJILJA

pre 9 godina

Mislim da Seselj svestan kratkog vremena koje mu je ostalo pokusava da iskoristi kako bi zavadio narod I izazvao opste nerede u zemlji.Ovo je igra bez granica,igra sa zivcima svih nas.U Hagu je izgubio smisao zivljenja I osecaj za prostor I vreme.

Milanko Renovica

pre 9 godina


@domaćin:Da smo bili malo pametniji pre desetak godina i da smo dikli glas i ozbiljno se usprotivili kada su nam rasprodavali preduzeća u bescenje , a nas ostavili na ulici da se snalazimo kako znamo i umemo, danas ne bi razmišljali da li ćemo sutra imati ručak ili ne.

Bojan

pre 9 godina

Znalo se dobro kakav je Seselj i da se nije promenio a opet su ga pustili misleci da ce nama napraviti probleme a napravio je njima pa neka sada oni razmisljaju sta ce s njim a mi smo se dosta bavili Seseljom!

SARS

pre 9 godina

Nisam znala da je ovako los covek , koji sada velu zlobu radi svom narodu. mi zbog njega dobijamo po nosu, ni krivi ni duzni.Njegov dugacki jezik nas skupo kosta.

Miodrag Stajković

pre 9 godina

Sami ste otišli u Hag, niko vas nije isporučio kao takav umesto da širite mržnju i netreperljivost mogli biste isto da se spakujete i krenete nazad. Prošla su vremena kada je imao političkog uticaja, sada je samo tužna prilika čoveka punog mržnje prema svima.

muka

pre 9 godina

Vodite ga molim Vas...ne mogu više da ga gledam....da li smo normalni više..dosta više ispiranja mozga sa Vojislavom...dosta!!!!!!!

Poskok

pre 9 godina

Srbija se ubrzano rešava svih loših stvari koje usporavaju njen napredak! Manje bitan ali ipak problem koji treba da se reši je Vojislav Šešelj! Takvo nasleđe nam ni u jednoj varijanti nije potrebno!

Mirko Dubovina

pre 9 godina


@raci:Kada ove nazivate lopovima , baš me interesuje kako nazivate one koji su 12. godina pljačkali državu , razarali privredu , prodavali preduzeća u bescenje , a rdanika ostavili na ulici,zaduživali državu sa nepovoljnim kreditima, doveli preko milion ljdi da žive ispod granice siromaštva.E baš me interesuje kako njih nazivate.

Organizam bluz

pre 9 godina

Da se ja pitam, pustio bi Šešelja da sam kopa svoju jamu, jer ovakve njegove izjave mu samo mogu oduzeti i ono malo glasova koji su mu preostali. Ko još želi da se vraća u devedesete?

Maja

pre 9 godina

Ma Seselj hoce samo medijske paznje a sve sto izjavljuje je kako bi dobio publicitet ali najgore je sto nas poistovecuju sa njim iako se velika vecina Srba ne slaze sa njegovim delovanjem!

CERSKA - PLANINA

pre 9 godina

Kako se kaze dosao Vojislav Seselj da se leci, ali on je za veoma kratko vreme pokazao svoje pravo lice sta mu je bio osnovni cilj, da mu uopste nije bilo bitno lecenje. Izblamirao prvo sebe svoju porodicu svoje clanstvo koje je i onak malo brojno. Pokusao da naudi vlasti, ni to mu nije poslo za rukom, valjda je definitivno video da njegova politika vise nema podrsku naroda. Ali zato stize pozivnica za nazad, brzo su se predomislili, oni kji su mu i omogucili povratak na privremenu slobodu.

kudrec

pre 9 godina

Sve je vise jasnije da se mnogima ne svidja sto Srbija konacno koristi sve svoje ogromne potencijale kojI su zbog lose Vlade bili neiskorisceni I zapostavljeni!

srbin

pre 9 godina

Eeee kakav bi to tv duel bio....gledanost bi bila veca od grandovih zvezda a mi bi mogli da gledamo kako ga šeki istresa iz gaca sa sve skupljenim prstima.posle bi ga ovaj normalno upakovao u ukrasni papir i poslao aks-om u hag.srbijooo stokooooo

sumorni

pre 9 godina

"Šta to ostade od Šešelja?!Sad bi i druge da povuče za sobom.Pa nisu vas Nikolić i Vučić isporučili Hagu,sami ste otišli...onako u vašem maniru,klovnovski!
(rigoleto, 27. novembar 2014 15:43)"

A suze Aleksandra Vučića tom prilikom su isto bile klovnovske?

Korov brzo raste i gusi sve zivo

pre 9 godina

TV DUEL !Stvarno je doslo vreme da Najhrabriji covek planete izadje na tv duel jednom bolesnom starcu, ili mozda ipak ne sme?!

Nele

pre 9 godina

Premijer je onakav kakvog ga narod odabere. Tebe nikad nisu izabrali stalno se sam nudiš. Voleo bi i Vojo da može da dobije pozamašan deo kolača u politici...

novi sad

pre 9 godina

Od mene imas glas na sledećim izborima iako sam na prošlim glasao za SNS... Razočaran sam ekonomskom politikom ove vlade, rasturanjem pravnog sistema i izdajom svega srpskog. I sto tebe nisu dočekali kako dolikuje. Sramota do neba, mogu oni da se sa tobom ne slažu ali nisu smeli, da te se odriču, da peru ruke... Pi, mnogo sam bolje mišljenje imao o Vučiću i Nikoliću

Veliki Mag

pre 9 godina

On je zeljan medijske paznje po svaku cenu,i ne brine ga ako drzavi nanosi stetu.
(artur, 27. novembar 2014 14:16)

Upravo se to može reći i za njegovog političkog sina,a sadašnjeg premijera. Obojica su isto politički vaspitani i na isti način razmišljaju. Istina Vučić sada ne nastupa sa agresivnim izjavama i ponašanjem,kao što je nekada činio,ali sada drži sve konce države u svojim rukama,tako da to nije potrebno. U medijima gotovo da nema kritika aktuelne vlasti. Ni jedan novinar kada govori o premijeru sada ne spominje da je pre 4-5 godina lepio plakate sa ulicom Mladića, podržavao optužene za ratne zločine, zalagao za ideju velike Srbije, kao što se u medijima uvek prokomentariše prilikom nekih Šešeljevih izjava.

IGNJAT

pre 9 godina

Cela ova priča oko Šešelja potvrđuje sumnje da je on pušten samo da bi se destabilizovala Srbija, jer očigledno EU i SAD ne odgovara stabilna Srbija. Ne bi me čudilo da je sve ovo dogovor između Šešelja i određenih ljudi suda, da on odbije da se vrati u Hag, a da od Vučića i Nikolića bude zatraženo da ga isporuče, čime bi se njihov rejting narušio, jer bi ih pojedinci predstavili kao izdajnike.

ilic

pre 9 godina

Vucic nije za tri godine imao nijedan tv duel, dodje na rts i isprica bajke za laku noc, dodje kod tzv novinara Vucicevica i isprica jos jedan krug bajki sa sve skupljenim prsticima u obliku kolaricu panicu, eventualno ode kod Marica i tamo isprica kako se tukao po utakmicama, nesme on na tv duel.

cisco kid

pre 9 godina

Nazadnjaci su u histericnoj panici. Konačno, iz prve ruke, čućemo kako su ove dve ptičice ucestvovale u ratnim zločinima. Cela Srbija to zna ali ćemo čuti malo detaljnije. Smrt fasizmu. U cara Trajana kozje uši.

zvezdas

pre 9 godina

60 komentara 54 botovska, dzaba se trudite i vi morate da odmarate, na kraju uvek zavrsite u debelom minusu... sve vise mislim da nece ovi izdrzati ni do kraja mandata, revolt medju ljudima je sve veci. Ima par meseci da nisam cuo nikog da je rekao lepu rec o ovoj vlasti, naravno kad covek udje u komentare, rekao bi da ih narod blago receno obozava. Gotovi ste! Seki vam je najmanji problem, ne bojte se njega, plasite se tog sto narod nema posla, sto se za socijalu mora raditi(!??), sto pravosudje ne radi mesecima, sto klizimo u recesiju!

milan

pre 9 godina

Kazete Seselj je ovakav i onakav. Ok, jeste. Ali, zapitajte sebe da li poznajete nekog srpskog politicara, pored tog istog Seselja, spremnog da 28 dana štrajkuje glađu do smrti? Ima li ga? Ko je taj? Boris, Toma, Aleksandar, Stefanović jedan ili drugi, Vulin, Živković..? Znate li nekoga ko ce 11 godina da odbija garancije države da se brani sa slobode, jer je tako i najavio prvog dana? Da bira zatvorski zrak i ćeliju 3 puta 3 umesto kuce i tople posteljine tolike godine? Ne morate voleti Seselja il glasati za njega, ali pljujuvati po coveku koji je deset puta moralniji, uz sve svoje mane, od vecine srpskih sadasnjih lidera... Pa treba imati obraza za tako nesto. Kliko bi pljuvaca izdzalo i pet odsto onoga sto je taj Seselj izgurao u Hagu. Pa Seselj je jedina srpska pobeda u Hagu. Kakva - takva. Ostale su pustili Amerikanci - i Stanišića i Perišića. I to u paketu sa hrvatskim generalima. A ovaj se sam izbavio. Kako je znao i umeo.

boss

pre 9 godina

Vama Seselj dodje kao penicilin. U Hagu ste mučili muku sa njim, a sad naučite muku. Niste mu mogli ništa tamo, pa ste ga pustili. Ili opet krijete neku zaveru protiv Srbije

Mima-memoria

pre 9 godina

Postovanje uvek prema svakome ali g.Seselj je i pred "predaju" krajem januara 2003-ce govorio:"da ce Batajnica goreti", samo pri pokusaju da ga odvedu.
Narodu je do svoje zaista preteske situacije a takve price i "junaci" zavsili sa ove nase sramne scene.

marko

pre 9 godina

Nikada Vucic nece izaci na duel Seselju. I kada bi mu bilo obecano da ce Seselj posle tog intervjua biti odveden iz Srbijem Vucic to opet ne bi ucinio. Razlog? Sve sto bi rekao protiv Seselja - rekao bi protiv sebe i Tomislava. Pogotovo sto Seselj u duelima nema kočnica i što bi isao "direktno u glavu". Moram mu proznati da ima opasan kliker - ovde ga jesu medijski zatvorili, petostruko samnjili cifru na mitingu itd. Ali ideja da se probije zaobilazno kroz hrvatske medije je - izuzetna. Pa sta god ko misli o njemu. Lepo on rece haskim sudijama: Protiv mene nema leka...A to koliko politicki vredi? Sacekajmo izbore. Da ce ici preko pet odsto u to nema sumnje, ali koliko iznad - to je jos tesko reci.

Franjo

pre 9 godina

Hrvatima si dobro podigao pritisak ali Vučiću i ovom narodu nećeš jer je tvoja namera odavno prepoznata. Dosta je bilo lažnih patriota daj da radimo i pravimo posao, od patriotizma se ne živi. Pametan si Šešelju ali nemaš granice niučemu...

mario

pre 9 godina

Gostujući jučer na osječkoj televiziji u emisiji "Bujica" koju uživo prenose gotovo svi regionalni tv kanala u Hrvatskoj Šešelj je izgovorio mnoge stvari koje se godinama prešućuju.
Jedna od njih je da je Vukovar razorila JNA,da je pokolje radio Dragan Vasiljević sa svojim ljudima,a ne domaći Srbi.
To su bitne stvari koje su temelj mržnje koja i dalje tinja i buknuti će kad-tad.
Često se ljudi u Hrvatskoj pitaju odkud ta silna mržnja dvaju naroda koji su stoljećima bili na istoj strani i zajedno ratovali protiv istih neprijatelja !?
Jučer je Šešelj lijepo dao odgovor na to pitanje: '43 su četnici masovno prelazili u partizane, a krajem 20 stoljeća partizani u četnike !!!

Petar

pre 9 godina

Dosta više o ovom bolesniku, ne zaslužuje nikakvu pažnju a zbog njega I njegovih pulena I jesmo tu gde jesmo. On je tvorac prošlih a I sadašnjih problema.

Petar M.

pre 9 godina

Šešelj - čovek koji je srećan jer drugima nanosi zlo i što sa drugima tera inat. Čovek kojem su kočijaške kletve način političkog delovanja.

povratak_u_buducnost

pre 9 godina

Lider radikala kao da je ispao iz vremenske masine. Ne ide to tako vise kako on misli. Kao drzavi mislim da nam uopste nije potreban i da moze samo da stvori nepotrebne probleme...

Vlada

pre 9 godina

O kakvoj medijskoj blokadi prica dr.Vojislav Seselj!Ima toliko medija u Srbiji koji neprestano napadaju Vucica,mogao je samo da im se pridruzi,rasirenih ruku bi ga docekali.Ali izgleda da je vojvodi miliji medijski prostor Hrvatske,vuku ga koreni ocigledno.

rigoleto

pre 9 godina

Šta to ostade od Šešelja?!Sad bi i druge da povuče za sobom.Pa nisu vas Nikolić i Vučić isporučili Hagu,sami ste otišli...onako u vašem maniru,klovnovski!

pera

pre 9 godina

Zaista se cudim Hrvatima, kao da nemaju pametnija posla nego da donose nekakve rezolucije o Šešelju, njemu je najgora kazna - ignorisati ga...kao što to radi naša vlast

kris82

pre 9 godina

Svaka šešeljeva izjava,pa i ova,je usmerena na privlačenje pažnje,jer on tada misli da dobija na važnosti...u svakoj izjavi želi da svoje lične demone istera napole,koji su čekali 12 godina,da izazove reakcije javnosti,turbulencije,sukobe i destabilizacija,ali uzalud je...jer je Srbija sada druga država,jača i stabilnija.

Kazanova

pre 9 godina

Tako je i Mladic govorio da ziv nece otici u Hag,pa ooop odee,tako i ovaj demagog prica,vredja,pravi se bitan,busa se,a na kraju ce podviti rep i odleprsati.

Cuce Buce

pre 9 godina

A sta bi to Seki rekao Vucicu na TV-duelu? Saku drskosti, podlosti, vulgarnosti, nepristojnosti...? Zrdjala tvoja "duhovitost" i kasike ne pale vise moj Seselju. I ne smeju da pale, sve i kad bi se htelo.

paljevina

pre 9 godina

Pamet vam,Vojislave Šešelju,izvire iz svih pora,al niste premijer i nikad nećete biti.Postali ste tužni ložač,zaostalih šešeljoida.

miroslav

pre 9 godina

Smešna mi je reakcija Hrvata, pale se na to šta neki tamo Šešelj nešto lupa, pa dajte bre ljudi gde vam je ozbiljnost...pa zar ste na to spali...šešelj može samo da sanja o nekom povratku 90-ih

Dobrobreviše

pre 9 godina

Evo žena i ja danas pričamo šta ćemo jesti za ručak i ona mi tu navodi neke sastojke. Ja joj kažem ženo pusti bre sve to, ništa nije bitno, vidiš bre da se ne zna da li će Šešelja Toma i Vučić silom ili milom da vraćaju ili ne u Hag. Pusti i bebu šta ima da sisa tu sad. I tako sedimo ispred TV-a ceo dan i čekamo da vidimo ko će tu koga... Ovaj ladno misli da neko daje pet para..

Nikola Marceta

pre 9 godina

Seslj ne moze nista da uradi u Srbiji niti da povrati staru popularnost jer nikog vise ne interesuje njegova politika i njegov cirkus ,ljudi su se okrenuli realnim problemima i borbi da prehrane svoje porodice.

Savka

pre 9 godina

Znaci ovo je nacin da se Seselj obracuna sa kako on to kaze "izdajnicima Vucicem i Nikolicem"!Ja sam ocekivala neke pikanterije u vezi obojice,kad ono vojvoda se uortacio sa svojim "neprijateljima" ustasama,pa tako pokusava da destabilizuje Srbiju.E Vojo,Vojo,procitana si ti knjiga!

Bojanica 79

pre 9 godina

Svojim izjavama, samo dokazujes da ti je cilj destabilizacija vlade, da napravis haos u Srbiji, ali ako treba da se vratis tamo, naravno da ces da se vratis, neces ti jedan da zezas celu Srbiju!

Contessa

pre 9 godina

Pustili su ga da se leči, a on se razmahao politički, kao da je anđeo, a ne optuženik za ratne zločine. Ništa bolje i nije zaslužio, ne verujem da bi iko više žalio i da ga silom deportuju nazad. Jednostavno, taj čovek je sopstvenim delima i rečima uništio svaku pozitivnu viziju koju su Srbi o njemu gajili dok je tamničio u Hagu.

1981

pre 9 godina

Klasicno za tebe!Samo sila!Nekad su te silom iznosili iz skupstine,silu si demonstrirao kad si na studente vadio pistolj,silom te dovode,silom te odvode..uzas

Baka Mara

pre 9 godina

Ovaj Šešelj jeste moja generacija, ali da šuruje sa Hrvatima i sa njima nešto tu petlja, nije mi jasno. Pa zar je toliko bitna ta popularnost.

dragiša

pre 9 godina

Sve što se zbiva oko Šešelja, deklaracija,ili rozolucije Hrvata, Rezolucija EP,njegove izjave, potvrdjuje da je - Hag ciljno poslao Ššelja u Srbiju! Ili, tačnije po nalogu Amerike. Imao sam simpatije za pokušaje Šešelja da sruši Tribunal, protiv sam takvog obračuna sa čivekom koga drže 11,5 godina u zatvoru bez presude, ali zaista nemam razumevanja što je prihvatio da igra "američku igru" . Zar mislite da i neka domaća "istraživanja" stranačkih rejtinga nisu na tom fonu.

abcde

pre 9 godina

Pričaš o ogrezlom kriminalu a ajde nam ispričaj ko je tebe finansirao pre odlaska u Hag I u čijem džipu si se vozao po povratku sa aerodroma N.Tesla kući.

Бојан Илић

pre 9 godina

"Moguće je da Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić odluče da me na silu isporuče. U tom slučaju moraju da me uhapse i vode sudski postupak koji traje minimalno 14 dana. Ja se tome radujem, da me moji glavni saučesnici u svim eventualnim ratnim zločinima i zločinama protiv čovečnosti hapse i isporučuju Tribunalu. Ssta bi čovek više od toga mogao da poželi", rekao je Šešelj.

"Дестабилизација" земље, рече лепо Вулин!:-)

Teodora-SK

pre 9 godina

Slazem se da Haski tribunal treba da preispita uslove pustanja na slobodu doticog gospodina,ako tako mogu da ga nazovem.Na osnovu cele ove price,koja se vrti oko njega,dolazimo do zakljucka da je on ustvari pusten da bi pokusao da destabilizuje Srbiju.Jer mnogima stabilna Srbija ne odgovara.Od kako se vratio samo stvara probleme i smatram da nasoj drzavi ovakav covek uopste nije potreban.Najsmesnije od svega je to sto Hrvatska slusa sta jedan bolestan um prica.Mislila sam da su malo ozbiljniji i da ne padaju na besmislene price.

Pobeda

pre 9 godina

Zaboravljena licnost,na sve moguce nacine zeli da se vrati na scenu,a svojim gesot samo pokazuje sa kim je bio u dilu,da napadne svoju toliko voljenu domovinu.

Kolumbus

pre 9 godina

Da li neko veruje da je ovaj čovek sposoban da vodi državu Srbiju na putu ka njenom uspehu? Bilo na istok bilo na zapad? Da li neko veruje da se ovakvom retorikom stvaraju prijateljski međuljudski i međudržavni odnosi, koji su uslov prosperiteta? Ja ne verujem.

Majda S

pre 9 godina

Smori Seselj sa istom pricom vec danima....Oni su ga pustili jer isu vise mogli da slusaju njegove majmunarije...pa sad da se mi gusimo sa istim

Dobrobreviše

pre 9 godina

Šešelj je ovim putem pokazao da ga ništa ne zanima sem medijske eksponiranosti, i da neće birati sredstva da je dobije, pa makar sarađivao sa Hrvatima i Josipovića hvalio i to bio njegov lični izbor.

herkules s

pre 9 godina

Razumem da mala deca nisu svesna svojih postupaka. Tuzno je kad covek u zrelom dobu ne shvata koliko stete svojim ponasanjem nanosi pre svega sebi. Ovaj covek je definitivno doziveo amneziju i ne shvata da je narod u Srbiji davno rekao laku noc takvoj nasilnickoj i nedemokratskoj politici koju on i dalje pokusava sa prezentuje.

Hedona

pre 9 godina

Šešelj treba da jednom za sva vremena završi sa politikom i ne meša se u politički život Srbije. Ceo svet ga osuđuje za ono što je uradio.Vlasti u Srbiji nemaju ništa sa Šešeljevom politikom, i nemaju šta da traži sa njim. Građani Srbije žele napredak i razvoj i ekonomski prosperitet. Srbija je na pravom putu ekonomskih reformi i razvoja.Srbija učiniti sve kako Haški tribunal bude odredio. Šešelj mora da prestane da tera inat građanima Srbije.

mario

pre 9 godina

Nije problem Hrvata Šešelj i ne zamaraju se u Hrvatskoj njegovim istupima jer su oni dio nekog drugog vremena,švršenog vremena.Ne bojimo se u Hrvatskoj njegovih ideja.Hrvatska je članica NATO saveza i znamo kako bi završio bilo čiji pokušaj diranja u jedan metar njezine granice.Problem u Hrvatskoj sa Šešeljem ima jedino aktualna vlada ,jer Šešelj zna mnoge inkriminirajuće činjenice iz života njezinih ministara,članova vlade i aktualnog predsjednika.Njima se tresu gaće od njega,a nama običnim malim ljudima je drago da su ga pustili i kako je jučer rekao Kovačević u emisiji "Bujica" kamo se Šešelj uključio telefonom:"Ti češ Vojo nama rasvjetliti naš mrak "

herkules s

pre 9 godina

ovaj Seki samo neku silu pominje,nigde civilizovan dijalog. Secam se gostovanja Sekija i predsednika opstine Zemun,kada posle emisije, covek nije znao sta ga je snaslo, a Seselj na to izjavio da se covek okliznuo na koru od banane.

Gordana

pre 9 godina

Seselj ko Seselj, nista novo. Samo galami a kad je bio u vlasti bio je isti kao I oni I sam priznao da svi koji kazu da se bore za narod lazu, jer svi se u stvari bore za vlast kao i on sam. Eto toliko o Seselju I njegovoj pameti.

Hrvat

pre 9 godina

Hrvati se nepotrebno nerviraju, trebalo bi da se ugledaju na nas ovde u Srbiji...ne obraćati pažnju na njega i kraj
(žaklina, 27. novembar 2014 13:58)

Vjeruj mi Žaklina da većinu Hrvata boli neka stvar za Šešelja i njegova trkeljanja. Mi se danas borimo za svoje mjesto pod suncem, za svoju koricu kruha i za svoj gutljaj vode, a Šešelj i njemu slični su opasni koliko i pas koji laje a ne grize.

Небојша

pre 9 godina

А јел су то ти чувени еуропски стандарди !?!? Не само да се не уважава одлука суда већ се суд ПОЗИВА да преиспита(ИЗМЕНИ) одлуку. Где то има на свету да неки парламент на такав безочан начин покушава да утиче на суд. Ако је то ЕУ којој тежимо, далеко јој лепа кућа. Немојте да вас завара ћирилица, нисам Шешељев присталица, далеко било.

SrkiS

pre 9 godina

Hrvatski političari kako bi se u svojoj zemlji predstavili kao nacionaliti i skupili što veći broj glasova na predstojećim izborima, uzdižu Šešelja, a on zapravo u Srbiji više ne uživa popularnost i za svoju politiku nema podršku među građanima. Oni koji u ga pustili, neka ga i hapse. Ipak je bila samo njihova odluka da se on nađe na slobodi i pod kojim uslovima.

dokle?

pre 9 godina

Zamisljam kako ga unose u avion koji putuje za Hag, kao onomad kad su ga iznosili iz skupstine... Mislim da preteruje sa egzibicionizmom, od tolikog samo-reklamiranja mislim da mu vrlo malo mesta ostaje za vodjenje ozbiljne politike.

Rade

pre 9 godina

O tome ko ce da ga hapsi da bi ga izrucio Tribunalu trebalo je da misle oni sto su ga i pustili osim ako ga namerno nisu pustili da bi ponovnim hapsenjem napravili haos u Srbiji!

milan

pre 9 godina

Koliku uslugu Hrvatska čini ovom sociopati, to nije normalno. Naravno, sve ide preko naših leđa.
(Milan, 27. novembar 2014 14:27) Ako si to primetio, onda možeš da zaključiš da tu ima neke vrste saradnje političkog vrha Hrvatske i Šešelja.Šešelju treba medijska pažnja,a pojedini hrvatski političari pokušavaju da poprave svoj rejting "borbom" protiv Šešelja.

marija

pre 9 godina

...Njima se tresu gaće od njega,a nama običnim malim ljudima je drago da su ga pustili i kako je jučer rekao Kovačević u emisiji "Bujica" kamo se Šešelj uključio telefonom:"Ti češ Vojo nama rasvjetliti naš mrak "
(mario, 27. novembar 2014 14:55)

A ko je Kovacevic?

Davorin

pre 9 godina

Šešelj je definitivno umno oboleo, a to je u više navrata i dokazao. Kad tad će morati da se vrati u Hag. Postupak protiv njega nije gotov i mora se nastaviti. Moraće da odgovara za svoja dela i postupke, u to nema sumnje.

marija

pre 9 godina

Šešelj je definitivno umno oboleo, a to je u više navrata i dokazao. Kad tad će morati da se vrati u Hag. Postupak protiv njega nije gotov i mora se nastaviti. Moraće da odgovara za svoja dela i postupke, u to nema sumnje.
(Davorin, 28. novembar 2014 00:49)

Covek ima metastaze na jetri.
Da li znas sta to znaci?
Imali su 12 godina da mu dokazu krivicu, pa nisu,
sprdnja od suda.
On se nece vratiti u Hag, sasvim je izvesno.

Bojan

pre 9 godina

Znalo se dobro kakav je Seselj i da se nije promenio a opet su ga pustili misleci da ce nama napraviti probleme a napravio je njima pa neka sada oni razmisljaju sta ce s njim a mi smo se dosta bavili Seseljom!

LJILJA

pre 9 godina

Mislim da Seselj svestan kratkog vremena koje mu je ostalo pokusava da iskoristi kako bi zavadio narod I izazvao opste nerede u zemlji.Ovo je igra bez granica,igra sa zivcima svih nas.U Hagu je izgubio smisao zivljenja I osecaj za prostor I vreme.

Poskok

pre 9 godina

Srbija se ubrzano rešava svih loših stvari koje usporavaju njen napredak! Manje bitan ali ipak problem koji treba da se reši je Vojislav Šešelj! Takvo nasleđe nam ni u jednoj varijanti nije potrebno!

Organizam bluz

pre 9 godina

Da se ja pitam, pustio bi Šešelja da sam kopa svoju jamu, jer ovakve njegove izjave mu samo mogu oduzeti i ono malo glasova koji su mu preostali. Ko još želi da se vraća u devedesete?

mario

pre 9 godina

Dr. Anto Kovačević, član Društva hrvatskih književnika, bivši saborski zastupnik i politički zatvorenik koji je tijekom jugoslavenske komunističke diktature bio u zeničkom zatvoru zajedno sa Šešeljem!

A ko je Kovacevic?
(marija, 27. novembar 2014 16:51)

SARS

pre 9 godina

Nisam znala da je ovako los covek , koji sada velu zlobu radi svom narodu. mi zbog njega dobijamo po nosu, ni krivi ni duzni.Njegov dugacki jezik nas skupo kosta.

Maja

pre 9 godina

Ma Seselj hoce samo medijske paznje a sve sto izjavljuje je kako bi dobio publicitet ali najgore je sto nas poistovecuju sa njim iako se velika vecina Srba ne slaze sa njegovim delovanjem!

Miodrag Stajković

pre 9 godina

Sami ste otišli u Hag, niko vas nije isporučio kao takav umesto da širite mržnju i netreperljivost mogli biste isto da se spakujete i krenete nazad. Prošla su vremena kada je imao političkog uticaja, sada je samo tužna prilika čoveka punog mržnje prema svima.

domacin

pre 9 godina

Seselj nikako da shvati,da je on proslost na politickoj sceni Srbije.
(rafaelo, 27. novembar 2014 14:19)

Kako je proslost kad ga svaki dan ima u medijima.
Proslost sam ja, ti i svi ostali anonimusi koji imaju samo jedan cilj a to je obezbediti rucak i sutra.

kudrec

pre 9 godina

Sve je vise jasnije da se mnogima ne svidja sto Srbija konacno koristi sve svoje ogromne potencijale kojI su zbog lose Vlade bili neiskorisceni I zapostavljeni!

muka

pre 9 godina

Vodite ga molim Vas...ne mogu više da ga gledam....da li smo normalni više..dosta više ispiranja mozga sa Vojislavom...dosta!!!!!!!

Mirko Dubovina

pre 9 godina


@raci:Kada ove nazivate lopovima , baš me interesuje kako nazivate one koji su 12. godina pljačkali državu , razarali privredu , prodavali preduzeća u bescenje , a rdanika ostavili na ulici,zaduživali državu sa nepovoljnim kreditima, doveli preko milion ljdi da žive ispod granice siromaštva.E baš me interesuje kako njih nazivate.

Milanko Renovica

pre 9 godina


@domaćin:Da smo bili malo pametniji pre desetak godina i da smo dikli glas i ozbiljno se usprotivili kada su nam rasprodavali preduzeća u bescenje , a nas ostavili na ulici da se snalazimo kako znamo i umemo, danas ne bi razmišljali da li ćemo sutra imati ručak ili ne.

CERSKA - PLANINA

pre 9 godina

Kako se kaze dosao Vojislav Seselj da se leci, ali on je za veoma kratko vreme pokazao svoje pravo lice sta mu je bio osnovni cilj, da mu uopste nije bilo bitno lecenje. Izblamirao prvo sebe svoju porodicu svoje clanstvo koje je i onak malo brojno. Pokusao da naudi vlasti, ni to mu nije poslo za rukom, valjda je definitivno video da njegova politika vise nema podrsku naroda. Ali zato stize pozivnica za nazad, brzo su se predomislili, oni kji su mu i omogucili povratak na privremenu slobodu.