Utorak, 25.11.2014.

15:11

Turska: Dva tima traže ubicu

Turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, izjavio je turski ministar policije Efkan Ala.

Izvor: Tanjug

Turska: Dva tima traže ubicu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

naca

pre 9 godina

Ubica se mora naci i kazniti,ne samo radi dobrih odnosa dve zemlje vec da bi ta kazna bila opomena da takve stavri ne smeju da se ponove!!!

apel

pre 9 godina

Ne znaš, izgleda. KD jeste, tj. saučesnistvo, ali teško nije.

Daće Bog da uhapse ubicu.
(kk PARTIZAN je moj život!, 25. novembar 2014 16:52)

Maksimalna kazna za podstrekivanje na ubistvo je 40 godina. Tako da, izgleda, ipak znam.

Adjancic Bojan

pre 9 godina

Posto se slucaj desio u krugu hale mora da su kamere snimile ceo slucaj,i moraju da indetifikuju pocinioca.E sad dal ce da ga osude to je druga stvar,stvar koja i u Srbiji nije jednostavna a kamoli u Tursku

Nikola

pre 9 godina

Ccc, Turci se vise ukljucili u ceo zlocin i istragu nego mi. Svaka nam cast! -.-
Ps. Cuo sam da su turski zatvori katastrofalni, tako da ubici nema pomoci.

Zoran

pre 9 godina

Pre svega, zelim da izjavim najdublje saucesce porodici i prijateljima stradalog mladica.
Iako ne verujem da pisanje komentara na Internet sajtovima moze dovoljno da pomogne, pisem, jer se da nadam da moze da pomogne barem malo.
Pisem sa zeljom da pomognem da zajedno resimo problem.
Ja sam Srbin, i pomosam sam na to.
Cenim da je i neki Turcin ponosan na svoje poreklo.
I to je njegovo prvo.
Medjutim, kada ubijete mladica, to ne moze da se zove tim imenom.
Ono sto stvara prblem su ostrasceni ljudi, obicno su neobrazovani, spremni da drugome urade sto nikako ne bi dozvolili da neko uuradi clanu njihove porodice.
Obicno se svi prepucavaju.
Razlog je vrlo jednostavan, politicari zive od toga.
Evo, pozivam premijera Turske, predsednika Turske, sve slobodne medije u Turskoj da se oglase i osude ubistvo i pOmognu da se ovo vise nikada, nigde, ne desi
Pozivam i turski narod, ratovali cmo, ali, sa ponosom, setite se svojih preadaka i zapitajte ste da li bi oni ovo odobrli.

Počnite konačno da razmišljate

pre 9 godina

@Navijač iz fotelje
Vidi se da ti živiš u fotelji i da nikada iz fotelje ne izbijaš. Nisam pisao o slobodi putovanja po svetu, obilasku muzeja, odlazaka u operu, kupanja na tihim plažama dalekih južnih morami, tu važi "imaš love kupiš kartu"... nego o odlasku na utakmicu bez ulaznica i o tome da je 400 navijača, kao velika grupa ljudi, u jednom stampedu krenula prema hali, ka blagajni, gde karata za njih nije bilo (odakle znaš da su blagajne bile otvorene?), i da je to bio opasan korak, na veliku žalost desilo se ubistvo. Prvo što je u svemu sumnjivo i što se mora ispitati to je Čovećeva prva izjava - klub nije ovo organizovao. A zašto nije? Zar se verni navijači, kojima je klub "život, ostalo su sitnice" tako ladno šalju u neizvesno?

Antibot

pre 9 godina

Vidim da nisi upoznat sa otkricem da je Taton bio obavestajac, a ne turista ili navijac.
(Vladimir, 25. novembar 2014 17:32)

To ti je verovatno javio Djuka jutros na KCN-u? Posto je sve vreme isla prica da je Taton huligan koji je dosao u bg da se bije...

Nimrod

pre 9 godina

Ovo je veliki ispit za Tursku,njen pravosudni sistem,i prije svega za njihove iskrene name re da nadju ubicu. Jesu li sposobni ga nadju ubicu? Jesu,jer su velika država, sa dobrim tehničkim kapacitetima!Ukoliko ne pronadju ubicu, preporučujem srpskim vlastima da trajno zabrane dolazak turskim navijačima na teritoriju Srbije, nebitno u kom sportu! Takodje, preporučujem kolegama - navijačima Crvene Zvezde, i uopšte navijačima iz Srbije da nikada više ne idu u Tursku,jer ne treba imati nikakvog kontakta sa takvim njihovim navijačima i ljudima! Neka to bude naš vječiti revolt i prkos! Slava Marku!
(Gorski, 25. novembar 2014 16:42)

Izvini, a sta ako je ubica srpski navijač? Da bojkotujemo Srbiju? Sta uopšte znaci "vecni prkos" u tom kolektivnom smislu? Jel orkosis Nemcima zbog II sv. Rata? Austrijancima i Madjarima zbog I? Sto ne Turcima do sad zbog 500 godina okupacije?

Vladimir

pre 9 godina

citam svakave glupe komentare na vestima o ovome a niko ne uporedjuje slucaj Taton sa ovime i svi zahtevaju svakakve vidove pravde. turska je za nas DRZAVA i verujem da ce naci tu budalu i kazniti. takodje ce razbucati i ove navijacke grupe vremenom jer oni ne razmisljaju kao mi da je decko ubijen zato sto je SRBIN vec to moze da se desi svakome a najvise njihovim gradjanima koji se nadju u tom sukobu ili u medjusobnim sukobima navijackih grupa... kod nas sve mora da ima neku teoriju zavere u pozadini jer su svi krivi osim onih koji su odgovorni(nadlezni) za to.
(mick, 25. novembar 2014 16:40)

Vidim da nisi upoznat sa otkricem da je Taton bio obavestajac, a ne turista ili navijac.

scout

pre 9 godina

Mrznju koju pokazuju Turci ka nama treba podici na nivo rasprave u okviru EU institucija, drustvene mreze su prepune takvih slika i tekstova da li Turska policija radi i na tim slucajevima??? Sta mislite sta bi oni radili da je neki navijac Besiktasa ubijen u Beogradu?

Cinjenica

pre 9 godina

Ajde da se kladimo da nikada nece pronaci izvrsioca.Ovo je samo fora dok se malo strasti ne stisaju.Nikada nisu nasli ni onog koji je zaklao engleskog navijaca

veerghoen

pre 9 godina

Турци су бар у судској области најстрожи. Не сумњам да ће га наћи и максимално казнити. Робијаће тај у највећим мукама у тамници.

samo tako

pre 9 godina

Pronaci ce ga . S druge strane, ko je i zasto savetovao ili nalozio nasim navijacima ucesnicima u tom sukobu da ne daju nikakve izjave, da cute? Njihove izjave su svakako od pomoci da se pronadje zlocinac, ali i da se rasvetle okolnosti koje su tom zlocinu prethodile. Zasto cute?
A sto se tice odlaska do hale bez ulaznica, meni se to vec dogadjalo, ali u slucajevima kada nemam od kluba informaciju da karte ne mozemo dobiti. Odes na svoju ruku, moze i preko agencije koja se ogradi u odnosu na ulaznice i ako ti vodja navijaca nije stupio u kontakt s klubom, sam si kriv ako ides pred arenu nbez sanse da udjes. E sad, da li je ova grupa imala informaciju od kluba da im je odbijen zahtev za prodaju karata? Od odgovora na ovo pitanje zavisi odgovornost kluba ili vodja navijaca. Coviceva prica mi ne deluje uverljivo, jer nije policija sprovela navijace do hale, vec su se oni uputili tamo, a policija ih obezbedjivala. Ne prodaje policija karte. Saucesce Markovoj porodici.

Igor Gavran

pre 9 godina

Oni moraju tog manijaka skloniti sa ulice prvenstveno zbog sebe, pa tek onda zbog nas. Jer danas je ubio navijaca, sutra ce ubiti neku zenu ili dete. Setimo se slucaja Slovenca Silve Pluta koji je masakrirao devojku u Srbiji i pobegao u Sloveniju. Slovenci nisu hteli da cuju da ga uhapse i isporuce (uprkos jakim dokazima). Kada je ubio zenu u Sloveniji onda je bilo kasno.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Zašto niko u Srbiji ne istražuje ko je poslao 400 navijača u Tursku bez ulaznica? Da li je moguće da privatni klub nije za ovo znao? Ko ovde koga i zašto štiti?
(Da skinemo feredže,

Ko kome moze da zabrani da ide bilo gde po svetu? Imas pasos i mozes gde ti je volja. Imas lovu i opet put pod noge. Odes na blagajnu i kupis kartu. Povratna karta do Istanbula moze da se nadje za 100 dolara.

kk PARTIZAN je moj život!

pre 9 godina

 Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.
(apel, 25. novembar 2014 15:35)

Ne znaš, izgleda. KD jeste, tj. saučesnistvo, ali teško nije.

Daće Bog da uhapse ubicu.

Muhamed

pre 9 godina

Uopće ne sumnjam da će Turci pronaći ubicu, također ne sumnjam da je srpska policija obavila makar informativni razgovor sa svim navijačima C. Z koji su bili na licu mjesta, ni njihovo maslo nije za ramazana( ramazan= muslimanski mjesec u kojem je post obavezan). Meni je licno zao momka, jer sam i sam roditelj, i stvarno osuđujem i turke kao i kosovare koji su poslije smrti istog slavili kao da nije u pitanju nasilna smrt mladog momka, to vise govori o njima, kao pojedincima a ne o cijeloj naciji i jednih i drugih. Zamislite sta bi tek ja mogao reci za Vaše " navijače " koji iz dana u dan pokazuju da su kancer srpskog društva, i da nisu oni reprezenti srpskog naroda, iako to oni hoće da budu. Vučić i dr. Stefanovic najavise pronalazak napadača na Beku vrlo brzo, jer je amater, pa jesu li? Imate žalosnu Vladu, kad vidim likove koji su ministri, sto Kesica, i milion minuta bi bilo malo da ih prezentuje onako kakvi oni zaista jesu, predsjednik sa kupljenom diplomom itd, i takvi sa svojim idiotskim izjavama pokušavaju vršiti pritisak na Tursku. Sramota. R. I. P.

KK C.Zvezda Velikan

pre 9 godina

Sve ove najave turskog ministra policije treba uzeti sa velikom dozom REZERVE... verujem da će na sve načine pokušati da nam zamažu oči, i da se uopšte neće ubica otkriti. Savetujem konzula u Turskoj da sve prati budno šta će da urade... Neka budu ubeđeni turci da nećemo stati dok se zlotvor ne nađe i drakonski osudi! Da li јe turska policija išta preduzela protiv huligana Galatasaraja koji preko drustvenih mreza slave ubistvo Ivkovica i pozivaju na nova krvoprolica???

NouNejmovic

pre 9 godina

Kao što uvek pišem kada su ovakve tragične teme u pitanju, pa posle kada uhvate krivca, malo robija, malo dobro vladanje, malo se zaboravi ...

Jel momci imaju višak snage? Odmah da se naprave još dva mosta na Bosforu da bude fino i njima (uradili prvi put u životu nešto korisno) i ostalima.
(pera, 25. novembar 2014 15:20)

Da malo znas vise o Turskoj ne bi tako pricao. Gulice taj mnogo godina u zatvoru,Turska je sredjena drzava, nije to nas Balkanski Svazilend.

Half life episode 3

pre 9 godina

Bilo bi zaista lepo kada bi se uhvatio ubica ne nevaijaca nego bilo kog coveka, mada je diskutabilno da li su navijaci ljudi ili zveri. Licno sam prisustvovao kada su na ulici desetak momaka napali jednog momka. Necu da reklamiram klubove za koje navijaju jer to ne zasluzuju, medjutim taj jadnik ako je preziveo, bolje da nije jer ce verovatno ostati invalid. Sto se same teme tice, oni mogu da oforme 100 timova, medjutim ubica nece biti uhvacen niti ce biti poturen neko jer Turci imaju dostojanstvo da brane svoga do kraja. Mi smo takvo dostojanstvo izgubili sto je bolje jer oni sa dostojanstvom nemaju mesta u evropskoj unji. Da se razumemo od dostojanstva se ne zivi vec od mesa. Pricamo o naciji koja i dalje izvrsava krvne osvete, gde postoje plemena, njihova veca... a tek Kurdi, majko mila. Sve serije koje gledate na televiziji ,mislim na Turske pomnozite sa 100 i dobicete pravu sliku Turske. Sta mislite zasto ih toliko dugo ne primaju u uniju?? Bio sam u Turskoj vise puta i tvrdim da oni imaju mnogo vise navijaca procentualno po broju stanovnika, oni su za ove nase doktorirali bezobrazluk. Ali zaista, umreti kao navijac je stvarno jadno. Ono kada cujes umro slikar.pesnik,naucnik, bude ti zao, ali kada cujes poginuo navijac.... 99% ljudi verovatno kaze,neka je!

Da skinemo feredže

pre 9 godina

Zašto niko u Srbiji ne istražuje ko je poslao 400 navijača u Tursku bez ulaznica? Da li je moguće da privatni klub nije za ovo znao? Ko ovde koga i zašto štiti?

Washington

pre 9 godina

Zašto se ne izvrši pritisak na njihovu policiju da uhapsi ljude koji preko interneta veličaju Markovo ubistvo i koji pozivaju na nova ubijanja? Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.
(apel, 25. novembar 2014 15:35)

Aha vazi, pa ako cemo tako onda bi pohapsili pola Srbije, Turske, Albanije, Bosne, itd.

mick

pre 9 godina

citam svakave glupe komentare na vestima o ovome a niko ne uporedjuje slucaj Taton sa ovime i svi zahtevaju svakakve vidove pravde. turska je za nas DRZAVA i verujem da ce naci tu budalu i kazniti. takodje ce razbucati i ove navijacke grupe vremenom jer oni ne razmisljaju kao mi da je decko ubijen zato sto je SRBIN vec to moze da se desi svakome a najvise njihovim gradjanima koji se nadju u tom sukobu ili u medjusobnim sukobima navijackih grupa... kod nas sve mora da ima neku teoriju zavere u pozadini jer su svi krivi osim onih koji su odgovorni(nadlezni) za to.

Gorski

pre 9 godina

Ovo je veliki ispit za Tursku, njen pravosudni sistem,i prije svega za njihove iskrene namjere da nadju ubicu.Jesu li sposobni ga nadju ubicu? Jesu,jer su velika država,sa dobrim tehničkim kapacitetima!Ukoliko ne pronadju ubicu,preporučujem srpskim vlastima da trajno zabrane dolazak turskim navijačima na teritoriju Srbije,nebitno u kom sportu! Takodje,preporučujem kolegama - navijačima Crvene Zvezde, i uopšte navijačima iz Srbije da nikada više ne idu u Tursku,jer ne treba imati nikakvog kontakta sa takvim njihovim navijačima i ljudima! Neka to bude naš vječiti revolt i prkos! Slava Marku!

Petko

pre 9 godina

I nema glavna vest na tv-u da traze ubicu.
Nema vanrednih konferencija za novinare sa saopštenjima.
Nema nista jer to nije najbitnija stvar u državi koja drži do sebe.
To je razlika izmedju države I banana države!

apel

pre 9 godina

Zašto se ne izvrši pritisak na njihovu policiju da uhapsi ljude koji preko interneta veličaju Markovo ubistvo i koji pozivaju na nova ubijanja? Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.

pera

pre 9 godina

Kao što uvek pišem kada su ovakve tragične teme u pitanju, pa posle kada uhvate krivca, malo robija, malo dobro vladanje, malo se zaboravi ...

Jel momci imaju višak snage? Odmah da se naprave još dva mosta na Bosforu da bude fino i njima (uradili prvi put u životu nešto korisno) i ostalima.

apel

pre 9 godina

Zašto se ne izvrši pritisak na njihovu policiju da uhapsi ljude koji preko interneta veličaju Markovo ubistvo i koji pozivaju na nova ubijanja? Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.

Petko

pre 9 godina

I nema glavna vest na tv-u da traze ubicu.
Nema vanrednih konferencija za novinare sa saopštenjima.
Nema nista jer to nije najbitnija stvar u državi koja drži do sebe.
To je razlika izmedju države I banana države!

pera

pre 9 godina

Kao što uvek pišem kada su ovakve tragične teme u pitanju, pa posle kada uhvate krivca, malo robija, malo dobro vladanje, malo se zaboravi ...

Jel momci imaju višak snage? Odmah da se naprave još dva mosta na Bosforu da bude fino i njima (uradili prvi put u životu nešto korisno) i ostalima.

NouNejmovic

pre 9 godina

Kao što uvek pišem kada su ovakve tragične teme u pitanju, pa posle kada uhvate krivca, malo robija, malo dobro vladanje, malo se zaboravi ...

Jel momci imaju višak snage? Odmah da se naprave još dva mosta na Bosforu da bude fino i njima (uradili prvi put u životu nešto korisno) i ostalima.
(pera, 25. novembar 2014 15:20)

Da malo znas vise o Turskoj ne bi tako pricao. Gulice taj mnogo godina u zatvoru,Turska je sredjena drzava, nije to nas Balkanski Svazilend.

Da skinemo feredže

pre 9 godina

Zašto niko u Srbiji ne istražuje ko je poslao 400 navijača u Tursku bez ulaznica? Da li je moguće da privatni klub nije za ovo znao? Ko ovde koga i zašto štiti?

mick

pre 9 godina

citam svakave glupe komentare na vestima o ovome a niko ne uporedjuje slucaj Taton sa ovime i svi zahtevaju svakakve vidove pravde. turska je za nas DRZAVA i verujem da ce naci tu budalu i kazniti. takodje ce razbucati i ove navijacke grupe vremenom jer oni ne razmisljaju kao mi da je decko ubijen zato sto je SRBIN vec to moze da se desi svakome a najvise njihovim gradjanima koji se nadju u tom sukobu ili u medjusobnim sukobima navijackih grupa... kod nas sve mora da ima neku teoriju zavere u pozadini jer su svi krivi osim onih koji su odgovorni(nadlezni) za to.

Muhamed

pre 9 godina

Uopće ne sumnjam da će Turci pronaći ubicu, također ne sumnjam da je srpska policija obavila makar informativni razgovor sa svim navijačima C. Z koji su bili na licu mjesta, ni njihovo maslo nije za ramazana( ramazan= muslimanski mjesec u kojem je post obavezan). Meni je licno zao momka, jer sam i sam roditelj, i stvarno osuđujem i turke kao i kosovare koji su poslije smrti istog slavili kao da nije u pitanju nasilna smrt mladog momka, to vise govori o njima, kao pojedincima a ne o cijeloj naciji i jednih i drugih. Zamislite sta bi tek ja mogao reci za Vaše " navijače " koji iz dana u dan pokazuju da su kancer srpskog društva, i da nisu oni reprezenti srpskog naroda, iako to oni hoće da budu. Vučić i dr. Stefanovic najavise pronalazak napadača na Beku vrlo brzo, jer je amater, pa jesu li? Imate žalosnu Vladu, kad vidim likove koji su ministri, sto Kesica, i milion minuta bi bilo malo da ih prezentuje onako kakvi oni zaista jesu, predsjednik sa kupljenom diplomom itd, i takvi sa svojim idiotskim izjavama pokušavaju vršiti pritisak na Tursku. Sramota. R. I. P.

veerghoen

pre 9 godina

Турци су бар у судској области најстрожи. Не сумњам да ће га наћи и максимално казнити. Робијаће тај у највећим мукама у тамници.

Igor Gavran

pre 9 godina

Oni moraju tog manijaka skloniti sa ulice prvenstveno zbog sebe, pa tek onda zbog nas. Jer danas je ubio navijaca, sutra ce ubiti neku zenu ili dete. Setimo se slucaja Slovenca Silve Pluta koji je masakrirao devojku u Srbiji i pobegao u Sloveniju. Slovenci nisu hteli da cuju da ga uhapse i isporuce (uprkos jakim dokazima). Kada je ubio zenu u Sloveniji onda je bilo kasno.

Gorski

pre 9 godina

Ovo je veliki ispit za Tursku, njen pravosudni sistem,i prije svega za njihove iskrene namjere da nadju ubicu.Jesu li sposobni ga nadju ubicu? Jesu,jer su velika država,sa dobrim tehničkim kapacitetima!Ukoliko ne pronadju ubicu,preporučujem srpskim vlastima da trajno zabrane dolazak turskim navijačima na teritoriju Srbije,nebitno u kom sportu! Takodje,preporučujem kolegama - navijačima Crvene Zvezde, i uopšte navijačima iz Srbije da nikada više ne idu u Tursku,jer ne treba imati nikakvog kontakta sa takvim njihovim navijačima i ljudima! Neka to bude naš vječiti revolt i prkos! Slava Marku!

Washington

pre 9 godina

Zašto se ne izvrši pritisak na njihovu policiju da uhapsi ljude koji preko interneta veličaju Markovo ubistvo i koji pozivaju na nova ubijanja? Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.
(apel, 25. novembar 2014 15:35)

Aha vazi, pa ako cemo tako onda bi pohapsili pola Srbije, Turske, Albanije, Bosne, itd.

Nimrod

pre 9 godina

Ovo je veliki ispit za Tursku,njen pravosudni sistem,i prije svega za njihove iskrene name re da nadju ubicu. Jesu li sposobni ga nadju ubicu? Jesu,jer su velika država, sa dobrim tehničkim kapacitetima!Ukoliko ne pronadju ubicu, preporučujem srpskim vlastima da trajno zabrane dolazak turskim navijačima na teritoriju Srbije, nebitno u kom sportu! Takodje, preporučujem kolegama - navijačima Crvene Zvezde, i uopšte navijačima iz Srbije da nikada više ne idu u Tursku,jer ne treba imati nikakvog kontakta sa takvim njihovim navijačima i ljudima! Neka to bude naš vječiti revolt i prkos! Slava Marku!
(Gorski, 25. novembar 2014 16:42)

Izvini, a sta ako je ubica srpski navijač? Da bojkotujemo Srbiju? Sta uopšte znaci "vecni prkos" u tom kolektivnom smislu? Jel orkosis Nemcima zbog II sv. Rata? Austrijancima i Madjarima zbog I? Sto ne Turcima do sad zbog 500 godina okupacije?

Počnite konačno da razmišljate

pre 9 godina

@Navijač iz fotelje
Vidi se da ti živiš u fotelji i da nikada iz fotelje ne izbijaš. Nisam pisao o slobodi putovanja po svetu, obilasku muzeja, odlazaka u operu, kupanja na tihim plažama dalekih južnih morami, tu važi "imaš love kupiš kartu"... nego o odlasku na utakmicu bez ulaznica i o tome da je 400 navijača, kao velika grupa ljudi, u jednom stampedu krenula prema hali, ka blagajni, gde karata za njih nije bilo (odakle znaš da su blagajne bile otvorene?), i da je to bio opasan korak, na veliku žalost desilo se ubistvo. Prvo što je u svemu sumnjivo i što se mora ispitati to je Čovećeva prva izjava - klub nije ovo organizovao. A zašto nije? Zar se verni navijači, kojima je klub "život, ostalo su sitnice" tako ladno šalju u neizvesno?

Cinjenica

pre 9 godina

Ajde da se kladimo da nikada nece pronaci izvrsioca.Ovo je samo fora dok se malo strasti ne stisaju.Nikada nisu nasli ni onog koji je zaklao engleskog navijaca

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Zašto niko u Srbiji ne istražuje ko je poslao 400 navijača u Tursku bez ulaznica? Da li je moguće da privatni klub nije za ovo znao? Ko ovde koga i zašto štiti?
(Da skinemo feredže,

Ko kome moze da zabrani da ide bilo gde po svetu? Imas pasos i mozes gde ti je volja. Imas lovu i opet put pod noge. Odes na blagajnu i kupis kartu. Povratna karta do Istanbula moze da se nadje za 100 dolara.

scout

pre 9 godina

Mrznju koju pokazuju Turci ka nama treba podici na nivo rasprave u okviru EU institucija, drustvene mreze su prepune takvih slika i tekstova da li Turska policija radi i na tim slucajevima??? Sta mislite sta bi oni radili da je neki navijac Besiktasa ubijen u Beogradu?

Half life episode 3

pre 9 godina

Bilo bi zaista lepo kada bi se uhvatio ubica ne nevaijaca nego bilo kog coveka, mada je diskutabilno da li su navijaci ljudi ili zveri. Licno sam prisustvovao kada su na ulici desetak momaka napali jednog momka. Necu da reklamiram klubove za koje navijaju jer to ne zasluzuju, medjutim taj jadnik ako je preziveo, bolje da nije jer ce verovatno ostati invalid. Sto se same teme tice, oni mogu da oforme 100 timova, medjutim ubica nece biti uhvacen niti ce biti poturen neko jer Turci imaju dostojanstvo da brane svoga do kraja. Mi smo takvo dostojanstvo izgubili sto je bolje jer oni sa dostojanstvom nemaju mesta u evropskoj unji. Da se razumemo od dostojanstva se ne zivi vec od mesa. Pricamo o naciji koja i dalje izvrsava krvne osvete, gde postoje plemena, njihova veca... a tek Kurdi, majko mila. Sve serije koje gledate na televiziji ,mislim na Turske pomnozite sa 100 i dobicete pravu sliku Turske. Sta mislite zasto ih toliko dugo ne primaju u uniju?? Bio sam u Turskoj vise puta i tvrdim da oni imaju mnogo vise navijaca procentualno po broju stanovnika, oni su za ove nase doktorirali bezobrazluk. Ali zaista, umreti kao navijac je stvarno jadno. Ono kada cujes umro slikar.pesnik,naucnik, bude ti zao, ali kada cujes poginuo navijac.... 99% ljudi verovatno kaze,neka je!

KK C.Zvezda Velikan

pre 9 godina

Sve ove najave turskog ministra policije treba uzeti sa velikom dozom REZERVE... verujem da će na sve načine pokušati da nam zamažu oči, i da se uopšte neće ubica otkriti. Savetujem konzula u Turskoj da sve prati budno šta će da urade... Neka budu ubeđeni turci da nećemo stati dok se zlotvor ne nađe i drakonski osudi! Da li јe turska policija išta preduzela protiv huligana Galatasaraja koji preko drustvenih mreza slave ubistvo Ivkovica i pozivaju na nova krvoprolica???

Antibot

pre 9 godina

Vidim da nisi upoznat sa otkricem da je Taton bio obavestajac, a ne turista ili navijac.
(Vladimir, 25. novembar 2014 17:32)

To ti je verovatno javio Djuka jutros na KCN-u? Posto je sve vreme isla prica da je Taton huligan koji je dosao u bg da se bije...

samo tako

pre 9 godina

Pronaci ce ga . S druge strane, ko je i zasto savetovao ili nalozio nasim navijacima ucesnicima u tom sukobu da ne daju nikakve izjave, da cute? Njihove izjave su svakako od pomoci da se pronadje zlocinac, ali i da se rasvetle okolnosti koje su tom zlocinu prethodile. Zasto cute?
A sto se tice odlaska do hale bez ulaznica, meni se to vec dogadjalo, ali u slucajevima kada nemam od kluba informaciju da karte ne mozemo dobiti. Odes na svoju ruku, moze i preko agencije koja se ogradi u odnosu na ulaznice i ako ti vodja navijaca nije stupio u kontakt s klubom, sam si kriv ako ides pred arenu nbez sanse da udjes. E sad, da li je ova grupa imala informaciju od kluba da im je odbijen zahtev za prodaju karata? Od odgovora na ovo pitanje zavisi odgovornost kluba ili vodja navijaca. Coviceva prica mi ne deluje uverljivo, jer nije policija sprovela navijace do hale, vec su se oni uputili tamo, a policija ih obezbedjivala. Ne prodaje policija karte. Saucesce Markovoj porodici.

kk PARTIZAN je moj život!

pre 9 godina

 Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.
(apel, 25. novembar 2014 15:35)

Ne znaš, izgleda. KD jeste, tj. saučesnistvo, ali teško nije.

Daće Bog da uhapse ubicu.

Nikola

pre 9 godina

Ccc, Turci se vise ukljucili u ceo zlocin i istragu nego mi. Svaka nam cast! -.-
Ps. Cuo sam da su turski zatvori katastrofalni, tako da ubici nema pomoci.

Vladimir

pre 9 godina

citam svakave glupe komentare na vestima o ovome a niko ne uporedjuje slucaj Taton sa ovime i svi zahtevaju svakakve vidove pravde. turska je za nas DRZAVA i verujem da ce naci tu budalu i kazniti. takodje ce razbucati i ove navijacke grupe vremenom jer oni ne razmisljaju kao mi da je decko ubijen zato sto je SRBIN vec to moze da se desi svakome a najvise njihovim gradjanima koji se nadju u tom sukobu ili u medjusobnim sukobima navijackih grupa... kod nas sve mora da ima neku teoriju zavere u pozadini jer su svi krivi osim onih koji su odgovorni(nadlezni) za to.
(mick, 25. novembar 2014 16:40)

Vidim da nisi upoznat sa otkricem da je Taton bio obavestajac, a ne turista ili navijac.

Adjancic Bojan

pre 9 godina

Posto se slucaj desio u krugu hale mora da su kamere snimile ceo slucaj,i moraju da indetifikuju pocinioca.E sad dal ce da ga osude to je druga stvar,stvar koja i u Srbiji nije jednostavna a kamoli u Tursku

apel

pre 9 godina

Ne znaš, izgleda. KD jeste, tj. saučesnistvo, ali teško nije.

Daće Bog da uhapse ubicu.
(kk PARTIZAN je moj život!, 25. novembar 2014 16:52)

Maksimalna kazna za podstrekivanje na ubistvo je 40 godina. Tako da, izgleda, ipak znam.

Zoran

pre 9 godina

Pre svega, zelim da izjavim najdublje saucesce porodici i prijateljima stradalog mladica.
Iako ne verujem da pisanje komentara na Internet sajtovima moze dovoljno da pomogne, pisem, jer se da nadam da moze da pomogne barem malo.
Pisem sa zeljom da pomognem da zajedno resimo problem.
Ja sam Srbin, i pomosam sam na to.
Cenim da je i neki Turcin ponosan na svoje poreklo.
I to je njegovo prvo.
Medjutim, kada ubijete mladica, to ne moze da se zove tim imenom.
Ono sto stvara prblem su ostrasceni ljudi, obicno su neobrazovani, spremni da drugome urade sto nikako ne bi dozvolili da neko uuradi clanu njihove porodice.
Obicno se svi prepucavaju.
Razlog je vrlo jednostavan, politicari zive od toga.
Evo, pozivam premijera Turske, predsednika Turske, sve slobodne medije u Turskoj da se oglase i osude ubistvo i pOmognu da se ovo vise nikada, nigde, ne desi
Pozivam i turski narod, ratovali cmo, ali, sa ponosom, setite se svojih preadaka i zapitajte ste da li bi oni ovo odobrli.

naca

pre 9 godina

Ubica se mora naci i kazniti,ne samo radi dobrih odnosa dve zemlje vec da bi ta kazna bila opomena da takve stavri ne smeju da se ponove!!!

Vladimir

pre 9 godina

citam svakave glupe komentare na vestima o ovome a niko ne uporedjuje slucaj Taton sa ovime i svi zahtevaju svakakve vidove pravde. turska je za nas DRZAVA i verujem da ce naci tu budalu i kazniti. takodje ce razbucati i ove navijacke grupe vremenom jer oni ne razmisljaju kao mi da je decko ubijen zato sto je SRBIN vec to moze da se desi svakome a najvise njihovim gradjanima koji se nadju u tom sukobu ili u medjusobnim sukobima navijackih grupa... kod nas sve mora da ima neku teoriju zavere u pozadini jer su svi krivi osim onih koji su odgovorni(nadlezni) za to.
(mick, 25. novembar 2014 16:40)

Vidim da nisi upoznat sa otkricem da je Taton bio obavestajac, a ne turista ili navijac.

Nimrod

pre 9 godina

Ovo je veliki ispit za Tursku,njen pravosudni sistem,i prije svega za njihove iskrene name re da nadju ubicu. Jesu li sposobni ga nadju ubicu? Jesu,jer su velika država, sa dobrim tehničkim kapacitetima!Ukoliko ne pronadju ubicu, preporučujem srpskim vlastima da trajno zabrane dolazak turskim navijačima na teritoriju Srbije, nebitno u kom sportu! Takodje, preporučujem kolegama - navijačima Crvene Zvezde, i uopšte navijačima iz Srbije da nikada više ne idu u Tursku,jer ne treba imati nikakvog kontakta sa takvim njihovim navijačima i ljudima! Neka to bude naš vječiti revolt i prkos! Slava Marku!
(Gorski, 25. novembar 2014 16:42)

Izvini, a sta ako je ubica srpski navijač? Da bojkotujemo Srbiju? Sta uopšte znaci "vecni prkos" u tom kolektivnom smislu? Jel orkosis Nemcima zbog II sv. Rata? Austrijancima i Madjarima zbog I? Sto ne Turcima do sad zbog 500 godina okupacije?

Da skinemo feredže

pre 9 godina

Zašto niko u Srbiji ne istražuje ko je poslao 400 navijača u Tursku bez ulaznica? Da li je moguće da privatni klub nije za ovo znao? Ko ovde koga i zašto štiti?

KK C.Zvezda Velikan

pre 9 godina

Sve ove najave turskog ministra policije treba uzeti sa velikom dozom REZERVE... verujem da će na sve načine pokušati da nam zamažu oči, i da se uopšte neće ubica otkriti. Savetujem konzula u Turskoj da sve prati budno šta će da urade... Neka budu ubeđeni turci da nećemo stati dok se zlotvor ne nađe i drakonski osudi! Da li јe turska policija išta preduzela protiv huligana Galatasaraja koji preko drustvenih mreza slave ubistvo Ivkovica i pozivaju na nova krvoprolica???

pera

pre 9 godina

Kao što uvek pišem kada su ovakve tragične teme u pitanju, pa posle kada uhvate krivca, malo robija, malo dobro vladanje, malo se zaboravi ...

Jel momci imaju višak snage? Odmah da se naprave još dva mosta na Bosforu da bude fino i njima (uradili prvi put u životu nešto korisno) i ostalima.

Half life episode 3

pre 9 godina

Bilo bi zaista lepo kada bi se uhvatio ubica ne nevaijaca nego bilo kog coveka, mada je diskutabilno da li su navijaci ljudi ili zveri. Licno sam prisustvovao kada su na ulici desetak momaka napali jednog momka. Necu da reklamiram klubove za koje navijaju jer to ne zasluzuju, medjutim taj jadnik ako je preziveo, bolje da nije jer ce verovatno ostati invalid. Sto se same teme tice, oni mogu da oforme 100 timova, medjutim ubica nece biti uhvacen niti ce biti poturen neko jer Turci imaju dostojanstvo da brane svoga do kraja. Mi smo takvo dostojanstvo izgubili sto je bolje jer oni sa dostojanstvom nemaju mesta u evropskoj unji. Da se razumemo od dostojanstva se ne zivi vec od mesa. Pricamo o naciji koja i dalje izvrsava krvne osvete, gde postoje plemena, njihova veca... a tek Kurdi, majko mila. Sve serije koje gledate na televiziji ,mislim na Turske pomnozite sa 100 i dobicete pravu sliku Turske. Sta mislite zasto ih toliko dugo ne primaju u uniju?? Bio sam u Turskoj vise puta i tvrdim da oni imaju mnogo vise navijaca procentualno po broju stanovnika, oni su za ove nase doktorirali bezobrazluk. Ali zaista, umreti kao navijac je stvarno jadno. Ono kada cujes umro slikar.pesnik,naucnik, bude ti zao, ali kada cujes poginuo navijac.... 99% ljudi verovatno kaze,neka je!

Petko

pre 9 godina

I nema glavna vest na tv-u da traze ubicu.
Nema vanrednih konferencija za novinare sa saopštenjima.
Nema nista jer to nije najbitnija stvar u državi koja drži do sebe.
To je razlika izmedju države I banana države!

Gorski

pre 9 godina

Ovo je veliki ispit za Tursku, njen pravosudni sistem,i prije svega za njihove iskrene namjere da nadju ubicu.Jesu li sposobni ga nadju ubicu? Jesu,jer su velika država,sa dobrim tehničkim kapacitetima!Ukoliko ne pronadju ubicu,preporučujem srpskim vlastima da trajno zabrane dolazak turskim navijačima na teritoriju Srbije,nebitno u kom sportu! Takodje,preporučujem kolegama - navijačima Crvene Zvezde, i uopšte navijačima iz Srbije da nikada više ne idu u Tursku,jer ne treba imati nikakvog kontakta sa takvim njihovim navijačima i ljudima! Neka to bude naš vječiti revolt i prkos! Slava Marku!

NouNejmovic

pre 9 godina

Kao što uvek pišem kada su ovakve tragične teme u pitanju, pa posle kada uhvate krivca, malo robija, malo dobro vladanje, malo se zaboravi ...

Jel momci imaju višak snage? Odmah da se naprave još dva mosta na Bosforu da bude fino i njima (uradili prvi put u životu nešto korisno) i ostalima.
(pera, 25. novembar 2014 15:20)

Da malo znas vise o Turskoj ne bi tako pricao. Gulice taj mnogo godina u zatvoru,Turska je sredjena drzava, nije to nas Balkanski Svazilend.

Muhamed

pre 9 godina

Uopće ne sumnjam da će Turci pronaći ubicu, također ne sumnjam da je srpska policija obavila makar informativni razgovor sa svim navijačima C. Z koji su bili na licu mjesta, ni njihovo maslo nije za ramazana( ramazan= muslimanski mjesec u kojem je post obavezan). Meni je licno zao momka, jer sam i sam roditelj, i stvarno osuđujem i turke kao i kosovare koji su poslije smrti istog slavili kao da nije u pitanju nasilna smrt mladog momka, to vise govori o njima, kao pojedincima a ne o cijeloj naciji i jednih i drugih. Zamislite sta bi tek ja mogao reci za Vaše " navijače " koji iz dana u dan pokazuju da su kancer srpskog društva, i da nisu oni reprezenti srpskog naroda, iako to oni hoće da budu. Vučić i dr. Stefanovic najavise pronalazak napadača na Beku vrlo brzo, jer je amater, pa jesu li? Imate žalosnu Vladu, kad vidim likove koji su ministri, sto Kesica, i milion minuta bi bilo malo da ih prezentuje onako kakvi oni zaista jesu, predsjednik sa kupljenom diplomom itd, i takvi sa svojim idiotskim izjavama pokušavaju vršiti pritisak na Tursku. Sramota. R. I. P.

apel

pre 9 godina

Zašto se ne izvrši pritisak na njihovu policiju da uhapsi ljude koji preko interneta veličaju Markovo ubistvo i koji pozivaju na nova ubijanja? Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.

mick

pre 9 godina

citam svakave glupe komentare na vestima o ovome a niko ne uporedjuje slucaj Taton sa ovime i svi zahtevaju svakakve vidove pravde. turska je za nas DRZAVA i verujem da ce naci tu budalu i kazniti. takodje ce razbucati i ove navijacke grupe vremenom jer oni ne razmisljaju kao mi da je decko ubijen zato sto je SRBIN vec to moze da se desi svakome a najvise njihovim gradjanima koji se nadju u tom sukobu ili u medjusobnim sukobima navijackih grupa... kod nas sve mora da ima neku teoriju zavere u pozadini jer su svi krivi osim onih koji su odgovorni(nadlezni) za to.

scout

pre 9 godina

Mrznju koju pokazuju Turci ka nama treba podici na nivo rasprave u okviru EU institucija, drustvene mreze su prepune takvih slika i tekstova da li Turska policija radi i na tim slucajevima??? Sta mislite sta bi oni radili da je neki navijac Besiktasa ubijen u Beogradu?

Cinjenica

pre 9 godina

Ajde da se kladimo da nikada nece pronaci izvrsioca.Ovo je samo fora dok se malo strasti ne stisaju.Nikada nisu nasli ni onog koji je zaklao engleskog navijaca

veerghoen

pre 9 godina

Турци су бар у судској области најстрожи. Не сумњам да ће га наћи и максимално казнити. Робијаће тај у највећим мукама у тамници.

Washington

pre 9 godina

Zašto se ne izvrši pritisak na njihovu policiju da uhapsi ljude koji preko interneta veličaju Markovo ubistvo i koji pozivaju na nova ubijanja? Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.
(apel, 25. novembar 2014 15:35)

Aha vazi, pa ako cemo tako onda bi pohapsili pola Srbije, Turske, Albanije, Bosne, itd.

Počnite konačno da razmišljate

pre 9 godina

@Navijač iz fotelje
Vidi se da ti živiš u fotelji i da nikada iz fotelje ne izbijaš. Nisam pisao o slobodi putovanja po svetu, obilasku muzeja, odlazaka u operu, kupanja na tihim plažama dalekih južnih morami, tu važi "imaš love kupiš kartu"... nego o odlasku na utakmicu bez ulaznica i o tome da je 400 navijača, kao velika grupa ljudi, u jednom stampedu krenula prema hali, ka blagajni, gde karata za njih nije bilo (odakle znaš da su blagajne bile otvorene?), i da je to bio opasan korak, na veliku žalost desilo se ubistvo. Prvo što je u svemu sumnjivo i što se mora ispitati to je Čovećeva prva izjava - klub nije ovo organizovao. A zašto nije? Zar se verni navijači, kojima je klub "život, ostalo su sitnice" tako ladno šalju u neizvesno?

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Zašto niko u Srbiji ne istražuje ko je poslao 400 navijača u Tursku bez ulaznica? Da li je moguće da privatni klub nije za ovo znao? Ko ovde koga i zašto štiti?
(Da skinemo feredže,

Ko kome moze da zabrani da ide bilo gde po svetu? Imas pasos i mozes gde ti je volja. Imas lovu i opet put pod noge. Odes na blagajnu i kupis kartu. Povratna karta do Istanbula moze da se nadje za 100 dolara.

kk PARTIZAN je moj život!

pre 9 godina

 Podstrekivanje na ubistvo je, koliko ja znam, teško krivično delo.
(apel, 25. novembar 2014 15:35)

Ne znaš, izgleda. KD jeste, tj. saučesnistvo, ali teško nije.

Daće Bog da uhapse ubicu.

Igor Gavran

pre 9 godina

Oni moraju tog manijaka skloniti sa ulice prvenstveno zbog sebe, pa tek onda zbog nas. Jer danas je ubio navijaca, sutra ce ubiti neku zenu ili dete. Setimo se slucaja Slovenca Silve Pluta koji je masakrirao devojku u Srbiji i pobegao u Sloveniju. Slovenci nisu hteli da cuju da ga uhapse i isporuce (uprkos jakim dokazima). Kada je ubio zenu u Sloveniji onda je bilo kasno.

samo tako

pre 9 godina

Pronaci ce ga . S druge strane, ko je i zasto savetovao ili nalozio nasim navijacima ucesnicima u tom sukobu da ne daju nikakve izjave, da cute? Njihove izjave su svakako od pomoci da se pronadje zlocinac, ali i da se rasvetle okolnosti koje su tom zlocinu prethodile. Zasto cute?
A sto se tice odlaska do hale bez ulaznica, meni se to vec dogadjalo, ali u slucajevima kada nemam od kluba informaciju da karte ne mozemo dobiti. Odes na svoju ruku, moze i preko agencije koja se ogradi u odnosu na ulaznice i ako ti vodja navijaca nije stupio u kontakt s klubom, sam si kriv ako ides pred arenu nbez sanse da udjes. E sad, da li je ova grupa imala informaciju od kluba da im je odbijen zahtev za prodaju karata? Od odgovora na ovo pitanje zavisi odgovornost kluba ili vodja navijaca. Coviceva prica mi ne deluje uverljivo, jer nije policija sprovela navijace do hale, vec su se oni uputili tamo, a policija ih obezbedjivala. Ne prodaje policija karte. Saucesce Markovoj porodici.

Zoran

pre 9 godina

Pre svega, zelim da izjavim najdublje saucesce porodici i prijateljima stradalog mladica.
Iako ne verujem da pisanje komentara na Internet sajtovima moze dovoljno da pomogne, pisem, jer se da nadam da moze da pomogne barem malo.
Pisem sa zeljom da pomognem da zajedno resimo problem.
Ja sam Srbin, i pomosam sam na to.
Cenim da je i neki Turcin ponosan na svoje poreklo.
I to je njegovo prvo.
Medjutim, kada ubijete mladica, to ne moze da se zove tim imenom.
Ono sto stvara prblem su ostrasceni ljudi, obicno su neobrazovani, spremni da drugome urade sto nikako ne bi dozvolili da neko uuradi clanu njihove porodice.
Obicno se svi prepucavaju.
Razlog je vrlo jednostavan, politicari zive od toga.
Evo, pozivam premijera Turske, predsednika Turske, sve slobodne medije u Turskoj da se oglase i osude ubistvo i pOmognu da se ovo vise nikada, nigde, ne desi
Pozivam i turski narod, ratovali cmo, ali, sa ponosom, setite se svojih preadaka i zapitajte ste da li bi oni ovo odobrli.

Adjancic Bojan

pre 9 godina

Posto se slucaj desio u krugu hale mora da su kamere snimile ceo slucaj,i moraju da indetifikuju pocinioca.E sad dal ce da ga osude to je druga stvar,stvar koja i u Srbiji nije jednostavna a kamoli u Tursku

Antibot

pre 9 godina

Vidim da nisi upoznat sa otkricem da je Taton bio obavestajac, a ne turista ili navijac.
(Vladimir, 25. novembar 2014 17:32)

To ti je verovatno javio Djuka jutros na KCN-u? Posto je sve vreme isla prica da je Taton huligan koji je dosao u bg da se bije...

Nikola

pre 9 godina

Ccc, Turci se vise ukljucili u ceo zlocin i istragu nego mi. Svaka nam cast! -.-
Ps. Cuo sam da su turski zatvori katastrofalni, tako da ubici nema pomoci.

apel

pre 9 godina

Ne znaš, izgleda. KD jeste, tj. saučesnistvo, ali teško nije.

Daće Bog da uhapse ubicu.
(kk PARTIZAN je moj život!, 25. novembar 2014 16:52)

Maksimalna kazna za podstrekivanje na ubistvo je 40 godina. Tako da, izgleda, ipak znam.

naca

pre 9 godina

Ubica se mora naci i kazniti,ne samo radi dobrih odnosa dve zemlje vec da bi ta kazna bila opomena da takve stavri ne smeju da se ponove!!!