Ponedeljak, 24.11.2014.

10:50

B92: Zašto je Mijailović bez trake

Burna nedelja u FK Crvena zvezda donela je crveno-belima još veći zaostatak u odnosu na Partizan, ali i novog kapitena i nemire u ekipi.

Izvor: B92

B92: Zašto je Mijailoviæ bez trake IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Raz Viper

pre 9 godina

Potpisite peticiju da Fudbalski Savez Srbije zaposli Antica kao selektora: https://www.change.org/p/fudbalski-savez-srbije-vratite-antica?just_created=true

gk

pre 9 godina

samo se brukaju, i sebe i Srbiju... a vi posle napravite da budu sampioni, kao i prosle godine na silu... ne zasluzuju ni drugi da budu!

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Ma samo cu da kazem jednu stvar. Licemeri licemerski, do pre par meseci vam je bio najbolji i najomiljeniji igrac, sad vam je niko i nista. Citam komentare tipa "Cime je o zasluzio kapitensku traku?"- pa time sto se u proslosezonskoj Zvezdi zalagao toliko i trudio da zavede mir u redovima. Sram vas bilo sto ga sada nipodastavate.

DraganO

pre 9 godina

Mito i korupcija pocinje na najnizem nivo, pocevsi od dece koja treniraju fudbal pa sve do super lige. Sustina je ista licni interes i bogacenje na necemu sto nije njihovo. dok god bude bilo svacije to je i nicije i nema odgovornosti, a kradja je sve masovnija, nekada se kralo na milione eur, a sad se to svodi na desetine hiljada eur (zbog kvaliteta) ali daj sta das, i onako je liga krs pa da se uzme bilo sta. To je svakako neuporedivo sa prosecnim platama od 300 eur. Dno je dotaknuto, sada se po mulju mesetari, a u takvom mulju je tesko bilo koga prepoznati, a lova ide u dzepove. Zato nije ni cudno imati podele u reprezentaciji, ma javasluk koji nije vise ni pomena vredan. Konacno celnici dva najveca kluba u zemlji su bili ili su pod istragom, zatvarani, bezali, davali milionske kaucije, i njima se i dalje veruje, pa zar misli te da su svi glupi?

dax

pre 9 godina

Moze Mijailovic da bude ne znam kakvo drvo od fudbalera i slicno ali kad vidim da je sa druge strane Terzic....muka mi je i navojam za Mijailovica....Uzgred kad je davao pare iz svog dzepa sa Ninkovicem za uredjenje svlacionica i za plate mladjim fudbalerima bio je heroj...Spinovanje i samo spinovanje!!!!

Kalimero

pre 9 godina

Da vas podsetim licemeri!
Čovek je kralj,sad se vidi ko voli Zvezdu
(Ogysa, 5. jul 2014 00:37)
Dzoni CAR!
(Vopi, 5. jul 2014 00:38)
Odlicno, ostade ljudina i igracina (za nasu ligu)!
Uz Milijasa i Mijailovica, zadrzati jos jednog iskusnijeg. Ovo ostalo prodati sve sto moze. Novih ne treba vise (1-2max), bolje forsirati ove mladje sto imamo... i polako pa dokle stignemo, a mozemo daleko.
(Dzonkovic, 5. jul 2014 00:41)
To bre odlican igrac
(ЦЗБГ, 5. jul 2014 01:01)
Vrlo vazan igrac,dobro je sto je ostao.
(očigledno, 5. jul 2014 00:47)
Dzoniju kapitenska traka odmah ...
(Partizanen banditen, 5. jul 2014 01:32)
Alal vera, majstore! Nekad ljubav stvarno bude jaca od zdravog razuma! Danas je jako tesko igrati u Zvezdi - uslovi nikakvi, breme favorita, ocekivanja i pritisci ogromni. Ali ima nas mnogo ludaka koji arcimo svoje zivce na Nju, na terenu i na tribinama! Hvala ti, Dzoni!
(Stella, 5. jul 2014 01:39)

nik sloter

pre 9 godina

Nisam mogao zamisliti da ce SKODA postati limuzina,da ce RUMUNIJA I BUGARSKA biti u EU,da ce TOMA postati predsednik,VUCIC premijer,a MIJAILOVIC kapiten CZ.Sta smo docekali !!!!!

Ivan

pre 9 godina

Ukratko ,Stanje u srpskom fudbalu godinama.
(MAt, 24. novembar 2014 10:58)
Ne poistovećuj tvoj propali i truli klub sa srpskim fudbalom.
(Voša iznad svih, 24. novembar 2014 14:27)

Hah, propali i truli klub koji je i pored svih nedaca i dalje institucija za tvoju Vojvodinu, i iznad njega je na tabeli i pokazao joj je svoje mesto u 'derbiju'. Idi komentarisi neke svoje vesti matori.. a da.. vi nemate vesti, zaboravih.

Mijailovica pod hitno najuriti, ali pod hitno.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Prvo mora da se obrije da bi bio kapiten prvaka Sveta a drugo nebi bilo lose da nauci da centrira posto mu od 5 centersuteva 4 idu iza gola!

Trba

pre 9 godina

Nemojte da vas ja, kao navijac Partizana, podsećam ko je sve bio kapiten Zvezde... Samo razmislite malo, i shvatićete da li je pomenuti zaslužio da nosi kapitensku traku. Uz dužno poštovanje, ne volim Zvezdu, ali tu traku treba zaslužiti. Ali ne dizanjem buke, mržnjom prema Partizanu ili bilo kom drugom klubu, već predanošću.

Milan

pre 9 godina

Kada sam bio klinac i sa ocem sreo Pižona, tri dana nisam spavo, jer su tada fudbaleri bili neko i nešto u time što rade..a ovi danas su prosek peoseka, pa osim popunavanja prostora u novinam, ne vidim svrhu pričati o nečemu i nekome tako marginalnom !Dotakli smo dno kao klyb u svakom smislu, ali se plašim da će nam se desiti "dno dna"(Batko, 24. novembar 2014 12:23)

Koliko si ti decko glup, moze knjiga o tome da se napise. Aj priznaj da si povukao na Pizona.

Koroman

pre 9 godina

S obzirom da se iz aviona videlo da je Mijailovic covek koji je kao Koroman bio tu da smenjuje trenera i prvotimce izgleda da je Terzic odradio svoje i sad vise nije potreban pa polako krecu razmirice koje ce dovesti do njegovog odlaska.Zivi bili pa videli.

Voša iznad svih

pre 9 godina

Ukratko ,Stanje u srpskom fudbalu godinama.
(MAt, 24. novembar 2014 10:58)
Ne poistovećuj tvoj propali i truli klub sa srpskim fudbalom.

Boris

pre 9 godina

Iz teksta nisam shvatio sa kim se potukao ili pokoškao u svlačionici. Da li možda neko zna? (Pedja, 24. novembar 2014 12:25)

U utorak posle treninga glavom je udario Bosancica.

Zeleni Zub

pre 9 godina

Svaki segment drustva nam je oronuo u korupciju, i bice sve gore dok u jednom trenutku ne pukne. Fudbal je samo slika stanja u drzavi, tj stanje nacije. Oduzimanje trake 'vihornom levom beku' je najmanji problem koji zvezda ima, ali se o drugim problemima sve manje prica. A, i dok se pricalo i spinovalo, nista se nije (pozitivno) dogadjalo. Mislim, TERZIC je dosao da nam pomogne!? Alo? Covek pokusao da se obesi u partizanu pre neki dan. Tole i dalje jase, a, cak i ako stavimo SVE (aaaaa) drugo po strani, i SAMO gledamo neuspehe reprezentacije u poslednjem, poduzem periodu, on je trebao da ODE. Volim zvezdu, ali nema nikakve ostrascenosti u ovom komentaru ni sto se tice toleta, ni sto se tice partizana. Cinjenica je da nas SVE (aaa) unistavaju na toliko nivoa, a mi se ovde raspravljamo i svadjamo (vredjamo) medju sobom. I opet, stanje nacije, koje opet, nema mnogo veze sa fudbalom. Ovde su (uglavnom) zvezda vs partizan polemike, na drugim tekstovima "rusofili" vs "amerofili", na trecem SNSovci vs DSovci, na cetvrtom Ceca vs Karleusa i tako dalje... dok se svi ne ujedinimo, ili makar okupimo oko iste ideje, da nam svima bude bolje, ukljucujuci i nasim klubovima, nema sanse ni u teoriji da krene na bolje. Treba nam mnogo metli i da padne ciscenje na svim nivoima, mada bi neki novi opet isplivali ukoliko se 'dobro' ne ocisti, jer je bara mala, a krokodila je puno... tj, "sjasi kurta da uzjase murta", a i za ovo ima primera, sto u fkcz to i u drzavi, evo, zadnjih 15 godina.

Labud

pre 9 godina

Cudo da se nista pitali ranije dok je nekaznjeno nabadao laktovima i pesnicama protivnike po terenima. Tada je sve delovalo ok. Pa tako to biva, kada se nasilnicko [bilo fizicko, bilo verbalno] ponasanje prema protivnicma i sudijama tolerise, e onda je samo pitanje dana bilo kada ce da se prenese na saigrace.

Batko

pre 9 godina

Kada sam bio klinac i sa ocem sreo Pižona, tri dana nisam spavo, jer su tada fudbaleri bili neko i nešto u time što rade..a ovi danas su prosek peoseka, pa osim popunavanja prostora u novinam, ne vidim svrhu pričati o nečemu i nekome tako marginalnom !
Dotakli smo dno kao klyb u svakom smislu, ali se plašim da će nam se desiti "dno dna"

takinardi

pre 9 godina

Najveća greška je bila i što su mu je dali, čime je zaslužio? Po ponašanju na terenu je isti ko Trajković iz PFC, samo se gura, psuje, a kad treba da napravi prodor nema ga nigde, a upotrebljiv centršut je za njega pojam

cukce

pre 9 godina

Nismo dotakli dno, jer je nas fudbal rupa bez dna i tone sve dublje i dublje! Ljudi koji su mesetarili fudbalom (a i uopste drzavom) nisu osudjeni, vec su vaskrsli, Terzic se pita u Zvezdi, Partizan hoce da vrati Zeku i Bjeku i svaki klub u Srbiji pocev od seoskih liga je imao nekog svog Terzu, Zeku ili Bjeku! Stanje u klubovima katastrofalno u evro takmicenjima smo postali toposvska hrana za iole ozbiljniji klub (tipa klub iz sredine tabele grckog prvenstva), a nase klubove znaju da pobede i klubovi iz Lihentstajna naprimer. Dok jedan klub doceka ponekad jesen u grupnu fazu evoro takmicenja (Partizan i tamo sluzi za gol razliku) ostali ispadaju vec u sezoni kupanja! FSS i dalje vodi Tomislav Karadzic jos jedna vedeta srpskog fudbala koja u zivotu loptu nije sutnula! Liga najneregularnija u Evropi, i jedna od najslabih, a reprezentacija sa dosta imena koja igraju za najjace evropske klubove godinama ne moze da se kvalifikuje na velika takmicenja, naravno vrhunac je dovodjenje Advokata za selektora, a Drulovic covek totalno je delovao kao covek na mestu kad je vio V.D. selektora! Resenje je da se klubovi privatizuju i najure lesinare koji su oko klubova okupljeni, naravno treba doneti novi zakon o sportu a pre toga dovesti normalne ljude na celu FSS-a!

GM

pre 9 godina

Najgori kapiten u istoriji FKCZ.
Najsebicniji i najutropovaniji da zna nesto levi bek u istoriji.
Najveci kavgadzija na terenu.
Najveci ljubitelj ne bas zdravih pica.
Najveci ljubimac Kokeze koji nema veze sa sportom.

Da zna nesto, sam bi otisao i igrao negde, kada vec misli da je neki fudbaler i u karijeri ima toliko iskustva...

duledudule

pre 9 godina

terzic,kokeza,toncev,mijailovic,dan tana,lukic,koroman,lazetic...da ne nabrajam dalje..i u nazad.dobro i postojimo jos...a nekada seki,rajko,dejo,piksi,juga,moje ime i prezime dule savic,rambo petkovic,dzaja i ostali...nema tu sta da se analizira...

cukce

pre 9 godina

Nismo dotakli dno, jer je nas fudbal rupa bez dna i tone sve dublje i dublje! Ljudi koji su mesetarili fudbalom (a i uopste drzavom) nisu osudjeni, vec su vaskrsli, Terzic se pita u Zvezdi, Partizan hoce da vrati Zeku i Bjeku i svaki klub u Srbiji pocev od seoskih liga je imao nekog svog Terzu, Zeku ili Bjeku! Stanje u klubovima katastrofalno u evro takmicenjima smo postali toposvska hrana za iole ozbiljniji klub (tipa klub iz sredine tabele grckog prvenstva), a nase klubove znaju da pobede i klubovi iz Lihentstajna naprimer. Dok jedan klub doceka ponekad jesen u grupnu fazu evoro takmicenja (Partizan i tamo sluzi za gol razliku) ostali ispadaju vec u sezoni kupanja! FSS i dalje vodi Tomislav Karadzic jos jedna vedeta srpskog fudbala koja u zivotu loptu nije sutnula! Liga najneregularnija u Evropi, i jedna od najslabih, a reprezentacija sa dosta imena koja igraju za najjace evropske klubove godinama ne moze da se kvalifikuje na velika takmicenja, naravno vrhunac je dovodjenje Advokata za selektora, a Drulovic covek totalno je delovao kao covek na mestu kad je vio V.D. selektora! Resenje je da se klubovi privatizuju i najure lesinare koji su oko klubova okupljeni, naravno treba doneti novi zakon o sportu a pre toga dovesti normalne ljude na celu FSS-a!

takinardi

pre 9 godina

Najveća greška je bila i što su mu je dali, čime je zaslužio? Po ponašanju na terenu je isti ko Trajković iz PFC, samo se gura, psuje, a kad treba da napravi prodor nema ga nigde, a upotrebljiv centršut je za njega pojam

Batko

pre 9 godina

Kada sam bio klinac i sa ocem sreo Pižona, tri dana nisam spavo, jer su tada fudbaleri bili neko i nešto u time što rade..a ovi danas su prosek peoseka, pa osim popunavanja prostora u novinam, ne vidim svrhu pričati o nečemu i nekome tako marginalnom !
Dotakli smo dno kao klyb u svakom smislu, ali se plašim da će nam se desiti "dno dna"

duledudule

pre 9 godina

terzic,kokeza,toncev,mijailovic,dan tana,lukic,koroman,lazetic...da ne nabrajam dalje..i u nazad.dobro i postojimo jos...a nekada seki,rajko,dejo,piksi,juga,moje ime i prezime dule savic,rambo petkovic,dzaja i ostali...nema tu sta da se analizira...

Labud

pre 9 godina

Cudo da se nista pitali ranije dok je nekaznjeno nabadao laktovima i pesnicama protivnike po terenima. Tada je sve delovalo ok. Pa tako to biva, kada se nasilnicko [bilo fizicko, bilo verbalno] ponasanje prema protivnicma i sudijama tolerise, e onda je samo pitanje dana bilo kada ce da se prenese na saigrace.

GM

pre 9 godina

Najgori kapiten u istoriji FKCZ.
Najsebicniji i najutropovaniji da zna nesto levi bek u istoriji.
Najveci kavgadzija na terenu.
Najveci ljubitelj ne bas zdravih pica.
Najveci ljubimac Kokeze koji nema veze sa sportom.

Da zna nesto, sam bi otisao i igrao negde, kada vec misli da je neki fudbaler i u karijeri ima toliko iskustva...

Trba

pre 9 godina

Nemojte da vas ja, kao navijac Partizana, podsećam ko je sve bio kapiten Zvezde... Samo razmislite malo, i shvatićete da li je pomenuti zaslužio da nosi kapitensku traku. Uz dužno poštovanje, ne volim Zvezdu, ali tu traku treba zaslužiti. Ali ne dizanjem buke, mržnjom prema Partizanu ili bilo kom drugom klubu, već predanošću.

Zeleni Zub

pre 9 godina

Svaki segment drustva nam je oronuo u korupciju, i bice sve gore dok u jednom trenutku ne pukne. Fudbal je samo slika stanja u drzavi, tj stanje nacije. Oduzimanje trake 'vihornom levom beku' je najmanji problem koji zvezda ima, ali se o drugim problemima sve manje prica. A, i dok se pricalo i spinovalo, nista se nije (pozitivno) dogadjalo. Mislim, TERZIC je dosao da nam pomogne!? Alo? Covek pokusao da se obesi u partizanu pre neki dan. Tole i dalje jase, a, cak i ako stavimo SVE (aaaaa) drugo po strani, i SAMO gledamo neuspehe reprezentacije u poslednjem, poduzem periodu, on je trebao da ODE. Volim zvezdu, ali nema nikakve ostrascenosti u ovom komentaru ni sto se tice toleta, ni sto se tice partizana. Cinjenica je da nas SVE (aaa) unistavaju na toliko nivoa, a mi se ovde raspravljamo i svadjamo (vredjamo) medju sobom. I opet, stanje nacije, koje opet, nema mnogo veze sa fudbalom. Ovde su (uglavnom) zvezda vs partizan polemike, na drugim tekstovima "rusofili" vs "amerofili", na trecem SNSovci vs DSovci, na cetvrtom Ceca vs Karleusa i tako dalje... dok se svi ne ujedinimo, ili makar okupimo oko iste ideje, da nam svima bude bolje, ukljucujuci i nasim klubovima, nema sanse ni u teoriji da krene na bolje. Treba nam mnogo metli i da padne ciscenje na svim nivoima, mada bi neki novi opet isplivali ukoliko se 'dobro' ne ocisti, jer je bara mala, a krokodila je puno... tj, "sjasi kurta da uzjase murta", a i za ovo ima primera, sto u fkcz to i u drzavi, evo, zadnjih 15 godina.

Boris

pre 9 godina

Iz teksta nisam shvatio sa kim se potukao ili pokoškao u svlačionici. Da li možda neko zna? (Pedja, 24. novembar 2014 12:25)

U utorak posle treninga glavom je udario Bosancica.

nik sloter

pre 9 godina

Nisam mogao zamisliti da ce SKODA postati limuzina,da ce RUMUNIJA I BUGARSKA biti u EU,da ce TOMA postati predsednik,VUCIC premijer,a MIJAILOVIC kapiten CZ.Sta smo docekali !!!!!

Koroman

pre 9 godina

S obzirom da se iz aviona videlo da je Mijailovic covek koji je kao Koroman bio tu da smenjuje trenera i prvotimce izgleda da je Terzic odradio svoje i sad vise nije potreban pa polako krecu razmirice koje ce dovesti do njegovog odlaska.Zivi bili pa videli.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Ma samo cu da kazem jednu stvar. Licemeri licemerski, do pre par meseci vam je bio najbolji i najomiljeniji igrac, sad vam je niko i nista. Citam komentare tipa "Cime je o zasluzio kapitensku traku?"- pa time sto se u proslosezonskoj Zvezdi zalagao toliko i trudio da zavede mir u redovima. Sram vas bilo sto ga sada nipodastavate.

Voša iznad svih

pre 9 godina

Ukratko ,Stanje u srpskom fudbalu godinama.
(MAt, 24. novembar 2014 10:58)
Ne poistovećuj tvoj propali i truli klub sa srpskim fudbalom.

Kalimero

pre 9 godina

Da vas podsetim licemeri!
Čovek je kralj,sad se vidi ko voli Zvezdu
(Ogysa, 5. jul 2014 00:37)
Dzoni CAR!
(Vopi, 5. jul 2014 00:38)
Odlicno, ostade ljudina i igracina (za nasu ligu)!
Uz Milijasa i Mijailovica, zadrzati jos jednog iskusnijeg. Ovo ostalo prodati sve sto moze. Novih ne treba vise (1-2max), bolje forsirati ove mladje sto imamo... i polako pa dokle stignemo, a mozemo daleko.
(Dzonkovic, 5. jul 2014 00:41)
To bre odlican igrac
(ЦЗБГ, 5. jul 2014 01:01)
Vrlo vazan igrac,dobro je sto je ostao.
(očigledno, 5. jul 2014 00:47)
Dzoniju kapitenska traka odmah ...
(Partizanen banditen, 5. jul 2014 01:32)
Alal vera, majstore! Nekad ljubav stvarno bude jaca od zdravog razuma! Danas je jako tesko igrati u Zvezdi - uslovi nikakvi, breme favorita, ocekivanja i pritisci ogromni. Ali ima nas mnogo ludaka koji arcimo svoje zivce na Nju, na terenu i na tribinama! Hvala ti, Dzoni!
(Stella, 5. jul 2014 01:39)

dax

pre 9 godina

Moze Mijailovic da bude ne znam kakvo drvo od fudbalera i slicno ali kad vidim da je sa druge strane Terzic....muka mi je i navojam za Mijailovica....Uzgred kad je davao pare iz svog dzepa sa Ninkovicem za uredjenje svlacionica i za plate mladjim fudbalerima bio je heroj...Spinovanje i samo spinovanje!!!!

DraganO

pre 9 godina

Mito i korupcija pocinje na najnizem nivo, pocevsi od dece koja treniraju fudbal pa sve do super lige. Sustina je ista licni interes i bogacenje na necemu sto nije njihovo. dok god bude bilo svacije to je i nicije i nema odgovornosti, a kradja je sve masovnija, nekada se kralo na milione eur, a sad se to svodi na desetine hiljada eur (zbog kvaliteta) ali daj sta das, i onako je liga krs pa da se uzme bilo sta. To je svakako neuporedivo sa prosecnim platama od 300 eur. Dno je dotaknuto, sada se po mulju mesetari, a u takvom mulju je tesko bilo koga prepoznati, a lova ide u dzepove. Zato nije ni cudno imati podele u reprezentaciji, ma javasluk koji nije vise ni pomena vredan. Konacno celnici dva najveca kluba u zemlji su bili ili su pod istragom, zatvarani, bezali, davali milionske kaucije, i njima se i dalje veruje, pa zar misli te da su svi glupi?

Milan

pre 9 godina

Kada sam bio klinac i sa ocem sreo Pižona, tri dana nisam spavo, jer su tada fudbaleri bili neko i nešto u time što rade..a ovi danas su prosek peoseka, pa osim popunavanja prostora u novinam, ne vidim svrhu pričati o nečemu i nekome tako marginalnom !Dotakli smo dno kao klyb u svakom smislu, ali se plašim da će nam se desiti "dno dna"(Batko, 24. novembar 2014 12:23)

Koliko si ti decko glup, moze knjiga o tome da se napise. Aj priznaj da si povukao na Pizona.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Prvo mora da se obrije da bi bio kapiten prvaka Sveta a drugo nebi bilo lose da nauci da centrira posto mu od 5 centersuteva 4 idu iza gola!

gk

pre 9 godina

samo se brukaju, i sebe i Srbiju... a vi posle napravite da budu sampioni, kao i prosle godine na silu... ne zasluzuju ni drugi da budu!

Ivan

pre 9 godina

Ukratko ,Stanje u srpskom fudbalu godinama.
(MAt, 24. novembar 2014 10:58)
Ne poistovećuj tvoj propali i truli klub sa srpskim fudbalom.
(Voša iznad svih, 24. novembar 2014 14:27)

Hah, propali i truli klub koji je i pored svih nedaca i dalje institucija za tvoju Vojvodinu, i iznad njega je na tabeli i pokazao joj je svoje mesto u 'derbiju'. Idi komentarisi neke svoje vesti matori.. a da.. vi nemate vesti, zaboravih.

Mijailovica pod hitno najuriti, ali pod hitno.

Raz Viper

pre 9 godina

Potpisite peticiju da Fudbalski Savez Srbije zaposli Antica kao selektora: https://www.change.org/p/fudbalski-savez-srbije-vratite-antica?just_created=true

Milan

pre 9 godina

Kada sam bio klinac i sa ocem sreo Pižona, tri dana nisam spavo, jer su tada fudbaleri bili neko i nešto u time što rade..a ovi danas su prosek peoseka, pa osim popunavanja prostora u novinam, ne vidim svrhu pričati o nečemu i nekome tako marginalnom !Dotakli smo dno kao klyb u svakom smislu, ali se plašim da će nam se desiti "dno dna"(Batko, 24. novembar 2014 12:23)

Koliko si ti decko glup, moze knjiga o tome da se napise. Aj priznaj da si povukao na Pizona.

Voša iznad svih

pre 9 godina

Ukratko ,Stanje u srpskom fudbalu godinama.
(MAt, 24. novembar 2014 10:58)
Ne poistovećuj tvoj propali i truli klub sa srpskim fudbalom.

cukce

pre 9 godina

Nismo dotakli dno, jer je nas fudbal rupa bez dna i tone sve dublje i dublje! Ljudi koji su mesetarili fudbalom (a i uopste drzavom) nisu osudjeni, vec su vaskrsli, Terzic se pita u Zvezdi, Partizan hoce da vrati Zeku i Bjeku i svaki klub u Srbiji pocev od seoskih liga je imao nekog svog Terzu, Zeku ili Bjeku! Stanje u klubovima katastrofalno u evro takmicenjima smo postali toposvska hrana za iole ozbiljniji klub (tipa klub iz sredine tabele grckog prvenstva), a nase klubove znaju da pobede i klubovi iz Lihentstajna naprimer. Dok jedan klub doceka ponekad jesen u grupnu fazu evoro takmicenja (Partizan i tamo sluzi za gol razliku) ostali ispadaju vec u sezoni kupanja! FSS i dalje vodi Tomislav Karadzic jos jedna vedeta srpskog fudbala koja u zivotu loptu nije sutnula! Liga najneregularnija u Evropi, i jedna od najslabih, a reprezentacija sa dosta imena koja igraju za najjace evropske klubove godinama ne moze da se kvalifikuje na velika takmicenja, naravno vrhunac je dovodjenje Advokata za selektora, a Drulovic covek totalno je delovao kao covek na mestu kad je vio V.D. selektora! Resenje je da se klubovi privatizuju i najure lesinare koji su oko klubova okupljeni, naravno treba doneti novi zakon o sportu a pre toga dovesti normalne ljude na celu FSS-a!

Ivan

pre 9 godina

Ukratko ,Stanje u srpskom fudbalu godinama.
(MAt, 24. novembar 2014 10:58)
Ne poistovećuj tvoj propali i truli klub sa srpskim fudbalom.
(Voša iznad svih, 24. novembar 2014 14:27)

Hah, propali i truli klub koji je i pored svih nedaca i dalje institucija za tvoju Vojvodinu, i iznad njega je na tabeli i pokazao joj je svoje mesto u 'derbiju'. Idi komentarisi neke svoje vesti matori.. a da.. vi nemate vesti, zaboravih.

Mijailovica pod hitno najuriti, ali pod hitno.

takinardi

pre 9 godina

Najveća greška je bila i što su mu je dali, čime je zaslužio? Po ponašanju na terenu je isti ko Trajković iz PFC, samo se gura, psuje, a kad treba da napravi prodor nema ga nigde, a upotrebljiv centršut je za njega pojam

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Ma samo cu da kazem jednu stvar. Licemeri licemerski, do pre par meseci vam je bio najbolji i najomiljeniji igrac, sad vam je niko i nista. Citam komentare tipa "Cime je o zasluzio kapitensku traku?"- pa time sto se u proslosezonskoj Zvezdi zalagao toliko i trudio da zavede mir u redovima. Sram vas bilo sto ga sada nipodastavate.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Prvo mora da se obrije da bi bio kapiten prvaka Sveta a drugo nebi bilo lose da nauci da centrira posto mu od 5 centersuteva 4 idu iza gola!

Batko

pre 9 godina

Kada sam bio klinac i sa ocem sreo Pižona, tri dana nisam spavo, jer su tada fudbaleri bili neko i nešto u time što rade..a ovi danas su prosek peoseka, pa osim popunavanja prostora u novinam, ne vidim svrhu pričati o nečemu i nekome tako marginalnom !
Dotakli smo dno kao klyb u svakom smislu, ali se plašim da će nam se desiti "dno dna"

GM

pre 9 godina

Najgori kapiten u istoriji FKCZ.
Najsebicniji i najutropovaniji da zna nesto levi bek u istoriji.
Najveci kavgadzija na terenu.
Najveci ljubitelj ne bas zdravih pica.
Najveci ljubimac Kokeze koji nema veze sa sportom.

Da zna nesto, sam bi otisao i igrao negde, kada vec misli da je neki fudbaler i u karijeri ima toliko iskustva...

Labud

pre 9 godina

Cudo da se nista pitali ranije dok je nekaznjeno nabadao laktovima i pesnicama protivnike po terenima. Tada je sve delovalo ok. Pa tako to biva, kada se nasilnicko [bilo fizicko, bilo verbalno] ponasanje prema protivnicma i sudijama tolerise, e onda je samo pitanje dana bilo kada ce da se prenese na saigrace.

Raz Viper

pre 9 godina

Potpisite peticiju da Fudbalski Savez Srbije zaposli Antica kao selektora: https://www.change.org/p/fudbalski-savez-srbije-vratite-antica?just_created=true

duledudule

pre 9 godina

terzic,kokeza,toncev,mijailovic,dan tana,lukic,koroman,lazetic...da ne nabrajam dalje..i u nazad.dobro i postojimo jos...a nekada seki,rajko,dejo,piksi,juga,moje ime i prezime dule savic,rambo petkovic,dzaja i ostali...nema tu sta da se analizira...

Trba

pre 9 godina

Nemojte da vas ja, kao navijac Partizana, podsećam ko je sve bio kapiten Zvezde... Samo razmislite malo, i shvatićete da li je pomenuti zaslužio da nosi kapitensku traku. Uz dužno poštovanje, ne volim Zvezdu, ali tu traku treba zaslužiti. Ali ne dizanjem buke, mržnjom prema Partizanu ili bilo kom drugom klubu, već predanošću.

nik sloter

pre 9 godina

Nisam mogao zamisliti da ce SKODA postati limuzina,da ce RUMUNIJA I BUGARSKA biti u EU,da ce TOMA postati predsednik,VUCIC premijer,a MIJAILOVIC kapiten CZ.Sta smo docekali !!!!!

Boris

pre 9 godina

Iz teksta nisam shvatio sa kim se potukao ili pokoškao u svlačionici. Da li možda neko zna? (Pedja, 24. novembar 2014 12:25)

U utorak posle treninga glavom je udario Bosancica.

Zeleni Zub

pre 9 godina

Svaki segment drustva nam je oronuo u korupciju, i bice sve gore dok u jednom trenutku ne pukne. Fudbal je samo slika stanja u drzavi, tj stanje nacije. Oduzimanje trake 'vihornom levom beku' je najmanji problem koji zvezda ima, ali se o drugim problemima sve manje prica. A, i dok se pricalo i spinovalo, nista se nije (pozitivno) dogadjalo. Mislim, TERZIC je dosao da nam pomogne!? Alo? Covek pokusao da se obesi u partizanu pre neki dan. Tole i dalje jase, a, cak i ako stavimo SVE (aaaaa) drugo po strani, i SAMO gledamo neuspehe reprezentacije u poslednjem, poduzem periodu, on je trebao da ODE. Volim zvezdu, ali nema nikakve ostrascenosti u ovom komentaru ni sto se tice toleta, ni sto se tice partizana. Cinjenica je da nas SVE (aaa) unistavaju na toliko nivoa, a mi se ovde raspravljamo i svadjamo (vredjamo) medju sobom. I opet, stanje nacije, koje opet, nema mnogo veze sa fudbalom. Ovde su (uglavnom) zvezda vs partizan polemike, na drugim tekstovima "rusofili" vs "amerofili", na trecem SNSovci vs DSovci, na cetvrtom Ceca vs Karleusa i tako dalje... dok se svi ne ujedinimo, ili makar okupimo oko iste ideje, da nam svima bude bolje, ukljucujuci i nasim klubovima, nema sanse ni u teoriji da krene na bolje. Treba nam mnogo metli i da padne ciscenje na svim nivoima, mada bi neki novi opet isplivali ukoliko se 'dobro' ne ocisti, jer je bara mala, a krokodila je puno... tj, "sjasi kurta da uzjase murta", a i za ovo ima primera, sto u fkcz to i u drzavi, evo, zadnjih 15 godina.

gk

pre 9 godina

samo se brukaju, i sebe i Srbiju... a vi posle napravite da budu sampioni, kao i prosle godine na silu... ne zasluzuju ni drugi da budu!

Koroman

pre 9 godina

S obzirom da se iz aviona videlo da je Mijailovic covek koji je kao Koroman bio tu da smenjuje trenera i prvotimce izgleda da je Terzic odradio svoje i sad vise nije potreban pa polako krecu razmirice koje ce dovesti do njegovog odlaska.Zivi bili pa videli.

dax

pre 9 godina

Moze Mijailovic da bude ne znam kakvo drvo od fudbalera i slicno ali kad vidim da je sa druge strane Terzic....muka mi je i navojam za Mijailovica....Uzgred kad je davao pare iz svog dzepa sa Ninkovicem za uredjenje svlacionica i za plate mladjim fudbalerima bio je heroj...Spinovanje i samo spinovanje!!!!

Kalimero

pre 9 godina

Da vas podsetim licemeri!
Čovek je kralj,sad se vidi ko voli Zvezdu
(Ogysa, 5. jul 2014 00:37)
Dzoni CAR!
(Vopi, 5. jul 2014 00:38)
Odlicno, ostade ljudina i igracina (za nasu ligu)!
Uz Milijasa i Mijailovica, zadrzati jos jednog iskusnijeg. Ovo ostalo prodati sve sto moze. Novih ne treba vise (1-2max), bolje forsirati ove mladje sto imamo... i polako pa dokle stignemo, a mozemo daleko.
(Dzonkovic, 5. jul 2014 00:41)
To bre odlican igrac
(ЦЗБГ, 5. jul 2014 01:01)
Vrlo vazan igrac,dobro je sto je ostao.
(očigledno, 5. jul 2014 00:47)
Dzoniju kapitenska traka odmah ...
(Partizanen banditen, 5. jul 2014 01:32)
Alal vera, majstore! Nekad ljubav stvarno bude jaca od zdravog razuma! Danas je jako tesko igrati u Zvezdi - uslovi nikakvi, breme favorita, ocekivanja i pritisci ogromni. Ali ima nas mnogo ludaka koji arcimo svoje zivce na Nju, na terenu i na tribinama! Hvala ti, Dzoni!
(Stella, 5. jul 2014 01:39)

DraganO

pre 9 godina

Mito i korupcija pocinje na najnizem nivo, pocevsi od dece koja treniraju fudbal pa sve do super lige. Sustina je ista licni interes i bogacenje na necemu sto nije njihovo. dok god bude bilo svacije to je i nicije i nema odgovornosti, a kradja je sve masovnija, nekada se kralo na milione eur, a sad se to svodi na desetine hiljada eur (zbog kvaliteta) ali daj sta das, i onako je liga krs pa da se uzme bilo sta. To je svakako neuporedivo sa prosecnim platama od 300 eur. Dno je dotaknuto, sada se po mulju mesetari, a u takvom mulju je tesko bilo koga prepoznati, a lova ide u dzepove. Zato nije ni cudno imati podele u reprezentaciji, ma javasluk koji nije vise ni pomena vredan. Konacno celnici dva najveca kluba u zemlji su bili ili su pod istragom, zatvarani, bezali, davali milionske kaucije, i njima se i dalje veruje, pa zar misli te da su svi glupi?