Ponedeljak, 24.11.2014.

09:04

SNS i SRS na lokalu- neprihvatljivo

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović kaže da vrh te partije ne gleda blagonaklono na koalicije sa Srpskom radikalnom strankom na lokalnom nivou.

Izvor: Beta

SNS i SRS na lokalu- neprihvatljivo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

tosa

pre 9 godina

Nema nista od te koalicije.....verujem da ce i radikali na lokalu polako pristupiti naprednjacima nakon svih Seseljevih izjava...mislim da i oni polako uvidjaju da ih njegova politika nece nikud odvesti.

VIDIS - LI - ONU - REKU - ZELENU

pre 9 godina

Ako je mozda i postojala neka mogucnost saradnje na lokalu izmedju SNS-a i SRS posle povratka u Srbiju Vojislava Seselj umrla je i ta mogucnost. Koalicija sa SRS za SNS je sada neprihvatljiva, pogotovo sto su poslednjih dana, od povratka Vojislava Seselja u Srbiju, zaostrili svoju retoriku. Da su mogli da budu zajedno ne bi se odvajali, a pogotovo sada kada se vratio Vojislav Seselj koji umesto da se leci on samo priziva nemire, zlo, mrznju javno kaze da je dosao da se sveti. . Daleko im lepa kuca, on i oni ne misle nikom dobro, njegov um je zastranio, on samo vidi mrznju prema Aleksandru Vucic i Tomislavu Nikolic, koji su i pored svega mu ljudski pruzili sansu da se leci i da bude sa svojom porodicom.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Neprihvatljiva je na bilo kom nivou, pa i u mesnim zajednicama. Šešelj je pobesneo od zavisti što je struja Nikolić-Vučić uspela da zadobije opšte poverenje gradjana !

сигурносни појас

pre 9 godina

Нормално је да је не прихватљиво кад су у питању две потпуно различите политике странака,радикали могу само да сањају коалицију,јер малверзације, лоповлук и СНС не иду заједно.

Urban

pre 9 godina

Zaista mi je drago što SNS neće sarađivati sa SRS, a to je definitivno najbitnije za sve nas. SRS može doneti samo propast Srbiji i ništa više. Siguran sam da će DS rado prihvatiti saradnju sa SRS.

Danica

pre 9 godina

Po meni ovo je ispravan stav SNS. Radikali izgleda, osim busanja u grudi, nemaju nikakvu ideologiju. Mogu u vlast sa svima, cak i sa najljucim politickim neprijateljima.

darko

pre 9 godina

sns ne bi trebalo da ima bilo kakvu saradnju sa srs jer oni nemoju ideje za bolju u jacu buducnost Srbije jer njihova cilj je samo necije unistenje a to uopste nam nije potrebno,yato neka ostanu gde su i do sada bili jer i sa povratkom Seselja nece uciniti nikakve bolje promene sto se tice licno njihove stranke.

Cipiripi

pre 9 godina

Politika SNS-a i SRS-a se razmimoilazi skoro u potpunosti.Zajednicko delovanje na lokalu bi bilo mozda moguce,ako ne bi bilo pritisaka iz centrale SRS-a koje je gotovo nemoguce.Politika SRS vraca Srbiju u proslost,a to je za SNS neprihvatljivo.

Viki

pre 9 godina

Jedino DS prihvata radikale kao koalicione partnere.Za SNS Radikali ne mogu da budu koalicija jer vode sasvim drugačije politike dok za DS to nije nikakav problem.

saara

pre 9 godina

sta je sad sa radikalima?njihov smer voznje se dosta razlikuje od SNS-a. Naprednjaci napreduju,njihov rad i planove podrzava narod i njihov pravac kretanja je na gore,a radikalov i sa povratkom Seselja ide nizbrdo,

bariton

pre 9 godina

Ne dovodi se ovim autonomnost lokalnih odbora u pitanje, već je problem što izgrađen sistem, kao što je SNS ne može biti u koaliciji sa nekim sistemom iz prošlosti koji se povampirio ovih dana, pa prosipa mržnju, pretnje, netrpeljivost, uvrede.... Suluda je pomisao da se koalicije prave između ovoliko suprostavljenih strana, ne samo po pitanju ličnih uvreda, jer ovde ličnom nema mesta, već uopšte prema jednoj ideologiji, programu.

BillyTheKid

pre 9 godina

Autonomnost lokalnih odbora je jedna stvar, ali koalicija sa onima čiji predsednik javno koristi nerazumnu retoriku po pitanju svega što ima veze sa premijerom, je u najmanju ruku degutantna. Iako je SNS otišao najdalje u razvoju demokratskog odlučivanja u svojim redovima, ovde bi trebalo napraviti presedan i poslati poruku svima da nema nikakve saradnje ukoliko predstavljaju stranke kojima je preči lični iteres pojedinaca od interesa države.

Nik Culibrk

pre 9 godina

SRS je ostao u ludilu proslosti, i tu ludu proslost su sa dolaskom Seselja rasplamsali, tako da sa takvima koalicija nikako nije prihvatljiva.

Brusko 5

pre 9 godina

Da su trebali da budu zajedno do sada bi i bili zajedno ne bi se odvajali, a pogotovo sada kada se pojavio Vojvoda od Seveningena sa svojim izjavama, stavovima i kritikama. Daleko im lepa kuca, on i oni ne misle nikom dobro, njegov um je zastranio.

Blender

pre 9 godina

Apsolutno je nemoguce da budu u bilo kakvoj koaliciji...dok Naprednjaci napreduju, Radikali nazaduju. Pravci kretanja su im dijametralno suprotni.

lupa

pre 9 godina

Izbori se bliže,kako objasniti ovu koaliciju građanstvu?Šešelj je sušta suprotnost onome za šta se premijer zalaže,a da ne pričamo o ugledu SNS-a!

lena

pre 9 godina

Ako SNS moze da sprovodi program u saradnji sa drugim politickim strankama, onda ce i sa njima saradjivati, ako ne bude mogla, SNS ce ga sprovoditi sama.

Bjuti-bifor-Brejn-BG

pre 9 godina

Stavovi im nisu ni blizu, tako da koalicije u pravom smislu te reči ne može biti. Ako pak negde treba sarađivati u interesu građana Srbije, sigurna sam da se može pronaći odgovarajući model saradnje

siki82

pre 9 godina

Koalicije na lokalnom nivou su zasebna stvar...ali ko bi uopšte želeo u koaliciju sa radikalima,sa njihovom retorikom,njihovom politikom i stavovima...to jeste neprihvatljivo,mada je nekima bilo i prihvatljivo.

Srbin 100%

pre 9 godina

Sklapanje koalicija na lokalnom nivou je potpuno drugacije,ali svakako da ne treba dozvoliti da radikali predvodjeni Seseljem imaju bilo kakav uticaj na izvrsnu vlast u gradovima i opstinama

Lola

pre 9 godina

SRS bi imala sanse da politicki produzi zivot kada bi se odrekli svoje ratno-huskacke politike.Ovako sa svojim krutim,radikalskim stavom nisu pihvatljivi za koaliciju gotovo ni za jednu stranku sem za Bojana Pajtica.

lala nadnicar

pre 9 godina

Isti su i napednjacki radikali i radikali.
Naprednjaci jer ste se razduzili kod SRS sa bedzevima i majcama?
A da ne ostanem u oceni da su isti pa i jesu s tim sto je kod Seselja jos ostlo sto na umu to na drumu i s neba pa u rebra, a vucica su malko zapadnjaci disciplinovali - cekaj kada ga se docepa kum i ucitelj ma ima da se vrati na pravi radikalski kolosek a to cemo videti u sledecoj izbornoj kampanji koja nije daleko, pogotovo onome kome se vlast osladila i ono sto je danas neprihvatljivo sutra je moguce i prihvatljivo.

anti bot

pre 9 godina

alo botovi,
OPSTINA TITEL, sa kime ste tamo na vlasti?
a?

ps. ajte ubuduce budite malo inventivniji u pisanju svojih komentara, prosto vas je muka citati kako ste stereotipno isprazni,losi i nemastoviti.

razuma

pre 9 godina

auuuu crke c c c maksimalno angazovanje SNS botova ! samo zasto ? ima da se nadju svi do jednog na netu imena prezimena itd cela sns net sluzba za komentare na mrezama haha ali ne vrediiiii :)))

sid

pre 9 godina

Sta reci kad je predsednik opstine Sid Nikola Vasic koji je iz SNS dao odobrenje za sluzbeni auto i vozaca da predsednik Radikala a inace su u koaliciji na lokalu ide na docek Seselja na aerodrom, apsurd

lana69

pre 9 godina

Ma kakva zajednicka koalicija nema sanse SNS ide u buducnost a SRS je jos uvek u proslosti,a mislim da niko nezeli da se vraca u proslost.

sanjica

pre 9 godina

(Mali budo, 24. novembar 2014 09:48)
Narod je pokazao na izborima kome veruje i kome je svoj glas dao,Srs sa svojim stavovima,prozivkama je unistili sebe,niko ne zeli mitinge,proteste,vec bolju i sigurniju buducnost

HannaB

pre 9 godina

Ako ćemo iskreno, pokazalo se da su SRS i DS postali mnogo bliži za saradnju, bez obzira što je Šešelj rekao da mu nije žao što je Đinđić ubijen(šta više rekao je da mu je drago),Pajtiću je bilo mnogo važnije i draže da ostane na vlasti, eto uz pomoć nekog iz SRS.

deskoBUkkk

pre 9 godina

Sasvim je očigledno da ovo puštanje Šešelja ima za cilj i destabilizaciju Vlade i u mnogome je usmereno i protiv Vučića, posebno od strane svih onih kojima smeta napredak koji se ostvaruje u Srbiji.Čak se i retorikom ne krije da je on tu "željan osvete", a 90-te Srbiji ne trebaju, te ni SRS ni u jednom vidu vlasti.

JACA

pre 9 godina

Bilo kakva koaliciji sa SRS,je ne prihvatljiva.Takva koalicija bi samo mogla unazaditi stranku,toga su svi svesni zato te opcije i nema u razmatranju.

Jakov

pre 9 godina

Takav tip saradnje nebi nikome odgovarao, pošto na svim nivoima koji su iznad lokala, te dve partije se nalaze na potpuno suprotnim stranama, SNS kao jedna strana a SRS sa DS stvara(podrzava) drugu stranu.

maja

pre 9 godina

Nelogicna bi bila jedna ovakva koalicija jer je SNS u međuvremenu postala ozbiljna partija koja uziva veliko poverenje EU, a samo pominjanje Radikala asocira na period kada su nam svi okretali ledja.Ne verujem da bilo ko od nas zeli da da se vratimo na staro

Lolita

pre 9 godina

Jasno je da na lokalu postoje svakakve koalicije i da ništa nije iznenađenje, ali to ne bi smelo tako da ostane. SNS i SRS su sada dve različite priče.

kalina

pre 9 godina

(budo, 24. novembar 2014 09:54)
naravno je ove stranke su vatra i voda,nemaju nikakvih dodirnih tacaka ,a nazalost Seselj svojim vredjanjem i prozivanjem samo je jos vise doprineo..zalosno je da vredja nekoga ko vodi zemlju u pravom smeru

Ab

pre 9 godina

(Bez programa, 24. novembar 2014 09:34)
Alo bre bote alooo. Na republickom nivou ste u koalicija sa Julom (vulin), Karicem, sa sps, sa veljom sa palmom. U Novom Sadu sa DDD, SPO, DSS i sa (cak) gorim i od vas trecom smrbijom. U Titelu ste u koaliciji sa tim istim radikalima. Da ne nabrajam dalje...

zoRUlle

pre 9 godina

Šta nudi SRS osim onog čega je Srbiji i previše, huškačkih pokliča i retorike koja priliči onima koji se nisu proomenili još od 90-tih. Srbija i sve i jedna opština i grad teže da idu napred, prošlost je iza nas..posebno ta prošlost koje se niko ne seća sa osmehom i u koju nema potrebe da se vraćamo-te, 90-te u Srbiji.

xxxx

pre 9 godina

Nit je kradja mandata,nit je zabijanje noza u ledja.Ako se mrni nesto ne svidja,i ne slazem se sa tim.To ne znaci da nekome zabijam noz u ledja nikome.Pa makar bio i brat rodjeni.Ako ne mislimo isto,to ne znaci da neko nekome,zabija noz u ledja.

Branko

pre 9 godina

To je već dobro poznato da radikali ne biraju sa kime će graditi koaliciju. Bitno je da se nekako dočepaju vlasti. A retorika im je uvek bila i ostala agresivna.

Balecki

pre 9 godina

Koja je ovo sprdačina sa ovim nepismenim,tupoglavim narodom...gade se Naprednjaci Radikala!A šta sada,niste vi oni Radikali???Šta su vam to radili,povadili mozgove i stavili neke druge?!FUJ!!!!

Šica Šišatovčanin

pre 9 godina

Mirčić je svojom izjavom da neće isključiti iz stranke poslanika Radikala koji je svojim glasom sačuvao DS na vlasti u Vojvodini jasno stavio do znanja da je u Vojvodini na sceni prećutna koalicija Demokrata i Radikala, koja je do sada funkcionisala samo na lokalu u brojnim vojvodjanskim opštinama, a od pre 10-ak dana i na pokrajinskom nivou.

Zoran M.

pre 9 godina

Ajd što su krali mandate, nekako sam navikao da se u Srbiji krade, al što su "zaboli" nož u leđa onome ko ih je uveo u svet politike....to se dugo nije javno videlo na srpskoj sceni.

xxxx

pre 9 godina

Nit je kradja mandata,nit je zabijanje noza u ledja.Ako se mrni nesto ne svidja,i ne slazem se sa tim.To ne znaci da nekome zabijam noz u ledja nikome.Pa makar bio i brat rodjeni.Ako ne mislimo isto,to ne znaci da neko nekome,zabija noz u ledja.

Majda S

pre 9 godina

Neprihvatljivo je da ljudi cije politicke opcije nisu presle cenzus na izborima uopste imaju mogucnost participiranja u vlasti...meni je nelogicno da LDP odlucuje o bilo cemu recimo u opstini Zvezdara...Ista situacija je sa
radikalima.

MACAK

pre 9 godina

U strahu su velike oči! Gospodo nazadnjaci samo da vas podsetim da je stigla vaša noćna mora dr Šeki! Mislim da ce neko klecati na kukuruzu!

Mile

pre 9 godina

Miroviću zamena teza, niej da vi nećete sa njima već oni neće sa vama. Uopšte sve je manje stranaka koje hoće sa vama u koaliciju . svima je jasno da ste počeli da tonete i nećete isplivati.

da li je tamo mozda trazio lk

pre 9 godina

prosle nedelje su u titelu srs i sns napravili novu vecinu u opstini titel i preuzeli vlast.

ovoj kombinaciji je prethodila poseta visoke nestranacke licnosti u vidu brata (onaj sto je donedavno bio kosarkaski funcioner) koji je sa bajatovicem to skockao.

i sta sada ovi nesto pricaju?

Pera

pre 9 godina

Sns je sada jedna ozbiljna desna proevropska partija koja ima jedinstvenu mogucnost da drzavu konacno podigne iz mrtve tacke, te saradnja sa radikalima, dverima i njihovim otpadnicima, obrazima, drinadunavmorava...samo narusava ugled partije koja ima u medjunarodnim krugovima. Treba pod hitno rascististi sa tim ucenjivacima i prilepcima i zahvaliti im se na saradnji. Po novom sadu po jp na hiljade takvih seda na jaslama dok posteni naprednjaci sede po kucama.

Jack

pre 9 godina

Jasan je stav radikala (originalnih), sa onima koji kradu mandate, cepaju stranku, naravno da ne mogu - ali stav ispranih radikala (naprednjaka) je urnebesan, pa koju principijelnost oni glume kad ne postoji nijedna stvar gde nisu promenili pristup za 180 stepeni - cesto i po nekoliko puta.

Bez programa

pre 9 godina

SNS za razliku od DS-a ima jasan stav sa kime mogu da saradjuju a sa kime ne. DS-u je jedino bitno da bude sto duze na vlasti i to se najbolje pokazalo na primeru Vojvodine kada je rekonstrukciju Vlade Vojvodine podrzao SRS a da pri tome DS nije ponudio nikakav program za razvoj Vojvodine.

Lolita

pre 9 godina

Jasno je da na lokalu postoje svakakve koalicije i da ništa nije iznenađenje, ali to ne bi smelo tako da ostane. SNS i SRS su sada dve različite priče.

Majda S

pre 9 godina

Neprihvatljivo je da ljudi cije politicke opcije nisu presle cenzus na izborima uopste imaju mogucnost participiranja u vlasti...meni je nelogicno da LDP odlucuje o bilo cemu recimo u opstini Zvezdara...Ista situacija je sa
radikalima.

Pera

pre 9 godina

Sns je sada jedna ozbiljna desna proevropska partija koja ima jedinstvenu mogucnost da drzavu konacno podigne iz mrtve tacke, te saradnja sa radikalima, dverima i njihovim otpadnicima, obrazima, drinadunavmorava...samo narusava ugled partije koja ima u medjunarodnim krugovima. Treba pod hitno rascististi sa tim ucenjivacima i prilepcima i zahvaliti im se na saradnji. Po novom sadu po jp na hiljade takvih seda na jaslama dok posteni naprednjaci sede po kucama.

kalina

pre 9 godina

(budo, 24. novembar 2014 09:54)
naravno je ove stranke su vatra i voda,nemaju nikakvih dodirnih tacaka ,a nazalost Seselj svojim vredjanjem i prozivanjem samo je jos vise doprineo..zalosno je da vredja nekoga ko vodi zemlju u pravom smeru

JACA

pre 9 godina

Bilo kakva koaliciji sa SRS,je ne prihvatljiva.Takva koalicija bi samo mogla unazaditi stranku,toga su svi svesni zato te opcije i nema u razmatranju.

Šica Šišatovčanin

pre 9 godina

Mirčić je svojom izjavom da neće isključiti iz stranke poslanika Radikala koji je svojim glasom sačuvao DS na vlasti u Vojvodini jasno stavio do znanja da je u Vojvodini na sceni prećutna koalicija Demokrata i Radikala, koja je do sada funkcionisala samo na lokalu u brojnim vojvodjanskim opštinama, a od pre 10-ak dana i na pokrajinskom nivou.

sanjica

pre 9 godina

(Mali budo, 24. novembar 2014 09:48)
Narod je pokazao na izborima kome veruje i kome je svoj glas dao,Srs sa svojim stavovima,prozivkama je unistili sebe,niko ne zeli mitinge,proteste,vec bolju i sigurniju buducnost

xxxx

pre 9 godina

Nit je kradja mandata,nit je zabijanje noza u ledja.Ako se mrni nesto ne svidja,i ne slazem se sa tim.To ne znaci da nekome zabijam noz u ledja nikome.Pa makar bio i brat rodjeni.Ako ne mislimo isto,to ne znaci da neko nekome,zabija noz u ledja.

maja

pre 9 godina

Nelogicna bi bila jedna ovakva koalicija jer je SNS u međuvremenu postala ozbiljna partija koja uziva veliko poverenje EU, a samo pominjanje Radikala asocira na period kada su nam svi okretali ledja.Ne verujem da bilo ko od nas zeli da da se vratimo na staro

Bez programa

pre 9 godina

SNS za razliku od DS-a ima jasan stav sa kime mogu da saradjuju a sa kime ne. DS-u je jedino bitno da bude sto duze na vlasti i to se najbolje pokazalo na primeru Vojvodine kada je rekonstrukciju Vlade Vojvodine podrzao SRS a da pri tome DS nije ponudio nikakav program za razvoj Vojvodine.

Lola

pre 9 godina

SRS bi imala sanse da politicki produzi zivot kada bi se odrekli svoje ratno-huskacke politike.Ovako sa svojim krutim,radikalskim stavom nisu pihvatljivi za koaliciju gotovo ni za jednu stranku sem za Bojana Pajtica.

lana69

pre 9 godina

Ma kakva zajednicka koalicija nema sanse SNS ide u buducnost a SRS je jos uvek u proslosti,a mislim da niko nezeli da se vraca u proslost.

Srbin 100%

pre 9 godina

Sklapanje koalicija na lokalnom nivou je potpuno drugacije,ali svakako da ne treba dozvoliti da radikali predvodjeni Seseljem imaju bilo kakav uticaj na izvrsnu vlast u gradovima i opstinama

Branko

pre 9 godina

To je već dobro poznato da radikali ne biraju sa kime će graditi koaliciju. Bitno je da se nekako dočepaju vlasti. A retorika im je uvek bila i ostala agresivna.

zoRUlle

pre 9 godina

Šta nudi SRS osim onog čega je Srbiji i previše, huškačkih pokliča i retorike koja priliči onima koji se nisu proomenili još od 90-tih. Srbija i sve i jedna opština i grad teže da idu napred, prošlost je iza nas..posebno ta prošlost koje se niko ne seća sa osmehom i u koju nema potrebe da se vraćamo-te, 90-te u Srbiji.

deskoBUkkk

pre 9 godina

Sasvim je očigledno da ovo puštanje Šešelja ima za cilj i destabilizaciju Vlade i u mnogome je usmereno i protiv Vučića, posebno od strane svih onih kojima smeta napredak koji se ostvaruje u Srbiji.Čak se i retorikom ne krije da je on tu "željan osvete", a 90-te Srbiji ne trebaju, te ni SRS ni u jednom vidu vlasti.

Jakov

pre 9 godina

Takav tip saradnje nebi nikome odgovarao, pošto na svim nivoima koji su iznad lokala, te dve partije se nalaze na potpuno suprotnim stranama, SNS kao jedna strana a SRS sa DS stvara(podrzava) drugu stranu.

HannaB

pre 9 godina

Ako ćemo iskreno, pokazalo se da su SRS i DS postali mnogo bliži za saradnju, bez obzira što je Šešelj rekao da mu nije žao što je Đinđić ubijen(šta više rekao je da mu je drago),Pajtiću je bilo mnogo važnije i draže da ostane na vlasti, eto uz pomoć nekog iz SRS.

xxxx

pre 9 godina

Nit je kradja mandata,nit je zabijanje noza u ledja.Ako se mrni nesto ne svidja,i ne slazem se sa tim.To ne znaci da nekome zabijam noz u ledja nikome.Pa makar bio i brat rodjeni.Ako ne mislimo isto,to ne znaci da neko nekome,zabija noz u ledja.

Jack

pre 9 godina

Jasan je stav radikala (originalnih), sa onima koji kradu mandate, cepaju stranku, naravno da ne mogu - ali stav ispranih radikala (naprednjaka) je urnebesan, pa koju principijelnost oni glume kad ne postoji nijedna stvar gde nisu promenili pristup za 180 stepeni - cesto i po nekoliko puta.

Zoran M.

pre 9 godina

Ajd što su krali mandate, nekako sam navikao da se u Srbiji krade, al što su "zaboli" nož u leđa onome ko ih je uveo u svet politike....to se dugo nije javno videlo na srpskoj sceni.

MACAK

pre 9 godina

U strahu su velike oči! Gospodo nazadnjaci samo da vas podsetim da je stigla vaša noćna mora dr Šeki! Mislim da ce neko klecati na kukuruzu!

Ab

pre 9 godina

(Bez programa, 24. novembar 2014 09:34)
Alo bre bote alooo. Na republickom nivou ste u koalicija sa Julom (vulin), Karicem, sa sps, sa veljom sa palmom. U Novom Sadu sa DDD, SPO, DSS i sa (cak) gorim i od vas trecom smrbijom. U Titelu ste u koaliciji sa tim istim radikalima. Da ne nabrajam dalje...

Mile

pre 9 godina

Miroviću zamena teza, niej da vi nećete sa njima već oni neće sa vama. Uopšte sve je manje stranaka koje hoće sa vama u koaliciju . svima je jasno da ste počeli da tonete i nećete isplivati.

Balecki

pre 9 godina

Koja je ovo sprdačina sa ovim nepismenim,tupoglavim narodom...gade se Naprednjaci Radikala!A šta sada,niste vi oni Radikali???Šta su vam to radili,povadili mozgove i stavili neke druge?!FUJ!!!!

da li je tamo mozda trazio lk

pre 9 godina

prosle nedelje su u titelu srs i sns napravili novu vecinu u opstini titel i preuzeli vlast.

ovoj kombinaciji je prethodila poseta visoke nestranacke licnosti u vidu brata (onaj sto je donedavno bio kosarkaski funcioner) koji je sa bajatovicem to skockao.

i sta sada ovi nesto pricaju?

razuma

pre 9 godina

auuuu crke c c c maksimalno angazovanje SNS botova ! samo zasto ? ima da se nadju svi do jednog na netu imena prezimena itd cela sns net sluzba za komentare na mrezama haha ali ne vrediiiii :)))

sid

pre 9 godina

Sta reci kad je predsednik opstine Sid Nikola Vasic koji je iz SNS dao odobrenje za sluzbeni auto i vozaca da predsednik Radikala a inace su u koaliciji na lokalu ide na docek Seselja na aerodrom, apsurd

anti bot

pre 9 godina

alo botovi,
OPSTINA TITEL, sa kime ste tamo na vlasti?
a?

ps. ajte ubuduce budite malo inventivniji u pisanju svojih komentara, prosto vas je muka citati kako ste stereotipno isprazni,losi i nemastoviti.

lala nadnicar

pre 9 godina

Isti su i napednjacki radikali i radikali.
Naprednjaci jer ste se razduzili kod SRS sa bedzevima i majcama?
A da ne ostanem u oceni da su isti pa i jesu s tim sto je kod Seselja jos ostlo sto na umu to na drumu i s neba pa u rebra, a vucica su malko zapadnjaci disciplinovali - cekaj kada ga se docepa kum i ucitelj ma ima da se vrati na pravi radikalski kolosek a to cemo videti u sledecoj izbornoj kampanji koja nije daleko, pogotovo onome kome se vlast osladila i ono sto je danas neprihvatljivo sutra je moguce i prihvatljivo.

Nik Culibrk

pre 9 godina

SRS je ostao u ludilu proslosti, i tu ludu proslost su sa dolaskom Seselja rasplamsali, tako da sa takvima koalicija nikako nije prihvatljiva.

Danica

pre 9 godina

Po meni ovo je ispravan stav SNS. Radikali izgleda, osim busanja u grudi, nemaju nikakvu ideologiju. Mogu u vlast sa svima, cak i sa najljucim politickim neprijateljima.

Bjuti-bifor-Brejn-BG

pre 9 godina

Stavovi im nisu ni blizu, tako da koalicije u pravom smislu te reči ne može biti. Ako pak negde treba sarađivati u interesu građana Srbije, sigurna sam da se može pronaći odgovarajući model saradnje

lena

pre 9 godina

Ako SNS moze da sprovodi program u saradnji sa drugim politickim strankama, onda ce i sa njima saradjivati, ako ne bude mogla, SNS ce ga sprovoditi sama.

BillyTheKid

pre 9 godina

Autonomnost lokalnih odbora je jedna stvar, ali koalicija sa onima čiji predsednik javno koristi nerazumnu retoriku po pitanju svega što ima veze sa premijerom, je u najmanju ruku degutantna. Iako je SNS otišao najdalje u razvoju demokratskog odlučivanja u svojim redovima, ovde bi trebalo napraviti presedan i poslati poruku svima da nema nikakve saradnje ukoliko predstavljaju stranke kojima je preči lični iteres pojedinaca od interesa države.

Urban

pre 9 godina

Zaista mi je drago što SNS neće sarađivati sa SRS, a to je definitivno najbitnije za sve nas. SRS može doneti samo propast Srbiji i ništa više. Siguran sam da će DS rado prihvatiti saradnju sa SRS.

VIDIS - LI - ONU - REKU - ZELENU

pre 9 godina

Ako je mozda i postojala neka mogucnost saradnje na lokalu izmedju SNS-a i SRS posle povratka u Srbiju Vojislava Seselj umrla je i ta mogucnost. Koalicija sa SRS za SNS je sada neprihvatljiva, pogotovo sto su poslednjih dana, od povratka Vojislava Seselja u Srbiju, zaostrili svoju retoriku. Da su mogli da budu zajedno ne bi se odvajali, a pogotovo sada kada se vratio Vojislav Seselj koji umesto da se leci on samo priziva nemire, zlo, mrznju javno kaze da je dosao da se sveti. . Daleko im lepa kuca, on i oni ne misle nikom dobro, njegov um je zastranio, on samo vidi mrznju prema Aleksandru Vucic i Tomislavu Nikolic, koji su i pored svega mu ljudski pruzili sansu da se leci i da bude sa svojom porodicom.

siki82

pre 9 godina

Koalicije na lokalnom nivou su zasebna stvar...ali ko bi uopšte želeo u koaliciju sa radikalima,sa njihovom retorikom,njihovom politikom i stavovima...to jeste neprihvatljivo,mada je nekima bilo i prihvatljivo.

lupa

pre 9 godina

Izbori se bliže,kako objasniti ovu koaliciju građanstvu?Šešelj je sušta suprotnost onome za šta se premijer zalaže,a da ne pričamo o ugledu SNS-a!

Brusko 5

pre 9 godina

Da su trebali da budu zajedno do sada bi i bili zajedno ne bi se odvajali, a pogotovo sada kada se pojavio Vojvoda od Seveningena sa svojim izjavama, stavovima i kritikama. Daleko im lepa kuca, on i oni ne misle nikom dobro, njegov um je zastranio.

Blender

pre 9 godina

Apsolutno je nemoguce da budu u bilo kakvoj koaliciji...dok Naprednjaci napreduju, Radikali nazaduju. Pravci kretanja su im dijametralno suprotni.

bariton

pre 9 godina

Ne dovodi se ovim autonomnost lokalnih odbora u pitanje, već je problem što izgrađen sistem, kao što je SNS ne može biti u koaliciji sa nekim sistemom iz prošlosti koji se povampirio ovih dana, pa prosipa mržnju, pretnje, netrpeljivost, uvrede.... Suluda je pomisao da se koalicije prave između ovoliko suprostavljenih strana, ne samo po pitanju ličnih uvreda, jer ovde ličnom nema mesta, već uopšte prema jednoj ideologiji, programu.

saara

pre 9 godina

sta je sad sa radikalima?njihov smer voznje se dosta razlikuje od SNS-a. Naprednjaci napreduju,njihov rad i planove podrzava narod i njihov pravac kretanja je na gore,a radikalov i sa povratkom Seselja ide nizbrdo,

darko

pre 9 godina

sns ne bi trebalo da ima bilo kakvu saradnju sa srs jer oni nemoju ideje za bolju u jacu buducnost Srbije jer njihova cilj je samo necije unistenje a to uopste nam nije potrebno,yato neka ostanu gde su i do sada bili jer i sa povratkom Seselja nece uciniti nikakve bolje promene sto se tice licno njihove stranke.

Cipiripi

pre 9 godina

Politika SNS-a i SRS-a se razmimoilazi skoro u potpunosti.Zajednicko delovanje na lokalu bi bilo mozda moguce,ako ne bi bilo pritisaka iz centrale SRS-a koje je gotovo nemoguce.Politika SRS vraca Srbiju u proslost,a to je za SNS neprihvatljivo.

Viki

pre 9 godina

Jedino DS prihvata radikale kao koalicione partnere.Za SNS Radikali ne mogu da budu koalicija jer vode sasvim drugačije politike dok za DS to nije nikakav problem.

сигурносни појас

pre 9 godina

Нормално је да је не прихватљиво кад су у питању две потпуно различите политике странака,радикали могу само да сањају коалицију,јер малверзације, лоповлук и СНС не иду заједно.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Neprihvatljiva je na bilo kom nivou, pa i u mesnim zajednicama. Šešelj je pobesneo od zavisti što je struja Nikolić-Vučić uspela da zadobije opšte poverenje gradjana !

tosa

pre 9 godina

Nema nista od te koalicije.....verujem da ce i radikali na lokalu polako pristupiti naprednjacima nakon svih Seseljevih izjava...mislim da i oni polako uvidjaju da ih njegova politika nece nikud odvesti.

Jack

pre 9 godina

Jasan je stav radikala (originalnih), sa onima koji kradu mandate, cepaju stranku, naravno da ne mogu - ali stav ispranih radikala (naprednjaka) je urnebesan, pa koju principijelnost oni glume kad ne postoji nijedna stvar gde nisu promenili pristup za 180 stepeni - cesto i po nekoliko puta.

Zoran M.

pre 9 godina

Ajd što su krali mandate, nekako sam navikao da se u Srbiji krade, al što su "zaboli" nož u leđa onome ko ih je uveo u svet politike....to se dugo nije javno videlo na srpskoj sceni.

Balecki

pre 9 godina

Koja je ovo sprdačina sa ovim nepismenim,tupoglavim narodom...gade se Naprednjaci Radikala!A šta sada,niste vi oni Radikali???Šta su vam to radili,povadili mozgove i stavili neke druge?!FUJ!!!!

da li je tamo mozda trazio lk

pre 9 godina

prosle nedelje su u titelu srs i sns napravili novu vecinu u opstini titel i preuzeli vlast.

ovoj kombinaciji je prethodila poseta visoke nestranacke licnosti u vidu brata (onaj sto je donedavno bio kosarkaski funcioner) koji je sa bajatovicem to skockao.

i sta sada ovi nesto pricaju?

Mile

pre 9 godina

Miroviću zamena teza, niej da vi nećete sa njima već oni neće sa vama. Uopšte sve je manje stranaka koje hoće sa vama u koaliciju . svima je jasno da ste počeli da tonete i nećete isplivati.

Ab

pre 9 godina

(Bez programa, 24. novembar 2014 09:34)
Alo bre bote alooo. Na republickom nivou ste u koalicija sa Julom (vulin), Karicem, sa sps, sa veljom sa palmom. U Novom Sadu sa DDD, SPO, DSS i sa (cak) gorim i od vas trecom smrbijom. U Titelu ste u koaliciji sa tim istim radikalima. Da ne nabrajam dalje...

anti bot

pre 9 godina

alo botovi,
OPSTINA TITEL, sa kime ste tamo na vlasti?
a?

ps. ajte ubuduce budite malo inventivniji u pisanju svojih komentara, prosto vas je muka citati kako ste stereotipno isprazni,losi i nemastoviti.

sid

pre 9 godina

Sta reci kad je predsednik opstine Sid Nikola Vasic koji je iz SNS dao odobrenje za sluzbeni auto i vozaca da predsednik Radikala a inace su u koaliciji na lokalu ide na docek Seselja na aerodrom, apsurd

lala nadnicar

pre 9 godina

Isti su i napednjacki radikali i radikali.
Naprednjaci jer ste se razduzili kod SRS sa bedzevima i majcama?
A da ne ostanem u oceni da su isti pa i jesu s tim sto je kod Seselja jos ostlo sto na umu to na drumu i s neba pa u rebra, a vucica su malko zapadnjaci disciplinovali - cekaj kada ga se docepa kum i ucitelj ma ima da se vrati na pravi radikalski kolosek a to cemo videti u sledecoj izbornoj kampanji koja nije daleko, pogotovo onome kome se vlast osladila i ono sto je danas neprihvatljivo sutra je moguce i prihvatljivo.

MACAK

pre 9 godina

U strahu su velike oči! Gospodo nazadnjaci samo da vas podsetim da je stigla vaša noćna mora dr Šeki! Mislim da ce neko klecati na kukuruzu!

xxxx

pre 9 godina

Nit je kradja mandata,nit je zabijanje noza u ledja.Ako se mrni nesto ne svidja,i ne slazem se sa tim.To ne znaci da nekome zabijam noz u ledja nikome.Pa makar bio i brat rodjeni.Ako ne mislimo isto,to ne znaci da neko nekome,zabija noz u ledja.

razuma

pre 9 godina

auuuu crke c c c maksimalno angazovanje SNS botova ! samo zasto ? ima da se nadju svi do jednog na netu imena prezimena itd cela sns net sluzba za komentare na mrezama haha ali ne vrediiiii :)))

Majda S

pre 9 godina

Neprihvatljivo je da ljudi cije politicke opcije nisu presle cenzus na izborima uopste imaju mogucnost participiranja u vlasti...meni je nelogicno da LDP odlucuje o bilo cemu recimo u opstini Zvezdara...Ista situacija je sa
radikalima.

Pera

pre 9 godina

Sns je sada jedna ozbiljna desna proevropska partija koja ima jedinstvenu mogucnost da drzavu konacno podigne iz mrtve tacke, te saradnja sa radikalima, dverima i njihovim otpadnicima, obrazima, drinadunavmorava...samo narusava ugled partije koja ima u medjunarodnim krugovima. Treba pod hitno rascististi sa tim ucenjivacima i prilepcima i zahvaliti im se na saradnji. Po novom sadu po jp na hiljade takvih seda na jaslama dok posteni naprednjaci sede po kucama.

lana69

pre 9 godina

Ma kakva zajednicka koalicija nema sanse SNS ide u buducnost a SRS je jos uvek u proslosti,a mislim da niko nezeli da se vraca u proslost.

maja

pre 9 godina

Nelogicna bi bila jedna ovakva koalicija jer je SNS u međuvremenu postala ozbiljna partija koja uziva veliko poverenje EU, a samo pominjanje Radikala asocira na period kada su nam svi okretali ledja.Ne verujem da bilo ko od nas zeli da da se vratimo na staro

Bez programa

pre 9 godina

SNS za razliku od DS-a ima jasan stav sa kime mogu da saradjuju a sa kime ne. DS-u je jedino bitno da bude sto duze na vlasti i to se najbolje pokazalo na primeru Vojvodine kada je rekonstrukciju Vlade Vojvodine podrzao SRS a da pri tome DS nije ponudio nikakav program za razvoj Vojvodine.

deskoBUkkk

pre 9 godina

Sasvim je očigledno da ovo puštanje Šešelja ima za cilj i destabilizaciju Vlade i u mnogome je usmereno i protiv Vučića, posebno od strane svih onih kojima smeta napredak koji se ostvaruje u Srbiji.Čak se i retorikom ne krije da je on tu "željan osvete", a 90-te Srbiji ne trebaju, te ni SRS ni u jednom vidu vlasti.

Lolita

pre 9 godina

Jasno je da na lokalu postoje svakakve koalicije i da ništa nije iznenađenje, ali to ne bi smelo tako da ostane. SNS i SRS su sada dve različite priče.

JACA

pre 9 godina

Bilo kakva koaliciji sa SRS,je ne prihvatljiva.Takva koalicija bi samo mogla unazaditi stranku,toga su svi svesni zato te opcije i nema u razmatranju.

Branko

pre 9 godina

To je već dobro poznato da radikali ne biraju sa kime će graditi koaliciju. Bitno je da se nekako dočepaju vlasti. A retorika im je uvek bila i ostala agresivna.

zoRUlle

pre 9 godina

Šta nudi SRS osim onog čega je Srbiji i previše, huškačkih pokliča i retorike koja priliči onima koji se nisu proomenili još od 90-tih. Srbija i sve i jedna opština i grad teže da idu napred, prošlost je iza nas..posebno ta prošlost koje se niko ne seća sa osmehom i u koju nema potrebe da se vraćamo-te, 90-te u Srbiji.

sanjica

pre 9 godina

(Mali budo, 24. novembar 2014 09:48)
Narod je pokazao na izborima kome veruje i kome je svoj glas dao,Srs sa svojim stavovima,prozivkama je unistili sebe,niko ne zeli mitinge,proteste,vec bolju i sigurniju buducnost

HannaB

pre 9 godina

Ako ćemo iskreno, pokazalo se da su SRS i DS postali mnogo bliži za saradnju, bez obzira što je Šešelj rekao da mu nije žao što je Đinđić ubijen(šta više rekao je da mu je drago),Pajtiću je bilo mnogo važnije i draže da ostane na vlasti, eto uz pomoć nekog iz SRS.

kalina

pre 9 godina

(budo, 24. novembar 2014 09:54)
naravno je ove stranke su vatra i voda,nemaju nikakvih dodirnih tacaka ,a nazalost Seselj svojim vredjanjem i prozivanjem samo je jos vise doprineo..zalosno je da vredja nekoga ko vodi zemlju u pravom smeru

Jakov

pre 9 godina

Takav tip saradnje nebi nikome odgovarao, pošto na svim nivoima koji su iznad lokala, te dve partije se nalaze na potpuno suprotnim stranama, SNS kao jedna strana a SRS sa DS stvara(podrzava) drugu stranu.

Šica Šišatovčanin

pre 9 godina

Mirčić je svojom izjavom da neće isključiti iz stranke poslanika Radikala koji je svojim glasom sačuvao DS na vlasti u Vojvodini jasno stavio do znanja da je u Vojvodini na sceni prećutna koalicija Demokrata i Radikala, koja je do sada funkcionisala samo na lokalu u brojnim vojvodjanskim opštinama, a od pre 10-ak dana i na pokrajinskom nivou.

xxxx

pre 9 godina

Nit je kradja mandata,nit je zabijanje noza u ledja.Ako se mrni nesto ne svidja,i ne slazem se sa tim.To ne znaci da nekome zabijam noz u ledja nikome.Pa makar bio i brat rodjeni.Ako ne mislimo isto,to ne znaci da neko nekome,zabija noz u ledja.

Blender

pre 9 godina

Apsolutno je nemoguce da budu u bilo kakvoj koaliciji...dok Naprednjaci napreduju, Radikali nazaduju. Pravci kretanja su im dijametralno suprotni.

Lola

pre 9 godina

SRS bi imala sanse da politicki produzi zivot kada bi se odrekli svoje ratno-huskacke politike.Ovako sa svojim krutim,radikalskim stavom nisu pihvatljivi za koaliciju gotovo ni za jednu stranku sem za Bojana Pajtica.

Srbin 100%

pre 9 godina

Sklapanje koalicija na lokalnom nivou je potpuno drugacije,ali svakako da ne treba dozvoliti da radikali predvodjeni Seseljem imaju bilo kakav uticaj na izvrsnu vlast u gradovima i opstinama

lena

pre 9 godina

Ako SNS moze da sprovodi program u saradnji sa drugim politickim strankama, onda ce i sa njima saradjivati, ako ne bude mogla, SNS ce ga sprovoditi sama.

BillyTheKid

pre 9 godina

Autonomnost lokalnih odbora je jedna stvar, ali koalicija sa onima čiji predsednik javno koristi nerazumnu retoriku po pitanju svega što ima veze sa premijerom, je u najmanju ruku degutantna. Iako je SNS otišao najdalje u razvoju demokratskog odlučivanja u svojim redovima, ovde bi trebalo napraviti presedan i poslati poruku svima da nema nikakve saradnje ukoliko predstavljaju stranke kojima je preči lični iteres pojedinaca od interesa države.

Nik Culibrk

pre 9 godina

SRS je ostao u ludilu proslosti, i tu ludu proslost su sa dolaskom Seselja rasplamsali, tako da sa takvima koalicija nikako nije prihvatljiva.

tosa

pre 9 godina

Nema nista od te koalicije.....verujem da ce i radikali na lokalu polako pristupiti naprednjacima nakon svih Seseljevih izjava...mislim da i oni polako uvidjaju da ih njegova politika nece nikud odvesti.

siki82

pre 9 godina

Koalicije na lokalnom nivou su zasebna stvar...ali ko bi uopšte želeo u koaliciju sa radikalima,sa njihovom retorikom,njihovom politikom i stavovima...to jeste neprihvatljivo,mada je nekima bilo i prihvatljivo.

lupa

pre 9 godina

Izbori se bliže,kako objasniti ovu koaliciju građanstvu?Šešelj je sušta suprotnost onome za šta se premijer zalaže,a da ne pričamo o ugledu SNS-a!

Bjuti-bifor-Brejn-BG

pre 9 godina

Stavovi im nisu ni blizu, tako da koalicije u pravom smislu te reči ne može biti. Ako pak negde treba sarađivati u interesu građana Srbije, sigurna sam da se može pronaći odgovarajući model saradnje

Brusko 5

pre 9 godina

Da su trebali da budu zajedno do sada bi i bili zajedno ne bi se odvajali, a pogotovo sada kada se pojavio Vojvoda od Seveningena sa svojim izjavama, stavovima i kritikama. Daleko im lepa kuca, on i oni ne misle nikom dobro, njegov um je zastranio.

bariton

pre 9 godina

Ne dovodi se ovim autonomnost lokalnih odbora u pitanje, već je problem što izgrađen sistem, kao što je SNS ne može biti u koaliciji sa nekim sistemom iz prošlosti koji se povampirio ovih dana, pa prosipa mržnju, pretnje, netrpeljivost, uvrede.... Suluda je pomisao da se koalicije prave između ovoliko suprostavljenih strana, ne samo po pitanju ličnih uvreda, jer ovde ličnom nema mesta, već uopšte prema jednoj ideologiji, programu.

saara

pre 9 godina

sta je sad sa radikalima?njihov smer voznje se dosta razlikuje od SNS-a. Naprednjaci napreduju,njihov rad i planove podrzava narod i njihov pravac kretanja je na gore,a radikalov i sa povratkom Seselja ide nizbrdo,

darko

pre 9 godina

sns ne bi trebalo da ima bilo kakvu saradnju sa srs jer oni nemoju ideje za bolju u jacu buducnost Srbije jer njihova cilj je samo necije unistenje a to uopste nam nije potrebno,yato neka ostanu gde su i do sada bili jer i sa povratkom Seselja nece uciniti nikakve bolje promene sto se tice licno njihove stranke.

Cipiripi

pre 9 godina

Politika SNS-a i SRS-a se razmimoilazi skoro u potpunosti.Zajednicko delovanje na lokalu bi bilo mozda moguce,ako ne bi bilo pritisaka iz centrale SRS-a koje je gotovo nemoguce.Politika SRS vraca Srbiju u proslost,a to je za SNS neprihvatljivo.

Viki

pre 9 godina

Jedino DS prihvata radikale kao koalicione partnere.Za SNS Radikali ne mogu da budu koalicija jer vode sasvim drugačije politike dok za DS to nije nikakav problem.

Danica

pre 9 godina

Po meni ovo je ispravan stav SNS. Radikali izgleda, osim busanja u grudi, nemaju nikakvu ideologiju. Mogu u vlast sa svima, cak i sa najljucim politickim neprijateljima.

Urban

pre 9 godina

Zaista mi je drago što SNS neće sarađivati sa SRS, a to je definitivno najbitnije za sve nas. SRS može doneti samo propast Srbiji i ništa više. Siguran sam da će DS rado prihvatiti saradnju sa SRS.

сигурносни појас

pre 9 godina

Нормално је да је не прихватљиво кад су у питању две потпуно различите политике странака,радикали могу само да сањају коалицију,јер малверзације, лоповлук и СНС не иду заједно.

DŽemo voli džem

pre 9 godina

Neprihvatljiva je na bilo kom nivou, pa i u mesnim zajednicama. Šešelj je pobesneo od zavisti što je struja Nikolić-Vučić uspela da zadobije opšte poverenje gradjana !

VIDIS - LI - ONU - REKU - ZELENU

pre 9 godina

Ako je mozda i postojala neka mogucnost saradnje na lokalu izmedju SNS-a i SRS posle povratka u Srbiju Vojislava Seselj umrla je i ta mogucnost. Koalicija sa SRS za SNS je sada neprihvatljiva, pogotovo sto su poslednjih dana, od povratka Vojislava Seselja u Srbiju, zaostrili svoju retoriku. Da su mogli da budu zajedno ne bi se odvajali, a pogotovo sada kada se vratio Vojislav Seselj koji umesto da se leci on samo priziva nemire, zlo, mrznju javno kaze da je dosao da se sveti. . Daleko im lepa kuca, on i oni ne misle nikom dobro, njegov um je zastranio, on samo vidi mrznju prema Aleksandru Vucic i Tomislavu Nikolic, koji su i pored svega mu ljudski pruzili sansu da se leci i da bude sa svojom porodicom.