Subota, 22.11.2014.

14:12

"Srbiji niko ne može da naređuje"

Srbiji niko ne može da naredjuje i govori kome će kada i kako uvoditi sankcije, rekao je premijer Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug

"Srbiji niko ne može da nareðuje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

pingvin

pre 9 godina

Sto se tice vec nekoliko puta ponovljene verovatnoce da ce Srbija moci da se razvije i stvori gradjanima bolje uslove za zivot i rad do 2017. godine, treba se drzati tog roka, jer je normalno da vlada koja je oformljena 2012. godine ne moze 2015. godine da izvuce zemlju iz propasti u kojoj se nalazila 12 godina. To je istakao premijer Vucic na Izbornoj skupstini Jedinstvene Srbije, sto je dobar stav.

serpa

pre 9 godina

Besmisleno je pricati o bilo kakvom naredjivanju Srbiji u vezi bilo kog pitanja. Srbija zna svoje ciljeve i nece odustati od njih ni zbog cega, ona je i za saradnju sa Rusijom kao i za EU, sto izgleda neverovatno ali to je cinjenica.

lepotica

pre 9 godina

Vec je bilo reci o neuvodjenju sankcija Rusiji, nastavicemo sa odrzavanjem tradicionalno dobrih odnosa sa Rusijom, takodje mozemo ocekivati brzo sprovodjenje reformi i veliki privredni rast u nastupajucim godinama.

zrno

pre 9 godina

Premijer Vucic je na skupu Jedinstvene Srbije rekao da Srbija ima podrsku celog sveta sto se tice sprovodjenja reformi, takodje je jos jednom ponovio da se stav Srbije sto se tice neuvodjenja reformi Rusiji nije promenio, niti ce se to dogoditi u buducnosti.

Lana

pre 9 godina

Dobro je sto Vucic jasno i glasno salje poruku da necemo uvoditi sankcije Rusiji, na taj nacin mozemo i zadobiti vece postovanje medju clanicama Evropske unije jer se predstavljamo kao zemlja koja jako brani svoje nacionalne interese.

mraz

pre 9 godina

Premijer Vucic se obratio pristalicama Jedinstvene Srbije i rekao da Srbiji niko ne moze da odredjuje kako da se ponasa, sto je veoma pohvalno, treba raditi u interesu gradjana i sprovoditi sve neophodne mere kako bi se zemlja oporavila i napredovala.

pile

pre 9 godina

S obzirom na opste poznatu cinjenicu u kakvom stanju nasa zemlja nalazila 12 godina, rok do koga Srbija moze da se reformise, a to je 2017. godina, koji je ponovljen nekoliko puta od strane premijera Vucica, je sasvim prihvatljiv.

konac

pre 9 godina

Srbija ima pravo da odluci da li ce nekome uvoditi sankcije ili ne, odluke se donose u skladu sa najboljim interesima gradjana, nasa zemlja i Rusija imaju izuzetno dobre odnose i logicno je da nece doci do uvodjenja sankcija, sto je Premijer Vucic istakao u obracanju pristalicama Jedinstvene Srbije.

DALIBOR - RUMA

pre 9 godina

Naravno da Srbiji u ovom trenutku niko nema pravo da naredjuje kako ce da se ponasa, dolaskom na celo Vlade Aleksndar Vucic je u nekoliko slucajeva na najmerodavnijim mestima u EU rekao stav Srbije. Srbija se ponasa u skladu sa interesima naroda, od te politike nece odstupiti, to je jasno rekao u Briselu, Bonu, Moskvi. Svi oni dobro znaju da rec koju da Aleksandar Vucic drzi nemenja se kao vreme, gleda interese svojih gradjana koje uvek stavlja u prvi plan, nikada ne stavlja sebe. Ali ipak se nadju pojedinci koji iskacu i vrse pritisak nebi li mi popustili.

rose princesse

pre 9 godina

Treba EU dati još malo vremena da shvate da su se u Srbiji zaista desile promene. Najvažnije je da budemo istrajni....

Fratelo

pre 9 godina

Srbija mora da ostane u dobrim odnosima sa Rusijom, u to nema sumnje. Prijateljske odnose i saradnju moramo nastaviti da razvijamo i u budućnosti. Takođe, Srbija je za ovo kratko vreme mnogo uradila po pitanju sprovođenja neophodnih reformi, a to je zaista za svaku pohvalu. Nadam se da će tako nastaviti i u narednom periodu.

Ana76

pre 9 godina

Tužno je što to traži EU čije smo sankcije trpeli, zbog kojih su naša deca umirala u bolnicama i realno, još uvek zbog tih sankcija trpimo teške posledice!!

MILICA

pre 9 godina

Rusija nam ne uslovljava ulazak u EU ali mi moramo da izaberemo pod kojim uslovima ce mo tamo uci.Cini mi se da nam Rusija zeli podici dostojanstvo drzave.

sreta

pre 9 godina

Isuvise je glupo ucenjivati nas ali mislim da su i oni svesni da kada su u pitanju sankcije Rusiji mogu samo da naidju na zid sa nase strane na kome pise NE!

Mikelanđelo

pre 9 godina

Srbija kao nikada do sad ima jasne stavove i principe kojih treba da se drži. Vučić je pred EU izašao sa jasnim i preciznim stavom a pre svega korektno i zato nikako ne zaslužuje da mu se postavljaju bilo kakvi uslovi.

Veljko00

pre 9 godina

Bez obzira na nek pritiske zapadnih zemlja da se uvedu sankcije Rusiji mi to ne mozemo da uradimo I premiojer je potpuno u pravu kada kaze da to nece uraditi. Nije to samo pitan je prijatljskih odnosa dve zemlje nego to ima veze I sa dostojanstvom Srbije koja nece i nesme da trpi pritiske niti da prima samo naredjenja. Ova vlada treba da vodi politiku koja je u interesu drzave i njenih gradjana. Ne treba da vodi ni politiku istoka ni zapada nego politiku suverene i sigurne Srbije

Zajecarac

pre 9 godina

Vlada vodi ozbiljnu i čvrstu politiku, čiji je cilj u interesu naroda i Srbije. Ima stav koji ne dozvoljava provociranja, ucenjivanja i naređivanje.

pagani

pre 9 godina

Da li nam je Rusija prijatelj ili ne,ne bih sad o tome,ali princip pritisaka i ucena je neprihvatljiv.EU je sama sebi skočila u stomak uvodeći Rusima sankcije,pa sad pritiskaju i nas da uradimo isto.Ne ide to tako.

Zdenka00

pre 9 godina

Biti principijelan,istrajan i odlucan u ostvarenju svog cilja i Srbija se nalazi na tom putu, ne smemo da dozvolimo da nam bilo ko naredjuje, Srbija radi za svoj interes i interes svoga naroda, a ne da bi smo se drugima dodvorili.

Dejan Nikolic

pre 9 godina

Srbija odavno nije imala lidera koji ima tako cvrst stav i koji ne dozvoljava drugima da upravljaju nasom Srbijom. Da neke stvari moramo da menjamo to je cinjenica ali zato ne treba da dopustimo drugima da nam se mesaju.

Jela

pre 9 godina

Samo napred brojke će na kraju pokazati koliko je uspešna politika premijera Vučića. Narod je dao podršku na izborima SNS-u i pokazuje se da je to bio pun pogodak.

fraklić

pre 9 godina

Napokon da i Srbija ima svoj stav kada su u pitanju vođenje sankcija Rusija, još bitnije je što će se postupati u interesu svih nas koji živimo ovde.

kuljanin

pre 9 godina

Interes Srbije je da istraje na stavu da ide ka EU, ali bez narušavanja odnosa sa Rusijom, jer Srbija ne bi mogla ekonomski da opstane ukoliko bi morala da okrene leđa Rusiji ili EU, i očigledno je da Srbija konačno na premijerskom mestu ima čoveka koji vodi spoljnu politiku u skladu sa interesima Srbije, a ne u sladu sa interesima Rusije, ili Zapada.

postar

pre 9 godina

Drzava Srbija se ponasa u skladu sa interesima svog naroda, vise puta je ponovljeno da nece biti uvodjenja sankcija Rusiji i o tome vise ne treba raspravljati, mozemo ocekivati napredak u narednim godina.

Ekolog

pre 9 godina

Veliki deo posla je uradjen i jos mnogo nas ceka ako zelimo bolje da zivimo. Ali je najvaznije sto je jasno postavljena granica do koje se moze ici u pregovorima sa Srbijom.

t=wb/m2

pre 9 godina

Zapadna Evropa i ekonomski jake drzave misle da mogu da naude Rusiji tako sto ce joj prvo oni a posle pod pritiscima i drugi uvesti sankcije,ali kada njihove privrede pocnu da posustaju pocece i oni da ublazavaju sankcije...Samo pokusavaju da urade nesto sto je neizvodljivo a sa time bi i druge da povuku sa sobom

Lena

pre 9 godina

Srbija je suverena zemlja koja sama donosi odluke u interesu svojih gradjana i bolje budućnosti. Može da sasluša svaki dobronameran savet, ali na kraju ama odlučuje.

Marina

pre 9 godina

Premijer može davati ovakve bombastične izjave sve dok sankcije Rusiji ne postnu- UVJET ,a onda će promijeniti retoriku baš kao i kad su sporazumi s Kosovom postali-UVJET za korak naprijed. Premijer Vučić ZNA kako zapravo stoje stvari i sada skuplja bodove za vrijeme kad će ih morati trošiti i to opet zbog interesa Srbije u okviru napretka u pregovorima. Zato se nemojte zavaravati da nam naši premijeri otkrivaju sve istine u pregovorima s EU; kad sve završi,doznamo o čemu je sve bila riječ,a tada je već prekasno za promjene.

zemljoradnik

pre 9 godina

Mislim da u ovom trenutku nema bolje spoljne politike od trenutne koju sprovodi ova vlada na celu sa Vucicem.okrenuti ledja Rusiji je za ovaj narod ne zamislivo.

Carpe diem

pre 9 godina

Govoreći o reformama, premijer je rekao da za njih ova Vlada ima podršku iz celog sveta, poručivši da strani stručnjaci prognoziraju Srbiji jedan od najvećih privrednih rastova u Evropi u 2017 godini.


Pored Etihada, Dzonson elektrika u Nisu i jos par investicija pokrenuta je pivreda. Ukoliko se obistine ovi pregovori sa Esmarkom za Zelezaru, ozivece i taj deo Srbije. Onda mozemo reci da se Srbija menja i tada nece biti moguca nikakva osporavanja.

JACA

pre 9 godina

Ma koliki je pritisak na nas,premijer ostaje dosledan svom stavu.I svima porucuje da su mu interesi zemlje na prvom mestu.Ida sankcije Rusiji nece uvesti,jer iste nista dobro nebi donele Srbiji.

kami

pre 9 godina

Srbija je potpuno jasna po pitanju ne uvodjenja sankcija Rusiji i moze da pritiska i ucenjuje ko hoce mi treba da ostanemo dosledni, nas interes je da postanemo clanica EU, ali ne i necija igracka.

Nepoznata X

pre 9 godina

(drago, 22. novembar 2014 15:37)
Pa, Nikolic mladji je rekao da ce svi koji imaju duple funcije biti odstranjeni iz SNS-a ukoliko se ne budu odrekli jedne od njih. Takav je slucaj sa Mirkovicem i Slavkovicem i ceka se GO. A za vikendice je zaduzena opstina Novi Beograd odn. dr Sapic.
A da Srbiji neko moze da naredjuje , valjda bi vec uveli sankcije Rusiji.

Vododelnica

pre 9 godina

Jest' malo cudno, ako uzmemo u obzir da smo se do 2012. ponasali kao da smo neciji protektorat. No, nekoliko poteza spoljne politike vlade i Vucicevih reakcija govori da se ponasamo kao suverena drzava. Jesmo mala drzava, ali nismo nicija kolonija. Sto se tice nekog bolejg zivota, mozda narod u Srbiji jos ne oseca neki boljitak na svojoj kozi, ali pitajte one ljude u delovima gde su otvorene fabrike, svi su zadovoljni. Moraju se samo ravnomerno razvijati svi delovi Srbije, ali da je napravljen zaokret, jeste.

Volgograd

pre 9 godina

Vreme Cvetkoviceve Vlade je proslo, za one neobavestene. Povlacenjem nekoliko poteza, Vucic je Srbiji vratio osecaj suverene drzave. Najfriskija je reakcija za Edija Ramu, a znamo ko sve stoji iza Albanije.

@Jagoda@

pre 9 godina

Ohrabruje činjenica da stručnjaci prognoziraju Srbiji u 2017-toj godini najveći privredni rast u Evropi. Ne treba pristajati na ucene, i najvažnije da vlast štititi interese svih gradjana Srbije. Ništa se ne dešava preko noći, sačekaćemo godinu- dve i videti rezultate jer vreme uvek sve najbolje pokaže.

marinkovic4

pre 9 godina

Republika Srbija nikada nece dozvoliti da joj se bilo koji strani faktor mesa u politiku i postovanje prema nekoj drzavi, ona od marta meseca ove godine intenzivno radi na svom reformisanju, koje treba da bude dovrseno do 2017. godine, prikljucenju EU, a uz to i nemenjanja odnosa prema Rusiji. Premijer Vucic se vodi ovom politikom sto je veoma dobro.

marinkovic4

pre 9 godina

Republika Srbija nikada nece dozvoliti da joj se bilo koji strani faktor mesa u politiku i postovanje prema nekoj drzavi, ona od marta meseca ove godine intenzivno radi na svom reformisanju, koje treba da bude dovrseno do 2017. godine, prikljucenju EU, a uz to i nemenjanja odnosa prema Rusiji. Premijer Vucic se vodi ovom politikom sto je veoma dobro.

ribar

pre 9 godina

Dobro poznat stav Srbije da na nju nijedna zemlja ne moze da utice niti da uslovljava po bilo kom pitanju, posebno o odnosu prema Rusiji, premijer Vucic je izneo vec nekoliko puta a sada je to ucinio prilikom Izborne skupstine Jedinstvene Srbije, sto je sasvim dobro.

oktobar

pre 9 godina

Naravno da niti zemlje EU niti zemlje u svetu ne mogu da uticu na republiku Srbiju da promeni stav prema Rusiji, nasa zemlja je zacrtala svoj cilj a to je put ka EU, uz nemenjanje odnosa prema Ruskoj Federaciji. Takodje je vazno da se sprovede strategija ostvarenja razvoja nase zemlje najkasnije do 2017.godine.

fazan

pre 9 godina

Srbija pokazuje stav drzave kojoj zaista niko ne moze nesto da uradi ili u neciju stranu ili protiv nekoga, primera radi pitanje odnosa prema Rusiji bi trebalo da bude jasno pre svega EU, jer nasa zemlja ide ka EU, uz nemenjanje odnosa prema Ruskoj Federaciji.

biber

pre 9 godina

Ovog puta, premijer Vucic je dobro poznat stav Srbije o odnosu prema Rusiji, sprovodjenju reformi u drzavi, kao i ispunjavanju uslova u cilju pridruzivanja EU, istakao na skupu povodom Izborne skupstine Jedinstvene Srbije, simpatizerima i clanovima iste.

snala

pre 9 godina

Prilikom prisustvovanja Izbornoj skupstini Jedinstvene Srbije lider Vlade Srbije Aleksandar Vucic je clanovima i simpatizerima pomenute politicke partije ponovio stav Srbije prema Rusiji, prikljucenju EU, kao i velikoj verovatnoci da ce nasa zemlja biti razvijena najkasnije za 3 godine.

dex

pre 9 godina

Sad su vec tri godine??? Pa dogovori se vise covece! Mislim, dve godine od 2012. su svakako istekle. Nedavno si rekao 2016. cemo ziveti bolje uz najveci privredni rast, sada je 2017... Kada ce biti 2018.? Verovatno do marta sledece godine.

Balecki

pre 9 godina

Uh,kada čujem ovo ,,neće nama niko,ne može niko tako sa Srbijom''creva mi se okreću od besa i gadosti!!!
I posle svih poraza i poniženja i bede i sankcija i bombardovanja i svih izgubljenih ratova i pored svega toga i još mnogo više,mogu do sutra da nabrajam sve poraze i bedu koja nas je zadesila,još uvek ima umobolnika napaljenih koji ejakuliraju na ove bedne fraze!!!

SNS bot

pre 9 godina

Braco botovi, podrzimo do kraja gospodina Vucica! Ko bi nam drugi nudio posao za nas i rodbinu, placao crvenu dnevno, pruzao nam priliku da damo svoj doprinos njegovom uspehu, omogucio nam da se i mi mali osecamo bitnima, dok klikcemo minuse na komentare koje pise ovaj narod koji je ceo poludeo i dok svojim komentarima, koje osmisljava gospodin Sasa Mirkovic, pokazujemo koliko dominiramo! Napred braco botovi!!!

bezimena

pre 9 godina

1. Niko još nije definisao taksativno šta je interes gradjana Srbije!

2. Vlast, naročito ova, mora da se pritiska jer drugačije neće da radi. Problem je što autistični i zombirani gradjani NE vrše nikakav pritisak pa zato vlast sve što radi, radi na našu štetu.

NeĆuDaTiKažem

pre 9 godina

Mućke (gle čuda, nekako baš odgovara to Mućke za današnje uslove u Srbijici) i Rodni u našoj verziji: Narode, iduće godine u ovo vreme postaćeš milioner! I tako iz godine u godinu...

Svila

pre 9 godina

Razgradnja monopola na svim nivoima unutar Srbije je jedini način da ubrzamo naš put u EU.
Uvođenje sankcija Rusiji je ekonomsko a ne retoričko pitanje, koje zavisi od naših zapadnih prijatelja.
Ko razume shvatiće !

sve je manje botova

pre 9 godina

Gospodo učeni naprednjaci, pomozite mi i recite da li se ovo podudara:
"Niko ne sme da vas bije" i "Srbiji niko ne može da naredjuje"
Sa prvim diktatorom znamo kako smo se proveli posle toga; a kako li ce tek da se provedemo sa ovim diktatorom, tesko nama!?
Zavisi kada ce da se probudimo...

Pedja

pre 9 godina

Od kada je Vučić apsolutni vladar u Srbiji, a to je u poslednjih dve i po godine, stalno je sve gore. 2011. godine je obećao da će se povući ako za prvih 6 meseci njegove vladavine ne bude bolje, a sada nam posle dve i po godine garantuje da će biti bolje za "godinu, dve do tri"!? Stvarno, kao scenario za neku komediju.

Atom

pre 9 godina

Bas tako, nama polaze racune i radi u nasem interesu. Upravo zbog ovakvih izjava, i dela ima sve vise i vise poklonika, ko ga nije postovao polako menja misljenje, jer je to dokazao u zadnje vreme. Ja sam jedan od tih

SNS bot

pre 9 godina

Ako je gospodin Vucic rekao da niko ne moze da naredjuje Srbiji, onda je to sigurno tako. Videli ste sa kakvim strahopostovanjem i Putin i Merkel i cela Evropa gledaju u njega...

sinisa

pre 9 godina

Srbiji niko ne moze da komanduje je tacno, ali Rusi mogu da komanduju Vucicu to jest Srbiji, a sto se tice boljeg ne vidim u tim praznim recima aman nista sta se dosad dalo na bolje nisam osetio znam da sam gladan i da jos uvek nosim odrpane pantalone, pocepane kosulje, takodje i zena i deca, a od posla i boljeg zivota nisam aman nista osetio, dok ti i tvoji zivite na na visem standardnom zivotu. Ne bih glasao vise za tebe.

mira

pre 9 godina

Ko o cemu, baba o ustipcima! Niko nam ne trazi da uvedemo sankcije, vec nas premijer na domacem terenu skuplja jeftine poene, a sve da bi zabasurio ono sto se STVARNO desava. A to je siromastvo, propadanje privrede, nesreca i jad. A i rasprodaju nacionalnih resursa radi pukog produzetka opstanka REZIMA. SVE su unistili za ove skoro tri godine. Mislim da NIKADA u istoriji Srbija nije udarila veci harac svojim gradjanima, a ko prezivi naredne dve godine, videce da bolje biti nece.

mlekadzija

pre 9 godina

Ajde Aco mozes ti i bolje od ove izjave. Spakovate cete vi njega samo ako okrenu telefon. Ali za sada nece jer im to iz nekog razloga ne odgovara. Zato se bolje ne zaleci. Imaces problem posle sa objasnjavanjem masi koja ti slepo veruje....

riki

pre 9 godina

On ovo govori jer zna da ne postoji pritisak za blisku buducnost, zvuci lepo, odlucno i cvrsto, to imponuje biracima i povecava mu poularnost. Ali trenutak ce doci, posle otvaranja nekoliko poglavlja, da vise nece moci tako a situacija u RU se nece smiriti jer je Putin izabrao permanentnu ratnu opciju. Sta ce onda uraditi zemljana vlada?
- Poreci ono sta sad govori, spremiti 200 miliona i uvesti sankcije,
- Odustati od EU,
- Naci neku novu zezu oko koje ce se svi popaliti.
Tesko da ce moci uraditi bilo sta i zadrzati popularnost.

Dusan

pre 9 godina

Prvi deo izjave je tipicno Miloševićevski, drugi deo tipično Vučićevski. Ova dela nemaju blage veze sa istinom.
A komentari uglavnom botovski...

Runjocaveman

pre 9 godina

Treba pod hitno suspendovat pristupanje u EU, jer ultimatum da uvedes sankcije prijatelju znaci objava rata,onaj ko nema ponos to ne vidi.

matori

pre 9 godina

"Niko ne sme da vas bije!"... reče onomad ONAJ, s nadimkom "Kasapin"...
Ostalo, što je sledilo nakon toga, danas je (tužna) istorija.
Ne ponovilo se..!

Gordana

pre 9 godina

Naravno da ne može! Nama celoga života neko diktira šta da radimo, igramo kako drugi sviraju, vreme je da se tome stane na put! Naša zemlja, naša pravila!

drago

pre 9 godina

vucicu,,,pa sto izbara dacica i ruzica,,vidis da je to sve peceviveva filozofija,,inae tebi svaka cast,,,i sta to radi junior nikolic,,zasto se njegova kuce na savi ne rusi,,,ne valja vam to,,,,,,poceli ste kao slobodan,,,,

Marijana M

pre 9 godina

Drzava Srbija, odnosno njena vlada ima svoj stav i jasnu politiku kako nastupa prema istoku i zapadu, koji su joj prioriteti, ciljevi i strategija. Konsultacije da, ucene i imperativ, sigurno ne

Fratello

pre 9 godina

Mali ali ponosni i to mi se sviđa!

Oko nas su se mnogo puta lomila koplja a redno bi bilo da upravo mi budemo ti koji ćemo ta koplja da sastavljamo!

Nekima se dopada ova vlada nekima ne ali to sada nije važno! Valjda se svima dopada da Srbija bude normalna i nepokorena zemlja!

Fratello

pre 9 godina

Mali ali ponosni i to mi se sviđa!

Oko nas su se mnogo puta lomila koplja a redno bi bilo da upravo mi budemo ti koji ćemo ta koplja da sastavljamo!

Nekima se dopada ova vlada nekima ne ali to sada nije važno! Valjda se svima dopada da Srbija bude normalna i nepokorena zemlja!

Marijana M

pre 9 godina

Drzava Srbija, odnosno njena vlada ima svoj stav i jasnu politiku kako nastupa prema istoku i zapadu, koji su joj prioriteti, ciljevi i strategija. Konsultacije da, ucene i imperativ, sigurno ne

Gordana

pre 9 godina

Naravno da ne može! Nama celoga života neko diktira šta da radimo, igramo kako drugi sviraju, vreme je da se tome stane na put! Naša zemlja, naša pravila!

@Jagoda@

pre 9 godina

Ohrabruje činjenica da stručnjaci prognoziraju Srbiji u 2017-toj godini najveći privredni rast u Evropi. Ne treba pristajati na ucene, i najvažnije da vlast štititi interese svih gradjana Srbije. Ništa se ne dešava preko noći, sačekaćemo godinu- dve i videti rezultate jer vreme uvek sve najbolje pokaže.

SNS bot

pre 9 godina

Ako je gospodin Vucic rekao da niko ne moze da naredjuje Srbiji, onda je to sigurno tako. Videli ste sa kakvim strahopostovanjem i Putin i Merkel i cela Evropa gledaju u njega...

mira

pre 9 godina

Ko o cemu, baba o ustipcima! Niko nam ne trazi da uvedemo sankcije, vec nas premijer na domacem terenu skuplja jeftine poene, a sve da bi zabasurio ono sto se STVARNO desava. A to je siromastvo, propadanje privrede, nesreca i jad. A i rasprodaju nacionalnih resursa radi pukog produzetka opstanka REZIMA. SVE su unistili za ove skoro tri godine. Mislim da NIKADA u istoriji Srbija nije udarila veci harac svojim gradjanima, a ko prezivi naredne dve godine, videce da bolje biti nece.

sinisa

pre 9 godina

Srbiji niko ne moze da komanduje je tacno, ali Rusi mogu da komanduju Vucicu to jest Srbiji, a sto se tice boljeg ne vidim u tim praznim recima aman nista sta se dosad dalo na bolje nisam osetio znam da sam gladan i da jos uvek nosim odrpane pantalone, pocepane kosulje, takodje i zena i deca, a od posla i boljeg zivota nisam aman nista osetio, dok ti i tvoji zivite na na visem standardnom zivotu. Ne bih glasao vise za tebe.

biber

pre 9 godina

Ovog puta, premijer Vucic je dobro poznat stav Srbije o odnosu prema Rusiji, sprovodjenju reformi u drzavi, kao i ispunjavanju uslova u cilju pridruzivanja EU, istakao na skupu povodom Izborne skupstine Jedinstvene Srbije, simpatizerima i clanovima iste.

JACA

pre 9 godina

Ma koliki je pritisak na nas,premijer ostaje dosledan svom stavu.I svima porucuje da su mu interesi zemlje na prvom mestu.Ida sankcije Rusiji nece uvesti,jer iste nista dobro nebi donele Srbiji.

Vododelnica

pre 9 godina

Jest' malo cudno, ako uzmemo u obzir da smo se do 2012. ponasali kao da smo neciji protektorat. No, nekoliko poteza spoljne politike vlade i Vucicevih reakcija govori da se ponasamo kao suverena drzava. Jesmo mala drzava, ali nismo nicija kolonija. Sto se tice nekog bolejg zivota, mozda narod u Srbiji jos ne oseca neki boljitak na svojoj kozi, ali pitajte one ljude u delovima gde su otvorene fabrike, svi su zadovoljni. Moraju se samo ravnomerno razvijati svi delovi Srbije, ali da je napravljen zaokret, jeste.

marinkovic4

pre 9 godina

Republika Srbija nikada nece dozvoliti da joj se bilo koji strani faktor mesa u politiku i postovanje prema nekoj drzavi, ona od marta meseca ove godine intenzivno radi na svom reformisanju, koje treba da bude dovrseno do 2017. godine, prikljucenju EU, a uz to i nemenjanja odnosa prema Rusiji. Premijer Vucic se vodi ovom politikom sto je veoma dobro.

Volgograd

pre 9 godina

Vreme Cvetkoviceve Vlade je proslo, za one neobavestene. Povlacenjem nekoliko poteza, Vucic je Srbiji vratio osecaj suverene drzave. Najfriskija je reakcija za Edija Ramu, a znamo ko sve stoji iza Albanije.

Dusan

pre 9 godina

Prvi deo izjave je tipicno Miloševićevski, drugi deo tipično Vučićevski. Ova dela nemaju blage veze sa istinom.
A komentari uglavnom botovski...

Carpe diem

pre 9 godina

Govoreći o reformama, premijer je rekao da za njih ova Vlada ima podršku iz celog sveta, poručivši da strani stručnjaci prognoziraju Srbiji jedan od najvećih privrednih rastova u Evropi u 2017 godini.


Pored Etihada, Dzonson elektrika u Nisu i jos par investicija pokrenuta je pivreda. Ukoliko se obistine ovi pregovori sa Esmarkom za Zelezaru, ozivece i taj deo Srbije. Onda mozemo reci da se Srbija menja i tada nece biti moguca nikakva osporavanja.

kami

pre 9 godina

Srbija je potpuno jasna po pitanju ne uvodjenja sankcija Rusiji i moze da pritiska i ucenjuje ko hoce mi treba da ostanemo dosledni, nas interes je da postanemo clanica EU, ali ne i necija igracka.

marinkovic4

pre 9 godina

Republika Srbija nikada nece dozvoliti da joj se bilo koji strani faktor mesa u politiku i postovanje prema nekoj drzavi, ona od marta meseca ove godine intenzivno radi na svom reformisanju, koje treba da bude dovrseno do 2017. godine, prikljucenju EU, a uz to i nemenjanja odnosa prema Rusiji. Premijer Vucic se vodi ovom politikom sto je veoma dobro.

zemljoradnik

pre 9 godina

Mislim da u ovom trenutku nema bolje spoljne politike od trenutne koju sprovodi ova vlada na celu sa Vucicem.okrenuti ledja Rusiji je za ovaj narod ne zamislivo.

drago

pre 9 godina

vucicu,,,pa sto izbara dacica i ruzica,,vidis da je to sve peceviveva filozofija,,inae tebi svaka cast,,,i sta to radi junior nikolic,,zasto se njegova kuce na savi ne rusi,,,ne valja vam to,,,,,,poceli ste kao slobodan,,,,

Veljko00

pre 9 godina

Bez obzira na nek pritiske zapadnih zemlja da se uvedu sankcije Rusiji mi to ne mozemo da uradimo I premiojer je potpuno u pravu kada kaze da to nece uraditi. Nije to samo pitan je prijatljskih odnosa dve zemlje nego to ima veze I sa dostojanstvom Srbije koja nece i nesme da trpi pritiske niti da prima samo naredjenja. Ova vlada treba da vodi politiku koja je u interesu drzave i njenih gradjana. Ne treba da vodi ni politiku istoka ni zapada nego politiku suverene i sigurne Srbije

Nepoznata X

pre 9 godina

(drago, 22. novembar 2014 15:37)
Pa, Nikolic mladji je rekao da ce svi koji imaju duple funcije biti odstranjeni iz SNS-a ukoliko se ne budu odrekli jedne od njih. Takav je slucaj sa Mirkovicem i Slavkovicem i ceka se GO. A za vikendice je zaduzena opstina Novi Beograd odn. dr Sapic.
A da Srbiji neko moze da naredjuje , valjda bi vec uveli sankcije Rusiji.

snala

pre 9 godina

Prilikom prisustvovanja Izbornoj skupstini Jedinstvene Srbije lider Vlade Srbije Aleksandar Vucic je clanovima i simpatizerima pomenute politicke partije ponovio stav Srbije prema Rusiji, prikljucenju EU, kao i velikoj verovatnoci da ce nasa zemlja biti razvijena najkasnije za 3 godine.

pagani

pre 9 godina

Da li nam je Rusija prijatelj ili ne,ne bih sad o tome,ali princip pritisaka i ucena je neprihvatljiv.EU je sama sebi skočila u stomak uvodeći Rusima sankcije,pa sad pritiskaju i nas da uradimo isto.Ne ide to tako.

fazan

pre 9 godina

Srbija pokazuje stav drzave kojoj zaista niko ne moze nesto da uradi ili u neciju stranu ili protiv nekoga, primera radi pitanje odnosa prema Rusiji bi trebalo da bude jasno pre svega EU, jer nasa zemlja ide ka EU, uz nemenjanje odnosa prema Ruskoj Federaciji.

riki

pre 9 godina

On ovo govori jer zna da ne postoji pritisak za blisku buducnost, zvuci lepo, odlucno i cvrsto, to imponuje biracima i povecava mu poularnost. Ali trenutak ce doci, posle otvaranja nekoliko poglavlja, da vise nece moci tako a situacija u RU se nece smiriti jer je Putin izabrao permanentnu ratnu opciju. Sta ce onda uraditi zemljana vlada?
- Poreci ono sta sad govori, spremiti 200 miliona i uvesti sankcije,
- Odustati od EU,
- Naci neku novu zezu oko koje ce se svi popaliti.
Tesko da ce moci uraditi bilo sta i zadrzati popularnost.

mlekadzija

pre 9 godina

Ajde Aco mozes ti i bolje od ove izjave. Spakovate cete vi njega samo ako okrenu telefon. Ali za sada nece jer im to iz nekog razloga ne odgovara. Zato se bolje ne zaleci. Imaces problem posle sa objasnjavanjem masi koja ti slepo veruje....

Runjocaveman

pre 9 godina

Treba pod hitno suspendovat pristupanje u EU, jer ultimatum da uvedes sankcije prijatelju znaci objava rata,onaj ko nema ponos to ne vidi.

ribar

pre 9 godina

Dobro poznat stav Srbije da na nju nijedna zemlja ne moze da utice niti da uslovljava po bilo kom pitanju, posebno o odnosu prema Rusiji, premijer Vucic je izneo vec nekoliko puta a sada je to ucinio prilikom Izborne skupstine Jedinstvene Srbije, sto je sasvim dobro.

oktobar

pre 9 godina

Naravno da niti zemlje EU niti zemlje u svetu ne mogu da uticu na republiku Srbiju da promeni stav prema Rusiji, nasa zemlja je zacrtala svoj cilj a to je put ka EU, uz nemenjanje odnosa prema Ruskoj Federaciji. Takodje je vazno da se sprovede strategija ostvarenja razvoja nase zemlje najkasnije do 2017.godine.

Atom

pre 9 godina

Bas tako, nama polaze racune i radi u nasem interesu. Upravo zbog ovakvih izjava, i dela ima sve vise i vise poklonika, ko ga nije postovao polako menja misljenje, jer je to dokazao u zadnje vreme. Ja sam jedan od tih

matori

pre 9 godina

"Niko ne sme da vas bije!"... reče onomad ONAJ, s nadimkom "Kasapin"...
Ostalo, što je sledilo nakon toga, danas je (tužna) istorija.
Ne ponovilo se..!

MILICA

pre 9 godina

Rusija nam ne uslovljava ulazak u EU ali mi moramo da izaberemo pod kojim uslovima ce mo tamo uci.Cini mi se da nam Rusija zeli podici dostojanstvo drzave.

Ekolog

pre 9 godina

Veliki deo posla je uradjen i jos mnogo nas ceka ako zelimo bolje da zivimo. Ali je najvaznije sto je jasno postavljena granica do koje se moze ici u pregovorima sa Srbijom.

Zdenka00

pre 9 godina

Biti principijelan,istrajan i odlucan u ostvarenju svog cilja i Srbija se nalazi na tom putu, ne smemo da dozvolimo da nam bilo ko naredjuje, Srbija radi za svoj interes i interes svoga naroda, a ne da bi smo se drugima dodvorili.

Ana76

pre 9 godina

Tužno je što to traži EU čije smo sankcije trpeli, zbog kojih su naša deca umirala u bolnicama i realno, još uvek zbog tih sankcija trpimo teške posledice!!

fraklić

pre 9 godina

Napokon da i Srbija ima svoj stav kada su u pitanju vođenje sankcija Rusija, još bitnije je što će se postupati u interesu svih nas koji živimo ovde.

Dejan Nikolic

pre 9 godina

Srbija odavno nije imala lidera koji ima tako cvrst stav i koji ne dozvoljava drugima da upravljaju nasom Srbijom. Da neke stvari moramo da menjamo to je cinjenica ali zato ne treba da dopustimo drugima da nam se mesaju.

kuljanin

pre 9 godina

Interes Srbije je da istraje na stavu da ide ka EU, ali bez narušavanja odnosa sa Rusijom, jer Srbija ne bi mogla ekonomski da opstane ukoliko bi morala da okrene leđa Rusiji ili EU, i očigledno je da Srbija konačno na premijerskom mestu ima čoveka koji vodi spoljnu politiku u skladu sa interesima Srbije, a ne u sladu sa interesima Rusije, ili Zapada.

postar

pre 9 godina

Drzava Srbija se ponasa u skladu sa interesima svog naroda, vise puta je ponovljeno da nece biti uvodjenja sankcija Rusiji i o tome vise ne treba raspravljati, mozemo ocekivati napredak u narednim godina.

Mikelanđelo

pre 9 godina

Srbija kao nikada do sad ima jasne stavove i principe kojih treba da se drži. Vučić je pred EU izašao sa jasnim i preciznim stavom a pre svega korektno i zato nikako ne zaslužuje da mu se postavljaju bilo kakvi uslovi.

Svila

pre 9 godina

Razgradnja monopola na svim nivoima unutar Srbije je jedini način da ubrzamo naš put u EU.
Uvođenje sankcija Rusiji je ekonomsko a ne retoričko pitanje, koje zavisi od naših zapadnih prijatelja.
Ko razume shvatiće !

sreta

pre 9 godina

Isuvise je glupo ucenjivati nas ali mislim da su i oni svesni da kada su u pitanju sankcije Rusiji mogu samo da naidju na zid sa nase strane na kome pise NE!

Fratelo

pre 9 godina

Srbija mora da ostane u dobrim odnosima sa Rusijom, u to nema sumnje. Prijateljske odnose i saradnju moramo nastaviti da razvijamo i u budućnosti. Takođe, Srbija je za ovo kratko vreme mnogo uradila po pitanju sprovođenja neophodnih reformi, a to je zaista za svaku pohvalu. Nadam se da će tako nastaviti i u narednom periodu.

Zajecarac

pre 9 godina

Vlada vodi ozbiljnu i čvrstu politiku, čiji je cilj u interesu naroda i Srbije. Ima stav koji ne dozvoljava provociranja, ucenjivanja i naređivanje.

Lena

pre 9 godina

Srbija je suverena zemlja koja sama donosi odluke u interesu svojih gradjana i bolje budućnosti. Može da sasluša svaki dobronameran savet, ali na kraju ama odlučuje.

t=wb/m2

pre 9 godina

Zapadna Evropa i ekonomski jake drzave misle da mogu da naude Rusiji tako sto ce joj prvo oni a posle pod pritiscima i drugi uvesti sankcije,ali kada njihove privrede pocnu da posustaju pocece i oni da ublazavaju sankcije...Samo pokusavaju da urade nesto sto je neizvodljivo a sa time bi i druge da povuku sa sobom

Balecki

pre 9 godina

Uh,kada čujem ovo ,,neće nama niko,ne može niko tako sa Srbijom''creva mi se okreću od besa i gadosti!!!
I posle svih poraza i poniženja i bede i sankcija i bombardovanja i svih izgubljenih ratova i pored svega toga i još mnogo više,mogu do sutra da nabrajam sve poraze i bedu koja nas je zadesila,još uvek ima umobolnika napaljenih koji ejakuliraju na ove bedne fraze!!!

sve je manje botova

pre 9 godina

Gospodo učeni naprednjaci, pomozite mi i recite da li se ovo podudara:
"Niko ne sme da vas bije" i "Srbiji niko ne može da naredjuje"
Sa prvim diktatorom znamo kako smo se proveli posle toga; a kako li ce tek da se provedemo sa ovim diktatorom, tesko nama!?
Zavisi kada ce da se probudimo...

SNS bot

pre 9 godina

Braco botovi, podrzimo do kraja gospodina Vucica! Ko bi nam drugi nudio posao za nas i rodbinu, placao crvenu dnevno, pruzao nam priliku da damo svoj doprinos njegovom uspehu, omogucio nam da se i mi mali osecamo bitnima, dok klikcemo minuse na komentare koje pise ovaj narod koji je ceo poludeo i dok svojim komentarima, koje osmisljava gospodin Sasa Mirkovic, pokazujemo koliko dominiramo! Napred braco botovi!!!

bezimena

pre 9 godina

1. Niko još nije definisao taksativno šta je interes gradjana Srbije!

2. Vlast, naročito ova, mora da se pritiska jer drugačije neće da radi. Problem je što autistični i zombirani gradjani NE vrše nikakav pritisak pa zato vlast sve što radi, radi na našu štetu.

dex

pre 9 godina

Sad su vec tri godine??? Pa dogovori se vise covece! Mislim, dve godine od 2012. su svakako istekle. Nedavno si rekao 2016. cemo ziveti bolje uz najveci privredni rast, sada je 2017... Kada ce biti 2018.? Verovatno do marta sledece godine.

Pedja

pre 9 godina

Od kada je Vučić apsolutni vladar u Srbiji, a to je u poslednjih dve i po godine, stalno je sve gore. 2011. godine je obećao da će se povući ako za prvih 6 meseci njegove vladavine ne bude bolje, a sada nam posle dve i po godine garantuje da će biti bolje za "godinu, dve do tri"!? Stvarno, kao scenario za neku komediju.

NeĆuDaTiKažem

pre 9 godina

Mućke (gle čuda, nekako baš odgovara to Mućke za današnje uslove u Srbijici) i Rodni u našoj verziji: Narode, iduće godine u ovo vreme postaćeš milioner! I tako iz godine u godinu...

Marina

pre 9 godina

Premijer može davati ovakve bombastične izjave sve dok sankcije Rusiji ne postnu- UVJET ,a onda će promijeniti retoriku baš kao i kad su sporazumi s Kosovom postali-UVJET za korak naprijed. Premijer Vučić ZNA kako zapravo stoje stvari i sada skuplja bodove za vrijeme kad će ih morati trošiti i to opet zbog interesa Srbije u okviru napretka u pregovorima. Zato se nemojte zavaravati da nam naši premijeri otkrivaju sve istine u pregovorima s EU; kad sve završi,doznamo o čemu je sve bila riječ,a tada je već prekasno za promjene.

DALIBOR - RUMA

pre 9 godina

Naravno da Srbiji u ovom trenutku niko nema pravo da naredjuje kako ce da se ponasa, dolaskom na celo Vlade Aleksndar Vucic je u nekoliko slucajeva na najmerodavnijim mestima u EU rekao stav Srbije. Srbija se ponasa u skladu sa interesima naroda, od te politike nece odstupiti, to je jasno rekao u Briselu, Bonu, Moskvi. Svi oni dobro znaju da rec koju da Aleksandar Vucic drzi nemenja se kao vreme, gleda interese svojih gradjana koje uvek stavlja u prvi plan, nikada ne stavlja sebe. Ali ipak se nadju pojedinci koji iskacu i vrse pritisak nebi li mi popustili.

Jela

pre 9 godina

Samo napred brojke će na kraju pokazati koliko je uspešna politika premijera Vučića. Narod je dao podršku na izborima SNS-u i pokazuje se da je to bio pun pogodak.

rose princesse

pre 9 godina

Treba EU dati još malo vremena da shvate da su se u Srbiji zaista desile promene. Najvažnije je da budemo istrajni....

konac

pre 9 godina

Srbija ima pravo da odluci da li ce nekome uvoditi sankcije ili ne, odluke se donose u skladu sa najboljim interesima gradjana, nasa zemlja i Rusija imaju izuzetno dobre odnose i logicno je da nece doci do uvodjenja sankcija, sto je Premijer Vucic istakao u obracanju pristalicama Jedinstvene Srbije.

pile

pre 9 godina

S obzirom na opste poznatu cinjenicu u kakvom stanju nasa zemlja nalazila 12 godina, rok do koga Srbija moze da se reformise, a to je 2017. godina, koji je ponovljen nekoliko puta od strane premijera Vucica, je sasvim prihvatljiv.

mraz

pre 9 godina

Premijer Vucic se obratio pristalicama Jedinstvene Srbije i rekao da Srbiji niko ne moze da odredjuje kako da se ponasa, sto je veoma pohvalno, treba raditi u interesu gradjana i sprovoditi sve neophodne mere kako bi se zemlja oporavila i napredovala.

Lana

pre 9 godina

Dobro je sto Vucic jasno i glasno salje poruku da necemo uvoditi sankcije Rusiji, na taj nacin mozemo i zadobiti vece postovanje medju clanicama Evropske unije jer se predstavljamo kao zemlja koja jako brani svoje nacionalne interese.

lepotica

pre 9 godina

Vec je bilo reci o neuvodjenju sankcija Rusiji, nastavicemo sa odrzavanjem tradicionalno dobrih odnosa sa Rusijom, takodje mozemo ocekivati brzo sprovodjenje reformi i veliki privredni rast u nastupajucim godinama.

zrno

pre 9 godina

Premijer Vucic je na skupu Jedinstvene Srbije rekao da Srbija ima podrsku celog sveta sto se tice sprovodjenja reformi, takodje je jos jednom ponovio da se stav Srbije sto se tice neuvodjenja reformi Rusiji nije promenio, niti ce se to dogoditi u buducnosti.

serpa

pre 9 godina

Besmisleno je pricati o bilo kakvom naredjivanju Srbiji u vezi bilo kog pitanja. Srbija zna svoje ciljeve i nece odustati od njih ni zbog cega, ona je i za saradnju sa Rusijom kao i za EU, sto izgleda neverovatno ali to je cinjenica.

pingvin

pre 9 godina

Sto se tice vec nekoliko puta ponovljene verovatnoce da ce Srbija moci da se razvije i stvori gradjanima bolje uslove za zivot i rad do 2017. godine, treba se drzati tog roka, jer je normalno da vlada koja je oformljena 2012. godine ne moze 2015. godine da izvuce zemlju iz propasti u kojoj se nalazila 12 godina. To je istakao premijer Vucic na Izbornoj skupstini Jedinstvene Srbije, sto je dobar stav.

mira

pre 9 godina

Ko o cemu, baba o ustipcima! Niko nam ne trazi da uvedemo sankcije, vec nas premijer na domacem terenu skuplja jeftine poene, a sve da bi zabasurio ono sto se STVARNO desava. A to je siromastvo, propadanje privrede, nesreca i jad. A i rasprodaju nacionalnih resursa radi pukog produzetka opstanka REZIMA. SVE su unistili za ove skoro tri godine. Mislim da NIKADA u istoriji Srbija nije udarila veci harac svojim gradjanima, a ko prezivi naredne dve godine, videce da bolje biti nece.

SNS bot

pre 9 godina

Ako je gospodin Vucic rekao da niko ne moze da naredjuje Srbiji, onda je to sigurno tako. Videli ste sa kakvim strahopostovanjem i Putin i Merkel i cela Evropa gledaju u njega...

sinisa

pre 9 godina

Srbiji niko ne moze da komanduje je tacno, ali Rusi mogu da komanduju Vucicu to jest Srbiji, a sto se tice boljeg ne vidim u tim praznim recima aman nista sta se dosad dalo na bolje nisam osetio znam da sam gladan i da jos uvek nosim odrpane pantalone, pocepane kosulje, takodje i zena i deca, a od posla i boljeg zivota nisam aman nista osetio, dok ti i tvoji zivite na na visem standardnom zivotu. Ne bih glasao vise za tebe.

drago

pre 9 godina

vucicu,,,pa sto izbara dacica i ruzica,,vidis da je to sve peceviveva filozofija,,inae tebi svaka cast,,,i sta to radi junior nikolic,,zasto se njegova kuce na savi ne rusi,,,ne valja vam to,,,,,,poceli ste kao slobodan,,,,

Dusan

pre 9 godina

Prvi deo izjave je tipicno Miloševićevski, drugi deo tipično Vučićevski. Ova dela nemaju blage veze sa istinom.
A komentari uglavnom botovski...

mlekadzija

pre 9 godina

Ajde Aco mozes ti i bolje od ove izjave. Spakovate cete vi njega samo ako okrenu telefon. Ali za sada nece jer im to iz nekog razloga ne odgovara. Zato se bolje ne zaleci. Imaces problem posle sa objasnjavanjem masi koja ti slepo veruje....

matori

pre 9 godina

"Niko ne sme da vas bije!"... reče onomad ONAJ, s nadimkom "Kasapin"...
Ostalo, što je sledilo nakon toga, danas je (tužna) istorija.
Ne ponovilo se..!

riki

pre 9 godina

On ovo govori jer zna da ne postoji pritisak za blisku buducnost, zvuci lepo, odlucno i cvrsto, to imponuje biracima i povecava mu poularnost. Ali trenutak ce doci, posle otvaranja nekoliko poglavlja, da vise nece moci tako a situacija u RU se nece smiriti jer je Putin izabrao permanentnu ratnu opciju. Sta ce onda uraditi zemljana vlada?
- Poreci ono sta sad govori, spremiti 200 miliona i uvesti sankcije,
- Odustati od EU,
- Naci neku novu zezu oko koje ce se svi popaliti.
Tesko da ce moci uraditi bilo sta i zadrzati popularnost.

Runjocaveman

pre 9 godina

Treba pod hitno suspendovat pristupanje u EU, jer ultimatum da uvedes sankcije prijatelju znaci objava rata,onaj ko nema ponos to ne vidi.

Marijana M

pre 9 godina

Drzava Srbija, odnosno njena vlada ima svoj stav i jasnu politiku kako nastupa prema istoku i zapadu, koji su joj prioriteti, ciljevi i strategija. Konsultacije da, ucene i imperativ, sigurno ne

Fratello

pre 9 godina

Mali ali ponosni i to mi se sviđa!

Oko nas su se mnogo puta lomila koplja a redno bi bilo da upravo mi budemo ti koji ćemo ta koplja da sastavljamo!

Nekima se dopada ova vlada nekima ne ali to sada nije važno! Valjda se svima dopada da Srbija bude normalna i nepokorena zemlja!

SNS bot

pre 9 godina

Braco botovi, podrzimo do kraja gospodina Vucica! Ko bi nam drugi nudio posao za nas i rodbinu, placao crvenu dnevno, pruzao nam priliku da damo svoj doprinos njegovom uspehu, omogucio nam da se i mi mali osecamo bitnima, dok klikcemo minuse na komentare koje pise ovaj narod koji je ceo poludeo i dok svojim komentarima, koje osmisljava gospodin Sasa Mirkovic, pokazujemo koliko dominiramo! Napred braco botovi!!!

NeĆuDaTiKažem

pre 9 godina

Mućke (gle čuda, nekako baš odgovara to Mućke za današnje uslove u Srbijici) i Rodni u našoj verziji: Narode, iduće godine u ovo vreme postaćeš milioner! I tako iz godine u godinu...

Balecki

pre 9 godina

Uh,kada čujem ovo ,,neće nama niko,ne može niko tako sa Srbijom''creva mi se okreću od besa i gadosti!!!
I posle svih poraza i poniženja i bede i sankcija i bombardovanja i svih izgubljenih ratova i pored svega toga i još mnogo više,mogu do sutra da nabrajam sve poraze i bedu koja nas je zadesila,još uvek ima umobolnika napaljenih koji ejakuliraju na ove bedne fraze!!!

Gordana

pre 9 godina

Naravno da ne može! Nama celoga života neko diktira šta da radimo, igramo kako drugi sviraju, vreme je da se tome stane na put! Naša zemlja, naša pravila!

dex

pre 9 godina

Sad su vec tri godine??? Pa dogovori se vise covece! Mislim, dve godine od 2012. su svakako istekle. Nedavno si rekao 2016. cemo ziveti bolje uz najveci privredni rast, sada je 2017... Kada ce biti 2018.? Verovatno do marta sledece godine.

Pedja

pre 9 godina

Od kada je Vučić apsolutni vladar u Srbiji, a to je u poslednjih dve i po godine, stalno je sve gore. 2011. godine je obećao da će se povući ako za prvih 6 meseci njegove vladavine ne bude bolje, a sada nam posle dve i po godine garantuje da će biti bolje za "godinu, dve do tri"!? Stvarno, kao scenario za neku komediju.

bezimena

pre 9 godina

1. Niko još nije definisao taksativno šta je interes gradjana Srbije!

2. Vlast, naročito ova, mora da se pritiska jer drugačije neće da radi. Problem je što autistični i zombirani gradjani NE vrše nikakav pritisak pa zato vlast sve što radi, radi na našu štetu.

sve je manje botova

pre 9 godina

Gospodo učeni naprednjaci, pomozite mi i recite da li se ovo podudara:
"Niko ne sme da vas bije" i "Srbiji niko ne može da naredjuje"
Sa prvim diktatorom znamo kako smo se proveli posle toga; a kako li ce tek da se provedemo sa ovim diktatorom, tesko nama!?
Zavisi kada ce da se probudimo...

@Jagoda@

pre 9 godina

Ohrabruje činjenica da stručnjaci prognoziraju Srbiji u 2017-toj godini najveći privredni rast u Evropi. Ne treba pristajati na ucene, i najvažnije da vlast štititi interese svih gradjana Srbije. Ništa se ne dešava preko noći, sačekaćemo godinu- dve i videti rezultate jer vreme uvek sve najbolje pokaže.

marinkovic4

pre 9 godina

Republika Srbija nikada nece dozvoliti da joj se bilo koji strani faktor mesa u politiku i postovanje prema nekoj drzavi, ona od marta meseca ove godine intenzivno radi na svom reformisanju, koje treba da bude dovrseno do 2017. godine, prikljucenju EU, a uz to i nemenjanja odnosa prema Rusiji. Premijer Vucic se vodi ovom politikom sto je veoma dobro.

marinkovic4

pre 9 godina

Republika Srbija nikada nece dozvoliti da joj se bilo koji strani faktor mesa u politiku i postovanje prema nekoj drzavi, ona od marta meseca ove godine intenzivno radi na svom reformisanju, koje treba da bude dovrseno do 2017. godine, prikljucenju EU, a uz to i nemenjanja odnosa prema Rusiji. Premijer Vucic se vodi ovom politikom sto je veoma dobro.

fazan

pre 9 godina

Srbija pokazuje stav drzave kojoj zaista niko ne moze nesto da uradi ili u neciju stranu ili protiv nekoga, primera radi pitanje odnosa prema Rusiji bi trebalo da bude jasno pre svega EU, jer nasa zemlja ide ka EU, uz nemenjanje odnosa prema Ruskoj Federaciji.

Marina

pre 9 godina

Premijer može davati ovakve bombastične izjave sve dok sankcije Rusiji ne postnu- UVJET ,a onda će promijeniti retoriku baš kao i kad su sporazumi s Kosovom postali-UVJET za korak naprijed. Premijer Vučić ZNA kako zapravo stoje stvari i sada skuplja bodove za vrijeme kad će ih morati trošiti i to opet zbog interesa Srbije u okviru napretka u pregovorima. Zato se nemojte zavaravati da nam naši premijeri otkrivaju sve istine u pregovorima s EU; kad sve završi,doznamo o čemu je sve bila riječ,a tada je već prekasno za promjene.

oktobar

pre 9 godina

Naravno da niti zemlje EU niti zemlje u svetu ne mogu da uticu na republiku Srbiju da promeni stav prema Rusiji, nasa zemlja je zacrtala svoj cilj a to je put ka EU, uz nemenjanje odnosa prema Ruskoj Federaciji. Takodje je vazno da se sprovede strategija ostvarenja razvoja nase zemlje najkasnije do 2017.godine.

snala

pre 9 godina

Prilikom prisustvovanja Izbornoj skupstini Jedinstvene Srbije lider Vlade Srbije Aleksandar Vucic je clanovima i simpatizerima pomenute politicke partije ponovio stav Srbije prema Rusiji, prikljucenju EU, kao i velikoj verovatnoci da ce nasa zemlja biti razvijena najkasnije za 3 godine.

Atom

pre 9 godina

Bas tako, nama polaze racune i radi u nasem interesu. Upravo zbog ovakvih izjava, i dela ima sve vise i vise poklonika, ko ga nije postovao polako menja misljenje, jer je to dokazao u zadnje vreme. Ja sam jedan od tih

Svila

pre 9 godina

Razgradnja monopola na svim nivoima unutar Srbije je jedini način da ubrzamo naš put u EU.
Uvođenje sankcija Rusiji je ekonomsko a ne retoričko pitanje, koje zavisi od naših zapadnih prijatelja.
Ko razume shvatiće !

biber

pre 9 godina

Ovog puta, premijer Vucic je dobro poznat stav Srbije o odnosu prema Rusiji, sprovodjenju reformi u drzavi, kao i ispunjavanju uslova u cilju pridruzivanja EU, istakao na skupu povodom Izborne skupstine Jedinstvene Srbije, simpatizerima i clanovima iste.

ribar

pre 9 godina

Dobro poznat stav Srbije da na nju nijedna zemlja ne moze da utice niti da uslovljava po bilo kom pitanju, posebno o odnosu prema Rusiji, premijer Vucic je izneo vec nekoliko puta a sada je to ucinio prilikom Izborne skupstine Jedinstvene Srbije, sto je sasvim dobro.

Volgograd

pre 9 godina

Vreme Cvetkoviceve Vlade je proslo, za one neobavestene. Povlacenjem nekoliko poteza, Vucic je Srbiji vratio osecaj suverene drzave. Najfriskija je reakcija za Edija Ramu, a znamo ko sve stoji iza Albanije.

Vododelnica

pre 9 godina

Jest' malo cudno, ako uzmemo u obzir da smo se do 2012. ponasali kao da smo neciji protektorat. No, nekoliko poteza spoljne politike vlade i Vucicevih reakcija govori da se ponasamo kao suverena drzava. Jesmo mala drzava, ali nismo nicija kolonija. Sto se tice nekog bolejg zivota, mozda narod u Srbiji jos ne oseca neki boljitak na svojoj kozi, ali pitajte one ljude u delovima gde su otvorene fabrike, svi su zadovoljni. Moraju se samo ravnomerno razvijati svi delovi Srbije, ali da je napravljen zaokret, jeste.

kami

pre 9 godina

Srbija je potpuno jasna po pitanju ne uvodjenja sankcija Rusiji i moze da pritiska i ucenjuje ko hoce mi treba da ostanemo dosledni, nas interes je da postanemo clanica EU, ali ne i necija igracka.

JACA

pre 9 godina

Ma koliki je pritisak na nas,premijer ostaje dosledan svom stavu.I svima porucuje da su mu interesi zemlje na prvom mestu.Ida sankcije Rusiji nece uvesti,jer iste nista dobro nebi donele Srbiji.

Carpe diem

pre 9 godina

Govoreći o reformama, premijer je rekao da za njih ova Vlada ima podršku iz celog sveta, poručivši da strani stručnjaci prognoziraju Srbiji jedan od najvećih privrednih rastova u Evropi u 2017 godini.


Pored Etihada, Dzonson elektrika u Nisu i jos par investicija pokrenuta je pivreda. Ukoliko se obistine ovi pregovori sa Esmarkom za Zelezaru, ozivece i taj deo Srbije. Onda mozemo reci da se Srbija menja i tada nece biti moguca nikakva osporavanja.

zemljoradnik

pre 9 godina

Mislim da u ovom trenutku nema bolje spoljne politike od trenutne koju sprovodi ova vlada na celu sa Vucicem.okrenuti ledja Rusiji je za ovaj narod ne zamislivo.

t=wb/m2

pre 9 godina

Zapadna Evropa i ekonomski jake drzave misle da mogu da naude Rusiji tako sto ce joj prvo oni a posle pod pritiscima i drugi uvesti sankcije,ali kada njihove privrede pocnu da posustaju pocece i oni da ublazavaju sankcije...Samo pokusavaju da urade nesto sto je neizvodljivo a sa time bi i druge da povuku sa sobom

Lena

pre 9 godina

Srbija je suverena zemlja koja sama donosi odluke u interesu svojih gradjana i bolje budućnosti. Može da sasluša svaki dobronameran savet, ali na kraju ama odlučuje.

fraklić

pre 9 godina

Napokon da i Srbija ima svoj stav kada su u pitanju vođenje sankcija Rusija, još bitnije je što će se postupati u interesu svih nas koji živimo ovde.

postar

pre 9 godina

Drzava Srbija se ponasa u skladu sa interesima svog naroda, vise puta je ponovljeno da nece biti uvodjenja sankcija Rusiji i o tome vise ne treba raspravljati, mozemo ocekivati napredak u narednim godina.

Fratelo

pre 9 godina

Srbija mora da ostane u dobrim odnosima sa Rusijom, u to nema sumnje. Prijateljske odnose i saradnju moramo nastaviti da razvijamo i u budućnosti. Takođe, Srbija je za ovo kratko vreme mnogo uradila po pitanju sprovođenja neophodnih reformi, a to je zaista za svaku pohvalu. Nadam se da će tako nastaviti i u narednom periodu.

Nepoznata X

pre 9 godina

(drago, 22. novembar 2014 15:37)
Pa, Nikolic mladji je rekao da ce svi koji imaju duple funcije biti odstranjeni iz SNS-a ukoliko se ne budu odrekli jedne od njih. Takav je slucaj sa Mirkovicem i Slavkovicem i ceka se GO. A za vikendice je zaduzena opstina Novi Beograd odn. dr Sapic.
A da Srbiji neko moze da naredjuje , valjda bi vec uveli sankcije Rusiji.

Jela

pre 9 godina

Samo napred brojke će na kraju pokazati koliko je uspešna politika premijera Vučića. Narod je dao podršku na izborima SNS-u i pokazuje se da je to bio pun pogodak.

Dejan Nikolic

pre 9 godina

Srbija odavno nije imala lidera koji ima tako cvrst stav i koji ne dozvoljava drugima da upravljaju nasom Srbijom. Da neke stvari moramo da menjamo to je cinjenica ali zato ne treba da dopustimo drugima da nam se mesaju.

Ekolog

pre 9 godina

Veliki deo posla je uradjen i jos mnogo nas ceka ako zelimo bolje da zivimo. Ali je najvaznije sto je jasno postavljena granica do koje se moze ici u pregovorima sa Srbijom.

kuljanin

pre 9 godina

Interes Srbije je da istraje na stavu da ide ka EU, ali bez narušavanja odnosa sa Rusijom, jer Srbija ne bi mogla ekonomski da opstane ukoliko bi morala da okrene leđa Rusiji ili EU, i očigledno je da Srbija konačno na premijerskom mestu ima čoveka koji vodi spoljnu politiku u skladu sa interesima Srbije, a ne u sladu sa interesima Rusije, ili Zapada.

pagani

pre 9 godina

Da li nam je Rusija prijatelj ili ne,ne bih sad o tome,ali princip pritisaka i ucena je neprihvatljiv.EU je sama sebi skočila u stomak uvodeći Rusima sankcije,pa sad pritiskaju i nas da uradimo isto.Ne ide to tako.

Zdenka00

pre 9 godina

Biti principijelan,istrajan i odlucan u ostvarenju svog cilja i Srbija se nalazi na tom putu, ne smemo da dozvolimo da nam bilo ko naredjuje, Srbija radi za svoj interes i interes svoga naroda, a ne da bi smo se drugima dodvorili.

Veljko00

pre 9 godina

Bez obzira na nek pritiske zapadnih zemlja da se uvedu sankcije Rusiji mi to ne mozemo da uradimo I premiojer je potpuno u pravu kada kaze da to nece uraditi. Nije to samo pitan je prijatljskih odnosa dve zemlje nego to ima veze I sa dostojanstvom Srbije koja nece i nesme da trpi pritiske niti da prima samo naredjenja. Ova vlada treba da vodi politiku koja je u interesu drzave i njenih gradjana. Ne treba da vodi ni politiku istoka ni zapada nego politiku suverene i sigurne Srbije

Zajecarac

pre 9 godina

Vlada vodi ozbiljnu i čvrstu politiku, čiji je cilj u interesu naroda i Srbije. Ima stav koji ne dozvoljava provociranja, ucenjivanja i naređivanje.

Mikelanđelo

pre 9 godina

Srbija kao nikada do sad ima jasne stavove i principe kojih treba da se drži. Vučić je pred EU izašao sa jasnim i preciznim stavom a pre svega korektno i zato nikako ne zaslužuje da mu se postavljaju bilo kakvi uslovi.

MILICA

pre 9 godina

Rusija nam ne uslovljava ulazak u EU ali mi moramo da izaberemo pod kojim uslovima ce mo tamo uci.Cini mi se da nam Rusija zeli podici dostojanstvo drzave.

sreta

pre 9 godina

Isuvise je glupo ucenjivati nas ali mislim da su i oni svesni da kada su u pitanju sankcije Rusiji mogu samo da naidju na zid sa nase strane na kome pise NE!

Ana76

pre 9 godina

Tužno je što to traži EU čije smo sankcije trpeli, zbog kojih su naša deca umirala u bolnicama i realno, još uvek zbog tih sankcija trpimo teške posledice!!

rose princesse

pre 9 godina

Treba EU dati još malo vremena da shvate da su se u Srbiji zaista desile promene. Najvažnije je da budemo istrajni....

DALIBOR - RUMA

pre 9 godina

Naravno da Srbiji u ovom trenutku niko nema pravo da naredjuje kako ce da se ponasa, dolaskom na celo Vlade Aleksndar Vucic je u nekoliko slucajeva na najmerodavnijim mestima u EU rekao stav Srbije. Srbija se ponasa u skladu sa interesima naroda, od te politike nece odstupiti, to je jasno rekao u Briselu, Bonu, Moskvi. Svi oni dobro znaju da rec koju da Aleksandar Vucic drzi nemenja se kao vreme, gleda interese svojih gradjana koje uvek stavlja u prvi plan, nikada ne stavlja sebe. Ali ipak se nadju pojedinci koji iskacu i vrse pritisak nebi li mi popustili.

konac

pre 9 godina

Srbija ima pravo da odluci da li ce nekome uvoditi sankcije ili ne, odluke se donose u skladu sa najboljim interesima gradjana, nasa zemlja i Rusija imaju izuzetno dobre odnose i logicno je da nece doci do uvodjenja sankcija, sto je Premijer Vucic istakao u obracanju pristalicama Jedinstvene Srbije.

pile

pre 9 godina

S obzirom na opste poznatu cinjenicu u kakvom stanju nasa zemlja nalazila 12 godina, rok do koga Srbija moze da se reformise, a to je 2017. godina, koji je ponovljen nekoliko puta od strane premijera Vucica, je sasvim prihvatljiv.

mraz

pre 9 godina

Premijer Vucic se obratio pristalicama Jedinstvene Srbije i rekao da Srbiji niko ne moze da odredjuje kako da se ponasa, sto je veoma pohvalno, treba raditi u interesu gradjana i sprovoditi sve neophodne mere kako bi se zemlja oporavila i napredovala.

Lana

pre 9 godina

Dobro je sto Vucic jasno i glasno salje poruku da necemo uvoditi sankcije Rusiji, na taj nacin mozemo i zadobiti vece postovanje medju clanicama Evropske unije jer se predstavljamo kao zemlja koja jako brani svoje nacionalne interese.

lepotica

pre 9 godina

Vec je bilo reci o neuvodjenju sankcija Rusiji, nastavicemo sa odrzavanjem tradicionalno dobrih odnosa sa Rusijom, takodje mozemo ocekivati brzo sprovodjenje reformi i veliki privredni rast u nastupajucim godinama.

zrno

pre 9 godina

Premijer Vucic je na skupu Jedinstvene Srbije rekao da Srbija ima podrsku celog sveta sto se tice sprovodjenja reformi, takodje je jos jednom ponovio da se stav Srbije sto se tice neuvodjenja reformi Rusiji nije promenio, niti ce se to dogoditi u buducnosti.

serpa

pre 9 godina

Besmisleno je pricati o bilo kakvom naredjivanju Srbiji u vezi bilo kog pitanja. Srbija zna svoje ciljeve i nece odustati od njih ni zbog cega, ona je i za saradnju sa Rusijom kao i za EU, sto izgleda neverovatno ali to je cinjenica.

pingvin

pre 9 godina

Sto se tice vec nekoliko puta ponovljene verovatnoce da ce Srbija moci da se razvije i stvori gradjanima bolje uslove za zivot i rad do 2017. godine, treba se drzati tog roka, jer je normalno da vlada koja je oformljena 2012. godine ne moze 2015. godine da izvuce zemlju iz propasti u kojoj se nalazila 12 godina. To je istakao premijer Vucic na Izbornoj skupstini Jedinstvene Srbije, sto je dobar stav.