Subota, 22.11.2014.

13:40

Artman: Presuda Šešelju je napisana

Puštanje lidera radikala Vojislava Šešelja na slobodu je nedopustivo, posebno zato što je presuda već napisana ali nije objavljena, kaže Florans Artman.

Izvor: Tanjug

Artman: Presuda Šešelju je napisana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Pero

pre 9 godina

A Oluja je pocela brijonskim sastankom gdje je zakljucak bio " Srbima nanijeti takav udarac da NESTANU". I to je pocetak po Artmanovoj "legitimne" akcije u kojoj je jedan konstitutivni narod zbrisan iz svojih sela i gradova, i nikada se nije vratio. Tako da danas imamo stotine hiljada izbjeglih iz EU i ni na kraj nam pameti ne pada da se u taj evropski "raj" vratimo. Strasno je sto smo se ranije smijali Seselju a sada sledjeni i zgadjeni moramo priznati da je za mnoge stvari bio u pravu.

Бојан Илић

pre 9 godina

Сара Џесика Паркер(али у покушају) млати празну сламу, можда испадне неки динар!:-)

Asigard

pre 9 godina

Pustite ga da skonca u svojoj zemlji, za govor mrznje i huskanje 12 godina je vise nego dovoljno. Sta kaze vas tzv.nezavisni tribunal, Florans?

mkg

pre 9 godina

Како би сте се, госпођо Артман осећали да Вас неко назове кретеном, имбецилом и лудаком? Ако сте Ви представник европске културе, толеранције и интелигенције, лепше се осећам у сопственом окружењу. Наша неотесаност је последица релативно недовољног образовања које сте нам наметнули, а ми оберучке прихватили, а Ваша?

Душан

pre 9 godina

Док је била на функцији портпарола, једва да је проговарала. Сада се оглашава
у зависности од политичких прилика, али опет оправдава геноцидну "Олују".

Интересантна су Артманина запажања да је оправдано ослободити окупирану
територију у сваком случају осим наравно уколико је та територија српска.
Шта рећи. Правда је спора, али достижна.

Milan Filipovic

pre 9 godina

Pretpostavljam da dotična osoba koja za g.Šešelja, koji ni kriv ni dužan biva maltretiran već 12 godina, izjvljuje da je on ludak, nema ni jednu zvaničnu potvrdu u vidu kredibilne stručne medicinske dijagnoze.
Isto tako bi neko, u okviru komentara, mogao da nju okarakteriše kao "ludaču" i da se takav komentar, s pravom, ne objavi na ovom cenjenom portalu gde se ipak neguje kultura dijaloga.
Primitivizam i prostakluk kakav vlada svuda na razvijenom zapadu (kome hitamo) je užasavajuć, pogotovo kada se čuje iz usta visoko pozicioniranih čimbenika Haškog tužilaštva, a o damama i da ne govorimo.

Siniša

pre 9 godina

"Nikoga još nisu prevremeno pustili na takav način. Svakome treba reći da li je kriv ili ne. Niko ne želi da umre, a da ne dobije odgovor na to pitanje", rekla je Artman za slovenački list.

A Haradinaj???

Opusteno

pre 9 godina

Колика мора да јој је мржња према Србима кад прича овакве ствари?
(бт, 22. novembar 2014 13:50)


Nije to mrznja to su pare, ako razumes, shvatices.

Strašilo

pre 9 godina

Nešto sam načula kako joj je muž Hrvat, trenutno u Sloveniji, ili lažu haški dušmani...
Ili ju je bolesna mržnja pojela...

Упитник

pre 9 godina

Како је пресуда написана ако један од судија још увек проучава предмет?
Осим тога невиђен притисак на судство!
Најмање речено, ова је пристрасна и то до фанатизма!!!

ja sam

pre 9 godina

svi vi koji sudite i presudjujete, prevashodno i samo srbima, molite se bogu da vaša deca i vi sami ne osetite božju kaznu zbog stavljanja na samo jednu stranu. srbin sam, ali ako smo krivi za srebrenicu, ovčaru, vukovar i sl. šta je sa "olujom", medačkim džepom, sarajevskim logorima, tuzlanskom kolonom, žutom kućom itd itd itd itd. nekada je bolje ništa ne reći, frau artman.

odgovor

pre 9 godina

(Pitanje, 22. novembar 2014 16:51)
Te granice i jos malo vece su dali Karadjordjevici Hrvatskoj a AVNOJ ih je potvrdio i malo smanjio.90 tih je bilo kasno za bilo kakve promjene.

Još jedna koja je dobro naplatila ovaj rat

pre 9 godina

Naknadna pamet je svojstvena mnogim medjunarodnim zvaničnicima kada napuste dobro plaćen posao, finansiski obezbede sebe i pokolenja i onda krenu da lobiraju za pare ili pljuju po mestu na kojem su radili i ništa nisu preduzeli da isprave te nepravde . Sad se setila da naziva Šešelja ludakom. Nisam obožavalac njegovog lika i dela ali on nije osuđen , a posebno niko nije ustanovio da je lud . Trebalo bi zbog ovoga da je tuži,i da joj uzme deo onoga što je zaradila.
(veverica, 22. novembar 2014 14:17)


Mala ispravka... ova nije napustila , već su je najurili i još je osudjena od tog istog suda koji ne pokazuje volju da je privede na izdržavanje kazne od , ako se ne varam sedam meseci... jedan od većih parazita u toj "pravosudnoj nakazi"dobro se ona tu ovajdila, sada ide po Bosni i Hrvatskoj i pljuje ih ,naravno za dobar honorar.

Emina

pre 9 godina

Колика мора да јој је мржња према Србима кад прича овакве ствари?
(бт, 22. novembar 2014 13:50)

Cak i da stvarno mrzi jednog psihopatu, ne znaci da mrzi Srbe.
Ne zuri sa zakljuckom

Vlatko

pre 9 godina

Koliko vidim prema komentarima... Svi se slažemo u jednom, ipak ova žena, siguran sam nije idiot kakvim se pravi, u pitanju je tek ono što centri moći na zapadu zovu korisni idiot, a to je intelektualc koji je eksponent njihovih stavova, zato od istog naprave kao neki autoritet i puste ga da lupeta gluposti. Kolika god glupost bila izrečena od autoritarnost joj daje na težini, i falš istinitost.
Zato upamet kad se bude glasalo za ulazak u Evropu, jer upravo ovo što Florens Artman ovde iznosi većinski je stav Evropljana.
Nikad u Evropu, nikad sa Evropljanima, nikad za Evropu.

Lupa

pre 9 godina

Ala se raspada priča o Haškom sudu. Pucaju po svim šavovima. Gospođa je dopustila sebi da nekoga nazove "ludakom", što ponajviše govori o njenoj primitivnosti i gluposti.
Za ovaj deo ativnosti posle 2003. g. sve pohvale za Vojislava Šešelja. Njegov rad treba izučavati i analizirati, jer je rezultat neverovatan. Jedan čovek se uspešno suprostavio čitavoj mašineriji.

Zole

pre 9 godina

Htela je da kaže "Hrvati su u Oluji pocinili zlocine, ali nisu oni krivi sto su cinili zlocine. Srbi su krivi sto su Hrvati cinili zlocine, a naročito Seselj sto svašta priča protiv Hrvata". Koja patetika.

VOJKAN

pre 9 godina

Seselja ovdasnji mediji bojkotuju evo treci dan.
Ni jedna televizija ne sme da ga pozove u goste,kao da nije u Srbiji ili da nije interesantan za cuti nakon 12 godina robije.
Uglavnom se prenose izjave trecih lica protiv njega sto nije u redu sve da su u pravu

Перица

pre 9 godina

Госпођа само доказује какве незналице су добијале огромне плате. Република Српска Крајина је била под заштитом УН-а.

Неделовање УН јединица у току НЕЛЕГИТИМНЕ акције војске Републике Хрватске је само по себи криминалан чин, а ово што прича госпођа је ... смешно!

sasa jokic

pre 9 godina

Svaka cast za hrabrost. Seselj je uvek bio "orudje" u necijim rukama, danas suda u Hagu, nekad Dolanca, pa stanisica, pa Slobe...

Rico

pre 9 godina

Pa ona je Jevrejka, nije mu jasno odakle tolika mrznja od strane Jevreja prema Srbima.... Mnogo ste im se zamjerili, sve one price Mirko i Slavko- "pazi metak" i spasavanje Jevreja u II svjetskom ratu padaju u vodu kad im je nacisticka Hrvatska i Hrvati miliji od Srba
Ne shvatam ??? Puzzled

Milojko

pre 9 godina

Legitimna i legalna je bila intervencija JNA u pobunjenim republikama Hrvatskoj i Sloveniji koje su se poslužile nasiljem da bi se protivpravno otcepile.

Zoki

pre 9 godina

Kako je napad na teritoriju koja je bila pod zaštitom UN bila legitimna? Ne samo Oluja, nego svi hrvatski napadi prethodnih godina?
A što se tiče presude Šešelju, ako je ta presuda zaista napisana, onda je to presuda koju nije donelo sudsko veće, nego neko drugi. kako je sudsko veće moglo da donese presudu, kada je došlo do promen u veću i taj treći sudija se tek upoznaje sa predmetom?
Inače, gospođa Artman je osuđena od tog istog Haškog tribunala na 7 dana zatvora radi objavljivanja poverljivih informacija, i naredio Francuskoj da je izruči. Ko ne veruje, neka pogleda http://www.icty.org/x/cases/contempt_hartmann/acord/en/111116.pdf
Naravno, Francuska je odbila to da uradi.

limeni

pre 9 godina

Ova hrvatska snaja toliko ostrasceno pljuje po Srbima i staje u odbranu Hrvata bolje od Gotovine i Markacha!!! Strashno kako je zatrovana bez imalo stida!! Sve se vraca, sta i kako si radila tako ce i da te snadje!

aleks

pre 9 godina

A akcija Srbije na Kosovu nije bila legitimna, sa uzgrednim zlocinima? U cemu je razlika, vracanje "svoje okupirane teritorije od strane nacionalne manjine" pod svoju vlast.

Pitanje

pre 9 godina

Pitanje za gospođu Artman i naše drage susjede : Kada je Hrvatska u istoriji planete Zemlje bila država ( monarhija, džamahirija, republika ... )i imala ovu teritoriju ?!!! Ako ne računamo nacističku NDH, onda nikada !!! Teritorija koju je Hrvatska "povratila" je administrativna republička granica koju je formirao AVNOJ odnosno komunisti. Ta teritorija je u prošlosti bila naseljena Hrvatima, Srbima, Madjarima, Italijanima ... Nikada nije bila u sastavu bilo kakve države Hrvatske. Kraljevina SHS je nastala nakon Prvog svetskog rata kada su države pobednice, Srbija i Crna Gora unele svoju državnost u novu državu. Ona je nastala proširenjem njihovih teritorija i pripajanjem bivših delova Austro Ugarske. Dakle, gospođo Artman - "oluja" nije bila legitimna akcija nego etničko čišćenje i nastavak genocida započetog za vreme NDH. Časovi iz istorije Balkana bi Vam pomogli da bolje sagledate događaje na ovim prostorima.

mrx

pre 9 godina

@Ceca Meca: Ma ratne zlocine mu ni haski sud nije dokazao. A ja se secam prebijanja po Bgdu, vadjenja pistolja... Ima bar 1.000.000 svedoka. Nametanjem "ratnog zlocina" skrecete krivicu sa ozbiljnih dela. I Seselj ima botove!?

mlekadzija

pre 9 godina

Dok je doticna primala visoku apanazu kao portparolka nije se zalila na veliko trosenje para. Licemerka obicna...A ona zna da je presuda napisana. Dobar vic nema sta. Ajde Florens pricaj nekom drugom. Ili jos bolje napisi memoare da zaradis neku kintu. Znas dosta prljavog vesa. Vaseg (suda-tuzilastva) naravno.

srs

pre 9 godina

Vidim da su se neprijatelji Srbskog roda zale zbog pustanja Seselja,to je dobar znak ,sad vidimo ko je ko. Koji je to zajednicki interes Hrvata,siptara i sns da pljuju Seselja? Zna se , unistavanje svega Srbskog,

Neko

pre 9 godina

Nirnberski proces je trajao nesto vise od godinu dana,iako je bio nezakonit,i svi znamo kako se zavrsilo.Seselja su drzali 12 godina u pritvoru bez resenja o istom.Sa pravne tacke,on je bio samo uhapsen.Toliko o medjunarodnom pravu i pravu uopste na koji se poziva doticna gospodja.Ako tuzilastvo nije uspelo da osudi Seselja za 12 godina,ne vidim razlog za naknadnu pamet o njegovom pustanju.A,to da li ce da rusi sadasnju vlast, svim sredstvima,bez nasilja,to je sasvim legitimno pravo.Da li se Vucic uplasio,to je sigurno.I nemojte se iznenaditi prevremenim izborima na prolece, jer ocigledno da ova vlada nema resenje za izlaz iz krize.A,Srbija sve dublje tone u blato.

Bojan

pre 9 godina

Pusten je da bi Eu vrsila pritisak na premijera.Stav nase zemlje je da smo za Eu,protiv sankcija Rusiji,a Seseljom neka se bave oni koji nemaju sta da rade.
(Rajic, 22. novembar 2014 14:13)

Jesu li nam eu prijatelji ili nisu? Odlucite se nazadni, a ne da govorite kako vjetar duva.

Ceca Meca

pre 9 godina

Trebalo je da znate da je majstor za tu "igru".
(mrx, 22. novembar 2014 13:48)

-- Majstor ratnih zlocina? Majstori sede nasuprot Seselju. Svetsko Pravo i Pravda su nepobedivi. U tom smislu je Seselj djak prvak. Seselj je svoju diplomu stekao na samoupravnom pravu, u etapi suludog komunistickog sistema. Zato su njegovo pravno znanje i pravna odbrana samo vic. Bolje bi bilo da se nije branio sam i da je uzeo profi branioce svetskog ranga. Cena za Seseljevo zezenje i vicovanje u Hagu bice skupa po njega samoga. Srbija se ove posasti zauvek oslobodila. Seselj je danas samo sterilni ostatak proslog.

profesionalni komentator

pre 9 godina

operacija "Oluja" bila legitimna - Srbi kad brane goli zivot i svoju kucu, to je nelegitimno i jedan vrlo opasan zlocin, sve ostalo je ok ?

Rajic

pre 9 godina

Pusten je da bi Eu vrsila pritisak na premijera.Stav nase zemlje je da smo za Eu,protiv sankcija Rusiji,a Seseljom neka se bave oni koji nemaju sta da rade.

veverica

pre 9 godina

Naknadna pamet je svojstvena mnogim medjunarodnim zvaničnicima kada napuste dobro plaćen posao, finansiski obezbede sebe i pokolenja i onda krenu da lobiraju za pare ili pljuju po mestu na kojem su radili i ništa nisu preduzeli da isprave te nepravde . Sad se setila da naziva Šešelja ludakom. Nisam obožavalac njegovog lika i dela ali on nije osuđen , a posebno niko nije ustanovio da je lud . Trebalo bi zbog ovoga da je tuži,i da joj uzme deo onoga što je zaradila.

Frizer

pre 9 godina

Za Vas je znači Gospođo Artman legitimno isterivanje 200.000 ljudi iz svojih domova ? Pod hitno ne treba da se bavite svojim poslom jer vam etika i moralnost nisu jače strane.

Branko

pre 9 godina

Pa znamo i mi daje presuda napisana i to odavno, cak pre nego sto je i pocelo sudjenje! A ovo ostalo je da vi malo glumatate i bacate budalama prasinu u oci.

mrx

pre 9 godina

Aha... Malo Cam povredjena sujeta, gospodjo. Kolega vas pocep'o. Da ste mu sudili za zlocine nad Srbima u Srbiji, lakse biste uspeli da ga osudite. Ovako vas je izradio kao... volove, da kazem. Trebalo je da znate da je majstor za tu "igru".

dusan

pre 9 godina

sve je to tacno sto se Seselja tice,da se covek nije promenio,da ima neke svoje ideje,da ce da pravi cirkus po Srbiji... ali drzali ste ga tamo 11 godina i niste uspeli da ga osudite ili oslobodite... pa dokle vise da lezi tamo i da ceka vasu presudu? ako ima dokaza,osudite ga... ali ocigledno da niste uspeli da dokazete...i sada se svi zgrazavate sto je pusten na slobodu... pa to je vasa krivica i "strucnost",vi nemate pojma i treba da vratite svaki evro koji ste primili kao platu...a covek vas je porazio i rasturio...
ono sto sam ja hteo da kazem,niste se nesto bunili,tj niko se nije bunio kada ste iznosili "oslobadjajuce" presude Gotovini,Oricu,pa za Cekua... i takvima kao sto su oni... tada je presuda napisana i pre pocetka sudjenja,znalo se da oni nisu krivi i da idu na slobodu... naravno,krivi su samo Srbi... Haski tribunal je najveca prevara koja postoji!

i Seselj ce da prodje

pre 9 godina

"Za rad Tribunala plaćamo velike novce, a u zamenu dobijamo samo pokušaj revidiranja istorije sukoba i prevremeno puštanje jednog ludaka", istakla je Artman.

Seselj nije lud(ak) nego se samo pravi lud(ak). Razlika je ovo velika. On stvarno zna vesto da se pravi lud(ak), i u toj igri uspeva da proturi i kaze mnoge gnusobe. Ako se odmeri ono sto prica on nije lud(ak). Da je lud(ak) bio bi zreo za ludnice. Medjutim on je davno sazreo da bude dozivotno zatvoren ne u ludnici nego u zatvoru. I tome ce vreme da dodje.

Njam Njam

pre 9 godina

Pa zbog ovakvih kao sto je ona taj sud je sramota sam po sebi i dokazano je da je stvoren da se iskljucivo sudi i presudi Srbima a svima ostalima onako usput ako se neko i osudi to je sitno.....

mrx

pre 9 godina

Aha... Malo Cam povredjena sujeta, gospodjo. Kolega vas pocep'o. Da ste mu sudili za zlocine nad Srbima u Srbiji, lakse biste uspeli da ga osudite. Ovako vas je izradio kao... volove, da kazem. Trebalo je da znate da je majstor za tu "igru".

Branko

pre 9 godina

Pa znamo i mi daje presuda napisana i to odavno, cak pre nego sto je i pocelo sudjenje! A ovo ostalo je da vi malo glumatate i bacate budalama prasinu u oci.

dusan

pre 9 godina

sve je to tacno sto se Seselja tice,da se covek nije promenio,da ima neke svoje ideje,da ce da pravi cirkus po Srbiji... ali drzali ste ga tamo 11 godina i niste uspeli da ga osudite ili oslobodite... pa dokle vise da lezi tamo i da ceka vasu presudu? ako ima dokaza,osudite ga... ali ocigledno da niste uspeli da dokazete...i sada se svi zgrazavate sto je pusten na slobodu... pa to je vasa krivica i "strucnost",vi nemate pojma i treba da vratite svaki evro koji ste primili kao platu...a covek vas je porazio i rasturio...
ono sto sam ja hteo da kazem,niste se nesto bunili,tj niko se nije bunio kada ste iznosili "oslobadjajuce" presude Gotovini,Oricu,pa za Cekua... i takvima kao sto su oni... tada je presuda napisana i pre pocetka sudjenja,znalo se da oni nisu krivi i da idu na slobodu... naravno,krivi su samo Srbi... Haski tribunal je najveca prevara koja postoji!

profesionalni komentator

pre 9 godina

operacija "Oluja" bila legitimna - Srbi kad brane goli zivot i svoju kucu, to je nelegitimno i jedan vrlo opasan zlocin, sve ostalo je ok ?

Frizer

pre 9 godina

Za Vas je znači Gospođo Artman legitimno isterivanje 200.000 ljudi iz svojih domova ? Pod hitno ne treba da se bavite svojim poslom jer vam etika i moralnost nisu jače strane.

veverica

pre 9 godina

Naknadna pamet je svojstvena mnogim medjunarodnim zvaničnicima kada napuste dobro plaćen posao, finansiski obezbede sebe i pokolenja i onda krenu da lobiraju za pare ili pljuju po mestu na kojem su radili i ništa nisu preduzeli da isprave te nepravde . Sad se setila da naziva Šešelja ludakom. Nisam obožavalac njegovog lika i dela ali on nije osuđen , a posebno niko nije ustanovio da je lud . Trebalo bi zbog ovoga da je tuži,i da joj uzme deo onoga što je zaradila.

Pitanje

pre 9 godina

Pitanje za gospođu Artman i naše drage susjede : Kada je Hrvatska u istoriji planete Zemlje bila država ( monarhija, džamahirija, republika ... )i imala ovu teritoriju ?!!! Ako ne računamo nacističku NDH, onda nikada !!! Teritorija koju je Hrvatska "povratila" je administrativna republička granica koju je formirao AVNOJ odnosno komunisti. Ta teritorija je u prošlosti bila naseljena Hrvatima, Srbima, Madjarima, Italijanima ... Nikada nije bila u sastavu bilo kakve države Hrvatske. Kraljevina SHS je nastala nakon Prvog svetskog rata kada su države pobednice, Srbija i Crna Gora unele svoju državnost u novu državu. Ona je nastala proširenjem njihovih teritorija i pripajanjem bivših delova Austro Ugarske. Dakle, gospođo Artman - "oluja" nije bila legitimna akcija nego etničko čišćenje i nastavak genocida započetog za vreme NDH. Časovi iz istorije Balkana bi Vam pomogli da bolje sagledate događaje na ovim prostorima.

Njam Njam

pre 9 godina

Pa zbog ovakvih kao sto je ona taj sud je sramota sam po sebi i dokazano je da je stvoren da se iskljucivo sudi i presudi Srbima a svima ostalima onako usput ako se neko i osudi to je sitno.....

Перица

pre 9 godina

Госпођа само доказује какве незналице су добијале огромне плате. Република Српска Крајина је била под заштитом УН-а.

Неделовање УН јединица у току НЕЛЕГИТИМНЕ акције војске Републике Хрватске је само по себи криминалан чин, а ово што прича госпођа је ... смешно!

limeni

pre 9 godina

Ova hrvatska snaja toliko ostrasceno pljuje po Srbima i staje u odbranu Hrvata bolje od Gotovine i Markacha!!! Strashno kako je zatrovana bez imalo stida!! Sve se vraca, sta i kako si radila tako ce i da te snadje!

mlekadzija

pre 9 godina

Dok je doticna primala visoku apanazu kao portparolka nije se zalila na veliko trosenje para. Licemerka obicna...A ona zna da je presuda napisana. Dobar vic nema sta. Ajde Florens pricaj nekom drugom. Ili jos bolje napisi memoare da zaradis neku kintu. Znas dosta prljavog vesa. Vaseg (suda-tuzilastva) naravno.

srs

pre 9 godina

Vidim da su se neprijatelji Srbskog roda zale zbog pustanja Seselja,to je dobar znak ,sad vidimo ko je ko. Koji je to zajednicki interes Hrvata,siptara i sns da pljuju Seselja? Zna se , unistavanje svega Srbskog,

aleks

pre 9 godina

A akcija Srbije na Kosovu nije bila legitimna, sa uzgrednim zlocinima? U cemu je razlika, vracanje "svoje okupirane teritorije od strane nacionalne manjine" pod svoju vlast.

i Seselj ce da prodje

pre 9 godina

"Za rad Tribunala plaćamo velike novce, a u zamenu dobijamo samo pokušaj revidiranja istorije sukoba i prevremeno puštanje jednog ludaka", istakla je Artman.

Seselj nije lud(ak) nego se samo pravi lud(ak). Razlika je ovo velika. On stvarno zna vesto da se pravi lud(ak), i u toj igri uspeva da proturi i kaze mnoge gnusobe. Ako se odmeri ono sto prica on nije lud(ak). Da je lud(ak) bio bi zreo za ludnice. Medjutim on je davno sazreo da bude dozivotno zatvoren ne u ludnici nego u zatvoru. I tome ce vreme da dodje.

Neko

pre 9 godina

Nirnberski proces je trajao nesto vise od godinu dana,iako je bio nezakonit,i svi znamo kako se zavrsilo.Seselja su drzali 12 godina u pritvoru bez resenja o istom.Sa pravne tacke,on je bio samo uhapsen.Toliko o medjunarodnom pravu i pravu uopste na koji se poziva doticna gospodja.Ako tuzilastvo nije uspelo da osudi Seselja za 12 godina,ne vidim razlog za naknadnu pamet o njegovom pustanju.A,to da li ce da rusi sadasnju vlast, svim sredstvima,bez nasilja,to je sasvim legitimno pravo.Da li se Vucic uplasio,to je sigurno.I nemojte se iznenaditi prevremenim izborima na prolece, jer ocigledno da ova vlada nema resenje za izlaz iz krize.A,Srbija sve dublje tone u blato.

Bojan

pre 9 godina

Pusten je da bi Eu vrsila pritisak na premijera.Stav nase zemlje je da smo za Eu,protiv sankcija Rusiji,a Seseljom neka se bave oni koji nemaju sta da rade.
(Rajic, 22. novembar 2014 14:13)

Jesu li nam eu prijatelji ili nisu? Odlucite se nazadni, a ne da govorite kako vjetar duva.

mrx

pre 9 godina

@Ceca Meca: Ma ratne zlocine mu ni haski sud nije dokazao. A ja se secam prebijanja po Bgdu, vadjenja pistolja... Ima bar 1.000.000 svedoka. Nametanjem "ratnog zlocina" skrecete krivicu sa ozbiljnih dela. I Seselj ima botove!?

Ceca Meca

pre 9 godina

Trebalo je da znate da je majstor za tu "igru".
(mrx, 22. novembar 2014 13:48)

-- Majstor ratnih zlocina? Majstori sede nasuprot Seselju. Svetsko Pravo i Pravda su nepobedivi. U tom smislu je Seselj djak prvak. Seselj je svoju diplomu stekao na samoupravnom pravu, u etapi suludog komunistickog sistema. Zato su njegovo pravno znanje i pravna odbrana samo vic. Bolje bi bilo da se nije branio sam i da je uzeo profi branioce svetskog ranga. Cena za Seseljevo zezenje i vicovanje u Hagu bice skupa po njega samoga. Srbija se ove posasti zauvek oslobodila. Seselj je danas samo sterilni ostatak proslog.

Opusteno

pre 9 godina

Колика мора да јој је мржња према Србима кад прича овакве ствари?
(бт, 22. novembar 2014 13:50)


Nije to mrznja to su pare, ako razumes, shvatices.

Rajic

pre 9 godina

Pusten je da bi Eu vrsila pritisak na premijera.Stav nase zemlje je da smo za Eu,protiv sankcija Rusiji,a Seseljom neka se bave oni koji nemaju sta da rade.

Milan Filipovic

pre 9 godina

Pretpostavljam da dotična osoba koja za g.Šešelja, koji ni kriv ni dužan biva maltretiran već 12 godina, izjvljuje da je on ludak, nema ni jednu zvaničnu potvrdu u vidu kredibilne stručne medicinske dijagnoze.
Isto tako bi neko, u okviru komentara, mogao da nju okarakteriše kao "ludaču" i da se takav komentar, s pravom, ne objavi na ovom cenjenom portalu gde se ipak neguje kultura dijaloga.
Primitivizam i prostakluk kakav vlada svuda na razvijenom zapadu (kome hitamo) je užasavajuć, pogotovo kada se čuje iz usta visoko pozicioniranih čimbenika Haškog tužilaštva, a o damama i da ne govorimo.

mkg

pre 9 godina

Како би сте се, госпођо Артман осећали да Вас неко назове кретеном, имбецилом и лудаком? Ако сте Ви представник европске културе, толеранције и интелигенције, лепше се осећам у сопственом окружењу. Наша неотесаност је последица релативно недовољног образовања које сте нам наметнули, а ми оберучке прихватили, а Ваша?

Asigard

pre 9 godina

Pustite ga da skonca u svojoj zemlji, za govor mrznje i huskanje 12 godina je vise nego dovoljno. Sta kaze vas tzv.nezavisni tribunal, Florans?

Душан

pre 9 godina

Док је била на функцији портпарола, једва да је проговарала. Сада се оглашава
у зависности од политичких прилика, али опет оправдава геноцидну "Олују".

Интересантна су Артманина запажања да је оправдано ослободити окупирану
територију у сваком случају осим наравно уколико је та територија српска.
Шта рећи. Правда је спора, али достижна.

Zole

pre 9 godina

Htela je da kaže "Hrvati su u Oluji pocinili zlocine, ali nisu oni krivi sto su cinili zlocine. Srbi su krivi sto su Hrvati cinili zlocine, a naročito Seselj sto svašta priča protiv Hrvata". Koja patetika.

Milojko

pre 9 godina

Legitimna i legalna je bila intervencija JNA u pobunjenim republikama Hrvatskoj i Sloveniji koje su se poslužile nasiljem da bi se protivpravno otcepile.

Siniša

pre 9 godina

"Nikoga još nisu prevremeno pustili na takav način. Svakome treba reći da li je kriv ili ne. Niko ne želi da umre, a da ne dobije odgovor na to pitanje", rekla je Artman za slovenački list.

A Haradinaj???

Pero

pre 9 godina

A Oluja je pocela brijonskim sastankom gdje je zakljucak bio " Srbima nanijeti takav udarac da NESTANU". I to je pocetak po Artmanovoj "legitimne" akcije u kojoj je jedan konstitutivni narod zbrisan iz svojih sela i gradova, i nikada se nije vratio. Tako da danas imamo stotine hiljada izbjeglih iz EU i ni na kraj nam pameti ne pada da se u taj evropski "raj" vratimo. Strasno je sto smo se ranije smijali Seselju a sada sledjeni i zgadjeni moramo priznati da je za mnoge stvari bio u pravu.

Lupa

pre 9 godina

Ala se raspada priča o Haškom sudu. Pucaju po svim šavovima. Gospođa je dopustila sebi da nekoga nazove "ludakom", što ponajviše govori o njenoj primitivnosti i gluposti.
Za ovaj deo ativnosti posle 2003. g. sve pohvale za Vojislava Šešelja. Njegov rad treba izučavati i analizirati, jer je rezultat neverovatan. Jedan čovek se uspešno suprostavio čitavoj mašineriji.

Упитник

pre 9 godina

Како је пресуда написана ако један од судија још увек проучава предмет?
Осим тога невиђен притисак на судство!
Најмање речено, ова је пристрасна и то до фанатизма!!!

ja sam

pre 9 godina

svi vi koji sudite i presudjujete, prevashodno i samo srbima, molite se bogu da vaša deca i vi sami ne osetite božju kaznu zbog stavljanja na samo jednu stranu. srbin sam, ali ako smo krivi za srebrenicu, ovčaru, vukovar i sl. šta je sa "olujom", medačkim džepom, sarajevskim logorima, tuzlanskom kolonom, žutom kućom itd itd itd itd. nekada je bolje ništa ne reći, frau artman.

VOJKAN

pre 9 godina

Seselja ovdasnji mediji bojkotuju evo treci dan.
Ni jedna televizija ne sme da ga pozove u goste,kao da nije u Srbiji ili da nije interesantan za cuti nakon 12 godina robije.
Uglavnom se prenose izjave trecih lica protiv njega sto nije u redu sve da su u pravu

Vlatko

pre 9 godina

Koliko vidim prema komentarima... Svi se slažemo u jednom, ipak ova žena, siguran sam nije idiot kakvim se pravi, u pitanju je tek ono što centri moći na zapadu zovu korisni idiot, a to je intelektualc koji je eksponent njihovih stavova, zato od istog naprave kao neki autoritet i puste ga da lupeta gluposti. Kolika god glupost bila izrečena od autoritarnost joj daje na težini, i falš istinitost.
Zato upamet kad se bude glasalo za ulazak u Evropu, jer upravo ovo što Florens Artman ovde iznosi većinski je stav Evropljana.
Nikad u Evropu, nikad sa Evropljanima, nikad za Evropu.

Strašilo

pre 9 godina

Nešto sam načula kako joj je muž Hrvat, trenutno u Sloveniji, ili lažu haški dušmani...
Ili ju je bolesna mržnja pojela...

Rico

pre 9 godina

Pa ona je Jevrejka, nije mu jasno odakle tolika mrznja od strane Jevreja prema Srbima.... Mnogo ste im se zamjerili, sve one price Mirko i Slavko- "pazi metak" i spasavanje Jevreja u II svjetskom ratu padaju u vodu kad im je nacisticka Hrvatska i Hrvati miliji od Srba
Ne shvatam ??? Puzzled

Još jedna koja je dobro naplatila ovaj rat

pre 9 godina

Naknadna pamet je svojstvena mnogim medjunarodnim zvaničnicima kada napuste dobro plaćen posao, finansiski obezbede sebe i pokolenja i onda krenu da lobiraju za pare ili pljuju po mestu na kojem su radili i ništa nisu preduzeli da isprave te nepravde . Sad se setila da naziva Šešelja ludakom. Nisam obožavalac njegovog lika i dela ali on nije osuđen , a posebno niko nije ustanovio da je lud . Trebalo bi zbog ovoga da je tuži,i da joj uzme deo onoga što je zaradila.
(veverica, 22. novembar 2014 14:17)


Mala ispravka... ova nije napustila , već su je najurili i još je osudjena od tog istog suda koji ne pokazuje volju da je privede na izdržavanje kazne od , ako se ne varam sedam meseci... jedan od većih parazita u toj "pravosudnoj nakazi"dobro se ona tu ovajdila, sada ide po Bosni i Hrvatskoj i pljuje ih ,naravno za dobar honorar.

Zoki

pre 9 godina

Kako je napad na teritoriju koja je bila pod zaštitom UN bila legitimna? Ne samo Oluja, nego svi hrvatski napadi prethodnih godina?
A što se tiče presude Šešelju, ako je ta presuda zaista napisana, onda je to presuda koju nije donelo sudsko veće, nego neko drugi. kako je sudsko veće moglo da donese presudu, kada je došlo do promen u veću i taj treći sudija se tek upoznaje sa predmetom?
Inače, gospođa Artman je osuđena od tog istog Haškog tribunala na 7 dana zatvora radi objavljivanja poverljivih informacija, i naredio Francuskoj da je izruči. Ko ne veruje, neka pogleda http://www.icty.org/x/cases/contempt_hartmann/acord/en/111116.pdf
Naravno, Francuska je odbila to da uradi.

odgovor

pre 9 godina

(Pitanje, 22. novembar 2014 16:51)
Te granice i jos malo vece su dali Karadjordjevici Hrvatskoj a AVNOJ ih je potvrdio i malo smanjio.90 tih je bilo kasno za bilo kakve promjene.

Бојан Илић

pre 9 godina

Сара Џесика Паркер(али у покушају) млати празну сламу, можда испадне неки динар!:-)

Emina

pre 9 godina

Колика мора да јој је мржња према Србима кад прича овакве ствари?
(бт, 22. novembar 2014 13:50)

Cak i da stvarno mrzi jednog psihopatu, ne znaci da mrzi Srbe.
Ne zuri sa zakljuckom

sasa jokic

pre 9 godina

Svaka cast za hrabrost. Seselj je uvek bio "orudje" u necijim rukama, danas suda u Hagu, nekad Dolanca, pa stanisica, pa Slobe...

Ceca Meca

pre 9 godina

Trebalo je da znate da je majstor za tu "igru".
(mrx, 22. novembar 2014 13:48)

-- Majstor ratnih zlocina? Majstori sede nasuprot Seselju. Svetsko Pravo i Pravda su nepobedivi. U tom smislu je Seselj djak prvak. Seselj je svoju diplomu stekao na samoupravnom pravu, u etapi suludog komunistickog sistema. Zato su njegovo pravno znanje i pravna odbrana samo vic. Bolje bi bilo da se nije branio sam i da je uzeo profi branioce svetskog ranga. Cena za Seseljevo zezenje i vicovanje u Hagu bice skupa po njega samoga. Srbija se ove posasti zauvek oslobodila. Seselj je danas samo sterilni ostatak proslog.

i Seselj ce da prodje

pre 9 godina

"Za rad Tribunala plaćamo velike novce, a u zamenu dobijamo samo pokušaj revidiranja istorije sukoba i prevremeno puštanje jednog ludaka", istakla je Artman.

Seselj nije lud(ak) nego se samo pravi lud(ak). Razlika je ovo velika. On stvarno zna vesto da se pravi lud(ak), i u toj igri uspeva da proturi i kaze mnoge gnusobe. Ako se odmeri ono sto prica on nije lud(ak). Da je lud(ak) bio bi zreo za ludnice. Medjutim on je davno sazreo da bude dozivotno zatvoren ne u ludnici nego u zatvoru. I tome ce vreme da dodje.

Rajic

pre 9 godina

Pusten je da bi Eu vrsila pritisak na premijera.Stav nase zemlje je da smo za Eu,protiv sankcija Rusiji,a Seseljom neka se bave oni koji nemaju sta da rade.

Branko

pre 9 godina

Pa znamo i mi daje presuda napisana i to odavno, cak pre nego sto je i pocelo sudjenje! A ovo ostalo je da vi malo glumatate i bacate budalama prasinu u oci.

mrx

pre 9 godina

Aha... Malo Cam povredjena sujeta, gospodjo. Kolega vas pocep'o. Da ste mu sudili za zlocine nad Srbima u Srbiji, lakse biste uspeli da ga osudite. Ovako vas je izradio kao... volove, da kazem. Trebalo je da znate da je majstor za tu "igru".

mrx

pre 9 godina

@Ceca Meca: Ma ratne zlocine mu ni haski sud nije dokazao. A ja se secam prebijanja po Bgdu, vadjenja pistolja... Ima bar 1.000.000 svedoka. Nametanjem "ratnog zlocina" skrecete krivicu sa ozbiljnih dela. I Seselj ima botove!?

profesionalni komentator

pre 9 godina

operacija "Oluja" bila legitimna - Srbi kad brane goli zivot i svoju kucu, to je nelegitimno i jedan vrlo opasan zlocin, sve ostalo je ok ?

Frizer

pre 9 godina

Za Vas je znači Gospođo Artman legitimno isterivanje 200.000 ljudi iz svojih domova ? Pod hitno ne treba da se bavite svojim poslom jer vam etika i moralnost nisu jače strane.

Pitanje

pre 9 godina

Pitanje za gospođu Artman i naše drage susjede : Kada je Hrvatska u istoriji planete Zemlje bila država ( monarhija, džamahirija, republika ... )i imala ovu teritoriju ?!!! Ako ne računamo nacističku NDH, onda nikada !!! Teritorija koju je Hrvatska "povratila" je administrativna republička granica koju je formirao AVNOJ odnosno komunisti. Ta teritorija je u prošlosti bila naseljena Hrvatima, Srbima, Madjarima, Italijanima ... Nikada nije bila u sastavu bilo kakve države Hrvatske. Kraljevina SHS je nastala nakon Prvog svetskog rata kada su države pobednice, Srbija i Crna Gora unele svoju državnost u novu državu. Ona je nastala proširenjem njihovih teritorija i pripajanjem bivših delova Austro Ugarske. Dakle, gospođo Artman - "oluja" nije bila legitimna akcija nego etničko čišćenje i nastavak genocida započetog za vreme NDH. Časovi iz istorije Balkana bi Vam pomogli da bolje sagledate događaje na ovim prostorima.

srs

pre 9 godina

Vidim da su se neprijatelji Srbskog roda zale zbog pustanja Seselja,to je dobar znak ,sad vidimo ko je ko. Koji je to zajednicki interes Hrvata,siptara i sns da pljuju Seselja? Zna se , unistavanje svega Srbskog,

limeni

pre 9 godina

Ova hrvatska snaja toliko ostrasceno pljuje po Srbima i staje u odbranu Hrvata bolje od Gotovine i Markacha!!! Strashno kako je zatrovana bez imalo stida!! Sve se vraca, sta i kako si radila tako ce i da te snadje!

dusan

pre 9 godina

sve je to tacno sto se Seselja tice,da se covek nije promenio,da ima neke svoje ideje,da ce da pravi cirkus po Srbiji... ali drzali ste ga tamo 11 godina i niste uspeli da ga osudite ili oslobodite... pa dokle vise da lezi tamo i da ceka vasu presudu? ako ima dokaza,osudite ga... ali ocigledno da niste uspeli da dokazete...i sada se svi zgrazavate sto je pusten na slobodu... pa to je vasa krivica i "strucnost",vi nemate pojma i treba da vratite svaki evro koji ste primili kao platu...a covek vas je porazio i rasturio...
ono sto sam ja hteo da kazem,niste se nesto bunili,tj niko se nije bunio kada ste iznosili "oslobadjajuce" presude Gotovini,Oricu,pa za Cekua... i takvima kao sto su oni... tada je presuda napisana i pre pocetka sudjenja,znalo se da oni nisu krivi i da idu na slobodu... naravno,krivi su samo Srbi... Haski tribunal je najveca prevara koja postoji!

veverica

pre 9 godina

Naknadna pamet je svojstvena mnogim medjunarodnim zvaničnicima kada napuste dobro plaćen posao, finansiski obezbede sebe i pokolenja i onda krenu da lobiraju za pare ili pljuju po mestu na kojem su radili i ništa nisu preduzeli da isprave te nepravde . Sad se setila da naziva Šešelja ludakom. Nisam obožavalac njegovog lika i dela ali on nije osuđen , a posebno niko nije ustanovio da je lud . Trebalo bi zbog ovoga da je tuži,i da joj uzme deo onoga što je zaradila.

Перица

pre 9 godina

Госпођа само доказује какве незналице су добијале огромне плате. Република Српска Крајина је била под заштитом УН-а.

Неделовање УН јединица у току НЕЛЕГИТИМНЕ акције војске Републике Хрватске је само по себи криминалан чин, а ово што прича госпођа је ... смешно!

Njam Njam

pre 9 godina

Pa zbog ovakvih kao sto je ona taj sud je sramota sam po sebi i dokazano je da je stvoren da se iskljucivo sudi i presudi Srbima a svima ostalima onako usput ako se neko i osudi to je sitno.....

Neko

pre 9 godina

Nirnberski proces je trajao nesto vise od godinu dana,iako je bio nezakonit,i svi znamo kako se zavrsilo.Seselja su drzali 12 godina u pritvoru bez resenja o istom.Sa pravne tacke,on je bio samo uhapsen.Toliko o medjunarodnom pravu i pravu uopste na koji se poziva doticna gospodja.Ako tuzilastvo nije uspelo da osudi Seselja za 12 godina,ne vidim razlog za naknadnu pamet o njegovom pustanju.A,to da li ce da rusi sadasnju vlast, svim sredstvima,bez nasilja,to je sasvim legitimno pravo.Da li se Vucic uplasio,to je sigurno.I nemojte se iznenaditi prevremenim izborima na prolece, jer ocigledno da ova vlada nema resenje za izlaz iz krize.A,Srbija sve dublje tone u blato.

aleks

pre 9 godina

A akcija Srbije na Kosovu nije bila legitimna, sa uzgrednim zlocinima? U cemu je razlika, vracanje "svoje okupirane teritorije od strane nacionalne manjine" pod svoju vlast.

mlekadzija

pre 9 godina

Dok je doticna primala visoku apanazu kao portparolka nije se zalila na veliko trosenje para. Licemerka obicna...A ona zna da je presuda napisana. Dobar vic nema sta. Ajde Florens pricaj nekom drugom. Ili jos bolje napisi memoare da zaradis neku kintu. Znas dosta prljavog vesa. Vaseg (suda-tuzilastva) naravno.

Emina

pre 9 godina

Колика мора да јој је мржња према Србима кад прича овакве ствари?
(бт, 22. novembar 2014 13:50)

Cak i da stvarno mrzi jednog psihopatu, ne znaci da mrzi Srbe.
Ne zuri sa zakljuckom

Bojan

pre 9 godina

Pusten je da bi Eu vrsila pritisak na premijera.Stav nase zemlje je da smo za Eu,protiv sankcija Rusiji,a Seseljom neka se bave oni koji nemaju sta da rade.
(Rajic, 22. novembar 2014 14:13)

Jesu li nam eu prijatelji ili nisu? Odlucite se nazadni, a ne da govorite kako vjetar duva.

Pero

pre 9 godina

A Oluja je pocela brijonskim sastankom gdje je zakljucak bio " Srbima nanijeti takav udarac da NESTANU". I to je pocetak po Artmanovoj "legitimne" akcije u kojoj je jedan konstitutivni narod zbrisan iz svojih sela i gradova, i nikada se nije vratio. Tako da danas imamo stotine hiljada izbjeglih iz EU i ni na kraj nam pameti ne pada da se u taj evropski "raj" vratimo. Strasno je sto smo se ranije smijali Seselju a sada sledjeni i zgadjeni moramo priznati da je za mnoge stvari bio u pravu.

Milojko

pre 9 godina

Legitimna i legalna je bila intervencija JNA u pobunjenim republikama Hrvatskoj i Sloveniji koje su se poslužile nasiljem da bi se protivpravno otcepile.

Бојан Илић

pre 9 godina

Сара Џесика Паркер(али у покушају) млати празну сламу, можда испадне неки динар!:-)

sasa jokic

pre 9 godina

Svaka cast za hrabrost. Seselj je uvek bio "orudje" u necijim rukama, danas suda u Hagu, nekad Dolanca, pa stanisica, pa Slobe...

Strašilo

pre 9 godina

Nešto sam načula kako joj je muž Hrvat, trenutno u Sloveniji, ili lažu haški dušmani...
Ili ju je bolesna mržnja pojela...

odgovor

pre 9 godina

(Pitanje, 22. novembar 2014 16:51)
Te granice i jos malo vece su dali Karadjordjevici Hrvatskoj a AVNOJ ih je potvrdio i malo smanjio.90 tih je bilo kasno za bilo kakve promjene.

Zole

pre 9 godina

Htela je da kaže "Hrvati su u Oluji pocinili zlocine, ali nisu oni krivi sto su cinili zlocine. Srbi su krivi sto su Hrvati cinili zlocine, a naročito Seselj sto svašta priča protiv Hrvata". Koja patetika.

Rico

pre 9 godina

Pa ona je Jevrejka, nije mu jasno odakle tolika mrznja od strane Jevreja prema Srbima.... Mnogo ste im se zamjerili, sve one price Mirko i Slavko- "pazi metak" i spasavanje Jevreja u II svjetskom ratu padaju u vodu kad im je nacisticka Hrvatska i Hrvati miliji od Srba
Ne shvatam ??? Puzzled

ja sam

pre 9 godina

svi vi koji sudite i presudjujete, prevashodno i samo srbima, molite se bogu da vaša deca i vi sami ne osetite božju kaznu zbog stavljanja na samo jednu stranu. srbin sam, ali ako smo krivi za srebrenicu, ovčaru, vukovar i sl. šta je sa "olujom", medačkim džepom, sarajevskim logorima, tuzlanskom kolonom, žutom kućom itd itd itd itd. nekada je bolje ništa ne reći, frau artman.

Milan Filipovic

pre 9 godina

Pretpostavljam da dotična osoba koja za g.Šešelja, koji ni kriv ni dužan biva maltretiran već 12 godina, izjvljuje da je on ludak, nema ni jednu zvaničnu potvrdu u vidu kredibilne stručne medicinske dijagnoze.
Isto tako bi neko, u okviru komentara, mogao da nju okarakteriše kao "ludaču" i da se takav komentar, s pravom, ne objavi na ovom cenjenom portalu gde se ipak neguje kultura dijaloga.
Primitivizam i prostakluk kakav vlada svuda na razvijenom zapadu (kome hitamo) je užasavajuć, pogotovo kada se čuje iz usta visoko pozicioniranih čimbenika Haškog tužilaštva, a o damama i da ne govorimo.

Zoki

pre 9 godina

Kako je napad na teritoriju koja je bila pod zaštitom UN bila legitimna? Ne samo Oluja, nego svi hrvatski napadi prethodnih godina?
A što se tiče presude Šešelju, ako je ta presuda zaista napisana, onda je to presuda koju nije donelo sudsko veće, nego neko drugi. kako je sudsko veće moglo da donese presudu, kada je došlo do promen u veću i taj treći sudija se tek upoznaje sa predmetom?
Inače, gospođa Artman je osuđena od tog istog Haškog tribunala na 7 dana zatvora radi objavljivanja poverljivih informacija, i naredio Francuskoj da je izruči. Ko ne veruje, neka pogleda http://www.icty.org/x/cases/contempt_hartmann/acord/en/111116.pdf
Naravno, Francuska je odbila to da uradi.

Vlatko

pre 9 godina

Koliko vidim prema komentarima... Svi se slažemo u jednom, ipak ova žena, siguran sam nije idiot kakvim se pravi, u pitanju je tek ono što centri moći na zapadu zovu korisni idiot, a to je intelektualc koji je eksponent njihovih stavova, zato od istog naprave kao neki autoritet i puste ga da lupeta gluposti. Kolika god glupost bila izrečena od autoritarnost joj daje na težini, i falš istinitost.
Zato upamet kad se bude glasalo za ulazak u Evropu, jer upravo ovo što Florens Artman ovde iznosi većinski je stav Evropljana.
Nikad u Evropu, nikad sa Evropljanima, nikad za Evropu.

Упитник

pre 9 godina

Како је пресуда написана ако један од судија још увек проучава предмет?
Осим тога невиђен притисак на судство!
Најмање речено, ова је пристрасна и то до фанатизма!!!

mkg

pre 9 godina

Како би сте се, госпођо Артман осећали да Вас неко назове кретеном, имбецилом и лудаком? Ако сте Ви представник европске културе, толеранције и интелигенције, лепше се осећам у сопственом окружењу. Наша неотесаност је последица релативно недовољног образовања које сте нам наметнули, а ми оберучке прихватили, а Ваша?

Opusteno

pre 9 godina

Колика мора да јој је мржња према Србима кад прича овакве ствари?
(бт, 22. novembar 2014 13:50)


Nije to mrznja to su pare, ako razumes, shvatices.

Asigard

pre 9 godina

Pustite ga da skonca u svojoj zemlji, za govor mrznje i huskanje 12 godina je vise nego dovoljno. Sta kaze vas tzv.nezavisni tribunal, Florans?

Lupa

pre 9 godina

Ala se raspada priča o Haškom sudu. Pucaju po svim šavovima. Gospođa je dopustila sebi da nekoga nazove "ludakom", što ponajviše govori o njenoj primitivnosti i gluposti.
Za ovaj deo ativnosti posle 2003. g. sve pohvale za Vojislava Šešelja. Njegov rad treba izučavati i analizirati, jer je rezultat neverovatan. Jedan čovek se uspešno suprostavio čitavoj mašineriji.

Još jedna koja je dobro naplatila ovaj rat

pre 9 godina

Naknadna pamet je svojstvena mnogim medjunarodnim zvaničnicima kada napuste dobro plaćen posao, finansiski obezbede sebe i pokolenja i onda krenu da lobiraju za pare ili pljuju po mestu na kojem su radili i ništa nisu preduzeli da isprave te nepravde . Sad se setila da naziva Šešelja ludakom. Nisam obožavalac njegovog lika i dela ali on nije osuđen , a posebno niko nije ustanovio da je lud . Trebalo bi zbog ovoga da je tuži,i da joj uzme deo onoga što je zaradila.
(veverica, 22. novembar 2014 14:17)


Mala ispravka... ova nije napustila , već su je najurili i još je osudjena od tog istog suda koji ne pokazuje volju da je privede na izdržavanje kazne od , ako se ne varam sedam meseci... jedan od većih parazita u toj "pravosudnoj nakazi"dobro se ona tu ovajdila, sada ide po Bosni i Hrvatskoj i pljuje ih ,naravno za dobar honorar.

Душан

pre 9 godina

Док је била на функцији портпарола, једва да је проговарала. Сада се оглашава
у зависности од политичких прилика, али опет оправдава геноцидну "Олују".

Интересантна су Артманина запажања да је оправдано ослободити окупирану
територију у сваком случају осим наравно уколико је та територија српска.
Шта рећи. Правда је спора, али достижна.

VOJKAN

pre 9 godina

Seselja ovdasnji mediji bojkotuju evo treci dan.
Ni jedna televizija ne sme da ga pozove u goste,kao da nije u Srbiji ili da nije interesantan za cuti nakon 12 godina robije.
Uglavnom se prenose izjave trecih lica protiv njega sto nije u redu sve da su u pravu

Siniša

pre 9 godina

"Nikoga još nisu prevremeno pustili na takav način. Svakome treba reći da li je kriv ili ne. Niko ne želi da umre, a da ne dobije odgovor na to pitanje", rekla je Artman za slovenački list.

A Haradinaj???