Subota, 22.11.2014.

13:27

Navijač ubijen u međusobonom sukobu

U izveštaju turske policije navodi se da je navijač Crvene zvezde ubijen nožem u međusobonom sukobu navijača crveno-belih.

Izvor: Beta

Navijaè ubijen u meðusobonom sukobu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

nataly

pre 9 godina

Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

dana

pre 9 godina

zasto nema znaka navoda u.naslovu ove vesti? ispada da je to sto pisu njihovi mediji samo po sebi istina... i sram da bude sve koji ovde lupaju minuse na komentare koji izrazavaju zaljenje zbog ubistva jednog mladog srbina! ima neko ko od.gore vidi sve

Ryber Palunko

pre 9 godina

Odite na bosnjacke medije, vecina podrzava ovo ubistvo i slade se....ehh, bolest ali ona najgora, mrznja koja ih ne napusta evo vec 24 godina.....
(Данац, 22. novembar 2014 17:51)

Ne treba, druže ići na bilo čije medije. Vidiš da i kod ans mnogi likuju i slade se. To je ona ekipa koja običava da poziva na uljuđenost, svekolika prava, kojoj je uzrečica 'sav normalan svet', a u stvari su samo goli fašisti koji sanjaju da budu čuvari u okupatorskom logoru i da nas uljuđuju. Koji okupator? Svejedno, njima je svaki dobar.
Danas autošovinista, sutra kvisling.

RUSKA

pre 9 godina

(prolaznik, 22. novembar 2014 18:55)
A da li znas koje su izjave o Srbiji davali u Francuzi kada je ubijen Taton.Zasto bismo mi bili blazi u osudi lazi koje iznose Turci.

SARS

pre 9 godina

Velika tragedija, ugasen mladi zivot, jako mi je zao decka. Sramotno je ovo sto Turci pisu i pripisuju kao da su to navijaci izmedju sebe imali kongflikt, kada s ejasno zna da je to vellika laz. Nasa vlast se sticki i konretno ponela kao sto i dolikuje vlasti Srbije. Utehe nema.

b

pre 9 godina

Kao da im je onaj albanac Rama pisao izvestaj... Do sad su nas samo provocirali, sad nas i ubijaju... Napad na Marka je napad na sve nas, reakcija mora da bude adekvatna inace smo ugasili. Verujem u Delije!!!

Marko

pre 9 godina

Kakav bezobrazluk Turaka, dobro nisu napisali u izveštaju da se sam ubio i da su Turci sveci, nije ni čudo što 30 godina ne mogu da uđu u Evropsku uniju,sa takvim zakonodavstvom i pravosudjem neće nikad ni ući.

Vučić treba da izvrsi maksimalan pritisak na Tursku vladu,kako bi ubica bio pronadjen i osudjen.

Neko je lud da ide odavde da ubije tog momka u Turskoj i da leži u turskom zatvoru, koji je jedan od najgorih u svetu, to samo maloumnim Turcima može da padne napamet.

prolaznik

pre 9 godina

Zasto ova vlast toliko zuri u davanju izjava?Treba sacekati istragu,pa dokaze provijeriti i tek onda se oglasiti. A ne odmah ovako agresivno se ponasati nije ga ubio Erdogan valda.

Данац

pre 9 godina

Odite na bosnjacke medije, vecina podrzava ovo ubistvo i slade se....ehh, bolest ali ona najgora, mrznja koja ih ne napusta evo vec 24 godina.....

Batko

pre 9 godina

Citam i ne verujem... Da li je moguce da medju nama ima ljudi, bez obzira na versku, nacionalnu, klupsku ili bilo koju drugu pripadnost, da poveruju u izvestaj Turske policije??? Da li vi ljudi imate gram od grama mozga???
Naravno da Turci skidaju sa sebe odgovornost, ali to su Turci, a mi smo PROKLETI Srbi koji nece da koriste mozak, koji SMO TOLIKO PODANIČKI ORJENTISANI (valjda nas ti isti Turci satrli 500 god, pa uslo u gene, sta li je) da bez problema ovde salju komentare tipa "Pa da..mora da je tako..nece Turci da lazu...mi smo najgori".
Takvima na Zapadu je super...cvetaju ruze..klozeti za pranje i sudovi u restoranima samo čekaju za vas . Zapadno g**** mirise, nase srpsko smrdi. Bezite odavde i spasite se ovog primitivizma, huligana i sta znam cega vec....bezite i ostavite nas ovde da zivimo KAO LJUDI,A NE KAO INETELEKTUALNO-MENTALNI CRVI kao vi !!!!!

ТС

pre 9 godina

Видим да многи причају о Јагоди као неком пробисвету, иако га нису познавали. Нека само цела Србија зна да је синоћ изгубила једног инжењера геодезије, дечка који је био студент мастер студија. То је будућност Србије, али очигледно многима смета што је дечко волео свој клуб, па га одмах етикетирају као хулигана,уличара...

srbin

pre 9 godina

@pravi a ne placeni zvezdas

mnogo mu je onda pametna majka ako mu je ona finansirala put... ja stvarno ne znam sta ocekuju ti navijaci koji idu tako organizovano na gostovanja... prvo decko ima 25 god, gde su mu devojka, zena, eventualno deca??? gde radi pa da moze da uzme slobodan dan da ide da se svrcka po evropi?? jel njemu navijac posao a navijacka grupa radno mesto? samo nemoj molim te da me ubedjujes da je on pasionirani ljubitelj kosarke. ne, nego je otisao sa jos njih 200-300 tamo da se dere, psuje, peva o kosovu i turcima, mangupira, pije, pola njih se i drogira, provociraju lokalno stanovnisto... takvim hordama je kosarka, i sport uopste, u drugom planu.
za kraj, zao mi je decka, ali ako procitas danas vesti videces i da je u nisu neki decko izboden a u ns napadnuta porodica... balkan je bure baruta, i zato treba uvek preduzimati dodatni oprez.

ultragbgd

pre 9 godina

Ništa ne tvrdim, ali imam preavo da posumnjam - da se nisu možda između sebe potukli navijači CZ i FMP?
(Eto, 22. novembar 2014 13:48)

Procitaj jos jednom svoj bolesni komentar . Da li zaista mislis ovo ?! Da li zaista , zaista mislis ovo ?! Ne mrzim te, meni je tebe zao. Nisi kriv, znamo ko ti je uradio lobotomiju.

Alex

pre 9 godina

Ne znam zasto mi B92 ne objavljuje? Glupo je I reci da sam grobar a da mi je izuzetno zao ovog momka koji je ubijen samo zato sto voli njegovu Crvenu Zvezdu. Glupo je reci jer je valjda prirodno sto zalim svog brata Srbina koji je navijao za crveno bele. Muka mi je vise I od nasih podela umesto da uzivamo u nekim sitnim peckanjima a da nikome na pamet ne padne da digne ruku na nekoga I da ugrozi neciji zivot. Mozda mi ne objavljuju komentar sto prozivam zapadnog poltrona, potpisnika Briselskog sporazuma I delioca zvezdinog dresa da jednom kaze STOP, dosta je bilo. Da kaze sram vas bilo Turci sto lazete da se desila tuca izmedju samih Zvezdasa. To je vise nego sramno a jos sramnija mlitava reakcija bivseg nacionaliste!

Ivan

pre 9 godina

Jeste, isto kao sto je i Taton skocio sam, secate se? I cudimo se turskom licemerju
(paskal, 22. novembar 2014 15:24)

Ne mesaj ove dve situacije. Potpuno razlicite okolnosti, potpuno razlicit dogadjaj. Imaj malo postovanja makar.

SKOPJE1964

pre 9 godina

Na žalost još jedan mladi život se ugasijo, krivac nadam se da bude pronadjen i adekvatno kažnjen. Država Srbija da preduzme hitne mere za zuzbijanje navijačkog huliganstva. Teško državi kad 90 % navijača žele da budu voče kriminalnih grupa kao na primer Arkan, Bogdanov .... Država ih stvorila za svoje mračne potrebe.

pracovek

pre 9 godina

Setih se jedne stare izreke. "Trgovac ti laze sa smijehom, zena laze suze proljevaci, niko tako ka' Turcin ne laze."

Mir ti i pokoj dusi brate, a tvojima uteha, ako je moguce.
Bices u mojim molitvama.

Браћалица

pre 9 godina

@eto

Kako te nije sramota da na ovakvu tragediju ti spominjes fmp i zvezdu. Maloumnice jedan gradjanin nase zemlje, beogradjanin i na kraju srbin, navijac zvezde ili fmpa zar je to bitno izgubio je zivot u tudjoj zemlji. Svojoj majci se vraca u kovcegu a moza mu je ta ista mucena majka dala od svoje bedne plate neki eur da ima da potrosi. Sram te bilo kako te nije sramota da ovakav komentar ostavis.

I za sve ostale negativce imajte na umu da je nas drzavljanin ubijen u stanoj zemlji i da svako ko ostavi bilo kakav komentar protiv zvede staje na stranu ubica naseg deteta.
(pravi a ne placeni zvezdas, 22. novembar 2014 15:06)

U pravu si 100%.Kada je Francuz ubijen, digla se cela Francuska, a mi uvek osudjujemo naše, pa čak i ako je ubijen na utakmici. Zato ćemo i nestati kao narod

Miljan Bg

pre 9 godina

Verovatno su se i navijaci Celzija i Lacija takodje ''izmedju sebe potukli i izboli'' bas u Istanbulu, bas protiv Galate??? Sraman pokusaj da se izvuku jer su poznati po nozevima Turci.

Spale

pre 9 godina

Ovo je van svake pameti! Turska policija nas Srbe smatra za budale!?Posle ovoga bolje bi im bilo da ne dolaze nikada u Srbiju! Iskreno saucesce porodici i njegovim prijateljima od navijaca Partizana sa porodicom!

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Bitno da je nas premijer vec izjavio da je Ataman nepozeljan, a nas konzul da je (Ataman) terorista. Zvanicne izjave visokih drzavnih funkcionera, a da nisu sacekali ni policijski izvestaj... Takav amaterizam stvarno nisam ocekivao, mislio sam da su pre izjava bar upoznati sa situacijom iz nekih pouzdanih izvora, a ne iz naslova tabloida... Pa cak i da je izvestaj lazan, treba da se izjasne o tome tek posle izvestaja... Sta reci, neciji je premijer mladost proveo na uglednim univerzitetima i institucijama, a neciji na sipci na Severu...

sk8er

pre 9 godina

Bravo Turci. I oni su nam ocitali lekciju kako drzava brani svoje gradjane. Da se razumemo, ne opravdavam ubistvo, ali podrzavam to kako drzava pokriva svoje gradjane. Jedino mi smatramo svoje gradjane nizom vrstom i trpamo u zatvor na vekovne kazne bez dokazane krivice...

Arsa

pre 9 godina

Нећете веровати, али Турска је правна држава и мислим да ће ускоро испливати снимци с убиством Јагоде.

ququ

pre 9 godina

Nisam sovinista, ali ne bih bas verovao izvestajima turske policije, sasvim je moguce da se peru od odgovornosti. S druge strane, navijaci crvene zvezde stvarno umeju cesto da se biju medjusobno. Skoro svaki put kada sam imao prilike da ih gledam u ns protiv vojvodine, oni su se medjusobno tukli na tribinama

Čitajte

pre 9 godina

Policija se pere od odgovornosti. Istina je da su stotine navijača Galatasaraja orgijale na twiter nalozima i drugim sajtovima veličajući ubistvo Srbina! Smejali se, pisali svašta... Nažalost ako se policija ovako štiti onda nećemo videti nijedan sigurnosni snimak koji sigurno postoji. Kako su Turci inače poznati po ubadanju gostujućih navijača jer imaju nekoliko desetina istih u samo par prethodnih godina onda nemam ni trunke sumnje da je neki od njih potegao isti i ubo momka...
Da se razumemo ja nisam navijač, ne branim huligane i pristalica sam porodičnog koncepta na utakmicama, ali znam da pogledam činjenice i da saberem dva i dva.

Knez

pre 9 godina

S obzirom na to o kome se radi, ne bi me začudilo ni da je turska policija u pravu, ni da lažu. "Jagoda" je baš bio cvećka, miran dečko, ljubitelj poezije i umetnosti i uvek u dobrom društvu... A turska policija je - turska policija, dovoljno je to reći.

Драган П.

pre 9 godina

Тако је и онај Француз Татон ономад у Београду из чиста мира сам скочио са терасе и убио се.

antifa

pre 9 godina

Zao mi je svakog izgubljenog zivota. pogotovu mladog. Ali, ovi momci sami biraju put kojim ce ici. Da li su se nasi izubadali medjusobno ili ga je neki brkati Turcin izbo sada je manje bitno. Na ovakva "teska" putovanja idu provereni likovi sa debelim dosijeom, pa su uvek spremni da ostave glavu. Tako je i bilo. Tesko roditeljima a medju nasom "zlatnom" omladinom ovakvi ce biti pretvarani u svece.

Washington

pre 9 godina

Pa jel vi stvarno mislite da smo tolike budale?
(Urke, 22. novembar 2014 13:40)

Pa dobro, bilo je dosta ocevidaca, valjda ce biti neki dokazi ako se ovo desilo. Cisto sumnjam da bi neko lagao kad im je prijatelj izboden do smrti. Znaci ili su bili oni ili mi, nema druge.

boki

pre 9 godina

Ima nas koji znamo da ubijeni 'Jagoda' [pokoj mu dusi] ima podebeo policijski karton koji se 'vuce' jos od njegovih maloletnickih dana, tj preko 10 godina tako da me nece zacuditi pisanje nase stampe u naredna 2-3 dana

VV

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko "nazovi patriotskih" komentara ovde ima. Pa nije ni toliko bitno ko ga je ubio, oni svakako gde god da idu prave haos. Nijedna utakmica ne moze da prodje bez krvi, ni ovde, ni u inostranstvu, a sad odjednom svi brane huligane, kao nisu oni mogli medjusobno da se poubijaju. Samo da vas podsetim, koliko je navijaca ubijeno u medjusobnim sukobima ove godine u Srbiji, jesu i za to krivi Turci ili mozda vanzemaljci, Amerikanci???? Ovde je najveci krivac nasa drzava sto konacno ne resi problem sa krvolocnim navijacima, pa da se ovakvi sukobi ni ne zapocinju i samim tim sacuvaju i zivoti.

sramno

pre 9 godina

Ništa ne tvrdim, ali imam preavo da posumnjam - da se nisu možda između sebe potukli navijači CZ i FMP?
(Eto, 22. novembar 2014 13:48)

Ja kao veliki grobar ti dajem jos veci minus na ovakav komentar?
Sad si nasao da ih prozivas na tu temu???

Nikola

pre 9 godina

Sta reci na ovo, pa vama ne trebaju ni Turci za sukob?! I to cak nije ni igrala Zvezda, vec FMP. Ne brinite nista, uskoro istice Coviceva licenca na ime, AV ce vam odlediti pravi klub, ali samo da bi se njegov brat i ekipica namirili preko kluba, mozda cak i postali vlasnici. (Jack, 22. novembar 2014 13:59)

Sta reci za tvoj mozak?

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@eto

Kako te nije sramota da na ovakvu tragediju ti spominjes fmp i zvezdu. Maloumnice jedan gradjanin nase zemlje, beogradjanin i na kraju srbin, navijac zvezde ili fmpa zar je to bitno izgubio je zivot u tudjoj zemlji. Svojoj majci se vraca u kovcegu a moza mu je ta ista mucena majka dala od svoje bedne plate neki eur da ima da potrosi. Sram te bilo kako te nije sramota da ovakav komentar ostavis.

I za sve ostale negativce imajte na umu da je nas drzavljanin ubijen u stanoj zemlji i da svako ko ostavi bilo kakav komentar protiv zvede staje na stranu ubica naseg deteta.

cer

pre 9 godina

Ma ne lazite bre, decko se sam ubio. Sam je sebe proburazio nozem nekoliko puta pa optuzio Turke da su ga oni ubili. To je bar ocigledno. Pa ne bi valjda Turcin nozem na Srbina. Ali oprostice nama Turci. Ipak mi njima ostavljamo dobre pare kad idemo na letovanje.

cartmanx

pre 9 godina

Ja sam siguran i apsolutno verujem u izvestaj turske policije, da kako da ne!?Ali sila boga ne moli da se obrnuto desilo u BG pa mislim da bi nas turci bombradovali, pa navijaci Besiktasa(utakmica protiv Partizana) dodju u BG naprave haos i lom mi ih pustamo na stadion,umesto pravo u CZ, jok nego posle utakmice smo mogli jos i da im se izvinimo i obezbedimno carter let e to su nase greske.....i zato se ne treba cuditi ovakvom izvestaju turske policije, jednostavno mali smo, siromasni, nesposobni...P.S.Zao mi je svakog izgubljenog zivota komsije sta reci,uzas!

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

ssll

pre 9 godina

Kako ih bre nije sramota? Koliko vredi srpski zivot? Naravno da ce to reci jer tako ciste ruke a i policija se oslobadja od eventualne odgovornosti za lose odradjen posao... Ocaj,ne znam sta bih vise napisao ..

Stefan

pre 9 godina

Ne verujem izvestajima turskih medija, ali ako se ovo stvarno desilo, tj. ako je navijac izgubio zivot u sukobu sa srpskim navijacima, onda nemam komentara stvarno... Ako se ovo desilo Ataman je u pravu i treba zabraniti navijacima (i partizana i zvezde) da prisustvuju sportskim manifestacijama. Da li je ulaznica dovoljno vredna ljudskog zivota?!? Ne zelim da generalizujem sve navijace, ali za ove koji su na ovom videu mogu samo da kazem: Zali Boze vazduha i genetskog materijala koji su potrosili.

Opet kazem, ne verujem i nadam se da se ovo nije desilo

Anti

pre 9 godina

Eto kad vec nisu primljeni na utakmicu i dok im je dosadno padne im napamet da se medjusobno poubijaju i to bas u momentu kad su okruzeni raznoraznim jamicarima koji nasrcu na njih i pandurima koji ih gadjaju suzavcima i dimnim bombama.Na stranu toga sto klip koji se moze jasno videti na youtube-u pokazuje kako navijaci Galatasaraja napadaju isturenog navijaca zvezde na sred ulice,da li mislite da iko ko ima zdrav razum i pamet moze da poveruje ovom "saopstenju"?Podmuklo Turci..od ovih sto vicu Kosovo je Turska u sred Pristine i zveckaju oruzjem a pritom su nas jahali vec 500 godina ne treba ocekivati nista bolje...

Ratko

pre 9 godina

Kakav sraman izvestaj Turaka! Pazi molim me dve grupe navijaca Zvezde se tukli medjusobno, oni ovo ubistvo nikada nece resiti. Sta njih briga za Srbe i navijace. Sve to zbog toga sto nisu hteli da daju uredno rezervisane karte i sto smo cekali pred halom. Isto.tako su navijaci Lidsa i Arsenala se sami potukli medjusobno pa se onda izboli.

dave

pre 9 godina

Dva navijača izbodena u nasilnim sukobima između engleskog i turskog navijača u Istanbulu. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/703283.stm

Borky

pre 9 godina

Tacno sam znao da ce na kraju reci da smo su ga na kraju srbi ubili. Isto kao i onog engleza.Ma kad ne cjenimo sami sebe sto bih nas drugi cjenili. Jos cemo im se izviniti.Jadni smo da jadni ne mozemo biti.

Sasa

pre 9 godina

Sraman izvestaj. Na kraju ce jos Zvezda biti suspendovana, jer prema izvestaju su navijaci CZ sami sa sobom napravili incident. Ovo prevazilazi incident koji se desio na sportskoj utakmici. Ovakvim izvestajem je turska policija izvrsila agresiju na Srbiju. Vlada bi morala da sazove hitnu sednicu i zauzme stav o svemu ovome. Ovo je preraslo u medjudrzavni sukob.

nikola

pre 9 godina

Ha Ha Ha...Ma da, a policija nije dala navijacima Crvene zvezde da udju u halu da ne bi prebili kosarkase Crvene Zvezde jer nisu u Vitoriji pobedili sa 40 razlike.

Анонимус

pre 9 godina

Да ли треба да подсетим да навијачима Галатасараја ово није први пут? Да ли треба да подсетим на убиство два навијача Лидса, такође ножем? Ово што сада раде Турци је веома јадно.

acoBec

pre 9 godina

treba da vas je sram turci, tolike ljude nepustiti u halu i neobezbediti njihovu sigurnost je v3lika stamota turci, a svaljivati keivicu na druge jos veci bezobrazluk...rip brate srbine, grobari te pamte!

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

Jack

pre 9 godina

Sta reci na ovo, pa vama ne trebaju ni Turci za sukob?! I to cak nije ni igrala Zvezda, vec FMP. Ne brinite nista, uskoro istice Coviceva licenca na ime, AV ce vam odlediti pravi klub, ali samo da bi se njegov brat i ekipica namirili preko kluba, mozda cak i postali vlasnici.

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

Mare

pre 9 godina

Ako se ispostavi da je ovo istina, onda postaje jasnije zašto je onaj naš konzul po svaku cenu insistirao da naši navijači što pre napuste Tursku kako znaju i umeju.

Vladimir

pre 9 godina

Ma jeste vi normalniiii???? Alooo pobrkali ste pojmove,ako ste vec hteli da se izvlacite i skidate krivicu sa sebe trebali ste bolje da istrazite navijacke grupe u Srbiji...Da je gostovao Partizan pa da vam ta teorija koliko god luda ima neke osnove iako i tada vam.je niko ne bi otkupio a tek ovo...sramota

cinik

pre 9 godina

Kadija te tuzi, Kadija ti sudi? Sad moze turska policija da objavi i da je Elvis Prisli ubio nesrecnog momka... meni ovo izgleda kao "ekpresno zataskavanje" ali svi dodju Bogu na istinu...

strasno

pre 9 godina

Pa ovi misle da smo svi mi slepi, cuj "dve grupe navijaca Zvezde gadjali jedni druge"? Pa pun youtube snimaka Bajazitovih potomaka kako gadjaju nase cime stignu. Vucicu izvini se Sulejmanu sto nas njegovi ubijaju....

DJ Ape

pre 9 godina

Auuu... Ovo će poprimiti mnogo veće dimenzije nego što se moglo naslutiti... Na kraju će ispasti da je samog sebe zaklao... Ovo im ne smemo zaboraviti... Doći će oni opet u Beograd...

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

Ratko

pre 9 godina

Kakav sraman izvestaj Turaka! Pazi molim me dve grupe navijaca Zvezde se tukli medjusobno, oni ovo ubistvo nikada nece resiti. Sta njih briga za Srbe i navijace. Sve to zbog toga sto nisu hteli da daju uredno rezervisane karte i sto smo cekali pred halom. Isto.tako su navijaci Lidsa i Arsenala se sami potukli medjusobno pa se onda izboli.

Анонимус

pre 9 godina

Да ли треба да подсетим да навијачима Галатасараја ово није први пут? Да ли треба да подсетим на убиство два навијача Лидса, такође ножем? Ово што сада раде Турци је веома јадно.

nikola

pre 9 godina

Ha Ha Ha...Ma da, a policija nije dala navijacima Crvene zvezde da udju u halu da ne bi prebili kosarkase Crvene Zvezde jer nisu u Vitoriji pobedili sa 40 razlike.

Nikola

pre 9 godina

Sta reci na ovo, pa vama ne trebaju ni Turci za sukob?! I to cak nije ni igrala Zvezda, vec FMP. Ne brinite nista, uskoro istice Coviceva licenca na ime, AV ce vam odlediti pravi klub, ali samo da bi se njegov brat i ekipica namirili preko kluba, mozda cak i postali vlasnici. (Jack, 22. novembar 2014 13:59)

Sta reci za tvoj mozak?

cer

pre 9 godina

Ma ne lazite bre, decko se sam ubio. Sam je sebe proburazio nozem nekoliko puta pa optuzio Turke da su ga oni ubili. To je bar ocigledno. Pa ne bi valjda Turcin nozem na Srbina. Ali oprostice nama Turci. Ipak mi njima ostavljamo dobre pare kad idemo na letovanje.

Borky

pre 9 godina

Tacno sam znao da ce na kraju reci da smo su ga na kraju srbi ubili. Isto kao i onog engleza.Ma kad ne cjenimo sami sebe sto bih nas drugi cjenili. Jos cemo im se izviniti.Jadni smo da jadni ne mozemo biti.

cinik

pre 9 godina

Kadija te tuzi, Kadija ti sudi? Sad moze turska policija da objavi i da je Elvis Prisli ubio nesrecnog momka... meni ovo izgleda kao "ekpresno zataskavanje" ali svi dodju Bogu na istinu...

ssll

pre 9 godina

Kako ih bre nije sramota? Koliko vredi srpski zivot? Naravno da ce to reci jer tako ciste ruke a i policija se oslobadja od eventualne odgovornosti za lose odradjen posao... Ocaj,ne znam sta bih vise napisao ..

Anti

pre 9 godina

Eto kad vec nisu primljeni na utakmicu i dok im je dosadno padne im napamet da se medjusobno poubijaju i to bas u momentu kad su okruzeni raznoraznim jamicarima koji nasrcu na njih i pandurima koji ih gadjaju suzavcima i dimnim bombama.Na stranu toga sto klip koji se moze jasno videti na youtube-u pokazuje kako navijaci Galatasaraja napadaju isturenog navijaca zvezde na sred ulice,da li mislite da iko ko ima zdrav razum i pamet moze da poveruje ovom "saopstenju"?Podmuklo Turci..od ovih sto vicu Kosovo je Turska u sred Pristine i zveckaju oruzjem a pritom su nas jahali vec 500 godina ne treba ocekivati nista bolje...

DJ Ape

pre 9 godina

Auuu... Ovo će poprimiti mnogo veće dimenzije nego što se moglo naslutiti... Na kraju će ispasti da je samog sebe zaklao... Ovo im ne smemo zaboraviti... Doći će oni opet u Beograd...

VV

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko "nazovi patriotskih" komentara ovde ima. Pa nije ni toliko bitno ko ga je ubio, oni svakako gde god da idu prave haos. Nijedna utakmica ne moze da prodje bez krvi, ni ovde, ni u inostranstvu, a sad odjednom svi brane huligane, kao nisu oni mogli medjusobno da se poubijaju. Samo da vas podsetim, koliko je navijaca ubijeno u medjusobnim sukobima ove godine u Srbiji, jesu i za to krivi Turci ili mozda vanzemaljci, Amerikanci???? Ovde je najveci krivac nasa drzava sto konacno ne resi problem sa krvolocnim navijacima, pa da se ovakvi sukobi ni ne zapocinju i samim tim sacuvaju i zivoti.

Драган П.

pre 9 godina

Тако је и онај Француз Татон ономад у Београду из чиста мира сам скочио са терасе и убио се.

strasno

pre 9 godina

Pa ovi misle da smo svi mi slepi, cuj "dve grupe navijaca Zvezde gadjali jedni druge"? Pa pun youtube snimaka Bajazitovih potomaka kako gadjaju nase cime stignu. Vucicu izvini se Sulejmanu sto nas njegovi ubijaju....

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

acoBec

pre 9 godina

treba da vas je sram turci, tolike ljude nepustiti u halu i neobezbediti njihovu sigurnost je v3lika stamota turci, a svaljivati keivicu na druge jos veci bezobrazluk...rip brate srbine, grobari te pamte!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@eto

Kako te nije sramota da na ovakvu tragediju ti spominjes fmp i zvezdu. Maloumnice jedan gradjanin nase zemlje, beogradjanin i na kraju srbin, navijac zvezde ili fmpa zar je to bitno izgubio je zivot u tudjoj zemlji. Svojoj majci se vraca u kovcegu a moza mu je ta ista mucena majka dala od svoje bedne plate neki eur da ima da potrosi. Sram te bilo kako te nije sramota da ovakav komentar ostavis.

I za sve ostale negativce imajte na umu da je nas drzavljanin ubijen u stanoj zemlji i da svako ko ostavi bilo kakav komentar protiv zvede staje na stranu ubica naseg deteta.

sramno

pre 9 godina

Ništa ne tvrdim, ali imam preavo da posumnjam - da se nisu možda između sebe potukli navijači CZ i FMP?
(Eto, 22. novembar 2014 13:48)

Ja kao veliki grobar ti dajem jos veci minus na ovakav komentar?
Sad si nasao da ih prozivas na tu temu???

Sasa

pre 9 godina

Sraman izvestaj. Na kraju ce jos Zvezda biti suspendovana, jer prema izvestaju su navijaci CZ sami sa sobom napravili incident. Ovo prevazilazi incident koji se desio na sportskoj utakmici. Ovakvim izvestajem je turska policija izvrsila agresiju na Srbiju. Vlada bi morala da sazove hitnu sednicu i zauzme stav o svemu ovome. Ovo je preraslo u medjudrzavni sukob.

cartmanx

pre 9 godina

Ja sam siguran i apsolutno verujem u izvestaj turske policije, da kako da ne!?Ali sila boga ne moli da se obrnuto desilo u BG pa mislim da bi nas turci bombradovali, pa navijaci Besiktasa(utakmica protiv Partizana) dodju u BG naprave haos i lom mi ih pustamo na stadion,umesto pravo u CZ, jok nego posle utakmice smo mogli jos i da im se izvinimo i obezbedimno carter let e to su nase greske.....i zato se ne treba cuditi ovakvom izvestaju turske policije, jednostavno mali smo, siromasni, nesposobni...P.S.Zao mi je svakog izgubljenog zivota komsije sta reci,uzas!

ultragbgd

pre 9 godina

Ništa ne tvrdim, ali imam preavo da posumnjam - da se nisu možda između sebe potukli navijači CZ i FMP?
(Eto, 22. novembar 2014 13:48)

Procitaj jos jednom svoj bolesni komentar . Da li zaista mislis ovo ?! Da li zaista , zaista mislis ovo ?! Ne mrzim te, meni je tebe zao. Nisi kriv, znamo ko ti je uradio lobotomiju.

Stefan

pre 9 godina

Ne verujem izvestajima turskih medija, ali ako se ovo stvarno desilo, tj. ako je navijac izgubio zivot u sukobu sa srpskim navijacima, onda nemam komentara stvarno... Ako se ovo desilo Ataman je u pravu i treba zabraniti navijacima (i partizana i zvezde) da prisustvuju sportskim manifestacijama. Da li je ulaznica dovoljno vredna ljudskog zivota?!? Ne zelim da generalizujem sve navijace, ali za ove koji su na ovom videu mogu samo da kazem: Zali Boze vazduha i genetskog materijala koji su potrosili.

Opet kazem, ne verujem i nadam se da se ovo nije desilo

boki

pre 9 godina

Ima nas koji znamo da ubijeni 'Jagoda' [pokoj mu dusi] ima podebeo policijski karton koji se 'vuce' jos od njegovih maloletnickih dana, tj preko 10 godina tako da me nece zacuditi pisanje nase stampe u naredna 2-3 dana

Mare

pre 9 godina

Ako se ispostavi da je ovo istina, onda postaje jasnije zašto je onaj naš konzul po svaku cenu insistirao da naši navijači što pre napuste Tursku kako znaju i umeju.

Washington

pre 9 godina

Pa jel vi stvarno mislite da smo tolike budale?
(Urke, 22. novembar 2014 13:40)

Pa dobro, bilo je dosta ocevidaca, valjda ce biti neki dokazi ako se ovo desilo. Cisto sumnjam da bi neko lagao kad im je prijatelj izboden do smrti. Znaci ili su bili oni ili mi, nema druge.

Knez

pre 9 godina

S obzirom na to o kome se radi, ne bi me začudilo ni da je turska policija u pravu, ni da lažu. "Jagoda" je baš bio cvećka, miran dečko, ljubitelj poezije i umetnosti i uvek u dobrom društvu... A turska policija je - turska policija, dovoljno je to reći.

Браћалица

pre 9 godina

@eto

Kako te nije sramota da na ovakvu tragediju ti spominjes fmp i zvezdu. Maloumnice jedan gradjanin nase zemlje, beogradjanin i na kraju srbin, navijac zvezde ili fmpa zar je to bitno izgubio je zivot u tudjoj zemlji. Svojoj majci se vraca u kovcegu a moza mu je ta ista mucena majka dala od svoje bedne plate neki eur da ima da potrosi. Sram te bilo kako te nije sramota da ovakav komentar ostavis.

I za sve ostale negativce imajte na umu da je nas drzavljanin ubijen u stanoj zemlji i da svako ko ostavi bilo kakav komentar protiv zvede staje na stranu ubica naseg deteta.
(pravi a ne placeni zvezdas, 22. novembar 2014 15:06)

U pravu si 100%.Kada je Francuz ubijen, digla se cela Francuska, a mi uvek osudjujemo naše, pa čak i ako je ubijen na utakmici. Zato ćemo i nestati kao narod

ququ

pre 9 godina

Nisam sovinista, ali ne bih bas verovao izvestajima turske policije, sasvim je moguce da se peru od odgovornosti. S druge strane, navijaci crvene zvezde stvarno umeju cesto da se biju medjusobno. Skoro svaki put kada sam imao prilike da ih gledam u ns protiv vojvodine, oni su se medjusobno tukli na tribinama

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Bitno da je nas premijer vec izjavio da je Ataman nepozeljan, a nas konzul da je (Ataman) terorista. Zvanicne izjave visokih drzavnih funkcionera, a da nisu sacekali ni policijski izvestaj... Takav amaterizam stvarno nisam ocekivao, mislio sam da su pre izjava bar upoznati sa situacijom iz nekih pouzdanih izvora, a ne iz naslova tabloida... Pa cak i da je izvestaj lazan, treba da se izjasne o tome tek posle izvestaja... Sta reci, neciji je premijer mladost proveo na uglednim univerzitetima i institucijama, a neciji na sipci na Severu...

Jack

pre 9 godina

Sta reci na ovo, pa vama ne trebaju ni Turci za sukob?! I to cak nije ni igrala Zvezda, vec FMP. Ne brinite nista, uskoro istice Coviceva licenca na ime, AV ce vam odlediti pravi klub, ali samo da bi se njegov brat i ekipica namirili preko kluba, mozda cak i postali vlasnici.

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

sk8er

pre 9 godina

Bravo Turci. I oni su nam ocitali lekciju kako drzava brani svoje gradjane. Da se razumemo, ne opravdavam ubistvo, ali podrzavam to kako drzava pokriva svoje gradjane. Jedino mi smatramo svoje gradjane nizom vrstom i trpamo u zatvor na vekovne kazne bez dokazane krivice...

Ivan

pre 9 godina

Jeste, isto kao sto je i Taton skocio sam, secate se? I cudimo se turskom licemerju
(paskal, 22. novembar 2014 15:24)

Ne mesaj ove dve situacije. Potpuno razlicite okolnosti, potpuno razlicit dogadjaj. Imaj malo postovanja makar.

dave

pre 9 godina

Dva navijača izbodena u nasilnim sukobima između engleskog i turskog navijača u Istanbulu. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/703283.stm

Vladimir

pre 9 godina

Ma jeste vi normalniiii???? Alooo pobrkali ste pojmove,ako ste vec hteli da se izvlacite i skidate krivicu sa sebe trebali ste bolje da istrazite navijacke grupe u Srbiji...Da je gostovao Partizan pa da vam ta teorija koliko god luda ima neke osnove iako i tada vam.je niko ne bi otkupio a tek ovo...sramota

srbin

pre 9 godina

@pravi a ne placeni zvezdas

mnogo mu je onda pametna majka ako mu je ona finansirala put... ja stvarno ne znam sta ocekuju ti navijaci koji idu tako organizovano na gostovanja... prvo decko ima 25 god, gde su mu devojka, zena, eventualno deca??? gde radi pa da moze da uzme slobodan dan da ide da se svrcka po evropi?? jel njemu navijac posao a navijacka grupa radno mesto? samo nemoj molim te da me ubedjujes da je on pasionirani ljubitelj kosarke. ne, nego je otisao sa jos njih 200-300 tamo da se dere, psuje, peva o kosovu i turcima, mangupira, pije, pola njih se i drogira, provociraju lokalno stanovnisto... takvim hordama je kosarka, i sport uopste, u drugom planu.
za kraj, zao mi je decka, ali ako procitas danas vesti videces i da je u nisu neki decko izboden a u ns napadnuta porodica... balkan je bure baruta, i zato treba uvek preduzimati dodatni oprez.

pracovek

pre 9 godina

Setih se jedne stare izreke. "Trgovac ti laze sa smijehom, zena laze suze proljevaci, niko tako ka' Turcin ne laze."

Mir ti i pokoj dusi brate, a tvojima uteha, ako je moguce.
Bices u mojim molitvama.

ТС

pre 9 godina

Видим да многи причају о Јагоди као неком пробисвету, иако га нису познавали. Нека само цела Србија зна да је синоћ изгубила једног инжењера геодезије, дечка који је био студент мастер студија. То је будућност Србије, али очигледно многима смета што је дечко волео свој клуб, па га одмах етикетирају као хулигана,уличара...

Spale

pre 9 godina

Ovo je van svake pameti! Turska policija nas Srbe smatra za budale!?Posle ovoga bolje bi im bilo da ne dolaze nikada u Srbiju! Iskreno saucesce porodici i njegovim prijateljima od navijaca Partizana sa porodicom!

prolaznik

pre 9 godina

Zasto ova vlast toliko zuri u davanju izjava?Treba sacekati istragu,pa dokaze provijeriti i tek onda se oglasiti. A ne odmah ovako agresivno se ponasati nije ga ubio Erdogan valda.

Batko

pre 9 godina

Citam i ne verujem... Da li je moguce da medju nama ima ljudi, bez obzira na versku, nacionalnu, klupsku ili bilo koju drugu pripadnost, da poveruju u izvestaj Turske policije??? Da li vi ljudi imate gram od grama mozga???
Naravno da Turci skidaju sa sebe odgovornost, ali to su Turci, a mi smo PROKLETI Srbi koji nece da koriste mozak, koji SMO TOLIKO PODANIČKI ORJENTISANI (valjda nas ti isti Turci satrli 500 god, pa uslo u gene, sta li je) da bez problema ovde salju komentare tipa "Pa da..mora da je tako..nece Turci da lazu...mi smo najgori".
Takvima na Zapadu je super...cvetaju ruze..klozeti za pranje i sudovi u restoranima samo čekaju za vas . Zapadno g**** mirise, nase srpsko smrdi. Bezite odavde i spasite se ovog primitivizma, huligana i sta znam cega vec....bezite i ostavite nas ovde da zivimo KAO LJUDI,A NE KAO INETELEKTUALNO-MENTALNI CRVI kao vi !!!!!

Arsa

pre 9 godina

Нећете веровати, али Турска је правна држава и мислим да ће ускоро испливати снимци с убиством Јагоде.

Данац

pre 9 godina

Odite na bosnjacke medije, vecina podrzava ovo ubistvo i slade se....ehh, bolest ali ona najgora, mrznja koja ih ne napusta evo vec 24 godina.....

Miljan Bg

pre 9 godina

Verovatno su se i navijaci Celzija i Lacija takodje ''izmedju sebe potukli i izboli'' bas u Istanbulu, bas protiv Galate??? Sraman pokusaj da se izvuku jer su poznati po nozevima Turci.

Alex

pre 9 godina

Ne znam zasto mi B92 ne objavljuje? Glupo je I reci da sam grobar a da mi je izuzetno zao ovog momka koji je ubijen samo zato sto voli njegovu Crvenu Zvezdu. Glupo je reci jer je valjda prirodno sto zalim svog brata Srbina koji je navijao za crveno bele. Muka mi je vise I od nasih podela umesto da uzivamo u nekim sitnim peckanjima a da nikome na pamet ne padne da digne ruku na nekoga I da ugrozi neciji zivot. Mozda mi ne objavljuju komentar sto prozivam zapadnog poltrona, potpisnika Briselskog sporazuma I delioca zvezdinog dresa da jednom kaze STOP, dosta je bilo. Da kaze sram vas bilo Turci sto lazete da se desila tuca izmedju samih Zvezdasa. To je vise nego sramno a jos sramnija mlitava reakcija bivseg nacionaliste!

SKOPJE1964

pre 9 godina

Na žalost još jedan mladi život se ugasijo, krivac nadam se da bude pronadjen i adekvatno kažnjen. Država Srbija da preduzme hitne mere za zuzbijanje navijačkog huliganstva. Teško državi kad 90 % navijača žele da budu voče kriminalnih grupa kao na primer Arkan, Bogdanov .... Država ih stvorila za svoje mračne potrebe.

Čitajte

pre 9 godina

Policija se pere od odgovornosti. Istina je da su stotine navijača Galatasaraja orgijale na twiter nalozima i drugim sajtovima veličajući ubistvo Srbina! Smejali se, pisali svašta... Nažalost ako se policija ovako štiti onda nećemo videti nijedan sigurnosni snimak koji sigurno postoji. Kako su Turci inače poznati po ubadanju gostujućih navijača jer imaju nekoliko desetina istih u samo par prethodnih godina onda nemam ni trunke sumnje da je neki od njih potegao isti i ubo momka...
Da se razumemo ja nisam navijač, ne branim huligane i pristalica sam porodičnog koncepta na utakmicama, ali znam da pogledam činjenice i da saberem dva i dva.

antifa

pre 9 godina

Zao mi je svakog izgubljenog zivota. pogotovu mladog. Ali, ovi momci sami biraju put kojim ce ici. Da li su se nasi izubadali medjusobno ili ga je neki brkati Turcin izbo sada je manje bitno. Na ovakva "teska" putovanja idu provereni likovi sa debelim dosijeom, pa su uvek spremni da ostave glavu. Tako je i bilo. Tesko roditeljima a medju nasom "zlatnom" omladinom ovakvi ce biti pretvarani u svece.

Marko

pre 9 godina

Kakav bezobrazluk Turaka, dobro nisu napisali u izveštaju da se sam ubio i da su Turci sveci, nije ni čudo što 30 godina ne mogu da uđu u Evropsku uniju,sa takvim zakonodavstvom i pravosudjem neće nikad ni ući.

Vučić treba da izvrsi maksimalan pritisak na Tursku vladu,kako bi ubica bio pronadjen i osudjen.

Neko je lud da ide odavde da ubije tog momka u Turskoj i da leži u turskom zatvoru, koji je jedan od najgorih u svetu, to samo maloumnim Turcima može da padne napamet.

Ryber Palunko

pre 9 godina

Odite na bosnjacke medije, vecina podrzava ovo ubistvo i slade se....ehh, bolest ali ona najgora, mrznja koja ih ne napusta evo vec 24 godina.....
(Данац, 22. novembar 2014 17:51)

Ne treba, druže ići na bilo čije medije. Vidiš da i kod ans mnogi likuju i slade se. To je ona ekipa koja običava da poziva na uljuđenost, svekolika prava, kojoj je uzrečica 'sav normalan svet', a u stvari su samo goli fašisti koji sanjaju da budu čuvari u okupatorskom logoru i da nas uljuđuju. Koji okupator? Svejedno, njima je svaki dobar.
Danas autošovinista, sutra kvisling.

SARS

pre 9 godina

Velika tragedija, ugasen mladi zivot, jako mi je zao decka. Sramotno je ovo sto Turci pisu i pripisuju kao da su to navijaci izmedju sebe imali kongflikt, kada s ejasno zna da je to vellika laz. Nasa vlast se sticki i konretno ponela kao sto i dolikuje vlasti Srbije. Utehe nema.

b

pre 9 godina

Kao da im je onaj albanac Rama pisao izvestaj... Do sad su nas samo provocirali, sad nas i ubijaju... Napad na Marka je napad na sve nas, reakcija mora da bude adekvatna inace smo ugasili. Verujem u Delije!!!

RUSKA

pre 9 godina

(prolaznik, 22. novembar 2014 18:55)
A da li znas koje su izjave o Srbiji davali u Francuzi kada je ubijen Taton.Zasto bismo mi bili blazi u osudi lazi koje iznose Turci.

dana

pre 9 godina

zasto nema znaka navoda u.naslovu ove vesti? ispada da je to sto pisu njihovi mediji samo po sebi istina... i sram da bude sve koji ovde lupaju minuse na komentare koji izrazavaju zaljenje zbog ubistva jednog mladog srbina! ima neko ko od.gore vidi sve

nataly

pre 9 godina

Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

Jack

pre 9 godina

Sta reci na ovo, pa vama ne trebaju ni Turci za sukob?! I to cak nije ni igrala Zvezda, vec FMP. Ne brinite nista, uskoro istice Coviceva licenca na ime, AV ce vam odlediti pravi klub, ali samo da bi se njegov brat i ekipica namirili preko kluba, mozda cak i postali vlasnici.

Mare

pre 9 godina

Ako se ispostavi da je ovo istina, onda postaje jasnije zašto je onaj naš konzul po svaku cenu insistirao da naši navijači što pre napuste Tursku kako znaju i umeju.

sk8er

pre 9 godina

Bravo Turci. I oni su nam ocitali lekciju kako drzava brani svoje gradjane. Da se razumemo, ne opravdavam ubistvo, ali podrzavam to kako drzava pokriva svoje gradjane. Jedino mi smatramo svoje gradjane nizom vrstom i trpamo u zatvor na vekovne kazne bez dokazane krivice...

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@eto

Kako te nije sramota da na ovakvu tragediju ti spominjes fmp i zvezdu. Maloumnice jedan gradjanin nase zemlje, beogradjanin i na kraju srbin, navijac zvezde ili fmpa zar je to bitno izgubio je zivot u tudjoj zemlji. Svojoj majci se vraca u kovcegu a moza mu je ta ista mucena majka dala od svoje bedne plate neki eur da ima da potrosi. Sram te bilo kako te nije sramota da ovakav komentar ostavis.

I za sve ostale negativce imajte na umu da je nas drzavljanin ubijen u stanoj zemlji i da svako ko ostavi bilo kakav komentar protiv zvede staje na stranu ubica naseg deteta.

Stefan

pre 9 godina

Ne verujem izvestajima turskih medija, ali ako se ovo stvarno desilo, tj. ako je navijac izgubio zivot u sukobu sa srpskim navijacima, onda nemam komentara stvarno... Ako se ovo desilo Ataman je u pravu i treba zabraniti navijacima (i partizana i zvezde) da prisustvuju sportskim manifestacijama. Da li je ulaznica dovoljno vredna ljudskog zivota?!? Ne zelim da generalizujem sve navijace, ali za ove koji su na ovom videu mogu samo da kazem: Zali Boze vazduha i genetskog materijala koji su potrosili.

Opet kazem, ne verujem i nadam se da se ovo nije desilo

Nikola

pre 9 godina

Sta reci na ovo, pa vama ne trebaju ni Turci za sukob?! I to cak nije ni igrala Zvezda, vec FMP. Ne brinite nista, uskoro istice Coviceva licenca na ime, AV ce vam odlediti pravi klub, ali samo da bi se njegov brat i ekipica namirili preko kluba, mozda cak i postali vlasnici. (Jack, 22. novembar 2014 13:59)

Sta reci za tvoj mozak?

Vladimir

pre 9 godina

Ma jeste vi normalniiii???? Alooo pobrkali ste pojmove,ako ste vec hteli da se izvlacite i skidate krivicu sa sebe trebali ste bolje da istrazite navijacke grupe u Srbiji...Da je gostovao Partizan pa da vam ta teorija koliko god luda ima neke osnove iako i tada vam.je niko ne bi otkupio a tek ovo...sramota

ultragbgd

pre 9 godina

Ništa ne tvrdim, ali imam preavo da posumnjam - da se nisu možda između sebe potukli navijači CZ i FMP?
(Eto, 22. novembar 2014 13:48)

Procitaj jos jednom svoj bolesni komentar . Da li zaista mislis ovo ?! Da li zaista , zaista mislis ovo ?! Ne mrzim te, meni je tebe zao. Nisi kriv, znamo ko ti je uradio lobotomiju.

Knez

pre 9 godina

S obzirom na to o kome se radi, ne bi me začudilo ni da je turska policija u pravu, ni da lažu. "Jagoda" je baš bio cvećka, miran dečko, ljubitelj poezije i umetnosti i uvek u dobrom društvu... A turska policija je - turska policija, dovoljno je to reći.

DJ Ape

pre 9 godina

Auuu... Ovo će poprimiti mnogo veće dimenzije nego što se moglo naslutiti... Na kraju će ispasti da je samog sebe zaklao... Ovo im ne smemo zaboraviti... Doći će oni opet u Beograd...

Borky

pre 9 godina

Tacno sam znao da ce na kraju reci da smo su ga na kraju srbi ubili. Isto kao i onog engleza.Ma kad ne cjenimo sami sebe sto bih nas drugi cjenili. Jos cemo im se izviniti.Jadni smo da jadni ne mozemo biti.

Ivan

pre 9 godina

Jeste, isto kao sto je i Taton skocio sam, secate se? I cudimo se turskom licemerju
(paskal, 22. novembar 2014 15:24)

Ne mesaj ove dve situacije. Potpuno razlicite okolnosti, potpuno razlicit dogadjaj. Imaj malo postovanja makar.

sramno

pre 9 godina

Ništa ne tvrdim, ali imam preavo da posumnjam - da se nisu možda između sebe potukli navijači CZ i FMP?
(Eto, 22. novembar 2014 13:48)

Ja kao veliki grobar ti dajem jos veci minus na ovakav komentar?
Sad si nasao da ih prozivas na tu temu???

VV

pre 9 godina

Ne mogu da verujem koliko "nazovi patriotskih" komentara ovde ima. Pa nije ni toliko bitno ko ga je ubio, oni svakako gde god da idu prave haos. Nijedna utakmica ne moze da prodje bez krvi, ni ovde, ni u inostranstvu, a sad odjednom svi brane huligane, kao nisu oni mogli medjusobno da se poubijaju. Samo da vas podsetim, koliko je navijaca ubijeno u medjusobnim sukobima ove godine u Srbiji, jesu i za to krivi Turci ili mozda vanzemaljci, Amerikanci???? Ovde je najveci krivac nasa drzava sto konacno ne resi problem sa krvolocnim navijacima, pa da se ovakvi sukobi ni ne zapocinju i samim tim sacuvaju i zivoti.

Anti

pre 9 godina

Eto kad vec nisu primljeni na utakmicu i dok im je dosadno padne im napamet da se medjusobno poubijaju i to bas u momentu kad su okruzeni raznoraznim jamicarima koji nasrcu na njih i pandurima koji ih gadjaju suzavcima i dimnim bombama.Na stranu toga sto klip koji se moze jasno videti na youtube-u pokazuje kako navijaci Galatasaraja napadaju isturenog navijaca zvezde na sred ulice,da li mislite da iko ko ima zdrav razum i pamet moze da poveruje ovom "saopstenju"?Podmuklo Turci..od ovih sto vicu Kosovo je Turska u sred Pristine i zveckaju oruzjem a pritom su nas jahali vec 500 godina ne treba ocekivati nista bolje...

ssll

pre 9 godina

Kako ih bre nije sramota? Koliko vredi srpski zivot? Naravno da ce to reci jer tako ciste ruke a i policija se oslobadja od eventualne odgovornosti za lose odradjen posao... Ocaj,ne znam sta bih vise napisao ..

cer

pre 9 godina

Ma ne lazite bre, decko se sam ubio. Sam je sebe proburazio nozem nekoliko puta pa optuzio Turke da su ga oni ubili. To je bar ocigledno. Pa ne bi valjda Turcin nozem na Srbina. Ali oprostice nama Turci. Ipak mi njima ostavljamo dobre pare kad idemo na letovanje.

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Bitno da je nas premijer vec izjavio da je Ataman nepozeljan, a nas konzul da je (Ataman) terorista. Zvanicne izjave visokih drzavnih funkcionera, a da nisu sacekali ni policijski izvestaj... Takav amaterizam stvarno nisam ocekivao, mislio sam da su pre izjava bar upoznati sa situacijom iz nekih pouzdanih izvora, a ne iz naslova tabloida... Pa cak i da je izvestaj lazan, treba da se izjasne o tome tek posle izvestaja... Sta reci, neciji je premijer mladost proveo na uglednim univerzitetima i institucijama, a neciji na sipci na Severu...

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

Ratko

pre 9 godina

Kakav sraman izvestaj Turaka! Pazi molim me dve grupe navijaca Zvezde se tukli medjusobno, oni ovo ubistvo nikada nece resiti. Sta njih briga za Srbe i navijace. Sve to zbog toga sto nisu hteli da daju uredno rezervisane karte i sto smo cekali pred halom. Isto.tako su navijaci Lidsa i Arsenala se sami potukli medjusobno pa se onda izboli.

Sasa

pre 9 godina

Sraman izvestaj. Na kraju ce jos Zvezda biti suspendovana, jer prema izvestaju su navijaci CZ sami sa sobom napravili incident. Ovo prevazilazi incident koji se desio na sportskoj utakmici. Ovakvim izvestajem je turska policija izvrsila agresiju na Srbiju. Vlada bi morala da sazove hitnu sednicu i zauzme stav o svemu ovome. Ovo je preraslo u medjudrzavni sukob.

Браћалица

pre 9 godina

@eto

Kako te nije sramota da na ovakvu tragediju ti spominjes fmp i zvezdu. Maloumnice jedan gradjanin nase zemlje, beogradjanin i na kraju srbin, navijac zvezde ili fmpa zar je to bitno izgubio je zivot u tudjoj zemlji. Svojoj majci se vraca u kovcegu a moza mu je ta ista mucena majka dala od svoje bedne plate neki eur da ima da potrosi. Sram te bilo kako te nije sramota da ovakav komentar ostavis.

I za sve ostale negativce imajte na umu da je nas drzavljanin ubijen u stanoj zemlji i da svako ko ostavi bilo kakav komentar protiv zvede staje na stranu ubica naseg deteta.
(pravi a ne placeni zvezdas, 22. novembar 2014 15:06)

U pravu si 100%.Kada je Francuz ubijen, digla se cela Francuska, a mi uvek osudjujemo naše, pa čak i ako je ubijen na utakmici. Zato ćemo i nestati kao narod

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

Драган П.

pre 9 godina

Тако је и онај Француз Татон ономад у Београду из чиста мира сам скочио са терасе и убио се.

cinik

pre 9 godina

Kadija te tuzi, Kadija ti sudi? Sad moze turska policija da objavi i da je Elvis Prisli ubio nesrecnog momka... meni ovo izgleda kao "ekpresno zataskavanje" ali svi dodju Bogu na istinu...

Анонимус

pre 9 godina

Да ли треба да подсетим да навијачима Галатасараја ово није први пут? Да ли треба да подсетим на убиство два навијача Лидса, такође ножем? Ово што сада раде Турци је веома јадно.

nikola

pre 9 godina

Ha Ha Ha...Ma da, a policija nije dala navijacima Crvene zvezde da udju u halu da ne bi prebili kosarkase Crvene Zvezde jer nisu u Vitoriji pobedili sa 40 razlike.

acoBec

pre 9 godina

treba da vas je sram turci, tolike ljude nepustiti u halu i neobezbediti njihovu sigurnost je v3lika stamota turci, a svaljivati keivicu na druge jos veci bezobrazluk...rip brate srbine, grobari te pamte!

srbin

pre 9 godina

@pravi a ne placeni zvezdas

mnogo mu je onda pametna majka ako mu je ona finansirala put... ja stvarno ne znam sta ocekuju ti navijaci koji idu tako organizovano na gostovanja... prvo decko ima 25 god, gde su mu devojka, zena, eventualno deca??? gde radi pa da moze da uzme slobodan dan da ide da se svrcka po evropi?? jel njemu navijac posao a navijacka grupa radno mesto? samo nemoj molim te da me ubedjujes da je on pasionirani ljubitelj kosarke. ne, nego je otisao sa jos njih 200-300 tamo da se dere, psuje, peva o kosovu i turcima, mangupira, pije, pola njih se i drogira, provociraju lokalno stanovnisto... takvim hordama je kosarka, i sport uopste, u drugom planu.
za kraj, zao mi je decka, ali ako procitas danas vesti videces i da je u nisu neki decko izboden a u ns napadnuta porodica... balkan je bure baruta, i zato treba uvek preduzimati dodatni oprez.

pracovek

pre 9 godina

Setih se jedne stare izreke. "Trgovac ti laze sa smijehom, zena laze suze proljevaci, niko tako ka' Turcin ne laze."

Mir ti i pokoj dusi brate, a tvojima uteha, ako je moguce.
Bices u mojim molitvama.

Данац

pre 9 godina

Odite na bosnjacke medije, vecina podrzava ovo ubistvo i slade se....ehh, bolest ali ona najgora, mrznja koja ih ne napusta evo vec 24 godina.....

Batko

pre 9 godina

Citam i ne verujem... Da li je moguce da medju nama ima ljudi, bez obzira na versku, nacionalnu, klupsku ili bilo koju drugu pripadnost, da poveruju u izvestaj Turske policije??? Da li vi ljudi imate gram od grama mozga???
Naravno da Turci skidaju sa sebe odgovornost, ali to su Turci, a mi smo PROKLETI Srbi koji nece da koriste mozak, koji SMO TOLIKO PODANIČKI ORJENTISANI (valjda nas ti isti Turci satrli 500 god, pa uslo u gene, sta li je) da bez problema ovde salju komentare tipa "Pa da..mora da je tako..nece Turci da lazu...mi smo najgori".
Takvima na Zapadu je super...cvetaju ruze..klozeti za pranje i sudovi u restoranima samo čekaju za vas . Zapadno g**** mirise, nase srpsko smrdi. Bezite odavde i spasite se ovog primitivizma, huligana i sta znam cega vec....bezite i ostavite nas ovde da zivimo KAO LJUDI,A NE KAO INETELEKTUALNO-MENTALNI CRVI kao vi !!!!!

cartmanx

pre 9 godina

Ja sam siguran i apsolutno verujem u izvestaj turske policije, da kako da ne!?Ali sila boga ne moli da se obrnuto desilo u BG pa mislim da bi nas turci bombradovali, pa navijaci Besiktasa(utakmica protiv Partizana) dodju u BG naprave haos i lom mi ih pustamo na stadion,umesto pravo u CZ, jok nego posle utakmice smo mogli jos i da im se izvinimo i obezbedimno carter let e to su nase greske.....i zato se ne treba cuditi ovakvom izvestaju turske policije, jednostavno mali smo, siromasni, nesposobni...P.S.Zao mi je svakog izgubljenog zivota komsije sta reci,uzas!

strasno

pre 9 godina

Pa ovi misle da smo svi mi slepi, cuj "dve grupe navijaca Zvezde gadjali jedni druge"? Pa pun youtube snimaka Bajazitovih potomaka kako gadjaju nase cime stignu. Vucicu izvini se Sulejmanu sto nas njegovi ubijaju....

Marko

pre 9 godina

Kakav bezobrazluk Turaka, dobro nisu napisali u izveštaju da se sam ubio i da su Turci sveci, nije ni čudo što 30 godina ne mogu da uđu u Evropsku uniju,sa takvim zakonodavstvom i pravosudjem neće nikad ni ući.

Vučić treba da izvrsi maksimalan pritisak na Tursku vladu,kako bi ubica bio pronadjen i osudjen.

Neko je lud da ide odavde da ubije tog momka u Turskoj i da leži u turskom zatvoru, koji je jedan od najgorih u svetu, to samo maloumnim Turcima može da padne napamet.

Spale

pre 9 godina

Ovo je van svake pameti! Turska policija nas Srbe smatra za budale!?Posle ovoga bolje bi im bilo da ne dolaze nikada u Srbiju! Iskreno saucesce porodici i njegovim prijateljima od navijaca Partizana sa porodicom!

ququ

pre 9 godina

Nisam sovinista, ali ne bih bas verovao izvestajima turske policije, sasvim je moguce da se peru od odgovornosti. S druge strane, navijaci crvene zvezde stvarno umeju cesto da se biju medjusobno. Skoro svaki put kada sam imao prilike da ih gledam u ns protiv vojvodine, oni su se medjusobno tukli na tribinama

prolaznik

pre 9 godina

Zasto ova vlast toliko zuri u davanju izjava?Treba sacekati istragu,pa dokaze provijeriti i tek onda se oglasiti. A ne odmah ovako agresivno se ponasati nije ga ubio Erdogan valda.

Filip

pre 9 godina

Mogao sam da pretpostavim, kao i vecina Srba, da ce ovako nesto i da izjave...uostalom, mi Srbi smo za sve krivi...verovatno se decko sam ubio...

boki

pre 9 godina

Ima nas koji znamo da ubijeni 'Jagoda' [pokoj mu dusi] ima podebeo policijski karton koji se 'vuce' jos od njegovih maloletnickih dana, tj preko 10 godina tako da me nece zacuditi pisanje nase stampe u naredna 2-3 dana

Washington

pre 9 godina

Pa jel vi stvarno mislite da smo tolike budale?
(Urke, 22. novembar 2014 13:40)

Pa dobro, bilo je dosta ocevidaca, valjda ce biti neki dokazi ako se ovo desilo. Cisto sumnjam da bi neko lagao kad im je prijatelj izboden do smrti. Znaci ili su bili oni ili mi, nema druge.

ТС

pre 9 godina

Видим да многи причају о Јагоди као неком пробисвету, иако га нису познавали. Нека само цела Србија зна да је синоћ изгубила једног инжењера геодезије, дечка који је био студент мастер студија. То је будућност Србије, али очигледно многима смета што је дечко волео свој клуб, па га одмах етикетирају као хулигана,уличара...

dave

pre 9 godina

Dva navijača izbodena u nasilnim sukobima između engleskog i turskog navijača u Istanbulu. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/703283.stm

Alex

pre 9 godina

Ne znam zasto mi B92 ne objavljuje? Glupo je I reci da sam grobar a da mi je izuzetno zao ovog momka koji je ubijen samo zato sto voli njegovu Crvenu Zvezdu. Glupo je reci jer je valjda prirodno sto zalim svog brata Srbina koji je navijao za crveno bele. Muka mi je vise I od nasih podela umesto da uzivamo u nekim sitnim peckanjima a da nikome na pamet ne padne da digne ruku na nekoga I da ugrozi neciji zivot. Mozda mi ne objavljuju komentar sto prozivam zapadnog poltrona, potpisnika Briselskog sporazuma I delioca zvezdinog dresa da jednom kaze STOP, dosta je bilo. Da kaze sram vas bilo Turci sto lazete da se desila tuca izmedju samih Zvezdasa. To je vise nego sramno a jos sramnija mlitava reakcija bivseg nacionaliste!

Miljan Bg

pre 9 godina

Verovatno su se i navijaci Celzija i Lacija takodje ''izmedju sebe potukli i izboli'' bas u Istanbulu, bas protiv Galate??? Sraman pokusaj da se izvuku jer su poznati po nozevima Turci.

Čitajte

pre 9 godina

Policija se pere od odgovornosti. Istina je da su stotine navijača Galatasaraja orgijale na twiter nalozima i drugim sajtovima veličajući ubistvo Srbina! Smejali se, pisali svašta... Nažalost ako se policija ovako štiti onda nećemo videti nijedan sigurnosni snimak koji sigurno postoji. Kako su Turci inače poznati po ubadanju gostujućih navijača jer imaju nekoliko desetina istih u samo par prethodnih godina onda nemam ni trunke sumnje da je neki od njih potegao isti i ubo momka...
Da se razumemo ja nisam navijač, ne branim huligane i pristalica sam porodičnog koncepta na utakmicama, ali znam da pogledam činjenice i da saberem dva i dva.

Ryber Palunko

pre 9 godina

Odite na bosnjacke medije, vecina podrzava ovo ubistvo i slade se....ehh, bolest ali ona najgora, mrznja koja ih ne napusta evo vec 24 godina.....
(Данац, 22. novembar 2014 17:51)

Ne treba, druže ići na bilo čije medije. Vidiš da i kod ans mnogi likuju i slade se. To je ona ekipa koja običava da poziva na uljuđenost, svekolika prava, kojoj je uzrečica 'sav normalan svet', a u stvari su samo goli fašisti koji sanjaju da budu čuvari u okupatorskom logoru i da nas uljuđuju. Koji okupator? Svejedno, njima je svaki dobar.
Danas autošovinista, sutra kvisling.

antifa

pre 9 godina

Zao mi je svakog izgubljenog zivota. pogotovu mladog. Ali, ovi momci sami biraju put kojim ce ici. Da li su se nasi izubadali medjusobno ili ga je neki brkati Turcin izbo sada je manje bitno. Na ovakva "teska" putovanja idu provereni likovi sa debelim dosijeom, pa su uvek spremni da ostave glavu. Tako je i bilo. Tesko roditeljima a medju nasom "zlatnom" omladinom ovakvi ce biti pretvarani u svece.

b

pre 9 godina

Kao da im je onaj albanac Rama pisao izvestaj... Do sad su nas samo provocirali, sad nas i ubijaju... Napad na Marka je napad na sve nas, reakcija mora da bude adekvatna inace smo ugasili. Verujem u Delije!!!

SKOPJE1964

pre 9 godina

Na žalost još jedan mladi život se ugasijo, krivac nadam se da bude pronadjen i adekvatno kažnjen. Država Srbija da preduzme hitne mere za zuzbijanje navijačkog huliganstva. Teško državi kad 90 % navijača žele da budu voče kriminalnih grupa kao na primer Arkan, Bogdanov .... Država ih stvorila za svoje mračne potrebe.

SARS

pre 9 godina

Velika tragedija, ugasen mladi zivot, jako mi je zao decka. Sramotno je ovo sto Turci pisu i pripisuju kao da su to navijaci izmedju sebe imali kongflikt, kada s ejasno zna da je to vellika laz. Nasa vlast se sticki i konretno ponela kao sto i dolikuje vlasti Srbije. Utehe nema.

RUSKA

pre 9 godina

(prolaznik, 22. novembar 2014 18:55)
A da li znas koje su izjave o Srbiji davali u Francuzi kada je ubijen Taton.Zasto bismo mi bili blazi u osudi lazi koje iznose Turci.

Arsa

pre 9 godina

Нећете веровати, али Турска је правна држава и мислим да ће ускоро испливати снимци с убиством Јагоде.

dana

pre 9 godina

zasto nema znaka navoda u.naslovu ove vesti? ispada da je to sto pisu njihovi mediji samo po sebi istina... i sram da bude sve koji ovde lupaju minuse na komentare koji izrazavaju zaljenje zbog ubistva jednog mladog srbina! ima neko ko od.gore vidi sve

nataly

pre 9 godina

Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!