Subota, 15.11.2014.

10:29

Uhapšen Čume, potraga za Perčevićem

Uhapšen je Ljubiša Buha Čume, a izdat je nalog za hapšenje Gorana Perčevića, izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović.

Izvor: B92

Uhapšen Èume, potraga za Perèeviæem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

LBJ

pre 9 godina

Srbija definitivno vise nije divlji zapad. Samo polako, svi biznismeni-kriminalci ce doci na red. Politicka i svaka druga volja za to je jasna.

VUK- DLAKU- MENJA - CUD - NIKADA

pre 9 godina

Konacno mace dosle pred vrata pravde. Kada je Cume u pitanju postavlja se elementarno pitanje sta je trebalo da uradi ovaj covek da vec jednom bude uhapsen.Jer on nije nikada prestajao da se bahato, nasilnicki ponasa, kao da mu niko nista ne moze. To sto ima status zasticenog svedoka ne daje nikom za pravo da se ponasa bahato a poznato je kakav je ovaj covek kriminalac jedan od najvecih koji nije odgovarao ili to sto je dobio status zasticenog svedoka se sada pokazalo kao los primer. Takodje sto se tice nasilja u porodici, i tu treba vec jednom staviti tacku, jer se prosli put izvukao.

Nevena T.

pre 9 godina

Sta je trebalo da uradi ovaj covek da vec jednom bude uhapsen ? To sto ima status zasticenog svedoka ne daje nikom za pravo se ponasa bahato a poznato je kakav je ovaj covek kriminalac.

Арлекин

pre 9 godina

Па зар да `апсите маскоту српског правосудног система? Немојте. Пустите га да ради свој "посао", па му дајте још више обезбеђења; тако ће циркус бити занимљивији !

evita

pre 9 godina

A sta je ta gl*paca mislila kad se udala za Cumeta? Da ce biti princeza od Surcina, sta li? O Percevicu ne vredi trositi reci, lepo su ga upozorili na vreme da se skloni... A Premijer kad god mu nesto gusto oko rejtinga krene da hapsi one koji su jos pre dvadesetak godina trebalo biti uhapseni...

Saša

pre 9 godina

Perčević je 2012. godine proglašen za biznismena godine od strane Privredne komore Beograda !
Dokle će postojati besmislena institucija - Privredna komora Beograda, koja se finansira od doprinosa na obračunate zarade zaposlenih u Beogradu.
Ako neko smatra da treba da postoji, neka je finansira na bazi dobrovoljnosti, a ne da se krije iza Zakona o porezima i doprinosima na zareade !

Zarko

pre 9 godina

Buha je jedinstven "zaštićeni" svedok na svetu.
Nije promenio identitet, živi slobodno i bavi se unosnim biznisom, maltretira članove svoje porodice i napada službeno lice !
Zašto smo taoci nakaradnog pravosudnog sistema ?

ne vredi

pre 9 godina

ne vredi vam nista seselj je dosao pa dosao sta ce te sledece da uradite da skrenete paznju sa njegovog dolaska a to vidimo po tome sto ste mogli cumeta i pre zilion godina da ga uhapsite

sekirica

pre 9 godina

privredna komora koja je to asociacia. znali su tacno kakav kalibar imaju ispred sebe i proglase ga menazderom godine.. red bi bilo da uprava kkmore podnese kolektivnu neopozivu ostavku ako nista drugo onda zbog nepoznavanja struke.

Vlajko

pre 9 godina

Posle Perčevića sledi poternica za Dačićem, pa će opet da dođu do Slobe ali njega više nema i tako u krug. Sad ih muči što je Radulović - C market umro pa njega ne mogu da potežu, a Miškovića terete za putarske firme pa ne mogu i za C market. Sad se baš zakomplikovalo sa Lukom Beograd jer je Beko ranjen pa će morati da aktiviraju još nekog osim Čumeta, tako da će sad neko još nastradati.

Sokrat

pre 9 godina

Perčević, veliki prijatelj i poslovni partner Gorana Vesića. Baš da vidimo da li će sa sobom povući i drugara, koji je pak u Srbiji plasirao narko-kapital klana Šarić.

Savo

pre 9 godina

Što Perčevića, on je biznismen godine!? Valjda u paketu s njim ide i 'žiri'.
Ništa ovde nije slučajno. Sve je to jedna banda bitangi kojima treba pohapsiti kompletne familije. Sve bih ih oslobodio onog momenta kad odgovore na pitanje: KOL'KO VAM JE DOSTA I NA KOJOJ BI CIFRI STALI? Na kojem broju gladnih nesrećnika...

GG(ajević)

pre 9 godina

O Surčincu ne vredi pisati! Sve je rečeno. Perčević se namerno povukao u "ilegalu" nadajući se da će ga građani zaboraviti. Pitam se samo koliko još oma likova koje je iznedrio SPS!

Alex

pre 9 godina

Zivim u Cvijicevoj a Percevic u Ljube Didica. Nema dana da ne sretnem Percevica. Danas smejurija od drzave. Potraga za Percevicem kojem je na vreme javljeno da se skloni. Cetiri policajca u parkicu na raskrsnici Cvijiceva I Zdravka Celara, stoje, pa malo setaju, pa odu I ponivo se pojave u slucaju da ih Percevic primeti da moze da pita da li njega cekaju. Odvija se predstava gde svako igra svoju ulogu. Mececima se razne informacije o Percevicu provlace po mefijima I nikom nista. On je I do sada sasvim normalno funkcionisao I bivao vidjen u kaficima Stih I Parkic. Od sada ce takodje biti miran negde u nekom kaficu u mozda nekoj Spaniji ili destinaciji po izboru. Smejurija od drzave.

dzeronimo

pre 9 godina

Nasilje u porodici je poslednje sto covek sebi moze da dopusti!!!
Sramota,ispod casti je da se digne ruka na svoje najmilije!!
Po kratkom postupku bi sud trebao da salje takve tipove u zatvorske ćelije

laki78

pre 9 godina

A ja sam se jos 2012.godine smejao nagradi za menadzera godine.To je kao da lisici das nagradu za cuvanje kokosinjca.A izgleda da se nije ni istalio dovoljno za ovu sezonu,cujem trebao je da bude bajbokiran davno ali je otkupio slobodu za 15 miliona eura.

Petar Simovic

pre 9 godina

Ko je uopste dosao na ideju da ovome (ex vodji navijaca) da status zasticenog svedoka. S takvima se ne pregovara. Za njega je da dozivotno nosi prugasti dres.

Steva

pre 9 godina

Dačić,Perčević pa to je čuveni Miloševićev dvojac bez kormilara koji je imao veoma važnu ulogu u njegovoj propagandnoj mašineriji.

tamo

pre 9 godina

Percevic - Slobina mlada nada uz Dacica. Posle nagradjivani menadzer godine u Srbiji. Sad ce da bude uhapsen zbog kradje istih tih godina kada je bio najbolji menadzer. Da li ce ga osuditi nase uzasno sudstvo? Verovatno ne... posle ce opet da osvaja nagrade ...

orden

pre 9 godina

Vučko bre hapsi bre korumpirane sudije ako hoćeš da nešto postigneš inače nema ništa od toga -svi će biti oslobođeni smem da se kladim.

Iskusan Covek

pre 9 godina

A DZUNIC ili kako se vec preziva onaj sto pravi praskove DUEL,
Polako se steze krug oko SPS- BIZNISMENA.Njih 10-tak su unistili Srbiju skroz.
Mora da se ispita i cuveni BAKI,KRKOBABIC,TONCEV,MRKONJIC itd,itd.

Ime i prezime!

pre 9 godina

@Krsto N.
Konacno ministar policije rasava slucajeve!?
Brate,a gde si ti cuo da ministar policije resava slucajeve?Zar to ne rade policijski organi islednici,detektivi istrazuju,resavaju slucajeve!Pa zar ministar to radi iz svoje fotelje?

brasa

pre 9 godina

nista od ovog biti nece, on trazio oni mu dali , ko je kriv on sto je trazio il oni koji su mu dali, naravno oni koji su mu odobrili kredite al bas u tom grmu lezi zec kako osuditi upravni odbor kad je kolektivno telo, nema kolektivne krivice, direktor pak samo izvrsava odluke uo i tako u krug sve je smisljeno da se banke-citaj srbija opljacka i nikom nista, zato su nam biznismeni bez ikakve struke i veze sa biznisom ajd nadjite jednog dtrucnog cvrc.

sasa jokic

pre 9 godina

Menadzment svih tih banaka koji im je odobravao kredite, mora da bude uhapsen. Mogu oni da se cupaju koliko god hoce, da su im politicari naredjivali, ali su svi dobijali pare za to.
Zbog takvih kredita, gde su garancije davali u jalovini i serpama, nama su pili krv i trazili nenormalne zaloge!
Ovo spada u veleizdaju, opljackati banke na ovakav nacin, nime nista blaze nego klasicna pljacka.
Proverite imovinu direktora banaka, to su multi milijarderi.

lemy

pre 9 godina

ja i neznam sta radi taj Buha Cume na slobodi do sad pored tolikih ociglednih kriminalnih radnji? Ako je zasticen svedok znaci za njega zakon ne vazi????

Joca

pre 9 godina

Kao muskarac i sam se zgrozavam da neko moze da fizicki napadne svoju suprugu. Treba da bude kaznjen, ali steta je sto takve osobe nikada nece znati kako se treba ophoditi prema zenama. Sramota

Roller

pre 9 godina

Jos jedan koji ce za 2 meseca biti pusten. Ko je jos od svih koje je Vucic uhapsio osudjen i oteran na visegodisnju robiju? Kome je oduzeta imovina? Nikome! A trecu godinu je na vlasti. Cinjenice.

Калдрмаш

pre 9 godina

Када би се оваквим "шаранима" пописала имовина, по основу штете држави, било би нам боље већ од Нове године.

Frle

pre 9 godina

Ne snose li odgovornost i banke koje su izdavale garancije kojima je Percevic i drugi ( preduzeca ) podizao kredite i kod banaka koje su u vecinskom vlasnistvu drzave ? Kada ce za organizovani kriminal odgovarati Aik banak a.d.Nis i Hypo Alpe Adria banka ( Kostic, Cupic ) ? Koliko su para uzeli za garancije koje su izdavali. Uz put budi receno garancije nisu uglavnom zavodjene u glavnu knjigu i nisu bile pravno valjane. Burazerski - balkanski.

kraja

pre 9 godina

..."krajnje vreme" za njega je odavno proslo...
...gde je on prosao, ostala je finansijska pustos...
...nadam se da ce se brzo pronaci saucesnici po bankama koje su mu tako olako davale stotine miliona dinara...
...nadam se i da mu je sva imovina do sada blokirana...
...da, i nadam se da nece izaci ioz "pritvora" bar godinu dana...

dokle više

pre 9 godina

Gde god su socijalisti tu je i kriminal... ili barem neko drpanje u skladu sa zakonom. Smisao socijalne ideje u Srbiji je da obespravljeni i osiromašeni daju svoj glas socijalistima a ovi nikad ništa ne urade za glasače a redovno se obogate i ugoje. Čudi me da i Buha nije imao člansku kartu SPS-a.

sasa jokic

pre 9 godina

Znaci pustio ga Vesic niz vodu, ako. Da li je moguce da Bogicevica jos ne hapse, pa On je broj jedan ubedljivo, pa Zivanica, onog iz Inter Cop-a.....ali dobro, barem su poceli.
A Buhu zbog nasilja u porodici? Svaka cast, covek drzi pola policije i Beograda.

Milan

pre 9 godina

@Brabus
Tebi je ovo smesno jer verovatno i ti bijes svoju zenu ali medju civilizovanim ljudima to je ozbiljno krivicno delo kao i napad na policajca!

Skywalker

pre 9 godina

Evo vidite, banke ojadjene, ustvari narod je ojadjen, a sad ce drzava, znaci opet narod, da spasava te banke. Tako bar onomad rece premijer. Treba videti pod cijim su uticajem banke davali kredite bez obaveze vracanja, ne samo Percevicu, nego i Zivkovicu za vinograde i drugima i hapsiti. Ali, onda bismo dosli u problem, ispalo bi da svako svakoga na politickoj sceni treba da hapsi, cak bi morali da se samouhapse. Zato ne diraj nista i izdaj saopstenja kako mnogo lepo zivimo. E sad, sto mi to ne znamo, to vec nije problem vlasti.

mlekadzija

pre 9 godina

Vrhunski hohstapler. Kako stvari stoje kod nas nazalost, ni on ne mora mnogo da se uzbidjenje. Posle kraceg pritvora, pustanje na slobodu, pocetak sudjenja, proces ce da traje godinama. Do apsolutne zastrarelosti ili u najgorem slucaju da dodje dpo apelacionog. A tu tek nema problema... cuveni apelacioni. Nema kome nisu izasli u susret...a ovi koji su ga proglasili za bizmismena godine su isti takvi.

Damir

pre 9 godina

A sta ce uopste na slobodi?? Sta treba da uradis u ovoj zemlji da bi zavrsio na robiji?? (dzo, 15. novembar 2014 10:51)

Da udariš šamar Velji Iliću?

Srbenda

pre 9 godina

Zar nije kriv onaj ko mu je dao takve kredite, a ne ovaj koji uzima kredit?
Kad pocnu da hapse prodavce korupcije onda ce i biti nekog pomaka, ovako, teško.

Braca

pre 9 godina

Ako se zaista sprovede istraga,trebalo bi da padne ceo vrh SPS-a,jer su sigurno znali sta njihov pulen radi,jer je radio po njihovom nalogu.
Da li ce puci ova smesna i nepotrebna koalicija SNS-SPS? Da li se smesi rekonstrukcija vlade? Kako ce to uticati na odnose sa Rusijom? Previse pitanja,mozda je bolje sto su mu javili na vreme,pa se lepo sklonio i sve ce ostati po starom.

FRLE

pre 9 godina

Kada su u pitanju malverzacije u Univerzal banci svakako treba privesti na informativni razgovor celnike i savetnike NBS koji su znali sta se desava u Univerzal banci u kojoj je mesecima vrsena " kontrola" .Korupcija, mito i nedotatak morala i etike zaposlenih u NBS koja je zaduzena za monetarnu stabilnost su doprineli situaciji da su poslovne banke u medjusobnim transakcijama fiktivnim ugovorima i trgovinom hartijama od vrednosti preko svojih kastodi sektora ( placanja vrsena "balonima od sapunice" tj.bila su nepostojeca ) godinama izvlacile likvidna sredstva iz privrede i drzavne kase.NBS je postala jaca od drzave.Poznato je da deo kredita Pariskog i Londonskog kluba ( otpisi potrazivanja ) za koje je garant bila drzava ( YU posle Srbija ) koje su poverioci otpisali - NIJE otpisan krajnjim korisnicima,sto nije u skladu sa obligacionim pravom po kojem kada poverilac otpise dug prestaju i obaveze izmedju duznika i garanta.Ali drzava je "odlucila" da ne odustane od potrazivanja! vec su duznici vracali dug banakam preko kojih su isli krediti! Drzava nije imala sluha cak ni za privredna drustava od nacionalnog interesa !NBS je plasmane po osnovu OPROSTENOG KREDITA evidentirala na teret akcionarskog kapitala stecenog po osnovu otpisa kredita Pariskog i London. kluba poverilaca!Tok sredstava ugasene MB banke iz Nisa i sredstava otpisa su dobrodosli mudrim nekada zaposlenim u NBS koji su "kupili" stanove u omiljenoj Krunskoj ulici.Ako ispliva istina jedna politicka karijera propada

Damir

pre 9 godina

A sta ce uopste na slobodi?? Sta treba da uradis u ovoj zemlji da bi zavrsio na robiji?? (dzo, 15. novembar 2014 10:51)

Da udariš šamar Velji Iliću?

dokle više

pre 9 godina

Gde god su socijalisti tu je i kriminal... ili barem neko drpanje u skladu sa zakonom. Smisao socijalne ideje u Srbiji je da obespravljeni i osiromašeni daju svoj glas socijalistima a ovi nikad ništa ne urade za glasače a redovno se obogate i ugoje. Čudi me da i Buha nije imao člansku kartu SPS-a.

Roller

pre 9 godina

Jos jedan koji ce za 2 meseca biti pusten. Ko je jos od svih koje je Vucic uhapsio osudjen i oteran na visegodisnju robiju? Kome je oduzeta imovina? Nikome! A trecu godinu je na vlasti. Cinjenice.

Skywalker

pre 9 godina

Evo vidite, banke ojadjene, ustvari narod je ojadjen, a sad ce drzava, znaci opet narod, da spasava te banke. Tako bar onomad rece premijer. Treba videti pod cijim su uticajem banke davali kredite bez obaveze vracanja, ne samo Percevicu, nego i Zivkovicu za vinograde i drugima i hapsiti. Ali, onda bismo dosli u problem, ispalo bi da svako svakoga na politickoj sceni treba da hapsi, cak bi morali da se samouhapse. Zato ne diraj nista i izdaj saopstenja kako mnogo lepo zivimo. E sad, sto mi to ne znamo, to vec nije problem vlasti.

Калдрмаш

pre 9 godina

Када би се оваквим "шаранима" пописала имовина, по основу штете држави, било би нам боље већ од Нове године.

FRLE

pre 9 godina

Kada su u pitanju malverzacije u Univerzal banci svakako treba privesti na informativni razgovor celnike i savetnike NBS koji su znali sta se desava u Univerzal banci u kojoj je mesecima vrsena " kontrola" .Korupcija, mito i nedotatak morala i etike zaposlenih u NBS koja je zaduzena za monetarnu stabilnost su doprineli situaciji da su poslovne banke u medjusobnim transakcijama fiktivnim ugovorima i trgovinom hartijama od vrednosti preko svojih kastodi sektora ( placanja vrsena "balonima od sapunice" tj.bila su nepostojeca ) godinama izvlacile likvidna sredstva iz privrede i drzavne kase.NBS je postala jaca od drzave.Poznato je da deo kredita Pariskog i Londonskog kluba ( otpisi potrazivanja ) za koje je garant bila drzava ( YU posle Srbija ) koje su poverioci otpisali - NIJE otpisan krajnjim korisnicima,sto nije u skladu sa obligacionim pravom po kojem kada poverilac otpise dug prestaju i obaveze izmedju duznika i garanta.Ali drzava je "odlucila" da ne odustane od potrazivanja! vec su duznici vracali dug banakam preko kojih su isli krediti! Drzava nije imala sluha cak ni za privredna drustava od nacionalnog interesa !NBS je plasmane po osnovu OPROSTENOG KREDITA evidentirala na teret akcionarskog kapitala stecenog po osnovu otpisa kredita Pariskog i London. kluba poverilaca!Tok sredstava ugasene MB banke iz Nisa i sredstava otpisa su dobrodosli mudrim nekada zaposlenim u NBS koji su "kupili" stanove u omiljenoj Krunskoj ulici.Ako ispliva istina jedna politicka karijera propada

sasa jokic

pre 9 godina

Znaci pustio ga Vesic niz vodu, ako. Da li je moguce da Bogicevica jos ne hapse, pa On je broj jedan ubedljivo, pa Zivanica, onog iz Inter Cop-a.....ali dobro, barem su poceli.
A Buhu zbog nasilja u porodici? Svaka cast, covek drzi pola policije i Beograda.

lemy

pre 9 godina

ja i neznam sta radi taj Buha Cume na slobodi do sad pored tolikih ociglednih kriminalnih radnji? Ako je zasticen svedok znaci za njega zakon ne vazi????

Braca

pre 9 godina

Ako se zaista sprovede istraga,trebalo bi da padne ceo vrh SPS-a,jer su sigurno znali sta njihov pulen radi,jer je radio po njihovom nalogu.
Da li ce puci ova smesna i nepotrebna koalicija SNS-SPS? Da li se smesi rekonstrukcija vlade? Kako ce to uticati na odnose sa Rusijom? Previse pitanja,mozda je bolje sto su mu javili na vreme,pa se lepo sklonio i sve ce ostati po starom.

Srbenda

pre 9 godina

Zar nije kriv onaj ko mu je dao takve kredite, a ne ovaj koji uzima kredit?
Kad pocnu da hapse prodavce korupcije onda ce i biti nekog pomaka, ovako, teško.

Frle

pre 9 godina

Ne snose li odgovornost i banke koje su izdavale garancije kojima je Percevic i drugi ( preduzeca ) podizao kredite i kod banaka koje su u vecinskom vlasnistvu drzave ? Kada ce za organizovani kriminal odgovarati Aik banak a.d.Nis i Hypo Alpe Adria banka ( Kostic, Cupic ) ? Koliko su para uzeli za garancije koje su izdavali. Uz put budi receno garancije nisu uglavnom zavodjene u glavnu knjigu i nisu bile pravno valjane. Burazerski - balkanski.

mlekadzija

pre 9 godina

Vrhunski hohstapler. Kako stvari stoje kod nas nazalost, ni on ne mora mnogo da se uzbidjenje. Posle kraceg pritvora, pustanje na slobodu, pocetak sudjenja, proces ce da traje godinama. Do apsolutne zastrarelosti ili u najgorem slucaju da dodje dpo apelacionog. A tu tek nema problema... cuveni apelacioni. Nema kome nisu izasli u susret...a ovi koji su ga proglasili za bizmismena godine su isti takvi.

Alex

pre 9 godina

Zivim u Cvijicevoj a Percevic u Ljube Didica. Nema dana da ne sretnem Percevica. Danas smejurija od drzave. Potraga za Percevicem kojem je na vreme javljeno da se skloni. Cetiri policajca u parkicu na raskrsnici Cvijiceva I Zdravka Celara, stoje, pa malo setaju, pa odu I ponivo se pojave u slucaju da ih Percevic primeti da moze da pita da li njega cekaju. Odvija se predstava gde svako igra svoju ulogu. Mececima se razne informacije o Percevicu provlace po mefijima I nikom nista. On je I do sada sasvim normalno funkcionisao I bivao vidjen u kaficima Stih I Parkic. Od sada ce takodje biti miran negde u nekom kaficu u mozda nekoj Spaniji ili destinaciji po izboru. Smejurija od drzave.

sasa jokic

pre 9 godina

Menadzment svih tih banaka koji im je odobravao kredite, mora da bude uhapsen. Mogu oni da se cupaju koliko god hoce, da su im politicari naredjivali, ali su svi dobijali pare za to.
Zbog takvih kredita, gde su garancije davali u jalovini i serpama, nama su pili krv i trazili nenormalne zaloge!
Ovo spada u veleizdaju, opljackati banke na ovakav nacin, nime nista blaze nego klasicna pljacka.
Proverite imovinu direktora banaka, to su multi milijarderi.

Milan

pre 9 godina

@Brabus
Tebi je ovo smesno jer verovatno i ti bijes svoju zenu ali medju civilizovanim ljudima to je ozbiljno krivicno delo kao i napad na policajca!

kraja

pre 9 godina

..."krajnje vreme" za njega je odavno proslo...
...gde je on prosao, ostala je finansijska pustos...
...nadam se da ce se brzo pronaci saucesnici po bankama koje su mu tako olako davale stotine miliona dinara...
...nadam se i da mu je sva imovina do sada blokirana...
...da, i nadam se da nece izaci ioz "pritvora" bar godinu dana...

Ime i prezime!

pre 9 godina

@Krsto N.
Konacno ministar policije rasava slucajeve!?
Brate,a gde si ti cuo da ministar policije resava slucajeve?Zar to ne rade policijski organi islednici,detektivi istrazuju,resavaju slucajeve!Pa zar ministar to radi iz svoje fotelje?

Steva

pre 9 godina

Dačić,Perčević pa to je čuveni Miloševićev dvojac bez kormilara koji je imao veoma važnu ulogu u njegovoj propagandnoj mašineriji.

laki78

pre 9 godina

A ja sam se jos 2012.godine smejao nagradi za menadzera godine.To je kao da lisici das nagradu za cuvanje kokosinjca.A izgleda da se nije ni istalio dovoljno za ovu sezonu,cujem trebao je da bude bajbokiran davno ali je otkupio slobodu za 15 miliona eura.

Savo

pre 9 godina

Što Perčevića, on je biznismen godine!? Valjda u paketu s njim ide i 'žiri'.
Ništa ovde nije slučajno. Sve je to jedna banda bitangi kojima treba pohapsiti kompletne familije. Sve bih ih oslobodio onog momenta kad odgovore na pitanje: KOL'KO VAM JE DOSTA I NA KOJOJ BI CIFRI STALI? Na kojem broju gladnih nesrećnika...

brasa

pre 9 godina

nista od ovog biti nece, on trazio oni mu dali , ko je kriv on sto je trazio il oni koji su mu dali, naravno oni koji su mu odobrili kredite al bas u tom grmu lezi zec kako osuditi upravni odbor kad je kolektivno telo, nema kolektivne krivice, direktor pak samo izvrsava odluke uo i tako u krug sve je smisljeno da se banke-citaj srbija opljacka i nikom nista, zato su nam biznismeni bez ikakve struke i veze sa biznisom ajd nadjite jednog dtrucnog cvrc.

tamo

pre 9 godina

Percevic - Slobina mlada nada uz Dacica. Posle nagradjivani menadzer godine u Srbiji. Sad ce da bude uhapsen zbog kradje istih tih godina kada je bio najbolji menadzer. Da li ce ga osuditi nase uzasno sudstvo? Verovatno ne... posle ce opet da osvaja nagrade ...

Iskusan Covek

pre 9 godina

A DZUNIC ili kako se vec preziva onaj sto pravi praskove DUEL,
Polako se steze krug oko SPS- BIZNISMENA.Njih 10-tak su unistili Srbiju skroz.
Mora da se ispita i cuveni BAKI,KRKOBABIC,TONCEV,MRKONJIC itd,itd.

Joca

pre 9 godina

Kao muskarac i sam se zgrozavam da neko moze da fizicki napadne svoju suprugu. Treba da bude kaznjen, ali steta je sto takve osobe nikada nece znati kako se treba ophoditi prema zenama. Sramota

Sokrat

pre 9 godina

Perčević, veliki prijatelj i poslovni partner Gorana Vesića. Baš da vidimo da li će sa sobom povući i drugara, koji je pak u Srbiji plasirao narko-kapital klana Šarić.

Petar Simovic

pre 9 godina

Ko je uopste dosao na ideju da ovome (ex vodji navijaca) da status zasticenog svedoka. S takvima se ne pregovara. Za njega je da dozivotno nosi prugasti dres.

orden

pre 9 godina

Vučko bre hapsi bre korumpirane sudije ako hoćeš da nešto postigneš inače nema ništa od toga -svi će biti oslobođeni smem da se kladim.

GG(ajević)

pre 9 godina

O Surčincu ne vredi pisati! Sve je rečeno. Perčević se namerno povukao u "ilegalu" nadajući se da će ga građani zaboraviti. Pitam se samo koliko još oma likova koje je iznedrio SPS!

dzeronimo

pre 9 godina

Nasilje u porodici je poslednje sto covek sebi moze da dopusti!!!
Sramota,ispod casti je da se digne ruka na svoje najmilije!!
Po kratkom postupku bi sud trebao da salje takve tipove u zatvorske ćelije

Vlajko

pre 9 godina

Posle Perčevića sledi poternica za Dačićem, pa će opet da dođu do Slobe ali njega više nema i tako u krug. Sad ih muči što je Radulović - C market umro pa njega ne mogu da potežu, a Miškovića terete za putarske firme pa ne mogu i za C market. Sad se baš zakomplikovalo sa Lukom Beograd jer je Beko ranjen pa će morati da aktiviraju još nekog osim Čumeta, tako da će sad neko još nastradati.

Zarko

pre 9 godina

Buha je jedinstven "zaštićeni" svedok na svetu.
Nije promenio identitet, živi slobodno i bavi se unosnim biznisom, maltretira članove svoje porodice i napada službeno lice !
Zašto smo taoci nakaradnog pravosudnog sistema ?

evita

pre 9 godina

A sta je ta gl*paca mislila kad se udala za Cumeta? Da ce biti princeza od Surcina, sta li? O Percevicu ne vredi trositi reci, lepo su ga upozorili na vreme da se skloni... A Premijer kad god mu nesto gusto oko rejtinga krene da hapsi one koji su jos pre dvadesetak godina trebalo biti uhapseni...

Арлекин

pre 9 godina

Па зар да `апсите маскоту српског правосудног система? Немојте. Пустите га да ради свој "посао", па му дајте још више обезбеђења; тако ће циркус бити занимљивији !

Saša

pre 9 godina

Perčević je 2012. godine proglašen za biznismena godine od strane Privredne komore Beograda !
Dokle će postojati besmislena institucija - Privredna komora Beograda, koja se finansira od doprinosa na obračunate zarade zaposlenih u Beogradu.
Ako neko smatra da treba da postoji, neka je finansira na bazi dobrovoljnosti, a ne da se krije iza Zakona o porezima i doprinosima na zareade !

ne vredi

pre 9 godina

ne vredi vam nista seselj je dosao pa dosao sta ce te sledece da uradite da skrenete paznju sa njegovog dolaska a to vidimo po tome sto ste mogli cumeta i pre zilion godina da ga uhapsite

sekirica

pre 9 godina

privredna komora koja je to asociacia. znali su tacno kakav kalibar imaju ispred sebe i proglase ga menazderom godine.. red bi bilo da uprava kkmore podnese kolektivnu neopozivu ostavku ako nista drugo onda zbog nepoznavanja struke.

VUK- DLAKU- MENJA - CUD - NIKADA

pre 9 godina

Konacno mace dosle pred vrata pravde. Kada je Cume u pitanju postavlja se elementarno pitanje sta je trebalo da uradi ovaj covek da vec jednom bude uhapsen.Jer on nije nikada prestajao da se bahato, nasilnicki ponasa, kao da mu niko nista ne moze. To sto ima status zasticenog svedoka ne daje nikom za pravo da se ponasa bahato a poznato je kakav je ovaj covek kriminalac jedan od najvecih koji nije odgovarao ili to sto je dobio status zasticenog svedoka se sada pokazalo kao los primer. Takodje sto se tice nasilja u porodici, i tu treba vec jednom staviti tacku, jer se prosli put izvukao.

Nevena T.

pre 9 godina

Sta je trebalo da uradi ovaj covek da vec jednom bude uhapsen ? To sto ima status zasticenog svedoka ne daje nikom za pravo se ponasa bahato a poznato je kakav je ovaj covek kriminalac.

LBJ

pre 9 godina

Srbija definitivno vise nije divlji zapad. Samo polako, svi biznismeni-kriminalci ce doci na red. Politicka i svaka druga volja za to je jasna.

Milan

pre 9 godina

@Brabus
Tebi je ovo smesno jer verovatno i ti bijes svoju zenu ali medju civilizovanim ljudima to je ozbiljno krivicno delo kao i napad na policajca!

Skywalker

pre 9 godina

Evo vidite, banke ojadjene, ustvari narod je ojadjen, a sad ce drzava, znaci opet narod, da spasava te banke. Tako bar onomad rece premijer. Treba videti pod cijim su uticajem banke davali kredite bez obaveze vracanja, ne samo Percevicu, nego i Zivkovicu za vinograde i drugima i hapsiti. Ali, onda bismo dosli u problem, ispalo bi da svako svakoga na politickoj sceni treba da hapsi, cak bi morali da se samouhapse. Zato ne diraj nista i izdaj saopstenja kako mnogo lepo zivimo. E sad, sto mi to ne znamo, to vec nije problem vlasti.

Joca

pre 9 godina

Kao muskarac i sam se zgrozavam da neko moze da fizicki napadne svoju suprugu. Treba da bude kaznjen, ali steta je sto takve osobe nikada nece znati kako se treba ophoditi prema zenama. Sramota

Alex

pre 9 godina

Zivim u Cvijicevoj a Percevic u Ljube Didica. Nema dana da ne sretnem Percevica. Danas smejurija od drzave. Potraga za Percevicem kojem je na vreme javljeno da se skloni. Cetiri policajca u parkicu na raskrsnici Cvijiceva I Zdravka Celara, stoje, pa malo setaju, pa odu I ponivo se pojave u slucaju da ih Percevic primeti da moze da pita da li njega cekaju. Odvija se predstava gde svako igra svoju ulogu. Mececima se razne informacije o Percevicu provlace po mefijima I nikom nista. On je I do sada sasvim normalno funkcionisao I bivao vidjen u kaficima Stih I Parkic. Od sada ce takodje biti miran negde u nekom kaficu u mozda nekoj Spaniji ili destinaciji po izboru. Smejurija od drzave.

dokle više

pre 9 godina

Gde god su socijalisti tu je i kriminal... ili barem neko drpanje u skladu sa zakonom. Smisao socijalne ideje u Srbiji je da obespravljeni i osiromašeni daju svoj glas socijalistima a ovi nikad ništa ne urade za glasače a redovno se obogate i ugoje. Čudi me da i Buha nije imao člansku kartu SPS-a.

Damir

pre 9 godina

A sta ce uopste na slobodi?? Sta treba da uradis u ovoj zemlji da bi zavrsio na robiji?? (dzo, 15. novembar 2014 10:51)

Da udariš šamar Velji Iliću?

lemy

pre 9 godina

ja i neznam sta radi taj Buha Cume na slobodi do sad pored tolikih ociglednih kriminalnih radnji? Ako je zasticen svedok znaci za njega zakon ne vazi????

orden

pre 9 godina

Vučko bre hapsi bre korumpirane sudije ako hoćeš da nešto postigneš inače nema ništa od toga -svi će biti oslobođeni smem da se kladim.

Vlajko

pre 9 godina

Posle Perčevića sledi poternica za Dačićem, pa će opet da dođu do Slobe ali njega više nema i tako u krug. Sad ih muči što je Radulović - C market umro pa njega ne mogu da potežu, a Miškovića terete za putarske firme pa ne mogu i za C market. Sad se baš zakomplikovalo sa Lukom Beograd jer je Beko ranjen pa će morati da aktiviraju još nekog osim Čumeta, tako da će sad neko još nastradati.

Калдрмаш

pre 9 godina

Када би се оваквим "шаранима" пописала имовина, по основу штете држави, било би нам боље већ од Нове године.

Srbenda

pre 9 godina

Zar nije kriv onaj ko mu je dao takve kredite, a ne ovaj koji uzima kredit?
Kad pocnu da hapse prodavce korupcije onda ce i biti nekog pomaka, ovako, teško.

mlekadzija

pre 9 godina

Vrhunski hohstapler. Kako stvari stoje kod nas nazalost, ni on ne mora mnogo da se uzbidjenje. Posle kraceg pritvora, pustanje na slobodu, pocetak sudjenja, proces ce da traje godinama. Do apsolutne zastrarelosti ili u najgorem slucaju da dodje dpo apelacionog. A tu tek nema problema... cuveni apelacioni. Nema kome nisu izasli u susret...a ovi koji su ga proglasili za bizmismena godine su isti takvi.

sasa jokic

pre 9 godina

Znaci pustio ga Vesic niz vodu, ako. Da li je moguce da Bogicevica jos ne hapse, pa On je broj jedan ubedljivo, pa Zivanica, onog iz Inter Cop-a.....ali dobro, barem su poceli.
A Buhu zbog nasilja u porodici? Svaka cast, covek drzi pola policije i Beograda.

Petar Simovic

pre 9 godina

Ko je uopste dosao na ideju da ovome (ex vodji navijaca) da status zasticenog svedoka. S takvima se ne pregovara. Za njega je da dozivotno nosi prugasti dres.

Sokrat

pre 9 godina

Perčević, veliki prijatelj i poslovni partner Gorana Vesića. Baš da vidimo da li će sa sobom povući i drugara, koji je pak u Srbiji plasirao narko-kapital klana Šarić.

GG(ajević)

pre 9 godina

O Surčincu ne vredi pisati! Sve je rečeno. Perčević se namerno povukao u "ilegalu" nadajući se da će ga građani zaboraviti. Pitam se samo koliko još oma likova koje je iznedrio SPS!

FRLE

pre 9 godina

Kada su u pitanju malverzacije u Univerzal banci svakako treba privesti na informativni razgovor celnike i savetnike NBS koji su znali sta se desava u Univerzal banci u kojoj je mesecima vrsena " kontrola" .Korupcija, mito i nedotatak morala i etike zaposlenih u NBS koja je zaduzena za monetarnu stabilnost su doprineli situaciji da su poslovne banke u medjusobnim transakcijama fiktivnim ugovorima i trgovinom hartijama od vrednosti preko svojih kastodi sektora ( placanja vrsena "balonima od sapunice" tj.bila su nepostojeca ) godinama izvlacile likvidna sredstva iz privrede i drzavne kase.NBS je postala jaca od drzave.Poznato je da deo kredita Pariskog i Londonskog kluba ( otpisi potrazivanja ) za koje je garant bila drzava ( YU posle Srbija ) koje su poverioci otpisali - NIJE otpisan krajnjim korisnicima,sto nije u skladu sa obligacionim pravom po kojem kada poverilac otpise dug prestaju i obaveze izmedju duznika i garanta.Ali drzava je "odlucila" da ne odustane od potrazivanja! vec su duznici vracali dug banakam preko kojih su isli krediti! Drzava nije imala sluha cak ni za privredna drustava od nacionalnog interesa !NBS je plasmane po osnovu OPROSTENOG KREDITA evidentirala na teret akcionarskog kapitala stecenog po osnovu otpisa kredita Pariskog i London. kluba poverilaca!Tok sredstava ugasene MB banke iz Nisa i sredstava otpisa su dobrodosli mudrim nekada zaposlenim u NBS koji su "kupili" stanove u omiljenoj Krunskoj ulici.Ako ispliva istina jedna politicka karijera propada

Braca

pre 9 godina

Ako se zaista sprovede istraga,trebalo bi da padne ceo vrh SPS-a,jer su sigurno znali sta njihov pulen radi,jer je radio po njihovom nalogu.
Da li ce puci ova smesna i nepotrebna koalicija SNS-SPS? Da li se smesi rekonstrukcija vlade? Kako ce to uticati na odnose sa Rusijom? Previse pitanja,mozda je bolje sto su mu javili na vreme,pa se lepo sklonio i sve ce ostati po starom.

tamo

pre 9 godina

Percevic - Slobina mlada nada uz Dacica. Posle nagradjivani menadzer godine u Srbiji. Sad ce da bude uhapsen zbog kradje istih tih godina kada je bio najbolji menadzer. Da li ce ga osuditi nase uzasno sudstvo? Verovatno ne... posle ce opet da osvaja nagrade ...

dzeronimo

pre 9 godina

Nasilje u porodici je poslednje sto covek sebi moze da dopusti!!!
Sramota,ispod casti je da se digne ruka na svoje najmilije!!
Po kratkom postupku bi sud trebao da salje takve tipove u zatvorske ćelije

Frle

pre 9 godina

Ne snose li odgovornost i banke koje su izdavale garancije kojima je Percevic i drugi ( preduzeca ) podizao kredite i kod banaka koje su u vecinskom vlasnistvu drzave ? Kada ce za organizovani kriminal odgovarati Aik banak a.d.Nis i Hypo Alpe Adria banka ( Kostic, Cupic ) ? Koliko su para uzeli za garancije koje su izdavali. Uz put budi receno garancije nisu uglavnom zavodjene u glavnu knjigu i nisu bile pravno valjane. Burazerski - balkanski.

kraja

pre 9 godina

..."krajnje vreme" za njega je odavno proslo...
...gde je on prosao, ostala je finansijska pustos...
...nadam se da ce se brzo pronaci saucesnici po bankama koje su mu tako olako davale stotine miliona dinara...
...nadam se i da mu je sva imovina do sada blokirana...
...da, i nadam se da nece izaci ioz "pritvora" bar godinu dana...

Ime i prezime!

pre 9 godina

@Krsto N.
Konacno ministar policije rasava slucajeve!?
Brate,a gde si ti cuo da ministar policije resava slucajeve?Zar to ne rade policijski organi islednici,detektivi istrazuju,resavaju slucajeve!Pa zar ministar to radi iz svoje fotelje?

Iskusan Covek

pre 9 godina

A DZUNIC ili kako se vec preziva onaj sto pravi praskove DUEL,
Polako se steze krug oko SPS- BIZNISMENA.Njih 10-tak su unistili Srbiju skroz.
Mora da se ispita i cuveni BAKI,KRKOBABIC,TONCEV,MRKONJIC itd,itd.

Steva

pre 9 godina

Dačić,Perčević pa to je čuveni Miloševićev dvojac bez kormilara koji je imao veoma važnu ulogu u njegovoj propagandnoj mašineriji.

laki78

pre 9 godina

A ja sam se jos 2012.godine smejao nagradi za menadzera godine.To je kao da lisici das nagradu za cuvanje kokosinjca.A izgleda da se nije ni istalio dovoljno za ovu sezonu,cujem trebao je da bude bajbokiran davno ali je otkupio slobodu za 15 miliona eura.

Savo

pre 9 godina

Što Perčevića, on je biznismen godine!? Valjda u paketu s njim ide i 'žiri'.
Ništa ovde nije slučajno. Sve je to jedna banda bitangi kojima treba pohapsiti kompletne familije. Sve bih ih oslobodio onog momenta kad odgovore na pitanje: KOL'KO VAM JE DOSTA I NA KOJOJ BI CIFRI STALI? Na kojem broju gladnih nesrećnika...

Roller

pre 9 godina

Jos jedan koji ce za 2 meseca biti pusten. Ko je jos od svih koje je Vucic uhapsio osudjen i oteran na visegodisnju robiju? Kome je oduzeta imovina? Nikome! A trecu godinu je na vlasti. Cinjenice.

sasa jokic

pre 9 godina

Menadzment svih tih banaka koji im je odobravao kredite, mora da bude uhapsen. Mogu oni da se cupaju koliko god hoce, da su im politicari naredjivali, ali su svi dobijali pare za to.
Zbog takvih kredita, gde su garancije davali u jalovini i serpama, nama su pili krv i trazili nenormalne zaloge!
Ovo spada u veleizdaju, opljackati banke na ovakav nacin, nime nista blaze nego klasicna pljacka.
Proverite imovinu direktora banaka, to su multi milijarderi.

evita

pre 9 godina

A sta je ta gl*paca mislila kad se udala za Cumeta? Da ce biti princeza od Surcina, sta li? O Percevicu ne vredi trositi reci, lepo su ga upozorili na vreme da se skloni... A Premijer kad god mu nesto gusto oko rejtinga krene da hapsi one koji su jos pre dvadesetak godina trebalo biti uhapseni...

Арлекин

pre 9 godina

Па зар да `апсите маскоту српског правосудног система? Немојте. Пустите га да ради свој "посао", па му дајте још више обезбеђења; тако ће циркус бити занимљивији !

LBJ

pre 9 godina

Srbija definitivno vise nije divlji zapad. Samo polako, svi biznismeni-kriminalci ce doci na red. Politicka i svaka druga volja za to je jasna.

brasa

pre 9 godina

nista od ovog biti nece, on trazio oni mu dali , ko je kriv on sto je trazio il oni koji su mu dali, naravno oni koji su mu odobrili kredite al bas u tom grmu lezi zec kako osuditi upravni odbor kad je kolektivno telo, nema kolektivne krivice, direktor pak samo izvrsava odluke uo i tako u krug sve je smisljeno da se banke-citaj srbija opljacka i nikom nista, zato su nam biznismeni bez ikakve struke i veze sa biznisom ajd nadjite jednog dtrucnog cvrc.

ne vredi

pre 9 godina

ne vredi vam nista seselj je dosao pa dosao sta ce te sledece da uradite da skrenete paznju sa njegovog dolaska a to vidimo po tome sto ste mogli cumeta i pre zilion godina da ga uhapsite

Saša

pre 9 godina

Perčević je 2012. godine proglašen za biznismena godine od strane Privredne komore Beograda !
Dokle će postojati besmislena institucija - Privredna komora Beograda, koja se finansira od doprinosa na obračunate zarade zaposlenih u Beogradu.
Ako neko smatra da treba da postoji, neka je finansira na bazi dobrovoljnosti, a ne da se krije iza Zakona o porezima i doprinosima na zareade !

sekirica

pre 9 godina

privredna komora koja je to asociacia. znali su tacno kakav kalibar imaju ispred sebe i proglase ga menazderom godine.. red bi bilo da uprava kkmore podnese kolektivnu neopozivu ostavku ako nista drugo onda zbog nepoznavanja struke.

Zarko

pre 9 godina

Buha je jedinstven "zaštićeni" svedok na svetu.
Nije promenio identitet, živi slobodno i bavi se unosnim biznisom, maltretira članove svoje porodice i napada službeno lice !
Zašto smo taoci nakaradnog pravosudnog sistema ?

Nevena T.

pre 9 godina

Sta je trebalo da uradi ovaj covek da vec jednom bude uhapsen ? To sto ima status zasticenog svedoka ne daje nikom za pravo se ponasa bahato a poznato je kakav je ovaj covek kriminalac.

VUK- DLAKU- MENJA - CUD - NIKADA

pre 9 godina

Konacno mace dosle pred vrata pravde. Kada je Cume u pitanju postavlja se elementarno pitanje sta je trebalo da uradi ovaj covek da vec jednom bude uhapsen.Jer on nije nikada prestajao da se bahato, nasilnicki ponasa, kao da mu niko nista ne moze. To sto ima status zasticenog svedoka ne daje nikom za pravo da se ponasa bahato a poznato je kakav je ovaj covek kriminalac jedan od najvecih koji nije odgovarao ili to sto je dobio status zasticenog svedoka se sada pokazalo kao los primer. Takodje sto se tice nasilja u porodici, i tu treba vec jednom staviti tacku, jer se prosli put izvukao.