Sreda, 12.11.2014.

10:09

Šešelj u avionu, u Srbiji oko 13h

Vojislav Šešelj krenuo za Beograd. Po povratku iz Haga kratko će se obratiti novinarima na aerodromu, a zatim će se uputiti u stranku, kaže Vjerica Radeta.

Izvor: B92

Šešelj u avionu, u Srbiji oko 13h IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Coni

pre 9 godina

Zasto bi neko ocekivao bilo kakav incident zato sto dolazi Seselj. On je jedan najobilniji politicar, koji je jos pritom i tesko bolestan, i njegovi iz stranke ako iole ga postuju i vole, trebalo bi da ga vode u neku zdravstvenu ustanovu, a ne sa njim da masu kao sa nekom parolom i da prete incidentima i haosom.

Vladan

pre 9 godina

Seselju zelim brz i uspesan oporavak, ali nekako sticem utisak da lecenje nije bilo razlog pustanja Seselja na slobodu... Cini mi se da su kao i uvek SAD umesale svoje prste jer zele politicku nestabilnost u Srbiji. Voleo bih da gresim, ali...

@Jagoda@

pre 9 godina

Vraća se u Srbiju, jer je teško bolestan, a ovamo izjavljuje da mu je politika prioritet. Jasno je da su ovo smislili oni koji žele da naškode premijeru i vlasti.

AnA

pre 9 godina

Šešelju želim brz oporavak i smatram da je dosta njegovog veličanja jer smo svi svesni da je oduvek bio nastrojen ka Rusiji, a sada uviđamo da to nije tačno jer je od strane Zapada poslat da politički destabilizuje Srbiju. U prilog tome govori i Šešeljeva izjava da će mu prioritet biti politika a ne lečenje. Ali naravno sa ovakvom Vladom kao što je danas to je jednako nemogućem.

Koala

pre 9 godina

Najgore je što među ovim simpatizerima 90% ne znaju istoriju, ne razumeju ni 20% onoga što Šešelj izgovori ali ga vole zbog njegovog prkosa. Patriotizam u obliku prostaka je opasno oružje.

Baba Vangla

pre 9 godina

Zanimljivo je da je tolike godine bio odvojen od porodice, a njemu je preca politika i odlazak u stranku, nego da bude sa porodicom.

вршни час

pre 9 godina

Још један подухват Америке и Запада да онемогући премијера да настави са опорављањем државе.

Roli

pre 9 godina

Iskreno smatram da mu u Hagu nije mesto, ali mislim da će sad biti cirkusa! Umesto da se posveti svom lečenju i porodici, verujem da će pokušati na sve načine da oslabi aktuelnu vlast! Ali mislim da u tome neće uspeti, jer ova vlada ima veliko poverenje građana!!!

Karpov

pre 9 godina

Sve mi ovo deluje kao montirana priča. Očigledno su lagali da je teško bolestan kad mu je prioritet politika i stranačka fotelja. Ko je njega ustvari vratio u Srbiju?

Gradjanin

pre 9 godina

Ne verujem ovo sto citam. Nisam pristalica Seselja ali covek je dosledan i radi kako misli, neko bi rekao tvrdoglav zatucan... Neko je napisao da ima ideale i principe a drugi je odgovorio da su zbog toga mnogi dali zivote. Sve je tacno i jedno i drugo, ali recimo zasto mene ili nekoga iz mog okruzenja neko nije nasankao da dajem zivot. Narod iliti masa su stado koje svako od politicara moze da voza kako zeli i kako hoce. Sami su krivi sto su bili povedeni ili ne povedeni, kakve veze ima Seselj i njegova retorika. Budi svoj i ne slusaj nikoga, je moje pravilo zbog cega sam u sukobu sa svima, komsijama,sefovima, ali sam svoj. Niko mi ne ulazi u stan i ne daje savete sta i kako da namestim , glava me ne boli. Ko je kriv stadu kada zeli da bude vodjen i kada ne zeli da misli svojom glavom. Primeri stada i maipulacije su ogromni, od samih politickih mitinga, koncerata, predstava,utakmice svuda gde neko skuplja veliku masu ta masa postaje stado zeljno da ga izmanipulises, da kazes svi zajedno lasta sa Beogradjanke na glavu, svi ce da odrade lastu, to je stado i ono je zastupljeno i u Gradjanstvu i u Dzulovstvu. Jbg ja ne mogu da vam pomognem...Meni se drustvo u Srbiji gadi, jer su svi povodljivi i zeljni idola, ali opet to je moje misljenje. I da ne bude zabune ovo sto sam rekao mislim i na poziciju i na opoziciju u Srbiji. Nisam niciji i boli me uvce neka se medjusobno poubijaju :)

Novica U.

pre 9 godina

Vojvoda kome je onaj koji mu je isto dao oduzeo sredinom 1998! Setimo se i zasto je to uradio, zbog koalicije sa Slobodan Milosevicem!

Karpov

pre 9 godina

Sve mi ovo deluje kao montirana priča. Očigledno su lagali da je teško bolestan kad mu je prioritet politika i stranačka fotelja. Ko je njega ustvari vratio u Srbiju?

realno...

pre 9 godina

Covek koji sa papirima i pamecu razbije ceo haski tribunal dakle ceo jedan pravni sistem raskrinka i razbuca kao prevarante zasluzuje svako postovanje.....ako bue ziv sigurno ce da pobedi na sledecim izborima imace najmanje 70% glasova i to 100% iskrenih....Srbima i Srbiji trebaju vodje, a ne demagozi....

Radovan

pre 9 godina

Samo ako bude kadar da uvidi da mu je Vjerica Radeta i njena grupica razbila straku. Ako ne, nikom nisat, hvala mu kao coveku na zrtvi za srpski narod.

Kosta

pre 9 godina

Istaknuti ,samoprozvani vojvoda Voja,pod maskom patriotizma i podmuklim dogovorom sa Amerima,pokusace da izazove nemire,ne bili sprecili premijera da odgovorno vodi drzavu. Saradnja sa svetskim liderima ne odgovara njegovim poslodavcima pa ga pustaju iskljucivo uz taj uslov. Taj film Seki nece gledati!!

problem

pre 9 godina

@(bojan, 12. novembar 2014 11:51)

Cemu li se ti nadas?Pa zar mislis da ce Seselj nesto da promeni?Ako zaista tako mislis,a verujem da ne mislis i da samo pises po nardjenju,onda si ti decko u gadnom problemu!!!

Trem

pre 9 godina

Bas bi pustili Voju tek onako. Verovatno je po sredi pakleni plan koji bi imao za posledicu niz incidenata u pokusaju destabilizacije sadasnje vlasti. A sve zbog postignutih rezultata, sa cime se Ameri ne mogu pomiriti.

i.j.kv

pre 9 godina

Najdosledniji politicar zadnjih 30 godina u Srbiji,a to da li je njegova politika bila ispravna ili ne svi ce reci razlivicto vecina ne.Medjutim kako je svoj zivot proveo u nekoj svojoj borbi posebno u borbi sa Hagom i svetskim mocnicima on ce sebe videti kao velikog pobednika.Posebno sto je danas doslo vreme ovakvo kakvo je,sto se u na celu Rusije nasao covek slicnih stavova koje godinama Dr.Seselj promovise.Sto se mog skromnog misljenja tice mislim da je za nas bilo bolje da se nikada nisu u Srbiji pojavili Seselj,Milosevic i Draskovic....ali posto to nismo izbegli,sudbina nas je dovela tu gde jesmo.Zanimljivo ce biti ovih dana pratiti politicku scenu,vlast ce pokusati Seselja da ignorise ali moram jedno reci.Sabiranjem procenata glasova Radikala,Dveri,DSSa i manjih desnicarskih organizacija dolazi se do 12-13% glasova na proslim izborima....pa nije nemoguce da iza Seselja stanu svi ti desno orjentisani i proruski orjentisani glasaci na nekim sledecim izborima,posebno ako se Seselju ukaze paznja od strane Vladimira Putina sto nije nemoguce...a njegova borba ce biti najveca protiv svojih odpadnika danasnjih apsolutnih vladara SNS demoktata....To je i nama koji nikada nismo bili za tu opciju nada jer stranke koje su smenile Milosevica urusile su same sebe.Ceka se pojavljivanje neke prave demokratske postene Srbije koja ce moci da ovoj zemlji nadam se pomogne....do tada neka se ovi sto su sve unistili jos malo koprcaju,ali se vidi da im stvarno nista ne ide.

XYZ

pre 9 godina

@ KARAKTERCINA!
Mozete da ga volite ili ne, covek ima svoje ideale i principe za koje bi umro, za razliku od nekih teatrologa.
(..., 12. novembar 2014 10:30)

Nije ljubavi... Covjek nema ideale i princie za koje bi umro nego ideale i principe zbog kojih su hiljade i hiljade umrli... I sada mozemo da ga volimo ili ne, ma bravo! Ajde, reci, kako da ga volimo??

Ljuban

pre 9 godina

Noz,zica,Srebrenica ili Virovitica-Karlovac-Karlobag je njegova ideologija i politicko delovanje.Srbiji je dosta ratova,izbeglica,sankcija,zelimo bolju buducnost.

AKH

pre 9 godina

Da li ste svesni da kada bi Seselj bio na vlasti ponovio bi scenario iz 1999.godine.Sa njegovom ideologijom opet bi bili u izolaciji uz veliku mogucnost da nas ponovo bombarduju.

Nikola

pre 9 godina

Svi svoje docekase kao rod najrodjeniji,a mi Seselja kao da se stidimo a cast nam je odbranio! Hteli su da ga naprave ludim i osude,ne samo njega vec i celu Srbiju ali eto,pobedio! I sad,vlast se pravi blesava,glavna vest na dnevniku "ponuda na pijacama nikad bolja" Tesko Bogu sa nama kakvi smo...

marere

pre 9 godina

šešelj je bio lider u neko svoje vreme kada je na ovim prostorima ratovanje bila sasvim normalna pojava, danas je on mnogo daleko od liderske pozicije. Svaka čast njegovom intelektu i pobedi protiv "velikog" hashog tribunala ali u Srbiji nema šanse protiv sadašnje vlasti.

Jelica

pre 9 godina

Radikali nisu presli cenzus i ne mogu da uticu na rad parlamenta,samim tim i na nase zivote.Hvala Bogu da je tako jer Seseljeva politika nista dobro Srbiji nije donela.

Mrak

pre 9 godina

U redu je sto se vraca ali samo da ne nastavi sa onim nebulozma zbog kojih smo nadrljali, Split, srpski grad, Karlobag itd.. Mi sela ne mozemo po Srbiji da napunimo Srbima jer nas nema a ne tamo..

Moonlight

pre 9 godina

Da mu nije bilo mesto u Hagu, i nije. Ali ako će da pravi cirkus sad ovde, i da širi tenziju, onda bolje da nije ni dolazio! Dosta je Srbiji i narodu muke i haosa i bez njega!

Cirkus u najavi

pre 9 godina

E sada stavite poklopac na ovaj srpski lonac, pa uzivancija... Krckacemo se sa sadasnjim i bivsim radikalima jos godinama... Bolje nismo ni zasluzili!

Beqa

pre 9 godina

Druze Seselju, ne znam da li ste jos culi, ali vasi su vec preuzeli vlast u Srbiju. Nikolic postao predsednik drzave a Vucic postao predsednik vlade. Cak i Dacic postao ministar. Dobro nam dosao u preostalu Srbiju!

Nišlija

pre 9 godina

'Ajde, ok je što će se posle toliko godina provedenih u Hagu, obratiti novinarima, ali me iznenađuje i zbunjuje odlazak u stranku. Čovek je valjda bolestan, najpre bi trebalo da ode svojoj porodici i pod hitno počne sa lečenjem.
(Munchkin, 12. novembar 2014 11:10)

Sluge režima, gulp :D

Raša

pre 9 godina

Šešelju želim da se vrati svojoj porodici, da se leči i ozdravi, ali se nekako naježim na vreme kad se on bavio politikom. Ne bih želeo da se ponovo nešto tako dogodi.

v

pre 9 godina

Nekim ljudima ne mozete slomiti duh, sta god radili. Naklon do poda, ne za politiku, vec za stav, koji mnogi nemaju, upornost, veru, inteligenciju i doslednost. Dobrodosli gospodine Seselju.

Saul Goodman

pre 9 godina

Narod jedva ceka da vidi Seselja samo zato sto je ogorcen ovom bahatom vlascu, a Seselj je jedini koji moze da im kaze sta god zeli jer nema nista da izgubi. Najveca satisfakcija narodu bice facijalni grcevi kod vlastodrzaca kad cuju Seselja i njegovo misljenje o njima. E zato je narod danas srecan...

Celalionac

pre 9 godina

citam komentare i ne mogu da verujem sta ljudi sve pisu...

Dr. Seselju se sudilo preko 12 godina i jos nije osudjen ... to je nazalost cinjenica.... Sada kada ima verovatno smrtnu bolest i kada su mu dani odbrojani pustaju ga napolje ... Bez medijske pompe na zapadu ... Tu i tamo neki komentar , ali strane medije to sekunde ne zanima... Sto ce reci , NISU U PRAVU.... Ignorancija je dokaz toga...Da su imali bilo sta , strana stampa bi bila prepuna i sa odusevljenjem pokazivala ...

Da se vratim na temu... Ne znam da li je Seselj u pravu ili nije ... ali iskreno i stvarno ... da li je njegova odbrana i taktika odbrane bila pogresna ... ali jedno sam sigura ... Istorija ce suditi i to cemo uvideti tek za par godina .. SADA NE ZNAMO .

Pera

pre 9 godina

Dobro je da je ziv, da je izasao iz 12ogodisnjeg pritvora, ali da cu da zaboravim sve lose sto je uradio za Srbe, necu. On je najveci promoter srpskog primitivizma i agresivnosti (pre svega verbalne, ali bilo je i "kora od banane" koje su prebijale ljude u njegovo ime). Sto bi mu rekao Vladeta Jankovic:"Vi ste jedna preispoljna budala i pajac". Dobro dosao svojoj porodici i kuci.

Brankičin

pre 9 godina

Svako čudo za 3 dana. Tako i ova strka Radikala oko Šešelja. Čoveč treba da se leči od raka a ovi lešinari Šarović i Vjerica odma skočili kao hijne da ga još iskoriste dok je živ. Bruka!

bojan

pre 9 godina

Nikolicu, brzo u bolesnickuu postelju! Strajk gladju ili nesto svojstveno tebi. Vucicu, hitno smisli neku patetiku i vezbaj grimase! Nadajte se da ce vam nesto pomoci. DOLAZI SESELJ!
Seselju, prijatan boravak i uspesan u oporavak.
Ovoj dvojici zelim sve po zaslugama.

Munchkin

pre 9 godina

'Ajde, ok je što će se posle toliko godina provedenih u Hagu, obratiti novinarima, ali me iznenađuje i zbunjuje odlazak u stranku. Čovek je valjda bolestan, najpre bi trebalo da ode svojoj porodici i pod hitno počne sa lečenjem.

Pirocanci su uz tebe

pre 9 godina

Pirocanci te pozdravljaju,samo ti mozes da nas spasis!Bugari uce od malena po skolama o "zapadnite pokraini!Jug i Istok Srbije se prazne a u Beogradu na to zmure!I pustite BAR DANAS sve nase komentare ovde,nemojte bar to da nam uskratite :(

grozdo

pre 9 godina

Sto se njegovog povratka tice,neka je sa srecom,i da se izbori sa tom teskom bolescu,a sto se tice njegove politike,to je davna proslost,jer svi smo mi svesni da to na cemu se zasniva njegova politika i politika SRS vise nije pozeljna u ovoj zemlji..

jovan

pre 9 godina

dobro nam dosao iskreni patrioto i veliki srbine,ako imalo ima boga kako si pobedio hag tako ce dati bog da i bolest pobedis i da osvojis vlast i da nam vratis nas srpski ponos a ne da nas j..e ko kako stigne

Munchkin

pre 9 godina

'Ajde, ok je što će se posle toliko godina provedenih u Hagu, obratiti novinarima, ali me iznenađuje i zbunjuje odlazak u stranku. Čovek je valjda bolestan, najpre bi trebalo da ode svojoj porodici i pod hitno počne sa lečenjem.

grozdo

pre 9 godina

Sto se njegovog povratka tice,neka je sa srecom,i da se izbori sa tom teskom bolescu,a sto se tice njegove politike,to je davna proslost,jer svi smo mi svesni da to na cemu se zasniva njegova politika i politika SRS vise nije pozeljna u ovoj zemlji..

Kosta

pre 9 godina

Istaknuti ,samoprozvani vojvoda Voja,pod maskom patriotizma i podmuklim dogovorom sa Amerima,pokusace da izazove nemire,ne bili sprecili premijera da odgovorno vodi drzavu. Saradnja sa svetskim liderima ne odgovara njegovim poslodavcima pa ga pustaju iskljucivo uz taj uslov. Taj film Seki nece gledati!!

Jelica

pre 9 godina

Radikali nisu presli cenzus i ne mogu da uticu na rad parlamenta,samim tim i na nase zivote.Hvala Bogu da je tako jer Seseljeva politika nista dobro Srbiji nije donela.

problem

pre 9 godina

@(bojan, 12. novembar 2014 11:51)

Cemu li se ti nadas?Pa zar mislis da ce Seselj nesto da promeni?Ako zaista tako mislis,a verujem da ne mislis i da samo pises po nardjenju,onda si ti decko u gadnom problemu!!!

Trem

pre 9 godina

Bas bi pustili Voju tek onako. Verovatno je po sredi pakleni plan koji bi imao za posledicu niz incidenata u pokusaju destabilizacije sadasnje vlasti. A sve zbog postignutih rezultata, sa cime se Ameri ne mogu pomiriti.

Moonlight

pre 9 godina

Da mu nije bilo mesto u Hagu, i nije. Ali ako će da pravi cirkus sad ovde, i da širi tenziju, onda bolje da nije ni dolazio! Dosta je Srbiji i narodu muke i haosa i bez njega!

XYZ

pre 9 godina

@ KARAKTERCINA!
Mozete da ga volite ili ne, covek ima svoje ideale i principe za koje bi umro, za razliku od nekih teatrologa.
(..., 12. novembar 2014 10:30)

Nije ljubavi... Covjek nema ideale i princie za koje bi umro nego ideale i principe zbog kojih su hiljade i hiljade umrli... I sada mozemo da ga volimo ili ne, ma bravo! Ajde, reci, kako da ga volimo??

marere

pre 9 godina

šešelj je bio lider u neko svoje vreme kada je na ovim prostorima ratovanje bila sasvim normalna pojava, danas je on mnogo daleko od liderske pozicije. Svaka čast njegovom intelektu i pobedi protiv "velikog" hashog tribunala ali u Srbiji nema šanse protiv sadašnje vlasti.

Karpov

pre 9 godina

Sve mi ovo deluje kao montirana priča. Očigledno su lagali da je teško bolestan kad mu je prioritet politika i stranačka fotelja. Ko je njega ustvari vratio u Srbiju?

Brankičin

pre 9 godina

Svako čudo za 3 dana. Tako i ova strka Radikala oko Šešelja. Čoveč treba da se leči od raka a ovi lešinari Šarović i Vjerica odma skočili kao hijne da ga još iskoriste dok je živ. Bruka!

Novica U.

pre 9 godina

Vojvoda kome je onaj koji mu je isto dao oduzeo sredinom 1998! Setimo se i zasto je to uradio, zbog koalicije sa Slobodan Milosevicem!

Coni

pre 9 godina

Zasto bi neko ocekivao bilo kakav incident zato sto dolazi Seselj. On je jedan najobilniji politicar, koji je jos pritom i tesko bolestan, i njegovi iz stranke ako iole ga postuju i vole, trebalo bi da ga vode u neku zdravstvenu ustanovu, a ne sa njim da masu kao sa nekom parolom i da prete incidentima i haosom.

Roli

pre 9 godina

Iskreno smatram da mu u Hagu nije mesto, ali mislim da će sad biti cirkusa! Umesto da se posveti svom lečenju i porodici, verujem da će pokušati na sve načine da oslabi aktuelnu vlast! Ali mislim da u tome neće uspeti, jer ova vlada ima veliko poverenje građana!!!

Karpov

pre 9 godina

Sve mi ovo deluje kao montirana priča. Očigledno su lagali da je teško bolestan kad mu je prioritet politika i stranačka fotelja. Ko je njega ustvari vratio u Srbiju?

Baba Vangla

pre 9 godina

Zanimljivo je da je tolike godine bio odvojen od porodice, a njemu je preca politika i odlazak u stranku, nego da bude sa porodicom.

jovan

pre 9 godina

dobro nam dosao iskreni patrioto i veliki srbine,ako imalo ima boga kako si pobedio hag tako ce dati bog da i bolest pobedis i da osvojis vlast i da nam vratis nas srpski ponos a ne da nas j..e ko kako stigne

вршни час

pre 9 godina

Још један подухват Америке и Запада да онемогући премијера да настави са опорављањем државе.

AnA

pre 9 godina

Šešelju želim brz oporavak i smatram da je dosta njegovog veličanja jer smo svi svesni da je oduvek bio nastrojen ka Rusiji, a sada uviđamo da to nije tačno jer je od strane Zapada poslat da politički destabilizuje Srbiju. U prilog tome govori i Šešeljeva izjava da će mu prioritet biti politika a ne lečenje. Ali naravno sa ovakvom Vladom kao što je danas to je jednako nemogućem.

AKH

pre 9 godina

Da li ste svesni da kada bi Seselj bio na vlasti ponovio bi scenario iz 1999.godine.Sa njegovom ideologijom opet bi bili u izolaciji uz veliku mogucnost da nas ponovo bombarduju.

@Jagoda@

pre 9 godina

Vraća se u Srbiju, jer je teško bolestan, a ovamo izjavljuje da mu je politika prioritet. Jasno je da su ovo smislili oni koji žele da naškode premijeru i vlasti.

Ljuban

pre 9 godina

Noz,zica,Srebrenica ili Virovitica-Karlovac-Karlobag je njegova ideologija i politicko delovanje.Srbiji je dosta ratova,izbeglica,sankcija,zelimo bolju buducnost.

Koala

pre 9 godina

Najgore je što među ovim simpatizerima 90% ne znaju istoriju, ne razumeju ni 20% onoga što Šešelj izgovori ali ga vole zbog njegovog prkosa. Patriotizam u obliku prostaka je opasno oružje.

Pera

pre 9 godina

Dobro je da je ziv, da je izasao iz 12ogodisnjeg pritvora, ali da cu da zaboravim sve lose sto je uradio za Srbe, necu. On je najveci promoter srpskog primitivizma i agresivnosti (pre svega verbalne, ali bilo je i "kora od banane" koje su prebijale ljude u njegovo ime). Sto bi mu rekao Vladeta Jankovic:"Vi ste jedna preispoljna budala i pajac". Dobro dosao svojoj porodici i kuci.

Raša

pre 9 godina

Šešelju želim da se vrati svojoj porodici, da se leči i ozdravi, ali se nekako naježim na vreme kad se on bavio politikom. Ne bih želeo da se ponovo nešto tako dogodi.

Vladan

pre 9 godina

Seselju zelim brz i uspesan oporavak, ali nekako sticem utisak da lecenje nije bilo razlog pustanja Seselja na slobodu... Cini mi se da su kao i uvek SAD umesale svoje prste jer zele politicku nestabilnost u Srbiji. Voleo bih da gresim, ali...

bojan

pre 9 godina

Nikolicu, brzo u bolesnickuu postelju! Strajk gladju ili nesto svojstveno tebi. Vucicu, hitno smisli neku patetiku i vezbaj grimase! Nadajte se da ce vam nesto pomoci. DOLAZI SESELJ!
Seselju, prijatan boravak i uspesan u oporavak.
Ovoj dvojici zelim sve po zaslugama.

Saul Goodman

pre 9 godina

Narod jedva ceka da vidi Seselja samo zato sto je ogorcen ovom bahatom vlascu, a Seselj je jedini koji moze da im kaze sta god zeli jer nema nista da izgubi. Najveca satisfakcija narodu bice facijalni grcevi kod vlastodrzaca kad cuju Seselja i njegovo misljenje o njima. E zato je narod danas srecan...

v

pre 9 godina

Nekim ljudima ne mozete slomiti duh, sta god radili. Naklon do poda, ne za politiku, vec za stav, koji mnogi nemaju, upornost, veru, inteligenciju i doslednost. Dobrodosli gospodine Seselju.

Mrak

pre 9 godina

U redu je sto se vraca ali samo da ne nastavi sa onim nebulozma zbog kojih smo nadrljali, Split, srpski grad, Karlobag itd.. Mi sela ne mozemo po Srbiji da napunimo Srbima jer nas nema a ne tamo..

Beqa

pre 9 godina

Druze Seselju, ne znam da li ste jos culi, ali vasi su vec preuzeli vlast u Srbiju. Nikolic postao predsednik drzave a Vucic postao predsednik vlade. Cak i Dacic postao ministar. Dobro nam dosao u preostalu Srbiju!

Nikola

pre 9 godina

Svi svoje docekase kao rod najrodjeniji,a mi Seselja kao da se stidimo a cast nam je odbranio! Hteli su da ga naprave ludim i osude,ne samo njega vec i celu Srbiju ali eto,pobedio! I sad,vlast se pravi blesava,glavna vest na dnevniku "ponuda na pijacama nikad bolja" Tesko Bogu sa nama kakvi smo...

Cirkus u najavi

pre 9 godina

E sada stavite poklopac na ovaj srpski lonac, pa uzivancija... Krckacemo se sa sadasnjim i bivsim radikalima jos godinama... Bolje nismo ni zasluzili!

Nišlija

pre 9 godina

'Ajde, ok je što će se posle toliko godina provedenih u Hagu, obratiti novinarima, ali me iznenađuje i zbunjuje odlazak u stranku. Čovek je valjda bolestan, najpre bi trebalo da ode svojoj porodici i pod hitno počne sa lečenjem.
(Munchkin, 12. novembar 2014 11:10)

Sluge režima, gulp :D

Celalionac

pre 9 godina

citam komentare i ne mogu da verujem sta ljudi sve pisu...

Dr. Seselju se sudilo preko 12 godina i jos nije osudjen ... to je nazalost cinjenica.... Sada kada ima verovatno smrtnu bolest i kada su mu dani odbrojani pustaju ga napolje ... Bez medijske pompe na zapadu ... Tu i tamo neki komentar , ali strane medije to sekunde ne zanima... Sto ce reci , NISU U PRAVU.... Ignorancija je dokaz toga...Da su imali bilo sta , strana stampa bi bila prepuna i sa odusevljenjem pokazivala ...

Da se vratim na temu... Ne znam da li je Seselj u pravu ili nije ... ali iskreno i stvarno ... da li je njegova odbrana i taktika odbrane bila pogresna ... ali jedno sam sigura ... Istorija ce suditi i to cemo uvideti tek za par godina .. SADA NE ZNAMO .

i.j.kv

pre 9 godina

Najdosledniji politicar zadnjih 30 godina u Srbiji,a to da li je njegova politika bila ispravna ili ne svi ce reci razlivicto vecina ne.Medjutim kako je svoj zivot proveo u nekoj svojoj borbi posebno u borbi sa Hagom i svetskim mocnicima on ce sebe videti kao velikog pobednika.Posebno sto je danas doslo vreme ovakvo kakvo je,sto se u na celu Rusije nasao covek slicnih stavova koje godinama Dr.Seselj promovise.Sto se mog skromnog misljenja tice mislim da je za nas bilo bolje da se nikada nisu u Srbiji pojavili Seselj,Milosevic i Draskovic....ali posto to nismo izbegli,sudbina nas je dovela tu gde jesmo.Zanimljivo ce biti ovih dana pratiti politicku scenu,vlast ce pokusati Seselja da ignorise ali moram jedno reci.Sabiranjem procenata glasova Radikala,Dveri,DSSa i manjih desnicarskih organizacija dolazi se do 12-13% glasova na proslim izborima....pa nije nemoguce da iza Seselja stanu svi ti desno orjentisani i proruski orjentisani glasaci na nekim sledecim izborima,posebno ako se Seselju ukaze paznja od strane Vladimira Putina sto nije nemoguce...a njegova borba ce biti najveca protiv svojih odpadnika danasnjih apsolutnih vladara SNS demoktata....To je i nama koji nikada nismo bili za tu opciju nada jer stranke koje su smenile Milosevica urusile su same sebe.Ceka se pojavljivanje neke prave demokratske postene Srbije koja ce moci da ovoj zemlji nadam se pomogne....do tada neka se ovi sto su sve unistili jos malo koprcaju,ali se vidi da im stvarno nista ne ide.

Pirocanci su uz tebe

pre 9 godina

Pirocanci te pozdravljaju,samo ti mozes da nas spasis!Bugari uce od malena po skolama o "zapadnite pokraini!Jug i Istok Srbije se prazne a u Beogradu na to zmure!I pustite BAR DANAS sve nase komentare ovde,nemojte bar to da nam uskratite :(

Gradjanin

pre 9 godina

Ne verujem ovo sto citam. Nisam pristalica Seselja ali covek je dosledan i radi kako misli, neko bi rekao tvrdoglav zatucan... Neko je napisao da ima ideale i principe a drugi je odgovorio da su zbog toga mnogi dali zivote. Sve je tacno i jedno i drugo, ali recimo zasto mene ili nekoga iz mog okruzenja neko nije nasankao da dajem zivot. Narod iliti masa su stado koje svako od politicara moze da voza kako zeli i kako hoce. Sami su krivi sto su bili povedeni ili ne povedeni, kakve veze ima Seselj i njegova retorika. Budi svoj i ne slusaj nikoga, je moje pravilo zbog cega sam u sukobu sa svima, komsijama,sefovima, ali sam svoj. Niko mi ne ulazi u stan i ne daje savete sta i kako da namestim , glava me ne boli. Ko je kriv stadu kada zeli da bude vodjen i kada ne zeli da misli svojom glavom. Primeri stada i maipulacije su ogromni, od samih politickih mitinga, koncerata, predstava,utakmice svuda gde neko skuplja veliku masu ta masa postaje stado zeljno da ga izmanipulises, da kazes svi zajedno lasta sa Beogradjanke na glavu, svi ce da odrade lastu, to je stado i ono je zastupljeno i u Gradjanstvu i u Dzulovstvu. Jbg ja ne mogu da vam pomognem...Meni se drustvo u Srbiji gadi, jer su svi povodljivi i zeljni idola, ali opet to je moje misljenje. I da ne bude zabune ovo sto sam rekao mislim i na poziciju i na opoziciju u Srbiji. Nisam niciji i boli me uvce neka se medjusobno poubijaju :)

realno...

pre 9 godina

Covek koji sa papirima i pamecu razbije ceo haski tribunal dakle ceo jedan pravni sistem raskrinka i razbuca kao prevarante zasluzuje svako postovanje.....ako bue ziv sigurno ce da pobedi na sledecim izborima imace najmanje 70% glasova i to 100% iskrenih....Srbima i Srbiji trebaju vodje, a ne demagozi....

Radovan

pre 9 godina

Samo ako bude kadar da uvidi da mu je Vjerica Radeta i njena grupica razbila straku. Ako ne, nikom nisat, hvala mu kao coveku na zrtvi za srpski narod.

jovan

pre 9 godina

dobro nam dosao iskreni patrioto i veliki srbine,ako imalo ima boga kako si pobedio hag tako ce dati bog da i bolest pobedis i da osvojis vlast i da nam vratis nas srpski ponos a ne da nas j..e ko kako stigne

Nikola

pre 9 godina

Svi svoje docekase kao rod najrodjeniji,a mi Seselja kao da se stidimo a cast nam je odbranio! Hteli su da ga naprave ludim i osude,ne samo njega vec i celu Srbiju ali eto,pobedio! I sad,vlast se pravi blesava,glavna vest na dnevniku "ponuda na pijacama nikad bolja" Tesko Bogu sa nama kakvi smo...

i.j.kv

pre 9 godina

Najdosledniji politicar zadnjih 30 godina u Srbiji,a to da li je njegova politika bila ispravna ili ne svi ce reci razlivicto vecina ne.Medjutim kako je svoj zivot proveo u nekoj svojoj borbi posebno u borbi sa Hagom i svetskim mocnicima on ce sebe videti kao velikog pobednika.Posebno sto je danas doslo vreme ovakvo kakvo je,sto se u na celu Rusije nasao covek slicnih stavova koje godinama Dr.Seselj promovise.Sto se mog skromnog misljenja tice mislim da je za nas bilo bolje da se nikada nisu u Srbiji pojavili Seselj,Milosevic i Draskovic....ali posto to nismo izbegli,sudbina nas je dovela tu gde jesmo.Zanimljivo ce biti ovih dana pratiti politicku scenu,vlast ce pokusati Seselja da ignorise ali moram jedno reci.Sabiranjem procenata glasova Radikala,Dveri,DSSa i manjih desnicarskih organizacija dolazi se do 12-13% glasova na proslim izborima....pa nije nemoguce da iza Seselja stanu svi ti desno orjentisani i proruski orjentisani glasaci na nekim sledecim izborima,posebno ako se Seselju ukaze paznja od strane Vladimira Putina sto nije nemoguce...a njegova borba ce biti najveca protiv svojih odpadnika danasnjih apsolutnih vladara SNS demoktata....To je i nama koji nikada nismo bili za tu opciju nada jer stranke koje su smenile Milosevica urusile su same sebe.Ceka se pojavljivanje neke prave demokratske postene Srbije koja ce moci da ovoj zemlji nadam se pomogne....do tada neka se ovi sto su sve unistili jos malo koprcaju,ali se vidi da im stvarno nista ne ide.

realno...

pre 9 godina

Covek koji sa papirima i pamecu razbije ceo haski tribunal dakle ceo jedan pravni sistem raskrinka i razbuca kao prevarante zasluzuje svako postovanje.....ako bue ziv sigurno ce da pobedi na sledecim izborima imace najmanje 70% glasova i to 100% iskrenih....Srbima i Srbiji trebaju vodje, a ne demagozi....

Radovan

pre 9 godina

Samo ako bude kadar da uvidi da mu je Vjerica Radeta i njena grupica razbila straku. Ako ne, nikom nisat, hvala mu kao coveku na zrtvi za srpski narod.

v

pre 9 godina

Nekim ljudima ne mozete slomiti duh, sta god radili. Naklon do poda, ne za politiku, vec za stav, koji mnogi nemaju, upornost, veru, inteligenciju i doslednost. Dobrodosli gospodine Seselju.

Beqa

pre 9 godina

Druze Seselju, ne znam da li ste jos culi, ali vasi su vec preuzeli vlast u Srbiju. Nikolic postao predsednik drzave a Vucic postao predsednik vlade. Cak i Dacic postao ministar. Dobro nam dosao u preostalu Srbiju!

Gradjanin

pre 9 godina

Ne verujem ovo sto citam. Nisam pristalica Seselja ali covek je dosledan i radi kako misli, neko bi rekao tvrdoglav zatucan... Neko je napisao da ima ideale i principe a drugi je odgovorio da su zbog toga mnogi dali zivote. Sve je tacno i jedno i drugo, ali recimo zasto mene ili nekoga iz mog okruzenja neko nije nasankao da dajem zivot. Narod iliti masa su stado koje svako od politicara moze da voza kako zeli i kako hoce. Sami su krivi sto su bili povedeni ili ne povedeni, kakve veze ima Seselj i njegova retorika. Budi svoj i ne slusaj nikoga, je moje pravilo zbog cega sam u sukobu sa svima, komsijama,sefovima, ali sam svoj. Niko mi ne ulazi u stan i ne daje savete sta i kako da namestim , glava me ne boli. Ko je kriv stadu kada zeli da bude vodjen i kada ne zeli da misli svojom glavom. Primeri stada i maipulacije su ogromni, od samih politickih mitinga, koncerata, predstava,utakmice svuda gde neko skuplja veliku masu ta masa postaje stado zeljno da ga izmanipulises, da kazes svi zajedno lasta sa Beogradjanke na glavu, svi ce da odrade lastu, to je stado i ono je zastupljeno i u Gradjanstvu i u Dzulovstvu. Jbg ja ne mogu da vam pomognem...Meni se drustvo u Srbiji gadi, jer su svi povodljivi i zeljni idola, ali opet to je moje misljenje. I da ne bude zabune ovo sto sam rekao mislim i na poziciju i na opoziciju u Srbiji. Nisam niciji i boli me uvce neka se medjusobno poubijaju :)

bojan

pre 9 godina

Nikolicu, brzo u bolesnickuu postelju! Strajk gladju ili nesto svojstveno tebi. Vucicu, hitno smisli neku patetiku i vezbaj grimase! Nadajte se da ce vam nesto pomoci. DOLAZI SESELJ!
Seselju, prijatan boravak i uspesan u oporavak.
Ovoj dvojici zelim sve po zaslugama.

Cirkus u najavi

pre 9 godina

E sada stavite poklopac na ovaj srpski lonac, pa uzivancija... Krckacemo se sa sadasnjim i bivsim radikalima jos godinama... Bolje nismo ni zasluzili!

Nišlija

pre 9 godina

'Ajde, ok je što će se posle toliko godina provedenih u Hagu, obratiti novinarima, ali me iznenađuje i zbunjuje odlazak u stranku. Čovek je valjda bolestan, najpre bi trebalo da ode svojoj porodici i pod hitno počne sa lečenjem.
(Munchkin, 12. novembar 2014 11:10)

Sluge režima, gulp :D

Pirocanci su uz tebe

pre 9 godina

Pirocanci te pozdravljaju,samo ti mozes da nas spasis!Bugari uce od malena po skolama o "zapadnite pokraini!Jug i Istok Srbije se prazne a u Beogradu na to zmure!I pustite BAR DANAS sve nase komentare ovde,nemojte bar to da nam uskratite :(

Saul Goodman

pre 9 godina

Narod jedva ceka da vidi Seselja samo zato sto je ogorcen ovom bahatom vlascu, a Seselj je jedini koji moze da im kaze sta god zeli jer nema nista da izgubi. Najveca satisfakcija narodu bice facijalni grcevi kod vlastodrzaca kad cuju Seselja i njegovo misljenje o njima. E zato je narod danas srecan...

Munchkin

pre 9 godina

'Ajde, ok je što će se posle toliko godina provedenih u Hagu, obratiti novinarima, ali me iznenađuje i zbunjuje odlazak u stranku. Čovek je valjda bolestan, najpre bi trebalo da ode svojoj porodici i pod hitno počne sa lečenjem.

Trem

pre 9 godina

Bas bi pustili Voju tek onako. Verovatno je po sredi pakleni plan koji bi imao za posledicu niz incidenata u pokusaju destabilizacije sadasnje vlasti. A sve zbog postignutih rezultata, sa cime se Ameri ne mogu pomiriti.

Kosta

pre 9 godina

Istaknuti ,samoprozvani vojvoda Voja,pod maskom patriotizma i podmuklim dogovorom sa Amerima,pokusace da izazove nemire,ne bili sprecili premijera da odgovorno vodi drzavu. Saradnja sa svetskim liderima ne odgovara njegovim poslodavcima pa ga pustaju iskljucivo uz taj uslov. Taj film Seki nece gledati!!

Celalionac

pre 9 godina

citam komentare i ne mogu da verujem sta ljudi sve pisu...

Dr. Seselju se sudilo preko 12 godina i jos nije osudjen ... to je nazalost cinjenica.... Sada kada ima verovatno smrtnu bolest i kada su mu dani odbrojani pustaju ga napolje ... Bez medijske pompe na zapadu ... Tu i tamo neki komentar , ali strane medije to sekunde ne zanima... Sto ce reci , NISU U PRAVU.... Ignorancija je dokaz toga...Da su imali bilo sta , strana stampa bi bila prepuna i sa odusevljenjem pokazivala ...

Da se vratim na temu... Ne znam da li je Seselj u pravu ili nije ... ali iskreno i stvarno ... da li je njegova odbrana i taktika odbrane bila pogresna ... ali jedno sam sigura ... Istorija ce suditi i to cemo uvideti tek za par godina .. SADA NE ZNAMO .

problem

pre 9 godina

@(bojan, 12. novembar 2014 11:51)

Cemu li se ti nadas?Pa zar mislis da ce Seselj nesto da promeni?Ako zaista tako mislis,a verujem da ne mislis i da samo pises po nardjenju,onda si ti decko u gadnom problemu!!!

Moonlight

pre 9 godina

Da mu nije bilo mesto u Hagu, i nije. Ali ako će da pravi cirkus sad ovde, i da širi tenziju, onda bolje da nije ni dolazio! Dosta je Srbiji i narodu muke i haosa i bez njega!

XYZ

pre 9 godina

@ KARAKTERCINA!
Mozete da ga volite ili ne, covek ima svoje ideale i principe za koje bi umro, za razliku od nekih teatrologa.
(..., 12. novembar 2014 10:30)

Nije ljubavi... Covjek nema ideale i princie za koje bi umro nego ideale i principe zbog kojih su hiljade i hiljade umrli... I sada mozemo da ga volimo ili ne, ma bravo! Ajde, reci, kako da ga volimo??

Brankičin

pre 9 godina

Svako čudo za 3 dana. Tako i ova strka Radikala oko Šešelja. Čoveč treba da se leči od raka a ovi lešinari Šarović i Vjerica odma skočili kao hijne da ga još iskoriste dok je živ. Bruka!

marere

pre 9 godina

šešelj je bio lider u neko svoje vreme kada je na ovim prostorima ratovanje bila sasvim normalna pojava, danas je on mnogo daleko od liderske pozicije. Svaka čast njegovom intelektu i pobedi protiv "velikog" hashog tribunala ali u Srbiji nema šanse protiv sadašnje vlasti.

grozdo

pre 9 godina

Sto se njegovog povratka tice,neka je sa srecom,i da se izbori sa tom teskom bolescu,a sto se tice njegove politike,to je davna proslost,jer svi smo mi svesni da to na cemu se zasniva njegova politika i politika SRS vise nije pozeljna u ovoj zemlji..

Raša

pre 9 godina

Šešelju želim da se vrati svojoj porodici, da se leči i ozdravi, ali se nekako naježim na vreme kad se on bavio politikom. Ne bih želeo da se ponovo nešto tako dogodi.

Pera

pre 9 godina

Dobro je da je ziv, da je izasao iz 12ogodisnjeg pritvora, ali da cu da zaboravim sve lose sto je uradio za Srbe, necu. On je najveci promoter srpskog primitivizma i agresivnosti (pre svega verbalne, ali bilo je i "kora od banane" koje su prebijale ljude u njegovo ime). Sto bi mu rekao Vladeta Jankovic:"Vi ste jedna preispoljna budala i pajac". Dobro dosao svojoj porodici i kuci.

Karpov

pre 9 godina

Sve mi ovo deluje kao montirana priča. Očigledno su lagali da je teško bolestan kad mu je prioritet politika i stranačka fotelja. Ko je njega ustvari vratio u Srbiju?

Ljuban

pre 9 godina

Noz,zica,Srebrenica ili Virovitica-Karlovac-Karlobag je njegova ideologija i politicko delovanje.Srbiji je dosta ratova,izbeglica,sankcija,zelimo bolju buducnost.

AKH

pre 9 godina

Da li ste svesni da kada bi Seselj bio na vlasti ponovio bi scenario iz 1999.godine.Sa njegovom ideologijom opet bi bili u izolaciji uz veliku mogucnost da nas ponovo bombarduju.

вршни час

pre 9 godina

Још један подухват Америке и Запада да онемогући премијера да настави са опорављањем државе.

Jelica

pre 9 godina

Radikali nisu presli cenzus i ne mogu da uticu na rad parlamenta,samim tim i na nase zivote.Hvala Bogu da je tako jer Seseljeva politika nista dobro Srbiji nije donela.

Novica U.

pre 9 godina

Vojvoda kome je onaj koji mu je isto dao oduzeo sredinom 1998! Setimo se i zasto je to uradio, zbog koalicije sa Slobodan Milosevicem!

Baba Vangla

pre 9 godina

Zanimljivo je da je tolike godine bio odvojen od porodice, a njemu je preca politika i odlazak u stranku, nego da bude sa porodicom.

Koala

pre 9 godina

Najgore je što među ovim simpatizerima 90% ne znaju istoriju, ne razumeju ni 20% onoga što Šešelj izgovori ali ga vole zbog njegovog prkosa. Patriotizam u obliku prostaka je opasno oružje.

Vladan

pre 9 godina

Seselju zelim brz i uspesan oporavak, ali nekako sticem utisak da lecenje nije bilo razlog pustanja Seselja na slobodu... Cini mi se da su kao i uvek SAD umesale svoje prste jer zele politicku nestabilnost u Srbiji. Voleo bih da gresim, ali...

Coni

pre 9 godina

Zasto bi neko ocekivao bilo kakav incident zato sto dolazi Seselj. On je jedan najobilniji politicar, koji je jos pritom i tesko bolestan, i njegovi iz stranke ako iole ga postuju i vole, trebalo bi da ga vode u neku zdravstvenu ustanovu, a ne sa njim da masu kao sa nekom parolom i da prete incidentima i haosom.

Mrak

pre 9 godina

U redu je sto se vraca ali samo da ne nastavi sa onim nebulozma zbog kojih smo nadrljali, Split, srpski grad, Karlobag itd.. Mi sela ne mozemo po Srbiji da napunimo Srbima jer nas nema a ne tamo..

Karpov

pre 9 godina

Sve mi ovo deluje kao montirana priča. Očigledno su lagali da je teško bolestan kad mu je prioritet politika i stranačka fotelja. Ko je njega ustvari vratio u Srbiju?

Roli

pre 9 godina

Iskreno smatram da mu u Hagu nije mesto, ali mislim da će sad biti cirkusa! Umesto da se posveti svom lečenju i porodici, verujem da će pokušati na sve načine da oslabi aktuelnu vlast! Ali mislim da u tome neće uspeti, jer ova vlada ima veliko poverenje građana!!!

AnA

pre 9 godina

Šešelju želim brz oporavak i smatram da je dosta njegovog veličanja jer smo svi svesni da je oduvek bio nastrojen ka Rusiji, a sada uviđamo da to nije tačno jer je od strane Zapada poslat da politički destabilizuje Srbiju. U prilog tome govori i Šešeljeva izjava da će mu prioritet biti politika a ne lečenje. Ali naravno sa ovakvom Vladom kao što je danas to je jednako nemogućem.

@Jagoda@

pre 9 godina

Vraća se u Srbiju, jer je teško bolestan, a ovamo izjavljuje da mu je politika prioritet. Jasno je da su ovo smislili oni koji žele da naškode premijeru i vlasti.