Petak, 07.11.2014.

15:36

Taksisti prete: Blokiraćemo Beograd

Predstavnici taksista najavljuju veliki štrajk ukoliko sa ministrom finansija ne pronađu rešenje problema vezanih za reprogram duga.

Izvor: Novosti

Taksisti prete: Blokiraæemo Beograd IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

koja

pre 9 godina

konfiskujes auto,prodaš ga i namiriš dug.naravno pre toga das neki razuman rok da plate ako ne plate onda konfiskujes i rešeno. oduzmem troje kola pred kamerama A ujutru red čekaju da plate

luki

pre 9 godina

a ja cu posle da organuzujem blokadu taksi sranica, kad oni mogu da mene sprecavaju da idem na posao, onda cu i ja njih da sprecavam da rade. gilipteri malogradjanski.

Radoslav

pre 9 godina

Ovde bi svi fraj majku u bolnicu,dete u obdaniste i deciji dodatak,dobre puteve i mnogo stosta,a Niko
nece da plati porez!
Pa ne moze tako!
Porez ima da se plati,a ne da se otima od penzionera!

Predrag

pre 9 godina

Beograd treba da preslika taksi situaciju iz Podgorice. Taksi sluzba je odlicna i najjeftinija u Evropi ali zato taksisti ne gase automobile tokom.smene. Ovi nasi se ubise od dosade po taksi stanicama. Koriscenje taksija treba da bude nesto priustivo a kod nas je luksuz.

dafi

pre 9 godina

Cast izuezecima ali o njima se ne moze reci bas puno toga pohvalnog....bahati,bezobrazni,preskupi...sad jos i prete blokadom grada.Gradska vlast to ne sme dozvoliti i treba ih najrigoroznije kazniti ako tako nesto urade.

Aleksandar

pre 9 godina

Niko ne sme biti jaci od drzave. Ovo je idealna prilika da se konacno redukuje broj taksista. Ko bude vrsio blokadu, oduzima mu se vozilo bez prava na obnovu delatnosti, pa da vidimo jesu li jaci od drzave. Bahati su, navaspitani, bezobrazni, drski u saobracaju, ne postuju pravila, "deru" vas kako stignu (bazdareni taksimetar, vozikanje po gradu ako primeti da ne poznajete grad dovoljno, naplacivanje skuplje tarife, voznja duzim umesto kracim relacijama, nece da voze kratke relacije, daju vam neki nazvrljani racun i tako dalje). Treba svi da imaju propisane uniforme, da izdaju fiskalne racune... Drzavo, sad ili nikad je prilika da se stane na put taksi mafiji! Ima izuzetaka koji su korektni, ali oni su samo to, izuzeci. Cesto se vozim taksijem i generalno imam veoma lose misljenje o njima.

Drug

pre 9 godina

Moj kum je TAXI-sta i jedna komsija...obojica nisu platili porez ja mislim kum nikada a komsija od Slobe pa na ovamo...KO ZNA KOLIKO JE TAKVIH...

iggi

pre 9 godina

Skoro sam isao taksijem iz Cacka za Uzice po ceni manjoj od autobuske karte, u BG ne bi mogao za te pare od Zemuna do opstine NBGD. Mnogo ste skupi a i bezobrazni u saobracaju.

страшни суд

pre 9 godina

Šta se bre palite taj Bjelić lupetara gluposti non- stop. I ovako nas je previše , ko neplaća poreze i doprinose marš sa taxija. Dosta nam je bre više. A problem divljih se rešava za 24 h , samo što ih isti taj Blejić štiti kako bi stvorili što veći haos...

Odavde treba bezati sto pre na vreme

pre 9 godina

Savet svim taksistima-oformiti stranku taksista,skupite 10 hiljade potpisa registrujte politicku stranku i to je to.Dobicete reprogram duga od 2030-e ne od 2017-e.Kada bagra na vlasti vidi da ima nekoga ko moze da im stane na crtu.
Ovako policija,kamenje blokada-no no.Samo registracija politicke stranke.I statut pod hitno te stranke sa novim sluzbenim sajtom.Tako se pravi nesto u Srbiji.UGledajte se na Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica.Da nisu napravili stranku pre 5-6 godina gde bi bili sa prethodnom SRS?

Samo osnivanje politicke stranke Srbina spasava ne strajkovi.

Ko je to na vreme shvatio zaradjuje milione i milione.Bez dana radnog staza.

Kakvo preduzetnisto i gluposti.Organizujte se i postanite politicki faktor.Nema daljeg razgovora.To vazi i za advokate i ove sto strajkuju na zeleznickoj i prosvetare.Sve.

Ko pre njemu devojka.Ucimo se na primerima AV i TN.

Ivan

pre 9 godina

Privredno drustvo ne mora da posluje ali drzavni organ mora da vrsi svoju funkciju. To je citat sa satanka o poreskoj upravi u Srbiji. Ako bilo ko misli da ce ostati postedjen besomucnog isisavanja novca iz bilo koje delatnosti u ovoj zemlji vara se. Svi koji pokusavaju da rade u narednim mesecima ce se naci pred pitanjem kako dalje. Ako ova drzava zavisi od TAXI poreza onda je gotova.

Miroslav

pre 9 godina

Београдски таксиста, преслаб за криминалца, прејак за обичан-нормалан посао........

Velibor

pre 9 godina

Ovo je posledica debelog popustanja taksistima tokom proteklih nekoliko godina. Treba se samo setiti kako im je u vreme divljanja taksista kod aerodroma Sinisa Mali pomogao da sprovedu visoke tarife i dobiju prakticno sve sto su trazili. Sada, kada svi treba da se prilagode nizim primanjima, taksisti ucenjuju i prete. Pod hitno treba doneti zakone i propise, po kojima niko ne sme da blokira ni ulice, ni pruge. Kako bi bilo da se zdravstveni radnici zatvore u bolnice i domove zdravlja i zakljucaju vrata, a samo hitna sluzba bude dostupna ?

Ramplstilckin

pre 9 godina

1. Uvesti fiskalne kase u sva taksi vozila
2. Uvesti pravilo da sa samo dva modela vozila moze da se taksira a ne da nas voze sa motokultivatorima
3. Obavezno poznavanje bar jednog stranog jezika(provera testom svake dve godine)
4. Obavezno poznavanje kulture i istorije Beograda(test znanja svake tri godine)
5. Obaveza nosenja odela i kravate
6. Zabrana zaustavljanja vozila tamo gde taksisti padne na pamet
7. Psiho test svake godine
8. Alko i test na drogu svake godine
9. Tehnicki pregled vozila na 6 meseci
10. U slucaju krsenja bilo kog zakona oduzimanje dozvole trajno

I mogao bi tako do sutra...
Sada su raspustena banda koja radi sta hoce. Brukaju grad pred turistima i izivljavaju se nad gradjanima i ostalim ucesnicima u saobracaju. Da im se ne isplati ne bi ih toliko bilo. Taksisti su sve neki neuspeli kriminalci. Izvinjavam se casnim li normalnim taksistima kojih sigurno ima ali od olosa se ne vide...

HAPSI NARODNA MILICIJO!!! :-)))))))

Niko

pre 9 godina

Liberalizujte taksi da svako moze da taksira uz naravno ispunjavanje uslova i placanje poreza. Nemam nista protiv taksista i advokata. ali porez mora da placaju SVI ili NIKO. Ovoj bagri treba jednom zauvek stati na put.I ne pomisljajte da blokirate Beograd, ni vi ni bilo ko drugi. Narod je besan, a ako bas ocete da se na vama iskali - dobicete ono sto ste trazili.

markonja

pre 9 godina

@moje ime

Liberalizacija bi donela još gore stanje. Možda bi profitirao korisnik taksi usluga, ali bi verovatno u trenutku na ulicama bilo toliko taksista da niko od njih ne bi dinar zaradio. Baš suprotno, kao u NY treba ograničiti ili smanjiti za 30% br. taksista i ostaviti samo one koji žele da rade(pošteno). Zakon ponude i potražnje, objasni mi da nekim slučajem na ulici ima 300.000 taksista, a da je potražnja mala, kako će oni preživeti? Moraju da plate porez, da sipaju benzin, kvarovi i registracije....gde je tu zarada?

goran

pre 9 godina

Aj Bjeliću ne lupaj!
1.Ne možemo da izdržimo ni dva dana štrajka, jer nemamo ni da jedemo a kamoli nešto više
2.odavno nisi skupio ni 300 ljudi da štrajkuje
3.I da reprogramiraju dug, tak sad nećemo imati da plaćamo kad skinu plate ovima iz javnog sektora (to su nam glavne mušterije)
4.svaki reprogram je više bio uterivanje para u budžet nego dovođenje stvari u red
5.Ko je tebe oblasti da pregovara što? Ne sećam se nikakvih izbora, ikada

Beogradjanin

pre 9 godina

"Sadašnji obim posla ne donosi novac taksisti da može da plaća tekuće i zaostale obaveze".

Pa naravno kada ih u Beogradu ima nekoliko puta vise nego sto je potrebno.

zeljko

pre 9 godina

pa vi ste zasticeni kao beli medvedi,ceo zivot samo otimate i nikome nista ne placate! ako niste sposobni da placate tekuce obaveze nemojte ni da radite taj posao! dosta ste pretnjama svoje interese gurali,i vama se mora stati na put! kako mi ostali uspevamo i sve da placamo i da zivimo! napravite slobodno trziste i zdravu konkurenciju a za ostale primenite zakon!

popeye

pre 9 godina

Па, затворите радњу? Само да видим неспособну власт да вам ово сад дозволи, пази они ће блокирати град!? Они тенкови нису смели далеко да оду...
Такси вам је врло скуп, много скупљи него у неким великим градовима у региону, а они све паре ставе у џеп, како ја ово разумем...

Izet Fazlinovic

pre 9 godina

Puna podrška taksistima...kakvi monstrozni komentari vecine,ti što pljuju taksiste su potencijalne siledzije,ubice,nasilnici...vidi se po komentarima. Mozda u Beogradu taksisti nesto i zarade,al' po ostatku ovog mucilista od zemlje,verujte samo za gorivo i hleb!

Nerealni zahtevi

pre 9 godina

Izgleda da, ko ne štrajkuje, nije normalan ; juče advokati, danas zdravstvo, sutra prosveta...zašto ne bi taksisti - šta ih košta ? Bar ćemo videti regularne taksite ; onih nekoliko hiljada "divljaka" će, za to vreme raditi "punom parom" ( po zakonu o štrajku 30% zadovoljava "minimum obustave rada"
Inače, beogradski taksisti traže "leba preko pogače" je su cene,one zvanične, višestruko veće ne samo u odnosu na druge gradove u Srbiji već i u odnosu na cene u regionu. O onim "dopunskim" cenama "snalažljivih" beogradskih taksista, da se i ne govori.
Užasavajuća je činjenica da oštećeni putnik nema načina da tu pljačku od strane , naročito "divljih" taksista, nadoknadi. Putnike, zapravo, niko ne štiti od "ludih" takimetara i njihovih gazda. Zašto to pitanje koje je, kako znamo, javna tajna, neko od odgovornih iz taksi udrženja (ako takvi,uopšte,postoje ) ne pokrene ?
Kada svoje ophođenje budu doveli na profesionalni nivo - od koga su bar tri svetlosne godine udaljeni - tada mogu štajkuju i da traže svoja prava. Do tada treba da se "pokriju ušima".

Neša

pre 9 godina

U taksi nisam seo od devedeset i neke, pa sam živ! Što se tiče blokade i maltretiranja građana, to je najobičnija svinjarija za koju bi trebali debelo da odgovaraju! Ako im se nešto ne sviđa, neka obustave rad i neka sede kući. Videćemo koliko može grad da izdrži bez njih!

ko shvati, shvati. Ko ne, sta da mu radim.

pre 9 godina

150 kinti pocetna, do klinickog mi ispadne 400 minimum. Dok u Gornjem Milanovcu od autobuske do sela ispadne 300. A i mogli bi da ne blokirate grad ima nas koji imaju obaveze.

skene

pre 9 godina

Niste vi drugovi taxsisti jači od države.

Mi smo svi budale, fiskalizacija i za njih.

Prekršajne prijave, uklanjanje vozila, policija na sve strane ako blokiraju grad.
Dokle bre više svaka šuša da remeti mir u ovom gradu.
Daj i ja da blokiram svoju zgradu jer neću da platim grejanje za stan.

dokle...

kiza

pre 9 godina

jedino resenje je da se liberalizuje trziste. cene neka odredjuju taksisti i taxi udruzenja. uvesti im fiskalne kase i naplacivati tako porez. problem resen. taksi nije potreba i nema potrebe da se ogranicava broj taksista kao i cena usluge. ko zeli neka se vozi taksijem ko ne zeli ima alternativu...

Jimmy

pre 9 godina

Taksista sam iz Zrenjanina.Kod nas je start 70 din.a kilometar 35 din.Placam porez redovno svakog meseca.
Kako gospoda taksisti iz Beograda ne mogu da to postignu sa njihovim vise nego duplo vecim cenama?Cene auto delova su iste a gorivo(plin)jeftiniji nego kod nas...
Pa zar smo mi izvan Bgd budale?

Placenici !

pre 9 godina

Jos jedan pokusaj destabilizacije drzave . Nekome ne odgovara da Srbija postane normalna zemlja . Koliko vam je Miskovic platio da srusite Premijera , ne bi me cudilo da ste u sprezi sa advokatima i ostalima koji strajkuju i ruse ovu napacenu zemlju .

the rock!

pre 9 godina

U ovoj zemlji svako sebi daje za pravo da ograniči ustavne slobode drugoga,e pa neće moći gospodo.To što se bavite prevozom i vozite po gradu vam ne daje za pravo da ograničavate moju slobodu kretanja!Ako se pak drznete ja ću da vam svojim vozilom blokiram jednu poveću taksi stanicu (npr aerodrom,tamo ste specijalno alavi).Mislim da vam se to ne bi svidelo,znači kako vi meni želite da otmete pravo na rad tako ću i ja vama!

Vuk Sev

pre 9 godina

Sta bre vise hoce ti taksisti? Stalno nesto zakeraju, razbijaju se od para , njih 10000 registrovano sa tablicama SAMO! I bog te pitaj koliko jos ispod .

10k taksista. Pa toliko ni Njujork nema.

Pekar

pre 9 godina

... ko je dužan treba i da plati... a onaj ko pokušava da produži dužničku krizu i to čini nasilnim metodama, kojim ugrožava ostale građane, mora otiću zatvor!

markonja

pre 9 godina

Koji su ovo neradnici, samo su veći oni koji žele da žive od rente. Čekaju satima da pokupe nekog i oderu ga, a svako ko ima b dozvolu a ne zna ništa da radi ide u taksiste. Umesto da ograniče broj taksista kao u NY svima bi bilo bolje, mnogo ih ima, nema dovoljno posla...divlji taksisti ordiniraju. Sve je to posledica loše strategije.

moje ime

pre 9 godina

1) Hitno uvesti liberalizaciju taksi sluzbe u Beogradu. Svako ko se registruje u APR-u i plati porez moze da taksira.
2) Poostriti kontrolu "divljih" taksista.
3) U slucaju protesta, pisati prekrsajne prijave za remecenje javnog reda, a paukovi da uklanjaju taski vozila zbog nepropisnog parkiranja. Sta ako neka trudnica treba da stigne do bolnice?

deda

pre 9 godina

Koji je ovo vise put da traze istu stvar, odobri im se oni opet ne placaju, i opet jovo nanovo.
Zasto samo vama da se otpišu dugovi a ostalima ne. I kako mislite da odete u penziju, nedaj boze da se razbolite.
I konacno treba drzava da nadje nacin da onemoguci bilo koju grupu da preti da ce maltretirati i ogranicavati slobodu kretanja ljudima koji sa njihovim problemima nema nikakve veze. To je najobicniji bezobrazluk. Na kraju ko vas tera da budete taksisti, ako vam nije dobro bavite se drugim stvarima.

Neverovatno

pre 9 godina

Sa kojim pravom gospodo taksisti da blokirate Beograd ? Kako vi, tako i ostali.
Meni se nogo sto sta ne dopada, za mnogo sta mislim da nije pravedno, a ni po zakonu, mogao bih roman da napisem o tome, ali se borim bez ucena i zagorcavanja zivota drugim ljudima.

Toza Vampir

pre 9 godina

Plati pa klati bato.
Ja placam porez i sve doprinose i nije milo ali ne blokiram grad.
Placam poreze i doprinose ,alo!!!
Naibolje bi bilo da im 5 km voznje bude 2000 din pa da budu zadovoljni,stalno kukaju.

zoran

pre 9 godina

Dovesti svih 5000 zandara u Beograd, borna kola, smrkove, stitnike i palice. Pohapsiti sve takaiste koji blokiraju grad i poslati ih u zatvor na po 90 dana.

obican zaposleni otac

pre 9 godina

Totalna blokada grada? Pa vi probajte... Obavestavam vas da u 16:15 prolazim Gazelom u svakodnevnom pokusaju da podignem cerkicu iz vrtica. Ako zbog vasih s...a budem zadrzan na tom putu, postacu vrlo nezgodan. Ne zanima me koliko vas ima jer nas ostalih ima vise... Nisam korisnik vasih usluga i ne mislim da ste toliko bitni za ovaj grad kao sto sebi uobrazavate. Pazite sta radite.

obican zaposleni otac

pre 9 godina

Totalna blokada grada? Pa vi probajte... Obavestavam vas da u 16:15 prolazim Gazelom u svakodnevnom pokusaju da podignem cerkicu iz vrtica. Ako zbog vasih s...a budem zadrzan na tom putu, postacu vrlo nezgodan. Ne zanima me koliko vas ima jer nas ostalih ima vise... Nisam korisnik vasih usluga i ne mislim da ste toliko bitni za ovaj grad kao sto sebi uobrazavate. Pazite sta radite.

zoran

pre 9 godina

Dovesti svih 5000 zandara u Beograd, borna kola, smrkove, stitnike i palice. Pohapsiti sve takaiste koji blokiraju grad i poslati ih u zatvor na po 90 dana.

Jimmy

pre 9 godina

Taksista sam iz Zrenjanina.Kod nas je start 70 din.a kilometar 35 din.Placam porez redovno svakog meseca.
Kako gospoda taksisti iz Beograda ne mogu da to postignu sa njihovim vise nego duplo vecim cenama?Cene auto delova su iste a gorivo(plin)jeftiniji nego kod nas...
Pa zar smo mi izvan Bgd budale?

moje ime

pre 9 godina

1) Hitno uvesti liberalizaciju taksi sluzbe u Beogradu. Svako ko se registruje u APR-u i plati porez moze da taksira.
2) Poostriti kontrolu "divljih" taksista.
3) U slucaju protesta, pisati prekrsajne prijave za remecenje javnog reda, a paukovi da uklanjaju taski vozila zbog nepropisnog parkiranja. Sta ako neka trudnica treba da stigne do bolnice?

Toza Vampir

pre 9 godina

Plati pa klati bato.
Ja placam porez i sve doprinose i nije milo ali ne blokiram grad.
Placam poreze i doprinose ,alo!!!
Naibolje bi bilo da im 5 km voznje bude 2000 din pa da budu zadovoljni,stalno kukaju.

Ramplstilckin

pre 9 godina

1. Uvesti fiskalne kase u sva taksi vozila
2. Uvesti pravilo da sa samo dva modela vozila moze da se taksira a ne da nas voze sa motokultivatorima
3. Obavezno poznavanje bar jednog stranog jezika(provera testom svake dve godine)
4. Obavezno poznavanje kulture i istorije Beograda(test znanja svake tri godine)
5. Obaveza nosenja odela i kravate
6. Zabrana zaustavljanja vozila tamo gde taksisti padne na pamet
7. Psiho test svake godine
8. Alko i test na drogu svake godine
9. Tehnicki pregled vozila na 6 meseci
10. U slucaju krsenja bilo kog zakona oduzimanje dozvole trajno

I mogao bi tako do sutra...
Sada su raspustena banda koja radi sta hoce. Brukaju grad pred turistima i izivljavaju se nad gradjanima i ostalim ucesnicima u saobracaju. Da im se ne isplati ne bi ih toliko bilo. Taksisti su sve neki neuspeli kriminalci. Izvinjavam se casnim li normalnim taksistima kojih sigurno ima ali od olosa se ne vide...

HAPSI NARODNA MILICIJO!!! :-)))))))

Vuk Sev

pre 9 godina

Sta bre vise hoce ti taksisti? Stalno nesto zakeraju, razbijaju se od para , njih 10000 registrovano sa tablicama SAMO! I bog te pitaj koliko jos ispod .

10k taksista. Pa toliko ni Njujork nema.

deda

pre 9 godina

Koji je ovo vise put da traze istu stvar, odobri im se oni opet ne placaju, i opet jovo nanovo.
Zasto samo vama da se otpišu dugovi a ostalima ne. I kako mislite da odete u penziju, nedaj boze da se razbolite.
I konacno treba drzava da nadje nacin da onemoguci bilo koju grupu da preti da ce maltretirati i ogranicavati slobodu kretanja ljudima koji sa njihovim problemima nema nikakve veze. To je najobicniji bezobrazluk. Na kraju ko vas tera da budete taksisti, ako vam nije dobro bavite se drugim stvarima.

Drug

pre 9 godina

Moj kum je TAXI-sta i jedna komsija...obojica nisu platili porez ja mislim kum nikada a komsija od Slobe pa na ovamo...KO ZNA KOLIKO JE TAKVIH...

Aleksandar

pre 9 godina

Niko ne sme biti jaci od drzave. Ovo je idealna prilika da se konacno redukuje broj taksista. Ko bude vrsio blokadu, oduzima mu se vozilo bez prava na obnovu delatnosti, pa da vidimo jesu li jaci od drzave. Bahati su, navaspitani, bezobrazni, drski u saobracaju, ne postuju pravila, "deru" vas kako stignu (bazdareni taksimetar, vozikanje po gradu ako primeti da ne poznajete grad dovoljno, naplacivanje skuplje tarife, voznja duzim umesto kracim relacijama, nece da voze kratke relacije, daju vam neki nazvrljani racun i tako dalje). Treba svi da imaju propisane uniforme, da izdaju fiskalne racune... Drzavo, sad ili nikad je prilika da se stane na put taksi mafiji! Ima izuzetaka koji su korektni, ali oni su samo to, izuzeci. Cesto se vozim taksijem i generalno imam veoma lose misljenje o njima.

iggi

pre 9 godina

Skoro sam isao taksijem iz Cacka za Uzice po ceni manjoj od autobuske karte, u BG ne bi mogao za te pare od Zemuna do opstine NBGD. Mnogo ste skupi a i bezobrazni u saobracaju.

Neverovatno

pre 9 godina

Sa kojim pravom gospodo taksisti da blokirate Beograd ? Kako vi, tako i ostali.
Meni se nogo sto sta ne dopada, za mnogo sta mislim da nije pravedno, a ni po zakonu, mogao bih roman da napisem o tome, ali se borim bez ucena i zagorcavanja zivota drugim ljudima.

Miroslav

pre 9 godina

Београдски таксиста, преслаб за криминалца, прејак за обичан-нормалан посао........

markonja

pre 9 godina

Koji su ovo neradnici, samo su veći oni koji žele da žive od rente. Čekaju satima da pokupe nekog i oderu ga, a svako ko ima b dozvolu a ne zna ništa da radi ide u taksiste. Umesto da ograniče broj taksista kao u NY svima bi bilo bolje, mnogo ih ima, nema dovoljno posla...divlji taksisti ordiniraju. Sve je to posledica loše strategije.

страшни суд

pre 9 godina

Šta se bre palite taj Bjelić lupetara gluposti non- stop. I ovako nas je previše , ko neplaća poreze i doprinose marš sa taxija. Dosta nam je bre više. A problem divljih se rešava za 24 h , samo što ih isti taj Blejić štiti kako bi stvorili što veći haos...

skene

pre 9 godina

Niste vi drugovi taxsisti jači od države.

Mi smo svi budale, fiskalizacija i za njih.

Prekršajne prijave, uklanjanje vozila, policija na sve strane ako blokiraju grad.
Dokle bre više svaka šuša da remeti mir u ovom gradu.
Daj i ja da blokiram svoju zgradu jer neću da platim grejanje za stan.

dokle...

Pekar

pre 9 godina

... ko je dužan treba i da plati... a onaj ko pokušava da produži dužničku krizu i to čini nasilnim metodama, kojim ugrožava ostale građane, mora otiću zatvor!

Beogradjanin

pre 9 godina

"Sadašnji obim posla ne donosi novac taksisti da može da plaća tekuće i zaostale obaveze".

Pa naravno kada ih u Beogradu ima nekoliko puta vise nego sto je potrebno.

ko shvati, shvati. Ko ne, sta da mu radim.

pre 9 godina

150 kinti pocetna, do klinickog mi ispadne 400 minimum. Dok u Gornjem Milanovcu od autobuske do sela ispadne 300. A i mogli bi da ne blokirate grad ima nas koji imaju obaveze.

popeye

pre 9 godina

Па, затворите радњу? Само да видим неспособну власт да вам ово сад дозволи, пази они ће блокирати град!? Они тенкови нису смели далеко да оду...
Такси вам је врло скуп, много скупљи него у неким великим градовима у региону, а они све паре ставе у џеп, како ја ово разумем...

goran

pre 9 godina

Aj Bjeliću ne lupaj!
1.Ne možemo da izdržimo ni dva dana štrajka, jer nemamo ni da jedemo a kamoli nešto više
2.odavno nisi skupio ni 300 ljudi da štrajkuje
3.I da reprogramiraju dug, tak sad nećemo imati da plaćamo kad skinu plate ovima iz javnog sektora (to su nam glavne mušterije)
4.svaki reprogram je više bio uterivanje para u budžet nego dovođenje stvari u red
5.Ko je tebe oblasti da pregovara što? Ne sećam se nikakvih izbora, ikada

dafi

pre 9 godina

Cast izuezecima ali o njima se ne moze reci bas puno toga pohvalnog....bahati,bezobrazni,preskupi...sad jos i prete blokadom grada.Gradska vlast to ne sme dozvoliti i treba ih najrigoroznije kazniti ako tako nesto urade.

Neša

pre 9 godina

U taksi nisam seo od devedeset i neke, pa sam živ! Što se tiče blokade i maltretiranja građana, to je najobičnija svinjarija za koju bi trebali debelo da odgovaraju! Ako im se nešto ne sviđa, neka obustave rad i neka sede kući. Videćemo koliko može grad da izdrži bez njih!

the rock!

pre 9 godina

U ovoj zemlji svako sebi daje za pravo da ograniči ustavne slobode drugoga,e pa neće moći gospodo.To što se bavite prevozom i vozite po gradu vam ne daje za pravo da ograničavate moju slobodu kretanja!Ako se pak drznete ja ću da vam svojim vozilom blokiram jednu poveću taksi stanicu (npr aerodrom,tamo ste specijalno alavi).Mislim da vam se to ne bi svidelo,znači kako vi meni želite da otmete pravo na rad tako ću i ja vama!

Niko

pre 9 godina

Liberalizujte taksi da svako moze da taksira uz naravno ispunjavanje uslova i placanje poreza. Nemam nista protiv taksista i advokata. ali porez mora da placaju SVI ili NIKO. Ovoj bagri treba jednom zauvek stati na put.I ne pomisljajte da blokirate Beograd, ni vi ni bilo ko drugi. Narod je besan, a ako bas ocete da se na vama iskali - dobicete ono sto ste trazili.

zeljko

pre 9 godina

pa vi ste zasticeni kao beli medvedi,ceo zivot samo otimate i nikome nista ne placate! ako niste sposobni da placate tekuce obaveze nemojte ni da radite taj posao! dosta ste pretnjama svoje interese gurali,i vama se mora stati na put! kako mi ostali uspevamo i sve da placamo i da zivimo! napravite slobodno trziste i zdravu konkurenciju a za ostale primenite zakon!

kiza

pre 9 godina

jedino resenje je da se liberalizuje trziste. cene neka odredjuju taksisti i taxi udruzenja. uvesti im fiskalne kase i naplacivati tako porez. problem resen. taksi nije potreba i nema potrebe da se ogranicava broj taksista kao i cena usluge. ko zeli neka se vozi taksijem ko ne zeli ima alternativu...

Velibor

pre 9 godina

Ovo je posledica debelog popustanja taksistima tokom proteklih nekoliko godina. Treba se samo setiti kako im je u vreme divljanja taksista kod aerodroma Sinisa Mali pomogao da sprovedu visoke tarife i dobiju prakticno sve sto su trazili. Sada, kada svi treba da se prilagode nizim primanjima, taksisti ucenjuju i prete. Pod hitno treba doneti zakone i propise, po kojima niko ne sme da blokira ni ulice, ni pruge. Kako bi bilo da se zdravstveni radnici zatvore u bolnice i domove zdravlja i zakljucaju vrata, a samo hitna sluzba bude dostupna ?

Nerealni zahtevi

pre 9 godina

Izgleda da, ko ne štrajkuje, nije normalan ; juče advokati, danas zdravstvo, sutra prosveta...zašto ne bi taksisti - šta ih košta ? Bar ćemo videti regularne taksite ; onih nekoliko hiljada "divljaka" će, za to vreme raditi "punom parom" ( po zakonu o štrajku 30% zadovoljava "minimum obustave rada"
Inače, beogradski taksisti traže "leba preko pogače" je su cene,one zvanične, višestruko veće ne samo u odnosu na druge gradove u Srbiji već i u odnosu na cene u regionu. O onim "dopunskim" cenama "snalažljivih" beogradskih taksista, da se i ne govori.
Užasavajuća je činjenica da oštećeni putnik nema načina da tu pljačku od strane , naročito "divljih" taksista, nadoknadi. Putnike, zapravo, niko ne štiti od "ludih" takimetara i njihovih gazda. Zašto to pitanje koje je, kako znamo, javna tajna, neko od odgovornih iz taksi udrženja (ako takvi,uopšte,postoje ) ne pokrene ?
Kada svoje ophođenje budu doveli na profesionalni nivo - od koga su bar tri svetlosne godine udaljeni - tada mogu štajkuju i da traže svoja prava. Do tada treba da se "pokriju ušima".

Odavde treba bezati sto pre na vreme

pre 9 godina

Savet svim taksistima-oformiti stranku taksista,skupite 10 hiljade potpisa registrujte politicku stranku i to je to.Dobicete reprogram duga od 2030-e ne od 2017-e.Kada bagra na vlasti vidi da ima nekoga ko moze da im stane na crtu.
Ovako policija,kamenje blokada-no no.Samo registracija politicke stranke.I statut pod hitno te stranke sa novim sluzbenim sajtom.Tako se pravi nesto u Srbiji.UGledajte se na Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica.Da nisu napravili stranku pre 5-6 godina gde bi bili sa prethodnom SRS?

Samo osnivanje politicke stranke Srbina spasava ne strajkovi.

Ko je to na vreme shvatio zaradjuje milione i milione.Bez dana radnog staza.

Kakvo preduzetnisto i gluposti.Organizujte se i postanite politicki faktor.Nema daljeg razgovora.To vazi i za advokate i ove sto strajkuju na zeleznickoj i prosvetare.Sve.

Ko pre njemu devojka.Ucimo se na primerima AV i TN.

Placenici !

pre 9 godina

Jos jedan pokusaj destabilizacije drzave . Nekome ne odgovara da Srbija postane normalna zemlja . Koliko vam je Miskovic platio da srusite Premijera , ne bi me cudilo da ste u sprezi sa advokatima i ostalima koji strajkuju i ruse ovu napacenu zemlju .

Ivan

pre 9 godina

Privredno drustvo ne mora da posluje ali drzavni organ mora da vrsi svoju funkciju. To je citat sa satanka o poreskoj upravi u Srbiji. Ako bilo ko misli da ce ostati postedjen besomucnog isisavanja novca iz bilo koje delatnosti u ovoj zemlji vara se. Svi koji pokusavaju da rade u narednim mesecima ce se naci pred pitanjem kako dalje. Ako ova drzava zavisi od TAXI poreza onda je gotova.

Izet Fazlinovic

pre 9 godina

Puna podrška taksistima...kakvi monstrozni komentari vecine,ti što pljuju taksiste su potencijalne siledzije,ubice,nasilnici...vidi se po komentarima. Mozda u Beogradu taksisti nesto i zarade,al' po ostatku ovog mucilista od zemlje,verujte samo za gorivo i hleb!

luki

pre 9 godina

a ja cu posle da organuzujem blokadu taksi sranica, kad oni mogu da mene sprecavaju da idem na posao, onda cu i ja njih da sprecavam da rade. gilipteri malogradjanski.

Predrag

pre 9 godina

Beograd treba da preslika taksi situaciju iz Podgorice. Taksi sluzba je odlicna i najjeftinija u Evropi ali zato taksisti ne gase automobile tokom.smene. Ovi nasi se ubise od dosade po taksi stanicama. Koriscenje taksija treba da bude nesto priustivo a kod nas je luksuz.

markonja

pre 9 godina

@moje ime

Liberalizacija bi donela još gore stanje. Možda bi profitirao korisnik taksi usluga, ali bi verovatno u trenutku na ulicama bilo toliko taksista da niko od njih ne bi dinar zaradio. Baš suprotno, kao u NY treba ograničiti ili smanjiti za 30% br. taksista i ostaviti samo one koji žele da rade(pošteno). Zakon ponude i potražnje, objasni mi da nekim slučajem na ulici ima 300.000 taksista, a da je potražnja mala, kako će oni preživeti? Moraju da plate porez, da sipaju benzin, kvarovi i registracije....gde je tu zarada?

Radoslav

pre 9 godina

Ovde bi svi fraj majku u bolnicu,dete u obdaniste i deciji dodatak,dobre puteve i mnogo stosta,a Niko
nece da plati porez!
Pa ne moze tako!
Porez ima da se plati,a ne da se otima od penzionera!

koja

pre 9 godina

konfiskujes auto,prodaš ga i namiriš dug.naravno pre toga das neki razuman rok da plate ako ne plate onda konfiskujes i rešeno. oduzmem troje kola pred kamerama A ujutru red čekaju da plate

Izet Fazlinovic

pre 9 godina

Puna podrška taksistima...kakvi monstrozni komentari vecine,ti što pljuju taksiste su potencijalne siledzije,ubice,nasilnici...vidi se po komentarima. Mozda u Beogradu taksisti nesto i zarade,al' po ostatku ovog mucilista od zemlje,verujte samo za gorivo i hleb!

Placenici !

pre 9 godina

Jos jedan pokusaj destabilizacije drzave . Nekome ne odgovara da Srbija postane normalna zemlja . Koliko vam je Miskovic platio da srusite Premijera , ne bi me cudilo da ste u sprezi sa advokatima i ostalima koji strajkuju i ruse ovu napacenu zemlju .

markonja

pre 9 godina

@moje ime

Liberalizacija bi donela još gore stanje. Možda bi profitirao korisnik taksi usluga, ali bi verovatno u trenutku na ulicama bilo toliko taksista da niko od njih ne bi dinar zaradio. Baš suprotno, kao u NY treba ograničiti ili smanjiti za 30% br. taksista i ostaviti samo one koji žele da rade(pošteno). Zakon ponude i potražnje, objasni mi da nekim slučajem na ulici ima 300.000 taksista, a da je potražnja mala, kako će oni preživeti? Moraju da plate porez, da sipaju benzin, kvarovi i registracije....gde je tu zarada?

obican zaposleni otac

pre 9 godina

Totalna blokada grada? Pa vi probajte... Obavestavam vas da u 16:15 prolazim Gazelom u svakodnevnom pokusaju da podignem cerkicu iz vrtica. Ako zbog vasih s...a budem zadrzan na tom putu, postacu vrlo nezgodan. Ne zanima me koliko vas ima jer nas ostalih ima vise... Nisam korisnik vasih usluga i ne mislim da ste toliko bitni za ovaj grad kao sto sebi uobrazavate. Pazite sta radite.

Ramplstilckin

pre 9 godina

1. Uvesti fiskalne kase u sva taksi vozila
2. Uvesti pravilo da sa samo dva modela vozila moze da se taksira a ne da nas voze sa motokultivatorima
3. Obavezno poznavanje bar jednog stranog jezika(provera testom svake dve godine)
4. Obavezno poznavanje kulture i istorije Beograda(test znanja svake tri godine)
5. Obaveza nosenja odela i kravate
6. Zabrana zaustavljanja vozila tamo gde taksisti padne na pamet
7. Psiho test svake godine
8. Alko i test na drogu svake godine
9. Tehnicki pregled vozila na 6 meseci
10. U slucaju krsenja bilo kog zakona oduzimanje dozvole trajno

I mogao bi tako do sutra...
Sada su raspustena banda koja radi sta hoce. Brukaju grad pred turistima i izivljavaju se nad gradjanima i ostalim ucesnicima u saobracaju. Da im se ne isplati ne bi ih toliko bilo. Taksisti su sve neki neuspeli kriminalci. Izvinjavam se casnim li normalnim taksistima kojih sigurno ima ali od olosa se ne vide...

HAPSI NARODNA MILICIJO!!! :-)))))))

Aleksandar

pre 9 godina

Niko ne sme biti jaci od drzave. Ovo je idealna prilika da se konacno redukuje broj taksista. Ko bude vrsio blokadu, oduzima mu se vozilo bez prava na obnovu delatnosti, pa da vidimo jesu li jaci od drzave. Bahati su, navaspitani, bezobrazni, drski u saobracaju, ne postuju pravila, "deru" vas kako stignu (bazdareni taksimetar, vozikanje po gradu ako primeti da ne poznajete grad dovoljno, naplacivanje skuplje tarife, voznja duzim umesto kracim relacijama, nece da voze kratke relacije, daju vam neki nazvrljani racun i tako dalje). Treba svi da imaju propisane uniforme, da izdaju fiskalne racune... Drzavo, sad ili nikad je prilika da se stane na put taksi mafiji! Ima izuzetaka koji su korektni, ali oni su samo to, izuzeci. Cesto se vozim taksijem i generalno imam veoma lose misljenje o njima.

zoran

pre 9 godina

Dovesti svih 5000 zandara u Beograd, borna kola, smrkove, stitnike i palice. Pohapsiti sve takaiste koji blokiraju grad i poslati ih u zatvor na po 90 dana.

markonja

pre 9 godina

Koji su ovo neradnici, samo su veći oni koji žele da žive od rente. Čekaju satima da pokupe nekog i oderu ga, a svako ko ima b dozvolu a ne zna ništa da radi ide u taksiste. Umesto da ograniče broj taksista kao u NY svima bi bilo bolje, mnogo ih ima, nema dovoljno posla...divlji taksisti ordiniraju. Sve je to posledica loše strategije.

moje ime

pre 9 godina

1) Hitno uvesti liberalizaciju taksi sluzbe u Beogradu. Svako ko se registruje u APR-u i plati porez moze da taksira.
2) Poostriti kontrolu "divljih" taksista.
3) U slucaju protesta, pisati prekrsajne prijave za remecenje javnog reda, a paukovi da uklanjaju taski vozila zbog nepropisnog parkiranja. Sta ako neka trudnica treba da stigne do bolnice?

Odavde treba bezati sto pre na vreme

pre 9 godina

Savet svim taksistima-oformiti stranku taksista,skupite 10 hiljade potpisa registrujte politicku stranku i to je to.Dobicete reprogram duga od 2030-e ne od 2017-e.Kada bagra na vlasti vidi da ima nekoga ko moze da im stane na crtu.
Ovako policija,kamenje blokada-no no.Samo registracija politicke stranke.I statut pod hitno te stranke sa novim sluzbenim sajtom.Tako se pravi nesto u Srbiji.UGledajte se na Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica.Da nisu napravili stranku pre 5-6 godina gde bi bili sa prethodnom SRS?

Samo osnivanje politicke stranke Srbina spasava ne strajkovi.

Ko je to na vreme shvatio zaradjuje milione i milione.Bez dana radnog staza.

Kakvo preduzetnisto i gluposti.Organizujte se i postanite politicki faktor.Nema daljeg razgovora.To vazi i za advokate i ove sto strajkuju na zeleznickoj i prosvetare.Sve.

Ko pre njemu devojka.Ucimo se na primerima AV i TN.

Ivan

pre 9 godina

Privredno drustvo ne mora da posluje ali drzavni organ mora da vrsi svoju funkciju. To je citat sa satanka o poreskoj upravi u Srbiji. Ako bilo ko misli da ce ostati postedjen besomucnog isisavanja novca iz bilo koje delatnosti u ovoj zemlji vara se. Svi koji pokusavaju da rade u narednim mesecima ce se naci pred pitanjem kako dalje. Ako ova drzava zavisi od TAXI poreza onda je gotova.

Toza Vampir

pre 9 godina

Plati pa klati bato.
Ja placam porez i sve doprinose i nije milo ali ne blokiram grad.
Placam poreze i doprinose ,alo!!!
Naibolje bi bilo da im 5 km voznje bude 2000 din pa da budu zadovoljni,stalno kukaju.

Jimmy

pre 9 godina

Taksista sam iz Zrenjanina.Kod nas je start 70 din.a kilometar 35 din.Placam porez redovno svakog meseca.
Kako gospoda taksisti iz Beograda ne mogu da to postignu sa njihovim vise nego duplo vecim cenama?Cene auto delova su iste a gorivo(plin)jeftiniji nego kod nas...
Pa zar smo mi izvan Bgd budale?

Vuk Sev

pre 9 godina

Sta bre vise hoce ti taksisti? Stalno nesto zakeraju, razbijaju se od para , njih 10000 registrovano sa tablicama SAMO! I bog te pitaj koliko jos ispod .

10k taksista. Pa toliko ni Njujork nema.

popeye

pre 9 godina

Па, затворите радњу? Само да видим неспособну власт да вам ово сад дозволи, пази они ће блокирати град!? Они тенкови нису смели далеко да оду...
Такси вам је врло скуп, много скупљи него у неким великим градовима у региону, а они све паре ставе у џеп, како ја ово разумем...

Neverovatno

pre 9 godina

Sa kojim pravom gospodo taksisti da blokirate Beograd ? Kako vi, tako i ostali.
Meni se nogo sto sta ne dopada, za mnogo sta mislim da nije pravedno, a ni po zakonu, mogao bih roman da napisem o tome, ali se borim bez ucena i zagorcavanja zivota drugim ljudima.

dafi

pre 9 godina

Cast izuezecima ali o njima se ne moze reci bas puno toga pohvalnog....bahati,bezobrazni,preskupi...sad jos i prete blokadom grada.Gradska vlast to ne sme dozvoliti i treba ih najrigoroznije kazniti ako tako nesto urade.

deda

pre 9 godina

Koji je ovo vise put da traze istu stvar, odobri im se oni opet ne placaju, i opet jovo nanovo.
Zasto samo vama da se otpišu dugovi a ostalima ne. I kako mislite da odete u penziju, nedaj boze da se razbolite.
I konacno treba drzava da nadje nacin da onemoguci bilo koju grupu da preti da ce maltretirati i ogranicavati slobodu kretanja ljudima koji sa njihovim problemima nema nikakve veze. To je najobicniji bezobrazluk. Na kraju ko vas tera da budete taksisti, ako vam nije dobro bavite se drugim stvarima.

Niko

pre 9 godina

Liberalizujte taksi da svako moze da taksira uz naravno ispunjavanje uslova i placanje poreza. Nemam nista protiv taksista i advokata. ali porez mora da placaju SVI ili NIKO. Ovoj bagri treba jednom zauvek stati na put.I ne pomisljajte da blokirate Beograd, ni vi ni bilo ko drugi. Narod je besan, a ako bas ocete da se na vama iskali - dobicete ono sto ste trazili.

Pekar

pre 9 godina

... ko je dužan treba i da plati... a onaj ko pokušava da produži dužničku krizu i to čini nasilnim metodama, kojim ugrožava ostale građane, mora otiću zatvor!

iggi

pre 9 godina

Skoro sam isao taksijem iz Cacka za Uzice po ceni manjoj od autobuske karte, u BG ne bi mogao za te pare od Zemuna do opstine NBGD. Mnogo ste skupi a i bezobrazni u saobracaju.

skene

pre 9 godina

Niste vi drugovi taxsisti jači od države.

Mi smo svi budale, fiskalizacija i za njih.

Prekršajne prijave, uklanjanje vozila, policija na sve strane ako blokiraju grad.
Dokle bre više svaka šuša da remeti mir u ovom gradu.
Daj i ja da blokiram svoju zgradu jer neću da platim grejanje za stan.

dokle...

Drug

pre 9 godina

Moj kum je TAXI-sta i jedna komsija...obojica nisu platili porez ja mislim kum nikada a komsija od Slobe pa na ovamo...KO ZNA KOLIKO JE TAKVIH...

zeljko

pre 9 godina

pa vi ste zasticeni kao beli medvedi,ceo zivot samo otimate i nikome nista ne placate! ako niste sposobni da placate tekuce obaveze nemojte ni da radite taj posao! dosta ste pretnjama svoje interese gurali,i vama se mora stati na put! kako mi ostali uspevamo i sve da placamo i da zivimo! napravite slobodno trziste i zdravu konkurenciju a za ostale primenite zakon!

Nerealni zahtevi

pre 9 godina

Izgleda da, ko ne štrajkuje, nije normalan ; juče advokati, danas zdravstvo, sutra prosveta...zašto ne bi taksisti - šta ih košta ? Bar ćemo videti regularne taksite ; onih nekoliko hiljada "divljaka" će, za to vreme raditi "punom parom" ( po zakonu o štrajku 30% zadovoljava "minimum obustave rada"
Inače, beogradski taksisti traže "leba preko pogače" je su cene,one zvanične, višestruko veće ne samo u odnosu na druge gradove u Srbiji već i u odnosu na cene u regionu. O onim "dopunskim" cenama "snalažljivih" beogradskih taksista, da se i ne govori.
Užasavajuća je činjenica da oštećeni putnik nema načina da tu pljačku od strane , naročito "divljih" taksista, nadoknadi. Putnike, zapravo, niko ne štiti od "ludih" takimetara i njihovih gazda. Zašto to pitanje koje je, kako znamo, javna tajna, neko od odgovornih iz taksi udrženja (ako takvi,uopšte,postoje ) ne pokrene ?
Kada svoje ophođenje budu doveli na profesionalni nivo - od koga su bar tri svetlosne godine udaljeni - tada mogu štajkuju i da traže svoja prava. Do tada treba da se "pokriju ušima".

Miroslav

pre 9 godina

Београдски таксиста, преслаб за криминалца, прејак за обичан-нормалан посао........

Velibor

pre 9 godina

Ovo je posledica debelog popustanja taksistima tokom proteklih nekoliko godina. Treba se samo setiti kako im je u vreme divljanja taksista kod aerodroma Sinisa Mali pomogao da sprovedu visoke tarife i dobiju prakticno sve sto su trazili. Sada, kada svi treba da se prilagode nizim primanjima, taksisti ucenjuju i prete. Pod hitno treba doneti zakone i propise, po kojima niko ne sme da blokira ni ulice, ni pruge. Kako bi bilo da se zdravstveni radnici zatvore u bolnice i domove zdravlja i zakljucaju vrata, a samo hitna sluzba bude dostupna ?

Neša

pre 9 godina

U taksi nisam seo od devedeset i neke, pa sam živ! Što se tiče blokade i maltretiranja građana, to je najobičnija svinjarija za koju bi trebali debelo da odgovaraju! Ako im se nešto ne sviđa, neka obustave rad i neka sede kući. Videćemo koliko može grad da izdrži bez njih!

ko shvati, shvati. Ko ne, sta da mu radim.

pre 9 godina

150 kinti pocetna, do klinickog mi ispadne 400 minimum. Dok u Gornjem Milanovcu od autobuske do sela ispadne 300. A i mogli bi da ne blokirate grad ima nas koji imaju obaveze.

the rock!

pre 9 godina

U ovoj zemlji svako sebi daje za pravo da ograniči ustavne slobode drugoga,e pa neće moći gospodo.To što se bavite prevozom i vozite po gradu vam ne daje za pravo da ograničavate moju slobodu kretanja!Ako se pak drznete ja ću da vam svojim vozilom blokiram jednu poveću taksi stanicu (npr aerodrom,tamo ste specijalno alavi).Mislim da vam se to ne bi svidelo,znači kako vi meni želite da otmete pravo na rad tako ću i ja vama!

kiza

pre 9 godina

jedino resenje je da se liberalizuje trziste. cene neka odredjuju taksisti i taxi udruzenja. uvesti im fiskalne kase i naplacivati tako porez. problem resen. taksi nije potreba i nema potrebe da se ogranicava broj taksista kao i cena usluge. ko zeli neka se vozi taksijem ko ne zeli ima alternativu...

Beogradjanin

pre 9 godina

"Sadašnji obim posla ne donosi novac taksisti da može da plaća tekuće i zaostale obaveze".

Pa naravno kada ih u Beogradu ima nekoliko puta vise nego sto je potrebno.

Predrag

pre 9 godina

Beograd treba da preslika taksi situaciju iz Podgorice. Taksi sluzba je odlicna i najjeftinija u Evropi ali zato taksisti ne gase automobile tokom.smene. Ovi nasi se ubise od dosade po taksi stanicama. Koriscenje taksija treba da bude nesto priustivo a kod nas je luksuz.

luki

pre 9 godina

a ja cu posle da organuzujem blokadu taksi sranica, kad oni mogu da mene sprecavaju da idem na posao, onda cu i ja njih da sprecavam da rade. gilipteri malogradjanski.

koja

pre 9 godina

konfiskujes auto,prodaš ga i namiriš dug.naravno pre toga das neki razuman rok da plate ako ne plate onda konfiskujes i rešeno. oduzmem troje kola pred kamerama A ujutru red čekaju da plate

goran

pre 9 godina

Aj Bjeliću ne lupaj!
1.Ne možemo da izdržimo ni dva dana štrajka, jer nemamo ni da jedemo a kamoli nešto više
2.odavno nisi skupio ni 300 ljudi da štrajkuje
3.I da reprogramiraju dug, tak sad nećemo imati da plaćamo kad skinu plate ovima iz javnog sektora (to su nam glavne mušterije)
4.svaki reprogram je više bio uterivanje para u budžet nego dovođenje stvari u red
5.Ko je tebe oblasti da pregovara što? Ne sećam se nikakvih izbora, ikada

Radoslav

pre 9 godina

Ovde bi svi fraj majku u bolnicu,dete u obdaniste i deciji dodatak,dobre puteve i mnogo stosta,a Niko
nece da plati porez!
Pa ne moze tako!
Porez ima da se plati,a ne da se otima od penzionera!

страшни суд

pre 9 godina

Šta se bre palite taj Bjelić lupetara gluposti non- stop. I ovako nas je previše , ko neplaća poreze i doprinose marš sa taxija. Dosta nam je bre više. A problem divljih se rešava za 24 h , samo što ih isti taj Blejić štiti kako bi stvorili što veći haos...