Petak, 07.11.2014.

08:38

"SNS ne brine povratak Šešelja"

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić izjavio je da ovu stranku ne brine povratak Vojislava Šešelja u Srbiju jer je politika koju on zagovara odavno prevaziđena.

Izvor: RTS

"SNS ne brine povratak Šešelja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

dafi

pre 9 godina

Zasto bi se SNS opterecivala time?Svi znaju i ko je i kakav je Seselj i politiku koju zagovara podrzava samo jos onaj mali broj clanova njegove stranke...

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

Kubanac

pre 9 godina

Pa dobro, Šešelj će sigurno vređati, psovati, pljuvati svoje nekadašnje kolege ali od toga ništa više neće moći da uradi. Vreme ultranacionalističkih pobuda je odavno prošlo.

Daca

pre 9 godina

Seselj se sigurno nece više baviti politikom, a to je najbitnije za sve nas. Njegova politika je odavno prevazidjena,zato ne vidim razlog zašto bi Srpska Napredna Stranka brinula zbog povratka Seselja.

www

pre 9 godina

zasto bi stranku sa najvecim poverenjem gradjana i rejtingom plasio dolazak lidera SRS-a? Ajte molim vas, pa ko ga se jos plasi!? Njegova politika je prevazidjena davnih dana..

www

pre 9 godina

zasto bi stranku sa najvecim poverenjem gradjana i rejtingom plasio dolazak lidera SRS-a? Ajte molim vas, pa ko ga se jos plasi!? Njegova politika je prevazidjena davnih dana..

xix

pre 9 godina

A zasto da brinu kad je Seseljeva politika prevazidjena, dakle nemaju niti jedan razlog da ga se plase ali zanimljivo je to sto se DS toliko raduje njegovim povratkom!?

aristotel

pre 9 godina

I zasto bi brinuli?
Oni ce, ako treba, zacas da vrate stari naziv stranke, inace, za sve ostalo su pljunuti radikali!
Normalno, uz dodatni epitet da su beskarakterni prevrtljivci, kao Tadic i da su oko sebe okupili svakakav sljam koji je protiv demokrata i pravih radikala!

Hendrix

pre 9 godina

Država Srbija nije igračka pa da pojedinac može da je destabilizuje, ko god to bio. Mada, ima u Srbiji mnogih koji bi voleli da npr. padne vlada ali mislim da će se razočarati, predviđam joj pun i uspešan mandat.

saki

pre 9 godina

SNS ima vaznije stvari koje mora da odradi, i na tome se radi. Oko povratka Seselja ne treba dizati veliku prasinu jer je njegova politika prevazidjena.

milko

pre 9 godina

Pajtić je svojim izjavama počeo da otima Šešelju glasače, a sada će Šešelj pokušati te glasače da povrati, a pošto će teško i SRS i DS samostalno preskočiti cenzus, nabolje bi bilo spajanje ove dve stranke u jednu i jedinstvenu Radikalnu Demokratsku Stranku, čiji bi preCednik bio Šešelj, a prvi potpreCednik bi bio Pajtić.

вршни час

pre 9 godina

Зашто би се и бринули, ону политику коју Шешељ води је скроз бесмислена и одавно превазиђена у Србији и нема места за такве приче и небулозе.

Boo

pre 9 godina

Nema razloga da brine, nikome ništa loše i nažao nisu učinili pa ni Šešelju, razišli su se onda kad su stavovi počeli da im se mimoilaze i napravili najbolji mogući potez za narod.

ZuZiZu

pre 9 godina

Šešelj je opšte simpatije našeg naroda pobrao tek svojim odlaskom u Hag, gde je, svojim vrsnim poznavanjem pravne nauke i svojom stavom, generalno, za ovih 12 godina, postao nacionalni heroj. Naprednjaci nemaju nikakvog opipljivog razloga za strah, jer Šešelj će, zapravo, ostati heroj ali ne i politička figura od značaja. Mnogo više razloga za brigu imaju oni (čitaj: sadašnja opozicija) koji su ga i oterali u Hag.

Dusan

pre 9 godina

Bespotrebno dizete prasinu. Njemu je potreba lekarska nega, i sve sto mu bude potrebno, lekari ce mu pruziti. Nema politike, mitinga i nekakve osvete.

SrdjaN

pre 9 godina

Mnogi zaboravljaju da se što šta izdešavalo u Srbiji za 11 goidna, koliko je Šešelj proveo u Hagu i da politika koju SRS zastupa, odavno ne nailazi na podršku naroda, kao i da je pušten zbog lošeg zdravstvenog stanja. Da njegov dolazak izaziva zabrinutost SNS i vladu, verovatno ne bi bile date garancije.

Fakir

pre 9 godina

Zaista ne vidim razlog zašto bi SNS brinula zbog povratka Šešelja u Srbiju. On se sigurno neće više baviti politikom, u to nema sumnje. Takođe, njegova politika je odavno prevaziđena. Narod se napokon nalazi u sigurnim rukama, a to je činjenica.

polke

pre 9 godina

Upravo tako,njegova politika je prevazidjena i cisto sumnjam da bi narod sad i pristao na tako nesto s'obzirom da smo za vrlo kratko vreme ovom mirnijom politikom uspeli da stvorimo niz prijateljstava sa raznim zemljama i krenuli smo za sada uspesno da uredjujemo ovu zemlju.

Mikica

pre 9 godina

Naravno da ne postoji nikakv bojazan od dolaska Seselja jer politika koju je on vodio je davno zavrsena. Srpska napredna stranka je napravila zaokret u toj politici I okrenula se buducnosti. Ona sada ima 50 % podrske u narodu I jedini cilj je da se u Srbiji zivi bolje

123

pre 9 godina

On je pusten zbog teskog zdravlja. Nece da prodju kao sa Milosevicem pa da im umre u Hagu.
Takodje povratak na scenu je nemoguc jer je to jedan od uslova Haga. On je i dalje optuzen i pod njihovim nadzorom.

JASNA

pre 9 godina

Seselj je pusten na privremenu slobodu zbog narusenog zdravlja.A sto se tice njegove politicke karijere,njegovo vreme je davno proslo.Ne moze on uticati na politicku scenu u Srbiji,niti biti pretnja bilo kome.

Bjanka88

pre 9 godina

Srbija je stabilna država, štiti sve svoje građane... Alo, ljudi, uozbiljite se. Svaki život se računa, bez obzira kako se zoveš, koje si vere, pred Bogom i pred zakonom smo svi isti.

Marija

pre 9 godina

Svako ima pravo da bude skeptican na rad onog drugog i da u to veruje ili ne veruje..s tim sto treba da nam bude jasno da nista nije moguce momentalno i odmah , tako ni oporavak Srbije i prevazilazenje poroka iz proslosti nije lako ni jednostavno

Leonardo

pre 9 godina

Očigledno neki zaboravljau razlog zbog kog je Šešelj pušten, a to je da mu je zdravlje ozbiljno narušeno. Iz tog razloga, ne verujem da će se vraćati na političku scenu Srbije. Ako mu Hag bude dozvolio, može se dogoditi da ima par nastupa u javnosti i to je to. Svi oni kojima je politika SRS bila bliska ostali su u toj stranci, dok SNS ima potpuno drugačiji politički smer i ne vidim razlog što bi trenuno najjača stranka brinula zbog Šešeljevog dolaska.

dejan b

pre 9 godina

poenta je da hrvati, bosnjaci i albanci haske optuzenike docekuju kao heroje. a kod nas, cccc.
moramo svi biti svesni da su zatvor, izolacija i losa 'rana negativo uticale na seselja i psihicki i fizicki.
ma filmovi da se snimaju o nj.

goran

pre 9 godina

to dal' se napredenjaci plaše Šešelja ili ne to je njihova lična stvar.
nemam dovoljno dobre reči kojim abih osudio ponašanje tribunala u Hagu kada je Šešelj u pitanju, to nije sudski proces to je iživljavanje i iskreno mi je žao i njega lično i njegove porodice, a drugo i još važnije, ne samo da je izbagatelisan opšti pojam prava i pravde nego je od jednog čoveka koji je po svemu trebao da bude na političkoj margini ovakvim ponašanjem tog nazovi suda stvoren heroj koji će svojim povratkom samo pojačati tabloidni karakter srpske političke scene.

Нетолерантни популиста

pre 9 godina

Шешељ ће - у (по њега) најбољем сценарију - живети до половине 2015. године. Оно што је у његовом случају битно је чињеница да НИЈЕ ОСУЂЕН. А, те приче о томе како ће српски председник и српски премијер реаговати на Шешељев повратак у Србију потпуно промашују смисао целе ове приче. Николић и Вучић су били алтернатива бесрамној тадићевској скаламерији, и зато су на власти. И остаће на њој, док се не појави нека боља алтернатива. А, Шешељ и радикали то свакако НИСУ!

Phill

pre 9 godina

A, sta kaze npr. Martinovic, kako je on shvatio da je ta politika prevazidjena, posto je ostao malo duze cist radikal i pljuvao po SNS-u koliko je mogao, pa je preleteo kod vas? Da nije mozda tako sto ste mu dali 3 ili 4 funkcije sa enormnim platama, samo da bi cutao? Svi ste vi isti- prodana i korumpirana bratija, bez obraza. Zato bih voleo da vas Seselj sve raskrinka, ali tesko da ce uspeti, na zalost. Ne bi dozvolili da ga puste da se nisu prethodno obezbedili...

Miroslav44

pre 9 godina

Naravno da Vlada nema šta da brine, ljudi rade svoj posao kako treba. Ne treba umanjiti političku ličnost Vojislava Šešelja jer je on branio čast našeg naroda u lažnom sudu koji je oformljen da ocrni srpski rod i da posle rata 90-tih Srbija bude okrivljena i nosi sve posledice tog rata, kao da je jedini učesnik. Što se tiče vladinog stava prema Šešelju veoma je korektan i ljudski.

lunatic

pre 9 godina

Sustina je da je postupak protiv Seselja vredjanje inteligencije, a nasa "drzava" nije smela godinama da pisne o tome...Sta god mislili o Seselju on je ipak drzavljanin Republike Srbije, a zna se kako se ozbiljne drzave postavljaju u takvim situacijama.

xa xa

pre 9 godina

Као не брине се, а прво што је урадио је покушај да га на брзину дискредитује док још није ни дошао. Занимљиво. :)

Ilina

pre 9 godina

Zasto se unsi strah medju ljude kao da doalzi sam djavo, pa sad svi moramo da sedimo ispred tv-a kao da gledamo horor, a ustvari je cela prica davno vreme bez ikakvog zapleta.

Alex

pre 9 godina

Izdati kuma dok je u zatvoru zarad vlasti i para?!
Samo jadnik to moze.
Seselj mozda nije sam svoj, ali drzi rec za razliku od dojucerasnjih pajtasa koji su prodali Kosovo i celu zemlju zarad vlasti.

predrag pr

pre 9 godina

nije drugovi stvar politike vec postenja i gledanje istine u oci , Toma i Aca kad su menjali ime stranke nisu samo to uradili vec su jedan deo kapitala SRS preoteli u svoju korist a to su bile poslanicke plate eto cistog dokaza kako su krali ... a mozda je kriva za to i DS i Tadic i Djilas i Pajtic , mislim se gonite se u ....

Kun

pre 9 godina

Davno? Mislis pre pet godina kad smo bili 'crna rupa na tepihu Evrope'? Ili ovaj do tebe proslogodisnji radikal? Bedni preletaci bez trunke morala. Nisam postovalac Seselja ali od vas mi je iskreno muka!

Zmago

pre 9 godina

Ovaj smesni prcopevac Martinovic je do pre samo 2 godine drzao slike Seselja u svakoj sobi u stanu. I takvima dati glas? Patetika. Seselj je bar ostao dosledan svojim stavovima za razliku od ovih lazova i preletaca.

Kun

pre 9 godina

Davno? Mislis pre pet godina kad smo bili 'crna rupa na tepihu Evrope'? Ili ovaj do tebe proslogodisnji radikal? Bedni preletaci bez trunke morala. Nisam postovalac Seselja ali od vas mi je iskreno muka!

predrag pr

pre 9 godina

nije drugovi stvar politike vec postenja i gledanje istine u oci , Toma i Aca kad su menjali ime stranke nisu samo to uradili vec su jedan deo kapitala SRS preoteli u svoju korist a to su bile poslanicke plate eto cistog dokaza kako su krali ... a mozda je kriva za to i DS i Tadic i Djilas i Pajtic , mislim se gonite se u ....

goran

pre 9 godina

to dal' se napredenjaci plaše Šešelja ili ne to je njihova lična stvar.
nemam dovoljno dobre reči kojim abih osudio ponašanje tribunala u Hagu kada je Šešelj u pitanju, to nije sudski proces to je iživljavanje i iskreno mi je žao i njega lično i njegove porodice, a drugo i još važnije, ne samo da je izbagatelisan opšti pojam prava i pravde nego je od jednog čoveka koji je po svemu trebao da bude na političkoj margini ovakvim ponašanjem tog nazovi suda stvoren heroj koji će svojim povratkom samo pojačati tabloidni karakter srpske političke scene.

Marija

pre 9 godina

Svako ima pravo da bude skeptican na rad onog drugog i da u to veruje ili ne veruje..s tim sto treba da nam bude jasno da nista nije moguce momentalno i odmah , tako ni oporavak Srbije i prevazilazenje poroka iz proslosti nije lako ni jednostavno

Leonardo

pre 9 godina

Očigledno neki zaboravljau razlog zbog kog je Šešelj pušten, a to je da mu je zdravlje ozbiljno narušeno. Iz tog razloga, ne verujem da će se vraćati na političku scenu Srbije. Ako mu Hag bude dozvolio, može se dogoditi da ima par nastupa u javnosti i to je to. Svi oni kojima je politika SRS bila bliska ostali su u toj stranci, dok SNS ima potpuno drugačiji politički smer i ne vidim razlog što bi trenuno najjača stranka brinula zbog Šešeljevog dolaska.

Boo

pre 9 godina

Nema razloga da brine, nikome ništa loše i nažao nisu učinili pa ni Šešelju, razišli su se onda kad su stavovi počeli da im se mimoilaze i napravili najbolji mogući potez za narod.

xix

pre 9 godina

A zasto da brinu kad je Seseljeva politika prevazidjena, dakle nemaju niti jedan razlog da ga se plase ali zanimljivo je to sto se DS toliko raduje njegovim povratkom!?

JASNA

pre 9 godina

Seselj je pusten na privremenu slobodu zbog narusenog zdravlja.A sto se tice njegove politicke karijere,njegovo vreme je davno proslo.Ne moze on uticati na politicku scenu u Srbiji,niti biti pretnja bilo kome.

Miroslav44

pre 9 godina

Naravno da Vlada nema šta da brine, ljudi rade svoj posao kako treba. Ne treba umanjiti političku ličnost Vojislava Šešelja jer je on branio čast našeg naroda u lažnom sudu koji je oformljen da ocrni srpski rod i da posle rata 90-tih Srbija bude okrivljena i nosi sve posledice tog rata, kao da je jedini učesnik. Što se tiče vladinog stava prema Šešelju veoma je korektan i ljudski.

polke

pre 9 godina

Upravo tako,njegova politika je prevazidjena i cisto sumnjam da bi narod sad i pristao na tako nesto s'obzirom da smo za vrlo kratko vreme ovom mirnijom politikom uspeli da stvorimo niz prijateljstava sa raznim zemljama i krenuli smo za sada uspesno da uredjujemo ovu zemlju.

вршни час

pre 9 godina

Зашто би се и бринули, ону политику коју Шешељ води је скроз бесмислена и одавно превазиђена у Србији и нема места за такве приче и небулозе.

Zmago

pre 9 godina

Ovaj smesni prcopevac Martinovic je do pre samo 2 godine drzao slike Seselja u svakoj sobi u stanu. I takvima dati glas? Patetika. Seselj je bar ostao dosledan svojim stavovima za razliku od ovih lazova i preletaca.

123

pre 9 godina

On je pusten zbog teskog zdravlja. Nece da prodju kao sa Milosevicem pa da im umre u Hagu.
Takodje povratak na scenu je nemoguc jer je to jedan od uslova Haga. On je i dalje optuzen i pod njihovim nadzorom.

Fakir

pre 9 godina

Zaista ne vidim razlog zašto bi SNS brinula zbog povratka Šešelja u Srbiju. On se sigurno neće više baviti politikom, u to nema sumnje. Takođe, njegova politika je odavno prevaziđena. Narod se napokon nalazi u sigurnim rukama, a to je činjenica.

Mikica

pre 9 godina

Naravno da ne postoji nikakv bojazan od dolaska Seselja jer politika koju je on vodio je davno zavrsena. Srpska napredna stranka je napravila zaokret u toj politici I okrenula se buducnosti. Ona sada ima 50 % podrske u narodu I jedini cilj je da se u Srbiji zivi bolje

Hendrix

pre 9 godina

Država Srbija nije igračka pa da pojedinac može da je destabilizuje, ko god to bio. Mada, ima u Srbiji mnogih koji bi voleli da npr. padne vlada ali mislim da će se razočarati, predviđam joj pun i uspešan mandat.

Phill

pre 9 godina

A, sta kaze npr. Martinovic, kako je on shvatio da je ta politika prevazidjena, posto je ostao malo duze cist radikal i pljuvao po SNS-u koliko je mogao, pa je preleteo kod vas? Da nije mozda tako sto ste mu dali 3 ili 4 funkcije sa enormnim platama, samo da bi cutao? Svi ste vi isti- prodana i korumpirana bratija, bez obraza. Zato bih voleo da vas Seselj sve raskrinka, ali tesko da ce uspeti, na zalost. Ne bi dozvolili da ga puste da se nisu prethodno obezbedili...

saki

pre 9 godina

SNS ima vaznije stvari koje mora da odradi, i na tome se radi. Oko povratka Seselja ne treba dizati veliku prasinu jer je njegova politika prevazidjena.

Alex

pre 9 godina

Izdati kuma dok je u zatvoru zarad vlasti i para?!
Samo jadnik to moze.
Seselj mozda nije sam svoj, ali drzi rec za razliku od dojucerasnjih pajtasa koji su prodali Kosovo i celu zemlju zarad vlasti.

Kubanac

pre 9 godina

Pa dobro, Šešelj će sigurno vređati, psovati, pljuvati svoje nekadašnje kolege ali od toga ništa više neće moći da uradi. Vreme ultranacionalističkih pobuda je odavno prošlo.

Daca

pre 9 godina

Seselj se sigurno nece više baviti politikom, a to je najbitnije za sve nas. Njegova politika je odavno prevazidjena,zato ne vidim razlog zašto bi Srpska Napredna Stranka brinula zbog povratka Seselja.

www

pre 9 godina

zasto bi stranku sa najvecim poverenjem gradjana i rejtingom plasio dolazak lidera SRS-a? Ajte molim vas, pa ko ga se jos plasi!? Njegova politika je prevazidjena davnih dana..

Dusan

pre 9 godina

Bespotrebno dizete prasinu. Njemu je potreba lekarska nega, i sve sto mu bude potrebno, lekari ce mu pruziti. Nema politike, mitinga i nekakve osvete.

www

pre 9 godina

zasto bi stranku sa najvecim poverenjem gradjana i rejtingom plasio dolazak lidera SRS-a? Ajte molim vas, pa ko ga se jos plasi!? Njegova politika je prevazidjena davnih dana..

SrdjaN

pre 9 godina

Mnogi zaboravljaju da se što šta izdešavalo u Srbiji za 11 goidna, koliko je Šešelj proveo u Hagu i da politika koju SRS zastupa, odavno ne nailazi na podršku naroda, kao i da je pušten zbog lošeg zdravstvenog stanja. Da njegov dolazak izaziva zabrinutost SNS i vladu, verovatno ne bi bile date garancije.

milko

pre 9 godina

Pajtić je svojim izjavama počeo da otima Šešelju glasače, a sada će Šešelj pokušati te glasače da povrati, a pošto će teško i SRS i DS samostalno preskočiti cenzus, nabolje bi bilo spajanje ove dve stranke u jednu i jedinstvenu Radikalnu Demokratsku Stranku, čiji bi preCednik bio Šešelj, a prvi potpreCednik bi bio Pajtić.

dejan b

pre 9 godina

poenta je da hrvati, bosnjaci i albanci haske optuzenike docekuju kao heroje. a kod nas, cccc.
moramo svi biti svesni da su zatvor, izolacija i losa 'rana negativo uticale na seselja i psihicki i fizicki.
ma filmovi da se snimaju o nj.

lunatic

pre 9 godina

Sustina je da je postupak protiv Seselja vredjanje inteligencije, a nasa "drzava" nije smela godinama da pisne o tome...Sta god mislili o Seselju on je ipak drzavljanin Republike Srbije, a zna se kako se ozbiljne drzave postavljaju u takvim situacijama.

Ilina

pre 9 godina

Zasto se unsi strah medju ljude kao da doalzi sam djavo, pa sad svi moramo da sedimo ispred tv-a kao da gledamo horor, a ustvari je cela prica davno vreme bez ikakvog zapleta.

ZuZiZu

pre 9 godina

Šešelj je opšte simpatije našeg naroda pobrao tek svojim odlaskom u Hag, gde je, svojim vrsnim poznavanjem pravne nauke i svojom stavom, generalno, za ovih 12 godina, postao nacionalni heroj. Naprednjaci nemaju nikakvog opipljivog razloga za strah, jer Šešelj će, zapravo, ostati heroj ali ne i politička figura od značaja. Mnogo više razloga za brigu imaju oni (čitaj: sadašnja opozicija) koji su ga i oterali u Hag.

xa xa

pre 9 godina

Као не брине се, а прво што је урадио је покушај да га на брзину дискредитује док још није ни дошао. Занимљиво. :)

Нетолерантни популиста

pre 9 godina

Шешељ ће - у (по њега) најбољем сценарију - живети до половине 2015. године. Оно што је у његовом случају битно је чињеница да НИЈЕ ОСУЂЕН. А, те приче о томе како ће српски председник и српски премијер реаговати на Шешељев повратак у Србију потпуно промашују смисао целе ове приче. Николић и Вучић су били алтернатива бесрамној тадићевској скаламерији, и зато су на власти. И остаће на њој, док се не појави нека боља алтернатива. А, Шешељ и радикали то свакако НИСУ!

aristotel

pre 9 godina

I zasto bi brinuli?
Oni ce, ako treba, zacas da vrate stari naziv stranke, inace, za sve ostalo su pljunuti radikali!
Normalno, uz dodatni epitet da su beskarakterni prevrtljivci, kao Tadic i da su oko sebe okupili svakakav sljam koji je protiv demokrata i pravih radikala!

Bjanka88

pre 9 godina

Srbija je stabilna država, štiti sve svoje građane... Alo, ljudi, uozbiljite se. Svaki život se računa, bez obzira kako se zoveš, koje si vere, pred Bogom i pred zakonom smo svi isti.

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

dafi

pre 9 godina

Zasto bi se SNS opterecivala time?Svi znaju i ko je i kakav je Seselj i politiku koju zagovara podrzava samo jos onaj mali broj clanova njegove stranke...

Kun

pre 9 godina

Davno? Mislis pre pet godina kad smo bili 'crna rupa na tepihu Evrope'? Ili ovaj do tebe proslogodisnji radikal? Bedni preletaci bez trunke morala. Nisam postovalac Seselja ali od vas mi je iskreno muka!

predrag pr

pre 9 godina

nije drugovi stvar politike vec postenja i gledanje istine u oci , Toma i Aca kad su menjali ime stranke nisu samo to uradili vec su jedan deo kapitala SRS preoteli u svoju korist a to su bile poslanicke plate eto cistog dokaza kako su krali ... a mozda je kriva za to i DS i Tadic i Djilas i Pajtic , mislim se gonite se u ....

Phill

pre 9 godina

A, sta kaze npr. Martinovic, kako je on shvatio da je ta politika prevazidjena, posto je ostao malo duze cist radikal i pljuvao po SNS-u koliko je mogao, pa je preleteo kod vas? Da nije mozda tako sto ste mu dali 3 ili 4 funkcije sa enormnim platama, samo da bi cutao? Svi ste vi isti- prodana i korumpirana bratija, bez obraza. Zato bih voleo da vas Seselj sve raskrinka, ali tesko da ce uspeti, na zalost. Ne bi dozvolili da ga puste da se nisu prethodno obezbedili...

Zmago

pre 9 godina

Ovaj smesni prcopevac Martinovic je do pre samo 2 godine drzao slike Seselja u svakoj sobi u stanu. I takvima dati glas? Patetika. Seselj je bar ostao dosledan svojim stavovima za razliku od ovih lazova i preletaca.

Alex

pre 9 godina

Izdati kuma dok je u zatvoru zarad vlasti i para?!
Samo jadnik to moze.
Seselj mozda nije sam svoj, ali drzi rec za razliku od dojucerasnjih pajtasa koji su prodali Kosovo i celu zemlju zarad vlasti.

xa xa

pre 9 godina

Као не брине се, а прво што је урадио је покушај да га на брзину дискредитује док још није ни дошао. Занимљиво. :)

Bjanka88

pre 9 godina

Srbija je stabilna država, štiti sve svoje građane... Alo, ljudi, uozbiljite se. Svaki život se računa, bez obzira kako se zoveš, koje si vere, pred Bogom i pred zakonom smo svi isti.

aristotel

pre 9 godina

I zasto bi brinuli?
Oni ce, ako treba, zacas da vrate stari naziv stranke, inace, za sve ostalo su pljunuti radikali!
Normalno, uz dodatni epitet da su beskarakterni prevrtljivci, kao Tadic i da su oko sebe okupili svakakav sljam koji je protiv demokrata i pravih radikala!

Miroslav44

pre 9 godina

Naravno da Vlada nema šta da brine, ljudi rade svoj posao kako treba. Ne treba umanjiti političku ličnost Vojislava Šešelja jer je on branio čast našeg naroda u lažnom sudu koji je oformljen da ocrni srpski rod i da posle rata 90-tih Srbija bude okrivljena i nosi sve posledice tog rata, kao da je jedini učesnik. Što se tiče vladinog stava prema Šešelju veoma je korektan i ljudski.

Нетолерантни популиста

pre 9 godina

Шешељ ће - у (по њега) најбољем сценарију - живети до половине 2015. године. Оно што је у његовом случају битно је чињеница да НИЈЕ ОСУЂЕН. А, те приче о томе како ће српски председник и српски премијер реаговати на Шешељев повратак у Србију потпуно промашују смисао целе ове приче. Николић и Вучић су били алтернатива бесрамној тадићевској скаламерији, и зато су на власти. И остаће на њој, док се не појави нека боља алтернатива. А, Шешељ и радикали то свакако НИСУ!

Leonardo

pre 9 godina

Očigledno neki zaboravljau razlog zbog kog je Šešelj pušten, a to je da mu je zdravlje ozbiljno narušeno. Iz tog razloga, ne verujem da će se vraćati na političku scenu Srbije. Ako mu Hag bude dozvolio, može se dogoditi da ima par nastupa u javnosti i to je to. Svi oni kojima je politika SRS bila bliska ostali su u toj stranci, dok SNS ima potpuno drugačiji politički smer i ne vidim razlog što bi trenuno najjača stranka brinula zbog Šešeljevog dolaska.

Fakir

pre 9 godina

Zaista ne vidim razlog zašto bi SNS brinula zbog povratka Šešelja u Srbiju. On se sigurno neće više baviti politikom, u to nema sumnje. Takođe, njegova politika je odavno prevaziđena. Narod se napokon nalazi u sigurnim rukama, a to je činjenica.

polke

pre 9 godina

Upravo tako,njegova politika je prevazidjena i cisto sumnjam da bi narod sad i pristao na tako nesto s'obzirom da smo za vrlo kratko vreme ovom mirnijom politikom uspeli da stvorimo niz prijateljstava sa raznim zemljama i krenuli smo za sada uspesno da uredjujemo ovu zemlju.

Mikica

pre 9 godina

Naravno da ne postoji nikakv bojazan od dolaska Seselja jer politika koju je on vodio je davno zavrsena. Srpska napredna stranka je napravila zaokret u toj politici I okrenula se buducnosti. Ona sada ima 50 % podrske u narodu I jedini cilj je da se u Srbiji zivi bolje

Marija

pre 9 godina

Svako ima pravo da bude skeptican na rad onog drugog i da u to veruje ili ne veruje..s tim sto treba da nam bude jasno da nista nije moguce momentalno i odmah , tako ni oporavak Srbije i prevazilazenje poroka iz proslosti nije lako ni jednostavno

JASNA

pre 9 godina

Seselj je pusten na privremenu slobodu zbog narusenog zdravlja.A sto se tice njegove politicke karijere,njegovo vreme je davno proslo.Ne moze on uticati na politicku scenu u Srbiji,niti biti pretnja bilo kome.

SrdjaN

pre 9 godina

Mnogi zaboravljaju da se što šta izdešavalo u Srbiji za 11 goidna, koliko je Šešelj proveo u Hagu i da politika koju SRS zastupa, odavno ne nailazi na podršku naroda, kao i da je pušten zbog lošeg zdravstvenog stanja. Da njegov dolazak izaziva zabrinutost SNS i vladu, verovatno ne bi bile date garancije.

saki

pre 9 godina

SNS ima vaznije stvari koje mora da odradi, i na tome se radi. Oko povratka Seselja ne treba dizati veliku prasinu jer je njegova politika prevazidjena.

Ilina

pre 9 godina

Zasto se unsi strah medju ljude kao da doalzi sam djavo, pa sad svi moramo da sedimo ispred tv-a kao da gledamo horor, a ustvari je cela prica davno vreme bez ikakvog zapleta.

Boo

pre 9 godina

Nema razloga da brine, nikome ništa loše i nažao nisu učinili pa ni Šešelju, razišli su se onda kad su stavovi počeli da im se mimoilaze i napravili najbolji mogući potez za narod.

вршни час

pre 9 godina

Зашто би се и бринули, ону политику коју Шешељ води је скроз бесмислена и одавно превазиђена у Србији и нема места за такве приче и небулозе.

milko

pre 9 godina

Pajtić je svojim izjavama počeo da otima Šešelju glasače, a sada će Šešelj pokušati te glasače da povrati, a pošto će teško i SRS i DS samostalno preskočiti cenzus, nabolje bi bilo spajanje ove dve stranke u jednu i jedinstvenu Radikalnu Demokratsku Stranku, čiji bi preCednik bio Šešelj, a prvi potpreCednik bi bio Pajtić.

Hendrix

pre 9 godina

Država Srbija nije igračka pa da pojedinac može da je destabilizuje, ko god to bio. Mada, ima u Srbiji mnogih koji bi voleli da npr. padne vlada ali mislim da će se razočarati, predviđam joj pun i uspešan mandat.

123

pre 9 godina

On je pusten zbog teskog zdravlja. Nece da prodju kao sa Milosevicem pa da im umre u Hagu.
Takodje povratak na scenu je nemoguc jer je to jedan od uslova Haga. On je i dalje optuzen i pod njihovim nadzorom.

xix

pre 9 godina

A zasto da brinu kad je Seseljeva politika prevazidjena, dakle nemaju niti jedan razlog da ga se plase ali zanimljivo je to sto se DS toliko raduje njegovim povratkom!?

www

pre 9 godina

zasto bi stranku sa najvecim poverenjem gradjana i rejtingom plasio dolazak lidera SRS-a? Ajte molim vas, pa ko ga se jos plasi!? Njegova politika je prevazidjena davnih dana..

Daca

pre 9 godina

Seselj se sigurno nece više baviti politikom, a to je najbitnije za sve nas. Njegova politika je odavno prevazidjena,zato ne vidim razlog zašto bi Srpska Napredna Stranka brinula zbog povratka Seselja.

Dusan

pre 9 godina

Bespotrebno dizete prasinu. Njemu je potreba lekarska nega, i sve sto mu bude potrebno, lekari ce mu pruziti. Nema politike, mitinga i nekakve osvete.

goran

pre 9 godina

to dal' se napredenjaci plaše Šešelja ili ne to je njihova lična stvar.
nemam dovoljno dobre reči kojim abih osudio ponašanje tribunala u Hagu kada je Šešelj u pitanju, to nije sudski proces to je iživljavanje i iskreno mi je žao i njega lično i njegove porodice, a drugo i još važnije, ne samo da je izbagatelisan opšti pojam prava i pravde nego je od jednog čoveka koji je po svemu trebao da bude na političkoj margini ovakvim ponašanjem tog nazovi suda stvoren heroj koji će svojim povratkom samo pojačati tabloidni karakter srpske političke scene.

ZuZiZu

pre 9 godina

Šešelj je opšte simpatije našeg naroda pobrao tek svojim odlaskom u Hag, gde je, svojim vrsnim poznavanjem pravne nauke i svojom stavom, generalno, za ovih 12 godina, postao nacionalni heroj. Naprednjaci nemaju nikakvog opipljivog razloga za strah, jer Šešelj će, zapravo, ostati heroj ali ne i politička figura od značaja. Mnogo više razloga za brigu imaju oni (čitaj: sadašnja opozicija) koji su ga i oterali u Hag.

www

pre 9 godina

zasto bi stranku sa najvecim poverenjem gradjana i rejtingom plasio dolazak lidera SRS-a? Ajte molim vas, pa ko ga se jos plasi!? Njegova politika je prevazidjena davnih dana..

Kubanac

pre 9 godina

Pa dobro, Šešelj će sigurno vređati, psovati, pljuvati svoje nekadašnje kolege ali od toga ništa više neće moći da uradi. Vreme ultranacionalističkih pobuda je odavno prošlo.

lunatic

pre 9 godina

Sustina je da je postupak protiv Seselja vredjanje inteligencije, a nasa "drzava" nije smela godinama da pisne o tome...Sta god mislili o Seselju on je ipak drzavljanin Republike Srbije, a zna se kako se ozbiljne drzave postavljaju u takvim situacijama.

dejan b

pre 9 godina

poenta je da hrvati, bosnjaci i albanci haske optuzenike docekuju kao heroje. a kod nas, cccc.
moramo svi biti svesni da su zatvor, izolacija i losa 'rana negativo uticale na seselja i psihicki i fizicki.
ma filmovi da se snimaju o nj.

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

dafi

pre 9 godina

Zasto bi se SNS opterecivala time?Svi znaju i ko je i kakav je Seselj i politiku koju zagovara podrzava samo jos onaj mali broj clanova njegove stranke...