Četvrtak, 06.11.2014.

19:42

SRS: Bez uslova, Šešelj će govoriti

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović rekao je za B92 da će Vojislav Šešelj biti pušten na privremenu slobodu bez uslova.

Izvor: B92

SRS: Bez uslova, Šešelj æe govoriti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Pepeljugina cipelica

pre 9 godina

Radikali mrcvare bolesnog coveka.....aman umesto da se zalazu i raduju ,covek dolazi svojim najmilijima....oni jos huskaju .....za mene je to strasno !

Sta-je-bilo

pre 9 godina

Neosporna je njegova inteligencija, kao i zdravstveno stanje, ali njegovoj tvrdoglavosti nigde kraja. Jedino što mu je ostalo su te tzv. pretnje na kojima potencira, sve predloge je odbio, danas ovako suta onako, sadašnja vlast mu je izlazila u susret, a on to nikada nije prihvatao. Čemu sada sve ovo...!?

Smiles

pre 9 godina

Da mu nije mesto u Hagu, i nije. Ali ako će da pravi cirkus sad ovde, i da širi tenziju, bolje neka ostane tamo! Dosta je Srbiji i narodu muke i haosa i bez njega!

Jung

pre 9 godina

Neka dodje i neka govori niko mu ne brani da govori, sta se digla tolika fama oko toga sto ce Seselj da dodje i da govori, to je njegovo gradjansko pravo da se obrati svojima niko mu to ni ne brani.

AKO - JEDNOM - VIDIS - MARIJU

pre 9 godina

Mogu da se slozim samo u jednoj tvrdnji coveka koji je svojim ponasanjem doveo SRS do ovog trenutnog stanja a to je svakako Nemanja Sarovic ,slazem se samo da je necuveno to sto jos uvek nije donesena presuda Vojislavu Seselju. Sve ostalo je notorna glupost izrecena od Nemanje Sarovic pogotovo da je Vojislav Seselj poslendnja nada i slamka spasa gradjana Srbije, hajte molim vas da nije tuzno bilo bi smesno. Izgleda da on misli da smo mi zaboravili da Vojislav Seselj je uvek izbegavao da dodje na vlast, jer mu je bilo uvek draze da drugog napada i da nema nikakvu odgovornost kada je drzava u pitanju. Pogotovu ne bih rekao, niti mogu da se slozim da nas je ova vlada na celu sa Aleksandrom Vucic kako Sarovic kaze uvalio u mocvaru. Rezultati ove vlade su vidljivi i ocigledni , da mu je to jos jedan od velikih promasaja to vide i posteni doduse u manjini clanovi SRS-a koji su u tu poziciju dovedeni zahvaljujuci upravo Nemanji Sarovic i njegovom ponasanju.

Aca šmeker

pre 9 godina

Drago mi je što izlazi jer mislim da nijednom Srbinu nije mesto u Hagu, a što se tiče najavljenih mitinga i nekakvih Šešeljevih osveta, ta priča mi je smešna. On je čovek politički mrtav, njegova politika odavno nije izvodljiva, Srbija je na pravom putu, vode je odgovorni ljudi, pa bi Šešelju bilo najbolje da se leči i odmara sa svojim najbližima.

dex

pre 9 godina

Da je panika u SNS, vidi se po komentarima botova. Oni vec znaju da ce njihov ideoloski otac (pre nego sto su pobegli zarad licnog bogacenja) izneti lazi?!? Ja ne volim Seselja, ali on nije bas neko ko laze. Ne verujem da ce zbog zdravstvenog stanja moci da se upusta u raspravu sa neukim kumom, i malom ulizicom, ali ako bude... Ne bih im bio u kozi. Covek jeste opaljen, ali je inteligentan nenormalno!

GJ

pre 9 godina

Njegovo vreme u politici je proslo.On se moze obratiti svojim partijskim istomisljenicima i nista vise.Njegov povratak ne moze ugroziti vladajucu partiju,nikako.Mada mislim da ga se Hag otarasava da im ne umre kao Milosevic u zatvoru.

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

razOČARAN

pre 9 godina

Već vidim da će sa govornice Šeki zaurlati, kako je malo ljudi na mitingu,ali kada vidi pored svojih plavih i plavo žute zastave demokrata,razbole će se na prečac.Teško svim onima oko njega na bini.

Sokic

pre 9 godina

Pa neka ga, uzeleo se ljudi, ali pitanje je koliko ce i imati na tom mitingu. Sta god da on reko nece bitno uticati na rad Vlade, a ni na narod, jer je sadasnja Vlada na delima pokazala da stvarno zeli dobro narodu Srbije.

Cik objavite!

pre 9 godina

Taman bi sada mogao da odgovara za političku pozadinu ubistva premijera,za kontakte sa bandom iz Zemuna,kao i za podstrekivanje na ubistvo.
(Mita, 6. novembar 2014 20:34)

Slazem se! Ali za ISTO TO da odgovaraju i sadasnji premijer i predsednik, jer su oni radili POTPUNO ISTO sto i Seselj! Nemaju bas svi u Srbiji pamcenje zlatne ribice, secamo se sta je Nikolic rekao za Djindjica i njegovu povredu noge, kao i kada je Vucic lepio table "Bulevar Ratka Mladica".

Oliver OO

pre 9 godina

(Integrali 3, 6. novembar 2014 23:36)
Covek se zaista srcano borijo u Hagu,postujem to i sidam kapu, a za povratak zelim mu ozdravljenje.
Sto se tice politickog zivota ,proslo je vreme njihovih ideala...to vise ne pije vodu....a imam takav osecaj da pojedinci iz njegove stranke samo zele da iskoriste njegov povratak,naprave sebi reklamu.

ReljaR

pre 9 godina

Lepo je što Šešelju njegove pristalice priređuju doček i žele da se ponovo politički aktivira, ali budimo realni, njega su iz zatvora pustili kako im tamo ne bi skončao kao Milošević.

Nenad

pre 9 godina

Drago mi je da će moći u najmanju ruku da se leči i vidi dom.
Nije mi drago ovih lako prepoznatljivih poruka onih koji su ga izdali.
Sve u tonu "Drago mi je da se vraća ali ne treba da se bavi politikom".
E pa momci, naprotiv.

p.s. Uzgred, provaljeni ste.

Vesna BG

pre 9 godina

Objasnio je kako treba biti dosledan, kao i da je haški tribunal jedna nakaradna tvorevina. S druge strane, njegov dolazak može da znači i povratak u neke tamne periode iz kojih smo počeli da se izvlačimo polako

Sasvim prirodno

pre 9 godina

Covek je dokazao neke stvari,velika pobeda I za Srbiju,poraz tribunala,svaka mu cast.Bas mi je milo sto se vraca,ali ne bi voleo da se opet politicki aktivira,nije nam to sada potrebno,obzirom das mo krenuli u oporavak.

Zauzeo se

pre 9 godina

SRS i njihove pristalice treba da budu zahvalni Aleksandru Vucicu sto je Vlada dala garancije za Seselja da bude privremeno pusten na slobodu da se leci jer za razliku od njih Vucic nije zlopamtilo i svakome bi pomogao.

Mikula

pre 9 godina

Kao I svakog bolesnog čoveka, žao mi ga je. Mislim da je njegovo vreme u politici prošlo, jednostavno nije vreme za takvu politiku I takvog čoveka.

Integrali 3

pre 9 godina

Postujem Seselja kao velikog Srbina,I drago mi je sto se vraca,I zelim mu da se izbori I pobedi bolest.Ali sto se tice njegovog politickog delovanja mislim da vise ne bi imalo smisla.

gogo

pre 9 godina

Kao neko ko je sa njim isao u gimaziju ['Braca Ribar' Sarajevo, generacija 1967-1971, U SK je primljen jos u 4 gimnazije cim je postao punoljetan, mogu reci da je bio pravican ali i bas zadrti komunista.
Svoj prvi javni sukob je imao sa Branom Miljusem [optuzbe oko plagijata] Obojica su bili asistenti na FPN u Sarajevu.
Veliki jaran mu je Emil Vlaiki koji je isto radio na FPN i doskorasnji clan predsednistva RS kjoga je sada u oktobru pobjedio/izbacio kandidat iz HDZ
U nacionaliste Seselj je presao par godina nakon Titove smrti jer je komunizam 'izlapio', a nacionalizam postao jako popularan kao 'oruzje za mobilizaciju masa'. Odvuko ga Vuk Draskovic koji mu je crkveni kum jer se Voja krstio tek oko 1988

Fantom

pre 9 godina

Može SRS da priča šta hoće. Nikog ne zanima mišljenje ovih propalih političara, a to je činjenica. Šešelj se neće više baviti politikom, a to je definitivno najbitnije za sve nas.

Zaciorski

pre 9 godina

A kako su nas to demokrate bolje vodile od Radikala u zadnjih 14 god? Nije mi jasno kako pojedinci vise kunu politiku Radikala a toboze zuti su nam doneli procvat

NRS

pre 9 godina

Ta prica zaista deluje osnovano i sa aspekta ljudskih prava i samog krivicnog postupka. Niko nece pogresiti ako kritikuje neki sud koji optuzenog drzi u pritvoru 12 godine a ne donese presudu i svi koji to isticu dosta su u pravu. Medjutim, ako niste zaslepljeni radikal morate priznati da je od tih 12 godina, bar 8 godina on proveo jer je on tako hteo i vodio svoj licni rat protiv suda. Setite se da je trazio da mu se optuznica i svi dokazi prevedu na srpski jezik, pa je proslo dve godine, pa je strajkovao gladju pa je proslo dve godine, pa je pisao knjige i odavao identitet svedoka pa mu je posebno sudjeno pa je proslo tri godine, pa je trazio da se optuznica odbaci i pokrenuo novi (paralelni) postupak pa je proslo jos dve godine i na kraju je trazio izuzece sudije pa mu je taj zahtev usvojen i izabran novi sudija zbog cega je postupak poceo iznova pa se konacno i razboleo. Prema tome, od 12 godina on je izazvao bar 8-9 svojim opstrukcijama sudjenja i na kraju sta je zasluzio to je i dobio. Samo mi je zao sto njegovi glavni saucesnici nisu bili sa njim a morali su.

Zaciorski

pre 9 godina

U potpunosti podrzavam I njegovu politiku I stavove, ...za razliku od vas uvlakaca, preletača. Njegova radikalna politika je u stvari samo delimicni odgovor na ugnjetavanja , šikaniranja, ubistva , otimanja, koja trpimo od EU , SAD.

vri 72

pre 9 godina

Ne volim ga, ali ga poštujem.
Plašim se da je teško bolestan pa ga puštaju.
Od Evrope ništa lepo, a kamoli proizvodnja koju željno išćekujemo.
Dobro zdravlje i ... dobrodošao.

liliputanac123

pre 9 godina

Kad mi se rodila sestra, otac je ostavio 5 litara šljive i rekao je da će je otvoriti kad se bude udavala, sad mu pročitah ovu vijest, počeo je da pije! Vojvode čekamo te!

Axl

pre 9 godina

Apsolutno nikada nisam podrzavao ni jednu jedinu politicku ideju Seselja. Ljude koje ga podrzavaju danas 2014 stvarno ne razumem.. Medjutim nevezano za sve to je apsolutna sramota sta je Hag uradio tom coveku. A da ne pricam o momentu u kome je svojevoljno otisao u Hag. U tom momentu najjaci pojedinac opozicije koje je da je hteo da ne ode mogao bukvalno gradjanski rat da izazove..

Terens

pre 9 godina

Slažem se da je nehumano i nečuveno držati bilo koga u pritvoru 12 godina i nedeti presudu. To je zaista nečuveno i u suprotnosti sa bilo kojim pravom. Ali da je gospodin Šešelj poslednja nada i slamka spasa građana Srbije, to je zaista smešno.

miki

pre 9 godina

Jel ovaj normalan ? Tamo kazu tajnost uslova za pustanje ovaj prica kako nema uslova i kako je Seselj srecan zbog toga. Dal laze sebe ili narod...

Axl

pre 9 godina

Apsolutno nikada nisam podrzavao ni jednu jedinu politicku ideju Seselja. Ljude koje ga podrzavaju danas 2014 stvarno ne razumem.. Medjutim nevezano za sve to je apsolutna sramota sta je Hag uradio tom coveku. A da ne pricam o momentu u kome je svojevoljno otisao u Hag. U tom momentu najjaci pojedinac opozicije koje je da je hteo da ne ode mogao bukvalno gradjanski rat da izazove..

liliputanac123

pre 9 godina

Kad mi se rodila sestra, otac je ostavio 5 litara šljive i rekao je da će je otvoriti kad se bude udavala, sad mu pročitah ovu vijest, počeo je da pije! Vojvode čekamo te!

Terens

pre 9 godina

Slažem se da je nehumano i nečuveno držati bilo koga u pritvoru 12 godina i nedeti presudu. To je zaista nečuveno i u suprotnosti sa bilo kojim pravom. Ali da je gospodin Šešelj poslednja nada i slamka spasa građana Srbije, to je zaista smešno.

Zauzeo se

pre 9 godina

SRS i njihove pristalice treba da budu zahvalni Aleksandru Vucicu sto je Vlada dala garancije za Seselja da bude privremeno pusten na slobodu da se leci jer za razliku od njih Vucic nije zlopamtilo i svakome bi pomogao.

Sokic

pre 9 godina

Pa neka ga, uzeleo se ljudi, ali pitanje je koliko ce i imati na tom mitingu. Sta god da on reko nece bitno uticati na rad Vlade, a ni na narod, jer je sadasnja Vlada na delima pokazala da stvarno zeli dobro narodu Srbije.

ReljaR

pre 9 godina

Lepo je što Šešelju njegove pristalice priređuju doček i žele da se ponovo politički aktivira, ali budimo realni, njega su iz zatvora pustili kako im tamo ne bi skončao kao Milošević.

Mikula

pre 9 godina

Kao I svakog bolesnog čoveka, žao mi ga je. Mislim da je njegovo vreme u politici prošlo, jednostavno nije vreme za takvu politiku I takvog čoveka.

vri 72

pre 9 godina

Ne volim ga, ali ga poštujem.
Plašim se da je teško bolestan pa ga puštaju.
Od Evrope ništa lepo, a kamoli proizvodnja koju željno išćekujemo.
Dobro zdravlje i ... dobrodošao.

Oliver OO

pre 9 godina

(Integrali 3, 6. novembar 2014 23:36)
Covek se zaista srcano borijo u Hagu,postujem to i sidam kapu, a za povratak zelim mu ozdravljenje.
Sto se tice politickog zivota ,proslo je vreme njihovih ideala...to vise ne pije vodu....a imam takav osecaj da pojedinci iz njegove stranke samo zele da iskoriste njegov povratak,naprave sebi reklamu.

Integrali 3

pre 9 godina

Postujem Seselja kao velikog Srbina,I drago mi je sto se vraca,I zelim mu da se izbori I pobedi bolest.Ali sto se tice njegovog politickog delovanja mislim da vise ne bi imalo smisla.

Zaciorski

pre 9 godina

U potpunosti podrzavam I njegovu politiku I stavove, ...za razliku od vas uvlakaca, preletača. Njegova radikalna politika je u stvari samo delimicni odgovor na ugnjetavanja , šikaniranja, ubistva , otimanja, koja trpimo od EU , SAD.

Vesna BG

pre 9 godina

Objasnio je kako treba biti dosledan, kao i da je haški tribunal jedna nakaradna tvorevina. S druge strane, njegov dolazak može da znači i povratak u neke tamne periode iz kojih smo počeli da se izvlačimo polako

miki

pre 9 godina

Jel ovaj normalan ? Tamo kazu tajnost uslova za pustanje ovaj prica kako nema uslova i kako je Seselj srecan zbog toga. Dal laze sebe ili narod...

gogo

pre 9 godina

Kao neko ko je sa njim isao u gimaziju ['Braca Ribar' Sarajevo, generacija 1967-1971, U SK je primljen jos u 4 gimnazije cim je postao punoljetan, mogu reci da je bio pravican ali i bas zadrti komunista.
Svoj prvi javni sukob je imao sa Branom Miljusem [optuzbe oko plagijata] Obojica su bili asistenti na FPN u Sarajevu.
Veliki jaran mu je Emil Vlaiki koji je isto radio na FPN i doskorasnji clan predsednistva RS kjoga je sada u oktobru pobjedio/izbacio kandidat iz HDZ
U nacionaliste Seselj je presao par godina nakon Titove smrti jer je komunizam 'izlapio', a nacionalizam postao jako popularan kao 'oruzje za mobilizaciju masa'. Odvuko ga Vuk Draskovic koji mu je crkveni kum jer se Voja krstio tek oko 1988

Zaciorski

pre 9 godina

A kako su nas to demokrate bolje vodile od Radikala u zadnjih 14 god? Nije mi jasno kako pojedinci vise kunu politiku Radikala a toboze zuti su nam doneli procvat

NRS

pre 9 godina

Ta prica zaista deluje osnovano i sa aspekta ljudskih prava i samog krivicnog postupka. Niko nece pogresiti ako kritikuje neki sud koji optuzenog drzi u pritvoru 12 godine a ne donese presudu i svi koji to isticu dosta su u pravu. Medjutim, ako niste zaslepljeni radikal morate priznati da je od tih 12 godina, bar 8 godina on proveo jer je on tako hteo i vodio svoj licni rat protiv suda. Setite se da je trazio da mu se optuznica i svi dokazi prevedu na srpski jezik, pa je proslo dve godine, pa je strajkovao gladju pa je proslo dve godine, pa je pisao knjige i odavao identitet svedoka pa mu je posebno sudjeno pa je proslo tri godine, pa je trazio da se optuznica odbaci i pokrenuo novi (paralelni) postupak pa je proslo jos dve godine i na kraju je trazio izuzece sudije pa mu je taj zahtev usvojen i izabran novi sudija zbog cega je postupak poceo iznova pa se konacno i razboleo. Prema tome, od 12 godina on je izazvao bar 8-9 svojim opstrukcijama sudjenja i na kraju sta je zasluzio to je i dobio. Samo mi je zao sto njegovi glavni saucesnici nisu bili sa njim a morali su.

Fantom

pre 9 godina

Može SRS da priča šta hoće. Nikog ne zanima mišljenje ovih propalih političara, a to je činjenica. Šešelj se neće više baviti politikom, a to je definitivno najbitnije za sve nas.

Cik objavite!

pre 9 godina

Taman bi sada mogao da odgovara za političku pozadinu ubistva premijera,za kontakte sa bandom iz Zemuna,kao i za podstrekivanje na ubistvo.
(Mita, 6. novembar 2014 20:34)

Slazem se! Ali za ISTO TO da odgovaraju i sadasnji premijer i predsednik, jer su oni radili POTPUNO ISTO sto i Seselj! Nemaju bas svi u Srbiji pamcenje zlatne ribice, secamo se sta je Nikolic rekao za Djindjica i njegovu povredu noge, kao i kada je Vucic lepio table "Bulevar Ratka Mladica".

Nenad

pre 9 godina

Drago mi je da će moći u najmanju ruku da se leči i vidi dom.
Nije mi drago ovih lako prepoznatljivih poruka onih koji su ga izdali.
Sve u tonu "Drago mi je da se vraća ali ne treba da se bavi politikom".
E pa momci, naprotiv.

p.s. Uzgred, provaljeni ste.

Sasvim prirodno

pre 9 godina

Covek je dokazao neke stvari,velika pobeda I za Srbiju,poraz tribunala,svaka mu cast.Bas mi je milo sto se vraca,ali ne bi voleo da se opet politicki aktivira,nije nam to sada potrebno,obzirom das mo krenuli u oporavak.

dex

pre 9 godina

Da je panika u SNS, vidi se po komentarima botova. Oni vec znaju da ce njihov ideoloski otac (pre nego sto su pobegli zarad licnog bogacenja) izneti lazi?!? Ja ne volim Seselja, ali on nije bas neko ko laze. Ne verujem da ce zbog zdravstvenog stanja moci da se upusta u raspravu sa neukim kumom, i malom ulizicom, ali ako bude... Ne bih im bio u kozi. Covek jeste opaljen, ali je inteligentan nenormalno!

GJ

pre 9 godina

Njegovo vreme u politici je proslo.On se moze obratiti svojim partijskim istomisljenicima i nista vise.Njegov povratak ne moze ugroziti vladajucu partiju,nikako.Mada mislim da ga se Hag otarasava da im ne umre kao Milosevic u zatvoru.

razOČARAN

pre 9 godina

Već vidim da će sa govornice Šeki zaurlati, kako je malo ljudi na mitingu,ali kada vidi pored svojih plavih i plavo žute zastave demokrata,razbole će se na prečac.Teško svim onima oko njega na bini.

AKO - JEDNOM - VIDIS - MARIJU

pre 9 godina

Mogu da se slozim samo u jednoj tvrdnji coveka koji je svojim ponasanjem doveo SRS do ovog trenutnog stanja a to je svakako Nemanja Sarovic ,slazem se samo da je necuveno to sto jos uvek nije donesena presuda Vojislavu Seselju. Sve ostalo je notorna glupost izrecena od Nemanje Sarovic pogotovo da je Vojislav Seselj poslendnja nada i slamka spasa gradjana Srbije, hajte molim vas da nije tuzno bilo bi smesno. Izgleda da on misli da smo mi zaboravili da Vojislav Seselj je uvek izbegavao da dodje na vlast, jer mu je bilo uvek draze da drugog napada i da nema nikakvu odgovornost kada je drzava u pitanju. Pogotovu ne bih rekao, niti mogu da se slozim da nas je ova vlada na celu sa Aleksandrom Vucic kako Sarovic kaze uvalio u mocvaru. Rezultati ove vlade su vidljivi i ocigledni , da mu je to jos jedan od velikih promasaja to vide i posteni doduse u manjini clanovi SRS-a koji su u tu poziciju dovedeni zahvaljujuci upravo Nemanji Sarovic i njegovom ponasanju.

Smiles

pre 9 godina

Da mu nije mesto u Hagu, i nije. Ali ako će da pravi cirkus sad ovde, i da širi tenziju, bolje neka ostane tamo! Dosta je Srbiji i narodu muke i haosa i bez njega!

Jung

pre 9 godina

Neka dodje i neka govori niko mu ne brani da govori, sta se digla tolika fama oko toga sto ce Seselj da dodje i da govori, to je njegovo gradjansko pravo da se obrati svojima niko mu to ni ne brani.

Pepeljugina cipelica

pre 9 godina

Radikali mrcvare bolesnog coveka.....aman umesto da se zalazu i raduju ,covek dolazi svojim najmilijima....oni jos huskaju .....za mene je to strasno !

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

Sta-je-bilo

pre 9 godina

Neosporna je njegova inteligencija, kao i zdravstveno stanje, ali njegovoj tvrdoglavosti nigde kraja. Jedino što mu je ostalo su te tzv. pretnje na kojima potencira, sve predloge je odbio, danas ovako suta onako, sadašnja vlast mu je izlazila u susret, a on to nikada nije prihvatao. Čemu sada sve ovo...!?

Aca šmeker

pre 9 godina

Drago mi je što izlazi jer mislim da nijednom Srbinu nije mesto u Hagu, a što se tiče najavljenih mitinga i nekakvih Šešeljevih osveta, ta priča mi je smešna. On je čovek politički mrtav, njegova politika odavno nije izvodljiva, Srbija je na pravom putu, vode je odgovorni ljudi, pa bi Šešelju bilo najbolje da se leči i odmara sa svojim najbližima.

Zauzeo se

pre 9 godina

SRS i njihove pristalice treba da budu zahvalni Aleksandru Vucicu sto je Vlada dala garancije za Seselja da bude privremeno pusten na slobodu da se leci jer za razliku od njih Vucic nije zlopamtilo i svakome bi pomogao.

liliputanac123

pre 9 godina

Kad mi se rodila sestra, otac je ostavio 5 litara šljive i rekao je da će je otvoriti kad se bude udavala, sad mu pročitah ovu vijest, počeo je da pije! Vojvode čekamo te!

miki

pre 9 godina

Jel ovaj normalan ? Tamo kazu tajnost uslova za pustanje ovaj prica kako nema uslova i kako je Seselj srecan zbog toga. Dal laze sebe ili narod...

Nenad

pre 9 godina

Drago mi je da će moći u najmanju ruku da se leči i vidi dom.
Nije mi drago ovih lako prepoznatljivih poruka onih koji su ga izdali.
Sve u tonu "Drago mi je da se vraća ali ne treba da se bavi politikom".
E pa momci, naprotiv.

p.s. Uzgred, provaljeni ste.

Fantom

pre 9 godina

Može SRS da priča šta hoće. Nikog ne zanima mišljenje ovih propalih političara, a to je činjenica. Šešelj se neće više baviti politikom, a to je definitivno najbitnije za sve nas.

Cik objavite!

pre 9 godina

Taman bi sada mogao da odgovara za političku pozadinu ubistva premijera,za kontakte sa bandom iz Zemuna,kao i za podstrekivanje na ubistvo.
(Mita, 6. novembar 2014 20:34)

Slazem se! Ali za ISTO TO da odgovaraju i sadasnji premijer i predsednik, jer su oni radili POTPUNO ISTO sto i Seselj! Nemaju bas svi u Srbiji pamcenje zlatne ribice, secamo se sta je Nikolic rekao za Djindjica i njegovu povredu noge, kao i kada je Vucic lepio table "Bulevar Ratka Mladica".

Sasvim prirodno

pre 9 godina

Covek je dokazao neke stvari,velika pobeda I za Srbiju,poraz tribunala,svaka mu cast.Bas mi je milo sto se vraca,ali ne bi voleo da se opet politicki aktivira,nije nam to sada potrebno,obzirom das mo krenuli u oporavak.

Integrali 3

pre 9 godina

Postujem Seselja kao velikog Srbina,I drago mi je sto se vraca,I zelim mu da se izbori I pobedi bolest.Ali sto se tice njegovog politickog delovanja mislim da vise ne bi imalo smisla.

Mikula

pre 9 godina

Kao I svakog bolesnog čoveka, žao mi ga je. Mislim da je njegovo vreme u politici prošlo, jednostavno nije vreme za takvu politiku I takvog čoveka.

Terens

pre 9 godina

Slažem se da je nehumano i nečuveno držati bilo koga u pritvoru 12 godina i nedeti presudu. To je zaista nečuveno i u suprotnosti sa bilo kojim pravom. Ali da je gospodin Šešelj poslednja nada i slamka spasa građana Srbije, to je zaista smešno.

Zaciorski

pre 9 godina

A kako su nas to demokrate bolje vodile od Radikala u zadnjih 14 god? Nije mi jasno kako pojedinci vise kunu politiku Radikala a toboze zuti su nam doneli procvat

NRS

pre 9 godina

Ta prica zaista deluje osnovano i sa aspekta ljudskih prava i samog krivicnog postupka. Niko nece pogresiti ako kritikuje neki sud koji optuzenog drzi u pritvoru 12 godine a ne donese presudu i svi koji to isticu dosta su u pravu. Medjutim, ako niste zaslepljeni radikal morate priznati da je od tih 12 godina, bar 8 godina on proveo jer je on tako hteo i vodio svoj licni rat protiv suda. Setite se da je trazio da mu se optuznica i svi dokazi prevedu na srpski jezik, pa je proslo dve godine, pa je strajkovao gladju pa je proslo dve godine, pa je pisao knjige i odavao identitet svedoka pa mu je posebno sudjeno pa je proslo tri godine, pa je trazio da se optuznica odbaci i pokrenuo novi (paralelni) postupak pa je proslo jos dve godine i na kraju je trazio izuzece sudije pa mu je taj zahtev usvojen i izabran novi sudija zbog cega je postupak poceo iznova pa se konacno i razboleo. Prema tome, od 12 godina on je izazvao bar 8-9 svojim opstrukcijama sudjenja i na kraju sta je zasluzio to je i dobio. Samo mi je zao sto njegovi glavni saucesnici nisu bili sa njim a morali su.

Zaciorski

pre 9 godina

U potpunosti podrzavam I njegovu politiku I stavove, ...za razliku od vas uvlakaca, preletača. Njegova radikalna politika je u stvari samo delimicni odgovor na ugnjetavanja , šikaniranja, ubistva , otimanja, koja trpimo od EU , SAD.

Sokic

pre 9 godina

Pa neka ga, uzeleo se ljudi, ali pitanje je koliko ce i imati na tom mitingu. Sta god da on reko nece bitno uticati na rad Vlade, a ni na narod, jer je sadasnja Vlada na delima pokazala da stvarno zeli dobro narodu Srbije.

vri 72

pre 9 godina

Ne volim ga, ali ga poštujem.
Plašim se da je teško bolestan pa ga puštaju.
Od Evrope ništa lepo, a kamoli proizvodnja koju željno išćekujemo.
Dobro zdravlje i ... dobrodošao.

Axl

pre 9 godina

Apsolutno nikada nisam podrzavao ni jednu jedinu politicku ideju Seselja. Ljude koje ga podrzavaju danas 2014 stvarno ne razumem.. Medjutim nevezano za sve to je apsolutna sramota sta je Hag uradio tom coveku. A da ne pricam o momentu u kome je svojevoljno otisao u Hag. U tom momentu najjaci pojedinac opozicije koje je da je hteo da ne ode mogao bukvalno gradjanski rat da izazove..

Vesna BG

pre 9 godina

Objasnio je kako treba biti dosledan, kao i da je haški tribunal jedna nakaradna tvorevina. S druge strane, njegov dolazak može da znači i povratak u neke tamne periode iz kojih smo počeli da se izvlačimo polako

Oliver OO

pre 9 godina

(Integrali 3, 6. novembar 2014 23:36)
Covek se zaista srcano borijo u Hagu,postujem to i sidam kapu, a za povratak zelim mu ozdravljenje.
Sto se tice politickog zivota ,proslo je vreme njihovih ideala...to vise ne pije vodu....a imam takav osecaj da pojedinci iz njegove stranke samo zele da iskoriste njegov povratak,naprave sebi reklamu.

gogo

pre 9 godina

Kao neko ko je sa njim isao u gimaziju ['Braca Ribar' Sarajevo, generacija 1967-1971, U SK je primljen jos u 4 gimnazije cim je postao punoljetan, mogu reci da je bio pravican ali i bas zadrti komunista.
Svoj prvi javni sukob je imao sa Branom Miljusem [optuzbe oko plagijata] Obojica su bili asistenti na FPN u Sarajevu.
Veliki jaran mu je Emil Vlaiki koji je isto radio na FPN i doskorasnji clan predsednistva RS kjoga je sada u oktobru pobjedio/izbacio kandidat iz HDZ
U nacionaliste Seselj je presao par godina nakon Titove smrti jer je komunizam 'izlapio', a nacionalizam postao jako popularan kao 'oruzje za mobilizaciju masa'. Odvuko ga Vuk Draskovic koji mu je crkveni kum jer se Voja krstio tek oko 1988

GJ

pre 9 godina

Njegovo vreme u politici je proslo.On se moze obratiti svojim partijskim istomisljenicima i nista vise.Njegov povratak ne moze ugroziti vladajucu partiju,nikako.Mada mislim da ga se Hag otarasava da im ne umre kao Milosevic u zatvoru.

Smiles

pre 9 godina

Da mu nije mesto u Hagu, i nije. Ali ako će da pravi cirkus sad ovde, i da širi tenziju, bolje neka ostane tamo! Dosta je Srbiji i narodu muke i haosa i bez njega!

lazlazlaz

pre 9 godina

Vlada Srbije je dala garancije za Seselja jer zasluzuje adekvatnu negu i lecenje.On ce verovatno pokusati da unese nemir u politicki zivot Srbije ali ga ne treba shvatati ozbiljno jer ce verovatno izneti gomilu lazi.

razOČARAN

pre 9 godina

Već vidim da će sa govornice Šeki zaurlati, kako je malo ljudi na mitingu,ali kada vidi pored svojih plavih i plavo žute zastave demokrata,razbole će se na prečac.Teško svim onima oko njega na bini.

Aca šmeker

pre 9 godina

Drago mi je što izlazi jer mislim da nijednom Srbinu nije mesto u Hagu, a što se tiče najavljenih mitinga i nekakvih Šešeljevih osveta, ta priča mi je smešna. On je čovek politički mrtav, njegova politika odavno nije izvodljiva, Srbija je na pravom putu, vode je odgovorni ljudi, pa bi Šešelju bilo najbolje da se leči i odmara sa svojim najbližima.

ReljaR

pre 9 godina

Lepo je što Šešelju njegove pristalice priređuju doček i žele da se ponovo politički aktivira, ali budimo realni, njega su iz zatvora pustili kako im tamo ne bi skončao kao Milošević.

Sta-je-bilo

pre 9 godina

Neosporna je njegova inteligencija, kao i zdravstveno stanje, ali njegovoj tvrdoglavosti nigde kraja. Jedino što mu je ostalo su te tzv. pretnje na kojima potencira, sve predloge je odbio, danas ovako suta onako, sadašnja vlast mu je izlazila u susret, a on to nikada nije prihvatao. Čemu sada sve ovo...!?

AKO - JEDNOM - VIDIS - MARIJU

pre 9 godina

Mogu da se slozim samo u jednoj tvrdnji coveka koji je svojim ponasanjem doveo SRS do ovog trenutnog stanja a to je svakako Nemanja Sarovic ,slazem se samo da je necuveno to sto jos uvek nije donesena presuda Vojislavu Seselju. Sve ostalo je notorna glupost izrecena od Nemanje Sarovic pogotovo da je Vojislav Seselj poslendnja nada i slamka spasa gradjana Srbije, hajte molim vas da nije tuzno bilo bi smesno. Izgleda da on misli da smo mi zaboravili da Vojislav Seselj je uvek izbegavao da dodje na vlast, jer mu je bilo uvek draze da drugog napada i da nema nikakvu odgovornost kada je drzava u pitanju. Pogotovu ne bih rekao, niti mogu da se slozim da nas je ova vlada na celu sa Aleksandrom Vucic kako Sarovic kaze uvalio u mocvaru. Rezultati ove vlade su vidljivi i ocigledni , da mu je to jos jedan od velikih promasaja to vide i posteni doduse u manjini clanovi SRS-a koji su u tu poziciju dovedeni zahvaljujuci upravo Nemanji Sarovic i njegovom ponasanju.

Pepeljugina cipelica

pre 9 godina

Radikali mrcvare bolesnog coveka.....aman umesto da se zalazu i raduju ,covek dolazi svojim najmilijima....oni jos huskaju .....za mene je to strasno !

Jung

pre 9 godina

Neka dodje i neka govori niko mu ne brani da govori, sta se digla tolika fama oko toga sto ce Seselj da dodje i da govori, to je njegovo gradjansko pravo da se obrati svojima niko mu to ni ne brani.

dex

pre 9 godina

Da je panika u SNS, vidi se po komentarima botova. Oni vec znaju da ce njihov ideoloski otac (pre nego sto su pobegli zarad licnog bogacenja) izneti lazi?!? Ja ne volim Seselja, ali on nije bas neko ko laze. Ne verujem da ce zbog zdravstvenog stanja moci da se upusta u raspravu sa neukim kumom, i malom ulizicom, ali ako bude... Ne bih im bio u kozi. Covek jeste opaljen, ali je inteligentan nenormalno!