Utorak, 04.11.2014.

18:31

Da li je Pajtić obezbedio vlast?

Vojvođanska vlada posle rekonstrukcije nije stabilna, smatraju analitičari.

Izvor: Tanjug

Da li je Pajtiæ obezbedio vlast? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 9 godina

Stvarno strasno, koalicija zasnovana na parama, za koje svi mi grcamo. Bolje da su taj novac poklonili sirotinji. Kukace svi oni, ali za Vucicem, samo polako.

Jung

pre 9 godina

O kakvom jednoumlju i jednopartijskom sistemu Vi govorite, pa to je koliko smo upoznati bilo dok su zuti zutovali, a sada je opsta poznato da se ljudi biraju na odredjena mesta po znanju i sposobnosti, a ne prema stranackoj pripadnosti, pa cak i kada nisu stranacki opredeljeni, ako vrede i mogu ovoj zemlji da pomognu bivaju aktivirani.

Tijana J.

pre 9 godina

Pokrajinska vlada je dosta nestabilna to se vidi i po izjavama Istvana Pastora koji je dugogodisnji koalicioni partner DS-a u pokrajini. Pitanje je vremena do kad ce moci da ostanu na celu obzirom na kupovinu mandata i druge radnje kojima se sluze.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Koliko vidim da je doktor Bojan Pajtic prilikom rekonstrukcije Pokrajinske vlade sijao od srece, da se radovao kao malo dete samo je izgleda u euforicnom zanosu predvideo jednu vrlo bitnu cinjenicu a to je status poslanika SVM. Ukoliko bi SVM, svojevoljno ili voljom koalicionih partnera, prestao da bude clan vladajuce koalicije, u tom slucaju predstoji rekonstrukcija rekonstruisane Pokrajinske vlade. Ako se ovo realizuje imacemo potrese i novu politicku nestabilnost u Vojvodini u narednim mesecima, sve do neizbeznih vanrednih izbora.Koliko vidim stvari polako izmiču kontroli . Cini mi se da utakmice tek pocinje, da rezultat ce biti neizvestan do poslednjeg minuta.

Tanja

pre 9 godina

Ovim potezom Pajtic je samo jos vise iziritirao gradjane i cenu kupovine poslanika iz redova radikala i karicevaca ce platiti na sledecim izborima!Pitam se ima li on uopste granice ili je sve dozvoljeno kad se radi o odrzanju na vlasti!

Mane

pre 9 godina

Nece ova vlast u Vojvodini izdrzati do nove godine jer niti imaju slicne politicke ideologije niti imaju kakav program za Vojvodinu a pogotovo nemaju kvalitetne ljude koji bi vodili pokrajinu!

anabell

pre 9 godina

Šta više reći,pored ovako nepovoljnih ocena većine analitičara,o rekonstruisanoj vladi Vojvodine?Možda kao "seci d...,krpi uši".

Jela

pre 9 godina

Možda je trenutno obezbedio vlast kupovinom poslanika, ali izborima će se pokazati pravi rezultati i naravno rušenje Pajtićeve vladavine.

Viktorija

pre 9 godina

Svaka ljubav zbog para kratko traje i normalno je da će ta vlada uskoro pasti.Pajtić je mislio kupovinom poslanika da vlada to je vrlo teško.

Liberto

pre 9 godina

Ne može biti stabilna niti produktivna veštačka tvorevina zasnovana na ličnom interesu pojedinaca. U najgorem slučaju, ovakva pokrajinska vlada može da potraje do proleća 2016, kada se moraju održati redovni izobri.

Peco

pre 9 godina

Mnogo gresi Pajtic sto posto poto zeli da ostane na vlasti jer zbog ovog njegovog partnerstva sa ljudima kojima je dzep vazniji od obraza,izgubice i ono malo glasova sto je imao u Vojvodini!Zazalice zbog ovoga!

Bojana

pre 9 godina

Nek se tesi samo da je sad siguran, svi znaju kako je obezbedio tu vecinu, i sam nacin na koji je to uradio dovoljno govori o njemu i njegovoj sigurnosti u vlasti.

Jela

pre 9 godina

Možda je trenutno obezbedio vlast kupovinom poslanika, ali izborima će se pokazati pravi rezultati i naravno rušenje Pajtićeve vladavine.

Vehicles

pre 9 godina

Rekonstruisana Vlada ni pomocu trikova ne moze dugo da potraje.U kombinaciji su partije koje se ideoloski,teoretski,prakticno u potpunosti razlikuju.A upravo oni koji su im obezbedili vecinu imaju cuveni naziv "preletaci".To nam govori koliko ova lakrdija od Vlade moze da potraje,samo dok neko ne "preleti"...

Кajzer

pre 9 godina

Da li gospodin Pajtić shvata ozbiljnost ove situacije u Vojvodini?Sa Vojvodinom nema igranja ,njoj treba stabilna vlada .Nema mesta haotici i talasanju....

Oceans and seas

pre 9 godina

Svi ovi preletaci,iz Tadiceve i Kariceve stranke podrzavace Pajtica dokle god bude para,a kad finansije postanu problem nema vise ni podrske.S obzirom da je Vojvodina pusta kao da je tajfun protutnjao kroz nju,nemam ideju odakle ce im Pajtic obezbediti nadoknadu za glas u parlamentu.Mozda iz svog dzepa posto ga je za ovih 14 godina dobrano napunio.

VeRka

pre 9 godina

Sve što se silom i prevarom dobije brzo se izgubi, to je prirodni zakon i zbog toga će Pajtić mnoge noći provesti bez sna, a dane jureći i vraćajući usluge onim preletačima koji su ga zadržali na toj poziciji.

mistral

pre 9 godina

Ne samo analitičari svi mi znamo da ta Vlada nije stabilna da je na staklenim nogama samo je Pajtič produžio sebi mogućnost da još neko vreme sedi u udobnoj fotelji i drži Vojvođane u agoniji. Do izbora mora doći

lile

pre 9 godina

Pajtić mesecima zamajava građane Vojvodine pričom o rekonstrukciji, a to je čisto presipanje iz praznog u šuplje, a za to vreme u Vojvodini raste nezaposlenost, a DS u pokrajinskoj administraciji i preduzećima čiji je osnivač pokrajina zapošljava svoje stranačke vojnike.

Nenica

pre 9 godina

Cemu sve ovo napinjanje i izazivanje sukoba kada se sve moze lepo resiti raspisivanjem izbora u Vojvodini i ko pobedi pobedi!Neka Pajtic pokaze malo hrabrosti i raspise izbore a ne vestacki da se odrzava na vlasti!

Bebe

pre 9 godina

Kad neko ko se kune u demokratiju posegne za ovakvim načinom obezbeđenja skupštinske većine, onda i onim preostalim glasčima DS-a šalje informaciju da ne mogu verovati u iskrenst te vlasti!

Nidža

pre 9 godina

Šta očekuje PAjtić ovakvim krženjem prava! Kako je sklepana većina u Vojvodini toliko će i trajati! Vučić ima obvezu da izvrši pritisk i dovede Vojvodinu do situacije da sama bira svoju buduću Vladu!

Smokvica

pre 9 godina

Pajtić je izgubio glavu i srlja iz greške u grešku! Kupovinom poslanika baca novce umesto da poštuje izbornu volju i pusti SNS da preuzme odgovornost i povede Vojvodinu dalje! Neće to doveka trajati!

Esma

pre 9 godina

Niti je vojvođanska vlada stabilna, niti je Pjtić obezbedio svoju sigurnu poziciju, jer oni koji su sebi dozvolili da budu kupljeni trgovaće i sa drugima, to su nesigurni igrači. Izbori u Vojvodini biće najbolji pokazatelj ko uživa najveće poverenje građana.

Uros

pre 9 godina

Ako Pajtic zaista veruje da ga podrzava vecina gradjana zasto ne raspise izbore i ode na proveru a ne da na ovako bedan nacin,dovodjenjem kompromitovanih kadrova,ostane na vlasti ali ujedno gubeci i sav politicki kredibilitet!

Melenci

pre 9 godina

dzaba sendvica........pa ko su ti koji su se prodali,vanzemaljci?To su nasi ljudi,vojvodjani.A takvih ima jako mnogo,cak su ovi "posteniji"bar su to otvoreno uradili a ne da su ostali u stranci i iznutra je razjedali.Ne voli se Vojvodina zbog Pajtica nego zbog nje same jer to nam je rodno mesto,tu zivimo i zelimo da bude postovana.Izbori su resenje,jer bez madjara mi ne bi bili to sto jesmo multietnicka,kulturna i toleranta pokrajina.Nisu radikali bauk,nego je problematicno sto su ih uzeli pod svoje okrilje samo zbog zajednickog"neprijatelja"SNS.Njih mrznja veze a to nikada ne izadje na dobro.Ko to zna ko bi eventualno pobedio na izborima,i cemu strah od izbora?Ako DS u naodu toliko popularan pobedice opet i kraj,ako ne oticice u opoziciju.Moze da se ukrade hiljadu glasova,ali ne moze milion!

bljak

pre 9 godina

Ogavni mentalitet balkanskog podneblja NE ZASLUZUJE da se poslanicima poveri vlasnistvo nad mandatima. Vidimo da se dosta poslanika moze definisati kao kvarljiva, potkupljiva, nesigurna roba. Na izbore po proporcionalnom sistemu glasa se za stranke i one moraju da budu vlasnici na izborima osvojenih mandata. Kako na republickom (pokrajinskom) tako i na lokalnom nivou. Sta da misle biraci koji su glasali za jednu stranku pa vide kako se njihov odbornik preselio kod onih za koje u snu ne bi glasali?
Jedino tako se moze izbeci da Skupstina, umesto mesta najviseg poverenja, postane mesavina cirkusa i pijace, a opozicija umesto glasa savesti, uzbunjivaca i korektora, bude mesavina nakupaca i zelenasa.
Naprednjacka kampanja u Vojvodini je nesto najprljavije i najgnusnije sto se u ovom jadu od politickog zivota u Srbiji moze videti.

Volf

pre 9 godina

"Ukoliko bi SVM, svojevoljno ili voljom koalicionih partnera, prestao da bude član vladajuće koalicije, predstoji "rekonstrukcija rekonstruisane Pokrajinske vlade".
Ako se ovo realizuje imaćemo potrese i političku nestabilnost u Vojvodini u narednim mesecima, sve do neizbežnih vanrednih izbora.
Koliko vidim stvari polako izmiču kontroli ...

dzabe vam autobusi i sendvici, necemo vas!!!

pre 9 godina

Uopste nije lako da ostane bez vecine, pogledaj samo koliko meseci naprednjaci pene i na sve najpodlije nacine pokusavaju da ga skinu, ali su izgleda prethodno vec pokupovali sve potkupljive, sada je u pokrajinskoj Vladi ostalo jezgro onih koji se ne prodaju!!!

Uostalom, svi ti potkupljivi i neposteni, gde su zavrsili?? U SNS-u!!!

Drago mi je i ponosna sam sto je Vojvodina jos uvek ostala tvrd orah i sto ne dozvoljavaju da se kancer ne prosiri po celom telu Srbije!!!

Napred Pajticu!!!

nema od mira nista

pre 9 godina

Dok ovaj umisljeni ne istera svoje, nema tu stabilnosti.
Ne bi me zacudilo i da ga uhapsi.Covek je apsolutno na sve spreman, samo da se on za sve pita.
To sto nito zna, niti je sposoban, platicemo svi mi zajedno.

Miris lipe

pre 9 godina

Ja ne verujem da je Pajtić obezbedio sigurnu većinu, s obzirom da je kupio poslanike. Najbolje rešenje za Pokrajinsku vladu su izbori.

Zoni

pre 9 godina

Ovakve politicke "igre" nikada nisu davale rezultate od kojih su gradjani imali korist...uvek se ovakvo "prezivljavanje" odrazavalo lose na zivot gradjana jer ovi sto ostaju, a znaju da vise nemaju podrsku od strane gradjana, vise i ne gledaju interes drzave i njenih gradjana vec samo svoj licni interes...

Dorijan

pre 9 godina

Vojvođanska vlada sigurno nije stabilna, u to nema sumnje. Vlast u Vojvodini se definitivno mora promeniti. Samo tako će se ostvariti napredak i razvoj Vojvodine. Tamošnje stanovništvo zaslužuje šansu za bolji život. Nadam se da će se to uskoro i ostvariti.

Helen

pre 9 godina

Cim se Bojan Pajtic upinje i daje izjave da je vlada stabilna u Vojvodini, to znaci suprotno. Lako bi on mogao ostati bez vecine. A da iznacjuje SVM iz vlade to bi tek bio poguban potez.

ReljaR

pre 9 godina

Kako je Pajtić obezbedio većinu da bi ostao na vlasti, tako će isto ostati i bez nje. I svakom laiku je jasno da je ovakvo stanje pokrajinske vlade kratkoročno i da neće dovesti do ikakvog napretka.

Кajzer

pre 9 godina

Da li gospodin Pajtić shvata ozbiljnost ove situacije u Vojvodini?Sa Vojvodinom nema igranja ,njoj treba stabilna vlada .Nema mesta haotici i talasanju....

Dorijan

pre 9 godina

Vojvođanska vlada sigurno nije stabilna, u to nema sumnje. Vlast u Vojvodini se definitivno mora promeniti. Samo tako će se ostvariti napredak i razvoj Vojvodine. Tamošnje stanovništvo zaslužuje šansu za bolji život. Nadam se da će se to uskoro i ostvariti.

Vehicles

pre 9 godina

Rekonstruisana Vlada ni pomocu trikova ne moze dugo da potraje.U kombinaciji su partije koje se ideoloski,teoretski,prakticno u potpunosti razlikuju.A upravo oni koji su im obezbedili vecinu imaju cuveni naziv "preletaci".To nam govori koliko ova lakrdija od Vlade moze da potraje,samo dok neko ne "preleti"...

Nenica

pre 9 godina

Cemu sve ovo napinjanje i izazivanje sukoba kada se sve moze lepo resiti raspisivanjem izbora u Vojvodini i ko pobedi pobedi!Neka Pajtic pokaze malo hrabrosti i raspise izbore a ne vestacki da se odrzava na vlasti!

lile

pre 9 godina

Pajtić mesecima zamajava građane Vojvodine pričom o rekonstrukciji, a to je čisto presipanje iz praznog u šuplje, a za to vreme u Vojvodini raste nezaposlenost, a DS u pokrajinskoj administraciji i preduzećima čiji je osnivač pokrajina zapošljava svoje stranačke vojnike.

Helen

pre 9 godina

Cim se Bojan Pajtic upinje i daje izjave da je vlada stabilna u Vojvodini, to znaci suprotno. Lako bi on mogao ostati bez vecine. A da iznacjuje SVM iz vlade to bi tek bio poguban potez.

Esma

pre 9 godina

Niti je vojvođanska vlada stabilna, niti je Pjtić obezbedio svoju sigurnu poziciju, jer oni koji su sebi dozvolili da budu kupljeni trgovaće i sa drugima, to su nesigurni igrači. Izbori u Vojvodini biće najbolji pokazatelj ko uživa najveće poverenje građana.

mistral

pre 9 godina

Ne samo analitičari svi mi znamo da ta Vlada nije stabilna da je na staklenim nogama samo je Pajtič produžio sebi mogućnost da još neko vreme sedi u udobnoj fotelji i drži Vojvođane u agoniji. Do izbora mora doći

Oceans and seas

pre 9 godina

Svi ovi preletaci,iz Tadiceve i Kariceve stranke podrzavace Pajtica dokle god bude para,a kad finansije postanu problem nema vise ni podrske.S obzirom da je Vojvodina pusta kao da je tajfun protutnjao kroz nju,nemam ideju odakle ce im Pajtic obezbediti nadoknadu za glas u parlamentu.Mozda iz svog dzepa posto ga je za ovih 14 godina dobrano napunio.

Melenci

pre 9 godina

dzaba sendvica........pa ko su ti koji su se prodali,vanzemaljci?To su nasi ljudi,vojvodjani.A takvih ima jako mnogo,cak su ovi "posteniji"bar su to otvoreno uradili a ne da su ostali u stranci i iznutra je razjedali.Ne voli se Vojvodina zbog Pajtica nego zbog nje same jer to nam je rodno mesto,tu zivimo i zelimo da bude postovana.Izbori su resenje,jer bez madjara mi ne bi bili to sto jesmo multietnicka,kulturna i toleranta pokrajina.Nisu radikali bauk,nego je problematicno sto su ih uzeli pod svoje okrilje samo zbog zajednickog"neprijatelja"SNS.Njih mrznja veze a to nikada ne izadje na dobro.Ko to zna ko bi eventualno pobedio na izborima,i cemu strah od izbora?Ako DS u naodu toliko popularan pobedice opet i kraj,ako ne oticice u opoziciju.Moze da se ukrade hiljadu glasova,ali ne moze milion!

Smokvica

pre 9 godina

Pajtić je izgubio glavu i srlja iz greške u grešku! Kupovinom poslanika baca novce umesto da poštuje izbornu volju i pusti SNS da preuzme odgovornost i povede Vojvodinu dalje! Neće to doveka trajati!

Nidža

pre 9 godina

Šta očekuje PAjtić ovakvim krženjem prava! Kako je sklepana većina u Vojvodini toliko će i trajati! Vučić ima obvezu da izvrši pritisk i dovede Vojvodinu do situacije da sama bira svoju buduću Vladu!

VeRka

pre 9 godina

Sve što se silom i prevarom dobije brzo se izgubi, to je prirodni zakon i zbog toga će Pajtić mnoge noći provesti bez sna, a dane jureći i vraćajući usluge onim preletačima koji su ga zadržali na toj poziciji.

nema od mira nista

pre 9 godina

Dok ovaj umisljeni ne istera svoje, nema tu stabilnosti.
Ne bi me zacudilo i da ga uhapsi.Covek je apsolutno na sve spreman, samo da se on za sve pita.
To sto nito zna, niti je sposoban, platicemo svi mi zajedno.

Uros

pre 9 godina

Ako Pajtic zaista veruje da ga podrzava vecina gradjana zasto ne raspise izbore i ode na proveru a ne da na ovako bedan nacin,dovodjenjem kompromitovanih kadrova,ostane na vlasti ali ujedno gubeci i sav politicki kredibilitet!

ReljaR

pre 9 godina

Kako je Pajtić obezbedio većinu da bi ostao na vlasti, tako će isto ostati i bez nje. I svakom laiku je jasno da je ovakvo stanje pokrajinske vlade kratkoročno i da neće dovesti do ikakvog napretka.

Miris lipe

pre 9 godina

Ja ne verujem da je Pajtić obezbedio sigurnu većinu, s obzirom da je kupio poslanike. Najbolje rešenje za Pokrajinsku vladu su izbori.

Zoni

pre 9 godina

Ovakve politicke "igre" nikada nisu davale rezultate od kojih su gradjani imali korist...uvek se ovakvo "prezivljavanje" odrazavalo lose na zivot gradjana jer ovi sto ostaju, a znaju da vise nemaju podrsku od strane gradjana, vise i ne gledaju interes drzave i njenih gradjana vec samo svoj licni interes...

Volf

pre 9 godina

"Ukoliko bi SVM, svojevoljno ili voljom koalicionih partnera, prestao da bude član vladajuće koalicije, predstoji "rekonstrukcija rekonstruisane Pokrajinske vlade".
Ako se ovo realizuje imaćemo potrese i političku nestabilnost u Vojvodini u narednim mesecima, sve do neizbežnih vanrednih izbora.
Koliko vidim stvari polako izmiču kontroli ...

Bebe

pre 9 godina

Kad neko ko se kune u demokratiju posegne za ovakvim načinom obezbeđenja skupštinske većine, onda i onim preostalim glasčima DS-a šalje informaciju da ne mogu verovati u iskrenst te vlasti!

dzabe vam autobusi i sendvici, necemo vas!!!

pre 9 godina

Uopste nije lako da ostane bez vecine, pogledaj samo koliko meseci naprednjaci pene i na sve najpodlije nacine pokusavaju da ga skinu, ali su izgleda prethodno vec pokupovali sve potkupljive, sada je u pokrajinskoj Vladi ostalo jezgro onih koji se ne prodaju!!!

Uostalom, svi ti potkupljivi i neposteni, gde su zavrsili?? U SNS-u!!!

Drago mi je i ponosna sam sto je Vojvodina jos uvek ostala tvrd orah i sto ne dozvoljavaju da se kancer ne prosiri po celom telu Srbije!!!

Napred Pajticu!!!

bljak

pre 9 godina

Ogavni mentalitet balkanskog podneblja NE ZASLUZUJE da se poslanicima poveri vlasnistvo nad mandatima. Vidimo da se dosta poslanika moze definisati kao kvarljiva, potkupljiva, nesigurna roba. Na izbore po proporcionalnom sistemu glasa se za stranke i one moraju da budu vlasnici na izborima osvojenih mandata. Kako na republickom (pokrajinskom) tako i na lokalnom nivou. Sta da misle biraci koji su glasali za jednu stranku pa vide kako se njihov odbornik preselio kod onih za koje u snu ne bi glasali?
Jedino tako se moze izbeci da Skupstina, umesto mesta najviseg poverenja, postane mesavina cirkusa i pijace, a opozicija umesto glasa savesti, uzbunjivaca i korektora, bude mesavina nakupaca i zelenasa.
Naprednjacka kampanja u Vojvodini je nesto najprljavije i najgnusnije sto se u ovom jadu od politickog zivota u Srbiji moze videti.

Liberto

pre 9 godina

Ne može biti stabilna niti produktivna veštačka tvorevina zasnovana na ličnom interesu pojedinaca. U najgorem slučaju, ovakva pokrajinska vlada može da potraje do proleća 2016, kada se moraju održati redovni izobri.

BOZANA - 63

pre 9 godina

Koliko vidim da je doktor Bojan Pajtic prilikom rekonstrukcije Pokrajinske vlade sijao od srece, da se radovao kao malo dete samo je izgleda u euforicnom zanosu predvideo jednu vrlo bitnu cinjenicu a to je status poslanika SVM. Ukoliko bi SVM, svojevoljno ili voljom koalicionih partnera, prestao da bude clan vladajuce koalicije, u tom slucaju predstoji rekonstrukcija rekonstruisane Pokrajinske vlade. Ako se ovo realizuje imacemo potrese i novu politicku nestabilnost u Vojvodini u narednim mesecima, sve do neizbeznih vanrednih izbora.Koliko vidim stvari polako izmiču kontroli . Cini mi se da utakmice tek pocinje, da rezultat ce biti neizvestan do poslednjeg minuta.

Viktorija

pre 9 godina

Svaka ljubav zbog para kratko traje i normalno je da će ta vlada uskoro pasti.Pajtić je mislio kupovinom poslanika da vlada to je vrlo teško.

Bojana

pre 9 godina

Nek se tesi samo da je sad siguran, svi znaju kako je obezbedio tu vecinu, i sam nacin na koji je to uradio dovoljno govori o njemu i njegovoj sigurnosti u vlasti.

Jela

pre 9 godina

Možda je trenutno obezbedio vlast kupovinom poslanika, ali izborima će se pokazati pravi rezultati i naravno rušenje Pajtićeve vladavine.

Peco

pre 9 godina

Mnogo gresi Pajtic sto posto poto zeli da ostane na vlasti jer zbog ovog njegovog partnerstva sa ljudima kojima je dzep vazniji od obraza,izgubice i ono malo glasova sto je imao u Vojvodini!Zazalice zbog ovoga!

anabell

pre 9 godina

Šta više reći,pored ovako nepovoljnih ocena većine analitičara,o rekonstruisanoj vladi Vojvodine?Možda kao "seci d...,krpi uši".

Jela

pre 9 godina

Možda je trenutno obezbedio vlast kupovinom poslanika, ali izborima će se pokazati pravi rezultati i naravno rušenje Pajtićeve vladavine.

Mane

pre 9 godina

Nece ova vlast u Vojvodini izdrzati do nove godine jer niti imaju slicne politicke ideologije niti imaju kakav program za Vojvodinu a pogotovo nemaju kvalitetne ljude koji bi vodili pokrajinu!

Tanja

pre 9 godina

Ovim potezom Pajtic je samo jos vise iziritirao gradjane i cenu kupovine poslanika iz redova radikala i karicevaca ce platiti na sledecim izborima!Pitam se ima li on uopste granice ili je sve dozvoljeno kad se radi o odrzanju na vlasti!

Tijana J.

pre 9 godina

Pokrajinska vlada je dosta nestabilna to se vidi i po izjavama Istvana Pastora koji je dugogodisnji koalicioni partner DS-a u pokrajini. Pitanje je vremena do kad ce moci da ostanu na celu obzirom na kupovinu mandata i druge radnje kojima se sluze.

Jung

pre 9 godina

O kakvom jednoumlju i jednopartijskom sistemu Vi govorite, pa to je koliko smo upoznati bilo dok su zuti zutovali, a sada je opsta poznato da se ljudi biraju na odredjena mesta po znanju i sposobnosti, a ne prema stranackoj pripadnosti, pa cak i kada nisu stranacki opredeljeni, ako vrede i mogu ovoj zemlji da pomognu bivaju aktivirani.

Nikola

pre 9 godina

Stvarno strasno, koalicija zasnovana na parama, za koje svi mi grcamo. Bolje da su taj novac poklonili sirotinji. Kukace svi oni, ali za Vucicem, samo polako.

bljak

pre 9 godina

Ogavni mentalitet balkanskog podneblja NE ZASLUZUJE da se poslanicima poveri vlasnistvo nad mandatima. Vidimo da se dosta poslanika moze definisati kao kvarljiva, potkupljiva, nesigurna roba. Na izbore po proporcionalnom sistemu glasa se za stranke i one moraju da budu vlasnici na izborima osvojenih mandata. Kako na republickom (pokrajinskom) tako i na lokalnom nivou. Sta da misle biraci koji su glasali za jednu stranku pa vide kako se njihov odbornik preselio kod onih za koje u snu ne bi glasali?
Jedino tako se moze izbeci da Skupstina, umesto mesta najviseg poverenja, postane mesavina cirkusa i pijace, a opozicija umesto glasa savesti, uzbunjivaca i korektora, bude mesavina nakupaca i zelenasa.
Naprednjacka kampanja u Vojvodini je nesto najprljavije i najgnusnije sto se u ovom jadu od politickog zivota u Srbiji moze videti.

dzabe vam autobusi i sendvici, necemo vas!!!

pre 9 godina

Uopste nije lako da ostane bez vecine, pogledaj samo koliko meseci naprednjaci pene i na sve najpodlije nacine pokusavaju da ga skinu, ali su izgleda prethodno vec pokupovali sve potkupljive, sada je u pokrajinskoj Vladi ostalo jezgro onih koji se ne prodaju!!!

Uostalom, svi ti potkupljivi i neposteni, gde su zavrsili?? U SNS-u!!!

Drago mi je i ponosna sam sto je Vojvodina jos uvek ostala tvrd orah i sto ne dozvoljavaju da se kancer ne prosiri po celom telu Srbije!!!

Napred Pajticu!!!

Dorijan

pre 9 godina

Vojvođanska vlada sigurno nije stabilna, u to nema sumnje. Vlast u Vojvodini se definitivno mora promeniti. Samo tako će se ostvariti napredak i razvoj Vojvodine. Tamošnje stanovništvo zaslužuje šansu za bolji život. Nadam se da će se to uskoro i ostvariti.

ReljaR

pre 9 godina

Kako je Pajtić obezbedio većinu da bi ostao na vlasti, tako će isto ostati i bez nje. I svakom laiku je jasno da je ovakvo stanje pokrajinske vlade kratkoročno i da neće dovesti do ikakvog napretka.

Helen

pre 9 godina

Cim se Bojan Pajtic upinje i daje izjave da je vlada stabilna u Vojvodini, to znaci suprotno. Lako bi on mogao ostati bez vecine. A da iznacjuje SVM iz vlade to bi tek bio poguban potez.

Miris lipe

pre 9 godina

Ja ne verujem da je Pajtić obezbedio sigurnu većinu, s obzirom da je kupio poslanike. Najbolje rešenje za Pokrajinsku vladu su izbori.

nema od mira nista

pre 9 godina

Dok ovaj umisljeni ne istera svoje, nema tu stabilnosti.
Ne bi me zacudilo i da ga uhapsi.Covek je apsolutno na sve spreman, samo da se on za sve pita.
To sto nito zna, niti je sposoban, platicemo svi mi zajedno.

Zoni

pre 9 godina

Ovakve politicke "igre" nikada nisu davale rezultate od kojih su gradjani imali korist...uvek se ovakvo "prezivljavanje" odrazavalo lose na zivot gradjana jer ovi sto ostaju, a znaju da vise nemaju podrsku od strane gradjana, vise i ne gledaju interes drzave i njenih gradjana vec samo svoj licni interes...

Volf

pre 9 godina

"Ukoliko bi SVM, svojevoljno ili voljom koalicionih partnera, prestao da bude član vladajuće koalicije, predstoji "rekonstrukcija rekonstruisane Pokrajinske vlade".
Ako se ovo realizuje imaćemo potrese i političku nestabilnost u Vojvodini u narednim mesecima, sve do neizbežnih vanrednih izbora.
Koliko vidim stvari polako izmiču kontroli ...

Melenci

pre 9 godina

dzaba sendvica........pa ko su ti koji su se prodali,vanzemaljci?To su nasi ljudi,vojvodjani.A takvih ima jako mnogo,cak su ovi "posteniji"bar su to otvoreno uradili a ne da su ostali u stranci i iznutra je razjedali.Ne voli se Vojvodina zbog Pajtica nego zbog nje same jer to nam je rodno mesto,tu zivimo i zelimo da bude postovana.Izbori su resenje,jer bez madjara mi ne bi bili to sto jesmo multietnicka,kulturna i toleranta pokrajina.Nisu radikali bauk,nego je problematicno sto su ih uzeli pod svoje okrilje samo zbog zajednickog"neprijatelja"SNS.Njih mrznja veze a to nikada ne izadje na dobro.Ko to zna ko bi eventualno pobedio na izborima,i cemu strah od izbora?Ako DS u naodu toliko popularan pobedice opet i kraj,ako ne oticice u opoziciju.Moze da se ukrade hiljadu glasova,ali ne moze milion!

Uros

pre 9 godina

Ako Pajtic zaista veruje da ga podrzava vecina gradjana zasto ne raspise izbore i ode na proveru a ne da na ovako bedan nacin,dovodjenjem kompromitovanih kadrova,ostane na vlasti ali ujedno gubeci i sav politicki kredibilitet!

Oceans and seas

pre 9 godina

Svi ovi preletaci,iz Tadiceve i Kariceve stranke podrzavace Pajtica dokle god bude para,a kad finansije postanu problem nema vise ni podrske.S obzirom da je Vojvodina pusta kao da je tajfun protutnjao kroz nju,nemam ideju odakle ce im Pajtic obezbediti nadoknadu za glas u parlamentu.Mozda iz svog dzepa posto ga je za ovih 14 godina dobrano napunio.

Vehicles

pre 9 godina

Rekonstruisana Vlada ni pomocu trikova ne moze dugo da potraje.U kombinaciji su partije koje se ideoloski,teoretski,prakticno u potpunosti razlikuju.A upravo oni koji su im obezbedili vecinu imaju cuveni naziv "preletaci".To nam govori koliko ova lakrdija od Vlade moze da potraje,samo dok neko ne "preleti"...

Кajzer

pre 9 godina

Da li gospodin Pajtić shvata ozbiljnost ove situacije u Vojvodini?Sa Vojvodinom nema igranja ,njoj treba stabilna vlada .Nema mesta haotici i talasanju....

Viktorija

pre 9 godina

Svaka ljubav zbog para kratko traje i normalno je da će ta vlada uskoro pasti.Pajtić je mislio kupovinom poslanika da vlada to je vrlo teško.

Bojana

pre 9 godina

Nek se tesi samo da je sad siguran, svi znaju kako je obezbedio tu vecinu, i sam nacin na koji je to uradio dovoljno govori o njemu i njegovoj sigurnosti u vlasti.

Tanja

pre 9 godina

Ovim potezom Pajtic je samo jos vise iziritirao gradjane i cenu kupovine poslanika iz redova radikala i karicevaca ce platiti na sledecim izborima!Pitam se ima li on uopste granice ili je sve dozvoljeno kad se radi o odrzanju na vlasti!

BOZANA - 63

pre 9 godina

Koliko vidim da je doktor Bojan Pajtic prilikom rekonstrukcije Pokrajinske vlade sijao od srece, da se radovao kao malo dete samo je izgleda u euforicnom zanosu predvideo jednu vrlo bitnu cinjenicu a to je status poslanika SVM. Ukoliko bi SVM, svojevoljno ili voljom koalicionih partnera, prestao da bude clan vladajuce koalicije, u tom slucaju predstoji rekonstrukcija rekonstruisane Pokrajinske vlade. Ako se ovo realizuje imacemo potrese i novu politicku nestabilnost u Vojvodini u narednim mesecima, sve do neizbeznih vanrednih izbora.Koliko vidim stvari polako izmiču kontroli . Cini mi se da utakmice tek pocinje, da rezultat ce biti neizvestan do poslednjeg minuta.

Esma

pre 9 godina

Niti je vojvođanska vlada stabilna, niti je Pjtić obezbedio svoju sigurnu poziciju, jer oni koji su sebi dozvolili da budu kupljeni trgovaće i sa drugima, to su nesigurni igrači. Izbori u Vojvodini biće najbolji pokazatelj ko uživa najveće poverenje građana.

Smokvica

pre 9 godina

Pajtić je izgubio glavu i srlja iz greške u grešku! Kupovinom poslanika baca novce umesto da poštuje izbornu volju i pusti SNS da preuzme odgovornost i povede Vojvodinu dalje! Neće to doveka trajati!

Bebe

pre 9 godina

Kad neko ko se kune u demokratiju posegne za ovakvim načinom obezbeđenja skupštinske većine, onda i onim preostalim glasčima DS-a šalje informaciju da ne mogu verovati u iskrenst te vlasti!

Nidža

pre 9 godina

Šta očekuje PAjtić ovakvim krženjem prava! Kako je sklepana većina u Vojvodini toliko će i trajati! Vučić ima obvezu da izvrši pritisk i dovede Vojvodinu do situacije da sama bira svoju buduću Vladu!

Nenica

pre 9 godina

Cemu sve ovo napinjanje i izazivanje sukoba kada se sve moze lepo resiti raspisivanjem izbora u Vojvodini i ko pobedi pobedi!Neka Pajtic pokaze malo hrabrosti i raspise izbore a ne vestacki da se odrzava na vlasti!

lile

pre 9 godina

Pajtić mesecima zamajava građane Vojvodine pričom o rekonstrukciji, a to je čisto presipanje iz praznog u šuplje, a za to vreme u Vojvodini raste nezaposlenost, a DS u pokrajinskoj administraciji i preduzećima čiji je osnivač pokrajina zapošljava svoje stranačke vojnike.

VeRka

pre 9 godina

Sve što se silom i prevarom dobije brzo se izgubi, to je prirodni zakon i zbog toga će Pajtić mnoge noći provesti bez sna, a dane jureći i vraćajući usluge onim preletačima koji su ga zadržali na toj poziciji.

mistral

pre 9 godina

Ne samo analitičari svi mi znamo da ta Vlada nije stabilna da je na staklenim nogama samo je Pajtič produžio sebi mogućnost da još neko vreme sedi u udobnoj fotelji i drži Vojvođane u agoniji. Do izbora mora doći

Jela

pre 9 godina

Možda je trenutno obezbedio vlast kupovinom poslanika, ali izborima će se pokazati pravi rezultati i naravno rušenje Pajtićeve vladavine.

Peco

pre 9 godina

Mnogo gresi Pajtic sto posto poto zeli da ostane na vlasti jer zbog ovog njegovog partnerstva sa ljudima kojima je dzep vazniji od obraza,izgubice i ono malo glasova sto je imao u Vojvodini!Zazalice zbog ovoga!

Liberto

pre 9 godina

Ne može biti stabilna niti produktivna veštačka tvorevina zasnovana na ličnom interesu pojedinaca. U najgorem slučaju, ovakva pokrajinska vlada može da potraje do proleća 2016, kada se moraju održati redovni izobri.

Jela

pre 9 godina

Možda je trenutno obezbedio vlast kupovinom poslanika, ali izborima će se pokazati pravi rezultati i naravno rušenje Pajtićeve vladavine.

Mane

pre 9 godina

Nece ova vlast u Vojvodini izdrzati do nove godine jer niti imaju slicne politicke ideologije niti imaju kakav program za Vojvodinu a pogotovo nemaju kvalitetne ljude koji bi vodili pokrajinu!

anabell

pre 9 godina

Šta više reći,pored ovako nepovoljnih ocena većine analitičara,o rekonstruisanoj vladi Vojvodine?Možda kao "seci d...,krpi uši".

Tijana J.

pre 9 godina

Pokrajinska vlada je dosta nestabilna to se vidi i po izjavama Istvana Pastora koji je dugogodisnji koalicioni partner DS-a u pokrajini. Pitanje je vremena do kad ce moci da ostanu na celu obzirom na kupovinu mandata i druge radnje kojima se sluze.

Jung

pre 9 godina

O kakvom jednoumlju i jednopartijskom sistemu Vi govorite, pa to je koliko smo upoznati bilo dok su zuti zutovali, a sada je opsta poznato da se ljudi biraju na odredjena mesta po znanju i sposobnosti, a ne prema stranackoj pripadnosti, pa cak i kada nisu stranacki opredeljeni, ako vrede i mogu ovoj zemlji da pomognu bivaju aktivirani.

Nikola

pre 9 godina

Stvarno strasno, koalicija zasnovana na parama, za koje svi mi grcamo. Bolje da su taj novac poklonili sirotinji. Kukace svi oni, ali za Vucicem, samo polako.