Petak, 31.10.2014.

11:25

Nedović ostaje bez ugovora

Golden Stejt Voriorsi objavili su da neće iskoristiti opciju da produže ugovor sa srpskim košarkašem Nemanjom Nedovićem posle ove sezone.

Izvor: JT

Nedoviæ ostaje bez ugovora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Vladimir

pre 9 godina

Na zalost, ovi ga nece ni ubacivati u igu, vec samo kada je to bas neophodno. Kada bi lepo mogao da ode odatle pa da igra negde, makar i raskinuo ugovor. Sve zavisi sta mu je prioritet, ali jos jedna godina neimanja takmicarskih utakmica je veoma lose za njgovu karijeru koja ima veliki potencijal barem u Evropi.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Cova brate vrati ga i zakacicu tvoju sliku na zidu!
(SMAK22, 31. oktobar 2014 12:22)

a mozda te cova legenda posle toga zaposli u firmi roto kos,ko zna

Đ.Čvarkov

pre 9 godina

Nedo legendo,care,majstore ti si trenutno moj omiljeni igrac od svih nasih.Razmisli dobro sta ces uraditi sa svojom karijerom jasno je da GSW nije klub za tebe i da im ti ne trebas.Ako propustis i ovu sezonu ostace samo uspomena na tebe tako stvari stoje. Budi mudar vrati se u Evropu isto su uradili i mnogi drugi asovi Fernandez,Navaro,Rakocevic,Krstic...mlad si odradi dve tri sezone u nekom jacem timu sto da ne i Zvezdi izdominiraj batice imas fore pa ako onda budes hteo sto da ne sa 25,26 probaj opet u NBA ali kao afirmisan i veliki evropski igrac koji je prosto suvise dobar za svoju sredinu.S druge strane takav as razigran u fulu vise nego je dobro dosao nasoj reprezentaciji ovako nije dobro ni tebi jer ne igras ni nama fanovima jer te ne gledamo.Razmisli bro.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Nedoviću probaj negde još preko bare, ako možeš da nađeš neki angažman da igraš (ne da greješ klupu) ako ne znaš de ti je kuća! Dobrodošao

Kum

pre 9 godina

a da ne znas koliku platu je imao Williams u Lokomotivi Kuban ili u Unikahi kad si vec tako obavesten ?
(twister, 31. oktobar 2014 16:14)

Dobro, onda je Kinzi kod vas imao najmanje milion.

twister

pre 9 godina

(Džaba vam novci moji NISovci!, 31. oktobar 2014 14:34)

a da ne znas koliku platu je imao Williams u Lokomotivi Kuban ili u Unikahi kad si vec tako obavesten ?

Džaba vam novci moji NISovci!

pre 9 godina

Opa krenula naredba iz partizana da se počne sa lažima o platama Zvezdinih igrača :). Evo neki su već stigli i do milion evra za Vilijamsa hahaha. Druže nije ovo kk partizan igokea gde se kriju ugovori od kojih zastaje dah i gde za svaki ugovor važi klauzula pola pije pola Dulu daje. Vilijams prima 250.000, a svi ostali mnooogo manje. Bolje se zapitaj kako to da tvoj partizan nis mts dobija 3 puta više od Zvezde, a igra 20 puta gore.

Nolan

pre 9 godina

Pošto je ovo verovatno Dženkinsu zadnja sezona evo zamene za njega! I to domaći igrač. Ako treba i pola budžeta dati Vilijamsu da produži, umesto Cirbesa dovedemo Jokića, ako ima para i Miljenovića umesto Jovića i eto budućnosti Srbije u Zvezdi! Može i Kuzmić koji je ogromni Zvezdaš. To bi bio raj za gledanje. Samo još kad bi i država prepoznala ko radi za našu košarku pa dala Zvezdi bar isto kao partizanu. Pogledajte šta Zvezda radi sa 3 puta manje para od države nego partizan! Kalinić (150), Dangubić (120), Mitrović (50), Tejić (20), Jović (90) zarađuju zajedno kao sam Vujošević!
(Spremaj se Nedoviću, 31. oktobar 2014 13:34)

Jović je potpisao na 3 godine i igraće 3 godine, Cirbes je potpisao na 2 godine i igraće 2 godine. Odlika ozbiljnog kluba nije raskidanje ugovora niti menjanje igrača kao na traci a primer ti je upravo KKCZ 2000-tih.
To su sve priče za jun a ne za oktobar.

Don Kafe Winwin

pre 9 godina

Zamisli tandem Nedovic-Blazic ...
Kolko spida na jednom mestu, to bi bilo kao mlaznjaci na vojnoj paradi ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 31. oktobar 2014 13:24)

I da napravite transparente "TRCI LEVO" i "TRCI DESNO". Bodibond da vas vidi!

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Cccc, 31. oktobar 2014 12:40)

On je do sada u karijeri samo u NBA zaradio oko 2 miliona dolara, kada odbijes porez 40% i troskove zivota, samo od tog ugovora je sigurno ustekao preko 500 hiljada evra...Ako ti mislis da covek koji ima na racunu 500 hiljada evra nije obezbedjen za ceo zivot, molim te kazi mi cime se bavis i za koliko ces zivota ti zaraditi pa makar i bruto te pare????? Nije to sad neka cifra u odnosu na Pekovica i Milicica, ali daje sigurnost, a decko ima tek 23, pa neka u Evropi igra i za 200 hiljda godisnje, racunaj...
Jos je bio u Lijetuvosu i CZ, i tu je nesto kapalo... I da dodje u CZ nece igrati za kikiriki.

story

pre 9 godina

Sve vreme pricam da nece da ga potpisu i da treba da promeni menadzera koji mu rusi karijeru.Mnogo je manja kinta u Evropi,ali za karijeru je nemerljivo da se vrati.U Zvezdu normalno i to odmah i umesto Djenke koji je i vise nego skroman.Sledece godine ili one druge sto bi bilo bolje moze gde hoce i u sustini ce manje da izgubi jer ce u Zvezdi s Vilijamsom da propeva kao Bobi.Ne znam sta je s Kuzmicem niti ko je njemu menadzer,ali i on treba nazad,naravno u Zvezdu na 2 god,a onda nek pali gde hoce!

Nolan

pre 9 godina

Savršena opcija za Zvezdu dogodine.
Prvo što Pešić neće biti trener, drugo što Dženkinsu i Vilijamsu ističu ugovori i verovatno ih neće produžiti. Još ako Zvezda ostane u Evroligi sve je na mestu.

x man

pre 9 godina

realno u evrololigi moze da bude medju tri najjaca beka,najbolji bek nikada,drugi,treci najrealnije..pritom nista novo nece i ne moze donijeti..sut solidan,ulaz i kucanja strasna,odbrana,skok za beka dosta solidno,tehnika dobra,generalno solidan igrac koji dosta moze da uradi,ali nikakav veci trag ili legenda,evrolige da postane..nije on taj talenat!

Dulo

pre 9 godina

To bre!
Uzimam ga odmah, da uz adekvatne vaspitne mere na časovima ljubavi od njega napravim svetskog igrača.
Semenke sam obezbedio, još samo kokice...

Spremaj se Nedoviću

pre 9 godina

Pošto je ovo verovatno Dženkinsu zadnja sezona evo zamene za njega! I to domaći igrač. Ako treba i pola budžeta dati Vilijamsu da produži, umesto Cirbesa dovedemo Jokića, ako ima para i Miljenovića umesto Jovića i eto budućnosti Srbije u Zvezdi! Može i Kuzmić koji je ogromni Zvezdaš. To bi bio raj za gledanje. Samo još kad bi i država prepoznala ko radi za našu košarku pa dala Zvezdi bar isto kao partizanu. Pogledajte šta Zvezda radi sa 3 puta manje para od države nego partizan! Kalinić (150), Dangubić (120), Mitrović (50), Tejić (20), Jović (90) zarađuju zajedno kao sam Vujošević!

Miloš

pre 9 godina

Neko kaze ovo je odlicna vest za reprezentaciju...bas naprotiv, ovo znaci da najverovatnije propusta i sledece leto, tacnije EP kao kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Zasto? Pa zato sto gotovo svi igraci koji jure ugovor tog leta u NBA-u nece rizikovati neku povredu a on je nazalost malo skloniji povredama. Jedino ukoliko ce krenuti stopama Raduljice, biti svestan da ce se tesko izboriti za ugovor tamo i iskoristiti EP da se dokaze svim timovima, kako u NBA tako i u Evropi. Ali ukoliko je cvrsto resio da ostaje u NBA, nista od njega u reprezentaciji

Bodibond

pre 9 godina

Da se ne lazemo, Jovic je u repci igrao umesto Nedovica. Jovica Zadrzati umesto Rebica a dovesti Nedovica. Kakav trio na pleju brate mili, JOVIC-MARKUS-NEDOVIC, ZA F4 LAGANO !!!
Uz to dovesti cetvorku u rangu Vilijamsa i ubedjen sam da bi 92-ga godina komsija otisla u zaborav. Kakva sansa kakva prilika za istorijski podvig.

COKZ

pre 9 godina

On neće dobiti 1150000 $ već pola od toga.Ostalo ide na porez i menadžera.Za njega bi bilo najbolje da pokuša sa dvije varijante pa koja prođe:Ili da traži trejd ili da pokuša da dobije otkaz u GSW odmah uz njihovu obavezu da mu plate ovu sezonu-ionako ne računaju na njega a da on ovu sezonu igra u Evropi.

sovuljaga

pre 9 godina

a pljuvali su mnogi Veselog...on je bar imao minutazu i statistiku,Nedovic je bacio dve godine.moze da bude solidan eveopski igrac sa dosta minuta...ne u CSKA,Barsi,Realu i slicnim klubovima ali u nekom manje jakom evroligasu moze da dobije dobru ulogu i slobodu da pokaze svoj kvalitet,a to je brzina,eksplozivnost...ali na zalost sut i kreativnost su mu na niskom nivou.sve u svemu moze biti jako koristan igrac ali ne veliki.nadam se da mu se mozda otvori sansa za neki drugi NBA klub gde ce imati nesto minuta,ipak se tamo najvise napreduje.srecno u svakom slucaju

AlCapone

pre 9 godina

Nedovicu, vrati se u Europu. Nemoj cekati tamo na "priliku", previse dobrih igraca zavrsilo je sedeci na klupi, neki nisu vise ni konkurirali za reprezentaciju.

Imas neverovatne predispozicije, dobar karakter i dobar si momak, na starom kontinentu mogao bi da imas odlicnu karieru.

mare

pre 9 godina

Ove dve godine što je izgubio je mogao da odigra u Evrolii za slične pare. Njegov ugovor je oko milion dolara - 40% porez, agent, a plaća i rentu u Ouklandu a taj deo Amerike je skup ko đjavo, a gde su ostali troškovi. U Evropi je mogao da ubode ugovor 400k € bez problema.
Da je imao ko Veseli ugovor pa da i bude na klupi. Najgore što on gubi najbitnije godine u karijeri tako što ne igra...

Mile

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali on nema sta sad da trazi u Zvezdi. Niti bi dobio minute, niti slobodu da igra koliko moze.

Paradoksalno je da bi on sad, sto se igre tice, najbolje prosao u Partizanu - njima fali plej koji moze da probije prvu liniju i koji bi imao dosta minuta u rukama.

Ali niti Partizan ima para za njega, niti bi on hteo da dodje iz NBA da ga neko davi i tera na treninge u 6 ujutru.

GT

pre 9 godina

Loša vest jer neće više ulagati u njegov razvoj, pa se ove sezone neće naigrati.

Dobra vest jer će na leto imati priliku da ode iz kluba gde je imao jako malo šanse da dobije minutažu, a uz malo sreće i pameti odabraće tim gde može da odigra bar 10-15 min po meču.

Nikola

pre 9 godina

Decko se zesce ispalio. Odigrao je odlicno za Ritas, pre 2 godine i umesto da predje u neki veci evropski klub pa tek onda u NBA on je odmah otisao i za 2 godine nece odigrati ni 20 utakmica. I onda ce se vratiti u Evropu da spasava karijeru. Steta..Pekovic i Rubio su najbolji primeri kako se radi !!!

Dejan

pre 9 godina

Kad covek ne zna kako da gradi svoju karijeru, preceni sebe a istovremeno ne ume da iskoristi sopstvene fizicke predispozicije i talenat... Steta...

Nebojsa

pre 9 godina

Pa tesko je kao kombo bek uspeti u NBA. Pa i u Evroligi su takvi igraci cesto Amerikanci. Nemanji Nedovicu zelim sve najbolje, mislim da bi mogao da bude sjajan dodatak nasoj reprezentaciji, pod uslovom da igra ove godine. A u Zvezdi ga mesto uvek ceka.

Divos

pre 9 godina

НБА функционише по правилима, писаним и неписаним. По неписаним у сваком тиму су одређене улоге, све се врти око 2-3 играча, звезде који имају сву слободу, ту је још 6-7 где се тачно зна ко шта ради, свако има своју улогу, остали (од 15 колико их бива у саставу) чекају прилику на кашичицу, понекад је и не дочекају.
За младе играче најважнија је прва, донекле и друга сезона, ако се не наметну и скрену пажњу на себе, касније то јако тешко иде. Зато је важно да вам се много тога поклопи, важно је и који играчи су већ на вашој позицији, и да добијете прилику, сам квалитет ту и не мора бити пресудан.
Лоше по Немању, у Вариорсима су бековски тандем са СП (а Америма иако ће рећи супротно, страшно много значи то злато и импресиван начин на који су га освојили), Кари-Томпсон, млади и супер-квалитетни играчи. Ту је још Барбоса, проверени ветеран и такође млади Холидеј. Немања ту и неће добијати нешто прилике, мислим да би било за њега боља опција да га трејдују, има у НБА екипа где би добијао више простора у игри, па барем да на паркету докаже колико вреди, али ту се питају газде клубова и менаџери, и ту постоје одређена правила.
Видећемо шта ће будућност донети, за Немању је најважније да игра, по мени много је боље и повратак у Европу где би играо, него да у НБА сваки 3.меч чека својих 5 минута. А сигуран сам да Немања итекако вреди, верујем да ће то и доказати, можда и у дресу Србије, а можда ће и НБА прича на боље кренути.

sremac

pre 9 godina

Uzeo si pare a sad dodji kuci da gradis karijeru a ne da sedis na klupi i propadas. Ako treba igraj i za partizan, bitno je da Srbija ima vise opcija na poziciji 1 i 2.

Neobavesteni panter

pre 9 godina

Nemanja, vrati se u svoje jato, da osvojimo sve! Zvezdaaaa ooooooo! (Bobinator, 31. oktobar 2014 11:47)

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?

rosa u podne

pre 9 godina

Boze, izgleda da vecina komentatora ume da cite i pise, ali ne razume to sto je napisano. Dakle ovako.

On ima garantovan ugovor ove sezeone, tako da ako hoce pare, mora da ostane u NBA. Sledece sezone je slobodan.

To sto mu nisu produzili ugovor, znaci da na njega ne racunaju u buducnosti, sto znaci da mu nece davati minute preko potrebne za razvoj. Jedina sansa da zaigra ove godine u NBA je da se dovoljno bekova povredi, pa da nemaju druge nego njega puste da igra, ili da ga razemene pa da u drugom klubu takodje ima srece da im nedostaju bekovi pa ga puste da igra.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ali računica je jasna, 1 150 000 $ za sezonu NEMA Šanse da bi dobio u Evropi .... čak ni Pola od toga ... pametnom dovoljno
(Miroslav, 31. oktobar 2014 12:13)

Pa sad ne bih se slozio da Nemanja ne moze da dobije pola od toga, narocito ako je to u Rusiji, oslobodjeno poreza. Kada prebacimo u evre i odbijemo porez od 40%, neto Nedovic je ''dobar'' 535 hiljada evra. Mislim da on ne moze da ima takav ugovor u Rusiji ili Turskoj, ali daleko je to od one tvoje polovine sto si naveo. On je igrac za oko 400 hiljada u ovom trenutku. Malo skuplji od Dzenkinsa.

aca_bg

pre 9 godina

Ovako je bolje za njega (mozda ne finansijski, ali profesionalno sigurno). Presedeo bi sezonu na klupi kao treca opcija. Bolje da se vrati u Evropu i vrati u formu. Trebace nam sledece godine na EP u Francuskoj.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Vrati se u CZ, realno ti je to najbolja opcija. Kao svojevremeno Rakocevic, pa posle neki top5 tim u Evropi... Uzeo si kes, obezbedio si se za ceo zivot ,pa polako u Evropu gde te ceka jos vrhunskih 7-8 sezona...

Super

pre 9 godina

Ovo je najbolja moguca vest za njega i za reprezentaciju.Treba da se vrati u neki veci Evropski kub da igra redovno i da pokaze svoj kvalitet.

Ko visoko leti nisko pada

pre 9 godina

23 godine a vec mora da spasava karijeru. Ne nadje li klub do januara pisi propalo. Da li je zaradjeni novac u NBA bio vredan toga? Naravno da nije.

Miroslav

pre 9 godina

Još jedan "talenat" koji ide Miličićevim stopama ... Stvarno mi je dečko gotivan, ali je totalno Nerealan ... Igrao jednu sezonu za Ljetuvos Ritas, totalno osrednje i oće odmah u NBA ...

Dokaži se malo u najjačim Evropskim klubovima, pa tek onda NBA !!

Ali računica je jasna, 1 150 000 $ za sezonu NEMA Šanse da bi dobio u Evropi .... čak ni Pola od toga ... pametnom dovoljno

Kum

pre 9 godina

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?
(Neobavesteni panter, 31. oktobar 2014 12:23)

Tebi bas tesko padaju ove Zvezdine pobede. :)

Cccc

pre 9 godina

Vrati se u CZ, realno ti je to najbolja opcija. Kao svojevremeno Rakocevic, pa posle neki top5 tim u Evropi... Uzeo si kes, obezbedio si se za ceo zivot ,pa polako u Evropu gde te ceka jos vrhunskih 7-8 sezona... (Novosadjanin., 31. oktobar 2014 12:16)

Koji kes? Decko je imao skromne ugovore u Ljetuvasu i ruki ugovor kao 30. pik. Ugovor u Nba oko 1 milion dolara po sezoni minus skoro 40% na ime poreza. Daj Boze da je ustekao par stotina hiljada evra...

PeraQ

pre 9 godina

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?
(Neobavesteni panter, 31. oktobar 2014 12:23)

Isto kao i što ti pišeš komentare a mozak u zamrzivaču...

Krle

pre 9 godina

Kako ce da se pokaze ostalim klubovima ove sezone kad ga nece uvoditi u igru? Oni moraju jos samo ovu sezonu da ga placaju jer ima garantovani ugovor.

grunt

pre 9 godina

Eto, kintu si uzeo, sad lepo nazad u Evropu, u neki od TOP 5 timova i Bog da te vidi. Ovde bi kidao! Sto se toliko lozite na taj NBA nije mi jasno.

ZXC

pre 9 godina

Vrati se kuci Nedo, i zasijaj u pravom svetlu sada, jer ti nisu dopustili kada si nam bio tu... dodji na dve sezone konstantna igra i minuti su ti potrebni pa se vracaj u NBA.
DELIJE TE CEKAJU

stefan

pre 9 godina

Mora da ode negde odmah. Oni ce ga mrcvariti po par minuta, a vecinu meceva nece ni biti u sastavu.
Idealno bi bilo da dodje u Evropu, makar i u Zvezdu, samo da igra.

Zvezdas

pre 9 godina

Tesko je igrati u NBA.Ni mnogo bolji evropski igraci se nisu snasli tamo.Podrska Nedovicu i da pokazes da su pogresili sto ti nisu ponudili nov ugovor

Pirke

pre 9 godina

Vrati se kući majstore da punimo Arenu i vratimo osmehe Zvezdašima a tebi damo nova krila koja ti sad najviše trebaju....Ostalo imaš!

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Treba da se vrati u Evropu,mozda su manje pare ali je zato zagarantovan napredak u igri i minutaza.Njemu je potrebna igra,minutaza.Za pocetak, moze da se vrati i ovde kod nas.

lzrvc

pre 9 godina

A ja mislio produzice mu ugovor,decko zna kosarku ali jureci za tim parama se izgubio, mislim da ga na kraju godine nece hteti ni prosecni klubovi evrolige.

Super

pre 9 godina

Ovo je najbolja moguca vest za njega i za reprezentaciju.Treba da se vrati u neki veci Evropski kub da igra redovno i da pokaze svoj kvalitet.

Neobavesteni panter

pre 9 godina

Nemanja, vrati se u svoje jato, da osvojimo sve! Zvezdaaaa ooooooo! (Bobinator, 31. oktobar 2014 11:47)

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Cccc, 31. oktobar 2014 12:40)

On je do sada u karijeri samo u NBA zaradio oko 2 miliona dolara, kada odbijes porez 40% i troskove zivota, samo od tog ugovora je sigurno ustekao preko 500 hiljada evra...Ako ti mislis da covek koji ima na racunu 500 hiljada evra nije obezbedjen za ceo zivot, molim te kazi mi cime se bavis i za koliko ces zivota ti zaraditi pa makar i bruto te pare????? Nije to sad neka cifra u odnosu na Pekovica i Milicica, ali daje sigurnost, a decko ima tek 23, pa neka u Evropi igra i za 200 hiljda godisnje, racunaj...
Jos je bio u Lijetuvosu i CZ, i tu je nesto kapalo... I da dodje u CZ nece igrati za kikiriki.

Nebojsa

pre 9 godina

Pa tesko je kao kombo bek uspeti u NBA. Pa i u Evroligi su takvi igraci cesto Amerikanci. Nemanji Nedovicu zelim sve najbolje, mislim da bi mogao da bude sjajan dodatak nasoj reprezentaciji, pod uslovom da igra ove godine. A u Zvezdi ga mesto uvek ceka.

Dejan

pre 9 godina

Kad covek ne zna kako da gradi svoju karijeru, preceni sebe a istovremeno ne ume da iskoristi sopstvene fizicke predispozicije i talenat... Steta...

Miroslav

pre 9 godina

Još jedan "talenat" koji ide Miličićevim stopama ... Stvarno mi je dečko gotivan, ali je totalno Nerealan ... Igrao jednu sezonu za Ljetuvos Ritas, totalno osrednje i oće odmah u NBA ...

Dokaži se malo u najjačim Evropskim klubovima, pa tek onda NBA !!

Ali računica je jasna, 1 150 000 $ za sezonu NEMA Šanse da bi dobio u Evropi .... čak ni Pola od toga ... pametnom dovoljno

aca_bg

pre 9 godina

Ovako je bolje za njega (mozda ne finansijski, ali profesionalno sigurno). Presedeo bi sezonu na klupi kao treca opcija. Bolje da se vrati u Evropu i vrati u formu. Trebace nam sledece godine na EP u Francuskoj.

lzrvc

pre 9 godina

A ja mislio produzice mu ugovor,decko zna kosarku ali jureci za tim parama se izgubio, mislim da ga na kraju godine nece hteti ni prosecni klubovi evrolige.

Zvezdas

pre 9 godina

Tesko je igrati u NBA.Ni mnogo bolji evropski igraci se nisu snasli tamo.Podrska Nedovicu i da pokazes da su pogresili sto ti nisu ponudili nov ugovor

Novosadjanin.

pre 9 godina

Vrati se u CZ, realno ti je to najbolja opcija. Kao svojevremeno Rakocevic, pa posle neki top5 tim u Evropi... Uzeo si kes, obezbedio si se za ceo zivot ,pa polako u Evropu gde te ceka jos vrhunskih 7-8 sezona...

Spremaj se Nedoviću

pre 9 godina

Pošto je ovo verovatno Dženkinsu zadnja sezona evo zamene za njega! I to domaći igrač. Ako treba i pola budžeta dati Vilijamsu da produži, umesto Cirbesa dovedemo Jokića, ako ima para i Miljenovića umesto Jovića i eto budućnosti Srbije u Zvezdi! Može i Kuzmić koji je ogromni Zvezdaš. To bi bio raj za gledanje. Samo još kad bi i država prepoznala ko radi za našu košarku pa dala Zvezdi bar isto kao partizanu. Pogledajte šta Zvezda radi sa 3 puta manje para od države nego partizan! Kalinić (150), Dangubić (120), Mitrović (50), Tejić (20), Jović (90) zarađuju zajedno kao sam Vujošević!

Nikola

pre 9 godina

Decko se zesce ispalio. Odigrao je odlicno za Ritas, pre 2 godine i umesto da predje u neki veci evropski klub pa tek onda u NBA on je odmah otisao i za 2 godine nece odigrati ni 20 utakmica. I onda ce se vratiti u Evropu da spasava karijeru. Steta..Pekovic i Rubio su najbolji primeri kako se radi !!!

Džaba vam novci moji NISovci!

pre 9 godina

Opa krenula naredba iz partizana da se počne sa lažima o platama Zvezdinih igrača :). Evo neki su već stigli i do milion evra za Vilijamsa hahaha. Druže nije ovo kk partizan igokea gde se kriju ugovori od kojih zastaje dah i gde za svaki ugovor važi klauzula pola pije pola Dulu daje. Vilijams prima 250.000, a svi ostali mnooogo manje. Bolje se zapitaj kako to da tvoj partizan nis mts dobija 3 puta više od Zvezde, a igra 20 puta gore.

sremac

pre 9 godina

Uzeo si pare a sad dodji kuci da gradis karijeru a ne da sedis na klupi i propadas. Ako treba igraj i za partizan, bitno je da Srbija ima vise opcija na poziciji 1 i 2.

Nolan

pre 9 godina

Pošto je ovo verovatno Dženkinsu zadnja sezona evo zamene za njega! I to domaći igrač. Ako treba i pola budžeta dati Vilijamsu da produži, umesto Cirbesa dovedemo Jokića, ako ima para i Miljenovića umesto Jovića i eto budućnosti Srbije u Zvezdi! Može i Kuzmić koji je ogromni Zvezdaš. To bi bio raj za gledanje. Samo još kad bi i država prepoznala ko radi za našu košarku pa dala Zvezdi bar isto kao partizanu. Pogledajte šta Zvezda radi sa 3 puta manje para od države nego partizan! Kalinić (150), Dangubić (120), Mitrović (50), Tejić (20), Jović (90) zarađuju zajedno kao sam Vujošević!
(Spremaj se Nedoviću, 31. oktobar 2014 13:34)

Jović je potpisao na 3 godine i igraće 3 godine, Cirbes je potpisao na 2 godine i igraće 2 godine. Odlika ozbiljnog kluba nije raskidanje ugovora niti menjanje igrača kao na traci a primer ti je upravo KKCZ 2000-tih.
To su sve priče za jun a ne za oktobar.

stefan

pre 9 godina

Mora da ode negde odmah. Oni ce ga mrcvariti po par minuta, a vecinu meceva nece ni biti u sastavu.
Idealno bi bilo da dodje u Evropu, makar i u Zvezdu, samo da igra.

grunt

pre 9 godina

Eto, kintu si uzeo, sad lepo nazad u Evropu, u neki od TOP 5 timova i Bog da te vidi. Ovde bi kidao! Sto se toliko lozite na taj NBA nije mi jasno.

sovuljaga

pre 9 godina

a pljuvali su mnogi Veselog...on je bar imao minutazu i statistiku,Nedovic je bacio dve godine.moze da bude solidan eveopski igrac sa dosta minuta...ne u CSKA,Barsi,Realu i slicnim klubovima ali u nekom manje jakom evroligasu moze da dobije dobru ulogu i slobodu da pokaze svoj kvalitet,a to je brzina,eksplozivnost...ali na zalost sut i kreativnost su mu na niskom nivou.sve u svemu moze biti jako koristan igrac ali ne veliki.nadam se da mu se mozda otvori sansa za neki drugi NBA klub gde ce imati nesto minuta,ipak se tamo najvise napreduje.srecno u svakom slucaju

Pirke

pre 9 godina

Vrati se kući majstore da punimo Arenu i vratimo osmehe Zvezdašima a tebi damo nova krila koja ti sad najviše trebaju....Ostalo imaš!

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Treba da se vrati u Evropu,mozda su manje pare ali je zato zagarantovan napredak u igri i minutaza.Njemu je potrebna igra,minutaza.Za pocetak, moze da se vrati i ovde kod nas.

PeraQ

pre 9 godina

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?
(Neobavesteni panter, 31. oktobar 2014 12:23)

Isto kao i što ti pišeš komentare a mozak u zamrzivaču...

mare

pre 9 godina

Ove dve godine što je izgubio je mogao da odigra u Evrolii za slične pare. Njegov ugovor je oko milion dolara - 40% porez, agent, a plaća i rentu u Ouklandu a taj deo Amerike je skup ko đjavo, a gde su ostali troškovi. U Evropi je mogao da ubode ugovor 400k € bez problema.
Da je imao ko Veseli ugovor pa da i bude na klupi. Najgore što on gubi najbitnije godine u karijeri tako što ne igra...

GT

pre 9 godina

Loša vest jer neće više ulagati u njegov razvoj, pa se ove sezone neće naigrati.

Dobra vest jer će na leto imati priliku da ode iz kluba gde je imao jako malo šanse da dobije minutažu, a uz malo sreće i pameti odabraće tim gde može da odigra bar 10-15 min po meču.

Divos

pre 9 godina

НБА функционише по правилима, писаним и неписаним. По неписаним у сваком тиму су одређене улоге, све се врти око 2-3 играча, звезде који имају сву слободу, ту је још 6-7 где се тачно зна ко шта ради, свако има своју улогу, остали (од 15 колико их бива у саставу) чекају прилику на кашичицу, понекад је и не дочекају.
За младе играче најважнија је прва, донекле и друга сезона, ако се не наметну и скрену пажњу на себе, касније то јако тешко иде. Зато је важно да вам се много тога поклопи, важно је и који играчи су већ на вашој позицији, и да добијете прилику, сам квалитет ту и не мора бити пресудан.
Лоше по Немању, у Вариорсима су бековски тандем са СП (а Америма иако ће рећи супротно, страшно много значи то злато и импресиван начин на који су га освојили), Кари-Томпсон, млади и супер-квалитетни играчи. Ту је још Барбоса, проверени ветеран и такође млади Холидеј. Немања ту и неће добијати нешто прилике, мислим да би било за њега боља опција да га трејдују, има у НБА екипа где би добијао више простора у игри, па барем да на паркету докаже колико вреди, али ту се питају газде клубова и менаџери, и ту постоје одређена правила.
Видећемо шта ће будућност донети, за Немању је најважније да игра, по мени много је боље и повратак у Европу где би играо, него да у НБА сваки 3.меч чека својих 5 минута. А сигуран сам да Немања итекако вреди, верујем да ће то и доказати, можда и у дресу Србије, а можда ће и НБА прича на боље кренути.

AlCapone

pre 9 godina

Nedovicu, vrati se u Europu. Nemoj cekati tamo na "priliku", previse dobrih igraca zavrsilo je sedeci na klupi, neki nisu vise ni konkurirali za reprezentaciju.

Imas neverovatne predispozicije, dobar karakter i dobar si momak, na starom kontinentu mogao bi da imas odlicnu karieru.

ZXC

pre 9 godina

Vrati se kuci Nedo, i zasijaj u pravom svetlu sada, jer ti nisu dopustili kada si nam bio tu... dodji na dve sezone konstantna igra i minuti su ti potrebni pa se vracaj u NBA.
DELIJE TE CEKAJU

Krle

pre 9 godina

Kako ce da se pokaze ostalim klubovima ove sezone kad ga nece uvoditi u igru? Oni moraju jos samo ovu sezonu da ga placaju jer ima garantovani ugovor.

rosa u podne

pre 9 godina

Boze, izgleda da vecina komentatora ume da cite i pise, ali ne razume to sto je napisano. Dakle ovako.

On ima garantovan ugovor ove sezeone, tako da ako hoce pare, mora da ostane u NBA. Sledece sezone je slobodan.

To sto mu nisu produzili ugovor, znaci da na njega ne racunaju u buducnosti, sto znaci da mu nece davati minute preko potrebne za razvoj. Jedina sansa da zaigra ove godine u NBA je da se dovoljno bekova povredi, pa da nemaju druge nego njega puste da igra, ili da ga razemene pa da u drugom klubu takodje ima srece da im nedostaju bekovi pa ga puste da igra.

Kum

pre 9 godina

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?
(Neobavesteni panter, 31. oktobar 2014 12:23)

Tebi bas tesko padaju ove Zvezdine pobede. :)

Nolan

pre 9 godina

Savršena opcija za Zvezdu dogodine.
Prvo što Pešić neće biti trener, drugo što Dženkinsu i Vilijamsu ističu ugovori i verovatno ih neće produžiti. Još ako Zvezda ostane u Evroligi sve je na mestu.

Bodibond

pre 9 godina

Da se ne lazemo, Jovic je u repci igrao umesto Nedovica. Jovica Zadrzati umesto Rebica a dovesti Nedovica. Kakav trio na pleju brate mili, JOVIC-MARKUS-NEDOVIC, ZA F4 LAGANO !!!
Uz to dovesti cetvorku u rangu Vilijamsa i ubedjen sam da bi 92-ga godina komsija otisla u zaborav. Kakva sansa kakva prilika za istorijski podvig.

Mile

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali on nema sta sad da trazi u Zvezdi. Niti bi dobio minute, niti slobodu da igra koliko moze.

Paradoksalno je da bi on sad, sto se igre tice, najbolje prosao u Partizanu - njima fali plej koji moze da probije prvu liniju i koji bi imao dosta minuta u rukama.

Ali niti Partizan ima para za njega, niti bi on hteo da dodje iz NBA da ga neko davi i tera na treninge u 6 ujutru.

Miloš

pre 9 godina

Neko kaze ovo je odlicna vest za reprezentaciju...bas naprotiv, ovo znaci da najverovatnije propusta i sledece leto, tacnije EP kao kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Zasto? Pa zato sto gotovo svi igraci koji jure ugovor tog leta u NBA-u nece rizikovati neku povredu a on je nazalost malo skloniji povredama. Jedino ukoliko ce krenuti stopama Raduljice, biti svestan da ce se tesko izboriti za ugovor tamo i iskoristiti EP da se dokaze svim timovima, kako u NBA tako i u Evropi. Ali ukoliko je cvrsto resio da ostaje u NBA, nista od njega u reprezentaciji

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ali računica je jasna, 1 150 000 $ za sezonu NEMA Šanse da bi dobio u Evropi .... čak ni Pola od toga ... pametnom dovoljno
(Miroslav, 31. oktobar 2014 12:13)

Pa sad ne bih se slozio da Nemanja ne moze da dobije pola od toga, narocito ako je to u Rusiji, oslobodjeno poreza. Kada prebacimo u evre i odbijemo porez od 40%, neto Nedovic je ''dobar'' 535 hiljada evra. Mislim da on ne moze da ima takav ugovor u Rusiji ili Turskoj, ali daleko je to od one tvoje polovine sto si naveo. On je igrac za oko 400 hiljada u ovom trenutku. Malo skuplji od Dzenkinsa.

COKZ

pre 9 godina

On neće dobiti 1150000 $ već pola od toga.Ostalo ide na porez i menadžera.Za njega bi bilo najbolje da pokuša sa dvije varijante pa koja prođe:Ili da traži trejd ili da pokuša da dobije otkaz u GSW odmah uz njihovu obavezu da mu plate ovu sezonu-ionako ne računaju na njega a da on ovu sezonu igra u Evropi.

Kum

pre 9 godina

a da ne znas koliku platu je imao Williams u Lokomotivi Kuban ili u Unikahi kad si vec tako obavesten ?
(twister, 31. oktobar 2014 16:14)

Dobro, onda je Kinzi kod vas imao najmanje milion.

Ko visoko leti nisko pada

pre 9 godina

23 godine a vec mora da spasava karijeru. Ne nadje li klub do januara pisi propalo. Da li je zaradjeni novac u NBA bio vredan toga? Naravno da nije.

Dulo

pre 9 godina

To bre!
Uzimam ga odmah, da uz adekvatne vaspitne mere na časovima ljubavi od njega napravim svetskog igrača.
Semenke sam obezbedio, još samo kokice...

Cccc

pre 9 godina

Vrati se u CZ, realno ti je to najbolja opcija. Kao svojevremeno Rakocevic, pa posle neki top5 tim u Evropi... Uzeo si kes, obezbedio si se za ceo zivot ,pa polako u Evropu gde te ceka jos vrhunskih 7-8 sezona... (Novosadjanin., 31. oktobar 2014 12:16)

Koji kes? Decko je imao skromne ugovore u Ljetuvasu i ruki ugovor kao 30. pik. Ugovor u Nba oko 1 milion dolara po sezoni minus skoro 40% na ime poreza. Daj Boze da je ustekao par stotina hiljada evra...

Đ.Čvarkov

pre 9 godina

Nedo legendo,care,majstore ti si trenutno moj omiljeni igrac od svih nasih.Razmisli dobro sta ces uraditi sa svojom karijerom jasno je da GSW nije klub za tebe i da im ti ne trebas.Ako propustis i ovu sezonu ostace samo uspomena na tebe tako stvari stoje. Budi mudar vrati se u Evropu isto su uradili i mnogi drugi asovi Fernandez,Navaro,Rakocevic,Krstic...mlad si odradi dve tri sezone u nekom jacem timu sto da ne i Zvezdi izdominiraj batice imas fore pa ako onda budes hteo sto da ne sa 25,26 probaj opet u NBA ali kao afirmisan i veliki evropski igrac koji je prosto suvise dobar za svoju sredinu.S druge strane takav as razigran u fulu vise nego je dobro dosao nasoj reprezentaciji ovako nije dobro ni tebi jer ne igras ni nama fanovima jer te ne gledamo.Razmisli bro.

x man

pre 9 godina

realno u evrololigi moze da bude medju tri najjaca beka,najbolji bek nikada,drugi,treci najrealnije..pritom nista novo nece i ne moze donijeti..sut solidan,ulaz i kucanja strasna,odbrana,skok za beka dosta solidno,tehnika dobra,generalno solidan igrac koji dosta moze da uradi,ali nikakav veci trag ili legenda,evrolige da postane..nije on taj talenat!

story

pre 9 godina

Sve vreme pricam da nece da ga potpisu i da treba da promeni menadzera koji mu rusi karijeru.Mnogo je manja kinta u Evropi,ali za karijeru je nemerljivo da se vrati.U Zvezdu normalno i to odmah i umesto Djenke koji je i vise nego skroman.Sledece godine ili one druge sto bi bilo bolje moze gde hoce i u sustini ce manje da izgubi jer ce u Zvezdi s Vilijamsom da propeva kao Bobi.Ne znam sta je s Kuzmicem niti ko je njemu menadzer,ali i on treba nazad,naravno u Zvezdu na 2 god,a onda nek pali gde hoce!

twister

pre 9 godina

(Džaba vam novci moji NISovci!, 31. oktobar 2014 14:34)

a da ne znas koliku platu je imao Williams u Lokomotivi Kuban ili u Unikahi kad si vec tako obavesten ?

Don Kafe Winwin

pre 9 godina

Zamisli tandem Nedovic-Blazic ...
Kolko spida na jednom mestu, to bi bilo kao mlaznjaci na vojnoj paradi ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 31. oktobar 2014 13:24)

I da napravite transparente "TRCI LEVO" i "TRCI DESNO". Bodibond da vas vidi!

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Nedoviću probaj negde još preko bare, ako možeš da nađeš neki angažman da igraš (ne da greješ klupu) ako ne znaš de ti je kuća! Dobrodošao

nevidljivi panter

pre 9 godina

Cova brate vrati ga i zakacicu tvoju sliku na zidu!
(SMAK22, 31. oktobar 2014 12:22)

a mozda te cova legenda posle toga zaposli u firmi roto kos,ko zna

Vladimir

pre 9 godina

Na zalost, ovi ga nece ni ubacivati u igu, vec samo kada je to bas neophodno. Kada bi lepo mogao da ode odatle pa da igra negde, makar i raskinuo ugovor. Sve zavisi sta mu je prioritet, ali jos jedna godina neimanja takmicarskih utakmica je veoma lose za njgovu karijeru koja ima veliki potencijal barem u Evropi.

Neobavesteni panter

pre 9 godina

Nemanja, vrati se u svoje jato, da osvojimo sve! Zvezdaaaa ooooooo! (Bobinator, 31. oktobar 2014 11:47)

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?

lzrvc

pre 9 godina

A ja mislio produzice mu ugovor,decko zna kosarku ali jureci za tim parama se izgubio, mislim da ga na kraju godine nece hteti ni prosecni klubovi evrolige.

Spremaj se Nedoviću

pre 9 godina

Pošto je ovo verovatno Dženkinsu zadnja sezona evo zamene za njega! I to domaći igrač. Ako treba i pola budžeta dati Vilijamsu da produži, umesto Cirbesa dovedemo Jokića, ako ima para i Miljenovića umesto Jovića i eto budućnosti Srbije u Zvezdi! Može i Kuzmić koji je ogromni Zvezdaš. To bi bio raj za gledanje. Samo još kad bi i država prepoznala ko radi za našu košarku pa dala Zvezdi bar isto kao partizanu. Pogledajte šta Zvezda radi sa 3 puta manje para od države nego partizan! Kalinić (150), Dangubić (120), Mitrović (50), Tejić (20), Jović (90) zarađuju zajedno kao sam Vujošević!

Bodibond

pre 9 godina

Da se ne lazemo, Jovic je u repci igrao umesto Nedovica. Jovica Zadrzati umesto Rebica a dovesti Nedovica. Kakav trio na pleju brate mili, JOVIC-MARKUS-NEDOVIC, ZA F4 LAGANO !!!
Uz to dovesti cetvorku u rangu Vilijamsa i ubedjen sam da bi 92-ga godina komsija otisla u zaborav. Kakva sansa kakva prilika za istorijski podvig.

Džaba vam novci moji NISovci!

pre 9 godina

Opa krenula naredba iz partizana da se počne sa lažima o platama Zvezdinih igrača :). Evo neki su već stigli i do milion evra za Vilijamsa hahaha. Druže nije ovo kk partizan igokea gde se kriju ugovori od kojih zastaje dah i gde za svaki ugovor važi klauzula pola pije pola Dulu daje. Vilijams prima 250.000, a svi ostali mnooogo manje. Bolje se zapitaj kako to da tvoj partizan nis mts dobija 3 puta više od Zvezde, a igra 20 puta gore.

Dejan

pre 9 godina

Kad covek ne zna kako da gradi svoju karijeru, preceni sebe a istovremeno ne ume da iskoristi sopstvene fizicke predispozicije i talenat... Steta...

Don Kafe Winwin

pre 9 godina

Zamisli tandem Nedovic-Blazic ...
Kolko spida na jednom mestu, to bi bilo kao mlaznjaci na vojnoj paradi ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 31. oktobar 2014 13:24)

I da napravite transparente "TRCI LEVO" i "TRCI DESNO". Bodibond da vas vidi!

PeraQ

pre 9 godina

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?
(Neobavesteni panter, 31. oktobar 2014 12:23)

Isto kao i što ti pišeš komentare a mozak u zamrzivaču...

x man

pre 9 godina

realno u evrololigi moze da bude medju tri najjaca beka,najbolji bek nikada,drugi,treci najrealnije..pritom nista novo nece i ne moze donijeti..sut solidan,ulaz i kucanja strasna,odbrana,skok za beka dosta solidno,tehnika dobra,generalno solidan igrac koji dosta moze da uradi,ali nikakav veci trag ili legenda,evrolige da postane..nije on taj talenat!

Kum

pre 9 godina

Kako da se vrati, kad mu je klub jos uvek u zanrzivacu?
(Neobavesteni panter, 31. oktobar 2014 12:23)

Tebi bas tesko padaju ove Zvezdine pobede. :)

Novosadjanin.

pre 9 godina

Vrati se u CZ, realno ti je to najbolja opcija. Kao svojevremeno Rakocevic, pa posle neki top5 tim u Evropi... Uzeo si kes, obezbedio si se za ceo zivot ,pa polako u Evropu gde te ceka jos vrhunskih 7-8 sezona...

sremac

pre 9 godina

Uzeo si pare a sad dodji kuci da gradis karijeru a ne da sedis na klupi i propadas. Ako treba igraj i za partizan, bitno je da Srbija ima vise opcija na poziciji 1 i 2.

Ko visoko leti nisko pada

pre 9 godina

23 godine a vec mora da spasava karijeru. Ne nadje li klub do januara pisi propalo. Da li je zaradjeni novac u NBA bio vredan toga? Naravno da nije.

Miroslav

pre 9 godina

Još jedan "talenat" koji ide Miličićevim stopama ... Stvarno mi je dečko gotivan, ali je totalno Nerealan ... Igrao jednu sezonu za Ljetuvos Ritas, totalno osrednje i oće odmah u NBA ...

Dokaži se malo u najjačim Evropskim klubovima, pa tek onda NBA !!

Ali računica je jasna, 1 150 000 $ za sezonu NEMA Šanse da bi dobio u Evropi .... čak ni Pola od toga ... pametnom dovoljno

Nolan

pre 9 godina

Savršena opcija za Zvezdu dogodine.
Prvo što Pešić neće biti trener, drugo što Dženkinsu i Vilijamsu ističu ugovori i verovatno ih neće produžiti. Još ako Zvezda ostane u Evroligi sve je na mestu.

Novosadjanin.

pre 9 godina

(Cccc, 31. oktobar 2014 12:40)

On je do sada u karijeri samo u NBA zaradio oko 2 miliona dolara, kada odbijes porez 40% i troskove zivota, samo od tog ugovora je sigurno ustekao preko 500 hiljada evra...Ako ti mislis da covek koji ima na racunu 500 hiljada evra nije obezbedjen za ceo zivot, molim te kazi mi cime se bavis i za koliko ces zivota ti zaraditi pa makar i bruto te pare????? Nije to sad neka cifra u odnosu na Pekovica i Milicica, ali daje sigurnost, a decko ima tek 23, pa neka u Evropi igra i za 200 hiljda godisnje, racunaj...
Jos je bio u Lijetuvosu i CZ, i tu je nesto kapalo... I da dodje u CZ nece igrati za kikiriki.

Cccc

pre 9 godina

Vrati se u CZ, realno ti je to najbolja opcija. Kao svojevremeno Rakocevic, pa posle neki top5 tim u Evropi... Uzeo si kes, obezbedio si se za ceo zivot ,pa polako u Evropu gde te ceka jos vrhunskih 7-8 sezona... (Novosadjanin., 31. oktobar 2014 12:16)

Koji kes? Decko je imao skromne ugovore u Ljetuvasu i ruki ugovor kao 30. pik. Ugovor u Nba oko 1 milion dolara po sezoni minus skoro 40% na ime poreza. Daj Boze da je ustekao par stotina hiljada evra...

grunt

pre 9 godina

Eto, kintu si uzeo, sad lepo nazad u Evropu, u neki od TOP 5 timova i Bog da te vidi. Ovde bi kidao! Sto se toliko lozite na taj NBA nije mi jasno.

story

pre 9 godina

Sve vreme pricam da nece da ga potpisu i da treba da promeni menadzera koji mu rusi karijeru.Mnogo je manja kinta u Evropi,ali za karijeru je nemerljivo da se vrati.U Zvezdu normalno i to odmah i umesto Djenke koji je i vise nego skroman.Sledece godine ili one druge sto bi bilo bolje moze gde hoce i u sustini ce manje da izgubi jer ce u Zvezdi s Vilijamsom da propeva kao Bobi.Ne znam sta je s Kuzmicem niti ko je njemu menadzer,ali i on treba nazad,naravno u Zvezdu na 2 god,a onda nek pali gde hoce!

sovuljaga

pre 9 godina

a pljuvali su mnogi Veselog...on je bar imao minutazu i statistiku,Nedovic je bacio dve godine.moze da bude solidan eveopski igrac sa dosta minuta...ne u CSKA,Barsi,Realu i slicnim klubovima ali u nekom manje jakom evroligasu moze da dobije dobru ulogu i slobodu da pokaze svoj kvalitet,a to je brzina,eksplozivnost...ali na zalost sut i kreativnost su mu na niskom nivou.sve u svemu moze biti jako koristan igrac ali ne veliki.nadam se da mu se mozda otvori sansa za neki drugi NBA klub gde ce imati nesto minuta,ipak se tamo najvise napreduje.srecno u svakom slucaju

Nikola

pre 9 godina

Decko se zesce ispalio. Odigrao je odlicno za Ritas, pre 2 godine i umesto da predje u neki veci evropski klub pa tek onda u NBA on je odmah otisao i za 2 godine nece odigrati ni 20 utakmica. I onda ce se vratiti u Evropu da spasava karijeru. Steta..Pekovic i Rubio su najbolji primeri kako se radi !!!

Nebojsa

pre 9 godina

Pa tesko je kao kombo bek uspeti u NBA. Pa i u Evroligi su takvi igraci cesto Amerikanci. Nemanji Nedovicu zelim sve najbolje, mislim da bi mogao da bude sjajan dodatak nasoj reprezentaciji, pod uslovom da igra ove godine. A u Zvezdi ga mesto uvek ceka.

Mile

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali on nema sta sad da trazi u Zvezdi. Niti bi dobio minute, niti slobodu da igra koliko moze.

Paradoksalno je da bi on sad, sto se igre tice, najbolje prosao u Partizanu - njima fali plej koji moze da probije prvu liniju i koji bi imao dosta minuta u rukama.

Ali niti Partizan ima para za njega, niti bi on hteo da dodje iz NBA da ga neko davi i tera na treninge u 6 ujutru.

ZXC

pre 9 godina

Vrati se kuci Nedo, i zasijaj u pravom svetlu sada, jer ti nisu dopustili kada si nam bio tu... dodji na dve sezone konstantna igra i minuti su ti potrebni pa se vracaj u NBA.
DELIJE TE CEKAJU

Pirke

pre 9 godina

Vrati se kući majstore da punimo Arenu i vratimo osmehe Zvezdašima a tebi damo nova krila koja ti sad najviše trebaju....Ostalo imaš!

Super

pre 9 godina

Ovo je najbolja moguca vest za njega i za reprezentaciju.Treba da se vrati u neki veci Evropski kub da igra redovno i da pokaze svoj kvalitet.

twister

pre 9 godina

(Džaba vam novci moji NISovci!, 31. oktobar 2014 14:34)

a da ne znas koliku platu je imao Williams u Lokomotivi Kuban ili u Unikahi kad si vec tako obavesten ?

Nolan

pre 9 godina

Pošto je ovo verovatno Dženkinsu zadnja sezona evo zamene za njega! I to domaći igrač. Ako treba i pola budžeta dati Vilijamsu da produži, umesto Cirbesa dovedemo Jokića, ako ima para i Miljenovića umesto Jovića i eto budućnosti Srbije u Zvezdi! Može i Kuzmić koji je ogromni Zvezdaš. To bi bio raj za gledanje. Samo još kad bi i država prepoznala ko radi za našu košarku pa dala Zvezdi bar isto kao partizanu. Pogledajte šta Zvezda radi sa 3 puta manje para od države nego partizan! Kalinić (150), Dangubić (120), Mitrović (50), Tejić (20), Jović (90) zarađuju zajedno kao sam Vujošević!
(Spremaj se Nedoviću, 31. oktobar 2014 13:34)

Jović je potpisao na 3 godine i igraće 3 godine, Cirbes je potpisao na 2 godine i igraće 2 godine. Odlika ozbiljnog kluba nije raskidanje ugovora niti menjanje igrača kao na traci a primer ti je upravo KKCZ 2000-tih.
To su sve priče za jun a ne za oktobar.

Kum

pre 9 godina

a da ne znas koliku platu je imao Williams u Lokomotivi Kuban ili u Unikahi kad si vec tako obavesten ?
(twister, 31. oktobar 2014 16:14)

Dobro, onda je Kinzi kod vas imao najmanje milion.

Dulo

pre 9 godina

To bre!
Uzimam ga odmah, da uz adekvatne vaspitne mere na časovima ljubavi od njega napravim svetskog igrača.
Semenke sam obezbedio, još samo kokice...

Kancelarija za brze odgovore.

pre 9 godina

Treba da se vrati u Evropu,mozda su manje pare ali je zato zagarantovan napredak u igri i minutaza.Njemu je potrebna igra,minutaza.Za pocetak, moze da se vrati i ovde kod nas.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ali računica je jasna, 1 150 000 $ za sezonu NEMA Šanse da bi dobio u Evropi .... čak ni Pola od toga ... pametnom dovoljno
(Miroslav, 31. oktobar 2014 12:13)

Pa sad ne bih se slozio da Nemanja ne moze da dobije pola od toga, narocito ako je to u Rusiji, oslobodjeno poreza. Kada prebacimo u evre i odbijemo porez od 40%, neto Nedovic je ''dobar'' 535 hiljada evra. Mislim da on ne moze da ima takav ugovor u Rusiji ili Turskoj, ali daleko je to od one tvoje polovine sto si naveo. On je igrac za oko 400 hiljada u ovom trenutku. Malo skuplji od Dzenkinsa.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Cova brate vrati ga i zakacicu tvoju sliku na zidu!
(SMAK22, 31. oktobar 2014 12:22)

a mozda te cova legenda posle toga zaposli u firmi roto kos,ko zna

stefan

pre 9 godina

Mora da ode negde odmah. Oni ce ga mrcvariti po par minuta, a vecinu meceva nece ni biti u sastavu.
Idealno bi bilo da dodje u Evropu, makar i u Zvezdu, samo da igra.

aca_bg

pre 9 godina

Ovako je bolje za njega (mozda ne finansijski, ali profesionalno sigurno). Presedeo bi sezonu na klupi kao treca opcija. Bolje da se vrati u Evropu i vrati u formu. Trebace nam sledece godine na EP u Francuskoj.

COKZ

pre 9 godina

On neće dobiti 1150000 $ već pola od toga.Ostalo ide na porez i menadžera.Za njega bi bilo najbolje da pokuša sa dvije varijante pa koja prođe:Ili da traži trejd ili da pokuša da dobije otkaz u GSW odmah uz njihovu obavezu da mu plate ovu sezonu-ionako ne računaju na njega a da on ovu sezonu igra u Evropi.

AlCapone

pre 9 godina

Nedovicu, vrati se u Europu. Nemoj cekati tamo na "priliku", previse dobrih igraca zavrsilo je sedeci na klupi, neki nisu vise ni konkurirali za reprezentaciju.

Imas neverovatne predispozicije, dobar karakter i dobar si momak, na starom kontinentu mogao bi da imas odlicnu karieru.

Zvezdas

pre 9 godina

Tesko je igrati u NBA.Ni mnogo bolji evropski igraci se nisu snasli tamo.Podrska Nedovicu i da pokazes da su pogresili sto ti nisu ponudili nov ugovor

Divos

pre 9 godina

НБА функционише по правилима, писаним и неписаним. По неписаним у сваком тиму су одређене улоге, све се врти око 2-3 играча, звезде који имају сву слободу, ту је још 6-7 где се тачно зна ко шта ради, свако има своју улогу, остали (од 15 колико их бива у саставу) чекају прилику на кашичицу, понекад је и не дочекају.
За младе играче најважнија је прва, донекле и друга сезона, ако се не наметну и скрену пажњу на себе, касније то јако тешко иде. Зато је важно да вам се много тога поклопи, важно је и који играчи су већ на вашој позицији, и да добијете прилику, сам квалитет ту и не мора бити пресудан.
Лоше по Немању, у Вариорсима су бековски тандем са СП (а Америма иако ће рећи супротно, страшно много значи то злато и импресиван начин на који су га освојили), Кари-Томпсон, млади и супер-квалитетни играчи. Ту је још Барбоса, проверени ветеран и такође млади Холидеј. Немања ту и неће добијати нешто прилике, мислим да би било за њега боља опција да га трејдују, има у НБА екипа где би добијао више простора у игри, па барем да на паркету докаже колико вреди, али ту се питају газде клубова и менаџери, и ту постоје одређена правила.
Видећемо шта ће будућност донети, за Немању је најважније да игра, по мени много је боље и повратак у Европу где би играо, него да у НБА сваки 3.меч чека својих 5 минута. А сигуран сам да Немања итекако вреди, верујем да ће то и доказати, можда и у дресу Србије, а можда ће и НБА прича на боље кренути.

mare

pre 9 godina

Ove dve godine što je izgubio je mogao da odigra u Evrolii za slične pare. Njegov ugovor je oko milion dolara - 40% porez, agent, a plaća i rentu u Ouklandu a taj deo Amerike je skup ko đjavo, a gde su ostali troškovi. U Evropi je mogao da ubode ugovor 400k € bez problema.
Da je imao ko Veseli ugovor pa da i bude na klupi. Najgore što on gubi najbitnije godine u karijeri tako što ne igra...

Miloš

pre 9 godina

Neko kaze ovo je odlicna vest za reprezentaciju...bas naprotiv, ovo znaci da najverovatnije propusta i sledece leto, tacnije EP kao kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Zasto? Pa zato sto gotovo svi igraci koji jure ugovor tog leta u NBA-u nece rizikovati neku povredu a on je nazalost malo skloniji povredama. Jedino ukoliko ce krenuti stopama Raduljice, biti svestan da ce se tesko izboriti za ugovor tamo i iskoristiti EP da se dokaze svim timovima, kako u NBA tako i u Evropi. Ali ukoliko je cvrsto resio da ostaje u NBA, nista od njega u reprezentaciji

Krle

pre 9 godina

Kako ce da se pokaze ostalim klubovima ove sezone kad ga nece uvoditi u igru? Oni moraju jos samo ovu sezonu da ga placaju jer ima garantovani ugovor.

rosa u podne

pre 9 godina

Boze, izgleda da vecina komentatora ume da cite i pise, ali ne razume to sto je napisano. Dakle ovako.

On ima garantovan ugovor ove sezeone, tako da ako hoce pare, mora da ostane u NBA. Sledece sezone je slobodan.

To sto mu nisu produzili ugovor, znaci da na njega ne racunaju u buducnosti, sto znaci da mu nece davati minute preko potrebne za razvoj. Jedina sansa da zaigra ove godine u NBA je da se dovoljno bekova povredi, pa da nemaju druge nego njega puste da igra, ili da ga razemene pa da u drugom klubu takodje ima srece da im nedostaju bekovi pa ga puste da igra.

GT

pre 9 godina

Loša vest jer neće više ulagati u njegov razvoj, pa se ove sezone neće naigrati.

Dobra vest jer će na leto imati priliku da ode iz kluba gde je imao jako malo šanse da dobije minutažu, a uz malo sreće i pameti odabraće tim gde može da odigra bar 10-15 min po meču.

Đ.Čvarkov

pre 9 godina

Nedo legendo,care,majstore ti si trenutno moj omiljeni igrac od svih nasih.Razmisli dobro sta ces uraditi sa svojom karijerom jasno je da GSW nije klub za tebe i da im ti ne trebas.Ako propustis i ovu sezonu ostace samo uspomena na tebe tako stvari stoje. Budi mudar vrati se u Evropu isto su uradili i mnogi drugi asovi Fernandez,Navaro,Rakocevic,Krstic...mlad si odradi dve tri sezone u nekom jacem timu sto da ne i Zvezdi izdominiraj batice imas fore pa ako onda budes hteo sto da ne sa 25,26 probaj opet u NBA ali kao afirmisan i veliki evropski igrac koji je prosto suvise dobar za svoju sredinu.S druge strane takav as razigran u fulu vise nego je dobro dosao nasoj reprezentaciji ovako nije dobro ni tebi jer ne igras ni nama fanovima jer te ne gledamo.Razmisli bro.

Vladimir

pre 9 godina

Na zalost, ovi ga nece ni ubacivati u igu, vec samo kada je to bas neophodno. Kada bi lepo mogao da ode odatle pa da igra negde, makar i raskinuo ugovor. Sve zavisi sta mu je prioritet, ali jos jedna godina neimanja takmicarskih utakmica je veoma lose za njgovu karijeru koja ima veliki potencijal barem u Evropi.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Nedoviću probaj negde još preko bare, ako možeš da nađeš neki angažman da igraš (ne da greješ klupu) ako ne znaš de ti je kuća! Dobrodošao