Sreda, 29.10.2014.

21:38

"Hej, mala!": Šta sve muškarci dobacuju ženama na ulici

Izvor: Klix.ba

"Hej, mala!": Šta sve muškarci dobacuju ženama na ulici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

da da bas je tako

pre 9 godina

ako joj smeta ima opcije :
da zivi u manjoj sredini a ne u velikom gradu.
(a zene grabe i rukama i nogama i zubima, da se dokopaju velikog grada, da bi hranile svoj ego, i da bi je GLEDALI, da bi joj dobacivali) a ovaj video je iskljucivo sluzi SAMOPROMOCIJI ove devojke ----
ide na ono JADNA JA NEZASTICENA, treba mi jak muskarac da me zastiti

opcija 2
moze da nosi i fredze
ali neee
ona je SMISLILA odlicnu samopromociju u polpavi samopromocija guzica, napucenih usana, i ostalog na internetu i ulici....
Jadna ja nezasticena, najbolja sam riba, svi me hoce ... eto vidite .... kako sam ja dobra riba....
pa ko se upeca na ovu, sretno mu bilo

srbijasine

pre 9 godina

Harlem, Harlem ,Harlem, Tajms skver i onda nazad u Harlem. Ja sam musko, pa mi dobace u Harlemu kad vide belca "snow white" ili slicno.

ludak

pre 9 godina

nijedan od verbalnih gestova nije bio ruzan. kljucna je stvar da li kompliment uputite sa osmehom i podrskom ili sa lascivnim facijalnim grcem i zeljom za trenutnu nasladu. dobre ribe to znaju da razlikuju. skotovi ionako nisu bitni. ni muski ni zenski.

morski vuk

pre 9 godina

@Jedna Riđokosa
Ma sreli smo se negde ranije u nekim komentarima pre X dana, mislio sam da ćeš da odgovoriš, ali nema veze ni nije važno. Ignoriši. Ili ignorišite, ako baš moramo da se persiramo :)

@miro split
Nije bilo dobacivanje kolega, ali ajde vidim nalupaše mi minuse, uvažava se.

Izvinjavam se ako sam povredio još nečija osećanja. Ja imam malo duži jezik. Volim da se šalim ali nema zle namere. Evo imate pozdrav od još jednog morskog vuka iz Japana. Rekao sam mu da ste me napali ali da se držim junački :)

Vama laku noć, ili dobro jutro, kako kome, meni u ponedeljak mirno more i nemoj da ste tako ljuti bre :)

GoranS

pre 9 godina

To nije ništa čudno. Neko je spomenuo Italiju - ja bih dodao još Francusku i Argentinu (neki to rade sa stilom, neki čak govore eksplicitne stvari damama u uvo). Ove iste Amerikanke kad odu u Pariz, ta ista dobacivanja im prijaju (stoji da su to sređeni muškarci sa naglaskom koji im je stereotipski seksi).

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

@ Morski vuk
Zar Vam se toliko jedu te palačinke?
Nije problem, napraviću ih samo za Vas.
Znam ja sve da kuvam.
Samo postoji jedan mali problem.
Bilo bi dobro da se već jednom predstavite i kažete šta Vam je na umu.
Budite džentlmen.
Važi?

miro split

pre 9 godina

@morski vuk
Kolega "Jedna riđokosa"je meni strašno draga osoba i gledan je ka svoju sestru,ka svoju familiju,pa bi te ka kolega,kolegu zamolija da joj ne dobacuješ.

morski vuk

pre 9 godina

Ne znate vi žene kako je biti a druge strane te priče o prilaženju. Treba ti obraz kao đon koliko ste nekad bezobrazne. Jao Bože uzmi neku turpijicu i skreši im te kandžice neka sve budu fine i umiljate. Amin. Evo ovaj Znalac npr, havarisale ste ga skroz, "men going their own way" na ženske teme :) Bunca o nekim vaginama, dostojanstvu, izvinjava se... to ni Frojd više ne popravi.

@Jedna Riđokosa - Tebi dobacuju palačinke u komentarima a ti ništa :) A sutra kad počne internetom da se širi klub "men eat their own pancakes" biće jao majko šta učinih :)

miro split

pre 9 godina

Mislin da je dobacivanje ženama na ulici skroz u redu.Osim u dva slučaja
Prvi slučaj je da se neko usudi dobacivat nekoj ženskoj osobi iz moje familije,a ja ga vidin i čujen šta brboće.
Drugi slučaj je da ostalin ženama dobacite kamen u glavu.
To isto nije lipo dobacivanje.

Smrda

pre 9 godina

Meni je ovo cista glupost. I devojka i tema i poenta... Da joj je nesto dobacio tip kao Joe Manganiello ili slican pevala bi a ovako kuku lele.

jj

pre 9 godina

Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena je sto su muskarci uvek spremni za seks (narocito sa novom,iznenadnom partnerkom) a zene nisu. Tako da ovakvi pokusaji nikako ne mogu da urode plodom, cast izuzecima.
Ja samo pozelim da neki muskarac oseti makar jedan mesec kako je to ustvari biti zena. Ne bi posle pisao da je ovakvo ponasanje ok. Moze biti zanimljivo prvih nedelju dana a posle bi odlepio.

Милан

pre 9 godina

Изостављате једну битну ствар,нажалост то није ништа чудно за жене,ово је снимљено у САД.Дакле ово су други људи,друго друштво,други менталитет,друго васпитање.(С тим што знамо како су Амери васпитани,поготово сиромашни афро и мексиканци.Већина је нажалост одрасла на улици).Тако да драге не нападајте и не црниз
те своје кад нисмо криви низашта.Код нас евентуално кратко коментарисање са другом,али добацивање и ово нападање не

Crna

pre 9 godina

Prevelika je seksualizacija žena, ovo je samo jedna i to relativno bezazlena posledica. Ja ne mogu da prošetam ulicom a da od svuda ne sevaju polugole i gole žene, sa trafika, bilborda, reklamnih postera sa izloga, bukvalno ni sajt sa receptima ne možeš da otvoriš a da ne iskoče odnekud gole žene, da ne pominjem ostale sajtove a da odnekud ne seva neki ženski deo tela. Mlade žene se slikaju u izazovnim pozama i stavljaju te slike SVUDA, ne mogu da pobegnem od njih. Bukvalno me spopadaju. Muškarcima je sudeći po komentarima to sjajno, uglavnom nas optužuju da smo "ljubomorne" ako se bunimo, ali videla bih kako bi se postavili da su svuda na isti način slike golih i polugolih zgodnih mladih muškaraca. Ako mlade žene neprekidno i svuda same sebe dovode na nivo čistih seksualnih objekata, dekoltea, guza i napućenih ili što je sad "moderno" "ugrižene usne" (kao to je "direktno seksi" haha) šta onda očekujete od muškaraca?

toni

pre 9 godina

Ali ako dobaci lepotan onda bas i ne smeta jel tako? :D Razlika izmedju muskarca i zene je to sto ce zena da zakovrne ocima ili negoduje ako dobaci neki prosecan ili los tip a muskarac nece i da je to najruznija zena na svetu.

Normalna

pre 9 godina

Nikad nisam imala problema sa ulicnim dobacivanjem - uvek su to bili simpaticni komentari, na koje se nasmešim i nastavim dalje!!!!!!

Dex Dejvid dexdavid2@gmail.com

pre 9 godina

Moja malenkost je držala uvodnu rijeć na tribini u CKC-u na ovu temu http://www.arhivaskc.org.rs/hronografije-programa/tribina/256-198240/9389-17-novembar.html Dobacivanje ženi na ulici zavisi od kulturne sredine.Iz moga znanja u Americi se tome pridaje veliki rasni osnov.Sa velikom odgovornošču tvrdim da crnci u Londonu ne dobacuju curama, možda nekoj crnikinji u slengu, ali to je stvar njihove kulture i rasne pripadnosti, način upoznavanja koji žene rado prihvate.Mislim da su od svih na svijetu najgori Talijani u Rimu.Obično po četiri momka sjede u kabrioletu i vrlo vulgarno i navalentno dobacuju ženama, što šteti ugledu Rima kao turističke metropole.U moje vrijeme dobacivalo se devojkama na ulicama beograda, činili su to pretežno provincijalci, da ne kažem trgovački putnici.Jednoj mojoj prijateljici, mnogi je znaju sa omota jedne ploče, je bilo sinpatično kada joj je jedan stariji Rom na ulici dobacio-Sestro mila ali bi te je.. Ja dosita ne dobacujem na ulici, ali kada god vidim ženu sa stilom vrlo kulturno joj kažem, da ima lijepo to i to,da se obukla u Pariškom stilu, da joj je stil oblačenja kao djevojkama u londonskom City-ju...Svaka mi se sa smješkom zahvali.Ovdje postoji jedan mali "problem" Kada sam lijepo obučen, žene zastanu i rado bi otpočele komunikaciju i upoznavanje.No kada nisam lijepo obučen, zahvale se sa mnogo manje srdačnosti i produže.Generalno govoreči težak je položaj žene u faustokratskom svijetu, a pogotovo na ulici.

Samo napred!

pre 9 godina

Treba gledati malo šire..američka kultura je spoj svega i svačega u jedan mix i osim Brazila retko se gde sreće taj oblik "slobodnijeg" pristupa nepoznatima (delom u latino zemljama ili Italiji npr ali sa više šarma). Sigurno da je ženama neprijatno i naporno i tako ne bi trebalo da bude ali postoji i postojaće. Totalno drugi primer je u islamskim zemljama gde je uopste videti ženu na ulici prava retkost pa je recimo praksa da na letu iz Teherana ka zapadu žene po ulasku u avion skidaju marame..njima bi sigurno bio simpatican neki normalan prilaz ne dobacivanje i zvizdanje jer ne postoji nijedna žena kojoj ne prija laskanja i osećanje ženstvenosti. One kojima niko ne deli komplimente kako se osecaju? Hocu reci da nijedan ekstrem nikad nije dobra stvar..mislim da je Balkan imao ranije tu neku umerenost u tome ali da je izgubio dobrim delom zbog lose finansijske situacije koja je inicijator svega. Sada se devojke većinom žale da im se prilazi samo u slučaju debelog novčanika i alkoholisanog stanja. Naravno da nije uvek tako i da ima i dalje vickastih momaka ali se generalno uvukao taj crv sumnjicavosti u sopstvene kvalitete koji je presao iz novčanika pojedinca. Zato muškarci smislite par dobrih fora, procenite u datoj situaciji koja bi devojka dobro reagovala i napred! :-)

buxna

pre 9 godina

pa ženama treba da imponuje to, mislim na neka normalna dobacivanja, jer izgleda dobro, lepo, sexy ... pa kad bi meni devojke dobacivale ovako, bio bih srećan do neba ...

izvrnuta torta

pre 9 godina

1.devojka deluje isfrustrirano,gleda sizofreno ispred sebe,cak i meni bi privukla paznju,izgleda kao da je u problemu,mada joj ne bih nista rekao
2.svi,ali svi komentari su vecinom uctivi i sluze da je razvesele ili da joj skrenu paznju na prolaznike,sem onog "brata" koji je samo hteo da oseti 5min da seta sa lepom zenom.
3.Javljanje,kako ste gospodjice,kakav vam je dan,lepotice,etc...bi vecini zena prijalo ili bilo apsolutno normalno.Pitajte Italijanke...one se uvrede kada ih ne primete...
4.Sveta Šošana ne bi slučajno okrenula glavu ili dala bilo kakvu reakciju pa i na uctivost
5.da je muskarac ovo uradio,devojke bi ga obilazile u sirokom luku,cak bi i prijavile nekoj patroli da lik baza ulicom rastrojen ne obaziruci se ni na koga,jer to NIJE NORMALNO
6.glupo,primitivno i neuctivo.Prizvati komentare asocijalnim ponasanjem.Glup clanak.Ja jos gluplji sto komentarisem ovo...

Djoshica

pre 9 godina

Sve više javno se forsira seksualnost žena, moda, časopisi... Sve pršti od seksi saveta, kako do najjačih orgazama, iznenadnih seks eksperimenata u prirodi, haustoru, ulici. Porno sajtovi koji toliko degradiraju žene u najgorim perverzijama. Čitavoj planeti je dostupna ovakva slika lažne seksualnosti, pogotovu deci, koja posledično neguje primitivne, animalne nagone. Što paralelno otelotvoruje seksizam, šovinizam, nepoštovanje i omalovažavanje žene. Posledice koje se naknadno, licemerno, aniliziraju i rešavaju kroz ovakve "projekte", još mi se više gade.

Mislim ja

pre 9 godina

Sem crnaca i klosara nisam primetila nekog tipa da izgleda super i da joj je prišao. Tekst nisam ni čitala, čitam komentare i pomislim da ne moram ni da gledam klip, a znam o kakvim se tipovima radi. Kad ono vidi stvarno... Takvih ima svuda. Dobacivanje na ulici je po mom mišljenju vrlo ružno, a nikada nisam videla dobrog i kulturnog tipa da zviždi ili dobacuje. Očekujem takav stav od klinaca i da ne nabrajam, ne bih da ispadne da vredjam bilo koga po bilo kojoj osnovi.

Ivanch3

pre 9 godina

glupi Ameri ne znaju ni da dobacuju.
Mi smo barem maštoviti, npr. sve joj Bog dao samo mene nije, samo kad bi znala kako lako može da me ima i slični. Ili što bi jedan bivši kolega rekao kad prodje lepa devojka: "mala ja sam pečen zec!"

D.

pre 9 godina

Iskreno,ja kao zena kazem da to dobacivanje moze biti cak i simpaticno (ako nije vulgarno i previse napadno). Jedno originalno,koje nikada necu zaboraviti bilo je: "Zmijce,imas dobru guzu!" :-)

Mile

pre 9 godina

Nikad nisam voleo ovakav nacin ponasanja a bio sam prisutan par puta kada su "maco tipovi" na ovaj nacin pokusali da privuku paznju,samo sto su koristili i psovke.

Onan

pre 9 godina

Razlog zbog kojeg se muskarci ovako ponasaju je zato sto to funkcionise. Ja sam vaspitan da budem fin i dobar i do 23 godine zivota sam imao 2 (kratkotrajne) devojke. E tada sam pukao i postao sam agresivniji, zlobniji i kompletno nezainteresovan za tudje emocije. I odjednom su se devojke otimale za mene.

I eto u sada mojih 34 godne, okrenuo sam pun krug, i ponovo se vratio na moju prirodnu finocu i ljubaznost, jer jednostavno vise nisam zainteresovan za devojke. Radije cu sam sebi da pomognem sa prirodnim potrebama, nego da glumim sabana. Siguran sam da postoje devojke koje ne vole agresivne i da svim devojkama to ponekad smeta, ali ogromna vecina obozava muskarca koji ih juri. Najbolji muskarci uglavnom zavrse sami. Najagresivniji egomanijaci prigrabe najlepse zene. Mi muskarci biramo idiote koje lepo izgledaju. Zene biraju agresivne, nemoralne "laktase". Prirodna selekcija cini svoje.

101

pre 9 godina

Hmm nije bad isla u tribeca, financial distric itd. Izgleda ko da je bila u harlemu ili lower east side. I mojoj zeni su dobacivali, iako sam ja bio prisutan. Svasta ima na Menhetnu.

viki

pre 9 godina

Mašem crvenom maramicom pred bikovima i onda kad sam napadnuta vičem “svi bikovi su grozna, grozna stvorenja“ i onda prezentiram taj video na internetu gde će svi da se sažale na mene uvek maltretiranu. Viktimizacija 101.

Selma, na ulasku u voz

pre 9 godina

@Kalimero
"cura kao da je mutava, ćutnjom pokazuje ili da se i ne buni mnogo, ili da nije zainteresovana, ali kako to da neko zna ako si mutav?" -- Ahahaha! Mislis toliko ima mutavih zena na ulici da nikad ne znas dal su mutave pa zato nista ne kazu ili su prosto nezainteresovane?!
Svaka zenska osoba zna da, ako kaze bilo sta, tek se onda nikad nece otarasiti napasnika. Oni to protumace kao da imaju sanse. Prosto tako hoce da protumace, iako nema logike. Al slatko me nasmeja ovom pricom o mutavosti.

"I nemojte mi one fraze - pa na ulici se ne prilazi..
A u kom to zakonskom udzbeniku piše gde sme da se priđe devojkama?" -- Ovo nije prilazenje. Ona ide negde, svojim poslom. Nije da stoji dokona, nije u klubu, na zurci ili u kaficu. Tvoje "prilazenje" direktno ometa njene planove. Stojis joj na putu, a nisi pozvan. Neki od ovih pokusaja su bili "harrassment" i pracenje. U normalnom svetu i te kako ima zakona protiv toga.

"Šta ako sretnete nekoga ko vas je oborio sa nogu na prvi pogled, da ćutite i da se nadate da će te je sresti u nekom od pet hiljada klubova?" -- Ah, bas tragicno, neko te oborio s' nogu i ti bi da je zaustavis dok ona ide svojim poslom, ali nazalost, smatra se neprilicnim? Jadan ti. You can't always have what you want... Mora da bi je oborio s' nogu dobacivanjem na ulici.

Jel' ikom ikada uspelo da privuce zensku osobu spopadanjem na ulici?! Iz iskustva, od ulicnih napasnika se samo bezi. Ili je opasan ili je ocajan. Svakako nije privlacan.

The End

pre 9 godina

Kakav bolesnik moraš biti da bi ti palo na pamet da dobacuješ ženama na ulici, neverovatno. Ove što su je pratili po nekoliko minuta bi trebalo tužiti.
(Mihailo, 29. oktobar 2014 22:00)

Jao vidi ti njega, Mihajlo, ljubi ga tetka kako je fin i kulturan., ihhh.. ;)
Ni manje ni više nego su Bolesnici oni što dobace devojkama na ulici.?
A ove treba tužiti, verovatno mami?
Osećam da imaš 12 godina, to je ta Internet generacija koja se kali u virtuelnom svetu. Samo ti ćuti pored cura, ne dobacuj, ne muvaj, ne šalji nikakve znake, nego kao statua čekaj da ti priđe neka manekenka i poljubi te u obraz, jer u usta se ljubU samo bolesnici :D

irony

pre 9 godina

pa ovdje sve muskarci komentarisu kao da znaju kako je bar na dan biti zensko. nije nimalo prijatno kada ti dobacuju: macko, ribo, mmm sexy, zvizde, vriste, dozivaju itd itd. ajde ovo have a nice day je u redu, ali svaki ostali vid dobacivanja je bar meni uvredljiv.

Nemate pojma

pre 9 godina

Vidi i sa Marsa, da je ovo snimljeno u nekom kvartu Bruklina ili sl.Tj. tamo gde žive isključivo Afro-amerikaci i pripadnici Hispano populacije.
Noću belci, ne smeju ni da prolaze tim delovima grade, a kamoli singl žene, a da ne budu opljačkani.
P.S. Zašto ovo nisu snimali na ulicama u Menhetnu, npr.???

Tamara

pre 9 godina

Kada sam bila u Majamiju i setala po gradu, preko dana normalno obucena, oni meksikanci su mi toliko dobacivala da sam se malcice uplasila za sopstvenu bezbednost. Veoma neprijatno iskustvo. U Srbiji mi se to nikada nije desilo a inace sam bas lepa haha

Danijela

pre 9 godina

Mene je tako jedan pratio, žurila sam na predavanje. Prvo je nešto dobacio, ali valjda zato što nisam odreagovala kako je on želeo, nastavio je dobacivanje. Bilo je slično tipa što ne želim da pričam, na kraju je odustao, ali naravno bilo je uvreda. Povraćalo mi se posle ostatak dana. Jednostavno ne razumeju kad neko ne želi da razgovara sa njima, jasno je ako te neko ignoriše i ide svojim poslom da nije zainteresovan. Mada i generalno muškarac koji misli da će praćenjem uspeti nešto sa totalno nepoznatom ženom na ulici nije baš normalan. Ne razumem to što neki misle da su im žene dužne nešto, da u svakom trenutku moraju da obrate pažnju na njih i na na svaki njihov "kompliment" moraju da odreaguju sa zahvalnošću.

Ivan

pre 9 godina

Dosadni ste više sa tim feministickim akcijama. Ja lično poštujem sve ljude nezavisno od pola te stoga nikad ne bih zvizdao ili dobacivao ženama na ulici. Ali šta god mi pričali i filozofirali na tu temu ljudske prosvecenosti, kulture i poštovanja, ne možemo pobeći od istine. Mi smo pre svega životinje kao i sve druge. Neki od nas naginju više ka naprednoj svesti, a neki, na žalost, ka životinjskim instinktima. U zivotinjskom carstvu za ovom devojkom ne bi niko zvizdao nego bi naskakali na nju dok ih ne bi zubima oterala. Dakle svakako da moramo kažnjavati bilo kakve napade i ugrožavanja žena. Ali buniti se što napaljeni buzdovan, dirigovan hemijom u svom telu, daje kompliment devojci čiji prizor podstiče još hemijskih reakcija u njemu... Pa to je kao kad bi zabranili muškarcima da gledaju u žene na ulici... To što su neki u davanju komplimenta prosti i bezobrazni, to je za razmatranje i pokusaj rešavanja.

Kol

pre 9 godina

Nikad mi nije bilo jasno sta ovakvi likovi misle da ce postici dobacivanjem, najvulgarniji nacin "prilaska" devojci zaista! A ovog pacenika koji prica sam sa sobom kako je ruzan ne vredi ni komentarisati!

mhm

pre 9 godina

@Kalimero

Meni je bas super prilazenje na ulici i smatram to simpaticnim i samouverenim gestom. :) Eto da znas da ako te jednom neka obori s nogu (ili manje od toga), slobodno je startuj, mislim da bi se vecinom zene odusevile.
Inace, ja bih volela da su nasi muskarci neposredni kao par ovih sa snimka sto se trude..
Pozdrav svim otvorenim ljudima a poruka Znalcu-nadam se da imas otvoren karton pa znas sta ti fali.

Silverfox

pre 9 godina

Ovde su u harassment ubacili i dobacivanje i ono što nije dobacivanje. Od kada je "have a nice day" harassment? Posle se čude oko muške frustracije i stidljivosti, zašto im muškarci ne prilaze itd. Ne tvrdim da problema nema, ali tvrdim da treba naći meru.
Kod mene u zgradi imam običaj da pozdravim ženske osobe u liftu, ponekad (ako mi se miris zaista svidi) prokomentarišem i parfem. Obično se iznenade, ali prihvate sa osmehom.

Kalimero

pre 9 godina

Čekaj bre malo;
Devojke govore kako su muškarci postali seka perse jer ne sme niko da im priđe, ne sme niko da im kaže ništa, da započne priču i td.
A onda kada im neko kaže "Zašto ne želiš da pričaš sa mnom" Je li to zato što sam ružan?", to okarektišu kao ''maltretiranje''??
Pritom, cura kao da je mutava, ćutnjom pokazuje ili da se i ne buni mnogo, ili da nije zainteresovana, ali kako to da neko zna ako si mutav?
I nemojte mi one fraze - pa na ulici se ne prilazi..
A u kom to zakonskom udzbeniku piše gde sme da se priđe devojkama?
Šta ako sretnete nekoga ko vas je oborio sa nogu na prvi pogled, da ćutite i da se nadate da će te je sresti u nekom od pet hiljada klubova?
Čemu ova siljenja ženske populacije da dokažu kako su muškarci neki indijanci bez duše?? Dokle više sa tim?
I naravno, traže se jednaka prava, ali kad ja priđem ribi i smaram je a ona mi lupi šamar to je simpa, to je kul, koja carica...bla, bla, - ali kada bi mene smarala neka pijana cura i kad bi joj ja udario ćušku zaglavio bi robiju 15 god! Nepravda pa to ti je.

Mihailo

pre 9 godina

Kakav bolesnik moraš biti da bi ti palo na pamet da dobacuješ ženama na ulici, neverovatno. Ove što su je pratili po nekoliko minuta bi trebalo tužiti.

Znalac

pre 9 godina

Ovi pateticni pacenici ne samo da mi blamiraju pol vec i u umovima Zena tvore sliku o nama SVIMA kao takvima-te nas one stoga vide kao niske i bedne i umisle da ce bas SVAKI od nas jurcati i lomiti kicmu za malo njene vagine(pa se posle sokiraju i uvrede kada vide da nije tako).

Pacenici,prestanite da nas blamirate!Imajte trun dostojanstva,samopostovanja,ponosa...i samokontrole!Zbog vas misle da smo svi neobrazovani,zadrigli,prosti,navalentni,plitkoumni napaljenici bez ikakvih stremljenja i kontemplativnih sposobnosti!Pih!

Zene,izvinjavam se u ime svog pola,ovi su stvarno uzasni...da ti pripadne muka od bedastoce...transfer blama!

i tako...

pre 9 godina

... baš me čudi što se to desilo u SAD. Nikad neću prestati da tvrdim kako su žitelji te države najarogantnija, najnevaspitanija i sve najgore što ljudski rod može da ponudi.

Kalimero

pre 9 godina

Čekaj bre malo;
Devojke govore kako su muškarci postali seka perse jer ne sme niko da im priđe, ne sme niko da im kaže ništa, da započne priču i td.
A onda kada im neko kaže "Zašto ne želiš da pričaš sa mnom" Je li to zato što sam ružan?", to okarektišu kao ''maltretiranje''??
Pritom, cura kao da je mutava, ćutnjom pokazuje ili da se i ne buni mnogo, ili da nije zainteresovana, ali kako to da neko zna ako si mutav?
I nemojte mi one fraze - pa na ulici se ne prilazi..
A u kom to zakonskom udzbeniku piše gde sme da se priđe devojkama?
Šta ako sretnete nekoga ko vas je oborio sa nogu na prvi pogled, da ćutite i da se nadate da će te je sresti u nekom od pet hiljada klubova?
Čemu ova siljenja ženske populacije da dokažu kako su muškarci neki indijanci bez duše?? Dokle više sa tim?
I naravno, traže se jednaka prava, ali kad ja priđem ribi i smaram je a ona mi lupi šamar to je simpa, to je kul, koja carica...bla, bla, - ali kada bi mene smarala neka pijana cura i kad bi joj ja udario ćušku zaglavio bi robiju 15 god! Nepravda pa to ti je.

Mihailo

pre 9 godina

Kakav bolesnik moraš biti da bi ti palo na pamet da dobacuješ ženama na ulici, neverovatno. Ove što su je pratili po nekoliko minuta bi trebalo tužiti.

i tako...

pre 9 godina

... baš me čudi što se to desilo u SAD. Nikad neću prestati da tvrdim kako su žitelji te države najarogantnija, najnevaspitanija i sve najgore što ljudski rod može da ponudi.

Znalac

pre 9 godina

Ovi pateticni pacenici ne samo da mi blamiraju pol vec i u umovima Zena tvore sliku o nama SVIMA kao takvima-te nas one stoga vide kao niske i bedne i umisle da ce bas SVAKI od nas jurcati i lomiti kicmu za malo njene vagine(pa se posle sokiraju i uvrede kada vide da nije tako).

Pacenici,prestanite da nas blamirate!Imajte trun dostojanstva,samopostovanja,ponosa...i samokontrole!Zbog vas misle da smo svi neobrazovani,zadrigli,prosti,navalentni,plitkoumni napaljenici bez ikakvih stremljenja i kontemplativnih sposobnosti!Pih!

Zene,izvinjavam se u ime svog pola,ovi su stvarno uzasni...da ti pripadne muka od bedastoce...transfer blama!

Onan

pre 9 godina

Razlog zbog kojeg se muskarci ovako ponasaju je zato sto to funkcionise. Ja sam vaspitan da budem fin i dobar i do 23 godine zivota sam imao 2 (kratkotrajne) devojke. E tada sam pukao i postao sam agresivniji, zlobniji i kompletno nezainteresovan za tudje emocije. I odjednom su se devojke otimale za mene.

I eto u sada mojih 34 godne, okrenuo sam pun krug, i ponovo se vratio na moju prirodnu finocu i ljubaznost, jer jednostavno vise nisam zainteresovan za devojke. Radije cu sam sebi da pomognem sa prirodnim potrebama, nego da glumim sabana. Siguran sam da postoje devojke koje ne vole agresivne i da svim devojkama to ponekad smeta, ali ogromna vecina obozava muskarca koji ih juri. Najbolji muskarci uglavnom zavrse sami. Najagresivniji egomanijaci prigrabe najlepse zene. Mi muskarci biramo idiote koje lepo izgledaju. Zene biraju agresivne, nemoralne "laktase". Prirodna selekcija cini svoje.

Djoshica

pre 9 godina

Sve više javno se forsira seksualnost žena, moda, časopisi... Sve pršti od seksi saveta, kako do najjačih orgazama, iznenadnih seks eksperimenata u prirodi, haustoru, ulici. Porno sajtovi koji toliko degradiraju žene u najgorim perverzijama. Čitavoj planeti je dostupna ovakva slika lažne seksualnosti, pogotovu deci, koja posledično neguje primitivne, animalne nagone. Što paralelno otelotvoruje seksizam, šovinizam, nepoštovanje i omalovažavanje žene. Posledice koje se naknadno, licemerno, aniliziraju i rešavaju kroz ovakve "projekte", još mi se više gade.

Danijela

pre 9 godina

Mene je tako jedan pratio, žurila sam na predavanje. Prvo je nešto dobacio, ali valjda zato što nisam odreagovala kako je on želeo, nastavio je dobacivanje. Bilo je slično tipa što ne želim da pričam, na kraju je odustao, ali naravno bilo je uvreda. Povraćalo mi se posle ostatak dana. Jednostavno ne razumeju kad neko ne želi da razgovara sa njima, jasno je ako te neko ignoriše i ide svojim poslom da nije zainteresovan. Mada i generalno muškarac koji misli da će praćenjem uspeti nešto sa totalno nepoznatom ženom na ulici nije baš normalan. Ne razumem to što neki misle da su im žene dužne nešto, da u svakom trenutku moraju da obrate pažnju na njih i na na svaki njihov "kompliment" moraju da odreaguju sa zahvalnošću.

Mislim ja

pre 9 godina

Sem crnaca i klosara nisam primetila nekog tipa da izgleda super i da joj je prišao. Tekst nisam ni čitala, čitam komentare i pomislim da ne moram ni da gledam klip, a znam o kakvim se tipovima radi. Kad ono vidi stvarno... Takvih ima svuda. Dobacivanje na ulici je po mom mišljenju vrlo ružno, a nikada nisam videla dobrog i kulturnog tipa da zviždi ili dobacuje. Očekujem takav stav od klinaca i da ne nabrajam, ne bih da ispadne da vredjam bilo koga po bilo kojoj osnovi.

Silverfox

pre 9 godina

Ovde su u harassment ubacili i dobacivanje i ono što nije dobacivanje. Od kada je "have a nice day" harassment? Posle se čude oko muške frustracije i stidljivosti, zašto im muškarci ne prilaze itd. Ne tvrdim da problema nema, ali tvrdim da treba naći meru.
Kod mene u zgradi imam običaj da pozdravim ženske osobe u liftu, ponekad (ako mi se miris zaista svidi) prokomentarišem i parfem. Obično se iznenade, ali prihvate sa osmehom.

Nemate pojma

pre 9 godina

Vidi i sa Marsa, da je ovo snimljeno u nekom kvartu Bruklina ili sl.Tj. tamo gde žive isključivo Afro-amerikaci i pripadnici Hispano populacije.
Noću belci, ne smeju ni da prolaze tim delovima grade, a kamoli singl žene, a da ne budu opljačkani.
P.S. Zašto ovo nisu snimali na ulicama u Menhetnu, npr.???

Tamara

pre 9 godina

Kada sam bila u Majamiju i setala po gradu, preko dana normalno obucena, oni meksikanci su mi toliko dobacivala da sam se malcice uplasila za sopstvenu bezbednost. Veoma neprijatno iskustvo. U Srbiji mi se to nikada nije desilo a inace sam bas lepa haha

Mile

pre 9 godina

Nikad nisam voleo ovakav nacin ponasanja a bio sam prisutan par puta kada su "maco tipovi" na ovaj nacin pokusali da privuku paznju,samo sto su koristili i psovke.

toni

pre 9 godina

Ali ako dobaci lepotan onda bas i ne smeta jel tako? :D Razlika izmedju muskarca i zene je to sto ce zena da zakovrne ocima ili negoduje ako dobaci neki prosecan ili los tip a muskarac nece i da je to najruznija zena na svetu.

irony

pre 9 godina

pa ovdje sve muskarci komentarisu kao da znaju kako je bar na dan biti zensko. nije nimalo prijatno kada ti dobacuju: macko, ribo, mmm sexy, zvizde, vriste, dozivaju itd itd. ajde ovo have a nice day je u redu, ali svaki ostali vid dobacivanja je bar meni uvredljiv.

Selma, na ulasku u voz

pre 9 godina

@Kalimero
"cura kao da je mutava, ćutnjom pokazuje ili da se i ne buni mnogo, ili da nije zainteresovana, ali kako to da neko zna ako si mutav?" -- Ahahaha! Mislis toliko ima mutavih zena na ulici da nikad ne znas dal su mutave pa zato nista ne kazu ili su prosto nezainteresovane?!
Svaka zenska osoba zna da, ako kaze bilo sta, tek se onda nikad nece otarasiti napasnika. Oni to protumace kao da imaju sanse. Prosto tako hoce da protumace, iako nema logike. Al slatko me nasmeja ovom pricom o mutavosti.

"I nemojte mi one fraze - pa na ulici se ne prilazi..
A u kom to zakonskom udzbeniku piše gde sme da se priđe devojkama?" -- Ovo nije prilazenje. Ona ide negde, svojim poslom. Nije da stoji dokona, nije u klubu, na zurci ili u kaficu. Tvoje "prilazenje" direktno ometa njene planove. Stojis joj na putu, a nisi pozvan. Neki od ovih pokusaja su bili "harrassment" i pracenje. U normalnom svetu i te kako ima zakona protiv toga.

"Šta ako sretnete nekoga ko vas je oborio sa nogu na prvi pogled, da ćutite i da se nadate da će te je sresti u nekom od pet hiljada klubova?" -- Ah, bas tragicno, neko te oborio s' nogu i ti bi da je zaustavis dok ona ide svojim poslom, ali nazalost, smatra se neprilicnim? Jadan ti. You can't always have what you want... Mora da bi je oborio s' nogu dobacivanjem na ulici.

Jel' ikom ikada uspelo da privuce zensku osobu spopadanjem na ulici?! Iz iskustva, od ulicnih napasnika se samo bezi. Ili je opasan ili je ocajan. Svakako nije privlacan.

The End

pre 9 godina

Kakav bolesnik moraš biti da bi ti palo na pamet da dobacuješ ženama na ulici, neverovatno. Ove što su je pratili po nekoliko minuta bi trebalo tužiti.
(Mihailo, 29. oktobar 2014 22:00)

Jao vidi ti njega, Mihajlo, ljubi ga tetka kako je fin i kulturan., ihhh.. ;)
Ni manje ni više nego su Bolesnici oni što dobace devojkama na ulici.?
A ove treba tužiti, verovatno mami?
Osećam da imaš 12 godina, to je ta Internet generacija koja se kali u virtuelnom svetu. Samo ti ćuti pored cura, ne dobacuj, ne muvaj, ne šalji nikakve znake, nego kao statua čekaj da ti priđe neka manekenka i poljubi te u obraz, jer u usta se ljubU samo bolesnici :D

mhm

pre 9 godina

@Kalimero

Meni je bas super prilazenje na ulici i smatram to simpaticnim i samouverenim gestom. :) Eto da znas da ako te jednom neka obori s nogu (ili manje od toga), slobodno je startuj, mislim da bi se vecinom zene odusevile.
Inace, ja bih volela da su nasi muskarci neposredni kao par ovih sa snimka sto se trude..
Pozdrav svim otvorenim ljudima a poruka Znalcu-nadam se da imas otvoren karton pa znas sta ti fali.

101

pre 9 godina

Hmm nije bad isla u tribeca, financial distric itd. Izgleda ko da je bila u harlemu ili lower east side. I mojoj zeni su dobacivali, iako sam ja bio prisutan. Svasta ima na Menhetnu.

miro split

pre 9 godina

Mislin da je dobacivanje ženama na ulici skroz u redu.Osim u dva slučaja
Prvi slučaj je da se neko usudi dobacivat nekoj ženskoj osobi iz moje familije,a ja ga vidin i čujen šta brboće.
Drugi slučaj je da ostalin ženama dobacite kamen u glavu.
To isto nije lipo dobacivanje.

Ivan

pre 9 godina

Dosadni ste više sa tim feministickim akcijama. Ja lično poštujem sve ljude nezavisno od pola te stoga nikad ne bih zvizdao ili dobacivao ženama na ulici. Ali šta god mi pričali i filozofirali na tu temu ljudske prosvecenosti, kulture i poštovanja, ne možemo pobeći od istine. Mi smo pre svega životinje kao i sve druge. Neki od nas naginju više ka naprednoj svesti, a neki, na žalost, ka životinjskim instinktima. U zivotinjskom carstvu za ovom devojkom ne bi niko zvizdao nego bi naskakali na nju dok ih ne bi zubima oterala. Dakle svakako da moramo kažnjavati bilo kakve napade i ugrožavanja žena. Ali buniti se što napaljeni buzdovan, dirigovan hemijom u svom telu, daje kompliment devojci čiji prizor podstiče još hemijskih reakcija u njemu... Pa to je kao kad bi zabranili muškarcima da gledaju u žene na ulici... To što su neki u davanju komplimenta prosti i bezobrazni, to je za razmatranje i pokusaj rešavanja.

Kol

pre 9 godina

Nikad mi nije bilo jasno sta ovakvi likovi misle da ce postici dobacivanjem, najvulgarniji nacin "prilaska" devojci zaista! A ovog pacenika koji prica sam sa sobom kako je ruzan ne vredi ni komentarisati!

Crna

pre 9 godina

Prevelika je seksualizacija žena, ovo je samo jedna i to relativno bezazlena posledica. Ja ne mogu da prošetam ulicom a da od svuda ne sevaju polugole i gole žene, sa trafika, bilborda, reklamnih postera sa izloga, bukvalno ni sajt sa receptima ne možeš da otvoriš a da ne iskoče odnekud gole žene, da ne pominjem ostale sajtove a da odnekud ne seva neki ženski deo tela. Mlade žene se slikaju u izazovnim pozama i stavljaju te slike SVUDA, ne mogu da pobegnem od njih. Bukvalno me spopadaju. Muškarcima je sudeći po komentarima to sjajno, uglavnom nas optužuju da smo "ljubomorne" ako se bunimo, ali videla bih kako bi se postavili da su svuda na isti način slike golih i polugolih zgodnih mladih muškaraca. Ako mlade žene neprekidno i svuda same sebe dovode na nivo čistih seksualnih objekata, dekoltea, guza i napućenih ili što je sad "moderno" "ugrižene usne" (kao to je "direktno seksi" haha) šta onda očekujete od muškaraca?

jj

pre 9 godina

Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena je sto su muskarci uvek spremni za seks (narocito sa novom,iznenadnom partnerkom) a zene nisu. Tako da ovakvi pokusaji nikako ne mogu da urode plodom, cast izuzecima.
Ja samo pozelim da neki muskarac oseti makar jedan mesec kako je to ustvari biti zena. Ne bi posle pisao da je ovakvo ponasanje ok. Moze biti zanimljivo prvih nedelju dana a posle bi odlepio.

viki

pre 9 godina

Mašem crvenom maramicom pred bikovima i onda kad sam napadnuta vičem “svi bikovi su grozna, grozna stvorenja“ i onda prezentiram taj video na internetu gde će svi da se sažale na mene uvek maltretiranu. Viktimizacija 101.

D.

pre 9 godina

Iskreno,ja kao zena kazem da to dobacivanje moze biti cak i simpaticno (ako nije vulgarno i previse napadno). Jedno originalno,koje nikada necu zaboraviti bilo je: "Zmijce,imas dobru guzu!" :-)

Ivanch3

pre 9 godina

glupi Ameri ne znaju ni da dobacuju.
Mi smo barem maštoviti, npr. sve joj Bog dao samo mene nije, samo kad bi znala kako lako može da me ima i slični. Ili što bi jedan bivši kolega rekao kad prodje lepa devojka: "mala ja sam pečen zec!"

buxna

pre 9 godina

pa ženama treba da imponuje to, mislim na neka normalna dobacivanja, jer izgleda dobro, lepo, sexy ... pa kad bi meni devojke dobacivale ovako, bio bih srećan do neba ...

Normalna

pre 9 godina

Nikad nisam imala problema sa ulicnim dobacivanjem - uvek su to bili simpaticni komentari, na koje se nasmešim i nastavim dalje!!!!!!

Samo napred!

pre 9 godina

Treba gledati malo šire..američka kultura je spoj svega i svačega u jedan mix i osim Brazila retko se gde sreće taj oblik "slobodnijeg" pristupa nepoznatima (delom u latino zemljama ili Italiji npr ali sa više šarma). Sigurno da je ženama neprijatno i naporno i tako ne bi trebalo da bude ali postoji i postojaće. Totalno drugi primer je u islamskim zemljama gde je uopste videti ženu na ulici prava retkost pa je recimo praksa da na letu iz Teherana ka zapadu žene po ulasku u avion skidaju marame..njima bi sigurno bio simpatican neki normalan prilaz ne dobacivanje i zvizdanje jer ne postoji nijedna žena kojoj ne prija laskanja i osećanje ženstvenosti. One kojima niko ne deli komplimente kako se osecaju? Hocu reci da nijedan ekstrem nikad nije dobra stvar..mislim da je Balkan imao ranije tu neku umerenost u tome ali da je izgubio dobrim delom zbog lose finansijske situacije koja je inicijator svega. Sada se devojke većinom žale da im se prilazi samo u slučaju debelog novčanika i alkoholisanog stanja. Naravno da nije uvek tako i da ima i dalje vickastih momaka ali se generalno uvukao taj crv sumnjicavosti u sopstvene kvalitete koji je presao iz novčanika pojedinca. Zato muškarci smislite par dobrih fora, procenite u datoj situaciji koja bi devojka dobro reagovala i napred! :-)

miro split

pre 9 godina

@morski vuk
Kolega "Jedna riđokosa"je meni strašno draga osoba i gledan je ka svoju sestru,ka svoju familiju,pa bi te ka kolega,kolegu zamolija da joj ne dobacuješ.

izvrnuta torta

pre 9 godina

1.devojka deluje isfrustrirano,gleda sizofreno ispred sebe,cak i meni bi privukla paznju,izgleda kao da je u problemu,mada joj ne bih nista rekao
2.svi,ali svi komentari su vecinom uctivi i sluze da je razvesele ili da joj skrenu paznju na prolaznike,sem onog "brata" koji je samo hteo da oseti 5min da seta sa lepom zenom.
3.Javljanje,kako ste gospodjice,kakav vam je dan,lepotice,etc...bi vecini zena prijalo ili bilo apsolutno normalno.Pitajte Italijanke...one se uvrede kada ih ne primete...
4.Sveta Šošana ne bi slučajno okrenula glavu ili dala bilo kakvu reakciju pa i na uctivost
5.da je muskarac ovo uradio,devojke bi ga obilazile u sirokom luku,cak bi i prijavile nekoj patroli da lik baza ulicom rastrojen ne obaziruci se ni na koga,jer to NIJE NORMALNO
6.glupo,primitivno i neuctivo.Prizvati komentare asocijalnim ponasanjem.Glup clanak.Ja jos gluplji sto komentarisem ovo...

Милан

pre 9 godina

Изостављате једну битну ствар,нажалост то није ништа чудно за жене,ово је снимљено у САД.Дакле ово су други људи,друго друштво,други менталитет,друго васпитање.(С тим што знамо како су Амери васпитани,поготово сиромашни афро и мексиканци.Већина је нажалост одрасла на улици).Тако да драге не нападајте и не црниз
те своје кад нисмо криви низашта.Код нас евентуално кратко коментарисање са другом,али добацивање и ово нападање не

morski vuk

pre 9 godina

Ne znate vi žene kako je biti a druge strane te priče o prilaženju. Treba ti obraz kao đon koliko ste nekad bezobrazne. Jao Bože uzmi neku turpijicu i skreši im te kandžice neka sve budu fine i umiljate. Amin. Evo ovaj Znalac npr, havarisale ste ga skroz, "men going their own way" na ženske teme :) Bunca o nekim vaginama, dostojanstvu, izvinjava se... to ni Frojd više ne popravi.

@Jedna Riđokosa - Tebi dobacuju palačinke u komentarima a ti ništa :) A sutra kad počne internetom da se širi klub "men eat their own pancakes" biće jao majko šta učinih :)

Smrda

pre 9 godina

Meni je ovo cista glupost. I devojka i tema i poenta... Da joj je nesto dobacio tip kao Joe Manganiello ili slican pevala bi a ovako kuku lele.

Dex Dejvid dexdavid2@gmail.com

pre 9 godina

Moja malenkost je držala uvodnu rijeć na tribini u CKC-u na ovu temu http://www.arhivaskc.org.rs/hronografije-programa/tribina/256-198240/9389-17-novembar.html Dobacivanje ženi na ulici zavisi od kulturne sredine.Iz moga znanja u Americi se tome pridaje veliki rasni osnov.Sa velikom odgovornošču tvrdim da crnci u Londonu ne dobacuju curama, možda nekoj crnikinji u slengu, ali to je stvar njihove kulture i rasne pripadnosti, način upoznavanja koji žene rado prihvate.Mislim da su od svih na svijetu najgori Talijani u Rimu.Obično po četiri momka sjede u kabrioletu i vrlo vulgarno i navalentno dobacuju ženama, što šteti ugledu Rima kao turističke metropole.U moje vrijeme dobacivalo se devojkama na ulicama beograda, činili su to pretežno provincijalci, da ne kažem trgovački putnici.Jednoj mojoj prijateljici, mnogi je znaju sa omota jedne ploče, je bilo sinpatično kada joj je jedan stariji Rom na ulici dobacio-Sestro mila ali bi te je.. Ja dosita ne dobacujem na ulici, ali kada god vidim ženu sa stilom vrlo kulturno joj kažem, da ima lijepo to i to,da se obukla u Pariškom stilu, da joj je stil oblačenja kao djevojkama u londonskom City-ju...Svaka mi se sa smješkom zahvali.Ovdje postoji jedan mali "problem" Kada sam lijepo obučen, žene zastanu i rado bi otpočele komunikaciju i upoznavanje.No kada nisam lijepo obučen, zahvale se sa mnogo manje srdačnosti i produže.Generalno govoreči težak je položaj žene u faustokratskom svijetu, a pogotovo na ulici.

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

@ Morski vuk
Zar Vam se toliko jedu te palačinke?
Nije problem, napraviću ih samo za Vas.
Znam ja sve da kuvam.
Samo postoji jedan mali problem.
Bilo bi dobro da se već jednom predstavite i kažete šta Vam je na umu.
Budite džentlmen.
Važi?

ludak

pre 9 godina

nijedan od verbalnih gestova nije bio ruzan. kljucna je stvar da li kompliment uputite sa osmehom i podrskom ili sa lascivnim facijalnim grcem i zeljom za trenutnu nasladu. dobre ribe to znaju da razlikuju. skotovi ionako nisu bitni. ni muski ni zenski.

GoranS

pre 9 godina

To nije ništa čudno. Neko je spomenuo Italiju - ja bih dodao još Francusku i Argentinu (neki to rade sa stilom, neki čak govore eksplicitne stvari damama u uvo). Ove iste Amerikanke kad odu u Pariz, ta ista dobacivanja im prijaju (stoji da su to sređeni muškarci sa naglaskom koji im je stereotipski seksi).

srbijasine

pre 9 godina

Harlem, Harlem ,Harlem, Tajms skver i onda nazad u Harlem. Ja sam musko, pa mi dobace u Harlemu kad vide belca "snow white" ili slicno.

morski vuk

pre 9 godina

@Jedna Riđokosa
Ma sreli smo se negde ranije u nekim komentarima pre X dana, mislio sam da ćeš da odgovoriš, ali nema veze ni nije važno. Ignoriši. Ili ignorišite, ako baš moramo da se persiramo :)

@miro split
Nije bilo dobacivanje kolega, ali ajde vidim nalupaše mi minuse, uvažava se.

Izvinjavam se ako sam povredio još nečija osećanja. Ja imam malo duži jezik. Volim da se šalim ali nema zle namere. Evo imate pozdrav od još jednog morskog vuka iz Japana. Rekao sam mu da ste me napali ali da se držim junački :)

Vama laku noć, ili dobro jutro, kako kome, meni u ponedeljak mirno more i nemoj da ste tako ljuti bre :)

da da bas je tako

pre 9 godina

ako joj smeta ima opcije :
da zivi u manjoj sredini a ne u velikom gradu.
(a zene grabe i rukama i nogama i zubima, da se dokopaju velikog grada, da bi hranile svoj ego, i da bi je GLEDALI, da bi joj dobacivali) a ovaj video je iskljucivo sluzi SAMOPROMOCIJI ove devojke ----
ide na ono JADNA JA NEZASTICENA, treba mi jak muskarac da me zastiti

opcija 2
moze da nosi i fredze
ali neee
ona je SMISLILA odlicnu samopromociju u polpavi samopromocija guzica, napucenih usana, i ostalog na internetu i ulici....
Jadna ja nezasticena, najbolja sam riba, svi me hoce ... eto vidite .... kako sam ja dobra riba....
pa ko se upeca na ovu, sretno mu bilo

i tako...

pre 9 godina

... baš me čudi što se to desilo u SAD. Nikad neću prestati da tvrdim kako su žitelji te države najarogantnija, najnevaspitanija i sve najgore što ljudski rod može da ponudi.

Znalac

pre 9 godina

Ovi pateticni pacenici ne samo da mi blamiraju pol vec i u umovima Zena tvore sliku o nama SVIMA kao takvima-te nas one stoga vide kao niske i bedne i umisle da ce bas SVAKI od nas jurcati i lomiti kicmu za malo njene vagine(pa se posle sokiraju i uvrede kada vide da nije tako).

Pacenici,prestanite da nas blamirate!Imajte trun dostojanstva,samopostovanja,ponosa...i samokontrole!Zbog vas misle da smo svi neobrazovani,zadrigli,prosti,navalentni,plitkoumni napaljenici bez ikakvih stremljenja i kontemplativnih sposobnosti!Pih!

Zene,izvinjavam se u ime svog pola,ovi su stvarno uzasni...da ti pripadne muka od bedastoce...transfer blama!

Mihailo

pre 9 godina

Kakav bolesnik moraš biti da bi ti palo na pamet da dobacuješ ženama na ulici, neverovatno. Ove što su je pratili po nekoliko minuta bi trebalo tužiti.

Kalimero

pre 9 godina

Čekaj bre malo;
Devojke govore kako su muškarci postali seka perse jer ne sme niko da im priđe, ne sme niko da im kaže ništa, da započne priču i td.
A onda kada im neko kaže "Zašto ne želiš da pričaš sa mnom" Je li to zato što sam ružan?", to okarektišu kao ''maltretiranje''??
Pritom, cura kao da je mutava, ćutnjom pokazuje ili da se i ne buni mnogo, ili da nije zainteresovana, ali kako to da neko zna ako si mutav?
I nemojte mi one fraze - pa na ulici se ne prilazi..
A u kom to zakonskom udzbeniku piše gde sme da se priđe devojkama?
Šta ako sretnete nekoga ko vas je oborio sa nogu na prvi pogled, da ćutite i da se nadate da će te je sresti u nekom od pet hiljada klubova?
Čemu ova siljenja ženske populacije da dokažu kako su muškarci neki indijanci bez duše?? Dokle više sa tim?
I naravno, traže se jednaka prava, ali kad ja priđem ribi i smaram je a ona mi lupi šamar to je simpa, to je kul, koja carica...bla, bla, - ali kada bi mene smarala neka pijana cura i kad bi joj ja udario ćušku zaglavio bi robiju 15 god! Nepravda pa to ti je.

D.

pre 9 godina

Iskreno,ja kao zena kazem da to dobacivanje moze biti cak i simpaticno (ako nije vulgarno i previse napadno). Jedno originalno,koje nikada necu zaboraviti bilo je: "Zmijce,imas dobru guzu!" :-)

Ivanch3

pre 9 godina

glupi Ameri ne znaju ni da dobacuju.
Mi smo barem maštoviti, npr. sve joj Bog dao samo mene nije, samo kad bi znala kako lako može da me ima i slični. Ili što bi jedan bivši kolega rekao kad prodje lepa devojka: "mala ja sam pečen zec!"

The End

pre 9 godina

Kakav bolesnik moraš biti da bi ti palo na pamet da dobacuješ ženama na ulici, neverovatno. Ove što su je pratili po nekoliko minuta bi trebalo tužiti.
(Mihailo, 29. oktobar 2014 22:00)

Jao vidi ti njega, Mihajlo, ljubi ga tetka kako je fin i kulturan., ihhh.. ;)
Ni manje ni više nego su Bolesnici oni što dobace devojkama na ulici.?
A ove treba tužiti, verovatno mami?
Osećam da imaš 12 godina, to je ta Internet generacija koja se kali u virtuelnom svetu. Samo ti ćuti pored cura, ne dobacuj, ne muvaj, ne šalji nikakve znake, nego kao statua čekaj da ti priđe neka manekenka i poljubi te u obraz, jer u usta se ljubU samo bolesnici :D

viki

pre 9 godina

Mašem crvenom maramicom pred bikovima i onda kad sam napadnuta vičem “svi bikovi su grozna, grozna stvorenja“ i onda prezentiram taj video na internetu gde će svi da se sažale na mene uvek maltretiranu. Viktimizacija 101.

Ivan

pre 9 godina

Dosadni ste više sa tim feministickim akcijama. Ja lično poštujem sve ljude nezavisno od pola te stoga nikad ne bih zvizdao ili dobacivao ženama na ulici. Ali šta god mi pričali i filozofirali na tu temu ljudske prosvecenosti, kulture i poštovanja, ne možemo pobeći od istine. Mi smo pre svega životinje kao i sve druge. Neki od nas naginju više ka naprednoj svesti, a neki, na žalost, ka životinjskim instinktima. U zivotinjskom carstvu za ovom devojkom ne bi niko zvizdao nego bi naskakali na nju dok ih ne bi zubima oterala. Dakle svakako da moramo kažnjavati bilo kakve napade i ugrožavanja žena. Ali buniti se što napaljeni buzdovan, dirigovan hemijom u svom telu, daje kompliment devojci čiji prizor podstiče još hemijskih reakcija u njemu... Pa to je kao kad bi zabranili muškarcima da gledaju u žene na ulici... To što su neki u davanju komplimenta prosti i bezobrazni, to je za razmatranje i pokusaj rešavanja.

mhm

pre 9 godina

@Kalimero

Meni je bas super prilazenje na ulici i smatram to simpaticnim i samouverenim gestom. :) Eto da znas da ako te jednom neka obori s nogu (ili manje od toga), slobodno je startuj, mislim da bi se vecinom zene odusevile.
Inace, ja bih volela da su nasi muskarci neposredni kao par ovih sa snimka sto se trude..
Pozdrav svim otvorenim ljudima a poruka Znalcu-nadam se da imas otvoren karton pa znas sta ti fali.

buxna

pre 9 godina

pa ženama treba da imponuje to, mislim na neka normalna dobacivanja, jer izgleda dobro, lepo, sexy ... pa kad bi meni devojke dobacivale ovako, bio bih srećan do neba ...

Onan

pre 9 godina

Razlog zbog kojeg se muskarci ovako ponasaju je zato sto to funkcionise. Ja sam vaspitan da budem fin i dobar i do 23 godine zivota sam imao 2 (kratkotrajne) devojke. E tada sam pukao i postao sam agresivniji, zlobniji i kompletno nezainteresovan za tudje emocije. I odjednom su se devojke otimale za mene.

I eto u sada mojih 34 godne, okrenuo sam pun krug, i ponovo se vratio na moju prirodnu finocu i ljubaznost, jer jednostavno vise nisam zainteresovan za devojke. Radije cu sam sebi da pomognem sa prirodnim potrebama, nego da glumim sabana. Siguran sam da postoje devojke koje ne vole agresivne i da svim devojkama to ponekad smeta, ali ogromna vecina obozava muskarca koji ih juri. Najbolji muskarci uglavnom zavrse sami. Najagresivniji egomanijaci prigrabe najlepse zene. Mi muskarci biramo idiote koje lepo izgledaju. Zene biraju agresivne, nemoralne "laktase". Prirodna selekcija cini svoje.

izvrnuta torta

pre 9 godina

1.devojka deluje isfrustrirano,gleda sizofreno ispred sebe,cak i meni bi privukla paznju,izgleda kao da je u problemu,mada joj ne bih nista rekao
2.svi,ali svi komentari su vecinom uctivi i sluze da je razvesele ili da joj skrenu paznju na prolaznike,sem onog "brata" koji je samo hteo da oseti 5min da seta sa lepom zenom.
3.Javljanje,kako ste gospodjice,kakav vam je dan,lepotice,etc...bi vecini zena prijalo ili bilo apsolutno normalno.Pitajte Italijanke...one se uvrede kada ih ne primete...
4.Sveta Šošana ne bi slučajno okrenula glavu ili dala bilo kakvu reakciju pa i na uctivost
5.da je muskarac ovo uradio,devojke bi ga obilazile u sirokom luku,cak bi i prijavile nekoj patroli da lik baza ulicom rastrojen ne obaziruci se ni na koga,jer to NIJE NORMALNO
6.glupo,primitivno i neuctivo.Prizvati komentare asocijalnim ponasanjem.Glup clanak.Ja jos gluplji sto komentarisem ovo...

Selma, na ulasku u voz

pre 9 godina

@Kalimero
"cura kao da je mutava, ćutnjom pokazuje ili da se i ne buni mnogo, ili da nije zainteresovana, ali kako to da neko zna ako si mutav?" -- Ahahaha! Mislis toliko ima mutavih zena na ulici da nikad ne znas dal su mutave pa zato nista ne kazu ili su prosto nezainteresovane?!
Svaka zenska osoba zna da, ako kaze bilo sta, tek se onda nikad nece otarasiti napasnika. Oni to protumace kao da imaju sanse. Prosto tako hoce da protumace, iako nema logike. Al slatko me nasmeja ovom pricom o mutavosti.

"I nemojte mi one fraze - pa na ulici se ne prilazi..
A u kom to zakonskom udzbeniku piše gde sme da se priđe devojkama?" -- Ovo nije prilazenje. Ona ide negde, svojim poslom. Nije da stoji dokona, nije u klubu, na zurci ili u kaficu. Tvoje "prilazenje" direktno ometa njene planove. Stojis joj na putu, a nisi pozvan. Neki od ovih pokusaja su bili "harrassment" i pracenje. U normalnom svetu i te kako ima zakona protiv toga.

"Šta ako sretnete nekoga ko vas je oborio sa nogu na prvi pogled, da ćutite i da se nadate da će te je sresti u nekom od pet hiljada klubova?" -- Ah, bas tragicno, neko te oborio s' nogu i ti bi da je zaustavis dok ona ide svojim poslom, ali nazalost, smatra se neprilicnim? Jadan ti. You can't always have what you want... Mora da bi je oborio s' nogu dobacivanjem na ulici.

Jel' ikom ikada uspelo da privuce zensku osobu spopadanjem na ulici?! Iz iskustva, od ulicnih napasnika se samo bezi. Ili je opasan ili je ocajan. Svakako nije privlacan.

Dex Dejvid dexdavid2@gmail.com

pre 9 godina

Moja malenkost je držala uvodnu rijeć na tribini u CKC-u na ovu temu http://www.arhivaskc.org.rs/hronografije-programa/tribina/256-198240/9389-17-novembar.html Dobacivanje ženi na ulici zavisi od kulturne sredine.Iz moga znanja u Americi se tome pridaje veliki rasni osnov.Sa velikom odgovornošču tvrdim da crnci u Londonu ne dobacuju curama, možda nekoj crnikinji u slengu, ali to je stvar njihove kulture i rasne pripadnosti, način upoznavanja koji žene rado prihvate.Mislim da su od svih na svijetu najgori Talijani u Rimu.Obično po četiri momka sjede u kabrioletu i vrlo vulgarno i navalentno dobacuju ženama, što šteti ugledu Rima kao turističke metropole.U moje vrijeme dobacivalo se devojkama na ulicama beograda, činili su to pretežno provincijalci, da ne kažem trgovački putnici.Jednoj mojoj prijateljici, mnogi je znaju sa omota jedne ploče, je bilo sinpatično kada joj je jedan stariji Rom na ulici dobacio-Sestro mila ali bi te je.. Ja dosita ne dobacujem na ulici, ali kada god vidim ženu sa stilom vrlo kulturno joj kažem, da ima lijepo to i to,da se obukla u Pariškom stilu, da joj je stil oblačenja kao djevojkama u londonskom City-ju...Svaka mi se sa smješkom zahvali.Ovdje postoji jedan mali "problem" Kada sam lijepo obučen, žene zastanu i rado bi otpočele komunikaciju i upoznavanje.No kada nisam lijepo obučen, zahvale se sa mnogo manje srdačnosti i produže.Generalno govoreči težak je položaj žene u faustokratskom svijetu, a pogotovo na ulici.

Normalna

pre 9 godina

Nikad nisam imala problema sa ulicnim dobacivanjem - uvek su to bili simpaticni komentari, na koje se nasmešim i nastavim dalje!!!!!!

Smrda

pre 9 godina

Meni je ovo cista glupost. I devojka i tema i poenta... Da joj je nesto dobacio tip kao Joe Manganiello ili slican pevala bi a ovako kuku lele.

Kol

pre 9 godina

Nikad mi nije bilo jasno sta ovakvi likovi misle da ce postici dobacivanjem, najvulgarniji nacin "prilaska" devojci zaista! A ovog pacenika koji prica sam sa sobom kako je ruzan ne vredi ni komentarisati!

morski vuk

pre 9 godina

Ne znate vi žene kako je biti a druge strane te priče o prilaženju. Treba ti obraz kao đon koliko ste nekad bezobrazne. Jao Bože uzmi neku turpijicu i skreši im te kandžice neka sve budu fine i umiljate. Amin. Evo ovaj Znalac npr, havarisale ste ga skroz, "men going their own way" na ženske teme :) Bunca o nekim vaginama, dostojanstvu, izvinjava se... to ni Frojd više ne popravi.

@Jedna Riđokosa - Tebi dobacuju palačinke u komentarima a ti ništa :) A sutra kad počne internetom da se širi klub "men eat their own pancakes" biće jao majko šta učinih :)

Tamara

pre 9 godina

Kada sam bila u Majamiju i setala po gradu, preko dana normalno obucena, oni meksikanci su mi toliko dobacivala da sam se malcice uplasila za sopstvenu bezbednost. Veoma neprijatno iskustvo. U Srbiji mi se to nikada nije desilo a inace sam bas lepa haha

toni

pre 9 godina

Ali ako dobaci lepotan onda bas i ne smeta jel tako? :D Razlika izmedju muskarca i zene je to sto ce zena da zakovrne ocima ili negoduje ako dobaci neki prosecan ili los tip a muskarac nece i da je to najruznija zena na svetu.

Милан

pre 9 godina

Изостављате једну битну ствар,нажалост то није ништа чудно за жене,ово је снимљено у САД.Дакле ово су други људи,друго друштво,други менталитет,друго васпитање.(С тим што знамо како су Амери васпитани,поготово сиромашни афро и мексиканци.Већина је нажалост одрасла на улици).Тако да драге не нападајте и не црниз
те своје кад нисмо криви низашта.Код нас евентуално кратко коментарисање са другом,али добацивање и ово нападање не

da da bas je tako

pre 9 godina

ako joj smeta ima opcije :
da zivi u manjoj sredini a ne u velikom gradu.
(a zene grabe i rukama i nogama i zubima, da se dokopaju velikog grada, da bi hranile svoj ego, i da bi je GLEDALI, da bi joj dobacivali) a ovaj video je iskljucivo sluzi SAMOPROMOCIJI ove devojke ----
ide na ono JADNA JA NEZASTICENA, treba mi jak muskarac da me zastiti

opcija 2
moze da nosi i fredze
ali neee
ona je SMISLILA odlicnu samopromociju u polpavi samopromocija guzica, napucenih usana, i ostalog na internetu i ulici....
Jadna ja nezasticena, najbolja sam riba, svi me hoce ... eto vidite .... kako sam ja dobra riba....
pa ko se upeca na ovu, sretno mu bilo

Mislim ja

pre 9 godina

Sem crnaca i klosara nisam primetila nekog tipa da izgleda super i da joj je prišao. Tekst nisam ni čitala, čitam komentare i pomislim da ne moram ni da gledam klip, a znam o kakvim se tipovima radi. Kad ono vidi stvarno... Takvih ima svuda. Dobacivanje na ulici je po mom mišljenju vrlo ružno, a nikada nisam videla dobrog i kulturnog tipa da zviždi ili dobacuje. Očekujem takav stav od klinaca i da ne nabrajam, ne bih da ispadne da vredjam bilo koga po bilo kojoj osnovi.

Danijela

pre 9 godina

Mene je tako jedan pratio, žurila sam na predavanje. Prvo je nešto dobacio, ali valjda zato što nisam odreagovala kako je on želeo, nastavio je dobacivanje. Bilo je slično tipa što ne želim da pričam, na kraju je odustao, ali naravno bilo je uvreda. Povraćalo mi se posle ostatak dana. Jednostavno ne razumeju kad neko ne želi da razgovara sa njima, jasno je ako te neko ignoriše i ide svojim poslom da nije zainteresovan. Mada i generalno muškarac koji misli da će praćenjem uspeti nešto sa totalno nepoznatom ženom na ulici nije baš normalan. Ne razumem to što neki misle da su im žene dužne nešto, da u svakom trenutku moraju da obrate pažnju na njih i na na svaki njihov "kompliment" moraju da odreaguju sa zahvalnošću.

miro split

pre 9 godina

Mislin da je dobacivanje ženama na ulici skroz u redu.Osim u dva slučaja
Prvi slučaj je da se neko usudi dobacivat nekoj ženskoj osobi iz moje familije,a ja ga vidin i čujen šta brboće.
Drugi slučaj je da ostalin ženama dobacite kamen u glavu.
To isto nije lipo dobacivanje.

Silverfox

pre 9 godina

Ovde su u harassment ubacili i dobacivanje i ono što nije dobacivanje. Od kada je "have a nice day" harassment? Posle se čude oko muške frustracije i stidljivosti, zašto im muškarci ne prilaze itd. Ne tvrdim da problema nema, ali tvrdim da treba naći meru.
Kod mene u zgradi imam običaj da pozdravim ženske osobe u liftu, ponekad (ako mi se miris zaista svidi) prokomentarišem i parfem. Obično se iznenade, ali prihvate sa osmehom.

Djoshica

pre 9 godina

Sve više javno se forsira seksualnost žena, moda, časopisi... Sve pršti od seksi saveta, kako do najjačih orgazama, iznenadnih seks eksperimenata u prirodi, haustoru, ulici. Porno sajtovi koji toliko degradiraju žene u najgorim perverzijama. Čitavoj planeti je dostupna ovakva slika lažne seksualnosti, pogotovu deci, koja posledično neguje primitivne, animalne nagone. Što paralelno otelotvoruje seksizam, šovinizam, nepoštovanje i omalovažavanje žene. Posledice koje se naknadno, licemerno, aniliziraju i rešavaju kroz ovakve "projekte", još mi se više gade.

Nemate pojma

pre 9 godina

Vidi i sa Marsa, da je ovo snimljeno u nekom kvartu Bruklina ili sl.Tj. tamo gde žive isključivo Afro-amerikaci i pripadnici Hispano populacije.
Noću belci, ne smeju ni da prolaze tim delovima grade, a kamoli singl žene, a da ne budu opljačkani.
P.S. Zašto ovo nisu snimali na ulicama u Menhetnu, npr.???

irony

pre 9 godina

pa ovdje sve muskarci komentarisu kao da znaju kako je bar na dan biti zensko. nije nimalo prijatno kada ti dobacuju: macko, ribo, mmm sexy, zvizde, vriste, dozivaju itd itd. ajde ovo have a nice day je u redu, ali svaki ostali vid dobacivanja je bar meni uvredljiv.

jj

pre 9 godina

Osnovna razlika izmedju muskaraca i zena je sto su muskarci uvek spremni za seks (narocito sa novom,iznenadnom partnerkom) a zene nisu. Tako da ovakvi pokusaji nikako ne mogu da urode plodom, cast izuzecima.
Ja samo pozelim da neki muskarac oseti makar jedan mesec kako je to ustvari biti zena. Ne bi posle pisao da je ovakvo ponasanje ok. Moze biti zanimljivo prvih nedelju dana a posle bi odlepio.

GoranS

pre 9 godina

To nije ništa čudno. Neko je spomenuo Italiju - ja bih dodao još Francusku i Argentinu (neki to rade sa stilom, neki čak govore eksplicitne stvari damama u uvo). Ove iste Amerikanke kad odu u Pariz, ta ista dobacivanja im prijaju (stoji da su to sređeni muškarci sa naglaskom koji im je stereotipski seksi).

Crna

pre 9 godina

Prevelika je seksualizacija žena, ovo je samo jedna i to relativno bezazlena posledica. Ja ne mogu da prošetam ulicom a da od svuda ne sevaju polugole i gole žene, sa trafika, bilborda, reklamnih postera sa izloga, bukvalno ni sajt sa receptima ne možeš da otvoriš a da ne iskoče odnekud gole žene, da ne pominjem ostale sajtove a da odnekud ne seva neki ženski deo tela. Mlade žene se slikaju u izazovnim pozama i stavljaju te slike SVUDA, ne mogu da pobegnem od njih. Bukvalno me spopadaju. Muškarcima je sudeći po komentarima to sjajno, uglavnom nas optužuju da smo "ljubomorne" ako se bunimo, ali videla bih kako bi se postavili da su svuda na isti način slike golih i polugolih zgodnih mladih muškaraca. Ako mlade žene neprekidno i svuda same sebe dovode na nivo čistih seksualnih objekata, dekoltea, guza i napućenih ili što je sad "moderno" "ugrižene usne" (kao to je "direktno seksi" haha) šta onda očekujete od muškaraca?

miro split

pre 9 godina

@morski vuk
Kolega "Jedna riđokosa"je meni strašno draga osoba i gledan je ka svoju sestru,ka svoju familiju,pa bi te ka kolega,kolegu zamolija da joj ne dobacuješ.

Samo napred!

pre 9 godina

Treba gledati malo šire..američka kultura je spoj svega i svačega u jedan mix i osim Brazila retko se gde sreće taj oblik "slobodnijeg" pristupa nepoznatima (delom u latino zemljama ili Italiji npr ali sa više šarma). Sigurno da je ženama neprijatno i naporno i tako ne bi trebalo da bude ali postoji i postojaće. Totalno drugi primer je u islamskim zemljama gde je uopste videti ženu na ulici prava retkost pa je recimo praksa da na letu iz Teherana ka zapadu žene po ulasku u avion skidaju marame..njima bi sigurno bio simpatican neki normalan prilaz ne dobacivanje i zvizdanje jer ne postoji nijedna žena kojoj ne prija laskanja i osećanje ženstvenosti. One kojima niko ne deli komplimente kako se osecaju? Hocu reci da nijedan ekstrem nikad nije dobra stvar..mislim da je Balkan imao ranije tu neku umerenost u tome ali da je izgubio dobrim delom zbog lose finansijske situacije koja je inicijator svega. Sada se devojke većinom žale da im se prilazi samo u slučaju debelog novčanika i alkoholisanog stanja. Naravno da nije uvek tako i da ima i dalje vickastih momaka ali se generalno uvukao taj crv sumnjicavosti u sopstvene kvalitete koji je presao iz novčanika pojedinca. Zato muškarci smislite par dobrih fora, procenite u datoj situaciji koja bi devojka dobro reagovala i napred! :-)

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

@ Morski vuk
Zar Vam se toliko jedu te palačinke?
Nije problem, napraviću ih samo za Vas.
Znam ja sve da kuvam.
Samo postoji jedan mali problem.
Bilo bi dobro da se već jednom predstavite i kažete šta Vam je na umu.
Budite džentlmen.
Važi?

morski vuk

pre 9 godina

@Jedna Riđokosa
Ma sreli smo se negde ranije u nekim komentarima pre X dana, mislio sam da ćeš da odgovoriš, ali nema veze ni nije važno. Ignoriši. Ili ignorišite, ako baš moramo da se persiramo :)

@miro split
Nije bilo dobacivanje kolega, ali ajde vidim nalupaše mi minuse, uvažava se.

Izvinjavam se ako sam povredio još nečija osećanja. Ja imam malo duži jezik. Volim da se šalim ali nema zle namere. Evo imate pozdrav od još jednog morskog vuka iz Japana. Rekao sam mu da ste me napali ali da se držim junački :)

Vama laku noć, ili dobro jutro, kako kome, meni u ponedeljak mirno more i nemoj da ste tako ljuti bre :)

101

pre 9 godina

Hmm nije bad isla u tribeca, financial distric itd. Izgleda ko da je bila u harlemu ili lower east side. I mojoj zeni su dobacivali, iako sam ja bio prisutan. Svasta ima na Menhetnu.

Mile

pre 9 godina

Nikad nisam voleo ovakav nacin ponasanja a bio sam prisutan par puta kada su "maco tipovi" na ovaj nacin pokusali da privuku paznju,samo sto su koristili i psovke.

ludak

pre 9 godina

nijedan od verbalnih gestova nije bio ruzan. kljucna je stvar da li kompliment uputite sa osmehom i podrskom ili sa lascivnim facijalnim grcem i zeljom za trenutnu nasladu. dobre ribe to znaju da razlikuju. skotovi ionako nisu bitni. ni muski ni zenski.

srbijasine

pre 9 godina

Harlem, Harlem ,Harlem, Tajms skver i onda nazad u Harlem. Ja sam musko, pa mi dobace u Harlemu kad vide belca "snow white" ili slicno.