Utorak, 28.10.2014.

10:00

NYP: Putin ima rak pankreasa?

Njujork post je objavio kako se već mesecima šire glasine da Vladimir Putin ima rak pankreasa.

Izvor: B92

NYP: Putin ima rak pankreasa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

zorica

pre 9 godina

Sve je izlecivo. Signale svoga tela treba poslusati i uskladiti se sa prirodom.

Gospodinu Putinu zelim da pronadje put ka ozdravljenju i zelim mu dug i plodonosan zivot.

bar mi imamo iskustva s tim

pre 9 godina

Istina ili ne, potpuno je nebitno. Mnogo bitnije (i mnogo veci problem) je ako smrt jednog predsednika/premijera znaci mnogo tj. moze da destabilizuje zemlju. Ako sve "stoji" na trenutnom vladaru, onda zemlja nema nikakvu buducnost, pa umro on za 6 dana, 6 meseci ili 10 godina, nebitno. Niko nece ziveti vecno, niti ce iko na vreme postaviti naslednika, pa ako ne postoji sistem iza tog trenutnog vladara, pisi kuci propalo

Jakov

pre 9 godina

Izleciv je kod 3% obolelih prema Nemackoj statistici obolelih od karcinoma pankreasa, kljucnu ulogu ima stadijum otkrivanja i sto se najcesce otkrije u poodmakloj fazi. Licno poznajem ovde coveka koji je pre tri godine operisao isti i sada je dobro. Koliko god ne podrzavao politiku Putinu zelim mu sve najbolje i nadam se da njegovom oporavku kada je ova opaka bolest u pitanju. Naravno, ukoliko su glasine vise od spekulacije.

djole

pre 9 godina

Da li je moguce da neko napise ovakve gluposti? Kakve granice? kakvo sirenje? Da li je ovo namenjeno ometenim u razvoju ili kome? Ovo je sramota citati.

miroslav

pre 9 godina

Koliko kauboji mastaju da se nesto tako stvarno desi pa sad to prenose u javnost kao da je stvarnost. Imat ce te vi Putina jos najmanje dve decenije pa mozete da prognozirate sta hocete.

Bogi

pre 9 godina

Kolika kolicina gluposti na jednom mestu (u komentarima na ovu vestu). Ljudi, NYP tj. New York Post je sto puta gori od "Scandal" i slicnih "novina" u Srbiji.

Bolesno Covecanstvo u mozak

pre 9 godina

ja prosto ne mogu da verujem dokle idu neki novinari :/
da prave saljivu,propagandnu vest gde ubacuju bolest sa kojom covecanstvo ne moze da se izbori,a to je Rak.
i to je ok ? o,0 jel me neko zeza? ja ovo sanjam ?

sasa jokic

pre 9 godina

Analiticar amater@ Mnogo si gledao Roki 4, ne idu svi na pripreme u Sibir. To sto se Putin par puta rvao sa tigrom i belim medvedom tamo, to je bio pokiticki marketing.
Svi svetski "lideri" su postavljeni iz jednog centra moci a taj centar moci se ne nalazi u Sibiru, vec malo zapadnije....

ANALITIČAR AMATER

pre 9 godina

Recimo i da je to istina što piše pomenuti list. Da li će to nešto promeniti? Neće. Ako Putin ima rak pankreasa, već negde u Sibiru, ruska vojska priprema novog čoveka, koji će biti 10 puta žešći od Putina, tako da to ništa ne menja. Kada je Gorbačov u dogovoru sa Amerikancima, počeo sa uništavanjem projektila srednjeg dometa, koje Amerikanci nisu ni imali, ostavio je rusku teritoriju bez zaštite. Ruska vojska je shvatila šta je Gorbačov uradio, u najvećoj tajnosti je okupila stručnjake, obezbedila novac i razvijen je novi projektil za koga Gorbačov nije ni znao. To je nadaleko čuveni ISKANDER M. Prema tome, Rusija ne zavisi od jednog čoveka, kad mu dođe vreme, naslediće ga drugi Putin, tako da gospodo sa zapada, džaba vam slavlje. Bolje bi bilo, da sa ovim koji sada vlada napravite kakve-takve dogovore, jer znajuću Ruse, doći će mnogo žešći. Vreme Jeljcina, Gorbačova i njima sličnih je prošlo, jer Rusima je Rodina na prvom mestu. Zapad da je imao malo više mozga, da je suštinski podržao "perestrojku", Putin bi pecao ribu na Bajkalu i nebi se bavio politikom, a situacija bi bila potpuno drugačija. Zato, nema mesta radovanju Putinovom raku pankreasa, jer puna je Rusija Putina, jer da nije tako, odavno bi bili na kolenima. Zapad ne razume Rusiju, nikada je neće ni razumeti, jer se čitava politika zapada zasniva na novcu, što kod Rusa nije slučaj. Za samu EU bi bilo mnogo bolje, da prestane sa glupostima zvanim sankcije, da nastavi dijalog sa Rusijom, ako želi mir na kontinentu.

Zeljko

pre 9 godina

Rak pankreasa poznat i kao rak monstrum jer 90% obolelih ne dozivi ni godinu dana.Rak ne daje nikakve simptome dok ne udje u poslednju fazu a tada je kasno i umire se u roku od par meseci.Iskreno mislim da je to gomila gluposti jer u roku par meseci ne bi bio sposoban za pojavljivanje u javnosti.

Jakobinac u ostavci

pre 9 godina

@dve opcije

Postoji i treca opcija: u Rusiji je vec kao humoristicki zanr postalo isprdavanje sa Amerikom i biserima koji odande dolaze. Time se sprdaju i najozbiljniji voditelji na televizijama, jer nivo prekookeanske gluposti je nemerljiv. Recimo, u nedelju uvece je bila javna sprdnja na Russia 1 kanalu povodom izjave Obame, da je njegov deda oslobadjao Ausvic! Cak ni najvatreniji slepi zaljubljenici u lik i delo Obame nisu mogli a da se ne nasmeju ovoj gluposti. Koliko taj covek nema pojma ni o cemu! Posto su Ausvic oslobodili iskljucivo pripadnici Crvene alrmije, Amerikanaca nije bilo ni stotinama kilometara blizu, ocigledan je zakljucak da su se u sastavu Crvene Armije borili crnci, a to ima za zakljucak posledicu da je Obama poreklom Rus! Tako ce ova nova biserna ogrlica o Putinovoj bolesti koja dolazi preko Atlantika da bude iskoriscena za novu zabavu na ruskoj televiziji. To je najrealnija opcija. Inace bas je konstantovano da Putin (koji je "izolovan") mnogo vise putuje po svetu nego Obama (Obama je bio u dve poluilegalne posete Pakistanu i Avganistanu i nigde ni u jednoj velikoj poseti), da Putin svuda prica o potrebi postovanja medjunarodnog prava, dok Obama jedino trazi da njegovo vojnici osnuju novu bazu, da napadnu jos neku zemlju i slicno. To je razlika u velicinama ova dva drzavnika. Ili tacnije jedan jeste drzavnik. Ko - pogodite sami?

Peka

pre 9 godina

Procitajte malo o raku pankreasa pa ce vam postati jasno koliko je ovo besmislena vest. Srednji rok prezivljavanja, prosek od otkrivanja do smrti pacijenata, 5 meseci.

Izdajnik

pre 9 godina

New York Post nisu nikakve ugledne novine vec najgori tabloid. Oni su objavljivali da je Obama gay, Klintonova lezbejka, I gomilu drugih gluposti.

aleksandars

pre 9 godina

Nema veze s vezom. Navodno oslobodio Hodorkovskog da bi mu savest bila čista? Pa taj Hodorkovski je vodeći među onima koji su opljačkali Rusiju i narod doveli do gladi.
Pa više treba da ga grize savest što je jedan takav lešinar i neprijatelj Rusije ponovo na slobodi.
Hodorkovski je oslobođen pred olimpijadu u Sočiju zbog imidža Rusije i kao gest dobre volje i to je to, mada lično smatram da je i to bila greška.

A za Putinovo zdravlje ima ko je zadužen, zapad ne treba da brine tuđu brigu.

dve opcije

pre 9 godina

Prva opcija: Primer propagandnog rata koji za cilj ima da podstakne Putinove protivnike, pre svega iz redova opozicije, da pocnu sa jacim pritiskom protiv Putina
Druga opcija: Ako je tacno, veoma indikativno da svi predsednici drzava koje se protive SAD oboljevaju od raka ( Caves je umro, predsednica Argentine se leci... )

Ilija

pre 9 godina

Kakva vest!!! Ali sve je tako napisano. U poslednje doba, doba zadnjeg vremena vladat će najlošiji, vladat će Sotona, kada sila nad nevinima, nedužnima, pravdoljubivima, istinoljubivima, Božijim slugama, kada ubistva Jehovinog naroda započnu, doći će kraj. Zlo je veliko i ko god mu se suprotstavi bilo kako, grešan ili manje grešan, ocrni se najstrašnije od sluga gospodara zla. Ali, radujmo se, blizu je kraj.

zzwicke

pre 9 godina

Glupost, ako je stvarno rak pankreasa, onda mu ne bi ostalo ni 6 mjeseci od dijagnoze, a ne 3 godine. Ako je to "znao" kad je oslobadjao Hodorkovskog, do sad bi bio davno mrtav. Tako da ovo nema nikakvog smisla.

Super

pre 9 godina

Tipičan propagandistički manevar. Spekulacija u cilju destabliziacije. Ameri po svemu sudeći nisu još uvek svesni da im niko više ne veruje ni reč.

Л

pre 9 godina

ово су некад биле угледне новине, сад преносе гласине да један председник државе "има рак панкреаса, мада се могло чути из Пољске да има и рак кичмене мождине".

Vojo

pre 9 godina

Sada mi je konačno jasno zašto se razveo od žene,verovatno nije hteo da je muči dok bude umirao,pravi džentlmen....Još jedna od onih vesti po principu što je babi milo to joj se i snilo...

Melenci

pre 9 godina

niko srecniji od neprijatelja Putina!Naravno da ovo treba uzeti sa rezervom jer zelje se ne poklapaju uvek sa realnoscu.Ne mogu ni da zamislim koliki bi to bio velik gubitak za Rusiju.

Mihailo

pre 9 godina

Nevažno, pojedinac ne vredi ništa, svako od nas je samo prašina i trulež; bitno je da opstane ideja, da se očuvaju zemlja i krv. Putin može i sutra da umre, ne bi se na to trebalo obazirati, jedino je važno da Rusija i ruski narod u celini nastave sa politikom koju vode u poslednjih nekoliko godina, politiku od koje su odstupili nakon povlačenja iz Avganistana koje je i slomilo Sovjetski Savez.
Ko će biti na čelu Ruske Federacije i biti isturena, krajnje nebitna, figura koja u međunarodnim odnosima zastupa zajedničke interese najvećeg naroda trebalo bi da Rusima bude poslednja briga.

Walter White

pre 9 godina

Sve i da je istina, mada ne verujem, ali opet u danasnje vreme to se u vecini slucajeva leci, narocito ko ima mogucnosti da placa skupe lekare i terapije... A Putin ima sve mogucnosti, tako da su ovi trikovi zapada pomalo neumesni i prosti! Gazi Putine!

Hooop YB

pre 9 godina

Ne daj Boze! Samo Bog da nam ga sacuva, molicu se za njega zajedno kad se molim za zdravlje svoje porodice! Poslednji plamicak u mracnom dobu pred nama...

dr

pre 9 godina

@hooop
Molices se za njega kao za zdravlje tvoje porodice? Covece, ti si u srednjem veku... Kakvo idolopoklonstvo, ja ne verujem. Na stranu to sto je ovo prejeftina propaganda Amerike i krajnja zluradost, ali ja ne verujem koliko su ljudi u Srbiji zaostali da bez ikakve rezerve OBOZAVAJU bilo kog svetskog politicara i da ga porede sa svojom porodicom. Znaci, volis svoju decu isto koliko i nekog tamo politicara kog u zivotu nisi video uzivo, niti ces? Bolesno, krajnje bolesno.

марко м

pre 9 godina

Пази идиотског закључка: Зато што има рак, зато му се жури да освоји Украјину!
Америма је Русија рак који ће их на крају докусурити!

марко м

pre 9 godina

Пази идиотског закључка: Зато што има рак, зато му се жури да освоји Украјину!
Америма је Русија рак који ће их на крају докусурити!

zzwicke

pre 9 godina

Glupost, ako je stvarno rak pankreasa, onda mu ne bi ostalo ni 6 mjeseci od dijagnoze, a ne 3 godine. Ako je to "znao" kad je oslobadjao Hodorkovskog, do sad bi bio davno mrtav. Tako da ovo nema nikakvog smisla.

Super

pre 9 godina

Tipičan propagandistički manevar. Spekulacija u cilju destabliziacije. Ameri po svemu sudeći nisu još uvek svesni da im niko više ne veruje ni reč.

Izdajnik

pre 9 godina

New York Post nisu nikakve ugledne novine vec najgori tabloid. Oni su objavljivali da je Obama gay, Klintonova lezbejka, I gomilu drugih gluposti.

Vojo

pre 9 godina

Sada mi je konačno jasno zašto se razveo od žene,verovatno nije hteo da je muči dok bude umirao,pravi džentlmen....Još jedna od onih vesti po principu što je babi milo to joj se i snilo...

Walter White

pre 9 godina

Sve i da je istina, mada ne verujem, ali opet u danasnje vreme to se u vecini slucajeva leci, narocito ko ima mogucnosti da placa skupe lekare i terapije... A Putin ima sve mogucnosti, tako da su ovi trikovi zapada pomalo neumesni i prosti! Gazi Putine!

Hooop YB

pre 9 godina

Ne daj Boze! Samo Bog da nam ga sacuva, molicu se za njega zajedno kad se molim za zdravlje svoje porodice! Poslednji plamicak u mracnom dobu pred nama...

aleksandars

pre 9 godina

Nema veze s vezom. Navodno oslobodio Hodorkovskog da bi mu savest bila čista? Pa taj Hodorkovski je vodeći među onima koji su opljačkali Rusiju i narod doveli do gladi.
Pa više treba da ga grize savest što je jedan takav lešinar i neprijatelj Rusije ponovo na slobodi.
Hodorkovski je oslobođen pred olimpijadu u Sočiju zbog imidža Rusije i kao gest dobre volje i to je to, mada lično smatram da je i to bila greška.

A za Putinovo zdravlje ima ko je zadužen, zapad ne treba da brine tuđu brigu.

Peka

pre 9 godina

Procitajte malo o raku pankreasa pa ce vam postati jasno koliko je ovo besmislena vest. Srednji rok prezivljavanja, prosek od otkrivanja do smrti pacijenata, 5 meseci.

Л

pre 9 godina

ово су некад биле угледне новине, сад преносе гласине да један председник државе "има рак панкреаса, мада се могло чути из Пољске да има и рак кичмене мождине".

Melenci

pre 9 godina

niko srecniji od neprijatelja Putina!Naravno da ovo treba uzeti sa rezervom jer zelje se ne poklapaju uvek sa realnoscu.Ne mogu ni da zamislim koliki bi to bio velik gubitak za Rusiju.

Mihailo

pre 9 godina

Nevažno, pojedinac ne vredi ništa, svako od nas je samo prašina i trulež; bitno je da opstane ideja, da se očuvaju zemlja i krv. Putin može i sutra da umre, ne bi se na to trebalo obazirati, jedino je važno da Rusija i ruski narod u celini nastave sa politikom koju vode u poslednjih nekoliko godina, politiku od koje su odstupili nakon povlačenja iz Avganistana koje je i slomilo Sovjetski Savez.
Ko će biti na čelu Ruske Federacije i biti isturena, krajnje nebitna, figura koja u međunarodnim odnosima zastupa zajedničke interese najvećeg naroda trebalo bi da Rusima bude poslednja briga.

ANALITIČAR AMATER

pre 9 godina

Recimo i da je to istina što piše pomenuti list. Da li će to nešto promeniti? Neće. Ako Putin ima rak pankreasa, već negde u Sibiru, ruska vojska priprema novog čoveka, koji će biti 10 puta žešći od Putina, tako da to ništa ne menja. Kada je Gorbačov u dogovoru sa Amerikancima, počeo sa uništavanjem projektila srednjeg dometa, koje Amerikanci nisu ni imali, ostavio je rusku teritoriju bez zaštite. Ruska vojska je shvatila šta je Gorbačov uradio, u najvećoj tajnosti je okupila stručnjake, obezbedila novac i razvijen je novi projektil za koga Gorbačov nije ni znao. To je nadaleko čuveni ISKANDER M. Prema tome, Rusija ne zavisi od jednog čoveka, kad mu dođe vreme, naslediće ga drugi Putin, tako da gospodo sa zapada, džaba vam slavlje. Bolje bi bilo, da sa ovim koji sada vlada napravite kakve-takve dogovore, jer znajuću Ruse, doći će mnogo žešći. Vreme Jeljcina, Gorbačova i njima sličnih je prošlo, jer Rusima je Rodina na prvom mestu. Zapad da je imao malo više mozga, da je suštinski podržao "perestrojku", Putin bi pecao ribu na Bajkalu i nebi se bavio politikom, a situacija bi bila potpuno drugačija. Zato, nema mesta radovanju Putinovom raku pankreasa, jer puna je Rusija Putina, jer da nije tako, odavno bi bili na kolenima. Zapad ne razume Rusiju, nikada je neće ni razumeti, jer se čitava politika zapada zasniva na novcu, što kod Rusa nije slučaj. Za samu EU bi bilo mnogo bolje, da prestane sa glupostima zvanim sankcije, da nastavi dijalog sa Rusijom, ako želi mir na kontinentu.

Zeljko

pre 9 godina

Rak pankreasa poznat i kao rak monstrum jer 90% obolelih ne dozivi ni godinu dana.Rak ne daje nikakve simptome dok ne udje u poslednju fazu a tada je kasno i umire se u roku od par meseci.Iskreno mislim da je to gomila gluposti jer u roku par meseci ne bi bio sposoban za pojavljivanje u javnosti.

Jakobinac u ostavci

pre 9 godina

@dve opcije

Postoji i treca opcija: u Rusiji je vec kao humoristicki zanr postalo isprdavanje sa Amerikom i biserima koji odande dolaze. Time se sprdaju i najozbiljniji voditelji na televizijama, jer nivo prekookeanske gluposti je nemerljiv. Recimo, u nedelju uvece je bila javna sprdnja na Russia 1 kanalu povodom izjave Obame, da je njegov deda oslobadjao Ausvic! Cak ni najvatreniji slepi zaljubljenici u lik i delo Obame nisu mogli a da se ne nasmeju ovoj gluposti. Koliko taj covek nema pojma ni o cemu! Posto su Ausvic oslobodili iskljucivo pripadnici Crvene alrmije, Amerikanaca nije bilo ni stotinama kilometara blizu, ocigledan je zakljucak da su se u sastavu Crvene Armije borili crnci, a to ima za zakljucak posledicu da je Obama poreklom Rus! Tako ce ova nova biserna ogrlica o Putinovoj bolesti koja dolazi preko Atlantika da bude iskoriscena za novu zabavu na ruskoj televiziji. To je najrealnija opcija. Inace bas je konstantovano da Putin (koji je "izolovan") mnogo vise putuje po svetu nego Obama (Obama je bio u dve poluilegalne posete Pakistanu i Avganistanu i nigde ni u jednoj velikoj poseti), da Putin svuda prica o potrebi postovanja medjunarodnog prava, dok Obama jedino trazi da njegovo vojnici osnuju novu bazu, da napadnu jos neku zemlju i slicno. To je razlika u velicinama ova dva drzavnika. Ili tacnije jedan jeste drzavnik. Ko - pogodite sami?

dve opcije

pre 9 godina

Prva opcija: Primer propagandnog rata koji za cilj ima da podstakne Putinove protivnike, pre svega iz redova opozicije, da pocnu sa jacim pritiskom protiv Putina
Druga opcija: Ako je tacno, veoma indikativno da svi predsednici drzava koje se protive SAD oboljevaju od raka ( Caves je umro, predsednica Argentine se leci... )

djole

pre 9 godina

Da li je moguce da neko napise ovakve gluposti? Kakve granice? kakvo sirenje? Da li je ovo namenjeno ometenim u razvoju ili kome? Ovo je sramota citati.

dr

pre 9 godina

@hooop
Molices se za njega kao za zdravlje tvoje porodice? Covece, ti si u srednjem veku... Kakvo idolopoklonstvo, ja ne verujem. Na stranu to sto je ovo prejeftina propaganda Amerike i krajnja zluradost, ali ja ne verujem koliko su ljudi u Srbiji zaostali da bez ikakve rezerve OBOZAVAJU bilo kog svetskog politicara i da ga porede sa svojom porodicom. Znaci, volis svoju decu isto koliko i nekog tamo politicara kog u zivotu nisi video uzivo, niti ces? Bolesno, krajnje bolesno.

Bolesno Covecanstvo u mozak

pre 9 godina

ja prosto ne mogu da verujem dokle idu neki novinari :/
da prave saljivu,propagandnu vest gde ubacuju bolest sa kojom covecanstvo ne moze da se izbori,a to je Rak.
i to je ok ? o,0 jel me neko zeza? ja ovo sanjam ?

bar mi imamo iskustva s tim

pre 9 godina

Istina ili ne, potpuno je nebitno. Mnogo bitnije (i mnogo veci problem) je ako smrt jednog predsednika/premijera znaci mnogo tj. moze da destabilizuje zemlju. Ako sve "stoji" na trenutnom vladaru, onda zemlja nema nikakvu buducnost, pa umro on za 6 dana, 6 meseci ili 10 godina, nebitno. Niko nece ziveti vecno, niti ce iko na vreme postaviti naslednika, pa ako ne postoji sistem iza tog trenutnog vladara, pisi kuci propalo

miroslav

pre 9 godina

Koliko kauboji mastaju da se nesto tako stvarno desi pa sad to prenose u javnost kao da je stvarnost. Imat ce te vi Putina jos najmanje dve decenije pa mozete da prognozirate sta hocete.

Ilija

pre 9 godina

Kakva vest!!! Ali sve je tako napisano. U poslednje doba, doba zadnjeg vremena vladat će najlošiji, vladat će Sotona, kada sila nad nevinima, nedužnima, pravdoljubivima, istinoljubivima, Božijim slugama, kada ubistva Jehovinog naroda započnu, doći će kraj. Zlo je veliko i ko god mu se suprotstavi bilo kako, grešan ili manje grešan, ocrni se najstrašnije od sluga gospodara zla. Ali, radujmo se, blizu je kraj.

Bogi

pre 9 godina

Kolika kolicina gluposti na jednom mestu (u komentarima na ovu vestu). Ljudi, NYP tj. New York Post je sto puta gori od "Scandal" i slicnih "novina" u Srbiji.

sasa jokic

pre 9 godina

Analiticar amater@ Mnogo si gledao Roki 4, ne idu svi na pripreme u Sibir. To sto se Putin par puta rvao sa tigrom i belim medvedom tamo, to je bio pokiticki marketing.
Svi svetski "lideri" su postavljeni iz jednog centra moci a taj centar moci se ne nalazi u Sibiru, vec malo zapadnije....

Jakov

pre 9 godina

Izleciv je kod 3% obolelih prema Nemackoj statistici obolelih od karcinoma pankreasa, kljucnu ulogu ima stadijum otkrivanja i sto se najcesce otkrije u poodmakloj fazi. Licno poznajem ovde coveka koji je pre tri godine operisao isti i sada je dobro. Koliko god ne podrzavao politiku Putinu zelim mu sve najbolje i nadam se da njegovom oporavku kada je ova opaka bolest u pitanju. Naravno, ukoliko su glasine vise od spekulacije.

zorica

pre 9 godina

Sve je izlecivo. Signale svoga tela treba poslusati i uskladiti se sa prirodom.

Gospodinu Putinu zelim da pronadje put ka ozdravljenju i zelim mu dug i plodonosan zivot.

Hooop YB

pre 9 godina

Ne daj Boze! Samo Bog da nam ga sacuva, molicu se za njega zajedno kad se molim za zdravlje svoje porodice! Poslednji plamicak u mracnom dobu pred nama...

dr

pre 9 godina

@hooop
Molices se za njega kao za zdravlje tvoje porodice? Covece, ti si u srednjem veku... Kakvo idolopoklonstvo, ja ne verujem. Na stranu to sto je ovo prejeftina propaganda Amerike i krajnja zluradost, ali ja ne verujem koliko su ljudi u Srbiji zaostali da bez ikakve rezerve OBOZAVAJU bilo kog svetskog politicara i da ga porede sa svojom porodicom. Znaci, volis svoju decu isto koliko i nekog tamo politicara kog u zivotu nisi video uzivo, niti ces? Bolesno, krajnje bolesno.

Walter White

pre 9 godina

Sve i da je istina, mada ne verujem, ali opet u danasnje vreme to se u vecini slucajeva leci, narocito ko ima mogucnosti da placa skupe lekare i terapije... A Putin ima sve mogucnosti, tako da su ovi trikovi zapada pomalo neumesni i prosti! Gazi Putine!

sasa jokic

pre 9 godina

Analiticar amater@ Mnogo si gledao Roki 4, ne idu svi na pripreme u Sibir. To sto se Putin par puta rvao sa tigrom i belim medvedom tamo, to je bio pokiticki marketing.
Svi svetski "lideri" su postavljeni iz jednog centra moci a taj centar moci se ne nalazi u Sibiru, vec malo zapadnije....

марко м

pre 9 godina

Пази идиотског закључка: Зато што има рак, зато му се жури да освоји Украјину!
Америма је Русија рак који ће их на крају докусурити!

ANALITIČAR AMATER

pre 9 godina

Recimo i da je to istina što piše pomenuti list. Da li će to nešto promeniti? Neće. Ako Putin ima rak pankreasa, već negde u Sibiru, ruska vojska priprema novog čoveka, koji će biti 10 puta žešći od Putina, tako da to ništa ne menja. Kada je Gorbačov u dogovoru sa Amerikancima, počeo sa uništavanjem projektila srednjeg dometa, koje Amerikanci nisu ni imali, ostavio je rusku teritoriju bez zaštite. Ruska vojska je shvatila šta je Gorbačov uradio, u najvećoj tajnosti je okupila stručnjake, obezbedila novac i razvijen je novi projektil za koga Gorbačov nije ni znao. To je nadaleko čuveni ISKANDER M. Prema tome, Rusija ne zavisi od jednog čoveka, kad mu dođe vreme, naslediće ga drugi Putin, tako da gospodo sa zapada, džaba vam slavlje. Bolje bi bilo, da sa ovim koji sada vlada napravite kakve-takve dogovore, jer znajuću Ruse, doći će mnogo žešći. Vreme Jeljcina, Gorbačova i njima sličnih je prošlo, jer Rusima je Rodina na prvom mestu. Zapad da je imao malo više mozga, da je suštinski podržao "perestrojku", Putin bi pecao ribu na Bajkalu i nebi se bavio politikom, a situacija bi bila potpuno drugačija. Zato, nema mesta radovanju Putinovom raku pankreasa, jer puna je Rusija Putina, jer da nije tako, odavno bi bili na kolenima. Zapad ne razume Rusiju, nikada je neće ni razumeti, jer se čitava politika zapada zasniva na novcu, što kod Rusa nije slučaj. Za samu EU bi bilo mnogo bolje, da prestane sa glupostima zvanim sankcije, da nastavi dijalog sa Rusijom, ako želi mir na kontinentu.

Mihailo

pre 9 godina

Nevažno, pojedinac ne vredi ništa, svako od nas je samo prašina i trulež; bitno je da opstane ideja, da se očuvaju zemlja i krv. Putin može i sutra da umre, ne bi se na to trebalo obazirati, jedino je važno da Rusija i ruski narod u celini nastave sa politikom koju vode u poslednjih nekoliko godina, politiku od koje su odstupili nakon povlačenja iz Avganistana koje je i slomilo Sovjetski Savez.
Ko će biti na čelu Ruske Federacije i biti isturena, krajnje nebitna, figura koja u međunarodnim odnosima zastupa zajedničke interese najvećeg naroda trebalo bi da Rusima bude poslednja briga.

Melenci

pre 9 godina

niko srecniji od neprijatelja Putina!Naravno da ovo treba uzeti sa rezervom jer zelje se ne poklapaju uvek sa realnoscu.Ne mogu ni da zamislim koliki bi to bio velik gubitak za Rusiju.

Ilija

pre 9 godina

Kakva vest!!! Ali sve je tako napisano. U poslednje doba, doba zadnjeg vremena vladat će najlošiji, vladat će Sotona, kada sila nad nevinima, nedužnima, pravdoljubivima, istinoljubivima, Božijim slugama, kada ubistva Jehovinog naroda započnu, doći će kraj. Zlo je veliko i ko god mu se suprotstavi bilo kako, grešan ili manje grešan, ocrni se najstrašnije od sluga gospodara zla. Ali, radujmo se, blizu je kraj.

Vojo

pre 9 godina

Sada mi je konačno jasno zašto se razveo od žene,verovatno nije hteo da je muči dok bude umirao,pravi džentlmen....Još jedna od onih vesti po principu što je babi milo to joj se i snilo...

Super

pre 9 godina

Tipičan propagandistički manevar. Spekulacija u cilju destabliziacije. Ameri po svemu sudeći nisu još uvek svesni da im niko više ne veruje ni reč.

zzwicke

pre 9 godina

Glupost, ako je stvarno rak pankreasa, onda mu ne bi ostalo ni 6 mjeseci od dijagnoze, a ne 3 godine. Ako je to "znao" kad je oslobadjao Hodorkovskog, do sad bi bio davno mrtav. Tako da ovo nema nikakvog smisla.

Jakobinac u ostavci

pre 9 godina

@dve opcije

Postoji i treca opcija: u Rusiji je vec kao humoristicki zanr postalo isprdavanje sa Amerikom i biserima koji odande dolaze. Time se sprdaju i najozbiljniji voditelji na televizijama, jer nivo prekookeanske gluposti je nemerljiv. Recimo, u nedelju uvece je bila javna sprdnja na Russia 1 kanalu povodom izjave Obame, da je njegov deda oslobadjao Ausvic! Cak ni najvatreniji slepi zaljubljenici u lik i delo Obame nisu mogli a da se ne nasmeju ovoj gluposti. Koliko taj covek nema pojma ni o cemu! Posto su Ausvic oslobodili iskljucivo pripadnici Crvene alrmije, Amerikanaca nije bilo ni stotinama kilometara blizu, ocigledan je zakljucak da su se u sastavu Crvene Armije borili crnci, a to ima za zakljucak posledicu da je Obama poreklom Rus! Tako ce ova nova biserna ogrlica o Putinovoj bolesti koja dolazi preko Atlantika da bude iskoriscena za novu zabavu na ruskoj televiziji. To je najrealnija opcija. Inace bas je konstantovano da Putin (koji je "izolovan") mnogo vise putuje po svetu nego Obama (Obama je bio u dve poluilegalne posete Pakistanu i Avganistanu i nigde ni u jednoj velikoj poseti), da Putin svuda prica o potrebi postovanja medjunarodnog prava, dok Obama jedino trazi da njegovo vojnici osnuju novu bazu, da napadnu jos neku zemlju i slicno. To je razlika u velicinama ova dva drzavnika. Ili tacnije jedan jeste drzavnik. Ko - pogodite sami?

aleksandars

pre 9 godina

Nema veze s vezom. Navodno oslobodio Hodorkovskog da bi mu savest bila čista? Pa taj Hodorkovski je vodeći među onima koji su opljačkali Rusiju i narod doveli do gladi.
Pa više treba da ga grize savest što je jedan takav lešinar i neprijatelj Rusije ponovo na slobodi.
Hodorkovski je oslobođen pred olimpijadu u Sočiju zbog imidža Rusije i kao gest dobre volje i to je to, mada lično smatram da je i to bila greška.

A za Putinovo zdravlje ima ko je zadužen, zapad ne treba da brine tuđu brigu.

dve opcije

pre 9 godina

Prva opcija: Primer propagandnog rata koji za cilj ima da podstakne Putinove protivnike, pre svega iz redova opozicije, da pocnu sa jacim pritiskom protiv Putina
Druga opcija: Ako je tacno, veoma indikativno da svi predsednici drzava koje se protive SAD oboljevaju od raka ( Caves je umro, predsednica Argentine se leci... )

Peka

pre 9 godina

Procitajte malo o raku pankreasa pa ce vam postati jasno koliko je ovo besmislena vest. Srednji rok prezivljavanja, prosek od otkrivanja do smrti pacijenata, 5 meseci.

Л

pre 9 godina

ово су некад биле угледне новине, сад преносе гласине да један председник државе "има рак панкреаса, мада се могло чути из Пољске да има и рак кичмене мождине".

djole

pre 9 godina

Da li je moguce da neko napise ovakve gluposti? Kakve granice? kakvo sirenje? Da li je ovo namenjeno ometenim u razvoju ili kome? Ovo je sramota citati.

miroslav

pre 9 godina

Koliko kauboji mastaju da se nesto tako stvarno desi pa sad to prenose u javnost kao da je stvarnost. Imat ce te vi Putina jos najmanje dve decenije pa mozete da prognozirate sta hocete.

Izdajnik

pre 9 godina

New York Post nisu nikakve ugledne novine vec najgori tabloid. Oni su objavljivali da je Obama gay, Klintonova lezbejka, I gomilu drugih gluposti.

Zeljko

pre 9 godina

Rak pankreasa poznat i kao rak monstrum jer 90% obolelih ne dozivi ni godinu dana.Rak ne daje nikakve simptome dok ne udje u poslednju fazu a tada je kasno i umire se u roku od par meseci.Iskreno mislim da je to gomila gluposti jer u roku par meseci ne bi bio sposoban za pojavljivanje u javnosti.

Bolesno Covecanstvo u mozak

pre 9 godina

ja prosto ne mogu da verujem dokle idu neki novinari :/
da prave saljivu,propagandnu vest gde ubacuju bolest sa kojom covecanstvo ne moze da se izbori,a to je Rak.
i to je ok ? o,0 jel me neko zeza? ja ovo sanjam ?

Bogi

pre 9 godina

Kolika kolicina gluposti na jednom mestu (u komentarima na ovu vestu). Ljudi, NYP tj. New York Post je sto puta gori od "Scandal" i slicnih "novina" u Srbiji.

bar mi imamo iskustva s tim

pre 9 godina

Istina ili ne, potpuno je nebitno. Mnogo bitnije (i mnogo veci problem) je ako smrt jednog predsednika/premijera znaci mnogo tj. moze da destabilizuje zemlju. Ako sve "stoji" na trenutnom vladaru, onda zemlja nema nikakvu buducnost, pa umro on za 6 dana, 6 meseci ili 10 godina, nebitno. Niko nece ziveti vecno, niti ce iko na vreme postaviti naslednika, pa ako ne postoji sistem iza tog trenutnog vladara, pisi kuci propalo

Jakov

pre 9 godina

Izleciv je kod 3% obolelih prema Nemackoj statistici obolelih od karcinoma pankreasa, kljucnu ulogu ima stadijum otkrivanja i sto se najcesce otkrije u poodmakloj fazi. Licno poznajem ovde coveka koji je pre tri godine operisao isti i sada je dobro. Koliko god ne podrzavao politiku Putinu zelim mu sve najbolje i nadam se da njegovom oporavku kada je ova opaka bolest u pitanju. Naravno, ukoliko su glasine vise od spekulacije.

zorica

pre 9 godina

Sve je izlecivo. Signale svoga tela treba poslusati i uskladiti se sa prirodom.

Gospodinu Putinu zelim da pronadje put ka ozdravljenju i zelim mu dug i plodonosan zivot.