Ponedeljak, 27.10.2014.

23:18

Nema ko da istražuje pronevere?

MUP odlučilo da rasformira radnu grupu koja se bavila istragama spornih privatizacija, među kojima su 24 sumnjive privatizacije sa spiska Evropske unije.

Izvor: Danas

Nema ko da istražuje pronevere? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

lala nadnicar

pre 9 godina

Znamo mi sta je zapovedila EU da se krivicno istrazuje, ali vi nama recite:

Ko sme da istrazuje pljacku PIO FONDA????????

sasa jokic

pre 9 godina

Ecky@ Ksko nikom nista? Otislo je koliko treba, tsmo gde treba i Dulic cist. Pa nisu oni njega ganjali da ga hapse, nego ds mu otmu plen.

navy

pre 9 godina

"Inspektori će nastaviti rešavanje predmeta u vezi sa privrednim kriminalom, ali u okviru svojih radnih jedinica"

...a mi smo ovce i mi ćemo blejati bee, bee?

Dragan

pre 9 godina

Pa upravo tako, Slucaj azotara je malverzacija sa djubrivom a ne privatizacija. Pa Stupar i Jankovic su lezali u zatvoru zbog privatizacije a radnici nemaju leba da jedu...i nikom nista..prodali ljudi jedan pogon, strpali pare u dzep i toliko o tome...strasno!

Frle

pre 9 godina

Mozda oni koji su se bavili istragama nisu imali osnovna znanja iz ekonomije.Korupciju i mito da i ne spominjemo.Policajci, tuzioci i sudije su ruglo ove drzave.

q

pre 9 godina

Sve je to zavrseno. Bice u ""teskoj reci"" Kad se kaze na televiziji i u ""informeru"" ko je lopov, stvar zavrsena. Evo npr Djilas. Ko to bese ?

penzioner

pre 9 godina

Cifre su ogromne. Preduzeti mere da se ukradeno vrati. Ako se mirimo sa time postajemo saucesnici. Da nije ovih lopovluka bilo bi osnova za povecanje penzija i plata. Hoce li se bar besto vratiti u drzavnu kasu? I dokle ce se kola lomiti na onima koji nisu ni krivi ni duzni?

Besan!

pre 9 godina

Molim vlast da se ne igra i da hapsi bagru, i da svaka malverzacija koja je je uzrokovala trošenje naših para iz budžeta bude okarakterisana kao podrivanje ustavnog poretka i izdaju nacionalnih interesa. Neka se ne igraju, jer ćemo njih smatrati krivima, oni imaju apsolutnu vlast i instrumente da to urade, samo je pitanje volje ili sakrivanje svog učešća u svemu. A što se tiče plaćanja specijalnih službi za hvatanje tih najgorih kriminalaca, spremni smo da ih plaćamo, ali nismo spremni da plaćamo one koji ne rade i zataškavaju takva dela. Ne terajte nas ponovo na ulicu, ovoga puta neće biti mirna revolucija.

mlivan

pre 9 godina

znaci zlocin se ipak isplati... zagrebali najvece pljacke gde ce optuziti kvazi nekoga, a sitnis koji broji hiljade malverzacija nikad nece biti procesuiran.

mlekadzija

pre 9 godina

E pa lepo, sad ne moramo vise da brinemo. Sa najviseg mesta je stigla potvrda da u ovom tuznoj zemlji KRIMINAL NE PODLEZE SANKCIJAMA. Potvrdila se stara poslovica da vrana vrani ne vadi oci. SVI SU DO GUSE UPLETENI U PLJACKU. A kao i uvek narod ce da plate ceh koji su lopovi napravili...Nepokolebljivo napred u EU!!!

Mini

pre 9 godina

Ha ha ha! Sada su vec shvatili da mogu da se sprdaju s nama i da im niko nista nece zato! Srbijo moja pokrij se bar usima kad kicme, pameti i obraza nemas vise.

Valter brani narod

pre 9 godina

Sve staje i stopira se kada istrage dovedu do nas iz SNS-a. Sve te pare koje su ,,nestale,, - pokradene, su sluzile za finansiranje stranaka i njihovih pohlepnih lidera : DS, SPS, SNS,...itd.

sasa jokic

pre 9 godina

Gospodo draga, prica o 24 privatizacije je iskoriscena da se izreketiraju tajkuni.
Kada su se ucipili koliko i gde treba, to vise nije tema.
Koristice je s'vremena na vreme da pokriju bruku, kao ovu pricu oko Andrejeve licne karte i sl.
A sta ste ocekivsli od vlasti u kojoj njih 90% ima kupljene diplome?

goran

pre 9 godina

ja samo znam da od 2012 osim pompeznog hapšenja MIškovića, nije ništa urađreno ni na ovom planu na kome je Vučić pretežno temeljio svoju popularnost. obračun sa tajkunima je pre par dana pompezno najavljen,a sada ova informacija. mnogo šutiranja u stativu, a malo konkretnog. ova vlast mora da shvati da neće još dugo moći da za loš standard i sve ostalo što je loše, izgovore traži u lošem rade koju je u većini činila DS. Želim Vladi Srbije da se što pre, ako je moguće, trgne i počne da radi pametnije nego do sada, jer mi se koža ježi od same pomisli ko bi jednog dana mogao da ih smeni na vlasti. opamećivanje vlade je gotovo nemoguće bez bitnih i velikih rezova u samoj vladi. Karikaturalni likovi poput Velje Ilića, Selakovića, Stevanovića, Vulina, ministarke poljoprivrede čijeg lika ni za 1000 EUR ne mogu da se setim, jednostavno ne mogu da budu ni u jednoj ozbiljnoj vladi. Nemam gotovo nikakvu nadu da će se išta promeniti, a voleo bih

nikad nikome izvini

pre 9 godina

...9oo miliona eura umesto da uzme drzava svoje i da im zapleni svu imovinu...oni skidaju penzionerima i radnicima 1o%...i pored toga falice jos 75o miliona eura u budzetu...

pera

pre 9 godina

i evropa i nato i parade i putin i briselski sporazum i kosovo u olimpijskom komitetu i trilaterala...sve ce oni odraditi ali pljacku u privatizacijama nikada, jos ce je zacementirati. ovo je drzava privilegovanih pojedinaca i njihovih slugu politicara a ne gradjana.

Milan

pre 9 godina

Naravno da nema tu šta da se istražuje. Sve privatizacije su nesporni kriminal i sve aktere treba hapsiti i to obostrano (i kupce i "prodavce"). Svaka vlast koja to ne uradi automatski dokazuje svoje saučesništvo i dodaje sebe na spisak.

Iva

pre 9 godina

Radna grupa je politicki projekat i kao svaki marketinski trik ima rok trajanja. Umesto da zaista raskrinka kriminal radna grupa je poharala odabrane firme i pojedince, davala price u medije, unistavala ljudske zivote, a sve to ce platiti gradjani Srbije kada njihove istrage popadaju, a tuzbe zbog nelegalnog pritvora i medjunarodna pravda dodje na naplatu,

Dane

pre 9 godina

Sad ce lepo da preuzmu taj spisak potencijalnih ili dokazanih lopova i lepo da ih ucenjuju dok ne dobiju parice za svoje vile i vikendice.. Ove cemo ko Slobu da skidamo....

Aleksandar

pre 9 godina

Samo neki izmisljeni razlozi. Dobro je da nisu rekli da su nenadlezni. Uobicajena praksa. Sve je ovo samo skretanje paznje sa drugih stvari. Jeste i ovo bitno, ali kao i sve u ovoj drzavi, ovo ce isto pasti u zaborav. Ovu drzavu vode mafijasi, to je svima poznato.
Cak se i Miskovic druzio sa politicarima na prijemu u americkoj ambasadi, na proslavi dana nezavisnosti. Fotke su tu kao dokaz.

Valter brani narod

pre 9 godina

Sve staje i stopira se kada istrage dovedu do nas iz SNS-a. Sve te pare koje su ,,nestale,, - pokradene, su sluzile za finansiranje stranaka i njihovih pohlepnih lidera : DS, SPS, SNS,...itd.

Aloha

pre 9 godina

"Iako su inspektori za privredni kriminal bili na tragu mnogim malverzacijama, MUP je rasformirao grupu, pod obrazloženjem da to čini zbog "finansijskih" razloga, piše "Danas". "

Ma da, kako da ne...
Neko mocan, iz aktuelne vlasti ili neko blizak njima se osetio ugrozenim i dao nalog MUP-u da se rasformira grupa.

milenko

pre 9 godina

I zna se da niko nece odgovarati,tako se to radi kod nazadnjaka,samo jos jedna ekskluzivna vest za tupavi gladni narod da proguta koliko se O SVEMOCNI ELIOT NES bori protiv kriminala!!Radice motika jos malo cini se meni!!

Strasna zabaa

pre 9 godina

Napisite ovako: "Taj i taj su uhapseni i osudjeni na X godina zatvora ZBOG PRONEVERE 900 MILIONA EVRA"! Prvo skocite pa recite HOP! Mi svi znamo da se kralo i da se i dalje krade, samo ne vidimo da iko odgovara za to!

Srdjan Bg

pre 9 godina

Ne brinite nista "drugovi"iz sns na sledecim izborima znacemo za koga da glasamo,a to sigurno necete biti vi.Muka mi je od vas, vasih clanova i lazima kojima se danonocno bavite.

Ja sam

pre 9 godina

Iako su inspektori za privredni kriminal bili na tragu mnogim malverzacijama, MUP je rasformirao grupu, pod obrazloženjem da to čini zbog "finansijskih" razloga.
A ti inspektori sada rade sta? Dobili su otkaz ili samo ne primaju platu pa ne prave nikakv trosak?
Smesno obrazlozenje. I oni izgubili identitet.

manitu

pre 9 godina

hocete da kazete da su nesposobni? nije problem,a gde su su sposobni? sto zaposljavate nesposobne? a ima i to razlog zasto je tako? zar ne?

Piksi

pre 9 godina

Ispada da je željeni scenario: pronaći im nešto sitno, naplatiti minimalnu finansijsku kaznu i oni su svoje 'grehe' platili. Bruka!

dusan

pre 9 godina

organski ne podnosim politicare ma jz koje god da su stranke, ali je vucko jucw pomenuo da su tu firmu i dokumenta proveravali policija za vreme ds-a i da je tada utvrdjeno kako je navodno istina da je to neko uradio.... realno to treba proveriti, ako je istina onda.......
a ovo za ove milione nazalost surova istina.... mnoge firme su kod nas proneverile iznele novac itd... zadnjih 16 godina svi politicari muljaju varaju odradjuju samo za sebe i svoju okolinu bilo ostalo i dok nam se.ne promeni svest oni ce to raditi a narod ce se svadjati oko istih braneci svoje..... ludnica....

Blackman

pre 9 godina

Susedi su uhapsili gradonačelnika glavnog grada, potom su objavili razlog njegovog hapšenja i akciju u sklopu koje je uhapšen. Kod nas se prvo obrazlaže rad nekih tela i akcije koje bi trebale u tajnosti da se sprovode, zatim obično uslede neka privođenja koja se završe svi znamo kako...

Mile

pre 9 godina

@mare:svaka rec ti je na mestu.Ni jedan politicar nije zavrsio iza resetaka,a Vucic mi tek sad sve vise lici na prevaranta.Uglavnom mu se politika svodi na blacenje drugih stranaka a ako su ostali toliki lopovi kao sto nas premijer tvrdi,sta rade onda na slobodi...?

boki

pre 9 godina

pa hoce li biti neko uhapsen i osudjen, ako ne osudite ne mlatite praznu slamu, dosadni ste, ovako narod samo deprimirate i ponizujete

aleksa

pre 9 godina

To sam znao i bez ove vesti, samo nisam znao tacnu cifru, ali i ta vasa brojka mi ne ulazi u kalkulaciju, mislim da je daleko vise, dovoljno toliko da se digne kuka i motika i da se skinu svi, zuti, plavi, crveni, ne interesujeme ko, svi ste vi lopuze i ja vise necu izlaziti na glasanje. Bojkot i otpor su jedino resenje.

Pera akcionar

pre 9 godina

Agrobanku kaze istraživaše. A vidim, svi su na slobodi, ne fali im baš ništa. A to sto su akcionari zavijeni u crno i niko ne pominje da ce biti obesteceni, to nema veze.
Drzavni predstavnik potpisivao kredite bez pokrica, pare isle za finansiranje stranaka, a sad se svi o
prave blesavi, nije se ni dogodilo... Polako...

beclija

pre 9 godina

Juce pricam sa poznanikom cija firma posluje u srbiji. Zali se covek da ne moze naci postene ljude da vode predstavnistvo u srbiji. Vec 5 direktora je promenio jer su
ga potkrali. Cak I nize kvalifikovani poput tehnicara kojima daje platu od 1500eur u srbiji kradu. Kuda ide ovaj svet?

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

E Vucicu, toliko si provaljen, niko te vise ne uzima za ozbiljno. Od juce si treba da das ostavku, jedino te tvoji poltroni stite dok ih placas (drzava), posle ce ti zabiti nozinu koju si da se razumemo zasluzio. Kao da si pao sa Marsa, pojma ti nemas covece, upropasti Srbiju.

Veliki brat

pre 9 godina

Sudstvo nam je nikakvo (mnogi slučajevi na kraju zastare zbog odugovlačenja), a policija još gora (čast izuzecima).

Za nas je jedino rešenje neka diktatura, po mogućnosti da se dovedu stranci i da se puste jedno 10 godina da zavedu red.

Teško da će se ovde bilo šta uraditi, jer su godinama zakoni prilagođavani ovim "biznismenima", ali im često ni to nije bilo dovoljno.
Međutim, oni sada imaju milione i dovoljan uticaj da mogu bilo koga da likvidiraju u ovoj državi, tako da će se teško političari uhvatiti u koštac sa tim.
Pa i pominjani Kosmajac nije uhapšen, nego mu je par dana najavljeno, i to pompezno preko svih medija, da treba da se skloni...
To je samo jedan od dokaza da ni ova vlast nema petlju da se uhvati u koštac sa kriminalom.

Jer, svako ima porodicu, decu, i ne ćeli da rizikuje da bude smaknut, naročito pošto mnogi u službama bezbednosti rade upravo za te kriminalce i tajkune (jer je plata nikakva, a deca hoće stan, auto, mobilni od 500e, a kad se već ima mogućnost... samo poneko pošten u takvom sistemu na kraju ispadne "budala").

Ali, takav smo i narod u proseku, većina je spremna da zažmuri za 100e, pa šta onda kukamo kad neko tamo zažmuri za 1000e ili 10000e kad 99% običnih ljudi ne bi mnogo razmišljalo da li da prihvati "čast" ili ne.

Kad 99% ljudi budu nepotkupljivi (jer to nije dobro za državu, školstvo, policiju, sudstvo, pa na kraju ni za njih sutra neće ispasti dobro, niti za njihovu decu), onda se možda nešto promeni!

Liberal

pre 9 godina

Jako mi je zao zabrinutih lica koje srecem na ulici svaki dan. Pa dokle da nas prave budalama? Dokle?? Mislite li da niko od tih lica nece ako nista drugo bar pristojan zivot! Da kaze radim ali znam zasto! Blato smo od mentaliteta! Blato!

Odavde treba bezati sto pre na vreme

pre 9 godina

Krasce se jos.Ovo je tek pocetak.Pogledajte samo kako hladno smanjuju plate i penzije.A narod slusa li slusa.

rusimir

pre 9 godina

i ko ce ici u zatvor...oni sto su potrosili pare a oni sto nisu imace da plate ispod ruke da se krivica prebaci na druge...kao i obicno

Dusan

pre 9 godina

Jos jedan spin, da se skrene paznja sa smanjenja penzija i plata. Od ovoga nece biti nista i bice zaboravljeno za dva meseca. Pogledajte Miskovica danas!

Klasika, dajte izmislite neku novu foru.

toza

pre 9 godina

Sve više i više pompeznih naslova a tekstovi isprazni. Ovaj tekst mu dođe kao nekakav marketing radne grupe i žal zbog toga što je rasformirana. Sve vreme se potenciraju privatizacije koje je eto neka tamo EU tražila da preispitamo inače nam ni na kraj pameti ne bi palo da sami nešto uradimo. A pošto nam sve to nije bitno eto nešto smo probrljavili čisto da zadovoljimo ove dosade iz EU.
Ukoliko je neko drugačije razumeo tekst svaka čast.

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Sve SrBski bizMismeni .......Eto vam odakle im pare da rolaju besne masine od NAŠIH para ,a radniku daju platu 20 000 rsd poštenjačine !!!

Guj

pre 9 godina

idemo u novu turu svezih bombasticnih vesti o milionima, milijardama, kamionima, avionima, proneverama, hapsenjima...ipak mora malo da se pokrije falskfikovana licna karta...

zoran

pre 9 godina

Naslov (900 miliona, eeeeejjjjj DEVETSTO MILIONA EURA) k'o A-bomba bačena na Hirošimu a posle članak do te mere zbrda-zdola, nejasan i smušen da je to ubi Bože. Šta Vučić hoće sa ovim to ćemo verovatno saznati. U svakom slučaju, Mišković će, Bože zdravlja da umre u dubokoj starosti a da neće ni da vidi sudnicu...
Toliko o "hvatanju u koštac" sa proneverama, pljačkom, spornim privatizacijama i ostalim vešticama i rotkvama struganim. Svi oni zajedno pr** u istu tikvu.

Dusan

pre 9 godina

Jos jedan spin, da se skrene paznja sa smanjenja penzija i plata. Od ovoga nece biti nista i bice zaboravljeno za dva meseca. Pogledajte Miskovica danas!

Klasika, dajte izmislite neku novu foru.

zoran

pre 9 godina

Naslov (900 miliona, eeeeejjjjj DEVETSTO MILIONA EURA) k'o A-bomba bačena na Hirošimu a posle članak do te mere zbrda-zdola, nejasan i smušen da je to ubi Bože. Šta Vučić hoće sa ovim to ćemo verovatno saznati. U svakom slučaju, Mišković će, Bože zdravlja da umre u dubokoj starosti a da neće ni da vidi sudnicu...
Toliko o "hvatanju u koštac" sa proneverama, pljačkom, spornim privatizacijama i ostalim vešticama i rotkvama struganim. Svi oni zajedno pr** u istu tikvu.

Guj

pre 9 godina

idemo u novu turu svezih bombasticnih vesti o milionima, milijardama, kamionima, avionima, proneverama, hapsenjima...ipak mora malo da se pokrije falskfikovana licna karta...

toza

pre 9 godina

Sve više i više pompeznih naslova a tekstovi isprazni. Ovaj tekst mu dođe kao nekakav marketing radne grupe i žal zbog toga što je rasformirana. Sve vreme se potenciraju privatizacije koje je eto neka tamo EU tražila da preispitamo inače nam ni na kraj pameti ne bi palo da sami nešto uradimo. A pošto nam sve to nije bitno eto nešto smo probrljavili čisto da zadovoljimo ove dosade iz EU.
Ukoliko je neko drugačije razumeo tekst svaka čast.

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Sve SrBski bizMismeni .......Eto vam odakle im pare da rolaju besne masine od NAŠIH para ,a radniku daju platu 20 000 rsd poštenjačine !!!

pera

pre 9 godina

i evropa i nato i parade i putin i briselski sporazum i kosovo u olimpijskom komitetu i trilaterala...sve ce oni odraditi ali pljacku u privatizacijama nikada, jos ce je zacementirati. ovo je drzava privilegovanih pojedinaca i njihovih slugu politicara a ne gradjana.

Milan

pre 9 godina

Naravno da nema tu šta da se istražuje. Sve privatizacije su nesporni kriminal i sve aktere treba hapsiti i to obostrano (i kupce i "prodavce"). Svaka vlast koja to ne uradi automatski dokazuje svoje saučesništvo i dodaje sebe na spisak.

nikad nikome izvini

pre 9 godina

...9oo miliona eura umesto da uzme drzava svoje i da im zapleni svu imovinu...oni skidaju penzionerima i radnicima 1o%...i pored toga falice jos 75o miliona eura u budzetu...

sasa jokic

pre 9 godina

Gospodo draga, prica o 24 privatizacije je iskoriscena da se izreketiraju tajkuni.
Kada su se ucipili koliko i gde treba, to vise nije tema.
Koristice je s'vremena na vreme da pokriju bruku, kao ovu pricu oko Andrejeve licne karte i sl.
A sta ste ocekivsli od vlasti u kojoj njih 90% ima kupljene diplome?

Aloha

pre 9 godina

"Iako su inspektori za privredni kriminal bili na tragu mnogim malverzacijama, MUP je rasformirao grupu, pod obrazloženjem da to čini zbog "finansijskih" razloga, piše "Danas". "

Ma da, kako da ne...
Neko mocan, iz aktuelne vlasti ili neko blizak njima se osetio ugrozenim i dao nalog MUP-u da se rasformira grupa.

Valter brani narod

pre 9 godina

Sve staje i stopira se kada istrage dovedu do nas iz SNS-a. Sve te pare koje su ,,nestale,, - pokradene, su sluzile za finansiranje stranaka i njihovih pohlepnih lidera : DS, SPS, SNS,...itd.

Srdjan Bg

pre 9 godina

Ne brinite nista "drugovi"iz sns na sledecim izborima znacemo za koga da glasamo,a to sigurno necete biti vi.Muka mi je od vas, vasih clanova i lazima kojima se danonocno bavite.

Mile

pre 9 godina

@mare:svaka rec ti je na mestu.Ni jedan politicar nije zavrsio iza resetaka,a Vucic mi tek sad sve vise lici na prevaranta.Uglavnom mu se politika svodi na blacenje drugih stranaka a ako su ostali toliki lopovi kao sto nas premijer tvrdi,sta rade onda na slobodi...?

Strasna zabaa

pre 9 godina

Napisite ovako: "Taj i taj su uhapseni i osudjeni na X godina zatvora ZBOG PRONEVERE 900 MILIONA EVRA"! Prvo skocite pa recite HOP! Mi svi znamo da se kralo i da se i dalje krade, samo ne vidimo da iko odgovara za to!

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

E Vucicu, toliko si provaljen, niko te vise ne uzima za ozbiljno. Od juce si treba da das ostavku, jedino te tvoji poltroni stite dok ih placas (drzava), posle ce ti zabiti nozinu koju si da se razumemo zasluzio. Kao da si pao sa Marsa, pojma ti nemas covece, upropasti Srbiju.

beclija

pre 9 godina

Juce pricam sa poznanikom cija firma posluje u srbiji. Zali se covek da ne moze naci postene ljude da vode predstavnistvo u srbiji. Vec 5 direktora je promenio jer su
ga potkrali. Cak I nize kvalifikovani poput tehnicara kojima daje platu od 1500eur u srbiji kradu. Kuda ide ovaj svet?

milenko

pre 9 godina

I zna se da niko nece odgovarati,tako se to radi kod nazadnjaka,samo jos jedna ekskluzivna vest za tupavi gladni narod da proguta koliko se O SVEMOCNI ELIOT NES bori protiv kriminala!!Radice motika jos malo cini se meni!!

Blackman

pre 9 godina

Susedi su uhapsili gradonačelnika glavnog grada, potom su objavili razlog njegovog hapšenja i akciju u sklopu koje je uhapšen. Kod nas se prvo obrazlaže rad nekih tela i akcije koje bi trebale u tajnosti da se sprovode, zatim obično uslede neka privođenja koja se završe svi znamo kako...

Ja sam

pre 9 godina

Iako su inspektori za privredni kriminal bili na tragu mnogim malverzacijama, MUP je rasformirao grupu, pod obrazloženjem da to čini zbog "finansijskih" razloga.
A ti inspektori sada rade sta? Dobili su otkaz ili samo ne primaju platu pa ne prave nikakv trosak?
Smesno obrazlozenje. I oni izgubili identitet.

Aleksandar

pre 9 godina

Samo neki izmisljeni razlozi. Dobro je da nisu rekli da su nenadlezni. Uobicajena praksa. Sve je ovo samo skretanje paznje sa drugih stvari. Jeste i ovo bitno, ali kao i sve u ovoj drzavi, ovo ce isto pasti u zaborav. Ovu drzavu vode mafijasi, to je svima poznato.
Cak se i Miskovic druzio sa politicarima na prijemu u americkoj ambasadi, na proslavi dana nezavisnosti. Fotke su tu kao dokaz.

Valter brani narod

pre 9 godina

Sve staje i stopira se kada istrage dovedu do nas iz SNS-a. Sve te pare koje su ,,nestale,, - pokradene, su sluzile za finansiranje stranaka i njihovih pohlepnih lidera : DS, SPS, SNS,...itd.

Veliki brat

pre 9 godina

Sudstvo nam je nikakvo (mnogi slučajevi na kraju zastare zbog odugovlačenja), a policija još gora (čast izuzecima).

Za nas je jedino rešenje neka diktatura, po mogućnosti da se dovedu stranci i da se puste jedno 10 godina da zavedu red.

Teško da će se ovde bilo šta uraditi, jer su godinama zakoni prilagođavani ovim "biznismenima", ali im često ni to nije bilo dovoljno.
Međutim, oni sada imaju milione i dovoljan uticaj da mogu bilo koga da likvidiraju u ovoj državi, tako da će se teško političari uhvatiti u koštac sa tim.
Pa i pominjani Kosmajac nije uhapšen, nego mu je par dana najavljeno, i to pompezno preko svih medija, da treba da se skloni...
To je samo jedan od dokaza da ni ova vlast nema petlju da se uhvati u koštac sa kriminalom.

Jer, svako ima porodicu, decu, i ne ćeli da rizikuje da bude smaknut, naročito pošto mnogi u službama bezbednosti rade upravo za te kriminalce i tajkune (jer je plata nikakva, a deca hoće stan, auto, mobilni od 500e, a kad se već ima mogućnost... samo poneko pošten u takvom sistemu na kraju ispadne "budala").

Ali, takav smo i narod u proseku, većina je spremna da zažmuri za 100e, pa šta onda kukamo kad neko tamo zažmuri za 1000e ili 10000e kad 99% običnih ljudi ne bi mnogo razmišljalo da li da prihvati "čast" ili ne.

Kad 99% ljudi budu nepotkupljivi (jer to nije dobro za državu, školstvo, policiju, sudstvo, pa na kraju ni za njih sutra neće ispasti dobro, niti za njihovu decu), onda se možda nešto promeni!

Pera akcionar

pre 9 godina

Agrobanku kaze istraživaše. A vidim, svi su na slobodi, ne fali im baš ništa. A to sto su akcionari zavijeni u crno i niko ne pominje da ce biti obesteceni, to nema veze.
Drzavni predstavnik potpisivao kredite bez pokrica, pare isle za finansiranje stranaka, a sad se svi o
prave blesavi, nije se ni dogodilo... Polako...

Liberal

pre 9 godina

Jako mi je zao zabrinutih lica koje srecem na ulici svaki dan. Pa dokle da nas prave budalama? Dokle?? Mislite li da niko od tih lica nece ako nista drugo bar pristojan zivot! Da kaze radim ali znam zasto! Blato smo od mentaliteta! Blato!

aleksa

pre 9 godina

To sam znao i bez ove vesti, samo nisam znao tacnu cifru, ali i ta vasa brojka mi ne ulazi u kalkulaciju, mislim da je daleko vise, dovoljno toliko da se digne kuka i motika i da se skinu svi, zuti, plavi, crveni, ne interesujeme ko, svi ste vi lopuze i ja vise necu izlaziti na glasanje. Bojkot i otpor su jedino resenje.

Odavde treba bezati sto pre na vreme

pre 9 godina

Krasce se jos.Ovo je tek pocetak.Pogledajte samo kako hladno smanjuju plate i penzije.A narod slusa li slusa.

boki

pre 9 godina

pa hoce li biti neko uhapsen i osudjen, ako ne osudite ne mlatite praznu slamu, dosadni ste, ovako narod samo deprimirate i ponizujete

Piksi

pre 9 godina

Ispada da je željeni scenario: pronaći im nešto sitno, naplatiti minimalnu finansijsku kaznu i oni su svoje 'grehe' platili. Bruka!

manitu

pre 9 godina

hocete da kazete da su nesposobni? nije problem,a gde su su sposobni? sto zaposljavate nesposobne? a ima i to razlog zasto je tako? zar ne?

dusan

pre 9 godina

organski ne podnosim politicare ma jz koje god da su stranke, ali je vucko jucw pomenuo da su tu firmu i dokumenta proveravali policija za vreme ds-a i da je tada utvrdjeno kako je navodno istina da je to neko uradio.... realno to treba proveriti, ako je istina onda.......
a ovo za ove milione nazalost surova istina.... mnoge firme su kod nas proneverile iznele novac itd... zadnjih 16 godina svi politicari muljaju varaju odradjuju samo za sebe i svoju okolinu bilo ostalo i dok nam se.ne promeni svest oni ce to raditi a narod ce se svadjati oko istih braneci svoje..... ludnica....

rusimir

pre 9 godina

i ko ce ici u zatvor...oni sto su potrosili pare a oni sto nisu imace da plate ispod ruke da se krivica prebaci na druge...kao i obicno

navy

pre 9 godina

"Inspektori će nastaviti rešavanje predmeta u vezi sa privrednim kriminalom, ali u okviru svojih radnih jedinica"

...a mi smo ovce i mi ćemo blejati bee, bee?

mlekadzija

pre 9 godina

E pa lepo, sad ne moramo vise da brinemo. Sa najviseg mesta je stigla potvrda da u ovom tuznoj zemlji KRIMINAL NE PODLEZE SANKCIJAMA. Potvrdila se stara poslovica da vrana vrani ne vadi oci. SVI SU DO GUSE UPLETENI U PLJACKU. A kao i uvek narod ce da plate ceh koji su lopovi napravili...Nepokolebljivo napred u EU!!!

mlivan

pre 9 godina

znaci zlocin se ipak isplati... zagrebali najvece pljacke gde ce optuziti kvazi nekoga, a sitnis koji broji hiljade malverzacija nikad nece biti procesuiran.

goran

pre 9 godina

ja samo znam da od 2012 osim pompeznog hapšenja MIškovića, nije ništa urađreno ni na ovom planu na kome je Vučić pretežno temeljio svoju popularnost. obračun sa tajkunima je pre par dana pompezno najavljen,a sada ova informacija. mnogo šutiranja u stativu, a malo konkretnog. ova vlast mora da shvati da neće još dugo moći da za loš standard i sve ostalo što je loše, izgovore traži u lošem rade koju je u većini činila DS. Želim Vladi Srbije da se što pre, ako je moguće, trgne i počne da radi pametnije nego do sada, jer mi se koža ježi od same pomisli ko bi jednog dana mogao da ih smeni na vlasti. opamećivanje vlade je gotovo nemoguće bez bitnih i velikih rezova u samoj vladi. Karikaturalni likovi poput Velje Ilića, Selakovića, Stevanovića, Vulina, ministarke poljoprivrede čijeg lika ni za 1000 EUR ne mogu da se setim, jednostavno ne mogu da budu ni u jednoj ozbiljnoj vladi. Nemam gotovo nikakvu nadu da će se išta promeniti, a voleo bih

Mini

pre 9 godina

Ha ha ha! Sada su vec shvatili da mogu da se sprdaju s nama i da im niko nista nece zato! Srbijo moja pokrij se bar usima kad kicme, pameti i obraza nemas vise.

Dane

pre 9 godina

Sad ce lepo da preuzmu taj spisak potencijalnih ili dokazanih lopova i lepo da ih ucenjuju dok ne dobiju parice za svoje vile i vikendice.. Ove cemo ko Slobu da skidamo....

Besan!

pre 9 godina

Molim vlast da se ne igra i da hapsi bagru, i da svaka malverzacija koja je je uzrokovala trošenje naših para iz budžeta bude okarakterisana kao podrivanje ustavnog poretka i izdaju nacionalnih interesa. Neka se ne igraju, jer ćemo njih smatrati krivima, oni imaju apsolutnu vlast i instrumente da to urade, samo je pitanje volje ili sakrivanje svog učešća u svemu. A što se tiče plaćanja specijalnih službi za hvatanje tih najgorih kriminalaca, spremni smo da ih plaćamo, ali nismo spremni da plaćamo one koji ne rade i zataškavaju takva dela. Ne terajte nas ponovo na ulicu, ovoga puta neće biti mirna revolucija.

lala nadnicar

pre 9 godina

Znamo mi sta je zapovedila EU da se krivicno istrazuje, ali vi nama recite:

Ko sme da istrazuje pljacku PIO FONDA????????

Iva

pre 9 godina

Radna grupa je politicki projekat i kao svaki marketinski trik ima rok trajanja. Umesto da zaista raskrinka kriminal radna grupa je poharala odabrane firme i pojedince, davala price u medije, unistavala ljudske zivote, a sve to ce platiti gradjani Srbije kada njihove istrage popadaju, a tuzbe zbog nelegalnog pritvora i medjunarodna pravda dodje na naplatu,

penzioner

pre 9 godina

Cifre su ogromne. Preduzeti mere da se ukradeno vrati. Ako se mirimo sa time postajemo saucesnici. Da nije ovih lopovluka bilo bi osnova za povecanje penzija i plata. Hoce li se bar besto vratiti u drzavnu kasu? I dokle ce se kola lomiti na onima koji nisu ni krivi ni duzni?

Dragan

pre 9 godina

Pa upravo tako, Slucaj azotara je malverzacija sa djubrivom a ne privatizacija. Pa Stupar i Jankovic su lezali u zatvoru zbog privatizacije a radnici nemaju leba da jedu...i nikom nista..prodali ljudi jedan pogon, strpali pare u dzep i toliko o tome...strasno!

Frle

pre 9 godina

Mozda oni koji su se bavili istragama nisu imali osnovna znanja iz ekonomije.Korupciju i mito da i ne spominjemo.Policajci, tuzioci i sudije su ruglo ove drzave.

q

pre 9 godina

Sve je to zavrseno. Bice u ""teskoj reci"" Kad se kaze na televiziji i u ""informeru"" ko je lopov, stvar zavrsena. Evo npr Djilas. Ko to bese ?

sasa jokic

pre 9 godina

Ecky@ Ksko nikom nista? Otislo je koliko treba, tsmo gde treba i Dulic cist. Pa nisu oni njega ganjali da ga hapse, nego ds mu otmu plen.

Guj

pre 9 godina

idemo u novu turu svezih bombasticnih vesti o milionima, milijardama, kamionima, avionima, proneverama, hapsenjima...ipak mora malo da se pokrije falskfikovana licna karta...

Dusan

pre 9 godina

Jos jedan spin, da se skrene paznja sa smanjenja penzija i plata. Od ovoga nece biti nista i bice zaboravljeno za dva meseca. Pogledajte Miskovica danas!

Klasika, dajte izmislite neku novu foru.

zoran

pre 9 godina

Naslov (900 miliona, eeeeejjjjj DEVETSTO MILIONA EURA) k'o A-bomba bačena na Hirošimu a posle članak do te mere zbrda-zdola, nejasan i smušen da je to ubi Bože. Šta Vučić hoće sa ovim to ćemo verovatno saznati. U svakom slučaju, Mišković će, Bože zdravlja da umre u dubokoj starosti a da neće ni da vidi sudnicu...
Toliko o "hvatanju u koštac" sa proneverama, pljačkom, spornim privatizacijama i ostalim vešticama i rotkvama struganim. Svi oni zajedno pr** u istu tikvu.

toza

pre 9 godina

Sve više i više pompeznih naslova a tekstovi isprazni. Ovaj tekst mu dođe kao nekakav marketing radne grupe i žal zbog toga što je rasformirana. Sve vreme se potenciraju privatizacije koje je eto neka tamo EU tražila da preispitamo inače nam ni na kraj pameti ne bi palo da sami nešto uradimo. A pošto nam sve to nije bitno eto nešto smo probrljavili čisto da zadovoljimo ove dosade iz EU.
Ukoliko je neko drugačije razumeo tekst svaka čast.

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Sve SrBski bizMismeni .......Eto vam odakle im pare da rolaju besne masine od NAŠIH para ,a radniku daju platu 20 000 rsd poštenjačine !!!

Odavde treba bezati sto pre na vreme

pre 9 godina

Krasce se jos.Ovo je tek pocetak.Pogledajte samo kako hladno smanjuju plate i penzije.A narod slusa li slusa.

Veliki brat

pre 9 godina

Sudstvo nam je nikakvo (mnogi slučajevi na kraju zastare zbog odugovlačenja), a policija još gora (čast izuzecima).

Za nas je jedino rešenje neka diktatura, po mogućnosti da se dovedu stranci i da se puste jedno 10 godina da zavedu red.

Teško da će se ovde bilo šta uraditi, jer su godinama zakoni prilagođavani ovim "biznismenima", ali im često ni to nije bilo dovoljno.
Međutim, oni sada imaju milione i dovoljan uticaj da mogu bilo koga da likvidiraju u ovoj državi, tako da će se teško političari uhvatiti u koštac sa tim.
Pa i pominjani Kosmajac nije uhapšen, nego mu je par dana najavljeno, i to pompezno preko svih medija, da treba da se skloni...
To je samo jedan od dokaza da ni ova vlast nema petlju da se uhvati u koštac sa kriminalom.

Jer, svako ima porodicu, decu, i ne ćeli da rizikuje da bude smaknut, naročito pošto mnogi u službama bezbednosti rade upravo za te kriminalce i tajkune (jer je plata nikakva, a deca hoće stan, auto, mobilni od 500e, a kad se već ima mogućnost... samo poneko pošten u takvom sistemu na kraju ispadne "budala").

Ali, takav smo i narod u proseku, većina je spremna da zažmuri za 100e, pa šta onda kukamo kad neko tamo zažmuri za 1000e ili 10000e kad 99% običnih ljudi ne bi mnogo razmišljalo da li da prihvati "čast" ili ne.

Kad 99% ljudi budu nepotkupljivi (jer to nije dobro za državu, školstvo, policiju, sudstvo, pa na kraju ni za njih sutra neće ispasti dobro, niti za njihovu decu), onda se možda nešto promeni!

Pera akcionar

pre 9 godina

Agrobanku kaze istraživaše. A vidim, svi su na slobodi, ne fali im baš ništa. A to sto su akcionari zavijeni u crno i niko ne pominje da ce biti obesteceni, to nema veze.
Drzavni predstavnik potpisivao kredite bez pokrica, pare isle za finansiranje stranaka, a sad se svi o
prave blesavi, nije se ni dogodilo... Polako...

dusan

pre 9 godina

organski ne podnosim politicare ma jz koje god da su stranke, ali je vucko jucw pomenuo da su tu firmu i dokumenta proveravali policija za vreme ds-a i da je tada utvrdjeno kako je navodno istina da je to neko uradio.... realno to treba proveriti, ako je istina onda.......
a ovo za ove milione nazalost surova istina.... mnoge firme su kod nas proneverile iznele novac itd... zadnjih 16 godina svi politicari muljaju varaju odradjuju samo za sebe i svoju okolinu bilo ostalo i dok nam se.ne promeni svest oni ce to raditi a narod ce se svadjati oko istih braneci svoje..... ludnica....

Piksi

pre 9 godina

Ispada da je željeni scenario: pronaći im nešto sitno, naplatiti minimalnu finansijsku kaznu i oni su svoje 'grehe' platili. Bruka!

Strasna zabaa

pre 9 godina

Napisite ovako: "Taj i taj su uhapseni i osudjeni na X godina zatvora ZBOG PRONEVERE 900 MILIONA EVRA"! Prvo skocite pa recite HOP! Mi svi znamo da se kralo i da se i dalje krade, samo ne vidimo da iko odgovara za to!

nikad nikome izvini

pre 9 godina

...9oo miliona eura umesto da uzme drzava svoje i da im zapleni svu imovinu...oni skidaju penzionerima i radnicima 1o%...i pored toga falice jos 75o miliona eura u budzetu...

Valter brani narod

pre 9 godina

Sve staje i stopira se kada istrage dovedu do nas iz SNS-a. Sve te pare koje su ,,nestale,, - pokradene, su sluzile za finansiranje stranaka i njihovih pohlepnih lidera : DS, SPS, SNS,...itd.

Aloha

pre 9 godina

"Iako su inspektori za privredni kriminal bili na tragu mnogim malverzacijama, MUP je rasformirao grupu, pod obrazloženjem da to čini zbog "finansijskih" razloga, piše "Danas". "

Ma da, kako da ne...
Neko mocan, iz aktuelne vlasti ili neko blizak njima se osetio ugrozenim i dao nalog MUP-u da se rasformira grupa.

rusimir

pre 9 godina

i ko ce ici u zatvor...oni sto su potrosili pare a oni sto nisu imace da plate ispod ruke da se krivica prebaci na druge...kao i obicno

Liberal

pre 9 godina

Jako mi je zao zabrinutih lica koje srecem na ulici svaki dan. Pa dokle da nas prave budalama? Dokle?? Mislite li da niko od tih lica nece ako nista drugo bar pristojan zivot! Da kaze radim ali znam zasto! Blato smo od mentaliteta! Blato!

Predrag Marjanovic

pre 9 godina

E Vucicu, toliko si provaljen, niko te vise ne uzima za ozbiljno. Od juce si treba da das ostavku, jedino te tvoji poltroni stite dok ih placas (drzava), posle ce ti zabiti nozinu koju si da se razumemo zasluzio. Kao da si pao sa Marsa, pojma ti nemas covece, upropasti Srbiju.

beclija

pre 9 godina

Juce pricam sa poznanikom cija firma posluje u srbiji. Zali se covek da ne moze naci postene ljude da vode predstavnistvo u srbiji. Vec 5 direktora je promenio jer su
ga potkrali. Cak I nize kvalifikovani poput tehnicara kojima daje platu od 1500eur u srbiji kradu. Kuda ide ovaj svet?

Blackman

pre 9 godina

Susedi su uhapsili gradonačelnika glavnog grada, potom su objavili razlog njegovog hapšenja i akciju u sklopu koje je uhapšen. Kod nas se prvo obrazlaže rad nekih tela i akcije koje bi trebale u tajnosti da se sprovode, zatim obično uslede neka privođenja koja se završe svi znamo kako...

manitu

pre 9 godina

hocete da kazete da su nesposobni? nije problem,a gde su su sposobni? sto zaposljavate nesposobne? a ima i to razlog zasto je tako? zar ne?

boki

pre 9 godina

pa hoce li biti neko uhapsen i osudjen, ako ne osudite ne mlatite praznu slamu, dosadni ste, ovako narod samo deprimirate i ponizujete

aleksa

pre 9 godina

To sam znao i bez ove vesti, samo nisam znao tacnu cifru, ali i ta vasa brojka mi ne ulazi u kalkulaciju, mislim da je daleko vise, dovoljno toliko da se digne kuka i motika i da se skinu svi, zuti, plavi, crveni, ne interesujeme ko, svi ste vi lopuze i ja vise necu izlaziti na glasanje. Bojkot i otpor su jedino resenje.

Ja sam

pre 9 godina

Iako su inspektori za privredni kriminal bili na tragu mnogim malverzacijama, MUP je rasformirao grupu, pod obrazloženjem da to čini zbog "finansijskih" razloga.
A ti inspektori sada rade sta? Dobili su otkaz ili samo ne primaju platu pa ne prave nikakv trosak?
Smesno obrazlozenje. I oni izgubili identitet.

Mile

pre 9 godina

@mare:svaka rec ti je na mestu.Ni jedan politicar nije zavrsio iza resetaka,a Vucic mi tek sad sve vise lici na prevaranta.Uglavnom mu se politika svodi na blacenje drugih stranaka a ako su ostali toliki lopovi kao sto nas premijer tvrdi,sta rade onda na slobodi...?

milenko

pre 9 godina

I zna se da niko nece odgovarati,tako se to radi kod nazadnjaka,samo jos jedna ekskluzivna vest za tupavi gladni narod da proguta koliko se O SVEMOCNI ELIOT NES bori protiv kriminala!!Radice motika jos malo cini se meni!!

Srdjan Bg

pre 9 godina

Ne brinite nista "drugovi"iz sns na sledecim izborima znacemo za koga da glasamo,a to sigurno necete biti vi.Muka mi je od vas, vasih clanova i lazima kojima se danonocno bavite.

sasa jokic

pre 9 godina

Gospodo draga, prica o 24 privatizacije je iskoriscena da se izreketiraju tajkuni.
Kada su se ucipili koliko i gde treba, to vise nije tema.
Koristice je s'vremena na vreme da pokriju bruku, kao ovu pricu oko Andrejeve licne karte i sl.
A sta ste ocekivsli od vlasti u kojoj njih 90% ima kupljene diplome?

Aleksandar

pre 9 godina

Samo neki izmisljeni razlozi. Dobro je da nisu rekli da su nenadlezni. Uobicajena praksa. Sve je ovo samo skretanje paznje sa drugih stvari. Jeste i ovo bitno, ali kao i sve u ovoj drzavi, ovo ce isto pasti u zaborav. Ovu drzavu vode mafijasi, to je svima poznato.
Cak se i Miskovic druzio sa politicarima na prijemu u americkoj ambasadi, na proslavi dana nezavisnosti. Fotke su tu kao dokaz.

Valter brani narod

pre 9 godina

Sve staje i stopira se kada istrage dovedu do nas iz SNS-a. Sve te pare koje su ,,nestale,, - pokradene, su sluzile za finansiranje stranaka i njihovih pohlepnih lidera : DS, SPS, SNS,...itd.

Milan

pre 9 godina

Naravno da nema tu šta da se istražuje. Sve privatizacije su nesporni kriminal i sve aktere treba hapsiti i to obostrano (i kupce i "prodavce"). Svaka vlast koja to ne uradi automatski dokazuje svoje saučesništvo i dodaje sebe na spisak.

pera

pre 9 godina

i evropa i nato i parade i putin i briselski sporazum i kosovo u olimpijskom komitetu i trilaterala...sve ce oni odraditi ali pljacku u privatizacijama nikada, jos ce je zacementirati. ovo je drzava privilegovanih pojedinaca i njihovih slugu politicara a ne gradjana.

Iva

pre 9 godina

Radna grupa je politicki projekat i kao svaki marketinski trik ima rok trajanja. Umesto da zaista raskrinka kriminal radna grupa je poharala odabrane firme i pojedince, davala price u medije, unistavala ljudske zivote, a sve to ce platiti gradjani Srbije kada njihove istrage popadaju, a tuzbe zbog nelegalnog pritvora i medjunarodna pravda dodje na naplatu,

goran

pre 9 godina

ja samo znam da od 2012 osim pompeznog hapšenja MIškovića, nije ništa urađreno ni na ovom planu na kome je Vučić pretežno temeljio svoju popularnost. obračun sa tajkunima je pre par dana pompezno najavljen,a sada ova informacija. mnogo šutiranja u stativu, a malo konkretnog. ova vlast mora da shvati da neće još dugo moći da za loš standard i sve ostalo što je loše, izgovore traži u lošem rade koju je u većini činila DS. Želim Vladi Srbije da se što pre, ako je moguće, trgne i počne da radi pametnije nego do sada, jer mi se koža ježi od same pomisli ko bi jednog dana mogao da ih smeni na vlasti. opamećivanje vlade je gotovo nemoguće bez bitnih i velikih rezova u samoj vladi. Karikaturalni likovi poput Velje Ilića, Selakovića, Stevanovića, Vulina, ministarke poljoprivrede čijeg lika ni za 1000 EUR ne mogu da se setim, jednostavno ne mogu da budu ni u jednoj ozbiljnoj vladi. Nemam gotovo nikakvu nadu da će se išta promeniti, a voleo bih

Dane

pre 9 godina

Sad ce lepo da preuzmu taj spisak potencijalnih ili dokazanih lopova i lepo da ih ucenjuju dok ne dobiju parice za svoje vile i vikendice.. Ove cemo ko Slobu da skidamo....

penzioner

pre 9 godina

Cifre su ogromne. Preduzeti mere da se ukradeno vrati. Ako se mirimo sa time postajemo saucesnici. Da nije ovih lopovluka bilo bi osnova za povecanje penzija i plata. Hoce li se bar besto vratiti u drzavnu kasu? I dokle ce se kola lomiti na onima koji nisu ni krivi ni duzni?

navy

pre 9 godina

"Inspektori će nastaviti rešavanje predmeta u vezi sa privrednim kriminalom, ali u okviru svojih radnih jedinica"

...a mi smo ovce i mi ćemo blejati bee, bee?

sasa jokic

pre 9 godina

Ecky@ Ksko nikom nista? Otislo je koliko treba, tsmo gde treba i Dulic cist. Pa nisu oni njega ganjali da ga hapse, nego ds mu otmu plen.

q

pre 9 godina

Sve je to zavrseno. Bice u ""teskoj reci"" Kad se kaze na televiziji i u ""informeru"" ko je lopov, stvar zavrsena. Evo npr Djilas. Ko to bese ?

Dragan

pre 9 godina

Pa upravo tako, Slucaj azotara je malverzacija sa djubrivom a ne privatizacija. Pa Stupar i Jankovic su lezali u zatvoru zbog privatizacije a radnici nemaju leba da jedu...i nikom nista..prodali ljudi jedan pogon, strpali pare u dzep i toliko o tome...strasno!

Mini

pre 9 godina

Ha ha ha! Sada su vec shvatili da mogu da se sprdaju s nama i da im niko nista nece zato! Srbijo moja pokrij se bar usima kad kicme, pameti i obraza nemas vise.

Besan!

pre 9 godina

Molim vlast da se ne igra i da hapsi bagru, i da svaka malverzacija koja je je uzrokovala trošenje naših para iz budžeta bude okarakterisana kao podrivanje ustavnog poretka i izdaju nacionalnih interesa. Neka se ne igraju, jer ćemo njih smatrati krivima, oni imaju apsolutnu vlast i instrumente da to urade, samo je pitanje volje ili sakrivanje svog učešća u svemu. A što se tiče plaćanja specijalnih službi za hvatanje tih najgorih kriminalaca, spremni smo da ih plaćamo, ali nismo spremni da plaćamo one koji ne rade i zataškavaju takva dela. Ne terajte nas ponovo na ulicu, ovoga puta neće biti mirna revolucija.

Frle

pre 9 godina

Mozda oni koji su se bavili istragama nisu imali osnovna znanja iz ekonomije.Korupciju i mito da i ne spominjemo.Policajci, tuzioci i sudije su ruglo ove drzave.

mlekadzija

pre 9 godina

E pa lepo, sad ne moramo vise da brinemo. Sa najviseg mesta je stigla potvrda da u ovom tuznoj zemlji KRIMINAL NE PODLEZE SANKCIJAMA. Potvrdila se stara poslovica da vrana vrani ne vadi oci. SVI SU DO GUSE UPLETENI U PLJACKU. A kao i uvek narod ce da plate ceh koji su lopovi napravili...Nepokolebljivo napred u EU!!!

mlivan

pre 9 godina

znaci zlocin se ipak isplati... zagrebali najvece pljacke gde ce optuziti kvazi nekoga, a sitnis koji broji hiljade malverzacija nikad nece biti procesuiran.

lala nadnicar

pre 9 godina

Znamo mi sta je zapovedila EU da se krivicno istrazuje, ali vi nama recite:

Ko sme da istrazuje pljacku PIO FONDA????????