Petak, 24.10.2014.

16:00

Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

Selektor Srbije Dik Advokat rekao je da ne može da veruje da je UEFA donela odluku da kazni Srbiju oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za EP 2016. godine.

Izvor: B92

Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Pantelija

pre 9 godina

Ovde se pre svega postavlja jedno kljucno pitanje... Da li je Bogdanov uhapsen, ili je jos na slobodi?
(dex, 24. oktobar 2014 20:06)

...a sto da ga se hapsi? Pa nije on vredjao Vucica u kameru...

Marko

pre 9 godina

Kako moze neko iz srpske,a iz praga,da bude veci srbin od mene koji ovde zivim,rodio se,odrastao,bio u vojsci,studiram,radim gledam uzivo i navijam za sve nase selekcije...Najveci srbin...slusaj ti njega! Svi smo mi Srbi,samo nas mozgovi dele

Cross

pre 9 godina

Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

O da, prvi onaj sa stolcem, koji udara igrače suprotnog tabora.
Za njim svi ostali drukeri, koji su ušli u teren, "da se malo
tabaju".

istoricar

pre 9 godina

Miha je jednom rekao da Srbija ima igrati gdje zive pravi Srbi u Banjaluci.Najveci SRBI IZ SRPSKE.POZ IZ PRAGA.
(igor, 24. oktobar 2014 19:32)

Nikada nisam cuo za izraze "najveci Amerikanac", "najveci Luksemburzanin", "najveci Svedjanin" itd.
Ove stvari "najveci Srbin" ili "pravi Srbin", "Srbenda" stvarno dosta govore o mentalnom stanju naseg naroda:(

ajmoooo

pre 9 godina

Taman kad su Albanci počeli bivati sve opasniji,Srbi su pustili dron kako bi imali opravdanje za prekid,jer bi izgubili ovu tekmu.
Jadna ekipa,i bolje da ne idete na EP!

Srki iz Kanade

pre 9 godina

1 - Jadni smo mi. Kome nije jasno, sad se sigurno iz inata plasiramo. Kad kog nam bude ovakva nevolja, uvek dobro odigramo ostale utakmice.
2 - Slazem se, gde je Bogdanov? Njega u zatvoru odma. Ona je sramota ne samo za Zvezdu nego i za celu Srbiju (Zvezdas sam). On je cak mozda i spijun, zasto ima tetovazu Skanderbega? Jeste poreklom Srbin al ajd... Ako je veliki srbin i bori se protiv siptara - NEKA IDE NA JUGU.
3 - Dik ce postati veliki srboljubac.

Bikan

pre 9 godina

UEFA prizeljkuje Dansku ili Portugal- pa od njih ce vise zaradeti; to je normalno. I pored toga te zemlje su clanice EU.
Ali da mi sami sebi jamu kopamo - to stoji. Nemamo osnovno vaspitanje, a sve to dolazi iz kuce...kakvi roditelji takva deca.

Alex

pre 9 godina

Miha je jednom rekao da Srbija ima igrati gdje zive pravi Srbi u Banjaluci.Najveci SRBI IZ SRPSKE.POZ IZ PRAGA.
(igor, 24. oktobar 2014 19:32)
ok, najveci Srbi iz srpske.Jadni li ste vi najveci preko Drine.

Bu Bu yogi

pre 9 godina

Poceli 1992 godine i do dan danas jos dalje probaju da nas ucrne.Napred momci Srbija je jaca od ovi podrepasi koji nas stalno maltretiraju.

vlade

pre 9 godina

ovo se i moglo naslutiti, jer od ratova u sfrj, mi smo svugde, crne ovce.. jeste da divljaju i drugi, ali za nas uglavnom važe ubeđenja da smo dežurni krivci i zato tako prolazimo.. A i generalno, sami smo krivi.. kako je bogdanov opet dospeo na teren?! čovek koji je sekao ogradu u djenovi opet u akciji na terenu! i niko od nadležnih ne može da ga zatvori u četiri zida, pa makar i na tih 90 minuta.. mi smo cirkus zemlja.. vučiću, reaguj!

M.D.

pre 9 godina

Trebalo je da bude 3:0 za Albaniju zbog uleta navijaca na teren i zatim ISKLJUCENJE Albanije iz daljeg takmicenja zbog politicke provokacije.Toliko od mene!

Paranoik

pre 9 godina

Naravno, ceo svet nas (opet,jel'da) mrzi. Verovatno su se uplašili moćne srpske reprezentacije.
Kakva bre zavera!
Albanci su kažnjeni jer nisu hteli da nastave utakmicu, mi smo kažnjeni jer su one budaletine provalile u teren. Sve po pravilima, koja su vrlo jasna.
Umesto što po starom običaju optužujemo celi svet, bolje da smo onog Bogdanova i njegovo društvo strpali gde mu je mesto, danas bi imali tri boda.

45

pre 9 godina

Sada treba da poludimo za inat i da igramo kao nikad. I svima a najvise Albancima da pokazemo ko su Srbi i preko kojih smo planina prelazili pre 100 godina.
Holandjanin i ne zna gde je dosao, jer sada nastaje pakao he he.

Washington

pre 9 godina

Pa nisu samo nama uzeli 3 boda uzeli su ih i albancima. Nasa reprezentacija nije sposobna ni da pobedi Albaniju tako da smo relativno dobro prosli.

Dikov posao je da Srbiju odvede na prvenstvo, zato se i buni, ne zato sto misli da je pocinjena neka nepravda. Da je trener Albanije sad bi drugacije pricao. Briga njega i za jedne i druge.

Ja iskreno ne znam zasto se ljudi toliko bune, nasi navijaci su uletili na teren i zaustavili utakmicu. IMate lepo snimke gde se vide navijaci kako udaraju i sutiraju albanske igrace. DA pitam vas, da se ovo vama desilo da li bi vi nastavili utakmicu?!

Druga stvar, svi se vadimo na "provokaciju", alo bre, zna se gde je navijacu mesto a gde fudbaleru. Ne znam koliko hiljada puta su se potukli fudbaleri dve reprezentacije, i to je sve ok ali cim jos udju navijaci to vec postaje jako opasno. Dobro smo i prosli sto se kazne tice, ja sam hteo jos ostrije da nas kazne, i jedne i druge naravno.

Perikle

pre 9 godina

@(DraganO, 24. oktobar 2014 16:42)

Cinjenica je da nas ne zele ali to na koji nacin ti predstavljas je po meni smesno. to ako smo po tebi samo mi kancer Evrope onda to znaci da fudbal i desavanja oko njega u istoj toj Evropi i svim njenim delovima ti video nisi. Ja ne znam kako to onda Italijani igraju stalno a nema ko se nije vratio sa nozem u telu posle gostovanja u Rimu. Englezi gde god da prate tim ili reprezentaciju taj grad postaje pravi cirkus u kome vladaju alkohol i nasilje. Turci bese ljude o salove bre covece. Poljaci i Rusi bez zastitnih guma u ustima ni ne idu na utakmicu.Nemci Rumuni Madjari Bugari Hrvati Grci Francuzi.... Evo sad bas gledam lepe slike iz Lila pred Everton, a onda mi se na jutjubu same nude Bugarska- Hrvatka i Rumunija -Madjarska. Kljucno Zamisli sad da ti pred njima pustis dron koji ih ponizava i vredja. A onda probaj da zamislis reakciju i kazne za njihove saveze. Daj bre covece, smesno je sve kao i da budem iskren nasa reakcija na onu krpu koju akteri sportskog dogadjaja brane zivotom!!!

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Konačno pitanje, ako ne i pitanje pitanja: zašto FSS ne podnese račun za ovih 100 hiljada € MUP-u i dr ministru? Ili treba, po SNS-u i Babiću, naoružati redare i dati ovlašćenja koje ima MUP, a onda i ne treba policija ni žandarmerija, konjica i obaveštajne službe.
Vreme je da se isprsi, makar i snuždeno, premijer i kaže: ko u ovoj kvazi državi može i mora da obuzda siledžijstvo! Da li treba da krenemo u samozaštitu i od Bogdanova i od države?
Još smo i dobro prošli! Na divljaštvo Albanaca mi „isturili“ Bogdanova i društvo.
Posle ovog neviđenog blama, ne FSS, već države, ako niko od nadležnih, predsednik Srbije, premijer, ministri i cela vlada, razni „državni sekretari“ i direktori policije, ne podnesu ostavke — treba upamtiti, pa kad se kumulira i sve ostale nesposobnosti, „neka visi pedro“.
Ili će u nastavku tumačenja biti krivi „žuti“?
A ako je ovo bio pokušaj „države“ da se smeni Karadžić a dovedu Terzić, Čović, Babarogić — onda da se kaže javno.
Ovako ne ide dalje, prebacivanje krivice na FSS, koji osim službenog obaveštenja policiji, NEMA zakonskih načina da spreči divljanje „navijača“, je maloumnost.

igor

pre 9 godina

Neka mi ovde neko objasni kakva bi kazna bila za Srbiju kada bi ovo Srbi napravili u Zagrebu Sarajevu Tirani Kosovu dali bi uopste zivu glavu izvukli sa zastavom velike Srbije i napadom na domace igrace.HVALA.

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Zalite se Bogdanovu i onima koji ne smeju da mu zabrane da udje na teren. Da je on sa svojim "inteligentnim prijateljima" ostao na tribinama dobili bismo 3 boda. Sta vam je sada UEFA kriva, kaznili su posteno i Albaniju!!! Albanija je ostala bez bodova i izgubila 3:0. Gol razlika bar ostaje u nasu korist, ali Bogdanov i njemu slicni nas vec drugi put u 4-5 godina kostaju kvalifikacija, kada cete to da shvatite umesto sto se zalite UEFI???

igor

pre 9 godina

Pa ti nisi Srbin zato si napisao dado.Tvoji su komentari mrzitela rekni ti meni sta bi bilo kada bi Srbija u Zagrebu TIRANI Sarajevu Kosovu doletila zastava velike SRBIJE sa dronom i jos da igraci napadnu domace.Ja mislim da Srpski igraci bi tesko izvukli zivu glavu a necu da pricam o kazni kakva bi bila za SRBIJU.DOVIDJENJA.

fudbaler

pre 9 godina

Ne brini treneru. Zvanicno si pobedio Albaniju 3:0 sta ce ti jos i bodovi? Nama su odavno svi bodovi potonuli, samo ti jos treba da se naviknes da ovde DA znaci NE, pobediti znaci izgubiti, imati znaci nemati... i nikad, ali nikad ne gledaj tabelu. Mi to ovde odavno ne radimo.

profesor G

pre 9 godina

Bravo Dice za izjavu, sad ih u tirani ugazite 3-0
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 24. oktobar 2014 16:28)Šta je tebi? Ti stvarno misliš da ćemo mi igrati u Albaniji? Pa žive glave ne bi izvukli...To su sigurna tri boda za Albaniju, i to je ukalkulisano u ovu odluku, zapravo njen najvažniji deo...

banana

pre 9 godina

Ma nije to problem, mnogi u Evropi zele ili cak cine da Srbija mozda uopste i ne postoji, ali sto je najgore, najvise im u tome pomazemo mi sami

dado

pre 9 godina

Utakmica je registrovana sa 3:0 za nas zbog odbijanja Albanaca da pristanu da ih dalje tuku stolicama razni Bogdanovi. Bodovi nam se oduzimaju zbog sveopsteg kolapsa obezbedjenja, a oba saveza su kaznjena novcano da prestanu da se kurche vise. Simple as that.

my way

pre 9 godina

Немој Диче, па шта ће сад вазда "објективни" аутошовинисти којима су истина и правда по дефолту оно што је против Срба и Србије. Не зна се да ли су у том смислу гори они злонамерни, болесни од мржње, или они који стварно умишљају да су бољи људи ако заступају те баљезгарије, а у ствари је потпуно супротно. Свима је јасно да је овде Србија једина резултатски кажњена, како Албанцима нису одузета 3 бода, њихови играчи су директно напали нашег који је само ухватио дрон са плакетом како би се утакмица наставила? Боље би било да се одиграла нова утакмица него што нам је ова "победа" додељена, али управо то, зашто би се пропустила идеална прилика да се Данској и Португалу, па и Албанији да предност, а Србија саплете на путу ка првенству.

mick

pre 9 godina

da, Dice ne zele Portugal i Danska... ne sumnjam da su ove dve zemlje izlobirale da se Srbiji oduzmu 3 boda, narocito jer su albanci pobedili Portugal. sve ce uraditi da bi Ronaldo igrao jer imaju enormnu materijalnu(ne samo) korist od toga...

SrbIN

pre 9 godina

Drago mi je da neko ko nije srbin, vidi i shvati kad su, na zalost, u pravu domaci teoreticari zavera (a prosta EU im to daje za pravo s'vremena na vreme), kada je cinjenica da su prilicno cesto otvoreno protiv nas, a protiv pravde.

Pravda jeste da Srbija bude kaznjena, ali je pravda da se Albanija izbaci totalno jer preti na fudbalskoj utakmici ratom i oduzimanjem teritorija. A minimum koji je treba zadesiti Albaniju je da izgubi 3 boda, ako vec mi nismo dobili tri boda, a ne samo 100.000 eur koje ce platiti njihov neki diler droge i ohrabriti ih da se isto ponasaju sledeci put u Grckoj - clanici EU.

Sa zlom se igrate, gospodo iz EU. Neka, ima Boga (kaze nas narod).
Ja vidim zlo pred vasim vratima. Veoma vam je blizu. Zbrisace vas u danu to zlo koje je vec na teritoriji Ukrajine. Kuc kuc.

Rade

pre 9 godina

Ovaj covek nije dosada nikomo nista skrivio, a bujica optuzbi na njegov racun. Ponasa se veoma fer i korektno i u naslovu teksta tacno je definisao problem. Covek vidi da nas, jednostavno nezele na prvenstvu. Odlukom UEFA izgubili smo utakmicu protiv Alabanije u Beogradu i iz prve dve utakmice imamo svega 1 bod. Dodatno igramo utakmicu u Albaniji pred punim tribinama i jako motivisanom albanskom ekipom, a sledeca 2 meca u Beogradu bez prisustva publike! Portugalija i Danska moraju na EP. Sve jasno i sve vec reseno!
Ukoliko ovo prebrodis ADVOKATE bices heroj Srbije!

Srbijoo mojaaa!

pre 9 godina

A ti sad zasuci rukave i izvuci maksimum iz svakog igraca i ajde u inat svima da se plasiramo na EP, i da tamo pokazemo pravo lice i da vec jednom pokazemo talenat koji ima Srbija i nasi igraci.
PODRSKA MOMCIMA

Ерик,Пенсилванија

pre 9 godina

А ти ако желиш на Еуро,избаци Лазовића из напада,шусти Митровића у напад,не играј против Јермена са 3 задња везна,и постигни неки гол

filatelista

pre 9 godina

ajde ne lupaj, ne znam sa cime ti pretis, cemu takav stav. Albancima ne bi uvalili 3 gola ni drogirani, a izgubili smo u vr' glave 1 bod iz te utakmice

jozza

pre 9 godina

Dik je postao Srbin (ili još bolje - srpski funkcioner), u rekordnom vremenu. Vrlo brzo je ovladao najboljim iz arsenala srpskih "doktora", mesija, danguba i džabalebaroša iz Nemanjine (Terazija, Humske, Lj.Bogdana, kako god) - dramljenjem, patetikom, pravljenjem blesavim, kecanjem naroda u zdrav mozak i opštim proseravanjem. I to je vrlo stručan postao, mogu da dodam...

miro, zagreb

pre 9 godina

Pa nakon 1-1 u Armeniji i 0-0 na poluvremenu protiv Albanije postalo je jasno da samo ovako mogu zaustavit vas napad na titulu..nepravda..

Bmr

pre 9 godina

Svaka cast i trebas se malo trgnuti sa izjavama, ti si selektor, vodja momaka i nase reprezentacije! Srecno u nastavku pokazite da mozemo biti iznad ovoga!

DraganO

pre 9 godina

Tako je, od pamtiveka covek i drustva traze svoje drustvo sa kojim ce podeliti trenutke. To je ljudska potreba, podjimo od nas samih da biramo drustvo sa kome cemo ici u kafanu, gledati utakmicu i provoditi vreme. E tako i UEFA i moderan svet bira drustvo, sta ce im Bogdanov i siptari i slicni njima u Parizu i drugim mestima. Posle utakmice Liverpul - Real ponasanja publike, aktera utakmice (ukupno 10 faulova za 90 minuta) prolazak igraca tik uz ogradu gledalaca i da ne nabrajam, je model koji UEFA zeli, svi ostali OUT.

Ерик,Пенсилванија

pre 9 godina

А ти ако желиш на Еуро,избаци Лазовића из напада,шусти Митровића у напад,не играј против Јермена са 3 задња везна,и постигни неки гол

Srbijoo mojaaa!

pre 9 godina

A ti sad zasuci rukave i izvuci maksimum iz svakog igraca i ajde u inat svima da se plasiramo na EP, i da tamo pokazemo pravo lice i da vec jednom pokazemo talenat koji ima Srbija i nasi igraci.
PODRSKA MOMCIMA

M.D.

pre 9 godina

Trebalo je da bude 3:0 za Albaniju zbog uleta navijaca na teren i zatim ISKLJUCENJE Albanije iz daljeg takmicenja zbog politicke provokacije.Toliko od mene!

Rade

pre 9 godina

Ovaj covek nije dosada nikomo nista skrivio, a bujica optuzbi na njegov racun. Ponasa se veoma fer i korektno i u naslovu teksta tacno je definisao problem. Covek vidi da nas, jednostavno nezele na prvenstvu. Odlukom UEFA izgubili smo utakmicu protiv Alabanije u Beogradu i iz prve dve utakmice imamo svega 1 bod. Dodatno igramo utakmicu u Albaniji pred punim tribinama i jako motivisanom albanskom ekipom, a sledeca 2 meca u Beogradu bez prisustva publike! Portugalija i Danska moraju na EP. Sve jasno i sve vec reseno!
Ukoliko ovo prebrodis ADVOKATE bices heroj Srbije!

Paranoik

pre 9 godina

Naravno, ceo svet nas (opet,jel'da) mrzi. Verovatno su se uplašili moćne srpske reprezentacije.
Kakva bre zavera!
Albanci su kažnjeni jer nisu hteli da nastave utakmicu, mi smo kažnjeni jer su one budaletine provalile u teren. Sve po pravilima, koja su vrlo jasna.
Umesto što po starom običaju optužujemo celi svet, bolje da smo onog Bogdanova i njegovo društvo strpali gde mu je mesto, danas bi imali tri boda.

vlade

pre 9 godina

ovo se i moglo naslutiti, jer od ratova u sfrj, mi smo svugde, crne ovce.. jeste da divljaju i drugi, ali za nas uglavnom važe ubeđenja da smo dežurni krivci i zato tako prolazimo.. A i generalno, sami smo krivi.. kako je bogdanov opet dospeo na teren?! čovek koji je sekao ogradu u djenovi opet u akciji na terenu! i niko od nadležnih ne može da ga zatvori u četiri zida, pa makar i na tih 90 minuta.. mi smo cirkus zemlja.. vučiću, reaguj!

istoricar

pre 9 godina

Miha je jednom rekao da Srbija ima igrati gdje zive pravi Srbi u Banjaluci.Najveci SRBI IZ SRPSKE.POZ IZ PRAGA.
(igor, 24. oktobar 2014 19:32)

Nikada nisam cuo za izraze "najveci Amerikanac", "najveci Luksemburzanin", "najveci Svedjanin" itd.
Ove stvari "najveci Srbin" ili "pravi Srbin", "Srbenda" stvarno dosta govore o mentalnom stanju naseg naroda:(

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Zalite se Bogdanovu i onima koji ne smeju da mu zabrane da udje na teren. Da je on sa svojim "inteligentnim prijateljima" ostao na tribinama dobili bismo 3 boda. Sta vam je sada UEFA kriva, kaznili su posteno i Albaniju!!! Albanija je ostala bez bodova i izgubila 3:0. Gol razlika bar ostaje u nasu korist, ali Bogdanov i njemu slicni nas vec drugi put u 4-5 godina kostaju kvalifikacija, kada cete to da shvatite umesto sto se zalite UEFI???

igor

pre 9 godina

Neka mi ovde neko objasni kakva bi kazna bila za Srbiju kada bi ovo Srbi napravili u Zagrebu Sarajevu Tirani Kosovu dali bi uopste zivu glavu izvukli sa zastavom velike Srbije i napadom na domace igrace.HVALA.

45

pre 9 godina

Sada treba da poludimo za inat i da igramo kao nikad. I svima a najvise Albancima da pokazemo ko su Srbi i preko kojih smo planina prelazili pre 100 godina.
Holandjanin i ne zna gde je dosao, jer sada nastaje pakao he he.

mick

pre 9 godina

da, Dice ne zele Portugal i Danska... ne sumnjam da su ove dve zemlje izlobirale da se Srbiji oduzmu 3 boda, narocito jer su albanci pobedili Portugal. sve ce uraditi da bi Ronaldo igrao jer imaju enormnu materijalnu(ne samo) korist od toga...

SrbIN

pre 9 godina

Drago mi je da neko ko nije srbin, vidi i shvati kad su, na zalost, u pravu domaci teoreticari zavera (a prosta EU im to daje za pravo s'vremena na vreme), kada je cinjenica da su prilicno cesto otvoreno protiv nas, a protiv pravde.

Pravda jeste da Srbija bude kaznjena, ali je pravda da se Albanija izbaci totalno jer preti na fudbalskoj utakmici ratom i oduzimanjem teritorija. A minimum koji je treba zadesiti Albaniju je da izgubi 3 boda, ako vec mi nismo dobili tri boda, a ne samo 100.000 eur koje ce platiti njihov neki diler droge i ohrabriti ih da se isto ponasaju sledeci put u Grckoj - clanici EU.

Sa zlom se igrate, gospodo iz EU. Neka, ima Boga (kaze nas narod).
Ja vidim zlo pred vasim vratima. Veoma vam je blizu. Zbrisace vas u danu to zlo koje je vec na teritoriji Ukrajine. Kuc kuc.

Perikle

pre 9 godina

@(DraganO, 24. oktobar 2014 16:42)

Cinjenica je da nas ne zele ali to na koji nacin ti predstavljas je po meni smesno. to ako smo po tebi samo mi kancer Evrope onda to znaci da fudbal i desavanja oko njega u istoj toj Evropi i svim njenim delovima ti video nisi. Ja ne znam kako to onda Italijani igraju stalno a nema ko se nije vratio sa nozem u telu posle gostovanja u Rimu. Englezi gde god da prate tim ili reprezentaciju taj grad postaje pravi cirkus u kome vladaju alkohol i nasilje. Turci bese ljude o salove bre covece. Poljaci i Rusi bez zastitnih guma u ustima ni ne idu na utakmicu.Nemci Rumuni Madjari Bugari Hrvati Grci Francuzi.... Evo sad bas gledam lepe slike iz Lila pred Everton, a onda mi se na jutjubu same nude Bugarska- Hrvatka i Rumunija -Madjarska. Kljucno Zamisli sad da ti pred njima pustis dron koji ih ponizava i vredja. A onda probaj da zamislis reakciju i kazne za njihove saveze. Daj bre covece, smesno je sve kao i da budem iskren nasa reakcija na onu krpu koju akteri sportskog dogadjaja brane zivotom!!!

dado

pre 9 godina

Utakmica je registrovana sa 3:0 za nas zbog odbijanja Albanaca da pristanu da ih dalje tuku stolicama razni Bogdanovi. Bodovi nam se oduzimaju zbog sveopsteg kolapsa obezbedjenja, a oba saveza su kaznjena novcano da prestanu da se kurche vise. Simple as that.

filatelista

pre 9 godina

ajde ne lupaj, ne znam sa cime ti pretis, cemu takav stav. Albancima ne bi uvalili 3 gola ni drogirani, a izgubili smo u vr' glave 1 bod iz te utakmice

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Konačno pitanje, ako ne i pitanje pitanja: zašto FSS ne podnese račun za ovih 100 hiljada € MUP-u i dr ministru? Ili treba, po SNS-u i Babiću, naoružati redare i dati ovlašćenja koje ima MUP, a onda i ne treba policija ni žandarmerija, konjica i obaveštajne službe.
Vreme je da se isprsi, makar i snuždeno, premijer i kaže: ko u ovoj kvazi državi može i mora da obuzda siledžijstvo! Da li treba da krenemo u samozaštitu i od Bogdanova i od države?
Još smo i dobro prošli! Na divljaštvo Albanaca mi „isturili“ Bogdanova i društvo.
Posle ovog neviđenog blama, ne FSS, već države, ako niko od nadležnih, predsednik Srbije, premijer, ministri i cela vlada, razni „državni sekretari“ i direktori policije, ne podnesu ostavke — treba upamtiti, pa kad se kumulira i sve ostale nesposobnosti, „neka visi pedro“.
Ili će u nastavku tumačenja biti krivi „žuti“?
A ako je ovo bio pokušaj „države“ da se smeni Karadžić a dovedu Terzić, Čović, Babarogić — onda da se kaže javno.
Ovako ne ide dalje, prebacivanje krivice na FSS, koji osim službenog obaveštenja policiji, NEMA zakonskih načina da spreči divljanje „navijača“, je maloumnost.

Washington

pre 9 godina

Pa nisu samo nama uzeli 3 boda uzeli su ih i albancima. Nasa reprezentacija nije sposobna ni da pobedi Albaniju tako da smo relativno dobro prosli.

Dikov posao je da Srbiju odvede na prvenstvo, zato se i buni, ne zato sto misli da je pocinjena neka nepravda. Da je trener Albanije sad bi drugacije pricao. Briga njega i za jedne i druge.

Ja iskreno ne znam zasto se ljudi toliko bune, nasi navijaci su uletili na teren i zaustavili utakmicu. IMate lepo snimke gde se vide navijaci kako udaraju i sutiraju albanske igrace. DA pitam vas, da se ovo vama desilo da li bi vi nastavili utakmicu?!

Druga stvar, svi se vadimo na "provokaciju", alo bre, zna se gde je navijacu mesto a gde fudbaleru. Ne znam koliko hiljada puta su se potukli fudbaleri dve reprezentacije, i to je sve ok ali cim jos udju navijaci to vec postaje jako opasno. Dobro smo i prosli sto se kazne tice, ja sam hteo jos ostrije da nas kazne, i jedne i druge naravno.

banana

pre 9 godina

Ma nije to problem, mnogi u Evropi zele ili cak cine da Srbija mozda uopste i ne postoji, ali sto je najgore, najvise im u tome pomazemo mi sami

Bmr

pre 9 godina

Svaka cast i trebas se malo trgnuti sa izjavama, ti si selektor, vodja momaka i nase reprezentacije! Srecno u nastavku pokazite da mozemo biti iznad ovoga!

Srki iz Kanade

pre 9 godina

1 - Jadni smo mi. Kome nije jasno, sad se sigurno iz inata plasiramo. Kad kog nam bude ovakva nevolja, uvek dobro odigramo ostale utakmice.
2 - Slazem se, gde je Bogdanov? Njega u zatvoru odma. Ona je sramota ne samo za Zvezdu nego i za celu Srbiju (Zvezdas sam). On je cak mozda i spijun, zasto ima tetovazu Skanderbega? Jeste poreklom Srbin al ajd... Ako je veliki srbin i bori se protiv siptara - NEKA IDE NA JUGU.
3 - Dik ce postati veliki srboljubac.

Cross

pre 9 godina

Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

O da, prvi onaj sa stolcem, koji udara igrače suprotnog tabora.
Za njim svi ostali drukeri, koji su ušli u teren, "da se malo
tabaju".

miro, zagreb

pre 9 godina

Pa nakon 1-1 u Armeniji i 0-0 na poluvremenu protiv Albanije postalo je jasno da samo ovako mogu zaustavit vas napad na titulu..nepravda..

igor

pre 9 godina

Pa ti nisi Srbin zato si napisao dado.Tvoji su komentari mrzitela rekni ti meni sta bi bilo kada bi Srbija u Zagrebu TIRANI Sarajevu Kosovu doletila zastava velike SRBIJE sa dronom i jos da igraci napadnu domace.Ja mislim da Srpski igraci bi tesko izvukli zivu glavu a necu da pricam o kazni kakva bi bila za SRBIJU.DOVIDJENJA.

DraganO

pre 9 godina

Tako je, od pamtiveka covek i drustva traze svoje drustvo sa kojim ce podeliti trenutke. To je ljudska potreba, podjimo od nas samih da biramo drustvo sa kome cemo ici u kafanu, gledati utakmicu i provoditi vreme. E tako i UEFA i moderan svet bira drustvo, sta ce im Bogdanov i siptari i slicni njima u Parizu i drugim mestima. Posle utakmice Liverpul - Real ponasanja publike, aktera utakmice (ukupno 10 faulova za 90 minuta) prolazak igraca tik uz ogradu gledalaca i da ne nabrajam, je model koji UEFA zeli, svi ostali OUT.

my way

pre 9 godina

Немој Диче, па шта ће сад вазда "објективни" аутошовинисти којима су истина и правда по дефолту оно што је против Срба и Србије. Не зна се да ли су у том смислу гори они злонамерни, болесни од мржње, или они који стварно умишљају да су бољи људи ако заступају те баљезгарије, а у ствари је потпуно супротно. Свима је јасно да је овде Србија једина резултатски кажњена, како Албанцима нису одузета 3 бода, њихови играчи су директно напали нашег који је само ухватио дрон са плакетом како би се утакмица наставила? Боље би било да се одиграла нова утакмица него што нам је ова "победа" додељена, али управо то, зашто би се пропустила идеална прилика да се Данској и Португалу, па и Албанији да предност, а Србија саплете на путу ка првенству.

fudbaler

pre 9 godina

Ne brini treneru. Zvanicno si pobedio Albaniju 3:0 sta ce ti jos i bodovi? Nama su odavno svi bodovi potonuli, samo ti jos treba da se naviknes da ovde DA znaci NE, pobediti znaci izgubiti, imati znaci nemati... i nikad, ali nikad ne gledaj tabelu. Mi to ovde odavno ne radimo.

Bikan

pre 9 godina

UEFA prizeljkuje Dansku ili Portugal- pa od njih ce vise zaradeti; to je normalno. I pored toga te zemlje su clanice EU.
Ali da mi sami sebi jamu kopamo - to stoji. Nemamo osnovno vaspitanje, a sve to dolazi iz kuce...kakvi roditelji takva deca.

Bu Bu yogi

pre 9 godina

Poceli 1992 godine i do dan danas jos dalje probaju da nas ucrne.Napred momci Srbija je jaca od ovi podrepasi koji nas stalno maltretiraju.

profesor G

pre 9 godina

Bravo Dice za izjavu, sad ih u tirani ugazite 3-0
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 24. oktobar 2014 16:28)Šta je tebi? Ti stvarno misliš da ćemo mi igrati u Albaniji? Pa žive glave ne bi izvukli...To su sigurna tri boda za Albaniju, i to je ukalkulisano u ovu odluku, zapravo njen najvažniji deo...

Alex

pre 9 godina

Miha je jednom rekao da Srbija ima igrati gdje zive pravi Srbi u Banjaluci.Najveci SRBI IZ SRPSKE.POZ IZ PRAGA.
(igor, 24. oktobar 2014 19:32)
ok, najveci Srbi iz srpske.Jadni li ste vi najveci preko Drine.

jozza

pre 9 godina

Dik je postao Srbin (ili još bolje - srpski funkcioner), u rekordnom vremenu. Vrlo brzo je ovladao najboljim iz arsenala srpskih "doktora", mesija, danguba i džabalebaroša iz Nemanjine (Terazija, Humske, Lj.Bogdana, kako god) - dramljenjem, patetikom, pravljenjem blesavim, kecanjem naroda u zdrav mozak i opštim proseravanjem. I to je vrlo stručan postao, mogu da dodam...

Marko

pre 9 godina

Kako moze neko iz srpske,a iz praga,da bude veci srbin od mene koji ovde zivim,rodio se,odrastao,bio u vojsci,studiram,radim gledam uzivo i navijam za sve nase selekcije...Najveci srbin...slusaj ti njega! Svi smo mi Srbi,samo nas mozgovi dele

ajmoooo

pre 9 godina

Taman kad su Albanci počeli bivati sve opasniji,Srbi su pustili dron kako bi imali opravdanje za prekid,jer bi izgubili ovu tekmu.
Jadna ekipa,i bolje da ne idete na EP!

Pantelija

pre 9 godina

Ovde se pre svega postavlja jedno kljucno pitanje... Da li je Bogdanov uhapsen, ili je jos na slobodi?
(dex, 24. oktobar 2014 20:06)

...a sto da ga se hapsi? Pa nije on vredjao Vucica u kameru...

filatelista

pre 9 godina

ajde ne lupaj, ne znam sa cime ti pretis, cemu takav stav. Albancima ne bi uvalili 3 gola ni drogirani, a izgubili smo u vr' glave 1 bod iz te utakmice

Washington

pre 9 godina

Pa nisu samo nama uzeli 3 boda uzeli su ih i albancima. Nasa reprezentacija nije sposobna ni da pobedi Albaniju tako da smo relativno dobro prosli.

Dikov posao je da Srbiju odvede na prvenstvo, zato se i buni, ne zato sto misli da je pocinjena neka nepravda. Da je trener Albanije sad bi drugacije pricao. Briga njega i za jedne i druge.

Ja iskreno ne znam zasto se ljudi toliko bune, nasi navijaci su uletili na teren i zaustavili utakmicu. IMate lepo snimke gde se vide navijaci kako udaraju i sutiraju albanske igrace. DA pitam vas, da se ovo vama desilo da li bi vi nastavili utakmicu?!

Druga stvar, svi se vadimo na "provokaciju", alo bre, zna se gde je navijacu mesto a gde fudbaleru. Ne znam koliko hiljada puta su se potukli fudbaleri dve reprezentacije, i to je sve ok ali cim jos udju navijaci to vec postaje jako opasno. Dobro smo i prosli sto se kazne tice, ja sam hteo jos ostrije da nas kazne, i jedne i druge naravno.

Alex

pre 9 godina

Miha je jednom rekao da Srbija ima igrati gdje zive pravi Srbi u Banjaluci.Najveci SRBI IZ SRPSKE.POZ IZ PRAGA.
(igor, 24. oktobar 2014 19:32)
ok, najveci Srbi iz srpske.Jadni li ste vi najveci preko Drine.

ajmoooo

pre 9 godina

Taman kad su Albanci počeli bivati sve opasniji,Srbi su pustili dron kako bi imali opravdanje za prekid,jer bi izgubili ovu tekmu.
Jadna ekipa,i bolje da ne idete na EP!

miro, zagreb

pre 9 godina

Pa nakon 1-1 u Armeniji i 0-0 na poluvremenu protiv Albanije postalo je jasno da samo ovako mogu zaustavit vas napad na titulu..nepravda..

dado

pre 9 godina

Utakmica je registrovana sa 3:0 za nas zbog odbijanja Albanaca da pristanu da ih dalje tuku stolicama razni Bogdanovi. Bodovi nam se oduzimaju zbog sveopsteg kolapsa obezbedjenja, a oba saveza su kaznjena novcano da prestanu da se kurche vise. Simple as that.

Paranoik

pre 9 godina

Naravno, ceo svet nas (opet,jel'da) mrzi. Verovatno su se uplašili moćne srpske reprezentacije.
Kakva bre zavera!
Albanci su kažnjeni jer nisu hteli da nastave utakmicu, mi smo kažnjeni jer su one budaletine provalile u teren. Sve po pravilima, koja su vrlo jasna.
Umesto što po starom običaju optužujemo celi svet, bolje da smo onog Bogdanova i njegovo društvo strpali gde mu je mesto, danas bi imali tri boda.

M.D.

pre 9 godina

Trebalo je da bude 3:0 za Albaniju zbog uleta navijaca na teren i zatim ISKLJUCENJE Albanije iz daljeg takmicenja zbog politicke provokacije.Toliko od mene!

Ерик,Пенсилванија

pre 9 godina

А ти ако желиш на Еуро,избаци Лазовића из напада,шусти Митровића у напад,не играј против Јермена са 3 задња везна,и постигни неки гол

jozza

pre 9 godina

Dik je postao Srbin (ili još bolje - srpski funkcioner), u rekordnom vremenu. Vrlo brzo je ovladao najboljim iz arsenala srpskih "doktora", mesija, danguba i džabalebaroša iz Nemanjine (Terazija, Humske, Lj.Bogdana, kako god) - dramljenjem, patetikom, pravljenjem blesavim, kecanjem naroda u zdrav mozak i opštim proseravanjem. I to je vrlo stručan postao, mogu da dodam...

SrbIN

pre 9 godina

Drago mi je da neko ko nije srbin, vidi i shvati kad su, na zalost, u pravu domaci teoreticari zavera (a prosta EU im to daje za pravo s'vremena na vreme), kada je cinjenica da su prilicno cesto otvoreno protiv nas, a protiv pravde.

Pravda jeste da Srbija bude kaznjena, ali je pravda da se Albanija izbaci totalno jer preti na fudbalskoj utakmici ratom i oduzimanjem teritorija. A minimum koji je treba zadesiti Albaniju je da izgubi 3 boda, ako vec mi nismo dobili tri boda, a ne samo 100.000 eur koje ce platiti njihov neki diler droge i ohrabriti ih da se isto ponasaju sledeci put u Grckoj - clanici EU.

Sa zlom se igrate, gospodo iz EU. Neka, ima Boga (kaze nas narod).
Ja vidim zlo pred vasim vratima. Veoma vam je blizu. Zbrisace vas u danu to zlo koje je vec na teritoriji Ukrajine. Kuc kuc.

istoricar

pre 9 godina

Miha je jednom rekao da Srbija ima igrati gdje zive pravi Srbi u Banjaluci.Najveci SRBI IZ SRPSKE.POZ IZ PRAGA.
(igor, 24. oktobar 2014 19:32)

Nikada nisam cuo za izraze "najveci Amerikanac", "najveci Luksemburzanin", "najveci Svedjanin" itd.
Ove stvari "najveci Srbin" ili "pravi Srbin", "Srbenda" stvarno dosta govore o mentalnom stanju naseg naroda:(

Srbijoo mojaaa!

pre 9 godina

A ti sad zasuci rukave i izvuci maksimum iz svakog igraca i ajde u inat svima da se plasiramo na EP, i da tamo pokazemo pravo lice i da vec jednom pokazemo talenat koji ima Srbija i nasi igraci.
PODRSKA MOMCIMA

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Zalite se Bogdanovu i onima koji ne smeju da mu zabrane da udje na teren. Da je on sa svojim "inteligentnim prijateljima" ostao na tribinama dobili bismo 3 boda. Sta vam je sada UEFA kriva, kaznili su posteno i Albaniju!!! Albanija je ostala bez bodova i izgubila 3:0. Gol razlika bar ostaje u nasu korist, ali Bogdanov i njemu slicni nas vec drugi put u 4-5 godina kostaju kvalifikacija, kada cete to da shvatite umesto sto se zalite UEFI???

Bu Bu yogi

pre 9 godina

Poceli 1992 godine i do dan danas jos dalje probaju da nas ucrne.Napred momci Srbija je jaca od ovi podrepasi koji nas stalno maltretiraju.

45

pre 9 godina

Sada treba da poludimo za inat i da igramo kao nikad. I svima a najvise Albancima da pokazemo ko su Srbi i preko kojih smo planina prelazili pre 100 godina.
Holandjanin i ne zna gde je dosao, jer sada nastaje pakao he he.

Rade

pre 9 godina

Ovaj covek nije dosada nikomo nista skrivio, a bujica optuzbi na njegov racun. Ponasa se veoma fer i korektno i u naslovu teksta tacno je definisao problem. Covek vidi da nas, jednostavno nezele na prvenstvu. Odlukom UEFA izgubili smo utakmicu protiv Alabanije u Beogradu i iz prve dve utakmice imamo svega 1 bod. Dodatno igramo utakmicu u Albaniji pred punim tribinama i jako motivisanom albanskom ekipom, a sledeca 2 meca u Beogradu bez prisustva publike! Portugalija i Danska moraju na EP. Sve jasno i sve vec reseno!
Ukoliko ovo prebrodis ADVOKATE bices heroj Srbije!

profesor G

pre 9 godina

Bravo Dice za izjavu, sad ih u tirani ugazite 3-0
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 24. oktobar 2014 16:28)Šta je tebi? Ti stvarno misliš da ćemo mi igrati u Albaniji? Pa žive glave ne bi izvukli...To su sigurna tri boda za Albaniju, i to je ukalkulisano u ovu odluku, zapravo njen najvažniji deo...

igor

pre 9 godina

Neka mi ovde neko objasni kakva bi kazna bila za Srbiju kada bi ovo Srbi napravili u Zagrebu Sarajevu Tirani Kosovu dali bi uopste zivu glavu izvukli sa zastavom velike Srbije i napadom na domace igrace.HVALA.

Srki iz Kanade

pre 9 godina

1 - Jadni smo mi. Kome nije jasno, sad se sigurno iz inata plasiramo. Kad kog nam bude ovakva nevolja, uvek dobro odigramo ostale utakmice.
2 - Slazem se, gde je Bogdanov? Njega u zatvoru odma. Ona je sramota ne samo za Zvezdu nego i za celu Srbiju (Zvezdas sam). On je cak mozda i spijun, zasto ima tetovazu Skanderbega? Jeste poreklom Srbin al ajd... Ako je veliki srbin i bori se protiv siptara - NEKA IDE NA JUGU.
3 - Dik ce postati veliki srboljubac.

Cross

pre 9 godina

Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

O da, prvi onaj sa stolcem, koji udara igrače suprotnog tabora.
Za njim svi ostali drukeri, koji su ušli u teren, "da se malo
tabaju".

mick

pre 9 godina

da, Dice ne zele Portugal i Danska... ne sumnjam da su ove dve zemlje izlobirale da se Srbiji oduzmu 3 boda, narocito jer su albanci pobedili Portugal. sve ce uraditi da bi Ronaldo igrao jer imaju enormnu materijalnu(ne samo) korist od toga...

DraganO

pre 9 godina

Tako je, od pamtiveka covek i drustva traze svoje drustvo sa kojim ce podeliti trenutke. To je ljudska potreba, podjimo od nas samih da biramo drustvo sa kome cemo ici u kafanu, gledati utakmicu i provoditi vreme. E tako i UEFA i moderan svet bira drustvo, sta ce im Bogdanov i siptari i slicni njima u Parizu i drugim mestima. Posle utakmice Liverpul - Real ponasanja publike, aktera utakmice (ukupno 10 faulova za 90 minuta) prolazak igraca tik uz ogradu gledalaca i da ne nabrajam, je model koji UEFA zeli, svi ostali OUT.

igor

pre 9 godina

Pa ti nisi Srbin zato si napisao dado.Tvoji su komentari mrzitela rekni ti meni sta bi bilo kada bi Srbija u Zagrebu TIRANI Sarajevu Kosovu doletila zastava velike SRBIJE sa dronom i jos da igraci napadnu domace.Ja mislim da Srpski igraci bi tesko izvukli zivu glavu a necu da pricam o kazni kakva bi bila za SRBIJU.DOVIDJENJA.

my way

pre 9 godina

Немој Диче, па шта ће сад вазда "објективни" аутошовинисти којима су истина и правда по дефолту оно што је против Срба и Србије. Не зна се да ли су у том смислу гори они злонамерни, болесни од мржње, или они који стварно умишљају да су бољи људи ако заступају те баљезгарије, а у ствари је потпуно супротно. Свима је јасно да је овде Србија једина резултатски кажњена, како Албанцима нису одузета 3 бода, њихови играчи су директно напали нашег који је само ухватио дрон са плакетом како би се утакмица наставила? Боље би било да се одиграла нова утакмица него што нам је ова "победа" додељена, али управо то, зашто би се пропустила идеална прилика да се Данској и Португалу, па и Албанији да предност, а Србија саплете на путу ка првенству.

Bmr

pre 9 godina

Svaka cast i trebas se malo trgnuti sa izjavama, ti si selektor, vodja momaka i nase reprezentacije! Srecno u nastavku pokazite da mozemo biti iznad ovoga!

Bikan

pre 9 godina

UEFA prizeljkuje Dansku ili Portugal- pa od njih ce vise zaradeti; to je normalno. I pored toga te zemlje su clanice EU.
Ali da mi sami sebi jamu kopamo - to stoji. Nemamo osnovno vaspitanje, a sve to dolazi iz kuce...kakvi roditelji takva deca.

fudbaler

pre 9 godina

Ne brini treneru. Zvanicno si pobedio Albaniju 3:0 sta ce ti jos i bodovi? Nama su odavno svi bodovi potonuli, samo ti jos treba da se naviknes da ovde DA znaci NE, pobediti znaci izgubiti, imati znaci nemati... i nikad, ali nikad ne gledaj tabelu. Mi to ovde odavno ne radimo.

Perikle

pre 9 godina

@(DraganO, 24. oktobar 2014 16:42)

Cinjenica je da nas ne zele ali to na koji nacin ti predstavljas je po meni smesno. to ako smo po tebi samo mi kancer Evrope onda to znaci da fudbal i desavanja oko njega u istoj toj Evropi i svim njenim delovima ti video nisi. Ja ne znam kako to onda Italijani igraju stalno a nema ko se nije vratio sa nozem u telu posle gostovanja u Rimu. Englezi gde god da prate tim ili reprezentaciju taj grad postaje pravi cirkus u kome vladaju alkohol i nasilje. Turci bese ljude o salove bre covece. Poljaci i Rusi bez zastitnih guma u ustima ni ne idu na utakmicu.Nemci Rumuni Madjari Bugari Hrvati Grci Francuzi.... Evo sad bas gledam lepe slike iz Lila pred Everton, a onda mi se na jutjubu same nude Bugarska- Hrvatka i Rumunija -Madjarska. Kljucno Zamisli sad da ti pred njima pustis dron koji ih ponizava i vredja. A onda probaj da zamislis reakciju i kazne za njihove saveze. Daj bre covece, smesno je sve kao i da budem iskren nasa reakcija na onu krpu koju akteri sportskog dogadjaja brane zivotom!!!

Marko

pre 9 godina

Kako moze neko iz srpske,a iz praga,da bude veci srbin od mene koji ovde zivim,rodio se,odrastao,bio u vojsci,studiram,radim gledam uzivo i navijam za sve nase selekcije...Najveci srbin...slusaj ti njega! Svi smo mi Srbi,samo nas mozgovi dele

banana

pre 9 godina

Ma nije to problem, mnogi u Evropi zele ili cak cine da Srbija mozda uopste i ne postoji, ali sto je najgore, najvise im u tome pomazemo mi sami

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Konačno pitanje, ako ne i pitanje pitanja: zašto FSS ne podnese račun za ovih 100 hiljada € MUP-u i dr ministru? Ili treba, po SNS-u i Babiću, naoružati redare i dati ovlašćenja koje ima MUP, a onda i ne treba policija ni žandarmerija, konjica i obaveštajne službe.
Vreme je da se isprsi, makar i snuždeno, premijer i kaže: ko u ovoj kvazi državi može i mora da obuzda siledžijstvo! Da li treba da krenemo u samozaštitu i od Bogdanova i od države?
Još smo i dobro prošli! Na divljaštvo Albanaca mi „isturili“ Bogdanova i društvo.
Posle ovog neviđenog blama, ne FSS, već države, ako niko od nadležnih, predsednik Srbije, premijer, ministri i cela vlada, razni „državni sekretari“ i direktori policije, ne podnesu ostavke — treba upamtiti, pa kad se kumulira i sve ostale nesposobnosti, „neka visi pedro“.
Ili će u nastavku tumačenja biti krivi „žuti“?
A ako je ovo bio pokušaj „države“ da se smeni Karadžić a dovedu Terzić, Čović, Babarogić — onda da se kaže javno.
Ovako ne ide dalje, prebacivanje krivice na FSS, koji osim službenog obaveštenja policiji, NEMA zakonskih načina da spreči divljanje „navijača“, je maloumnost.

vlade

pre 9 godina

ovo se i moglo naslutiti, jer od ratova u sfrj, mi smo svugde, crne ovce.. jeste da divljaju i drugi, ali za nas uglavnom važe ubeđenja da smo dežurni krivci i zato tako prolazimo.. A i generalno, sami smo krivi.. kako je bogdanov opet dospeo na teren?! čovek koji je sekao ogradu u djenovi opet u akciji na terenu! i niko od nadležnih ne može da ga zatvori u četiri zida, pa makar i na tih 90 minuta.. mi smo cirkus zemlja.. vučiću, reaguj!

Pantelija

pre 9 godina

Ovde se pre svega postavlja jedno kljucno pitanje... Da li je Bogdanov uhapsen, ili je jos na slobodi?
(dex, 24. oktobar 2014 20:06)

...a sto da ga se hapsi? Pa nije on vredjao Vucica u kameru...