Četvrtak, 23.10.2014.

10:02

NP: "Navijači" "čekali" "četnike"

Grupa od pedesetak pripadnika navijačkih grupa iz Novog Pazara, koja je pripremala "odbranu" tog grada od "četnika" razišla se nakon šetnje gradom.

Izvor: B92

NP: "Navijaèi" "èekali" "èetnike" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Sasa Pavlovic

pre 9 godina

Ako su šetali za Aćifa,koji je osuđen kao saradnik okupatora,onda bi i četnici kao saradnici takođe trebalo da prošetaju. Ako su demokrate u NP trebali bi da dozvole

Nane

pre 9 godina

НП је град у Србији у ком живе И Бошњаци!
Немој те форе "ако прође прође"!
И још неки су тако причали.....

Niko ne spori da je grad Novi Pazar u Srbiji . Mi smo Bosnjaci koji vekovima ovde zive. Radimo, placamo porez drzavi, postujemo zakone ove zemlje. Ovu zemlju smatramo svojom otadzbinom i ne zelimo niggde da idemo. Tu smo rodjeni, tu ostajemo. Samo hocemo da se drzava prema nama ponasa kao majka a ne maceha

Zoran.hr

pre 9 godina

I onda nama neko govori Ustase, ovo ono. Ne vidim ni jednog "Ustasu" koji ratuje u stranim drzavama i kasnije radi nekakve parade po Hrvatskoj. Kad ono susjedi: Cetnici u Ukrajini, nozevima naoruzani po Srbiji i prave nekakve parade. Toliko o napretku..

cotke

pre 9 godina

Ja samo ne razumem tu podelu koju je sama drzava ovim potezom napravila ... Napravila je podelu izmedju Gradjana Srbije i dodeli prava...zaustavila je setnju par pojedinaca da upale svecu u crkvi a dozvolila da grupa navijaca organizuje nekakvu odbranu od svojih sunarodnika ...

Derventa RS

pre 9 godina

@Jedna i jedina
LOL, kakvo poređenje! :O Kao prvo, BiH nije nacionalna država, već država 3 konstitutivna naroda (Srba, Bošnjaka i Hrvata). Nijedan narod nema pravo da svojata cijelu BiH, samo za sebe, nego može da svojata samo onaj dio, tj. one dijelove zemlje gdje su oni u većini... Naravno, to vama Bošnjacima ne odgovara, jer vi ne želite da budete ravnopravan narod sa ostalima, nego želite cijelu BiH samo za sebe, i one dijelove u kojima živite u manjini, ili vas uopšte i nema. Nijedan Srbin ne smatra Zavidoviće, Cazin i Posušje svojim teritorijama! Zbog islamskog radikalizma, i pokušaja stvaranja unitarne BiH, u kojoj bi vi bili glavni, je i došlo do rata. Zbog te politike, sad živite na nekih 25% teritorije, i dijelite Federaciju sa Hrvatima. :P Srbi imaju svoju Republiku Srpsku, svoj entitet koji je bukvalno država u državi, i vi nemate šta nama prigovarati, jer i nas ne interesuje šta vi radite u Federaciji! Sa druge strane, muslimana u Srbiji ima, recimo, onoliko koliko jedna Bijeljina sa širom okolinom ima stanovnika. Vi u Srbiji niste konstitutivan narod, nego nacionalna manjina, i to tek četvrta po brojnosti, iza Mađara, Albanaca i valjda Crnogoraca. Pa čak ni u Raškoj oblasti, u kojoj živite, niste većinsko stanovništvo, nego ste većina u 3 opštine, a Srbi u druge 3! ;) Nije stvar u tome ko za koga navija, svako neka navija za koga hoće, nego je problem u tome što pomenuta nacionalna manjina ne poštuje zakone Srbije, i idu na to da isprovociraju sukobe!

Бојан Илић

pre 9 godina

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)! Чему вечита замена теза?!
(Бојан Илић, 23. oktobar 2014 19:30)

Budi malo objektivan i neostrascen. Dok ne prestanemo da brojimo ko je kome vise zaklao nikada necemo normalno da zivimo. Menjate teze i ti i on, pa dolazi do neprestanog vrcenja istog. Vrtite ih kao na propeleru. Treba da stane.
(mare, 23. oktobar 2014 20:09)


Ок Маре, ако мислиш да је тако!
И опет свесно или несвесно кривимо себе што су "црвени фесићи" прошетали градом !?
То је српско проклетство!

mare

pre 9 godina

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)!
Чему вечита замена теза?!
(Бојан Илић, 23. oktobar 2014 19:30)

Budi malo objektivan i neostrascen. Dok ne prestanemo da brojimo ko je kome vise zaklao nikada necemo normalno da zivimo. Menjate teze i ti i on, pa dolazi do neprestanog vrcenja istog. Vrtite ih kao na propeleru. Treba da stane.

маринко

pre 9 godina

Ово су навијачи, а српски четници су десничарски екстремисти и клерофашисти?
Докле људи ако Бога знате? Срамота! Осећам се понижено што Турци усред Србије прете и бране Нови Пазар од Срба! Нека само будите толерантни па ће те опет доживети Косово, само не знам где ћете у избеглиштво кад ови "навијачи" сутра дођу да вам секу главе...

Saks

pre 9 godina

Bravo za N. Pazar! Na žalost, ovi klerikalci kostimirani čas u četnike, čas u kozake će nastaviti sa svojim performansom. Svi ultra-desničari su operetske pojave, vole iznad svega da se kostimiraju i eksponiraju, na ovaj ili onaj način. Povod je čak manje bitan ili nebitan: navijanje, jubilej, proslava, protest... No kada postoji opasnost da nas uvale u veći belaj, kao u ovom slučaju, moramo ih vezati za stolicu. Odlično obavljen posao i bravo za policiju! Još nismo ni platili cenu divljanja na utakmici Srbija :
Albanija a oni su već spremni za izazovanje nove i veće nevolje! I kakvi četnici sada? Pa pored Nikoliča i Putina (u koga se inače kunu) ih nije bilo na paradi. Nisu čak ni spomenuti i pored jednog vojvode i jednog idola. Sve same petokrake! Što tada nisu protestovali?

Бојан Илић

pre 9 godina

Novi Pazar je moj grad, grad bosnjaka ali je takodje grad i Milana, grad srba. Ovde smo vekovima ziveli, svoji na svome u miru i toleranciji.
(nane, 23. oktobar 2014 18:59)

НП је град у Србији у ком живе И Бошњаци!
Немој те форе "ако прође прође"!
И још неки су тако причали.....

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)!
Чему вечита замена теза?!

Rade Sumadinac

pre 9 godina

(Mali, 23. oktobar 2014 16:43)
Koji cetnici prijatelju,na koje ti to cetnike mislis???
Ocigledno da pojma nemas ni ko su cetnici...
Vidis prijatelju,ja sam sumadinac,iz srca sumadije,iz jednog malog mesta koje ima oko 3 000 stanovnika,svi su srbi,svi su cetnici i svi su monarhisti,medjutim NIKO,ALI NIKO nije otisao da ratuje devedesetih u Bosni ili u Hrvatskoj.
Da li znas zasto?
Zato sto je i sama Srbija bila okupirana,porobljena od komunista(Milosevicevih)ILI TI crvenih cetnika(Seseljevih) koji su i vodili rat devedesetih sa hrvatskim komunistima,ustasama i sa muslimanima u Bosni.
Najveci neprijatelji pravih cetnika,monarhista devedesetih godina su bili Slobodan Milosevic i Vojislav Seselj.

primitivizam

pre 9 godina

Ovo smo gledali i devedesetih, pod Slobom.

Sada ce deca onih koji su izgubili sve pod Slobom, da gube dalje, jer jos gore nasedaju na provokacije.

sandzak

pre 9 godina

ovo napaljeni klinci galame,da je drzava to organizovala,prosetali bi cetnici lagano...iz np sam da se zna eto..ne podrzavam nikakve ekstremitete obe strane...

Jedna i Jedina

pre 9 godina

Objavite mi komentar, hvala!
(Derventa RS, 23. oktobar 2014 17:55)I vi zivite u BiH pa opet navijate za drugu drzavu.Prema tome...

Крчедин

pre 9 godina

Овај господин из Дервенте би требао да гледа своја посла у Босни а не да овде трује својим "писменим радовима".Већи Католик од Папе.

nane

pre 9 godina

Novi Pazar je grad otvoren za sve dobronamerne ljude i zna kako da uzvrati gostoprimstvo. Ko god je dosao u Novi Pazar otisao je zadovoljan i pun pozitivnih utisaka. Novi Pazar je moj grad, grad bosnjaka ali je takodje grad i Milana, grad srba. Ovde smo vekovima ziveli, svoji na svome u miru i toleranciji. Sad treba neki sumljivi likovi , dosli sa ratista da dolaze u Novi Pazar da setaju? Kojim povodom i zasto? Takvi Novom Pazaru ne trebaju

Andrej Trebinje

pre 9 godina

Svi pričaju o dolasku nekakvih ''četnika'' u Novom Pazaru, a ja ovdje ne vidim ni ''č'' od četnika, ali zato vidim grupu islamskih ekstremista, koji uzvikuju svoje ratne i terorističke pokliče, a u rukama drže zastavu nekakvog izmišljenog ''Sandžaka'', tj. oblasti koja je danas podijeljena između Srbije i Crne Gore. Zašto ovo niko ne komentariše?! Mediji su napumpali i preuveličali priču da tamo dolaze neki četnici pravo sa ratišta u Ukrajini, kako bi se prikrilo pravo stanje u Novom Pazaru, tj. bujanje islamskog fundamentalizma i muslimanskog nacionalizma... Zar je u zemlji Srbiji dozvoljena upotreba okupatorskog termina ''Sandžak'', i dozvoljeno nošenje onih ratnih zastava?! Braćo moja, niste se vi još oslobodili Turaka, ostalo vam je ono još gore, a to je ovaj tužni relikt osmanske vladavine na ovim prostorima, koji ni sami ne znaju šta su... Nekad su bili Srbi, pa Srbi muslimani, pa samo muslimani, a sad kao nekakvi Bošnjaci, izmislili ljudi sebi ime nacije... :D Još uvijek se traže, hit! :D

ja

pre 9 godina

napadali ste vukovar i slavoniju dubrovnik i dlamciju napdali ste ono sto nije vase i pobili na stotine civila,napadali sarajevo,bihac i dalje a na svoja ognjista kosovo i sandzak ste zaboravili.gde vam je sada vucic gde je taj veliki drzavnik lajavac koji istim tonom prica vec 2 godine,koji moze da obmane babe i dede ali ne i noramlnog coveka.gde si vucicu kada ti u po srbije muftija paradira sa naoruzanom vosjkom ti pravis parade po beogradu.moj vucicu nisi ti vredan kao ni oni pre tebe.srboja je spala na najtragicnije stranice svoje istorije.tudje ste hteli svoje zadrazat ne mozete

john

pre 9 godina

Nemam nikakve simpatije prema četnicima, samo sam pre neki dan gledao na RTV 1 kako Šešelj odlikuje Tomislava Nikolića u čin četničkog vojvode. Pitam se zašto ne mogu četnici da šetaju po srpskom gradu, a predsednik države ni manje ni više četnički vojvoda.

Derventa RS

pre 9 godina

A Pazarcima nije smetalo kad su oni islamisti muftijini paradirali u ratnim uniformama i sa zastavama okupatora?! Ne smetaju im ni vehabije, ni drugi slični ekstremisti?! Haha, još kad dođem ovdje, i pročitam visoko moralističke komentare Srba iz Srbije, koji opravdavaju ovo ponašanje huligana iz Novog Pazara, dođe mi da se nasmijem! Pa otiđite na njihove portale, pa pročitajte komentare, šta pišu o vama u Srbiji, ismijavaju vas, prijete ratom za nekakvim ''oslobođenjem Sandžaka''... :P Naravno da oni ne podržavaju obilježavanje godišnjice oslobođenja tog dijela Srbije od Turaka, kad se oni sami, muslimani iz Raške, identifikuju sa Turcima. Navijaju za Tursku kad igra protiv Srbije, mašu turskim zastavama, izgleda da im još niko nije rekao da je ovo 21. vijek, i da žive u državi Srbiji, a ne u Osmanskom carstvu. :D Ljudi, da li ste vi svjesni činjenice da ne smijete da odete u taj dio države, i da se slobodno krećete?! o.O Jeste li vi uopšte svjesni ozbiljnosti situacije?! Ali sami ste krivi za to, dozvolili ste im da se ponašaju i da rade šta i kako hoće, a vi ne smijete dole ni da pisnete kao Srbi. Sami ste napravili ''novo Kosovo'' svojom naivnošću i prevelikom tolerancijom, a prema njima što si bolji, oni su sve gori... Vidjećete, tek ćete vi imati problema s njima! Pozdrav iz Republike Srpske! Objavite mi komentar, hvala!

Filip

pre 9 godina

Dzabe pisem u Srbiji na sajtovima vlada cenzura. U NP kao i bilo gde u SRB dozvoljene su samo Policija Srbije i eventualno Vojska Srbije. Ostali bilo kakve formacije mogu slobodno kuda zele ako ima ko lud da ih primi.

UrsaMajor

pre 9 godina

Citam komentare u smislu da samo Srbima nije dozvoljeno da marsiraju u Srbiji i pitam se da li se Srbi zaista poistovecuju sa cetnicima. Ako je to istina onda nam nema leka. Mozda ih je trebalo pustiti da dodju po Pazara pa da im celi svet vidi lica tako da ih niko normalan vise ni u lift ne pusti.

gerilac

pre 9 godina

Bilo bi lepo da su navijači iz Novog Pazara presreli "svoje" koji su svojevremeno paradirali u uniformama. Da svako zaustavi "svoje" ekstremiste.

.....

pre 9 godina

@Jovan Mitrovic

Pazar je multietnicki grad i na to najbolje mogu da odgovore pravoslavci koji ovde zive jer nama muslimanima ne verujete,a takodje i oni koji su dosli sa dobrom namerom.Ovaj covek je od same najave da ce doci i prosetati gradom poceo sa pretnjama,a to ovde druze ne prolazi.Pravoslavnim Pazarcima nikad ne bi bila uskracena setnja ma koje prirode on bio,ali taj otpad i olos koje svi odbacuju ovde nece paradirat.
Srdacan pozdrav

Mali

pre 9 godina

Ajd sad nek mi neki jako pametan pazarac objasni kakva je to demokratija u kojoj muslimani mogu a srbi ne mogu da prosetaju ulicama Pazara? Da li je Pazar muslimanski grad ili je multieticki grad?
(Jovan Mitrović, 23. oktobar 2014 10:26)

Evo ja cu ti obijasnit. Cetnici su nekad davno napravili masakr nad bosnjacima...Rat u Bosni, svi znamo da su oni protiv svih, protiv svega sto nije srpsko. Dakle svi mogu da dodju u Novi Pazar kao i sto dolazi osim njih. Kako bi bilo da UCK proseta na Kosovu gde su srbi vecina, kako bi bilo da u Banjaluci prosetaju bosanci koji su ratovali, npr vehabibe da setaju u Banjaluci... Oni su danima pisali pratio sam kako dolaze da "oslobode Novi Pazar" jel treba grupica od 50 cetnika da zarobi jedan grad?! Oni su znali da ce bit zaustavljeni, gde ce njih 50 u grad od 150 000 pretezno mladih, kako bi se izvukli odatle. Bosnjaci su jako prijatni ali ne daju na sebe, to neka je jasno svima! Hvala i pozdrav za sve dobre ljude.

Бојан Илић

pre 9 godina

Pazar jeste multietnicki grad,i ti mozes u njemu NORMALNO (pod ovim se podrazumeva da budes prikladno obucen a ne k'o ovaj Zinjantrop sto sebe naziva vodjom cetnika) da setas i da budes prihvacen kao sto te niko u nekom drugom gradu ne bi prihvatio,i vi to svi dobro znate. Ne znam oko cega sva ova pometnja. Meni ovo presmesno.
(pazarac, 23. oktobar 2014 15:57)

Рече човек који је звао Патријарха "да му почупа браду и ј.... све у срце крваво"?!?
"Видим те" да знаш....

Никола

pre 9 godina

draz, 23.10. 15,40
Не стављај знак једнакости између крволочних усташа и регуларних четника ЈВуО, а да притом изоставиш партизане и Ханџар дивизију.

grammar.police

pre 9 godina

i jedni i drugi slave okupatorske sluge iz drugog svetskog, na ledinu s njima da se istrebe, pa da mi normalni krenemo napred za normalnim svetom, konacno.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

onaj osecaj kad kao srbin ne smes da setas tvojom zemljom...i mi jos placamo porez za ovakve kao sto su na sandzaku ...policija ih miluje ,srbe odklanjaju a oni ce opet tvrditi kako ih srbi maltretiraju;) sve smeju u nasoj drzavi u pokrajini sandzak,i dzamije da imaju,i da oblace uniforme armije bih i da se deru tekbir ,i zuto da prodaju ...ma sve smeju nasi "ugrozeni" sandzaklije..pricaju o nama u stilu" sta ce meni neko iz beograda pokazivati tri prsta u nasem gradu ""njihovom gradu" pa gde oni to zive? u bosni ili u srbiji`? molim da mi objavite komentar ,zasto moramo cutati i dopustati da nam neko u srbiji preti ??

BlockOut

pre 9 godina

@Jovan Mitrović
Ja cu da ti objasnim, ti isti cetnici mojoj mami koja je iz BP su gotovo zbrisali celo porodicno stablo, ubijajuci i zenu i decu kao stoku.
A i caletovog pradedu, i pola familije u selu kraj Ribarica su pobili isti ti cetnici, srecom on je tada bio na pijaci sa svojim ocem inace ja ne bih bio rodjen.

I sada neko ko se time dici, i marsira i da to slavi, e to malo sutra, da je srece pa da je taj nacisticko-fasisticki pokret zabranjen u celoj drzavi Srbiji, a ne slavljen i podrzavan. Pazarom moze svako da seta, i Srbiji ada i gej populacija, al te ubice i pacenici nece moci dok god ima imalo zdravog razuma.

A sa druge strane podrzavam sto Srbija hapsi ove nase manijake bradate koji oce da ratuju po Siriji i slicno, al mi nije jasno kako je ovaj dosao sa ratista i seta Srbijom i jos najavljuje neke setnje i salje pretnje nekom manjinskom narodu u ovoj drzavi.

A sa druge strane, ovde se ljudi vole i postuju, da neko dira pravoslane Srbe u ovom gradu, veruj mi da bi mu glavu prvi muslimani razbucali ne bi mozda ti okrenuli glavu ili se pridruzili da se komsija sutira ili sto vec.

Tako sram te bilo, i cetnike, i ove bradate sa druge strane, treba vas lansirat u orbitu al' ni to nije resenje jer bi ka g...a sa neba padali jer drugo nisu.

Nadam se da ce moj komentar biti objavljen. Hvala i svi normalni ljudi su dobro dosli u Pazaru, pa makar bili vanzemljaci.

mlekadzija

pre 9 godina

Ovo je definitivni poraz drzave Srbije (ili onoga sto neki umisljaju da jeste). Dok islamski fundamentalisti mogu da paradiraju Novim Pazarom istovremeno se ogranicava sloboda kretanja drugima (zvali se oni cetnicima ili nekako drugacije, sve jedno je). Jedni mogu a drugi ne mogu. Obice se ovo o glavu Srbiji....samo ce onda biti kasno.

pazarac

pre 9 godina

Pazar jeste multietnicki grad,i ti mozes u njemu NORMALNO (pod ovim se podrazumeva da budes prikladno obucen a ne k'o ovaj Zinjantrop sto sebe naziva vodjom cetnika) da setas i da budes prihvacen kao sto te niko u nekom drugom gradu ne bi prihvatio,i vi to svi dobro znate. Ne znam oko cega sva ova pometnja. Meni ovo presmesno.

EminaNP

pre 9 godina

@MilutinJ:

slazem se da bi i cetnike i vehabije treba uhapsiti, ali cekaj sada ce tebe da napadnu tvoji zato sto lose pises o cetnicima jer su u drugom svjetskom ratu bili "antifasisti", i zato sto cetnici kao vise ne postoje nego su ovi danasnji samo parodije na prave cetnike. A i mene ce da napadnu moji zato sto pisem lose o vehabijama zato sto oni nisu izvrsili konkretne pokolje nad nekom narodom za razliku od cetnika i ustasa.

Ustvari su budale i jedne i druge.

toko

pre 9 godina

nemojte mesati zabe i babe nisu cetnici isto sto i srbi,srbi svaki dan setaju pazarom sa bosnjacima ali cetnici ne i nece,njih treba preventivno ili zabraniti ili pohapsiti zato sto stalno izazivaju nered gde god da se pojave

samo tako

pre 9 godina

@jovane mitrovicu, brate,moras razumeti da gradjani Srbije imaju skroz oprecne percepcije cetnika i cetnistva: dok ih jedni vide kao otadzbinsku vojsku ,oni drugi (citaj:svaki musliman ,kao ii Srbim iz partizanske porodice) dozivljavaju ih kao najzverskije zlocince,koljace. Takva zverstva su pocinili da ih ova grupa gradjana Srbije dozivljava kao ove krvoloke iSILa. Eto,sad ti vidi da li treba da setaju i da li je u pitanju povreda demokratskih prava.

draz

pre 9 godina

Tko normalan se više pali i na ustaše i na četnike i na sve druge krvoloke sa ovih prostora i to 20 godina poslije rata.Na ovim prostorima ima previše zaostalih ljudi,
zato i vladaju i pljačkaju jedni te isti uvijek. Poz iz HR

Action Man

pre 9 godina

Zar nisu pohapseni cetnici koji su se vratili iz krvave avanture u Ukrajini? Dole i s njima i ekstremnim bosnjacima kojima su Zukorlic i Ugljanin isprali mozak...

momabrazil

pre 9 godina

Pametan potez pólicije. Ko god zeli tako da provocira na jednu ledinu pa da tamo sadi drvece. Takvu ideju premijera ili nekog drugog budze narod bi svesrdno podrzao. Zapalio albansku zastavu, ajd da sadis, upao u teren ajd i ti.Drali se ubij Hrvata ajd sad svi da cistite oko stadiona. Sto da ne bili bi primer svetu kako se borimo protiv devijantnih pojava u drustvu

diVijano

pre 9 godina

Jel su ovo deca "navijaci", morali da napuste skolski cas da bi mogli da brane "sandzak" od setaca cetnika? ludilo, balkanski sindrom svih strana, od Zagreba do Soluna, ako ne i do Istanbula (vidim,i nesto turci poceli da se bave nasom balkanskom politikom)....

bljak

pre 9 godina

(Drale, 23. oktobar 2014 11:19)

To sto ti opisujes zove se "Dan Mrmota u Srbiji" i traje mnoooogo duze nego u onom filmu... 25 godina svaki dan isti...

Konstantin Petrovic

pre 9 godina

Demokratija na delu. Ispostovali smo Ustav RS i LGBT su napravili paradu i prosetali, uz prisustvo tenkova, vojske i policije ali ipak su prosetali. Ne vidim zasto cetnici ne bi mogli prosetati kroz Novi Pazar ? Po cemu je taj NP poseban, grad kao i svaki drugi... Dvostruki standardi na koje se mi zalimo vec duze vreme i sami primenjujemo iste u sopstvenoj drzavi. Secamo se kako nas je zapadni svet predstavljao u medijima, kako samo Kosovo moze da se otcepi ali ne i Republika Srpska e isto tako sada u Srbiji jasno se zna ko sme a ko ne sme da seta. Ili bolje receno demokratija po narudzbini, oni koji imaju zapadne lobiste mogu setati a drugi ne...

Dragoljub

pre 9 godina

"Protiv dolaska četnika su i lokalni Srbi..." Jel ovo znači da muslimani nisu Srbi, odnosno da Srbi ne mogu biti muslimanske veroispovesti? Jel Pazarci imaju neko drugo državljanstvo osim srpskog?

Boban

pre 9 godina

Muftija je i zakuvao. Zapamtite tog lika, izazvace rat kad tad! Bojim se samo da ce kada eksplodira da kidne, a neduzni narod ce debelo da plati!

arkan nije?

pre 9 godina

Mislim da Arkan jeste, cak se malo i provozao dzipovima po terenu FK NP :) dok su ovi sve to gledali sa tribina i mirno posmatrali... i da srecan praznik Gradu Novom Pazaru!

Homo Patetikus

pre 9 godina

"Ni Vuk, ni Arkan, ni četnici."
Ni zeka, ni jaga, ni koza, ni vo!
U svakom slučaju mi je žao normalnih stanovnika Novog Pazara koji moraju da trpe ekstremiste sa obe strane.

Drale

pre 9 godina

Rođen sam 1980. godine. Tamo negde od svoje jedanaeste godine gledam i slušam iste stvari: kriza, beda, četnici, navijači, kordoni, Srbija, crkva, nacija, Šešelj, zločin, Albanci, Vukovar, Sarajevo, pa opet četnici, kriza, beda, navijači, kordoni...Shvatate li da mi proživljavamo jedan te isti dan svih ovih godina?! Kako se bre ne umore svi ovi bolesnici od marširanja, paradiranja, nasilja, grupisanja, šta dokazuju, protiv koga se bore, čije bre interese više brane svih ovih godina?!

Jovan Mitrović

pre 9 godina

Ajd sad nek mi neki jako pametan pazarac objasni kakva je to demokratija u kojoj muslimani mogu a srbi ne mogu da prosetaju ulicama Pazara? Da li je Pazar muslimanski grad ili je multieticki grad?

Drale

pre 9 godina

Rođen sam 1980. godine. Tamo negde od svoje jedanaeste godine gledam i slušam iste stvari: kriza, beda, četnici, navijači, kordoni, Srbija, crkva, nacija, Šešelj, zločin, Albanci, Vukovar, Sarajevo, pa opet četnici, kriza, beda, navijači, kordoni...Shvatate li da mi proživljavamo jedan te isti dan svih ovih godina?! Kako se bre ne umore svi ovi bolesnici od marširanja, paradiranja, nasilja, grupisanja, šta dokazuju, protiv koga se bore, čije bre interese više brane svih ovih godina?!

Jovan Mitrović

pre 9 godina

Ajd sad nek mi neki jako pametan pazarac objasni kakva je to demokratija u kojoj muslimani mogu a srbi ne mogu da prosetaju ulicama Pazara? Da li je Pazar muslimanski grad ili je multieticki grad?

Dragoljub

pre 9 godina

"Protiv dolaska četnika su i lokalni Srbi..." Jel ovo znači da muslimani nisu Srbi, odnosno da Srbi ne mogu biti muslimanske veroispovesti? Jel Pazarci imaju neko drugo državljanstvo osim srpskog?

Homo Patetikus

pre 9 godina

"Ni Vuk, ni Arkan, ni četnici."
Ni zeka, ni jaga, ni koza, ni vo!
U svakom slučaju mi je žao normalnih stanovnika Novog Pazara koji moraju da trpe ekstremiste sa obe strane.

Boban

pre 9 godina

Muftija je i zakuvao. Zapamtite tog lika, izazvace rat kad tad! Bojim se samo da ce kada eksplodira da kidne, a neduzni narod ce debelo da plati!

arkan nije?

pre 9 godina

Mislim da Arkan jeste, cak se malo i provozao dzipovima po terenu FK NP :) dok su ovi sve to gledali sa tribina i mirno posmatrali... i da srecan praznik Gradu Novom Pazaru!

Konstantin Petrovic

pre 9 godina

Demokratija na delu. Ispostovali smo Ustav RS i LGBT su napravili paradu i prosetali, uz prisustvo tenkova, vojske i policije ali ipak su prosetali. Ne vidim zasto cetnici ne bi mogli prosetati kroz Novi Pazar ? Po cemu je taj NP poseban, grad kao i svaki drugi... Dvostruki standardi na koje se mi zalimo vec duze vreme i sami primenjujemo iste u sopstvenoj drzavi. Secamo se kako nas je zapadni svet predstavljao u medijima, kako samo Kosovo moze da se otcepi ali ne i Republika Srpska e isto tako sada u Srbiji jasno se zna ko sme a ko ne sme da seta. Ili bolje receno demokratija po narudzbini, oni koji imaju zapadne lobiste mogu setati a drugi ne...

draz

pre 9 godina

Tko normalan se više pali i na ustaše i na četnike i na sve druge krvoloke sa ovih prostora i to 20 godina poslije rata.Na ovim prostorima ima previše zaostalih ljudi,
zato i vladaju i pljačkaju jedni te isti uvijek. Poz iz HR

diVijano

pre 9 godina

Jel su ovo deca "navijaci", morali da napuste skolski cas da bi mogli da brane "sandzak" od setaca cetnika? ludilo, balkanski sindrom svih strana, od Zagreba do Soluna, ako ne i do Istanbula (vidim,i nesto turci poceli da se bave nasom balkanskom politikom)....

toko

pre 9 godina

nemojte mesati zabe i babe nisu cetnici isto sto i srbi,srbi svaki dan setaju pazarom sa bosnjacima ali cetnici ne i nece,njih treba preventivno ili zabraniti ili pohapsiti zato sto stalno izazivaju nered gde god da se pojave

Derventa RS

pre 9 godina

A Pazarcima nije smetalo kad su oni islamisti muftijini paradirali u ratnim uniformama i sa zastavama okupatora?! Ne smetaju im ni vehabije, ni drugi slični ekstremisti?! Haha, još kad dođem ovdje, i pročitam visoko moralističke komentare Srba iz Srbije, koji opravdavaju ovo ponašanje huligana iz Novog Pazara, dođe mi da se nasmijem! Pa otiđite na njihove portale, pa pročitajte komentare, šta pišu o vama u Srbiji, ismijavaju vas, prijete ratom za nekakvim ''oslobođenjem Sandžaka''... :P Naravno da oni ne podržavaju obilježavanje godišnjice oslobođenja tog dijela Srbije od Turaka, kad se oni sami, muslimani iz Raške, identifikuju sa Turcima. Navijaju za Tursku kad igra protiv Srbije, mašu turskim zastavama, izgleda da im još niko nije rekao da je ovo 21. vijek, i da žive u državi Srbiji, a ne u Osmanskom carstvu. :D Ljudi, da li ste vi svjesni činjenice da ne smijete da odete u taj dio države, i da se slobodno krećete?! o.O Jeste li vi uopšte svjesni ozbiljnosti situacije?! Ali sami ste krivi za to, dozvolili ste im da se ponašaju i da rade šta i kako hoće, a vi ne smijete dole ni da pisnete kao Srbi. Sami ste napravili ''novo Kosovo'' svojom naivnošću i prevelikom tolerancijom, a prema njima što si bolji, oni su sve gori... Vidjećete, tek ćete vi imati problema s njima! Pozdrav iz Republike Srpske! Objavite mi komentar, hvala!

mlekadzija

pre 9 godina

Ovo je definitivni poraz drzave Srbije (ili onoga sto neki umisljaju da jeste). Dok islamski fundamentalisti mogu da paradiraju Novim Pazarom istovremeno se ogranicava sloboda kretanja drugima (zvali se oni cetnicima ili nekako drugacije, sve jedno je). Jedni mogu a drugi ne mogu. Obice se ovo o glavu Srbiji....samo ce onda biti kasno.

gerilac

pre 9 godina

Bilo bi lepo da su navijači iz Novog Pazara presreli "svoje" koji su svojevremeno paradirali u uniformama. Da svako zaustavi "svoje" ekstremiste.

EminaNP

pre 9 godina

@MilutinJ:

slazem se da bi i cetnike i vehabije treba uhapsiti, ali cekaj sada ce tebe da napadnu tvoji zato sto lose pises o cetnicima jer su u drugom svjetskom ratu bili "antifasisti", i zato sto cetnici kao vise ne postoje nego su ovi danasnji samo parodije na prave cetnike. A i mene ce da napadnu moji zato sto pisem lose o vehabijama zato sto oni nisu izvrsili konkretne pokolje nad nekom narodom za razliku od cetnika i ustasa.

Ustvari su budale i jedne i druge.

bljak

pre 9 godina

(Drale, 23. oktobar 2014 11:19)

To sto ti opisujes zove se "Dan Mrmota u Srbiji" i traje mnoooogo duze nego u onom filmu... 25 godina svaki dan isti...

momabrazil

pre 9 godina

Pametan potez pólicije. Ko god zeli tako da provocira na jednu ledinu pa da tamo sadi drvece. Takvu ideju premijera ili nekog drugog budze narod bi svesrdno podrzao. Zapalio albansku zastavu, ajd da sadis, upao u teren ajd i ti.Drali se ubij Hrvata ajd sad svi da cistite oko stadiona. Sto da ne bili bi primer svetu kako se borimo protiv devijantnih pojava u drustvu

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

onaj osecaj kad kao srbin ne smes da setas tvojom zemljom...i mi jos placamo porez za ovakve kao sto su na sandzaku ...policija ih miluje ,srbe odklanjaju a oni ce opet tvrditi kako ih srbi maltretiraju;) sve smeju u nasoj drzavi u pokrajini sandzak,i dzamije da imaju,i da oblace uniforme armije bih i da se deru tekbir ,i zuto da prodaju ...ma sve smeju nasi "ugrozeni" sandzaklije..pricaju o nama u stilu" sta ce meni neko iz beograda pokazivati tri prsta u nasem gradu ""njihovom gradu" pa gde oni to zive? u bosni ili u srbiji`? molim da mi objavite komentar ,zasto moramo cutati i dopustati da nam neko u srbiji preti ??

Никола

pre 9 godina

draz, 23.10. 15,40
Не стављај знак једнакости између крволочних усташа и регуларних четника ЈВуО, а да притом изоставиш партизане и Ханџар дивизију.

pazarac

pre 9 godina

Pazar jeste multietnicki grad,i ti mozes u njemu NORMALNO (pod ovim se podrazumeva da budes prikladno obucen a ne k'o ovaj Zinjantrop sto sebe naziva vodjom cetnika) da setas i da budes prihvacen kao sto te niko u nekom drugom gradu ne bi prihvatio,i vi to svi dobro znate. Ne znam oko cega sva ova pometnja. Meni ovo presmesno.

Бојан Илић

pre 9 godina

Pazar jeste multietnicki grad,i ti mozes u njemu NORMALNO (pod ovim se podrazumeva da budes prikladno obucen a ne k'o ovaj Zinjantrop sto sebe naziva vodjom cetnika) da setas i da budes prihvacen kao sto te niko u nekom drugom gradu ne bi prihvatio,i vi to svi dobro znate. Ne znam oko cega sva ova pometnja. Meni ovo presmesno.
(pazarac, 23. oktobar 2014 15:57)

Рече човек који је звао Патријарха "да му почупа браду и ј.... све у срце крваво"?!?
"Видим те" да знаш....

Action Man

pre 9 godina

Zar nisu pohapseni cetnici koji su se vratili iz krvave avanture u Ukrajini? Dole i s njima i ekstremnim bosnjacima kojima su Zukorlic i Ugljanin isprali mozak...

samo tako

pre 9 godina

@jovane mitrovicu, brate,moras razumeti da gradjani Srbije imaju skroz oprecne percepcije cetnika i cetnistva: dok ih jedni vide kao otadzbinsku vojsku ,oni drugi (citaj:svaki musliman ,kao ii Srbim iz partizanske porodice) dozivljavaju ih kao najzverskije zlocince,koljace. Takva zverstva su pocinili da ih ova grupa gradjana Srbije dozivljava kao ove krvoloke iSILa. Eto,sad ti vidi da li treba da setaju i da li je u pitanju povreda demokratskih prava.

Mali

pre 9 godina

Ajd sad nek mi neki jako pametan pazarac objasni kakva je to demokratija u kojoj muslimani mogu a srbi ne mogu da prosetaju ulicama Pazara? Da li je Pazar muslimanski grad ili je multieticki grad?
(Jovan Mitrović, 23. oktobar 2014 10:26)

Evo ja cu ti obijasnit. Cetnici su nekad davno napravili masakr nad bosnjacima...Rat u Bosni, svi znamo da su oni protiv svih, protiv svega sto nije srpsko. Dakle svi mogu da dodju u Novi Pazar kao i sto dolazi osim njih. Kako bi bilo da UCK proseta na Kosovu gde su srbi vecina, kako bi bilo da u Banjaluci prosetaju bosanci koji su ratovali, npr vehabibe da setaju u Banjaluci... Oni su danima pisali pratio sam kako dolaze da "oslobode Novi Pazar" jel treba grupica od 50 cetnika da zarobi jedan grad?! Oni su znali da ce bit zaustavljeni, gde ce njih 50 u grad od 150 000 pretezno mladih, kako bi se izvukli odatle. Bosnjaci su jako prijatni ali ne daju na sebe, to neka je jasno svima! Hvala i pozdrav za sve dobre ljude.

BlockOut

pre 9 godina

@Jovan Mitrović
Ja cu da ti objasnim, ti isti cetnici mojoj mami koja je iz BP su gotovo zbrisali celo porodicno stablo, ubijajuci i zenu i decu kao stoku.
A i caletovog pradedu, i pola familije u selu kraj Ribarica su pobili isti ti cetnici, srecom on je tada bio na pijaci sa svojim ocem inace ja ne bih bio rodjen.

I sada neko ko se time dici, i marsira i da to slavi, e to malo sutra, da je srece pa da je taj nacisticko-fasisticki pokret zabranjen u celoj drzavi Srbiji, a ne slavljen i podrzavan. Pazarom moze svako da seta, i Srbiji ada i gej populacija, al te ubice i pacenici nece moci dok god ima imalo zdravog razuma.

A sa druge strane podrzavam sto Srbija hapsi ove nase manijake bradate koji oce da ratuju po Siriji i slicno, al mi nije jasno kako je ovaj dosao sa ratista i seta Srbijom i jos najavljuje neke setnje i salje pretnje nekom manjinskom narodu u ovoj drzavi.

A sa druge strane, ovde se ljudi vole i postuju, da neko dira pravoslane Srbe u ovom gradu, veruj mi da bi mu glavu prvi muslimani razbucali ne bi mozda ti okrenuli glavu ili se pridruzili da se komsija sutira ili sto vec.

Tako sram te bilo, i cetnike, i ove bradate sa druge strane, treba vas lansirat u orbitu al' ni to nije resenje jer bi ka g...a sa neba padali jer drugo nisu.

Nadam se da ce moj komentar biti objavljen. Hvala i svi normalni ljudi su dobro dosli u Pazaru, pa makar bili vanzemljaci.

.....

pre 9 godina

@Jovan Mitrovic

Pazar je multietnicki grad i na to najbolje mogu da odgovore pravoslavci koji ovde zive jer nama muslimanima ne verujete,a takodje i oni koji su dosli sa dobrom namerom.Ovaj covek je od same najave da ce doci i prosetati gradom poceo sa pretnjama,a to ovde druze ne prolazi.Pravoslavnim Pazarcima nikad ne bi bila uskracena setnja ma koje prirode on bio,ali taj otpad i olos koje svi odbacuju ovde nece paradirat.
Srdacan pozdrav

Andrej Trebinje

pre 9 godina

Svi pričaju o dolasku nekakvih ''četnika'' u Novom Pazaru, a ja ovdje ne vidim ni ''č'' od četnika, ali zato vidim grupu islamskih ekstremista, koji uzvikuju svoje ratne i terorističke pokliče, a u rukama drže zastavu nekakvog izmišljenog ''Sandžaka'', tj. oblasti koja je danas podijeljena između Srbije i Crne Gore. Zašto ovo niko ne komentariše?! Mediji su napumpali i preuveličali priču da tamo dolaze neki četnici pravo sa ratišta u Ukrajini, kako bi se prikrilo pravo stanje u Novom Pazaru, tj. bujanje islamskog fundamentalizma i muslimanskog nacionalizma... Zar je u zemlji Srbiji dozvoljena upotreba okupatorskog termina ''Sandžak'', i dozvoljeno nošenje onih ratnih zastava?! Braćo moja, niste se vi još oslobodili Turaka, ostalo vam je ono još gore, a to je ovaj tužni relikt osmanske vladavine na ovim prostorima, koji ni sami ne znaju šta su... Nekad su bili Srbi, pa Srbi muslimani, pa samo muslimani, a sad kao nekakvi Bošnjaci, izmislili ljudi sebi ime nacije... :D Još uvijek se traže, hit! :D

john

pre 9 godina

Nemam nikakve simpatije prema četnicima, samo sam pre neki dan gledao na RTV 1 kako Šešelj odlikuje Tomislava Nikolića u čin četničkog vojvode. Pitam se zašto ne mogu četnici da šetaju po srpskom gradu, a predsednik države ni manje ni više četnički vojvoda.

nane

pre 9 godina

Novi Pazar je grad otvoren za sve dobronamerne ljude i zna kako da uzvrati gostoprimstvo. Ko god je dosao u Novi Pazar otisao je zadovoljan i pun pozitivnih utisaka. Novi Pazar je moj grad, grad bosnjaka ali je takodje grad i Milana, grad srba. Ovde smo vekovima ziveli, svoji na svome u miru i toleranciji. Sad treba neki sumljivi likovi , dosli sa ratista da dolaze u Novi Pazar da setaju? Kojim povodom i zasto? Takvi Novom Pazaru ne trebaju

ja

pre 9 godina

napadali ste vukovar i slavoniju dubrovnik i dlamciju napdali ste ono sto nije vase i pobili na stotine civila,napadali sarajevo,bihac i dalje a na svoja ognjista kosovo i sandzak ste zaboravili.gde vam je sada vucic gde je taj veliki drzavnik lajavac koji istim tonom prica vec 2 godine,koji moze da obmane babe i dede ali ne i noramlnog coveka.gde si vucicu kada ti u po srbije muftija paradira sa naoruzanom vosjkom ti pravis parade po beogradu.moj vucicu nisi ti vredan kao ni oni pre tebe.srboja je spala na najtragicnije stranice svoje istorije.tudje ste hteli svoje zadrazat ne mozete

UrsaMajor

pre 9 godina

Citam komentare u smislu da samo Srbima nije dozvoljeno da marsiraju u Srbiji i pitam se da li se Srbi zaista poistovecuju sa cetnicima. Ako je to istina onda nam nema leka. Mozda ih je trebalo pustiti da dodju po Pazara pa da im celi svet vidi lica tako da ih niko normalan vise ni u lift ne pusti.

Крчедин

pre 9 godina

Овај господин из Дервенте би требао да гледа своја посла у Босни а не да овде трује својим "писменим радовима".Већи Католик од Папе.

Derventa RS

pre 9 godina

@Jedna i jedina
LOL, kakvo poređenje! :O Kao prvo, BiH nije nacionalna država, već država 3 konstitutivna naroda (Srba, Bošnjaka i Hrvata). Nijedan narod nema pravo da svojata cijelu BiH, samo za sebe, nego može da svojata samo onaj dio, tj. one dijelove zemlje gdje su oni u većini... Naravno, to vama Bošnjacima ne odgovara, jer vi ne želite da budete ravnopravan narod sa ostalima, nego želite cijelu BiH samo za sebe, i one dijelove u kojima živite u manjini, ili vas uopšte i nema. Nijedan Srbin ne smatra Zavidoviće, Cazin i Posušje svojim teritorijama! Zbog islamskog radikalizma, i pokušaja stvaranja unitarne BiH, u kojoj bi vi bili glavni, je i došlo do rata. Zbog te politike, sad živite na nekih 25% teritorije, i dijelite Federaciju sa Hrvatima. :P Srbi imaju svoju Republiku Srpsku, svoj entitet koji je bukvalno država u državi, i vi nemate šta nama prigovarati, jer i nas ne interesuje šta vi radite u Federaciji! Sa druge strane, muslimana u Srbiji ima, recimo, onoliko koliko jedna Bijeljina sa širom okolinom ima stanovnika. Vi u Srbiji niste konstitutivan narod, nego nacionalna manjina, i to tek četvrta po brojnosti, iza Mađara, Albanaca i valjda Crnogoraca. Pa čak ni u Raškoj oblasti, u kojoj živite, niste većinsko stanovništvo, nego ste većina u 3 opštine, a Srbi u druge 3! ;) Nije stvar u tome ko za koga navija, svako neka navija za koga hoće, nego je problem u tome što pomenuta nacionalna manjina ne poštuje zakone Srbije, i idu na to da isprovociraju sukobe!

Jedna i Jedina

pre 9 godina

Objavite mi komentar, hvala!
(Derventa RS, 23. oktobar 2014 17:55)I vi zivite u BiH pa opet navijate za drugu drzavu.Prema tome...

Бојан Илић

pre 9 godina

Novi Pazar je moj grad, grad bosnjaka ali je takodje grad i Milana, grad srba. Ovde smo vekovima ziveli, svoji na svome u miru i toleranciji.
(nane, 23. oktobar 2014 18:59)

НП је град у Србији у ком живе И Бошњаци!
Немој те форе "ако прође прође"!
И још неки су тако причали.....

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)!
Чему вечита замена теза?!

primitivizam

pre 9 godina

Ovo smo gledali i devedesetih, pod Slobom.

Sada ce deca onih koji su izgubili sve pod Slobom, da gube dalje, jer jos gore nasedaju na provokacije.

Saks

pre 9 godina

Bravo za N. Pazar! Na žalost, ovi klerikalci kostimirani čas u četnike, čas u kozake će nastaviti sa svojim performansom. Svi ultra-desničari su operetske pojave, vole iznad svega da se kostimiraju i eksponiraju, na ovaj ili onaj način. Povod je čak manje bitan ili nebitan: navijanje, jubilej, proslava, protest... No kada postoji opasnost da nas uvale u veći belaj, kao u ovom slučaju, moramo ih vezati za stolicu. Odlično obavljen posao i bravo za policiju! Još nismo ni platili cenu divljanja na utakmici Srbija :
Albanija a oni su već spremni za izazovanje nove i veće nevolje! I kakvi četnici sada? Pa pored Nikoliča i Putina (u koga se inače kunu) ih nije bilo na paradi. Nisu čak ni spomenuti i pored jednog vojvode i jednog idola. Sve same petokrake! Što tada nisu protestovali?

маринко

pre 9 godina

Ово су навијачи, а српски четници су десничарски екстремисти и клерофашисти?
Докле људи ако Бога знате? Срамота! Осећам се понижено што Турци усред Србије прете и бране Нови Пазар од Срба! Нека само будите толерантни па ће те опет доживети Косово, само не знам где ћете у избеглиштво кад ови "навијачи" сутра дођу да вам секу главе...

grammar.police

pre 9 godina

i jedni i drugi slave okupatorske sluge iz drugog svetskog, na ledinu s njima da se istrebe, pa da mi normalni krenemo napred za normalnim svetom, konacno.

Rade Sumadinac

pre 9 godina

(Mali, 23. oktobar 2014 16:43)
Koji cetnici prijatelju,na koje ti to cetnike mislis???
Ocigledno da pojma nemas ni ko su cetnici...
Vidis prijatelju,ja sam sumadinac,iz srca sumadije,iz jednog malog mesta koje ima oko 3 000 stanovnika,svi su srbi,svi su cetnici i svi su monarhisti,medjutim NIKO,ALI NIKO nije otisao da ratuje devedesetih u Bosni ili u Hrvatskoj.
Da li znas zasto?
Zato sto je i sama Srbija bila okupirana,porobljena od komunista(Milosevicevih)ILI TI crvenih cetnika(Seseljevih) koji su i vodili rat devedesetih sa hrvatskim komunistima,ustasama i sa muslimanima u Bosni.
Najveci neprijatelji pravih cetnika,monarhista devedesetih godina su bili Slobodan Milosevic i Vojislav Seselj.

Filip

pre 9 godina

Dzabe pisem u Srbiji na sajtovima vlada cenzura. U NP kao i bilo gde u SRB dozvoljene su samo Policija Srbije i eventualno Vojska Srbije. Ostali bilo kakve formacije mogu slobodno kuda zele ako ima ko lud da ih primi.

Nane

pre 9 godina

НП је град у Србији у ком живе И Бошњаци!
Немој те форе "ако прође прође"!
И још неки су тако причали.....

Niko ne spori da je grad Novi Pazar u Srbiji . Mi smo Bosnjaci koji vekovima ovde zive. Radimo, placamo porez drzavi, postujemo zakone ove zemlje. Ovu zemlju smatramo svojom otadzbinom i ne zelimo niggde da idemo. Tu smo rodjeni, tu ostajemo. Samo hocemo da se drzava prema nama ponasa kao majka a ne maceha

sandzak

pre 9 godina

ovo napaljeni klinci galame,da je drzava to organizovala,prosetali bi cetnici lagano...iz np sam da se zna eto..ne podrzavam nikakve ekstremitete obe strane...

mare

pre 9 godina

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)!
Чему вечита замена теза?!
(Бојан Илић, 23. oktobar 2014 19:30)

Budi malo objektivan i neostrascen. Dok ne prestanemo da brojimo ko je kome vise zaklao nikada necemo normalno da zivimo. Menjate teze i ti i on, pa dolazi do neprestanog vrcenja istog. Vrtite ih kao na propeleru. Treba da stane.

Zoran.hr

pre 9 godina

I onda nama neko govori Ustase, ovo ono. Ne vidim ni jednog "Ustasu" koji ratuje u stranim drzavama i kasnije radi nekakve parade po Hrvatskoj. Kad ono susjedi: Cetnici u Ukrajini, nozevima naoruzani po Srbiji i prave nekakve parade. Toliko o napretku..

Бојан Илић

pre 9 godina

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)! Чему вечита замена теза?!
(Бојан Илић, 23. oktobar 2014 19:30)

Budi malo objektivan i neostrascen. Dok ne prestanemo da brojimo ko je kome vise zaklao nikada necemo normalno da zivimo. Menjate teze i ti i on, pa dolazi do neprestanog vrcenja istog. Vrtite ih kao na propeleru. Treba da stane.
(mare, 23. oktobar 2014 20:09)


Ок Маре, ако мислиш да је тако!
И опет свесно или несвесно кривимо себе што су "црвени фесићи" прошетали градом !?
То је српско проклетство!

cotke

pre 9 godina

Ja samo ne razumem tu podelu koju je sama drzava ovim potezom napravila ... Napravila je podelu izmedju Gradjana Srbije i dodeli prava...zaustavila je setnju par pojedinaca da upale svecu u crkvi a dozvolila da grupa navijaca organizuje nekakvu odbranu od svojih sunarodnika ...

Sasa Pavlovic

pre 9 godina

Ako su šetali za Aćifa,koji je osuđen kao saradnik okupatora,onda bi i četnici kao saradnici takođe trebalo da prošetaju. Ako su demokrate u NP trebali bi da dozvole

Jovan Mitrović

pre 9 godina

Ajd sad nek mi neki jako pametan pazarac objasni kakva je to demokratija u kojoj muslimani mogu a srbi ne mogu da prosetaju ulicama Pazara? Da li je Pazar muslimanski grad ili je multieticki grad?

Dragoljub

pre 9 godina

"Protiv dolaska četnika su i lokalni Srbi..." Jel ovo znači da muslimani nisu Srbi, odnosno da Srbi ne mogu biti muslimanske veroispovesti? Jel Pazarci imaju neko drugo državljanstvo osim srpskog?

Konstantin Petrovic

pre 9 godina

Demokratija na delu. Ispostovali smo Ustav RS i LGBT su napravili paradu i prosetali, uz prisustvo tenkova, vojske i policije ali ipak su prosetali. Ne vidim zasto cetnici ne bi mogli prosetati kroz Novi Pazar ? Po cemu je taj NP poseban, grad kao i svaki drugi... Dvostruki standardi na koje se mi zalimo vec duze vreme i sami primenjujemo iste u sopstvenoj drzavi. Secamo se kako nas je zapadni svet predstavljao u medijima, kako samo Kosovo moze da se otcepi ali ne i Republika Srpska e isto tako sada u Srbiji jasno se zna ko sme a ko ne sme da seta. Ili bolje receno demokratija po narudzbini, oni koji imaju zapadne lobiste mogu setati a drugi ne...

toko

pre 9 godina

nemojte mesati zabe i babe nisu cetnici isto sto i srbi,srbi svaki dan setaju pazarom sa bosnjacima ali cetnici ne i nece,njih treba preventivno ili zabraniti ili pohapsiti zato sto stalno izazivaju nered gde god da se pojave

arkan nije?

pre 9 godina

Mislim da Arkan jeste, cak se malo i provozao dzipovima po terenu FK NP :) dok su ovi sve to gledali sa tribina i mirno posmatrali... i da srecan praznik Gradu Novom Pazaru!

pazarac

pre 9 godina

Pazar jeste multietnicki grad,i ti mozes u njemu NORMALNO (pod ovim se podrazumeva da budes prikladno obucen a ne k'o ovaj Zinjantrop sto sebe naziva vodjom cetnika) da setas i da budes prihvacen kao sto te niko u nekom drugom gradu ne bi prihvatio,i vi to svi dobro znate. Ne znam oko cega sva ova pometnja. Meni ovo presmesno.

Mali

pre 9 godina

Ajd sad nek mi neki jako pametan pazarac objasni kakva je to demokratija u kojoj muslimani mogu a srbi ne mogu da prosetaju ulicama Pazara? Da li je Pazar muslimanski grad ili je multieticki grad?
(Jovan Mitrović, 23. oktobar 2014 10:26)

Evo ja cu ti obijasnit. Cetnici su nekad davno napravili masakr nad bosnjacima...Rat u Bosni, svi znamo da su oni protiv svih, protiv svega sto nije srpsko. Dakle svi mogu da dodju u Novi Pazar kao i sto dolazi osim njih. Kako bi bilo da UCK proseta na Kosovu gde su srbi vecina, kako bi bilo da u Banjaluci prosetaju bosanci koji su ratovali, npr vehabibe da setaju u Banjaluci... Oni su danima pisali pratio sam kako dolaze da "oslobode Novi Pazar" jel treba grupica od 50 cetnika da zarobi jedan grad?! Oni su znali da ce bit zaustavljeni, gde ce njih 50 u grad od 150 000 pretezno mladih, kako bi se izvukli odatle. Bosnjaci su jako prijatni ali ne daju na sebe, to neka je jasno svima! Hvala i pozdrav za sve dobre ljude.

ja

pre 9 godina

napadali ste vukovar i slavoniju dubrovnik i dlamciju napdali ste ono sto nije vase i pobili na stotine civila,napadali sarajevo,bihac i dalje a na svoja ognjista kosovo i sandzak ste zaboravili.gde vam je sada vucic gde je taj veliki drzavnik lajavac koji istim tonom prica vec 2 godine,koji moze da obmane babe i dede ali ne i noramlnog coveka.gde si vucicu kada ti u po srbije muftija paradira sa naoruzanom vosjkom ti pravis parade po beogradu.moj vucicu nisi ti vredan kao ni oni pre tebe.srboja je spala na najtragicnije stranice svoje istorije.tudje ste hteli svoje zadrazat ne mozete

Drale

pre 9 godina

Rođen sam 1980. godine. Tamo negde od svoje jedanaeste godine gledam i slušam iste stvari: kriza, beda, četnici, navijači, kordoni, Srbija, crkva, nacija, Šešelj, zločin, Albanci, Vukovar, Sarajevo, pa opet četnici, kriza, beda, navijači, kordoni...Shvatate li da mi proživljavamo jedan te isti dan svih ovih godina?! Kako se bre ne umore svi ovi bolesnici od marširanja, paradiranja, nasilja, grupisanja, šta dokazuju, protiv koga se bore, čije bre interese više brane svih ovih godina?!

Boban

pre 9 godina

Muftija je i zakuvao. Zapamtite tog lika, izazvace rat kad tad! Bojim se samo da ce kada eksplodira da kidne, a neduzni narod ce debelo da plati!

.....

pre 9 godina

@Jovan Mitrovic

Pazar je multietnicki grad i na to najbolje mogu da odgovore pravoslavci koji ovde zive jer nama muslimanima ne verujete,a takodje i oni koji su dosli sa dobrom namerom.Ovaj covek je od same najave da ce doci i prosetati gradom poceo sa pretnjama,a to ovde druze ne prolazi.Pravoslavnim Pazarcima nikad ne bi bila uskracena setnja ma koje prirode on bio,ali taj otpad i olos koje svi odbacuju ovde nece paradirat.
Srdacan pozdrav

UrsaMajor

pre 9 godina

Citam komentare u smislu da samo Srbima nije dozvoljeno da marsiraju u Srbiji i pitam se da li se Srbi zaista poistovecuju sa cetnicima. Ako je to istina onda nam nema leka. Mozda ih je trebalo pustiti da dodju po Pazara pa da im celi svet vidi lica tako da ih niko normalan vise ni u lift ne pusti.

Filip

pre 9 godina

Dzabe pisem u Srbiji na sajtovima vlada cenzura. U NP kao i bilo gde u SRB dozvoljene su samo Policija Srbije i eventualno Vojska Srbije. Ostali bilo kakve formacije mogu slobodno kuda zele ako ima ko lud da ih primi.

primitivizam

pre 9 godina

Ovo smo gledali i devedesetih, pod Slobom.

Sada ce deca onih koji su izgubili sve pod Slobom, da gube dalje, jer jos gore nasedaju na provokacije.

Derventa RS

pre 9 godina

A Pazarcima nije smetalo kad su oni islamisti muftijini paradirali u ratnim uniformama i sa zastavama okupatora?! Ne smetaju im ni vehabije, ni drugi slični ekstremisti?! Haha, još kad dođem ovdje, i pročitam visoko moralističke komentare Srba iz Srbije, koji opravdavaju ovo ponašanje huligana iz Novog Pazara, dođe mi da se nasmijem! Pa otiđite na njihove portale, pa pročitajte komentare, šta pišu o vama u Srbiji, ismijavaju vas, prijete ratom za nekakvim ''oslobođenjem Sandžaka''... :P Naravno da oni ne podržavaju obilježavanje godišnjice oslobođenja tog dijela Srbije od Turaka, kad se oni sami, muslimani iz Raške, identifikuju sa Turcima. Navijaju za Tursku kad igra protiv Srbije, mašu turskim zastavama, izgleda da im još niko nije rekao da je ovo 21. vijek, i da žive u državi Srbiji, a ne u Osmanskom carstvu. :D Ljudi, da li ste vi svjesni činjenice da ne smijete da odete u taj dio države, i da se slobodno krećete?! o.O Jeste li vi uopšte svjesni ozbiljnosti situacije?! Ali sami ste krivi za to, dozvolili ste im da se ponašaju i da rade šta i kako hoće, a vi ne smijete dole ni da pisnete kao Srbi. Sami ste napravili ''novo Kosovo'' svojom naivnošću i prevelikom tolerancijom, a prema njima što si bolji, oni su sve gori... Vidjećete, tek ćete vi imati problema s njima! Pozdrav iz Republike Srpske! Objavite mi komentar, hvala!

mlekadzija

pre 9 godina

Ovo je definitivni poraz drzave Srbije (ili onoga sto neki umisljaju da jeste). Dok islamski fundamentalisti mogu da paradiraju Novim Pazarom istovremeno se ogranicava sloboda kretanja drugima (zvali se oni cetnicima ili nekako drugacije, sve jedno je). Jedni mogu a drugi ne mogu. Obice se ovo o glavu Srbiji....samo ce onda biti kasno.

Никола

pre 9 godina

draz, 23.10. 15,40
Не стављај знак једнакости између крволочних усташа и регуларних четника ЈВуО, а да притом изоставиш партизане и Ханџар дивизију.

Homo Patetikus

pre 9 godina

"Ni Vuk, ni Arkan, ni četnici."
Ni zeka, ni jaga, ni koza, ni vo!
U svakom slučaju mi je žao normalnih stanovnika Novog Pazara koji moraju da trpe ekstremiste sa obe strane.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

onaj osecaj kad kao srbin ne smes da setas tvojom zemljom...i mi jos placamo porez za ovakve kao sto su na sandzaku ...policija ih miluje ,srbe odklanjaju a oni ce opet tvrditi kako ih srbi maltretiraju;) sve smeju u nasoj drzavi u pokrajini sandzak,i dzamije da imaju,i da oblace uniforme armije bih i da se deru tekbir ,i zuto da prodaju ...ma sve smeju nasi "ugrozeni" sandzaklije..pricaju o nama u stilu" sta ce meni neko iz beograda pokazivati tri prsta u nasem gradu ""njihovom gradu" pa gde oni to zive? u bosni ili u srbiji`? molim da mi objavite komentar ,zasto moramo cutati i dopustati da nam neko u srbiji preti ??

Andrej Trebinje

pre 9 godina

Svi pričaju o dolasku nekakvih ''četnika'' u Novom Pazaru, a ja ovdje ne vidim ni ''č'' od četnika, ali zato vidim grupu islamskih ekstremista, koji uzvikuju svoje ratne i terorističke pokliče, a u rukama drže zastavu nekakvog izmišljenog ''Sandžaka'', tj. oblasti koja je danas podijeljena između Srbije i Crne Gore. Zašto ovo niko ne komentariše?! Mediji su napumpali i preuveličali priču da tamo dolaze neki četnici pravo sa ratišta u Ukrajini, kako bi se prikrilo pravo stanje u Novom Pazaru, tj. bujanje islamskog fundamentalizma i muslimanskog nacionalizma... Zar je u zemlji Srbiji dozvoljena upotreba okupatorskog termina ''Sandžak'', i dozvoljeno nošenje onih ratnih zastava?! Braćo moja, niste se vi još oslobodili Turaka, ostalo vam je ono još gore, a to je ovaj tužni relikt osmanske vladavine na ovim prostorima, koji ni sami ne znaju šta su... Nekad su bili Srbi, pa Srbi muslimani, pa samo muslimani, a sad kao nekakvi Bošnjaci, izmislili ljudi sebi ime nacije... :D Još uvijek se traže, hit! :D

Бојан Илић

pre 9 godina

Novi Pazar je moj grad, grad bosnjaka ali je takodje grad i Milana, grad srba. Ovde smo vekovima ziveli, svoji na svome u miru i toleranciji.
(nane, 23. oktobar 2014 18:59)

НП је град у Србији у ком живе И Бошњаци!
Немој те форе "ако прође прође"!
И још неки су тако причали.....

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)!
Чему вечита замена теза?!

draz

pre 9 godina

Tko normalan se više pali i na ustaše i na četnike i na sve druge krvoloke sa ovih prostora i to 20 godina poslije rata.Na ovim prostorima ima previše zaostalih ljudi,
zato i vladaju i pljačkaju jedni te isti uvijek. Poz iz HR

Action Man

pre 9 godina

Zar nisu pohapseni cetnici koji su se vratili iz krvave avanture u Ukrajini? Dole i s njima i ekstremnim bosnjacima kojima su Zukorlic i Ugljanin isprali mozak...

Бојан Илић

pre 9 godina

Pazar jeste multietnicki grad,i ti mozes u njemu NORMALNO (pod ovim se podrazumeva da budes prikladno obucen a ne k'o ovaj Zinjantrop sto sebe naziva vodjom cetnika) da setas i da budes prihvacen kao sto te niko u nekom drugom gradu ne bi prihvatio,i vi to svi dobro znate. Ne znam oko cega sva ova pometnja. Meni ovo presmesno.
(pazarac, 23. oktobar 2014 15:57)

Рече човек који је звао Патријарха "да му почупа браду и ј.... све у срце крваво"?!?
"Видим те" да знаш....

Derventa RS

pre 9 godina

@Jedna i jedina
LOL, kakvo poređenje! :O Kao prvo, BiH nije nacionalna država, već država 3 konstitutivna naroda (Srba, Bošnjaka i Hrvata). Nijedan narod nema pravo da svojata cijelu BiH, samo za sebe, nego može da svojata samo onaj dio, tj. one dijelove zemlje gdje su oni u većini... Naravno, to vama Bošnjacima ne odgovara, jer vi ne želite da budete ravnopravan narod sa ostalima, nego želite cijelu BiH samo za sebe, i one dijelove u kojima živite u manjini, ili vas uopšte i nema. Nijedan Srbin ne smatra Zavidoviće, Cazin i Posušje svojim teritorijama! Zbog islamskog radikalizma, i pokušaja stvaranja unitarne BiH, u kojoj bi vi bili glavni, je i došlo do rata. Zbog te politike, sad živite na nekih 25% teritorije, i dijelite Federaciju sa Hrvatima. :P Srbi imaju svoju Republiku Srpsku, svoj entitet koji je bukvalno država u državi, i vi nemate šta nama prigovarati, jer i nas ne interesuje šta vi radite u Federaciji! Sa druge strane, muslimana u Srbiji ima, recimo, onoliko koliko jedna Bijeljina sa širom okolinom ima stanovnika. Vi u Srbiji niste konstitutivan narod, nego nacionalna manjina, i to tek četvrta po brojnosti, iza Mađara, Albanaca i valjda Crnogoraca. Pa čak ni u Raškoj oblasti, u kojoj živite, niste većinsko stanovništvo, nego ste većina u 3 opštine, a Srbi u druge 3! ;) Nije stvar u tome ko za koga navija, svako neka navija za koga hoće, nego je problem u tome što pomenuta nacionalna manjina ne poštuje zakone Srbije, i idu na to da isprovociraju sukobe!

EminaNP

pre 9 godina

@MilutinJ:

slazem se da bi i cetnike i vehabije treba uhapsiti, ali cekaj sada ce tebe da napadnu tvoji zato sto lose pises o cetnicima jer su u drugom svjetskom ratu bili "antifasisti", i zato sto cetnici kao vise ne postoje nego su ovi danasnji samo parodije na prave cetnike. A i mene ce da napadnu moji zato sto pisem lose o vehabijama zato sto oni nisu izvrsili konkretne pokolje nad nekom narodom za razliku od cetnika i ustasa.

Ustvari su budale i jedne i druge.

momabrazil

pre 9 godina

Pametan potez pólicije. Ko god zeli tako da provocira na jednu ledinu pa da tamo sadi drvece. Takvu ideju premijera ili nekog drugog budze narod bi svesrdno podrzao. Zapalio albansku zastavu, ajd da sadis, upao u teren ajd i ti.Drali se ubij Hrvata ajd sad svi da cistite oko stadiona. Sto da ne bili bi primer svetu kako se borimo protiv devijantnih pojava u drustvu

samo tako

pre 9 godina

@jovane mitrovicu, brate,moras razumeti da gradjani Srbije imaju skroz oprecne percepcije cetnika i cetnistva: dok ih jedni vide kao otadzbinsku vojsku ,oni drugi (citaj:svaki musliman ,kao ii Srbim iz partizanske porodice) dozivljavaju ih kao najzverskije zlocince,koljace. Takva zverstva su pocinili da ih ova grupa gradjana Srbije dozivljava kao ove krvoloke iSILa. Eto,sad ti vidi da li treba da setaju i da li je u pitanju povreda demokratskih prava.

gerilac

pre 9 godina

Bilo bi lepo da su navijači iz Novog Pazara presreli "svoje" koji su svojevremeno paradirali u uniformama. Da svako zaustavi "svoje" ekstremiste.

john

pre 9 godina

Nemam nikakve simpatije prema četnicima, samo sam pre neki dan gledao na RTV 1 kako Šešelj odlikuje Tomislava Nikolića u čin četničkog vojvode. Pitam se zašto ne mogu četnici da šetaju po srpskom gradu, a predsednik države ni manje ni više četnički vojvoda.

BlockOut

pre 9 godina

@Jovan Mitrović
Ja cu da ti objasnim, ti isti cetnici mojoj mami koja je iz BP su gotovo zbrisali celo porodicno stablo, ubijajuci i zenu i decu kao stoku.
A i caletovog pradedu, i pola familije u selu kraj Ribarica su pobili isti ti cetnici, srecom on je tada bio na pijaci sa svojim ocem inace ja ne bih bio rodjen.

I sada neko ko se time dici, i marsira i da to slavi, e to malo sutra, da je srece pa da je taj nacisticko-fasisticki pokret zabranjen u celoj drzavi Srbiji, a ne slavljen i podrzavan. Pazarom moze svako da seta, i Srbiji ada i gej populacija, al te ubice i pacenici nece moci dok god ima imalo zdravog razuma.

A sa druge strane podrzavam sto Srbija hapsi ove nase manijake bradate koji oce da ratuju po Siriji i slicno, al mi nije jasno kako je ovaj dosao sa ratista i seta Srbijom i jos najavljuje neke setnje i salje pretnje nekom manjinskom narodu u ovoj drzavi.

A sa druge strane, ovde se ljudi vole i postuju, da neko dira pravoslane Srbe u ovom gradu, veruj mi da bi mu glavu prvi muslimani razbucali ne bi mozda ti okrenuli glavu ili se pridruzili da se komsija sutira ili sto vec.

Tako sram te bilo, i cetnike, i ove bradate sa druge strane, treba vas lansirat u orbitu al' ni to nije resenje jer bi ka g...a sa neba padali jer drugo nisu.

Nadam se da ce moj komentar biti objavljen. Hvala i svi normalni ljudi su dobro dosli u Pazaru, pa makar bili vanzemljaci.

маринко

pre 9 godina

Ово су навијачи, а српски четници су десничарски екстремисти и клерофашисти?
Докле људи ако Бога знате? Срамота! Осећам се понижено што Турци усред Србије прете и бране Нови Пазар од Срба! Нека само будите толерантни па ће те опет доживети Косово, само не знам где ћете у избеглиштво кад ови "навијачи" сутра дођу да вам секу главе...

diVijano

pre 9 godina

Jel su ovo deca "navijaci", morali da napuste skolski cas da bi mogli da brane "sandzak" od setaca cetnika? ludilo, balkanski sindrom svih strana, od Zagreba do Soluna, ako ne i do Istanbula (vidim,i nesto turci poceli da se bave nasom balkanskom politikom)....

Zoran.hr

pre 9 godina

I onda nama neko govori Ustase, ovo ono. Ne vidim ni jednog "Ustasu" koji ratuje u stranim drzavama i kasnije radi nekakve parade po Hrvatskoj. Kad ono susjedi: Cetnici u Ukrajini, nozevima naoruzani po Srbiji i prave nekakve parade. Toliko o napretku..

Jedna i Jedina

pre 9 godina

Objavite mi komentar, hvala!
(Derventa RS, 23. oktobar 2014 17:55)I vi zivite u BiH pa opet navijate za drugu drzavu.Prema tome...

Крчедин

pre 9 godina

Овај господин из Дервенте би требао да гледа своја посла у Босни а не да овде трује својим "писменим радовима".Већи Католик од Папе.

grammar.police

pre 9 godina

i jedni i drugi slave okupatorske sluge iz drugog svetskog, na ledinu s njima da se istrebe, pa da mi normalni krenemo napred za normalnim svetom, konacno.

mare

pre 9 godina

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)!
Чему вечита замена теза?!
(Бојан Илић, 23. oktobar 2014 19:30)

Budi malo objektivan i neostrascen. Dok ne prestanemo da brojimo ko je kome vise zaklao nikada necemo normalno da zivimo. Menjate teze i ti i on, pa dolazi do neprestanog vrcenja istog. Vrtite ih kao na propeleru. Treba da stane.

nane

pre 9 godina

Novi Pazar je grad otvoren za sve dobronamerne ljude i zna kako da uzvrati gostoprimstvo. Ko god je dosao u Novi Pazar otisao je zadovoljan i pun pozitivnih utisaka. Novi Pazar je moj grad, grad bosnjaka ali je takodje grad i Milana, grad srba. Ovde smo vekovima ziveli, svoji na svome u miru i toleranciji. Sad treba neki sumljivi likovi , dosli sa ratista da dolaze u Novi Pazar da setaju? Kojim povodom i zasto? Takvi Novom Pazaru ne trebaju

Sasa Pavlovic

pre 9 godina

Ako su šetali za Aćifa,koji je osuđen kao saradnik okupatora,onda bi i četnici kao saradnici takođe trebalo da prošetaju. Ako su demokrate u NP trebali bi da dozvole

sandzak

pre 9 godina

ovo napaljeni klinci galame,da je drzava to organizovala,prosetali bi cetnici lagano...iz np sam da se zna eto..ne podrzavam nikakve ekstremitete obe strane...

Saks

pre 9 godina

Bravo za N. Pazar! Na žalost, ovi klerikalci kostimirani čas u četnike, čas u kozake će nastaviti sa svojim performansom. Svi ultra-desničari su operetske pojave, vole iznad svega da se kostimiraju i eksponiraju, na ovaj ili onaj način. Povod je čak manje bitan ili nebitan: navijanje, jubilej, proslava, protest... No kada postoji opasnost da nas uvale u veći belaj, kao u ovom slučaju, moramo ih vezati za stolicu. Odlično obavljen posao i bravo za policiju! Još nismo ni platili cenu divljanja na utakmici Srbija :
Albanija a oni su već spremni za izazovanje nove i veće nevolje! I kakvi četnici sada? Pa pored Nikoliča i Putina (u koga se inače kunu) ih nije bilo na paradi. Nisu čak ni spomenuti i pored jednog vojvode i jednog idola. Sve same petokrake! Što tada nisu protestovali?

Бојан Илић

pre 9 godina

Ови су хтели да шетају јер се у сред Србије провоцира са парадом у униформама фашиста који су клали Србе (неки би и сада али не могу)! Чему вечита замена теза?!
(Бојан Илић, 23. oktobar 2014 19:30)

Budi malo objektivan i neostrascen. Dok ne prestanemo da brojimo ko je kome vise zaklao nikada necemo normalno da zivimo. Menjate teze i ti i on, pa dolazi do neprestanog vrcenja istog. Vrtite ih kao na propeleru. Treba da stane.
(mare, 23. oktobar 2014 20:09)


Ок Маре, ако мислиш да је тако!
И опет свесно или несвесно кривимо себе што су "црвени фесићи" прошетали градом !?
То је српско проклетство!

cotke

pre 9 godina

Ja samo ne razumem tu podelu koju je sama drzava ovim potezom napravila ... Napravila je podelu izmedju Gradjana Srbije i dodeli prava...zaustavila je setnju par pojedinaca da upale svecu u crkvi a dozvolila da grupa navijaca organizuje nekakvu odbranu od svojih sunarodnika ...

bljak

pre 9 godina

(Drale, 23. oktobar 2014 11:19)

To sto ti opisujes zove se "Dan Mrmota u Srbiji" i traje mnoooogo duze nego u onom filmu... 25 godina svaki dan isti...

Rade Sumadinac

pre 9 godina

(Mali, 23. oktobar 2014 16:43)
Koji cetnici prijatelju,na koje ti to cetnike mislis???
Ocigledno da pojma nemas ni ko su cetnici...
Vidis prijatelju,ja sam sumadinac,iz srca sumadije,iz jednog malog mesta koje ima oko 3 000 stanovnika,svi su srbi,svi su cetnici i svi su monarhisti,medjutim NIKO,ALI NIKO nije otisao da ratuje devedesetih u Bosni ili u Hrvatskoj.
Da li znas zasto?
Zato sto je i sama Srbija bila okupirana,porobljena od komunista(Milosevicevih)ILI TI crvenih cetnika(Seseljevih) koji su i vodili rat devedesetih sa hrvatskim komunistima,ustasama i sa muslimanima u Bosni.
Najveci neprijatelji pravih cetnika,monarhista devedesetih godina su bili Slobodan Milosevic i Vojislav Seselj.

Nane

pre 9 godina

НП је град у Србији у ком живе И Бошњаци!
Немој те форе "ако прође прође"!
И још неки су тако причали.....

Niko ne spori da je grad Novi Pazar u Srbiji . Mi smo Bosnjaci koji vekovima ovde zive. Radimo, placamo porez drzavi, postujemo zakone ove zemlje. Ovu zemlju smatramo svojom otadzbinom i ne zelimo niggde da idemo. Tu smo rodjeni, tu ostajemo. Samo hocemo da se drzava prema nama ponasa kao majka a ne maceha