Sreda, 15.10.2014.

11:58

"Zgrožen vređanjem premijera"

Nebojša Stefanović izjavio da je zgrožen vređanjem premijera Aleksandra Vučića u direktnom prenosu RTS sa utakmice Srbija - Albanija.

Izvor: Tanjug

"Zgrožen vreðanjem premijera" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

356 Komentari

Sortiraj po:

nevenka123

pre 9 godina

nikako to jedna televizija i to drzavna nije smela sebi da dozvoli. na stranu ko je simpatizer koje stranke. radi se o predsedniku vlade srbije! ako pljunes na vladu srbije pljuno si samim tim na celu srbiju. a na svu srecu narod je nas pametniji od grupice huligana koji su sigurno potplaceni da to urade.

Mary

pre 9 godina

Zasto li su bili revoltirani, pa nije Vucic kriv za ovu provokaciju albanske strane? Ovo je zaista nesvakidasnji dogadjaj, da tako neko upadne pred kamere i vredja premijera. Niko da osudi neprofesionalizam RTS-a zbog toga .

milosbre

pre 9 godina

Glavno da komentarise televiziju a sto nije sprecio da do toga ne dodje...to nije vazno vazno je sto su psovali vucica..ccc srbijo....

zemljoradnik

pre 9 godina

Sramota! Ali to je samo isfrustrirani huligan koji na utakmice odlazi ne zbog fudbala vec da se pobije i napravi nered. Strasno je sto je izmakla kontroli situacija na tribinama.

Koci

pre 9 godina

Sve iscenirano i planirano I helikopter sa zastavom kao I vredjanje premijera!Vucicu pohapsi ove kriminalce!!!Srbija ima spoljasne i unutrasnje neprijatelje .

Vesna BG

pre 9 godina

Au majko moja. I dok se vi svađate ko je gori, Premijer ili ministar, smeju nam se oni koji su nam oteli deo zemlje. Alo, aloooooooooo, to im je i bio cilj

tužno

pre 9 godina

Ono što se sinoć dešavalo na utakmici samo pokazuje da ima pojedinaca i grupa koje sam sport na žalost ne interesuje, već želja za incidentima i ličnom promocijom. Upad u direktan prenos i to u dva navrata ne može biti slučajan, već orgsnizovan i smišljen.

srki

pre 9 godina

u ovoj izjavi ima toliko bljuvotine, a ja cu se osvrnuti na jednu. pre par dana procitao sam vest da je nekakav vucicev savetnik izribao clanove vlade (pa i doktora nam stefanovica) da niko nije pozvao njegovo visocanstvo zato sto je andy wolf popio po labrnji. wolf senior je navodno bio prisutan sastanku i od soka nije rec progovorio (drama). sad se mladi nam doktor stefanovic zgrazava nad cinjenicom da se niko sa javnog servisa nije izvinio wolfu. bas mi je ovaj stefi simpa, pa ne bi doktor postao da lekcije brzo ne uci!

KAJAK

pre 9 godina

Moram da se zapistam da li se ovo desava I da li je normalno u ostatku sveta?! Mislim da je odgovor negativan… pa sada ko god ovo podrzava I misli da j eovo dobro, neka se zapita za cije je to dobro?!

STOLNJAK

pre 9 godina

Samo me zanima da li u nedostatku reakcije RTS I drugih nevladinih organizacija time pokazuju da podrzavaju takvo sramno I bezobrazno ponasanje?

ugrinovci

pre 9 godina

Ocigledno je nekim pojedincima jako smeta sto Vucic ide putem uredjenja Srbije I postavljanjem je na zdrave noge, koja ce biti konkurentna sa svima.

Goran

pre 9 godina

Covek bi pre trebao da podnese neopozivu ostavku a ne da prica kako je zgrozen necim.
Sutra treba da nam ode pola zemlje u vazduh usled propusta policije a on ce da prica kako je zgrozen ovim i onim.
Pokrij se usima nesreco i podnesi ostavku ako imas i malo morala, a za potpuno bezopasan incident u pogledu budale koja je dosla do kamere prepusti RTS-u da utvrdi ko je odgovoran i sam to resi.

alex

pre 9 godina

Uz duzno postovanje gospodinu, mislim da je on najnesposobniji ministar policije kog smo imali, imam puno prijatelja na visokim funkcijama u policiji i oni ga tamo zovu ,,slinavac" ili "balavac", toliko o njegovom statusu i respejuu medju kolegama.. vreme je za njegovu smenu,totalno ne ume da radi taj posao...nek mu daju ministarstvo za vanredne situacije,tu se nista ne radi,a na njegovo mesto neka dovedu coveka iz struke.

Otac Makarije

pre 9 godina

Svi znaju da je Stefanovicu nadimak S***a!!! Lik bez obraza,morala,samopostovanja...i budali bi bilo jasno zasto je dobio taj nadimak!

garavi

pre 9 godina

a pazi ovog? ovaj još radi? šefe ostavku podnesi? ušla ti je četa albanaca i pravila haos ceo dan a ti se brines za izjavu? ????????

Burence

pre 9 godina

Ja nisam zgrožem ja sam u šoku. Ono sto se desilo sinoć je za svaku osudu i morali su da se oglase i zvaničnici EU i ostatak civilizovanog sveta, a nema reakcije kao da se ništa nije desilo. Pored vređanja premijera mislim da je jako čudna situacija, da ne kažem verovatno unapred pripremljena, da nekloliko trenutaka nakon vređanja premijera počinje pola stadiona da ponavlja vređanje. Meni ovo ne liči na slučajnost.

Bole Melakat

pre 9 godina

Predsednik Vlade nije faraon pa da niko ništa ne sme da kaže protiv njega, bio on Zoran Djindjić, Mirko Cvetković, Ivica Dačić, ili Aleksandar Vučić (za sve njih se svašta izjavljivalo, pa šta). Nije svet postao od A.V. I, g-dine Stefanoviću, prestanite više da se ulagujete Aleksandru "Velikom", neka se on brani sam, ako misli da je ugrožen. Uostalom i vaše kolege svašta izjavljuju za druge, pa se vi samo ogradjujete.

jel imas i ti batu samo da znamo

pre 9 godina

moj ti je predlog da se ne zgrazavas nego da das OSTAVKU a drugi koji bi dosao na to mesto obavezno kada planira bezbednost nekog skupa proveri ko od glavesina ima batu pa cak i oni koji dolaze iz inostranstva.
Eto vidis kako se ovaj bata legitimise dronom a legitimisanje vodjinog bate nigde nema i ovakvim batama sam zgrozen.

aca

pre 9 godina

RTS je mozda trebala da prekine prenos kada se incident dogodio. Jedno je argumentovano ukazivati na greske u politici koju vodi premijer, a sasvim drugo vredjati coveka u direktnom prenosu. To nije smelo da se pusti u etar. Ali, strasno je to sto bukvalno svako kome padne na pamet moze ugroziti bezbednost 20000 ljudi. Sta su radile nase sluzbe bezbednosti ako ih imamo? Bave se samo kafanskim pricama i rekla-kazala, a o pretnji po bezbednost gradjana Srbije saznaju iz direktnog prenosa. Na onoj letelici je moglo biti okaceno bilo sta. Hvala im sto su okacili samo ono platno. Sramota za nas odbrambeni sistem.

Aleksandar Zivkovic

pre 9 godina

Zar homoseksualci nisu ravnpravni gradjani koji su paradirali zahvaljujuci ovoj vlasti? Ne vidim sta je onda "brutalno vredjanje".

dex

pre 9 godina

Pa dobro botovi, razumem da ne mislite svojom glavom, ali u prenosu si se izvinili jedno 20 puta! Ili niste gledali? Drugo, doktore, ostavka pod hitno! Dron sa slikom velike albanije nadlece stadion?! Bruka i sramota! Sta da je imao plasticni eksploziv? Da li je Putin bezbedan? Da nece opet neki dron da leti???

i tako...

pre 9 godina

"da li je razlog što nekome u ovoj zemlji ne odgovara jaka država, jaka vlada" - zapitao se Stefanovic.

Ja se pitam na koji nacin je sinocnje desavanje nasu Srbiju predstavilo kao jaku drzavu?

Uopsteno govoreci, vredjanje bilo koga je nevaspitano i ne bi trebalo da se tako ophodimo.

Medjutim, jos je gore i nedopustivije da ministar unutrasnjih poslova posle sinocnjeg fijaska daje ovakvu izjavu.

Covek koji je na celu organizacije koja je sinoc dozivela potpuni debakl, koja je potpuno podbacila i umesto da nas zastiti od onoga sto smo sinoc kao drzava i kao narod doziveli, ta organizacija nas je po ko zna koji put obrukala i osramotila - taj covek jedino sme i mora da se nama, koji sve njih placamo i hranimo, izvini zbog jada i bede koju su nam svi oni zajedno iz MUP-a priredili prosle noci i da podnese ostavku zajedno sa svim glavesinama iz policije i sluzbi.

Ceo svet nam se smeje - i to sa debelim razlogom, ispali smo smesni, jadni i nesposobni!
Naravno da nismo takvi!
Naravno da u MUP-u imamo sposobnih ljudi!
Sad je vreme da ti ljudi dobiju sansu i preuzmu odgovornost!
A oni koji su svoju sansu ovakvim kolosalnim propustom prokockali, neka se povuku.

Zna se sta je red, dajte vise i u ovoj drzavi da ga postujemo!

Jovana

pre 9 godina

Pojedinci treba da prestanu da mesaju sport i politiku. Ti koji ovakav postupak podrzavaju neka se malo zamisle. Ja licno ovaj incident smatram napadom na drzavu.

novosadjanin

pre 9 godina

Seljak koji je uleteo u kadar je nista drugo do kivnog i bednog coveka koji je dosao sa jasnim ciljom! Da vredja Vucica umesto da navija i podrzi svoju zemlju...a radikali ,koliko ja znam su "patriote"? Kakve???

dr24

pre 9 godina

a ja sam zgroz kako je policija i sluzbe odradile posao kolko se secam ni muva nece smeti da proleti. a za botove u uredjenim zemljama ministri sami podneau ostavke zbog sramote

Jelica

pre 9 godina

RTS se finansira od para ovog naroda, a dozvoli sebi da na onakav način u nagledanijim momentima neko vređa premijera države koga je opet isti taj narod izabrao i to sa preko 1 700 000 glasova. Ono primitivno vređanje je u stvari uvreda za svakog ko je svoj glas dao za Vučića i SNS. RTS bi trebalo bar ovim građanima da se izvini. Velika sramota.

Branko

pre 9 godina

Da li je moguće da jednog doktora nauka, ministra u vladi Srbije zaduženog za bezbednost građana, od svih jučerašnjih propusta, počev od ulaska drona iznad terena (koji je umesto zastave, koja je već dovoljno uvredljiva, mogao nositi nešto drugo), pa do ulaska navijača na teren sa sve Ivanom Bogdanovim koji bi trebao da ima zabranu ulaska na teren, njega najviše vređa i brine izjave izrečene na račun Premijera? I da li je moguće da gospodin doktor ministar ne oseća ni malo krivice za sve događaje, pošto je njegovo ministartstvo to koje je trebalo da spreči sve ovo? Ili su opet krivi neki pripadnici Žandarmerije?

miljenko

pre 9 godina

Sramota je sta se juce desilo u programu. Kao da nije bila dovoljna provokacija albanskih navijaca, nego mi sami sebe pljujemo. Zasto na ovo niko ne odreaguje. Gde su sada sva ta udruzenja, zasto cute.

Chuka

pre 9 godina

Svaki razuman građanin je zgrožen vređanjem Vučića na takav način. Ja prvi nisam glasao za Vučića, ali mi je bilo strašno neprijatno tokom prenosa.

svake

pre 9 godina

Pokazalo se da u Srbiji ima jos mnogo divljaka, ako se doticnom gospodinu ne svidja premijer neka ide tamo odakle je dosao, mozda ce mu Hasim Taci mnogo vise odgovarati.

ns

pre 9 godina

tekst sapstenja je bas "doktorski" i do bola uvlakacki. Zato je Stefanovic i dogurao do ministra. ne moze to svako, odnosno ne moze normalan i pametan covek da bude to sto je Stefanovic.

Da je pravde, ovaj lik bi danas bio na svim TV stanicama I gledali bi ga kako podnosi ostavku radi propusta u obezbedjenju utakmice. Ali avaj, ovo je Srbija ...

AV moze tog gospodina koji ga je uvredio da goni po privatnoj tuzbi za uvredu.

Marija Beogradjanka

pre 9 godina

E sramota stvarno. Kada vidim komentare po fb koliko se ljudi odusevljavaju izjavo malogradjanina.. strasno. To je prostak nema potrebe da ga velicate.

BojanB

pre 9 godina

Da ovakav rečnik ode dva puta u etar, to je stvarno sramota za RTS. Razumem da se jednom desilo, ali i drugi put... Posle tog prvog puta trebali su da zatraže obezbeđenje, nego je nekom očigledno išlo u prilog da se uvrede još jednom ponove, što je i omogućeno.

Stanko M.

pre 9 godina

Da je na takav nacin izvredjan neki drugi politicar, da nije iz SNS, nevladine organizacije i novinarska udruzenja bi bili na nogama, a ovako kada je izvredjan Vucic svi cute.

Lider

pre 9 godina

Sve sto smo slutili,postaje realnost.Napadi na premijera su sve cesci i jaci.Ne biraju se vise sredstva.Premijer ne sme da dozvoli ovakvo ponasanje.Treba zatraziti odgovornost za ovaj propust.

maroko

pre 9 godina

Stvarno neverovatni propusti u RTS-u i obezbeđenju samog mesta voditelja. Najosnovniji red bi bio da se bar izvine. Obzirom da je i Vučićev brat bio meta pre par dana, stiče se utisak da ovo sve nije slučajno.

SNS je zlo

pre 9 godina

Ma treba zabraniti prenos sportskih takmičenja, da se ne čuje šta prevareni narod misli o vođi...medije ste cenzurisali, ali narod da ućutkate ne možete...Odlazite, prevaranti...

dzhoni

pre 9 godina

Da li doticni ,,Dr'' Ministar ima imalo obraza da daje ovakvu izjavu?! Kada Vam pripadnici Ministarstva koje predvodite pre par nedelja pretuku brata Premijera, pa kada se dese takvi incidenti, i organizacijski i bezbedonosni, sluzbi Ministarstva koje predvodite kakvih je bilo na gomilu sinoc, jedini cin koji je ispravan je Vasa OSTAVKA!

Crvenotravka

pre 9 godina

Ovo sto se3 desilo na utakmici izmedju Srbije i Albanije nije bilo u redu a u najmanju ruku vredjanje premijera pred kamerama RTS-a

Vuksana

pre 9 godina

Toliko o medijskom mraku u Srbiji, i sputavanju slobode govora, a svaka, da ne kažem budala, može javno da izvređa koga želi, pa makar i samog premijera. Eto dokaza da Vučić nema uticaja na javni servis i medije, generalno.

RADMILA DJOKIC

pre 9 godina

Nekima ne odgovara jaka i stabilna Srbija sa postenim ljudima zbog toga je Vucic meta svakojakih napada koji ne prestaju a najvise optuzuju upravo njega za cenzuru.

Gerber

pre 9 godina

(Dusan, 15. oktobar 2014 12:55)
I treba da pominje reforme i promene, sve dok se ne promeni svest i ponašanje huligana i stranačkih prišipetlja kao što si ti.

diditi

pre 9 godina

Gospodine dr? Zgrozen sam da jos niste podneli neopozivu ostavku jer je cela nacija osramocena sinocnim albanskim "zmajem" usred glavnog grada koji se priprema da proslavi 70 godina oslobodjenja. Imate li Vi moral,obraz ili barem svoj licni ego? Ocigledno nista od toga. Kao najveca podguzna muha velikog vodje ovom izjavom pokazujete nevidjenu drskost i bahatost? Verovatno jedino to i umete.

bratic

pre 9 godina

vi ministre treba glavu u pesak da nabijete I da cutite mozda vas niko ne spomene ili se izvinite gradjanima ove zemlje I date ostavku

karson

pre 9 godina

Na sportskim priredbama nema mestu politici.Ruzno je sto neki koriste priliku kada svi zelimo da uzivamo u fudbalu da pokvare ovakve priredbe...

Helga

pre 9 godina

Ovakve stvari su zaista za moralnu osudu i nedopustivo je da javni servis sebi dozvoli ovakav ispad. Medjutim svi cute, niko se ne oglasava jer je danas noramalno vaspitanje vredjati.

plač

pre 9 godina

Sto se tice skandiranja protiv premijera mislim da je neko platio i organizovao navijace da to rade.Sportske priredbe gleda veliki broj ljudi, i to su idealna mesta za eksponiranje....
(osmeh, 15. oktobar 2014 12:55)

Pa normalno da je neko platio !!! Pa svi vole našeg Zlatoustog Vođu i svi se kunu u njega. Tako da to ne može nikako biti spontano to je jedna bezozirna režija da unizi našega voljenoga vođu, ali neće im uspeti !!

kolibri

pre 9 godina

Najprimitivnije vređanje i to u momentu kada je gledanost najveća. Ako ništa drugo osnovni red bi bio da upute izvinjenje gledaocima što su morali onako nešto da vide i čuju. Kako deci objasniti onakvo ponašanje.

nikola86

pre 9 godina

A ti "doktore" bolje podnesi ostavku i ne lupetaj vise!Tebi je to veci problem sto su ga vredjali a ne to sto je neko mogao bombu da unese tako na stadion!!

Milos Momcilovic

pre 9 godina

Vi vređate narod svakodnevno od kad ste stupili na vlast pa nikom ništa. Vređate našu inteligenciju, cenzurišete nas. Treba da se stidite dokle ste doveli ovu državu. Vi ste najgori vladari koji su ikad vodili ovu zemlju. Kao građanin ove zemlje razočaran sam. Svaki vaš potez me nervira. Ovoj zemlji je potreban novi tim.

trudna buva

pre 9 godina

@Shuki - Bravo!! - i jos jednom:
A nije vas zgrozilo sto u sred Beograda na sportskoj manifestaciji koju prati 30000 ljudi, na licu mesta, neko moze da doveze letelicu sa okacenom zastavom velike albanije. I nije vas zgrozila pomisao sta je sve moglo da bude okaceno umesto zastave. Mene je, gospodine ministre zgrozila vasa nesposobnost da obezbedite sigurnost za 30000 ljudi koji su bili na stadionu i oko njega sinoc. Vi ste vasim necinjenjem, neprofesionalnoscu i neznanjem ugrozili 30000 ljudi sinoc. Al sta vas briga za to, vama je najvaznije da slucajno niko ne pogleda popreko vaseg premijera a sve ostalo nek ide u p.m.
(Shuki, 15. oktobar 2014 12:29)

SSSS

pre 9 godina

Kakav primer malogradjanstine se sinoc video u direktnom prenosu na rts. A jos veci i bolji primer su svi komentari po drustvenim mrezama. Sramota je takvo nepostovanje drzavnika pogotovo u takvoj situaciji,kao da nije bila dosta provokacija sa zastavom.

Intuicija

pre 9 godina

Eto vam prilika da vidite kako Vucic cenzurise medije.Sramota,coveka napadaju sa svih strana,a njemu na teret stavljaju cenzuru.Videlo se juce kako su se udruzili svi oni kojima reforme ne odgovaraju.Zajednickim snagama zele da sklone Vucica.

zoran srbin

pre 9 godina

sinoc sam kuci gledao prenos i nisam mirno spavao postavljam sebi jedno te isto pitanje ....

kako da volim svoju drzavu kad ih vode ovakvi politicari . svi do reda od parlamentarnih do ne parlametrnih. tudje necemo svoje nemamo

Pedja

pre 9 godina

Postovani Gospodine ministre,
Samo se pitam odakle Vama hrabrosti i morala da se javite povodom slucaja vredjanja premijera kad je na jucerasnjoj utakmici bila ugrozena bezbednost 30.000 ljudi kao i samog predsednika republike. Mozete li da zamislite sta je sve moglo umesto zastave da leti? Kako je neko uneo u crkvu onoliki dron?
Mislim da je najmanje sto bi trebalo Vi i direktor BIA da uradite da podnesete ostavke!

Premijer je mnogo puta bio i bice vredjan jer mu je takva funkcija ali vi ste odgovorni za bezbednost gradjana a uleteo Vam je dron na sred stadiona.

Imali mali morala Doktore

Hvala

DANICA DRAGICEVIC

pre 9 godina

Drzava mora da rascisti sa ovakvim huliganima koji su mogli da naude i novinarima jer rade sta hoce ,skandalozno je da neko u prenosu koji gleda ceo svet vredja premijera ,sada je svima jasno da iza ovoga stoje organizovane grupe koje su protiv reformi u Srbiji.

Shone Cerak

pre 9 godina

Е мој Стефановићу и ја сам исто тако згрожен али не вређањем премијера, јер њега је вређао цео стадион а не само овај момак који је био довољно храбар да улети у пренос. Оно чиме јесам згрожен је чињеница да министар одбране и министар полиције још нису поднели оставку након што нам албански дронови лете по Београду. Еј, дронови нам лете (шта би било да је уместо заставе велике Албаније био нервни гас или бомба) а Стефановић уместо да ради свој посао и да хвата терористе, он као најобичнији политикант брине о томе да ли му је неко вређао председника странке.

Срамотно!

TarmiRicmi

pre 9 godina

Covek je pokazao svoju nekulturu, to je sramota. Ali jos veci blam za nas kao drzavu je sto takvo ponasanje niko nije osudio, vec se svi prave ludi jos huligana velicaju sa sve njegovim vokabularom. Sramota za drzavu.

sofronije

pre 9 godina

Alo ministre, prestani da se uvlacis, podnesi ostavku! Pao si na bezbednosti drzave, uleteo ti je avion na stadion pun ljudi i dece, mogao je da ima bombu!

Doronin

pre 9 godina

Ma kakva sloboda izrazavanja misljenja na ovakav nacin!!Obican maloumnik nema sta pametno ni da izjavi,to je njegov nacin komuniciranja..u pravu je ministar,rec je o cistom neosnovanom vredjanju!

BUBA MARTINOVIC

pre 9 godina

Krajnje je vreme da se stane na put huliganima i mafijasima u sportu ,drzava je dosta tolerisala ali posle jucerasnjeg skandala kada neko u direktnom prenosu vredja premijera drzave sve mora da se menja drasticno iz korena.

novolice

pre 9 godina

sami smo krivi jer zakon o huganima nije primenjen , zato nam još utrčavaju u fudbalski teren pa i pred kamere , još da bude gore ovo su uradili politički motivisani izmanipulisani ljudi.
Treba samo primeniti zakon ko uđe u teren 3 meseca zatvora , ko se potuče na istom 6 meseci zatvora i to bez sudija sudova i advokata -samo direktno da se iznesu sa terena pravo u zatvor bez prava žalbe , isto da važi i za napade na novinare.

Natala

pre 9 godina

Dali postoji osoba u ovom trenutku u našoj divnoj Srbiji koja nije se osetila lično povređenom ne uvređenom zbog sinoćnih događaja, ovde to recimo nije slučaj, strašno.
I deca predskolskog uzrasta imaju veći nivo svesti i odgovornosti, ali sa ovakvim trendom ponasanja odgovornog personala i to ćemo izgubiti.

ја

pre 9 godina

A ja sam zgrozen kako ministar policije ne podnosi ostavku iako je iznad 35000 ljudi, pored silnog policijakog obezbedjenja, nadleteo objekat koji je nosio zastavu, ali je mogao da nosi i nesto ozbiljnije. Zivoti 35000 ljudi su bili ugrozeni, dragi ministre!

Linea

pre 9 godina

Veliki propust i sramota za RTS.Prosto je neverovatno da se ovakav ispad dozvoli.Jasno je da je cela situacija pazljivo isplanirana i dogovorena.

Janko

pre 9 godina

Dobro je što nam državu vode odgovorni ljudi koji nisu naseli na provokacije. Treba nam mnogo mudrosti u ovom smutnom vremenu a premijer je ima!

Petar Lazovic

pre 9 godina

Pa zasto bi se izvinjavali kada su oni vrlo dobro znali sta ce se desiti !!! Mozete da pricate sta god, i novinari i onaj Ruzic, ne moze me niko ubediti da to sto se sinoc desilo nije namesteno !!!

m

pre 9 godina

Ako neko pomene u komentarima da neko drugi stoji iza ovoga npr. Ruzic, zemlje EU..lupaju se minusu. Ali ako se kaze da je Vucic kriv 1000 x plus. Toliko ga mrzite, jedinog coveka koji nesto radi za ovu zemlju. Sreca pa ste u manjini. Izbori su to pokazali. Uzivajte u mrznji

MARINA STUPAR

pre 9 godina

Niko ne moze da zaustavi reforme drzave i da ospori trud i postenje naseg premijera ovi huligani su pokazali svoje pravo lice i njima nije stalo do toga da Srbija postane uredjena drzava.

zeljko pg

pre 9 godina

A ko ce da se izvini srpskome narodu za nevidjenu provokaciju usred Beograda.Ko ce da snosi posledice za totalno nesposobnu organizaciju.Kao srbin iz Crne Gore ne mogu opisati kako sam se sinoc osjecao.

Cholo

pre 9 godina

Pa nije samo ministar Stefanovic zgrozen, nego jos milion ljudi koji ne podrzavaju da se premijer Srbije psuje i to jos u direktnom prenosu. Sramota !

analiticar

pre 9 godina

A nisi zgrožen što si dozvolio da bude publike? Nisi zgrožen što je usred Beograda na stadion sa 30 hiljada ljudi, sa predsednikom i ministrom odbrane ove države, uleteo dron sa zastavom Velike Albanije? Nisi zgrožen što je policija tukla navijače umesto da siđe na teren i razdvoji igrače koji su se tukli? Podnesi ostavku! Dole Vlada, dole nesposobni Vučić!

prastari mrmot

pre 9 godina

Ne znam sto mu to toliko smeta,kada je sam poslao 100000 policajaca na ulice grada Cikaga pre 15 dana da cuvaju gorepomenutu kvalifikaciju.Znaci-folirao se da mu prija;-)

Neutralni

pre 9 godina

Vučiću izgleda trebaju čuvari lika i dela. Kao car Trojan, ne sme niko da zucne protiv njega. Koliko Stefanović ima integriteta govori činjenica da je on prvi koji kuka na medije, javni servis, novinare, ... Gledao sam sinoć Treći dnevnik, nakon udarne vesti Zoran Stanojević se izvinio za incident tokom prenosa. Šta je po Stefanoviću trebao da uradi? Da se polije benzinom i zapali?
Baja koji je iskočio pred kameru je totalna sirovina, to se videlo golim okom sa Autokomande. Ali i takvi likovi imaju pravo glasa - zar to nije smisao demokratije? Ili ovaj princip važi samo kada takvi likovi glasaju za mene? U svakom slučaju, ako se Vučiću ne sviđaju vređanje, vicevi i fotomontaže, neka batali politiku i vrati se čitanju knjiga i prevođenju - kao što je i obećao da će raditi kada su je dobio nogu iz SRS.

Nemanja

pre 9 godina

'alo..... ko ce da se izvini ljudima koji su dosli na utakmicu, a iznad glave im leteo avioncic na kome je mogla da bude bomba i pobije veliki broj ljudi, ko ce da se izvini za nebezbednost gradjana koji su bili na tribinama? I o kakvom vredjanu ti pricas, pa vi fasisti ste dozvolili da se odrzi parada ponosa, e sada nek se ponosi vas premijer, posto je ponos biti pe*er!!!

Janko

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

bigfoot

pre 9 godina

A da li gospodar zivota i smrti (aka decko) u ovoj jadnoj zemlji planira da se oglasi po pitanju skandala?? A Dr je posebna prica... ako je njemu najveci problem sto su vredjali takozvanog premijera a ne sve ostalo sto se dogodilo, onda DR ima ozbiljnih problema, i apsolutno nije dorastao poziciji na kojoj se nalazi (ali to smo vec svi shvatili, zar ne?).

sine nebojsa

pre 9 godina

Dragi Nebojsa-zgrozeni, umesto da se stalno zgrazavas, nisi ti portparol Aleksandra -lazljivog nego ministar policije, ceo stadion je skandirao nekom Vucicu da je pe*er, otkud tebi da su vredjali premijera? Stavi se na celo policije, a ne na celo medijske hajke protiv policije....dok nije kasno

dr

pre 9 godina

A kad ces ti da se izvinis svima nama sto si lazirao doktorat, a jos si tu gde si?! Tako perfidno vredjanje inteligencije ovog naroda je gore od prozivke ovog divljaka na rts-u.

zokili

pre 9 godina

Premijer je izgleda svima za sve kriv, i ocigledno svi misle da je on ovo i zasluzio, samo zato sto hoce da promeni ovo izgleda ne promenljivo drustvo. Ja ne mislim tako.

Milan

pre 9 godina

U breee, da ne pamtim da je do juce taj isti Vucic bio u SRS i izjavljivao sve i svasta, vredjao kog je stigao, pravio razne skandale pa da ti poverujem. A od jednom se prosvetlio i postao evropejac. Ma daj....

albel

pre 9 godina

Ministre,sinoc su mogli da ti predsedniku drzave spuste dron sa bombom ili nervnim gasom u krilo!Mogli su da nafiluju letelicu eksplozivom i da naprave masakr na stadionu!Umesto momentalne ostavke,ili makar nekog objasnjenja kako je to moguce pored onolikog obezbedjenja,on covek ni rec o tome!Sinoc smo ponizeni kao narod i drzava,a tebi je jedini problem sto je jedan covek u kameru rekao ono sto je skandirao ceo stadion?!Zaboravio si samo da je i pad prethodnog diktatora poceo skandiranjem na fudbalskoj utakmici,nece ni ovaj bolje proci!

Limanac

pre 9 godina

A ja sam zgrožen policijskom proverom okoline stadiona. Čoveče božiji, kako vam je neko uspeo ubaciti dron u okolinu stadiona? Pa nemaju daljinske komande drona domet od 5 km, nego mnoogo manje! Mogao je da počini teroristički akt, ne biste ni znali šta se dešava!!

mas

pre 9 godina

Grupa revoltiranih navijača reprezentacije Srbije tokom incidenta kratko je skandirala protiv premijera Aleksandra Vučića, a jedan od posetilaca to je učinio i ispred kamera, u direktnom prenosu RTS-a.

Koja grupa revoltiranih navijača?
Ceo stadion je "skandirao" ono što je u tom trenutku osećao.
Ja sam bio na utakmici i ne osećam potrebu da se izvinim "vođi"!

Objavite mi komentar. Hvala!

pre 9 godina

Pazi ti ovog indijanca! Posle svega sto se izdesavalo na stadionu Partizana, njemu najvise smeta sto su uvredili njegovog gazdu?!!?!?! A o provokacijama, o tome kako se dron nasao uopste na stadionu, kako je uspeo da se nadje na vrhu crkve odakle je poleteo, NISTA!!!!!?????

Neko

pre 9 godina

A i mi smo zgroženi vređanjem premijera ali i ministar policije je odgovoran za to.Nije na adekvatan način obezbedio uslove za rad RTS ekipama. Mogao je svako da ulazi gde god je hteo. Pa i na teren. A i sve ostalo što se sinoć dešavalo je i njegova odgovornost. No izgleda da njega ostalo ne zanima.

Ivan

pre 9 godina

Na skandiranje "Vucicu pe*eru" u direktnom prenosu RTSa javlja se Nesa uvredjen i emotivno reaguje. Kazem emotivno, jer profesionalno bi trebalo da se zabrine akko je leteca sprava uneta na teren i ko je odgovoran za taj incident, Medjutim, on se izgleda ljuti jer su ih razotkrili(N&V).

x

pre 9 godina

jaka vlada i jaka drzava reformisana ne dozvoljavaju da se desi onakav incident koji je ismejao ne samo ceo narod vec i vladu Srbije. posebno sto posledica nece ni biti za organizatore i utakmice i organizatore one letece provokacije u sred Bg. sramota. e to je izazvalo revolt gradjana. ovamo kao neke vojne parade a pogledajte sta se zapravo desava. kako cete nas braniti od terorizma ako ne mozete od zastava?

Slobodan

pre 9 godina

Pazi u vezi sa čim se ministar unutrašnjih poslova oglašava! Ne zanima njega ni incident na utakmici ni bezbednosni propusti ni to što je onaj dron mogao da nosi i eksploziv. Ne, njega zanima samo odbrana lika i dela velokig vođe i ništa drugo. Sramota u kakvoj banana republici živimo!

osmeh

pre 9 godina

Sto se tice skandiranja protiv premijera mislim da je neko platio i organizovao navijace da to rade.Sportske priredbe gleda veliki broj ljudi, i to su idealna mesta za eksponiranje....

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 9 godina

Bolje brini doktore, zasto je zastava velike albanije letela iznad terena i zasto policija nije bolje reagovala kod upada na stadion. Evo male pomoci, zato sto je zandarmima zaprecena kazna od najmanje 10 godina zatvora ako udare huligana koji probija policijski kordon. p.s koliko se skandiralo Tadicu da se ubije na stadionu u lektire bi do sad uslo.

Toliko

pre 9 godina

Znate kako. Vi(vlast) unistavate svaki vid sistemske kritike(opoziciju, medije). Jedina logicna stvar je da ce onda kritika biti kanalisana vansistemski, a to su ovakvi ispadi. Sto se tice policije, ona ne reaguje jer sad prosecan policajac razmislja "otkud ja znam ko je ovde ciji brat" i onda samo gleda. Vlast zivi u sistemu koji sama kreira pa je totalno besmisleno da ga ona kritikuje.

S.R

pre 9 godina

Problem je sto dosta ljudi misli da vreme postoji od 2012 i za sve lose u zivotu im je kriv Vucic, pa kada ga vredjaju lece svoje frustracije.

Nisava

pre 9 godina

To je potpuna katastrofa! Kakav Srbin! Pa taj decko nema ni gram mozga! Ceo zivot je proveo na fudbalskim utakmicama i teretani i on daje svoje misljenje o Premijeru! Katastrofa!

Deki

pre 9 godina

Kad je taj isti Bogdanov hteo da tuče Stojkovića u autobusu i prekinuo utakmicu sa Italijanima u borbi protiv Toleta, onda ste ćutali?

pedja

pre 9 godina

не знам,колико је људи гледало пренос,али се озбиљно питам,у којој бајци живи ова,интелектуална громада,од министра полиције.коментатори РТС,су се и током преноса извинули,за упад у пренос.господине "способни и препаметни" министре полиције,или је тачније,полтронска,неспособна,улизице,мичи се бре,не вређај нам ово мало памети,што нам преоста.крив ти новинар РТС-а,што није,шта?скочио пендреком на хулигана,или су криви ови твоји "пендрек-мајстори" и ти као њихов коловођа.да имаш,и грам,од озбиљности и чврстине,коју помињеш,читали би овде твоју оставку,а не ову,полтронсо.удворичку баљезгарију.

paka

pre 9 godina

a, da li oseca zgrazavanje nad cinjenicom da g-din Ivan Bogdanov seta neometan terenom stadiona JNA? i da li tim povodom oseca potrebu da da ostavku? ili bezbednost na stadionu nije njegov resor, vec samo lik i delo vodje! napisah ovo iako se ne nadam da ce biti objavljeno moje zgrazavanje!

drazenko

pre 9 godina

Sefanovic je bas dobro rekao,onako nesto je sramotno,da jedan primitivac onako javno izvredja premijera..Kao da ga je neko namerno pustio pred kameru da kaze sta ima,neverovatno..

Branimir

pre 9 godina

Lepo je što Vi saosećate sa premijerom ali u situaciji u kojoj se Srbija nalazi sigurno ima pojedinaca koji žele svašta reći premijeru kad im se ovako iznenada ukaže prilika. Mislim da to za Vučića nije nikakvo iznenađenje.
Puno važnije bi bilo da vi rasčistite otkud DRON i da li je to zaista provokacija gostiju ili posledica unutarnjih sukoba u Srbiji. Da li je tako leteo da se s njim moglo upravljati samo sa stadiona (ili možda izvan)?

Kole

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

malditamujer

pre 9 godina

Ja sma zgrožena što ste dozvolili provokatorima da urade ono što su uradili. Zgrožena sam što ste pod pritiskom "vučićevih dragih prijatelja" dozvolili da grupa "navijača" sa obeležjima ovk uđe u zemlju. Što ste opet pod pritiskom ili intervencijom "vučićevih prijatelja" pustili privedene, a onda u javnost otišli sa informacijom da niste mogli da ih zadržite zbog štrajka advokata.Vi ste Gebelsovi potomci, drugog objašnjenja nemam.
Ne znam samo kako vas nije sramota da izlazite u javnost i jedino za čim žalite je to što je CEO stadion uzvikivao da je vučić ...!Je l vi znate da ste ministar policije?!

boki

pre 9 godina

Gospodine stefanovicu bio sam sinoć na utakmici, i kao gradjanin srbije sam uvredjen ponašanjem policije na ulazu u stadion policija je ljude tretirala kao stoku, mnogi nisu uspeli da udju. A na stadionu smo svi kao srbi doziveli skandal koji je naša policija nemo posmatrala. Prvo vi treba da podnesete ostavku jer niste uspeli da zastitite vlastite gradjane od katastrofalnog tretmana policije a posle toga jer ste dozvolili javno poniženje i države i naroda. I nemoj sad da se krijes iza uvreda premijeru.

Milivoje

pre 9 godina

Dakle, od svega što se sinoć dogodilo, ministru policije je jedino zasmetalo to što je neko upao u kadar kamere RTS i u par puta u tu kameru uzviknuo ono što je ceo stadion vikao. Usput, ministar laže, jer su se i Strajnić i Aca više puta izvinili zbog incidenta.

Mellany

pre 9 godina

Mislim da je i ovo deo scenarija koji je bio isplaniran za sinoc samo sto su u ovom slucaju neki drugi reditelji u pitanju. Nedopustivo je da se ovako nesto desi na javnom servisu.

realan

pre 9 godina

Vrlo zanimljiva izjava "ministra" Umesto da izadje u javnost i kaze ko je odgovoran za nesposobnost organizacije bezbednosti posetilaca na stadionu i bruci koja nam je naneta,on prica o nekoj u ovom slucaju nebitnoj temi.Zato smo tu gde smo!?

Nebojsa

pre 9 godina

A gde je tu policiha da spreci incident? Gde je tu odgovornost ministra zbog svega toga? Hajde da se malo zgrozavamo nat cinjenicom da nishta nije po tom pitamju uradjeno

dr. mega

pre 9 godina

Jedno pitanje za ministra: Sinoc je na terenu snimljen covek kome je zabranjeno prisustvo sportskim manifestacijama. Da li je i on stric nacije?

Ivica

pre 9 godina

nije stigao sa ode kod šefa po misljenje u vezi incidenta jer je to očito komplikovano za njega, ali je spreman da iznosi mišljenje o prostim stvarima.

Chaki

pre 9 godina

A sta je trebao reported da si bije sa onim likom. Pa nisam ja obezbedjivao novinarski deo vec policija I kako je mogao bilo ko da prodje pored policije.

I samo neka neko kaze ovom ugladjenom gdinu da je minister I to jos policije I da je njegov posao da rukovodi ovakvim dogadjajima I da mu niko drugi nije kriv osim njega I njegovih saradnika koje je uzgred on birao I postavljao.
Da je sreca da si jutros umesto ovoga rekao da podnosis ostavku zbog eventualnog pokusaja atentata na navijace jer je umesto zatsave mogao da bude I eksploziv pa sta bi onda pricao.

Tebi je vredjanje premijera jedino bitno a za propuste u obezbedjivanju na stadionu I oko stadiona te nije briga.

Sramota jedna a tako je fin I ugladjen gdin.

MetalkaBG

pre 9 godina

To što je taj pojedinačni plaćenik napravio skandal je u drugom planu u odnosu na činjenicu da nam je neprijatelj došao pod nos, a i zaslepljeni politikom mržnjom. Alo, država vam je valjda pod jedan??!!

Sivi vuk

pre 9 godina

A nisi zgrožen kako je dron mogao da unese bombu na stadion umesto zastave. A ti si ministar unutrašnjih poslova i odgovoran za bezbednost

Goran

pre 9 godina

Trebali bi da ste "zgrozeni" i nesposobnoscu policije ciji ste ministar. Navijaci su divljali po tribinama i uleteli u teren isprovocirani zastavom "velike albanije". Dron koji ju je nosio i pored toliko policajaca je prema novinskim vestima odnesen u Albaniju. Policija godinama unazad reaguje samo kada se nesto dogodi (to gradjani najbolje znaju)i po pozivu, kada je sve gotovo, kako se u narodu kaze "dodju da pokupe caure".

Majda

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim da covek sebi moze da dozvoli ono sto je uradio mladic koji je usao u kadar....osim ako je bio placen...a znamo da ljudi danas lako prodaju obraz.Necuveno

Uzas

pre 9 godina

Ako niste primetili , uvredjena je cela Srbija . A Vucicu je bolje da cuti . Neka ide da spasava albansku decu sa svojim velikim prijateljem Kirbijem i njegovim gejevima i neka cuti .

Nenad

pre 9 godina

Gospodine Stefanovicu, i ja sam zgrozen kasnom reakcijom redara policije i sluzbi bezbednosti. Umesto da imate informacije sta planiraju mi smo iznenadjeni u sred Beograda. Od ulaska na nasu teritoriju svi su morali biti praceni. Jedina ispravna stvar je bila da policija obori letelicu, zapleni mapu i letelicu kao dokaz osigura teren od upada navijaca i sve bi bilo reseno za 5 minuta. policija posmatra letelicu i ne reaguje. Na letelicu su mogli staviti i bombu pa tek onda da vidimo haos. Predsednik dryave je sedeo u Vip lozi i on je mogao biti meta. Stvarno ne volim politiku i nisam clan ni jedne stranke ali neko je zakazao. Ili Vi kao ministar policije ili Predsednik vlade kao kordinator sluzbi bezbednosti. Ovako videcemo kako prolazimo verovatno lose kao i uvek.
Tako i za vredjanje da je bilo obezbedjenja o tome sad nebi ni pricali. Bruka za Srbiju.

aca

pre 9 godina

Zar se Stefanovic ne boji da ce ga smeniti zbog napustanja politike Vlade. Koliko sam shvatio po toj politici ti uzvici nisu uvreda vec ponos sa kojim se slobodno moze setati po gradu.

ludilo

pre 9 godina

i to je sve što imaš da kažeš, a za propust u organizaciji utakmice? Čoveče pa ti si ministar policije, ti si odgovoran za bezbednost, ti si...ma ne mogu više da se nerviram, pričaj šta hoćeš...

Marko

pre 9 godina

U Srbiji se nikada nije desavalo da se u kontinuitetu javno napada premijer, a ovo je sinoc potvrdila i slika sa stadiona JNA, sto jasno govori koliko on smeta pojedinim strukturama u Srbiji

cicvara

pre 9 godina

Pa niko se ne oglašava iz medija, zato što se većina slaže sa "neplaniranim gostom", kao i većina nas, čak i nije mali broj onih koji su uživali....

kiza bosanac

pre 9 godina

Kompletan stadion izuzev svecane loze je uzvikivao istu parolu .
Kako sejes tako zanjes doktore .
Vratili ste Srbiju u 90te , sad slusajte parole 90tih.

Gurgusovac

pre 9 godina

Ministre u jakoj drzavi dronovi sa zastavama nepostojece drzave ne lete iznad stadiona. Tebi je jedino bitno da li supricali nesto protiv gospodina Vucica. Sram te bilo.

na Srpskom Peder na Engleski gay

pre 9 godina

Kao prvo biti pe*er nije uvredljivo. Dobar procenat ljudi u Srbiji sebe smatra pe*erima. I to me nije sramota. Kao drugo ovaj mladi gospodin navijach SR tima je jedan od retkih koji je skupio hrabros ta kaze pred kamere ono shto misli. Za razliku od mnogih politichara koje svakodnevno vidjam na TV. Kao trece gospodin Stefanovic, osoba diskutabilnog zvanja i znanja je jucherasnjim dogadjajima potvrdio da nije dorastao funkciji koju obavlja. Juche je svakom gradjaninu Srbije dato doznanje da ljudi koji ispisuju ISIS i AKSH po UNESCO spomenicima sutra mogu uterati dron kroz prozor. Zato molim vas neskrecite temu vec uchinite Srbiju sigurnijim mestom za zivot. Dostojanstveno dajte ostavku i zavrshite doktorat.

markan

pre 9 godina

Da je ovo normalna zemlja Ti bi još sinoć podneo ostavku...jer iznad 25000 ljudi leti neka letelica!!! E bre!!! Šta da je bombu nosila??? Strašno gde mi živimo i kakva smo mi zemlja...

stambolt

pre 9 godina

I ni reci o incidentu od sinoc???? A to skandiranje ti smeta??? I ti pricas o jakoj drzavi??? Kojoj drzavi, mapa velike albanije ti se vijori u sred Beograda, polece sa nase crkve, a ti pricas o jakoj drzavi?????? Zemljo otvori se i progutaj nas sve!!!!

posmatram

pre 9 godina

Grupa navijača, mislite CEO stadion ?!?
(da da, 15. oktobar 2014 12:01)
Nije ceo stadion. A ono što se čulo aktuelno je širom sveta na sportskim dešavanjima!

Danas premijer a sutra svi ostali

pre 9 godina

Kada takvi kao ovaj rmpalija sutra budu batinali i vredjali ove iz nvo, novinare i normalne ljude doci ce sutra da se zale premijeru Vucicu,pa ce im posle biti djavo kriv.Za ovakve je svako Vucic ako ne razmisljaju kao on i takvi be sve pobili i zabranili da mogu sto im ne odgovara.Tako su se ponasali i u vreme pokojnog premijera Zorana Djindjica,a vi posteni i dobri ljudi samo spavajte.

Pera Trta

pre 9 godina

Ministre , doktore, siptar ti provozao drona ispred nosa vrhovnog komadanta dva dana pred dolazak Putina, dok je gradu sva oruzana sila kojom "jaka drzava" raspolaze". Ajde priznaj lepo da nisi za taj posao.

nesa

pre 9 godina

To je pored svega sto se desilo izuzetno ruzan gest i to ce osuditi svako normalan,nezavisno o kom se radi. Ipak,netreba sad očekivati klanjanje i izvinjenje cele drzave.RTS se u vise navrata izvinjavao i to sam licno video. Ovde je opet na delu nesposobnost drzavnih organa da obezbede bezbednost i sigurnost.Kako je mogao tak navijac da dodje do prostora gde su kamere? Kako nase tajne sluzbe nisi znale sta se sprema i kakve se provokacije ocekuju? To govori o slabosti drzave.Dakle,bezbedni smo samo onoliko koliko drugi nece da nam nanese zlo.

boric12

pre 9 godina

Sve ovo je samo jedna farsa i politicka provokacija gostiju. A sto se tice skandiranja protiv Vucica mislim da su to bili placeni ljudi da to rade....

Grkinja

pre 9 godina

Zar se niko ne oglasava o ovome? Zar za ovo cute nevladina udruzenja, novinarska udruzenja i Javni servis, dok se za drugo oglasavaju? Veliki propust je na delu! Nedopustivo je delovanje pojedinaca tokom fudbalske utakmice! Da li je normalna stvar da se dva puta dopusti jednom licu da javno u prenosu izlaze svoje licne frustracije, a da obezbedjenje i redari ne reaguju?

Milton

pre 9 godina

Ja sam zgrožen činjenicom da Stefanović ne analizira propuste u organizaciji utakmice sa stanovišta bezbednosti, niti albanske političke provokacije, već brani lik i delo voljenog mu predsednika. Kakva poltrončina.

Svetla proslost

pre 9 godina

Od svih "podguznih muva", ovaj bi hitno morao da podnese ostavku, jer nesposobnijeg ministra u istoriji nismo imali!!!
(svetla buducnost)

Tu su negde Stefanovic i Vulin, "mrtva trka".

Majda

pre 9 godina

Ma, tako se to radi! Selo gori, baba se ceslja. To je najveci problem, sto se niko iz RTS-a nije oglasio sto je neki huligan upao u vreme prenosa i vredjao premijera, a ne ono sto se desavalo na (nazovi) utakmici. Pa, gde je sada hitna i vanredna konferencija za stampu, kao kada su tukli njegovovog brata?! Jel to veci incident od ovoga?! Bestidnici jedni!

SrkiS

pre 9 godina

Toliko o cenzuri medija. Incident s uvredama se dogodio, planirano - neplanirano, nije bitno. Meni je neshvatiljvo da odgvorni ljudi sa RTS-a o tome ćute i ponašaju se kao da je to nešto potpuno normalno.

boric13

pre 9 godina

Sramotno je sta se desilo ali po meni nevidim nasu krivicu, gosti se zasluzni za sav haos. Stadioni su mesta za uabavu a ne za politiku, kakve veze Vucic ima sa fudbalom?

agronom

pre 9 godina

Strasno je to sto se desilo, ali gosti su bili akteri provokacija. Ruzno je i ono skandiranje navijaca protiv Vucica. Stadion je mesto za opustanje i razbibrigu a ne za politicka previranja....

Dobar djak

pre 9 godina

Mislim da se RTS nece ni oglasiti jer sam ubedjen da su u pripremi ovog coveka, inace clana SRS, za javni nastup i vredjanje Vucica ucestvovali celni ljudi RTS-a i Branko Ruzic. Mislim da je RTS zreo za sveobuhvatnu reformu a SPS za izbacivanje iz Vlade.

loko

pre 9 godina

Alo! Utakmica, dron, zastava, velika albanija? Mogli su bombu da unesu, a ti si zgrozen vredjanjem, jbt. ti bre nisi normalan ##$#@%$#^

marko

pre 9 godina

Уф, добро је, жив је и значи имамо министра полиције. Ваљда ће неко у току дана да му јави да је јуче била утакмица на којој су му летеле беспилотне летелице и што је видело верујемо сви једно 100-500 милиона људи широм света. Али, добро је, малац зна приоритете, прво се треба бринути о лику и дела Првог, а онда ћемо касније о достојанству државе и народа.

StefanL

pre 9 godina

Mediji , NVO , kriticari bi trebalo da se kriticki oglase poodom ovakvog dogadjaja, ne zbog zastite Vucica, vec zbog same srbije, neki huligan Vredja Premiera, Albanci nam ubacuju zastavu velike albanije na kojoj nam se otima deo teritorije i kosova i srbije.

srdjan

pre 9 godina

Ja sam zgrozen sto je Bogdanov usao u teren, sto je bespilotna letelica nosila albansku zastavu a mogla je i bombu i sto si ti i dalje ministar

SNS prevaranti

pre 9 godina

I ja sam zgrožen sns izjavama, izjavom sns funkcionera(Jovičić) da je zamenik premijera Srbije kriminalac, a tog istog ,,kriminalca'', Dačića, je Vučić postavio na mesto zamenika premijera i sa njim radi svaki dan, a kežete da je kriminalac...Nisam čuo da ste bili zgroženi tom izjavom, da ste najoštire osudili, da ste se ogradili od izjave...
Zgroženi smo i situacijom u koju nas je doveo sns nesposobni režim, zgrođeni smo sns prevarama i lažima...zgroženi smo cenzurom medija koju sprovode sns band:ti...
Zgroženi smo i činjenicom da je režim pozvao premijera albanije u posetu...to je neviđeni skandal sns režima.
Nezadovoljstvo naroda je sve veće, jer vide da ste neznalice i prevaranti...

Vladan

pre 9 godina

A nisi iznenadjen sto na pet metara od predsednika Srbije sede albanski ekstremisti, i sto je umesto zastave velike albanije na dronu mogla biti bomba. Sa tim nisi iznenadjen, glavno je da branis lik i delo Vucica. Ostavka!

Rene

pre 9 godina

Policija i sve službe bezbednosti napravile gomilu skandaloznih propusta sinoć, a on je zgrožen vredjanjem premijera (što je takodje njegov propust)!!!

Kole

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

aleksa

pre 9 godina

Time ste zgrozeni Ministre? To je Vas glavni utisak sinoc? Nema veze sto je pored Vas sedeo covek koji je upravljao dronom, sto je Vasa odgovornost za propuste u radu ministarstva kojim rukovodite, sto ste pokazali da ste nesposobni za bilo sta... Vas najjaci utisak je sto je neko vredjao Premijera?! Imate li, osim doktorata, bar malo odgovornosti i morala?!

srbenda_Or_nothing

pre 9 godina

ovi ti provrte zastavu velike albanije ispred nosa vajni ministre policije a ti si zgrozen jer nisi poslao kordon zandara da pazi sta se prica oko strajinica.. e moj 'doktore'..

Domagoj

pre 9 godina

A kako to da je pored nevidjenih mera bezbednosti proleteo helikopter. Mogao si malo o tome da promisliš, unesto da svoju nestručnošt pokrivaš šlihtanjem.

bekes

pre 9 godina

Pa da,samo kada se kritikuje Vlada i drzava onda su glasni,a kada je ocigledno da su oni napravili veliki propust i da su dopustili da onako neki primitivac javno izvredja premijera,onda su manji od makovog zrna i nema ih nigde..

Beli

pre 9 godina

Izostala je reakcija svih nevladinih tela i organizacija. NOvinska udruženja ni makac, skandal, sramo, bruka. Od utakmice, preko prenosa, pa sve do ovog indijanca koji misli da je mnogo pametan što je rekao Vučiću da je pe*er, šta je time postignuto nije mi jasno?

Milos

pre 9 godina

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=15&nav_category=11&nav_id=911804

Dakle tebi je jedino bitno to što su vređali premijera, a nije ti važno što je uleteo dron na stadion (koji je mogao, hipotetički, da nosi bombu), što su uletali navijači u teren, što je neko iz EU NAREDIO da Olsi Rama bude na stadionu, pa ste vi svi zbog toga kolektivno skinuli gaće, što je na delu bila klasična šovinistička provokacija uz veliki propust ministarstva koje ti vodiš.. E, 'nosna izlucevino'!

Kolega

pre 9 godina

"Doktoru" samo pertle vire koliko se uvukao. Ni reč nije rekao o propustima u obezbeđenju koje je njegovo ministarstvo napravilo. Za skandal ovih razmera se podnosi ostavka isto veče, ali ne, naprednjaci su najčasniji i najpošteniji samo kad govore za TV i na mitinzima a kad treba to i da dokažu onda NIŠTA.

Macbet

pre 9 godina

Koja je ovo zapravo bruka, u svom tom metežu on indijanac dolazi i govori Vučiću da je homoseksualac, a niko živ ne reaguje. Gde živimo mi bre?

kikloop

pre 9 godina

Niko nije grozen uvredama upucenim premijeru ali su zato zgozeni sto se ne emituje neka ne bitna emisija "utisak nedelje" tu su svi jasni i glasni, strasno...

Duci0167

pre 9 godina

Pa premijer se zahvaljivao huliganima pre nedelju dana sto nisu napravili haos na ulicama Beograda za vreme Prajda! Sta bi sad? Puce ljubav?

milan85

pre 9 godina

Ali Olja kaze da ovako nije bilo ni 90-tih.. Zamislite samo da su Slobu vredjali uzivo preko RTS-a.. ja ne mogu ni da zamislim. A ovde trucaju price kako premijer zatvara sve stampane i elektronske medije

Patak Dača

pre 9 godina

I mi smo svi zgroženi načinom, izjavama i postupcima, kojima nas vi, vaša vlada, i premijer Vučko svakodnevno vređate u zdrav mozak...!!!

Mala od skandala

pre 9 godina

Stvarno, niko se nije oglasio, a da ne spominjem da nema ni izvinjenja javnog servisa... Nisu shvatili o cemu se radi??? Skandalozno, da niko ne oseti potrebu da da saopstenje

Beogradjanin

pre 9 godina

Citam i ne verujem sta sve ljudi pisu. Pa ljudi zakoni bi nam bili nepotrebni kada bi policija sve znala unapred pa tako i sprecila svako krivicno delo i bilo koji incident. Smanjite dozivljaje...

Marijana M

pre 9 godina

To sto decko ima misljenje ili je izmanipulisan da izjavi ono sto je izjavio, niko mu ne spori da je njegovo pravo, ali treba da se sagleda kakvu sliku saljemo svetu o nama...propusti RTS su neverovatni....kako moze neko da se pojavi u kadru

Апоплекс

pre 9 godina

А није ти сметала застава В. Алабаније у сред Србије, и дрон који је дошао као да безбедносних служби ни немамо?
Полтрону један, само ти пертле вире!

genius

pre 9 godina

Reci ti nama kako se ono sinoć desilo! Ko je odgovoran i šta ćete preduzeti povodom toga? Da li ćete odbiti gostoprimstvo albanskoj delegaciji 22og oktobra? Da li ćete tražiti da EU, USA i Albanske vlasti osude sve to, pa zatim i izjave onog divljaka Beriše?
A neeeeee, najbitnije je što je neka budala vređala velikog vođu...

VladaKG

pre 9 godina

Ministre POLICIJE, da li je to jedina vaša reakcija na sve što se desilo juče?!?! Ministre koji je zadužen za BEZBEDNOST na stadionu, imate li barem jedno slovo o tome šta se desilo, o nezapamćenom incidentu?!?! Ne mogu više ni da napišem min..., ali stvarno, da li je to vaša jedina reakcija?!?!?!?!

Miklos

pre 9 godina

Satrape nesposobni,ni za sta nisi sem da se divis velikom vodji.Zato sto se okruzio takvim zamlatama koji mu besomucno aplaudiraju i hrane sujetu,zato se i cuje to po stadionima.

Vitomir Prokic

pre 9 godina

Nije ga uopste vredjao. Vikao je Vucicu ...... Samo da Vas podsetim da ste pre nepunih mesec dana i Vi, kao ministar i cela Vlada podrzali ljude koji se izjasnjavaju kao sto je onaj nazvao gospodina Vucica, te ne vidim sta je tu uvredljivo. Molio bih gospodina ministra da meni i drugim citaocima koji ovo ne razumeju, jer nisu doktori nauka, malo pojasni materiju.

konzul

pre 9 godina

A da ti Stefanovicu objasnis kako se uopste desio incident sa zastavom, sta je "tvoja" policija radila? POdnesi ostavku, jer si ocigledno nesposoban da vodis taj resor.

ostavka

pre 9 godina

Pa ako si zgrožen što je neko nekom viako da je pe*er, zašto si dopustio onaj skup onomad.
Ova izjava ministra policije je sad prava diskriminacija pe*era i uvreda za dvojicu braće.

običan građanin

pre 9 godina

Gospodin je jos uvek ministar policije?
(Branislav Bozovic, 15. oktobar 2014 12:01)
Iznenađuje da nema komentara zbog narušene bezbednosti novinara na zadatku! I to je i te kako sporno!

Milan

pre 9 godina

Ja sam zgrozen sto ti jos nisi podneo ostavku posle leteceg objekta iznad stadiona i posle ulaska navijaca na teren. O doktoratu i da ne pricam...

nada

pre 9 godina

A da li ste, doktore zgrozeni cinjenicom da utakmica nije dobro obezbedjena, sta je radila policija i kakva je vasa odgovornost? Ovo je mnogo veci incident od slucaja Andrej Vucic!

Pedja

pre 9 godina

Posle Vučevićevog pisma izgleda da je medju funkcionerima SNS počela trka u uvlačenju Vučiću. Da ne treba i onih 20.000 što su skandirali isto ono što je onaj nesrećnik vikao da se izvinjavaju njegovom idolu?

djole

pre 9 godina

Ovo je zaista istorijska izjava. Pa da li je ovaj čovek ministar policije. Da li on oseća bilo kakvu odgovornost zbog toga što je omogućeno da mini letelica leti iznad stadiona...Mogla je da nosi i bombu. Da li on oseća odgovornost što su gledaoci upali na teren. Da li on oseća odgovornost što je letelica izneta iz zemlje? Da li on generalno oseća odgovornost za nkatastrofalno obezbeđenje oko i na samom stadionu. Ili mu je samo bitno da se što više ulaguje Vučiću ?

Patria

pre 9 godina

Ja ne znam da li je ova ljudska beda od ministra sedela na usima ili nije dobila transkript prenosa RTS-a sa utakmice kad su se izvestaci sa terena jedno deset puta izvinjavali gradjanima zbog upada onog pljuvaca i potpuno revoltirani objasnjavali da nema nikakvog obezbedjenja. Sad ce onaj jadni novinar da mu bude zrtveni jarac, da se ne vidi kako je jos jednom dokazao svoju potpunu neposobnost na mestu koje zauzima na celu policije. Ministar nek se zapita kako mu je uleteo kvadrikopter na utakmicu visokog rizika na kojoj je bio , HEJ! PREDSEDNIK DRZAVE!!! Sreca pa se to "igrala albanska decica" a nisu neki manijaci iz ISIS-a.

Zgroženi Građanin

pre 9 godina

Zgrožen sam što nakon toliko propusta i dokaza da je nesposoban da vrši svoju funkciju ovaj pokušaj od ministra i dalje pokušava da zameni teze i krivicu prebacuje na društvo, kada su upravo državni mehanizmi kojima on upravlja zakazali i omogućili da se dešava sve to šta se juče dešavalo!

P.S. - Za budućeg ministra preporučavam istog tog navijača. Samo mu dokupite doktorat i navucite mu odelo, biće pravi ministarski kadar za ovu Vladu!

Nikola

pre 9 godina

Bolje da brine koje organizovao i uneo dron nego sto brine za Vucica. Gde su njegovi ljudi iz policije i bezbednosnih sluzbi da to sprece? Nista nisu uradili. U Srbiji samo Srbi nemaju prava, a ostali mogu da rade sta hoce. Ostavka nesposobnom doktoru

Nenad

pre 9 godina

Još više sam zapanjen ćutanjem i nedostatkom reakcije ljudi iz javnog servisa, nevladinih organizacija i novinarskih udruženja koje su umele da budu veoma glasne u dosadašnjim slučajevima", rekao je Stefanović.

Možda zato što misle isto?

..da li je razlog što nekome u ovoj zemlji ne odgovara jaka država, jaka vlada i ljudi koji pokušavaju da učine nešto za svoje gradjane", rekao je Stefanović.

Nikad slabija država, vlada i nesposobniji ljudi (sa ukradenim diplomama), a ti misli o sebi već kako misliš..

:-)

pre 9 godina

Videli smo sinoć jaku državu na delu, a niko se ne bavi izjavom tog primitivca(ne osporavam) zato što je lako uočljiv veći skandal koji pogadja teritorijalni integritet naše zemlje, tačnije poruka o namerama. Suludo je sada baviti se upadom u uključenje, očigledno je da megatrendovac ne uvidja suštinu sinoćnjeg dogadjaja.

Rene

pre 9 godina

Policija i sve službe bezbednosti napravile gomilu skandaloznih propusta sinoć, a on je zgrožen vredjanjem premijera (što je takodje njegov propust)!!!

dex

pre 9 godina

Pa ti stvarno zasluzujes svoj nadimak! Alo, doktore, dron sa zastavom velike albanije ti leti nad stadionom! Tebi je glavni problem vredjanje gazde??? Pa dokle bre Neso doktore? Na kraju, svi smo videli i culi da je 20000 ljudi istu stvar skandiralo! Zasto nisi u stanju da obezbedis utakmicu? Prekini se bre uvlaciti i radi svoj posao nesreco jedna!

21.vek

pre 9 godina

Vidi ovog poltrona što je zgrožen što mu diraju u vodju. Još optužuje javni servis da se nije dovoljno izvinjavao zbog propusta. Ništa gluplje nisam čuo.

izvinjenje!

pre 9 godina

I nas, obicne gradjane koji se bore za krisku hleba u ovom poremecenom sistemu, vredja cinjenica da nam jedna ulizica sa kupljenom diplomom vodi policiju, pa niko nije nasao za shodno da nam se izvini zbog toga. Osim toga, valjda bi on trebao da se izvini Velikom Vodji, zbog toga sto njegova policija nije obavljala posao na utakmici visokog rizika kako treba i dozvolila jednom "primitivcu" da tako "brutalno" uleti u kadar.

Zaronije

pre 9 godina

Čovek je u pravu. Na prvom mestu nije mi jasno zašto pominje ovaj lik premijera a Albanci napravili glupost. Treba da se koncentriše na neprijatelja u datom momentu. Kao drugo, stvarno su bre udruženja selektivna u osudama. Dosta selektivnosti ko je ko, samo neka rade svoj posao i neka se izvine kada ga ne rade ali neka i daju obrazloženje za tu vrstu postupaka. Jedni su žrtve drugi su elementi treći su instruisani. Pustite gluposti, plaćeni ste da reagujete u svakom momentu i za svakoga. Ćao Zdravo!!!!

Jela

pre 9 godina

Da, to je inače jedino što se desilo sinoć. I samo za to treba da se odgovara. Daj bre stefanoviću(ne mogu veliko slovo upotrebiti jer je on za mene mali čovek), bezi glavom bez obzira i ne okreći se!

Cinik

pre 9 godina

Gospodin "ministar" nema pojma kako se dron pojavio iznad glava 30.000 ljudi, ali je zgrozen time sto je nezadovoljni gradjanin insinuirao da predsednik vlade ima nekakve veze sa LBGT zajednicom?

Silver Surfer

pre 9 godina

Ministre, ne treba da ste zgrozeni, vec treba da podnesete ostavku jer je policija zakazala u obezbedjivanju utakmice. Bilo da je u pitanju dron, koji je mogao da nosi nesto drugo umesto zastave, bilo da zandarmerija nije uspela da spreci uletanje navijaca u teren.
Vredjanje premijera, tacnije predstavnika vlasti, postao je standardan deo folklora u Srbiji. A stadioni odavno nisu samo sportska borilista. Na stadionima su vredjani i Milosevic, Kostunica i na kraju Tadic. U jednom momentu i Vas nekadasnji kolega, Jocic. Verovatno Vucic nije ni prvi ni poslednji koji ce dobiti porciju uvreda. Javna je licnost, sa javnom funkcijom pa shodno tome mora da podnese i gnev javnosti. Bio opravdan ili ne. Vama je izgleda bilo od prioritetnog znacaja da objavite generalije i politicko opredeljenje onoga ko je skandirao u kameru u direktnom prenosu. Da ste se sa tolikom revnoscu bavili pripremama za obezbedjivanje utakmice ne bi nam se desila onakva bruka i ne bi nam se sada svi smejali. A uspeli smo po ko zna koji put da se pokazemo kao apsolutni lideri kada nas treba namagarciti. Medjutim, izgleda da je vaznije zastiti lik i delo premijera.

...

pre 9 godina

Oćeš reakciju nvo? Rekao im premijer u teškoj reči da ako hoće da se mešaju u politiku izađu na izbore pa kad dobiju nek rade šta hoće. I oni sad njega da štite?

Milan Rankovic

pre 9 godina

Niste samo vi gospodine Stefanovicu zgrozeni i mi iz dijaspore smo zapanjeni i zgrozeni, mi ovde cujemo sve najlepse i najbolje o Vucicu, i da je Srbija napokon na dobrom putu.

Shuki

pre 9 godina

A nije vas zgrozilo sto u sred Beograda na sportskoj manifestaciji koju prati 30000 ljudi, na licu mesta, neko moze da doveze letelicu sa okacenom zastavom velike albanije. I nije vas zgrozila pomisao sta je sve moglo da bude okaceno umesto zastave. Mene je, gospodine ministre zgrozila vasa nesposobnost da obezbedite sigurnost za 30000 ljudi koji su bili na stadionu i oko njega sinoc. Vi ste vasim necinjenjem, neprofesionalnoscu i neznanjem ugrozili 30000 ljudi sinoc. Al sta vas briga za to, vama je najvaznije da slucajno niko ne pogleda popreko vaseg premijera a sve ostalo nek ide u p.m.

Brlja

pre 9 godina

Pa cekaj, jel rece onaj novinar na rts da nema nikakvog obezbedjenja kod novinara? Pa jel obezbedjenje treba da posebno obezbedi RTS ili je to posao policije cije si ti minitar balavce? Koji si ti "kako to mali djokica zamislja" ministar...

Marko

pre 9 godina

Alo doktore, ministre! Gde je policija da obezbedi restriktivne zone u koje sigurno spada medijski prostor? Ovo nije skandal na koji reaguju novinari i NVO vec je skandal sluzbi bezbednosti koji su dozvolili da se pojavi igracka u vidu drona. Tvoja izjava je #ostavka
Kako si doktore ministre obezbedio predsednika drzave? Kako si doktore ministre obezbedio ljude koji su bili na stadionu? Kako si uspeo da svojom nesposobnoscu i neznanjem izlozis citavu drzavu ponizenju? #ostavka doktore ministre

branka

pre 9 godina

koliko puta dokazana nesposobnist,neznanje...sto rece dusko radovic...glupom coveku ne mozes objasniti da je glup....u momentu kad je najstrasnije zatajila uloga doticnog gospodina ..on se sekira i iritira, mozda i konsternira,sto je ceo stadion grdio vodju. lepo se videlo i culo u prenosu. valjda ce uskoro i njima proci rok upotrebe.

apokalipticar

pre 9 godina

Ovom akcijom Albanca u centru Beograda samo ste pokazali koliko ste nesposobni da vodite bilo sta drzavi. Ne daj Boze ds ovo vide mudzahedini, mogli su sa tim dronom ds pootruju ceo stadion. A ovo sto je ovaj "primitivac" vikao pred kamerama, pevao je ceo stadion, inace, tako da je verovatno to misljenje vecine navijaca, ne pojedinca.

Al Rae

pre 9 godina

Prvo, nije tačno da nije bilo izvinjenja. Ko je pratio utakmicu mogao je čuti i Acu i Strajnića kako se izvinjavaju za sve što se dogodilo tokom prenosa. Drugo, tebe bi kao ministra policije mnogo više trebalo da zgražava to što ti, pored tri prstena obezbeđenja, na teren upadaju letelice i navijači. Na to mesto bi odmah trebalo da daš ostavku i ostaneš na stranačkoj poziciji glavnog uvlakača velikom vođi, sa ministarkom Mihajlović kao zamenicom. Uzgred, čak je i ona našla za shodno da osudi dešavanja na tom meču.

ksenija

pre 9 godina

Kakav propust RTS-a dozvolili su da onaj lik kome nije bilo dobro ili je placenik ima svoj "trenutak" na javnom servisu i to u dva navrata.

Zoran Damjanovic

pre 9 godina

U iole normalnim zemljama ovakvi nebi mobli doci do ministarskih fotelja ni kao cistaci!Ako ima imalo savesti podnece ostavku i nestati sa politicke scene Srbije.Srbija je imala kroz svoju storiju nesposobnih politicara ali ovi su bez konkurencije!

Marijana M

pre 9 godina

To sto decko ima misljenje ili je izmanipulisan da izjavi ono sto je izjavio, niko mu ne spori da je njegovo pravo, ali treba da se sagleda kakvu sliku saljemo svetu o nama...propusti RTS su neverovatni....kako moze neko da se pojavi u kadru usred direktnog TV prenosa?

Delegat

pre 9 godina

Toliko o medijskom mraku.. Vučić da je hteo obračun s istima, prvo bi promenio direktora javnog servisa.. U svakom slučaju, ružan incident

Avet

pre 9 godina

Sramota je za javni servis da im bilo ko uleće u "kontrolisano" uključenje a kamoli da bude u rangu klipova sa jutuba trećerazrednih lokalnih TV kanala. Ovo jednostavno nije na nivou nacionalne frekvencije koga god da je vređao. Sama pojava nepotrebne ličnosti u kadru je sramota za medijsku kuću.

Alex

pre 9 godina

Beskicmenjaku jedan, ulizice poltronska! Od svega sto ti se sinoc desavalo u glavnom gradu ti si se sablaznio na vredjanje premijera!!!!???? Idiote nesuvisli, izadji iz Vuciceve zadnjice i pogledaj sta ti se desava pred nosem! Fuj! A vecina onih koja ga sada pljuje i koja je sinoc besnela na stadionu je glasala bas za one po kojima sad ovako lepo pljuje! Srbijo, hoces li ikada doci pameti?

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Zaista je malo čudno da se dva puta desio incident s uvredama, u direktnom prenosu i da toliko sati nakon toga niko od zvaničnika sa RTS-a ne izdaje nikakvo saopštenje. Jedino izvinjenje gledaocima je uslediolo od komentatora, dok je reakcija novinskih udruženja i nevaldinih organizacija izostala.

žalosna sova

pre 9 godina

Možda tako treba da bude,da se neki oglase,ali sigurno za sve postoji razlog,kontradiktorne izjave,revanšizam,odsustvo tolerancije i razgovora i rekao bi nedostatak humora,dali ste za kratko vreme zaboravili kom ste narodu na vlasti?Koji su to vaši savetnici? kad ste toliko moćni što nevratite jednu običnu emisiju u program.Ogromna većina građana krpi kraj sa krajem na to su se i navikli ali ne trpi ništa nalik bahatosti, laganju i nečemu što liči na diktaturu,pa imate(imali ste) većinu,zato samo opušteno

paka

pre 9 godina

a, da li oseca zgrazavanje nad cinjenicom da g-din Ivan Bogdanov seta neometan terenom stadiona JNA? i da li tim povodom oseca potrebu da da ostavku? ili bezbednost na stadionu nije njegov resor, vec samo lik i delo vodje! napisah ovo iako se ne nadam da ce biti objavljeno moje zgrazavanje!

Nemanja

pre 9 godina

'alo..... ko ce da se izvini ljudima koji su dosli na utakmicu, a iznad glave im leteo avioncic na kome je mogla da bude bomba i pobije veliki broj ljudi, ko ce da se izvini za nebezbednost gradjana koji su bili na tribinama? I o kakvom vredjanu ti pricas, pa vi fasisti ste dozvolili da se odrzi parada ponosa, e sada nek se ponosi vas premijer, posto je ponos biti pe*er!!!

Vladan

pre 9 godina

A nisi iznenadjen sto na pet metara od predsednika Srbije sede albanski ekstremisti, i sto je umesto zastave velike albanije na dronu mogla biti bomba. Sa tim nisi iznenadjen, glavno je da branis lik i delo Vucica. Ostavka!

Milan

pre 9 godina

U breee, da ne pamtim da je do juce taj isti Vucic bio u SRS i izjavljivao sve i svasta, vredjao kog je stigao, pravio razne skandale pa da ti poverujem. A od jednom se prosvetlio i postao evropejac. Ma daj....

Majda

pre 9 godina

Ma, tako se to radi! Selo gori, baba se ceslja. To je najveci problem, sto se niko iz RTS-a nije oglasio sto je neki huligan upao u vreme prenosa i vredjao premijera, a ne ono sto se desavalo na (nazovi) utakmici. Pa, gde je sada hitna i vanredna konferencija za stampu, kao kada su tukli njegovovog brata?! Jel to veci incident od ovoga?! Bestidnici jedni!

Sivi vuk

pre 9 godina

A nisi zgrožen kako je dron mogao da unese bombu na stadion umesto zastave. A ti si ministar unutrašnjih poslova i odgovoran za bezbednost

Pera Trta

pre 9 godina

Ministre , doktore, siptar ti provozao drona ispred nosa vrhovnog komadanta dva dana pred dolazak Putina, dok je gradu sva oruzana sila kojom "jaka drzava" raspolaze". Ajde priznaj lepo da nisi za taj posao.

srdjan

pre 9 godina

Ja sam zgrozen sto je Bogdanov usao u teren, sto je bespilotna letelica nosila albansku zastavu a mogla je i bombu i sto si ti i dalje ministar

Uzas

pre 9 godina

Ako niste primetili , uvredjena je cela Srbija . A Vucicu je bolje da cuti . Neka ide da spasava albansku decu sa svojim velikim prijateljem Kirbijem i njegovim gejevima i neka cuti .

Milan

pre 9 godina

Ja sam zgrozen sto ti jos nisi podneo ostavku posle leteceg objekta iznad stadiona i posle ulaska navijaca na teren. O doktoratu i da ne pricam...

pedja

pre 9 godina

не знам,колико је људи гледало пренос,али се озбиљно питам,у којој бајци живи ова,интелектуална громада,од министра полиције.коментатори РТС,су се и током преноса извинули,за упад у пренос.господине "способни и препаметни" министре полиције,или је тачније,полтронска,неспособна,улизице,мичи се бре,не вређај нам ово мало памети,што нам преоста.крив ти новинар РТС-а,што није,шта?скочио пендреком на хулигана,или су криви ови твоји "пендрек-мајстори" и ти као њихов коловођа.да имаш,и грам,од озбиљности и чврстине,коју помињеш,читали би овде твоју оставку,а не ову,полтронсо.удворичку баљезгарију.

kiza bosanac

pre 9 godina

Kompletan stadion izuzev svecane loze je uzvikivao istu parolu .
Kako sejes tako zanjes doktore .
Vratili ste Srbiju u 90te , sad slusajte parole 90tih.

cicvara

pre 9 godina

Pa niko se ne oglašava iz medija, zato što se većina slaže sa "neplaniranim gostom", kao i većina nas, čak i nije mali broj onih koji su uživali....

Shuki

pre 9 godina

A nije vas zgrozilo sto u sred Beograda na sportskoj manifestaciji koju prati 30000 ljudi, na licu mesta, neko moze da doveze letelicu sa okacenom zastavom velike albanije. I nije vas zgrozila pomisao sta je sve moglo da bude okaceno umesto zastave. Mene je, gospodine ministre zgrozila vasa nesposobnost da obezbedite sigurnost za 30000 ljudi koji su bili na stadionu i oko njega sinoc. Vi ste vasim necinjenjem, neprofesionalnoscu i neznanjem ugrozili 30000 ljudi sinoc. Al sta vas briga za to, vama je najvaznije da slucajno niko ne pogleda popreko vaseg premijera a sve ostalo nek ide u p.m.

stambolt

pre 9 godina

I ni reci o incidentu od sinoc???? A to skandiranje ti smeta??? I ti pricas o jakoj drzavi??? Kojoj drzavi, mapa velike albanije ti se vijori u sred Beograda, polece sa nase crkve, a ti pricas o jakoj drzavi?????? Zemljo otvori se i progutaj nas sve!!!!

Cinik

pre 9 godina

Gospodin "ministar" nema pojma kako se dron pojavio iznad glava 30.000 ljudi, ali je zgrozen time sto je nezadovoljni gradjanin insinuirao da predsednik vlade ima nekakve veze sa LBGT zajednicom?

21.vek

pre 9 godina

Vidi ovog poltrona što je zgrožen što mu diraju u vodju. Još optužuje javni servis da se nije dovoljno izvinjavao zbog propusta. Ništa gluplje nisam čuo.

mas

pre 9 godina

Grupa revoltiranih navijača reprezentacije Srbije tokom incidenta kratko je skandirala protiv premijera Aleksandra Vučića, a jedan od posetilaca to je učinio i ispred kamera, u direktnom prenosu RTS-a.

Koja grupa revoltiranih navijača?
Ceo stadion je "skandirao" ono što je u tom trenutku osećao.
Ja sam bio na utakmici i ne osećam potrebu da se izvinim "vođi"!

Neko

pre 9 godina

A i mi smo zgroženi vređanjem premijera ali i ministar policije je odgovoran za to.Nije na adekvatan način obezbedio uslove za rad RTS ekipama. Mogao je svako da ulazi gde god je hteo. Pa i na teren. A i sve ostalo što se sinoć dešavalo je i njegova odgovornost. No izgleda da njega ostalo ne zanima.

boki

pre 9 godina

Gospodine stefanovicu bio sam sinoć na utakmici, i kao gradjanin srbije sam uvredjen ponašanjem policije na ulazu u stadion policija je ljude tretirala kao stoku, mnogi nisu uspeli da udju. A na stadionu smo svi kao srbi doziveli skandal koji je naša policija nemo posmatrala. Prvo vi treba da podnesete ostavku jer niste uspeli da zastitite vlastite gradjane od katastrofalnog tretmana policije a posle toga jer ste dozvolili javno poniženje i države i naroda. I nemoj sad da se krijes iza uvreda premijeru.

apokalipticar

pre 9 godina

Ovom akcijom Albanca u centru Beograda samo ste pokazali koliko ste nesposobni da vodite bilo sta drzavi. Ne daj Boze ds ovo vide mudzahedini, mogli su sa tim dronom ds pootruju ceo stadion. A ovo sto je ovaj "primitivac" vikao pred kamerama, pevao je ceo stadion, inace, tako da je verovatno to misljenje vecine navijaca, ne pojedinca.

Shone Cerak

pre 9 godina

Е мој Стефановићу и ја сам исто тако згрожен али не вређањем премијера, јер њега је вређао цео стадион а не само овај момак који је био довољно храбар да улети у пренос. Оно чиме јесам згрожен је чињеница да министар одбране и министар полиције још нису поднели оставку након што нам албански дронови лете по Београду. Еј, дронови нам лете (шта би било да је уместо заставе велике Албаније био нервни гас или бомба) а Стефановић уместо да ради свој посао и да хвата терористе, он као најобичнији политикант брине о томе да ли му је неко вређао председника странке.

Срамотно!

aleksa

pre 9 godina

Time ste zgrozeni Ministre? To je Vas glavni utisak sinoc? Nema veze sto je pored Vas sedeo covek koji je upravljao dronom, sto je Vasa odgovornost za propuste u radu ministarstva kojim rukovodite, sto ste pokazali da ste nesposobni za bilo sta... Vas najjaci utisak je sto je neko vredjao Premijera?! Imate li, osim doktorata, bar malo odgovornosti i morala?!

dr. mega

pre 9 godina

Jedno pitanje za ministra: Sinoc je na terenu snimljen covek kome je zabranjeno prisustvo sportskim manifestacijama. Da li je i on stric nacije?

Rene

pre 9 godina

Policija i sve službe bezbednosti napravile gomilu skandaloznih propusta sinoć, a on je zgrožen vredjanjem premijera (što je takodje njegov propust)!!!

Slobodan

pre 9 godina

Pazi u vezi sa čim se ministar unutrašnjih poslova oglašava! Ne zanima njega ni incident na utakmici ni bezbednosni propusti ni to što je onaj dron mogao da nosi i eksploziv. Ne, njega zanima samo odbrana lika i dela velokig vođe i ništa drugo. Sramota u kakvoj banana republici živimo!

Ivan

pre 9 godina

Na skandiranje "Vucicu pe*eru" u direktnom prenosu RTSa javlja se Nesa uvredjen i emotivno reaguje. Kazem emotivno, jer profesionalno bi trebalo da se zabrine akko je leteca sprava uneta na teren i ko je odgovoran za taj incident, Medjutim, on se izgleda ljuti jer su ih razotkrili(N&V).

izvinjenje!

pre 9 godina

I nas, obicne gradjane koji se bore za krisku hleba u ovom poremecenom sistemu, vredja cinjenica da nam jedna ulizica sa kupljenom diplomom vodi policiju, pa niko nije nasao za shodno da nam se izvini zbog toga. Osim toga, valjda bi on trebao da se izvini Velikom Vodji, zbog toga sto njegova policija nije obavljala posao na utakmici visokog rizika kako treba i dozvolila jednom "primitivcu" da tako "brutalno" uleti u kadar.

genius

pre 9 godina

Reci ti nama kako se ono sinoć desilo! Ko je odgovoran i šta ćete preduzeti povodom toga? Da li ćete odbiti gostoprimstvo albanskoj delegaciji 22og oktobra? Da li ćete tražiti da EU, USA i Albanske vlasti osude sve to, pa zatim i izjave onog divljaka Beriše?
A neeeeee, najbitnije je što je neka budala vređala velikog vođu...

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 9 godina

Bolje brini doktore, zasto je zastava velike albanije letela iznad terena i zasto policija nije bolje reagovala kod upada na stadion. Evo male pomoci, zato sto je zandarmima zaprecena kazna od najmanje 10 godina zatvora ako udare huligana koji probija policijski kordon. p.s koliko se skandiralo Tadicu da se ubije na stadionu u lektire bi do sad uslo.

garavi

pre 9 godina

a pazi ovog? ovaj još radi? šefe ostavku podnesi? ušla ti je četa albanaca i pravila haos ceo dan a ti se brines za izjavu? ????????

Pedja

pre 9 godina

Posle Vučevićevog pisma izgleda da je medju funkcionerima SNS počela trka u uvlačenju Vučiću. Da ne treba i onih 20.000 što su skandirali isto ono što je onaj nesrećnik vikao da se izvinjavaju njegovom idolu?

Svetla proslost

pre 9 godina

Od svih "podguznih muva", ovaj bi hitno morao da podnese ostavku, jer nesposobnijeg ministra u istoriji nismo imali!!!
(svetla buducnost)

Tu su negde Stefanovic i Vulin, "mrtva trka".

srbenda_Or_nothing

pre 9 godina

ovi ti provrte zastavu velike albanije ispred nosa vajni ministre policije a ti si zgrozen jer nisi poslao kordon zandara da pazi sta se prica oko strajinica.. e moj 'doktore'..

Miklos

pre 9 godina

Satrape nesposobni,ni za sta nisi sem da se divis velikom vodji.Zato sto se okruzio takvim zamlatama koji mu besomucno aplaudiraju i hrane sujetu,zato se i cuje to po stadionima.

Milivoje

pre 9 godina

Dakle, od svega što se sinoć dogodilo, ministru policije je jedino zasmetalo to što je neko upao u kadar kamere RTS i u par puta u tu kameru uzviknuo ono što je ceo stadion vikao. Usput, ministar laže, jer su se i Strajnić i Aca više puta izvinili zbog incidenta.

VladaKG

pre 9 godina

Ministre POLICIJE, da li je to jedina vaša reakcija na sve što se desilo juče?!?! Ministre koji je zadužen za BEZBEDNOST na stadionu, imate li barem jedno slovo o tome šta se desilo, o nezapamćenom incidentu?!?! Ne mogu više ni da napišem min..., ali stvarno, da li je to vaša jedina reakcija?!?!?!?!

Pedja

pre 9 godina

Postovani Gospodine ministre,
Samo se pitam odakle Vama hrabrosti i morala da se javite povodom slucaja vredjanja premijera kad je na jucerasnjoj utakmici bila ugrozena bezbednost 30.000 ljudi kao i samog predsednika republike. Mozete li da zamislite sta je sve moglo umesto zastave da leti? Kako je neko uneo u crkvu onoliki dron?
Mislim da je najmanje sto bi trebalo Vi i direktor BIA da uradite da podnesete ostavke!

Premijer je mnogo puta bio i bice vredjan jer mu je takva funkcija ali vi ste odgovorni za bezbednost gradjana a uleteo Vam je dron na sred stadiona.

Imali mali morala Doktore

Hvala

Toliko

pre 9 godina

Znate kako. Vi(vlast) unistavate svaki vid sistemske kritike(opoziciju, medije). Jedina logicna stvar je da ce onda kritika biti kanalisana vansistemski, a to su ovakvi ispadi. Sto se tice policije, ona ne reaguje jer sad prosecan policajac razmislja "otkud ja znam ko je ovde ciji brat" i onda samo gleda. Vlast zivi u sistemu koji sama kreira pa je totalno besmisleno da ga ona kritikuje.

Objavite mi komentar. Hvala!

pre 9 godina

Pazi ti ovog indijanca! Posle svega sto se izdesavalo na stadionu Partizana, njemu najvise smeta sto su uvredili njegovog gazdu?!!?!?! A o provokacijama, o tome kako se dron nasao uopste na stadionu, kako je uspeo da se nadje na vrhu crkve odakle je poleteo, NISTA!!!!!?????

nada

pre 9 godina

A da li ste, doktore zgrozeni cinjenicom da utakmica nije dobro obezbedjena, sta je radila policija i kakva je vasa odgovornost? Ovo je mnogo veci incident od slucaja Andrej Vucic!

bigfoot

pre 9 godina

A da li gospodar zivota i smrti (aka decko) u ovoj jadnoj zemlji planira da se oglasi po pitanju skandala?? A Dr je posebna prica... ako je njemu najveci problem sto su vredjali takozvanog premijera a ne sve ostalo sto se dogodilo, onda DR ima ozbiljnih problema, i apsolutno nije dorastao poziciji na kojoj se nalazi (ali to smo vec svi shvatili, zar ne?).

analiticar

pre 9 godina

A nisi zgrožen što si dozvolio da bude publike? Nisi zgrožen što je usred Beograda na stadion sa 30 hiljada ljudi, sa predsednikom i ministrom odbrane ove države, uleteo dron sa zastavom Velike Albanije? Nisi zgrožen što je policija tukla navijače umesto da siđe na teren i razdvoji igrače koji su se tukli? Podnesi ostavku! Dole Vlada, dole nesposobni Vučić!

Milos Momcilovic

pre 9 godina

Vi vređate narod svakodnevno od kad ste stupili na vlast pa nikom ništa. Vređate našu inteligenciju, cenzurišete nas. Treba da se stidite dokle ste doveli ovu državu. Vi ste najgori vladari koji su ikad vodili ovu zemlju. Kao građanin ove zemlje razočaran sam. Svaki vaš potez me nervira. Ovoj zemlji je potreban novi tim.

Апоплекс

pre 9 godina

А није ти сметала застава В. Алабаније у сред Србије, и дрон који је дошао као да безбедносних служби ни немамо?
Полтрону један, само ти пертле вире!

Milton

pre 9 godina

Ja sam zgrožen činjenicom da Stefanović ne analizira propuste u organizaciji utakmice sa stanovišta bezbednosti, niti albanske političke provokacije, već brani lik i delo voljenog mu predsednika. Kakva poltrončina.

Limanac

pre 9 godina

A ja sam zgrožen policijskom proverom okoline stadiona. Čoveče božiji, kako vam je neko uspeo ubaciti dron u okolinu stadiona? Pa nemaju daljinske komande drona domet od 5 km, nego mnoogo manje! Mogao je da počini teroristički akt, ne biste ni znali šta se dešava!!

marko

pre 9 godina

Уф, добро је, жив је и значи имамо министра полиције. Ваљда ће неко у току дана да му јави да је јуче била утакмица на којој су му летеле беспилотне летелице и што је видело верујемо сви једно 100-500 милиона људи широм света. Али, добро је, малац зна приоритете, прво се треба бринути о лику и дела Првог, а онда ћемо касније о достојанству државе и народа.

diditi

pre 9 godina

Gospodine dr? Zgrozen sam da jos niste podneli neopozivu ostavku jer je cela nacija osramocena sinocnim albanskim "zmajem" usred glavnog grada koji se priprema da proslavi 70 godina oslobodjenja. Imate li Vi moral,obraz ili barem svoj licni ego? Ocigledno nista od toga. Kao najveca podguzna muha velikog vodje ovom izjavom pokazujete nevidjenu drskost i bahatost? Verovatno jedino to i umete.

loko

pre 9 godina

Alo! Utakmica, dron, zastava, velika albanija? Mogli su bombu da unesu, a ti si zgrozen vredjanjem, jbt. ti bre nisi normalan ##$#@%$#^

Jela

pre 9 godina

Da, to je inače jedino što se desilo sinoć. I samo za to treba da se odgovara. Daj bre stefanoviću(ne mogu veliko slovo upotrebiti jer je on za mene mali čovek), bezi glavom bez obzira i ne okreći se!

Goran

pre 9 godina

Trebali bi da ste "zgrozeni" i nesposobnoscu policije ciji ste ministar. Navijaci su divljali po tribinama i uleteli u teren isprovocirani zastavom "velike albanije". Dron koji ju je nosio i pored toliko policajaca je prema novinskim vestima odnesen u Albaniju. Policija godinama unazad reaguje samo kada se nesto dogodi (to gradjani najbolje znaju)i po pozivu, kada je sve gotovo, kako se u narodu kaze "dodju da pokupe caure".

realan

pre 9 godina

Vrlo zanimljiva izjava "ministra" Umesto da izadje u javnost i kaze ko je odgovoran za nesposobnost organizacije bezbednosti posetilaca na stadionu i bruci koja nam je naneta,on prica o nekoj u ovom slucaju nebitnoj temi.Zato smo tu gde smo!?

Domagoj

pre 9 godina

A kako to da je pored nevidjenih mera bezbednosti proleteo helikopter. Mogao si malo o tome da promisliš, unesto da svoju nestručnošt pokrivaš šlihtanjem.

Vitomir Prokic

pre 9 godina

Nije ga uopste vredjao. Vikao je Vucicu ...... Samo da Vas podsetim da ste pre nepunih mesec dana i Vi, kao ministar i cela Vlada podrzali ljude koji se izjasnjavaju kao sto je onaj nazvao gospodina Vucica, te ne vidim sta je tu uvredljivo. Molio bih gospodina ministra da meni i drugim citaocima koji ovo ne razumeju, jer nisu doktori nauka, malo pojasni materiju.

albel

pre 9 godina

Ministre,sinoc su mogli da ti predsedniku drzave spuste dron sa bombom ili nervnim gasom u krilo!Mogli su da nafiluju letelicu eksplozivom i da naprave masakr na stadionu!Umesto momentalne ostavke,ili makar nekog objasnjenja kako je to moguce pored onolikog obezbedjenja,on covek ni rec o tome!Sinoc smo ponizeni kao narod i drzava,a tebi je jedini problem sto je jedan covek u kameru rekao ono sto je skandirao ceo stadion?!Zaboravio si samo da je i pad prethodnog diktatora poceo skandiranjem na fudbalskoj utakmici,nece ni ovaj bolje proci!

dex

pre 9 godina

Pa ti stvarno zasluzujes svoj nadimak! Alo, doktore, dron sa zastavom velike albanije ti leti nad stadionom! Tebi je glavni problem vredjanje gazde??? Pa dokle bre Neso doktore? Na kraju, svi smo videli i culi da je 20000 ljudi istu stvar skandiralo! Zasto nisi u stanju da obezbedis utakmicu? Prekini se bre uvlaciti i radi svoj posao nesreco jedna!

nikola86

pre 9 godina

A ti "doktore" bolje podnesi ostavku i ne lupetaj vise!Tebi je to veci problem sto su ga vredjali a ne to sto je neko mogao bombu da unese tako na stadion!!

Duci0167

pre 9 godina

Pa premijer se zahvaljivao huliganima pre nedelju dana sto nisu napravili haos na ulicama Beograda za vreme Prajda! Sta bi sad? Puce ljubav?

Deki

pre 9 godina

Kad je taj isti Bogdanov hteo da tuče Stojkovića u autobusu i prekinuo utakmicu sa Italijanima u borbi protiv Toleta, onda ste ćutali?

sofronije

pre 9 godina

Alo ministre, prestani da se uvlacis, podnesi ostavku! Pao si na bezbednosti drzave, uleteo ti je avion na stadion pun ljudi i dece, mogao je da ima bombu!

:-)

pre 9 godina

Videli smo sinoć jaku državu na delu, a niko se ne bavi izjavom tog primitivca(ne osporavam) zato što je lako uočljiv veći skandal koji pogadja teritorijalni integritet naše zemlje, tačnije poruka o namerama. Suludo je sada baviti se upadom u uključenje, očigledno je da megatrendovac ne uvidja suštinu sinoćnjeg dogadjaja.

i tako...

pre 9 godina

"da li je razlog što nekome u ovoj zemlji ne odgovara jaka država, jaka vlada" - zapitao se Stefanovic.

Ja se pitam na koji nacin je sinocnje desavanje nasu Srbiju predstavilo kao jaku drzavu?

Uopsteno govoreci, vredjanje bilo koga je nevaspitano i ne bi trebalo da se tako ophodimo.

Medjutim, jos je gore i nedopustivije da ministar unutrasnjih poslova posle sinocnjeg fijaska daje ovakvu izjavu.

Covek koji je na celu organizacije koja je sinoc dozivela potpuni debakl, koja je potpuno podbacila i umesto da nas zastiti od onoga sto smo sinoc kao drzava i kao narod doziveli, ta organizacija nas je po ko zna koji put obrukala i osramotila - taj covek jedino sme i mora da se nama, koji sve njih placamo i hranimo, izvini zbog jada i bede koju su nam svi oni zajedno iz MUP-a priredili prosle noci i da podnese ostavku zajedno sa svim glavesinama iz policije i sluzbi.

Ceo svet nam se smeje - i to sa debelim razlogom, ispali smo smesni, jadni i nesposobni!
Naravno da nismo takvi!
Naravno da u MUP-u imamo sposobnih ljudi!
Sad je vreme da ti ljudi dobiju sansu i preuzmu odgovornost!
A oni koji su svoju sansu ovakvim kolosalnim propustom prokockali, neka se povuku.

Zna se sta je red, dajte vise i u ovoj drzavi da ga postujemo!

Marko

pre 9 godina

Alo doktore, ministre! Gde je policija da obezbedi restriktivne zone u koje sigurno spada medijski prostor? Ovo nije skandal na koji reaguju novinari i NVO vec je skandal sluzbi bezbednosti koji su dozvolili da se pojavi igracka u vidu drona. Tvoja izjava je #ostavka
Kako si doktore ministre obezbedio predsednika drzave? Kako si doktore ministre obezbedio ljude koji su bili na stadionu? Kako si uspeo da svojom nesposobnoscu i neznanjem izlozis citavu drzavu ponizenju? #ostavka doktore ministre

djole

pre 9 godina

Ovo je zaista istorijska izjava. Pa da li je ovaj čovek ministar policije. Da li on oseća bilo kakvu odgovornost zbog toga što je omogućeno da mini letelica leti iznad stadiona...Mogla je da nosi i bombu. Da li on oseća odgovornost što su gledaoci upali na teren. Da li on oseća odgovornost što je letelica izneta iz zemlje? Da li on generalno oseća odgovornost za nkatastrofalno obezbeđenje oko i na samom stadionu. Ili mu je samo bitno da se što više ulaguje Vučiću ?

ја

pre 9 godina

A ja sam zgrozen kako ministar policije ne podnosi ostavku iako je iznad 35000 ljudi, pored silnog policijakog obezbedjenja, nadleteo objekat koji je nosio zastavu, ali je mogao da nosi i nesto ozbiljnije. Zivoti 35000 ljudi su bili ugrozeni, dragi ministre!

trudna buva

pre 9 godina

@Shuki - Bravo!! - i jos jednom:
A nije vas zgrozilo sto u sred Beograda na sportskoj manifestaciji koju prati 30000 ljudi, na licu mesta, neko moze da doveze letelicu sa okacenom zastavom velike albanije. I nije vas zgrozila pomisao sta je sve moglo da bude okaceno umesto zastave. Mene je, gospodine ministre zgrozila vasa nesposobnost da obezbedite sigurnost za 30000 ljudi koji su bili na stadionu i oko njega sinoc. Vi ste vasim necinjenjem, neprofesionalnoscu i neznanjem ugrozili 30000 ljudi sinoc. Al sta vas briga za to, vama je najvaznije da slucajno niko ne pogleda popreko vaseg premijera a sve ostalo nek ide u p.m.
(Shuki, 15. oktobar 2014 12:29)

branka

pre 9 godina

koliko puta dokazana nesposobnist,neznanje...sto rece dusko radovic...glupom coveku ne mozes objasniti da je glup....u momentu kad je najstrasnije zatajila uloga doticnog gospodina ..on se sekira i iritira, mozda i konsternira,sto je ceo stadion grdio vodju. lepo se videlo i culo u prenosu. valjda ce uskoro i njima proci rok upotrebe.

Bole Melakat

pre 9 godina

Predsednik Vlade nije faraon pa da niko ništa ne sme da kaže protiv njega, bio on Zoran Djindjić, Mirko Cvetković, Ivica Dačić, ili Aleksandar Vučić (za sve njih se svašta izjavljivalo, pa šta). Nije svet postao od A.V. I, g-dine Stefanoviću, prestanite više da se ulagujete Aleksandru "Velikom", neka se on brani sam, ako misli da je ugrožen. Uostalom i vaše kolege svašta izjavljuju za druge, pa se vi samo ogradjujete.

aca

pre 9 godina

Zar se Stefanovic ne boji da ce ga smeniti zbog napustanja politike Vlade. Koliko sam shvatio po toj politici ti uzvici nisu uvreda vec ponos sa kojim se slobodno moze setati po gradu.

Rene

pre 9 godina

Policija i sve službe bezbednosti napravile gomilu skandaloznih propusta sinoć, a on je zgrožen vredjanjem premijera (što je takodje njegov propust)!!!

Aleksandar Zivkovic

pre 9 godina

Zar homoseksualci nisu ravnpravni gradjani koji su paradirali zahvaljujuci ovoj vlasti? Ne vidim sta je onda "brutalno vredjanje".

Zgroženi Građanin

pre 9 godina

Zgrožen sam što nakon toliko propusta i dokaza da je nesposoban da vrši svoju funkciju ovaj pokušaj od ministra i dalje pokušava da zameni teze i krivicu prebacuje na društvo, kada su upravo državni mehanizmi kojima on upravlja zakazali i omogućili da se dešava sve to šta se juče dešavalo!

P.S. - Za budućeg ministra preporučavam istog tog navijača. Samo mu dokupite doktorat i navucite mu odelo, biće pravi ministarski kadar za ovu Vladu!

Neutralni

pre 9 godina

Vučiću izgleda trebaju čuvari lika i dela. Kao car Trojan, ne sme niko da zucne protiv njega. Koliko Stefanović ima integriteta govori činjenica da je on prvi koji kuka na medije, javni servis, novinare, ... Gledao sam sinoć Treći dnevnik, nakon udarne vesti Zoran Stanojević se izvinio za incident tokom prenosa. Šta je po Stefanoviću trebao da uradi? Da se polije benzinom i zapali?
Baja koji je iskočio pred kameru je totalna sirovina, to se videlo golim okom sa Autokomande. Ali i takvi likovi imaju pravo glasa - zar to nije smisao demokratije? Ili ovaj princip važi samo kada takvi likovi glasaju za mene? U svakom slučaju, ako se Vučiću ne sviđaju vređanje, vicevi i fotomontaže, neka batali politiku i vrati se čitanju knjiga i prevođenju - kao što je i obećao da će raditi kada su je dobio nogu iz SRS.

Chaki

pre 9 godina

A sta je trebao reported da si bije sa onim likom. Pa nisam ja obezbedjivao novinarski deo vec policija I kako je mogao bilo ko da prodje pored policije.

I samo neka neko kaze ovom ugladjenom gdinu da je minister I to jos policije I da je njegov posao da rukovodi ovakvim dogadjajima I da mu niko drugi nije kriv osim njega I njegovih saradnika koje je uzgred on birao I postavljao.
Da je sreca da si jutros umesto ovoga rekao da podnosis ostavku zbog eventualnog pokusaja atentata na navijace jer je umesto zatsave mogao da bude I eksploziv pa sta bi onda pricao.

Tebi je vredjanje premijera jedino bitno a za propuste u obezbedjivanju na stadionu I oko stadiona te nije briga.

Sramota jedna a tako je fin I ugladjen gdin.

Patak Dača

pre 9 godina

I mi smo svi zgroženi načinom, izjavama i postupcima, kojima nas vi, vaša vlada, i premijer Vučko svakodnevno vređate u zdrav mozak...!!!

Gurgusovac

pre 9 godina

Ministre u jakoj drzavi dronovi sa zastavama nepostojece drzave ne lete iznad stadiona. Tebi je jedino bitno da li supricali nesto protiv gospodina Vucica. Sram te bilo.

Al Rae

pre 9 godina

Prvo, nije tačno da nije bilo izvinjenja. Ko je pratio utakmicu mogao je čuti i Acu i Strajnića kako se izvinjavaju za sve što se dogodilo tokom prenosa. Drugo, tebe bi kao ministra policije mnogo više trebalo da zgražava to što ti, pored tri prstena obezbeđenja, na teren upadaju letelice i navijači. Na to mesto bi odmah trebalo da daš ostavku i ostaneš na stranačkoj poziciji glavnog uvlakača velikom vođi, sa ministarkom Mihajlović kao zamenicom. Uzgred, čak je i ona našla za shodno da osudi dešavanja na tom meču.

Otac Makarije

pre 9 godina

Svi znaju da je Stefanovicu nadimak S***a!!! Lik bez obraza,morala,samopostovanja...i budali bi bilo jasno zasto je dobio taj nadimak!

srki

pre 9 godina

u ovoj izjavi ima toliko bljuvotine, a ja cu se osvrnuti na jednu. pre par dana procitao sam vest da je nekakav vucicev savetnik izribao clanove vlade (pa i doktora nam stefanovica) da niko nije pozvao njegovo visocanstvo zato sto je andy wolf popio po labrnji. wolf senior je navodno bio prisutan sastanku i od soka nije rec progovorio (drama). sad se mladi nam doktor stefanovic zgrazava nad cinjenicom da se niko sa javnog servisa nije izvinio wolfu. bas mi je ovaj stefi simpa, pa ne bi doktor postao da lekcije brzo ne uci!

Nenad

pre 9 godina

Još više sam zapanjen ćutanjem i nedostatkom reakcije ljudi iz javnog servisa, nevladinih organizacija i novinarskih udruženja koje su umele da budu veoma glasne u dosadašnjim slučajevima", rekao je Stefanović.

Možda zato što misle isto?

..da li je razlog što nekome u ovoj zemlji ne odgovara jaka država, jaka vlada i ljudi koji pokušavaju da učine nešto za svoje gradjane", rekao je Stefanović.

Nikad slabija država, vlada i nesposobniji ljudi (sa ukradenim diplomama), a ti misli o sebi već kako misliš..

Branko

pre 9 godina

Da li je moguće da jednog doktora nauka, ministra u vladi Srbije zaduženog za bezbednost građana, od svih jučerašnjih propusta, počev od ulaska drona iznad terena (koji je umesto zastave, koja je već dovoljno uvredljiva, mogao nositi nešto drugo), pa do ulaska navijača na teren sa sve Ivanom Bogdanovim koji bi trebao da ima zabranu ulaska na teren, njega najviše vređa i brine izjave izrečene na račun Premijera? I da li je moguće da gospodin doktor ministar ne oseća ni malo krivice za sve događaje, pošto je njegovo ministartstvo to koje je trebalo da spreči sve ovo? Ili su opet krivi neki pripadnici Žandarmerije?

dex

pre 9 godina

Pa dobro botovi, razumem da ne mislite svojom glavom, ali u prenosu si se izvinili jedno 20 puta! Ili niste gledali? Drugo, doktore, ostavka pod hitno! Dron sa slikom velike albanije nadlece stadion?! Bruka i sramota! Sta da je imao plasticni eksploziv? Da li je Putin bezbedan? Da nece opet neki dron da leti???

bratic

pre 9 godina

vi ministre treba glavu u pesak da nabijete I da cutite mozda vas niko ne spomene ili se izvinite gradjanima ove zemlje I date ostavku

plač

pre 9 godina

Sto se tice skandiranja protiv premijera mislim da je neko platio i organizovao navijace da to rade.Sportske priredbe gleda veliki broj ljudi, i to su idealna mesta za eksponiranje....
(osmeh, 15. oktobar 2014 12:55)

Pa normalno da je neko platio !!! Pa svi vole našeg Zlatoustog Vođu i svi se kunu u njega. Tako da to ne može nikako biti spontano to je jedna bezozirna režija da unizi našega voljenoga vođu, ali neće im uspeti !!

dr24

pre 9 godina

a ja sam zgroz kako je policija i sluzbe odradile posao kolko se secam ni muva nece smeti da proleti. a za botove u uredjenim zemljama ministri sami podneau ostavke zbog sramote

ludilo

pre 9 godina

i to je sve što imaš da kažeš, a za propust u organizaciji utakmice? Čoveče pa ti si ministar policije, ti si odgovoran za bezbednost, ti si...ma ne mogu više da se nerviram, pričaj šta hoćeš...

SNS prevaranti

pre 9 godina

I ja sam zgrožen sns izjavama, izjavom sns funkcionera(Jovičić) da je zamenik premijera Srbije kriminalac, a tog istog ,,kriminalca'', Dačića, je Vučić postavio na mesto zamenika premijera i sa njim radi svaki dan, a kežete da je kriminalac...Nisam čuo da ste bili zgroženi tom izjavom, da ste najoštire osudili, da ste se ogradili od izjave...
Zgroženi smo i situacijom u koju nas je doveo sns nesposobni režim, zgrođeni smo sns prevarama i lažima...zgroženi smo cenzurom medija koju sprovode sns band:ti...
Zgroženi smo i činjenicom da je režim pozvao premijera albanije u posetu...to je neviđeni skandal sns režima.
Nezadovoljstvo naroda je sve veće, jer vide da ste neznalice i prevaranti...

dzhoni

pre 9 godina

Da li doticni ,,Dr'' Ministar ima imalo obraza da daje ovakvu izjavu?! Kada Vam pripadnici Ministarstva koje predvodite pre par nedelja pretuku brata Premijera, pa kada se dese takvi incidenti, i organizacijski i bezbedonosni, sluzbi Ministarstva koje predvodite kakvih je bilo na gomilu sinoc, jedini cin koji je ispravan je Vasa OSTAVKA!

alex

pre 9 godina

Uz duzno postovanje gospodinu, mislim da je on najnesposobniji ministar policije kog smo imali, imam puno prijatelja na visokim funkcijama u policiji i oni ga tamo zovu ,,slinavac" ili "balavac", toliko o njegovom statusu i respejuu medju kolegama.. vreme je za njegovu smenu,totalno ne ume da radi taj posao...nek mu daju ministarstvo za vanredne situacije,tu se nista ne radi,a na njegovo mesto neka dovedu coveka iz struke.

SNS je zlo

pre 9 godina

Ma treba zabraniti prenos sportskih takmičenja, da se ne čuje šta prevareni narod misli o vođi...medije ste cenzurisali, ali narod da ućutkate ne možete...Odlazite, prevaranti...

jel imas i ti batu samo da znamo

pre 9 godina

moj ti je predlog da se ne zgrazavas nego da das OSTAVKU a drugi koji bi dosao na to mesto obavezno kada planira bezbednost nekog skupa proveri ko od glavesina ima batu pa cak i oni koji dolaze iz inostranstva.
Eto vidis kako se ovaj bata legitimise dronom a legitimisanje vodjinog bate nigde nema i ovakvim batama sam zgrozen.

Alex

pre 9 godina

Beskicmenjaku jedan, ulizice poltronska! Od svega sto ti se sinoc desavalo u glavnom gradu ti si se sablaznio na vredjanje premijera!!!!???? Idiote nesuvisli, izadji iz Vuciceve zadnjice i pogledaj sta ti se desava pred nosem! Fuj! A vecina onih koja ga sada pljuje i koja je sinoc besnela na stadionu je glasala bas za one po kojima sad ovako lepo pljuje! Srbijo, hoces li ikada doci pameti?

...

pre 9 godina

Oćeš reakciju nvo? Rekao im premijer u teškoj reči da ako hoće da se mešaju u politiku izađu na izbore pa kad dobiju nek rade šta hoće. I oni sad njega da štite?

ns

pre 9 godina

tekst sapstenja je bas "doktorski" i do bola uvlakacki. Zato je Stefanovic i dogurao do ministra. ne moze to svako, odnosno ne moze normalan i pametan covek da bude to sto je Stefanovic.

Da je pravde, ovaj lik bi danas bio na svim TV stanicama I gledali bi ga kako podnosi ostavku radi propusta u obezbedjenju utakmice. Ali avaj, ovo je Srbija ...

AV moze tog gospodina koji ga je uvredio da goni po privatnoj tuzbi za uvredu.

Goran

pre 9 godina

Covek bi pre trebao da podnese neopozivu ostavku a ne da prica kako je zgrozen necim.
Sutra treba da nam ode pola zemlje u vazduh usled propusta policije a on ce da prica kako je zgrozen ovim i onim.
Pokrij se usima nesreco i podnesi ostavku ako imas i malo morala, a za potpuno bezopasan incident u pogledu budale koja je dosla do kamere prepusti RTS-u da utvrdi ko je odgovoran i sam to resi.

x

pre 9 godina

jaka vlada i jaka drzava reformisana ne dozvoljavaju da se desi onakav incident koji je ismejao ne samo ceo narod vec i vladu Srbije. posebno sto posledica nece ni biti za organizatore i utakmice i organizatore one letece provokacije u sred Bg. sramota. e to je izazvalo revolt gradjana. ovamo kao neke vojne parade a pogledajte sta se zapravo desava. kako cete nas braniti od terorizma ako ne mozete od zastava?

Kolega

pre 9 godina

"Doktoru" samo pertle vire koliko se uvukao. Ni reč nije rekao o propustima u obezbeđenju koje je njegovo ministarstvo napravilo. Za skandal ovih razmera se podnosi ostavka isto veče, ali ne, naprednjaci su najčasniji i najpošteniji samo kad govore za TV i na mitinzima a kad treba to i da dokažu onda NIŠTA.

nesa

pre 9 godina

To je pored svega sto se desilo izuzetno ruzan gest i to ce osuditi svako normalan,nezavisno o kom se radi. Ipak,netreba sad očekivati klanjanje i izvinjenje cele drzave.RTS se u vise navrata izvinjavao i to sam licno video. Ovde je opet na delu nesposobnost drzavnih organa da obezbede bezbednost i sigurnost.Kako je mogao tak navijac da dodje do prostora gde su kamere? Kako nase tajne sluzbe nisi znale sta se sprema i kakve se provokacije ocekuju? To govori o slabosti drzave.Dakle,bezbedni smo samo onoliko koliko drugi nece da nam nanese zlo.

zoran srbin

pre 9 godina

sinoc sam kuci gledao prenos i nisam mirno spavao postavljam sebi jedno te isto pitanje ....

kako da volim svoju drzavu kad ih vode ovakvi politicari . svi do reda od parlamentarnih do ne parlametrnih. tudje necemo svoje nemamo

Nebojsa

pre 9 godina

A gde je tu policiha da spreci incident? Gde je tu odgovornost ministra zbog svega toga? Hajde da se malo zgrozavamo nat cinjenicom da nishta nije po tom pitamju uradjeno

Milos

pre 9 godina

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=15&nav_category=11&nav_id=911804

Dakle tebi je jedino bitno to što su vređali premijera, a nije ti važno što je uleteo dron na stadion (koji je mogao, hipotetički, da nosi bombu), što su uletali navijači u teren, što je neko iz EU NAREDIO da Olsi Rama bude na stadionu, pa ste vi svi zbog toga kolektivno skinuli gaće, što je na delu bila klasična šovinistička provokacija uz veliki propust ministarstva koje ti vodiš.. E, 'nosna izlucevino'!

na Srpskom Peder na Engleski gay

pre 9 godina

Kao prvo biti pe*er nije uvredljivo. Dobar procenat ljudi u Srbiji sebe smatra pe*erima. I to me nije sramota. Kao drugo ovaj mladi gospodin navijach SR tima je jedan od retkih koji je skupio hrabros ta kaze pred kamere ono shto misli. Za razliku od mnogih politichara koje svakodnevno vidjam na TV. Kao trece gospodin Stefanovic, osoba diskutabilnog zvanja i znanja je jucherasnjim dogadjajima potvrdio da nije dorastao funkciji koju obavlja. Juche je svakom gradjaninu Srbije dato doznanje da ljudi koji ispisuju ISIS i AKSH po UNESCO spomenicima sutra mogu uterati dron kroz prozor. Zato molim vas neskrecite temu vec uchinite Srbiju sigurnijim mestom za zivot. Dostojanstveno dajte ostavku i zavrshite doktorat.

sine nebojsa

pre 9 godina

Dragi Nebojsa-zgrozeni, umesto da se stalno zgrazavas, nisi ti portparol Aleksandra -lazljivog nego ministar policije, ceo stadion je skandirao nekom Vucicu da je pe*er, otkud tebi da su vredjali premijera? Stavi se na celo policije, a ne na celo medijske hajke protiv policije....dok nije kasno

dr

pre 9 godina

A kad ces ti da se izvinis svima nama sto si lazirao doktorat, a jos si tu gde si?! Tako perfidno vredjanje inteligencije ovog naroda je gore od prozivke ovog divljaka na rts-u.

markan

pre 9 godina

Da je ovo normalna zemlja Ti bi još sinoć podneo ostavku...jer iznad 25000 ljudi leti neka letelica!!! E bre!!! Šta da je bombu nosila??? Strašno gde mi živimo i kakva smo mi zemlja...

Nenad

pre 9 godina

Gospodine Stefanovicu, i ja sam zgrozen kasnom reakcijom redara policije i sluzbi bezbednosti. Umesto da imate informacije sta planiraju mi smo iznenadjeni u sred Beograda. Od ulaska na nasu teritoriju svi su morali biti praceni. Jedina ispravna stvar je bila da policija obori letelicu, zapleni mapu i letelicu kao dokaz osigura teren od upada navijaca i sve bi bilo reseno za 5 minuta. policija posmatra letelicu i ne reaguje. Na letelicu su mogli staviti i bombu pa tek onda da vidimo haos. Predsednik dryave je sedeo u Vip lozi i on je mogao biti meta. Stvarno ne volim politiku i nisam clan ni jedne stranke ali neko je zakazao. Ili Vi kao ministar policije ili Predsednik vlade kao kordinator sluzbi bezbednosti. Ovako videcemo kako prolazimo verovatno lose kao i uvek.
Tako i za vredjanje da je bilo obezbedjenja o tome sad nebi ni pricali. Bruka za Srbiju.

zeljko pg

pre 9 godina

A ko ce da se izvini srpskome narodu za nevidjenu provokaciju usred Beograda.Ko ce da snosi posledice za totalno nesposobnu organizaciju.Kao srbin iz Crne Gore ne mogu opisati kako sam se sinoc osjecao.

ostavka

pre 9 godina

Pa ako si zgrožen što je neko nekom viako da je pe*er, zašto si dopustio onaj skup onomad.
Ova izjava ministra policije je sad prava diskriminacija pe*era i uvreda za dvojicu braće.

prastari mrmot

pre 9 godina

Ne znam sto mu to toliko smeta,kada je sam poslao 100000 policajaca na ulice grada Cikaga pre 15 dana da cuvaju gorepomenutu kvalifikaciju.Znaci-folirao se da mu prija;-)

malditamujer

pre 9 godina

Ja sma zgrožena što ste dozvolili provokatorima da urade ono što su uradili. Zgrožena sam što ste pod pritiskom "vučićevih dragih prijatelja" dozvolili da grupa "navijača" sa obeležjima ovk uđe u zemlju. Što ste opet pod pritiskom ili intervencijom "vučićevih prijatelja" pustili privedene, a onda u javnost otišli sa informacijom da niste mogli da ih zadržite zbog štrajka advokata.Vi ste Gebelsovi potomci, drugog objašnjenja nemam.
Ne znam samo kako vas nije sramota da izlazite u javnost i jedino za čim žalite je to što je CEO stadion uzvikivao da je vučić ...!Je l vi znate da ste ministar policije?!

milosbre

pre 9 godina

Glavno da komentarise televiziju a sto nije sprecio da do toga ne dodje...to nije vazno vazno je sto su psovali vucica..ccc srbijo....

Zoran Damjanovic

pre 9 godina

U iole normalnim zemljama ovakvi nebi mobli doci do ministarskih fotelja ni kao cistaci!Ako ima imalo savesti podnece ostavku i nestati sa politicke scene Srbije.Srbija je imala kroz svoju storiju nesposobnih politicara ali ovi su bez konkurencije!

žalosna sova

pre 9 godina

Možda tako treba da bude,da se neki oglase,ali sigurno za sve postoji razlog,kontradiktorne izjave,revanšizam,odsustvo tolerancije i razgovora i rekao bi nedostatak humora,dali ste za kratko vreme zaboravili kom ste narodu na vlasti?Koji su to vaši savetnici? kad ste toliko moćni što nevratite jednu običnu emisiju u program.Ogromna većina građana krpi kraj sa krajem na to su se i navikli ali ne trpi ništa nalik bahatosti, laganju i nečemu što liči na diktaturu,pa imate(imali ste) većinu,zato samo opušteno

običan građanin

pre 9 godina

Gospodin je jos uvek ministar policije?
(Branislav Bozovic, 15. oktobar 2014 12:01)
Iznenađuje da nema komentara zbog narušene bezbednosti novinara na zadatku! I to je i te kako sporno!

konzul

pre 9 godina

A da ti Stefanovicu objasnis kako se uopste desio incident sa zastavom, sta je "tvoja" policija radila? POdnesi ostavku, jer si ocigledno nesposoban da vodis taj resor.

Natala

pre 9 godina

Dali postoji osoba u ovom trenutku u našoj divnoj Srbiji koja nije se osetila lično povređenom ne uvređenom zbog sinoćnih događaja, ovde to recimo nije slučaj, strašno.
I deca predskolskog uzrasta imaju veći nivo svesti i odgovornosti, ali sa ovakvim trendom ponasanja odgovornog personala i to ćemo izgubiti.

Vesna BG

pre 9 godina

Au majko moja. I dok se vi svađate ko je gori, Premijer ili ministar, smeju nam se oni koji su nam oteli deo zemlje. Alo, aloooooooooo, to im je i bio cilj

Patria

pre 9 godina

Ja ne znam da li je ova ljudska beda od ministra sedela na usima ili nije dobila transkript prenosa RTS-a sa utakmice kad su se izvestaci sa terena jedno deset puta izvinjavali gradjanima zbog upada onog pljuvaca i potpuno revoltirani objasnjavali da nema nikakvog obezbedjenja. Sad ce onaj jadni novinar da mu bude zrtveni jarac, da se ne vidi kako je jos jednom dokazao svoju potpunu neposobnost na mestu koje zauzima na celu policije. Ministar nek se zapita kako mu je uleteo kvadrikopter na utakmicu visokog rizika na kojoj je bio , HEJ! PREDSEDNIK DRZAVE!!! Sreca pa se to "igrala albanska decica" a nisu neki manijaci iz ISIS-a.

Branimir

pre 9 godina

Lepo je što Vi saosećate sa premijerom ali u situaciji u kojoj se Srbija nalazi sigurno ima pojedinaca koji žele svašta reći premijeru kad im se ovako iznenada ukaže prilika. Mislim da to za Vučića nije nikakvo iznenađenje.
Puno važnije bi bilo da vi rasčistite otkud DRON i da li je to zaista provokacija gostiju ili posledica unutarnjih sukoba u Srbiji. Da li je tako leteo da se s njim moglo upravljati samo sa stadiona (ili možda izvan)?

Brlja

pre 9 godina

Pa cekaj, jel rece onaj novinar na rts da nema nikakvog obezbedjenja kod novinara? Pa jel obezbedjenje treba da posebno obezbedi RTS ili je to posao policije cije si ti minitar balavce? Koji si ti "kako to mali djokica zamislja" ministar...

aca

pre 9 godina

RTS je mozda trebala da prekine prenos kada se incident dogodio. Jedno je argumentovano ukazivati na greske u politici koju vodi premijer, a sasvim drugo vredjati coveka u direktnom prenosu. To nije smelo da se pusti u etar. Ali, strasno je to sto bukvalno svako kome padne na pamet moze ugroziti bezbednost 20000 ljudi. Sta su radile nase sluzbe bezbednosti ako ih imamo? Bave se samo kafanskim pricama i rekla-kazala, a o pretnji po bezbednost gradjana Srbije saznaju iz direktnog prenosa. Na onoj letelici je moglo biti okaceno bilo sta. Hvala im sto su okacili samo ono platno. Sramota za nas odbrambeni sistem.

Silver Surfer

pre 9 godina

Ministre, ne treba da ste zgrozeni, vec treba da podnesete ostavku jer je policija zakazala u obezbedjivanju utakmice. Bilo da je u pitanju dron, koji je mogao da nosi nesto drugo umesto zastave, bilo da zandarmerija nije uspela da spreci uletanje navijaca u teren.
Vredjanje premijera, tacnije predstavnika vlasti, postao je standardan deo folklora u Srbiji. A stadioni odavno nisu samo sportska borilista. Na stadionima su vredjani i Milosevic, Kostunica i na kraju Tadic. U jednom momentu i Vas nekadasnji kolega, Jocic. Verovatno Vucic nije ni prvi ni poslednji koji ce dobiti porciju uvreda. Javna je licnost, sa javnom funkcijom pa shodno tome mora da podnese i gnev javnosti. Bio opravdan ili ne. Vama je izgleda bilo od prioritetnog znacaja da objavite generalije i politicko opredeljenje onoga ko je skandirao u kameru u direktnom prenosu. Da ste se sa tolikom revnoscu bavili pripremama za obezbedjivanje utakmice ne bi nam se desila onakva bruka i ne bi nam se sada svi smejali. A uspeli smo po ko zna koji put da se pokazemo kao apsolutni lideri kada nas treba namagarciti. Medjutim, izgleda da je vaznije zastiti lik i delo premijera.

bekes

pre 9 godina

Pa da,samo kada se kritikuje Vlada i drzava onda su glasni,a kada je ocigledno da su oni napravili veliki propust i da su dopustili da onako neki primitivac javno izvredja premijera,onda su manji od makovog zrna i nema ih nigde..

Nikola

pre 9 godina

Bolje da brine koje organizovao i uneo dron nego sto brine za Vucica. Gde su njegovi ljudi iz policije i bezbednosnih sluzbi da to sprece? Nista nisu uradili. U Srbiji samo Srbi nemaju prava, a ostali mogu da rade sta hoce. Ostavka nesposobnom doktoru

Nisava

pre 9 godina

To je potpuna katastrofa! Kakav Srbin! Pa taj decko nema ni gram mozga! Ceo zivot je proveo na fudbalskim utakmicama i teretani i on daje svoje misljenje o Premijeru! Katastrofa!

Ivica

pre 9 godina

nije stigao sa ode kod šefa po misljenje u vezi incidenta jer je to očito komplikovano za njega, ali je spreman da iznosi mišljenje o prostim stvarima.

MetalkaBG

pre 9 godina

To što je taj pojedinačni plaćenik napravio skandal je u drugom planu u odnosu na činjenicu da nam je neprijatelj došao pod nos, a i zaslepljeni politikom mržnjom. Alo, država vam je valjda pod jedan??!!

Delegat

pre 9 godina

Toliko o medijskom mraku.. Vučić da je hteo obračun s istima, prvo bi promenio direktora javnog servisa.. U svakom slučaju, ružan incident

Marijana M

pre 9 godina

To sto decko ima misljenje ili je izmanipulisan da izjavi ono sto je izjavio, niko mu ne spori da je njegovo pravo, ali treba da se sagleda kakvu sliku saljemo svetu o nama...propusti RTS su neverovatni....kako moze neko da se pojavi u kadru

novosadjanin

pre 9 godina

Seljak koji je uleteo u kadar je nista drugo do kivnog i bednog coveka koji je dosao sa jasnim ciljom! Da vredja Vucica umesto da navija i podrzi svoju zemlju...a radikali ,koliko ja znam su "patriote"? Kakve???

Beogradjanin

pre 9 godina

Citam i ne verujem sta sve ljudi pisu. Pa ljudi zakoni bi nam bili nepotrebni kada bi policija sve znala unapred pa tako i sprecila svako krivicno delo i bilo koji incident. Smanjite dozivljaje...

Marijana M

pre 9 godina

To sto decko ima misljenje ili je izmanipulisan da izjavi ono sto je izjavio, niko mu ne spori da je njegovo pravo, ali treba da se sagleda kakvu sliku saljemo svetu o nama...propusti RTS su neverovatni....kako moze neko da se pojavi u kadru usred direktnog TV prenosa?

Avet

pre 9 godina

Sramota je za javni servis da im bilo ko uleće u "kontrolisano" uključenje a kamoli da bude u rangu klipova sa jutuba trećerazrednih lokalnih TV kanala. Ovo jednostavno nije na nivou nacionalne frekvencije koga god da je vređao. Sama pojava nepotrebne ličnosti u kadru je sramota za medijsku kuću.

kikloop

pre 9 godina

Niko nije grozen uvredama upucenim premijeru ali su zato zgozeni sto se ne emituje neka ne bitna emisija "utisak nedelje" tu su svi jasni i glasni, strasno...

milan85

pre 9 godina

Ali Olja kaze da ovako nije bilo ni 90-tih.. Zamislite samo da su Slobu vredjali uzivo preko RTS-a.. ja ne mogu ni da zamislim. A ovde trucaju price kako premijer zatvara sve stampane i elektronske medije

Grkinja

pre 9 godina

Zar se niko ne oglasava o ovome? Zar za ovo cute nevladina udruzenja, novinarska udruzenja i Javni servis, dok se za drugo oglasavaju? Veliki propust je na delu! Nedopustivo je delovanje pojedinaca tokom fudbalske utakmice! Da li je normalna stvar da se dva puta dopusti jednom licu da javno u prenosu izlaze svoje licne frustracije, a da obezbedjenje i redari ne reaguju?

StefanL

pre 9 godina

Mediji , NVO , kriticari bi trebalo da se kriticki oglase poodom ovakvog dogadjaja, ne zbog zastite Vucica, vec zbog same srbije, neki huligan Vredja Premiera, Albanci nam ubacuju zastavu velike albanije na kojoj nam se otima deo teritorije i kosova i srbije.

Mellany

pre 9 godina

Mislim da je i ovo deo scenarija koji je bio isplaniran za sinoc samo sto su u ovom slucaju neki drugi reditelji u pitanju. Nedopustivo je da se ovako nesto desi na javnom servisu.

Dobar djak

pre 9 godina

Mislim da se RTS nece ni oglasiti jer sam ubedjen da su u pripremi ovog coveka, inace clana SRS, za javni nastup i vredjanje Vucica ucestvovali celni ljudi RTS-a i Branko Ruzic. Mislim da je RTS zreo za sveobuhvatnu reformu a SPS za izbacivanje iz Vlade.

posmatram

pre 9 godina

Grupa navijača, mislite CEO stadion ?!?
(da da, 15. oktobar 2014 12:01)
Nije ceo stadion. A ono što se čulo aktuelno je širom sveta na sportskim dešavanjima!

boric12

pre 9 godina

Sve ovo je samo jedna farsa i politicka provokacija gostiju. A sto se tice skandiranja protiv Vucica mislim da su to bili placeni ljudi da to rade....

Petar Lazovic

pre 9 godina

Pa zasto bi se izvinjavali kada su oni vrlo dobro znali sta ce se desiti !!! Mozete da pricate sta god, i novinari i onaj Ruzic, ne moze me niko ubediti da to sto se sinoc desilo nije namesteno !!!

Gerber

pre 9 godina

(Dusan, 15. oktobar 2014 12:55)
I treba da pominje reforme i promene, sve dok se ne promeni svest i ponašanje huligana i stranačkih prišipetlja kao što si ti.

Janko

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

Milan Rankovic

pre 9 godina

Niste samo vi gospodine Stefanovicu zgrozeni i mi iz dijaspore smo zapanjeni i zgrozeni, mi ovde cujemo sve najlepse i najbolje o Vucicu, i da je Srbija napokon na dobrom putu.

Zaronije

pre 9 godina

Čovek je u pravu. Na prvom mestu nije mi jasno zašto pominje ovaj lik premijera a Albanci napravili glupost. Treba da se koncentriše na neprijatelja u datom momentu. Kao drugo, stvarno su bre udruženja selektivna u osudama. Dosta selektivnosti ko je ko, samo neka rade svoj posao i neka se izvine kada ga ne rade ali neka i daju obrazloženje za tu vrstu postupaka. Jedni su žrtve drugi su elementi treći su instruisani. Pustite gluposti, plaćeni ste da reagujete u svakom momentu i za svakoga. Ćao Zdravo!!!!

S.R

pre 9 godina

Problem je sto dosta ljudi misli da vreme postoji od 2012 i za sve lose u zivotu im je kriv Vucic, pa kada ga vredjaju lece svoje frustracije.

Beli

pre 9 godina

Izostala je reakcija svih nevladinih tela i organizacija. NOvinska udruženja ni makac, skandal, sramo, bruka. Od utakmice, preko prenosa, pa sve do ovog indijanca koji misli da je mnogo pametan što je rekao Vučiću da je pe*er, šta je time postignuto nije mi jasno?

Vuksana

pre 9 godina

Toliko o medijskom mraku u Srbiji, i sputavanju slobode govora, a svaka, da ne kažem budala, može javno da izvređa koga želi, pa makar i samog premijera. Eto dokaza da Vučić nema uticaja na javni servis i medije, generalno.

m

pre 9 godina

Ako neko pomene u komentarima da neko drugi stoji iza ovoga npr. Ruzic, zemlje EU..lupaju se minusu. Ali ako se kaze da je Vucic kriv 1000 x plus. Toliko ga mrzite, jedinog coveka koji nesto radi za ovu zemlju. Sreca pa ste u manjini. Izbori su to pokazali. Uzivajte u mrznji

MARINA STUPAR

pre 9 godina

Niko ne moze da zaustavi reforme drzave i da ospori trud i postenje naseg premijera ovi huligani su pokazali svoje pravo lice i njima nije stalo do toga da Srbija postane uredjena drzava.

Marija Beogradjanka

pre 9 godina

E sramota stvarno. Kada vidim komentare po fb koliko se ljudi odusevljavaju izjavo malogradjanina.. strasno. To je prostak nema potrebe da ga velicate.

Janko

pre 9 godina

Dobro je što nam državu vode odgovorni ljudi koji nisu naseli na provokacije. Treba nam mnogo mudrosti u ovom smutnom vremenu a premijer je ima!

Jelica

pre 9 godina

RTS se finansira od para ovog naroda, a dozvoli sebi da na onakav način u nagledanijim momentima neko vređa premijera države koga je opet isti taj narod izabrao i to sa preko 1 700 000 glasova. Ono primitivno vređanje je u stvari uvreda za svakog ko je svoj glas dao za Vučića i SNS. RTS bi trebalo bar ovim građanima da se izvini. Velika sramota.

agronom

pre 9 godina

Strasno je to sto se desilo, ali gosti su bili akteri provokacija. Ruzno je i ono skandiranje navijaca protiv Vucica. Stadion je mesto za opustanje i razbibrigu a ne za politicka previranja....

osmeh

pre 9 godina

Sto se tice skandiranja protiv premijera mislim da je neko platio i organizovao navijace da to rade.Sportske priredbe gleda veliki broj ljudi, i to su idealna mesta za eksponiranje....

Intuicija

pre 9 godina

Eto vam prilika da vidite kako Vucic cenzurise medije.Sramota,coveka napadaju sa svih strana,a njemu na teret stavljaju cenzuru.Videlo se juce kako su se udruzili svi oni kojima reforme ne odgovaraju.Zajednickim snagama zele da sklone Vucica.

Helga

pre 9 godina

Ovakve stvari su zaista za moralnu osudu i nedopustivo je da javni servis sebi dozvoli ovakav ispad. Medjutim svi cute, niko se ne oglasava jer je danas noramalno vaspitanje vredjati.

drazenko

pre 9 godina

Sefanovic je bas dobro rekao,onako nesto je sramotno,da jedan primitivac onako javno izvredja premijera..Kao da ga je neko namerno pustio pred kameru da kaze sta ima,neverovatno..

Cholo

pre 9 godina

Pa nije samo ministar Stefanovic zgrozen, nego jos milion ljudi koji ne podrzavaju da se premijer Srbije psuje i to jos u direktnom prenosu. Sramota !

Stanko M.

pre 9 godina

Da je na takav nacin izvredjan neki drugi politicar, da nije iz SNS, nevladine organizacije i novinarska udruzenja bi bili na nogama, a ovako kada je izvredjan Vucic svi cute.

miljenko

pre 9 godina

Sramota je sta se juce desilo u programu. Kao da nije bila dovoljna provokacija albanskih navijaca, nego mi sami sebe pljujemo. Zasto na ovo niko ne odreaguje. Gde su sada sva ta udruzenja, zasto cute.

RADMILA DJOKIC

pre 9 godina

Nekima ne odgovara jaka i stabilna Srbija sa postenim ljudima zbog toga je Vucic meta svakojakih napada koji ne prestaju a najvise optuzuju upravo njega za cenzuru.

SSSS

pre 9 godina

Kakav primer malogradjanstine se sinoc video u direktnom prenosu na rts. A jos veci i bolji primer su svi komentari po drustvenim mrezama. Sramota je takvo nepostovanje drzavnika pogotovo u takvoj situaciji,kao da nije bila dosta provokacija sa zastavom.

kolibri

pre 9 godina

Najprimitivnije vređanje i to u momentu kada je gledanost najveća. Ako ništa drugo osnovni red bi bio da upute izvinjenje gledaocima što su morali onako nešto da vide i čuju. Kako deci objasniti onakvo ponašanje.

SrkiS

pre 9 godina

Toliko o cenzuri medija. Incident s uvredama se dogodio, planirano - neplanirano, nije bitno. Meni je neshvatiljvo da odgvorni ljudi sa RTS-a o tome ćute i ponašaju se kao da je to nešto potpuno normalno.

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Zaista je malo čudno da se dva puta desio incident s uvredama, u direktnom prenosu i da toliko sati nakon toga niko od zvaničnika sa RTS-a ne izdaje nikakvo saopštenje. Jedino izvinjenje gledaocima je uslediolo od komentatora, dok je reakcija novinskih udruženja i nevaldinih organizacija izostala.

Marko

pre 9 godina

U Srbiji se nikada nije desavalo da se u kontinuitetu javno napada premijer, a ovo je sinoc potvrdila i slika sa stadiona JNA, sto jasno govori koliko on smeta pojedinim strukturama u Srbiji

ksenija

pre 9 godina

Kakav propust RTS-a dozvolili su da onaj lik kome nije bilo dobro ili je placenik ima svoj "trenutak" na javnom servisu i to u dva navrata.

novolice

pre 9 godina

sami smo krivi jer zakon o huganima nije primenjen , zato nam još utrčavaju u fudbalski teren pa i pred kamere , još da bude gore ovo su uradili politički motivisani izmanipulisani ljudi.
Treba samo primeniti zakon ko uđe u teren 3 meseca zatvora , ko se potuče na istom 6 meseci zatvora i to bez sudija sudova i advokata -samo direktno da se iznesu sa terena pravo u zatvor bez prava žalbe , isto da važi i za napade na novinare.

BojanB

pre 9 godina

Da ovakav rečnik ode dva puta u etar, to je stvarno sramota za RTS. Razumem da se jednom desilo, ali i drugi put... Posle tog prvog puta trebali su da zatraže obezbeđenje, nego je nekom očigledno išlo u prilog da se uvrede još jednom ponove, što je i omogućeno.

Doronin

pre 9 godina

Ma kakva sloboda izrazavanja misljenja na ovakav nacin!!Obican maloumnik nema sta pametno ni da izjavi,to je njegov nacin komuniciranja..u pravu je ministar,rec je o cistom neosnovanom vredjanju!

DANICA DRAGICEVIC

pre 9 godina

Drzava mora da rascisti sa ovakvim huliganima koji su mogli da naude i novinarima jer rade sta hoce ,skandalozno je da neko u prenosu koji gleda ceo svet vredja premijera ,sada je svima jasno da iza ovoga stoje organizovane grupe koje su protiv reformi u Srbiji.

maroko

pre 9 godina

Stvarno neverovatni propusti u RTS-u i obezbeđenju samog mesta voditelja. Najosnovniji red bi bio da se bar izvine. Obzirom da je i Vučićev brat bio meta pre par dana, stiče se utisak da ovo sve nije slučajno.

BUBA MARTINOVIC

pre 9 godina

Krajnje je vreme da se stane na put huliganima i mafijasima u sportu ,drzava je dosta tolerisala ali posle jucerasnjeg skandala kada neko u direktnom prenosu vredja premijera drzave sve mora da se menja drasticno iz korena.

TarmiRicmi

pre 9 godina

Covek je pokazao svoju nekulturu, to je sramota. Ali jos veci blam za nas kao drzavu je sto takvo ponasanje niko nije osudio, vec se svi prave ludi jos huligana velicaju sa sve njegovim vokabularom. Sramota za drzavu.

Crvenotravka

pre 9 godina

Ovo sto se3 desilo na utakmici izmedju Srbije i Albanije nije bilo u redu a u najmanju ruku vredjanje premijera pred kamerama RTS-a

Kole

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

Kole

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

Danas premijer a sutra svi ostali

pre 9 godina

Kada takvi kao ovaj rmpalija sutra budu batinali i vredjali ove iz nvo, novinare i normalne ljude doci ce sutra da se zale premijeru Vucicu,pa ce im posle biti djavo kriv.Za ovakve je svako Vucic ako ne razmisljaju kao on i takvi be sve pobili i zabranili da mogu sto im ne odgovara.Tako su se ponasali i u vreme pokojnog premijera Zorana Djindjica,a vi posteni i dobri ljudi samo spavajte.

Chuka

pre 9 godina

Svaki razuman građanin je zgrožen vređanjem Vučića na takav način. Ja prvi nisam glasao za Vučića, ali mi je bilo strašno neprijatno tokom prenosa.

Linea

pre 9 godina

Veliki propust i sramota za RTS.Prosto je neverovatno da se ovakav ispad dozvoli.Jasno je da je cela situacija pazljivo isplanirana i dogovorena.

Lider

pre 9 godina

Sve sto smo slutili,postaje realnost.Napadi na premijera su sve cesci i jaci.Ne biraju se vise sredstva.Premijer ne sme da dozvoli ovakvo ponasanje.Treba zatraziti odgovornost za ovaj propust.

Koci

pre 9 godina

Sve iscenirano i planirano I helikopter sa zastavom kao I vredjanje premijera!Vucicu pohapsi ove kriminalce!!!Srbija ima spoljasne i unutrasnje neprijatelje .

Majda

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim da covek sebi moze da dozvoli ono sto je uradio mladic koji je usao u kadar....osim ako je bio placen...a znamo da ljudi danas lako prodaju obraz.Necuveno

Mala od skandala

pre 9 godina

Stvarno, niko se nije oglasio, a da ne spominjem da nema ni izvinjenja javnog servisa... Nisu shvatili o cemu se radi??? Skandalozno, da niko ne oseti potrebu da da saopstenje

boric13

pre 9 godina

Sramotno je sta se desilo ali po meni nevidim nasu krivicu, gosti se zasluzni za sav haos. Stadioni su mesta za uabavu a ne za politiku, kakve veze Vucic ima sa fudbalom?

zokili

pre 9 godina

Premijer je izgleda svima za sve kriv, i ocigledno svi misle da je on ovo i zasluzio, samo zato sto hoce da promeni ovo izgleda ne promenljivo drustvo. Ja ne mislim tako.

Macbet

pre 9 godina

Koja je ovo zapravo bruka, u svom tom metežu on indijanac dolazi i govori Vučiću da je homoseksualac, a niko živ ne reaguje. Gde živimo mi bre?

karson

pre 9 godina

Na sportskim priredbama nema mestu politici.Ruzno je sto neki koriste priliku kada svi zelimo da uzivamo u fudbalu da pokvare ovakve priredbe...

svake

pre 9 godina

Pokazalo se da u Srbiji ima jos mnogo divljaka, ako se doticnom gospodinu ne svidja premijer neka ide tamo odakle je dosao, mozda ce mu Hasim Taci mnogo vise odgovarati.

KAJAK

pre 9 godina

Moram da se zapistam da li se ovo desava I da li je normalno u ostatku sveta?! Mislim da je odgovor negativan… pa sada ko god ovo podrzava I misli da j eovo dobro, neka se zapita za cije je to dobro?!

STOLNJAK

pre 9 godina

Samo me zanima da li u nedostatku reakcije RTS I drugih nevladinih organizacija time pokazuju da podrzavaju takvo sramno I bezobrazno ponasanje?

tužno

pre 9 godina

Ono što se sinoć dešavalo na utakmici samo pokazuje da ima pojedinaca i grupa koje sam sport na žalost ne interesuje, već želja za incidentima i ličnom promocijom. Upad u direktan prenos i to u dva navrata ne može biti slučajan, već orgsnizovan i smišljen.

zemljoradnik

pre 9 godina

Sramota! Ali to je samo isfrustrirani huligan koji na utakmice odlazi ne zbog fudbala vec da se pobije i napravi nered. Strasno je sto je izmakla kontroli situacija na tribinama.

Jovana

pre 9 godina

Pojedinci treba da prestanu da mesaju sport i politiku. Ti koji ovakav postupak podrzavaju neka se malo zamisle. Ja licno ovaj incident smatram napadom na drzavu.

Burence

pre 9 godina

Ja nisam zgrožem ja sam u šoku. Ono sto se desilo sinoć je za svaku osudu i morali su da se oglase i zvaničnici EU i ostatak civilizovanog sveta, a nema reakcije kao da se ništa nije desilo. Pored vređanja premijera mislim da je jako čudna situacija, da ne kažem verovatno unapred pripremljena, da nekloliko trenutaka nakon vređanja premijera počinje pola stadiona da ponavlja vređanje. Meni ovo ne liči na slučajnost.

ugrinovci

pre 9 godina

Ocigledno je nekim pojedincima jako smeta sto Vucic ide putem uredjenja Srbije I postavljanjem je na zdrave noge, koja ce biti konkurentna sa svima.

Mary

pre 9 godina

Zasto li su bili revoltirani, pa nije Vucic kriv za ovu provokaciju albanske strane? Ovo je zaista nesvakidasnji dogadjaj, da tako neko upadne pred kamere i vredja premijera. Niko da osudi neprofesionalizam RTS-a zbog toga .

nevenka123

pre 9 godina

nikako to jedna televizija i to drzavna nije smela sebi da dozvoli. na stranu ko je simpatizer koje stranke. radi se o predsedniku vlade srbije! ako pljunes na vladu srbije pljuno si samim tim na celu srbiju. a na svu srecu narod je nas pametniji od grupice huligana koji su sigurno potplaceni da to urade.

Delegat

pre 9 godina

Toliko o medijskom mraku.. Vučić da je hteo obračun s istima, prvo bi promenio direktora javnog servisa.. U svakom slučaju, ružan incident

Nisava

pre 9 godina

To je potpuna katastrofa! Kakav Srbin! Pa taj decko nema ni gram mozga! Ceo zivot je proveo na fudbalskim utakmicama i teretani i on daje svoje misljenje o Premijeru! Katastrofa!

osmeh

pre 9 godina

Sto se tice skandiranja protiv premijera mislim da je neko platio i organizovao navijace da to rade.Sportske priredbe gleda veliki broj ljudi, i to su idealna mesta za eksponiranje....

Dobar djak

pre 9 godina

Mislim da se RTS nece ni oglasiti jer sam ubedjen da su u pripremi ovog coveka, inace clana SRS, za javni nastup i vredjanje Vucica ucestvovali celni ljudi RTS-a i Branko Ruzic. Mislim da je RTS zreo za sveobuhvatnu reformu a SPS za izbacivanje iz Vlade.

Jelica

pre 9 godina

RTS se finansira od para ovog naroda, a dozvoli sebi da na onakav način u nagledanijim momentima neko vređa premijera države koga je opet isti taj narod izabrao i to sa preko 1 700 000 glasova. Ono primitivno vređanje je u stvari uvreda za svakog ko je svoj glas dao za Vučića i SNS. RTS bi trebalo bar ovim građanima da se izvini. Velika sramota.

Beli

pre 9 godina

Izostala je reakcija svih nevladinih tela i organizacija. NOvinska udruženja ni makac, skandal, sramo, bruka. Od utakmice, preko prenosa, pa sve do ovog indijanca koji misli da je mnogo pametan što je rekao Vučiću da je pe*er, šta je time postignuto nije mi jasno?

Marijana M

pre 9 godina

To sto decko ima misljenje ili je izmanipulisan da izjavi ono sto je izjavio, niko mu ne spori da je njegovo pravo, ali treba da se sagleda kakvu sliku saljemo svetu o nama...propusti RTS su neverovatni....kako moze neko da se pojavi u kadru usred direktnog TV prenosa?

ugrinovci

pre 9 godina

Ocigledno je nekim pojedincima jako smeta sto Vucic ide putem uredjenja Srbije I postavljanjem je na zdrave noge, koja ce biti konkurentna sa svima.

drazenko

pre 9 godina

Sefanovic je bas dobro rekao,onako nesto je sramotno,da jedan primitivac onako javno izvredja premijera..Kao da ga je neko namerno pustio pred kameru da kaze sta ima,neverovatno..

novosadjanin

pre 9 godina

Seljak koji je uleteo u kadar je nista drugo do kivnog i bednog coveka koji je dosao sa jasnim ciljom! Da vredja Vucica umesto da navija i podrzi svoju zemlju...a radikali ,koliko ja znam su "patriote"? Kakve???

Mellany

pre 9 godina

Mislim da je i ovo deo scenarija koji je bio isplaniran za sinoc samo sto su u ovom slucaju neki drugi reditelji u pitanju. Nedopustivo je da se ovako nesto desi na javnom servisu.

Janko

pre 9 godina

Dobro je što nam državu vode odgovorni ljudi koji nisu naseli na provokacije. Treba nam mnogo mudrosti u ovom smutnom vremenu a premijer je ima!

milan85

pre 9 godina

Ali Olja kaze da ovako nije bilo ni 90-tih.. Zamislite samo da su Slobu vredjali uzivo preko RTS-a.. ja ne mogu ni da zamislim. A ovde trucaju price kako premijer zatvara sve stampane i elektronske medije

Beogradjanin

pre 9 godina

Citam i ne verujem sta sve ljudi pisu. Pa ljudi zakoni bi nam bili nepotrebni kada bi policija sve znala unapred pa tako i sprecila svako krivicno delo i bilo koji incident. Smanjite dozivljaje...

Marijana M

pre 9 godina

To sto decko ima misljenje ili je izmanipulisan da izjavi ono sto je izjavio, niko mu ne spori da je njegovo pravo, ali treba da se sagleda kakvu sliku saljemo svetu o nama...propusti RTS su neverovatni....kako moze neko da se pojavi u kadru

Grkinja

pre 9 godina

Zar se niko ne oglasava o ovome? Zar za ovo cute nevladina udruzenja, novinarska udruzenja i Javni servis, dok se za drugo oglasavaju? Veliki propust je na delu! Nedopustivo je delovanje pojedinaca tokom fudbalske utakmice! Da li je normalna stvar da se dva puta dopusti jednom licu da javno u prenosu izlaze svoje licne frustracije, a da obezbedjenje i redari ne reaguju?

Crvenotravka

pre 9 godina

Ovo sto se3 desilo na utakmici izmedju Srbije i Albanije nije bilo u redu a u najmanju ruku vredjanje premijera pred kamerama RTS-a

Avet

pre 9 godina

Sramota je za javni servis da im bilo ko uleće u "kontrolisano" uključenje a kamoli da bude u rangu klipova sa jutuba trećerazrednih lokalnih TV kanala. Ovo jednostavno nije na nivou nacionalne frekvencije koga god da je vređao. Sama pojava nepotrebne ličnosti u kadru je sramota za medijsku kuću.

STOLNJAK

pre 9 godina

Samo me zanima da li u nedostatku reakcije RTS I drugih nevladinih organizacija time pokazuju da podrzavaju takvo sramno I bezobrazno ponasanje?

RADMILA DJOKIC

pre 9 godina

Nekima ne odgovara jaka i stabilna Srbija sa postenim ljudima zbog toga je Vucic meta svakojakih napada koji ne prestaju a najvise optuzuju upravo njega za cenzuru.

boric12

pre 9 godina

Sve ovo je samo jedna farsa i politicka provokacija gostiju. A sto se tice skandiranja protiv Vucica mislim da su to bili placeni ljudi da to rade....

m

pre 9 godina

Ako neko pomene u komentarima da neko drugi stoji iza ovoga npr. Ruzic, zemlje EU..lupaju se minusu. Ali ako se kaze da je Vucic kriv 1000 x plus. Toliko ga mrzite, jedinog coveka koji nesto radi za ovu zemlju. Sreca pa ste u manjini. Izbori su to pokazali. Uzivajte u mrznji

S.R

pre 9 godina

Problem je sto dosta ljudi misli da vreme postoji od 2012 i za sve lose u zivotu im je kriv Vucic, pa kada ga vredjaju lece svoje frustracije.

KAJAK

pre 9 godina

Moram da se zapistam da li se ovo desava I da li je normalno u ostatku sveta?! Mislim da je odgovor negativan… pa sada ko god ovo podrzava I misli da j eovo dobro, neka se zapita za cije je to dobro?!

Janko

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

Milan Rankovic

pre 9 godina

Niste samo vi gospodine Stefanovicu zgrozeni i mi iz dijaspore smo zapanjeni i zgrozeni, mi ovde cujemo sve najlepse i najbolje o Vucicu, i da je Srbija napokon na dobrom putu.

MARINA STUPAR

pre 9 godina

Niko ne moze da zaustavi reforme drzave i da ospori trud i postenje naseg premijera ovi huligani su pokazali svoje pravo lice i njima nije stalo do toga da Srbija postane uredjena drzava.

Burence

pre 9 godina

Ja nisam zgrožem ja sam u šoku. Ono sto se desilo sinoć je za svaku osudu i morali su da se oglase i zvaničnici EU i ostatak civilizovanog sveta, a nema reakcije kao da se ništa nije desilo. Pored vređanja premijera mislim da je jako čudna situacija, da ne kažem verovatno unapred pripremljena, da nekloliko trenutaka nakon vređanja premijera počinje pola stadiona da ponavlja vređanje. Meni ovo ne liči na slučajnost.

ksenija

pre 9 godina

Kakav propust RTS-a dozvolili su da onaj lik kome nije bilo dobro ili je placenik ima svoj "trenutak" na javnom servisu i to u dva navrata.

Cholo

pre 9 godina

Pa nije samo ministar Stefanovic zgrozen, nego jos milion ljudi koji ne podrzavaju da se premijer Srbije psuje i to jos u direktnom prenosu. Sramota !

maroko

pre 9 godina

Stvarno neverovatni propusti u RTS-u i obezbeđenju samog mesta voditelja. Najosnovniji red bi bio da se bar izvine. Obzirom da je i Vučićev brat bio meta pre par dana, stiče se utisak da ovo sve nije slučajno.

SSSS

pre 9 godina

Kakav primer malogradjanstine se sinoc video u direktnom prenosu na rts. A jos veci i bolji primer su svi komentari po drustvenim mrezama. Sramota je takvo nepostovanje drzavnika pogotovo u takvoj situaciji,kao da nije bila dosta provokacija sa zastavom.

kolibri

pre 9 godina

Najprimitivnije vređanje i to u momentu kada je gledanost najveća. Ako ništa drugo osnovni red bi bio da upute izvinjenje gledaocima što su morali onako nešto da vide i čuju. Kako deci objasniti onakvo ponašanje.

StefanL

pre 9 godina

Mediji , NVO , kriticari bi trebalo da se kriticki oglase poodom ovakvog dogadjaja, ne zbog zastite Vucica, vec zbog same srbije, neki huligan Vredja Premiera, Albanci nam ubacuju zastavu velike albanije na kojoj nam se otima deo teritorije i kosova i srbije.

agronom

pre 9 godina

Strasno je to sto se desilo, ali gosti su bili akteri provokacija. Ruzno je i ono skandiranje navijaca protiv Vucica. Stadion je mesto za opustanje i razbibrigu a ne za politicka previranja....

Marija Beogradjanka

pre 9 godina

E sramota stvarno. Kada vidim komentare po fb koliko se ljudi odusevljavaju izjavo malogradjanina.. strasno. To je prostak nema potrebe da ga velicate.

TarmiRicmi

pre 9 godina

Covek je pokazao svoju nekulturu, to je sramota. Ali jos veci blam za nas kao drzavu je sto takvo ponasanje niko nije osudio, vec se svi prave ludi jos huligana velicaju sa sve njegovim vokabularom. Sramota za drzavu.

Zaronije

pre 9 godina

Čovek je u pravu. Na prvom mestu nije mi jasno zašto pominje ovaj lik premijera a Albanci napravili glupost. Treba da se koncentriše na neprijatelja u datom momentu. Kao drugo, stvarno su bre udruženja selektivna u osudama. Dosta selektivnosti ko je ko, samo neka rade svoj posao i neka se izvine kada ga ne rade ali neka i daju obrazloženje za tu vrstu postupaka. Jedni su žrtve drugi su elementi treći su instruisani. Pustite gluposti, plaćeni ste da reagujete u svakom momentu i za svakoga. Ćao Zdravo!!!!

miljenko

pre 9 godina

Sramota je sta se juce desilo u programu. Kao da nije bila dovoljna provokacija albanskih navijaca, nego mi sami sebe pljujemo. Zasto na ovo niko ne odreaguje. Gde su sada sva ta udruzenja, zasto cute.

Lider

pre 9 godina

Sve sto smo slutili,postaje realnost.Napadi na premijera su sve cesci i jaci.Ne biraju se vise sredstva.Premijer ne sme da dozvoli ovakvo ponasanje.Treba zatraziti odgovornost za ovaj propust.

Koci

pre 9 godina

Sve iscenirano i planirano I helikopter sa zastavom kao I vredjanje premijera!Vucicu pohapsi ove kriminalce!!!Srbija ima spoljasne i unutrasnje neprijatelje .

svake

pre 9 godina

Pokazalo se da u Srbiji ima jos mnogo divljaka, ako se doticnom gospodinu ne svidja premijer neka ide tamo odakle je dosao, mozda ce mu Hasim Taci mnogo vise odgovarati.

Linea

pre 9 godina

Veliki propust i sramota za RTS.Prosto je neverovatno da se ovakav ispad dozvoli.Jasno je da je cela situacija pazljivo isplanirana i dogovorena.

Doronin

pre 9 godina

Ma kakva sloboda izrazavanja misljenja na ovakav nacin!!Obican maloumnik nema sta pametno ni da izjavi,to je njegov nacin komuniciranja..u pravu je ministar,rec je o cistom neosnovanom vredjanju!

Mary

pre 9 godina

Zasto li su bili revoltirani, pa nije Vucic kriv za ovu provokaciju albanske strane? Ovo je zaista nesvakidasnji dogadjaj, da tako neko upadne pred kamere i vredja premijera. Niko da osudi neprofesionalizam RTS-a zbog toga .

Intuicija

pre 9 godina

Eto vam prilika da vidite kako Vucic cenzurise medije.Sramota,coveka napadaju sa svih strana,a njemu na teret stavljaju cenzuru.Videlo se juce kako su se udruzili svi oni kojima reforme ne odgovaraju.Zajednickim snagama zele da sklone Vucica.

BUBA MARTINOVIC

pre 9 godina

Krajnje je vreme da se stane na put huliganima i mafijasima u sportu ,drzava je dosta tolerisala ali posle jucerasnjeg skandala kada neko u direktnom prenosu vredja premijera drzave sve mora da se menja drasticno iz korena.

nevenka123

pre 9 godina

nikako to jedna televizija i to drzavna nije smela sebi da dozvoli. na stranu ko je simpatizer koje stranke. radi se o predsedniku vlade srbije! ako pljunes na vladu srbije pljuno si samim tim na celu srbiju. a na svu srecu narod je nas pametniji od grupice huligana koji su sigurno potplaceni da to urade.

Chuka

pre 9 godina

Svaki razuman građanin je zgrožen vređanjem Vučića na takav način. Ja prvi nisam glasao za Vučića, ali mi je bilo strašno neprijatno tokom prenosa.

DANICA DRAGICEVIC

pre 9 godina

Drzava mora da rascisti sa ovakvim huliganima koji su mogli da naude i novinarima jer rade sta hoce ,skandalozno je da neko u prenosu koji gleda ceo svet vredja premijera ,sada je svima jasno da iza ovoga stoje organizovane grupe koje su protiv reformi u Srbiji.

Stanko M.

pre 9 godina

Da je na takav nacin izvredjan neki drugi politicar, da nije iz SNS, nevladine organizacije i novinarska udruzenja bi bili na nogama, a ovako kada je izvredjan Vucic svi cute.

kikloop

pre 9 godina

Niko nije grozen uvredama upucenim premijeru ali su zato zgozeni sto se ne emituje neka ne bitna emisija "utisak nedelje" tu su svi jasni i glasni, strasno...

zemljoradnik

pre 9 godina

Sramota! Ali to je samo isfrustrirani huligan koji na utakmice odlazi ne zbog fudbala vec da se pobije i napravi nered. Strasno je sto je izmakla kontroli situacija na tribinama.

BojanB

pre 9 godina

Da ovakav rečnik ode dva puta u etar, to je stvarno sramota za RTS. Razumem da se jednom desilo, ali i drugi put... Posle tog prvog puta trebali su da zatraže obezbeđenje, nego je nekom očigledno išlo u prilog da se uvrede još jednom ponove, što je i omogućeno.

Vuksana

pre 9 godina

Toliko o medijskom mraku u Srbiji, i sputavanju slobode govora, a svaka, da ne kažem budala, može javno da izvređa koga želi, pa makar i samog premijera. Eto dokaza da Vučić nema uticaja na javni servis i medije, generalno.

Jovana

pre 9 godina

Pojedinci treba da prestanu da mesaju sport i politiku. Ti koji ovakav postupak podrzavaju neka se malo zamisle. Ja licno ovaj incident smatram napadom na drzavu.

Majda

pre 9 godina

Ne mogu da shvatim da covek sebi moze da dozvoli ono sto je uradio mladic koji je usao u kadar....osim ako je bio placen...a znamo da ljudi danas lako prodaju obraz.Necuveno

tužno

pre 9 godina

Ono što se sinoć dešavalo na utakmici samo pokazuje da ima pojedinaca i grupa koje sam sport na žalost ne interesuje, već želja za incidentima i ličnom promocijom. Upad u direktan prenos i to u dva navrata ne može biti slučajan, već orgsnizovan i smišljen.

Nemanja

pre 9 godina

'alo..... ko ce da se izvini ljudima koji su dosli na utakmicu, a iznad glave im leteo avioncic na kome je mogla da bude bomba i pobije veliki broj ljudi, ko ce da se izvini za nebezbednost gradjana koji su bili na tribinama? I o kakvom vredjanu ti pricas, pa vi fasisti ste dozvolili da se odrzi parada ponosa, e sada nek se ponosi vas premijer, posto je ponos biti pe*er!!!

Gerber

pre 9 godina

(Dusan, 15. oktobar 2014 12:55)
I treba da pominje reforme i promene, sve dok se ne promeni svest i ponašanje huligana i stranačkih prišipetlja kao što si ti.

Helga

pre 9 godina

Ovakve stvari su zaista za moralnu osudu i nedopustivo je da javni servis sebi dozvoli ovakav ispad. Medjutim svi cute, niko se ne oglasava jer je danas noramalno vaspitanje vredjati.

Macbet

pre 9 godina

Koja je ovo zapravo bruka, u svom tom metežu on indijanac dolazi i govori Vučiću da je homoseksualac, a niko živ ne reaguje. Gde živimo mi bre?

Marko

pre 9 godina

U Srbiji se nikada nije desavalo da se u kontinuitetu javno napada premijer, a ovo je sinoc potvrdila i slika sa stadiona JNA, sto jasno govori koliko on smeta pojedinim strukturama u Srbiji

zokili

pre 9 godina

Premijer je izgleda svima za sve kriv, i ocigledno svi misle da je on ovo i zasluzio, samo zato sto hoce da promeni ovo izgleda ne promenljivo drustvo. Ja ne mislim tako.

Mala od skandala

pre 9 godina

Stvarno, niko se nije oglasio, a da ne spominjem da nema ni izvinjenja javnog servisa... Nisu shvatili o cemu se radi??? Skandalozno, da niko ne oseti potrebu da da saopstenje

Brzi Gonzales

pre 9 godina

Zaista je malo čudno da se dva puta desio incident s uvredama, u direktnom prenosu i da toliko sati nakon toga niko od zvaničnika sa RTS-a ne izdaje nikakvo saopštenje. Jedino izvinjenje gledaocima je uslediolo od komentatora, dok je reakcija novinskih udruženja i nevaldinih organizacija izostala.

Petar Lazovic

pre 9 godina

Pa zasto bi se izvinjavali kada su oni vrlo dobro znali sta ce se desiti !!! Mozete da pricate sta god, i novinari i onaj Ruzic, ne moze me niko ubediti da to sto se sinoc desilo nije namesteno !!!

Kole

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

SrkiS

pre 9 godina

Toliko o cenzuri medija. Incident s uvredama se dogodio, planirano - neplanirano, nije bitno. Meni je neshvatiljvo da odgvorni ljudi sa RTS-a o tome ćute i ponašaju se kao da je to nešto potpuno normalno.

Kole

pre 9 godina

To sto grupa huligana ili jedan od njih koji se izdvoji iz te mase skandira ili izjavi, nije mi toliko skandalozno koliko su neverovatni propusti javnog servisa, koji se cak, koliko je meni poznato, nije cak ni oglasio saostenjem ili izvinjenjem

bekes

pre 9 godina

Pa da,samo kada se kritikuje Vlada i drzava onda su glasni,a kada je ocigledno da su oni napravili veliki propust i da su dopustili da onako neki primitivac javno izvredja premijera,onda su manji od makovog zrna i nema ih nigde..

posmatram

pre 9 godina

Grupa navijača, mislite CEO stadion ?!?
(da da, 15. oktobar 2014 12:01)
Nije ceo stadion. A ono što se čulo aktuelno je širom sveta na sportskim dešavanjima!

karson

pre 9 godina

Na sportskim priredbama nema mestu politici.Ruzno je sto neki koriste priliku kada svi zelimo da uzivamo u fudbalu da pokvare ovakve priredbe...

Danas premijer a sutra svi ostali

pre 9 godina

Kada takvi kao ovaj rmpalija sutra budu batinali i vredjali ove iz nvo, novinare i normalne ljude doci ce sutra da se zale premijeru Vucicu,pa ce im posle biti djavo kriv.Za ovakve je svako Vucic ako ne razmisljaju kao on i takvi be sve pobili i zabranili da mogu sto im ne odgovara.Tako su se ponasali i u vreme pokojnog premijera Zorana Djindjica,a vi posteni i dobri ljudi samo spavajte.

boric13

pre 9 godina

Sramotno je sta se desilo ali po meni nevidim nasu krivicu, gosti se zasluzni za sav haos. Stadioni su mesta za uabavu a ne za politiku, kakve veze Vucic ima sa fudbalom?

MetalkaBG

pre 9 godina

To što je taj pojedinačni plaćenik napravio skandal je u drugom planu u odnosu na činjenicu da nam je neprijatelj došao pod nos, a i zaslepljeni politikom mržnjom. Alo, država vam je valjda pod jedan??!!

paka

pre 9 godina

a, da li oseca zgrazavanje nad cinjenicom da g-din Ivan Bogdanov seta neometan terenom stadiona JNA? i da li tim povodom oseca potrebu da da ostavku? ili bezbednost na stadionu nije njegov resor, vec samo lik i delo vodje! napisah ovo iako se ne nadam da ce biti objavljeno moje zgrazavanje!

nesa

pre 9 godina

To je pored svega sto se desilo izuzetno ruzan gest i to ce osuditi svako normalan,nezavisno o kom se radi. Ipak,netreba sad očekivati klanjanje i izvinjenje cele drzave.RTS se u vise navrata izvinjavao i to sam licno video. Ovde je opet na delu nesposobnost drzavnih organa da obezbede bezbednost i sigurnost.Kako je mogao tak navijac da dodje do prostora gde su kamere? Kako nase tajne sluzbe nisi znale sta se sprema i kakve se provokacije ocekuju? To govori o slabosti drzave.Dakle,bezbedni smo samo onoliko koliko drugi nece da nam nanese zlo.

aca

pre 9 godina

RTS je mozda trebala da prekine prenos kada se incident dogodio. Jedno je argumentovano ukazivati na greske u politici koju vodi premijer, a sasvim drugo vredjati coveka u direktnom prenosu. To nije smelo da se pusti u etar. Ali, strasno je to sto bukvalno svako kome padne na pamet moze ugroziti bezbednost 20000 ljudi. Sta su radile nase sluzbe bezbednosti ako ih imamo? Bave se samo kafanskim pricama i rekla-kazala, a o pretnji po bezbednost gradjana Srbije saznaju iz direktnog prenosa. Na onoj letelici je moglo biti okaceno bilo sta. Hvala im sto su okacili samo ono platno. Sramota za nas odbrambeni sistem.

novolice

pre 9 godina

sami smo krivi jer zakon o huganima nije primenjen , zato nam još utrčavaju u fudbalski teren pa i pred kamere , još da bude gore ovo su uradili politički motivisani izmanipulisani ljudi.
Treba samo primeniti zakon ko uđe u teren 3 meseca zatvora , ko se potuče na istom 6 meseci zatvora i to bez sudija sudova i advokata -samo direktno da se iznesu sa terena pravo u zatvor bez prava žalbe , isto da važi i za napade na novinare.

Natala

pre 9 godina

Dali postoji osoba u ovom trenutku u našoj divnoj Srbiji koja nije se osetila lično povređenom ne uvređenom zbog sinoćnih događaja, ovde to recimo nije slučaj, strašno.
I deca predskolskog uzrasta imaju veći nivo svesti i odgovornosti, ali sa ovakvim trendom ponasanja odgovornog personala i to ćemo izgubiti.

Aleksandar Zivkovic

pre 9 godina

Zar homoseksualci nisu ravnpravni gradjani koji su paradirali zahvaljujuci ovoj vlasti? Ne vidim sta je onda "brutalno vredjanje".

Milan

pre 9 godina

U breee, da ne pamtim da je do juce taj isti Vucic bio u SRS i izjavljivao sve i svasta, vredjao kog je stigao, pravio razne skandale pa da ti poverujem. A od jednom se prosvetlio i postao evropejac. Ma daj....

garavi

pre 9 godina

a pazi ovog? ovaj još radi? šefe ostavku podnesi? ušla ti je četa albanaca i pravila haos ceo dan a ti se brines za izjavu? ????????

Vesna BG

pre 9 godina

Au majko moja. I dok se vi svađate ko je gori, Premijer ili ministar, smeju nam se oni koji su nam oteli deo zemlje. Alo, aloooooooooo, to im je i bio cilj

Uzas

pre 9 godina

Ako niste primetili , uvredjena je cela Srbija . A Vucicu je bolje da cuti . Neka ide da spasava albansku decu sa svojim velikim prijateljem Kirbijem i njegovim gejevima i neka cuti .

Nenad

pre 9 godina

Još više sam zapanjen ćutanjem i nedostatkom reakcije ljudi iz javnog servisa, nevladinih organizacija i novinarskih udruženja koje su umele da budu veoma glasne u dosadašnjim slučajevima", rekao je Stefanović.

Možda zato što misle isto?

..da li je razlog što nekome u ovoj zemlji ne odgovara jaka država, jaka vlada i ljudi koji pokušavaju da učine nešto za svoje gradjane", rekao je Stefanović.

Nikad slabija država, vlada i nesposobniji ljudi (sa ukradenim diplomama), a ti misli o sebi već kako misliš..

bratic

pre 9 godina

vi ministre treba glavu u pesak da nabijete I da cutite mozda vas niko ne spomene ili se izvinite gradjanima ove zemlje I date ostavku

zoran srbin

pre 9 godina

sinoc sam kuci gledao prenos i nisam mirno spavao postavljam sebi jedno te isto pitanje ....

kako da volim svoju drzavu kad ih vode ovakvi politicari . svi do reda od parlamentarnih do ne parlametrnih. tudje necemo svoje nemamo

cicvara

pre 9 godina

Pa niko se ne oglašava iz medija, zato što se većina slaže sa "neplaniranim gostom", kao i većina nas, čak i nije mali broj onih koji su uživali....

marko

pre 9 godina

Уф, добро је, жив је и значи имамо министра полиције. Ваљда ће неко у току дана да му јави да је јуче била утакмица на којој су му летеле беспилотне летелице и што је видело верујемо сви једно 100-500 милиона људи широм света. Али, добро је, малац зна приоритете, прво се треба бринути о лику и дела Првог, а онда ћемо касније о достојанству државе и народа.

boki

pre 9 godina

Gospodine stefanovicu bio sam sinoć na utakmici, i kao gradjanin srbije sam uvredjen ponašanjem policije na ulazu u stadion policija je ljude tretirala kao stoku, mnogi nisu uspeli da udju. A na stadionu smo svi kao srbi doziveli skandal koji je naša policija nemo posmatrala. Prvo vi treba da podnesete ostavku jer niste uspeli da zastitite vlastite gradjane od katastrofalnog tretmana policije a posle toga jer ste dozvolili javno poniženje i države i naroda. I nemoj sad da se krijes iza uvreda premijeru.

SNS prevaranti

pre 9 godina

I ja sam zgrožen sns izjavama, izjavom sns funkcionera(Jovičić) da je zamenik premijera Srbije kriminalac, a tog istog ,,kriminalca'', Dačića, je Vučić postavio na mesto zamenika premijera i sa njim radi svaki dan, a kežete da je kriminalac...Nisam čuo da ste bili zgroženi tom izjavom, da ste najoštire osudili, da ste se ogradili od izjave...
Zgroženi smo i situacijom u koju nas je doveo sns nesposobni režim, zgrođeni smo sns prevarama i lažima...zgroženi smo cenzurom medija koju sprovode sns band:ti...
Zgroženi smo i činjenicom da je režim pozvao premijera albanije u posetu...to je neviđeni skandal sns režima.
Nezadovoljstvo naroda je sve veće, jer vide da ste neznalice i prevaranti...

SNS je zlo

pre 9 godina

Ma treba zabraniti prenos sportskih takmičenja, da se ne čuje šta prevareni narod misli o vođi...medije ste cenzurisali, ali narod da ućutkate ne možete...Odlazite, prevaranti...

Pedja

pre 9 godina

Postovani Gospodine ministre,
Samo se pitam odakle Vama hrabrosti i morala da se javite povodom slucaja vredjanja premijera kad je na jucerasnjoj utakmici bila ugrozena bezbednost 30.000 ljudi kao i samog predsednika republike. Mozete li da zamislite sta je sve moglo umesto zastave da leti? Kako je neko uneo u crkvu onoliki dron?
Mislim da je najmanje sto bi trebalo Vi i direktor BIA da uradite da podnesete ostavke!

Premijer je mnogo puta bio i bice vredjan jer mu je takva funkcija ali vi ste odgovorni za bezbednost gradjana a uleteo Vam je dron na sred stadiona.

Imali mali morala Doktore

Hvala

plač

pre 9 godina

Sto se tice skandiranja protiv premijera mislim da je neko platio i organizovao navijace da to rade.Sportske priredbe gleda veliki broj ljudi, i to su idealna mesta za eksponiranje....
(osmeh, 15. oktobar 2014 12:55)

Pa normalno da je neko platio !!! Pa svi vole našeg Zlatoustog Vođu i svi se kunu u njega. Tako da to ne može nikako biti spontano to je jedna bezozirna režija da unizi našega voljenoga vođu, ali neće im uspeti !!

Milos Momcilovic

pre 9 godina

Vi vređate narod svakodnevno od kad ste stupili na vlast pa nikom ništa. Vređate našu inteligenciju, cenzurišete nas. Treba da se stidite dokle ste doveli ovu državu. Vi ste najgori vladari koji su ikad vodili ovu zemlju. Kao građanin ove zemlje razočaran sam. Svaki vaš potez me nervira. Ovoj zemlji je potreban novi tim.

Shone Cerak

pre 9 godina

Е мој Стефановићу и ја сам исто тако згрожен али не вређањем премијера, јер њега је вређао цео стадион а не само овај момак који је био довољно храбар да улети у пренос. Оно чиме јесам згрожен је чињеница да министар одбране и министар полиције још нису поднели оставку након што нам албански дронови лете по Београду. Еј, дронови нам лете (шта би било да је уместо заставе велике Албаније био нервни гас или бомба) а Стефановић уместо да ради свој посао и да хвата терористе, он као најобичнији политикант брине о томе да ли му је неко вређао председника странке.

Срамотно!

i tako...

pre 9 godina

"da li je razlog što nekome u ovoj zemlji ne odgovara jaka država, jaka vlada" - zapitao se Stefanovic.

Ja se pitam na koji nacin je sinocnje desavanje nasu Srbiju predstavilo kao jaku drzavu?

Uopsteno govoreci, vredjanje bilo koga je nevaspitano i ne bi trebalo da se tako ophodimo.

Medjutim, jos je gore i nedopustivije da ministar unutrasnjih poslova posle sinocnjeg fijaska daje ovakvu izjavu.

Covek koji je na celu organizacije koja je sinoc dozivela potpuni debakl, koja je potpuno podbacila i umesto da nas zastiti od onoga sto smo sinoc kao drzava i kao narod doziveli, ta organizacija nas je po ko zna koji put obrukala i osramotila - taj covek jedino sme i mora da se nama, koji sve njih placamo i hranimo, izvini zbog jada i bede koju su nam svi oni zajedno iz MUP-a priredili prosle noci i da podnese ostavku zajedno sa svim glavesinama iz policije i sluzbi.

Ceo svet nam se smeje - i to sa debelim razlogom, ispali smo smesni, jadni i nesposobni!
Naravno da nismo takvi!
Naravno da u MUP-u imamo sposobnih ljudi!
Sad je vreme da ti ljudi dobiju sansu i preuzmu odgovornost!
A oni koji su svoju sansu ovakvim kolosalnim propustom prokockali, neka se povuku.

Zna se sta je red, dajte vise i u ovoj drzavi da ga postujemo!

Neko

pre 9 godina

A i mi smo zgroženi vređanjem premijera ali i ministar policije je odgovoran za to.Nije na adekvatan način obezbedio uslove za rad RTS ekipama. Mogao je svako da ulazi gde god je hteo. Pa i na teren. A i sve ostalo što se sinoć dešavalo je i njegova odgovornost. No izgleda da njega ostalo ne zanima.

Slobodan

pre 9 godina

Pazi u vezi sa čim se ministar unutrašnjih poslova oglašava! Ne zanima njega ni incident na utakmici ni bezbednosni propusti ni to što je onaj dron mogao da nosi i eksploziv. Ne, njega zanima samo odbrana lika i dela velokig vođe i ništa drugo. Sramota u kakvoj banana republici živimo!

Domagoj

pre 9 godina

A kako to da je pored nevidjenih mera bezbednosti proleteo helikopter. Mogao si malo o tome da promisliš, unesto da svoju nestručnošt pokrivaš šlihtanjem.

srdjan

pre 9 godina

Ja sam zgrozen sto je Bogdanov usao u teren, sto je bespilotna letelica nosila albansku zastavu a mogla je i bombu i sto si ti i dalje ministar

djole

pre 9 godina

Ovo je zaista istorijska izjava. Pa da li je ovaj čovek ministar policije. Da li on oseća bilo kakvu odgovornost zbog toga što je omogućeno da mini letelica leti iznad stadiona...Mogla je da nosi i bombu. Da li on oseća odgovornost što su gledaoci upali na teren. Da li on oseća odgovornost što je letelica izneta iz zemlje? Da li on generalno oseća odgovornost za nkatastrofalno obezbeđenje oko i na samom stadionu. Ili mu je samo bitno da se što više ulaguje Vučiću ?

na Srpskom Peder na Engleski gay

pre 9 godina

Kao prvo biti pe*er nije uvredljivo. Dobar procenat ljudi u Srbiji sebe smatra pe*erima. I to me nije sramota. Kao drugo ovaj mladi gospodin navijach SR tima je jedan od retkih koji je skupio hrabros ta kaze pred kamere ono shto misli. Za razliku od mnogih politichara koje svakodnevno vidjam na TV. Kao trece gospodin Stefanovic, osoba diskutabilnog zvanja i znanja je jucherasnjim dogadjajima potvrdio da nije dorastao funkciji koju obavlja. Juche je svakom gradjaninu Srbije dato doznanje da ljudi koji ispisuju ISIS i AKSH po UNESCO spomenicima sutra mogu uterati dron kroz prozor. Zato molim vas neskrecite temu vec uchinite Srbiju sigurnijim mestom za zivot. Dostojanstveno dajte ostavku i zavrshite doktorat.

običan građanin

pre 9 godina

Gospodin je jos uvek ministar policije?
(Branislav Bozovic, 15. oktobar 2014 12:01)
Iznenađuje da nema komentara zbog narušene bezbednosti novinara na zadatku! I to je i te kako sporno!

...

pre 9 godina

Oćeš reakciju nvo? Rekao im premijer u teškoj reči da ako hoće da se mešaju u politiku izađu na izbore pa kad dobiju nek rade šta hoće. I oni sad njega da štite?

ns

pre 9 godina

tekst sapstenja je bas "doktorski" i do bola uvlakacki. Zato je Stefanovic i dogurao do ministra. ne moze to svako, odnosno ne moze normalan i pametan covek da bude to sto je Stefanovic.

Da je pravde, ovaj lik bi danas bio na svim TV stanicama I gledali bi ga kako podnosi ostavku radi propusta u obezbedjenju utakmice. Ali avaj, ovo je Srbija ...

AV moze tog gospodina koji ga je uvredio da goni po privatnoj tuzbi za uvredu.

dzhoni

pre 9 godina

Da li doticni ,,Dr'' Ministar ima imalo obraza da daje ovakvu izjavu?! Kada Vam pripadnici Ministarstva koje predvodite pre par nedelja pretuku brata Premijera, pa kada se dese takvi incidenti, i organizacijski i bezbedonosni, sluzbi Ministarstva koje predvodite kakvih je bilo na gomilu sinoc, jedini cin koji je ispravan je Vasa OSTAVKA!

diditi

pre 9 godina

Gospodine dr? Zgrozen sam da jos niste podneli neopozivu ostavku jer je cela nacija osramocena sinocnim albanskim "zmajem" usred glavnog grada koji se priprema da proslavi 70 godina oslobodjenja. Imate li Vi moral,obraz ili barem svoj licni ego? Ocigledno nista od toga. Kao najveca podguzna muha velikog vodje ovom izjavom pokazujete nevidjenu drskost i bahatost? Verovatno jedino to i umete.

Majda

pre 9 godina

Ma, tako se to radi! Selo gori, baba se ceslja. To je najveci problem, sto se niko iz RTS-a nije oglasio sto je neki huligan upao u vreme prenosa i vredjao premijera, a ne ono sto se desavalo na (nazovi) utakmici. Pa, gde je sada hitna i vanredna konferencija za stampu, kao kada su tukli njegovovog brata?! Jel to veci incident od ovoga?! Bestidnici jedni!

Vladan

pre 9 godina

A nisi iznenadjen sto na pet metara od predsednika Srbije sede albanski ekstremisti, i sto je umesto zastave velike albanije na dronu mogla biti bomba. Sa tim nisi iznenadjen, glavno je da branis lik i delo Vucica. Ostavka!

mas

pre 9 godina

Grupa revoltiranih navijača reprezentacije Srbije tokom incidenta kratko je skandirala protiv premijera Aleksandra Vučića, a jedan od posetilaca to je učinio i ispred kamera, u direktnom prenosu RTS-a.

Koja grupa revoltiranih navijača?
Ceo stadion je "skandirao" ono što je u tom trenutku osećao.
Ja sam bio na utakmici i ne osećam potrebu da se izvinim "vođi"!

aca

pre 9 godina

Zar se Stefanovic ne boji da ce ga smeniti zbog napustanja politike Vlade. Koliko sam shvatio po toj politici ti uzvici nisu uvreda vec ponos sa kojim se slobodno moze setati po gradu.

Апоплекс

pre 9 godina

А није ти сметала застава В. Алабаније у сред Србије, и дрон који је дошао као да безбедносних служби ни немамо?
Полтрону један, само ти пертле вире!

Nebojsa

pre 9 godina

A gde je tu policiha da spreci incident? Gde je tu odgovornost ministra zbog svega toga? Hajde da se malo zgrozavamo nat cinjenicom da nishta nije po tom pitamju uradjeno

analiticar

pre 9 godina

A nisi zgrožen što si dozvolio da bude publike? Nisi zgrožen što je usred Beograda na stadion sa 30 hiljada ljudi, sa predsednikom i ministrom odbrane ove države, uleteo dron sa zastavom Velike Albanije? Nisi zgrožen što je policija tukla navijače umesto da siđe na teren i razdvoji igrače koji su se tukli? Podnesi ostavku! Dole Vlada, dole nesposobni Vučić!

branka

pre 9 godina

koliko puta dokazana nesposobnist,neznanje...sto rece dusko radovic...glupom coveku ne mozes objasniti da je glup....u momentu kad je najstrasnije zatajila uloga doticnog gospodina ..on se sekira i iritira, mozda i konsternira,sto je ceo stadion grdio vodju. lepo se videlo i culo u prenosu. valjda ce uskoro i njima proci rok upotrebe.

Svetla proslost

pre 9 godina

Od svih "podguznih muva", ovaj bi hitno morao da podnese ostavku, jer nesposobnijeg ministra u istoriji nismo imali!!!
(svetla buducnost)

Tu su negde Stefanovic i Vulin, "mrtva trka".

Shuki

pre 9 godina

A nije vas zgrozilo sto u sred Beograda na sportskoj manifestaciji koju prati 30000 ljudi, na licu mesta, neko moze da doveze letelicu sa okacenom zastavom velike albanije. I nije vas zgrozila pomisao sta je sve moglo da bude okaceno umesto zastave. Mene je, gospodine ministre zgrozila vasa nesposobnost da obezbedite sigurnost za 30000 ljudi koji su bili na stadionu i oko njega sinoc. Vi ste vasim necinjenjem, neprofesionalnoscu i neznanjem ugrozili 30000 ljudi sinoc. Al sta vas briga za to, vama je najvaznije da slucajno niko ne pogleda popreko vaseg premijera a sve ostalo nek ide u p.m.

dex

pre 9 godina

Pa ti stvarno zasluzujes svoj nadimak! Alo, doktore, dron sa zastavom velike albanije ti leti nad stadionom! Tebi je glavni problem vredjanje gazde??? Pa dokle bre Neso doktore? Na kraju, svi smo videli i culi da je 20000 ljudi istu stvar skandiralo! Zasto nisi u stanju da obezbedis utakmicu? Prekini se bre uvlaciti i radi svoj posao nesreco jedna!

sine nebojsa

pre 9 godina

Dragi Nebojsa-zgrozeni, umesto da se stalno zgrazavas, nisi ti portparol Aleksandra -lazljivog nego ministar policije, ceo stadion je skandirao nekom Vucicu da je pe*er, otkud tebi da su vredjali premijera? Stavi se na celo policije, a ne na celo medijske hajke protiv policije....dok nije kasno

dr

pre 9 godina

A kad ces ti da se izvinis svima nama sto si lazirao doktorat, a jos si tu gde si?! Tako perfidno vredjanje inteligencije ovog naroda je gore od prozivke ovog divljaka na rts-u.

Alex

pre 9 godina

Beskicmenjaku jedan, ulizice poltronska! Od svega sto ti se sinoc desavalo u glavnom gradu ti si se sablaznio na vredjanje premijera!!!!???? Idiote nesuvisli, izadji iz Vuciceve zadnjice i pogledaj sta ti se desava pred nosem! Fuj! A vecina onih koja ga sada pljuje i koja je sinoc besnela na stadionu je glasala bas za one po kojima sad ovako lepo pljuje! Srbijo, hoces li ikada doci pameti?

markan

pre 9 godina

Da je ovo normalna zemlja Ti bi još sinoć podneo ostavku...jer iznad 25000 ljudi leti neka letelica!!! E bre!!! Šta da je bombu nosila??? Strašno gde mi živimo i kakva smo mi zemlja...

Branimir

pre 9 godina

Lepo je što Vi saosećate sa premijerom ali u situaciji u kojoj se Srbija nalazi sigurno ima pojedinaca koji žele svašta reći premijeru kad im se ovako iznenada ukaže prilika. Mislim da to za Vučića nije nikakvo iznenađenje.
Puno važnije bi bilo da vi rasčistite otkud DRON i da li je to zaista provokacija gostiju ili posledica unutarnjih sukoba u Srbiji. Da li je tako leteo da se s njim moglo upravljati samo sa stadiona (ili možda izvan)?

Patria

pre 9 godina

Ja ne znam da li je ova ljudska beda od ministra sedela na usima ili nije dobila transkript prenosa RTS-a sa utakmice kad su se izvestaci sa terena jedno deset puta izvinjavali gradjanima zbog upada onog pljuvaca i potpuno revoltirani objasnjavali da nema nikakvog obezbedjenja. Sad ce onaj jadni novinar da mu bude zrtveni jarac, da se ne vidi kako je jos jednom dokazao svoju potpunu neposobnost na mestu koje zauzima na celu policije. Ministar nek se zapita kako mu je uleteo kvadrikopter na utakmicu visokog rizika na kojoj je bio , HEJ! PREDSEDNIK DRZAVE!!! Sreca pa se to "igrala albanska decica" a nisu neki manijaci iz ISIS-a.

žalosna sova

pre 9 godina

Možda tako treba da bude,da se neki oglase,ali sigurno za sve postoji razlog,kontradiktorne izjave,revanšizam,odsustvo tolerancije i razgovora i rekao bi nedostatak humora,dali ste za kratko vreme zaboravili kom ste narodu na vlasti?Koji su to vaši savetnici? kad ste toliko moćni što nevratite jednu običnu emisiju u program.Ogromna većina građana krpi kraj sa krajem na to su se i navikli ali ne trpi ništa nalik bahatosti, laganju i nečemu što liči na diktaturu,pa imate(imali ste) većinu,zato samo opušteno

Al Rae

pre 9 godina

Prvo, nije tačno da nije bilo izvinjenja. Ko je pratio utakmicu mogao je čuti i Acu i Strajnića kako se izvinjavaju za sve što se dogodilo tokom prenosa. Drugo, tebe bi kao ministra policije mnogo više trebalo da zgražava to što ti, pored tri prstena obezbeđenja, na teren upadaju letelice i navijači. Na to mesto bi odmah trebalo da daš ostavku i ostaneš na stranačkoj poziciji glavnog uvlakača velikom vođi, sa ministarkom Mihajlović kao zamenicom. Uzgred, čak je i ona našla za shodno da osudi dešavanja na tom meču.

pedja

pre 9 godina

не знам,колико је људи гледало пренос,али се озбиљно питам,у којој бајци живи ова,интелектуална громада,од министра полиције.коментатори РТС,су се и током преноса извинули,за упад у пренос.господине "способни и препаметни" министре полиције,или је тачније,полтронска,неспособна,улизице,мичи се бре,не вређај нам ово мало памети,што нам преоста.крив ти новинар РТС-а,што није,шта?скочио пендреком на хулигана,или су криви ови твоји "пендрек-мајстори" и ти као њихов коловођа.да имаш,и грам,од озбиљности и чврстине,коју помињеш,читали би овде твоју оставку,а не ову,полтронсо.удворичку баљезгарију.

zeljko pg

pre 9 godina

A ko ce da se izvini srpskome narodu za nevidjenu provokaciju usred Beograda.Ko ce da snosi posledice za totalno nesposobnu organizaciju.Kao srbin iz Crne Gore ne mogu opisati kako sam se sinoc osjecao.

ја

pre 9 godina

A ja sam zgrozen kako ministar policije ne podnosi ostavku iako je iznad 35000 ljudi, pored silnog policijakog obezbedjenja, nadleteo objekat koji je nosio zastavu, ali je mogao da nosi i nesto ozbiljnije. Zivoti 35000 ljudi su bili ugrozeni, dragi ministre!

sofronije

pre 9 godina

Alo ministre, prestani da se uvlacis, podnesi ostavku! Pao si na bezbednosti drzave, uleteo ti je avion na stadion pun ljudi i dece, mogao je da ima bombu!

nikola86

pre 9 godina

A ti "doktore" bolje podnesi ostavku i ne lupetaj vise!Tebi je to veci problem sto su ga vredjali a ne to sto je neko mogao bombu da unese tako na stadion!!

milosbre

pre 9 godina

Glavno da komentarise televiziju a sto nije sprecio da do toga ne dodje...to nije vazno vazno je sto su psovali vucica..ccc srbijo....

21.vek

pre 9 godina

Vidi ovog poltrona što je zgrožen što mu diraju u vodju. Još optužuje javni servis da se nije dovoljno izvinjavao zbog propusta. Ništa gluplje nisam čuo.

stambolt

pre 9 godina

I ni reci o incidentu od sinoc???? A to skandiranje ti smeta??? I ti pricas o jakoj drzavi??? Kojoj drzavi, mapa velike albanije ti se vijori u sred Beograda, polece sa nase crkve, a ti pricas o jakoj drzavi?????? Zemljo otvori se i progutaj nas sve!!!!

genius

pre 9 godina

Reci ti nama kako se ono sinoć desilo! Ko je odgovoran i šta ćete preduzeti povodom toga? Da li ćete odbiti gostoprimstvo albanskoj delegaciji 22og oktobra? Da li ćete tražiti da EU, USA i Albanske vlasti osude sve to, pa zatim i izjave onog divljaka Beriše?
A neeeeee, najbitnije je što je neka budala vređala velikog vođu...

Goran

pre 9 godina

Trebali bi da ste "zgrozeni" i nesposobnoscu policije ciji ste ministar. Navijaci su divljali po tribinama i uleteli u teren isprovocirani zastavom "velike albanije". Dron koji ju je nosio i pored toliko policajaca je prema novinskim vestima odnesen u Albaniju. Policija godinama unazad reaguje samo kada se nesto dogodi (to gradjani najbolje znaju)i po pozivu, kada je sve gotovo, kako se u narodu kaze "dodju da pokupe caure".

Milivoje

pre 9 godina

Dakle, od svega što se sinoć dogodilo, ministru policije je jedino zasmetalo to što je neko upao u kadar kamere RTS i u par puta u tu kameru uzviknuo ono što je ceo stadion vikao. Usput, ministar laže, jer su se i Strajnić i Aca više puta izvinili zbog incidenta.

Deki

pre 9 godina

Kad je taj isti Bogdanov hteo da tuče Stojkovića u autobusu i prekinuo utakmicu sa Italijanima u borbi protiv Toleta, onda ste ćutali?

Milan

pre 9 godina

Ja sam zgrozen sto ti jos nisi podneo ostavku posle leteceg objekta iznad stadiona i posle ulaska navijaca na teren. O doktoratu i da ne pricam...

Pedja

pre 9 godina

Posle Vučevićevog pisma izgleda da je medju funkcionerima SNS počela trka u uvlačenju Vučiću. Da ne treba i onih 20.000 što su skandirali isto ono što je onaj nesrećnik vikao da se izvinjavaju njegovom idolu?

:-)

pre 9 godina

Videli smo sinoć jaku državu na delu, a niko se ne bavi izjavom tog primitivca(ne osporavam) zato što je lako uočljiv veći skandal koji pogadja teritorijalni integritet naše zemlje, tačnije poruka o namerama. Suludo je sada baviti se upadom u uključenje, očigledno je da megatrendovac ne uvidja suštinu sinoćnjeg dogadjaja.

aleksa

pre 9 godina

Time ste zgrozeni Ministre? To je Vas glavni utisak sinoc? Nema veze sto je pored Vas sedeo covek koji je upravljao dronom, sto je Vasa odgovornost za propuste u radu ministarstva kojim rukovodite, sto ste pokazali da ste nesposobni za bilo sta... Vas najjaci utisak je sto je neko vredjao Premijera?! Imate li, osim doktorata, bar malo odgovornosti i morala?!

Pera Trta

pre 9 godina

Ministre , doktore, siptar ti provozao drona ispred nosa vrhovnog komadanta dva dana pred dolazak Putina, dok je gradu sva oruzana sila kojom "jaka drzava" raspolaze". Ajde priznaj lepo da nisi za taj posao.

x

pre 9 godina

jaka vlada i jaka drzava reformisana ne dozvoljavaju da se desi onakav incident koji je ismejao ne samo ceo narod vec i vladu Srbije. posebno sto posledica nece ni biti za organizatore i utakmice i organizatore one letece provokacije u sred Bg. sramota. e to je izazvalo revolt gradjana. ovamo kao neke vojne parade a pogledajte sta se zapravo desava. kako cete nas braniti od terorizma ako ne mozete od zastava?

ludilo

pre 9 godina

i to je sve što imaš da kažeš, a za propust u organizaciji utakmice? Čoveče pa ti si ministar policije, ti si odgovoran za bezbednost, ti si...ma ne mogu više da se nerviram, pričaj šta hoćeš...

Gurgusovac

pre 9 godina

Ministre u jakoj drzavi dronovi sa zastavama nepostojece drzave ne lete iznad stadiona. Tebi je jedino bitno da li supricali nesto protiv gospodina Vucica. Sram te bilo.

Objavite mi komentar. Hvala!

pre 9 godina

Pazi ti ovog indijanca! Posle svega sto se izdesavalo na stadionu Partizana, njemu najvise smeta sto su uvredili njegovog gazdu?!!?!?! A o provokacijama, o tome kako se dron nasao uopste na stadionu, kako je uspeo da se nadje na vrhu crkve odakle je poleteo, NISTA!!!!!?????

Rene

pre 9 godina

Policija i sve službe bezbednosti napravile gomilu skandaloznih propusta sinoć, a on je zgrožen vredjanjem premijera (što je takodje njegov propust)!!!

Rene

pre 9 godina

Policija i sve službe bezbednosti napravile gomilu skandaloznih propusta sinoć, a on je zgrožen vredjanjem premijera (što je takodje njegov propust)!!!

Marko

pre 9 godina

Alo doktore, ministre! Gde je policija da obezbedi restriktivne zone u koje sigurno spada medijski prostor? Ovo nije skandal na koji reaguju novinari i NVO vec je skandal sluzbi bezbednosti koji su dozvolili da se pojavi igracka u vidu drona. Tvoja izjava je #ostavka
Kako si doktore ministre obezbedio predsednika drzave? Kako si doktore ministre obezbedio ljude koji su bili na stadionu? Kako si uspeo da svojom nesposobnoscu i neznanjem izlozis citavu drzavu ponizenju? #ostavka doktore ministre

dr. mega

pre 9 godina

Jedno pitanje za ministra: Sinoc je na terenu snimljen covek kome je zabranjeno prisustvo sportskim manifestacijama. Da li je i on stric nacije?

srbenda_Or_nothing

pre 9 godina

ovi ti provrte zastavu velike albanije ispred nosa vajni ministre policije a ti si zgrozen jer nisi poslao kordon zandara da pazi sta se prica oko strajinica.. e moj 'doktore'..

konzul

pre 9 godina

A da ti Stefanovicu objasnis kako se uopste desio incident sa zastavom, sta je "tvoja" policija radila? POdnesi ostavku, jer si ocigledno nesposoban da vodis taj resor.

Milos

pre 9 godina

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=15&nav_category=11&nav_id=911804

Dakle tebi je jedino bitno to što su vređali premijera, a nije ti važno što je uleteo dron na stadion (koji je mogao, hipotetički, da nosi bombu), što su uletali navijači u teren, što je neko iz EU NAREDIO da Olsi Rama bude na stadionu, pa ste vi svi zbog toga kolektivno skinuli gaće, što je na delu bila klasična šovinistička provokacija uz veliki propust ministarstva koje ti vodiš.. E, 'nosna izlucevino'!

Kolega

pre 9 godina

"Doktoru" samo pertle vire koliko se uvukao. Ni reč nije rekao o propustima u obezbeđenju koje je njegovo ministarstvo napravilo. Za skandal ovih razmera se podnosi ostavka isto veče, ali ne, naprednjaci su najčasniji i najpošteniji samo kad govore za TV i na mitinzima a kad treba to i da dokažu onda NIŠTA.

Zoran Damjanovic

pre 9 godina

U iole normalnim zemljama ovakvi nebi mobli doci do ministarskih fotelja ni kao cistaci!Ako ima imalo savesti podnece ostavku i nestati sa politicke scene Srbije.Srbija je imala kroz svoju storiju nesposobnih politicara ali ovi su bez konkurencije!

malditamujer

pre 9 godina

Ja sma zgrožena što ste dozvolili provokatorima da urade ono što su uradili. Zgrožena sam što ste pod pritiskom "vučićevih dragih prijatelja" dozvolili da grupa "navijača" sa obeležjima ovk uđe u zemlju. Što ste opet pod pritiskom ili intervencijom "vučićevih prijatelja" pustili privedene, a onda u javnost otišli sa informacijom da niste mogli da ih zadržite zbog štrajka advokata.Vi ste Gebelsovi potomci, drugog objašnjenja nemam.
Ne znam samo kako vas nije sramota da izlazite u javnost i jedino za čim žalite je to što je CEO stadion uzvikivao da je vučić ...!Je l vi znate da ste ministar policije?!

Brlja

pre 9 godina

Pa cekaj, jel rece onaj novinar na rts da nema nikakvog obezbedjenja kod novinara? Pa jel obezbedjenje treba da posebno obezbedi RTS ili je to posao policije cije si ti minitar balavce? Koji si ti "kako to mali djokica zamislja" ministar...

Ivica

pre 9 godina

nije stigao sa ode kod šefa po misljenje u vezi incidenta jer je to očito komplikovano za njega, ali je spreman da iznosi mišljenje o prostim stvarima.

Silver Surfer

pre 9 godina

Ministre, ne treba da ste zgrozeni, vec treba da podnesete ostavku jer je policija zakazala u obezbedjivanju utakmice. Bilo da je u pitanju dron, koji je mogao da nosi nesto drugo umesto zastave, bilo da zandarmerija nije uspela da spreci uletanje navijaca u teren.
Vredjanje premijera, tacnije predstavnika vlasti, postao je standardan deo folklora u Srbiji. A stadioni odavno nisu samo sportska borilista. Na stadionima su vredjani i Milosevic, Kostunica i na kraju Tadic. U jednom momentu i Vas nekadasnji kolega, Jocic. Verovatno Vucic nije ni prvi ni poslednji koji ce dobiti porciju uvreda. Javna je licnost, sa javnom funkcijom pa shodno tome mora da podnese i gnev javnosti. Bio opravdan ili ne. Vama je izgleda bilo od prioritetnog znacaja da objavite generalije i politicko opredeljenje onoga ko je skandirao u kameru u direktnom prenosu. Da ste se sa tolikom revnoscu bavili pripremama za obezbedjivanje utakmice ne bi nam se desila onakva bruka i ne bi nam se sada svi smejali. A uspeli smo po ko zna koji put da se pokazemo kao apsolutni lideri kada nas treba namagarciti. Medjutim, izgleda da je vaznije zastiti lik i delo premijera.

Neutralni

pre 9 godina

Vučiću izgleda trebaju čuvari lika i dela. Kao car Trojan, ne sme niko da zucne protiv njega. Koliko Stefanović ima integriteta govori činjenica da je on prvi koji kuka na medije, javni servis, novinare, ... Gledao sam sinoć Treći dnevnik, nakon udarne vesti Zoran Stanojević se izvinio za incident tokom prenosa. Šta je po Stefanoviću trebao da uradi? Da se polije benzinom i zapali?
Baja koji je iskočio pred kameru je totalna sirovina, to se videlo golim okom sa Autokomande. Ali i takvi likovi imaju pravo glasa - zar to nije smisao demokratije? Ili ovaj princip važi samo kada takvi likovi glasaju za mene? U svakom slučaju, ako se Vučiću ne sviđaju vređanje, vicevi i fotomontaže, neka batali politiku i vrati se čitanju knjiga i prevođenju - kao što je i obećao da će raditi kada su je dobio nogu iz SRS.

srki

pre 9 godina

u ovoj izjavi ima toliko bljuvotine, a ja cu se osvrnuti na jednu. pre par dana procitao sam vest da je nekakav vucicev savetnik izribao clanove vlade (pa i doktora nam stefanovica) da niko nije pozvao njegovo visocanstvo zato sto je andy wolf popio po labrnji. wolf senior je navodno bio prisutan sastanku i od soka nije rec progovorio (drama). sad se mladi nam doktor stefanovic zgrazava nad cinjenicom da se niko sa javnog servisa nije izvinio wolfu. bas mi je ovaj stefi simpa, pa ne bi doktor postao da lekcije brzo ne uci!

bigfoot

pre 9 godina

A da li gospodar zivota i smrti (aka decko) u ovoj jadnoj zemlji planira da se oglasi po pitanju skandala?? A Dr je posebna prica... ako je njemu najveci problem sto su vredjali takozvanog premijera a ne sve ostalo sto se dogodilo, onda DR ima ozbiljnih problema, i apsolutno nije dorastao poziciji na kojoj se nalazi (ali to smo vec svi shvatili, zar ne?).

Vitomir Prokic

pre 9 godina

Nije ga uopste vredjao. Vikao je Vucicu ...... Samo da Vas podsetim da ste pre nepunih mesec dana i Vi, kao ministar i cela Vlada podrzali ljude koji se izjasnjavaju kao sto je onaj nazvao gospodina Vucica, te ne vidim sta je tu uvredljivo. Molio bih gospodina ministra da meni i drugim citaocima koji ovo ne razumeju, jer nisu doktori nauka, malo pojasni materiju.

Chaki

pre 9 godina

A sta je trebao reported da si bije sa onim likom. Pa nisam ja obezbedjivao novinarski deo vec policija I kako je mogao bilo ko da prodje pored policije.

I samo neka neko kaze ovom ugladjenom gdinu da je minister I to jos policije I da je njegov posao da rukovodi ovakvim dogadjajima I da mu niko drugi nije kriv osim njega I njegovih saradnika koje je uzgred on birao I postavljao.
Da je sreca da si jutros umesto ovoga rekao da podnosis ostavku zbog eventualnog pokusaja atentata na navijace jer je umesto zatsave mogao da bude I eksploziv pa sta bi onda pricao.

Tebi je vredjanje premijera jedino bitno a za propuste u obezbedjivanju na stadionu I oko stadiona te nije briga.

Sramota jedna a tako je fin I ugladjen gdin.

Ivan

pre 9 godina

Na skandiranje "Vucicu pe*eru" u direktnom prenosu RTSa javlja se Nesa uvredjen i emotivno reaguje. Kazem emotivno, jer profesionalno bi trebalo da se zabrine akko je leteca sprava uneta na teren i ko je odgovoran za taj incident, Medjutim, on se izgleda ljuti jer su ih razotkrili(N&V).

Jela

pre 9 godina

Da, to je inače jedino što se desilo sinoć. I samo za to treba da se odgovara. Daj bre stefanoviću(ne mogu veliko slovo upotrebiti jer je on za mene mali čovek), bezi glavom bez obzira i ne okreći se!

kiza bosanac

pre 9 godina

Kompletan stadion izuzev svecane loze je uzvikivao istu parolu .
Kako sejes tako zanjes doktore .
Vratili ste Srbiju u 90te , sad slusajte parole 90tih.

Cinik

pre 9 godina

Gospodin "ministar" nema pojma kako se dron pojavio iznad glava 30.000 ljudi, ali je zgrozen time sto je nezadovoljni gradjanin insinuirao da predsednik vlade ima nekakve veze sa LBGT zajednicom?

izvinjenje!

pre 9 godina

I nas, obicne gradjane koji se bore za krisku hleba u ovom poremecenom sistemu, vredja cinjenica da nam jedna ulizica sa kupljenom diplomom vodi policiju, pa niko nije nasao za shodno da nam se izvini zbog toga. Osim toga, valjda bi on trebao da se izvini Velikom Vodji, zbog toga sto njegova policija nije obavljala posao na utakmici visokog rizika kako treba i dozvolila jednom "primitivcu" da tako "brutalno" uleti u kadar.

Duci0167

pre 9 godina

Pa premijer se zahvaljivao huliganima pre nedelju dana sto nisu napravili haos na ulicama Beograda za vreme Prajda! Sta bi sad? Puce ljubav?

Milton

pre 9 godina

Ja sam zgrožen činjenicom da Stefanović ne analizira propuste u organizaciji utakmice sa stanovišta bezbednosti, niti albanske političke provokacije, već brani lik i delo voljenog mu predsednika. Kakva poltrončina.

Limanac

pre 9 godina

A ja sam zgrožen policijskom proverom okoline stadiona. Čoveče božiji, kako vam je neko uspeo ubaciti dron u okolinu stadiona? Pa nemaju daljinske komande drona domet od 5 km, nego mnoogo manje! Mogao je da počini teroristički akt, ne biste ni znali šta se dešava!!

VladaKG

pre 9 godina

Ministre POLICIJE, da li je to jedina vaša reakcija na sve što se desilo juče?!?! Ministre koji je zadužen za BEZBEDNOST na stadionu, imate li barem jedno slovo o tome šta se desilo, o nezapamćenom incidentu?!?! Ne mogu više ni da napišem min..., ali stvarno, da li je to vaša jedina reakcija?!?!?!?!

realan

pre 9 godina

Vrlo zanimljiva izjava "ministra" Umesto da izadje u javnost i kaze ko je odgovoran za nesposobnost organizacije bezbednosti posetilaca na stadionu i bruci koja nam je naneta,on prica o nekoj u ovom slucaju nebitnoj temi.Zato smo tu gde smo!?

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 9 godina

Bolje brini doktore, zasto je zastava velike albanije letela iznad terena i zasto policija nije bolje reagovala kod upada na stadion. Evo male pomoci, zato sto je zandarmima zaprecena kazna od najmanje 10 godina zatvora ako udare huligana koji probija policijski kordon. p.s koliko se skandiralo Tadicu da se ubije na stadionu u lektire bi do sad uslo.

Toliko

pre 9 godina

Znate kako. Vi(vlast) unistavate svaki vid sistemske kritike(opoziciju, medije). Jedina logicna stvar je da ce onda kritika biti kanalisana vansistemski, a to su ovakvi ispadi. Sto se tice policije, ona ne reaguje jer sad prosecan policajac razmislja "otkud ja znam ko je ovde ciji brat" i onda samo gleda. Vlast zivi u sistemu koji sama kreira pa je totalno besmisleno da ga ona kritikuje.

nada

pre 9 godina

A da li ste, doktore zgrozeni cinjenicom da utakmica nije dobro obezbedjena, sta je radila policija i kakva je vasa odgovornost? Ovo je mnogo veci incident od slucaja Andrej Vucic!

prastari mrmot

pre 9 godina

Ne znam sto mu to toliko smeta,kada je sam poslao 100000 policajaca na ulice grada Cikaga pre 15 dana da cuvaju gorepomenutu kvalifikaciju.Znaci-folirao se da mu prija;-)

Patak Dača

pre 9 godina

I mi smo svi zgroženi načinom, izjavama i postupcima, kojima nas vi, vaša vlada, i premijer Vučko svakodnevno vređate u zdrav mozak...!!!

loko

pre 9 godina

Alo! Utakmica, dron, zastava, velika albanija? Mogli su bombu da unesu, a ti si zgrozen vredjanjem, jbt. ti bre nisi normalan ##$#@%$#^

albel

pre 9 godina

Ministre,sinoc su mogli da ti predsedniku drzave spuste dron sa bombom ili nervnim gasom u krilo!Mogli su da nafiluju letelicu eksplozivom i da naprave masakr na stadionu!Umesto momentalne ostavke,ili makar nekog objasnjenja kako je to moguce pored onolikog obezbedjenja,on covek ni rec o tome!Sinoc smo ponizeni kao narod i drzava,a tebi je jedini problem sto je jedan covek u kameru rekao ono sto je skandirao ceo stadion?!Zaboravio si samo da je i pad prethodnog diktatora poceo skandiranjem na fudbalskoj utakmici,nece ni ovaj bolje proci!

Miklos

pre 9 godina

Satrape nesposobni,ni za sta nisi sem da se divis velikom vodji.Zato sto se okruzio takvim zamlatama koji mu besomucno aplaudiraju i hrane sujetu,zato se i cuje to po stadionima.

ostavka

pre 9 godina

Pa ako si zgrožen što je neko nekom viako da je pe*er, zašto si dopustio onaj skup onomad.
Ova izjava ministra policije je sad prava diskriminacija pe*era i uvreda za dvojicu braće.

Nenad

pre 9 godina

Gospodine Stefanovicu, i ja sam zgrozen kasnom reakcijom redara policije i sluzbi bezbednosti. Umesto da imate informacije sta planiraju mi smo iznenadjeni u sred Beograda. Od ulaska na nasu teritoriju svi su morali biti praceni. Jedina ispravna stvar je bila da policija obori letelicu, zapleni mapu i letelicu kao dokaz osigura teren od upada navijaca i sve bi bilo reseno za 5 minuta. policija posmatra letelicu i ne reaguje. Na letelicu su mogli staviti i bombu pa tek onda da vidimo haos. Predsednik dryave je sedeo u Vip lozi i on je mogao biti meta. Stvarno ne volim politiku i nisam clan ni jedne stranke ali neko je zakazao. Ili Vi kao ministar policije ili Predsednik vlade kao kordinator sluzbi bezbednosti. Ovako videcemo kako prolazimo verovatno lose kao i uvek.
Tako i za vredjanje da je bilo obezbedjenja o tome sad nebi ni pricali. Bruka za Srbiju.

Nikola

pre 9 godina

Bolje da brine koje organizovao i uneo dron nego sto brine za Vucica. Gde su njegovi ljudi iz policije i bezbednosnih sluzbi da to sprece? Nista nisu uradili. U Srbiji samo Srbi nemaju prava, a ostali mogu da rade sta hoce. Ostavka nesposobnom doktoru

Zgroženi Građanin

pre 9 godina

Zgrožen sam što nakon toliko propusta i dokaza da je nesposoban da vrši svoju funkciju ovaj pokušaj od ministra i dalje pokušava da zameni teze i krivicu prebacuje na društvo, kada su upravo državni mehanizmi kojima on upravlja zakazali i omogućili da se dešava sve to šta se juče dešavalo!

P.S. - Za budućeg ministra preporučavam istog tog navijača. Samo mu dokupite doktorat i navucite mu odelo, biće pravi ministarski kadar za ovu Vladu!

trudna buva

pre 9 godina

@Shuki - Bravo!! - i jos jednom:
A nije vas zgrozilo sto u sred Beograda na sportskoj manifestaciji koju prati 30000 ljudi, na licu mesta, neko moze da doveze letelicu sa okacenom zastavom velike albanije. I nije vas zgrozila pomisao sta je sve moglo da bude okaceno umesto zastave. Mene je, gospodine ministre zgrozila vasa nesposobnost da obezbedite sigurnost za 30000 ljudi koji su bili na stadionu i oko njega sinoc. Vi ste vasim necinjenjem, neprofesionalnoscu i neznanjem ugrozili 30000 ljudi sinoc. Al sta vas briga za to, vama je najvaznije da slucajno niko ne pogleda popreko vaseg premijera a sve ostalo nek ide u p.m.
(Shuki, 15. oktobar 2014 12:29)

alex

pre 9 godina

Uz duzno postovanje gospodinu, mislim da je on najnesposobniji ministar policije kog smo imali, imam puno prijatelja na visokim funkcijama u policiji i oni ga tamo zovu ,,slinavac" ili "balavac", toliko o njegovom statusu i respejuu medju kolegama.. vreme je za njegovu smenu,totalno ne ume da radi taj posao...nek mu daju ministarstvo za vanredne situacije,tu se nista ne radi,a na njegovo mesto neka dovedu coveka iz struke.

dr24

pre 9 godina

a ja sam zgroz kako je policija i sluzbe odradile posao kolko se secam ni muva nece smeti da proleti. a za botove u uredjenim zemljama ministri sami podneau ostavke zbog sramote

dex

pre 9 godina

Pa dobro botovi, razumem da ne mislite svojom glavom, ali u prenosu si se izvinili jedno 20 puta! Ili niste gledali? Drugo, doktore, ostavka pod hitno! Dron sa slikom velike albanije nadlece stadion?! Bruka i sramota! Sta da je imao plasticni eksploziv? Da li je Putin bezbedan? Da nece opet neki dron da leti???

Goran

pre 9 godina

Covek bi pre trebao da podnese neopozivu ostavku a ne da prica kako je zgrozen necim.
Sutra treba da nam ode pola zemlje u vazduh usled propusta policije a on ce da prica kako je zgrozen ovim i onim.
Pokrij se usima nesreco i podnesi ostavku ako imas i malo morala, a za potpuno bezopasan incident u pogledu budale koja je dosla do kamere prepusti RTS-u da utvrdi ko je odgovoran i sam to resi.

Sivi vuk

pre 9 godina

A nisi zgrožen kako je dron mogao da unese bombu na stadion umesto zastave. A ti si ministar unutrašnjih poslova i odgovoran za bezbednost

apokalipticar

pre 9 godina

Ovom akcijom Albanca u centru Beograda samo ste pokazali koliko ste nesposobni da vodite bilo sta drzavi. Ne daj Boze ds ovo vide mudzahedini, mogli su sa tim dronom ds pootruju ceo stadion. A ovo sto je ovaj "primitivac" vikao pred kamerama, pevao je ceo stadion, inace, tako da je verovatno to misljenje vecine navijaca, ne pojedinca.

Branko

pre 9 godina

Da li je moguće da jednog doktora nauka, ministra u vladi Srbije zaduženog za bezbednost građana, od svih jučerašnjih propusta, počev od ulaska drona iznad terena (koji je umesto zastave, koja je već dovoljno uvredljiva, mogao nositi nešto drugo), pa do ulaska navijača na teren sa sve Ivanom Bogdanovim koji bi trebao da ima zabranu ulaska na teren, njega najviše vređa i brine izjave izrečene na račun Premijera? I da li je moguće da gospodin doktor ministar ne oseća ni malo krivice za sve događaje, pošto je njegovo ministartstvo to koje je trebalo da spreči sve ovo? Ili su opet krivi neki pripadnici Žandarmerije?

Bole Melakat

pre 9 godina

Predsednik Vlade nije faraon pa da niko ništa ne sme da kaže protiv njega, bio on Zoran Djindjić, Mirko Cvetković, Ivica Dačić, ili Aleksandar Vučić (za sve njih se svašta izjavljivalo, pa šta). Nije svet postao od A.V. I, g-dine Stefanoviću, prestanite više da se ulagujete Aleksandru "Velikom", neka se on brani sam, ako misli da je ugrožen. Uostalom i vaše kolege svašta izjavljuju za druge, pa se vi samo ogradjujete.

Otac Makarije

pre 9 godina

Svi znaju da je Stefanovicu nadimak S***a!!! Lik bez obraza,morala,samopostovanja...i budali bi bilo jasno zasto je dobio taj nadimak!

jel imas i ti batu samo da znamo

pre 9 godina

moj ti je predlog da se ne zgrazavas nego da das OSTAVKU a drugi koji bi dosao na to mesto obavezno kada planira bezbednost nekog skupa proveri ko od glavesina ima batu pa cak i oni koji dolaze iz inostranstva.
Eto vidis kako se ovaj bata legitimise dronom a legitimisanje vodjinog bate nigde nema i ovakvim batama sam zgrozen.